Lediga jobb som Hantverksyrken i Haninge

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobbare till Ryds Bilglas STOCKHOLM - HANINGE

Ansök    Mar 15    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i STOCKHOLM - HANINGE. Ditt jobb hos oss Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag. På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i STOCKHOLM - HANINGE.

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs. Vi söker någon som kan arbeta v. 26-33.

Det här är vi

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Vi grundades som ett familjeföretag och den känslan sitter inte bara kvar i väggarna på Ryds. Det är så det är. Vi hjälps åt när det behövs och ställer upp för varandra – inom teamet, med andra verkstäder och andra delar av organisationen. Vi peppar, inspirerar och lär av varandra. Hela tiden. För vi blir starkare och bättre tillsammans. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling.

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi har ett stor hållbarhetsfokus och är måna om vår miljö. Vi erbjuder en arbetsplats med frihet under ansvar där du får växa i din roll tillsammans med oss. Vi omfattas självklart av kollektivavtal och erbjuder bra förmåner till våra anställda.

Arbetsplats: STOCKHOLM - HANINGE

Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17
För oss är dina personliga egenskaper viktigare än din tidigare erfarenhet. Det viktigaste är att du är intresserad, serviceinriktad, driven och vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss. Du vill alltid kundens bästa och du lägger ett stort fokus på att leverera bra service och kvalitet. Därför är det viktigt att du utöver att tycka om att arbeta praktiskt, även tycker om kundkontakt och kan hantera visst administrativt arbete.

Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Det är viktigt att du är en flexibel lagspelare som inte räds att ta initiativ men samtidigt är du även bra på att lyssna in dina kollegor. Du behöver självklart även trivas med ett fysiskt och rörligt arbete.

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

Skicklig erfaren SMED sökes omgående

FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i Jordbro. Vi är för närvarande ett arbetslag på 8 personer men vi växer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Vi söker en till smed som har vana och gillar sitt yrke. Våra uppdrag består mycket av inrednings uppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Har du erfarenhet av dörrar är det meriterande. Du ska vara punktlig, ... Visa mer
FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i Jordbro. Vi är för närvarande ett arbetslag på 8 personer men vi växer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Vi söker en till smed som har vana och gillar sitt yrke. Våra uppdrag består mycket av inrednings uppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Har du erfarenhet av dörrar är det meriterande. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, funka i grupp. Vi tar in löpande för intervju under ansökningsperioden.
Arbetstider är kl. 07,00 - 16,00.
Arbetsplatser/Monterings platser över hela Storstockholm. Visa mindre

Rekondtekniker till Markis City Service AB!

Vi på Markis City Service AB har ambition att växa och hjälpa ännu fler kunder med att rekonditionera, lagerhålla samt distribuera deras kylar, frysar och barer! För att kunna göra detta letar vi efter ännu fler entusiastiska personer som vill bli en del av vårt fina gäng i Jordbro! Om du inte är rädd för nya utmaningar och redo att växa tillsammans med oss, då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Arbetsbeskrivning I ditt dagliga arbete som ... Visa mer
Vi på Markis City Service AB har ambition att växa och hjälpa ännu fler kunder med att rekonditionera, lagerhålla samt distribuera deras kylar, frysar och barer! För att kunna göra detta letar vi efter ännu fler entusiastiska personer som vill bli en del av vårt fina gäng i Jordbro! Om du inte är rädd för nya utmaningar och redo att växa tillsammans med oss, då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I ditt dagliga arbete som rekondtekniker jobbar du med rekonditionering och reparation av olika kylskåp och eventbarer. Du kommer att arbeta självständigt men samtidigt ingå i ett nära samarbete mellan kollegor för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. Ditt bidrag kommer att vara avgörande i den långa precesskedjan, och din prestation och effektivitet kommer att ha stor påverkan på arbetsflödet.

Kvalifikationer för rekondtekniker
· Minst gymnasial utbildning, gärna med praktisk inriktning.
· Erfarenhet av service och underhåll av tekniska utrustningar är meriterande.
· Grundläggande kunskaper inom elinstallation och underhåll är önskvärt.
· Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
· Flexibilitet och förmåga att hantera föränderliga arbetsmiljöer, en doer!
· God kommunikationsförmåga och förmåga att lösa problem effektivt.

Vi erbjuder
· Heltidsarbete dagtid mellan 07:00-16:00 mån-tor samt 07:00-14:20 på fredagar.
· En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.
· En chans att arbeta i ett engagerat och mångsidigt team.
· Konkurrenskraftig lön och förmåner.
· Utbildning och stöd för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Är du nyfiken av dig, tar du gärna initiativ och vill du alltid lära dig nya saker så är du rätt person för oss. Noggrannhet, ordningssinne samt att vara kvalitetsmedveten är viktiga egenskaper för att göra ett bra arbete och lämna över kvalitetssäkrade produkter till användarna. Under perioder kan det finnas många utrustningar som väntar på rekonditionering och du behöver då kunna arbeta under viss tidspress. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan
Skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till [email protected]. Märk din ansökan med ”jobb – Rekondtekniker”. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 31 maj.

Mer om Markis City Service AB
Markiscity grundades år 1991. I början var företaget inriktat på solskydd för privatmarknaden i närområdet av Nynäshamn. I mitten av 90-talet sökte sig fler och fler restauranger samt bryggerier till det lilla Nynäshamnsföretaget vilket gjorde att Markiscity expanderade, inte bara personalmässigt utan företaget breddade även sin verksamhet med eventuthyrning av bardiskar och kylskåp. Till en följd av eventverksamheten tillkom kylskåpsrekonditionering och kylteknik som en naturlig del i utvecklingen. Idag har vi helt lämnat solskydden bakom oss och håller helt och hållet på med rekonditionering, lagerhållning samt transport av kylskåp.

Markis City Service AB ingår idag i Teqnion AB. Teqnion är en svensk industrikoncern som grundades 2006. Koncernens bolag verkar inom smala tekniknischer i ett brett spektrum av branscher. Teqnions strategi genomsyras av ett aktivt ägande, optimering av dotterbolagens verksamhet samt tillväxt genom förvärv. Visa mindre

Värmepumpstekniker

Vi söker en Värmepumpstekniker för service ETK-Service AB är ett företag som jobbar med värmepumpsinstallationer, styr- och reglerinstallationer samt elinstallationer till fastigheter. Vi jobbar till största del mot företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi söker nu dig som vill utvecklas och få ett väldigt varierande arbete med roliga utmaningar. Arbetsområdet är i hela stor Stockholm. Vi erbjuder: - Omväxlande arbetsuppgifter med r... Visa mer
Vi söker en Värmepumpstekniker för service


ETK-Service AB är ett företag som jobbar med värmepumpsinstallationer, styr- och reglerinstallationer samt elinstallationer till fastigheter. Vi jobbar till största del mot företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi söker nu dig som vill utvecklas och få ett väldigt varierande arbete med roliga utmaningar. Arbetsområdet är i hela stor Stockholm.


Vi erbjuder:
- Omväxlande arbetsuppgifter med roliga utmaningar
- God fast lön utefter bakgrund / erfarenhet
- Tjänstepension och försäkringar
- Vidareutbildningar
- Friskvårdsbidrag
- Arbetstidsförkortning 30 timmar per år


Egenskaper hos dig:
- Kan arbeta självständigt samt i team
- Problemlösare
- Bra på kundkontakt
- Kan planera jobben på egen hand
- Hög kvalité på utförda arbeten


Krav:
Jobbat med fastighetsvärmepumpar till största del minst 5 år med dom vanligt förekommande märkena IVT Nibe Thermia mfl .


Stora kunskaper av underhålls service av värmepumpar och återvinnings system


Stora kunskaper i felsökning kring värmepumps system.


Goda kunskaper om system förståelse och uppbyggnad var värmepumps anläggningar.



Goda kunskaper inom el kring värmepumpar.


Goda kunskaper inom styr och regler både i värmepumpar och externa Duc/plc system.


Goda kunskaper i återvinnings och ventilationssystem.


Goda kunskaper i värmesystem radiatorer, golv värme, vvc, förstår flöden m.m.


Goda datakunskaper kunna ladda programvaror, skriva rapporter, dagböcker m.m.


Goda kunskaper i övriga värmepumps system tex luft/vatten och luft/luft system.


Goda kunskaper i VVS som att byta delar i undercentralen tex pumpar exp kärl m.m.



Språk svenska flytande i tal och skrift



Goda kunskaper i engelska i tal och skrift



B körkort (du utgår från hemmet med fullt utrustad servicebil)



Meriterande men dock INGET krav:
kyl certifikat Visa mindre

Skicklig erfaren SMED sökes omgående

FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i Jordbro. Vi är för närvarande ett arbetslag på 8 personer men vi växer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Vi söker en till smed som har vana och gillar sitt yrke. Våra uppdrag består mycket av inrednings uppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Har du erfarenhet av dörrar är det meriterande. Du ska vara punktlig, ... Visa mer
FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i Jordbro. Vi är för närvarande ett arbetslag på 8 personer men vi växer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Vi söker en till smed som har vana och gillar sitt yrke. Våra uppdrag består mycket av inrednings uppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Har du erfarenhet av dörrar är det meriterande. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, funka i grupp. Vi tar in löpande för intervju under ansökningsperioden.
Arbetstider är kl. 07,00 - 16,00.
Arbetsplatser/Monterings platser över hela Storstockholm. Visa mindre

Värmepumpstekniker

Vi söker en Värmepumpstekniker för service ETK-Service AB är ett företag som jobbar med värmepumpsinstallationer, styr- och reglerinstallationer samt elinstallationer till fastigheter. Vi jobbar till största del mot företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi söker nu dig som vill utvecklas och få ett väldigt varierande arbete med roliga utmaningar. Arbetsområdet är i hela stor Stockholm. Vi erbjuder: - Omväxlande arbetsuppgifter med r... Visa mer
Vi söker en Värmepumpstekniker för service


ETK-Service AB är ett företag som jobbar med värmepumpsinstallationer, styr- och reglerinstallationer samt elinstallationer till fastigheter. Vi jobbar till största del mot företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi söker nu dig som vill utvecklas och få ett väldigt varierande arbete med roliga utmaningar. Arbetsområdet är i hela stor Stockholm.


Vi erbjuder:
- Omväxlande arbetsuppgifter med roliga utmaningar
- God fast lön utefter bakgrund / erfarenhet
- Tjänstepension och försäkringar
- Vidareutbildningar
- Friskvårdsbidrag
- Arbetstidsförkortning 30 timmar per år


Egenskaper hos dig:
- Kan arbeta självständigt samt i team
- Problemlösare
- Bra på kundkontakt
- Kan planera jobben på egen hand
- Hög kvalité på utförda arbeten


Krav:
Jobbat med fastighetsvärmepumpar till största del minst 5 år med dom vanligt förekommande märkena IVT Nibe Thermia mfl .


Stora kunskaper av underhålls service av värmepumpar och återvinnings system


Stora kunskaper i felsökning kring värmepumps system.


Goda kunskaper om system förståelse och uppbyggnad var värmepumps anläggningar.



Goda kunskaper inom el kring värmepumpar.


Goda kunskaper inom styr och regler både i värmepumpar och externa Duc/plc system.


Goda kunskaper i återvinnings och ventilationssystem.


Goda kunskaper i värmesystem radiatorer, golv värme, vvc, förstår flöden m.m.


Goda datakunskaper kunna ladda programvaror, skriva rapporter, dagböcker m.m.


Goda kunskaper i övriga värmepumps system tex luft/vatten och luft/luft system.


Goda kunskaper i VVS som att byta delar i undercentralen tex pumpar exp kärl m.m.



Språk svenska flytande i tal och skrift



Goda kunskaper i engelska i tal och skrift



B körkort (du utgår från hemmet med fullt utrustad servicebil)



Meriterande men dock INGET krav:
kyl certifikat Visa mindre

Tekniker till Coca-Cola i Jordbro!

En av Sveriges snabbaste industri söker nu dig som jobba som tekniker hos oss! Vi tror att du har ett intresse av att stå i händelsernas centrum och älskar att känna känslan när du har löst ett problem. Är du en duktig tekniker, mekaniker eller elektriker som vill utvecklas i en bransch med högt tempo - då kan denna roll vara rätt för dig! Hos oss kommer ingen dag vara den andra lik och vi kan lova dig en utmanande vardag. Om rollen: Som Tekniker hos oss p... Visa mer
En av Sveriges snabbaste industri söker nu dig som jobba som tekniker hos oss! Vi tror att du har ett intresse av att stå i händelsernas centrum och älskar att känna känslan när du har löst ett problem. Är du en duktig tekniker, mekaniker eller elektriker som vill utvecklas i en bransch med högt tempo - då kan denna roll vara rätt för dig! Hos oss kommer ingen dag vara den andra lik och vi kan lova dig en utmanande vardag.
Om rollen:
Som Tekniker hos oss på Coca-Cola kommer du att bli en del av Supply Chain, det vill säga vår dryckestillverkning där du får möjlighet att arbeta på en av Europas modernaste dryckesanläggningar där vi blandar och tappar många av våra marknadsledande drycker. Du kommer att vara nyckelspelare i ett av våra produktionsteam och kommer att arbeta med tekniken och driften på en av våra sex produktionslinjer. Dina kollegor är operatörer och andra tekniker och du rapporterar till driftledaren på linjen.
Du kommer att arbeta tvåskift och dina arbetstider kommer då att vara varannan vecka förmiddag från 06.00 - 14.10 och varannan vecka eftermiddag från 14.05 – 22.30, fredagar kl. 14.05 – 21.30. Det finns även möjligt att arbeta helgskiftet om du är intresserad av det. Vår verksamhet hittar du i Jordbro söder om Stockholm där vår produktion, lager och kontor finns på en och samma anläggning. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Dina arbetsuppgifter:
Utföra felsökning och reparationer på produktionsutrustning
Medverka vid genomförande, uppföljning och underhåll av system för fortlöpande tillsyn
Utföra förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser
Administration och avrapportering av utförd service och felavhjälpning
Stödja och utbilda kollegor, operatörer i vad gäller operatörsunderhåll/skötsel och tillsyn av produktionsutrustning
Feedback, konstruktionsändringar och uppdateringar av dokumentation och programvaror

För att lyckas i rollen behöver du:
Erfarenhet av att arbeta inom processindustrin eller motsvarande
Utbildning inom el/mekanik eller motsvarande från erfarenhet
Flytande svenska i tal och skrift samt engelska-kunskaper

Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera och utveckla dina arbetsuppgifter. Du trivs i en snabb och omväxlande miljö och har lätt för att prioritera arbetet. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har god känsla för ordning och reda. Du är självgående och lösningsorienterad och vidare är du stresstålig och förstår vikten av att vara en lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter en varierad personalstyrka och välkomnar därför dig att söka oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.
Vi erbjuder dig:
Som tekniker hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en bred och varierande roll. Vi tycker att det är viktigt med en lärande arbetsplats, därför önskar vi att du är en person som är duktig på att berätta hur du löser problem för att dela med dig av din kunskap till dina kollegor. Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och gör en många satsningar på våra tekniker, inte bara genom klassiska utbildningar utan även genom det vi kallar för Training Room vilket är ett fysiskt klassrum med robotar, motorer och ”elstationer”. Hos oss kommer du kunna utveckla och förfina dina kunskaper inom elektronik och/eller mekanik och får möjligheten att bli en del av en spännande verksamhet som ständigt utvecklas framåt!
Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) är ett innovativt och dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet i alla led. Vi brukar säga, " You may join for the brand but stay for the people", och det stämmer verkligen! Vi erbjuder dig ett meningsfullt och lärorikt arbete där du får bli en del av en organisation som jobbar med ständiga förbättringar och som har många innovativa utvecklingsprojekt på gång. Vi välkomnar dig in i en öppen och inkluderade verksamhet där vi vet att vi når allra bästa resultat när arbetar tillsammans som ett lag. För oss är det viktigt med samarbete och gemenskap och att vi dessutom har roligt tillsammans på jobbet!
Låter det intressant?
Då rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare Emilia Kottorp, [email protected]. Vi tar inte emot CV via mail med anledning av GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!
Coca-Cola Europacific Partners är ett ledande konsumentvaruföretag och världens största oberoende buteljeringsföretag av Coca Cola. Med ett team på 33 200 personer som servar kunder i 29 länder tillverkar, säljer och distribuerar vi världens mest älskade dryckesvarumärken. I Sverige har vi cirka 750 fantastiska medarbetare och huvudkontor i Jordbro, söder om Stockholm. Här tillverkas, distribueras och säljs Coca-Cola Companys drycker, inklusive Coca-Cola, Fanta, Sprite, bonaqua och MER. Om du vill du veta mer om människorna bakom våra drycker och dina framtida kollegor hos oss hittar du våra stories på https://www.coca-cola.se/100voices. Visa mindre

Tekniker till nattskift, Coca-Cola i Jordbro!

En av Sveriges snabbaste industri söker nu dig som vill jobba som tekniker hos oss på nattskiftet! Vi tror att du har ett intresse av att stå i händelsernas centrum och älskar att känna känslan när du har löst ett problem. Trivs du med att jobba på natten och är en duktig tekniker, mekaniker eller elektriker som vill utvecklas i en bransch med högt tempo - då kan denna roll vara rätt för dig! Hos oss kommer ingen natt vara den andra lik och vi kan lova dig... Visa mer
En av Sveriges snabbaste industri söker nu dig som vill jobba som tekniker hos oss på nattskiftet! Vi tror att du har ett intresse av att stå i händelsernas centrum och älskar att känna känslan när du har löst ett problem. Trivs du med att jobba på natten och är en duktig tekniker, mekaniker eller elektriker som vill utvecklas i en bransch med högt tempo - då kan denna roll vara rätt för dig! Hos oss kommer ingen natt vara den andra lik och vi kan lova dig en spännande och utmanande vardag!
Om rollen:
Som Tekniker hos oss på Coca-Cola kommer du att bli en del av Supply Chain, det vill säga vår dryckestillverkning där du får möjlighet att arbeta på en av Europas modernaste dryckesanläggningar där vi blandar och tappar många av våra marknadsledande drycker. Du kommer att vara nyckelspelare i ett av våra produktionsteam där du kommer vara ansvarig för tekniken och driften på en vår produktionslinjer har hög tekniks status, optimera maskinerna och underlätta för operatörerna. Dina kollegor är operatörer och andra tekniker och du rapporterar till driftledaren på linjen.
Vi söker just nu en kollega som vill arbeta natt hos oss där arbetstiderna är 22.05 till 06.05 på söndag till måndag och mellan 22.25 – 06.05 från måndag till fredag morgon. Vår verksamhet hittar du i Jordbro söder om Stockholm där vår produktion, lager och kontor finns på en och samma anläggning. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Dina arbetsuppgifter:
Utföra felsökning och reparationer på produktionsutrustning
Medverka vid genomförande, uppföljning och underhåll av system för fortlöpande tillsyn
Utföra förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser
Administration och avrapportering av utförd service och felavhjälpning
Stödja och utbilda kollegor, operatörer i vad gäller operatörsunderhåll/skötsel och tillsyn av produktionsutrustning
Feedback, konstruktionsändringar och uppdateringar av dokumentation och programvaror

För att lyckas i rollen behöver du:
Erfarenhet av att arbeta inom processindustrin eller motsvarande
Utbildning inom el/mekanik eller motsvarande från erfarenhet
Flytande svenska i tal och skrift samt engelska-kunskaper
Har du erfarenhet av att arbeta med automation för felsökning ser vi det som positivt
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att tidigare har arbetat natt

Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera och utveckla dina arbetsuppgifter. Du trivs i en snabb och omväxlande miljö och har lätt för att prioritera arbetet. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har god känsla för ordning och reda. Du är självgående och lösningsorienterad och vidare är du stresstålig och förstår vikten av att vara en lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter en varierad personalstyrka och välkomnar därför dig att söka oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.


Vi erbjuder dig:
Som tekniker hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en bred och varierande roll. Vi tycker att det är viktigt med en lärande arbetsplats, därför önskar vi att du är en person som är duktig på att berätta hur du löser problem för att dela med dig av din kunskap till dina kollegor. Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och gör en många satsningar på våra tekniker, inte bara genom klassiska utbildningar utan även genom det vi kallar för Training Room vilket är ett fysiskt klassrum med robotar, motorer och ”elstationer”. Hos oss kommer du kunna utveckla och förfina dina kunskaper inom elektronik och/eller mekanik och får möjligheten att bli en del av en spännande verksamhet som ständigt utvecklas framåt!
Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) är ett innovativt och dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet i alla led. Vi brukar säga, " You may join for the brand but stay for the people", och det stämmer verkligen! Vi erbjuder dig ett meningsfullt och lärorikt arbete där du får bli en del av en organisation som jobbar med ständiga förbättringar och som har många innovativa utvecklingsprojekt på gång. Vi välkomnar dig in i en öppen och inkluderade verksamhet där vi vet att vi når allra bästa resultat när arbetar tillsammans som ett lag. För oss är det viktigt med samarbete och gemenskap och att vi dessutom har roligt tillsammans på jobbet!
Låter det intressant?
Då rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten kontakta rekrytere Emilia Kottorp, [email protected]. Vi tar inte emot CV via mail med anledning av GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!
Coca-Cola Europacific Partners är ett ledande konsumentvaruföretag och världens största oberoende buteljeringsföretag av Coca Cola. Med ett team på 33 200 personer som servar kunder i 29 länder tillverkar, säljer och distribuerar vi världens mest älskade dryckesvarumärken. I Sverige har vi cirka 750 fantastiska medarbetare och huvudkontor i Jordbro, söder om Stockholm. Här tillverkas, distribueras och säljs Coca-Cola Companys drycker, inklusive Coca-Cola, Fanta, Sprite, bonaqua och MER. Om du vill du veta mer om människorna bakom våra drycker och dina framtida kollegor hos oss hittar du våra stories på https://www.coca-cola.se/100voices. Visa mindre

Tekniker till Coca-Cola i Jordbro!

En av Sveriges snabbaste industri söker nu dig som jobba som tekniker hos oss! Vi tror att du har ett intresse av att stå i händelsernas centrum och älskar att känna känslan när du har löst ett problem. Är du en duktig tekniker, mekaniker eller elektriker som vill utvecklas i en bransch med högt tempo - då kan denna roll vara rätt för dig! Hos oss kommer ingen dag vara den andra lik och vi kan lova dig en utmanande vardag. Om rollen: Som Tekniker hos oss p... Visa mer
En av Sveriges snabbaste industri söker nu dig som jobba som tekniker hos oss! Vi tror att du har ett intresse av att stå i händelsernas centrum och älskar att känna känslan när du har löst ett problem. Är du en duktig tekniker, mekaniker eller elektriker som vill utvecklas i en bransch med högt tempo - då kan denna roll vara rätt för dig! Hos oss kommer ingen dag vara den andra lik och vi kan lova dig en utmanande vardag.
Om rollen:
Som Tekniker hos oss på Coca-Cola kommer du att bli en del av Supply Chain, det vill säga vår dryckestillverkning där du får möjlighet att arbeta på en av Europas modernaste dryckesanläggningar där vi blandar och tappar många av våra marknadsledande drycker. Du kommer att vara nyckelspelare i ett av våra produktionsteam och kommer att arbeta med tekniken och driften på en av våra sex produktionslinjer. Dina kollegor är operatörer och andra tekniker och du rapporterar till driftledaren på linjen.
Du kommer att arbeta tvåskift och dina arbetstider kommer då att vara varannan vecka förmiddag från 06.00 - 14.10 och varannan vecka eftermiddag från 14.05 – 22.30, fredagar kl. 14.05 – 21.30. Det finns även möjligt att arbeta helgskiftet om du är intresserad av det. Vår verksamhet hittar du i Jordbro söder om Stockholm där vår produktion, lager och kontor finns på en och samma anläggning. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Dina arbetsuppgifter:
Utföra felsökning och reparationer på produktionsutrustning
Medverka vid genomförande, uppföljning och underhåll av system för fortlöpande tillsyn
Utföra förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser
Administration och avrapportering av utförd service och felavhjälpning
Stödja och utbilda kollegor, operatörer i vad gäller operatörsunderhåll/skötsel och tillsyn av produktionsutrustning
Feedback, konstruktionsändringar och uppdateringar av dokumentation och programvaror

För att lyckas i rollen behöver du:
Erfarenhet av att arbeta inom processindustrin eller motsvarande
Utbildning inom el/mekanik eller motsvarande från erfarenhet
Flytande svenska i tal och skrift samt engelska-kunskaper

Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera och utveckla dina arbetsuppgifter. Du trivs i en snabb och omväxlande miljö och har lätt för att prioritera arbetet. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har god känsla för ordning och reda. Du är självgående och lösningsorienterad och vidare är du stresstålig och förstår vikten av att vara en lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter en varierad personalstyrka och välkomnar därför dig att söka oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.
Vi erbjuder dig:
Som tekniker hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en bred och varierande roll. Vi tycker att det är viktigt med en lärande arbetsplats, därför önskar vi att du är en person som är duktig på att berätta hur du löser problem för att dela med dig av din kunskap till dina kollegor. Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och gör en många satsningar på våra tekniker, inte bara genom klassiska utbildningar utan även genom det vi kallar för Training Room vilket är ett fysiskt klassrum med robotar, motorer och ”elstationer”. Hos oss kommer du kunna utveckla och förfina dina kunskaper inom elektronik och/eller mekanik och får möjligheten att bli en del av en spännande verksamhet som ständigt utvecklas framåt!
Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) är ett innovativt och dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet i alla led. Vi brukar säga, " You may join for the brand but stay for the people", och det stämmer verkligen! Vi erbjuder dig ett meningsfullt och lärorikt arbete där du får bli en del av en organisation som jobbar med ständiga förbättringar och som har många innovativa utvecklingsprojekt på gång. Vi välkomnar dig in i en öppen och inkluderade verksamhet där vi vet att vi når allra bästa resultat när arbetar tillsammans som ett lag. För oss är det viktigt med samarbete och gemenskap och att vi dessutom har roligt tillsammans på jobbet!
Låter det intressant?
Då rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare Emilia Kottorp, [email protected]. Vi tar inte emot CV via mail med anledning av GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!
Coca-Cola Europacific Partners är ett ledande konsumentvaruföretag och världens största oberoende buteljeringsföretag av Coca Cola. Med ett team på 33 200 personer som servar kunder i 29 länder tillverkar, säljer och distribuerar vi världens mest älskade dryckesvarumärken. I Sverige har vi cirka 750 fantastiska medarbetare och huvudkontor i Jordbro, söder om Stockholm. Här tillverkas, distribueras och säljs Coca-Cola Companys drycker, inklusive Coca-Cola, Fanta, Sprite, bonaqua och MER. Om du vill du veta mer om människorna bakom våra drycker och dina framtida kollegor hos oss hittar du våra stories på https://www.coca-cola.se/100voices. Visa mindre

PRODUKTIONSARBETARE

Ansök    Sep 12    Haupt Lakrits AB    Bagare/Konditor
OM OSS Haupt Lakrits tillverkar och säljer söt- och saltlakrits, chokladöverdragen lakrits samt andra lakritsprodukter. Vi har vår lokal i Jordbro industriområde och är idag 10 stycken anställda på företaget. ARBETSUPPGIFTER Vi letar efter en person som helst har erfarenhet av produktion eller tillverkning av konfektyr. Det är även en bonus om det finns erfarenhet av förpackningsmaskiner då det används dagligen hos oss. Ni är oftast två stycken i produktio... Visa mer
OM OSS
Haupt Lakrits tillverkar och säljer söt- och saltlakrits, chokladöverdragen lakrits samt andra lakritsprodukter. Vi har vår lokal i Jordbro industriområde och är idag 10 stycken anställda på företaget.
ARBETSUPPGIFTER
Vi letar efter en person som helst har erfarenhet av produktion eller tillverkning av konfektyr. Det är även en bonus om det finns erfarenhet av förpackningsmaskiner då det används dagligen hos oss.
Ni är oftast två stycken i produktion så det är viktigt att du är bra på att samarbeta men även är noggrann och strukturerad då det är grundläggande i produktionen. Det är ett fysiskt krävande jobb då det kan ske tunga lyft så vi ser att du som söker är i fysiskt god hälsa så att du orkar med arbetspassen.
Vi är ett litet glatt gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra så vi lägger stor vikt vid att alla kommer överens och att vi har en god arbetsmiljö.
Eftersom att vi är ett mindre företag är vi alla beredda att hugga in där det behövs och i vissa fall ta eget ansvar när det krävs.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Vi söker en person på heltid med fast månadslön. Lön enligt överenskommelse.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00
Start omgående.
Vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande.
För att du ska gå vidare i rekryteringsprocessen vill vi att din ansökan innehåller ett CV, personligt brev. Bifoga gärna en bild så får vi även ett ansikte på dig som söker. Visa mindre

Kökrenoverin, Snickeri joob, Kök montering

Alphaprof Entreprenad söker för närvarande personal för snickeriarbete. Arbetet kommer att utföras i Stockholms län och omfattar vanligtvis köksmontering, köksrenovering, parkettläggning, målning och olika snickeriarbeten i lägenheter eller villor. Vänligen kontakta oss om du är intresserad av att arbeta med oss. Tack. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efte... Visa mer
Alphaprof Entreprenad söker för närvarande personal för snickeriarbete. Arbetet kommer att utföras i Stockholms län och omfattar vanligtvis köksmontering, köksrenovering, parkettläggning, målning och olika snickeriarbeten i lägenheter eller villor. Vänligen kontakta oss om du är intresserad av att arbeta med oss. Tack.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serviceinriktad bilglastekniker eller lärling till Ryds Bilglas i STOCKHOLM

Ansök    Aug 29    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i STOCKHOLM - HANINGE. Ditt jobb hos oss Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder också... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker hos Ryds Bilglas i STOCKHOLM - HANINGE.

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder också att det blir visst administrativt arbete, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.

Det här är vi

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär och trevlig arbetsplats med härliga kollegor, som ställer upp för varandra och gillar att hitta på grejer utanför jobbet. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal. Hos oss får man frihet under ansvar och alla medarbetare får en personlig utvecklingsplan för att växa i yrket med oss.

Arbetsplats: STOCKHOLM - HANINGE

Arbetstid: Måndag-fredag, 07-16 eller 08-17

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För att jobba hos oss är det viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete. Eftersom det kommer vara en del jobb i kundmottagningen så är det bra om gillar kundkontakt och inte har något emot visst administrativt jobb. Du behöver vara en flexibel lagspelare som gillar att hugga i där det behövs.

Har du inte tidigare erfarenhet av bilglasyrket? Då lär vi upp dig! Du blir en del av vårt lärlingsprogram och får utbildning, handledning och stöd på din resa till färdigutbildad bilglastekniker. Så tveka inte att söka om du är intresserad!

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift


Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditor på heltid

Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Vi söker en bagare/konditor på heltid. Arbetet i vårt bageri och konditori innebär att du jobbar med färskva... Visa mer
Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

Vi söker en bagare/konditor på heltid. Arbetet i vårt bageri och konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi som jobbar på Maxi Haninge gillar människor. Vi älskar försäljning, drivs av ett högt tempo och strävar efter att vara bäst i Sverige i våra kundmöten. Som kollegor hjälper och stöttar vi varandra och vill att alla ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. För att trivas hos oss tror vi att du liksom oss är social och gillar att möta många människor varje dag. Vi tror också att du gillar att jobba i en miljö med hög förändringstakt, vi strävar alltid efter att utveckla butiken och våra arbetssätt för att bli bättre och bättre.

Vi söker dig som:


• Tidigare erfarenhet som bagare/konditor och har en examen från en konditor-/bagarutbildning
• Har erfarenhet av arbete i butiksbageri
• Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
• Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
• Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt

 

I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet! Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får arbeta i en spännande miljö nära våra kunder.



Om anställningen

Omfattning: Heltid. Arbetstiderna varierar mellan kl. 06:00 – 20:00 på vardagar samt varannan helg på ett rullande grundschema.

Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)

Start: Enligt överenskommelse?

Lön: Enligt Handels kollektivavtal

 

Sista ansökningsdag: 2023-08-20

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest förekommer därför som en del i vår rekryteringsprocess.

Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lycka till! Visa mindre

FINSNICKARE

Hej ! Just nu vi letar efter 2 finsnickare . Arbetsuppgiften innefattar främst tillverkning/montering av kök men även andra arbetsuppgifter kan tillkomma så som golvläggning samt diverse finsnickeri. Du är en person kunnig , är strukturerad och kan planera arbeten. Du har känsla för kvalité, kommer med en positiv anda, är noggrann och sjävständigt person . Vi tror också att du är en person som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och att du vill... Visa mer
Hej !
Just nu vi letar efter 2 finsnickare . Arbetsuppgiften innefattar främst tillverkning/montering av kök men även andra arbetsuppgifter kan tillkomma så som golvläggning samt diverse finsnickeri.

Du är en person kunnig , är strukturerad och kan planera arbeten. Du har känsla för kvalité, kommer med en positiv anda, är noggrann och sjävständigt person . Vi tror också att du är en person som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och att du vill utvecklas tillsammans med dina kollegor.
kompetens och speciellt erfarenhet är en krav .

B-körkort är ett krav!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren smed sökes till expanderande smidesföretag i Stockholm

Ansök    Jul 31    SSKM AB    Byggnadssmed
SSKM AB söker ny kollega vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av tillverkning och montage av diverse smidesprodukter. Du kommer få tillfälle att arbeta både självständigt i mindre projekt och tillsammans med kollegor vid större och mer komplexa arbeten. Minimum 10 års erfarenhet av byggnadssmide, underhållssmide och montering av stålkonstruktioner. Meriterande är om du pratar svenska men inte ett krav. Svetslicenser och ID06 och Heta arbeten önsk... Visa mer
SSKM AB söker ny kollega vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av tillverkning och montage av diverse smidesprodukter.
Du kommer få tillfälle att arbeta både självständigt i mindre projekt och tillsammans med kollegor vid större och mer komplexa arbeten.
Minimum 10 års erfarenhet av byggnadssmide, underhållssmide och montering av stålkonstruktioner.
Meriterande är om du pratar svenska men inte ett krav.
Svetslicenser och ID06 och Heta arbeten önskvärt.
B-körkort ett krav
Mycket konkurrenskraftig lön. Visa mindre

Vi söker en duktig skräddare med erfarenhet

Ansök    Apr 24    Jobbklar Sverige AB    Skräddare
Vi söker just nu en händig och duktig skräddare för vår samarbetspartner som har minst 1 års erfarenhet inom branschen och brinner för sitt yrke där färdigheten går hand i hand. Företaget består av en handfull härliga kollegor som har passionen för sitt yrke och sätter kunden i fokus. Vi söker en person som passar in i gruppen och kan tillföra ett värde. Företaget finns centralt i Stockholm. Arbetstiderna är 09.00-17.00 på vardagar , dvs måndag till freda... Visa mer
Vi söker just nu en händig och duktig skräddare för vår samarbetspartner som har minst 1 års erfarenhet inom branschen och brinner för sitt yrke där färdigheten går hand i hand. Företaget består av en handfull härliga kollegor som har passionen för sitt yrke och sätter kunden i fokus. Vi söker en person som passar in i gruppen och kan tillföra ett värde. Företaget finns centralt i Stockholm.
Arbetstiderna är 09.00-17.00 på vardagar , dvs måndag till fredag
Kvalifikationer :
Tidigare erfarenhet
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Minst 1 års erfarenhet som skräddare för dam/ herr kläder

Personliga egenskaper:
Händig
Noggrann
Flexibel
Lyhörd för kundens önskemål



Är du intresserad av jobbet?
Då har du möjlighet att träffa vår rekryterare på Jobbklar under vårt öppet hus enligt nedan.
När: Fredag den 28 april mellan kl 10.00- 12.00.
Plats: Jobbklars kontor i Handenterminalen 6
Du behöver inte anmäla dig för att träffa oss under vårt öppet hus, drop-in intervjuer på plats sköts av vår rekryterare på Jobbklar där du har möjlighet att få mer information om tjänst(erna) samt möjlighet att presentera dig. Välkommen ! Visa mindre

FINSNICKARE

Hej ! Just nu vi letar efter 2 finsnickare . Arbetsuppgiften innefattar främst tillverkning/montering av kök men även andra arbetsuppgifter kan tillkomma så som golvläggning samt diverse finsnickeri. Du är en person kunnig , är strukturerad och kan planera arbeten. Du har känsla för kvalité, kommer med en positiv anda, är noggrann och sjävständigt person . Vi tror också att du är en person som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och att du vill... Visa mer
Hej !
Just nu vi letar efter 2 finsnickare . Arbetsuppgiften innefattar främst tillverkning/montering av kök men även andra arbetsuppgifter kan tillkomma så som golvläggning samt diverse finsnickeri.

Du är en person kunnig , är strukturerad och kan planera arbeten. Du har känsla för kvalité, kommer med en positiv anda, är noggrann och sjävständigt person . Vi tror också att du är en person som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och att du vill utvecklas tillsammans med dina kollegor.
kompetens och speciellt erfarenhet är en krav .

B-körkort är ett krav!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Träslöjd lärare till Innovitaskolan Rudan

Ansök    Mar 13    AcadeMedia Support AB    Träslöjdare
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. Vi ser vår tids möjligheter och undervisar därför inte våra elever för en statis... Visa mer
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vi ser vår tids möjligheter och undervisar därför inte våra elever för en statisk nutid, vi förbereder dem för varje framtid. Hos oss går elever från förskolan till årskurs 9. Vill du veta mer, besök oss gärna på: https://innovitaskolan.se/rudan/

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 80-100% för undervisning i Träslöjd.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom Träslöjd. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Ditt uppdrag

Vi vill att du är en tydlig ledare och att du har elevens måluppfyllelse i fokus. Du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. Samarbetsförmåga och självständighet är ytterligare två viktiga egenskaper och naturligtvis att du tycker det är kul att arbeta i team med stora förutsättningar och fantastiska elever. Självklart har du glimten i ögat!

För dig är lärandet centralt och du använder formativ bedömning som ett självklart verktyg liksom att du leder och organiserar arbetet så att en trygg miljö skapas. Du känner ett genuint intresse för våra elever och tar stort ansvar i din profession. Vi önskar långsiktighet och värdesätter erfarenhet, kreativitet och ett stort engagemang. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt i hela ditt arbetssätt.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, ferietjänst med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Josephine Wallenberg på tel 0707742148 eller mailadress [email protected] Visa mindre

solskyddsmontör stockholm

Ansök    Mar 10    FTF CARS AB    Folierare
Solfilms möntor sökes till FTF Car styling i Jordbro omgående. Vi söker dig som kan montera solfilm och foliera på både bilar och fastigheter. Det är bra att du kan prata svenska då du kommer i kontakt med kunder. Skriv eller ring på numret nedan bara om du vet och kan jobbet. Vi har just nu högbelastning och därför kan inte lära ut jobbet till nya människor. Arbetstider är 9-18 Ring eller smsa 0768322584 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompeten... Visa mer
Solfilms möntor sökes till FTF Car styling i Jordbro omgående.
Vi söker dig som kan montera solfilm och foliera på både bilar och fastigheter. Det är bra att du kan prata svenska då du kommer i kontakt med kunder.
Skriv eller ring på numret nedan bara om du vet och kan jobbet. Vi har just nu högbelastning och därför kan inte lära ut jobbet till nya människor.
Arbetstider är 9-18
Ring eller smsa 0768322584




Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare och konditorer för semestervikariat 2023

Vill du vara del av en stor produktionsenhet med 15 härliga bageri- och konditorikollegor vecka 25-34 i sommar? Gillar du att träffa många människor och ge service utöver det vanliga? Är du utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning och är på jakt efter ett spännande sommarjobb?  Om du svarat JA på ovanstående frågor, kan du vara den vi söker!  ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinve... Visa mer
Vill du vara del av en stor produktionsenhet med 15 härliga bageri- och konditorikollegor vecka 25-34 i sommar? Gillar du att träffa många människor och ge service utöver det vanliga? Är du utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning och är på jakt efter ett spännande sommarjobb? 

Om du svarat JA på ovanstående frågor, kan du vara den vi söker! 

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. 

Inför sommaren 2023 söker vi nu bagare och konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori! Arbetet i vårt bageri och konditori innebär att du jobbar med öppna färskvaror såsom bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet. 

 

Vi söker dig som: 


• Är utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning inom bageri/konditori 
• Är nyfiken och gillar att träffa många människor 
• Tycker att det är viktigt att ge bra service och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundens förväntningar 
• Är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo 
• Är noggrann, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga 
• Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning 
• Kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
 

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi även att du: 


• Är tillgänglig att arbeta under perioden vecka 25-34 
• Kan påbörja din introduktion under mitten av april och det är önskvärt om du kan jobba extra under april och maj för att hinna bli varm i kläderna inför sommarperioden 
• Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-20.00 
• Är minst 18 år gammal 

 

Om jobbet 

Vi erbjuder dig ett semestervikariat under perioden juni-augusti på ca 25-35 timmar i genomsnitt per vecka, under minst 6 veckor i sommar. 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en härlig gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer. 

 

Ansökningsprocess 

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina uppgifter och bifoga ditt CV. 

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan. 

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest förekommer därför som en del i vår rekryteringsprocess.  

 

Sista ansökningsdag: 2023-03-30

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Skicklig erfaren SMED sökes omgående

FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i Jordbro. Vi är för närvarande ett arbetslag på 8 personer men vi växer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Vi söker en till smed som har vana och gillar sitt yrke. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Har du erfarenhet av dörrar är det meriterande. Du ska vara punktlig, p... Visa mer
FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i Jordbro. Vi är för närvarande ett arbetslag på 8 personer men vi växer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Vi söker en till smed som har vana och gillar sitt yrke. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Har du erfarenhet av dörrar är det meriterande. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, funka i grupp. Vi tar in löpande för intervju under ansökningsperioden.
Arbetstider är kl. 07,00 - 16,00.
Arbetsplatser/Monteringsplatser över hela Storstockholm. Visa mindre

Filippinsk bagare och konditor

Ansök    Feb 23    Sweet Crafts Sweden AB    Bagare/Konditor
Sweet Crafts är ett hembageri som levererar bakverk/dessert till butik, catering företag och caféer. Vi tillverkar special designade tårtor och har stort fokus på filippinsk bakverk. Just nu söker vi en erfaren filippinsk bagare och konditor som har tidigare jobbat i ett bageri i Filippinerna. En mycket god social kompetens är nödvändig och vi ser gärna att du är positiv, ansvarstagande, stresstålig. Visa mer
Sweet Crafts är ett hembageri som levererar bakverk/dessert till butik, catering företag och caféer. Vi tillverkar special designade tårtor och har stort fokus på filippinsk bakverk.
Just nu söker vi en erfaren filippinsk bagare och konditor som har tidigare jobbat i ett bageri i Filippinerna.
En mycket god social kompetens är nödvändig och vi ser gärna att du är positiv, ansvarstagande, stresstålig. Visa mindre

Bil inredningsdesigner och Bilskräddare sökes

Du som är en utåtriktad och kreativ bilinredningsdesigner och bilskräddare som brinner för nya design på bilinredning samt är bilskräddare i grunden och bränner dig för möten med nya kunder – vi har en tjänst ledig till dig. Har du hög servicevana och kan hantera många projekt samtidigt? Perfekt! Arbetsuppgifterna består av att bemöta kunder samt rita och designa inredningar på bilar med olika modeller som passar varje individ. Du ska till och med kunna ut... Visa mer
Du som är en utåtriktad och kreativ bilinredningsdesigner och bilskräddare som brinner för nya design på bilinredning samt är bilskräddare i grunden och bränner dig för möten med nya kunder – vi har en tjänst ledig till dig. Har du hög servicevana och kan hantera många projekt samtidigt? Perfekt!
Arbetsuppgifterna består av att bemöta kunder samt rita och designa inredningar på bilar med olika modeller som passar varje individ. Du ska till och med kunna utför designen och göra det till en verklighet vilket innebär att du är en jätteerfaren bilskräddare i grunden.
Som person är du lösnings orienterad, prestigelös och noggrann. Du bör vara strukturerad och stresstålig då vi arbetar med många projekt samtidigt, både privatpersoner och företagskunder. Vi är ett glatt gäng som har kul ihop och söker nu ännu en positiv kollega med hög service vana.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren smed sökes till expanderande smidesföretag i Stockholm

Ansök    Feb 8    SSKM AB    Byggnadssmed
SSKM AB söker ny kollega vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av tillverkning och montage av diverse smidesprodukter. Du kommer få tillfälle att arbeta både självständigt i mindre projekt och tillsammans med kollegor vid större och mer komplexa arbeten. Minimum 10 års erfarenhet av byggnadssmide, underhållssmide och montering av stålkonstruktioner. Meriterande är om du pratar Spanska. B-körkort ett krav Visa mer
SSKM AB söker ny kollega vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av tillverkning och montage av diverse smidesprodukter.
Du kommer få tillfälle att arbeta både självständigt i mindre projekt och tillsammans med kollegor vid större och mer komplexa arbeten.
Minimum 10 års erfarenhet av byggnadssmide, underhållssmide och montering av stålkonstruktioner.
Meriterande är om du pratar Spanska.
B-körkort ett krav Visa mindre

Svetsare med omgående start

Ansök    Feb 6    Jobandtalent People Sweden AB    Smed
VÅRT ERBJUDANDE Vi söker svetsare som kan påbörja sin anställning hos oss på Jobandtalent omgående. Du kommer att jobba hos en av kunder i Västerhaninge med goda möjligheter till fast anställning hos dem. Det viktigaste är att du är tekniskt lagd, noggrann samt trivs i en händelserik arbetsmiljö. Då är detta jobbet för dig! ARBETSBESKRIVNING - Som svetsare arbetar du förberedning samt svetsning. - Då jobbet kräver millimeter-precision är det viktigt at... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker svetsare som kan påbörja sin anställning hos oss på Jobandtalent omgående. Du kommer att jobba hos en av kunder i Västerhaninge med goda möjligheter till fast anställning hos dem. Det viktigaste är att du är tekniskt lagd, noggrann samt trivs i en händelserik arbetsmiljö. Då är detta jobbet för dig!

ARBETSBESKRIVNING

- Som svetsare arbetar du förberedning samt svetsning.

- Då jobbet kräver millimeter-precision är det viktigt att du kan mätning

- Du utför dina arbetsuppgifter med högsta noggrannhet

- Höga krav på säkerhet är en självklarhet för dig

- Du kan jobba både självständigt och samarbeta i ett team

DINA KVALIFIKATIONER

- KRAV på svetslicens/certifikat inom metoden 136 . Bifoga licens.

- Erfarenhet av rörsvets

- Du får gärna ha arbetat ett par år som svetsare och är trygg i yrket

- Verkstadsvana och god tekniskt kunskap

- Erfarenhet av ritningsläsning och god känsla för mätning

- Flytande svenska i tal och skrift.

MERITERANDE

- Möjlighet att start omgående

- Gedigen erfarenhet av arbete inom svetsning i olika miljöer


OM OSS

Jobandtalent är ett globalt företag som tillhandahåller över 6000 medarbetare i Sverige. Vi är en av Sveriges största bemanningsföretag och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad. Idag finns vi på hela 40 olika platser i Sverige.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV, kopia på svetslicens och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Värmepumpstekniker

Vi söker en Värmepumpstekniker för service ETK-Service AB är ett företag som jobbar med värmepumpsinstallationer, styr- och reglerinstallationer samt elinstallationer till fastigheter. Vi jobbar till största del mot företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi söker nu dig som vill utvecklas och få ett väldigt varierande arbete med roliga utmaningar. Arbetsområdet är i hela stor Stockholm. Vi erbjuder: - Omväxlande arbetsuppgifter med r... Visa mer
Vi söker en Värmepumpstekniker för service


ETK-Service AB är ett företag som jobbar med värmepumpsinstallationer, styr- och reglerinstallationer samt elinstallationer till fastigheter. Vi jobbar till största del mot företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi söker nu dig som vill utvecklas och få ett väldigt varierande arbete med roliga utmaningar. Arbetsområdet är i hela stor Stockholm.


Vi erbjuder:
- Omväxlande arbetsuppgifter med roliga utmaningar
- God fast lön utefter bakgrund / erfarenhet
- Tjänstepension och försäkringar
- Vidareutbildningar
- Friskvårdsbidrag
- Arbetstidsförkortning 30 timmar per år


Egenskaper hos dig:
- Kan arbeta självständigt samt i team
- Problemlösare
- Bra på kundkontakt
- Kan planera jobben på egen hand
- Hög kvalité på utförda arbeten


Krav:
Jobbat med fastighetsvärmepumpar till största del minst 5 år med dom vanligt förekommande märkena IVT Nibe Thermia mfl .


Stora kunskaper av underhålls service av värmepumpar och återvinnings system


Stora kunskaper i felsökning kring värmepumps system.


Goda kunskaper om system förståelse och uppbyggnad var värmepumps anläggningar.



Goda kunskaper inom el kring värmepumpar.


Goda kunskaper inom styr och regler både i värmepumpar och externa Duc/plc system.


Goda kunskaper i återvinnings och ventilationssystem.


Goda kunskaper i värmesystem radiatorer, golv värme, vvc, förstår flöden m.m.


Goda datakunskaper kunna ladda programvaror, skriva rapporter, dagböcker m.m.


Goda kunskaper i övriga värmepumps system tex luft/vatten och luft/luft system.


Goda kunskaper i VVS som att byta delar i undercentralen tex pumpar exp kärl m.m.



Språk svenska flytande i tal och skrift



Goda kunskaper i engelska i tal och skrift



B körkort (du utgår från hemmet med fullt utrustad servicebil)



Meriterande men dock INGET krav:
kyl certifikat Visa mindre

Bagare och konditorer för semestervikariat 2023

Vill du vara del av en stor produktionsenhet med 15 härliga bageri- och konditorikollegor vecka 25-34 i sommar? Gillar du att träffa många människor och ge service utöver det vanliga? Är du utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning och är på jakt efter ett spännande sommarjobb?  Om du svarat JA på ovanstående frågor, kan du vara den vi söker!  ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinve... Visa mer
Vill du vara del av en stor produktionsenhet med 15 härliga bageri- och konditorikollegor vecka 25-34 i sommar? Gillar du att träffa många människor och ge service utöver det vanliga? Är du utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning och är på jakt efter ett spännande sommarjobb? 

Om du svarat JA på ovanstående frågor, kan du vara den vi söker! 

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. 

Inför sommaren 2023 söker vi nu bagare och konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori! Arbetet i vårt bageri och konditori innebär att du jobbar med öppna färskvaror såsom bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet. 

 

Vi söker dig som: 


• Är utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning inom bageri/konditori 
• Är nyfiken och gillar att träffa många människor 
• Tycker att det är viktigt att ge bra service och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundens förväntningar 
• Är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo 
• Är noggrann, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga 
• Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning 
• Kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
 

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi även att du: 


• Är tillgänglig att arbeta under perioden vecka 25-34 
• Kan påbörja din introduktion under mitten av april och det är önskvärt om du kan jobba extra under april och maj för att hinna bli varm i kläderna inför sommarperioden 
• Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-20.00 
• Är minst 18 år gammal 

 

Om jobbet 

Vi erbjuder dig ett semestervikariat under perioden juni-augusti på ca 25-35 timmar i genomsnitt per vecka, under minst 6 veckor i sommar. 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en härlig gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer. 

 

Ansökningsprocess 

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina uppgifter och bifoga ditt CV. 

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan. 

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest förekommer därför som en del i vår rekryteringsprocess.  

 

Sista ansökningsdag: 2023-02-19 

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditor till studieschema

Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Vi söker en bagare/konditor på deltid i snitt 8h/vecka. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar och ... Visa mer
Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

Vi söker en bagare/konditor på deltid i snitt 8h/vecka. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar och söker ett extrajobb vid sidan av dina studier. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!

Vad vi söker:


• Vi ser gärna att du har en pågående utbildning från en konditor-/bageriutbildning alternativt dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare.
• Vi ser det som ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av arbete i butiksbageri
• Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
• Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
• Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt

 

Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:


• Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal
• En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
• Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar inom bland annat service, säkerhet, arbetsmiljö och ”Ledande butiksdrift” vilket är ett arbetssätt som bygger på LEAN-principer (ett globalt arbetssätt som är känt världen över)
• Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris
• Möjlighet att engagera dig i volontärarbete på aktivitetsdagar som Maxi Haninge anordnar med samarbetspartners

 

Om anställningen

Omfattning: Deltid, i genomsnitt 8 timmar/vecka.

Arbetstiderna på studieschemat varierar mellan 06:00 – 20:00 varannan helg på ett rullande grundschema.

Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en härlig gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer.
 

Ansökningsprocess

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina personuppgifter och bifoga ditt CV.

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest förekommer därför som en del i vår rekryteringsprocess.

 

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Vi ser fram emot din ansökan. Lycka till! Visa mindre

Träslöjd lärare till Innovitaskolan Rudan

Ansök    Okt 12    AcadeMedia Support AB    Träslöjdare
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. Vi ser vår tids möjligheter och undervisar därför inte våra elever för en statis... Visa mer
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vi ser vår tids möjligheter och undervisar därför inte våra elever för en statisk nutid, vi förbereder dem för varje framtid. Hos oss går elever från förskolan till årskurs 9. Vill du veta mer, besök oss gärna på: https://innovitaskolan.se/rudan/

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 80-100% för undervisning i Träslöjd.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom Träslöjd. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Ditt uppdrag

Vi vill att du är en tydlig ledare och att du har elevens måluppfyllelse i fokus. Du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. Samarbetsförmåga och självständighet är ytterligare två viktiga egenskaper och naturligtvis att du tycker det är kul att arbeta i team med stora förutsättningar och fantastiska elever. Självklart har du glimten i ögat!

För dig är lärandet centralt och du använder formativ bedömning som ett självklart verktyg liksom att du leder och organiserar arbetet så att en trygg miljö skapas. Du känner ett genuint intresse för våra elever och tar stort ansvar i din profession. Vi önskar långsiktighet och värdesätter erfarenhet, kreativitet och ett stort engagemang. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt i hela ditt arbetssätt.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, ferietjänst med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Josephine Wallenberg på tel 0707742148 eller mailadress [email protected] Visa mindre

SERVICEINRIKTAD BILGLASTEKNIKER ELLER LÄRLING TILL RYDS BILGLAS I HANINGE

Ansök    Nov 17    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker eller lärling hos Ryds Bilglas i Haninge. DITT JOBB HOS OSS Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder också... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker eller lärling hos Ryds Bilglas i Haninge.
DITT JOBB HOS OSS
Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder också att det blir visst administrativt arbete, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.
På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.
VAD BEHÖVER DU FÖR ATT SÖKA JOBBET?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete. Eftersom det kommer vara en del jobb i kundmottagningen så är det bra om gillar kundkontakt och inte har något emot visst administrativt jobb. Du behöver vara en flexibel lagspelare som gillar att hugga i där det behövs. För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa.
Har du inte tidigare erfarenhet av bilglasyrket? Då lär vi upp dig! Du blir en del av vårt lärlingsprogram och får utbildning, handledning och stöd på din resa till färdigutbildad bilglastekniker. Så tveka inte att söka om du är intresserad!
Krav
•B-körkort (manuell växellåda)
•God svenska i tal och skrift


För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.


DET HÄR ÄR VI
Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med lättsamma och härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Haninge
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning som start
Lön: Fast lön efter överenskommelse Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditor till studieschema

Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Vi söker en bagare/konditor på deltid i snitt 8h/vecka. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar och ... Visa mer
Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

Vi söker en bagare/konditor på deltid i snitt 8h/vecka. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar och söker ett extrajobb vid sidan av dina studier. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!

Vad vi söker:


• Vi ser gärna att du har en pågående utbildning från en konditor-/bageriutbildning alternativt dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare.
• Vi ser det som ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av arbete i butiksbageri
• Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
• Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
• Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt

 

Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:


• Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal
• En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
• Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar inom bland annat service, säkerhet, arbetsmiljö och ”Ledande butiksdrift” vilket är ett arbetssätt som bygger på LEAN-principer (ett globalt arbetssätt som är känt världen över)
• Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris
• Möjlighet att engagera dig i volontärarbete på aktivitetsdagar som Maxi Haninge anordnar med samarbetspartners

 

Om anställningen

Omfattning: Deltid, i genomsnitt 8 timmar/vecka.

Arbetstiderna på studieschemat varierar mellan 06:00 – 20:00 varannan helg på ett rullande grundschema.

Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en härlig gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer.
 

Ansökningsprocess

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina personuppgifter och bifoga ditt CV.

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest förekommer därför som en del i vår rekryteringsprocess.

 

Sista ansökningsdag: 2022-08-07

Vi ser fram emot din ansökan. Lycka till! Visa mindre

Erfaren smed sökes till expanderande smidesföretag i Stockholm

Ansök    Jul 27    SSKM AB    Smed
SSKM AB söker ny kollega vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av tillverkning och montage av diverse smidesprodukter. Du kommer få tillfälle att arbeta både självständigt i mindre projekt och tillsammans med kollegor vid större och mer komplexa arbeten. Minimum 10 års erfarenhet av byggnadssmide, underhållssmide och montering av stålkonstruktioner. Meriterande är om du pratar Spanska. B-körkort Visa mer
SSKM AB söker ny kollega vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av tillverkning och montage av diverse smidesprodukter.
Du kommer få tillfälle att arbeta både självständigt i mindre projekt och tillsammans med kollegor vid större och mer komplexa arbeten.
Minimum 10 års erfarenhet av byggnadssmide, underhållssmide och montering av stålkonstruktioner.
Meriterande är om du pratar Spanska.
B-körkort Visa mindre

Arabisk talande konditor

Ansök    Jul 8    Café Zikoo AB    Bagare/Konditor
Hej! Vi söker en duktig arabisk talande konditori som vill utvecklas hos oss. Det är ett krav att du ska kunna göra tårta och bakelser. Skicka gärna ditt CV till oss och vi kontaktar dig om det finns intresse! VI SÖKER OMGÅENDE. Visa mer
Hej!
Vi söker en duktig arabisk talande konditori som vill utvecklas hos oss.
Det är ett krav att du ska kunna göra tårta och bakelser.
Skicka gärna ditt CV till oss och vi kontaktar dig om det finns intresse!


VI SÖKER OMGÅENDE. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditorer till studieschema

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. Inför sommaren 2022 söker vi nu utbildade bagare/konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori!... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.

Inför sommaren 2022 söker vi nu utbildade bagare/konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori! Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi på Maxi Haninge vill vara bäst i Sverige på kundmötet – därför är en av dina viktigaste arbetsuppgifter att ta hand om våra kunder och bemöta dem med högsta möjliga kundfokus. Detta innebär att du uppmärksammar kunden och hjälper till att lösa stora och små frågor och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som:


• Är utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning inom bageri/konditori
• Är nyfiken och gillar att träffa många människor
• Tycker att det är viktigt att ge bra service och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundens förväntningar
• Är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Är noggrann, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga
• Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning
• Kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
• Är minst 18 år gammal

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi även att du:


• Är tillgänglig att arbeta under perioden vecka 25-33
• Kan påbörja din introduktion under mitten av april och det är önskvärt om du kan jobba extra under april och maj för att hinna bli varm i kläderna inför sommarperioden
• Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-22.30

Om jobbet

Vi erbjuder dig ett semestervikariat under perioden juni-augusti på ca 25-35 timmar i genomsnitt per vecka, under minst 6 veckor i sommar.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en härlig gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer.

Start: April 2022

Ansökningsprocess

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina personuppgifter och bifoga ditt CV.

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan.

Vi vill också informera om att vi på ICA Maxi Haninge använder drogtest som en del i rekryteringsprocessen. 

 

Sista ansökningsdag: 2022-05-01

Vi ser fram emot din ansökan. Lycka till! Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker Bagerichef

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 280 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.  Som Bagerichef är ditt huvudsakliga ansvar att säkerställa en optimal drift i avdelningarna i syfte att ... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 280 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. 

Som Bagerichef är ditt huvudsakliga ansvar att säkerställa en optimal drift i avdelningarna i syfte att bidra till att uppnå mål enligt affärsplan. Du har resultatansvar för din avdelning och du arbetar strategiskt med affärsplan, mål, budget och kunderbjudanden. Bageriet ingår i affärsområdet Öppna färskvaror och du rapporterar till din Affärsområdeschef. 

Du ansvarar för att det finns fungerande processer, rutiner och aktiviteter för att säkerställa att driften fungerar optimalt. Du har personalansvar för medarbetare inom din avdelning vilket bland annat innebär att leda och involvera medarbetare och se till att de känner sig engagerade i sitt arbete, att hålla utvecklingssamtal samt att säkerställa en god och trygg arbetsmiljö.  



Vi söker dig som: 


• Har minst 10 års dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare och leda en produktionsenhet 
• Examen från en konditor- och/eller bagarutbildning 
• Har stor erfarenhet av inköp och säljplanering  
• Tidigare har haft personalansvar, budget- och resultatansvar 
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande 


• Är handlingskraftig och effektiv 
• Har förmåga att organisera, prioritera och delegera 
• Är duktig på att motivera, engagera och involvera 
• Har förmåga att kommunicera, ge feedback och situationsanpassa ditt ledarskap 
• Är en god förebild och föregår med gott exempel 

 
Omfattning: 
Heltid, tillsvidare (6 månaders inledande provanställning) 
Start: Enligt överenskommelse 


 

Ansökan 
Sista ansökningsdag: 2022-07-03

Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Självgående smed

Ansök    Maj 19    Torvalla Smide AB    Smed
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering. Vi söker nu flera självgående smeder med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité. Våra arbeten är allt mellan... Visa mer
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering.
Vi söker nu flera självgående smeder med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité. Våra arbeten är allt mellan större montage för stommar till hallar till räcken, handledare med mera.
Ni behärskar engelska, om ni kan fler språk är detta meriterande.
Utbildningar som behövs för att kunna utföra arbetet:
Svetslicens 111 samt 136, stumfog.
Heta arbeten
Liftkort
Tunga lyft

Vi erbjuder er en trevlig arbetsmiljö med ett glatt gäng. Vi tror på att hjälpa varandra och att ha roligt på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal.
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha er ansökan snarast möjligt. Skicka in er ansökan via mail [email protected] Visa mindre

Kyl- och värmepumpstekniker till vårt team i Jordbro

Är du tekniskt intresserad med erfarenhet från snickeriarbete och tycker om kundkontakt? Då har vi på Vitvaruservice i Stockholm jobbet för dig! Vi erbjuder installation, service och underhåll av vitvaror och andra hemprodukter och expanderar vi nu inom värmepumpsinstallationer som efterfrågas alltmer av våra kunder och leverantörer. Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp som huvudsakligen utför installationer och service av kyl- och v... Visa mer
Är du tekniskt intresserad med erfarenhet från snickeriarbete och tycker om kundkontakt? Då har vi på Vitvaruservice i Stockholm jobbet för dig!
Vi erbjuder installation, service och underhåll av vitvaror och andra hemprodukter och expanderar vi nu inom värmepumpsinstallationer som efterfrågas alltmer av våra kunder och leverantörer.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp som huvudsakligen utför installationer och service av kyl- och värmepumpar i Stockholmsområdet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är montering av värmepumpar hos privatpersoner varför det är viktigt att du uppskattar daglig kundkontakt. Typ av montering kan variera från kund till kund.
I arbetet som montör kan det även krävas håltagning i fasader eller andra mindre byggnadstekniska ingrepp. Erfarenhet från snickeriarbeten eller andra tekniska installationer är därför mycket meriterande.
Du kommer att utgå från vår servicestation i Jordbro i Stockholm.
Vi söker dig som:
Har stort intresse av teknik och problemlösning.
Har tidigare erfarenhet som fastighetstekniker, installatör, mekaniker eller snickare.
Är självständig och utåtriktad samt utför arbete med noggrannhet och kvalitet.
Är duktig på att möta kunder på ett professionellt sätt.
Har B-körkort.
Behärskar svenska i tal och skrift.

Erfarenhet från arbete inom värmepumpar, el eller kyla är mycket meriterande.
Om anställningen:
Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning efter provanställning.
Arbetstider är vardagar kl 7-16.
Månadslön
Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension.

Tillsättning:
Inkomna ansökningar hanteras löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Production Republic of Scandinavia söker snickare

Production Republic söker en snickare för inredning, eventmateriel, mässmontrar mm. Om du har bra driv, initiativförmåga och ser kreativa lösningar där andra ser problem så passar du bra i vårt gäng. Men först kort om tjänsten: du arbetar med många olika typer av material och tillverkar inredning för butiker, restauranger, mässor, turnéer och events med varierande finish och svårighetsgrad. En del av arbetet omfattar att man sköter installation ute på fäl... Visa mer
Production Republic söker en snickare för inredning, eventmateriel, mässmontrar mm. Om du har bra driv, initiativförmåga och ser kreativa lösningar där andra ser problem så passar du bra i vårt gäng.
Men först kort om tjänsten: du arbetar med många olika typer av material och tillverkar inredning för butiker, restauranger, mässor, turnéer och events med varierande finish och svårighetsgrad.
En del av arbetet omfattar att man sköter installation ute på fältet, i första hand i Stockholmsområdet men uppdrag runtom i Norden förekommer. Bland våra kunder finns några av Sveriges mest kända företag inom både privat och offentlig verksamhet.
Det är självklart meriterande att du har en bakgrund inom snickeri/tillverkningsbranchen men vi värdesätter rätt person och viljan att lära sig yrket högt. Med andra ord, är du en händig person med rätt driv - skicka en ansökan!
B körkort, framåtanda, hunger och ett glatt humör är ett måste för att passa in i vårt team. Vi lovar dig högt i tak och härliga kollegor. Hoppas att du vill utvecklas ihop med oss!
Vi anställer löpande så mejla några rader om dig själv samt ett CV
Om Production Republic
Production Republic är ett produktionsbolag inom samma koncern som kommunikationsbyrån Onemotion IMC, Digital Signagebolaget Ubiq och digital eventplattformsbolaget Vvenues. Merparten av uppdragen kommer från dessa organisationer men även externa uppdragsgivare förekommer. Production Republic har tidigare varit en del av Onemotion IMC men har sedan 2016 ombildats till ett eget bolag för att öka fokus på verksamheten och möjliggöra en större utveckling. Snickeriverksamheten startade 2008 och idag har Production Republic 12 heltidsanställda och bedriver verksamheten i en nybyggd 2200kvm stor anläggning i Albyberg/Haninge Visa mindre

Självgående smed

Ansök    Mar 28    Torvalla Smide AB    Smed
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering. Vi söker nu flera självgående smeder med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité. Våra arbeten är allt mellan... Visa mer
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering.
Vi söker nu flera självgående smeder med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité. Våra arbeten är allt mellan större montage för stommar till hallar till räcken, handledare med mera.
Ni behärskar engelska, om ni kan fler språk är detta meriterande.
Utbildningar som behövs för att kunna utföra arbetet:
Svetslicens 111 samt 136, stumfog.
Heta arbeten
Liftkort
Tunga lyft
Körkort.

Vi erbjuder er en trevlig arbetsmiljö med ett glatt gäng. Vi tror på att hjälpa varandra och att ha roligt på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal.
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha er ansökan snarast möjligt. Skicka in er ansökan via mail [email protected] Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditorer för semestervikariat

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. Inför sommaren 2022 söker vi nu utbildade bagare/konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori!... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.

Inför sommaren 2022 söker vi nu utbildade bagare/konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori! Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi på Maxi Haninge vill vara bäst i Sverige på kundmötet – därför är en av dina viktigaste arbetsuppgifter att ta hand om våra kunder och bemöta dem med högsta möjliga kundfokus. Detta innebär att du uppmärksammar kunden och hjälper till att lösa stora och små frågor och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som:


• Är utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning inom bageri/konditori
• Är nyfiken och gillar att träffa många människor
• Tycker att det är viktigt att ge bra service och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundens förväntningar
• Är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Är noggrann, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga
• Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning
• Kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
• Är minst 18 år gammal

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi även att du:


• Är tillgänglig att arbeta under perioden vecka 25-33
• Kan påbörja din introduktion under mitten av april och det är önskvärt om du kan jobba extra under april och maj för att hinna bli varm i kläderna inför sommarperioden
• Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-22.30

Om jobbet

Vi erbjuder dig ett semestervikariat under perioden juni-augusti på ca 25-35 timmar i genomsnitt per vecka, under minst 6 veckor i sommar.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en härlig gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer.

Start: April 2022

Ansökningsprocess

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina personuppgifter och bifoga ditt CV.

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan.

Sista ansökningsdag: 2022-03-13

Vi ser fram emot din ansökan. Lycka till! Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditorer för semestervikariat

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. Inför sommaren 2022 söker vi nu utbildade bagare/konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori!... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.

Inför sommaren 2022 söker vi nu utbildade bagare/konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori! Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi på Maxi Haninge vill vara bäst i Sverige på kundmötet – därför är en av dina viktigaste arbetsuppgifter att ta hand om våra kunder och bemöta dem med högsta möjliga kundfokus. Detta innebär att du uppmärksammar kunden och hjälper till att lösa stora och små frågor och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som:


• Är utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning inom bageri/konditori
• Är nyfiken och gillar att träffa många människor
• Tycker att det är viktigt att ge bra service och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundens förväntningar
• Är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Är noggrann, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga
• Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning
• Kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
• Är minst 18 år gammal

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi även att du:


• Är tillgänglig att arbeta under perioden vecka 25-33
• Kan påbörja din introduktion under mitten av april och det är önskvärt om du kan jobba extra under april och maj för att hinna bli varm i kläderna inför sommarperioden
• Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-22.30

Om jobbet

Vi erbjuder dig ett semestervikariat under perioden juni-augusti på ca 25-35 timmar i genomsnitt per vecka, under minst 6 veckor i sommar.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en härlig gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer.

Start: April 2022

Ansökningsprocess

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina personuppgifter och bifoga ditt CV.

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan.

Vi vill också informera om att vi på ICA Maxi Haninge använder drogtest som en del i rekryteringsprocessen. 

 

Sista ansökningsdag: 2022-03-31

Vi ser fram emot din ansökan. Lycka till! Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare på heltid

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Vi söker en bagare på heltid. Arbetet i vårt bageri och konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bak... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

Vi söker en bagare på heltid. Arbetet i vårt bageri och konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi som jobbar på Maxi Haninge gillar människor. Vi älskar försäljning, drivs av ett högt tempo och strävar efter att vara bäst i Sverige i våra kundmöten. Som kollegor hjälper och stöttar vi varandra och vill att alla ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. För att trivas hos oss tror vi att du liksom oss är social och gillar att möta många människor varje dag. Vi tror också att du gillar att jobba i en miljö med hög förändringstakt, vi strävar alltid efter att utveckla butiken och våra arbetssätt för att bli bättre och bättre.


Vi söker dig som:


• Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som bagare och har en examen från en konditor-/bagarutbildning
• Har erfarenhet av arbete i butiksbageri
• Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
• Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
• Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt

I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet! Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får arbeta i en spännande miljö nära våra kunder.


Om anställningen:??

Arbetstiderna varierar mellan kl. 06:00 – 20:00 på vardagar samt varannan helg

Anställningsform: Heltid (38,25 h)

Start: Enligt överenskommelse?

 

Sista ansökningsdag:

2022-04-17

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest förekommer därför som en del i vår rekryteringsprocess.

Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lycka till! Visa mindre

UKRAINSKTALANDE SNICKARE

Vi utför alla typer av ny-, om- och tillbyggnationer med god kunskap och erfarenhet. Vi söker dig som är driven och har bred kunskap inom snickaryrket till vår entreprenadverksamhet. Vi har projekt från Skellefteå till Göteborg och Stockholm. Du behöver vara noggrann och ha arbetsglädje, vara skicklig i ditt hantverk, ha lätt för att samarbeta samt vara självgående. Hos oss får du fullständig utrustning med maskiner, kläder och hjälpmedel för att du ska k... Visa mer
Vi utför alla typer av ny-, om- och tillbyggnationer med god kunskap och erfarenhet. Vi söker dig som är driven och har bred kunskap inom snickaryrket till vår entreprenadverksamhet. Vi har projekt från Skellefteå till Göteborg och Stockholm.
Du behöver vara noggrann och ha arbetsglädje, vara skicklig i ditt hantverk, ha lätt för att samarbeta samt vara självgående. Hos oss får du fullständig utrustning med maskiner, kläder och hjälpmedel för att du ska kunna leverera efter de krav som är ställda på dig. Du behöver även behärska ukrainska i tal och ha B-körkort. Vi vill att du bidrar med att skapa fortsatt arbetsglädje på våra entreprenader, har lätt för att samarbeta och hela tiden tänker på din och dina kollegors säkerhet och trygghet
Urval och intervjuer sker löpande så sök snarast! Visa mindre

Konditor

Ansök    Feb 15    Café Zikoo AB    Bagare/Konditor
Hej! Vi söker en positiv person som vill arbeta inom konditori! Du ska kunna baka tårta och olika slags bakelser! Vi finns i Haninge centrum och är ett helt nytt företag café Zikoo & konditori. Det är bra om du bor här i närheten av Haninge. Tjänsten är på HELTID och helger kan förekomma! arbetstid: 07:30-16:30. Vi söker en person som kan omgående börja så skicka gärna ditt CV. Visa mer
Hej!
Vi söker en positiv person som vill arbeta inom konditori!
Du ska kunna baka tårta och olika slags bakelser!
Vi finns i Haninge centrum och är ett helt nytt företag café Zikoo & konditori.
Det är bra om du bor här i närheten av Haninge.
Tjänsten är på HELTID och helger kan förekomma!
arbetstid: 07:30-16:30.
Vi söker en person som kan omgående börja så skicka gärna ditt CV. Visa mindre

Snickare till Stockholm

För vår kunds räkning söker vi nu en behörig snickare som ska utföra renoveringsarbeten i lägenheter, kontorslokaler och privata fastigheter runtom i Stockholm. Arbetet består till största del av golvläggning, inredningssnickeri inom kök och badrum samt dörrar, lister och trösklar. Vår kund värdesätter dina personliga egenskaper och letar efter en lojal, effektiv och initiativtagande person. Heltidstjänst, 40/vecka. Arbetstiden är främst förlagd på morgon-... Visa mer
För vår kunds räkning söker vi nu en behörig snickare som ska utföra renoveringsarbeten i lägenheter, kontorslokaler och privata fastigheter runtom i Stockholm. Arbetet består till största del av golvläggning, inredningssnickeri inom kök och badrum samt dörrar, lister och trösklar.
Vår kund värdesätter dina personliga egenskaper och letar efter en lojal, effektiv och initiativtagande person.
Heltidstjänst, 40/vecka. Arbetstiden är främst förlagd på morgon- och dagtid.


Om företaget
En driven och behörig snickare med minst något års erfarenhet i bagaget.
Vår kund har i sin tur kunder hos vilka målning, renovering och entreprenad utförs med flexibilitet och etablerad yrkeskompetens.


Övrigt
Start omgående, enligt överenskommelse.
Flytande i tal och skrift på svenska är ett krav. Likaså vad gäller engelska är meriterande.
Vår kund tillhandahåller kläder, skor och SL-kort.

Ansökan
Passar beskrivningen in på dig? Tveka då inte på att skicka din ansökan till [email protected]
Döp din ansökan till "Snickare Haninge"
Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg. Visa mindre

Skicklig erfaren SMED sökes omgående

FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i Jordbro. Vi är ett arbetslag på 6 personer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Vi söker en smed som har vana och gillar sitt yrke. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Har du erfarenhet av dörrar är det meriterande. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvill... Visa mer
FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i Jordbro. Vi är ett arbetslag på 6 personer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Vi söker en smed som har vana och gillar sitt yrke. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Har du erfarenhet av dörrar är det meriterande. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, funka i grupp. Vi tar in löpande för intervju under ansökningsperioden.
Arbetstider är kl. 07,00 - 16,00.
Arbetsplatser/Monteringsplatser över hela Storstockholm. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditorer för semestervikariat

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. Inför sommaren 2022 söker vi nu utbildade bagare/konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori!... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.

Inför sommaren 2022 söker vi nu utbildade bagare/konditorer för semestervikariat i vårt bageri/konditori! Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi på Maxi Haninge vill vara bäst i Sverige på kundmötet – därför är en av dina viktigaste arbetsuppgifter att ta hand om våra kunder och bemöta dem med högsta möjliga kundfokus. Detta innebär att du uppmärksammar kunden och hjälper till att lösa stora och små frågor och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som:


• Är utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning inom bageri/konditori
• Är nyfiken och gillar att träffa många människor
• Tycker att det är viktigt att ge bra service och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundens förväntningar
• Är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Är noggrann, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga
• Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning
• Kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
• Är minst 18 år gammal

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi även att du:


• Är tillgänglig att arbeta under perioden vecka 25-33
• Kan påbörja din introduktion under mitten av april och det är önskvärt om du kan jobba extra under april och maj för att hinna bli varm i kläderna inför sommarperioden
• Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-22.30

Om jobbet

Vi erbjuder dig ett semestervikariat under perioden juni-augusti på ca 25-35 timmar i genomsnitt per vecka, under minst 6 veckor i sommar.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en härlig gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer.

Start: April 2022

Ansökningsprocess

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina personuppgifter och bifoga ditt CV.

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan.

Sista ansökningsdag: 2022-02-20

Vi ser fram emot din ansökan. Lycka till! Visa mindre

Självgående smed

Ansök    Dec 2    Torvalla Smide AB    Smed
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering. Vi söker nu flera självgående smeder med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité. Våra arbeten är allt mellan... Visa mer
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering.
Vi söker nu flera självgående smeder med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité. Våra arbeten är allt mellan större montage för stommar till hallar till räcken, handledare med mera.
Ni behärskar engelska, om ni kan fler språk är detta meriterande.
Utbildningar som behövs för att kunna utföra arbetet:
Svetslicens 111 samt 136, stumfog.
Heta arbeten
Liftkort
Tunga lyft
Körkort.

Vi erbjuder er en trevlig arbetsmiljö med ett glatt gäng. Vi tror på att hjälpa varandra och att ha roligt på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal.
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha er ansökan snarast möjligt. Skicka in er ansökan via mail [email protected] Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker butikssäljare till Bageriet på heltid

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Vi söker en bagare/konditor på heltid.  Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd o... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

Vi söker en bagare/konditor på heltid.  Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi som jobbar på Maxi Haninge gillar människor. Vi älskar försäljning, drivs av ett högt tempo och strävar efter att vara bäst i Sverige i våra kundmöten. Som kollegor hjälper och stöttar vi varandra och vill att alla ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. För att trivas hos oss tror vi att du liksom oss är social och gillar att möta många människor varje dag. Vi tror också att du gillar att jobba i en miljö med hög förändringstakt, vi strävar alltid efter att utveckla butiken och våra arbetssätt för att bli bättre och bättre. 



Vi söker dig som:


• Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare och har en examen från en konditor-/bagarutbildning
• Har erfarenhet av arbete i butiksbageri
• Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
• Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
• Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt

 

I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet! Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får arbeta i en spännande miljö nära våra kunder.


Om anställningen:??

Arbetstiderna varierar mellan kl. 06:00 – 22:00 på vardagar samt varannan helg

Anställningsform: Heltid (38,25 h)

Start: Enligt överenskommelse?

 

Sista ansökningsdag:

2021-12-27

Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lycka till! Visa mindre

Trappmontör

Vi är ett mindre familjeföretag som söker en montör som vill jobba heltid hos oss. Vi söker dig som har erfarenhet inom inredningsmontage och behärskar handverktyg. Arbetsuppgifterna består främst av montering av trappor i både trä, stål och glas. Montering sker både hos stora företag och privatpersoner. Du är serviceinriktad och ansvarsfull och sätter kvalité och kund i första hand. Du kommer arbeta med en erfaren trappmontör. Vi ser fram emot din ansö... Visa mer
Vi är ett mindre familjeföretag som söker en montör som vill jobba heltid hos oss.
Vi söker dig som har erfarenhet inom inredningsmontage och behärskar handverktyg.
Arbetsuppgifterna består främst av montering av trappor i både trä, stål och glas. Montering sker både hos stora företag och privatpersoner. Du är serviceinriktad och ansvarsfull och sätter kvalité och kund i första hand.
Du kommer arbeta med en erfaren trappmontör.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

UKRAINSKTALANDE SNICKARE

Vi utför alla typer av ny-, om- och tillbyggnationer med god kunskap och erfarenhet. Vi söker dig som är driven och har bred kunskap inom snickaryrket till vår entreprenadverksamhet. Vi har projekt från Skellefteå till Göteborg och Stockholm. Du behöver vara noggrann och ha arbetsglädje, vara skicklig i ditt hantverk, ha lätt för att samarbeta samt vara självgående. Hos oss får du fullständig utrustning med maskiner, kläder och hjälpmedel för att du ska k... Visa mer
Vi utför alla typer av ny-, om- och tillbyggnationer med god kunskap och erfarenhet. Vi söker dig som är driven och har bred kunskap inom snickaryrket till vår entreprenadverksamhet. Vi har projekt från Skellefteå till Göteborg och Stockholm.
Du behöver vara noggrann och ha arbetsglädje, vara skicklig i ditt hantverk, ha lätt för att samarbeta samt vara självgående. Hos oss får du fullständig utrustning med maskiner, kläder och hjälpmedel för att du ska kunna leverera efter de krav som är ställda på dig. Du behöver även behärska ukrainska i tal och ha B-körkort. Vi vill att du bidrar med att skapa fortsatt arbetsglädje på våra entreprenader, har lätt för att samarbeta och hela tiden tänker på din och dina kollegors säkerhet och trygghet
Urval och intervjuer sker löpande så sök snarast! Visa mindre

Servicetekniker med intresse för el

Ansök    Feb 2    Arc E-Commerce AB    Finmekaniker
Om tjänsten: Du kommer att vara en del av vår serviceavdelning. Där din arbetsuppgift kommer att vara att hantera de returer vi får in. Det är din arbetsuppgift att felsöka produkter, underhållsserva samt laga produkter ur vårt sortiment. Du kommer även att fungera som en support till vår kundtjänst avdelning. Visst administrativt arbete förekommer i ärendehanteringen men fokus ligger på det tekniska arbetet. Beroende på person kan mindre ansvarsområden a... Visa mer
Om tjänsten:

Du kommer att vara en del av vår serviceavdelning. Där din arbetsuppgift kommer att vara att hantera de returer vi får in. Det är din arbetsuppgift att felsöka produkter, underhållsserva samt laga produkter ur vårt sortiment. Du kommer även att fungera som en support till vår kundtjänst avdelning. Visst administrativt arbete förekommer i ärendehanteringen men fokus ligger på det tekniska arbetet. Beroende på person kan mindre ansvarsområden att bli aktuella.

Vem vi söker:

Gillar du att ta isär och sätta ihop olika tekniska prylar? Har du en förkärlek för el och förstår hur man felsöker elprodukter? Då är det dig vi söker. En stor del av våra produkter är eldrivna och det är därför av stor vikt att du har erfarenhet av att felsöka el. Du ska ha ett gediget intresse för att förstå hur saker fungerar. Du har kanske en bakgrund som mekaniker eller bara brukar spendera dina helger i garaget. Då passar du in perfekt i vårt gäng.

Egenskaper vi efterfrågar:

- Teknikintresserad
- Kunskaper om el
- Ansvarstagande
- Produktiv Visa mindre

Svetsare/Smed till Gymleco

Ansök    Maj 4    Fitness Trade Europe AB    Smed
Gymleco är idag norra Europas största tillverkare av gymutrustning. Sedan år 1994 har vi fokuserat på att designa unik och funktionell gymutrustning och gymmaskiner. Gymleco är i grunden ett svenskt varumärke men vår utrustning finns idag runt hela världen och vi fortsätter att växa på alla marknader. Vill du vara med och skapa en hälsosam och hållbar framtid tillsammans med vårt fantastiska team? Har du tidigare arbetslivserfarenhet som svetsare? Kan du... Visa mer
Gymleco är idag norra Europas största tillverkare av gymutrustning. Sedan år 1994 har vi fokuserat på att designa unik och funktionell gymutrustning och gymmaskiner. Gymleco är i grunden ett svenskt varumärke men vår utrustning finns idag runt hela världen och vi fortsätter att växa på alla marknader. Vill du vara med och skapa en hälsosam och hållbar framtid tillsammans med vårt fantastiska team?
Har du tidigare arbetslivserfarenhet som svetsare? Kan du läsa och förstå ritningar? Då kan detta vara arbetet för dig. Vi söker nu en svetsare till vår produktion i Stockholm.


I denna roll som svetsare kommer du ha följande arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara TIG/MIG/MAG-svetsning, borrning, kapning och slipning av stålprofiler för gymutrustning och gymmaskiner.



Arbetstider
Heltid. Måndag-Fredag
07:30-16:30

Kvalifikationer och erfarenhet
Tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning, minst 2 år.
Kunna läsa och förstå ritningar.
Goda kunskaper i svenska, i både i tal och skrift.
B-körkort

I denna roll lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person ser vi gärna att du är kvalitetsmedveten och detaljorienterad.
Ansökan
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!
Ansökan sker till Monica Sotkasiira, [email protected]
Bifoga både CV och personligt brev Visa mindre

Hantverkare

Falanga Bygg AB söker snickare ( hantverkare, målare ) för att möta upp växande efterfrågan på våra tjänster. Vi söker en seriös och flexibel hantverkare för renovering, ombyggnationer, finsnickeri och måleriarbete, vi tror att du som söker känner dig bekväm och säker i din yrkesroll samt att du är erfaren och självgående. Vi värderar högt din sociala kompetens och din förmåga att lösa olika situationer som hör till yrkesrollen. Vi har en egen snickeriverk... Visa mer
Falanga Bygg AB söker snickare ( hantverkare, målare ) för att möta upp växande efterfrågan på våra tjänster.
Vi söker en seriös och flexibel hantverkare för renovering, ombyggnationer, finsnickeri och måleriarbete, vi tror att du som söker känner dig bekväm och säker i din yrkesroll samt att du är erfaren och självgående.
Vi värderar högt din sociala kompetens och din förmåga att lösa olika situationer som hör till yrkesrollen.
Vi har en egen snickeriverkstad och arbetar mycket med inredningar och finsnickeri dessutom erbjuder vi också ombyggnationer och renoveringar till våra kunder, vi arbetar i hela Storstockholm men mest inom tullarna.
Vi tillämpar individuell lönesättning och tjänsterna vi erbjuder är provanställningar till att börja med.
Vi ser fram emot att höra i från dig som verkligen vill satsa på yrket och utvecklas.
CV och presentationsbrev välkomnas. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditor för semestervikariat

ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. Arbetsuppgifter Vi på Maxi Haninge vill vara bäst i Sverige på kundmötet – därför är din viktigaste arb... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.

Arbetsuppgifter

Vi på Maxi Haninge vill vara bäst i Sverige på kundmötet – därför är din viktigaste arbetsuppgift att ta hand om våra kunder och bemöta dem med högsta möjliga kundfokus. Detta innebär att du finns tillgänglig för kunden, du uppmärksammar och hälsar på kunden. Du hjälper till att lösa stora och små frågor och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker nu utbildade bagare/konditorer som vill arbeta i vårt bageri/konditori i sommar. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.

Vi söker dig som:


• Är utbildad bagare/konditor eller har en pågående utbildning inom bageri/konditori
• Är nyfiken och öppen och gillar att träffa många människor
• Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunder
• Är flexibel, ordningsam och tycker det är roligt att arbeta i ett högt tempo
• Är kommunikativ, positiv och engagerad
• Är minst 18 år gammal

För att du ska vara aktuell för tjänsten ser vi även att du:


• Är fullt tillgänglig att arbeta under vecka 28-32 (det är en fördel om du är tillgänglig hela sommarperioden vecka 26-35)
• Kan påbörja din anställning under mitten av april (gärna dagtid, vardagskvällar och helger) och det är önskvärt att du kan jobba extra under april och maj för att hinna bli ordentligt varm i kläderna inför sommarperioden
• Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-22.30
• Är minst 18 år gammal

Om jobbet

Vi erbjuder dig ett semestervikariat under perioden juni-augusti på ca 25 timmar i genomsnitt per vecka, under minst 6 veckor i sommar.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor, en stark gemenskap, marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal och mycket mer.

Start: April 2021

Ansökningsprocess

Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen, fyll i dina personuppgifter och bifoga ditt CV.

För den här ansökan behöver du inte skicka med ett personligt brev. Vi har istället tagit fram några frågor i ansökningsformuläret som vi önskar att du besvarar så utförligt du kan.

Sista ansökningsdag: 2021-02-21

Vi ser fram emot din ansökan. Lycka till! Visa mindre

Bilklädesmakare

Vi söker en bilklädesmakare till vår interiöravdelning som tillverkar all klädd interiör i våra bilar. Vi söker dig som är noggrann, har öga för färg, form och detalj. Vår interiöravdelning förbereder paneler så som ratt och säten, och klär med läder eller alcantara. Viss brodyr förekommer också. Arbetsuppgifter Förbereda paneler Sömnad Drapering Inpassning Tillpassa läder och tyger för att tillverka säten mattor och övriga inredning Jobba med ständiga... Visa mer
Vi söker en bilklädesmakare till vår interiöravdelning som tillverkar all klädd interiör i våra bilar.
Vi söker dig som är noggrann, har öga för färg, form och detalj.
Vår interiöravdelning förbereder paneler så som ratt och säten, och klär med läder eller alcantara. Viss brodyr förekommer också.


Arbetsuppgifter


Förbereda paneler
Sömnad
Drapering
Inpassning
Tillpassa läder och tyger för att tillverka säten mattor och övriga inredning
Jobba med ständiga förbättringar inom avdelningen
Brodyr


Krav


Noggrann
Några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
Öga för färg och form
Hantverksskicklig
Praktiskt lagd


Meriterande


Erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter inom fordonsbranschen
Kreativ


Övrigt


Lugn men effektiv
Ansvarskänsla
Stresstålig
Vi ser att du kanske har tidigare erfarenhet som exempelvis möbeltapetserare eller sadelmakare


Tillträde


Enligt överenskommelse
Heltid
Normalarbetstid 40h/v, 7-16, viss övertid kan förekomma Visa mindre

Trappmontör

Vi är ett mindre familjeföretag som söker en montör som vill jobba heltid hos oss. Vi söker dig som har erfarenhet inom inredningsmontage och behärskar handverktyg. Arbetsuppgifterna består främst av montering av trappor i både trä, stål och glas. Montering sker både hos stora företag och privatpersoner. Du är serviceinriktad och ansvarsfull och sätter kvalité och kund i första hand. Du kommer arbeta med en erfaren trappmontör. Vi ser fram emot din ansö... Visa mer
Vi är ett mindre familjeföretag som söker en montör som vill jobba heltid hos oss.
Vi söker dig som har erfarenhet inom inredningsmontage och behärskar handverktyg.
Arbetsuppgifterna består främst av montering av trappor i både trä, stål och glas. Montering sker både hos stora företag och privatpersoner. Du är serviceinriktad och ansvarsfull och sätter kvalité och kund i första hand.
Du kommer arbeta med en erfaren trappmontör.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Självgående smed

Ansök    Dec 14    Torvalla Smide AB    Smed
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 19 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering. Vi söker nu flera självgående smeder med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité. Våra arbeten är allt mell... Visa mer
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 19 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering.


Vi söker nu flera självgående smeder med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité. Våra arbeten är allt mellan större montage för stommar till hallar till räcken, handledare med mera.
Utbildningar som behövs för att kunna utföra arbetet:
Svetslicens 111 samt 136, stumfog.
Heta arbeten
Liftkort
Tunga lyft
Körkort, minst B.
Ritningslära, kunna läsa ritningar



Ni behärskar svenska i tal och skrift samt engelska. Om ni kan fler språk är detta meriterande.


Vi erbjuder er en trevlig arbetsmiljö med ett glatt gäng. Vi tror på att hjälpa varandra och att ha roligt på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Bilklädesmakare

Vi söker en bilklädesmakare till vår interiöravdelning som tillverkar all klädd interiör i våra bilar. Vi söker dig som är noggrann, har öga för färg, form och detalj. Vår interiöravdelning förbereder paneler så som ratt och säten, och klär med läder eller alcantara. Viss brodyr förekommer också. Arbetsuppgifter Förbereda paneler Sömnad Drapering Inpassning Tillpassa läder och tyger för att tillverka säten mattor och övriga inredning Jobba med ständiga... Visa mer
Vi söker en bilklädesmakare till vår interiöravdelning som tillverkar all klädd interiör i våra bilar.
Vi söker dig som är noggrann, har öga för färg, form och detalj.
Vår interiöravdelning förbereder paneler så som ratt och säten, och klär med läder eller alcantara. Viss brodyr förekommer också.


Arbetsuppgifter


Förbereda paneler
Sömnad
Drapering
Inpassning
Tillpassa läder och tyger för att tillverka säten mattor och övriga inredning
Jobba med ständiga förbättringar inom avdelningen
Brodyr


Krav


Noggrann
Några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
Öga för färg och form
Hantverksskicklig
Praktiskt lagd


Meriterande


Erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter inom fordonsbranschen
Kreativ


Övrigt


Lugn men effektiv
Ansvarskänsla
Stresstålig
Vi ser att du kanske har tidigare erfarenhet som exempelvis möbeltapetserare eller sadelmakare


Tillträde


Enligt överenskommelse
Heltid
Normalarbetstid 40h/v, 7-16, viss övertid kan förekomma Visa mindre

Arbetsledare inom byggnadssmide

Ansök    Okt 14    Torvalla Smide AB    Byggnadssmed
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och verkstad. Torvalla Smide AB växer med nya spännande projekt och nu söker vi arbetsledare som vill vara med och driva projekt runt om i Stockholmsområdet. Du kommer få stor möjligh... Visa mer
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och verkstad.


Torvalla Smide AB växer med nya spännande projekt och nu söker vi arbetsledare som vill vara med och driva projekt runt om i Stockholmsområdet. Du kommer få stor möjlighet att påverka, effektivisera och utveckla vårt arbete.


Som arbetsledare ansvarar du för att leverera resultat i projekten, att arbetet på bygget går smidigt och se till att alla arbetare har vad de behöver för effektivt genomföra projekten. I arbetsuppgifterna ingår att beställa material till projektet och dokumentera samt ta fram produktblad. Du hanterar även ÄTA tillsammans med projektledaren samt att genomföra kundmöten.
Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom stålbygge. Förutom goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift har du B-körkort. Det finns möjlighet till vidareutbildningar.


Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med ett glatt gäng. Vi tror på att hjälpa varandra och att ha roligt på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal.


Vi intervjuar löpande för denna tjänst så skicka in din ansökan så snart som möjligt till [email protected]. Visa mindre

Arbetsledare inom byggnadssmide

Ansök    Sep 24    Torvalla Smide AB    Byggnadssmed
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och verkstad. Torvalla Smide AB växer med nya spännande projekt och nu söker vi arbetsledare som vill vara med och driva projekt runt om i Stockholmsområdet. Du kommer få stor möjligh... Visa mer
Torvalla Smide AB är ett väletablerat och komplett smidesföretag som konstruerar, smider och monterar stålkonstruktioner så som industrihallar, stängsel, grindar, trappor, räcken med mera. Vi är 17 anställda som arbetar med smide och vi utgår ifrån Handen där vi har kontor och verkstad.


Torvalla Smide AB växer med nya spännande projekt och nu söker vi arbetsledare som vill vara med och driva projekt runt om i Stockholmsområdet. Du kommer få stor möjlighet att påverka, effektivisera och utveckla vårt arbete.


Som arbetsledare ansvarar du för att leverera resultat i projekten, att arbetet på bygget går smidigt och se till att alla arbetare har vad de behöver för effektivt genomföra projekten. I arbetsuppgifterna ingår att beställa material till projektet och dokumentera samt ta fram produktblad. Du hanterar även ÄTA tillsammans med projektledaren samt att genomföra kundmöten.
Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom stålbygge. Förutom goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift har du B-körkort. Det finns möjlighet till vidareutbildningar.


Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med ett glatt gäng. Vi tror på att hjälpa varandra och att ha roligt på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal.


Vi intervjuar löpande för denna tjänst så skicka in din ansökan så snart som möjligt till [email protected]. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker serviceinriktad bagare/konditor till butiksbageriet

Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för a... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?
Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång?
Har du ett genuint bakintresse?
Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!


Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.
Om jobbet
Vi söker en bagare/konditor på heltid. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.
I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!
Vi söker dig som:
· Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare och har en examen från en konditor-/bagarutbildning
· Har erfarenhet av arbete i butiksbageri
· Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
· Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
· Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
· Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
· Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt

Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:
· Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal
· En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
· Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar inom bland annat service, säkerhet, arbetsmiljö och ”Ledande butiksdrift” vilket är ett arbetssätt som bygger på LEAN-principer (ett globalt arbetssätt som är känt världen över)
· Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris


Om anställningen
Omfattning: Heltid
Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:30 samt varannan helg på ett rullande grundschema
Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)
Start: enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök till den här tjänsten genom att klicka på länken nedan.
Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du vill jobba hos oss på ICA Maxi Haninge.
https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1102
Sista ansökningsdag: 2020-10-11
OBS! Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

SMED sökes omgående

FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i lantlig miljö mitt på Södertörn. Vi är ett arbetslag på 6 personer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Bil rekommenderas. Vi söker en smed som har stor vana och är skicklig. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, fun... Visa mer
FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i lantlig miljö mitt på Södertörn. Vi är ett arbetslag på 6 personer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Bil rekommenderas. Vi söker en smed som har stor vana och är skicklig. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, funka i grupp. Vi tar in löpande för intervju under ansökningsperioden.
Tillverkning och montering av trappor, räcken, balkar inredning osv. Arbetstider är kl. 07,00 - 16,00. Smedjan finns i Norra Sorunda ute på Södertörn. Ca 15 min från Tullinge. Ca 10 min från Västerhaninge. Egen bil eller tålamod att ta buss behövs. Arbetsplatser/Monteringsplatser över hela Storstockholm.
Jobb start omgående Visa mindre

Design wrapper

Ansök    Jul 29    KJ - Ställningar AB    Folierare
Nu söker vi ytligare en medarbetare till vår team. Arbetet går ut på att foliera alla typer utav fordon, båtar, skyltar, kläder o mm. Du ska kunna hantera design program där designen skapas för att sedan printas ut från stor formatskrivare för att sedan appliceras. Du kommer både att arbeta i team och ensam. Du måste ha en 100% resultat på all arbeten. Visa mer
Nu söker vi ytligare en medarbetare till vår team.
Arbetet går ut på att foliera alla typer utav fordon, båtar, skyltar, kläder o mm.


Du ska kunna hantera design program där designen skapas för att sedan printas ut från stor formatskrivare för att sedan appliceras.


Du kommer både att arbeta i team och ensam.


Du måste ha en 100% resultat på all arbeten. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker specialist till konditoriet

Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att ... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.
Arbetet i vårt konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som tårtor och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet. Du är med och stöttar Försäljningschefen i arbetet kring fungerande processer, rutiner samt aktiviteter för att driften ska kunna fungera optimalt. Vid Försäljningschefens frånvaro är du med och leder och fördelar arbetet på plats. Du involverar medarbetare och se till att alla känner sig engagerade i sitt arbete och att säkerställa en god och trygg arbetsmiljö. Bageriet ingår i affärsområdet Öppna färskvaror och du rapporterar till Försäljningschef Bageri.
I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!
Vi söker dig som:
· Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare och har en examen från en konditor-/bagarutbildning
· Har erfarenhet av arbete i butiksbageri
· Tidigare erfarenhet av inköp och säljplanering
· Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
· Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
· Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
· Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
· Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt
· Har förmåga att organisera, prioritera och delegera
· Har förmåga att motivera, engagera och involvera

Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:
· Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal
· En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
· Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris

Omfattning:
Heltid, tillsvidare (6 månaders inledande provanställning)
Schemat innehåller varierande arbetstider mellan 06.00-20.00 på vardagar och var fjärde helg.
Start: Enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök till den här tjänsten genom att klicka på den här länken:
https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1096
I ansökningsformuläret bifogar du ditt CV samt ett personligt brev i vilket du beskriver varför du vill jobba hos oss.
Sista ansökningsdag: 2020-08-09
Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker specialist till konditoriet

Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse?
Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!
Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.


Arbetet i vårt konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som tårtor och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet. Du är med och stöttar Försäljningschefen i arbetet kring fungerande processer, rutiner samt aktiviteter för att driften ska kunna fungera optimalt. Vid Försäljningschefens frånvaro är du med och leder och fördelar arbetet på plats. Du involverar medarbetare och se till att alla känner sig engagerade i sitt arbete och att säkerställa en god och trygg arbetsmiljö. Bageriet ingår i affärsområdet Öppna färskvaror och du rapporterar till Försäljningschef Bageri.
I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!


Vi söker dig som:
· Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare och har en examen från en konditor-/bagarutbildning
· Har erfarenhet av arbete i butiksbageri
· Tidigare erfarenhet av inköp och säljplanering
· Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
· Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
· Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
· Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
· Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt
· Har förmåga att organisera, prioritera och delegera
· Har förmåga att motivera, engagera och involvera


Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:
· Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal
· En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
· Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris


Omfattning:
Heltid, tillsvidare (6 månaders inledande provanställning)
Schemat innehåller varierande arbetstider mellan 06.00-20.00 på vardagar och var fjärde helg.
Start: Augusti 2020

Ansökan
Ansök till den här tjänsten genom att klicka på den här länken:
https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1096
I ansökningsformuläret bifogar du ditt CV samt ett personligt brev i vilket du beskriver varför du vill jobba hos oss.
Sista ansökningsdag: 2020-07-12
Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker bagare/konditor till studieschema

Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Om jobbet Vi söker en bagare på deltid i snitt 8h/vecka. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar och ... Visa mer
Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.
Om jobbet
Vi söker en bagare på deltid i snitt 8h/vecka. Detta är en perfekt tjänst för dig som studerar och söker ett extrajobb vid sidan av dina studier. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.
I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!
Vi söker dig som:
· Vi ser gärna att du har en pågående utbildning från en konditor-/bageriutbildning alternativt dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare.
· Vi ser det som ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av arbete i butiksbageri
· Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
· Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
· Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
· Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
· Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt

Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:
· Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal
· En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
· Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar inom bland annat service, säkerhet, arbetsmiljö och ”Ledande butiksdrift” vilket är ett arbetssätt som bygger på LEAN-principer (ett globalt arbetssätt som är känt världen över)
· Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris
· Möjlighet att engagera dig i volontärarbete på aktivitetsdagar som Maxi Haninge anordnar med samarbetspartners


Om anställningen
Omfattning: Deltid, i genomsnitt 8 timmar/vecka. I sommar v. 30-35 kommer arbetstiden att uppgå till ca 30h/v i genomsnitt.
Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:00 samt varannan helg på ett rullande grundschema
Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)
Start: Juli 2020
Ansökan
Ansök till den här tjänsten genom att klicka på länken nedan.
Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du vill jobba hos oss.
https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1094
Sista ansökningsdag: 2020-06-29
OBS! Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Reparatör rekryteras till Haninge Bostäder

Om tjänsten Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi är snart 30 anställda som förvaltar bolagets omkring 2350 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd. Nu söker vi en själv... Visa mer
Om tjänsten
Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi är snart 30 anställda som förvaltar bolagets omkring 2350 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd. Nu söker vi en självgående och driven reparatör som vill vara med på vår pågående resa mot att bli den mest attraktiva hyresvärden i Södertörn.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär fastighetsarbete såsom reparationer inom el, VVS och bygg. Du kommer att felsöka, reparera, byta och installera vitvaror och sanitetsporslin, rördragning och kakelsättning. Fastighetsarbete förekommer i lägenhet och lokal i samband med om- eller nybyggnation. Snickararbete såsom att byta dörrar, dörrfoder och reparera köksinredningar. I dagliga arbete kommer du att ha kontakt med hyresgäster och entreprenörer. Utöver detta deltar du i löpande kvalitets- och miljöarbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Maria Fjellström på telefon 076 145 31 86 eller e-post [email protected].

Din profil
Du som söker:
Har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning eller liknande.
Önskvärt med flera års erfarenhet från liknande befattningar inom det fastighetstekniska området.
Har B-körkort.
Arbetar på ett strukturerat sätt och trivs med att arbeta självständigt.
Tycker om att jobba med människor och har förståelse för hur viktig kunden är. Har ett positivt sätt och försöker alltid hitta lösningar samt bidrar till ett gott samarbete.

Vi erbjuder
Som anställd hos Haninge bostäder har du en fast månadslön, attraktiva förmåner och en trygg och glädjefylld arbetsplats.
Här arbetar du i en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.


Ansökan
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Brinner du för GIS och 3D?

Ansök    Maj 20    Haninge kommun    GIS-utvecklare
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Välkommen att utvecklas med oss Avdelningen Geografisk information tillhör Stadsbyggnadsförvaltningen och har 25 medarbetare fördelade på två enhete... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 




Välkommen att utvecklas med oss
Avdelningen Geografisk information tillhör Stadsbyggnadsförvaltningen och har 25 medarbetare fördelade på två enheter: Kommunala lantmäterimyndigheten och Geodata.

Geodataenheten har tre verksamhetsområden – mätning, kartproduktion och geografiska informationssystem (GIS).

Geodataenheten arbetar dels som en service- och expertfunktion till kommunens övriga avdelningar.  Vi arbetar även långsiktigt med att bygga upp en bra infrastruktur för hantering av geodata. Det handlar t ex om att förbättra vårt interna och externa Webb-GIS, publicering av öppna data samt effektivisering och automatisering av dataflöden för att minska manuellt arbete.

I arbetet med att uppnå en optimal samhällsbyggnadsprocess har Geodataenheten en viktig roll. Stadsbyggnadsförvaltningens processer ska utvecklas och digitaliseras, verksamhetssystemen moderniseras och tillgången till högkvalitativa geodata är en förutsättning för förvaltningens utveckling.  Inom Stadsbyggnadsförvaltningen är intresset för 3D-modeller och digitala tvillingar stort. Vi har under de senaste åren genomfört investeringar för att bygga upp underlag för 3D-modeller och står nu i startgroparna för en satsning inom detta område, bl a för att visualisera planarbetet.

Vi söker nu en GIS-/3D-utvecklare som kan bidra till fortsättningen på vår digitaliseringsresa.

Ditt uppdrag
Som GIS-/3D-utvecklare ser vi att du kommer att ha en drivande och betydande roll i vår satsning på 3D och digital tvilling, både gällande strategiska val, teknisk utveckling och samordning. Du kommer även arbeta med  support- och vidareutvecklingsfrågor kring våra befintliga kartprodukter och geodatatjänster. Du kommer arbeta självständigt och ha en variation mellan egenarbete och att ingå i arbetsgrupper där du både kan ha ledande eller deltagande roller.


Vi söker dig som har:
- relevant högskoleutbildning inom GIS, BIM, programmering eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
- dokumenterad arbetslivserfarenhet inom relevant område
- intresse och gärna praktisk erfarenhet av hantering av geodata och 3D-data samt programvaror som hanterar 3D
- intresse och gärna praktisk erfarenhet av programmering/utveckling.
- lätt för att kommunicera på svenska och engelska

För att trivas i rollen tror vi att du är:
- visionär och lösningsinriktad
- intresserad både av ny teknik samt av att förstå verksamhetens behov
- bra på att samarbeta och nätverka
- självgående, kreativ och van att ta egna initiativ
- ansvarsfull och kvalitetsmedveten
- pedagogisk och har förmåga att förklara och presentera komplexa lösningar på ett lättbegripligt sätt

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen är ny har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling efter behov. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Reparatör rekryteras till Haninge Bostäder

Om tjänsten Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi är snart 30 anställda som förvaltar bolagets omkring 2350 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd. Nu söker vi en själv... Visa mer
Om tjänsten
Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi är snart 30 anställda som förvaltar bolagets omkring 2350 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd. Nu söker vi en självgående och driven reparatör som vill vara med på vår pågående resa mot att bli den mest attraktiva hyresvärden i Södertörn.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär fastighetsarbete såsom reparationer inom el, VVS och bygg. Du kommer att felsöka, reparera, byta och installera vitvaror och sanitetsporslin, rördragning och kakelsättning. Fastighetsarbete förekommer i lägenhet och lokal i samband med om- eller nybyggnation. Snickararbete såsom att byta dörrar, dörrfoder och reparera köksinredningar. I dagliga arbete kommer du att ha kontakt med hyresgäster och entreprenörer. Utöver detta deltar du i löpande kvalitets- och miljöarbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Maria Fjellström på telefon 076 145 31 86 eller e-post [email protected].

Din profil
Du som söker:
Har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning eller liknande.
Önskvärt med flera års erfarenhet från liknande befattningar inom det fastighetstekniska området.
Har B-körkort.
Arbetar på ett strukturerat sätt och trivs med att arbeta självständigt.
Tycker om att jobba med människor och har förståelse för hur viktig kunden är. Har ett positivt sätt och försöker alltid hitta lösningar samt bidrar till ett gott samarbete.

Vi erbjuder
Som anställd hos Haninge bostäder har du en fast månadslön, attraktiva förmåner och en trygg och glädjefylld arbetsplats.
Här arbetar du i en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.


Ansökan
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker utbildad bagare/konditor för semestervikariat 2020

Ansök    Jan 20    MAXI ICA STORMARKNAD    Bagare/Konditor
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal. Vi söker nu utbildade bagare/konditorer som vill arbeta i vårt bageri/konditori i sommar. Arbetet i vårt b... Visa mer
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar samt för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och kunnig och engagerad personal.
Vi söker nu utbildade bagare/konditorer som vill arbeta i vårt bageri/konditori i sommar. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.


Vem är du?
·        Vi söker dig som är utbildad bagare/konditor eller går en utbildning inom bageri/konditori
·        Du har en mycket god känsla för service, då våra kunder alltid kommer i första hand och du brinner för ditt yrke
·        Du är flexibel och ordningsam samt trivs med att arbeta i ett högt tempo, är kommunikativ, positiv, och engagerad
·        Är tillgänglig att arbeta minst 6 veckor under perioden v.25-33 (behovet av semestervikarier är som störst v.29-31)
·        Kan påbörja din introduktion från april
·        Kan ta dig hit och jobba enligt våra arbetstider som varierar mellan kl. 06.00-22.00
·        Är minst 18 år gammal


Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med många fantastiska kollegor. Du kommer att få arbeta nära våra kunder i en spännande och fartfylld miljö.
Omfattning: Semestervikariat, deltid 20-35 timmar/vecka i genomsnitt
Start: April 2020


Ansökningsprocess
Ansök direkt till tjänsten genom att klicka på den här länken:
https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1084
I ansökningsformuläret bifogar du ditt CV samt ett personligt brev i vilket du beskriver varför du vill jobba hos oss.
Sista ansökningsdag: 2020-02-23 Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker en konditor till vårt butiksbageri

Ansök    Feb 12    MAXI ICA STORMARKNAD    Bagare/Konditor
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång?  Har du ett genuint bakintresse?   Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?
Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? 
Har du ett genuint bakintresse?
 
Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!


Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. 


Vi söker en konditor på heltid. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.
I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!
Vi söker dig som:
·        Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare och har en examen från en konditor-/bagarutbildning
·        Har erfarenhet av arbete i butiksbageri
·        Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
·        Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
·        Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
·        Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
·        Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt
 
Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:
·        Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal
·        En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
·        Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar inom bland annat service, säkerhet, arbetsmiljö och ”Ledande butiksdrift” vilket är ett arbetssätt som bygger på LEAN-principer (ett globalt arbetssätt som är känt världen över)
·        Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris
·        Möjlighet att engagera dig i volontärarbete på aktivitetsdagar som Maxi Haninge anordnar med samarbetspartners som exempelvis ”Barn till ensamstående mammor”, ”En frisk generation” med flera


Om anställningen
Omfattning: Heltid
Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:30 samt varannan helg på ett rullande grundschema
Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)
Start: Vår 2020.
 
Ansökan
Ansök till den här tjänsten genom att klicka på länken nedan.


Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du vill jobba hos oss på ICA Maxi Haninge.


https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1081


Sista ansökningsdag: 2020-03-01


OBS! Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker en konditor till vårt butiksbageri

Ansök    Jan 7    MAXI ICA STORMARKNAD    Bagare/Konditor
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång?  Har du ett genuint bakintresse?   Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?
Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? 
Har du ett genuint bakintresse?
 
Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!


Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. 


Vi söker en konditor på heltid. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.
I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!
Vi söker dig som:
·        Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som konditor/bagare och har en examen från en konditor-/bagarutbildning
·        Har erfarenhet av arbete i butiksbageri
·        Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete
·        Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
·        Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna
·        Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo
·        Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt
 
Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:
·        Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal
·        En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
·        Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar inom bland annat service, säkerhet, arbetsmiljö och ”Ledande butiksdrift” vilket är ett arbetssätt som bygger på LEAN-principer (ett globalt arbetssätt som är känt världen över)
·        Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris
·        Möjlighet att engagera dig i volontärarbete på aktivitetsdagar som Maxi Haninge anordnar med samarbetspartners som exempelvis ”Barn till ensamstående mammor”, ”En frisk generation” med flera

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:30 samt varannan helg på ett rullande grundschema
Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)
Start: Maj 2020.
 
Ansökan
Ansök till den här tjänsten genom att klicka på länken nedan.


Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du vill jobba hos oss på ICA Maxi Haninge.


https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1081


Sista ansökningsdag: 2020-02-09


OBS! Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker en bagare till vårt butiksbageri

Ansök    Okt 3    MAXI ICA STORMARKNAD    Bagare/Konditor
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och ... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Om jobbetVi söker en bagare på heltid. Arbetet i vårt bageri innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet.I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!Vi söker dig som:·        Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som bagare samt har en examen från en konditor-/bagarutbildning·        Har erfarenhet av arbete i butiksbageri·        Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete·        Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande·        Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna·        Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo·        Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:·        Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal·        En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ·        Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar inom bland annat service, säkerhet, arbetsmiljö och ”Ledande butiksdrift” vilket är ett arbetssätt som bygger på LEAN-principer (ett globalt arbetssätt som är känt världen över)·        Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris·        Möjlighet att engagera dig i volontärarbete på aktivitetsdagar som Maxi Haninge anordnar med samarbetspartners som exempelvis ”Barn till ensamstående mammor”, ”En frisk generation” med fleraOm anställningenOmfattning: HeltidArbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:30 samt varannan helg på ett rullande grundschemaAnställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)Start: Enligt överenskommelse AnsökanAnsök till den här tjänsten genom att klicka på länken nedan.Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du vill jobba hos oss på ICA Maxi Haninge.https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1071Sista ansökningsdag: 2019-10-20OBS! Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kassavan konditor sökes för extratimmar och helgjobb

Ansök    Jan 2    Cafeet i Tyresta By    Bagare/Konditor
Vi söker dig som vill jobba varannan helg. Du skall ha goda kunskaper från konditori och jobbat/jobbar som konditor. Denna tjänst passar bra att kombinera med studier, deltidsjobb eller föräldraledighet. Exempel på Arbetsuppgifter: Baka tårtor och olika kondisbitar Uppslagning av vetedeg och surdegsbröd Kassabetjäning Passande egenskaper: Önskvärt är att du har utbildat/ utbildar dig till bagare eller konditor. Har kunskap eller ett brinnande intresse in... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba varannan helg.
Du skall ha goda kunskaper från konditori och jobbat/jobbar som konditor.
Denna tjänst passar bra att kombinera med studier, deltidsjobb eller föräldraledighet.
Exempel på Arbetsuppgifter:
Baka tårtor och olika kondisbitar
Uppslagning av vetedeg och surdegsbröd
Kassabetjäning

Passande egenskaper:
Önskvärt är att du har utbildat/ utbildar dig till bagare eller konditor.
Har kunskap eller ett brinnande intresse inom såväl bageri som konditori då arbetsuppgifterna varierar
Du bör ha en god känsla för kundservice, vara effektiv och öppen för förändringar.
Du är självgående men tycker om att arbeta i grupp.

 
Krav är att du har körkort och tillgång till bil för att kunna börja arbeta kl. 06.00 då kollektivtrafiken inte går den tiden.
Intervjuer sker löpande


Om Cafeet i Tyresta By
Caféet är beläget i en nationalpark strax utanför Stockholm med utsikt mot skogen och mot de gröna ängarna. I en härlig gårdsmiljö, med hus från 1700-talet och med skogen utanför knuten kan du uppleva en oas i Haninge.Vi har öppet året om. Sommartid har vi en härlig uteservering, Vi är ett glatt gäng som bakar och lagar mat från grunden och efter årstider. Visa mindre

söker Möbelsnickare med god erfarenhet

Vi jobbar på olika arbetsplatser där vi fixar golv dörrar osv. Personen ska minst ha ett års erfarenhet inom denna bransch . Cv måste inlämnas och intervju måste godkännas. Vi skickar iväg arbeterna på olika arbetsplatser. Snickaren ska ha goda erfarenheter med att jobba med dörrar och golv osv. Visa mer
Vi jobbar på olika arbetsplatser där vi fixar golv dörrar osv. Personen ska minst ha ett års erfarenhet inom denna bransch . Cv måste inlämnas och intervju måste godkännas. Vi skickar iväg arbeterna på olika arbetsplatser. Snickaren ska ha goda erfarenheter med att jobba med dörrar och golv osv. Visa mindre

Servicesnickare

Till ett av Sveriges mest kundvänliga fastighetsbolag söker vi nu en servicesnickare.Är du en engagerad, ansvarsfull och social servicesnickare som värderar samarbete och vikänsla högt? Känner du både yrkesstolthet och arbetsglädje? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att ”skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”! Som servicesnickare tillhör du vår fastighetsskötselenhet som består av ett tiotal kollegor... Visa mer
Till ett av Sveriges mest kundvänliga fastighetsbolag söker vi nu en servicesnickare.Är du en engagerad, ansvarsfull och social servicesnickare som värderar samarbete och vikänsla högt? Känner du både yrkesstolthet och arbetsglädje? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att ”skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”! Som servicesnickare tillhör du vår fastighetsskötselenhet som består av ett tiotal kollegor med blandade fastighetskunskaper inom fastighetsskötsel, VVS, vattenanläggningar och inte minst snickeri – du blir en av två servicesnickare i gänget. På Tornberget är vi lite extra stolta över enhetens kompetens och serviceanda som vid alla kundundersökningar hittills nått den absoluta toppen Sverige. Jobbet innebär att du Självständigt planerar och utför snickeriarbeten i våra fastigheter utifrån så kallade ”arbetsordrar” från våra hyresgäster och våra förvaltare via kundtjänst.Jobbar i vår snickeriverkstad.Hanterar en egen budget.Har mycket kundkontakt.Samarbetar med trevliga kollegor inom hela bolaget.Deltar i bolagets utvecklingsarbete och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Om dig Tjänsten passar dig som är en duktig servicesnickare och en hejare på att planera ditt jobb. Din sociala förmåga är hög och du vill ha ett bra samarbete med både kollegor och hyresgäster. För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper och dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund. Dina kvalifikationer Du är utbildad snickare och/eller har dokumenterad erfarenhet som servicesnickare.Du kan arbeta i verkstad.Du är van att arbeta digitalt – det är en merit om du har arbetat med Landlord/Pocketlord.Du har minst B-körkort – servicebil ingår i tjänsten.Du talar och skriver svenska flytande.Har du erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet eller annan politikerstyrd organisation så är det är meriterande, likaså är tidigare kunskaper om LOU. Om oss Tornberget är ett kommunalt fastighetsförvaltningsbolag i Haninge. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi cirka 300 000 m². Antalet medarbetare är närmare 100. Våra nyrenoverade och moderna kontorslokaler ligger centralt i Haninge nära buss- och pendeltågsstationer. Runt hörnet finns butiker, restauranger och Rudans friluftsområde. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Du ges tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri. Välkommen med din ansökan märkt innehållande CV, referenser och löneanspråk märk din ansökan med dnr 479_2019 Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare. Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker en bagare / konditor till vårt butiksbageri

Ansök    Aug 23    MAXI ICA STORMARKNAD    Bagare/Konditor
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att va... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du ett genuint bakintresse? Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 260 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Om jobbetVi söker en bagare på heltid. Arbetet i vårt bageri/konditori innebär att du jobbar med färskvaror så som bröd och bakelser gjorda på kvalitativa råvaror där du tillverkar det mesta från grunden. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa processer och rutiner kring matsäkerhet. I arbetet på Maxi Haninge tycker vi att det är viktigt att ha fokus på kunden, visa intresse för varandra, att ge service utöver det vanliga och ha kul på jobbet!Vi söker dig som:·        Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som bagare/konditor och har en examen från en konditor-/bagarutbildning·        Har erfarenhet av arbete i butiksbageri·        Är van att arbeta med högsta kvalité på råvaror samt har erfarenhet av EKP-arbete·        Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande·        Älskar att arbeta med service och få kunderna att känna sig välkomna·        Är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo·        Har ett genuint matintresse samt delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang som ligger till grund för vårt arbetssätt Som medarbetare på Maxi Haninge erbjuder vi dig:·        Marknadsmässiga löner enligt Handels kollektivavtal·        En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ ·        Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar inom bland annat service, säkerhet, arbetsmiljö och ”Ledande butiksdrift” vilket är ett arbetssätt som bygger på LEAN-principer (ett globalt arbetssätt som är känt världen över)·        Friskvårdsbidrag, organiserade friskvårdsaktiviteter och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris·        Möjlighet att engagera dig i volontärarbete på aktivitetsdagar som Maxi Haninge anordnar med samarbetspartners som exempelvis ”Barn till ensamstående mammor”, ”En frisk generation” med fleraOm anställningenOmfattning: HeltidArbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:30 samt varannan helg på ett rullande grundschemaAnställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)Start: Enligt överenskommelse AnsökanAnsök till den här tjänsten genom att klicka på länken nedan.Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du vill jobba hos oss på ICA Maxi Haninge.https://icamaxi.hogiacloud.se/Webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=1071Sista ansökningsdag: 2019-09-19OBS! Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Bilklädesmakare

Vi söker en bilklädesmakare till vår interiöravdelning som tillverkar all klädd interiör i våra bilar.Vi söker dig som är noggrann, har öga för färg, form och detalj.Vår interiöravdelning förbereder paneler så som ratt och säten, och klär med läder eller alcantara. Viss brodyr förekommer också.ArbetsuppgifterFörbereda panelerSömnadDraperingInpassningTillpassa läder och tyger för att tillverka säten mattor och övriga inredningJobba med ständiga förbättringa... Visa mer
Vi söker en bilklädesmakare till vår interiöravdelning som tillverkar all klädd interiör i våra bilar.Vi söker dig som är noggrann, har öga för färg, form och detalj.Vår interiöravdelning förbereder paneler så som ratt och säten, och klär med läder eller alcantara. Viss brodyr förekommer också.ArbetsuppgifterFörbereda panelerSömnadDraperingInpassningTillpassa läder och tyger för att tillverka säten mattor och övriga inredningJobba med ständiga förbättringar inom avdelningenBrodyrKravNoggrannNågra års erfarenhet av liknade arbetsuppgifterÖga för färg och formHantverksskickligPraktiskt lagdMeriterandeErfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter inom fordonsbranschen KreativÖvrigtLugn men effektivAnsvarskänslaStresståligVi ser att du kanske har tidigare erfarenhet som exempelvis möbeltapetserare eller sadelmakareTillträdeEnligt överenskommelseHeltidNormalarbetstid 40h/v, 7-16, viss övertid kan förekomma Visa mindre

Bilsadelmakare

Ansök    Jun 15    Hhke Lack Center AB    Sadelmakare
HHKE Lack Center jobbar med plåt, lack bilar och plast. Vi samarbetar m försäkringsbolag, bilfirmor och privatpersoner.Du behöver vara självgående och ha erfarenhet av att jobba med bil sadelmakeriet. Vi söker dig som är praktiskt lagd och händig som person. Du är glad en engagerad person som väljer att se möjligheter och som bidrar med positiv energi och samarbete i arbetsgruppen. Viljan att göra ett bra jobb och ha känsla för kvalitet kombinerat med ser... Visa mer
HHKE Lack Center jobbar med plåt, lack bilar och plast. Vi samarbetar m försäkringsbolag, bilfirmor och privatpersoner.Du behöver vara självgående och ha erfarenhet av att jobba med bil sadelmakeriet. Vi söker dig som är praktiskt lagd och händig som person. Du är glad en engagerad person som väljer att se möjligheter och som bidrar med positiv energi och samarbete i arbetsgruppen. Viljan att göra ett bra jobb och ha känsla för kvalitet kombinerat med servicesinne och ansvar mot kunderna är viktiga delar i yrkesrollen. Dessutom behöver du vara flexibel och klara av att arbeta i högt tempo då det kan vara hög belastning under vissa perioder.Viktigt är att du delar våra värderingar om glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang. Som sadelmakare kommer du att arbetar inom läderhantverk med tillverkning och reparation av läderprodukter. De vanligaste produkterna är bil innre inredningar och remmar samt olika syntetmaterial. Du kommaer bland annat att jobba med renovering och nytillverkning av bilklädsel till äldre bilar.Som sadelmakare är det viktigt att man är praktiskt lagd och noggrann eftersom man arbetar mycket med sina händer. Visa mindre

Skicklig erfaren SMED sökes omgående

FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i lantlig miljö mitt på Södertörn. Vi är ett arbetslag på 4 personer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Bil rekommenderas. Vi söker en smed som har stor vana och är skicklig. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, fun... Visa mer
FORMA smide och design är ett litet personligt familjeföretag med verkstad och kontor i lantlig miljö mitt på Södertörn. Vi är ett arbetslag på 4 personer. Vi tillverkar i verkstaden och monterar över hela Storstockholm. Bil rekommenderas. Vi söker en smed som har stor vana och är skicklig. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, funka i grupp. Vi tar in löpande för intervju under ansökningsperioden.Tillverkning och montering av trappor, räcken, balkar inredning osv. Arbetstider är kl. 07,00 - 16,00. Smedjan finns i Norra sorunda ute på Södertörn. Egen bil eller tålamod att ta buss behövs. Arbetsplatser/Monteringsplatser över hela Storstockholm.Jobb start from 5 augusti 2019. Visa mindre

Gillar att jobba inom produktion och mot glas , så sök tjänsten.

Ansök    Maj 31    Framtiden AB    Glasslipare
Vi söker en produktionspersonal inom slip och mot glas. Dina arbetsuppgifter Du kommer att få en introduktion och mentor för att klara av alla delar i arbetet. Du kommer att jobba vid en slipmaskin som slipar glas och med hjälp av lyftmaskiner för du dem till slipmaskinen. Maskinen kommer du att lära dig och den är väldigt enkel att lära sig hur den fungerar. Det är väldigt varierande glas som du får till dig och på denna station jobbar man själv efte... Visa mer
Vi söker en produktionspersonal inom slip och mot glas.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få en introduktion och mentor för att klara av alla delar i arbetet.

Du kommer att jobba vid en slipmaskin som slipar glas och med hjälp av lyftmaskiner för du dem till slipmaskinen.
Maskinen kommer du att lära dig och den är väldigt enkel att lära sig hur den fungerar.
Det är väldigt varierande glas som du får till dig och på denna station jobbar man själv efter introduktionstiden.


Om företaget
Detta är ett familjeföretag inom glasbranschen.
Företaget startades redan 1899 och sedan dess växt och följt dess traditioner.
De är 35 anställda och fortsätter att växa.
Dem tillverkar och säljer olika planglasprodukter och tillbehör så som härdat glas, lamellglas, inredningsglas, isolerglas och plast.

Din profil
Vi ser gärna att du är social, flexibel och duktig på att passa tider.

Skallkrav:
- Svenska flytande i tal och skrift
- Ordningsam och strukturerad



Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.



Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Haninge
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum ber vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Gillar du olika skärtekniker inom glas , så sök tjänsten.

Ansök    Maj 31    Framtiden AB    Glas- och metallmontör
Vi söker en produktionspersonal inom skärbord och mot glas. Dina arbetsuppgifter Inom rollen på skärbordet arbetar man alltid två och två. Här får du glas från föregående station där du har ritning på en skärm på vilken storlek glaset vara. Du trycker in rätt inställning på skärmen för att sedan skärbordet ska göra sitt jobb. Efter det flyttar ni glaset till en vagn som sedan förs iväg till nästa station. Om företaget Detta är ett familjeföretag inom g... Visa mer
Vi söker en produktionspersonal inom skärbord och mot glas.

Dina arbetsuppgifter
Inom rollen på skärbordet arbetar man alltid två och två.
Här får du glas från föregående station där du har ritning på en skärm på vilken storlek glaset vara.
Du trycker in rätt inställning på skärmen för att sedan skärbordet ska göra sitt jobb.
Efter det flyttar ni glaset till en vagn som sedan förs iväg till nästa station.

Om företaget
Detta är ett familjeföretag inom glasbranschen.
Företaget startades redan 1899 och sedan dess växt och följt dess traditioner.
De är 35 anställda och fortsätter att växa.
Dem tillverkar och säljer olika planglasprodukter och tillbehör så som härdat glas, lamellglas, inredningsglas, isolerglas och plast.

Din profil
Vi söker dig som är i relativ god fysisk form då vissa arbetsmoment kan vara lite tunga.
Vi ser gärna att du är social, flexibel och duktig på att passa tider.

Skallkrav:
- Svenska flytande i tal och skrift
- Ordningsam och strukturerad



Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.



Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Haninge
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum ber vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

VI SÖKER EN SOLFILMSMONTÖR

Vi är på Dekor & SolfilmsSpecialisten befinner oss i nyetablerade och fräscha lokaler i Petroleum Park som ligger längs med Nynäsvägen i Haninge, endast 16 min från Södermalm.Som Solfilmsmontör hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir montering av solfilm på Fordon,Fastigheter.OM DIGFör att göra ett jobb med hög kvalitet ser vi att du är serviceinriktad, noggrann och har stort tålamod.Du är också ansvarstagande, pu... Visa mer
Vi är på Dekor & SolfilmsSpecialisten befinner oss i nyetablerade och fräscha lokaler i Petroleum Park som ligger längs med Nynäsvägen i Haninge, endast 16 min från Södermalm.Som Solfilmsmontör hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir montering av solfilm på Fordon,Fastigheter.OM DIGFör att göra ett jobb med hög kvalitet ser vi att du är serviceinriktad, noggrann och har stort tålamod.Du är också ansvarstagande, punktlig och duktig på det du gör.Vi ser att du som söker jobbet har några års erfarenhet av arbete med Solfilm sedan tidigare.Anställningsform i dagsläget 3dagar i veckan med möjlighet till heltid. Visa mindre

Servicesnickare

Arbetet innebär att arbeta som servicesnickare inom vårt fastighetsbestånd. Du kommer att arbeta mot arbetsordrar från våra hyresgäster, vilket fordrar att du har god förmåga att prioritera. Du ska ha körkort, vara van att arbeta i verkstad och ha förmåga att arbeta både ensam och i grupp. Du behöver även ha en viss datavana, då eget budgetansvar ingår i tjänsten. Vi söker dig som är utbildad snickare eller har dokumenterad erfarenhet som servicesnickare... Visa mer
Arbetet innebär att arbeta som servicesnickare inom vårt fastighetsbestånd. Du kommer att arbeta mot arbetsordrar från våra hyresgäster, vilket fordrar att du har god förmåga att prioritera. Du ska ha körkort, vara van att arbeta i verkstad och ha förmåga att arbeta både ensam och i grupp. Du behöver även ha en viss datavana, då eget budgetansvar ingår i tjänsten.


Vi söker dig som är utbildad snickare eller har dokumenterad erfarenhet som servicesnickare. Det är meriterande om du har arbetat inom fastighetsförvaltning tidigare. Tjänsten passar dig som tycker om att ha många små järn i elden och är serviceinriktad. Du behöver vara självständig och känna dig bekväm i att fatta beslut. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.


Tornberget är ett av Haninge kommun helägt fastighetsförvaltningsbolag med huvuduppdrag att äga och förvalta kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi ca 300 000 m². Antalet medarbetare är ca 95 st. Vårt kontor ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde.

Vår vision är att skapa ”rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”, både för våra hyresgäster och inom Tornberget. Visionen och vår värdegrund anger vad vi står för och hur vi vill arbeta. För oss är det viktigt att nya medarbetare har värderingar som rimmar väl med värdegrunden.

Vi erbjuder förmånliga friskvårdsmöjligheter, företagshälsovård med regelbundna hälsokontroller och ett gott arbetsklimat. Tornberget har rökfri arbetstid. Visa mindre

Svets / stålmontör

Ansök    Maj 8    A2 Smidesdesign AB    Smed
Vi har en gedigen erfarenhet av byggnads-, inrednings- och servicesmide i olika former. Vi har fokus på service- och fastighetssmide där det ingår mycket kundkontakt, men vi tillverkar och monterar även olika typer av konstruktioner som används i diverse bygg- , service- eller inredningsprojekt. Det kan handla om större industriprojekt så som balkkonstruktioner eller smidesräcken, men också mindre inredningsprojekt där detaljerna och specifika önskemål kri... Visa mer
Vi har en gedigen erfarenhet av byggnads-, inrednings- och servicesmide i olika former. Vi har fokus på service- och fastighetssmide där det ingår mycket kundkontakt, men vi tillverkar och monterar även olika typer av konstruktioner som används i diverse bygg- , service- eller inredningsprojekt. Det kan handla om större industriprojekt så som balkkonstruktioner eller smidesräcken, men också mindre inredningsprojekt där detaljerna och specifika önskemål kring en viss smideskonstruktion står i fokus. Vi utför också restaureringar, bland annat på K-märkta byggnader.Erfarenhet inom yrket så som exempelvis hantverkare/smed/stålmontör/svetsare är starkt meriterande. Vi är ett mindre företag där man får en direkt viktig roll.Tidigare erfarenhet av praktiska yrkesverksamheter och ett praktiskt sinnelag är ett måste.Körkort är ett krav.Svenska är ett krav, talar du dessutom engelska är det meriterande.Tjänsten ligger öppen tills vi hittat rätt person.Fast månadslön efter överenskommelse.Sedvanlig provanställning i sex månader. Vi är anslutna till Fora försäkringar/försäkringsavtal.A2 Smidesdesign AB kontaktas på 0739 616 223 Visa mindre

Sökes Målare / Snickare på deltid

Dina arbetsuppgifter kommer att vara allt mellan jord och himmel som är snickeri och målning. Lite enklare sagt så kommer dina arbetsuppgifter att vara fasadmålning, väggmålning, ytbehandling, golvläggning, köksmontering och allt annat som kunden behöver för att förverkliga sitt drömhem. Du skall vara vårt ansikte mot kunden och det kräver att du har både sociala och yrkesmässiga kunskaper. Vi utför all slags målningsarbete både inom- och utomhus men även... Visa mer
Dina arbetsuppgifter kommer att vara allt mellan jord och himmel som är snickeri och målning. Lite enklare sagt så kommer dina arbetsuppgifter att vara fasadmålning, väggmålning, ytbehandling, golvläggning, köksmontering och allt annat som kunden behöver för att förverkliga sitt drömhem.

Du skall vara vårt ansikte mot kunden och det kräver att du har både sociala och yrkesmässiga kunskaper. Vi utför all slags målningsarbete både inom- och utomhus men även snickerijobb och vi samlar på goda referenser från våra privat- och företagskunder över hela stor Stockholm och omkringliggande kommuner.


Personliga egenskaper:

Du skall vara väl strukturerad, noggrann och engagerad.
Lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder.
Du kan arbeta både ensam och i grupp.
Du är flexibel och gillar ett varierande och omväxlande arbetstempo.
Du är är utbildad inom bygg.
Prata svenska och engelska. Meriterande om du kan även serbiska.
Ha goda referenser inom måleri och snickeri branschen.
Ha minst 10 års erfarenhet inom branschen.



Det vi kan berätta om oss är att vi är ett nystartat företag, trots detta har vi stort erfarenhet och kompetenta hantverkare. Vi utför alla former av snickeri och måleri jobb. Både stora och små jobb, vi tar oss an alla former av jobb. Det spelar ingen roll om det är ett stort arbete eller ett mindre, vi lägger ned lika mycket tanke och omsorg på det vi gör.

Just nu är vi i behov av en målare och en snickare, om du är två i ett så är det underbart. För närvarande kommer anställningen att vara på deltid/vid behov, men det finns möjlighet för tjänsten att bli på heltid med tillsvidare anställning. Visa mindre

Självgående smed

Ansök    Apr 17    Torvalla Smide AB    Smed
Vi söker nu en självgående smed med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité!Våra arbeten är allt mellan större montage för stommar till hallar till räcken, handledare m.m. Vi har en egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering.Utbildningar som behövs för att kunna utföra arbetet:Svetslicens 111 samt 136, stumfog.Heta ArbetenLiftkortTunga lyftKörtkort, minst B.Ritningslära, läsa ritningarHjärt och lungräddningUtöver det tror vi at... Visa mer
Vi söker nu en självgående smed med gedigna kunskaper i yrket och känsla för kvalité!Våra arbeten är allt mellan större montage för stommar till hallar till räcken, handledare m.m. Vi har en egen verkstad med möjlighet till tillverkning och förmontering.Utbildningar som behövs för att kunna utföra arbetet:Svetslicens 111 samt 136, stumfog.Heta ArbetenLiftkortTunga lyftKörtkort, minst B.Ritningslära, läsa ritningarHjärt och lungräddningUtöver det tror vi att du är en lagspelare som värdesätter dina kollegor och har god förmåga att kommunicera med kunder och beställare.Du behärskar svenska i tal och skrift, samt engelska. Fler språk är meriterande.Vi är ett växande företag som sätter stor vikt vid kvalité på vårt utförda arbete. Vi arbetar mycket digitalt för att möta de nya kraven från våra beställare. Visa mindre