Lediga jobb som Tandsköterska i Haninge

Se lediga jobb som Tandsköterska i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Tandea Haninge

Ansök    Mar 11    Tandea Servicebolag AB    Tandsköterska
Om dig Vi söker en till tandsköterska för en tillsvidareanställning på heltid med start den 1 augusti 2024 för att stärka upp vårt team i Haninge eftersom vår verksamhet växer. Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har god datorvana och gärna erfarenhet av journalsystemet Muntra. V... Visa mer
Om dig

Vi söker en till tandsköterska för en tillsvidareanställning på heltid med start den 1 augusti 2024 för att stärka upp vårt team i Haninge eftersom vår verksamhet växer.

Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har god datorvana och gärna erfarenhet av journalsystemet Muntra.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och sociala kompetens som gör att du passar in i teamet. Positiv inställning, energi, lösningsorientering och engagemang är viktigare för oss än lång erfarenhet.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.

Bifoga personligt brev och CV när du svarar på annonsen.

Dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska arbetar du med såväl barn och ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersöknings- och röntgenassistans åt tandläkare, operationsdukning, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar och hantering i Libretto/Symfoni. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Om kliniken

Tandea är en av de större privata tandvårdskedjorna i Stockholm med över 40 000 besök varje år. Vi finns på 8 orter i Storstockholm med ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 40-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund.Tandea Haninge är en av södra Stockholms modernaste kliniker nybyggd för ca 3 år sedan och ligger inne i Haninge centrum gallerian nära affärer och kommunikationer. Kliniken ser en ökande efterfrågan på tandvård. Vi har fått högsta betyg från våra patienter. Vi bedriver modern tandvård med den senaste utrustningen och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Okt 3    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Till vår klinik i Västerhaninge vill vi nu förstärka med en examinerad t... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Till vår klinik i Västerhaninge vill vi nu förstärka med en examinerad tandsköterska. Som tandsköterska hos oss kan du få arbeta med såväl vuxna, ungdomar och barn med varierat vårdbehov. I dina ansvarsområden ingår det bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. För oss är det viktigt att du känner att kliniken i Västerhaninge och Folktandvården är rätt för dig och samtidigt en plats som du vill utvecklas vidare på.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger nära tågstationen och Västerhaninge centrum. Vår klinik består av 17 trevliga medarbetare som bedriver kvalificerad tandvård. Vi har en bred kundgrupp med mycket olika vårdbehov. Utöver bastandvård har vi möjlighet att erbjuda implantatbehandlingar. Klinikchefen är tandläkare och delvis kliniskt verksam. Vi kan även erbjuda dig utvecklingsmöjligheter genom Folktandvårdens interna utbildningar och seminarier samt ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.    

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska. Du är välkommen till oss, nyutexaminerad eller erfaren. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Mousa Shtayeh, klinikchef, tel. 08-123 162 49 
Sofia Håkansson, arbetsledare, tel. 08-123 168 69

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska välkomnas till Folktandvården Handen

Ansök    Jan 8    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen. Bli du också en av oss! Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att arbeta i team med tand... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen.

Bli du också en av oss!

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att arbeta i team med tandläkare. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete med stort fokus på kundservice. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden samt specialister inom ortodonti, som delar på lokalen, och för tillfället arbetar mer än 60 medarbetare här. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och kompetenta. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, variation i arbetet, självständigt arbete och flexibilitet och arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande. Det är viktigt för oss att du trivs!

Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tandsköterskeyrket, men det är inte ett krav. Däremot söker vi dig som är kvalitetsmedveten, har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. Är du i början av din karriär så ger dina kollegor dig gärna stöd.

Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare
- Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

- Ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr
- Tjänstepension
- Löneväxling till pension
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Ett tillägg vid föräldraledighet
- Möjlighet till resultatutdelning
- Frisktandvård
- Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 29 januari-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta
Mia Wahlström, arbetsledare, [email protected], tel. 08- 123 162 28
Maja Lovbrandt, klinikchef, maja.lovbrandt@regionstockholm, tel. 08-123 166 62

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska till Tandea Haninge

Ansök    Mar 5    Tandea Servicebolag AB    Tandsköterska
Om dig Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har god datorvana. Erfarenhet av journalsystemet Muntra är ett plus. Vi lägger stor vikt vid din personlighet snarare än tidigare erfarenhet. Vi söker dig som i grunden är glad och positiv, lösningsorienterad, ansvarsfull, social och profe... Visa mer
Om dig

Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har god datorvana. Erfarenhet av journalsystemet Muntra är ett plus. Vi lägger stor vikt vid din personlighet snarare än tidigare erfarenhet. Vi söker dig som i grunden är glad och positiv, lösningsorienterad, ansvarsfull, social och professionell gentemot dina kollegor och våra patienter. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska arbetar du med såväl barn och ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bl a undersöknings- och röntgenassistans åt tandläkare, operationsuppdukning, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar och administration i Libretto/Symfoni. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang i en arbetsmiljö med positiv energi.

Om kliniken

Tandea har varit verksamt i Haninge i ca 5 år och har skapat sig ett gott rykte. Till helt nya lokaler med ny utrustning flyttade vi för ca 2 år sedan inne i Haninge centrum gallerian. Läget är mycket bra bland butiker och restauranger. Vi har 4 behandlingsrum med möjlighet att öppna ytterligare ett. Vi har expanderat de senaste åren och har idag 4 tandläkare och söker en till tandsköterska eftersom vi anställt en till tandläkare. Vi göra i princip alla sorts behandlingar inklusive avancerad protetik och kirurgi.

Vi jobbar alla med hjärtat och har roligt på jobbet. Du är välkommen med din ansökan om du känner att du skulle kunna bidra till vår verksamhet och vilja bli en del av vårt glada team. Visa mindre

Tandsköterska som vill arbeta delegerat

Ansök    Jan 26    AMA Dental AB    Tandsköterska
Vår nybyggda klinik ligger i vackra Västerhaninge . Här har vi en bred kompetens och lång erfarenhet, samtidigt som vi håller oss uppdaterade inom den senaste tekniken. Idag arbetar två tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor samt receptionist här. Vi stärker nu upp vårt team med ytterligare en tandsköterska! Våra tandsköterskor arbetar i team med ett delegerat arbetssätt, där vi alltid sätter patienten i fokus. Vi har nära till skratt och s... Visa mer
Vår nybyggda klinik ligger i vackra Västerhaninge . Här har vi en bred kompetens och lång erfarenhet, samtidigt som vi håller oss uppdaterade inom den senaste tekniken.
Idag arbetar två tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor samt receptionist här. Vi stärker nu upp vårt team med ytterligare en tandsköterska!
Våra tandsköterskor arbetar i team med ett delegerat arbetssätt, där vi alltid sätter patienten i fokus. Vi har nära till skratt och stöttar varandra i med- och motgångar.
För att passa hos oss behöver du vara positiv, noggrann och engagerad i både patienter och arbetsuppgifter. Du vill utvecklas inom yrket, se varje patient och ta egna initiativ.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!
ARBETSBESKRIVNING
I och med att tjänsten innebär en del ansvar är det meriterande om du kan lägga bedövning, ta vanlig röntgen, utföra tandstatus, hjälpa med journalföring, ta OPG och scanna digitalt.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jan 6    Handentandläkarna AB    Tandsköterska
Tandsköterska(or) sökes till privatklinik i Handen. Kliniken har 3 rum och ligger vid Haninge C. Cirka 10 min. gång till tåg- och busstation. Här utförs all typ av tandvård (implantat kirurgi, endodonti, ortodonti., protetik osv) och vi söker dig som är proaktiv, framåt, självgående, initiativtagande, glad, snabb och som gillar att jobba delegerat. Du skall klara av högt tempo lika väl som lugn och ro, vara arbetsvillig. Det handlar om att ge och ta, iblan... Visa mer
Tandsköterska(or) sökes till privatklinik i Handen.
Kliniken har 3 rum och ligger vid Haninge C.
Cirka 10 min. gång till tåg- och busstation.
Här utförs all typ av tandvård (implantat kirurgi, endodonti, ortodonti., protetik osv) och vi söker dig som är proaktiv, framåt, självgående, initiativtagande, glad, snabb och som gillar att jobba delegerat. Du skall klara av högt tempo lika väl som lugn och ro, vara arbetsvillig. Det handlar om att ge och ta, ibland jobbar vi över och ibland går vi hem tidigare.
I tandvårdsteamet har vi vår specialist inom prodontologi. En nischad tandläkare inom käkledsproblematik/funktion och protetik samt en nischad tandläkare inom endodonti.
Arbetsuppgifter som tandsköterska är allt ifrån att ta hand om revisionsundersökningar, hygienkontroller, assistera tandläkarna, sköta sterilen, svara i telefon, se till att alla lådor är fyllda till att ha kul. Vi hjälps åt på kliniken och jobbar som team.
Du skall vara glad och ha humor, huvudet på skaft och gärna driven med en entreprenörs egenskaper.
Ideér om hur man kan utveckla och förbättra arbetsplatsen och arbetsflödet premieras.
Datakunskaper och bekväm med ett digitalt arbetsflöde är ett krav.
Tjänsten vi erbjuder är 50-100%.
Tjänsten kan tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.
#jobbjustnu Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Handen

Ansök    Okt 13    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen. Bli en av oss du också! Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Ditt uppdrag Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en moder... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen.

Bli en av oss du också!

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Ditt uppdrag
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden samt specialister inom ortodonti, som delar på lokalen, och för tillfället arbetar mer än 50 medarbetare här. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och duktiga. Vi erbjuder dig  goda möjligheter till utveckling, variation, självständigt arbete och flexibilitet och arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande.

Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, erfarenhet är inget krav. Ett plus är också om du tidigare har arbetat med receptionsarbete. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Är du i början av din karriär så ger dina kollegor dig gärna stöd. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 15 November. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/ deltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta klinikchef Maja Lovbrandt, [email protected], tel. 08-123 166 62 eller arbetsledare Mia Wahlström, [email protected], tel. 08- 123 162 28.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Sep 6    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Till vår klinik i Västerhaninge vill vi nu förstärka med en examinerad t... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Till vår klinik i Västerhaninge vill vi nu förstärka med en examinerad tandsköterska. Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. För oss är det viktigt att du känner att kliniken i Västerhaninge och Folktandvården är rätt för dig och samtidigt en plats som du vill utvecklas vidare på.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger nära tågstationen och Västerhaninge centrum. Vår klinik består av 17 trevliga medarbetare som bedriver kvalificerad tandvård. Vi har en bred kundgrupp med mycket olika vårdbehov. Utöver bastandvård har vi möjlighet att erbjuda implantatbehandlingar. Klinikchefen är tandläkare och delvis kliniskt verksam. Vi kan även erbjuda dig utvecklingsmöjligheter genom Folktandvårdens interna utbildningar och seminarier samt ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.    

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är examinerad tandsköterska. Du är välkommen till oss, nyutexaminerad eller erfaren. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober-2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Mousa Shtayeh, klinikchef, tel. 08-123 162 49 
Sofia Håkansson, arbetsledare, tel. 08-123 168 69

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Handen

Ansök    Dec 19    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling? Vi söker en TANDSKÖTERSKA till vår klinik i Handen. Bli en av oss du också! Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Ditt uppdrag Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en moder... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling? Vi söker en TANDSKÖTERSKA till vår klinik i Handen.

Bli en av oss du också!

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Ditt uppdrag
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden samt specialister inom ortodonti, som delar på lokalen, och för tillfället arbetar mer än 50 medarbetare här. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och duktiga. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling, variation, självständigt arbete och flexibilitet och arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande.

Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, erfarenhet är inget krav. Ett plus är också om du tidigare har arbetat med receptionsarbete. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Är du i början av din karriär så ger dina kollegor dig gärna stöd. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 10 januari-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta klinikchef Maja Lovbrandt, [email protected], tel. 08-123 166 62 eller arbetsledare Mia Wahlström, [email protected], tel. 08- 123 162 28.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Engagerad tandsköterska sökes till Folktandvården i Västerhaninge

Ansök    Mar 31    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Meriterande är om du kan utföra behandlingar såsom att tex göra enklare lagningar och ta bort supragingival tandsten.

Folktandvården Västerhaninge ligger centralt och nära till pendeltåg och bussar. Vi har 8 behandlingsrum med modern utrustning och är idag 17 personer som jobbar här. Du kommer att få arbeta tillsammans med positiva, engagerade och kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Kompetensutveckling inom din profession såsom delegerat arbete och profylaxpass.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 24:de april 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Ola Sandh, klinikchef, 08-123 158 94 eller Sofia Håkansson, arbetsledare, 08-123 168 69

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Folktandvården Västerhaninge söker tandsköterska

Ansök    Jan 26    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Meriterande är om du kan utföra behandlingar såsom att tex göra enklare lagningar och ta bort supragingival tandsten.

Folktandvården Västerhaninge ligger centralt och nära till pendeltåg och bussar. Vi har 8 behandlingsrum med modern utrustning och är idag 17 personer som jobbar här. Du kommer att få arbeta tillsammans med positiva, engagerade och kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Kompetensutveckling inom din profession såsom delegerat arbete och profylaxpass.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 9 februari 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Ola Sandh, klinikchef, 08-123 158 94 eller Sofia Håkansson, arbetsledare, 08-123 168 69

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Handen

Ansök    Jun 27    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen. Bli en av oss du också! Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Ditt uppdrag Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en moder... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation och utveckling? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen.

Bli en av oss du också!

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Ditt uppdrag
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden samt specialister inom ortodonti, som delar på lokalen, och för tillfället arbetar mer än 60 medarbetare här. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och duktiga. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling, variation, självständigt arbete och flexibilitet. Vi arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande.

Hit tar du dig enklast med pendeltåg, det tar endast 15 minuter från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, erfarenhet är inget krav. Ett plus är om du tidigare har arbetat med receptionsarbete. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Är du i början av din karriär så ger dina kollegor dig gärna stöd. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 14 juli. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta klinikchef Maja Lovbrandt, [email protected], tel. 08-123 166 62 eller arbetsledare Mia Wahlström, [email protected], tel. 08- 123 162 28

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Nov 24    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Folktandvården Västerhaninge ligger centralt och nära till pendeltåg och bussar. Vi har 8 behandlingsrum med modern utrustning och är idag 17 personer som jobbar här. Du kommer att få arbeta tillsammans med positiva, engagerade och kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Kompetensutveckling inom din profession såsom delegerat arbete och profylaxpass.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 9 december-2021. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Handen

Ansök    Sep 10    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen. Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Uppdraget Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum ut... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen.

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Uppdraget
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden samt specialister inom ortodonti, som delar på lokalen, och för tillfället arbetar mer än 60 medarbetare här. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och duktiga. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, variation, självständigt arbete och flexibilitet och arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande.

Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet och arbetat med barntandvård, men det är inte ett krav. Däremot söker vi dig som är kvalitetsmedveten, har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. Är du i början av din karriär så ger dina kollegor dig gärna stöd.

Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten
Är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning och vikariat kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 28 september 2021.

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Maja Lovbrandt, [email protected], tel. 08-123 166 62 eller arbetsledare Mia Wahlström, [email protected], tel. 08- 123 162 28.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Handen

Ansök    Okt 1    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du ha möjlighet till variation? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen. Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Uppdraget Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum ut... Visa mer
Vill du ha möjlighet till variation? Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Handen.

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Uppdraget
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden samt specialister inom ortodonti, som delar på lokalen, och för tillfället arbetar mer än 60 medarbetare här. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och duktiga. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, variation, självständigt arbete och flexibilitet och arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande.

Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet och arbetat med barntandvård, men det är inte ett krav. Däremot söker vi dig som är kvalitetsmedveten, har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. Är du i början av din karriär så ger dina kollegor dig gärna stöd.

Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten
Är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning och vikariat kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober 2021.

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Maja Lovbrandt, [email protected], tel. 08-123 166 62 eller arbetsledare Mia Wahlström, [email protected], tel. 08- 123 162 28.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandsköterska till Haninge Centrum

Ansök    Jul 6    Norsborg Dental AB    Tandsköterska
Om dig Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar... Visa mer
Om dig

Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska arbetar du med såväl barn & ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersöknings- och röntgenassistans åt tandläkare, operationsuppdukning, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar, och hantering i Libretto. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Om Oss

Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 40 000 besök varje år. Vi finns på 8 orter i Storstockholm med ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 40-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Tandea har för 4 månader sedan öppnat en ny större klinik i Haninge centrum som ersätter den nuvarande kliniken; inne i gallerian nära affärer och kommunikationer. Kliniken har en ökande efterfrågan på tandvård. Vi har fått högsta betyg från våra patienter. Vi bedriver modern tandvård med den senaste utrustningen och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Haninge, tillsvidare anst

Ansök    Jun 21    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Handentandvården
Vi består av 4 tandläkare, 3 tandhygienister, 4 tandsköterskor samt en receptionist i stora ljusa lokaler i Handenterminalen.
Vi har även en Ortodontist i lokalen som bedriver egen verksamhet.
Handentandvården jobbar under Praktikertjänst regi

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter.
Assistera vid undersökningar och behandlingar av patienter. Även en del självständiga behandlingar.
Profylaxvård.

Övrig information
Intervjuer sker löpande

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska. Flytande svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Glad, positiv och engagerad. Utöver goda yrkeskunskaper vill vi att du som söker fungerar bra i gruppen, har god kommunikationsförmåga, ett gott bemötande och tycker om att utvecklas. Erfarenhet som tandsköterska är en fördel men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Haninge, tillsvidare anst

Ansök    Sep 5    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Handentandvården
Vi består av 4 tandläkare, 3 tandhygienister, 4 tandsköterskor samt en receptionist i stora ljusa lokaler i Handenterminalen.
Vi har även en Ortodontist och bettfysiolog i lokalen som bedriver egen verksamhet.
Handentandvården jobbar under Praktikertjänst regi

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter.
Assistera vid undersökningar och behandlingar av patienter. Även en del självständiga behandlingar.
Profylaxvård.

Övrig information
Intervjuer sker löpande

Kvalifikationer
Utbildad tandsköterska - Flytande svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper
Glad, positiv och engagerad. Utöver goda yrkeskunskaper vill vi att du som söker fungerar bra i gruppen, har god kommunikationsförmåga, ett gott bemötande och tycker om att utvecklas. Erfarenhet som tandsköterska är en fördel men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka. Visa mindre

Tandsköterska till mobil tandvårdsverksamhet södra Stockholms län

ÄR DU VÅR BLIVANDE KOLLEGA? Vi letar efter en ambitiös och ordningsam tandsköterska till vår mobila verksamhet. Du kommer främst att befinna dig i södra delen av Stockholms län, och utgår från kliniken i Handen. Du arbetar i team tillsammans med en tandläkare. Du välkomnas till ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du möter nya människor varje dag. Du utgår från en klinik på morgonen och åker tillsammans med en tandläkare runt till sjukhem, ser... Visa mer
ÄR DU VÅR BLIVANDE KOLLEGA?
Vi letar efter en ambitiös och ordningsam tandsköterska till vår mobila verksamhet. Du kommer främst att befinna dig i södra delen av Stockholms län, och utgår från kliniken i Handen. Du arbetar i team tillsammans med en tandläkare.
Du välkomnas till ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du möter nya människor varje dag. Du utgår från en klinik på morgonen och åker tillsammans med en tandläkare runt till sjukhem, servicehus och egna boenden för att utföra tandvård på patienter som har svårt att ta sig till en vanlig klinik.
Som person är du flexibel, hjälpsam och omhändertagande. Du har lätt för att anpassa dig till olika människor och miljöer. Arbetsmoralen är på topp och du tenderar att ta mycket ansvar med stort engagemang. Du är duktig på att knyta nya kontakter och samtidigt bra på att förädla och behålla gamla. Körkort är ett krav för denna tjänst.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du arbetar i team tillsammans med en tandläkare. Ni kommer främst att befinna er i södra delen av Stockholms län, och utgå från kliniken i Handen.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
OM MOBILA VERKSAMHETEN
På uppdrag av Region Stockholm utför Distriktstandvården uppsökande verksamhet, mobil hemtandvård, i Stockholms län. Den uppsökande verksamheten innebär att vår mobiltandvårdsenhet utför komplett tandvård på plats i hemmet. Vi ger även kostnadsfria munhälsobedömningar till äldre och funktionshindrade samt munvårdsutbildning till personal vid särskilda boenden och hemtjänstpersonal som besöker de boende i sina egna bostäder. Vi är ett glatt och härligt gäng som hälsar dig varmt välkommen till vår mobila verksamhet som vi rustar för att bli Sveriges bästa.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 30 april 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska sökes till Folktandvårdens klinik i Handen

Ansök    Maj 26    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder Uppdraget Vi erbjuderett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder
Uppdraget
Vi erbjuderett stimulerande och omväxlande arbete som tandsköterska på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden samt specialister inom ortodonti, som delar på lokalen, och för tillfället arbetar mer än 60 medarbetare här. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och duktiga. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, variation, självständigt arbete och flexibilitet och arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande.
Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.  
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet och arbetat med barntandvård, men det är inte ett krav. Däremot söker vi dig som är kvalitetsmedveten, har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. Är du i början av din karriär så ger dina kollegor dig gärna stöd.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten
Ären tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 14 Juni 2021.
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Maja Lovbrandt, [email protected], tel. 08-123 166 62 eller arbetsledare Mia Wahlström,[email protected], tel. 08- 123 162 28. Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat08-123 166 96. Visa mindre

Tandsköterska till mobil tandvårdsverksamhet södra Stockholms län

Är du vår blivande kollega? Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till vår mobila verksamhet. Du kommer främst att befinna dig i södra delen av Stockholms län, och utgår från kliniken i Handen. Erfarenhet är meriterande och självgående driv är ett krav. Trots mycket eget arbete så har du många kollegor inom den mobila enheten som du träffar varje dag och samarbetar tätt med. Du välkomnas till ett arbete där ingen dag är den andra lik oc... Visa mer
Är du vår blivande kollega?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till vår mobila verksamhet. Du kommer främst att befinna dig i södra delen av Stockholms län, och utgår från kliniken i Handen.
Erfarenhet är meriterande och självgående driv är ett krav. Trots mycket eget arbete så har du många kollegor inom den mobila enheten som du träffar varje dag och samarbetar tätt med.
Du välkomnas till ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du möter nya människor varje dag. Du utgår från en klinik på morgonen och åker sedan runt till sjukhem, servicehus och egna boenden för att utföra hygienistbehandlingar på patienter som har svårt att ta sig till en vanlig klinik.
Som person är du flexibel, hjälpsam och omhändertagande. Du har lätt för att anpassa dig till olika människor och miljöer. Arbetsmoralen är alltid på topp och du tenderar att ta mycket ansvar med stort engagemang. Du är duktig på att knyta nya kontakter och samtidigt bra på att förädla och behålla gamla. Körkort är ett krav för denna tjänst.
Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas.
Dina arbetsuppgifter
Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer främst att befinna dig i södra delen av Stockholms län, och utgå från kliniken i Handen. Du arbetar aktivt och engagerat med förebyggande tandvård. Vi ser gärna att du stimuleras av utmaningar och tar egna initiativ till att påverka dina arbetsuppgifter.
Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.?Om mobila verksamheten
På uppdrag av Region Stockholm utför Distriktstandvården uppsökande verksamhet, mobil hemtandvård, i Stockholms län. Den uppsökande verksamheten innebär att vår mobiltandvårdsenhet utför komplett tandvård på plats i hemmet. Vi ger även kostnadsfria munhälsobedömningar till äldre och funktionshindrade samt munvårdsutbildning till personal vid särskilda boenden och hemtjänstpersonal som besöker de boende i sina egna bostäder. Vi är ett glatt och härligt gäng som hälsar dig varmt välkommen till vår mobila verksamhet som vi rustar för att bli Sveriges bästa.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Duktig tandsköterska till Tandea Haninge centrum

Ansök    Okt 23    Norsborg Dental AB    Tandsköterska
Om dig Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har god datorkompetens och erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita. Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som ... Visa mer
Om dig

Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har god datorkompetens och erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita. Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska arbetar du med såväl barn & ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersöknings- och röntgenassistans åt tandläkare, operationsuppdukning, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar, och hantering i Libretto. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Om oss

Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 40 000 besök varje år. Vi finns på 8 orter i Storstockholm med ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 40-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Tandea öppnar en helt ny större klinik i Haninge centrum som ersätter den nuvarande kliniken; nära affärer och kommunikationer. Det går väldigt bra för kliniken vilket gör att vi nu expanderar. Vi bedriver modern tandvård med den senaste utrustningen och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Sep 17    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar s... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.
Folktandvården Västerhaninge ligger i ett lugnt och harmoniskt område i direkt anslutning till pendeltåg och bussar som lätt tar dig direkt till och från Stockholm. Kliniken består av 8 behandlingsrum och vi är i dagsläget 17 medarbetare som är samspelta och engagerade och tycker att tandvård är viktigt.
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och vid vissa kliniker assistans vid operationer.
Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problemoch drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Hos oss finns det möjligheter till:
Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Välkommen med din ansökan senast 15:e oktober 2020. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Dipu Delwar på [email protected], 08-123 153 90 eller Arbetsledare Sofia Håkansson på[email protected], 08-123 168 69.
Facklig kontaktperson: Vision är Soheila Mellattel. 08-123 166 96. Visa mindre

Tandsköterska till Handen

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Handen dit vi söker efter en erfaren tandsköterska som gillar högt tempo och trevliga kollegor! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA? Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandsköterska som har stor p... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Handen dit vi söker efter en erfaren tandsköterska som gillar högt tempo och trevliga kollegor! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke. Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Vi har ett högt tryck på kliniken varför det passar utmärkt att du bemästrar flexibilitet och stresstålighet utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.
Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 27 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår härliga klinik i Handen, precis intill både bussar och pendeltåg.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 december 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Handen

Ansök    Jan 13    Folktandvården    Tandsköterska
Nu söker vi en tandsköterska till vårt trevliga gäng i Handen!  Vi erbjuder   dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 26 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har en bred ... Visa mer
Nu söker vi en tandsköterska till vårt trevliga gäng i Handen! 

Vi erbjuder  
dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 26 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har en bred odontologisk kompetens.     

Du som tandsköterska kommer få en bred plattform att utvecklas på och stimulerande arbetsuppgifter. Kliniken har två nischtandläkare, en i protetik och en i kirurgi. Klinikchefen är kliniskt verksam och är specialist i pedodonti. Vi utför alla typer av behandlingar. I receptionen är det full fart och mycket ansvar ligger där. För oss är ett fint omhändertagande och bra service till våra patienter mycket viktigt.      

Vi söker dig
som är utbildad tandsköterska, och brinner för patientbemötandet och ett fint samarbete med tandläkaren. Du är engagerad i ditt arbete och har mycket god samarbetsförmåga. God odontologisk kvalitet och ett gott bemötande är viktiga egenskaper hos dig. Då det är en stor klinik finns det stora möjligheter att kunna utvecklas och utföra olika typer av arbetsuppgifter.  Du ska ha patienten i fokus och kunna vara en teamplayer med dina kollegor. Att du är positiv, engagerad och drivande är viktigt både för våra patienter och oss medarbetare. Att du bidrar och delar med dig av dina kunskaper är en självklarhet.  

Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens.  

Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.       

Tjänsten 
är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Är du intresserad?  
Kontakta gärna klinikchef Joakim Levin tel. 070-002 87 26 eller arbetsledare Mia Wahlström tel. 08-123 162 28. Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat tel. 08-123 166 96.

Välkommenmed din ansökan senast den 1 mars 2020. Visa mindre

Tandsköterska till vårt härliga team i Jordbro

HAR DU LÄTT TILL SKRATT? Vi söker en tandsköterska med glimten i ögat till vårt glada gäng på vår lilla mysiga klinik i Jordbro. Hos oss är det alltid mycket prat och skratt på rasterna! På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité. Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan... Visa mer
HAR DU LÄTT TILL SKRATT?
Vi söker en tandsköterska med glimten i ögat till vårt glada gäng på vår lilla mysiga klinik i Jordbro. Hos oss är det alltid mycket prat och skratt på rasterna! På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.
Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. 
ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Du arbetar i behandlande team med en tandläkare, där en god kommunikation och ett gott samarbete är det viktigaste.
OM KLINIKEN
Kliniken i Jordbro är centralt belägen med kort promenad till bussar och pendeltåg. Vi har sex behandlingsrum där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor arbetar med tät sammanhållning. Vi bemöter våra patienter med hjärta och skicklighet. På kliniken erbjuder vi allmän-, estetiskt- och akuttandvård. Vi remitterar också till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Samarbetet med våra kliniker i Handen och Nynäshamn bidrar till att vi kan erbjuda trygg och professionell tandvård för alla som bor och/eller arbetar söder om Stockholm. 
KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län, två i Uppsala och en på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Våra 400 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 29 februari! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen! Visa mindre

Tandsköterska som är sugen på att axla rollen som receptionist!

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vi välkomnar en tandsköterska till vår reception på kliniken i Handen! Som receptionist har du en naturlig fallenhet för service och brinner för att hjälpa andra människor. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.... Visa mer
På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vi välkomnar en tandsköterska till vår reception på kliniken i Handen! Som receptionist har du en naturlig fallenhet för service och brinner för att hjälpa andra människor. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.


ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker en receptionist med tandsköterskeutbildning till vår fina klinik i Handen. Vi tror att tjänsten passar dig som är självgående, driven och flexibel. Att ta ansvar ligger i din natur, och du är av inställningen att allt går att lösa. Du är företagets ansikte utåt och representerar Distriktstandvården med excellent bemötande av patienter och besökare. 
Som person är du glad och hjälpsam. I ditt arbete uppskattar du ordning och reda, som du upprätthåller med struktur och rutiner.
Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får goda anställningsvillkor och ett tryggt anställningsavtal. 
ARBETSUPPGIFTER
Receptionistrollen handlar främst om att ta hand om patienterna och besökarna. Ödmjukt och gladeligen får du patienterna och besökarna att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter består bland annat av att hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet et c. Vid behov kommer du även att arbeta kliniskt som assisterande tandsköterska.
OM KLINIKEN
Kliniken i Handen ligger i byggnaden Najaden, i nära anslutning till både bussar och pendeltåg. Här arbetar ett glatt och sammansvetsat team i moderna och fräscha lokaler. Kliniken innehar relativt få behandlingsrum och det råder en familjär känsla. Vi erbjuder akuttandvård, allmän tandvård samt estetisk tandvård. På kliniken behandlar vi även med lustgas. Distriktstandvården har också en specialistklinik belägen i centrala Stockholm. På kliniken i Handen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alla ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! 
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.
 ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
 SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 30 november 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Handen

Ansök    Apr 9    Folktandvården    Tandsköterska
Nu söker vi en tandsköterska till vårt trevliga gäng i Handen!    Vi erbjuder       dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 26 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har e... Visa mer
Nu söker vi en tandsköterska till vårt trevliga gäng i Handen! 
 
Vi erbjuder      
dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 26 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har en bred odontologisk kompetens.     
 
Du som tandsköterska kommer få en bred plattform att utvecklas på och stimulerande arbetsuppgifter. Kliniken har två nischtandläkare, en i protetik och en i kirurgi. Klinikchefen är kliniskt verksam och är specialist i pedodonti. Vi utför alla typer av behandlingar. I receptionen är det full fart och mycket ansvar ligger där. För oss är ett fint omhändertagande och bra service till våra patienter mycket viktigt.      
 
Vi söker dig      
som är utbildad tandsköterska, och brinner för patientbemötandet och ett fint samarbete med tandläkaren.    
Du är engagerad i ditt arbete och har mycket god samarbetsförmåga. God odontologisk kvalitet och ett gott bemötande är viktiga egenskaper hos dig. Då det är en stor klinik finns det många möjligheter att kunna utvecklas och utföra olika typer av arbetsuppgifter.  Du ska ha patienten i fokus och kunna vara en teamplayer med dina kollegor. Att du är positiv, engagerad och drivande är viktigt både för våra patienter och oss medarbetare. Att du bidrar och delar med dig av dina kunskaper är en självklarhet.  
 
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet.        
 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.       
 
 
Tjänsten     
är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
Är du intresserad?     
Kontakta gärna klinikchef Joakim Levin tel. 070-002 87 26 eller arbetsledare Mia Wahlström tel. 08-123 162 28. Facklig kontakt är Vision.     
 
Välkommen med din ansökan senast den 12 maj 2019. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Handen

Ansök    Maj 6    Folktandvården    Tandsköterska
Nu söker vi en tandsköterska till vårt trevliga gäng i Handen!    Vi erbjuder       dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 26 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har e... Visa mer
Nu söker vi en tandsköterska till vårt trevliga gäng i Handen! 
 
Vi erbjuder      
dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 26 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har en bred odontologisk kompetens.     
 
Du som tandsköterska kommer få en bred plattform att utvecklas på och stimulerande arbetsuppgifter. Kliniken har två nischtandläkare, en i protetik och en i kirurgi. Klinikchefen är kliniskt verksam och är specialist i pedodonti. Vi utför alla typer av behandlingar. I receptionen är det full fart och mycket ansvar ligger där. För oss är ett fint omhändertagande och bra service till våra patienter mycket viktigt.      
 
Vi söker dig      
som är utbildad tandsköterska, och brinner för patientbemötandet och ett fint samarbete med tandläkaren.    
Du är engagerad i ditt arbete och har mycket god samarbetsförmåga. God odontologisk kvalitet och ett gott bemötande är viktiga egenskaper hos dig. Då det är en stor klinik finns det många möjligheter att kunna utvecklas och utföra olika typer av arbetsuppgifter.  Du ska ha patienten i fokus och kunna vara en teamplayer med dina kollegor. Att du är positiv, engagerad och drivande är viktigt både för våra patienter och oss medarbetare. Att du bidrar och delar med dig av dina kunskaper är en självklarhet.  
 
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet.        
 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.       
 
 
Tjänsten     
är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
Är du intresserad?     
Kontakta gärna klinikchef Joakim Levin tel. 070-002 87 26 eller arbetsledare Mia Wahlström tel. 08-123 162 28. Facklig kontakt är Vision.     
 
Välkommen med din ansökan senast den 2 juni 2019. Visa mindre