Lediga jobb som Naturbruk i Haninge

Se lediga jobb som Naturbruk i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Marktekniker

Till ett av Sveriges mest kundvänliga fastighetsbolag söker vi nu en ny kollega! Är du strukturerad, flexibel och kommunikativ och som värderar service högt? Då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision om att skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra! Om tjänsten Du kommer att ingå i vår driftavdelning  tillsammans med ett tjugotal kollegor som jobbar med driftteknisk förvaltning, dvs tekniska installationer och opti... Visa mer
Till ett av Sveriges mest kundvänliga fastighetsbolag söker vi nu en ny kollega!
Är du strukturerad, flexibel och kommunikativ och som värderar service högt? Då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision om att skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra!

Om tjänsten
Du kommer att ingå i vår driftavdelning  tillsammans med ett tjugotal kollegor som jobbar med driftteknisk förvaltning, dvs tekniska installationer och optimering av fastigheternas tekniska drift såsom värme, ventilation, kyla samt förbrukningsmedia.

Avdelningen ansvarar även för skötseln av grön- och hårdgjord yta på Tornbergets fastighetsmark.

Dina arbetsuppgifter
Ansvara och följa upp att Tornbergets fastigheters hela utemiljö upprätthåller avtalad kvalité i utförandet med ramavtalade leverantörer. 
Hantera dagliga frågor internt och externt samt avvikelser med kompetens för drift, underhåll, reparationer och mindre anläggningsarbeten i utemiljö. 
Kvalitetssäkra, se förbättringsmöjligheter och medverka till utveckling i utemiljön med fokus på funktion och säkerhet på lek- och parkutrustning samt omkringliggande ytor.     
Bidra och vara behjälplig till uppföljning av driftskostnader samt prognos och budgetarbete.
Bidra och vara behjälplig till arbetet vid upphandlingar.Om dig
Tjänsten innebär många kontakter, både internt och externt, vilket kräver en god kommunikativ förmåga samt förmåga att bygga relationer. Det är därför viktigt att du tycker om att samarbeta, samtidigt som du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ser vi att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera ditt arbete.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper och dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer
- Dokumenterad erfarenhet av arbete i utemiljö inom offentlig förvaltning fastighetssektor med drift och underhåll.
- Erfarenhet av arbete med säkerhet på lekplatser.
- Hög IT-mognad och goda kunskaper i Microsoft Office.
- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. 
- Meriterande; Erfarenhet av anläggningsarbete.

Vi kan komma att intervjua personer löpande under annonseringstiden. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. 

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare

Om oss

Tornberget är ett kommunalt fastighetsförvaltningsbolag i Haninge. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi ca 300 000 m2. Antalet medarbetare är drygt 100. Våra moderna kontorslokaler ligger centralt i Haninge, nära buss- och pendeltågsstationer. Runt hörnet finns butiker, restauranger och Rudans friluftsområde.


Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utvecklig står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Du får tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri. Visa mindre

Berga söker lärare till maskinkurser inom vår lantbruksutb

Ansök    Jun 19    Dille Gård AB    Lantmästare
Om tjänsten Som lärare är du en lösningsinriktad person med hög social kompetens, ordningssinne och stor initiativförmåga. Du känner dig bekväm med både den teoretiska delen av kurserna samt de praktiska uppgifter då du även är involverad i den praktiska utbildningen av våra elever. Du är en självklar del av vår lantbruksutbildning. Arbetet innebär undervisning i t ex kurserna Fordon och redskap och Serviceteknik beroende på din kompetens. Undervisningen ä... Visa mer
Om tjänsten
Som lärare är du en lösningsinriktad person med hög social kompetens, ordningssinne och stor initiativförmåga. Du känner dig bekväm med både den teoretiska delen av kurserna samt de praktiska uppgifter då du även är involverad i den praktiska utbildningen av våra elever. Du är en självklar del av vår lantbruksutbildning.
Arbetet innebär undervisning i t ex kurserna Fordon och redskap och Serviceteknik beroende på din kompetens. Undervisningen är både teoretisk och praktisk och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet innefattar också service och underhåll av skolans terränghjulingar.
Kvalifikationer
· Erfarenhet av lantbruksmaskiner
· Erfarenhet av service och reparationer av fordon
· Körkort behörighet B med manuell växellåda
Meriterande kvalifikationer
· Agrotekniker alternativt Lantmästare
· Erfarenhet av undervisning
· Pedagogisk utbildning
Villkor
Tillsvidareanställning med 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. För att få en anställning inom vår skolverksamhet ska ett utdrag ur belastningsregister uppvisas, du ansöker om ett via polisens hemsida. Urval- och rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag.
Om oss
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge, tre mil söder om Stockholm. Vi ägs och drivs av Dille Gård AB. Berga är en gymnasieskola med drygt 200 elever som inkluderar ett riktigt lantbruk med tillhörande djurstallar, ridhus och internat. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom inriktningarna Hästhållning och Lantbruk och har flera profiler inom dessa två inriktningar. Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen som består av drygt 50 personer.
Gårdens areal uppgår till ca 600 hektar åker, skog och betesmark, vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Vi har en anpassad maskinpark, dikobesättning och får.
Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig på Berga även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner:
Lasse Gillberg, driftledare
Tel: 073-973 4865, [email protected]
Katarina Häggmark Lindén, rektor
Tel: 070-0011714
[email protected] Visa mindre

Växthusarbetare till foodtech-bolag

Ansök    Maj 7    Agtira AB    Trädgårdsarbetare
Har du ett genuint intresse för växter? Lockas du av ett självständigt fysiskt arbete i en härlig och varm miljö? Sök tjänsten som växthusarbetare till ett av Sveriges mest spännande food tech-bolag. Din framtida utmaning Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker. Just nu befinner sig företaget i en tillväxtfas och kommer därför att starta en ny anläggning i Haninge under hösten. Til... Visa mer
Har du ett genuint intresse för växter? Lockas du av ett självständigt fysiskt arbete i en härlig och varm miljö? Sök tjänsten som växthusarbetare till ett av Sveriges mest spännande food tech-bolag.
Din framtida utmaning
Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker. Just nu befinner sig företaget i en tillväxtfas och kommer därför att starta en ny anläggning i Haninge under hösten. Till denna anläggning söker vi nu växthusarbetare som vill vara med från start för att bygga upp denna spännande verksamhet.
Inom Agtira är vi totalt cirka 35 personer som är fördelade på fyra olika anläggningar i Sverige. Vi är ett starkt sammansvetsat team som tillsammans arbetar för att utveckla framtidens urbana odlingar. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder Farming as a Service.
I rollen som växthusarbetare kommer du vara ansvarig för daglig växtskötsel, kvalitetssäkring och biologisk bekämpning.
Arbetsuppgifter som förekommer är:
Plantering
Ogräsrensning
Beskärning
Skörd av gurkor
Paketering av gurkor

Du spenderar din dag i en härlig miljö med en temperatur på cirka 25 grader.
Den du är
Vi söker dig som har ett genuint intresse för växter. Du behöver också ha ett öga för detaljer och gilla självständigt och fysiskt arbete.
Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av odling av växter samt av växthusutrustning och saxlift.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Om företaget
Agtira är ett food tech-bolag som levererar och driver anläggningar för hållbar och lönsam livsmedelsproduktion. Genom att odla gurka, tomat, örter och andra grönsaker i direkt anslutning till butiker eliminerar vi transportleden och ser till att konsumenterna kan äta färska grönsaker året runt. Vi erbjuder också lösningar för fiskodling på land, så kallad akvaponi, där fisk- och grönsaksodlingen sker i samspel och drar nytta av varandra.
Vår affärsmodell Farming-as-a-Service (FaaS) innebär att vi bygger och driftar en skräddarsydd anläggning för de produkter kunden vill ha. Kunden köper hela sitt behov till fastställda priser under en längre period, upp till 15 år.
Våra anläggningar finns i dag i Härnösand, Sundsvall, Östersund och Skellefteå. Vår ambition är att vara världsledande inom odling i urbana miljöer och ständigt utveckla såväl odlingsmetoder som mjukvarustöd.
Klicka på länken så får du veta mer!
Agtira – Härodlade grönsaker varje dag, året runt (youtube.com)
Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta:
Lisa Fagerström, rekryteringskonsult Cre8 Future
[email protected], 076-8241789
Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 26 maj. Visa mindre

Driftchef till växthusodling av grönsaker

Ansök    Maj 7    Agtira AB    Driftchef, trädgård
Är du en driven och genuin ledare? Har du goda tekniska kunskaper samt intresse för grönsaksodling i växthus? Ta chansen och sök tjänsten som driftchef till ett av Sveriges mest spännande food tech-bolag. Din framtida utmaning Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker. Just nu befinner sig företaget i en tillväxtfas och kommer därför att starta en ny anläggning i Haninge under hösten... Visa mer
Är du en driven och genuin ledare? Har du goda tekniska kunskaper samt intresse för grönsaksodling i växthus? Ta chansen och sök tjänsten som driftchef till ett av Sveriges mest spännande food tech-bolag.
Din framtida utmaning
Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker. Just nu befinner sig företaget i en tillväxtfas och kommer därför att starta en ny anläggning i Haninge under hösten. Till denna anläggning söker vi nu en driftchef om vill vara med från start för att bygga denna spännande verksamhet.
Inom Agtira är vi totalt cirka 35 personer som är fördelade på fyra olika anläggningar i Sverige. Vi är ett starkt sammansvetsat team som tillsammans arbetar för att utveckla framtidens urbana odlingar. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder Farming as a Service.
I rollen som driftchef kommer du ansvara för att driva och underhålla vår anläggning, optimera resultatet för produktionsenheten, optimera kvaliteten och smaken på grönsakerna samt skapa en inspirerande arbetsmiljö och kultur för våra medarbetare.
Arbetsuppgifter som förekommer är:
Planera för att starta den nya verksamheten
Starta anläggningen
Optimera produktionen för grönsaksodlingen
Kontinuerligt övervaka och analysera växthusdriften
Löpande arbeta med förbättring och utveckling för att maximera resultatet, effektiviteten och kvaliteten
Säkerställa god arbetsmiljö, hälsa och säkerhet för produktionsteamet.
Utbilda och utveckla personalen för att främja deras kompetenser och karriärmöjligheter
Arbete med biosäkerhet och skadedjursbekämpning
Genomföra klimatkontroller samt kvalitetskontroller för att säkerställa grönsakernas smak, textur, form och näringsinnehåll.

Några resor per år förekommer då vi stöttar och samordnar verksamheterna i våra anläggningar.
Den du är
Vi söker dig som är en inspirerande ledare med god förmåga av att bygga sammansvetsande och högpresterande team.
Du tycker om att arbeta med utveckling och kvalitetsarbete och drivs av att hitta nya effektiva lösningar.
Du arbetar självständigt och tar ansvar för att fatta strategiska beslut. Ditt arbetssätt är metodiskt och systematiskt och du gör tydliga prioriteringar i ditt arbete.
Du har flerårig erfarenhet av att vara ledare samt goda tekniska kunskaper.
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom grönsaksproduktion inom växthus.
Meriterande är utbildning som hortonom, agronom, trädgårdsodlare eller liknade.
Goda kunskaper i Officepaketet, svenska och engelska i både i tal och i skrift är en självklarhet för dig.
Om företaget
Agtira är ett food tech-bolag som levererar och driver anläggningar för hållbar och lönsam livsmedelsproduktion. Genom att odla gurka, tomat, örter och andra grönsaker i direkt anslutning till butiker eliminerar vi transportleden och ser till att konsumenterna kan äta färska grönsaker året runt. Vi erbjuder också lösningar för fiskodling på land, så kallad akvaponi, där fisk- och grönsaksodlingen sker i samspel och drar nytta av varandra.
Vår affärsmodell Farming as a Service (FaaS) innebär att vi bygger och driftar en skräddarsydd anläggning för de produkter kunden vill ha. Kunden köper hela sitt behov till fastställda priser under en längre period, upp till 15 år.
Våra anläggningar finns i dag i Härnösand, Sundsvall, Östersund och Skellefteå. Vår ambition är att vara världsledande inom odling i urbana miljöer och ständigt utveckla såväl odlingsmetoder som mjukvarustöd.
Klicka på länken så får du veta mer!
Agtira – Härodlade grönsaker varje dag, året runt (youtube.com)
Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta:
Lisa Fagerström, rekryteringskonsult Cre8 Future
[email protected], 076-8241789
Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 26 maj. Visa mindre

Parkarbetare sommarsäsongen 2024

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Parkarbetare Haninge kommun Vill du hjälpa oss sommarsäsongen 2024?                                                                            ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Parkarbetare Haninge kommun

Vill du hjälpa oss sommarsäsongen 2024?                                                                                                                           

I Park och teknikavdelningens driftenhet sköter vi kommunens offentliga utemiljöer och rekryterar nu 2 säsongsanställda parkarbetare.

Kanske är det ett sommarjobb för dig med pågående universitets- eller högskoleutbildning med inriktning inom Gröna utbildningar. De gröna utbildningsområdena är flera men kan till exempel vara inom skog, växtodling, djur, livsmedel eller trädgård. Ekologi, klimat, skogsbruk eller kvalificerad trädgårdsmästare – hållbar utemiljöförvaltning.

 

Välkommen att utvecklas med oss!

Vi är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm.

Driftenheten sköter kommunens offentliga miljöer för att skapa trygga, tillgängliga, säkra och inbjudande miljöer. Vi arbetar med drift och underhåll av våra offentliga utemiljöer i parker, bostadsnära natur, på lekplatser, vägar och torg. Vi drivs av att skapa och utveckla hållbara miljöer med fokus på biologisk mångfald, trygghet och god arbetsmiljö. I driftenheten i park- och teknikavdelningen behöver vi nu stärka upp våra driftteam med sommarpersonal - parkarbetare som vill vara med och förvalta och utveckla våra miljöer.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill arbeta i Haninges kommuns parker, stadsmiljö och bostadsnära natur och grönområden. I samarbete med trevliga kollegor kommer du bland annat arbeta med rensning av rabatter, etablering av träd, skötsel av perenner, renhållning, gräsklippning, slyröjning och andra förekommande arbetsuppgifter inom driften.

Du är kvalitetsmedveten och vill bidra till våra kommuninvånare med en trygg och upplevelserik utemiljö som du är med och bidrar till att utveckla.

Du ingår i ett team och i arbetsuppgifterna ingår att delta i planering och rapportering. Då enheten sköter driften även av gator, torg och trafikanordningar ingår även att stötta inom enhetens alla arbetsuppgifter vid behov.

Vi hjälper varandra och har tillsammans ansvar för helheten.

I samspelet med arbetskamrater och kommuninvånare krävs att du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Det är viktigt att du gillar att vara flexibel och kan lösa arbetsuppgifter både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

 

Det här söker vi hos dig

Krav

Körkort B

Relevant utbildning eller erfarenhet av park/grönyteskötsel i offentlig miljö eller dokumenterad likvärdig erfarenhet Eller så utbildar du dig inom trädgård och söker relevant erfarenhet. Goda kunskaper i svenska.

 Det här kan vi erbjuda dig

Vi har ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har rökfri arbetstid. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan redan nu!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi söker nu 1st kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2024. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräfta... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi söker nu 1st kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2024.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten och våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera.
Säsongen pågår fram till 31 oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
Personliga egenskaper
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
Meriterande
- Grävmaskin och lastmaskinsbehörighet
Om oss
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2024-04-23. Intervjuer sker löpande. Tillsättning: Snarast.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning och vi tillämpar utdrag från belastningsregistret.


Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

anläggningsarbetare

Hejsan ! Vi söker 2 stycken duktig, starkt, pålitlig och flexibel person som kommer att vara jobba som anläggningsarbetare på olika arbetsplatser runt om i Stockholm. Du som passar att jobba med oss är en positiv, energifylld och engagerad person med ett tydlig målsättning att jobba effektivt med dina medarbetare. Tveka inte höra av sig genom email först English : Hi! We are looking for 2 talented, strong, reliable and flexible person who will ... Visa mer
Hejsan !


Vi söker 2 stycken duktig, starkt, pålitlig och flexibel person som kommer att vara jobba som anläggningsarbetare på olika arbetsplatser runt om i Stockholm.


Du som passar att jobba med oss är en positiv, energifylld och engagerad person med ett tydlig målsättning att jobba effektivt med dina medarbetare.


Tveka inte höra av sig genom email först


English :


Hi!


We are looking for 2 talented, strong, reliable and flexible person who will work as a garden setter at various workplaces around Stockholm.


If you are suitable to work with us, you are a positive, energetic and committed person with a clear goal to work effectively with your employees.


Don't hesitate to get in touch by email first Visa mindre

Berga naturbruksgymnasium söker traktorförare/instruktör inom lantbruket

Bergas gymnasieutbildning utvecklas och vi söker därför en instruktör till skoljordbruket. Som instruktör är du en lösningsinriktad person med hög social kompetens, ordningssinne och stor initiativförmåga. Du känner dig bekväm med praktiska uppgifter då du är en viktig del av den praktiska utbildningen av våra elever, där du instruerar och handleder elever i teori och praktik. Det krävs att du är flexibel då det förekommer många olika arbetsuppgifter inom ... Visa mer
Bergas gymnasieutbildning utvecklas och vi söker därför en instruktör till skoljordbruket. Som instruktör är du en lösningsinriktad person med hög social kompetens, ordningssinne och stor initiativförmåga. Du känner dig bekväm med praktiska uppgifter då du är en viktig del av den praktiska utbildningen av våra elever, där du instruerar och handleder elever i teori och praktik. Det krävs att du är flexibel då det förekommer många olika arbetsuppgifter inom lantbruket.
Du kommer att vara med i drift och skötsel av skolans jordbruk såsom traktorkörning, byggnadsunderhåll, servicearbeten samt andra vanligt förekommande arbeten på ett lantbruk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer
· Yrkeserfarenhet av lantbruk
· Körkort, behörighet B med manuell växellåda
Meriterande kvalifikationer
· Grundläggande lantbruksutbildning
· Erfarenhet av service och reparationer av fordon
· Motor- och röjmotorsågskort
· Pedagogisk utbildning samt erfarenhet av undervisning
Villkor
Visstidsanställning t o m 31 okt 2024 med möjlighet till förlängning, 100 % sysselsättningsgrad. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. För att få en anställning inom vår skolverksamhet ska ett utdrag ur belastningsregister uppvisas, du ansöker om ett via polisens hemsida. Urval- och rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag.
Om oss
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge, tre mil söder om Stockholm. Vi ägs och drivs av Dille Gård AB. Berga är en gymnasieskola med drygt 200 elever som inkluderar ett riktigt lantbruk med tillhörande djurstallar, ridhus och internat. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom hästhållning, lantbruk samt lantbruk med jakt- och viltvårdsprofil. Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen som består av ca 55 personer.
Gårdens areal uppgår till ca 600 hektar åker, skog och betesmark, vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Vi har en anpassad maskinpark, dikobesättning och får.
Vi har 30 rid- och travhästar med varierande utbildningsnivå och ålder. På skolan kan även 35 elevhästar uppstallas. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner:
Lasse Gillberg, driftledare: [email protected] 073-973 4865
Steven Hart, Rektor: [email protected] 073-973 4859 Visa mindre

Trädgårdsarbetare/underhåll

VÄLKOMMEN TILL OSS.... Vi på R.A Trädgård & Markservice AB arbetar med både anläggningsarbeten och trädgårdsarbeten. Vi har vårt säte i Haninge. Vi arbetar över hela Storstockholm och våra kunder är både privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industrier. ...ÄR DU DEN VI SÖKER? Vi söker Dig som vill arbeta med oss i vårt trädgårdsteam. Då våra kunder kräver en hög standard på våra utförda arbeten bör du ha samma ambition. Go... Visa mer
VÄLKOMMEN TILL OSS....
Vi på R.A Trädgård & Markservice AB arbetar med både anläggningsarbeten och trädgårdsarbeten. Vi har vårt säte i Haninge.
Vi arbetar över hela Storstockholm och våra kunder är både privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industrier.

...ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker Dig som vill arbeta med oss i vårt trädgårdsteam. Då våra kunder kräver en hög standard på våra utförda arbeten bör du ha samma ambition. God fysik är viktigt då arbetet är fysiskt krävande emellanåt.
God kundservice, ansvarskänsla, kommunikationsförmåga och förmågan att arbeta i team är viktigt. Men du bör även kunna arbeta självständigt vid behov.
Tjänsten innefattar:
Gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.
Tillsvidareanställning heltid alternativt säsongsarbete mars-okt heltid.
Lön enligt kollektivavtal.
Krav:
Läs- och skrivkunskaper i svenska
B-körkort
Utbildning och/eller erfarenhet Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Nov 25    Digental AB    Tandtekniker
Sök jobbet som CAD-tandtekniker på startup-företaget Digental AB! Vill du vara med att utveckla ett framgångsdrivet startup-företag inom digital tandteknik, med fokus på effektivitet och kvalitet? Då är det här jobbet för dig! ???? Bli en av de främsta inom digital design genom att jobba hos oss på Digental AB! Erbjuds: - Fast grundlön, pension och friskvård - Nytt och fräscht kontor - Support och utveckling inom CAD Krav: -Flytande svenska och engelska i... Visa mer
Sök jobbet som CAD-tandtekniker på startup-företaget Digental AB!
Vill du vara med att utveckla ett framgångsdrivet startup-företag inom digital tandteknik, med fokus på effektivitet och kvalitet? Då är det här jobbet för dig! ????
Bli en av de främsta inom digital design genom att jobba hos oss på Digental AB!
Erbjuds:
- Fast grundlön, pension och friskvård
- Nytt och fräscht kontor
- Support och utveckling inom CAD
Krav:
-Flytande svenska och engelska i tal och skrift
-Utbildad tandtekniker
-Erfarenhet inom CAD
Låter det intressant? Sök jobbet nu! Mejla ditt CV direkt till, [email protected] ???? Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Dec 1    Digental AB    Tandtekniker
Sök jobbet som CAD-tandtekniker på startup-företaget Digental AB! Vill du vara med att utveckla ett framgångsdrivet startup-företag inom digital tandteknik, med fokus på effektivitet och kvalitet? Då är det här jobbet för dig! ???? Bli en av de främsta inom digital design genom att jobba hos oss på Digental AB! Erbjuds: - Fast grundlön, pension och friskvård - Nytt och fräscht kontor - Support och utveckling inom CAD Krav: -Flytande svenska och engelska i... Visa mer
Sök jobbet som CAD-tandtekniker på startup-företaget Digental AB!
Vill du vara med att utveckla ett framgångsdrivet startup-företag inom digital tandteknik, med fokus på effektivitet och kvalitet? Då är det här jobbet för dig! ????
Bli en av de främsta inom digital design genom att jobba hos oss på Digental AB!
Erbjuds:
- Fast grundlön, pension och friskvård
- Nytt och fräscht kontor
- Support och utveckling inom CAD
Krav:
-Flytande svenska och engelska i tal och skrift
-Utbildad tandtekniker
-Erfarenhet inom CAD
Låter det intressant? Sök jobbet nu! Mejla ditt CV direkt till, [email protected] ???? Visa mindre

Yrkesarbetare inom Mark & Trädgård

Om oss: GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB är verksamma främst inom Stor-Stockholm. Sedan starten hösten 1992 har företaget expanderat och sysselsätter idag en personalstyrka på 20 inom projektledning och administration samt en arbetsstyrka på ca 80 personer. Vi utför helhetslösningar inom all mark- och tätskiktsarbeten med specialinriktning på att renovera innergårdar & gjutasfaltbeläggningar. Vi söker just nu en yrkesarbetare till vår mark och trädgår... Visa mer
Om oss:
GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB är verksamma främst inom Stor-Stockholm. Sedan starten hösten 1992 har företaget expanderat och sysselsätter idag en personalstyrka på 20 inom projektledning och administration samt en arbetsstyrka på ca 80 personer. Vi utför helhetslösningar inom all mark- och tätskiktsarbeten med specialinriktning på att renovera innergårdar & gjutasfaltbeläggningar.
Vi söker just nu en yrkesarbetare till vår mark och trädgårdsavdelning.


Meriterande:
Några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
B-körkort


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Platt & Stenläggning
- Maskinkörning
- Rörläggning
och andra arbetsuppgifter inom mark och trädgårdsanläggning.


Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
Placering: Varierande, främst i Stor-Stockholm men arbete utanför kan förekomma.


Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna även kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi är anslutna till Byggnads byggavtal


Skicka in din ansökan till: [email protected] och märk din ansökan med ”Mark & Trädgård”


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Vi är ett mindre företag som nu söker för trädgårdsanläggning, så som skötsel av trädgården, förberedelse inför gräsläggning och gräsläggning, plantering av blommor och buskar. Visa mer
Vi är ett mindre företag som nu söker för trädgårdsanläggning, så som skötsel av trädgården, förberedelse inför gräsläggning och gräsläggning, plantering av blommor och buskar. Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Nov 17    Digental AB    Tandtekniker
Sök jobbet som CAD-tandtekniker på startup-företaget Digental AB! Vill du vara med att utveckla ett framgångsdrivet startup-företag inom digital tandteknik, med fokus på effektivitet och kvalitet? Då är det här jobbet för dig! ???? Bli en av de främsta inom digital design genom att jobba hos oss på Digental AB! Erbjuds: - Fast grundlön, pension och friskvård - Nytt och fräscht kontor - Support och utveckling inom CAD Krav: -Flytande svenska och engelska i... Visa mer
Sök jobbet som CAD-tandtekniker på startup-företaget Digental AB!
Vill du vara med att utveckla ett framgångsdrivet startup-företag inom digital tandteknik, med fokus på effektivitet och kvalitet? Då är det här jobbet för dig! ????
Bli en av de främsta inom digital design genom att jobba hos oss på Digental AB!
Erbjuds:
- Fast grundlön, pension och friskvård
- Nytt och fräscht kontor
- Support och utveckling inom CAD
Krav:
-Flytande svenska och engelska i tal och skrift
-Utbildad tandtekniker
-Erfarenhet inom CAD
Låter det intressant? Sök jobbet nu! Mejla ditt CV direkt till, [email protected] ???? Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2024. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2024.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten och våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera.
Säsongen är mellan 2 april och 31 oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
Personliga egenskaper
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
Meriterande
- Grävmaskin och lastmaskinsbehörighet
Om oss
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2023-11-30. Intervjuer sker löpande.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning och vi tillämpar utdrag från belastningsregistret.


Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Vikariat - Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Vikariat - Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen idag och söker nu en vikarierande kyrkogårdsarbetare. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda,... Visa mer
Vikariat - Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen idag och söker nu en vikarierande kyrkogårdsarbetare.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten och våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera. Vintertid ingår även snöberedskap.
Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Grävmaskin och lastmaskinsbehörighet
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
Om oss
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?
Som arbetsgivare har vi kollektivavtal och erbjuder även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Vi är måna om arbetsglädje och gemenskap och pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2023-10-31. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Tjänsten är ett vikariat 2023-11-04 – 2024-01-12 med chans till förlängning och vid eventuell anställning tillämpar vi utdrag från belastningsregistret.


Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Lärare till Naturbruksprogrammet

Vill du vara med i vårt härliga personalgäng på Berga där vi tillsammans utbildar framtidens moderna maskinförare inom naturbruk? Berga naturbruksgymnasium utvecklas och just nu söker vi en erfaren och självständigt arbetande lärare inom kursen Serviceteknik - naturbruk. Vi, cirka 50 personer, har en härlig gemenskap i personalgruppen och arbetar hela tiden med att ha elevens bästa i fokus. Som lärare är du en lösningsinriktad person med mycket social komp... Visa mer
Vill du vara med i vårt härliga personalgäng på Berga där vi tillsammans utbildar framtidens moderna maskinförare inom naturbruk?
Berga naturbruksgymnasium utvecklas och just nu söker vi en erfaren och självständigt arbetande lärare inom kursen Serviceteknik - naturbruk.
Vi, cirka 50 personer, har en härlig gemenskap i personalgruppen och arbetar hela tiden med att ha elevens bästa i fokus.
Som lärare är du en lösningsinriktad person med mycket social kompetens, som har ordningssinne och stor initiativförmåga och känner dig bekväm med både praktiska och teoretiska uppgifter. Du är en viktig del i utbildningen av våra elever. Utbildningen syftar till att ge eleverna kunskap och förmåga att utföra service, underhåll och reparationer av den tekniska utrustning som används inom modernt naturbruk. Du instruerar eleverna i teori och praktik. Du är flexibel då det förekommer många olika arbetsuppgifter på Berga.
Vid arbete på en skola är det mycket viktigt att du alltid har eleverna i fokus.
Krav:
- Stor vana vid att utföra service, underhåll och reparationer av tunga fordon med tillhörande redskap
- Svetskunskap
- God datorvana
- B-körkort


Meriterande:
- Pedagogisk utbildning
- Tidigare erfarenhet som lärare


Om Berga:
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge utanför Stockholm och ägs och drivs av Dille Gård AB. Det är en gymnasieskola med drygt 200 elever och med ett lantbruk med tillhörande stallar, ladugård, fårhus, ridhus och internat. Gårdens areal uppgår till 700 hektar vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga, även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsätts den 1 oktober eller efter överenskommelse. Dille Gård AB tillämpar 6 månaders provanställning.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu tre kyrkogårdsarbetare på heltid, en med start i november 2023 och två med start 1 januari 2024 Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller up... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu tre kyrkogårdsarbetare på heltid, en med start i november 2023 och två med start 1 januari 2024
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten och våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera. Du kan även komma att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten. Vintertid ingår även snöberedskap.
Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Grävmaskin och lastmaskinsbehörighet
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
Meriterande för rollen
· Växtkunskap och erfarenhet av växthantering
· Tidigare erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet.
Om oss
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.
Som arbetsgivare har vi kollektivavtal och erbjuder även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Vi är måna om arbetsglädje och gemenskap och pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2023-10-31. Intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Var noga med att kommentera om du söker tjänsten som startar i november eller januari.
Upplysningar om tjänsten: Tina Skilje Alkryd, Arbetsledare 08-500 658 66
Provanställning kan tillämpas och vi tillämpar utdrag från belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Trädgårdsskötsel/Snöröjning

Trädgårdsskötsel som innefattar ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, plantering, renhållning, beskärning m.m under sommarhalvåret. Snöröjning, halkbekämpning och sandupptagning under vinterhalvåret. Maskinvana (plogbil, traktor/ hjullastare) är ett plus. Körkort B Visa mer
Trädgårdsskötsel som innefattar ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, plantering, renhållning, beskärning m.m under sommarhalvåret.
Snöröjning, halkbekämpning och sandupptagning under vinterhalvåret. Maskinvana (plogbil, traktor/ hjullastare) är ett plus.
Körkort B Visa mindre

Instruktör till bygg och anläggningsprogrammet

Vill du vara med i vårt härliga personalgäng på Berga där vi tillsammans utbildar framtidens moderna anläggningsarbetare? Berga naturbruksgymnasium utvecklas och just nu söker vi en erfaren och självständigt arbetande instruktör till vår nystartade utbildning av anläggningsförare. Under hösten 2023 startar vi en utbildning inom de praktiska delarna av Bygg- och anläggningsprogrammet, inriktning anläggningsförare. Vi, cirka 50 personer, har en härlig gemens... Visa mer
Vill du vara med i vårt härliga personalgäng på Berga där vi tillsammans utbildar framtidens moderna anläggningsarbetare?
Berga naturbruksgymnasium utvecklas och just nu söker vi en erfaren och självständigt arbetande instruktör till vår nystartade utbildning av anläggningsförare.
Under hösten 2023 startar vi en utbildning inom de praktiska delarna av Bygg- och anläggningsprogrammet, inriktning anläggningsförare.
Vi, cirka 50 personer, har en härlig gemenskap i personalgruppen och arbetar hela tiden med att ha elevens bästa i fokus.
Som instruktör är du en lösningsinriktad person med mycket social kompetens, som har ordningssinne och stor initiativförmåga och känner dig bekväm med praktiska uppgifter. Du är en viktig del i utbildningen av våra elever. Utbildningen syftar till att ge eleverna kunskap inom alla typer av markarbeten och materialförflyttning, väg- och ledningsarbeten, ritningsläsning och trafikkunskap. Du instruerar eleverna i teori och praktik. Du är flexibel då det förekommer många olika arbetsuppgifter på Berga.
Vid arbete på en skola är det mycket viktigt att du alltid har eleverna i fokus.
Krav:
- Stor vana vid hantering av moderna anläggningsfordon
- Stor vana av att utföra underhåll och service av moderna anläggningsfordon
- God kunskap om ritningsläsning
- God kunskap om tekniska hjälpmedel inom anläggningsarbete
- God datorvana
- B-körkort


Meriterande:
- Pedagogisk utbildning
- Lantbrukserfarenhet (växtodling, nöt och får)
- C alternativt CE-körkort
- Motorsågskörkort


Om Berga:
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge utanför Stockholm och ägs och drivs av Dille Gård AB. Det är en gymnasieskola med drygt 200 elever, vi har även ett lantbruk med tillhörande stallar, ladugård, fårhus, ridhus och internat. Gårdens areal uppgår till 700 hektar vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga, även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsätts den 1 oktober eller efter överenskommelse. Dille Gård AB tillämpar 6 månaders provanställning.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stallförman

Vill du vara med i vårt härliga personalgäng på Berga? Just nu söker vi en erfaren stallförman. Om tjänsten Som stallförman kommer du att arbeta i ridstallet och ha ansvar för att leda och fördela det dagliga arbetet för personal och elever i häst- och stallskötsel. Du har huvudansvar över att bedöma elevernas kunskaper i häst- och stallskötsel. Utbildning och tillridning av skolhästar ingår i arbetet och du kommer även hålla i ridlektioner. Vidare komm... Visa mer
Vill du vara med i vårt härliga personalgäng på Berga? Just nu söker vi en erfaren stallförman.

Om tjänsten
Som stallförman kommer du att arbeta i ridstallet och ha ansvar för att leda och fördela det dagliga arbetet för personal och elever i häst- och stallskötsel. Du har huvudansvar över att bedöma elevernas kunskaper i häst- och stallskötsel. Utbildning och tillridning av skolhästar ingår i arbetet och du kommer även hålla i ridlektioner. Vidare kommer du att ansvara över stängsling, skötsel av ridbanor och ridslingor samt ha viss undervisning i körning med fyrhjuling. En gång i veckan håller du i planeringsmöten för personalen.

I dina arbetsuppgifter ingår även följande arbetsuppgifter för både rid- och travstallet:
Inköp av utrustning, foder och strö, lägga arbetsscheman för helger och lov för elever, tidrapportering för extraanställda elever samt ansvar att leta efter vikarier då ordinarie personal har någon typ att frånvaro. Vidare ingår även sedvanliga arbetsuppgifter såsom stallarbete och skötsel av stallbyggnader. 

Du tillhör ett arbetslag bestående av åtta personer som leds av en stallchef. Arbetstiden är förlagd till dagtid men vid enstaka tillfällen kan tjänstgöring förekomma under kvällar och helger, till exempel när vi har öppet hus på skolan. Tjänstens omfattning är 100% och är en tillsvidare anställning med start 2023-08-14 eller efter överenskommelse. 

Det finns eventuellt möjlighet till stallplats på skolan.

Vem är du?
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta som stallchef/stallförman och har god ridförmåga .Du behöver ha vana av att arbeta med dator som hjälpmedel och körkort för personbil med manuell växellåda. 

Vi ser gärna att du har en utbildning som hippolog eller ridlärare. Lärarutbildning är meriterande. 

Som person är du strukturerad och besitter en pedagogisk förmåga. Du har en vilja att utveckla verksamheten och är socialt kompetent samt har lätt att samarbeta. Stor vikt läggs vid dina pedagogiska och personliga egenskaper samt förmågan att agera ledare. 

Vårt erbjudande
Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Läs mer om förmånerna i vårt kollektivavtal https://skr.se/download/18.5627773817e39e979ef38a75/1642166777278/5520.pdf.

De 14 augusti 2023 kommer en verksamhetsövergång genomföras mellan Region Stockholm och Dille Bolagen AB. Som rapporterats i både media och på våra egna plattformar tidigare kommer Dille Gård AB bli ny huvudman för skolverksamheten, och Dille Berga fastighet AB ny ägare av fastigheten Västerhaninge-Berga 7:8.

Dille Gård har tillstånd från Skolinspektionen att överta och driva både gymnasieverksamheten och gymnasiesärskolan på Berga. Inom Dille finns lång erfarenhet av både lantbruksfastigheter och naturbruksutbildningar, både inom gymnasiet och Vuxenskola/Yrkeshögskola i Ås Jämtland. Målet är nu att nyttja “best of Berga” och “best of Dille” på bägge platserna och på så sätt skapa två starka utbildningsplatser för de gröna näringarna.

Läs mer på Bergas hemsida: https://www.bergagymnasium.se/

Ansökan
Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor, dessa ersätter personligt brev.

För att få en anställning på Berga naturbruksgymnasium ska ett utdrag ur belastningsregister uppvisas. Provanställning kan komma att tillämpas.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Steven Hart, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge, tre mil söder om Stockholm. Vi ägs och drivs av Region Stockholm. Berga är en gymnasieskola med ca 200 elever som inkluderar ett riktigt lantbruk med tillhörande djurstallar, ridhus och internat. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom hästhållning, lantbruk samt lantbruk med jakt- och viltvårdsprofil. Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen som består av ca 50 personer. Gårdens areal uppgår till ca 600 hektar åker, skog och betesmark, vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Vi har en anpassad maskinpark, dikobesättning och får. Vi har 20 ridhästar och 15 travhästar med varierande utbildningsnivå och ålder. På skolan kan även 35 elevhästar uppstallas. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig på Berga även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. https://www.bergagymnasium.se/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Trädgårdsskötsel, anläggning, trädfällning m.m.

Dalarö träd & trädgård AB söker personal. Vi arbetar med trädgårdsskötsel, plantering, beskärning, snickerier, transporter, trädfällning och anläggning. Nu söker vi personal inför sommaren. Arbetet består framför allt av enklare trädgårdsskötsel och en del anläggningsarbeten. Vi arbetar i stort sett bara på Dalarö. Ta en titt på kartan så du ser om det är inom rimligt avstånd från din bostad. Du som söker behöver ha god fysik, ha en positiv inställning o... Visa mer
Dalarö träd & trädgård AB söker personal.
Vi arbetar med trädgårdsskötsel, plantering, beskärning, snickerier, transporter, trädfällning och anläggning.
Nu söker vi personal inför sommaren. Arbetet består framför allt av enklare trädgårdsskötsel och en del anläggningsarbeten. Vi arbetar i stort sett bara på Dalarö. Ta en titt på kartan så du ser om det är inom rimligt avstånd från din bostad.
Du som söker behöver ha god fysik, ha en positiv inställning och gärna vara praktiskt lagd.
Du måste ha erfarenhet av liknande arbeten.
B-körkort och motorsågskörkort är meriterande.
Ansökan inkl. CV tas emot via mail.
Varmt välkommen att söka! Hälsningar, Jeanette Visa mindre

Lantarbetare/maskinförare till Tyresta gård

Stiftelsen Tyrestaskogen förvaltar och utvecklar Tyresta nationalpark och naturreservat, ett 5000 hektar stort område beläget dryga 20 km från centrala Stockholm. Verksamheten bedrivs inom fyra driftsenheter: Fält som jobbar med naturvård och naturbevakning, Tyresta gård som är vårt lantbruk, Lanthandeln som bl.a. säljer gårdens produkter samt naturum Nationalparkernas hus som står för naturvägledning och besökarmottagning. Nu söker vi en lantarbetare/mask... Visa mer
Stiftelsen Tyrestaskogen förvaltar och utvecklar Tyresta nationalpark och naturreservat, ett 5000 hektar stort område beläget dryga 20 km från centrala Stockholm. Verksamheten bedrivs inom fyra driftsenheter: Fält som jobbar med naturvård och naturbevakning, Tyresta gård som är vårt lantbruk, Lanthandeln som bl.a. säljer gårdens produkter samt naturum Nationalparkernas hus som står för naturvägledning och besökarmottagning.
Nu söker vi en lantarbetare/maskinförare till Tyresta gård. Gården är en integrerad del i vår förvaltningsorganisation och har tre huvudsakliga ansvarsområden:
1. Betesdriften, med svenska lantraser så som rödkullor, gotlands- och roslagsfår, bidrar till landskapsvård inom naturreservatet samt produktion av ekologiskt naturbeteskött. Genom att hålla lantraser är vi också en del av ett viktigt bevarandearbete.
2. Växtodlingen syftar till att hålla kulturlandskapet öppet och att producera foder till våra djur.
3. Visningsgården är en populär aktivitet i Tyresta där besökare får bekanta sig med djuren och hur vi arbetar. På gården har vi förutom kor och får även hästar, gotlandshöns, gotlandskaniner och svensk gul anka.
Tyresta gård omfattar idag ca 42 ha växtodling (vall) och ca 33 ha bete. Därtill kommer ytterligare jordbruksmark som är under utveckling bland annat genom nyodling.
Gårdens anställda är för närvarande en övergripande chef, en djuransvarig och en lantarbetare/djurskötare samt ett antal timanställda personer. Fältenheten samverkar även med Gård. Maskinparken innefattar i praktiken resurser för hela produktionskedjan och endast mindre delar utförs genom köpta tjänster
Vi tror att du har gymnasial utbildning från naturbruksgymnasium inriktning jordbruk och/eller minst 3 års erfarenhet i närtid av arbete på svenskt lantbruk med växtodling och djurhållning, gärna från en ekologisk verksamhet. Du har ett intresse för lantbrukets maskiner- och anläggningar och är bekväm med att lösa de mindre tekniska problem som uppkommer. Du attraheras av möjligheten att tillsammans med erfarna och engagerade kollegor arbeta med praktisk natur- och kulturvård i ett av Sveriges mest skyddsvärda områden. Tjänsten är fysiskt krävande och arbetsintensiv året om i alla väder. Självklart har du körkort B för manuell växellåda. Du har tillgång till eget färdmedel till arbetet då lokaltrafiken inte täcker upp för gällande arbetstider. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.
Vi erbjuder en heltidstjänst i, vågar vi säga, en av Sveriges finaste arbetsmiljöer där arbetstiden är schemalagd och även omfattar helger. Under extra arbetsintensiva perioder och vid akuta behov behövs dock därtill flexibelt- och ansvarsfullt synsätt gällande arbetsuppgifterna och arbetstidens förläggning. Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning. Vi kan erbjuda en vacker tjänstebostad i Tyresta by.
Om du har frågor om tjänsten, kontakta chefen för Tyresta gård, Mattias Sjölander via mejl [email protected].
Välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 18 juni 2023. Märk din ansökan med ”Lantarbetare/maskinförare Tyresta gård”, [email protected]. Visa mindre

Landskapsingenjör

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss som Landskapsingenjör Haninge är en kommun med stor bredd i miljöer där både skärgård och stad ingår. Utveckl... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss som Landskapsingenjör
Haninge är en kommun med stor bredd i miljöer där både skärgård och stad ingår.

Utveckling är en del av vår vardag i mötet med kollegor, alla Haningebor och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre. Vi på stadsbyggnadsförvaltningens avdelning Park och natur ansvarar för skötsel och utveckling av kommunens parkmark, bostadsnära skog och utemiljön vid skolor, förskolor och äldreboenden. Vårt uppdrag är att verka för ett varierat och upplevelserikt Haninge och planera för attraktiva parker och utemiljöer för alla. I Haninge kommun får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Vi gillar att göra människor glada och stolta över utemiljön i Haninge. Vi vill synas genom nytänk och satsningar som skapar "snackisar". Vi fångar upp det senaste och bjuder in till samarbete med intressanta profiler i branschen. Något vi kan göra, då vi arbetar till stor del i egen regi, och får utvecklas över yrkesgränser, arbeta med kunskapsöverföring och genomföra projekt från idé till verklighet.

Är du redo för nästa steg i karriären?Ditt uppdrag
Du kommer arbeta i nära samarbete med kollegor både inom egna teamet och inom andra avdelningar. Exempel på arbetsuppgifter:

• Upphandla och byggleda ombyggnad och upprustningsprojekt, ex parkreinvesteringar, lekplatsupprustningar och ombyggnad av skol-/förskolegårdar.
• Bevaka och följa upp skötsentreprenader under garantitiden, både i egna projekt och i exploateringsprojekt.
• Kvalitetssäkra och vara sakkunnig rådgivare i exploateringsprojekt och vid nybyggnad av skol-/förskolegårdar.
• Projektleda verksamhetsutvecklingsprojekt tex nya gräsklippningsstrategier.
• Ajourhålla digitala verksamhetssystem (GIS)Det här söker vi hos dig
Vi söker dig med landskapsingenjörsexamen eller motsvarande. Du har erfarenhet från genomförande av anläggningsprojekt, antingen som beställare eller utförare.

Erfarenhet av markbesiktning, leksäkerhet och GIS-verktyget Q-GIS är meriterande.

Vi önskar dig som är en självgående, strukturerad kollega med stor samarbetsförmåga. Du har en nyfikenhet på digital utveckling och ett intresse av omvärdsbevakning samt gillar hållbart nytänkande kring växtmaterial och växtbäddar samt återvinning av jordmassor.

Du behöver ha B-körkort och förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Vi ser fram emot att välkomna dig som kollega på Haninge kommun.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Trädgårdmästare/odlinsansvarig

Vi håller på att återskapa Arbottnas köks- och fruktträdgårdar och behöver dig som kan hjälpa oss förverkliga vår vision. Arbottna Herrgård ligger på Muskö, 50 min bilresa från Stockholm. Utöver att odla, skörda och sälja grönsaker kommer du även att ansvara för bevattningssystem, stängsling, plantering av fruktträd, utveckling av försäljningskanaler samt rekrytering och arbetsledning av eventuella volontärer och praktikanter. Under 2022 såldes skörden dir... Visa mer
Vi håller på att återskapa Arbottnas köks- och fruktträdgårdar och behöver dig som kan hjälpa oss förverkliga vår vision. Arbottna Herrgård ligger på Muskö, 50 min bilresa från Stockholm. Utöver att odla, skörda och sälja grönsaker kommer du även att ansvara för bevattningssystem, stängsling, plantering av fruktträd, utveckling av försäljningskanaler samt rekrytering och arbetsledning av eventuella volontärer och praktikanter. Under 2022 såldes skörden direkt till konsumenter i närområdet. Säsongen 2023 ska en del av skörden också användas i herrgårdens restaurang.
Till odlingens förfogande finns:
Ca 500 kvadratmeter inhägnad odlingsyta och ytterligare 3000 kvadratmeter förberedd odlingsyta.
Fyrhjulsdriven traktor Fiatagri 4566S med frontlastare och diverse redskap.
55 kvadratmeter tunnelväxthus.

Under vinterhalvåret arbetar du med utvärdering och förberedelser inför kommande odlingssäsong. På vintern kan du vid behov också hjälpa till med exempelvis röjning, underhåll och arbetsuppgifter i herrgården. I teamet på Arbottna finns även en fastighetsskötare och en ansvarig för restaurang, konferenser och bröllop.
För den här rollen söker vi dig som:
Har minst ett par säsongers praktisk erfarenhet av grönsaksodling
Har kunskaper om småskalig grönsaksproduktion så att du kan anpassa odlingsstrategin efter befintliga möjligheter/begränsningar vad gäller hantering, lagring och distribution.
Har uthållighet för fysiskt arbete utomhus i alla sorters väder.
Kan arbeta självständigt med att sköta odlingarna och utveckla dem mot de långsiktiga målen.
Är duktig på att förankra dina idéer och bygga relationer.
Har b-körkort och egen bil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Är det dig vi söker? Skicka ett mejl till [email protected] och berätta om dig själv samt bifoga ditt CV. Visa mindre

Växtskötare Inomhus/Utomhus

Södertörns Växtinredning är ett företag som jobbar med växtinredning, mestadels inomhus men även en del utomhus. Våra kunder finns i hela storstockholm. Du ska vara serviceminded, stresstålig och ha bra fysik (inga allergier). Du ska ha jobbat med växtskötsel utomhus, inomhus eller lämplig utbildning. Växtservice innebär skötsel av växter inomhus hos våra kunder i Stockholms regionen, samt utomhusskötsel under säsong. Du ska även vara behjälplig vid plante... Visa mer
Södertörns Växtinredning är ett företag som jobbar med växtinredning, mestadels inomhus men även en del utomhus. Våra kunder finns i hela storstockholm. Du ska vara serviceminded, stresstålig och ha bra fysik (inga allergier).
Du ska ha jobbat med växtskötsel utomhus, inomhus eller lämplig utbildning.
Växtservice innebär skötsel av växter inomhus hos våra kunder i Stockholms regionen, samt utomhusskötsel under säsong. Du ska även vara behjälplig vid plantering och leverans av nya växtinredningar. Erfarenhet av växtskötsel inomhus är meriterande.
Tjänsten är på heltid men även deltid kan diskuteras. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till camping

Vi söker nu dig med erfarenhet av trädgårdsarbete som är ordningsam och tycker om jobba både i grupp och självständigt. Eftersom en hög servicenivå är viktigt för oss, måste du även gilla kundkontakt då det är en del av arbetet. Det är viktigt att du påläst om området, då även trädgårdspersonalen får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor. Arbetstiderna är varierande och innebär även helgarbete. Tjänsten är fram tills 30/9 med chans ... Visa mer
Vi söker nu dig med erfarenhet av trädgårdsarbete som är ordningsam och tycker om jobba både i grupp och självständigt. Eftersom en hög servicenivå är viktigt för oss, måste du även gilla kundkontakt då det är en del av arbetet. Det är viktigt att du påläst om området, då även trädgårdspersonalen får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor.
Arbetstiderna är varierande och innebär även helgarbete. Tjänsten är fram tills 30/9 med chans till förlängning. Som trädgårdsarbetare kommer du att sköta campings/stugbyns alla grönytor. Det innebär bland annat gräsklippning, skräpplockning, ogräsrensning, trimning och plantering och skötsel av blomsterutsmyckningar samt lättare vaktmästarjobb. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor men innefattas även av enskilt arbete.
Arbetet kan vara fysiskt krävande och du bör vara stresstålig och kunna organisera ditt arbete. 
Det är självklart för oss att gästen står i fokus och att vi samarbetar i teamet och mellan de olika avdelningarna.
Det är viktigt att vi behåller arbetsglädjen uppe även när det är stressigt och mycket händer samtidigt.
Vi hoppas och vill att du delar den företagskultur som vi står för.
 
För att åka till oss kommunalt tar du buss 845 ifrån Västerhaninge (Sommartid går bussarna oftare än under vintern) och schemat anpassas efter busstidtabellen. Det finns även möjlighet att sova över i delad stuga vid behov.

 

Gålö Havsbad är stort och litet på samma gång. Mitt i ett naturresevat, 3,5 mil söder om Stockholm, nära strand, hav och vandringsleder. Här finns 4-stjärning camping, stugor, galmpingtält, konferenslokaler, aktivteter m.m.
Gästerna kommer både från Sverige och övriga delar av Europa. . Vi vill att du som jobbar hos oss tror på att allting går om man bara vill. Det blir roligare så och minnena blir fler. Vi har öppet året om men som allra mest att göra under sommaren med mycket aktiviter, gäster till både anläggningen och till badstrand och naturreservat.
www.galohavsbad.se


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm med verksamhet runt om i Sverige. Hos oss finner du tjänster inom områdena bygg, lager och kontor. Med fokus på prestation hjälper vi både juniora och erfarna arbetssökande till sin nästa anställning. Till ett spännande uppdrag söker vi nu trädgårdsarbetare med intresse för ''det gröna''. Arbetsplatsen du utgår från på morgonen ligger i Tungelsta. Arbetstider är 8-16.30 ... Visa mer
Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm med verksamhet runt om i Sverige. Hos oss finner du tjänster inom områdena bygg, lager och kontor. Med fokus på prestation hjälper vi både juniora och erfarna arbetssökande till sin nästa anställning. Till ett spännande uppdrag söker vi nu trädgårdsarbetare med intresse för ''det gröna''. Arbetsplatsen du utgår från på morgonen ligger i Tungelsta. Arbetstider är 8-16.30 måndag-fredag och lön enligt kollektivavtal.Som trädgårdsarbetare bör du vara flexibel och nyfiken på att testa på nya saker, samtidigt som det är starkt meriterande om du redan har lite gröna fingrar. Fysiskt arbete förekommer och du bör inte vara rädd för att få lite jord under naglarna.

Kvalifikationer Du som söker tycker om att jobba med mängder av olika arbetsuppgifter och trivs med variation på arbetsplatsen. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete även om det är meriterande i urvalet av rätt kandidat. Du behöver vara en service-minded person med intresse för det gröna och ha en vilja att lära dig nya saker.Då en del av jobbet innefattar bilkörning för att exempelvis leverera blommor är B-körkort är ett krav.

Ansökan Är det här ett jobb för dig? Då vill vi träffa dig!Du ansöker på vår hemsida www.b3p.se. Har du frågor är du mer än välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare via mail till [email protected] att vi inte tar emot ansökningar via mail, endast frågor. Visa mindre

Trädgårdsmästare – Blomsterlandet, Haninge

Blomsterlandet söker en trädgårdsmästare för säsongsanställning som har passion för trädgårdsväxter och mötet med kund till vår butik i Haninge. Brinner du för försäljning, service och människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team. För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet... Visa mer
Blomsterlandet söker en trädgårdsmästare för säsongsanställning som har passion för trädgårdsväxter och mötet med kund till vår butik i Haninge.

Brinner du för försäljning, service och människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska kundmötet, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten på avdelningen för trädgårdsväxter behöver du ha kunskaper motsvarande trädgårdsmästare samt ha erfarenhet av försäljning av växter.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av växtskötsel, försäljning, beställning, varumottagning, varuexponering, varuplock och kundservice samt i övrigt förekommande butikssysslor. För tjänsten behöver du även kunna arbeta helger och kvällar.

Om jobbet
Ort: Haninge
Anställningsform: Säsongsanställning ca 20h timmar/vecka ca V. 10-33. Arbetet är förlagt främst kvällar och helger.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg. Visa mindre

Trädgårdmästare/odlinsansvarig

Vi håller på att återskapa Arbottnas köks- och fruktträdgårdar och behöver dig som kan hjälpa oss förverkliga vår vision. Arbottna Herrgård ligger på Muskö, 50 min bilresa från Stockholm. Utöver att odla, skörda och sälja grönsaker kommer du även att ansvara för bevattningssystem, stängsling, plantering av fruktträd, utveckling av försäljningskanaler samt rekrytering och arbetsledning av eventuella volontärer och praktikanter. Under 2022 såldes skörden dir... Visa mer
Vi håller på att återskapa Arbottnas köks- och fruktträdgårdar och behöver dig som kan hjälpa oss förverkliga vår vision. Arbottna Herrgård ligger på Muskö, 50 min bilresa från Stockholm. Utöver att odla, skörda och sälja grönsaker kommer du även att ansvara för bevattningssystem, stängsling, plantering av fruktträd, utveckling av försäljningskanaler samt rekrytering och arbetsledning av eventuella volontärer och praktikanter. Under 2022 såldes skörden direkt till konsumenter i närområdet. Säsongen 2023 ska en del av skörden också användas i herrgårdens restaurang.
Till odlingens förfogande finns:
Ca 500 kvadratmeter inhägnad odlingsyta och ytterligare 3000 kvadratmeter förberedd odlingsyta.
Fyrhjulsdriven traktor Fiatagri 4566S med frontlastare och diverse redskap.
55 kvadratmeter tunnelväxthus.

Under vinterhalvåret arbetar du med utvärdering och förberedelser inför kommande odlingssäsong. På vintern kan du vid behov också hjälpa till med exempelvis röjning, underhåll och arbetsuppgifter i herrgården. I teamet på Arbottna finns även en fastighetsskötare och en ansvarig för restaurang, konferenser och bröllop.
För den här rollen söker vi dig som:
Har minst ett par säsongers praktisk erfarenhet av grönsaksodling
Har kunskaper om småskalig grönsaksproduktion så att du kan anpassa odlingsstrategin efter befintliga möjligheter/begränsningar vad gäller hantering, lagring och distribution.
Har uthållighet för fysiskt arbete utomhus i alla sorters väder.
Kan arbeta självständigt med att sköta odlingarna och utveckla dem mot de långsiktiga målen.
Är duktig på att förankra dina idéer och bygga relationer.
Har b-körkort och egen bil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader. Är det dig vi söker? Skicka ett mejl till [email protected] och berätta om dig själv samt bifoga ditt CV. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong 2023 till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ans... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2023.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
OM TJÄNSTEN
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera.
Säsongen är mellan början av april till slutet av oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
KVALIFIKATIONER
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
OM OSS
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans
ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2023-01-31. Intervjuer sker löpande.
Provanställning kan tillämpas.
Vi tillämpar utdrag från belastningsregistret
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Landskap/trädgårdsingenjör till Haninge pastorat

Nu söker vi en Landskap/trädgårdsingenjör till Haninge pastorat Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska ... Visa mer
Nu söker vi en Landskap/trädgårdsingenjör till Haninge pastorat
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Vi är en förvaltning under utveckling med många varierande uppgifter och nu söker vi en flexibel och kreativ medarbetare som vill vara med och förvalta, förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med kyrkogårdschefen och övriga medarbetare.
Arbetsuppgifter:
Största delen av tjänsten är verksamhetsknutna arbetsuppgifter såsom upprättande och genomförande av vård- och underhållsplaner, kulturvårds, trädvårdsplaner och ta fram förfrågningsunderlag till upphandlingar. Landskapsingenjören svarar också för utformningen av nya gravområden, planteringar och andra utsmyckningar på våra begravningsplatser samt parkmark. Andra uppgifter är revidering av befintliga dokument och planer samt framtagande av växtmaterialförslag samt ansvarig för pastoratets tjänster som erbjuds gravrättsinnehavare. Tjänsten omfattar klart avgränsade ansvarsområden som att driva projekt tillsammans med övriga medarbetare, som hållbarhetsarbete inom begravningsverksamheten och stort inom pastoratet. Landskapsingenjören är också aktiv tillsammans med kyrkogårdschefen i budgetarbetet.
Kvalifikationer:
- Landskapsingenjör/Trädgårdstekniker
- Erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet av drift och underhåll
- Kunskaper om begravningsverksamhet och kulturminnesvård är meriterande
- Erfarenhet av beredande till myndighetsbeslut är meriterande
- Vana att jobba i administrativa system samt digitala kartsystem
- B-körkort
Som person är du positiv, engagerad, lyhörd, noggrann och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga men trivs också med att arbeta självständigt, är analytiskt lagd med en förmåga att se hur de detaljerna hänger samman och bildar en helhet. Du har förmåga till god planering både i det dagliga underhållet och till det långsiktiga arbetet. Bra om du också är pedagogisk lagd och har en förmåga att utrycka dig fackmässigt, muntligt och i skrift med myndigheter m.m. då dialog sker kontinuerligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Om du vill vara med att sätta avtryck i Haninge pastorats ambition att utveckla en modern, hållbar och smart begravningsverksamhet, så tveka inte att söka denna tjänst.
Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid 40 tim./vecka. Provtjänstgöring i 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde: enligt överenskommelse. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Haninge Pastorat

Vi söker KYRKOGÅRDSARBETARE med utbildning inom trädgårdsskötsel Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Verksamheten växer och därför söker vi nu en kyrkogårdsarbetare som har trädgårdsutbildning med tillträde så snart som möjligt. Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet... Visa mer
Vi söker KYRKOGÅRDSARBETARE med utbildning inom trädgårdsskötsel
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Verksamheten växer och därför söker vi nu en kyrkogårdsarbetare som har trädgårdsutbildning med tillträde så snart som möjligt.
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som kyrkogårdsarbetare ingår du i begravningsverksamheten och rapporterar till arbetsledare. Rollen innebär b.la underhåll och skötsel av grönytor, gräsklippning, häckklippning, beskäring, utplantering/vattning av blommor och andra växter, skötsel av grusgångar och snöberedskap. Du kommer även att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
Du ska inneha körkort B och vana av att köra maskiner.
Du skall ha minst 1 årig yrkesutbildning inom trädgård.
Du har växtkunskap och erfarenhet av växthantering
Du skall ha erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet. Visa mindre

Trädgårdsskötsel, anläggning, trädfällning m.m.

Dalarö träd & trädgård AB söker personal. Vi arbetar med trädgårdsskötsel, trädfällning, beskärning, transporter och anläggning. Vi åtar oss även snickeriuppdrag. Nu söker vi personal inom dessa områden. Vi arbetar i stort sett bara på Dalarö. Ta en titt på kartan så du ser om det är inom rimligt avstånd från din bostad. Du som söker behöver ha god fysik, ha en positiv inställning och vara praktiskt lagd. B-körkort är ett krav, motorsågskörkort är merite... Visa mer
Dalarö träd & trädgård AB söker personal.
Vi arbetar med trädgårdsskötsel, trädfällning, beskärning, transporter och anläggning. Vi åtar oss även snickeriuppdrag. Nu söker vi personal inom dessa områden. Vi arbetar i stort sett bara på Dalarö. Ta en titt på kartan så du ser om det är inom rimligt avstånd från din bostad.
Du som söker behöver ha god fysik, ha en positiv inställning och vara praktiskt lagd.
B-körkort är ett krav, motorsågskörkort är meriterande.
Ansökan inkl. CV tas emot via mail.
Varmt välkommen att söka! Hälsningar, Jeanette Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till bisättningsgruppen i Haninge Pastorat

Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framt... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Som kyrkogårdsarbetare ingår du i begravningsverksamheten och rapporterar till arbetsledare. Rollen innebär b.la visning av gravplatser, gravgrävning, medverka vid gravsättningar samt medverka vid begravningsceremonier. Du kommer även att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt, förståelse och öppenhet.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
· Du ska inneha körkort B och vana av att köra maskiner.
· Du skall ha minst 2 årig gymnasieutbildning
· Du har maskinkunskap
· Du skall ha minst 3 års erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet. Visa mindre

Production Engineer

About the role CAKE is looking for a flexible production engineer that will help our growth of producing 50 000 bikes in the near future. The production engineer will be based in Stockholm at our factory, to be as close as possible with the production. The main goal will be to keep the production update with new implementations, and also work hand in hand with the operators to develop more efficient production flow. Developing and maintaining our MES is an... Visa mer
About the role
CAKE is looking for a flexible production engineer that will help our growth of producing 50 000 bikes in the near future. The production engineer will be based in Stockholm at our factory, to be as close as possible with the production. The main goal will be to keep the production update with new implementations, and also work hand in hand with the operators to develop more efficient production flow. Developing and maintaining our MES is an important part of the role.
As a person you should be a problem solver and not afraid of working hands on. Have good communication skills and be able to work in a team. Self motivated and self driven is a big plus!
Some qualifications we think you have
Bachelor in mechanical or industrial engineering or similar is preferred or corresponding on-the-job training and experience
Experience in automotive production or other production types
CAD experience
Experience in manufacturing execution systems
Mechanical hands on skills
English (speaking and writing)
Swedish (speaking)
Driving licence

Responsibilities
Updating standard operating procedures
Change/update processes in the MES system
Help and develop fixtures and tools to make the production more efficient
Analyse bottlenecks and reduce takt time
Helping/improving the factory so it’s updated for audits
Be hands on with troubleshooting certain bikes
Be hands on during pilot runs
Other tasks requested by supervisor or management

About CAKE
CAKE is a Swedish company with a clear mission to inspire towards a zero-emission society, by combining excitement and responsibility in its development of light, quiet, and clean high-performance electric motorcycles and mopeds. Its first model, the Kalk, debuted in January 2018 and received numerous accolades, including the 2019 and 2020 Red Dot Design Award, IF Design Award, Automotive Brand Contest Award, and “Best in Show” designation by several outdoor industry publications. In 2019, CAKE launched the Ösa, a utility platform with an integrated power station and off-road capabilities, which extended their award-winning streak. CAKE expanded into the race scene in November 2020, launching the Kalk OR Race and Kalk INK Race. In September 2021, CAKE released a convenient and light city moped, the Makka, expanding the user matrix further. Building on CAKE’s existing platforms, the :work series of bikes optimized for professional use, including last-mile delivery and service applications, was launched in November 2021.
Learn more about CAKE at: www.ridecake.com Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare med utbildning inom trädgård

Vi söker KYRKOGÅRDSARBETARE med utbildning inom trädgårdsskötsel Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Verksamheten växer och därför söker vi nu en kyrkogårdsarbetare som har trädgårdsutbildning med tillträde så snart som möjligt. Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänskl... Visa mer
Vi söker KYRKOGÅRDSARBETARE med utbildning inom trädgårdsskötsel

Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Verksamheten växer och därför söker vi nu en kyrkogårdsarbetare som har trädgårdsutbildning med tillträde så snart som möjligt.

Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.

Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.

Om rollen
Som kyrkogårdsarbetare ingår du i begravningsverksamheten och rapporterar till kyrkogårdschefen. Rollen innebär b.la underhåll och skötsel av grönytor, gräsklippning, häckklippning, beskäring, utplantering/vattning av blommor och andra växter, skötsel av grusgångar och snöberedskap. Du kommer även att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten.

Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.

Kvalifikationer för rollen
Du ska inneha körkort B och vana av att köra maskiner.
Du skall ha 2 årig yrkesutbildning inom trädgård.
Du har växtkunskap och erfarenhet av växthantering samt
minst 1 års erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet.

Upplysningar om tjänsten: Camilla Rasmussen, t.f Kyrkogårdschef 08-500 658 54
Tjänsten är en tillsvidareanställning motsvarande 100%. Tillträde enl. ök.
Provanställning 6 mån. kan tillämpas.
Vi tillämpar utdrag från belastningsregistret vid en eventuell anställning.
Intervjuer sker löpande.

Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Dagvatteningenjör till Haninge kommun

Ansök    Sep 13    Tng Group AB    Landskapsingenjör
Vill du vara med och bidra till Haninge kommuns tillväxtresa? Nu söker vi Dagvatteningenjörer. Välkommen med din ansökan! Vill du jobba i en organisation där du får möjlighet till personlig kompetensutveckling, stimulerande arbetsuppgifter och som kännetecknas av engagemang och serviceanda? Har du tidigare erfarenhet av dagvattenhantering och vill vara med och utveckla det viktiga arbetet mot klimatanpassningen? Sök rollen som dagvatteningenjör idag! I Ha... Visa mer
Vill du vara med och bidra till Haninge kommuns tillväxtresa? Nu söker vi Dagvatteningenjörer. Välkommen med din ansökan!

Vill du jobba i en organisation där du får möjlighet till personlig kompetensutveckling, stimulerande arbetsuppgifter och som kännetecknas av engagemang och serviceanda? Har du tidigare erfarenhet av dagvattenhantering och vill vara med och utveckla det viktiga arbetet mot klimatanpassningen? Sök rollen som dagvatteningenjör idag! I Haninge kommun får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor för en hållbar och balanserad tillväxt i utförandet av kommunens viktiga samhällsbyggande uppdrag. Haninge kommun var den femte snabbast växande kommunen i landet 2021.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede där du är med och driver utvecklingen och får möjlighet att påverka och göra skillnad. Vi har friskvårdsbidrag, årsarbetstid/flexibel arbetstid och möjlighet till distansarbete, klämdagar, rökfri arbetstid, möjlighet till semesterväxling samt besök hos läkare och tandläkare på betald arbetstid.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du liksom vi vill bidra till utvecklingen av dagvattenhanteringen i Haninge.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

• Ansvara för att planera och ta fram strategiska dokument med riktlinjer och strategier gällande dagvatten- och skyfallsfrågor.
• Delta som kompetensresurs i framtagandet av översiktsplan, lokala åtgärdsprogram, klimatanpassningsplaner och andra liknande dokument som strategisk planering är ansvariga för.
• Bidra med kompetens och ta ansvar för att skyfallsfrågan hanteras i detaljplaneprocessen, i ny- och ombyggnationer och i befintlig miljö.
• Omvärldsbevaka och analysera.
• Stötta med funktioner vid skyfall/klimatanpassning (utveckling och tillämpning inom befintlig miljö samt i ny- och ombyggnation) samt bygglov (granskning av ansökan).
• Hydraulisk modellering samt beställning av utredningar och utredningsarbete inom området.

Värt att veta

VA-avdelningen består av ca 60 personer och du kommer att tillhöra enheten Projekt och utredning på ca 15 personer som bland annat leder investeringsprojekt och deltar i kommunens stadsbyggnadsprojekt. Utredningsgruppen som tillhör Projekt och utredning är en grupp på ca sju personer som jobbar nära varandra, varav två stycken är dagvatteningenjörer, och kommer att utökas med två dagvatteningenjörer till. Det ska byggas en ny organisation med nya arbetsuppgifter och det kommer finnas goda möjligheter att forma sin roll och sina arbetsuppgifter tillsammans med oss där vi kompletterar varandra och utvecklar våra roller samt verkar stöttande för andra avdelningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och rollerna kommer tillsättas vid olika tidpunkter med start enligt överenskommelse (en med start omgående och en med start i februari).

Våra förväntningar

Vi tror att du kan vara civilingenjör, miljöingenjör, hydrolog eller kanske landskapsarkitekt eller innehar någon annan funktion inom samhällsbyggnad/geovetenskap eller motsvarande med minst fyra års yrkeserfarenhet inom dagvatten, exempelvis med projektering och utredning. Vi ser gärna att du har kunskaper inom MIKE programvara och GIS-baserade program.

För att lyckas i rollen har du god datorvana samt mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt eftersom du förväntas skriva utredningar, ärenden m.m. och hålla presentationer i olika forum. Du är bra på att självständigt planera och strukturera ditt eget arbete, gillar att samarbeta med andra samt har förmågan att leda processer.

Tjänsten kräver B-körkort. 

Det är meriterande om du har juridiska kunskaper inom relevant område, exempelvis miljöbalken eller lagen om allmänna vattentjänster.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Trädgårdsskötsel utemiljö säsong

Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare. Anställningen gäller omgående till den sista november 2022 och vi behöver personal till våra områden runt Kista/vällingby/spånga/hässelby Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning... Visa mer
Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare.
Anställningen gäller omgående till den sista november 2022 och vi behöver personal till våra områden runt Kista/vällingby/spånga/hässelby
Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning, lövblåsning, teknisk beskärning, plantering och skötsel av säsongsplanteringar. Det ingår även arbeten som städning, tömma papperskorgar/ askkoppar och ibland lite snickeri och målning.

Har du tidigare erfarenhet eller utbildning så är det meriterande men det allra viktigaste är att du har intresse och vilja att alltid lämna ifrån dig jobb som är väl utförda med hög standard. Du måste klara av att samarbeta med andra i högt tempo. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbete, tjänsten innefattar allt inom trädgård, klippa gräs, odla etc. Erfarenhet krävs. Körkort krävs. Visa mer
Trädgårdsarbete, tjänsten innefattar allt inom trädgård, klippa gräs, odla etc. Erfarenhet krävs. Körkort krävs. Visa mindre

Park/trädgård-arbetare/anläggare

Trädgårds- och parkarbete, tjänsten innefattar allt inom trädgård och parkarbete, klippa gräs, odla etc. Erfarenhet krävs. Körkort krävs. Visa mer
Trädgårds- och parkarbete, tjänsten innefattar allt inom trädgård och parkarbete, klippa gräs, odla etc. Erfarenhet krävs. Körkort krävs. Visa mindre

Miljövärd sökes till resort i Haninge

Om oss: Vår fantastiska anläggning Gålö Havsbad ligger alldeles intill havet med en av Stockholms längsta sandstränder. På området finns bland annat camping, ett femtiotal stugor, vandrarhem, glampingtält, tre samlingslokaler, två servicehus, bastu, bibliotek, reception och bistro. Våra gäster, svenska och internationella, kommer hit för att bo bekvämt, bada, sola, vandra, spela minigolf, besöka bistron mm. Då vi befinner oss endast 35 minuter från Stockho... Visa mer
Om oss:
Vår fantastiska anläggning Gålö Havsbad ligger alldeles intill havet med en av Stockholms längsta sandstränder. På området finns bland annat camping, ett femtiotal stugor, vandrarhem, glampingtält, tre samlingslokaler, två servicehus, bastu, bibliotek, reception och bistro.
Våra gäster, svenska och internationella, kommer hit för att bo bekvämt, bada, sola, vandra, spela minigolf, besöka bistron mm. Då vi befinner oss endast 35 minuter från Stockholm kommer även många för att övernatta och förena hav, strand och natur med en tur in till storstan.
Att arbeta på Gålö Havsbad innebär att det är full fart från morgon till kväll men även gemenskap och många skratt. Det är självklart för oss att gästen står i fokus och att vi samarbetar i teamet och mellan de olika avdelningarna.
Egenskaper:
Du är en öppen, glad, initiativrik, engagerad och noggrann medarbetare med tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel/vaktmästeri. Det är viktigt att du tycker om att jobba såväl självständigt som i grupp samt ha förmåga att sprida glädje till både våra gäster och dina medarbetare. Arbetet kan vara fysiskt krävande och du bör vara stresstålig och kunna organisera ditt arbete för att möta deadlines. Du pratar och förstår svenska i både tal och skrift, engelska är meriterande om du kan. Eftersom en hög servicenivå är viktigt för oss, måste du tycka att gästservice är roligt då det är en del av arbetet. Det är viktigt att du påläst om området, då även fastighetsskötare/vaktmästeri får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu dig med erfarenhet som fastighetsskötare/vaktmästare som är ordningsam och tycker om jobba både i grupp och självständigt. Som fastighetsskötare kommer du att sköta campings/stugbyns alla grönytor. Det innebär bland annat gräsklippning, skräpplockning, ogräsrensning, trimning och plantering och skötsel av blomsterutsmyckningar, underhåll och snickeriarbeten på hela området, sortering och hantering av diverse avfall m.m. Meriterande är om du har röj-motorsågskort och utbildningsbevis för hjullastare. Arbetsuppgifter och rutiner skiljer sig beroende på årstid.
Du kommer arbeta med att säkerställa rutiner och att de följs samt förbättras kontinuerligt, att man arbetar utifrån de policys och riktlinjer som finns inom företaget samt ser till att sprida god stämning och föregå med gott exempel.

Abetstider:
Arbetstiderna är varierande och innebär även helgarbete. Tjänsten är ett årstidsarbetsavtal, dvs du har samma lön varje månad men arbetstiderna kan variera. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Intervjuverna sker löpande och första intervjuvn sker digitalt. Visa mindre

Trädgårdsanläggare till Ute&Co - tidsbegränsad anställning

Nu söker vi 6-7 duktiga trädgårdsarbetare för ett projekt som stäcker sig under 3 veckor, med omgående start. Vi är ett företag som fokuserar mycket på att arbetet ska vara roligt. Man ska skratta och ha roligt på jobbet - då blir resultatet bättre! Jobbet finns i närheten av Haninge. Arbetet som ska utföras består i plantering av ett stort antal växter. Man måste gilla att jobba snabbt och effektivt. Det är en tidsbegränsad anställning under 2-3 veckor,... Visa mer
Nu söker vi 6-7 duktiga trädgårdsarbetare för ett projekt som stäcker sig under 3 veckor, med omgående start.
Vi är ett företag som fokuserar mycket på att arbetet ska vara roligt. Man ska skratta och ha roligt på jobbet - då blir resultatet bättre!
Jobbet finns i närheten av Haninge. Arbetet som ska utföras består i plantering av ett stort antal växter. Man måste gilla att jobba snabbt och effektivt.
Det är en tidsbegränsad anställning under 2-3 veckor, men omgående start inom den närmaste veckan.
Det är klart meriterande om du har erfarenhet av trädgård.
Jobbet är väldigt fysiskt krävande, varför du måste ha väldigt god fysik!
Arbetet kommer vara förlagt till ett bostadsområde i Brandbergen.
Stor vikt sätts vid att du har god fysik. Detta är väldigt viktigt. Jobbet kan stundom vara tungt.
För oss är det superviktigt att du helt obehindrat pratar och skriver bra Svenska.
Du måste vara duktig på att ta ansvar och jobba självständigt.
Jobbet sträcker sig mellan 2-3 veckor.
Verkar detta vara något för dig? Hör av dig direkt! Vi väntar ju på dig! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2022. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, me... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2022.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
OM TJÄNSTEN
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra gröna begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Vi utgår från Västerhaninge och åker därifrån till alla delar av Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering med mera.
Säsongen är mellan början av april till slutet av oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 till 16:00 måndag till fredag.
KVALIFIKATIONSKRAV
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete är meriterande
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
OM OSS
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2022-05-13.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning. Tillträde efter överenskommelse. Visa mindre

Erfaren trädgårdsarbetare för säsongsarbete i Brandbergen

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu erfarna trädgårdsmedarbetare för ett stort planteringsjobb i Brandbergen. Uppdraget kommer påbörjas under första veckan under maj månad och pågå under ca 6 veckor på heltid, Arbetstiden är måndag - fredag mellan kl. 07.00-17.00.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som planterare innebär att du under denna period kommer att designa ett grönområde genom att sköta ett stort antal trädgårdsplanteringar genom att plantera perenner, buskar samt träd efter en färdig växtplanering/ritning. Andra förekommande arbetsuppgifter är vattning av dagens planteringar.Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för växter och planteringar. Du har relevant utbildningsbakgrund för detta uppdrag eller har arbetat med liknande uppdrag tidigare. Som person krävs god samarbetsförmåga, då du kommer arbeta tillsammans i ett team. Du är lyhörd, noggrann, kan arbeta i ett högt tempo samt kunna följa instruktioner och ritningar. Du kommer arbeta utomhus hela tiden, oavsett väder och vind. För att vara aktuell för detta uppdrag krävs god fysik, dvs planterings arbetet innebär att du sitter på huk/knäna och utför dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig att få arbeta utomhus tillsammans med ett härligt gäng som tillsammans ska bygga upp en grönområde/stadsdel med utomhusplanteringar. Här kommer du få vara med om att göra skillnader för medborgarna i Brandbergen.

Ansökan
Låter detta spännande, välkommen in med din ansökan omgående till oss, då det är snabb tillsättning. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi tittar på personlig lämplighet. Visa mindre

Erfaren trädgårdsarbetare för säsongsarbete i Brandbergen

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu erfarna trädgårdsmedarbetare för ett stort planteringsjobb i Brandbergen. Uppdraget kommer påbörjas under första veckan under maj månad och pågå under ca 6 veckor på heltid, Arbetstiden är måndag - fredag mellan kl. 07.00-17.00.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som planterare innebär att du under denna period kommer att designa ett grönområde genom att sköta ett stort antal trädgårdsplanteringar genom att plantera perenner, buskar samt träd efter en färdig växtplanering/ritning. Andra förekommande arbetsuppgifter är vattning av dagens planteringar.Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för växter och planteringar. Du har relevant utbildningsbakgrund för detta uppdrag eller har arbetat med liknande uppdrag tidigare. Som person krävs god samarbetsförmåga, då du kommer arbeta tillsammans i ett team. Du är lyhörd, noggrann, kan arbeta i ett högt tempo samt kunna följa instruktioner och ritningar. Du kommer arbeta utomhus hela tiden, oavsett väder och vind. För att vara aktuell för detta uppdrag krävs god fysik, dvs planterings arbetet innebär att du sitter på huk/knäna och utför dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig att få arbeta utomhus tillsammans med ett härligt gäng som tillsammans ska bygga upp en grönområde/stadsdel med utomhusplanteringar. Här kommer du få vara med om att göra skillnader för medborgarna i Brandbergen.

Ansökan
Låter detta spännande, välkommen in med din ansökan omgående till oss, då det är snabb tillsättning. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi tittar på personlig lämplighet. Visa mindre

Trädgårdsarbetare / trädgårdsskötsel

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i en månad. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kons... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i en månad. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företaget:

Företaget är en kreativ, nyfiken och serviceinriktad partner inom trädgård och utemiljö. Ute & Co brinner för allt som har med trädgård att göra, både utomhus som inomhus. De erbjuder tjänster som innefattar skötsel av anläggningar ute hos kund. De är måna om att följa upp utförda projekt, allt för att kunna kvalitetssäkra arbetet.

Arbetsuppgifter:

Som trädgårdsarbetare hos Ute & Co utför du en större anläggning av kundens utemiljö. Projektet startar i maj då växtleveranser anländer, då innefattar arbetet att genomföra mottagningskontroll samt se till att allt överensstämmer med beställningen. Därefter påbörjas arbetet med att jordslå alla växter i väntan på plantering.

På plats hos kund innefattar arbetsuppgifterna plantering av olika växter (träd, buskar och perenner) som ska grävas ned utifrån de ritningarna som angetts av kund. Det är ett arbete som innefattar tunga lyft och det krävs att du är van vid att arbeta fysiskt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Mycket god fysik, van vid att arbeta med liknande arbetsuppgifter / aktiv i en sport
• Obehindrad svenska / engelska i tal

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerhetsställer att de blir slutförda i tid. Som person tycker du om att samarbeta med andra och tar gärna egna initiativ i ditt arbete. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du självgående i ditt arbete och kan sätta dig in i arbetsuppgifterna med att läsa ritningarna snabbt.

Övrig information:

Start: Maj
Plats: Stockholm, Haninge
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: trädgårdsmästare, trädgårdsskötsel, trädgårdsarbete, växtplantering, trädbeskärning, fastighetsskötare, anläggning, säsongsarbete, Stockholm, Haninge, sommarjobb, växter Visa mindre

Arbetsledare till begravning och bisättning

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begra... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar. Inom pastoratet finns det också begravningskapell.
Beskrivning
Begravning- och bisättningsgruppen utgör en arbetsgrupp inom kyrkogårdsförvaltningen och leds av en kyrkogårdschef. Till begravning- och bisättningsgruppen söker vi nu en arbetsledare som även ska tjänstgöra som kapellvärd, samt samordna arbetsledning och planering tillsammans med pastoratets kyrkogårdsingenjör. Kyrkogårdsingenjören ansvarar för grönytegruppen.
Om rollen
o Som arbetsledare inom gruppen rapporterar du till kyrkogårdschefen.
o Du planerar och leder det dagliga arbetet inom begravning- och bisättningsgruppen som består av ca 4 anställda. En viktig del i arbetet är att ha kontakt med anhöriga, begravningsbyråer och officianter.
o Du representerar enheten vid externa möten och branschträffar.
o Du medverkar vid medarbetarsamtal och deltar vid skyddsronder.
o I din roll som kapellvärd tjänstgör du även vid begravningsceremonier, gravvisningar och urngravsättningar.
o Begravning- och bisättningsgruppen ombesörjer all gravgrävning i pastoratet, utför nödvändiga transporter för verksamheten samt ansvarar för gravstenssäkerhet och ser till att sjunkna gravar blir iordningställda. Vid arbetstoppar samarbetar arbetslaget med annat arbetslag inom förvaltningen.
o Att inventera och medverka vid renovering av s.k. kulturgravar
o Du medverkar till att utveckla alla våra typer av gravskick inom pastoratet
Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom begravningsverksamheten. Inom den sektorn bör du dessutom ha haft erfarenhet av visst personal- och planeringsansvar.
I våra verksamheter krävs goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt samt god datorvana.
Meriterande att du har erfarenhet av markarbeten samt erfarenhet av grönytearbete
Meriterande med grävmaskin/lastmaskin behörighet.
Körkort B är ett krav.
Villkor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Som person är du noggrann, självständig, strukturerad och lyhörd med empatisk förmåga.
Du ska ha god förmåga att samarbeta med olika personer inom olika typer av verksamhetsområden. För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ och ansvarstagande med högt kvalitetsmedvetande.
OM OSS
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansvar och respekt är en del av vår värdegrund och leder oss i de etiska frågor som är en viktig del av vårt arbete.
Information
Tillsvidareanställning 100%, provanställning kan komma att tillämpas.
Start: Enligt överenskommelse
Skicka ditt CV, personligt brev samt löneanspråk till [email protected].
Sista ansökningsdag: 2022-05-11. Visa mindre

Trädgårdsskötsel, anläggning, trädfällning m.m.

Dalarö träd & trädgård AB söker personal! Vi arbetar med trädfällning, beskärning, anläggning och transporter. Förutom arbete inom dessa områden har vi en maskinpark som behöver skötsel och reparationer. Nu söker vi personal inom dessa områden. Vi arbetar i stort sett bara på Dalarö. Ta en titt på kartan så du ser om det är inom rimligt avstånd från din bostad. Du som söker behöver ha god fysik, ha en positiv inställning och vara praktiskt lagd. Meriteran... Visa mer
Dalarö träd & trädgård AB söker personal! Vi arbetar med trädfällning, beskärning, anläggning och transporter. Förutom arbete inom dessa områden har vi en maskinpark som behöver skötsel och reparationer. Nu söker vi personal inom dessa områden. Vi arbetar i stort sett bara på Dalarö. Ta en titt på kartan så du ser om det är inom rimligt avstånd från din bostad.
Du som söker behöver ha god fysik, ha en positiv inställning och vara praktiskt lagd.
Meriterande är kunskap inom stenläggning, snickeriarbete och om du är kunnig och har erfarenhet som maskinmekaniker. Motorsågskörkort, B-körkort och C-körkort är även det ett plus.
Har du erfarenhet och eller stort intresse inom dessa områden och tror detta kan vara något för dej? Mejla då din ansökan inkl. CV.
Varmt välkommen att söka! Hälsningar, Jeanette Visa mindre

Trädgårdsarbetare.

Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare till 2022:s säsong. Anställningen gäller i första hand från april till november 2022 och vi behöver personal till våra områden i Kista. Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning, ... Visa mer
Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare till 2022:s säsong.

Anställningen gäller i första hand från april till november 2022 och vi behöver personal till våra områden i Kista.
Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning, lövblåsning, teknisk beskärning, plantering och skötsel av säsongsplanteringar. Det ingår även arbeten som städning, tömma papperskorgar/ askkoppar och ibland lite snickeri och målning.

Har du tidigare erfarenhet eller utbildning så är det meriterande men det allra viktigaste är att du har intresse och vilja att alltid lämna ifrån dig jobb som är väl utförda med hög standard. Du måste klara av att samarbeta med andra i högt tempo.
B-körkort är ett krav.

Ansökan till [email protected]

Vi kanske ses i vår! ?? Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbete, tjänsten innefattar allt inom trädgård, klippa gräs, odla etc. Erfarenhet krävs. Körkort krävs. Visa mer
Trädgårdsarbete, tjänsten innefattar allt inom trädgård, klippa gräs, odla etc. Erfarenhet krävs. Körkort krävs. Visa mindre

Markarbetare/Anläggare

Markarbetare sökes för div. mark & anläggningsarbeten i Stockholm, ritningskunnig, ska kunna hantera laser, mestadels gå bredvid grävmaskin. Ha erfarenhet av rörläggning div. inom VA-arbeten. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Markarbetare sökes för div. mark & anläggningsarbeten i Stockholm, ritningskunnig, ska kunna hantera laser, mestadels gå bredvid grävmaskin. Ha erfarenhet av rörläggning div. inom VA-arbeten.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Biträdande markförvaltare till Haninge Kommun

Ansök    Nov 9    Haninge kommun    Skogsingenjör
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Välkommen att utvecklas med oss Rollen som biträdande markförvaltare är placerad på Mark & Exploateringsenheten som består av 14 medarbetare. En... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Välkommen att utvecklas med oss

Rollen som biträdande markförvaltare är placerad på Mark & Exploateringsenheten som består av 14 medarbetare.

Enheten har det samlade ansvaret för kommunens markinnehav, utvecklar och förvaltar marken så att en hållbar utbyggnad av kommunens mark säkerställs. Enheten representerar kommunen som markägare och utvecklar kommunens mark från idé till färdigt projekt.

Enheten är en del av avdelningen för samhällsplanering och ledning som tillhör kommunstyrelseförvaltningen. Arbetet på avdelningen har fokus på den regionala stadskärnans tillväxt och utgår från en ekologisk och social, långsiktigt hållbar, samhällsutveckling med människan i centrum.

Välkommen till en spännande tjänst där du får vara med och ta Haninge in i framtiden!

Ditt uppdrag

Den biträdande markförvaltaren har en viktig roll att i team med markförvaltaren prioritera, leda, möjliggöra och följa upp kommunens visioner när det gäller förvaltning av kommunens mark. I biträdande markförvaltarens arbete ingår att vårda och förvalta kommunens skog, naturmark och jordbruksfastigheter på ett långsiktigt ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbart sätt.

I rollen ingår att utföra löpande översyn av kommunens mark avseende nedskräpning, miljöbrott och olaga bosättningar och att tillse att olägenheter åtgärdas. Arbetet innebär många kontakter med medborgare, myndigheter och andra externa aktörer samt internt inom kommunen. Vidare ingår att bistå markförvaltaren med planering och utförande av skogliga åtgärder, väghållning samt tillse att en balanserad viltstam bibehålls genom att i samråd med viltvårdsrådet planlägga jakt- och viltvård på kommunens mark.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av

- Bistå med skötsel av kommunens mark- och skogsinnehav
- Bistå i frågor gällande jakt- och viltvård på kommunägd mark
- Bistå i frågor gällande ansvar och uppföljning avseende arrendatorer/avtalspartner
- Tillsyn av markupplåtelser samt bevakning och uppföljning av upplåtelserna
- Bedömning och planering av åtgärder för riskträd
- Rollen innefattar även hantering av nedskräpning, avfallsdumpning, otillåtet nyttjande av mark samt olagliga bosättningar

Det här söker vi hos dig

Du som vill bli vår biträdande markförvaltare bör ha lämplig utbildning och flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande att ha arbetat inom markskötsel och/eller skogsbruk. Du arbetar obehindrat i Officepaketet, har förhandlingsvana samt uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska. Körkort B är ett krav.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta med fastighetssystem, kartsystem och ärendehanteringssystem. Tidigare erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation är meriterande.

Rollen är till stor del operativ och ställer höga krav på självständighet, initiativtagande och god samarbetsförmåga. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och IT-vana för att kunna återkoppla på ärenden gällande kommunens mark på ett tillfredsställande sätt.


Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Hos oss blir du en del av en välfungerande kompetent arbetsgrupp med en stor öppenhet för varandra. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Haninge kommun med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Håkan Kempel   [email protected] eller [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Trädgård (Trädbeskärning)

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar, beskära träd, rensa ogräs mm..

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbete, anläggning och snöskottning

Vi är ett företag som arbetar med trädgårdsskötsel, beskärning, träd- och sektionsfällning, nyplantering, anläggningsarbeten och snöskottning. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till inom dessa områden. Arbetsplatsen är Dalarö med omnejd. Du som söker bör ha god fysik och klara tunga lyft. Du kommer arbeta både ensam och i grupp. Du som söker är social, noggrann och bra på att planera din arbetstid. Motorsågskörkort och/eller vana att köra och sköta om ... Visa mer
Vi är ett företag som arbetar med trädgårdsskötsel, beskärning, träd- och sektionsfällning, nyplantering, anläggningsarbeten och snöskottning.
Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till inom dessa områden. Arbetsplatsen är Dalarö med omnejd. Du som söker bör ha god fysik och klara tunga lyft. Du kommer arbeta både ensam och i grupp. Du som söker är social, noggrann och bra på att planera din arbetstid. Motorsågskörkort och/eller vana att köra och sköta om maskiner är meriterande. Välkommen att söka tjänsten! Visa mindre

Arborist sökes

Dalarö Tjänsten innebär för arborist sedvanliga arbetsuppgifter. Denna tjänst innefattar även en del trädgårdsskötsel och anläggningsarbeten. Vi finns på Dalarö och arbetar mestadels på Dalarö och Smådalarö. B-körkort krävs då du kommer behöva kunna förflytta dej mellan olika platser. Du som söker är en trevlig person med rätt inställning mot kunder och arbetskollegor. Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Varmt ... Visa mer
Dalarö
Tjänsten innebär för arborist sedvanliga arbetsuppgifter. Denna tjänst innefattar även en del trädgårdsskötsel och anläggningsarbeten. Vi finns på Dalarö och arbetar mestadels på Dalarö och Smådalarö. B-körkort krävs då du kommer behöva kunna förflytta dej mellan olika platser.
Du som söker är en trevlig person med rätt inställning mot kunder och arbetskollegor.
Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Varmt välkommen att höra av dej! Visa mindre

Markarbetare/Anläggare

Markarbetare sökes för div. mark & anläggningsarbeten i Stockholm, ritningskunnig, ska kunna hantera laser, mestadels gå bredvid grävmaskin. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Markarbetare sökes för div. mark & anläggningsarbeten i Stockholm, ritningskunnig, ska kunna hantera laser, mestadels gå bredvid grävmaskin.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsmästare Haninge

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst... Visa mer
Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Växjö.

För klients räkning söker vi nu en erfaren Trädgårdsmästare helst med bred kunskap om park- och trädgårdsskötsel på en större egendom. Du kommer att jobba i ett team med flera trädgårdsmedarbetare och rapportera till fastighetschefen.
 
Vi erbjuder:

• Ett helt unikt arbete med huvudansvar för utemiljön på en större egendom med både park- och naturtomt, trädgårdar och markområden med ängsmark, gräsmattor och grusgångar.
• Mycket goda anställningsvillkor med en bra lön, tjänstepension, friskvårdsbidrag och 6 veckors semester.
• En trevlig arbetsmiljö med positiva och härliga arbetskamrater och en modern maskinpark.
Dina erfarenheter:

• Vi ser helst att du är utbildad trädgårdsmästare eller har motsvarande kunskaper och att du har minst 5 års erfarenhet av trädgårdsskötsel, gärna på en större trädgårdsanläggning.
• Du har arbetat självständigt med stor frihet och är duktig på att planera och prioritera ditt arbete.
• Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datakunskaper.
Arbetsplatsen är belägen på Dalarö i Haninge kommun.
 
Har du frågor är du välkommen att ringa Mikael Ohlsson på Bang & Nielsen som är ansvarig för denna rekrytering. Mobil 0708-838342.
 
Välkommen med din ansökan via vår hemsida https://www.bangnielsen.se/lediga-jobb/ och svara på våra kompletterande frågor. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
 Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Lantbrukare/arbetande förman till Tyresta gård

Stiftelsen Tyrestaskogen förvaltar och utvecklar Tyresta nationalpark och naturreservat, ett 5000 hektar stort område beläget dryga 20 km från centrala Stockholm. Verksamheten bedrivs inom tre driftsenheter: Fält som jobbar med naturvård och naturbevakning, naturum som står för naturvägledning och besökarmottagning samt Tyresta gård. Nu söker vi en lantbrukare och arbetande förman till Tyresta gård. Gården är en integrerad del i vår förvaltningsorganisatio... Visa mer
Stiftelsen Tyrestaskogen förvaltar och utvecklar Tyresta nationalpark och naturreservat, ett 5000 hektar stort område beläget dryga 20 km från centrala Stockholm. Verksamheten bedrivs inom tre driftsenheter: Fält som jobbar med naturvård och naturbevakning, naturum som står för naturvägledning och besökarmottagning samt Tyresta gård.
Nu söker vi en lantbrukare och arbetande förman till Tyresta gård. Gården är en integrerad del i vår förvaltningsorganisation och har tre huvudsakliga ansvarsområden:
ETT: Betesdriften, med svenska lantraser så som rödkullor, gotlands- och roslagsfår, bidrar till landskapsvård inom naturreservatet samt produktion av ekologiskt naturbeteskött. Genom att hålla lantraser är vi också en del av ett viktigt bevarandearbete.
TVÅ: Växtodlingen syftar till att hålla kulturlandskapet öppet och att producera foder till våra djur.
TRE: Visningsgården är en populär aktivitet i Tyresta där besökare får bekanta sig med djuren och hur vi arbetar. På gården har vi förutom kor och får även hästar, gotlandshöns, gotlandskaniner och svensk gul anka.
Tyresta gård omfattar idag ca 23,5 ha växtodling (vall) och ca 42 ha bete. Därtill kommer ytterligare areal jordbruksmark som är under utveckling bl.a. genom nyodling.
Gårdens anställda är för närvarande en övergripande chef, en djurskötare och en lantarbetare samt ett antal timanställda personer. Maskinparken innefattar i praktiken resurser för hela produktionskedjan och endast mindre delar utförs genom köpta tjänster. Tyresta gård utför även mindre entreprenaduppdrag inom närområdet.
Du rapporterar till verksamhetsgrenens chef och kommer att ansvara för och deltaga i den dagliga driften och visningen av Tyresta gård. Vidare ansvarar du för den operativa planeringen för både djurhållning och växtodling. I arbetet ingår också ansvar för administrativa uppgifter som planering av avel, märkning, beten och hagar, rapportering till Jordbruksverket, ansökningar om arealstöd med mera. Tyresta gård samverkar med övriga verksamhetsgrenar och du kommer att vara involverad i vårt gemensamma arbete med att förvalta nationalparken och naturreservatet.
Vi tror att du har en relevant utbildning inom lantbruk och/eller minst 10 års erfarenhet av arbete med djurhållning och växtodling, gärna från en ekologisk verksamhet. Du har gedigen erfarenhet och kunskap av alla former av lantbruksmaskiner samt stor vana av tillhörande service- och reparationsarbeten. Du har också vana av arbetsledning och problemlösning inom lantbruk samt attraheras av möjligheten att tillsammans med erfarna och engagerade kollegor arbeta med praktisk natur- och kulturvård i ett av Sveriges mest skyddsvärda områden. Du har en naturlig fallenhet att hantera människor och ett engagemang för att visa upp vår spännande verksamhet för många besökare. Självklart har du körkort B.
Vi erbjuder en heltidstjänst där arbetstiden är schemalagd och även omfattar helger. Vi har kollektivavtal och tillämpar provanställning. Vi kan erbjuda en vacker tjänstebostad i Tyresta by.
Om du har frågor om tjänsten, kontakta chefen för Tyresta gård, Mattias Sjölander via mail [email protected].
För mer information om Tyresta nationalpark, besök gärna: www.sverigesnationalparker.se/park/tyresta-nationalpark
Välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30 november. Märk din ansökan med ”Lantbrukare Tyresta gård”. Visa mindre

Arborist sökes

För arborist sedvanliga arbetsuppgifter. Denna tjänst innefattar även en del trädgårdsskötsel och anläggningsarbeten. Vi finns på Dalarö och arbetar mestadels på Dalarö och Smådalarö. Du som söker är en trevlig person med rätt inställning mot kunder och arbetskollegor. Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Välkommen att höra av dej! Visa mer
För arborist sedvanliga arbetsuppgifter. Denna tjänst innefattar även en del trädgårdsskötsel och anläggningsarbeten. Vi finns på Dalarö och arbetar mestadels på Dalarö och Smådalarö.
Du som söker är en trevlig person med rätt inställning mot kunder och arbetskollegor.
Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Välkommen att höra av dej! Visa mindre

Anläggare, markbyggare, trädgårdsmästare

Vi söker nu 1 st Anläggare/ markbyggare/trädgårdsmästare Vi söker dig som kan anlägga mark, snickeriarbeten, bygga lekplatser, plattsättning eller har du andra kvalifikationer som du kan bidra med. Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med många olika typer av av stora och mindre projekt. Din erfarenhet Arbetsuppgifter från anläggningsarbeten inom mark, anläggning av grönytor, snickeriarbeten, reparationsarbeten av befintlig utemiljö, lekplatsbyggen ... Visa mer
Vi söker nu 1 st Anläggare/ markbyggare/trädgårdsmästare
Vi söker dig som kan anlägga mark, snickeriarbeten, bygga lekplatser, plattsättning eller har du andra kvalifikationer som du kan bidra med.
Vi erbjuder ett bra och utvecklande arbete med många olika typer av av stora och mindre projekt.
Din erfarenhet
Arbetsuppgifter från anläggningsarbeten inom mark, anläggning av grönytor, snickeriarbeten, reparationsarbeten av befintlig utemiljö, lekplatsbyggen för att nämna några av det uppdrag som väntar just på dig.
Dokumenterad erfarenhet av bygg/ anläggning av markarbeten, murarbeten, plattsättning är en merit och önskemål. Men vi lägger stor vikt till din personlighet.
Du måste vara fysiskt start, god förmåga att läsa ritningar och leda anläggningarna, bra ordningssinne. Goda kunskaper i att hantera samtliga redskap och maskiner som krävs för arbetet.
Maskinkunskap/ förarbevis är mycket meriterande.
B körkort som lägst är ett krav samt tala och läsa svenska flytande
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provtjänstgöring.
Kollektivavtal finns och företaget är medlemmar i Gröna arbetsgivarna.
Branschtillhörighet Trädgårdsanläggarna. Visa mindre

Trädgårdsarbete, anläggning och snöskottning

Vi är ett företag som arbetar med trädgårdsskötsel, beskärning, träd- och sektionsfällning, anläggningsarbeten och snöskottning. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till inom dessa områden. Arbetet sker utomhus och arbetsplatsen är Dalarö med omnejd. Du som söker bör ha god fysik och klara tunga lyft. Du kommer arbeta både ensam och i grupp. Du som söker är social, noggrann och bra på att planera din arbetstid. Motorsågskörkort och vana att köra och sköt... Visa mer
Vi är ett företag som arbetar med trädgårdsskötsel, beskärning, träd- och sektionsfällning, anläggningsarbeten och snöskottning.
Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till inom dessa områden. Arbetet sker utomhus och arbetsplatsen är Dalarö med omnejd. Du som söker bör ha god fysik och klara tunga lyft. Du kommer arbeta både ensam och i grupp. Du som söker är social, noggrann och bra på att planera din arbetstid. Motorsågskörkort och vana att köra och sköta om maskiner är meriterande. Välkommen att söka tjänsten! Visa mindre

Plantagen Länna söker trädgårdsmästare/trädgårdskunning säljmedarbetare

På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som ... Visa mer
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!


Har du trädgårdskompetens och gillar försäljning och kundservice? Sök då tjänsten som Trädgårdsmästare hos oss i Länna och bli en del av vår spännande resa mot att bli Nordens härligaste växthus!

Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsmästare hos oss arbetar framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Sälj- och kundvägledning
• Vattning och skötsel av växter
• Varupåfyllning
• Kassaarbete

Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att säkra det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Du har stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde – trädgård, växter och blommor samt relevant utbildning eller förvärvad erfarenhet inom trädgård. Har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln är det meriterande. Du har också känsla och stort intresse för kundservice samt förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som trädgårdsmästare/trädgårdskunnig säljmedarbetare är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem.  Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Vi strävar efter att ta våra kunder närmare naturens positiva kraft och dina kunskaper inom trädgård är avgörande för att våra kunder ska få rätt hjälp och vägledning, så de väljer att komma tillbaka och handla hos oss igen. 

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja med goda utvecklingsmöjligheter- och karriärmöjligheter. Självklart också en trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 tim/veckan. Önskad start så snart som möjligt. Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger.

Sista ansökningsdatum: 4/10

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!   

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad  och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

För ett växande liv! Visa mindre

Berga Naturbruksgymnasium söker instruktör inom lantbruket

Om tjänsten Du kommer att vara med i drift och skötsel av skolans jordbruk såsom traktorkörning, byggnadsunderhåll, servicearbeten samt andra vanligt förekommande arbeten på ett lantbruk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer Yrkeserfarenhet av lantbruk Körkort, behörighet B med manuell växellåda Meriterande kvalifikationer Grundläggande lantbruksutbildning Motor- och röjmotorsågskort Villkor Tillsvidareanställning med 100 % syssels... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer att vara med i drift och skötsel av skolans jordbruk såsom traktorkörning, byggnadsunderhåll, servicearbeten samt andra vanligt förekommande arbeten på ett lantbruk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer
Yrkeserfarenhet av lantbruk
Körkort, behörighet B med manuell växellåda
Meriterande kvalifikationer
Grundläggande lantbruksutbildning
Motor- och röjmotorsågskort
Villkor
Tillsvidareanställning med 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Tillträde 16 augusti 2021 eller enligt överenskommelse. För att få en anställning inom vår skolverksamhet ska ett utdrag ur belastningsregister uppvisas, du ansöker om ett via polisens hemsida. Urval- och rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag.
Om oss
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge, tre mil söder om Stockholm. Vi ägs och drivs av Region Stockholm. Berga är en gymnasieskola med ca 200 elever som inkluderar ett riktigt lantbruk med tillhörande djurstallar, ridhus och internat. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom hästhållning, lantbruk samt lantbruk med jakt- och viltvårdsprofil. Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen som består av ca 45 personer.
Gårdens areal uppgår till ca 600 hektar åker, skog och betesmark, vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Vi har en anpassad maskinpark, dikobesättning och får.
Vi har 30 rid- och travhästar med varierande utbildningsnivå och ålder. På skolan kan även 35 elevhästar uppstallas. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner:
Lasse Gillberg, driftledare: [email protected] 073-973 4865
Steven Hart, Rektor: [email protected] 073-973 4859 Visa mindre

Berga Naturbruksgymnasium söker instruktör inom lantbruket

Om tjänsten Du kommer att vara med i drift och skötsel av skolans jordbruk såsom traktorkörning, byggnadsunderhåll, servicearbeten samt andra vanligt förekommande arbeten på ett lantbruk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer Yrkeserfarenhet av lantbruk Körkort, behörighet B med manuell växellåda Meriterande kvalifikationer Grundläggande lantbruksutbildning Motor- och röjmotorsågskort Villkor Tillsvidareanställning med 100 % syssels... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer att vara med i drift och skötsel av skolans jordbruk såsom traktorkörning, byggnadsunderhåll, servicearbeten samt andra vanligt förekommande arbeten på ett lantbruk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer
Yrkeserfarenhet av lantbruk
Körkort, behörighet B med manuell växellåda
Meriterande kvalifikationer
Grundläggande lantbruksutbildning
Motor- och röjmotorsågskort
Villkor
Tillsvidareanställning med 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Tillträde 16 augusti 2021 eller enligt överenskommelse. För att få en anställning inom vår skolverksamhet ska ett utdrag ur belastningsregister uppvisas, du ansöker om ett via polisens hemsida. Urval- och rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag.
Om oss
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge, tre mil söder om Stockholm. Vi ägs och drivs av Region Stockholm. Berga är en gymnasieskola med ca 200 elever som inkluderar ett riktigt lantbruk med tillhörande djurstallar, ridhus och internat. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom hästhållning, lantbruk samt lantbruk med jakt- och viltvårdsprofil. Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen som består av ca 45 personer.
Gårdens areal uppgår till ca 600 hektar åker, skog och betesmark, vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Vi har en anpassad maskinpark, dikobesättning och får.
Vi har 30 rid- och travhästar med varierande utbildningsnivå och ålder. På skolan kan även 35 elevhästar uppstallas. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner:
Lasse Gillberg, driftledare: [email protected] 073-973 4865
Steven Hart, Rektor: [email protected] 073-973 4859 Visa mindre

Arbetsledare till arboristföretag

Ansök    Maj 31    Trädkronan AB    Arbetsledare, skogsbruk
Trädkronan AB är ett företag som arbetar med trädvård, naturvård och trädfällning. Våra kunder är kommuner, stadsdelsförvaltningar, företag och privata fastighetsägare. Företaget arbetar främst i Stockholmsområdet. Till Trädkronan AB söker vi nu en Arbetsledare med en central roll i företaget Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande roll inom den gröna sektorn och erfarenhet av branschen. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relatione... Visa mer
Trädkronan AB är ett företag som arbetar med trädvård, naturvård och trädfällning. Våra kunder är kommuner, stadsdelsförvaltningar, företag och privata fastighetsägare. Företaget arbetar främst i Stockholmsområdet. Till Trädkronan AB söker vi nu en Arbetsledare med en central roll i företaget Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande roll inom den gröna sektorn och erfarenhet av branschen. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med kunder och kollegor. Du ska kunna planera och prioritera pågående arbeten utan att du ej behöver detaljstyras. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag och du agerar på ett förtroendeingivande, lugnt och stabilt sätt. Vi förväntar och lägger stort värde vid att du är lojal, pålitlig och ansvarstagande. För att passa i rollen ska du vara självgående och lösningsorienterad med kvalitetstänk.

Krav:
B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift.
God datorvana

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.
Som arbetsledare hos oss kommer du att:
Ansvara för planering, utförande och uppföljning.
Du ansvarar för kontakt med kunder och underentreprenör.
Leder arbetslaget och ger tydliga riktlinjer och motiverar till utveckling.
Skapar ett gott arbetsklimat och ser till att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led. Visa mindre

Berga Naturbruksgymnasium söker instruktör

Om tjänsten Du kommer att vara med i planering, drift och skötsel av skolans drift på jordbruket såsom traktorkörning, byggnadsunderhåll, servicearbeten samt andra vanligt förekommande arbeten på ett lantbruk. Du kommer tillsammans med arbetslaget planera och genomföra undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter inom skolans jordbruk, såväl med växtodling och maskiner som med lantbrukets djur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer G... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer att vara med i planering, drift och skötsel av skolans drift på jordbruket såsom traktorkörning, byggnadsunderhåll, servicearbeten samt andra vanligt förekommande arbeten på ett lantbruk. Du kommer tillsammans med arbetslaget planera och genomföra undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter inom skolans jordbruk, såväl med växtodling och maskiner som med lantbrukets djur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer
Gedigen yrkeserfarenhet av lantbruk
Körkort, behörighet B med manuell växellåda
Meriterande kvalifikationer
Lantmästarutbildning, Agrotekniker
Pedagogisk utbildning samt erfarenhet av undervisning
Motor- och röjmotorsågskort
Utbildningsbevis hjullastare
Kunskaper inom digitalisering inom lantbruket såsom autostyrning mm
Villkor
Tillsvidareanställning med 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. För att få en anställning inom vår skolverksamhet ska ett utdrag ur belastningsregister uppvisas, du ansöker om ett via polisens hemsida. Urval- och rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag.
Om oss
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge, tre mil söder om Stockholm. Vi ägs och drivs av Region Stockholm. Berga är en gymnasieskola med ca 200 elever som inkluderar ett riktigt lantbruk med tillhörande djurstallar, ridhus och internat. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom hästhållning, lantbruk samt lantbruk med jakt- och viltvårdsprofil. Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen som består av ca 45 personer.
Gårdens areal uppgår till ca 600 hektar åker, skog och betesmark, vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Vi har en anpassad maskinpark, dikobesättning och får.
Vi har 30 rid- och travhästar med varierande utbildningsnivå och ålder. På skolan kan även 35 elevhästar uppstallas. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner Lasse Gillberg, driftledare [email protected] 4865, Steven Hart Rektor [email protected] 4859 Visa mindre

Trädgård och städmedarbetare

Vi söker en person på heltid som trädgård och städmedarbetare. Vi arbetar till exempel med villa/radhus/fritidshus-trädgårdar. Gräsklippning, ogräsbekämpning, rabattskötsel, planteringar av växter och städning av trapphus.. Ser fram emot din ansökan ! Språk svenska urdo persiska Körkort B Vita liljans väg 62 12734 Skärhomen 0769499614 Visa mer
Vi söker en person på heltid som trädgård och städmedarbetare.
Vi arbetar till exempel med villa/radhus/fritidshus-trädgårdar.
Gräsklippning, ogräsbekämpning, rabattskötsel, planteringar av växter och städning av trapphus..
Ser fram emot din ansökan !
Språk
svenska
urdo
persiska
Körkort
B


Vita liljans väg 62
12734 Skärhomen
0769499614 Visa mindre

Lantarbetare

På en hästgård, vanligen förekommande arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande. Körkort är ett krav. Van vid att köra traktor, hjullastare och andra lantbruksmaskiner. Kunskap om maskinservice av dessa Svetskunskap önskvärt. Tillsyn, skötsel samt nyanläggning av beteshagar. Önskvärt är erfarenhet av grävmaskin för dikningsarbeten. Tjänsten är på heltid, om möjligt med flexibel arbetstid. Arbetet gäller 1 år från anställningstiden. Ansökningshandling... Visa mer
På en hästgård, vanligen förekommande arbetsuppgifter.
Arbetet är fysiskt krävande.
Körkort är ett krav.
Van vid att köra traktor, hjullastare och andra lantbruksmaskiner.
Kunskap om maskinservice av dessa
Svetskunskap önskvärt.
Tillsyn, skötsel samt nyanläggning av beteshagar.
Önskvärt är erfarenhet av grävmaskin för dikningsarbeten.
Tjänsten är på heltid, om möjligt med flexibel arbetstid.
Arbetet gäller 1 år från anställningstiden.
Ansökningshandlingar hanteras enbart via e-mail.
Ansökan oss tillhanda senast den 6 juni 2020. Visa mindre

Parkarbetare med start omgående

#jobbjustnu Gålö Havsbad (camping & stugby m.m) ligger 3.5 mil söder om Stockholm i ett vackert naturreservat. Vi har vandringsleder, klippor och badstrand runt hörnet. Det är nu dags att göra iordning området inför sommarsäsongen och vi söker nu dig som vill jobba säsong på en turistanläggning fram till september. Som parkarbetare kommer du att sköta campings/stugbyns alla grönytor. Det innebär bland annat gräsklippning, städning, ogräsrensning, trimning ... Visa mer
#jobbjustnu
Gålö Havsbad (camping & stugby m.m) ligger 3.5 mil söder om Stockholm i ett vackert naturreservat. Vi har vandringsleder, klippor och badstrand runt hörnet.
Det är nu dags att göra iordning området inför sommarsäsongen och vi söker nu dig som vill jobba säsong på en turistanläggning fram till september.
Som parkarbetare kommer du att sköta campings/stugbyns alla grönytor. Det innebär bland annat gräsklippning, städning, ogräsrensning, trimning och skötsel av blomsterutsmyckningar.
Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att köra traktor och åkgräsklippare.
Att arbeta säsong på Gålö Havsbad innebär att det är full fart från morgon till kväll men även gemenskap och många skratt. Vi söker nu dig med erfarenhet av parkarbetet som är ordningsam och tycker om att jobba både i grupp och självständigt.
Eftersom en hög servicenivå är viktigt för oss måste du även gilla kundkontakt då det är en del av arbetet.
Arbetstiderna är varierande och innebär även helgarbete enligt ett rullande schema. För att åka till oss kommunalt tar du buss 845 ifrån Västerhaninge (Sommartid går bussarna oftare än under vintern) och schemat anpassas efter busstidtabellen. Det finns även möjlighet att sova över i delad stuga vid behov
Ansökan skickas till [email protected] . Märk ansökan med ”park&gr;önyta”


#jobbjustnu Visa mindre

Travinstruktör till Berga naturbruksgymnasiums hästutbildning

Ansök    Mar 24    REGION STOCKHOLM    Djurskötare, häst
Om dig Den person vi söker ska goda kunskaper om träning av travhästar. Du ska ha ett stort intresse av att utveckla ungdomars kunskaper och förmågor om trav och körning samt att utbilda eleverna till hästskötare. Du har en vilja att utveckla verksamheten, är socialt kompetent och strukturerad. Vi vill att du har god fysik och har god förmåga att köra och gärna rida travhästar då utbildning och körning av travhästar ingår i arbetet. Stor vikt läggs vid din... Visa mer
Om dig
Den person vi söker ska goda kunskaper om träning av travhästar. Du ska ha ett stort intresse av att utveckla ungdomars kunskaper och förmågor om trav och körning samt att utbilda eleverna till hästskötare. Du har en vilja att utveckla verksamheten, är socialt kompetent och strukturerad. Vi vill att du har god fysik och har god förmåga att köra och gärna rida travhästar då utbildning och körning av travhästar ingår i arbetet. Stor vikt läggs vid dina pedagogiska och personliga egenskaper samt förmåga att arbeta självständigt och samarbeta. Du behöver ha körkort för personbil med manuell växellåda.
Kvalifikationer: Gymnasieutbildning och stor erfarenhet av att arbeta i Travstall. Travinstruktörsutbildning och lärarutbildning är meriterande och du bör ha erfarenhet av att undervisa ungdomar i gymnasieålder.
Om tjänsten
Arbetet innebär undervisning i körning och monté, teoriundervisning och praktisk undervisning i häst-, stall- och anläggningsskötsel samt handledning av elever. Du har tillsammans med den andra anställda travinstruktören ansvar att planera för kurserna Ridning och Körning, Trav 1, Trav 2 och Idrott och Hälsa 1- specialisering samt bedöma eleverna utifrån kursernas kunskapskrav. Arbetsdagen startar kl 07.30 och slutar kl 16.30 men vid enstaka tillfällen kan tjänstgöring under kvällar och helger förekomma, t ex när vi har "öppet hus" på skolan. Arbetet innebär dessutom sedvanliga arbetsuppgifter på en hästanläggning såsom stallarbete och skötsel av stallbyggnader samt underhåll av stängsel. Du tillhör ett arbetslag bestående av sex personer som leds av stallchef (Åsa Lind). Tjänstens omfattning är på 100 % och är ett vikariat till och med 2022-10-03 och anställningen planeras starta den 12 april eller efter överenskommelse.
Enklare boende kan eventuellt ordnas på skolan. Det finns eventuellt möjlighet till stallplats på skolan.
Berga är en gymnasieskola med ca 200 elever som inkluderar ett riktigt lantbruk med tillhörande djurstallar, ridhus och internat. Skolan erbjuder gymnasieutbildning inom hästhållning och lantbruk. Gårdens areal uppgår till 600 hektar vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Vi har en omfattande maskinpark, nötdjur och får samt ett 30-tal hästar, varav 15 är ridhästar i varierande utbildningsnivåer och åldrar. På skolan är det även cirka 35 elevhästar uppstallade.
Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner
Åsa Lind
Stallchef
[email protected]
073-973 4850
Steven Hart
Rektor
[email protected]
073-973 4859 Visa mindre

Säsongsarbetare till trädgårdsarbete

Vi på Azalea mark och trädgård AB söker nu säsongsarbetare till 2021:s säsong. Anställningen gäller i första hand från 6/4 - 30/11 2021 och vi behöver personal till våra områden i Nacka och Kista. Vi söker dig som är positiv, självgående och noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning och trimning... Visa mer
Vi på Azalea mark och trädgård AB söker nu säsongsarbetare till 2021:s säsong.


Anställningen gäller i första hand från 6/4 - 30/11 2021 och vi behöver personal till våra områden i Nacka och Kista.
Vi söker dig som är positiv, självgående och noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning och trimning, sandupptagning, tekniskbeskärning, plantering och skötsel av säsongsplanteringar. Det ingår även arbeten som städning, tömma papperskorgar/ askkoppar och ibland lite snickeri och målning. Du bör ha hanterat vanliga trädgårdsmaskiner som t.ex häcksax, gräsklippare och röjsåg tidigare.


Har du tidigare erfarenhet eller utbildning så är det meriterande men det allra viktigaste är att du har intresse och vilja att alltid lämna ifrån dig jobb som är väl utförda med hög standard. Du måste klara av att samarbeta med andra i högt tempo och kunna hantera viss kundkontakt.
B-körkort är önskvärt men inget krav.Ansökan till [email protected] märk med Nacka alternativt Kista.


Vi kanske ses i vår! Visa mindre

Trädgårds Veteraner

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare, säsongsanställda

KYRKOGÅRDSARBETARE, SÄSONGSANSTÄLLDA Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Musk... Visa mer
KYRKOGÅRDSARBETARE, SÄSONGSANSTÄLLDA

Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Vi söker ett antal säsongsanställda under ca perioden April till September 2021
Om rollen
Som kyrkogårdsarbetare ingår du i begravningsverksamheten och rapporterar till Arbetsledaren. Rollerna innebär underhåll och skötsel av grönytor, gräsklippning, häckklippning, utplantering/vattning av blommor och andra växter, skötsel av grusgångar.
Du kommer även att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse. Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
Du ska inneha körkort B och ha trädgårdsutbildning. Du har erfarenhet inom trädgårdsskötsel/grönyteområden. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från begravningsverksamhet.
Upplysningar om tjänsten: Mats Odmark, tf Kyrkogårdschef 073 8419406 eller HR-partner, Tomas Karlsson 076 1080816. Tjänsterna är säsongsanställningar motsvarande 100% och under ca perioden April till September 2021. Tillträde enl. ök. Provanställning kan tillämpas om 3 månader.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-02-14. Vi tillämpar utdrag från belastningsregistret vid en eventuell anställning.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Vi söker dig senior med trädgårdskunskap för uppdrag i Haninge!

Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning ! FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda so... Visa mer
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetens att utföra trädgårdsuppdrag hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov och förväntningar i fokus. Vidare månar du om att skapa goda relationer med våra kunder, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt har arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera inom trädgårdsbranchens tjänsteområden såsom plantering, gräsklippning, häckklippning, bevattning, trädbeskärning mm. Önskvärt är att du innehar körkort för bil.
Hos oss arbetar du för att du kan och vill! Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi värdesätter långsiktighet och kontinuitet, det innebär att vid löpande eller återkommande uppdrag ger vi alltid samma medarbetare uppdraget för att kunden ska känna sig trygg i att känna igen vår medarbetare!


Hos oss går du inte i pension, utan i passion för ditt uppdrag! Visa mindre

Vi söker dig senior med trädbeskärningskunskap för uppdrag i Haninge!!

Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning ! FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda so... Visa mer
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetens att utföra trädbeskärningar av främst fruktträd men även andra arter, hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov och förväntningar i fokus. Vidare månar du om att skapa goda relationer med våra kunder, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt har arbetslivserfarenhet och kunskap av trädbeskärning . Önskvärt är att du innehar körkort för bil.
Hos oss arbetar du för att du kan och vill! Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi värdesätter långsiktighet och kontinuitet, det innebär att vid löpande eller återkommande uppdrag ger vi alltid samma medarbetare uppdraget för att kunden ska känna sig trygg i att känna igen vår medarbetare!


Hos oss går du inte i pension, utan i passion för ditt uppdrag! Visa mindre

Stallpersonal

Stallpersonal sökes till välskött stall i Haninge (södra Stockholm), deltid Söker erfaren, mycket ansvarsfull person för självständigt stallarbete. Fräscht, välskött inackorderingsstall för främst islandshästar (ca 14st). Utfodring, utsläpp, mockning av box och hage (max 5 boxar/dag) samt allmän ”puts” av stall och utanför samt runt ridbanor, ridhus. Arbetet är endast vardagar mellan ca kl07.00.12.00 eller ca kl07.00-ca 13.30 (5 till max 6 timmar/dag). Br... Visa mer
Stallpersonal sökes till välskött stall i Haninge (södra Stockholm), deltid
Söker erfaren, mycket ansvarsfull person för självständigt stallarbete. Fräscht, välskött inackorderingsstall för främst islandshästar (ca 14st). Utfodring, utsläpp, mockning av box och hage (max 5 boxar/dag) samt allmän ”puts” av stall och utanför samt runt ridbanor, ridhus.
Arbetet är endast vardagar mellan ca kl07.00.12.00 eller ca kl07.00-ca 13.30 (5 till max 6 timmar/dag). Bra avtalsenlig lön. Bostad kan förnärvarande inte erbjudas men övernattning kan ske vid behov. Fräscha moderna lokaler för rast finnes inkl dusch mm.
Ingen ridning eller träning av hästar ingår i stalltjänsten.
Stallet ligger i Österhaninge, ca 1.3km från närmaste busshållplats så körkort och bil är önskvärt.
För mer information, vänligen kontakta Lotta via mail: [email protected] Visa mindre

Områdesansvarig/parkdrift

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Områdesansvarig Parkdrift till Haninge Kommun Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med try... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Områdesansvarig Parkdrift till Haninge Kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.

Välkommen att utvecklas med oss

Utveckling är en del av vår vardag, i mötet med kollegor, alla Haningebor och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre.

Vi på stadsbyggnadsförvaltningens avdelning Park och natur ansvarar för skötsel och utveckling av kommunens parkmark, bostadsnära skog och utemiljön vid skolor, förskolor och äldreboenden. Vårt uppdrag är att verka för ett varierat och upplevelserikt Haninge och planera för attraktiva parker och utemiljöer för alla.

Vi gillar att göra människor glada och stolta över utemiljön i Haninge. Vi vill synas genom nytänk och satsningar som skapar ”snackisar”. Vi fångar upp det senaste och bjuder in till samarbete i med intressanta profiler i branschen. Avdelningen Park- och natur är unik med skötsel i egen regi, och en bredd bland medarbetarna från grönytespecialister, parkarbetare till tjänstemän. Tillsammans utvecklas vi över yrkesgränser, arbetar med kunskapsöverföring och genomför projekt från idé till verklighet.

Vi skapar innehållsrika och hållbara gröna miljöer och våra projekt ger oss en unik möjlighet att utvecklas i yrket. Till vardags arbetar vi med förädling av växtmaterialet i parker och grönområden. Vårt sätt att arbeta ställer höga krav på oss i Haninge kommun. Därför behöver vi dig som gillar både visioner och konkret vardag!

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill ha det övergripande ansvaret för ett team inom ett tilldelat geografiskt område. Du har ansvar att utveckla och leda din personal, driva och kvalitetssäkra skötseln i våra fina parker, på fastighetsmark, bostadsnära naturområden och allmänna gröna ytor. Vi vill ha dig som förstår och tycker att innehållsrika och hållbara gröna utemiljöer är viktigt för alla.

Vi söker efter dig som ser möjligheterna att leda ett team med olika kompetenser och tillsammans bidrar till en helhet, vare sig det är traditionell skötsel eller något spännande och utvecklande projekt. Hos oss är samarbete viktigt, med medarbetare, med kollegor och chefer inom och utanför den egna avdelningen och med underentreprenörer m.fl. för att nå de resultat och kvalitéer vi har som mål.

Tjänsten som Områdesansvarig på Park och natur ger möjlighet att vara med att bidra och påverka  Haninge kommuns gröna miljöer.  Vi söker dig som vill få möjlighet att utveckla ditt ledarskap och med din erfarenhet och kunskap om gröna utemiljöer, bidra till att fortsatt utveckling av vår driftsorganisation!

Det här söker vi hos dig

Du är en ledare som motiverar, samordnar, skapar engagemang och delaktighet. Du är trygg i dig själv, har självinsikt och förmåga att kommunicera tydligt. Du kan skilja på det personliga och professionella och förstår att du som ledare är en förebild och bärare arbetsgivarens värderingar. Du är van vid att samspela med personer oavsett bakgrund, värderingar etc. och du relaterar till dem på ett lyhört sätt.

Du förstår och är väl medveten om olika kvalitetsmål, planerar och följer upp för att nå förbättringar i det dagliga arbetet, och du värnar tillgängliga resurser, samordnar och har en god ekonomisk medvetenhet. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbetssätt och slutför dina uppdrag.

Utbildning, kompetens och yrkeserfarenhet

Ett krav är genomförd trädgårdsutbildning, antingen gymnasial, YH, eller annan likvärdig utbildning eller genom praktisk erfarenhet likvärdiga kunskaper.

Krav:

Vi söker dig som har:

- Goda ledaregenskaper.
- Genomgått en eller flera ledarskapsutbildningar alternativt har annan dokumenterad ledarerfarenhet.
- Dokumenterad erfarenhet av trädgårdsskötsel.
- Grundläggande kunskaper i Officepaketet, samt digitalt intresse och förmåga.
- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift i det svenska språket.

Meriterande:

- Erfarenhet av offentlig förvaltning.
- Utbildning från högskola/universitet Landskapsingenjör 120p.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har rökfri arbetstid och klämdagar. I rollen som områdesansvarig ges du möjlighet tillkontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov, såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. I rollen kommer provanställning tillämpas.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Haninge kommun tillsammans med Experis. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Thomasson på [email protected] alt. 070-231 28 05.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

 

 

.

 

. Visa mindre

Kreativ områdesvärd till Haninge Bostäder

Om tjänsten Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi förvaltar bolagets omkring 2350 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd. Nu söker vi ännu en områdesvärd som vill... Visa mer
Om tjänsten
Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi förvaltar bolagets omkring 2350 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar.
Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd.Nu söker vi ännu en områdesvärd som vill vara med på vår resa mot att bli den mest attraktiva hyresvärden i Södertörn.

Som Områdesvärd arbetar du aktivt med social hållbarhet och ser till att allmänna ytor inomhus såväl utomhus är Helt, Rent och Snyggt.Du kommer att genomföra löpande skötselarbete såväl som mer långsiktig planering av utemiljön, vilket omfattar planteringar, säkerhet på lekplatser, skötsel och reparation av markbeläggningar, tvättstugeutrustning och våra allmänna utrymmen.

Du ansvarar även för uppföljning av entreprenörer för utemiljö, såsom snö- och halkbekämpning, mark samt städning i våra områden och utrymmen.
Dessutom ingår ansvar och deltagande i boendedialoger gällande bland annat utemiljö.I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Maria Fjellström på [email protected].

Din profil
Att arbeta hos oss innebär många kontakter med hyresgäster - därför söker vi dig som är en relationsskapare och som samarbetar bra med andra.

Du är lyhörd och trygg i ditt bemötande mot andra människor och förstår vikten av att skapa Helt, Rent och Snyggt i allmänna ytor och grönområden.

Vi tror att du är en kreativ person som gillar att planera, utveckla och driva arbetet framåt samtidigt som du kommer med nya idéer.

Du har en eftergymnasial trädgårdsutbildning och tidigare erfarenhet inom trädgårdsarbete.
Du har B-körkort och goda kunskaper inom Office 365.


Vi erbjuder
Som anställd hos Haninge bostäder har du en fast månadslön, attraktiva förmåner och en trygg och glädjefylld arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar. Visa mindre

Instruktör inom lantbruk

Bergas lantbruk utvecklas och just nu söker vi en instruktör till vår lantbruksutbildning. Berga naturbruksgymnasium är en skola med ett stort skoljordbruk samt en stor och gedigen hästanläggning. Gårdens areal är ca 700 hektar; 370 ha odlingsmark med både ekologisk samt konventionell växtodling med spannmål och vallproduktion, 60 ha betesmark och 260 ha skog.  Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen, ca 50 st, och arbetar hela tiden med att ha eleve... Visa mer
Bergas lantbruk utvecklas och just nu söker vi en instruktör till vår lantbruksutbildning.
Berga naturbruksgymnasium är en skola med ett stort skoljordbruk samt en stor och gedigen hästanläggning. Gårdens areal är ca 700 hektar; 370 ha odlingsmark med både ekologisk samt konventionell växtodling med spannmål och vallproduktion, 60 ha betesmark och 260 ha skog. 
Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen, ca 50 st, och arbetar hela tiden med att ha elevens bästa i fokus. Vi har ett internat med plats för ca 100 elever och även flera elevstall där vi kan stalla upp ca 40 elevhästar.
Som instruktör är du en lösningsinriktad person med mycket social kompetens, som har ordningssinne och stor initiativförmåga och känner dig bekväm med praktiska uppgifter. Du är en viktig del av utbildningen av våra elever, främst på yrkesintroduktionsprogrammet, där du instruerar och handleder elever i teori och praktik. Du är flexibel då det förekommer många olika arbetsuppgifter inom lantbruket.
Eftersom det är en skola är det mycket viktigt att du alltid har eleverna i fokus.
Krav:
- Hantering av olika lantbruksmaskiner och redskap (körning, underhåll och service)
- Datorvana
- B-körkort
Meriterande:
- Lantbrukserfarenhet (växtodling, nöt och får)
- Anläggningsskötsel
- Erfarenhet med elever med NPF
- CE-körkort
- Motorsågskörkort

Om Berga:
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge utanför Stockholm och ägs och drivs av Region Stockholm. Det är en gymnasieskola med ca 200 elever men har även ett lantbruk med tillhörande stallar, ladugård, fårhus, ridhus och internat. Gårdens areal uppgår till 700 hektar vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga, även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Enklare bostäder finns att hyra på gården.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsätts den 1 augusti eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driftledare till Berga naturbruksgymnasium

Ansök    Jun 12    REGION STOCKHOLM    Driftledare, lantbruk
Bergas lantbruk utvecklas och just nu söker vi en erfaren och självständigt arbetande driftledare till vår växtodling och våra djurbesättningar. Berga naturbruksgymnasium är en skola med ett stort skoljordbruk samt en stor och gedigen hästanläggning. Gårdens areal är ca 700 hektar; 370 ha odlingsmark med både ekologisk samt konventionell växtodling med spannmål och vallproduktion, 60 ha betesmark och 260 ha skog.  Om tjänsten Som driftledare ansvarar du f... Visa mer
Bergas lantbruk utvecklas och just nu söker vi en erfaren och självständigt arbetande driftledare till vår växtodling och våra djurbesättningar.
Berga naturbruksgymnasium är en skola med ett stort skoljordbruk samt en stor och gedigen hästanläggning. Gårdens areal är ca 700 hektar; 370 ha odlingsmark med både ekologisk samt konventionell växtodling med spannmål och vallproduktion, 60 ha betesmark och 260 ha skog. 
Om tjänsten
Som driftledare ansvarar du för den dagliga driften gällande växtodling och djurhållning på Berga. Du ansvarar för planering och genomförande av den praktiska växtodlingen. Du leder arbetet med service och underhåll av lantbrukets maskiner samt underhåll av våra djurstallar. Du planerar och utvecklar våra djurbesättningar och produktion av nöt och får. Tillsammans med undervisande lärare och instruktörer ansvarar du för och genomför den praktiska delen gällande lantbruksutbildningen på Berga Gård. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka verksamhetens framtid.
Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen, ca 50 st, och arbetar hela tiden med att ha elevens bästa i fokus. Vi har ett internat med plats för ca 100 elever och även flera elevstall där vi kan stalla upp ca 40 elevhästar.
Som driftledare är du en lösningsinriktad person med mycket social kompetens, som har ordningssinne och stor initiativförmåga. Du arbetar lika bra i team som självständigt. Eftersom det är en skola är det mycket viktigt att du alltid har eleverna i fokus.
Krav
- Lantmästare, driftledarutbildning eller motsvarande
- Datorvana
- B-körkort
Meriterande
- Lantbrukserfarenhet är meriterande, framför allt med växtodling, nöt och får
- Seminering av nöt
- CE-körkort
- Motorsågskörkort
- Sprutcertifikat
Om Berga
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge utanför Stockholm och ägs och drivs av Region Stockholm. Det är en gymnasieskola med ca 200 elever men har även ett lantbruk med tillhörande stallar, ladugård, fårhus, ridhus och internat. Gårdens areal uppgår till 700 hektar vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga, även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Enklare bostäder finns att hyra på gården.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till arboristföretag

Ansök    Feb 18    TRÄDKRONAN AB    Arbetsledare, skogsbruk
Trädkronan AB är ett företag som arbetar med trädvård, naturvård och trädfällning. Våra kunder är kommuner, stadsdelsförvaltningar, företag och privata fastighetsägare. Företaget arbetar främst i Stockholmsområdet. Till Trädkronan AB söker vi nu en Arbetsledare med en central roll i företaget Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande roll inom den gröna sektorn och erfarenhet av branschen. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relatione... Visa mer
Trädkronan AB är ett företag som arbetar med trädvård, naturvård och trädfällning. Våra kunder är kommuner, stadsdelsförvaltningar, företag och privata fastighetsägare. Företaget arbetar främst i Stockholmsområdet. Till Trädkronan AB söker vi nu en Arbetsledare med en central roll i företaget Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande roll inom den gröna sektorn och erfarenhet av branschen. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med kunder och kollegor. Du ska kunna planera och prioritera pågående arbeten utan att du ej behöver detaljstyras. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag och du agerar på ett förtroendeingivande, lugnt och stabilt sätt. Vi förväntar och lägger stort värde vid att du är lojal, pålitlig och ansvarstagande. För att passa i rollen ska du vara självgående och lösningsorienterad med kvalitetstänk.

Krav:
B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift.
God datorvana

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.
Som arbetsledare hos oss kommer du att:
Ansvara för planering, utförande och uppföljning.
Du ansvarar för kontakt med kunder och underentreprenör.
Leder arbetslaget och ger tydliga riktlinjer och motiverar till utveckling.
Skapar ett gott arbetsklimat och ser till att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led. Visa mindre

Miljövärd, säsongsanställning

Gålö Havsbad är en fyrstjärnig turistanläggning vid kusten 3.5 mil söder om Stockholm. Vi ligger mitt i ett vackert naturreservat med vandringsleder och en stor populär strand. Här finns ca 200 campingplatser. 50 stugor, vandrarhem, reception, butik, bistro, konferens-och festlokaler mm. Vi har öppet året om och vår hösgsäsong är under sommaren då vi har många gäster både från Sverige och Europa. Att arbeta säsong på Gålö Havsbad, innebär att det är full f... Visa mer
Gålö Havsbad är en fyrstjärnig turistanläggning vid kusten 3.5 mil söder om Stockholm.
Vi ligger mitt i ett vackert naturreservat med vandringsleder och en stor populär strand.
Här finns ca 200 campingplatser. 50 stugor, vandrarhem, reception, butik, bistro, konferens-och festlokaler mm.
Vi har öppet året om och vår hösgsäsong är under sommaren då vi har många gäster både från Sverige och Europa.
Att arbeta säsong på Gålö Havsbad, innebär att det är full fart från morgon till kväll men även gemenskap och många skratt.
Vi söker nu dig med erfarenhet av utemiljö som är ordningsam och tycker om jobba både i grupp och självständigt.
Eftersom en hög servicenivå är viktigt för oss, måste du även gilla kundkontakt då det är en del av arbetet
Arbetstiderna är varierande och innebär även helgarbete enligt ett rullande schema.
Arbetsuppgifterna:
Som Miljövärd kommer du att sköta campings/stugbyns alla grönytor. Det innebär bland annat gräsklippning, städning, ogräsrensning, trimning och skötsel av blomsterutsmyckningar. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor men innefattas även av enskilt arbete.
Arbetet kan vara fysiskt krävande och du bör vara stresstålig och kunna organisera ditt arbetet för att möta deadlines.
Det är viktigt för oss att gästen står i fokus, att vi samarbetar i teamet men även mellan de olika avdelningarna.
Det är viktigt att vi behåller arbetsglädjen uppe även när det är stressigt och mycket händer samtidigt.
Vi hoppas och vill att du delar den företagskultur som vi står för.
För att åka till oss kommunalt, tar du buss 845 ifrån Västerhaninge (Sommartid går bussarna oftare än under vintern) och schemat anpassas efter busstidtabellen. Det finns även möjlighet att sova över i delad stuga vid behov. Visa mindre

Arborist

Ansök    Feb 18    TRÄDKRONAN AB    Arborist/Trädvårdare
Trädkronan AB är ett företag som arbetar med trädvård och trädfällning. Våra kunder är kommuner, stadsdelsförvaltningar, företag och privata fastighetsägare. Företaget arbetar främst i Stockholmsområdet. Till Trädkronan AB söker vi nu två Arborister med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vi lägger stort värde vid att du är ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad med kvalitetstänk. Andra egenskaper vi söker hos dig är att du har hög servicenivå och soc... Visa mer
Trädkronan AB är ett företag som arbetar med trädvård och trädfällning. Våra kunder är kommuner, stadsdelsförvaltningar, företag och privata fastighetsägare. Företaget arbetar främst i Stockholmsområdet. Till Trädkronan AB söker vi nu två Arborister med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vi lägger stort värde vid att du är ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad med kvalitetstänk. Andra egenskaper vi söker hos dig är att du har hög servicenivå och social kompetens eftersom tjänsten innefattar kundkontakter. Du ska kunna planera och prioritera pågående arbeten utan att du ej behöver detaljstyras och att du är rätt person med arbetsmoral, yrkesstolthet med potential att bli framgångsrik i rollen. Är punktlig och pålitlig.
Vänligen respektera krav nedan. Ansökningar utan relevant utbildning behandlas ej.
Krav:
B-körkort fördel BE kort.
Certifikat i någon form ETW, ISA eller annat betyg från dokumenterad utbildning.
Motorsågsutbildning
Minst 2 års yrkeserfarenhet
Dina arbetsuppgifter som arborist hos oss är samtliga trädvårdsarbeten som beskärning, fällningar, röjning och gallring. Andra uppgifter är riskbedömning/ inspektion/ besiktning och trädvårdsinventering. Planera behov av kranbil och/eller flismaskin och prissättningar. Vi erbjuder ett självständigt och utmanade arbete, där vi förväntar oss att din kunskap kan medverka till att utveckla verksamheten ytterligare i ett välskött företag. Vi arbetar främst i Stockholmsområdet. Boende finnes. Visa mindre

Trädgårdsanläggninngsarbete

Sedvanlig skötsel och anläggning av trädgård i Stockholmsområdet åt främst bostadsrättsföreningar. Kollektivavtal Trädgårdsavtalet (Kommunal) Månadslön Arbetet innefattar även viss snöröjning, plattsättning. Visa mer
Sedvanlig skötsel och anläggning av trädgård i Stockholmsområdet åt främst bostadsrättsföreningar.
Kollektivavtal Trädgårdsavtalet (Kommunal) Månadslön
Arbetet innefattar även viss snöröjning, plattsättning. Visa mindre

Trädgårdsmästare/

Hej ! Det vi söker är dig med minst 2 års erfarenhet med Trädgårdsskötsel/stensättning att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som själklarhet ,samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd att ta i . Låter detta som ett jobb för dig ? Är du välkomen att kontakta oss som fort som ni kan Visa mer
Hej !


Det vi söker är dig med minst 2 års erfarenhet med
Trädgårdsskötsel/stensättning att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som själklarhet ,samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd att ta i .


Låter detta som ett jobb för dig ? Är du välkomen att kontakta oss som fort som ni kan Visa mindre

Vi söker ett flertal behöriga elektriker till våra privatkunder. (126355)

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgård och städmedarbetare

Vi söker en person på heltid som trädgård och städmedarbetare.Vi arbetar till exempel med villa/radhus/fritidshus-trädgårdar.Gräsklippning, ogräsbekämpning, rabattskötsel, planteringar av växter och städning av trapphus..Ser fram emot din ansökan !KörkortBVita liljans väg 6212734 Skärhomen0769499614 Visa mer
Vi söker en person på heltid som trädgård och städmedarbetare.Vi arbetar till exempel med villa/radhus/fritidshus-trädgårdar.Gräsklippning, ogräsbekämpning, rabattskötsel, planteringar av växter och städning av trapphus..Ser fram emot din ansökan !KörkortBVita liljans väg 6212734 Skärhomen0769499614 Visa mindre

Trädgårdsarbete, anläggning och snöskottning

Vi är ett litet familjeföretag som arbetar hos privatpersoner och föreningar med allt inom trädgård och trädgårdsskötsel, träd- och sektionsfällning, beskärning, anläggningsarbeten och snöskottning. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till inom dessa områden. Arbetet sker utomhus och arbetsplatsen är Dalarö med omnejd. Du som söker bör ha god fysik och klara tunga lyft. Du kommer arbeta både ensam och i grupp. Du som söker är social, noggrann och bra på a... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag som arbetar hos privatpersoner och föreningar med allt inom trädgård och trädgårdsskötsel, träd- och sektionsfällning, beskärning, anläggningsarbeten och snöskottning.
Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till inom dessa områden. Arbetet sker utomhus och arbetsplatsen är Dalarö med omnejd. Du som söker bör ha god fysik och klara tunga lyft. Du kommer arbeta både ensam och i grupp. Du som söker är social, noggrann och bra på att planera din arbetstid. Vana att köra traktor eller hjullastare är meriterande. Motorsågskörkort är ett krav. Välkommen att söka tjänsten! Visa mindre

Arborist sökes

För arborist sedvanliga arbetsuppgifter. Tjänsten innefattar även en del trädgårdsskötsel och anläggningsarbeten. Du som söker är en trevlig person med rätt inställning mot kunder och arbetskollegor. Erfarenhet eller utbildning är ett krav. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Välkommen att höra av dej! Visa mer
För arborist sedvanliga arbetsuppgifter. Tjänsten innefattar även en del trädgårdsskötsel och anläggningsarbeten. Du som söker är en trevlig person med rätt inställning mot kunder och arbetskollegor.
Erfarenhet eller utbildning är ett krav. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Välkommen att höra av dej! Visa mindre

Djurskötare / instruktör , smågrisproduktion till Berga naturbruksgymnasium

Du kommer huvudsakligen att arbeta med vår smågrisproduktion. Under perioder kommer du även att instruera våra elever om djur och smågrisproduktion. I dina arbetsuppgifter ingår också att sköta stängsel och utemiljö i anknytning till grishuset. Du har är flexibel och har stor samarbetsförmåga samt tycker om att arbeta med ungdomar. Du är praktiskt lagd, strukturerad och ordningsam. Skolan har ca 150 elever varav ca 70 elever bor på Bergas internat. Skola... Visa mer
Du kommer huvudsakligen att arbeta med vår smågrisproduktion. Under perioder kommer du även att instruera våra elever om djur och smågrisproduktion. I dina arbetsuppgifter ingår också att sköta stängsel och utemiljö i anknytning till grishuset. Du har är flexibel och har stor samarbetsförmåga samt tycker om att arbeta med ungdomar. Du är praktiskt lagd, strukturerad och ordningsam. Skolan har ca 150 elever varav ca 70 elever bor på Bergas internat. Skolan är belägen tre mil söder om Stockholm i en naturskön miljö där gräsytor varvas med hagar, åkrar, skog, hus och djurstallar.Meriterande är om du har tidigare vana från smågrisproduktion samt att kunna utföra enklare reparationer i djurstall. Det är meriterande om du du har djurägarsemin-behörighet och C15-behörighet.Tjänsten är en tillsvidareanställning, 60-100 % semestertjänst.Lön efter överenskommelse. Vi ger friskvårdsbidrag och ersättning för sjukvårdsbesök upp till högkostnadskort.Tjänsten tillsätts den 15 juli, 2019, eller efter överenskommelse. Region Stockholm tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Parkarbetare säsong

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Uppdrag Vi söker nu personer för säsongsanställning. I perioderna maj-september och juni-augusti, söker vi dig som vill arbeta i Haninges kommun... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Uppdrag

Vi söker nu personer för säsongsanställning.

I perioderna maj-september och juni-augusti, söker vi dig som vill arbeta i Haninges kommuns parker, stadsmiljö, fastighetsmark samt bostadsnära natur och grönområden. Du är servicemedveten med god samarbetsförmåga och vill bidra till våra kommuninvånare med en trygg, fin och upplevelserik utemiljö. 

I samarbete med ordinarie parkpersonal, kommer du bland annat arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter så som gräsklippning, ogräsrensning, renhållning, ansning och vattning mm. Du ingår i ett team och i arbetsuppgifterna ingår att delta i viss planering och rapportering.  

I samspelet med arbetskamrater och kommuninvånare krävs att du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Det är viktigt att du gillar att vara flexibel och tillsammans med dina kollegor försöker lösa arbetsuppgifter på ett praktiskt och konstruktivt sätt.

Det här söker vi hos dig

Krav

Relevant utbildning eller erfarenhet av park/grönyteskötsel i offentlig miljö eller likvärdigt. Praktiskt handlag och intresse för att köra och använda trädgårdsmaskiner/verktyg i det dagliga arbetet. Digital förmåga och intresse. Kunskaper i svenska Körkort B

Meriterande

Körkort E

 

Det här kan vi erbjuda dig

Vi har ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, och klämdagar. I rollen ges du möjlighet till kompetensutveckling utifrån behov, såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Stiftelsen Tyrestaskogen söker naturvårdare

Ansök    Apr 12    STIFTELSEN TYRESTASKOGEN    Skogsbrukare
Stiftelsen Tyrestaskogen söker framtidens naturvårdare till Tyresta nationalpark och naturreservatTyresta är ett av Stockholmsregionens mest sevärda och välbesökta skyddade naturområden. Det är ett tätortsnära natur- och kulturlandskap av högsta klass, två mil söder om Stockholms centrum, avsatt för rekreation, naturupplevelser och bevarande av biologisk mångfald.  Kärnområdet utgörs av Tyresta nationalpark med sin stora urskog, en av Sveriges 28 nationalp... Visa mer
Stiftelsen Tyrestaskogen söker framtidens naturvårdare till Tyresta nationalpark och naturreservatTyresta är ett av Stockholmsregionens mest sevärda och välbesökta skyddade naturområden. Det är ett tätortsnära natur- och kulturlandskap av högsta klass, två mil söder om Stockholms centrum, avsatt för rekreation, naturupplevelser och bevarande av biologisk mångfald.  Kärnområdet utgörs av Tyresta nationalpark med sin stora urskog, en av Sveriges 28 nationalparker. Den omges av Tyresta naturreservat, med odlingsmarker och mer kulturpåverkade skogar. Hela Tyrestaområdet är 5 000 hektar stort och har gott om leder och attraktiva målpunkter för besökare. Stiftelsen Tyrestaskogen förvaltar nationalparken, naturreservatet och naturum Nationalparkernas hus enligt beslut av Regeringen, Naturvårdsverket och Länsstyrelsen.Vi vill värna, vårda och visa Tyrestaområdet på bästa sätt. Vår vision är att Tyresta ska vara ett föredöme ifråga om planering, utveckling och förvaltning för naturvård och friluftsliv, såväl nationellt som internationellt. Vi söker nu två naturvårdare, svenska ”rangers”, som vill bidra till att uppfylla vår vision.Vi erbjuder… ett mångfacetterat naturvårdsarbete inom ett stort naturskyddat område ca 45 minuter från Stockholms city. Vi som arbetar här är ett glatt gäng som alla känner starkt för Tyresta. Likväl som vi kan träffas över en öl i stan, umgås vi runt en lägereld i skogen. Varje år gör vi en gemensam studieresa till ett naturskyddat område någonstans i landet.Arbetsbeskrivning Som naturvårdare i Tyresta kommer du att vara nationalparkens och naturreservatets ansikte utåt mot våra besökare, och därmed en nyckelperson i vår förvaltning. Du ingår i fältgruppen. Den leds av en Fältchef och har fullt bemannad tre tillsvidareanställda naturvårdare. Totalt har Stiftelsen tolv tillsvidareanställda.  Arbetsuppgifterna domineras av fysiskt krävande och praktiskt naturvårdsarbete året om. Tillsyns- och städningsarbeten på parkeringar, välbesökta platser och friluftstoaletter är löpande arbeten. Likaså vedhantering för våra eldplatser. Vidare kan du förväntas komma i kontakt med fauna- och floravård samt viss djurhållning. Du är med och underhåller vandringsleder, friluftsanordningar, skidspår och emellanåt våra byggnader. Vid behov kan du behöva arbeta tillfälligt inom i Stiftelsens övriga verksamhetsgrenar jordbruk och naturum. Kvalifikationer Vi söker Dig som har ett lika stort intresse för natur med praktiskt naturvårdsarbete som för människor. Vi vill att du har: - En praktisk basutbildning inom naturbruk, naturvård eller bygg. - Motorsågskörkort klass AB samt röjsågskörkort klass RA. Båda körkorten ska vara utfärdade för högst tre år sedan. Minst ett års yrkesmässig erfarenhet av att använda och i övrigt handha motorsåg och röjsåg. - Erfarenhet av att köra och handha jordbrukstraktor. - Minimum B-körkort för personbil. Vi vill dessutom att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du därutöver har: - Motorsågskörkort klass C eller mer samt röjsågskörkort RB eller mer.-Tillägnat dig dokumenterade goda kunskaper om natur och naturvård i vid bemärkelse. - Flerårig erfarenhet av praktiskt naturvårdsarbete, inklusive förvaltning för friluftsliv. - Erfarenhet av guideverksamhet.Som person är du social, har glimten i ögat och tycker om att kommunicera med människor. Du är arbetsam, lojal, praktiskt lagd och drivande. Du hanterar smått som stort. Du arbetar gärna i grupp men kan även arbeta självständigt och initiativrikt inom givna ramar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ansökan Anställningen omfattar heltid och gäller tillsvidare med tillträde och lön enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen i Tyresta by, Haninge. Schemalagt helg- och kvällsarbete ingår i arbetsuppgifterna under delar av året. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Vi tillämpar provanställning. Möjligheter till bostad finns.Välkommen med Din ansökan, CV och personligt brev senast den 17 maj 2019. Använd i första hand e-post: [email protected]. Alternativt vanligt brev till Mattias Sjölander, Stiftelsen Tyrestaskogen, Tyresta by, 136 59 Vendelsö. Ange ”Ansökan naturvårdare” i mailets ämnesrad, alternativt på kuvertet.Mer informationVill du veta mer om tjänsterna, kontakta Fältchef Mattias Sjölander (från 23/4) [email protected], tel. 070-671 00 76, eller Nationalparkschef Per Wallsten, [email protected], tel. 070-249 81 92. Facklig företrädare är naturvägledare Peder Curman, 070-877 16 81, [email protected]. Allmän Tyrestainformation: www.tyresta.se, www.sverigesnationalparker.se/tyresta, https://www.facebook.com/Tyresta Visa mindre

Traktorförare och park & mark skötsel

Hej. Nu behöver vi på Tutor Consulting ett antal maskinförare som även kan kliva ur maskinen och jobba "för hand" med marken. Tutor Consulting är ett mindre familjärt bemanningsföretag lokaliserat i Haninge kommun. Vi har kunder över hela Stockholms län. Våra kunder är i behov av personal som kan hjälpa dom på deras uppdrag. Du ska ha behörighet att köra traktorer av olika slag inom park och markskötsel. Uppdragen börjar löpande med ganska omgående start. ... Visa mer
Hej.
Nu behöver vi på Tutor Consulting ett antal maskinförare som även kan kliva ur maskinen och jobba "för hand" med marken.
Tutor Consulting är ett mindre familjärt bemanningsföretag lokaliserat i Haninge kommun. Vi har kunder över hela Stockholms län.
Våra kunder är i behov av personal som kan hjälpa dom på deras uppdrag.
Du ska ha behörighet att köra traktorer av olika slag inom park och markskötsel.
Uppdragen börjar löpande med ganska omgående start.
Så vi ser gärna att om du är intresserad skickar din ansökan snarast till oss för en eventuell intervju.
I din ansökan vill vi att du anger löneanspråk.

Kraven på dig är följande :
* Traktor/maskinförar kort
* B-Körkort
* Passa tider
* Svenska språket i tal och skrift
* Inte vara rädd för att arbeta på marken oxå
* Allmänt social och glad prick.

Intresserad ?
Skicka din ansökan till oss på mail
[email protected]

Glöm inte att skriva ditt telefonnummer Visa mindre

Sommarjobb Maj - Augusti

Hej. Vi på Tutor Consulting som jobbar med bemanning. Söker ett antal ungdomar till våra sommaruppdrag för perioden Maj till slutet av Augusti. Uppdragen kommer variera i perioder under dessa månader. Det kommer finnas både Deltid och Heltid samt extra vid behov. Du kommer bli anställd av oss på Tutor Consulting men jobba hos våra kunder runt om i Stockholms län. Uppdragen består mycket av park och markskötsel alltså vattna, kratta, plantera m.m Alltså uto... Visa mer
Hej.
Vi på Tutor Consulting som jobbar med bemanning. Söker ett antal ungdomar till våra sommaruppdrag för perioden Maj till slutet av Augusti. Uppdragen kommer variera i perioder under dessa månader. Det kommer finnas både Deltid och Heltid samt extra vid behov.
Du kommer bli anställd av oss på Tutor Consulting men jobba hos våra kunder runt om i Stockholms län.
Uppdragen består mycket av park och markskötsel alltså vattna, kratta, plantera m.m Alltså utomhus arbete.
Just dessa uppdrag är till för ungdomar i första hand då dessa går bra att kombinera med studier eller annan bisyssla.
Intervjuer kommer att ske löpande i Tungelsta (Haninge kommun)
Fast timlön enligt ungdomsavtal + semesterersättning.
KRAV :
* Svenska språket i tal och skrift
* Passa tider
* Ej mobilprat/surf Under arbetstid.
* Fördel med körkort Dock inget krav.
* Social och glad.

Intresserad ? Skicka ett mail till
[email protected]
Glöm inte lämna telefonnummer Visa mindre

Trädgårdsskötsel i södra stockholm (129202)

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig up... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Handledare parkarbete

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Sommarjobb! Stadsbyggnadsförvaltningens avdelning park och natur söker dig som vill leda och arbeta tillsammans med skolungdomar med enklare parkarb... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Sommarjobb! Stadsbyggnadsförvaltningens avdelning park och natur söker dig som vill leda och arbeta tillsammans med skolungdomar med enklare parkarbete.

Vi söker handledare med mognad, integritet och som kan samarbeta.

Efter en introduktionsutbildning, leder du ett ungdomsteam med fyra ungdomar åt gången under perioden.

Du får massor av frisk luft, motion och möjligheten att testa dina ledaregenskaper.

Lämplig bakgrund kan vara att du studerar på högskola och har tidigare erfarenhet som ledare inom idrott eller annan ungdomsverksamhet.

Krav: B-körkort

Anställningstid: 10 juni till 16 augusti 2019

Lön: 139 kr/h

Välkommen med din ansökan senast 7 april 2019

 Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan kommas att tillsättas efter hand. 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre