Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Haninge

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Digital kommunikatör med skarpt öga för text och bild

Vi söker en vikarierande digital kommunikatör till Haninge pastorat En av våra kommunikatörer går på föräldraledighet och vi söker därför en digitalt driven kommunikatör på ett vikariat med ett skarpt öga för både text och bild. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pa... Visa mer
Vi söker en vikarierande digital kommunikatör till Haninge pastorat
En av våra kommunikatörer går på föräldraledighet och vi söker därför en digitalt driven kommunikatör på ett vikariat med ett skarpt öga för både text och bild.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
Om rollen
En viktig del av din roll kommer bli att producera digitalt material till TikTok, Facebook och Instagram.
I samarbete med dina kommunikatörskollegor planerar du, och har sedan det övergripande ansvaret för genomförandet av produktionen. Alltifrån idé, kontakta personer till färdigt material i våra kanaler. I arbetsuppgifterna ingår också redaktionellt arbete i pastoratets externa och interna kanaler, grafisk produktion samt att vid behov stötta kollegor i kommunikationsfrågor. Arbetet utförs i nära samarbete med dina kommunikatörskollegor. Du kommer också ha mycket samarbete med andra yrkesroller i pastoratet samt kontakt med externa leverantörer.
Vi söker dig som
har en adekvat utbildning och erfarenhet av liknande uppgifter.
har ett utpräglat estetiskt sinne och är noggrann i allt du gör.
är skicklig inom områdena film, sociala medier, grafisk form och webbpublicering.
uttrycker dig väl i tal och skrift och ser varje möjlighet att redigera texter efter olika format, kanaler och målgrupper som en stimulerande utmaning
arbetar obehindrat i Adobeprogrammen & Microsoft 365.
har god kunskap om, och är ständigt nyfiken på nya tekniska hjälpmedel inom kommunikation.
är nyfiken, kreativ och bra på att samarbeta.
har ett strukturerat och effektivt arbetssätt och kan prioritera bland arbetsuppgifter.
delar Svenska kyrkans värderingar.

Det är meriterande om du
har kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer
har erfarenhet av medlemskommunikation och medlemsvård
har kunskap om TikTok
körkort

Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet och en meningsfull och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor.
Du erbjuds en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att både påverka och utvecklas.?
Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher.
Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång. Om du är en god kommunikatör med digitalt sinne och skarpt öga för både text och bild – då är detta en perfekt roll för dig!
Upplysningar om tjänsten:
Tjänsten är ett vikariat tidigast från och med 2024-02-01 och pågår till och med 2025-01-31. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Placering är centralt i Handen, med goda kollektiva transporter.
Skicka din ansökan till: [email protected] i form av ett personligt brev och ett CV. Bifoga gärna exempel på relevanta arbeten du gjort. Vi vill ha din ansökan senast 2024-01-07. Provanställning kan komma att tillämpas och vid eventuell anställning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Märk din ansökan med Digital kommunikatör i ämnesraden.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör

Kommunikatör Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente (Amf 1) utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. Amf 1 söker nu en kommunikatör till operationssektionen vid regementsstaben. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som kommunikatör på operationssektionen kommer du främs... Visa mer
Kommunikatör

Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente (Amf 1) utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. Amf 1 söker nu en kommunikatör till operationssektionen vid regementsstaben.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som kommunikatör på operationssektionen kommer du främst arbeta med det dagliga kommunikationsarbetet både internt och externt. Detta innebär att du, utifrån planer och styrdokument bland annat producerar texter, bilder och filmer för förbandets olika kanaler. Tjänsten är dynamisk och innebär stundtals mycket tid ute i den miljö där förbandet verkar, exempelvis vid övningar och insatser.

KRAV

Kvalifikationer

- Eftergymnasial utbildning inom kommunikation

- God förmåga att anpassa texter till olika kanaler och målgrupper

- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och god förmåga på engelska

- Goda kunskaper kring digitala kanaler såsom sociala medier

- Erfarenhet av arbete inom kommunikation

- B-körkort 

Personliga egenskaper

Vi tror att du har arbetat något år i rollen som kommunikatör, men fortsatt drivs av en vilja att lära och utvecklas vidare. Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och är snabb i din leverans. Du arbetar lika prestigelöst som målmedvetet och fungerar bra i samarbete men är också självgående och tar egna initiativ. Rollen som kommunikatör innebär många kontaktytor, varför en god förmåga att bygga relationer är avgörande.

Meriterande

- Tidigare arbete inom Försvarsmakten

- Tidigare arbete vid annan myndighet och/eller offentlig verksamhet

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningsform: tillsvidare. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning för dig som inte är anställd i myndigheten.

Sysselsättningsgrad: heltid

Arbetsort: Berga

Civil befattning

Tillträdesdatum: så snart som möjligt

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Upplysningar om befattningen

mj Carl Nilsonne chef för operationssektionen, e-post: [email protected]

Fackliga företrädare

OFR-O: Michael Jarkö

OFR/S: Björn Engren

SACO-S-FM: Fredrik Wilson

SEKO: Anders Rydberg

Fackliga företrädare nås via FM växel: 0505-451000.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen och 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Kommunikationschef till Stockholms amfibieregemente

Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente (Amf 1) utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. Amf 1 söker nu en kommunikationchef till operationssektionen vid regementsstaben.   Om tjänsten Kommunikationschefen ansvarar för Stockholms amfibieregementes externa och int... Visa mer
Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente (Amf 1) utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. Amf 1 söker nu en kommunikationchef till operationssektionen vid regementsstaben.

 

Om tjänsten
Kommunikationschefen ansvarar för Stockholms amfibieregementes externa och interna kommunikation. Kommunikationsfunktionen arbetar med myndighetsinformation, marknadskommunikation, varumärkesvård och ledningsstöd till förbandsledningen.

Arbetet som kommunikationschef präglas av att planera kommunikationstjänsten vid förbandet och att arbeta praktiskt med kommunikation. Det innebär att du ansvarar för kommunikationsplaner, styrdokument, intern och extern kommunikation samt leda arbetet i funktionen. I det ingår också att följa verksamheten på plats vilket innebär att vistas ute i fält under motsvarande förhållande som den verksamhet som följs. Till din hjälp har du en kommunikatör som du jobbar tillsammans med. Regementet befinner sig i en expansiv fas vilket innebär att en del av arbetet präglas av förändringskommunikation. Kommunikationschefen omhändertar också press- och mediafrågor.

Kommunikationsfunktionen vid regementet ingår i operationssektionen som är en del av regementets stab. Chefen för operationssektionen är personalansvarig chef och kommunikationschefen har funktionsansvaret för kommunikationstjänsten på regementet och arbetsleder en kommunikatör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser internt och externt utifrån Försvarsmaktens styrande dokument
• Ge stöd till förbandsledningen i kommunikationsfrågor
• Ansvara för upprättande och revidering av styrdokument
• Samordna och kvalitetskontrollera budskap och information i samtliga kanaler, inklusive sociala medier
• Planera, leda och stödja chefers kris- och förändringskommunikation
• Utbilda, stödja och ge råd i medie- och kommunikationsfrågor
• Omvärlds- och tendensbevaka samt analysera utfall, såväl lokalt som centralt

Kvalifikationer


• Kommunikationsutbildning på högskolenivå, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig
• Förmåga att dokumentera i fält
• God förmåga att hantera hårdvara såväl som mjukvara för dokumentation och redigering av insamlat material.
• Mycket god uttrycksförmåga i tal och skrift samt förmåga att anpassa innehållet efter målgrupp och vald kanal
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Svenskt medborgarskap
• B-körkort, manuell

Meriterande 


• Tidigare tjänstgöring inom Försvarsmakten och Amf 1 i synnerhet. Tidigare tjänstgöring i annan myndighet och kunskap om politiskt styrda organisationer
• Erfarenhet av (militärt) stabsarbete
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Kunskap om och förståelse för offentlighetsprincipen såväl som andra lagar som reglerar myndighetens arbete

Personliga egenskaper

Vi tror att du som person är en drivande och nytänkande med erfarenhet inom kommunikation och/eller marknadsföring, som vill utveckla regementets kommunikationstjänst och arbeta aktivt med kommunikation. Du har goda ledaregenskaper, god kommunikationsförmåga och är prestigelös i kontakten med andra.

Tidigare erfarenhet från Försvarsmaktenger dig goda förutsättningar för verksamhetsförståelse. Vi värderar din förmåga att samarbeta och skapa nätverk. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Slutligen ser vi att du delar och lever i enlighet med Försvarsmaktens värdegrund. Du företräder regementet i ditt dagliga arbete, men även övriga delar av Marinen samt Försvarsmakten.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av 
Rekryterande chef är chefen för operationssektion major Carl Nilsonne.

Övrigt 
Anställningsform: Tillsvidare 
Arbetsort: Berga (Västerhaninge) 
Beräknat startdatum: Omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Intervjuer planeras och genomförs löpande efter inkomna intresseanmälningar. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer genomföras innan anställning.

Sista datum för ansökan: 2024-03-12

 

Fackliga representanter

OFR-O: Michael Jarkö
OFR/S: Björn Engren
SACO-S-FM: Fredrik Wilson
SEKO: Lenny Johansson

Fackliga företrädare nås via FM växel: 0505-451000.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen och 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Digital kommunikatör

Digital kommunikatör Vi söker en digitalt driven kommunikatör med kunskap om filmproduktion och ett skarpt öga för både text och bild. Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Väste... Visa mer
Digital kommunikatör
Vi söker en digitalt driven kommunikatör med kunskap om filmproduktion och ett skarpt öga för både text och bild.
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Digital kommunikatör
En viktig del av din roll kommer bli att producera film, från ax till limpa. I samarbete med dina kommunikatörskollegor planerar du filmprojekt, och har sedan det övergripande ansvaret för genomförandet av produktionen. Alltifrån att kontakta personer som ska filmas till att filma, klippa och publicera den färdiga filmen i våra kanaler.
Du kommer att arbeta med pastoratets kommunikation genom att analysera kommunikationsbehov och ta initiativ till lämpliga insatser för olika kanaler och målgrupper. Du kommer att formulera budskap och genomföra aktiviteter samt följa upp och utvärdera. I arbetsuppgifterna ingår också redaktionellt arbete i pastoratets externa och interna kanaler, grafisk produktion i både tryckta och digitala kanaler samt att vid behov stötta kollegor i kommunikationsfrågor.
Arbetet utförs i nära samarbete med dina kommunikatörskollegor. Du kommer också ha mycket samarbete med andra yrkesroller i pastoratet samt kontakt med externa leverantörer.

Vi söker dig som
· har en adekvat utbildning och stor erfarenhet av liknande uppgifter.
· har ett utpräglat estetiskt sinne och är noggrann i allt du gör.
· är mycket skicklig inom områdena film, sociala medier, grafisk form och webbpublicering.
· uttrycker dig väl i tal och skrift och ser varje möjlighet att redigera texter efter olika format, kanaler och målgrupper som en stimulerande utmaning.
· arbetar obehindrat i Adobe InDesign, Photoshop och Premiere Pro.
· har god kunskap om, och är ständigt nyfiken på nya tekniska hjälpmedel inom kommunikation.
· är nyfiken, kreativ och bra på att samarbeta.
· har ett strukturerat och effektivt arbetssätt och kan prioritera bland arbetsuppgifter.
· delar Svenska kyrkans värderingar.

Det är meriterande om du
· har god kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer
· har erfarenhet av medlemskommunikation och medlemsvård
· har vana att arbeta i Microsoft 365 med flera av dess olika verktyg

Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet och en meningsfull och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor. Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång. Om du är en god kommunikatör med digitalt sinne och skarpt öga för både text och bild – då är detta en perfekt roll för dig!

Om tjänsten
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett föräldravikariat på initialt åtta månader, med möjlighet till förlängning. Placering är centralt i Handen, med goda kollektiva transporter. Tillträde snarast möjligt.
Vid frågor, kontakta: Joakim Löfgren, chef kommunikation. Tel 08-555 670 40. E-post: [email protected].
Skicka din ansökan till: [email protected] i form av ett personligt brev och ett CV. Skriv ”Digital kommunikatör” i ämnesraden. Bifoga gärna exempel på relevanta arbeten du gjort. Vi vill ha din ansökan senast 10 april. Ev anställning kan ske tidigare, intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Eventpersonal till Haninge 4-6 maj

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu personal till samplingsevent i Haninge. Är du den sociala och utåtriktade personen vi söker efter till detta Samplingsevent? Vår kund är ett väl etablerat företag som det kommer att vara väldigt tacksamt att marknadsföra genom sampling utomhus. Ni kommer under dessa ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu personal till samplingsevent i Haninge.
Är du den sociala och utåtriktade personen vi söker efter till detta Samplingsevent? Vår kund är ett väl etablerat företag som det kommer att vara väldigt tacksamt att marknadsföra genom sampling utomhus. Ni kommer under dessa tre dagar befinna er på fler olika platser i Haninge.


Dag och tid:
4-6 maj
12-18.00
Lön: 150kr/h (Ink. OB och sem.ersättning)


Ansöker gör du på följande vis:
1.Maila med rubriken "FJ-22" till [email protected]
2.Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc.
3.Bifoga ett nytaget foto
4.Skriv ditt aktuella mobilnummer
5.Bifoga CV och personligt brev


Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "FJ-22". Då kommer vi också att kunna kontakta dig gällande framtida jobb direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Kommunikatör till ESF-projekten Lumena och Conecto (1,5 tjänster)

Samordningsförbundet Östra Södertörn söker tillsammans med sex samordningsförbund i Stockholms län kommunikatörer till två projekt som finansieras av Europeiska socialfonden (ESF) och som kommer att drivas under från våren 2023 och ett par år framåt – Lumena och Conecto. Projekten syftar till att stödja minst 1600 personer i Stockholms län ut till arbete, studier och egen försörjning. Målet är också ökad egenmakt och delaktighet i samhällslivet. Ambitionen... Visa mer
Samordningsförbundet Östra Södertörn söker tillsammans med sex samordningsförbund i Stockholms län kommunikatörer till två projekt som finansieras av Europeiska socialfonden (ESF) och som kommer att drivas under från våren 2023 och ett par år framåt – Lumena och Conecto.
Projekten syftar till att stödja minst 1600 personer i Stockholms län ut till arbete, studier och egen försörjning. Målet är också ökad egenmakt och delaktighet i samhällslivet. Ambitionen är att arbeta metodtroget och möjliggöra ett evidensbaserat stöd. Målgruppen är personer 16-64 år, som har en önskan om att arbeta eller studera, och som är i behov av ett samordnat stöd från flera aktörer för att göra det möjligt. Med projekten vill vi tillgodose behoven hos de målgrupper som är i behov av störst stöd och de som vi i offentlig sektor traditionellt har haft svårast att nå ut till, de som anses stå "längst ifrån arbetsmarknaden". I uppdraget ingår att verka för utveckling av samverkan och att utvärdera samordningsförbundens framtida roll.
För att lyckas med målbilden behöver kompetensen om utmaningar och lösningar stärkas hos medarbetare och chefer inom kommuner, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassa samt hälso- och sjukvården. Med projekten kommer vi därför också att erbjuda seminarier, workshops, föreläsningar och handledning.
Vi kommer att samarbeta med expertis från intresseorganisationer och civilsamhället för projektens genomförande och med akademin för projektets uppföljning och utvärdering. Ambitionen är att bidra till strukturpåverkan lokalt, regionalt och nationellt.
Vi utgår ifrån ett intersektionellt perspektiv vad gäller utmaningar för jämställdhet och jämlikhet. Arbetet sker i nära samverkan mellan samordningsförbundens medlemmar Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, kommuner i Stockholms län och Region Stockholm samt utförare av hälso- och sjukvård i Stockholms län.
De två projekten Lumena och Conecto kommer att genomföras parallellt och med en gemensam projektorganisation.
Läs mer om projekten på https://samordningsforbundetostrasodertorn.se/nyheter/2467-2/
Arbetsuppgifter kommunikatör Lumena och Conecto
Vi söker dig som vill arbeta som kommunikatör i de ESF-finansierade projekten Lumena och Conecto. Du kommer tillsammans med projektens ledningsgrupp och delprojekt att ha ansvar för marknadsföring och informationsspridning om projekten. I rollen ingår att arbeta brett med vanligt förekommande kommunikationsuppgifter för att stötta arbetet i projekten, till exempel genom att arbeta med webb, sociala medier och olika digitala mötesplattformar.
Det innebär bland annat:
· Ta fram en grafisk profil för projektet
· Starta upp en hemsida för projektet
· Ansvara för inbjudningar, nyhetsbrev och olika informationsutskick i digitala plattformar
· Att ge stöd till projektledning och delprojekten att hålla och administrera ZOOM och Teams-möten
· Att formulera tydliga budskap och värderingar
· Att skriva rapporter och presentera resultat på hemsida, i powerpoints och i text
· Att skriva texter som används i dialog med politiska uppdragsgivare och beslutsfattare
· Att formulera seminarie- och mötesinbjudningar
Vi tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap vilket innebär ett stort eget handlingsutrymme att i samverkan leda och driva ditt eget uppdrag.
Kvalifikationer, kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har:
· Några års erfarenhet av kommunikationsarbete
· Goda kunskaper inom projektledning av kommunikationsinsatser
· Erfarenhet av program såsom Officepaketet, Photoshop, Indesign eller motsvarande samt digitala mötesplattformar såsom ZOOM och Teams
· Erfarenhet av kommunikationsarbete hos någon av samordningsförbundens medlemmar
· Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Meriterande
Arbetet som kommunikatör kräver god förståelse för olika målgruppers behov och förutsättningar, och du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.
För att trivas i rollen är du flexibel och kan snabbt ändra ditt förhållningssätt, och du har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare tar du ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt arbete och driver dina processer framåt.
Du gillar att samarbeta med andra och hittar lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du har lätt för att samarbeta med andra och att skapa relationer både hos förbundens medlemmar men också i ett bredare samhällsperspektiv..
Projektarbete kräver ofta ett flexibelt förhållningssätt och kräver att du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och att se möjliga lösningar i uppkomna situationer. Din samarbetsförmåga behöver därför vara mycket god och du har lätt att bygga relationer. Arbetet kräver att du har en god it-kompetens.
Erfarenhet av arbete på en myndighet, i en kommun eller inom hälso- och sjukvården är en fördel samt även tidigare erfarenhet av att arbeta i projektverksamhet.
Som person är du ansvarstagande, självgående och tar egna initiativ. Vi värdesätter noggrannhet samt en öppen och ödmjuk inställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för befattningen.
Du bör dela projektet grundvärderingar som bygger på jämställdhet, jämlikhet, likabehandling och tillgänglighet.
Anställningsform och omfattning
Tjänsten är en projektanställning under perioden 1 april 2023 till 31 december 2024 med möjlighet till förlängning. Då vi rekryterar 1,5 kommunikatörer kan denna fördelas i olika omfattning beroende på sökandes förutsättningar och möjligheter.
Rekryteringsprocessen påbörjas per omgående. Anställningen kommer med största sannolikhet att vara hos Samordningsförbundet Östra Södertörn som är projektägare. Möjligheter finns att förlägga anställningen hos något av de andra sex samordningsförbunden i Stockholms län. Var anställningen förläggs sker i nära dialog och gemensam överenskommelse med dig.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kommunikationsutvecklare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Ditt uppdrag I Haninge kommun är kommunikations- och marknadsenheten samlad på kommunstyrelseförvaltningen och medarbetarna rapporterar till ko... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Ditt uppdrag

I Haninge kommun är kommunikations- och marknadsenheten samlad på kommunstyrelseförvaltningen och medarbetarna rapporterar till kommunikationschefen.

Kommunikationsutvecklarna på enheten stöttar och utvecklar förvaltningarnas kommunikativa förmåga och arbetar också med kommungemensamma uppdrag inom kommunikationsområdet.

För att lyckas med uppdraget är det viktigt med engagemang och vilja att sätta sig in i och förstå verksamheten som du stöttar samt god förmåga att bygga goda relationer. Att vara spindeln i nätet där du samordnar och samarbetar med både interna och externa intressenter är en naturlig del i arbetet.

Rollen kombinerar strategisk och proaktiv planering med operativt kommunikationsarbete. Arbetet med att utveckla och ta fram långsiktiga strategier och kommunikationsplaner varvas med att genomföra praktiska kommunikationsaktiveter. Du kommer att arbeta med att ta fram redaktionellt innehåll, struktur och identifiera behov för att vidareutveckla webb och sociala medier. 

Du kan driva och stödja i olika processer och samverkar med våra samarbetspartners för en samordnad och målgruppsanpassad kommunikation. Du är ett kommunikativt stöd vid möten med invånare och andra intressenter. I arbetet ingår också att beställa tjänster från upphandlade leverantörer inom kommunikationsområdet. 

Det här söker vi hos dig

För tjänsten vill vi att du har:

- Akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning

- Minst fem års arbetslivserfarenhet av strategisk och operativ kommunikation, gärna i komplexa organisationer.

- Erfarenhet av att utvärdera kommunikativt arbete

- Erfarenhet av projektarbete och projektstyrning

- Erfarenhet av att planera och arbeta med event, kampanjer och platsutveckling

- God erfarenhet och kunskap i digital kommunikation; sociala medier, webb (cms-verktyg), film

- Kunskaper i Office.
 
Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation ser vi som meriterande. Likaså att du har vana av kriskommunikation och kommunikation i förändring och eller inom samhällsbyggnad/stora investeringsprojekt.

Personliga kompetenser:

- Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, i tal och skrift

- Du är drivande och kan hantera flera parallella engagemang i ett högt tempo

- Du kan själv strukturera och planera ditt arbete för att nå strategiska mål

- Du har förmågan att lyssna och bygger lätt relationer och nätverk

- Du uppfattar dig själv som nyfiken, intresserad och initiativrik


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid val av medarbetare.


Det här kan vi erbjuda dig

Utvecklas med oss i ett arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer kommer ske löpande. I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kommunikationsutvecklare tidsbegränsat uppdrag

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Ditt uppdrag I Haninge kommun är kommunikations- och marknadsenheten samlad på kommunstyrelseförvaltningen och medarbetarna rapporterar till ko... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Ditt uppdrag

I Haninge kommun är kommunikations- och marknadsenheten samlad på kommunstyrelseförvaltningen och medarbetarna rapporterar till kommunikationschefen.

Kommunikationsutvecklarna på enheten stöttar och utvecklar förvaltningarnas kommunikativa förmåga och arbetar också med kommungemensamma uppdrag.

För att lyckas med uppdraget är det viktigt med engagemang och vilja att sätta sig in i och förstå verksamheten som du stöttar samt god förmåga att bygga goda relationer. Att vara spindeln i nätet där du samordnar och samarbetar med både interna och externa intressenter är en naturlig del i arbetet.

Rollen kombinerar strategisk och proaktiv planering med operativt kommunikationsarbete. Arbetet med att utveckla och ta fram långsiktiga strategier och kommunikationsplaner varvas med att genomföra praktiska kommunikationsaktiveter. Du kommer att arbeta med att ta fram redaktionellt innehåll, struktur och identifiera behov för att vidareutveckla webb och sociala medier. Du är med och utbildar och stöttar lokala redaktörer.

Du kan driva och stödja i olika processer och bidra i arbetet med kriskommunikation. I arbetet ingår också att beställa tjänster från upphandlade leverantörer inom kommunikationsområdet.

Det här söker vi hos dig

- Akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning
- Minst några års arbetslivserfarenhet av strategisk och operativ kommunikation, gärna i komplexa organisationer
- Erfarenhet av att utvärdera kommunikativt arbete
- Erfarenhet av projektarbete och projektstyrning
- Erfarenhet av att planera och arbeta med event och kampanjer
- God erfarenhet och kunskap i digital kommunikation; sociala medier, webb (cms-verktyg), film
- Kunskaper i Office och Adobe Creative Suite
- Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation, till exempel region eller kommun, ser vi som     meriterande. Likaså om du har vana av kriskommunikation och eller marknadskommunikation.

Personliga kompetenser:
- Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, i tal och skrift
- Du är drivande och kan hantera flera parallella engagemang i ett högt tempo
- Du kan själv strukturera och planera ditt arbete för att nå strategiska mål
- Du har förmågan att lyssna och bygger lätt relationer och nätverk
- Du uppfattar dig själv som nyfiken, intresserad och initiativrik

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid val av medarbetare.

Det här kan vi erbjuda dig

Utvecklas med oss i ett arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer.  Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag! Vi söker flera personer utifrån bland annat föräldraledighet och mer specifika uppdrag. Uppdragen varierar i tid från 6 månader till ca 1 år.  Har du frågor om tjänsten , kontakta kommunikationschef Ingeborg Giegold via mail på [email protected], så återkommer jag så snart jag har möjlighet. 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Eventpersonal till samplingsuppdrag i Haninge

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu personal till samplingsuppdrag i Stockholm, Haninge. Söker efter dig som är driven, positiv och självständig till detta uppdrag. Produkten är en smoothie från ett väletablerat svenskt företag så arbetsuppgiften är inte alls komplicerad. Du ska känna dig bekväm i soci... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu personal till samplingsuppdrag i Stockholm, Haninge.
Söker efter dig som är driven, positiv och självständig till detta uppdrag. Produkten är en smoothie från ett väletablerat svenskt företag så arbetsuppgiften är inte alls komplicerad. Du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad. Älskar du smoothies är det självklart ett plus i kanten!


Dagar och tider:
21 mars - 5 april
12-19.00 alt 10-16.00
Lön: 145kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila till [email protected] med rubriken "Smoothie-22"
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Ange din exakta tillgänglighet under dessa datum
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto
6. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)
7.För framtida jobbförfrågningar registrera en profil på Eventpersonal.se


Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "Sampling-22". Då kommer vi också att kunna kontakta dig gällande framtida jobb direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Kommunikatör till Marinstaben

Junior Kommunikatör till Marinstaben Marinstaben är ett marint ledningsförband lokaliserat på Muskö utanför Nynäshamn. Marinstaben utövar en sammanhållen ledning av de marina förbanden vilket omfattar all utbildning, övning samt operationer med marina förband. Marinstaben är under tillväxt och söker en junior kommunikatör som vill vara med och utveckla Marinstaben på Muskö. Befattningen är placerad vid Marinstabens stabsavdelning Huvudsakliga arbetsuppg... Visa mer
Junior Kommunikatör till Marinstaben

Marinstaben är ett marint ledningsförband lokaliserat på Muskö utanför Nynäshamn. Marinstaben utövar en sammanhållen ledning av de marina förbanden vilket omfattar all utbildning, övning samt operationer med marina förband. Marinstaben är under tillväxt och söker en junior kommunikatör som vill vara med och utveckla Marinstaben på Muskö.

Befattningen är placerad vid Marinstabens stabsavdelning

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som junior kommunikatör hos oss kommer du arbeta med intern-, extern- och attraktionskommunikation med planering, producering och publicering av innehåll i våra olika interna och externa kanaler.

Tjänsten innebär att producera text och bild-/filmmaterial. Du kommer även att bedriva omvärldsbevakning för att bevaka nyheter och aktuella händelser för att kunna analysera behov och inriktningar av kommunikationen.

Ditt arbete kommer att innefatta resor.

Du kommer bland annat att arbete med följande:

-       Realisera Marinstabens dagliga och långsiktiga arbete inom kommunikation.

-       Planera och producera kommunikationsaktiviteter och innehåll.

-       Utveckla våra verktyg och kanaler.

-       Administrativt arbete som arkivering, distribution, korrekturläsning, framtagande av presentationsunderlag.

-       Hjälpa till vid olika besök, möten och event.

Krav

·      Eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

·      Erfarenheter i fotografering, redigering av bild och video

·      Svensk medborgare.

·      Körkort B.

Meriterande

·      Goda kunskaper i MS Office

·      Goda kunskaper i dataprogrammet Adobe CS

·      Genomförd grundläggande militär utbildning

Personliga egenskaper

Du är prestigelös och bra på att ta egna initiativ, driva projekt framåt. Du är serviceinriktad och mycket bra på att samarbeta med andra, samtidigt som du trivs med att ta ansvar och verka självständigt. Du är flexibel utifrån rådande omständigheter och kan snabbt anpassa dig till nya omständigheter. Tjänsten kräver att du är mycket strukturerad och organiserad samt har förmåga att prioritera bland många arbetsuppgifter.

Utöver den formella kompetensen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Befattningen är civil. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är en tidsbegränsadanställning max 2år som inleds med en 6-månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Anställningen kräver godkänd registerkontroll Befattningen är placerad vid Marinstaben, arbetsstället är Muskö.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jens Ribestrand, tfn 070-549 99 88, e-post [email protected].

Fackliga representanter

SACO-S       Dick Berzén

OFR/S           Björn Engren

OFR/O          Erik Tollin

SEKO           Anders Rydberg

Kontakt med samtliga via FM växel 08-7887500

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-27. Din ansökan innehåller ett personligt brev där du beskriver hur du motsvarar efterfrågade kompetenser och ett CV (i PDF-format). 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.
Inom ramen för detta arbete har Försvarsmakten organiserat en Marinstab för ledning av de Marina förbanden. Marinstaben är etablerad på Muskö i Haninge kommun.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Eventpersonal till Haninge 4-6 februari

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu personal till samplingsevent i Haninge. Är du den sociala och utåtriktade personen vi söker efter till detta Samplingsevent? Vår kund är ett väl etablerat företag som det kommer att vara väldigt tacksamt att marknadsföra genom sampling utomhus. Ni kommer under dessa ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu personal till samplingsevent i Haninge.
Är du den sociala och utåtriktade personen vi söker efter till detta Samplingsevent? Vår kund är ett väl etablerat företag som det kommer att vara väldigt tacksamt att marknadsföra genom sampling utomhus. Ni kommer under dessa tre dagar befinna er på fler olika platser i Haninge.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utför detta projekt på ett smittsäkert sätt.
Dag och tid:
4-6 februari
12-18.00
Lön: 150kr/h (Ink. OB och sem.ersättning)


Ansöker gör du på följande vis:
1.Maila med rubriken "FJ-22" till [email protected]
2.Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc.
3.Bifoga ett nytaget foto (vi vill känna igen er när ni kommer och jobbar).
4.Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig.
5.Bifoga CV och personligt brev
Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "FJ-22". Då kommer vi också att kunna kontakta dig gällande framtida jobb direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Haninge

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Haninge för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Haninge för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Haninge" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikationsutvecklare projektledare event

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021.


Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.
Ditt uppdrag

Som kommunikationsutvecklare projektledare event ingår du i kommunikations- och marknadsföringsenheten och rapporterar till kommunikationschefen.

Tjänsten är en projektanställning som startar så snart som möjligt och håller på till och med 2022-12-31.

Vi söker dig som är van att agera projektledare och har erfarenhet av att ha drivit flera olika slags events tidigare. Inom kommunen har vi en flerårig tradition av att arrangera ett större event i form av en Haningedag. Under 2022 kommer vi att ha ett jubileumsår och fira Haninge 50 år, vilket innebär att vi kommer att satsa extra mycket med ett större event i form av en Haningedag, men även andra mindre aktiviteter och events under jubileumsåret.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att agera projektledare för och driva arbetet med vårt jubileumsevent Haninge 50 år, men även andra aktiviteter under vårt jubileumsår. Som projektledare ska du kunna arbeta både strategiskt och operativt, eftersom du kommer att arbeta med allt från idé till genomförande och uppföljning samt ha huvudansvaret för att leda olika arbetsgrupper.

Rollen innebär att du ska vara mål- och resultatinriktad, kunna arbeta strukturerat och samtidigt ha en förmåga att kunna hitta kreativa lösningar. Du kommer att ha budgetansvar med löpande uppföljning och avrapportering. Inom ramen för detta även arbetsleda projektmedarbetare och se till att nödvändiga resurser finns för att genomföra beslutade aktiviteter. Du är en van beställare av olika byråtjänster.

Kvalifikationer

- Akademisk examen inom Event Management alternativt medie- och kommunikationsvetenskap, eller annan jämförbar utbildning
- Minst fem års arbetslivserfarenhet av kommunikationsarbete; operativt och strategiskt
- Erfarenhet som projektledare och av projektstyrning
- Erfarenhet som ansvarig för event, inklusive budget
- Erfarenhet av större publika arrangemang (upp till 10 000 personer)
- Erfarenhet av olika typer av kommunikation; sociala medier, webb, film, text
- Erfarenhet av att utvärdera kommunikativt arbete
- Erfarenhet av leverantörsstyrning

Du är intresserad av vad som händer i samhället och ser till att vara väl uppdaterad.

Personliga kompetenser

Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och gärna engelska. Du har förmåga att lyssna och är duktig på att bygga nätverk och relationer. Vidare kan du identifiera och initiera relevant arbete samt delegera till exempelvis våra upphandlade byråer. Du är trygg att tala inför grupp. Vi tror du är van att planera och prioritera ditt arbete och kan arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid val av medarbetare.

Vi erbjuder dig

Utvecklas med oss i ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Kontakt

Vid frågor om tjänst eller process är du välkommen att kontakta Tf Kommunikationschef Ann-Cathrin Eklund, [email protected].
Fackliga företrädare nås genom växeln i Haninge kommun, 08-606 70 00.

 Välkommen med din ansökan!

 

I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021.


Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl. Visa mindre

Digital Marknadskommunikatör till ledande svensk E-handlare

Outl1.se (Arc E-commerce AB) har varit ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag sista åren och är idag en riktig destination online för hem-, fritids- och trädgårdsprodukter. En central del i företagets strategi framåt är satsningar på kundupplevelse och kundresa. Vi är nu på jakt efter en stjärna som har kapacitet att vara med och driva genomförandet av social media & marketing automation strategier. Arbetsuppgifterna är mångskiftande med bland ... Visa mer
Outl1.se (Arc E-commerce AB) har varit ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag sista åren och är idag en riktig destination online för hem-, fritids- och trädgårdsprodukter. En central del i företagets strategi framåt är satsningar på kundupplevelse och kundresa.

Vi är nu på jakt efter en stjärna som har kapacitet att vara med och driva genomförandet av social media & marketing automation strategier. Arbetsuppgifterna är mångskiftande med bland annat:

- Framtagning av social media & marketing automation strategi
- Skapa intressant och engagerande innehåll på sociala plattformar genom text, bild, videos och kampanjer för att öka företagets synlighet
- Ingå partnerskap och samarbeten med influencers som marknadsför företagets produkter i sina sociala kanaler
- Arbeta med nyhetsbrev och marketing automation
- Kunna mäta, följa upp och utvärdera samtliga aktiviteter för att göra det ännu bättre nästa gång


Som Digital and Social Media Manager har du ansvar för företagets kommunikation i sociala kanaler, samarbeten, nyhetsbrev och automationer. Du kommer att besvara frågor och kommentarer samt skapa engagerande innehåll i sociala medier för att stärka varumärket och vara närmare våra kunder.

Du kommer även att ansvara för företagets nyhetsbrev och utöver det kommer du att påbörja och leda arbetet inom marketing automation.

I rollen kommer du att ha ett väldigt nära samarbete med resten av våra marknads- & content team.

Vi söker dig som vill arbeta på såväl operativ som strategisk nivå. Du har ett utpräglat affärstänk och förmågan att omvandla ditt strategiska tänkande till handling. Du är en fena på PR, marknadsföring och kommunikation samt följer de senaste trenderna. Du trivs i en roll som innebär ett stort ansvarstagande för företagets profil och har en positiv inställning där du ser möjligheter i stället för hinder.

Meriterande:

- Utbildning inom marknadsföring eller liknande

Krav

- 1-3 års erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter Visa mindre

Kommunikationsutvecklare inom samhällsbyggnad

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Ditt uppdrag I Haninge kommun är kommunikations- och marknadsenheten samlad på kommunstyrelseförvaltningen och medarbetarna rapporterar till kommun... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Ditt uppdrag

I Haninge kommun är kommunikations- och marknadsenheten samlad på kommunstyrelseförvaltningen och medarbetarna rapporterar till kommunikationschefen.

Kommunikationsutvecklarna på enheten

stöttar och utvecklar förvaltningarnas kommunikativa förmåga och arbetar också med kommungemensamma uppdrag inom kommunikationsområdet. Nu söker vi en kommunikationsutvecklare som i första hand kommer att arbeta med projektkommunikationen för våra spännande stadsutvecklingsprojekt och omvandlingsplaner som drivs/kommer att drivas inom ramen för vår tillväxtportfölj.

För att lyckas med uppdraget är det viktigt med engagemang och vilja att sätta sig in i och förstå verksamheten som du stöttar samt god förmåga att bygga goda relationer. Att vara spindeln i nätet där du samordnar och samarbetar med både interna och externa intressenter är en naturlig del i arbetet.

Rollen kombinerar strategisk och proaktiv planering med operativt kommunikationsarbete. Du är projektens kommunikativa rådgivare och stöd och deltar i möten med projektorganisationen. Du samverkar med våra samarbetspartners för en samordnad och målgruppsanpassad kommunikation om projekten. Du är ett kommunikativt stöd vid möten med invånare och andra intressenter.

Du kommer att arbeta med att ta fram redaktionellt innehåll, struktur och identifiera behov för att vidareutveckla webb och sociala medier. Du följer upp och utvärderar kommunikationsarbetet och omsätter lärdomarna.

Du kan driva och stödja i olika processer och bidra i arbetet med kriskommunikation. I arbetet ingår också att beställa tjänster från upphandlade leverantörer inom kommunikationsområdet.

Det här söker vi hos dig

För tjänsten vill vi att du har:

- Akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan likvärdig utbildning

- Minst fem års arbetslivserfarenhet av strategisk och operativ kommunikation, gärna i komplexa organisationer och inom samhällsbyggnad/stora investeringsprojekt.

- Erfarenhet av att utvärdera kommunikativt arbete

- Erfarenhet av projektarbete och projektstyrning

- Erfarenhet av att planera och arbeta med event, kampanjer och platsutveckling

- God erfarenhet och kunskap i digital kommunikation; sociala medier, webb (cms-verktyg), film

- Kunskaper i Office.
 
Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation ser vi som meriterande. Likaså att du har vana av kriskommunikation.Personliga kompetenser:

- Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, i tal och skrift

- Du är drivande och kan hantera flera parallella engagemang i ett högt tempo

- Du kan själv strukturera och planera ditt arbete för att nå strategiska mål

- Du har förmågan att lyssna och bygger lätt relationer och nätverk

- Du uppfattar dig själv som nyfiken, intresserad och initiativrik


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid val av medarbetare.


Det här kan vi erbjuda dig

Utvecklas med oss i ett arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer kommer ske löpande. I den här rekryteringen samarbetar Haninge kommun med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Thomasson på [email protected] alt. 070-231 28 05. I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Är du en samhällsintresserad kommunikatör?

Om tjänsten För vår kunds räkning söker vi nu en Kommunikatör för att stödja kommunstyrelseförvaltningen hos Haninge Kommun. Detta är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos oss på Arena Personal men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget är på heltid och beräknas pågå 3-4 månader. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att: Styra och vägleda genomförande av kommunikativa ageranden • Bistå i att ta fram kommunikationsp... Visa mer
Om tjänsten
För vår kunds räkning söker vi nu en Kommunikatör för att stödja kommunstyrelseförvaltningen hos Haninge Kommun. Detta är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos oss på Arena Personal men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget är på heltid och beräknas pågå 3-4 månader.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

Styra och vägleda genomförande av kommunikativa ageranden
• Bistå i att ta fram kommunikationsplaner och vid planering av olika kommunikationsinsatser
• Coacha och samordna beställningar av kommunikationsmaterial och arrangemang

Stödja utveckling av kommunikativ förmåga hos förvaltningens personal
• Samarbete med förvaltningens ”lokala webbredaktörer” och stötta dem i publicering, struktur och innehåll på webb och intranät.
• Coacha och genomföra enklare utbildningsinsatser

Samordna, koordinera och genomföra kommunikativa ageranden
• Skriva texter för webb, intranät, sociala medier och press
• Publicera nyheter och annat material i digitala kanaler
• Beställa och kvalitetssäkra olika typer av informationsmaterialDin profil
Du som söker är en van skribent som har akademisk examen i journalistik, medie- och kommunikationsvetenskap, eller annan jämförbar utbildning och några års arbetslivserfarenhet.

Du har också
- god erfarenhet och förmåga av arbete med olika digitala kanaler
- erfarenhet från olika typer av medier och kommunikation (webb, film, text, sociala medier)
- kunskaper i Epi-server och Adobe CS

Meriterande är om du har erfarenhet från projektarbete och projektstyrning samt erfarenhet av offentliga organisationer, helst kommun.

Som person är du en inlyssnande relationsbyggare samt har en väl utvecklad förmåga för att strukturera och organisera komplext arbete.


Vi erbjuder
Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. För mer frågor kontakta ansvarig rekryterare Maria Fjellström, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör

Kommunikatör sökes Vi söker en kreativ kommunikatör som är riktigt bra på att omvandla både budskap och fakta till bild, film och text som får effekt. En person som har ena benet i rörligt och andra i print. Det är någon som dessutom gillar att skriva och redigera till kärnfull kommunikation. Är det du, eller har du någon i ditt nätverk som passar in? Vi erbjuder trevliga kollegor, samhällsviktiga frågor, spännande uppgifter och goda möjligheter att utveck... Visa mer
Kommunikatör sökes
Vi söker en kreativ kommunikatör som är riktigt bra på att omvandla både budskap och fakta till bild, film och text som får effekt. En person som har ena benet i rörligt och andra i print. Det är någon som dessutom gillar att skriva och redigera till kärnfull kommunikation. Är det du, eller har du någon i ditt nätverk som passar in?
Vi erbjuder trevliga kollegor, samhällsviktiga frågor, spännande uppgifter och goda möjligheter att utvecklas. Välkommen med din ansökan!
Om rollen
En viktig del av rollen är att fotografera, filma samt att redigera för olika kanaler samt att vara en duktig skribent. I rollen ingår även att praktiskt arbeta med Svenska kyrkan i Haninges produktion av trycksaker, annonser, affischer, foldrar, utskick och eventmaterial.
I arbetsuppgifterna ingår att fortsätta utveckla våra digitala kanaler, som webbplats, och sociala medier vad gäller redaktionellt innehåll, informationsstruktur och funktionalitet. Kommunikationsteamet består av 3[SÅ1] medarbetare med spetskunskaper inom olika områden. Se lite av det vi gör idag på Svenska kyrkan[SÅ2] i Haninges Youtube-kanal, Instagram och Facebook.
Vi söker en driven kommunikatör för att sprida kunskap om Svenska kyrkans verksamhet för alla människor i Haninge. Genom god kommunikation synliggör vi arbetet för öppenhet, medmänsklighet och meningsfullhet.
Personliga egenskaper
- Du har en adekvat utbildning och stor erfarenhet av liknande uppgifter.
- Du har ett utpräglat estetiskt sinne, och är både snabb och noggrann.
- Du är mycket skicklig, inom områden som grafisk form, webbpublicering, film och sociala medier.
- Du är en van skribent och ser varje möjlighet att redigera texter till olika format, kanaler och målgrupper, som en stimulerande utmaning.
- Du är van att arbeta i Adobes programvaror, som InDesign och Photoshop, behärskar väl Premiere Pro, After Effects mfl. Du har både god kunskap om, och är ständigt nyfiken på nya, tekniska hjälpmedel inom kommunikation.
- Du är nyfiken, kreativ, social och bra på att samarbeta.
- Som en god kommunikatör är du också en bra projektledare som får andra engagerade i arbetsprocesser och presentationer.
- Du delar Svenska kyrkans värderingar. Har du dessutom kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer är det en merit.
Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet och en meningsfull och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor. Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång. OM du är en god kommunikatör med digitalt sinne och skarpt öga för både text och bild – Då är detta en perfekt roll för dig!
Om tjänsten
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten som kommunikatör är en visstids-anställning på 50% initialt 4 månader, med stor möjlighet till förlängning för rätt person. Placering centralt i Handen. Goda kollektiva transporter. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Om Svenska kyrkan i Haninge
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Upplysningar om tjänsten: Upplysningar lämnas av HR-partner Tomas Karlsson mellan 26-30 juli, 08-555 67088 samt Kommunikationschef Joakim Löfgren 08-555 67040, från den 9 augusti.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected] I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2020-08-15. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Erfaren kommunikatör i stöttande roll sökes

Har du erfarenhet av att arbeta offentligt? Är du en van kommunikatör? Då kan du vara den vi söker, välkommen att läsa mer. Om uppdraget Kunden som är verksam inom den offentliga sektorn i Haninge söker nu en kommunikatör på heltid. Uppdraget beräknas starta den 1 februari 2021 och pågå fram till 31 juli 2021. Det finns chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter I rollen kommer du arbeta både operativt och strategiskt. Arbetsuppgifter inkluderar att ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta offentligt? Är du en van kommunikatör? Då kan du vara den vi söker, välkommen att läsa mer.

Om uppdraget

Kunden som är verksam inom den offentliga sektorn i Haninge söker nu en kommunikatör på heltid. Uppdraget beräknas starta den 1 februari 2021 och pågå fram till 31 juli 2021. Det finns chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta både operativt och strategiskt. Arbetsuppgifter inkluderar att ta fram och samordna kommunikationsplaner, ge stöd och rådgivning i olika kommunikativa frågor till chefer och övriga aktörer samt att planera, producera och publicera innehåll i olika kanaler och för olika målgrupper.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga nätverk. Du har en god förmåga att samarbeta med människor med många olika roller och kompetenser samt har ett pedagogiskt förhållningssätt. Vidare har du förmåga att se helheter och är drivande, uthållig och lösningsorienterad som person.

Dina kvalifikationer

- Akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan jämförbar utbildning
- Minst fem års arbetslivserfarenhet av både strategisk och operativ kommunikation
- Mycket god erfarenhet av digital kommunikation och att arbeta med webb, sociala kanaler och rörlig media.
- Van skribent
- God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska.
- God erfarenhet av ledningskommunikation och stöd till chefer
- God erfarenhet av projektarbete och projektstyrning
- God erfarenhet av produktionsledning och beställarkompetens
- Erfarenhet av kriskommunikation
- Erfarenhet från offentlig sektor
- Meriterande om du har god kunskap i epi-server
- Meriterande om du har god kommunikativ förmåga i engelska.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Junior kommunikatör Amfibieregementet

Om tjänsten  Amfibieregementet, Amf 1, söker en vikarierande junior kommunikatör till operationssektionen. Sektionen ansvarar för Amf 1:s kommunikationsarbete, internt som externt, till stöd för våra övergripande mål och uppdrag. Som kommunikatör på operationssektionen kommer du främst arbeta med det dagliga kommunikationsarbetet. Det innebär att du, utifrån planer och styrdokument i samråd med kommunikationschefen, bland annat kommer arbeta med att produ... Visa mer
Om tjänsten 
Amfibieregementet, Amf 1, söker en vikarierande junior kommunikatör till operationssektionen. Sektionen ansvarar för Amf 1:s kommunikationsarbete, internt som externt, till stöd för våra övergripande mål och uppdrag. Som kommunikatör på operationssektionen kommer du främst arbeta med det dagliga kommunikationsarbetet. Det innebär att du, utifrån planer och styrdokument i samråd med kommunikationschefen, bland annat kommer arbeta med att producera texter, bilder och filmer för våra olika kanaler. Rollen är dynamisk och ger dig möjlighet att utvecklas i dina kunskaper kring kommunikation i offentlig sektor. 

Kvalifikationer
- Kommunikationsutbildning på högskolenivå, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig
- God förmåga att anpassa texter till olika kanaler och målgrupper
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och god förmåga på engelska
- Goda kunskaper kring digitala kanaler så som sociala medier
- B-körkort

Meriterande 
- Tidigare tjänstgöring inom Försvarsmakten med en militär grundutbildning och Amf 1 i synnerhet
- Tidigare erfarenhet av annan myndighet

Personliga egenskaper 
Vi tror att du är i början av din kommunikatörskarriär och har en vilja att lära och utvecklas som kommunikatör. Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och är snabb i din leverans. Du arbetar lika prestigelöst som målmedvetet och fungerar bra i samarbete men är också självgående och tar egna initiativ. Du kommer att jobba nära kommunikationschefen och tillsammans arbetar ni för att nå Amf1:s korta och långsiktiga mål. Du gillar att vistas ute i de miljöer där våra krigsförband verkar, exempelvis i samband med militära övningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt 
Befattningen är civil med placeringsort vid Berga, Haninge kommun, cirka 30 min utanför centrala Stockholm. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till 2021-08-30, förlängning kan bli aktuellt. Individuell lönesättning tillämpas. Försvarsmakten strävar efter en mer jämställd organisation, därför ser vi gärna kvinnliga sökanden. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer genomföras innan anställning.

Övrigt
Anställningsform: Vikariat
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): Heltid
Arbetsort: Berga, Västerhaninge, Stockholm
Tillträdesdatum: SnarastUpplysningar om befattningen: kontakta kommunikationschef Amf1 Clara Hägg på mobil: 073-442 94 02 alternativt e-post: [email protected]

 

Fackliga representanter

Anders Rydberg, SEKO

Jörgen Segrell, SACO

Simon Abrahamsson, OFRO

Björn Engren, OFRS

 

Nås via försvarsmakten växel: 08-788 75 00

 

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 4 september 2020.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö. Förbandet är baserat i Haninge (Berga) och i Göteborg.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Kommunikatör till Haninge Kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. Ditt uppdrag I din roll som kommunikatör styr och vägleder du kommunikativa ageranden och arbetar målgruppsanpassat med innehåll, struktur och kanaler. V... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.

Ditt uppdrag

I din roll som kommunikatör styr och vägleder du kommunikativa ageranden och arbetar målgruppsanpassat med innehåll, struktur och kanaler. Verksamheterna har mycket spännande att kommunicera ut, i din roll ligger att hantera dessa flöden, ibland med hjälp av en byrå. Du planerar och följer upp den digitala närvaron samt identifierar behov av vidareutveckling. Vidare stöttar du förvaltningens personal i att utveckla sin kommunikationsförmåga, då särskilt de lokalt utsedda webbredaktörerna. Som kommunikatör kan du även ha en koordinerande/samordnande funktion och du jobbar aktivt med att bygga ett konstruktivt samarbete med dina kollegor.

Som kommunikatör arbetar du på Kommunikations- och digitaliseringsavdelningen på kommunstyrelseförvaltningen och du rapporterar till kommunikationschefen. Tjänsten innebär att du just nu har stadsbyggnadsförvaltningen som ditt bevakningsområde och sitter fysiskt placerad på stadsbyggnadsförvaltningen tillsammans med en kommunikationsstrateg. Du arbetar främst för förvaltningen men även med kommungemensamma kommunikationsinsatser.Kvalifikationer

* Akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan jämförbar utbildning
* Minst fem års arbetslivserfarenhet av digital kommunikation; operativ och strategisk
* Erfarenhet av olika typer av kommunikation; sociala medier, webb, film, text
* Erfarenhet av projektarbete och projektstyrning
* Erfarenhet av produktionsledning
* Erfarenhet av planering och styrning av digital kommunikation
* Erfarenhet av att utvärdera kommunikativt arbete
* Erfarenhet av kommunikativt arbete inom samhällsbyggnadsområdet är meriterande.

Personliga kompetenser

Du är duktig på att strukturera, prioritera och planera ditt arbete. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på svenska och gärna engelska. Vidare kan du identifiera och initiera relevant arbete samt delegera både internt och externt exempelvis till våra upphandlade byråer. Du har förmågan att lyssna och är duktig på att bygga nätverk och relationer. Du är trygg med att tala inför grupp, till exempel vid olika utbildningsinsatser. Vi tror att du är effektiv, lösningsorienterad och kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid val av medarbetare.Vi erbjuder dig

Utvecklas med oss i ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Haninge kommun med Experis. Vid frågor om tjänst eller process är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ellen Engström, [email protected]. Fackliga företrädare nås genom växeln i Haninge kommun, 08-606 70 00.

Du söker jobbet via länken som leder till Haninge Kommuns sida: https://haninge.varbi.com/what:job/jobID:295897/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör

Kommunikatör till Amfibieregementet Om tjänsten Amfibieregementet, Amf 1, söker en kommunikatör till operationssektionen. Sektionen ansvarar för Amf 1:s kommunikationsarbete, internt som externt, till stöd för våra övergripande mål och uppdrag. Som kommunikatör på operationssektionen kommer du främst arbeta med det dagliga kommunikationsarbetet. Det innebär att du, utifrån planer och styrdokument i samråd med kommunikationschefen, bland annat kommer arbe... Visa mer
Kommunikatör till Amfibieregementet

Om tjänsten
Amfibieregementet, Amf 1, söker en kommunikatör till operationssektionen. Sektionen ansvarar för Amf 1:s kommunikationsarbete, internt som externt, till stöd för våra övergripande mål och uppdrag. Som kommunikatör på operationssektionen kommer du främst arbeta med det dagliga kommunikationsarbetet. Det innebär att du, utifrån planer och styrdokument i samråd med kommunikationschefen, bland annat kommer arbeta med att producera talepunkter, texter, bilder och filmer som bidrar till att kommunikationstjänsten inom Amf 1 når de satta målen. Som kommunikatör förväntas du även, efter förmåga, bidra i förbandets långsiktiga kommunikationsarbete. Du kommer även, med stöd av kommunikationschefen, ansvara för egna projekt.

Kvalifikationer
- Kommunikationsutbildning på högskolenivå, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Mycket god förmåga att anpassa texter till olika kanaler och målgrupper
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och god förmåga på engelska
- Vana av digitala informationskanaler
- Svenskt medborgarskap
- Uppfyller de fysiska kraven för att krigsplaceras i 2. amfibiebataljonen
- Simkunnig
- B-körkort

Meriterande 
- Tidigare tjänstgöring inom Försvarsmakten med en militär grundutbildning och Amf 1 i synnerhet
- Tidigare tjänstgöring i annan myndighet
- Kunskap om produktion av still- och rörligbild

Personliga egenskaper 
Vi tror att du är i början av din kommunikatörskarriär och har en vilja att lära och utvecklas som kommunikatör. Du har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet av praktiskt kommunikationsarbete. Vi tror även att du har lätt för att identifiera kommunikationsbehov, och att du har förmågan att bygga förtroende till chefer och medarbetare i organisationen. Du gillar att vistas ute i de miljöer där våra krigsförband verkar, exempelvis i samband med militära övningar. Vid urval kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt 
Befattningen är civil med placeringsort vid Berga, Haninge kommun. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Försvarsmakten strävar efter en mer jämställd organisation, därför ser vi gärna kvinnliga sökanden. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer genomföras innan anställning.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av 
Rekryterande chef är kapten Robin Johansson, chef för operationssektionen. Upplysningar lämnas av Jonas Olsson, kommunikationschef  Amfibieregementet på 0708 86 88 31, e-post: [email protected]

Fackliga representanter
SACO-F Carl Thyrén ,tfn 010-823 30 84
OFR-S Björn Engren,tfn 070-252 78 16
OFR-O Rickard Benedetti,tfn 070-875 68 05
SEKO Anders Rydberg,tfn 070-219 40 50

Välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, senast 8/10-19. Vi kan komma att efterfråga arbetsprover. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö samt tre hemvärnsbataljoner. Förbandet är baserat i Haninge (Berga), i Göteborg och på Gotland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Internkommunikatör

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Ditt uppdrag Som kommunikatör tillhör du kommunstyrelseförvaltningen och rapporterar till kommunikationschefen men har utbildningsförvaltningen som... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Ditt uppdrag
Som kommunikatör tillhör du kommunstyrelseförvaltningen och rapporterar till kommunikationschefen men har utbildningsförvaltningen som ditt bevakningsområde.

Du sitter fysiskt placerad på utbildningsförvaltningen tillsammans med en kommunikationsstrateg och en kommunikatör som är kopplade till förvaltningen. 
Du arbetar med både förvaltningsspecifik och kommungemensam kommunikation..

Ditt fokusområde kommer att vara intern kommunikation. Du ska se över organisationens interna kommunikationsbehov med fokus på intranätet i första hand och utifrån behoven utveckla en bra informationsstruktur och effektiva nyhetsflöden. Det innebär bland annat att ta fram en struktur för styr- och ledningskommunikation och skriva nyheter och notiser. Du arbetar målgruppsanpassat med struktur, innehåll och teknik. Många interna nyheter kan också vara av externt intresse varför du ibland behöver arbeta kanalövergripande.

Vidare stöttar du förvaltningens personal, särskilt de lokalt utsedda webbredaktörerna, i att utveckla sin kommunikationsförmåga. Du kommer också att utgöra ett stöd för den förändringsprocess som organisationen påbörjat, i samråd med verksamhetsansvarig och kommunikationsstrateg. 

Som kommunikatör kan du ha en koordinerande/samordnande funktion och du jobbar aktivt med att bygga ett konstruktivt samarbete med dina kollegor.

Du, kommunikationsstrategen och den andra kommunikatören utgör tillsammans ett team som stödjer varandra i det dagliga arbetet.

 Kvalifikationer
- Akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan jämförbar utbildning
- Minst fem års arbetslivserfarenhet av intern kommunikation, inklusive förändringskommunikation, och digital kommunikation; operativ och strategisk
- Erfarenhet av olika typer av kommunikation; sociala medier, webb, film, text
- Erfarenhet av att utvärdera kommunikativt arbete
- Erfarenhet av projektarbete och projektstyrning
- Erfarenhet av planering och styrning av digital kommunikation
- Erfarenhet av Episerver eller annat publiceringsverktyg

Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation är meriterande. 

Personliga kompetenser
Du är duktig på att strukturera och planera ditt arbete och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, i tal och skrift, på svenska såväl som engelska.  Du har förmågan att lyssna och är duktig på att bygga nätverk och relationer. Vi tror att du är effektiv och kan hantera många parallella engagemang i ett högt tempo. Vidare kan du identifiera och initiera relevant arbete samt delegera både internt och externt vid behov. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid val av medarbetare.

Vi erbjuder dig
Utvecklas med oss i ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Kontakt 
Vid frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta kommunikationsstrateg Ingeborg Granlund, [email protected] eller 08-606-50 46. Fackliga företrädare nås genom växeln i Haninge kommun, 08-606 70 00.

 Välkommen med din ansökan!  

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Älskar du att ge bra service och prata i telefon?

På Olofsson bils kundvårdsavdelning, Front office, arbetar idag 2 personer med kundkommunikation via vår chatt, telefon och sociala medier. Då en av dem går vidare i organisationen söker vi nu förstärkning av en positiv, säljinriktad och bilintresserad kundkommunikatör.ArbetsuppgifterDu kommer via telefon att kontakta våra befintliga kunder och stämma av deras bilägande i allmänhet, erbjuda service och presentera aktuella erbjudanden. Det kan handla om att... Visa mer
På Olofsson bils kundvårdsavdelning, Front office, arbetar idag 2 personer med kundkommunikation via vår chatt, telefon och sociala medier. Då en av dem går vidare i organisationen söker vi nu förstärkning av en positiv, säljinriktad och bilintresserad kundkommunikatör.ArbetsuppgifterDu kommer via telefon att kontakta våra befintliga kunder och stämma av deras bilägande i allmänhet, erbjuda service och presentera aktuella erbjudanden. Det kan handla om att uppdatera kunduppgifter, boka in provkörningar, presentera en ny bilmodell eller bara ringa och stämma av hur bilen går.Proaktiv kundbearbetning genom telefonsamtal cirka 70% av din arbetstidLeverera leeads till anvisad avdelningAdministration i vårt säljstödssystem, office-paketet och via vår chattExtra resurs chatt, infomail, hemsidaFör att trivas på denna tjänst älskar du att prata i telefon, klarar att arbeta självständigt och att arbeta mot tydliga mål. Du förstår att din insats har stor affärsnyttan för företaget likväl som kundnytta för kunden. Din drivkraft ligger i att hjälpa andra och ge bästa möjliga service. Du får gärna ha ett intresse för bilar och vara van vid administration. Du talar svenska och engelska obehindrat.Tjänsten är en projektanställning från augusti/september 2019 till maj 2020, heltid, främst dagtid och du kommer att sitta med ditt team i den nya företagsparken Albyberg i Haninge. Fast lön + provision.För vidare information eller ansöka om tjänsten kontakta Mony Alderbrant, ansvarig för Front office på [email protected] Sök senast 11/7.Olofsson Bil är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Seat, CUPRA och Audi i södra Stockholm. Vi är ett fullserviceföretag i bilbranschen med bilförsäljning, service- och reparationsverkstad, plåt- och lackverkstad samt reservdelslager. Visa mindre