Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Haninge

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Kock för sommaren

Vi söker för sommarsäsongen en kock/kallskänka som hjälper till vid service och med prepp. Måndag till fredag dagtid plus en kväll i veckan. Fr o m 12/6 t o m 25/8. Du kanske precis gått ut restaurangskolan eller arbetat något år. Man måste vara stresstålig då vi har många gäster och vi serverar bara a la carte. Dalarö är en av skärgårdens mysigast ost. Vi ligger på fastlandet så det går buss från Handen till Dalarö. Visa mer
Vi söker för sommarsäsongen en kock/kallskänka som hjälper till vid service och med prepp.
Måndag till fredag dagtid plus en kväll i veckan. Fr o m 12/6 t o m 25/8.
Du kanske precis gått ut restaurangskolan eller arbetat något år. Man måste vara stresstålig då vi har många gäster och vi serverar bara a la carte.
Dalarö är en av skärgårdens mysigast ost. Vi ligger på fastlandet så det går buss från Handen till Dalarö. Visa mindre

Nattreceptionist sökes till Cubsec!

Ansök    Maj 22    Cubsec AB    Hotellreceptionist
I rollen som receptionist är du med och tar ett stort ansvar för den driften som för många besökare utgår från receptionen. Du förbereder inför ankomster, hjälper personerna vid sin ankomst och hänvisar vidare samt finns behjälplig för alla besökare & kunder. Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap. Det klassiska uttrycket spindeln i nätet är väldigt talande i detta fallet. Vi söker dig som brinner för att ge bästa möjliga ... Visa mer
I rollen som receptionist är du med och tar ett stort ansvar för den driften som för många besökare utgår från receptionen. Du förbereder inför ankomster, hjälper personerna vid sin ankomst och hänvisar vidare samt finns behjälplig för alla besökare & kunder. Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap. Det klassiska uttrycket spindeln i nätet är väldigt talande i detta fallet.

Vi söker dig som brinner för att ge bästa möjliga service och bemötande, du ska vara väldigt organiserad samtidigt som du är flexibel för snabba förändringar. Problemlösning är något du gillar och uppskattar att utsättas för i din egna utveckling. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med besökare och vara hjälpsam är goda kunskaper i svenska och engelska ett måste. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Vad vi erbjuder:
En tjänst under nattetid med arbetstid 21:30-07:30. Du kommer att täcka vid behov samt vid eventuella sjukskrivningar. Du kommer att utgå hos en av våra kunder i Smådalarö där du får chansen att arbeta i en spännande och omväxlande miljö.

Du får en arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter och du får vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang. Du får även möjlighet att arbeta förebyggande och medansvarig för det aktuella uppdraget.

Grundläggande krav för tjänsten:
Minst 1 års kvalificerad erfarenhet av receptionsarbete tidigare.
Behärskar engelska flytande i tal och skrift.
Behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Inga betalningsanmärkningar.
Rent brottsregister.

Tillträde till tjänsten omgående. Observera att språkkunnighet i engelska är ett krav och att intervju kan komma att ske på engelska.

Vilka är Cubsec?Vi på Cubsec är ett bevakningsföretag som arbetar för ett samhälle där vi inte behövs. Som receptionist på ingår du i vårt team av skillnadsgörare som arbetar dygnet runt, året om, på uppdrag av våra kunder. Vi är verksamma inom säkerhet och har över 800 medarbetare i hela Sverige, med största områdena i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är nu på jakt efter nya stjärnor som vill vara med oss på resan framåt.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt flexibla mindset - Välkommen till Cubsec! Visa mindre

Reception/butik/resortmedarbetare

Ansök    Maj 21    Lojoma AB    Hotellreceptionist
Vi behöver nu förstärka vårt team till reception/butik from 15/6-15/10. Tjänsten är på 80% och innebär, att du förutom att check in och checka ut gäster i bokningssystemet Compusoft och försäljning av varor i butiken, att ge gäster till resorten  och naturreservaten den bästa servicen och ett välkomnande värdskap. När du inte arbetar i reception/butik har du pass på bokningen. Eftersom våra gäster inte bara kommer ifrån Sverige så måste du även vara bra på... Visa mer
Vi behöver nu förstärka vårt team till reception/butik from 15/6-15/10. Tjänsten är på 80% och innebär, att du förutom att check in och checka ut gäster i bokningssystemet Compusoft och försäljning av varor i butiken, att ge gäster till resorten  och naturreservaten den bästa servicen och ett välkomnande värdskap.
När du inte arbetar i reception/butik har du pass på bokningen.
Eftersom våra gäster inte bara kommer ifrån Sverige så måste du även vara bra på engelska, kan du tyska och holländska är det en merit
För att trivas hos oss, måste du ha humor, lätt för att samarbeta, vara ödmjuk och inte vara rädd för att hugga i. Du måste även gilla att ta ansvar, ha erfarenhet av bokningssystem och verkligen gilla mötet med gäster och medarbetare. Vi har ett stort ansvar för att gästerna tivs hos oss, oavsett om de har semester eller kommer hit som bröllops-konferensgäster.
Du gillar att ta ansvar, förstår vikten av att följa rutiner
 
Vi söker dig med erfarenhet av service inom camping, hotell, restaurang eller liknande. Det gör dig ingenting att arbeta oregelbunda tider och helger och du har körkort och bil
Semester kan inte ges längre perioder under sommaren men efter överenskommelse i september.   gillar att ta ansvar och följa rutiner. Loklakännedom är såklart ett plus.
 
Att jobba här , är roligt, utmanade och ibland stressigt. Det är därför viktigt att vi har roligt tillsammans, är samspelta och hjälper varandra när det behövs. Vi letar lösningar och måste tänka utanför boxen.
 
Låter det som något som passar dig? Ansök gärna, så länge annonsen finns uppe så finns tjänsten kvar.


Gålö Havsbad, både litet och stort på samma gång
Stora ytor med många boendealternativ, litet för att vi jobbar tätt tillsammans och bryr oss om varandra.
Gålö Havsbad är en resort 35 minuter söder om Stockholm, mitt i ett vackert naturreservat vid havet. Här fins stugor, campingplatser, aktiviteter, konferens/möteslokaler, bistro, butik mm. Runt hörnet finns Stockholms största strand och fler omtyckta vandringsleder.
Vi har tusentals besökare till oss men även till naturreservatet, och vi arbetar tillsammans för att hela tiden göras deras besök och deras dag lite bättre.
Vi har självklart kollektivavtal
www.galohavsbad.se

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Kock till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Maj 14    Sabis AB    Kock, à la carte
Vill du vara en del av vårt dynamiska team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största och mest attraktiva hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu passionerade kockar och kallskänkor som vill skapa enastående mat- och dryckesupplevelser för våra gäster. Hos oss erbjuds du en kreativ och utvecklande arbetsmiljö i en naturskön och inspirerande omgivning. Om rollen Vi letar efter dig som brinner för matlagning och som strävar ... Visa mer
Vill du vara en del av vårt dynamiska team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största och mest attraktiva hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu passionerade kockar och kallskänkor som vill skapa enastående mat- och dryckesupplevelser för våra gäster. Hos oss erbjuds du en kreativ och utvecklande arbetsmiljö i en naturskön och inspirerande omgivning.
Om rollen
Vi letar efter dig som brinner för matlagning och som strävar efter att ge varje gäst en smakupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat team för att säkerställa högsta kvalitet i varje måltid. För att lyckas i rollen krävs att du har relevant kockutbildning och dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som kock eller kallskänka. Du måste också ha körkort och tillgång till bil, då Smådalarö Gård Hotell & Spa ligger i en vacker men avlägsen del av skärgården som kräver egen transport. Erfarenhet av egenkontroller, miljö och hälsa är meriterande.
Din profil
Vi söker en social och flexibel person med en positiv attityd. Du är lösningsorienterad och noggrann, och har förmågan att se både helheten och detaljerna. Du är ödmjuk och lyhörd för gästernas behov, och du trivs med att arbeta i team för att skapa en oförglömlig gästupplevelse. Som person är du även engagerad och passionerad när det kommer till matlagning och strävar alltid efter att utvecklas och förbättras.
Vi erbjuder dig
Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta på en fantastisk arbetsplats i hjärtat av Stockholms skärgård. Här får du chansen att utmana dig själv med spännande matlagning av högkvalitativa råvaror. Vi har en egen köksträdgård där du kan skörda örter samt plocka frukt och bär direkt från naturen. Du blir en del av ett sammansvetsat och stöttande team. Vi är ett värderingsstyrt bolag med starkt fokus på ledarskap och utveckling på alla nivåer. Dessutom erbjuder vi trygga anställningsvillkor med kollektivavtal och attraktiva förmåner.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Köksmästare Jyrki Backhamn på [email protected]älkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se för mer information.
Ta chansen att bli en del av vårt team och skapa magiska upplevelser för våra gäster! Visa mindre

Självgående kock/kökschef till Arbottna Herrgård

Ansök    Maj 15    Arbottna Herrgård AB    Köksmästare
50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i en vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder. Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som... Visa mer
50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i en vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare.
Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder.
Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. Vi väljer ekologiskt och närproducerat när vi kan och med stor medvetenhet om god djurhållning gällande det kött vi serverar och föredrar oftast vilt framför tamt, alltid med ett stort utbud av vegetarisk och veganskt och gör livsmedelsval med hänsyn till miljö och klimatpåverkan.
Oftast är våra gäster mindre grupper på 9-20 gäster så det ger stort utrymme för mer frihet och kvalitativ matlagning, samtidigt som det kräver att man kan jobba brett i köket med varmt, kallt, dessert och bakverk och med stort egenansvar.
Vi söker nu en självgående kock till vårt team ute på Arbottna Herrgård på Muskö med start snarast möjligt.
Maten som serveras är konferensmenyer, festmenyer, och till sommaren: a la carte meny med tema "Grillat". Det är viktigt att du sätter stort värde i att servera god, vällagad mat och är noga med livsmedelshantering.
Du förväntas:
Planera dina arbetsdagar självständigt och preppa framåt.
Inventera kylar och frysar och beställa varor efter behov.
Göra egenkontroller och dokumentera.
Ha kontroll på allergener och anpassa rätter efter allergier.
Hålla ordning och rent i köket.
Vara en god arbetskollega och samarbeta med övriga i teamet på Arbottna Herrgård.
Sätta högt värde i närvaro, punktlighet och noggrannhet.
Vara flexibel och vara öppen för att ta in nya grödor och råvaror i rätter för att anpassa efter säsong och tillgång.
Ha vana av att arbeta i högt tempo när det krävs.
Hantera kallkök, varmkök och bageri/konditori.För att arbeta på Muskö i Stockholms skärgård krävs bil/motorcykel om du vill pendla, annars finns även möjlighet till övernattningslägenhet eller personalbostad på gården som alternativ. Bussförbindelse finns med ca 20 min promenad till gården.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till [email protected].
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag.
Varmt välkomna till oss! ???? Visa mindre

Erfaren servitör/servitris till Arbottna Herrgård

50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder. Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi... Visa mer
50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare.
Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder.
Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. Vi väljer ekologiskt och närproducerat när vi kan och med stor medvetenhet om god djurhållning gällande det kött vi serverar och föredrar oftast vilt framför tamt, alltid med ett stort utbud av vegetarisk och veganskt och gör livsmedelsval med hänsyn till miljö och klimatpåverkan.
Vi söker nu en självgående servitris/servitör till vårt team ute på Arbottna Herrgård på Muskö.
Våra gäster är främst inom konferens, bröllop & fest, retreats, weekend och a la carte gäster. Till största del är det små sällskap på 10-20 pers, där det krävs bästa möjliga service och att du kan hantera såväl servering som bar och konferens utefter gästens scheman och önskemål.
Du förväntas:
Planera dina arbetsdagar självständigt och förbereda framåt.
Vara Arbottna Herrgårds ansikte utåt med kundens bästa i fokus.
Inventera kylar och frysar och beställa varor efter behov tillsammans med ansvarig.
Ha kontroll på allergier och specialkost och märka upp bufféer efter innehåll och allergener.
Hålla ordning och rent i matsalar, gemensamhetsutrymmen och konferenslokaler.
Vara en god arbetskollega och samarbeta med övriga i teamet på Arbottna Herrgård.
Sätta högt värde i närvaro, punktlighet och noggrannhet.
Ha vana av att arbeta i högt tempo när det krävs.
Följa företagets policy kring bl.a. klädsel & hygienFör att arbeta på Muskö i Stockholms skärgård krävs bil/motorcykel om du vill pendla, annars finns även möjlighet till övernattningslägenhet på gården som alternativ. Bussförbindelse finns med ca 20 min promenad till gården.
Anställningen är till en början en deltid, men från maj finns behov av heltid.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till [email protected].
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag.
Varmt välkomna till oss! ???? Visa mindre

Kock för New Orleans inspirerad mat

Ansök    Maj 14    Voodoo Room AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som är glad, driven, social, lojal och som gillar nya utmaningar. Vi söker nu kockar till vår New Orleans inspirerade restaurang Voodoo Room på Folkungagatan. Du kommer jobba med ett glatt gäng som vill att alla gäster ska få en magisk kväll i smak och upplevelse. Kreativitet och nytänkande efterfrågas då vi vill hämta smakerna från New Orleans och Lousiana till Södermalm i Stockholm. Hör av dig! Visa mer
Vi söker dig som är glad, driven, social, lojal och som gillar nya utmaningar. Vi söker nu kockar till vår New Orleans inspirerade restaurang Voodoo Room på Folkungagatan.
Du kommer jobba med ett glatt gäng som vill att alla gäster ska få en magisk kväll i smak och upplevelse. Kreativitet och nytänkande efterfrågas då vi vill hämta smakerna från New Orleans och Lousiana till Södermalm i Stockholm.
Hör av dig! Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Hotell- och Spareceptionist på Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Maj 14    Sabis AB    Hotellreceptionist
Vill du jobba tillsammans med oss på ett av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? På Smådalarö Gård Hotell & Spa njuter du av en bekymmersfri tillvaro, oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av inre ro erbjuder vi noga utvalda upplevelser som möter dina önskemål på ett varmt och personligt sätt Om rollen Drömmer du om en spännande karriär i hotellbranschen? Då kan rollen som Hotell- och Spareceptionist på Smådala... Visa mer
Vill du jobba tillsammans med oss på ett av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? På Smådalarö Gård Hotell & Spa njuter du av en bekymmersfri tillvaro, oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av inre ro erbjuder vi noga utvalda upplevelser som möter dina önskemål på ett varmt och personligt sätt
Om rollen
Drömmer du om en spännande karriär i hotellbranschen? Då kan rollen som Hotell- och Spareceptionist på Smådalarö Gård Hotell & Spa vara något för dig! Som en viktig del av vårt team kommer du att vara ansiktet utåt för våra gäster och se till att deras vistelse blir minnesvärd. Dina arbetsuppgifter inkluderar inte bara incheckning och utcheckning av gäster, utan också att guida dem genom våra olika faciliteter och hjälpa dem att få ut det mesta av sin vistelse hos oss. Du kommer även att ha möjlighet att arbeta med merförsäljning från vår bar och shop, samt ta hand om bokningar för våra olika tjänster och aktiviteter.
Din profil
Vi letar efter dig som har 2-5 års erfarenhet inom hotellreception eller liknande serviceyrken och som brinner för att leverera världsklassig service. Det är avgörande att du har goda kunskaper i bokningssystem som BRP, WR, Spectra med mera. Vi behöver en ansvarsfull, lösningsorienterad och extremt serviceinriktad person som ser varje interaktion som en möjlighet att skapa magi för våra gäster. Du är en lagspelare som älskar att identifiera möjligheter och agera snabbt i olika situationer med fokus på ordning och reda.
I rollen har du befogenhet att göra varje gästupplevelse speciell genom att säkerställa deras välkomnande och glädje. Din entusiasm och engagemang för att uppfylla SABIS vision och kundlöfte är av stor vikt. Arbetsdagen är varierad och flexibel, och inkluderar arbete på vardagar, kvällar, helger och under storhelger. Kom och bli en del av vårt fantastiska team och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster varje dag!
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårSpa Chef, Sabine Itze på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss! Visa mindre

Kökbiträden-juniorkock till resort

Ansök    Maj 2    Lojoma AB    Grillkock, snabbmat
Vi söker nu en till kollega till vårt sommarteam i bistron. Har du erfarenhet eller är nyutbildad kock? Då är det dig vi söker, för att du ska trivas med oss behöver du vara ordningsam, ha humor, är ödmjuk, kommer gärna med nya idéer men blir inte sur om du inte får som du tycker varje gång.  Vi har öppet sju dagar i veckan och du går på rullande schema , tiderna är 10.00-17.00 eller 16.30-22.00 (ca tider) Vi föredrar att vi jobbar 5 dagar och är lediga tv... Visa mer
Vi söker nu en till kollega till vårt sommarteam i bistron. Har du erfarenhet eller är nyutbildad kock? Då är det dig vi söker, för att du ska trivas med oss behöver du vara ordningsam, ha humor, är ödmjuk, kommer gärna med nya idéer men blir inte sur om du inte får som du tycker varje gång. 
Vi har öppet sju dagar i veckan och du går på rullande schema , tiderna är 10.00-17.00 eller 16.30-22.00 (ca tider)
Vi föredrar att vi jobbar 5 dagar och är lediga två dagar i rad. du jobbar i ett team av både de som är rutinerade och de som är nya inom restaurang.
Vi har kollektivavtal sedan många år tillbaka,.
 
Gålö Havsbad är en fyrstjärning turistanläggning vid kusten 3,5mil söder och Stockholm.
 
Vår bistro har öppet helger för privatpersoner i maj fram till midsommar, i veckorna tar vi även emot grupper såsom konferenser och skolor, from midsommarveckan har vi öppet dagligen fram till 15/8 då vi återigen går tillbaka till helgöppet och grupper i veckorna.
Bistron har ca 90 platser inomhus och ca 50 platser utomhus. Köket är i gott skick och består b.l.a av 2 at rational combi pro från 2022, stekbord, fritöser och goda kylmöjligheter.
Under högsäsongsveckorna tar vi emot både gäster ifrån anläggningen men även besökare till stranden och naturreservatet.  Arbetstiderna är varierande och innefattar både dag, kväll och helger. Anställningen är i grunden en säsongsanställning på 75% och arbetstiden kan variera mellan veckorna beroende på öppettiderna och bokningarna. det finns möjlighet att gå upp till 100%.'
 
 
 
Under sommaren går buss, 845, oftare än vad de gör nu. Innan dess kan man åka med annan personal från Västerhaninges pendeltågsstation
Det finns möjlighet till övernattning i samband med arbetspassen.
.
Intervjuer sker löpande och i första skede digitalt. Ansökan sker via hemsidan och annonserna på https://www.galohavsbad.se/jobba-med-oss
Läs mer om oss på www.galohavsbad.se


Gålö Havsbad är stort och litet på samma gång. Mitt i ett naturresevat, 2,5 mil söder om Stockholm, nära strand, hav och vandringsleder. Här finns 4-stjärning camping, stugor, galmpingtält, konferenslokaler, aktivteter m.m.
Gästerna kommer både från Sverige och övriga delar av Europa. . Vi vill att du som jobbar hos oss tror på att allting går om man bara vill. Det blir roligare så och minnena blir fler.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Barista till Stockholm - Haninge

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ambitiös Kock till Innovitaskolan Rudan

Ambitiös kock till prisvinnande skolrestaurang Vi söker dig som har en längre erfarenhet, minst 5 år som kock och vill tillhöra vårt skolrestaurangsteam. Vi lagar all mat ifrån grunden där hållbarhet och och klimattänk alltid är i fokus. Vi lagar varje dag ca 1200 portioner och våra gäster är allt ifrån 1- 70 år, inräknat våra pedagoger. Tempot i köket är emellanåt högt och vi har alltid höga ambitioner där eleven är i fokus. Du behöver vara stresstålig... Visa mer
Ambitiös kock till prisvinnande skolrestaurang

Vi söker dig som har en längre erfarenhet, minst 5 år som kock och vill tillhöra vårt skolrestaurangsteam.

Vi lagar all mat ifrån grunden där hållbarhet och och klimattänk alltid är i fokus. Vi lagar varje dag ca 1200 portioner och våra gäster är allt ifrån 1- 70 år, inräknat våra pedagoger. Tempot i köket är emellanåt högt och vi har alltid höga ambitioner där eleven är i fokus. Du behöver vara stresståligt och ha en mycket god samarbetsförmåga samt vara lösningsorienterad.

Vi tillagar även frukost och mellanmål till skolans fritidshem. Eftersom vår skola är en certifierad ”Generation PeP skola” är det självklart att kosten är prioriterad hos oss då vi månar om våra elevers och pedagogers hälsa. Vi serverar därför en varierad och näringsrik mat, där måltiderna lagas från grunden.

Du har ett genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har god förståelse för hur olika människor skall bemötas.

Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och tar eget ansvar, har god organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta.
Du kommer gärna med idéer och förslag och är inte rädd för att prova nytt.

I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en pressad miljö samtidigt som du kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd.

Du bör också ha goda kunskaper om livsmedelshygien, HACCP och egenkontroller.
Då vi har många elever med specialkost så behöver du ha god kunskap om detta.

För oss är det viktigt att vi är en skolrestaurang som syns och är goda förebilder. Vårt arbete har gjort att vi sedan starten 2020 har vunnit två priser i White guide Junior och vi har varit nominerade varje år.

Du behöver ha goda färdigheter i svenska i både tal och skrift. Det är fördel om du har körkort.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning

Om verksamheten:

Innovitaskolan Rudan är en grundskola som ligger i Handen, Haninge kommun. Här går ca 1000 elever från förskolan till årskurs 9 med tillhörande fritidshem. På skolan finns drygt 100 anställda. Hos oss är det en familjär känsla med ett tillåtande klimat, där alla känner alla.

Vi arbetar efter ledorden “Trygga barn lära bäst”. Eleven är alltid i fokus hos oss och beslut grundar sig utifrån deras behov. Undervisningen är varierad och utmanande med arbetsmetoder där vi har stort fokus på studiero och tillgängliga lärmiljöer.

Skolan har en aktiv elevhälsa och vi tror på ett nära samarbete med hemmet. Hälsa och rörelse är centralt för oss och en naturlig del av vår verksamhet.

Vi erbjuder välorganiserad fritidsverksamhet med många olika aktiviteter. På Innovitaskolan Rudan ser vi lärandet som en process och arbetar med heldags lärande vilket innebär att skolan och fritidsverksamheten samverkar dagligen. Visa mindre

Diskare

Ansök    Apr 28    Z-U Kolgrill AB    Diskare
Hej Vi söker en diskare till vår restaurang Zeki Usta Kolgrill ute i Handen. Arbetsuppgifter; Diska Plocka bord etc Städning Hjälpa till med att servera maten när det behövs. Meriterande; Språkkunskaper (Turkiska) Individuell lönesättning. Provanställning tillämpas Intervju sker löpande Visa mer
Hej
Vi söker en diskare till vår restaurang Zeki Usta Kolgrill ute i Handen.
Arbetsuppgifter;
Diska
Plocka bord etc
Städning
Hjälpa till med att servera maten när det behövs.Meriterande;
Språkkunskaper (Turkiska)Individuell lönesättning. Provanställning tillämpas
Intervju sker löpande Visa mindre

Diskare

Ansök    Maj 1    Z-U Kolgrill AB    Diskare
Hej Vi söker en diskare till vår restaurang Zeki Usta Kolgrill ute i Handen. Arbetsuppgifter; Diska Plocka bord etc Städning Hjälpa till med att servera maten när det behövs. Meriterande; Språkkunskaper (Turkiska) Individuell lönesättning. Provanställning tillämpas Intervju sker löpande Visa mer
Hej
Vi söker en diskare till vår restaurang Zeki Usta Kolgrill ute i Handen.
Arbetsuppgifter;
Diska
Plocka bord etc
Städning
Hjälpa till med att servera maten när det behövs.Meriterande;
Språkkunskaper (Turkiska)Individuell lönesättning. Provanställning tillämpas
Intervju sker löpande Visa mindre

Kökbitråden-juniorkock till resort

Ansök    Maj 2    Lojoma AB    Grillkock, snabbmat
Vi söker nu en till kollega till vårt sommarteam i bistron. Har du erfarenhet eller är nyutbildad kock? Då är det dig vi söker, för att du ska trivas med oss behöver du vara ordningsam, ha humor, är ödmjuk, kommer gärna med nya idéer men blir inte sur om du inte får som du tycker varje gång.  Vi har öppet sju dagar i veckan och du går på rullande schema , tiderna är 10.00-17.00 eller 16.30-22.00 (ca tider) Vi föredrar att vi jobbar 5 dagar och är lediga tv... Visa mer
Vi söker nu en till kollega till vårt sommarteam i bistron. Har du erfarenhet eller är nyutbildad kock? Då är det dig vi söker, för att du ska trivas med oss behöver du vara ordningsam, ha humor, är ödmjuk, kommer gärna med nya idéer men blir inte sur om du inte får som du tycker varje gång. 
Vi har öppet sju dagar i veckan och du går på rullande schema , tiderna är 10.00-17.00 eller 16.30-22.00 (ca tider)
Vi föredrar att vi jobbar 5 dagar och är lediga två dagar i rad. du jobbar i ett team av både de som är rutinerade och de som är nya inom restaurang.
Vi har kollektivavtal sedan många år tillbaka,.
 
Gålö Havsbad är en fyrstjärning turistanläggning vid kusten 3,5mil söder och Stockholm.
 
Vår bistro har öppet helger för privatpersoner i maj fram till midsommar, i veckorna tar vi även emot grupper såsom konferenser och skolor, from midsommarveckan har vi öppet dagligen fram till 15/8 då vi återigen går tillbaka till helgöppet och grupper i veckorna.
Bistron har ca 90 platser inomhus och ca 50 platser utomhus. Köket är i gott skick och består b.l.a av 2 at rational combi pro från 2022, stekbord, fritöser och goda kylmöjligheter.
Under högsäsongsveckorna tar vi emot både gäster ifrån anläggningen men även besökare till stranden och naturreservatet.  Arbetstiderna är varierande och innefattar både dag, kväll och helger. Anställningen är i grunden en säsongsanställning på 75% och arbetstiden kan variera mellan veckorna beroende på öppettiderna och bokningarna. det finns möjlighet att gå upp till 100%.'
 
 
 
Under sommaren går buss, 845, oftare än vad de gör nu. Innan dess kan man åka med annan personal från Västerhaninges pendeltågsstation
Det finns möjlighet till övernattning i samband med arbetspassen.
.
Intervjuer sker löpande och i första skede digitalt. Ansökan sker via hemsidan och annonserna på https://www.galohavsbad.se/jobba-med-oss
Läs mer om oss på www.galohavsbad.se


Gålö Havsbad är stort och litet på samma gång. Mitt i ett naturresevat, 2,5 mil söder om Stockholm, nära strand, hav och vandringsleder. Här finns 4-stjärning camping, stugor, galmpingtält, konferenslokaler, aktivteter m.m.
Gästerna kommer både från Sverige och övriga delar av Europa. . Vi vill att du som jobbar hos oss tror på att allting går om man bara vill. Det blir roligare så och minnena blir fler.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Diskare

Ansök    Apr 22    Z-U Kolgrill AB    Diskare
Hej Vi söker en diskare till vår restaurang Zeki Usta Kolgrill ute i Handen. Arbetsuppgifter; Diska Plocka bord etc Städning Meriterande; Språkkunskaper (Turkiska) Intervju sker löpande Visa mer
Hej
Vi söker en diskare till vår restaurang Zeki Usta Kolgrill ute i Handen.
Arbetsuppgifter;
Diska
Plocka bord etc
StädningMeriterande;
Språkkunskaper (Turkiska)Intervju sker löpande Visa mindre

Hovmästare till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Apr 23    Sabis AB    Hovmästare
Vill du vara en del av vårt fantastiska team på Smådalarö Gård Hotell & Spa i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu en engagerad Hovmästare som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Smådalarö Gård Hotell & Spa kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och uppleva avkoppling och inre ro på ett varmt och personligt sätt. Vi erbjuder noga utvalda upplevelser som möter våra gästers önskemål. Om rollenSom vår nya hovmästare kommer... Visa mer
Vill du vara en del av vårt fantastiska team på Smådalarö Gård Hotell & Spa i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu en engagerad Hovmästare som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Smådalarö Gård Hotell & Spa kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och uppleva avkoppling och inre ro på ett varmt och personligt sätt. Vi erbjuder noga utvalda upplevelser som möter våra gästers önskemål.
Om rollenSom vår nya hovmästare kommer du att vara nyckeln till att upprätthålla den höga servicenivån och den varma atmosfären i vår restaurang. Din roll innebär inte bara arbetsledning och planering av matsalsarbete, utan också att vara en aktiv del av gästupplevelsen genom att ge en förstklassig service och se till att våra gäster känner sig väl omhändertagna och nöjda. Genom att sprida arbetsglädje och hålla en hög standard av ordning och reda bidrar du till att skapa en atmosfär där både gäster och kollegor trivs och känner sig välkomna.
Din profilVi söker en hovmästare med passion för service och ett öga för detaljer. Med några års erfarenhet inom rollen har du skaffat dig en gedigen kunskap om vad som krävs för att leverera en exceptionell gästupplevelse. Du är en varm och positiv person som tar dig an dina arbetsuppgifter med entusiasm och professionalitet. Din ödmjuka inställning och förmåga att arbeta som en del av ett team gör dig till en värdefull kollega. Att hålla höga standarder är en självklarhet för dig, och du ser till att varje detalj är på plats för att skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster. Med körkort och tillgång till bil är du redo att ta dig an denna spännande roll på Smådalarö Gård.
Vi erbjuder digEn fantastisk arbetsplats i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö. Här får du vara en del av ett härligt team som stöttar och hjälper varandra. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap och medarbetarskap på alla nivåer. Som medarbetare hos oss får du trygghet genom kollektivavtal, bra villkor och förmåner.
AnsökanTjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårHotell Direktör Ulrika Bergström på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsidaBesök gärna www.smadalarogard.se eller www.sabis.se för att läsa mer om oss! Visa mindre

Servis till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Apr 23    Sabis AB    Servitör/Servitris
Vill du vara en del av vårt fantastiska team på Smådalarö Gård Hotell & Spa i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu en engagerad Servis som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Smådalarö Gård Hotell & Spa kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och uppleva avkoppling och inre ro på ett varmt och personligt sätt. Vi erbjuder noga utvalda upplevelser som möter våra gästers önskemål. Om rollenSom servis hos oss får du möjligh... Visa mer
Vill du vara en del av vårt fantastiska team på Smådalarö Gård Hotell & Spa i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu en engagerad Servis som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Smådalarö Gård Hotell & Spa kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och uppleva avkoppling och inre ro på ett varmt och personligt sätt. Vi erbjuder noga utvalda upplevelser som möter våra gästers önskemål.
Om rollenSom servis hos oss får du möjligheten att vara en nyckelfaktor i att leverera en förstklassig gästupplevelse. Du kommer att guida våra gäster genom deras besök, från det ögonblick de kliver in till det att de lämnar, genom att leverera en service av högsta kvalitet med ett leende på läpparna. Ditt arbete innefattar att ta emot beställningar, servera mat och dryck samt att hålla restaurangen i toppskick för en behaglig atmosfär.
Din profilVi letar efter dig som redan har en gedigen erfarenhet inom restaurangbranschen och som kan visa upp en imponerande känsla för service och gästvård. Du har tidigare arbetat som servis och har utvecklat en förståelse för de höga krav och förväntningar som kommer med miljöer som vår. Din proffsiga framtoning och förmåga att hantera även de mest krävande situationer med lugn och precision är vad vi letar efter. Dessutom är du en lagspelare som trivs med att samarbeta och bidra till en positiv arbetsmiljö. Med din passion och erfarenhet är du redo att ta dig an denna spännande roll hos oss.
Vi erbjuder digEn fantastisk arbetsplats i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö. Här får du vara en del av ett härligt team som stöttar och hjälper varandra. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap och medarbetarskap på alla nivåer. Som medarbetare hos oss får du trygghet genom kollektivavtal, bra villkor och förmåner.
AnsökanTjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Hotell Direktör Ulrika Bergström på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida Besök gärna www.smadalarogard.se eller www.sabis.se för att läsa mer om oss! Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Självgående kock till Arbottna Herrgård

50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i en vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder. Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som... Visa mer
50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i en vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare.
Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder.
Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. Vi väljer ekologiskt och närproducerat när vi kan och med stor medvetenhet om god djurhållning gällande det kött vi serverar och föredrar oftast vilt framför tamt, alltid med ett stort utbud av vegetarisk och veganskt och gör livsmedelsval med hänsyn till miljö och klimatpåverkan.
Oftast är våra gäster mindre grupper på 10-20 gäster så det ger stort utrymme för mer frihet och kvalitativ matlagning, samtidigt som det kräver att man kan jobba brett i köket med varmt, kallt, dessert och bakverk och med stort egenansvar.
Vi söker nu en självgående kock till vårt team ute på Arbottna Herrgård på Muskö med start snarast möjligt.
Maten som serveras är konferensmenyer, festmenyer, och till sommaren: a la carte meny. Det är viktigt att du sätter stort värde i att servera god, vällagad mat och är noga med livsmedelshantering.
Du förväntas:
Planera dina arbetsdagar självständigt och preppa framåt.
Inventera kylar och frysar och beställa varor efter behov.
Göra egenkontroller och dokumentera.
Ha kontroll på allergener och anpassa rätter efter allergier.
Hålla ordning och rent i köket.
Vara en god arbetskollega och samarbeta med övriga i teamet på Arbottna Herrgård.
Sätta högt värde i närvaro, punktlighet och noggrannhet.
Vara flexibel och vara öppen för att ta in nya grödor och råvaror i rätter för att anpassa efter säsong och tillgång.
Ha vana av att arbeta i högt tempo när det krävs.
Hantera kallkök, varmkök och bageri/konditori.För att arbeta på Muskö i Stockholms skärgård krävs bil/motorcykel om du vill pendla, annars finns även möjlighet till övernattningslägenhet eller personalbostad på gården som alternativ. Bussförbindelse finns med ca 20 min promenad till gården.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till [email protected].
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag.
Varmt välkomna till oss! ???? Visa mindre

Köksbiträde till I Ur och Skur Mullebo förskola och Mårtensbergsskolan

I Ur och Skur Mullebo förskola och Mårtensbergsskolan i Vendelsö söker dig som vill bli vårt köksbiträde, som brinner för service och vill bli en viktig del av vårt kök . Förskolan består av 4 hemvister med totalt 55 barn. Vi har också en skola, med 84 elever från förskoleklass till årskurs 3. Sommaren 2023 flyttade vi in i våra nyrenoverade lokaler med ett nybyggt kök i Mårtensberg, Vendelsö. I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livs... Visa mer
I Ur och Skur Mullebo förskola och Mårtensbergsskolan i Vendelsö söker dig som vill bli vårt köksbiträde, som brinner för service och vill bli en viktig del av vårt kök .
Förskolan består av 4 hemvister med totalt 55 barn. Vi har också en skola, med 84 elever från förskoleklass till årskurs 3.
Sommaren 2023 flyttade vi in i våra nyrenoverade lokaler med ett nybyggt kök i Mårtensberg, Vendelsö.
I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil och utveckling. Kosten ska tillagas från grunden av bra råvaror där mycket är ekologiskt och eller närodlat, svenskt kött samt mjölkprodukter från svenska mjölkproducenter. Vi ser av stor vikt att minska matsvinnet, ta hand om rester på olika sätt t e x göra ströbröd av torrt bröd eller steka fattiga riddare till mellanmål. Vi kommer odla tillsammans med barnen och en köksträdgård kommer växa fram allt eftersom.
Vi vill att barnen ska få ett gott förhållande till mat och viljan att vara nyfikna och prova nya smaker.
Du kommer vara ansvarig för disk men även hjälpa till med servering, förbereda sallad och grönsaker, enklare matlagning och städning.
Du kommer att bli en viktig del av vårt medarbetarteam och tillsammans med vår kock se till att vårt kök fungerar på topp.
Tjänsten avser deltid 60% som köksbiträde.
Är du en serviceinriktad person som vill utvecklas tillsammans med oss, sök!
Ansökan med CV skickas till: [email protected], märkt "Köksbiträde Mullebo".
Ansökningarna behandlas löpande när de kommer in, så skicka in din ansökan redan nu! Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Mar 25    Utö Värdshus AB    Köksmästare
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Vi söker en köksmästare till vårt kök som även är en coachande ledare till vårt fantastiska team av kockar, souzchefer, kallskänkor, frukostpersonal m.fl. Vi erbjuder ett brett utbud med all... Visa mer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning.
Vi söker en köksmästare till vårt kök som även är en coachande ledare till vårt fantastiska team av kockar, souzchefer, kallskänkor, frukostpersonal m.fl.
Vi erbjuder ett brett utbud med allt från frukost, lunch och á la carte, till bröllop och konferenser. Vi har höga ambitioner genomgående i allt som serveras och levereras. Vi strävar alltid efter att jobba på ett hållbart sätt, både utifrån miljöpåverkan och sociala faktorer, samt ser stora möjligheter inom matområdet.
Vi tror att:
•Du har flera års erfarenhet från köks– och restaurangbranschen i ledande befattning .
•Du är duktig på att coacha dina kollegor/medarbetare.
•Du har höga krav på kvalitet och service.
•Du drivs av att utveckla utbud och verksamhet, samt dig själv och dina medarbetare.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du är en del av driftgruppen och deltar aktivt i företagets utveckling. Du kommer att arbeta nära dina kollegor i kök och restaurang men även med övriga avdelningar på anläggningen – helheten är viktig. Din tjänst innebär till stor del ledning av arbete och praktiskt deltagande i köket.
Utö Värdshus är en välrenommerad hotell- och konferensanläggning med anor från 1890-talet, i yttersta havsbandet.
Våra gäster är såväl enstaka hotell- vandrarhems- eller restauranggäster så som konferensgrupper och större fest- eller bröllopsarrangemang. Vi är också mycket inblandade i arrangemangen kring multisporttävlingarna Utö Swimrun och ÖTILLÖ.
I dag består Utö Värdshus av:
Utö Värdshus restaurang med 250 platser samt uteservering och bar, en klassisk Skärgårdskrog där vi jobbar med svenska smaker och mycket närproducerat.
Seglarbaren sommarrestaurang med 150 platser, grillbuffet och sommardrinkar, minigolf och stor veranda mot hamninloppet.
Nattklubben Bakfickan, skärgårdens mest populära vattenhål.
Hotell och Vandrarhem för upp till 250 personer. Konferensmöjligheter för 2-150 personer.
Utö Gästhamn med 250 gästhamnsplatser, tältplats, café, bar och kiosk, cykeluthyrning och smakfull kläd- och inredningsbutik samt två taxibåtar.
Hör av dig så berättar vi mer! Visa mindre

Restaurangbiträde MR Yggdrasil i Haninge

Ansök    Mar 13    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Extra arbete Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin. Om Militärrestaurang Yggdrasil Vi d... Visa mer
Extra arbete
Tillträde så snart som möjligt


Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Om Militärrestaurang Yggdrasil

Vi driver verksamhet inom Berga Garnison. Restaurangerna serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål, måndag-söndag året runt. Vi har en officersmäss där vi serverar fika och representationsmåltider under veckans samtliga dagar. Detta gör Yggdrasil till en varierande och lärorik arbetsplats med utrymme för utveckling.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så genomförs en säkerhetsprövning. Du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Kock till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Mar 25    Sabis AB    Kock, à la carte
Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu kockar och kallskänkor som älskar att skapa enastående mat- och dryckesupplevelser för våra gäster. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och personlig miljö. Om rollen: Vi söker dig som brinner för kvalitet och utveckling inom matlagning och som vill ge v... Visa mer
Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu kockar och kallskänkor som älskar att skapa enastående mat- och dryckesupplevelser för våra gäster. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och personlig miljö.

Om rollen:

Vi söker dig som brinner för kvalitet och utveckling inom matlagning och som vill ge våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att samarbeta med dina kollegor för att tillgodose både deras och gästernas behov. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som kock eller kallskänka samt att du är utbildad inom området. Körkort och tillgång till bil är också ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av egenkontroller, miljö och hälsa.

Din profil:

Som person är du social, flexibel och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Du är lösningsorienterad och har förmågan att se både helheten och detaljerna. Du är ödmjuk och lyhörd för gästernas behov och är en lagspelare som vill skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi erbjuder dig:

Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta på en fantastisk arbetsplats i Stockholms vackra skärgård, på en av Sveriges största hotelldestinationer. Du kommer att få utmanande matlagning med riktigt bra råvaror och möjlighet att skörda örter i vår köksträdgård samt plocka frukt och bär bakom husknuten. Du kommer också att vara en del av ett glatt team som stöttar och hjälper varandra. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår F&B manager Frederic Bertuit på [email protected]. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se (http://www.smadalarogard.se/?fbclid=IwAR2JjpkA9tfmHXZEqJoJJm9ZnxIHbGzZpx5EOFSpMvLR1a9lCNyUEvsJIwQ) för mer information Visa mindre

Köksbiträde till MR Yggdrasil i Haninge

Ansök    Mar 13    Compass Group AB    Köksbiträde
Extraarbete Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi ett engagerat köksbiträde som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering. I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan. Om Militärrestaurang Yggdrasil Vi driver verksamhet inom Berga Garn... Visa mer
Extraarbete
Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Nu söker vi ett engagerat köksbiträde som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering.

I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan.

Om Militärrestaurang Yggdrasil

Vi driver verksamhet inom Berga Garnison. Restaurangerna serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål, måndag-söndag året runt. Vi har en officersmäss där vi serverar fika och representationsmåltider under veckans samtliga dagar. Detta gör Yggdrasil till en varierande och lärorik arbetsplats med utrymme för utveckling.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så genomförs en säkerhetsprövning. Du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Mar 8    Il Patrino AB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare till vår restaurang med arbetsuppgifter baka pizzor, baka bröd, förberedning av råvaror m m Visa mer
Vi söker en pizzabagare till vår restaurang med arbetsuppgifter baka pizzor, baka bröd, förberedning av råvaror m m Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Vi söker kockar som vill jobba i Vårt kök i sommar

Ansök    Feb 27    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat.

Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål. Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 750 dagportioner , i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.

 

Ditt uppdrag

 

Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våra gäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:

• Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster. Oftast från råvara.

• Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.

• Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.

• Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial

• Genomföra daglig rengöring av köket

• Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen

 

Det här söker vi hos dig

För att passa i tjänsten som kock ska du ha:

• Kock- eller storköksutbildning

• Erfarenhet från arbete i storkök

• Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster

• Utbildning i livsmedelshygien

 

Din kompetens

Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Välkommen med din ansökan intervjuerna kommer att ske löpande.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Sommarvikarier till Restaurang Yggdrasil i Haninge

Ansök    Mar 6    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Extra arbete Vem söker vi? Nu söker vi restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta hos oss i sommar. Vi är ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin. Vi söker dig som vill arbeta nu i sommar men som äv... Visa mer
Extra arbete

Vem söker vi?

Nu söker vi restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta hos oss i sommar. Vi är ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Vi söker dig som vill arbeta nu i sommar men som även vill arbeta kvällar, helger samt extra vid behov.

Om Militärrestaurang Yggdrasil

Vi driver verksamhet inom Berga Garnison. Restaurangerna serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål, måndag-söndag året runt. Vi har en officersmäss där vi serverar fika och representationsmåltider under veckans samtliga dagar. Detta gör Yggdrasil till en varierande och lärorik arbetsplats med utrymme för utveckling.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så genomförs en säkerhetsprövning. Du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Restaurangbiträde till Restaurang Skeppet, Muskö

Ansök    Feb 26    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Vi söker sommarvikarier hel- eller deltid med möjlighet till extrajobb innan sommaren och eventuellt förlängning i höst Vem söker vi? Vi söker medarbetare som vill jobba i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin. Observera nedan krav på denna tjänst: • Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier hel- eller deltid med möjlighet till extrajobb innan sommaren och eventuellt förlängning i höst

Vem söker vi?

Vi söker medarbetare som vill jobba i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Observera nedan krav på denna tjänst:

• Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar
• Du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.
• Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil. Det går inte att åka kollektivtrafik till- och från arbetsplatsen alla dagar.

Om Restaurang Skeppet

Restaurang Skeppet ligger inne på militärt område vid Örlogsbasen på Muskö. Vi servar allt från värnpliktiga till de anställda på området. Vi har öppet 365 dagar om året och det kan handla om allt från grötfrukost till bankettmiddagar. Huvudsakligen är arbetstiden förlagd dagtid.

Vem är du?

Du måste inte ha erfarenhet av restaurangbranschen men du måste tycka om att arbeta med människor. Erfarenhet är så klart ett plus, särskilt om du kan servera men personlig lämplighet är det viktigaste.

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Servitris sökes till restaurang Café M

Ansök    Feb 23    The Big Dublin AB    Restaurangbiträde
Hej, söker en servitris till restaurang. En tjänst på 100%. Man måste kunna jobba helger i tjänsten. Du måste ha jobbat inom restaurangbranschen i minst 2-4 år. Visa mer
Hej, söker en servitris till restaurang.
En tjänst på 100%.
Man måste kunna jobba helger i tjänsten.
Du måste ha jobbat inom restaurangbranschen i minst 2-4 år. Visa mindre

Servitris sökes till restaurang Café M

Ansök    Feb 23    The Big Dublin AB    Restaurangbiträde
Hej, söker 1st servitris till restaurang. En tjänst på 50%. Man måste kunna jobba helger i tjänsten. Du måste ha jobbat inom restaurangbranschen i minst 2-4 år. Visa mer
Hej, söker 1st servitris till restaurang.
En tjänst på 50%.
Man måste kunna jobba helger i tjänsten.
Du måste ha jobbat inom restaurangbranschen i minst 2-4 år. Visa mindre

sushi kock sökes

Ansök    Feb 26    Autoperformante AB    Kock, à la carte
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du kan ta eget ansvar Du k... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.


Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman


Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse


Du brinner för att sätta gästen i centrum


Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning


Du kan ta eget ansvar


Du kan hantera stress


Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.


Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Visa mindre

Sommarjobb i Skärgården 2024

Ansök    Feb 15    Arelia AB    Hotellvärd/Hotellvärdinna
Housekeeping/Pensionatsvärd.  Sälstationen drivs som ett pensionat med boende i stugor och glamping tält, mat tillredning för gästerna, samt aktiviteter.  Vi söker nu dig som vill jobba sommarsäsongen 2024. Vi letar efter dig som älskar skärgården, brinner för gästservice och vill vara en del i projektet. Du kommer att hjälpa oss med vardags uppgifter på Sälstationen, housekeeping och information till våra gäster. Vi strävar att skapa ett personligt be... Visa mer
Housekeeping/Pensionatsvärd.


 Sälstationen drivs som ett pensionat med boende i stugor och glamping tält, mat tillredning för gästerna, samt aktiviteter. 

Vi söker nu dig som vill jobba sommarsäsongen 2024. Vi letar efter dig som älskar skärgården, brinner för gästservice och vill vara en del i projektet.
Du kommer att hjälpa oss med vardags uppgifter på Sälstationen, housekeeping och information till våra gäster.
Vi strävar att skapa ett personligt bemötande och en inbjudande miljö som våra gäster vill återvända till.

Vi söker 1 till 2 personner som kan jobba 4-6 dagar i veckan och 5 till 7 timmar per dag.  Detta, några veckor mellan vecka 26 och vecka 33

Du behöver vara över 16 år för att söka tjänsten. Det är bra om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men det allra viktigaste är dina personliga egenskaper som: servicekänsla, ansvarskänsla, noggrannhet.
Språk:  Svenska eller Engelska.

Välkommen med din ansökan senast den 30 Avril. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan

Att åka kollektivt till Sälstationen från Västerhaninge tar c.a 30mn. 
Alternativ buss + cykel finns för mer flexibilitet med busstider (busshållplatsen Gålövägen. Därifrån finns det möjlighet att cykla de sista 6km till Sälstationen.) Visa mindre

Cafébiträde till Vega aktivitetshus

Till Vega skola och aktivitetshus söker nu Svenska kyrkan i Haninge ett cafébiträde: Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där vår vision är att alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga värdeord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Sv... Visa mer
Till Vega skola och aktivitetshus söker nu Svenska kyrkan i Haninge ett cafébiträde:
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där vår vision är att alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga värdeord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
I Vega inom Haninge kommun finns ett nytt aktivitetshus, där förskola/skola, kultur, bibliotek, idrott och föreningsliv samsas och arbetar ihop under samma tak. Ett socialt nav i Vega-området om man så vill. I detta aktivitetshus finns ett café som en naturlig mötesplats och första välkomnandet i huset och Haninge pastorat är ansvariga för driften av detta café.
Caféet bidrar med en lärande matkultur med egenproduktion av utbud och ett minimum av prefabricerade produkter. Ambitionen är att tillverka allt från grunden då vi har ett hållbarhetstänk i pastoratet.
Genom detta har vi koll på innehållet och ursprunget samt kan erbjuda gott och nyttigt att äta.
Haninge pastorat har fått förtroendet att sköta detta viktiga inslag i aktivitetshuset. Vill du vara med och bidra till denna satsning?
Om rollen
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga cafébiträdesuppgifter så som kassaservice, kaffe på beställning med espressomaskin, bakning, enklare matlagning och uppläggning av mat vid beställning. Renhållning av lokalen, så som att plocka disk och hålla ytor rena. Rollen innebär även att bemöta och vara behjälplig vid frågor från besökare till aktivitetshuset.
Arbetstiden innefattar både vardag, kväll och helg enligt schema.
Personliga egenskaper
Du är en samarbetsvillig och serviceinriktad person som inte är rädd att ta i där det behövs. Du är trygg och stabil som ser och välkomnar alla besökare. Du ser möjligheter snarare än svårigheter. Du är bekväm med självständigt arbete när det behövs och du har ett stort intresse för matlagning och bakning.
Viktigt är att du delar Svenska Kyrkan och Haninge pastorats värderingar, då du blir vårt ansikte utåt.
Kvalifikationer för rollen
Du har erfarenhet av arbete inom ovan beskriven caféverksamhet sedan tidigare och du känner dig trygg i alla arbetsmoment.
Du har en mycket god servicekänsla i bemötandet av kunder såväl som husets övriga besökare och du medverkar till god stämning i arbetslaget och bidrar i kommunikationen med besökarna.
Du talar och skriver svenska obehindrat och du har god datorvana och gymnasiekompetens eller motsvarande
Vårt erbjudande
Här erbjuds du ett starkt meningsfullt arbete i en lärande miljö med engagerade medarbetare. Hos oss ligger skrattet nära och humor är en viktig egenskap. Att ha roligt på arbetet bidrar till gemenskap och trivsel.
Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerade luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbete och privatliv.
Upplysningar om tjänsten:?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, provanställning kan komma att tillämpas. Önskemål om start snarast.
Skicka din ansökan?till e-post: i form av ett brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV.
Intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuell tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Häringe Slott söker Kockar

Ansök    Feb 12    Häringe Slott AB    Kock, à la carte
Nu söker Häringe Slott en kockar för att stärka upp det kulinariska teamet. Vi söker dig som har rätt utbildning och 3-5 års erfarenhet som kock. Just nu söker vi dedikerade och drivna kockar som ska vara med och sätta hotellets restaurang på kartan. Du kommer tillsammans med teamet att vara med och etablera nya koncept och menyer och du rapporterar till Köksmästaren. Du har tidigare erfarenhet från restaurangkök och brinner för matlagning. Erfarenheter ... Visa mer
Nu söker Häringe Slott en kockar för att stärka upp det kulinariska teamet.
Vi söker dig som har rätt utbildning och 3-5 års erfarenhet som kock.


Just nu söker vi dedikerade och drivna kockar som ska vara med och sätta hotellets restaurang på kartan. Du kommer tillsammans med teamet att vara med och etablera nya koncept och menyer och du rapporterar till Köksmästaren. Du har tidigare erfarenhet från restaurangkök och brinner för matlagning. Erfarenheter från att jobba med konferenser och grupper är meriterande. Har Du intresse även för a la carte och bröllopsmiddagar är det ytterligare ett plus. Du har en positiv attityd och drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar och du tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för våra gästers helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang.


Du måste ha bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Några av arbetsuppgifter som ingår:
Att med teamet, skapa en härlig upplevelse för restaurangens gäster.
Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
Tillaga personalmat.
Dagliga förberedelser för a la carte, luncher, middag och lördagsbrunch.
God kunskap om menyer och dryckesutbud.
Ta hand om varuleveranser.
Bidrar till att minska matsvinn genom att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
Hålla god kökshygien enligt regler och lagar. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 9    Haninge kommun    Köksbiträde
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss I Vega förskolor arbetar vi för att erbjuda varje barn likvärdiga möjligheter att utvecklas och lära i en försko... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss
I Vega förskolor arbetar vi för att erbjuda varje barn likvärdiga möjligheter att utvecklas och lära i en förskoleverksamhet där barnets bästa är i fokus.

I vårt arbete inspireras vi av Reggio Emilias pedagogiska filosofi.


Nu söker vi köksbiträde till nya Vega förskola
Vi söker ett engagerat köksbiträde som tillsammans med vår kock vill fortsätta utforma verksamheten i barnens restaurang.

Vi söker dig som känner sig trygg i förekommande arbetsuppgifter i kök, matsal och disk.
Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat, är självgående och har en god samarbetsförmåga med vår kock, våra barn och pedagoger.

Vega förskola har ett nytt, modernt och välutrustat tillagningskök med tillhörande restaurang och utrymmen för diskhantering.

Ditt uppdrag
Som köksbiträde på Vega förskola är du med och ansvarar för verksamheten, kök, disk och restaurang. Arbetet leds av förskolans kock. Det övergripande målet är att leverera goda varierade och näringsriktiga måltider i en tilltalande miljö.

För att lyckas i din roll behöver du ha en god känsla för hela förskoleverksamheten, vilket innebär att du vid sidan av måltiden också tänker kring restaurangmiljön och att du arbetar för en god stämning och vårdar relationer till barn, medarbetare och vårdnadshavare.

Det här söker vi hos dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i storkök och gärna från förskolekök.

Du har ett stort intresse för matlagning och är medveten om att uppdraget innefattar andra moment än matlagning så som diskhantering, enklare städning och upplockning av varor.
God svenska i tal och skrift är ett krav.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar tillsammans med våra fina barn och trevliga  kollegor i en ny fin förskola.

Välkommen med din ansökan! 

Intervjuer kommer att ske löpande så att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. I den här rekryteringen kan vi komma att välja provanställning.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Rekryteringsmässa - brett utbud av jobb

Ansök    Feb 7    Haninge kommun    Hotellreceptionist
Besök årets stora rekryteringsmässa Nytt år – nytt jobb. Efter pandemiåren är vår populära rekryteringsmässa äntligen tillbaka. Rekryteringsmässan vänder sig till dig som söker nytt arbete inom en rad olika branscher. Lokalt förankrade företag är på plats, några av Sveriges största myndigheter kommer för att träffa just dig. På mässan får du chansen till personliga möten med flera arbetsgivare inom en rad olika branscher vid ett och samma tillfälle. Tid: T... Visa mer
Besök årets stora rekryteringsmässa
Nytt år – nytt jobb. Efter pandemiåren är vår populära rekryteringsmässa äntligen tillbaka. Rekryteringsmässan vänder sig till dig som söker nytt arbete inom en rad olika branscher. Lokalt förankrade företag är på plats, några av Sveriges största myndigheter kommer för att träffa just dig. På mässan får du chansen till personliga möten med flera arbetsgivare inom en rad olika branscher vid ett och samma tillfälle.
Tid: Torsdag den 15 februari klockan 13.00–18.00.
Plats: Haninge kulturhus, Poseidons torg 8, Handen
På mässan kan du prata med specialister inom utbildning, söka arbete inom lager, vård och omsorg, transport, servering, receptionist, med mera. Utställande arbetsgivare är Coca-Cola, Bemanningscenter, Centrum Vux, Arbetsförmedlingen, Assistansporten, Försvarsmakten, Polisen, Smådalarö Gård, Wictoriahem, Frösunda, Nobina, Jobbentrén.
Detta är en unik möjlighet att träffa din nya arbetsgivare, missa inte denna chans.

Varmt välkommen till Haninge kommun. Visa mindre

RESTAURANGBITRÄDE

Ansök    Feb 7    Glada Spisen AB    Restaurangbiträde
Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till omväxlande och vackra golfbanor (HaningeStrand & Husby/Österhaninge) som är belägna i en lantlig miljö. Där driver Glada Spisen AB två golfrestauranger som utgör hjärtat för både verksamheten och gästerna. Vi har stora uteserveringar och tillhörande kiosker. Rekrytering sker löpande. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ett restaurangbiträde. Servering, kassa och disk. Även kunna ... Visa mer
Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till omväxlande och vackra golfbanor (HaningeStrand & Husby/Österhaninge) som är belägna i en lantlig miljö.
Där driver Glada Spisen AB två golfrestauranger som utgör hjärtat för både verksamheten och gästerna. Vi har stora uteserveringar och tillhörande kiosker.
Rekrytering sker löpande.
I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ett restaurangbiträde. Servering, kassa och disk. Även kunna rycka in och vara behjälplig till kök och kallskänk.
I tjänsten ingår "dagpass" och "stängningspass", samt helger, vilket gör det viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på egen hand. Möjlighet att gå upp till heltid. För att kunna ta stängningspass behöver du vara över 20 år
Välkommen med din ansökan med kort beskrivning av dig och CV till [email protected]
Vi kommer starta rekryteringsarbetet direkt. Snabb rekrytering Visa mindre

Självgående kock till Arbottna Herrgård

50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i en vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder. Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som... Visa mer
50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i en vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare.
Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder.
Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. Vi väljer ekologiskt och närproducerat när vi kan och med stor medvetenhet om god djurhållning gällande det kött vi serverar och föredrar oftast vilt framför tamt, alltid med ett stort utbud av vegetarisk och veganskt och gör livsmedelsval med hänsyn till miljö och klimatpåverkan.
Oftast är våra gäster mindre grupper på 10-20 gäster så det ger stort utrymme för mer frihet och kvalitativ matlagning, samtidigt som det kräver att man kan jobba brett i köket med varmt, kallt, dessert och bakverk och med stort egenansvar.
Vi söker nu en självgående kock till vårt team ute på Arbottna Herrgård på Muskö med start snarast möjligt.
Maten som serveras är konferensmenyer, festmenyer, och till sommaren: a la carte meny. Det är viktigt att du sätter stort värde i att servera god, vällagad mat och är noga med livsmedelshantering.
Du förväntas:
Planera dina arbetsdagar självständigt och preppa framåt.
Inventera kylar och frysar och beställa varor efter behov.
Göra egenkontroller och dokumentera.
Ha kontroll på allergener och anpassa rätter efter allergier.
Hålla ordning och rent i köket.
Vara en god arbetskollega och samarbeta med övriga i teamet på Arbottna Herrgård.
Sätta högt värde i närvaro, punktlighet och noggrannhet.
Vara flexibel och vara öppen för att ta in nya grödor och råvaror i rätter för att anpassa efter säsong och tillgång.
Ha vana av att arbeta i högt tempo när det krävs.
Hantera kallkök, varmkök och bageri/konditori.För att arbeta på Muskö i Stockholms skärgård krävs bil/motorcykel om du vill pendla, annars finns även möjlighet till övernattningslägenhet eller personalbostad på gården som alternativ. Bussförbindelse finns med ca 20 min promenad till gården.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till [email protected].
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag.
Varmt välkomna till oss! ???? Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Erfaren servitör/servitris till Arbottna Herrgård

50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare. Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder. Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi... Visa mer
50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare.
Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här kan du njuta av den vackra herrgårdsmiljön och naturen på dina lediga stunder.
Vårt kök anpassar menyerna efter säsong och tillgång på råvaror som vi själva eller lokala leverantörer odlar, plockar eller producerar. Vi väljer ekologiskt och närproducerat när vi kan och med stor medvetenhet om god djurhållning gällande det kött vi serverar och föredrar oftast vilt framför tamt, alltid med ett stort utbud av vegetarisk och veganskt och gör livsmedelsval med hänsyn till miljö och klimatpåverkan.
Vi söker nu en självgående servitris/servitör till vårt team ute på Arbottna Herrgård på Muskö.
Våra gäster är främst inom konferens, bröllop & fest, retreats, weekend och a la carte gäster. Till största del är det små sällskap på 10-20 pers, där det krävs bästa möjliga service och att du kan hantera såväl servering som bar och konferens utefter gästens scheman och önskemål.
Du förväntas:
Planera dina arbetsdagar självständigt och förbereda framåt.
Vara Arbottna Herrgårds ansikte utåt med kundens bästa i fokus.
Inventera kylar och frysar och beställa varor efter behov tillsammans med ansvarig.
Ha kontroll på allergier och specialkost och märka upp bufféer efter innehåll och allergener.
Hålla ordning och rent i matsalar, gemensamhetsutrymmen och konferenslokaler.
Vara en god arbetskollega och samarbeta med övriga i teamet på Arbottna Herrgård.
Sätta högt värde i närvaro, punktlighet och noggrannhet.
Ha vana av att arbeta i högt tempo när det krävs.
Följa företagets policy kring bl.a. klädsel & hygienFör att arbeta på Muskö i Stockholms skärgård krävs bil/motorcykel om du vill pendla, annars finns även möjlighet till övernattningslägenhet på gården som alternativ. Bussförbindelse finns med ca 20 min promenad till gården.
Anställningen är till en början en deltid, men från maj finns behov av heltid.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till [email protected].
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag.
Varmt välkomna till oss! ???? Visa mindre

Pizzabagare

Vi söker en erfaren pizzabagare , som kan baka olika italienska pizzor till vår restaurang i Jordbro. Visa mer
Vi söker en erfaren pizzabagare , som kan baka olika italienska pizzor till vår restaurang i Jordbro. Visa mindre

Kock till en Pakistansk restaurang i Jordbro

Ansök    Feb 2    Fusion Diner Haveeli AB    Specialkock
Hej! Vi söker för närvarande en individ som är intresserad av att utvecklas inom pakistansk/indisk matlagning och kan stötta vår huvudkock med olika arbetsuppgifter. Vi välkomnar sökande med viljan att utvecklas inom matlagning, med krav på viss erfarenhet inom kök och indisk/pakistansk matlagning. Huvudansvaret kommer att vara att bistå huvudkocken med förberedelser, upprätthålla ordning och hygien i köket samt vid behov delta i leveranser av beställninga... Visa mer
Hej! Vi söker för närvarande en individ som är intresserad av att utvecklas inom pakistansk/indisk matlagning och kan stötta vår huvudkock med olika arbetsuppgifter.
Vi välkomnar sökande med viljan att utvecklas inom matlagning, med krav på viss erfarenhet inom kök och indisk/pakistansk matlagning. Huvudansvaret kommer att vara att bistå huvudkocken med förberedelser, upprätthålla ordning och hygien i köket samt vid behov delta i leveranser av beställningar. Vi önskar att du kan minst ett av de språken vi listat och B körkort är ett krav.
Om du är en individ som är beredd att ta på dig en lärande roll, har ett intresse för matlagning och kan agera i en supportfunktion, ser vi fram emot din ansökan. Popis Diner erbjuder en möjlighet att delta i köksverksamheten och kan vara en lämplig plats för den som söker en stabil och varierad arbetsmiljö.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

KOCKAR TILL GOLFRESTAURANGER

Ansök    Jan 29    Glada Spisen AB    Kock, à la carte
Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till omväxlande och vackra golfbanor (HaningeStrand & Husby/Österhaninge) som är belägna i en lantlig miljö. Där driver Glada Spisen AB två golfrestauranger som utgör hjärtat för både verksamheten och gästerna. Vi har stora uteserveringar och tillhörande kiosker. Vi söker kreativa kockar, heltid och deltid till våra restauranger med start under april 2024 Vi är ett litet team som värnar om att ha... Visa mer
Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till omväxlande och vackra golfbanor (HaningeStrand & Husby/Österhaninge) som är belägna i en lantlig miljö.
Där driver Glada Spisen AB två golfrestauranger som utgör hjärtat för både verksamheten och gästerna. Vi har stora uteserveringar och tillhörande kiosker.
Vi söker kreativa kockar, heltid och deltid till våra restauranger med start under april 2024
Vi är ett litet team som värnar om att ha roligt på jobbet, samtidigt som vi satsar på att leverera mat av hög kvalitet lagat från grunden.
Välkommen med din ansökan med kort beskrivning av dig och CV till [email protected]. Märkning: Kock
rekryteringsarbetet sker löpande Visa mindre

RESTAURANGBITRÄDE FÖR DIG 20+

Ansök    Jan 29    Glada Spisen AB    Restaurangbiträde
Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till omväxlande och vackra golfbanor (HaningeStrand & Husby/Österhaninge) som är belägna i en lantlig miljö. Där driver Glada Spisen AB två golfrestauranger som utgör hjärtat för både verksamheten och gästerna. Vi har stora uteserveringar och tillhörande kiosker. Rekrytering sker löpande. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ett restaurangbiträde. Servering, kassa och disk. Även kunna ... Visa mer
Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till omväxlande och vackra golfbanor (HaningeStrand & Husby/Österhaninge) som är belägna i en lantlig miljö.
Där driver Glada Spisen AB två golfrestauranger som utgör hjärtat för både verksamheten och gästerna. Vi har stora uteserveringar och tillhörande kiosker.
Rekrytering sker löpande.
I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ett restaurangbiträde. Servering, kassa och disk. Även kunna rycka in och vara behjälplig till kök och kallskänk.
I tjänsten ingår "dagpass" och "stängningspass", samt helger, vilket gör det viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på egen hand. Möjlighet att gå upp till heltid. Du behöver vara 20+ för denna tjänst.
Välkommen med din ansökan med kort beskrivning av dig och CV till [email protected]
Vi kommer starta rekryteringsarbetet direkt. Snabb rekrytering Visa mindre

KÖKSBITRÄDE

Ansök    Jan 29    Glada Spisen AB    Köksbiträde
Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till omväxlande och vackra golfbanor (HaningeStrand & Husby/Österhaninge) som är belägna i en lantlig miljö. Där driver Glada Spisen AB två golfrestauranger som utgör hjärtat för både verksamheten och gästerna. Vi har stora uteserveringar och tillhörande kiosker. Köksbiträdet som vi söker får ett omväxlande arbete i köksmiljö. Tillsammans med vår kock förbereder du lunchen och preppar för veckan.... Visa mer
Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till omväxlande och vackra golfbanor (HaningeStrand & Husby/Österhaninge) som är belägna i en lantlig miljö.
Där driver Glada Spisen AB två golfrestauranger som utgör hjärtat för både verksamheten och gästerna. Vi har stora uteserveringar och tillhörande kiosker.
Köksbiträdet som vi söker får ett omväxlande arbete i köksmiljö. Tillsammans med vår kock förbereder du lunchen och preppar för veckan. Dina arbetsuppgifter förutom köket är att ta emot beställningar i kassan, servera, disk och hålla fräscht i lokalen.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse av mat, får gärna ha tidigare erfarenhet från yrket.
Du brinner för att ge personlig service och mötet med människor, är lagspelare.
Du är effektiv och ansvarsfull, Du har ett brinnande matintresse och gillar att arbeta i högt tempo
Rekrytering sker löpande.
Välkommen med din ansökan med kort beskrivning av dig och CV till [email protected]
Vi kommer starta rekryteringsarbetet direkt. Snabb rekrytering Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kock till bistro maj-september/säsong

Ansök    Jan 10    Lojoma AB    Kock, à la carte
Gålö Havsbad är en fyrstjärning turistanläggning vid kusten 3,5mil söder och Stockholm. Vår bistro har öppet helger för privatpersoner i maj fram till midsommar, i veckorna tar vi även emot grupper såsom konferenser och skolor, from midsommarveckan har vi öppet dagligen fram till 15/8 då vi återigen går tillbaka till helgöppet och grupper i veckorna. Bistron har ca 90 platser inomhus och ca 50 platser utomhus. Köket är i gott skick och består b.l.a av 2 ... Visa mer
Gålö Havsbad är en fyrstjärning turistanläggning vid kusten 3,5mil söder och Stockholm.

Vår bistro har öppet helger för privatpersoner i maj fram till midsommar, i veckorna tar vi även emot grupper såsom konferenser och skolor, from midsommarveckan har vi öppet dagligen fram till 15/8 då vi återigen går tillbaka till helgöppet och grupper i veckorna.

Bistron har ca 90 platser inomhus och ca 50 platser utomhus. Köket är i gott skick och består b.l.a av 2 at rational combi pro från 2022, stekbord, fritöser och goda kylmöjligheter.

Under högsäsongsveckorna tar vi emot både gäster ifrån anläggningen men även besökare till stranden och naturreservatet. du måste därför ha den rutinen att kunna växla mellan dessa målgrupper och självständigt kunna lägga upp arbetet. Du jobbar i team som består av både rutinerad personal och sommarpersonal som är nya till vår bransch.Du har därför ett stort ansvar i att sätta välkomnande stämning i arbetsgruppen och se till att rutiner följs och även ändra och utveckla  dessa vid behov.

Hållbarhet är viktigt för oss, både när det gäller matsvinn, menyer och arbetsmiljö och du har en viktig del i det arbetet.

Vi söker dig som är van med att jobba i team och söker ett säsongsjobb. du är självgående och har den rutin som behövs i verksamhet med olika utbud och gästgrupper.

Arbetstiderna är varierande och innefattar både dag, kväll och helger. Anställningen är i grunden en säsongsanställning på 75% och arbetstiden kan variera mellan veckorna beroende på öppettiderna och bokningarna. det finns möjlighet att gå upp till 100%.'

Ett grundschema läggs för hela perioden och administreras via schemaläggningsprogram i app.

 

 

Under sommaren går buss, 845, oftare än vad de gör nu. Innan dess kan man åka med annan personal från Västerhaninges pendeltågsstation

Det finns möjlighet till övernattning i samband med arbetspassen.

.

Intervjuer sker löpande och i första skede digitalt. Ansökan sker via hemsidan och annonserna på https://www.galohavsbad.se/jobba-med-oss

Läs mer om oss på www.galohavsbad.se
Gålö Havsbad är stort och litet på samma gång. Mitt i ett naturresevat, 2,5 mil söder om Stockholm, nära strand, hav och vandringsleder. Här finns 4-stjärning camping, stugor, galmpingtält, konferenslokaler, aktivteter m.m.
Gästerna kommer både från Sverige och övriga delar av Europa. . Vi vill att du som jobbar hos oss tror på att allting går om man bara vill. Det blir roligare så och minnena blir fler.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Servitris/Servitör sommarjobb

Säsonga som bar och serveringspersonal Gålö Havsbad resort sommaren 2024 Vi söker just nu efter engagerade och passionerade teammedlemmar för att jobba vid vår livliga bistro under vår- och sommarsäsongen. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta i en unik och trivsam miljö, där du får möjlighet att interagera med både gäster och kollegor. Vi har öppet helger i maj  och september,samt i veckorna för förbokade grupper, samt dagligen 15... Visa mer
Säsonga som bar och serveringspersonal Gålö Havsbad resort sommaren 2024
Vi söker just nu efter engagerade och passionerade teammedlemmar för att jobba vid vår livliga bistro under vår- och sommarsäsongen. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta i en unik och trivsam miljö, där du får möjlighet att interagera med både gäster och kollegor.

Vi har öppet helger i maj  och september,samt i veckorna för förbokade grupper, samt dagligen 15/6-15/8. Vi vill att du kan jobba 50% eller mer i minst 6 veckor (se frågeformulär för de olika perioderna)

Vi söker både dig som har erfarenhet men även dig som vill prova på något nytt, vi tycker det blir roligare och bättre så!

Arbetet vid bistro innefattar en mängd olika ansvarsområden för att säkerställa en enastående upplevelse för våra gäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:• Att välkomna och ta hand om gästerna på ett personligt och varmt sätt

• Ge rekommendationer om menyn och svara på frågor om mat och dryck

• Ta beställningar och förbereda drycker samt servera mat till borden

• Se till att alla gäster får en högkvalitativ service och uppmärksamhet

• Kassaarbete och hantering av betalningar

• Hålla arbetsområdet rent och snyggt

• Merförsäjning

• Att bidra till vårt hållbarhetsarbete i bistron för att minska vår klimatpåverkan


För att trivas och lyckas i denna roll bör du ha:• Tidigare erfarenhet av arbete inom service eller restaurangbranschen

• En positiv attityd och förmåga att arbeta effektivt i team

• Utmärkt kundservicefärdigheter och kommunikationsförmåga

• En förmåga att hantera stressiga situationer med lugn och fokus

• Flexibilitet att arbeta varierande arbetstider, inklusive kvällar och helger


Vidare är det viktigt att du är detaljfokuserad och noggrann, samt kan arbeta i en hektisk och snabbt föränderlig miljö.

Vi erbjuder dig:• Ett roligt och utmanande arbete i en dynamisk och social atmosfär

• Möjlighet att lära och utveckla dina färdigheter inom restaurang- och servicebranschen

• Lön enligt kollektivavtal

• Möjlighet att arbeta med en energisk och passionerad personalgrupp

• Möjlighet att påverka och vara delaktig i att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster


Om du är redo att ta dig an utmaningen med att arbeta vid vår bistro och tror att du har vad som krävs för att vara en del av vårt team, tveka inte att ansöka. Vi ser fram emot att höra från dig!


Gålö Havsbad är stort och litet på samma gång. Mitt i ett naturresevat, 2,5 mil söder om Stockholm, nära strand, hav och vandringsleder. Här finns 4-stjärning camping, stugor, , konferens och festlokalerr, aktiviteter m.m.
Gästerna kommer både från Sverige och övriga delar av Europa. . Vi vill att du som jobbar hos oss tror på att allting går om man bara vill. Det blir roligare så och minnena blir fler. Vi har öppet året om men som allra mest att göra under sommaren med mycket aktiviteter, gäster till både anläggningen och till badstrand och naturreservat.
www.galohavsbad.se Visa mindre

Köksbiträde till Berga naturbruksgymnasium

Ansök    Jan 11    Dille Gård AB    Köksbiträde
Berga söker ett restaurangbiträde/köksbiträde på 75 - 100% till ett vikariat på 3 månader, med möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. Med start så snart som möjligt. Vi har en ambition att skapa en riktigt bra skolrestaurang med god och näringsriktig mat, en fin och trivsam miljö med engagerade medarbetare som tillsammans erbjuder elever och personal frukost, god lunch samt middag till skolans internatelever. Du kommer i rollen som restau... Visa mer
Berga söker ett restaurangbiträde/köksbiträde på 75 - 100% till ett vikariat på 3 månader, med möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. Med start så snart som möjligt.
Vi har en ambition att skapa en riktigt bra skolrestaurang med god och näringsriktig mat, en fin och trivsam miljö med engagerade medarbetare som tillsammans erbjuder elever och personal frukost, god lunch samt middag till skolans internatelever.
Du kommer i rollen som restaurang/köksbiträde att ansvara för att bevara den fina matsalsmiljön, ta hand om frukosten, frukostdisk samt lunchdisken. Två kvällar per vecka innefattar arbetet eftermiddags och/eller kvällsjobb med bland annat att värma och servera middagen till våra internatelever. Arbetstiden är som längst till kl 18.30.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att plocka, städa och hålla iordning så det är rent och snyggt i matsalen, fylla på fat, mjölkbarer, kaffe, the mm vid behov. Det ingår även städ av matsal efter avslutad lunch samt städ av övriga utrymmen, tvätt och varumottagning. Du kommer även att vara behjälplig med enklare sysslor i ett kök såsom ex bakning, salladsberedning lite utifrån dina intressen och kunskaper samt efter verksamhetens behov.
Det är viktigt att du som person har ett intresse för service, bemötande gentemot elever, personal och övriga gäster.
Kvalifikationer: Vi söker dig som har ett intresse av mat och bakning, service och vill vara med och driva vår fina skolmatsal framåt. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Skolan erbjuder en otroligt fin och naturskön arbetsmiljö, arbete i gamla fina lokaler. Skolan firade 100 år för ett år sedan. Vi är ett trevligt kamratgäng i köket som jobbar i ett team med höga ambitioner.
Vi tittar på ansökningarna löpande. Anställning kan ske innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan snarast.
Har du frågor och funderingar kontakta kökschef Maria Norell på tfn 072596616. Visa mindre

Receptionist Camping

Ansök    Jan 10    Lojoma AB    Hotellreceptionist
Nu söker vi sommarpersonal till vår reception!   Vi har öppet under påsken och sedan öppnar vi upp dagligen från valborg. Störst behov har vi mellan 20/6 fram tills 25/8. Receptionen är öppen fram till oktober.   Arbetsbeskrivning: Att arbeta som receptionist på Gålö Havsbad innebär in-och utcheckningar i bokningssystemet Compusoft, gästservice till både incheckade gäster på anläggningen och till dagsgäster till stranden och naturreservatet. Arbets... Visa mer
Nu söker vi sommarpersonal till vår reception!

 

Vi har öppet under påsken och sedan öppnar vi upp dagligen från valborg.

Störst behov har vi mellan 20/6 fram tills 25/8.

Receptionen är öppen fram till oktober.

 

Arbetsbeskrivning:

Att arbeta som receptionist på Gålö Havsbad innebär in-och utcheckningar i bokningssystemet Compusoft, gästservice till både incheckade gäster på anläggningen och till dagsgäster till stranden och naturreservatet.

Arbetsuppgifterna är varierade och gästerna många och med olika behov och frågeställningar vilket gör att det ena arbetspasset inte är det andra likt.

I anslutning till receptionen finns även en butik som receptionspersonalen sköter om.

Att arbeta i receptionen innebär att du är anläggningens ansikte utåt i många avseenden och du måste vara ordningssam och strukturerad, tycka om mycket gästkontakt och vara väldigt felxibel när det gäller arbetsuppgifter och gästbemötande. En viktig del är även merförsäljning.

Arbetet är utmanade men väldigt givande och roligt. Vi arbetar tillsammans inom teamet men även över avdelningsgränserna på anläggningen så du behöver ha en god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta både i grupp och självständigt.

För att söka tjänsten:

Vi vill att du brinner för god service och är mån om gästen får en positiv helhetsupplevelse oavsett besöksanledningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom service/turism och har haft liknande erfarenheter sedan tidigare och att du ser lösningar hellre än problem.

Du tycker om att jobba i ett högt tempo i team och att du kan planera ditt arbete självständigt.

  

Minimumålder är 18 år


Gålö Havsbad är stort och litet på samma gång. Mitt i ett naturresevat, 2,5 mil söder om Stockholm, nära strand, hav och vandringsleder. Här finns 4-stjärning camping, stugor, galmpingtält, konferenslokaler, aktivteter m.m.
Gästerna kommer både från Sverige och övriga delar av Europa. . Vi vill att du som jobbar hos oss tror på att allting går om man bara vill. Det blir roligare så och minnena blir fler. Vi har öppet året om men som allra mest att göra under sommaren med mycket aktiviter, gäster till både anläggningen och till badstrand och naturreservat.
www.galohavsbad.se Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jan 4    Ramuni Restaurang AB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm. Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang
Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm.
Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Jan 8    Uppdragsbolaget Svea AB    Specialkock
Vi söker en duktig sushi kock som kan hoppa in när vår ordinarie kock är ledig. Än så länge handlar det om onsdagar och torsdagar. Tjänsten kan komma att bli heltid efter en kort tid så vi behöver någon som kan anpassa sig för både deltid och heltid. Tjänsten är timanställd och kommer behöva tillsättas vecka 2 (onsdag och torsdag) och sedan varje vecka framöver. Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet av tillagning av sushi samt har arbetat med det t... Visa mer
Vi söker en duktig sushi kock som kan hoppa in när vår ordinarie kock är ledig. Än så länge handlar det om onsdagar och torsdagar.
Tjänsten kan komma att bli heltid efter en kort tid så vi behöver någon som kan anpassa sig för både deltid och heltid.
Tjänsten är timanställd och kommer behöva tillsättas vecka 2 (onsdag och torsdag) och sedan varje vecka framöver.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av tillagning av sushi samt har arbetat med det tidigare.
Språk?
Svenska


Hör av dig till oss på [email protected] med ett CV, skriv "Sushi kock" i ämnesrubriken.
Hoppas vi ses! Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Dec 21    Svandamms Pizzeria AB    Pizzabagare
Hej vi söker 2 pizzabagare .du som söker jobbet ,ska vara lätt att kominesera,trevligt,jobba självstännig. du ska göra va som behövs för daglig arbeta i köket. vanligt restaurang arbeta,bakapizza hjälpa i köket, förberednig i köket. Visa mer
Hej vi söker 2 pizzabagare .du som söker jobbet ,ska vara lätt att kominesera,trevligt,jobba självstännig. du ska göra va som behövs för daglig arbeta i köket. vanligt restaurang arbeta,bakapizza hjälpa i köket, förberednig i köket. Visa mindre

Restaurangbiträde samt chaufför

Ansök    Dec 21    Tacoma Bar AB    Restaurangbiträde
Hos oss på Taco Bar Haninge Centrum får du jobba med ett glatt och familjär team och som medarbetare står du inför en fantastisk möjlighet att utveckla dig själv och dina servicekunskaper. Vi söker medarbetare för heltid och deltidstjänst till Taco Bar på Haninge Centrum. Vi söker dig som har rätt till bidrag från arbetsförmedlingen. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering och tillberedning av mat. Men även transporte... Visa mer
Hos oss på Taco Bar Haninge Centrum får du jobba med ett glatt och familjär team och som medarbetare står du inför en fantastisk möjlighet att utveckla dig själv och dina servicekunskaper.
Vi söker medarbetare för heltid och deltidstjänst till Taco Bar på Haninge Centrum.
Vi söker dig som har rätt till bidrag från arbetsförmedlingen.
Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering och tillberedning av mat. Men även transportering av mat som beställs via app.
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Om du gillar att jobba i team i en fartfylld miljö så kommer vi att trivas tillsammans.
Nu söker vi dig som vill jobba mycket eller bara extra vid behov. Arbetstiderna kan variera, allt från 09:00 fram till 20:00. Om du gillar att jobba i team i en fartfylld miljö så kommer vi att trivas tillsammans. Visa mindre

Restaurang/köksbiträde

Ansök    Dec 28    Asian Food Sverige AB    Specialkock
Du är en lätt person som kan arbeta med andra människor. Ditt arbete är de sedvanliga köksarbeten,tandoorirätter beredning, diskning samt städning och du ska kunna jobba självständigt. Som person ska du vara flitig, noggrann, stresstålig och ansvarsfull. Ingen höga erfarenhet behövs men ett plus att om du kan indisk mat!!!! Vi behöver kreativa och kompetenta kockar som kan tillaga special Tandoori rätter. Vi ser gärna att du har arbetat inom restaurangbran... Visa mer
Du är en lätt person som kan arbeta med andra människor. Ditt arbete är de sedvanliga köksarbeten,tandoorirätter beredning, diskning samt städning och du ska kunna jobba självständigt. Som person ska du vara flitig, noggrann, stresstålig och ansvarsfull.
Ingen höga erfarenhet behövs men ett plus att om du kan indisk mat!!!!
Vi behöver kreativa och kompetenta kockar som kan tillaga special Tandoori rätter. Vi ser gärna att du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare.
Du ska vara stresstålig och tycka om att jobba med service. Vi jobbar i team så det är också viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med oss för gästens bästa. Vi söker dig som vill vara ansikte utåt för företaget och bemöta våra gäster med ditt bästa leende och känsla för service.
Vi vill att servicen ska spegla vår matkultur och vad företaget står för.
Du ska servera gästerna mat samt dryck och hålla lokalen fräsch.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pysslingen Förskolor i Haninge söker en kock vid behov

Är du utbildad kock och tycker om att arbeta flexibelt? Toppen! Just nu söker vi en kock som vid behov kan hoppa in i våra kök och laga måltider till våra barn på förskolorna. Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora. Om rollen Maten på förskolan är viktig för att b... Visa mer
Är du utbildad kock och tycker om att arbeta flexibelt? Toppen! Just nu söker vi en kock som vid behov kan hoppa in i våra kök och laga måltider till våra barn på förskolorna.

Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora.

Om rollen

Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen.

Som kock vid behov ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs därför att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. I Haninge har vi fyra förskolor, och därmed fyra kök, som du har möjlighet att arbeta i.

Inom Academedia och Pysslingen arbetar alla våra kök med utgångspunkt i vår centrala måltidspolicy, som är ett verktyg för att ha jämlik kvalitet både gällande maten vi serverar och vilka råvaror vi köper in. I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor, samtidigt som du utmanar barnens perspektiv på mat.

Rollen innebär ett ansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom att följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning, men även inköp av livsmedel enligt ramavtal. Som kock hos oss har du också ansvar för att barn med behov av specialkost eller anpassad kost serveras rätt kost.

Vi söker dig som:

• har kockutbildning samt praktisk erfarenhet.
• har kunskap om egenkontroll
• har kunskap om hantering/servering av specialkost
• är ansvarstagande och kvalitetsmedveten
• kan arbeta självständigt samt har förmågan att tillsammans med pedagogerna bidra till en fungerande verksamhet.
• har ett genuint intresse för matlagning och som vill erbjuda barn och vuxna möjlighet till spännande möten med mat och nya smakupplevelser.
• är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan.
• har goda kunskaper i svenska språket.
• kan arbeta med digitala verktygAnställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Haninge.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Vi arbetar med löpande urval, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta biträdande rektor Tinna Hardardottir via e-post: [email protected]

Vill du läsa mer om våra förskolor?

Baldersro

Björken

Lärkan

Orren

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitör/Servitris till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Dec 19    Sabis AB    Servitör/Servitris
Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu servis/servitörer som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd och personlig serviceupplevelse. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och professionell miljö. Om rollen: Som servis/servitör kommer du att vara en viktig del av vårt restaurangteam och an... Visa mer
Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu servis/servitörer som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd och personlig serviceupplevelse. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och professionell miljö.

Om rollen:

Som servis/servitör kommer du att vara en viktig del av vårt restaurangteam och ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig service. Du kommer att ta emot och guida gästerna till deras bord, ta beställningar, servera mat och dryck samt se till att gästerna känner sig välkomna och omhändertagna under hela deras vistelse. Du kommer också att ha ansvar för att hålla ordning och reda i restaurangen samt samarbeta med dina kollegor för att säkerställa en smidig och effektiv service.

Din profil:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang- eller hotellbranschen som servis/servitör. Du är en serviceinriktad person med en positiv attityd och förmågan att skapa en trevlig och avslappnad atmosfär för våra gäster. Du är noggrann, effektiv och har förmågan att hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samarbeta och har förmågan att arbeta i ett högt tempo.

Vi erbjuder dig:

Som servis/servitör hos oss får du möjlighet att vara en del av ett fantastiskt team på en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård. Du kommer att få arbeta i en trevlig och professionell miljö där du har möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår F&B Manager Frederic Bertuit [email protected]. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se (http://www.smadalarogard.se/?fbclid=IwAR226xcbIQ3bDRvJmuoC_eoSbp6vL1qetlVYoPDkJM3uVrXVt0ufdsDYUlc) för mer information. Visa mindre

Restaurangbiträde

Hej vi söker restaurangbiträde, arbetsuppgifter är jobba på köket.Du kommer jobba med vanliga kök uppgifter, förbereda pizzabakning ingredienser. Hakka grönsaker, riva ost, riva skinkan osv. Du ska jobba med teamet, Visa mer
Hej
vi söker restaurangbiträde, arbetsuppgifter är jobba på köket.Du kommer jobba med vanliga kök uppgifter, förbereda pizzabakning ingredienser. Hakka grönsaker, riva ost, riva skinkan osv. Du ska jobba med teamet, Visa mindre

Kock till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Dec 19    Sabis AB    Kock, à la carte
Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu kockar och kallskänkor som älskar att skapa enastående mat- och dryckesupplevelser för våra gäster. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och personlig miljö. Om rollen: Vi söker dig som brinner för kvalitet och utveckling inom matlagning och som vill ge v... Visa mer
Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu kockar och kallskänkor som älskar att skapa enastående mat- och dryckesupplevelser för våra gäster. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och personlig miljö.

Om rollen:

Vi söker dig som brinner för kvalitet och utveckling inom matlagning och som vill ge våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att samarbeta med dina kollegor för att tillgodose både deras och gästernas behov. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som kock eller kallskänka samt att du är utbildad inom området. Körkort och tillgång till bil är också ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av egenkontroller, miljö och hälsa.

Din profil:

Som person är du social, flexibel och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Du är lösningsorienterad och har förmågan att se både helheten och detaljerna. Du är ödmjuk och lyhörd för gästernas behov och är en lagspelare som vill skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi erbjuder dig:

Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta på en fantastisk arbetsplats i Stockholms vackra skärgård, på en av Sveriges största hotelldestinationer. Du kommer att få utmanande matlagning med riktigt bra råvaror och möjlighet att skörda örter i vår köksträdgård samt plocka frukt och bär bakom husknuten. Du kommer också att vara en del av ett glatt team som stöttar och hjälper varandra. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår F&B manager Frederic Bertuit på [email protected]. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se (http://www.smadalarogard.se/?fbclid=IwAR2JjpkA9tfmHXZEqJoJJm9ZnxIHbGzZpx5EOFSpMvLR1a9lCNyUEvsJIwQ) för mer information Visa mindre

Kock till förskolekök i Brandbergens förskolor

Ansök    Dec 13    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Ditt uppdrag Göra maten till en helhetsupplevelse och lägga en grund till sunda matvanor. Det sägs ofta att det är köket som är hemmets hjärt... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Ditt uppdrag
Göra maten till en helhetsupplevelse och lägga en grund till sunda matvanor.

Det sägs ofta att det är köket som är hemmets hjärta. Och så vill vi att köket ska upplevas i förskolan.


I arbetet ingår; de vanliga förekommande arbetsuppgifterna i ett kök, att laga mat från grunden, planera och publicera matsedel i vår digitala plattform Unikum, beställa varor (digitalt) samt kontakt med leverantörer. Vidare ska du klara av att hantera specialkost, servering, bakning och varmhållning samt diskning och städning av kök. Det är viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt sätt samt har kunskap om och kan arbeta efter gällande riktlinjer, såväl nationella som lokala.

Det här söker vi hos dig
Utbildad kock och även med en pedagogisk utbildning eller motsvarande. Har du en kreativ ådra, där du ser det som viktigt att måltiden både smakar bra men även ska se inbjudande ut, så är du kanske den vi söker.

Du har kunskap om måltidspedagogik, samt är ansvarsfull, initiativrik och har en stor flexibilitet. Du har lätt för att samarbeta men även för att arbeta självständigt och vill med stor glädje och engagemang vara med att utveckla kökets roll på våra förskolor. Du ska kunna ta ansvar för att barnen får en god näringsrik och varierande kost serverad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Därför är det viktigt att du som person har kost och hälsa i fokus. Vi strävar efter att hela tiden förbättra vår verksamhet och därför är det viktigt att du kan samarbeta med barn, personal och i vissa fall även med våra vårdnadshavare.

Frukost, lunch och mellanmål tillagar du och serverar till ca 80 barn och 20 pedagoger. På den här förskolan har vi två kommungemensamma resursavdelningar där det krävs att det serveras specialkost utifrån enskilda barns behov och allergier. Detta medför att du bör ha stort intresse, kunskap om, samt vara öppen för olika slags specialkost.

Vi strävar efter att erbjuda lunch som uppfyller de krav som ställs utifrån direktiv från koststrateg i kommunen. Bland annat serveras vegetarisk lunch två till tre gånger i veckan, så därför ser vi gärna att du har kunskap i att tillaga vegetariska måltider. Det ingår även att dagligen servera specialkost som är likvärdig den mat som serveras för dagen.

Du bör även ha ett öppet sinne för att vilja vidareutvecklas samt öka dina kunskaper runt måltidspedagogik och förskolans arbetssätt.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdkuponger, arbetskläder, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Köken har reflektion en gång i veckan samtidigt som de andra kockarna i förskoleområdet. En del av reflektionstiden sker tillsammans med övriga kockar där ni samtalar bl.a. kring kökens likvärdighet i området, planerar matsedel och måltider inför traditioner, men även deltar i andra forum på den egna förskolan. Köken har gemensam planeringsdag varje termin.

Möten ett par gånger per termin med kommunens förskole- och skolkockar anordnad av kommunens koststrateg.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Restaurangbiträde MR Yggdrasil - Extra

Ansök    Dec 11    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Restaurangbiträde till Restaurang Yggdrasil i Haninge Extra arbete Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurang... Visa mer
Restaurangbiträde till Restaurang Yggdrasil i Haninge

Extra arbete
Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Om Militärrestaurang Yggdrasil

Vi driver verksamhet inom Berga Garnison. Restaurangerna serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål, måndag-söndag året runt. Vi har en officersmäss där vi serverar fika och representationsmåltider under veckans samtliga dagar. Detta gör Yggdrasil till en varierande och lärorik arbetsplats med utrymme för utveckling.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så genomförs en säkerhetsprövning. Du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Kock till HagaLyckebyskolan

Ansök    Dec 5    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 850 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och na... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 850 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker nu en kock som vill vara med och bidra till att ge barn och ungdomar positiva matupplevelser.

Ditt uppdrag

Som kock ska du brinna för mat, service och kvalitet. Hos oss lagar du välbalanserad kost från grunden. I dina primära arbetsuppgifter ingår också sedvanliga uppgifter i ett skolkök så som t ex tillagning av specialkost, servering, salladsberedning, disk och städ.

Du har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, service och kvalitet, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Din kompetens

Vi söker dig som har stor social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo utan att minska på kvalitén. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer. Inköp i Proceedo ses även det som meriterande. 

 

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurangbiträde MR Yggdrasil i Haninge

Ansök    Dec 11    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Restaurangbiträde till Restaurang Yggdrasil i Haninge Heltid Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren... Visa mer
Restaurangbiträde till Restaurang Yggdrasil i Haninge

Heltid
Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Om Militärrestaurang Yggdrasil

Vi driver verksamhet inom Berga Garnison. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål, måndag-söndag året runt. Vi har även en officersmäss där vi serverar fika och representationsmåltider under veckans samtliga dagar. Detta gör Yggdrasil till en varierande och lärorik arbetsplats med utrymme för utveckling.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så genomförs en säkerhetsprövning .Du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus
• Körkort och bil är ett stort plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

restaurangbiträde

Ansök    Dec 1    Efendi 73 AB    Restaurangbiträde
Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team. Jobba i köket, hantera grönsaker, städa,hålla rent . heltid fastlön skicka din ansökan via mail. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team.


Jobba i köket, hantera grönsaker, städa,hålla rent .
heltid
fastlön
skicka din ansökan via mail.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nattreceptionist sökes till Cubsec!

Ansök    Nov 27    Cubsec AB    Hotellreceptionist
Det finns få saker som är så uppskattat som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som receptionist agerar du värd samtidigt som du har hand om många olika delar för att arbetsdagen ska gå framåt för och tillsammans med övriga medarbetare. I rollen som receptionist är du med och tar ett stort ansvar för den driften som för många besökare utgår från receptionen. Du förbereder inför ankomster, hjälper personerna vid sin ankomst och hänvisar vidare samt f... Visa mer
Det finns få saker som är så uppskattat som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som receptionist agerar du värd samtidigt som du har hand om många olika delar för att arbetsdagen ska gå framåt för och tillsammans med övriga medarbetare.

I rollen som receptionist är du med och tar ett stort ansvar för den driften som för många besökare utgår från receptionen. Du förbereder inför ankomster, hjälper personerna vid sin ankomst och hänvisar vidare samt finns behjälplig för alla besökare & kunder. Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap. Det klassiska uttrycket spindeln i nätet är väldigt talande i detta fallet.

Vi söker dig som brinner för att ge bästa möjliga service och bemötande, du ska vara väldigt organiserad samtidigt som du är flexibel för snabba förändringar. Problemlösning är något du gillar och uppskattar att utsättas för i din egna utveckling. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med besökare och vara hjälpsam är goda kunskaper i svenska och engelska ett måste. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Vilka är Cubsec?
Vi på Cubsec är ett bevakningsföretag som arbetar för ett samhälle där vi inte behövs. Som receptionist på ingår du i vårt team av skillnadsgörare som arbetar dygnet runt, året om, på uppdrag av våra kunder. Vi är verksamma inom säkerhet och har över 800 medarbetare i hela Sverige, med största områdena i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är nu på jakt efter nya stjärnor som vill vara med oss på resan framåt.

Vad vi erbjuder:
En tjänst under nattetid med arbetstid 21:30-07:30. Du kommer att täcka vid behov samt vid eventuella sjukskrivningar. Du kommer att utgå hos en av våra kunder i Smådalarö där du får chansen att arbeta i en spännande och omväxlande miljö.

Du får en arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter och du får vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang. Du får även möjlighet att arbeta förebyggande och medansvarig för det aktuella uppdraget.

Grundläggande krav för tjänsten:
Minst 1 års kvalificerad erfarenhet av receptionsarbete tidigare.
Behärskar engelska flytande i tal och skrift.
Behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Inga betalningsanmärkningar.
Rent brottsregister.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt flexibla mindset - Välkommen till Cubsec!

Tillträde till tjänsten omgående. Observera att språkkunnighet i engelska är ett krav och att intervju kan komma att ske på engelska. Visa mindre

Kock Sökes till Lunchrestaurang

Ansök    Nov 18    Daca & Aca HB    Kock, storhushåll
Vilka vi är: Vårt företag är grundat 2016 och vi har drivit några olika Lunchrestauranger genom åren bl. a Lissma park, Restaurang Daca & Aca i Huddinge. Vårt koncept: Servera goda portioner av Svenska husman samt mat från Serbien och omvärlden. Nu söker vi en driven kock med några års erfarenhet inom Svensk husman samt Serbisk mat till vårt team i Jordbro. Är du den vi söker skicka ansökan på [email protected] Senast 2023-11-29 Visa mer
Vilka vi är:
Vårt företag är grundat 2016 och vi har drivit några olika Lunchrestauranger genom åren bl. a Lissma park, Restaurang Daca & Aca i Huddinge.
Vårt koncept:
Servera goda portioner av Svenska husman samt mat från Serbien och omvärlden.
Nu söker vi en driven kock med några års erfarenhet inom Svensk husman samt Serbisk mat till vårt team i Jordbro.
Är du den vi söker skicka ansökan på [email protected]
Senast 2023-11-29 Visa mindre

Restaurangbiträde, heltid

Ansök    Nov 14    Extrida AB    Köksbiträde
Vi söker en engagerad och passionerad individ att ansluta sig till vårt team på Runes restaurang som köksbiträde på heltid. Om Oss: Runes Restaurant är en lunchrestaurang i ridhuset på Runsten Equesterian där mat och ridsportens kultur sammanflätas till en unik upplevelse. Vår meny inspireras av nordisk matlagningstradition och bra råvaror. Vi värdesätter kreativitet, samarbete och en stark arbetsgemenskap. Dina Uppgifter: Som köksbiträde kommer du att var... Visa mer
Vi söker en engagerad och passionerad individ att ansluta sig till vårt team på Runes restaurang som köksbiträde på heltid.
Om Oss:
Runes Restaurant är en lunchrestaurang i ridhuset på Runsten Equesterian där mat och ridsportens kultur sammanflätas till en unik upplevelse. Vår meny inspireras av nordisk matlagningstradition och bra råvaror. Vi värdesätter kreativitet, samarbete och en stark arbetsgemenskap.
Dina Uppgifter:
Som köksbiträde kommer du att vara en viktig del av vårt köksteam. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar förberedelse av råvaror, laga dagens lunch och baka diverse bakverk samtidigt som du ser till att köket alltid är rent och organiserat.
Du kommer också ha kontakt med gäster, sköta kassan och servera maten du lagar i viss utsträckning.
Vi Söker Dig Som:
Har ett intresse för matlagning och matkultur.
Är noggrann, pålitlig och har en positiv attityd.
Trivs i en dynamisk arbetsmiljö och kan hantera stressiga situationer.
Har tidigare erfarenhet av arbete i kök (meriterande, men inte nödvändigt).
Gillar kundkontakt och är har en positiv attityd
Kan kommunicera på svenska.

Vi Erbjuder:
En möjlighet att vara en del av en kreativ och växande restaurangmiljö.
Utvecklingsmöjligheter inom kökets olika områden.
Ett stöttande arbetslag.
En härlig tillväxtresa tillsammans med RunesOm du är redo att ta dig an en spännande utmaning och tror att du skulle passa in i vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig och utforska möjligheterna tillsammans.
Resväg / till och från arbetet:
Vår restaurang ligger i Ridhuset på Runsten Equesterian i Tullinge och det väldigt svårt att ta sig hit med kommunaltrafik. Att ha bil (eller annat eget färdmedel) är en viktig förutsättning för att ta sig till arbetet.
Ansökan:
Skicka din ansökan och CV till [email protected] senast den 31/9, vi träffar folk löpande. Märk din ansökan med "Köksbiträde - Runes Restaurant".
Varmt välkommen till Runes Restaurant, där vi tillsammans skapar minnesvärda smakupplevelser och berikar våra gästers liv. Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Nov 14    Fopha Invest AB    Servitör/Servitris
Vi söker en erfaren servitris/servitör Vi söker dig som gillar att möta människor, vill utvecklas och vill ha roligt på jobbet. Vi ser att du har minst ett till tre års erfarenhet av servering i restaurang eller har liknade erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang och servering av a la carté, festmiddagar och buffér m.m. Personlig... Visa mer
Vi söker en erfaren servitris/servitör
Vi söker dig som gillar att möta människor, vill utvecklas och vill ha roligt på jobbet. Vi ser att du har minst ett till tre års erfarenhet av servering i restaurang eller har liknade erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service.
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang och servering av a la carté, festmiddagar och buffér m.m.
Personlig profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett genuint intresse för människor och en positiv attityd som smittar av sig till både gäster och kollegor. Att du trivs med teamarbete och bidrar positivt i gruppen är viktigt, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är van att arbeta i ett högt tempo.
Du behärskar svenska samt engelska i tal.
Arbetsplatsen
Årsta slott är en historisk, unik och väldigt fin plats att arbeta på. Det är även en möjlighet för dig som vill vara med och utvecklas i en nystart av restaurangen. Vi har en matsal med ca 50 platser, samt några rum lämpade för chambre séparée. Slottet har även en festvåning med ca 50 platser, där det vid vissa tillfällen kommer att hållas fester, events samt konferenser. Våra gäster är allt ifrån bröllop, fester, affärsmöten, film- & reklaminspelningar till matälskare och livsnjutare.
Tjänsten omfattar
Anställningen är en timanställning och gäller i första hand våra julbord. Med möjlighet till fortsättning under 2024.
Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
I din ansökan skickar du med ditt CV och ett personligt brev, som ska innehålla: foto, var du bor, om du har körkort, samt tillgång till bil.
Kontaktperson för frågor och ansökan
Ida Nilsson Visa mindre

Kock/kokerska till högstadieskola

Ansök    Nov 16    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Har du erfarenhet och är utbildad kock/kokerska? Är du därtill intresserad av barns lärandeprocess och utveckling? Då är detta en chans för dig ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Har du erfarenhet och är utbildad kock/kokerska? Är du därtill intresserad av barns lärandeprocess och utveckling? Då är detta en chans för dig att få arbeta med både och!

Vi söker en mycket duktig kock/kokerska till vårt skolkök som ska laga mat till våra elever och personal i ett nära samarbete med övrig skolmåltidspersonal.

Varje dag serverar vi ungefär 600 lunchportioner och utöver det även frukost till de elever och personal som önskar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (90%).

Söderbymalmsskolan är en stor skola med årskurserna 7 - 9 och här går cirka 520 elever. Vi har även en kommungemensam lärstudio. Vi har en stor skolrestaurang med ett eget tillagningskök. Våra nya ljusa moderna lokaler finns centralt i Haninge med möjlighet till avgiftsbelagd parkering och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, bussar samt till Handens pendeltågstation, endast 23 minuter från Centralen. Haninge kommun erbjuder sina anställda friskvårdskuponger och det finns ett välutrustat gym i kommunhuset som ligger 500 meter från skolan och som är gratis för kommunanställda.

Beskrivning av personalgruppen

På skolan arbetar ca 75 personal. I arbetsplatsundersökningar framkommer tydligt att trivseln på skolan är hög, vårt förhållningssätt till varandra nämns som en av faktorerna till detta. 

Ditt uppdrag

Tillsammans med skolans kock med samordningsansvar kommer du att vara en av nyckelpersonerna i köket. Du ansvarar för att tillhandahålla goda, näringsriktiga och klimatsmarta måltider som självklart är säkra. I tjänsten medverkar du i alla förekommande arbetsuppgifter i köket som menyplanering, beställningar, tillagning, servering, salladsberedning och disk. Du är en ambassadör för köket som vill involvera elever och pedagogisk personal i måltiderna.

Som kock ansvarar du för att följa våra gemensamma riktlinjer, utbud och arbetsrutiner för det dagliga arbetet i köket. Du säkerställer att våra elever och pedagoger får näringsriktig och god mat samtidigt som du ger dem en positiv måltidsupplevelse ihop med skolans personal. I arbetet ingår att tillaga och servera goda, näringsrika och hållbara måltider inklusive specialkoster. Du ansvarar för att köket är rent och följer vårt egenkontrollprogram. Du medverkar vid skolans menyplanering. Vi har som mål att all mat lagas från grunden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stor samarbetsförmåga, är engagerad och orädd för att ta i. Vi söker dig som vill vara med att utveckla måltiderna med visionen Tillsammans skapar vi klimatsmart matglädje för alla. Efter givna resurser strävar du alltid efter högsta kvalitet på måltiden som serveras, drivs av ett genuint intresse för mat och smaker och har öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ser möjligheter snarare än problem och sätter självklart matgästens bästa i första hand. Vi ser att du är flexibel, kan ta initiativ och arbeta både tillsammans med andra och självständigt. Du måste ha kunskap om specialkost utifrån allergier.

Du har utbildning inom storhushåll. Du har erfarenhet av arbete i skolkök. Du behöver ha god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som är flexibel, lyhörd, nyfiken, serviceinriktad och van att självständigt organisera sitt arbete. Vi söker dig som är ödmjuk och omtänksam, vilket ska synas i ditt bemötande av såväl elever som personal.

Du ska kunna uppvisa godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-11-14

Tillsättning av tjänsten är under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Anställning från och med 2024-01-08 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Therese Gärde, rektor (08-6067706 eller [email protected]) Fackliga företrädare nås via växeln 606 70 00. 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi söker en restaurangbiträde till vår restaurang med arbetsuppgifter servering, förberedning, diskplockning m m Visa mer
Vi söker en restaurangbiträde till vår restaurang med arbetsuppgifter servering, förberedning, diskplockning m m Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Okt 26    Il Patrino AB    Restaurangbiträde
Vi söker en restaurangbiträde till vår restaurang med arbetsuppgifter servering, förberedning, diskplockning m m Visa mer
Vi söker en restaurangbiträde till vår restaurang med arbetsuppgifter servering, förberedning, diskplockning m m Visa mindre

Kockerska/kock till förskola

Vi är en fristående förskola belägen i Haninge och Huddinge kommun. På Flygande mattan serveras lagad mat både till barnen och personalen varje dag. Vi eftersträvar att ha en varierad och näringsrik kost med stor andel ekologiska och närodlade råvaror. Maten tillagas i vårt eget hemtrevliga kök som är en integrerad del i förskolans lokaler. Vi söker dig som har kokerska/kock utbildning med dokumenterad erfarenhet. Erfarenhet eller utbildning inom barnomsor... Visa mer
Vi är en fristående förskola belägen i Haninge och Huddinge kommun.
På Flygande mattan serveras lagad mat både till barnen och personalen varje dag. Vi eftersträvar att ha en varierad och näringsrik kost med stor andel ekologiska och närodlade råvaror. Maten tillagas i vårt eget hemtrevliga kök som är en integrerad del i förskolans lokaler.
Vi söker dig som har kokerska/kock utbildning med dokumenterad erfarenhet. Erfarenhet eller utbildning inom barnomsorg är meriterande.
Du ansvarar för att skapa en näringsriktig och variationsrik matsedel utifrån Flygande mattans matpolicy. Du ska ha kunskaper om egenkontroll, livsmedelshygien och kunskap om specialkost.
Du har datakunskaper för beställningar samt god svenska i tal och skrift.
Du är noggrann, flexibel, ansvarstagande, kreativ och positiv.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga samt servera samtliga måltider till barngrupperna samt vuxna, disk, städ av kök och övriga utrymmen.
Finns flexibilitet i procent med ca 75% i grunden.
Ansökan med personligt brev och cv skickas till [email protected]. Vi intervjuar kandidater löpande.
Kontakt med annonsörer och rekryteringsbolag undanbedes. Visa mindre

Servitör/Servitris till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Okt 25    Sabis AB    Servitör/Servitris
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

ill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu servis/servitörer som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd och personlig serviceupplevelse. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och professionell miljö.

Om rollen:

Som servis/servitör kommer du att vara en viktig del av vårt restaurangteam och ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig service. Du kommer att ta emot och guida gästerna till deras bord, ta beställningar, servera mat och dryck samt se till att gästerna känner sig välkomna och omhändertagna under hela deras vistelse. Du kommer också att ha ansvar för att hålla ordning och reda i restaurangen samt samarbeta med dina kollegor för att säkerställa en smidig och effektiv service.

Din profil:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom restaurang- eller hotellbranschen som servis/servitör. Du är en serviceinriktad person med en positiv attityd och förmågan att skapa en trevlig och avslappnad atmosfär för våra gäster. Du är noggrann, effektiv och har förmågan att hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samarbeta och har förmågan att arbeta i ett högt tempo.

Vi erbjuder dig:

Som servis/servitör hos oss får du möjlighet att vara en del av ett fantastiskt team på en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård. Du kommer att få arbeta i en trevlig och professionell miljö där du har möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Bar och Restaurang Fredrik Andersson [email protected] . Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se för mer information. Visa mindre

Restaurang & Delikatessmedarbetare

Ansök    Okt 19    MRC Bemanning AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är glad och social och har ett visst intresse för mat och matlagning och känner att du vill bli en del av vårt mycket uppskattade restaurang & delikatessteam. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm i att prata med kunder. Som restaurang & delikatessmedarbetare hos oss kommer du att arbeta på butiker i söderort både som delikatessmedarbetare och även i butikens snabbmatsrestaurang. Hos oss kommer du att gå en tvådagars prakti... Visa mer
Vi söker dig som är glad och social och har ett visst intresse för mat och matlagning och känner att du vill bli en del av vårt mycket uppskattade restaurang & delikatessteam. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm i att prata med kunder.

Som restaurang & delikatessmedarbetare hos oss kommer du att arbeta på butiker i söderort både som delikatessmedarbetare och även i butikens snabbmatsrestaurang.

Hos oss kommer du att gå en tvådagars praktisk utbildning samt en halvdag teori som ger dig all baskunskap du behöver.

Personliga egenskaper

- Driven & engagerad

- Flexibel

- Glad & social

- Gillar matlagning

- Lagspelare

Anställningen är en deltidstjänst med möjlighet till en heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att arbeta mån-fre samt varannan lördag.

Tidigare kunskap inom restaurang & restaurangkök är direkt meriterande. Visa mindre

Nattreceptionist sökes till Cubsec!

Ansök    Okt 5    Cubsec AB    Hotellreceptionist
Det finns få saker som är så uppskattat som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som receptionist agerar du värd samtidigt som du har hand om många olika delar för att arbetsdagen ska gå framåt för och tillsammans med övriga medarbetare. I rollen som receptionist är du med och tar ett stort ansvar för den driften som för många besökare utgår från receptionen. Du förbereder inför ankomster, hjälper personerna vid sin ankomst och hänvisar vidare samt f... Visa mer
Det finns få saker som är så uppskattat som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som receptionist agerar du värd samtidigt som du har hand om många olika delar för att arbetsdagen ska gå framåt för och tillsammans med övriga medarbetare.

I rollen som receptionist är du med och tar ett stort ansvar för den driften som för många besökare utgår från receptionen. Du förbereder inför ankomster, hjälper personerna vid sin ankomst och hänvisar vidare samt finns behjälplig för alla besökare & kunder. Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap. Det klassiska uttrycket spindeln i nätet är väldigt talande i detta fallet.

Vi söker dig som brinner för att ge bästa möjliga service och bemötande, du ska vara väldigt organiserad samtidigt som du är flexibel för snabba förändringar. Problemlösning är något du gillar och uppskattar att utsättas för i din egna utveckling. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med besökare och vara hjälpsam är goda kunskaper i svenska och engelska ett måste. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Vilka är Cubsec?
Vi på Cubsec är ett bevakningsföretag som arbetar för ett samhälle där vi inte behövs. Som receptionist på ingår du i vårt team av skillnadsgörare som arbetar dygnet runt, året om, på uppdrag av våra kunder. Vi är verksamma inom säkerhet och har över 800 medarbetare i hela Sverige, med största områdena i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är nu på jakt efter nya stjärnor som vill vara med oss på resan framåt.

Vad vi erbjuder:
En tjänst under nattetid med arbetstid 21:30-07:30. Du kommer att täcka vid behov samt vid eventuella sjukskrivningar. Du kommer att utgå hos en av våra kunder i Smådalarö där du får chansen att arbeta i en spännande och omväxlande miljö.

Du får en arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter och du får vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang. Du får även möjlighet att arbeta förebyggande och medansvarig för det aktuella uppdraget.

Grundläggande krav för tjänsten:
Minst 1 års kvalificerad erfarenhet av receptionsarbete tidigare.
Behärskar engelska flytande i tal och skrift.
Behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Inga betalningsanmärkningar.
Rent brottsregister.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt flexibla mindset - Välkommen till Cubsec!

Tillträde till tjänsten omgående. Observera att språkkunnighet i engelska är ett krav och att intervju kan komma att ske på engelska. Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurang & Delikatessmedarbetare

Ansök    Sep 29    MRC Bemanning AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är glad och social och har ett visst intresse för mat och matlagning och känner att du vill bli en del av vårt mycket uppskattade restaurang & delikatessteam. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm i att prata med kunder. Som restaurang & delikatessmedarbetare hos oss kommer du att arbeta på butiker i söderort både som delikatessmedarbetare och även i butikens snabbmatsrestaurang. Hos oss kommer du att gå en tvådagars prakti... Visa mer
Vi söker dig som är glad och social och har ett visst intresse för mat och matlagning och känner att du vill bli en del av vårt mycket uppskattade restaurang & delikatessteam. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm i att prata med kunder.

Som restaurang & delikatessmedarbetare hos oss kommer du att arbeta på butiker i söderort både som delikatessmedarbetare och även i butikens snabbmatsrestaurang.

Hos oss kommer du att gå en tvådagars praktisk utbildning samt en halvdag teori som ger dig all baskunskap du behöver.

Personliga egenskaper

- Driven & engagerad

- Flexibel

- Glad & social

- Gillar matlagning

- Lagspelare

Anställningen är en deltidstjänst med möjlighet till en heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att arbeta mån-fre samt varannan lördag.

Tidigare kunskap inom restaurang & restaurangkök är direkt meriterande. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 27    Ramuni Restaurang AB    Köksbiträde
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team. Arbetsuppgifter: Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm. Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Visa mer
Vi so?ker en Ko?ksbitra?de till va?r restaurang
Du ska vara stresta?lig, ordningssam,kunna arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Hja?lpa till i ko?ket, fo?rbereda, servera, Plocka bordet, sta?da mm.
Ingen erfarenhet eller spra?kkrav. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Kapsylen i Jordbro

Ansök    Sep 26    Compass Group AB    Köksmästare
Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare s... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om restaurang Kapsylen

Kapsylen är en liten restaurang som endast har vår kunds gäster. Vi är ett arbetslag som hjälps åt med matlagning, portionering, menyplanering, egenkontroll, catering, disk, städning och andra vanligt förekommande uppgifter i restaurang. Ordinarie arbetstid är måndag till fredag.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Restaurangbiträde sökes till Dennis Kök AB

Restaurangbiträde sökes till Dennis Kök AB .Du behöver inte ha erfarenhet av arbetet. Arbetet är på heltid. Visa mer
Restaurangbiträde sökes till Dennis Kök AB .Du behöver inte ha erfarenhet av arbetet. Arbetet är på heltid. Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 12    Restaurang H & H AB    Kock, à la carte
Vi söker en driven person som vill vara med i vårt köksteam. Du kommer få jobba blandat dag och kväll. Vi söker dig som gillar att laga mat och kan bidra till en glad arbetsplats även meny planering. Arbetsuppgifterna består av förberedning och tillagning av varmmat och även lunch. Tjänsten ligger på 100%. Cirka 5min gång från Västerhaningens tågstation till restaurangen om man inte har bil. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga fö... Visa mer
Vi söker en driven person som vill vara med i vårt köksteam. Du kommer få jobba blandat dag och kväll. Vi söker dig som gillar att laga mat och kan bidra till en glad arbetsplats även meny planering. Arbetsuppgifterna består av förberedning och tillagning av varmmat och även lunch.
Tjänsten ligger på 100%. Cirka 5min gång från Västerhaningens tågstation till restaurangen om man inte har bil.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Sep 12    Restaurang H & H AB    Restaurangbiträde
Vi söker nu nya medarbetare till vårt restaurang som älskar att stå på scen. Vi söker personer som är stresstålig och flexibel. Du behöver vara öppen och nyfiken att lära dig mer och mer. Allmänt förekommande arbetsuppgifter inom restaurangköket såsom matberedning, ta emot beställningar och städning med mera. Vi finns i Västerhaninge Kom gärna in med en ansökan till oss! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi ä... Visa mer
Vi söker nu nya medarbetare till vårt restaurang som älskar att stå på scen.
Vi söker personer som är stresstålig och flexibel. Du behöver vara öppen och nyfiken att lära dig mer och mer.
Allmänt förekommande arbetsuppgifter inom restaurangköket såsom matberedning, ta emot beställningar och städning med mera.
Vi finns i Västerhaninge


Kom gärna in med en ansökan till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kockerska till förskola

Vi är en fristående förskola belägen i Haninge och Huddinge kommun. På Flygande mattan serveras lagad mat både till barnen och personalen varje dag. Vi eftersträvar att ha en varierad och näringsrik kost med stor andel ekologiska och närodlade råvaror. Maten tillagas i vårt eget hemtrevliga kök som är en integrerad del i förskolans lokaler. Vi söker dig som har kokerska/kock utbildning med dokumenterad erfarenhet. Erfarenhet eller utbildning inom barnomsor... Visa mer
Vi är en fristående förskola belägen i Haninge och Huddinge kommun.
På Flygande mattan serveras lagad mat både till barnen och personalen varje dag. Vi eftersträvar att ha en varierad och näringsrik kost med stor andel ekologiska och närodlade råvaror. Maten tillagas i vårt eget hemtrevliga kök som är en integrerad del i förskolans lokaler.
Vi söker dig som har kokerska/kock utbildning med dokumenterad erfarenhet. Erfarenhet eller utbildning inom barnomsorg är meriterande.
Du ansvarar för att skapa en näringsriktig och variationsrik matsedel utifrån Flygande mattans matpolicy. Du ska ha kunskaper om egenkontroll, livsmedelshygien och kunskap om specialkost.
Du har datakunskaper för beställningar samt god svenska i tal och skrift.
Du är noggrann, flexibel, ansvarstagande, kreativ och positiv.
I arbetsuppgifterna ingår att tillaga samt servera samtliga måltider till barngrupperna samt vuxna, disk, städ av kök och övriga utrymmen.
Finns flexibilitet i procent med ca 75% i grunden.
Ansökan med personligt brev och cv skickas till [email protected]. Vi intervjuar kandidater löpande.
Kontakt med annonsörer och rekryteringsbolag undanbedes. Visa mindre

ChopChop Port73 söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Sep 9    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Port73 söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Port73. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktnin... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Port73 söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Port73.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi dig som vill jobba en omfattning om 50% med möjlighet till att jobba mer, arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Port73 .
När börjar tjänsterna? utbildningen börjar i slutet av septembe och tjänsten kickar igång ordentligt därefter alternativt enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
1st x Tjänst
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

McDonald's Haninge Gudöbroleden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurangbiträde

Hej, Vi är i behov av anställd som ska hjälpa oss med att förbereda råvaror inför lunch och kvällsrusningen, servera, städa m.m. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi är i behov av anställd som ska hjälpa oss med att förbereda råvaror inför lunch och kvällsrusningen, servera, städa m.m.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde till Restaurang Kapsylen i Jordbro

Ansök    Aug 30    Compass Group AB    Köksbiträde
Tillsvidare, deltid 75 % Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad köksbiträde som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering. I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan. Om restaurang Kapsylen Kapsylen är en liten restauran... Visa mer
Tillsvidare, deltid 75 %
Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad köksbiträde som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering.

I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan.

Om restaurang Kapsylen

Kapsylen är en liten restaurang som endast har vår kunds gäster. Vi är ett arbetslag som hjälps åt med matlagning, portionering, menyplanering, egenkontroll, catering, disk och andra vanligt förekommande uppgifter i restaurang.

Ordinarie arbetstid är måndag till fredag.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangkök är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Servis till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Aug 21    Sabis AB    Servitör/Servitris
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu servis/servitörer som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd och personlig serviceupplevelse. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och professionell miljö.

Om rollen:

Som servis/servitör kommer du att vara en viktig del av vårt restaurangteam och ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig service. Du kommer att ta emot och guida gästerna till deras bord, ta beställningar, servera mat och dryck samt se till att gästerna känner sig välkomna och omhändertagna under hela deras vistelse. Du kommer också att ha ansvar för att hålla ordning och reda i restaurangen samt samarbeta med dina kollegor för att säkerställa en smidig och effektiv service.

Din profil:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang- eller hotellbranschen som servis/servitör. Du är en serviceinriktad person med en positiv attityd och förmågan att skapa en trevlig och avslappnad atmosfär för våra gäster. Du är noggrann, effektiv och har förmågan att hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samarbeta och har förmågan att arbeta i ett högt tempo.

Vi erbjuder dig:

Som servis/servitör hos oss får du möjlighet att vara en del av ett fantastiskt team på en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård. Du kommer att få arbeta i en trevlig och professionell miljö där du har möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Assisterande F&B Manager Sandra Lapierre [email protected]. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se för mer information. Visa mindre

Restaurang & Delikatessmedarbetare

Ansök    Sep 1    MRC Bemanning AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som är glad och social och har ett visst intresse för mat och matlagning och känner att du vill bli en del av vårt mycket uppskattade restaurang & delikatessteam. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm i att prata med kunder. Som restaurang & delikatessmedarbetare hos oss kommer du att arbeta på butiker i söderort både som delikatessmedarbetare och även i butikens snabbmatsrestaurang. Hos oss kommer du att gå en tvådagars prakti... Visa mer
Vi söker dig som är glad och social och har ett visst intresse för mat och matlagning och känner att du vill bli en del av vårt mycket uppskattade restaurang & delikatessteam. Du ska brinna för serviceyrket och känna dig bekväm i att prata med kunder.

Som restaurang & delikatessmedarbetare hos oss kommer du att arbeta på butiker i söderort både som delikatessmedarbetare och även i butikens snabbmatsrestaurang.

Hos oss kommer du att gå en tvådagars praktisk utbildning samt en halvdag teori som ger dig all baskunskap du behöver.

Personliga egenskaper

- Driven & engagerad

- Flexibel

- Glad & social

- Gillar matlagning

- Lagspelare

Anställningen är en deltidstjänst med möjlighet till en heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att arbeta mån-fre samt varannan lördag.

Tidigare kunskap inom restaurang & restaurangkök är direkt meriterande. Visa mindre

Restaurangbiträde, heltid

Ansök    Aug 21    Extrida AB    Köksbiträde
Vi söker en engagerad och passionerad individ att ansluta sig till vårt team på Runes restaurang som köksbiträde på heltid. Om Oss: Runes Restaurant är en lunchrestaurang i ridhuset på Runsten Equesterian där mat och ridsportens kultur sammanflätas till en unik upplevelse. Vår meny inspireras av nordisk matlagningstradition och bra råvaror. Vi värdesätter kreativitet, samarbete och en stark arbetsgemenskap. Dina Uppgifter: Som köksbiträde kommer du att var... Visa mer
Vi söker en engagerad och passionerad individ att ansluta sig till vårt team på Runes restaurang som köksbiträde på heltid.
Om Oss:
Runes Restaurant är en lunchrestaurang i ridhuset på Runsten Equesterian där mat och ridsportens kultur sammanflätas till en unik upplevelse. Vår meny inspireras av nordisk matlagningstradition och bra råvaror. Vi värdesätter kreativitet, samarbete och en stark arbetsgemenskap.
Dina Uppgifter:
Som köksbiträde kommer du att vara en viktig del av vårt köksteam. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar förberedelse av råvaror, laga dagens lunch och baka diverse bakverk samtidigt som du ser till att köket alltid är rent och organiserat.
Du kommer också ha kontakt med gäster, sköta kassan och servera maten du lagar i viss utsträckning.
Vi Söker Dig Som:
Har ett intresse för matlagning och matkultur.
Är noggrann, pålitlig och har en positiv attityd.
Trivs i en dynamisk arbetsmiljö och kan hantera stressiga situationer.
Har tidigare erfarenhet av arbete i kök (meriterande, men inte nödvändigt).
Gillar kundkontakt och är har en positiv attityd
Kan kommunicera på svenska.

Vi Erbjuder:
En möjlighet att vara en del av en kreativ och växande restaurangmiljö.
Utvecklingsmöjligheter inom kökets olika områden.
Ett stöttande arbetslag.
En härlig tillväxtresa tillsammans med Runes

Om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och tror att du skulle passa in i vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig och utforska möjligheterna tillsammans.
Resväg / till och från arbetet:
Vår restaurang ligger i Ridhuset på Runsten Equesterian i Tullinge och det väldigt svårt att ta sig hit med kommunaltrafik. Att ha bil (eller annat eget färdmedel) är en viktig förutsättning för att ta sig till arbetet.
Ansökan:
Skicka din ansökan och CV till [email protected] senast den 31/9, vi träffar folk löpande. Märk din ansökan med "Köksbiträde - Runes Restaurant".
Varmt välkommen till Runes Restaurant, där vi tillsammans skapar minnesvärda smakupplevelser och berikar våra gästers liv. Visa mindre

Hovmästare till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Aug 21    Sabis AB    Hovmästare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du vara en del av vårt fantastiska team på Smådalarö Gård Hotell & Spa i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu en engagerad Hovmästare som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Smådalarö Gård Hotell & Spa kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och uppleva avkoppling och inre ro på ett varmt och personligt sätt. Vi erbjuder noga utvalda upplevelser som möter våra gästers önskemål.

Om rollen
Nu söker vi en hovmästare till Smådalarö Gård Hotell & Spa. Ditt huvudsakliga ansvar som hovmästare är arbetsledning och planering av matsalsarbete, samt säkerställa att rutiner följs. Du är själv med och serverar mat och dryck till våra gäster, ger dem den bästa servicen och ser till att de trivs. Du bidrar till helheten genom att sprida arbetsglädje, hålla rent och snyggt, och arbeta strukturerat. I dina arbetsuppgifter ingår även bemanningsplanering samt inköp av dryck och annat som rör restaurangen.

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som hovmästare. Som person är du glad, positiv och lyhörd för gästernas behov. Du har en ödmjuk framtoning och är prestigelös i ditt arbete. Du är en lagspelare och har inga problem att rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor. Du har körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder
En fantastisk arbetsplats i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö. Här får du vara en del av ett härligt team som stöttar och hjälper varandra. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap och medarbetarskap på alla nivåer. Som medarbetare hos oss får du trygghet genom kollektivavtal, bra villkor och förmåner.

Ansökan
Tillträde snarast. Varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta assisterande F&B Manager Sandra Lepierre, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna www.smadalarogard.se

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Visa mindre

Souschef till Smådalarö Gård Hotell och Spa

Ansök    Aug 21    Sabis AB    Souschef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu en souschef som brinner för att leda och inspirera vårt köksteam och som vill vara med och skapa enastående matupplevelser för våra gäster. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och personlig miljö.

Om rollen:

Som souschef kommer du att vara en nyckelperson i köket och arbeta nära vår kökschef. Du kommer att ha ansvar för att leda och organisera köket samt säkerställa att våra gäster får en smakupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att vara delaktig i menyns utformning, inköp av råvaror och planering av kökets dagliga verksamhet. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att upprätthålla höga kvalitetsstandarder och säkerställa att alla rätter serveras på rätt sätt och i rätt tid.

Din profil:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som souschef eller liknande befattning inom restaurang- eller hotellbranschen. Du är en passionerad och kreativ kock med gedigna kunskaper inom matlagning och menyskapande. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt. Vidare är du en utmärkt ledare och har förmågan att motivera och inspirera ditt team. Du är noggrann, strukturerad och har goda kunskaper inom hygien och livsmedelssäkerhet.

Vi erbjuder dig:

Som souschef hos oss får du möjlighet att vara en del av ett fantastiskt team på en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård. Du kommer att få arbeta med utmanande och varierande matlagning med riktigt bra råvaror. Dessutom kommer du att ha möjlighet att vara med och påverka menyn och skapa nya spännande rätter. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår F&B manager Frederic Bertuit på [email protected]. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se för mer information. Visa mindre

Kock till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Aug 21    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu kockar och kallskänkor som älskar att skapa enastående mat- och dryckesupplevelser för våra gäster. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och personlig miljö.

Om rollen:

Vi söker dig som brinner för kvalitet och utveckling inom matlagning och som vill ge våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att samarbeta med dina kollegor för att tillgodose både deras och gästernas behov. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som kock eller kallskänka samt att du är utbildad inom området. Körkort och tillgång till bil är också ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av egenkontroller, miljö och hälsa.

Din profil:

Som person är du social, flexibel och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Du är lösningsorienterad och har förmågan att se både helheten och detaljerna. Du är ödmjuk och lyhörd för gästernas behov och är en lagspelare som vill skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi erbjuder dig:

Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta på en fantastisk arbetsplats i Stockholms vackra skärgård, på en av Sveriges största hotelldestinationer. Du kommer att få utmanande matlagning med riktigt bra råvaror och möjlighet att skörda örter i vår köksträdgård samt plocka frukt och bär bakom husknuten. Du kommer också att vara en del av ett glatt team som stöttar och hjälper varandra. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår F&B manager Frederic Bertuit på [email protected]. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se för mer information Visa mindre

Leklandsvärdar Länna, Stockholm

Ansök    Aug 17    Leo's AB    Restaurangbiträde
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Du arbetar även i köket, serveringen och håller rent och fint på leklandet. Och som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat... Visa mer
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Du arbetar även i köket, serveringen och håller rent och fint på leklandet. Och som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar.
För att passa in på denna tjänst är det meriterande att ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Arbetserfarenheter är inte ett krav utan vi söker dig med rätt attityd och som är en positiv person som tycker om att jobba i högt tempo. Du ska vara flexibel, stresstålig, strukturerad och självgående i ditt arbete. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Tillsammans med dina kollegor ska du arbeta för att erbjuda den bästa servicen. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja. Företaget är inne i en expansiv fas och målet är 100 lekland 2025. När bolaget startade 2006 ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med bus, sport och äventyr för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första rummet. För oss på Leos Lekland har det här med barn och rörelse alltid legat oss extra varmt om hjärtat. Varje dag ser vi hur glada barnen blir av att springa, leka, klättra och busa hos oss, och när vi läser undersökningar förstår vi att även forskare ser massor av fördelar med barn i rörelse. Barn behöver helt enkelt röra på sig, och det gör de på Leos! Visa mindre

Bartender till Smådalarö Gård Hotell & Spa

Ansök    Aug 21    Sabis AB    Bartender
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu en bartender som brinner för att skapa fantastiska drinkar och ge våra gäster en minnesvärd upplevelse i vår bar. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och kreativ miljö.

Om rollen:

Som bartender kommer du att vara ansvarig för att skapa och servera enastående drinkar till våra gäster. Du kommer att ha möjlighet att använda din kreativitet och expertis för att skapa nya och spännande drinkar som passar våra gästers smakpreferenser. Du kommer också att ha ansvar för att upprätthålla en ren och välfylld bar samt ge våra gäster en personlig och professionell service. Dessutom kommer du att samarbeta med vårt köksteam för att säkerställa att drinkarna kompletterar våra maträtter på bästa sätt.

Din profil:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som bartender och har gedigna kunskaper inom drinkskapande och mixologi. Du är passionerad, kreativ och har ett öga för detaljer när det gäller presentation och smakbalans. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt. Vidare är du en utmärkt kommunikatör och har förmågan att skapa en trevlig och avslappnad atmosfär för våra gäster.

Vi erbjuder dig:

Som bartender hos oss får du möjlighet att vara en del av ett fantastiskt team på en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård. Du kommer att få arbeta i en kreativ och inspirerande miljö där du har möjlighet att utveckla dina kunskaper inom drinkskapande och mixologi. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår assisterande F&B Manager Sandra Lepierre [email protected]. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.smadalarogard.se för mer information. Visa mindre

Kock till Berga Slott i Haninge

Ansök    Aug 17    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Tillsvidare, heltid 100% / Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Vi söker nu passionerad kock till Berga Slott i Haninge. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer också att vara delaktig i inventering. Om Restaurang Berga Slott Restaurang Berga Slott är beläget på Berga i Haninge. Må... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100% / Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Vi söker nu passionerad kock till Berga Slott i Haninge. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer också att vara delaktig i inventering.

Om Restaurang Berga Slott

Restaurang Berga Slott är beläget på Berga i Haninge. Måndag-fredag serveras en tvårätters lunchbuffé för ca 100-150 gäster. Utöver detta förekommer det vissa högklassiga middagar. Normal arbetstid 7 – 16 måndag till fredag, med viss flexibilitet i samband med middagar. Vi tillämpar årsarbetstid.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt måste du vara svensk medborgare då verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll.

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre