Lediga jobb som Personlig assistent i Haninge

Se lediga jobb som Personlig assistent i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Assistent till flicka i Brandbergen sökes - vikariat augusti-oktober

Ansök    Maj 24    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta prägeln i ett uppdrag?
Humana Assistans söker engagerade personliga assistenter till en 7-årig glad tjej som bor i Brandbergen tillsammans med sin familj.

Vi söker nu en assistent som kan arbeta som vikarie veckor 34 - 42, då ordinarie assistent har semester.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat vanligt förekommande uppgifter så som förflyttningar, personlig hygien och annat som tillhör det vardagliga livet till. Kundens intresse är bland annat att vara ute på ridning och att simma. En dag varannan vecka befinner sig kunden på badhuset så du bör inte vara allergisk mot klor.

Vi söker dig som är en social individ med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är fullt fokuserad och uppmärksam då kund behöver tillsyn under hela arbetspasset. Du är trygg och uppmuntrande person som visar delaktighet med kund och hennes nyfikenhet och är kreativ i möta henne i detta. En viktig egenskap är att du är pedagogisk samt lyhörd för kundens önskemål. Flickan kan ej kommunicera med ord så detta sätter krav på dig som assistent att vara både vara lyhörd och alert. Det är väldigt viktigt att du har en god behärskning av det svenska språket så att kunder kan känna sig trygga i er kommunikation.

Vidare bör du vara positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent och alltid ha kundens bästa i åtanke. Förflyttningar kan förekomma utan hjälpmedel. Det är viktigt att du är vid god fysik då det ingår många lyft i arbetet.

Som kundens personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där hon befinner sig, i hemmet och vid aktiviteter.

För att få arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Manlig personlig assistent med erfarenhet av lågaffektivt bemötande sökes

Ansök    Maj 22    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!Välkommen att utvecklas med oss
Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet.

Ditt uppdrag
Som personlig assistent arbetar du i nära relation med insatstagaren, anhöriga och kollegor i hemmiljö. Du är insatstagarens förlängda armar och ben och behjälplig i alla vardagssysslor så som städning, matlagning, aktiviteter, samt personlig- och medicinsk omvårdnad.  I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att insatstagaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar.

Nu söker vi efter två manliga assistenter som kan täcka upp under sommaren, en som kan arbeta heltid under juli och augusti, samt en vikarie som kan hoppa in och arbeta enstaka pass vid behov. Arbetstiden är förlagd med 24-timmars pass inklusive sovande jour. 

 
Det här söker vi hos dig
- Du är en trygg och stabil person som kan behålla lugnet i stressande och utmanande situationer.
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med utåtagerande beteende.
- Du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande och förstår vikten av personlig integritet och självbestämmande.
- Du kan arbeta 24 timmars pass inkl. sovande jour. 

Då insatstagaren har en hjärnskada som gör att han bland annat har minnesproblematik, afasi och ett utåtagerande beteende är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med den målgruppen och vet vad uppdraget innebär. 

För en god kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift samt har datorvana då vi har dokumentationsansvar. 

Meriterande om du har en undersköterskeutbildning eller likvärdig vårdutbildning men det är inget krav då stor vikt kommer läggas på personlig mognad i den här rekryteringen. Registerkontroll från polisen kommer tas inför påbörjad anställning.

 
Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Personliga assistenter till en kille i Handen

Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala ... Visa mer
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd.
Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden.

Vi söker nu 2st engagerade personliga assistenter till en rolig kille i 33 års åldern och bosatt i Handen.

Arbetstiderna är förlagda dygnet runt, med väntetid på natten. Du ska kunna jobba under sommaren när ordinarie personal har semester samt även möjlighet till extra efter sommaren.

Vi söker endast manliga assistenter med erfarenhet att ha jobbat som Personlig assistent.
Vi ser också att du har en kunskap om att jobba med lågaffektivt bemötande. Du ska även ha en hög arbetsmoral och ansvarskänsla.
Då det är kunden som väljer sina assistent så kommer vi att lägga stor vikt kring personligheten.

Kunden sitter i rullstol så det förekommer en del tunga luft.

Välkommen in med din ansökan!

Intervjuer sker fortlöpandes och anställning kan ske innan annonsens utgångsdatum

Vi undanber kontakt från bemanningsföretag då rekryteringen sköts av Inkludera assistans Visa mindre

Betryggande personlig assistent till pojke i Jordbro

Ansök    Maj 20    Igs Assistans AB    Personlig assistent
IGS Assistans AB söker efter en personlig assistent till vår kund i Jordbro. Kunden är en artonårig glad pojke med Down syndrom. Dina arbetsuppgifter Tjänsten är mellan 30-50% och infaller mestadels på vardags kvällar mellan kl.16:45-21.30 samt under vissa helger mellan kl.08-22, passar utmärkt om du är student. Det finns möjlighet att jobba extra när ordinarie assistenter är frånvarande vid sjukdom, VAB och övrig ledighet. Du ska arbeta med en glad pojke ... Visa mer
IGS Assistans AB söker efter en personlig assistent till vår kund i Jordbro. Kunden är en artonårig glad pojke med Down syndrom.
Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är mellan 30-50% och infaller mestadels på vardags kvällar mellan kl.16:45-21.30 samt under vissa helger mellan kl.08-22, passar utmärkt om du är student. Det finns möjlighet att jobba extra när ordinarie assistenter är frånvarande vid sjukdom, VAB och övrig ledighet. Du ska arbeta med en glad pojke med down syndrom som behöver hjälp med det mesta i hans vardag.
I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa och stödja honom i alla de situationer som han befinner sig i under sitt liv, mat, medicin, hygien, klädnad, lek, träning, tröst, aktiviteter osv. Samvaro med övriga familjemedlemmar är en viktig del i hans liv. Arbetet utgår från familjens bostad i Jordbro.
Om dig
Vi ser gärna sökanden mellan 25-30 år gamla, som gillar musik och att hitta på aktiviteter. Du ska kunna läsa/skriva och prata flytande svenska.
Du ska vara helt rökfri och vara bosatt i rimlig närhet av Jordbro. Du vill arbeta under en längre tidsperiod då det är viktigt för kunden att skapa en långvarig relation med sin assistent.
Du kan teckenspråk eller är snabb på att lära dig det, då vi kan erbjuda utbildning inom det. Dokumentation ingår som arbetsmoment.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och/eller utbildning inom barnområdet. Dock det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att god personkemi uppstår mellan dig och barnet samt övriga familjemedlemmar.
Om du blir aktuell för anställning måste du enligt gällande lag lämna ett belastningsregisterutdrag för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder innan du kan börja din tjänst. För att du ska kunna börja din anställning så snart som möjligt är det en fördel om du har ett giltigt registerutdrag eller om du ansöker om detta i samband med att du söker denna tjänst (http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/).
Arbetsgivaren
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Om ansökan
Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mejl eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.
Lön
Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Kvinna i Brandbergen söker assistenter

Ansök    Maj 15    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker timvikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro, eventuellt finns möj... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker timvikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro, eventuellt finns möjlighet till utökad tjänst framöver.

Kvinnan bor hemma tillsammans med sin mamma i Brandbergen och behöver assistans dygnets alla timmar. Kvinnan är autistisk, blind och har en medfödd hjärnskada vilket gör att hon behöver tillsyn dygnet runt.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
-Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader
-Hjälpa till med påklädning och hygien.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att arbeta självständigt och att du är van vid att ta ansvar. Vi söker dig som är mjuk i ditt sätt att bemöta andra människpr, omhändertagande och har hjärtat på rätt ställe.

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av likande roll
- Tidigare erfarenhet av vård och omsorg
- Goda kunskaper i svenska språket
- Har erfarenhet at PEG
Tjänsten ska tillsättas omgående och vi det är av största vikt att du kan arbeta nu i sommar för att kunna täcka ordinarie personals semestrar.
Urvalen sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Initiativrik och social assistent sökes till vikariat på 45 % på Vendelsö

Ansök    Maj 16    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten:Har du ett hjärta för att hjälpa andra och söker ett betydelsefullt och flexibelt deltidsarbete? Vi söker nu en engagerad och empatiskpersonlig assistent till en 51-årig kvinna med reumatism bosatt på Vendelsö. Rollen som assistent är mycket mer än ett jobb; det är en möjlighet att göra en verklig skillnad i någons liv. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att vara en viktig del i hennes dagliga liv, där ditt stöd möjliggör för henne att leva ett så... Visa mer
Om tjänsten:Har du ett hjärta för att hjälpa andra och söker ett betydelsefullt och flexibelt deltidsarbete? Vi söker nu en engagerad och empatiskpersonlig assistent till en 51-årig kvinna med reumatism bosatt på Vendelsö. Rollen som assistent är mycket mer än ett jobb; det är en möjlighet att göra en verklig skillnad i någons liv.
Dina arbetsuppgifter: Du kommer att vara en viktig del i hennes dagliga liv, där ditt stöd möjliggör för henne att leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt. Arbetet innebär att hjälpa till med på- och avklädning, vardagssysslor, assistera vid shopping och restaurangbesök, samt skötsel av hennes lilla trädgård som hon mer än gärna spenderar tid i.
Dina kvalifikationer:Vi värderar en god arbetsmoral och din förmåga att anpassa dig efter de föränderliga behoven som kan uppstå i vardagen. Vi söker dig som är en empatisk kvinna med en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenhet av assistans är en merit men personkemin är det som kommer att väga tyngst.
Rökfri.
Körkort är ett krav.
Flexibel, pålitlig och ansvarsfull.

Varför arbeta hos oss?
Som anställd hos oss får du möjligheten att bidra till en meningsfull vardag för andra, samtidigt som du utvecklas professionellt. Vi erbjuder interna utbildningar och goda anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Vår arbetsplats präglas av ömsesidig respekt och en stark gemenskap där varje medarbetares insats värderas högt.
Omfattning:Ett vikariatpå ca 45% med eventuell chans till förlängning efter sommaren. Arbetspassenomfattar dagar och kvällarsamt varannan helg med varierande arbetstider.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
Villkor för anställning: Identifiering och arbetsrätt i Sverige kommer att kontrolleras. Bank-id krävs för undertecknande av anställningskontrakt och tidrapporter. En webbaserad introduktionsutbildning ska genomföras inom en månad efter anställningens start.
Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma enligt rutin i våra rekryteringar och polisutdrag begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.
Om du vill läsa mer om oss på ENKV så kan du göra det här!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till charmig tonårskille i Handen (tjänstg 40%)

Jag är en tonårskille som söker en assistent som kan stötta mig i att bli mer självständig. På skolan kommunicerar jag med en ögondator, den vill jag att du lär dig så att jag kan utrycka min vilja både i skolan och hemma. Jag är fysiskt begränsad, därför vill jag att du är fysiskt och mentalt stark. Samtidigt vill jag att du är påhittig och kan arbeta strukturerat. Jag är en social kille som gillar att vara igång, men jag har perioder då jag behöver v... Visa mer
Jag är en tonårskille som söker en assistent som kan stötta mig i att bli mer självständig. På skolan kommunicerar jag med en ögondator, den vill jag att du lär dig så att jag kan utrycka min vilja både i skolan och hemma.


Jag är fysiskt begränsad, därför vill jag att du är fysiskt och mentalt stark. Samtidigt vill jag att du är påhittig och kan arbeta strukturerat.
Jag är en social kille som gillar att vara igång, men jag har perioder då jag behöver vila. Jag gillar musik och rörelse (träna på gym och simma). Jag har hört att jag är den charmigaste i min familj.

När jag är hos min mamma är jag i Handen med närhet till goda kommunikationer. I min familj lever vi efter mottot - Allt är möjligt! Vill du bli en i vårt team? sök!

Tjänsten är på 40 %, på två perioder i månaden, vardag, jour på natten, helg

Lön 
Kollektivavtal Fremia-Kommunal
Individuell lönesättning

Ansökan 
Ansök via formuläret nedan, kom ihåg att berätta lite om dig själv och bifoga meriter.?
Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställ redan idag på www.polisen.se, sök på LSS Visa mindre

Kvinnliga personliga assistenter sökes för vikariat

Ansök    Maj 14    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!Välkommen att utvecklas med oss
Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet.

Ditt uppdrag
Nu söker vi kvinnliga assistenter för två vikariat hos en av våra kunder t.o.m. 2024-10-31 med möjlighet till förlängning. Du börjar efter överenskommelse men vi ser helst att du kan börja arbeta så snart som möjligt.

Som personlig assistent arbetar du i nära relation med kunden, anhöriga och kollegor i kundens hem. Du är behjälplig i alla vardagssysslor, så som städning, matlagning, aktiviteter, samt personlig- och medicinsk omvårdnad. I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att brukaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar. 

Det här söker vi hos dig
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården och som personlig assistent.
- Du har under de senaste 2 åren erfarenhet av att hantera trakeostomi inkl. sugning och hostmaskin.
- Du har en undersköterskeutbildning eller likvärdig vårdutbildning.
- Du kan arbeta under hela sommaren och fram till 2024-10-31, arbetstiderna är förlagda dag/kväll och varannan helg. 

Som person är du lyhörd, empatisk och anpassningsbar med en god samarbetsförmåga. Du tycker om att skapa nya relationer och förstår vikten av personlig integritet och självbestämmande. För en god kommunikation är det viktigt att du behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift samt har datorvana då vi har dokumentationsansvar.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Personlig assistent för sommarvikariat 50-80% hos kvinna på Vendelsö

Ansök    Maj 10    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten: Vi söker en lyhörd, flexibel och ansvarsfull personlig assistent till en charmig 27-årig kvinna på Vendelsö. Hon uppskattar aktiviteter som att titta på film, lägga pussel, sparka boll, åka bil och ta lugna promenader. Som hennes assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja henne i hennes dagliga behov och aktiviteter för att skapa en meningsfull vardag. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar allt från... Visa mer
Om tjänsten: Vi söker en lyhörd, flexibel och ansvarsfull personlig assistent till en charmig 27-årig kvinna på Vendelsö. Hon uppskattar aktiviteter som att titta på film, lägga pussel, sparka boll, åka bil och ta lugna promenader. Som hennes assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja henne i hennes dagliga behov och aktiviteter för att skapa en meningsfull vardag.
Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar allt från personlig hygien, planering och utförande av hushållssysslor, matlagning, och assistans vid olika aktiviteter. Vår uppdragsgivare använder sig av kroppsspråk, bildstöd och tecken som stöd för kommunikation, och det är av stor vikt att du kan assistera och vara stödjande i kommunikationsprocessen.
Vi söker dig: som är en empatisk kvinna med en uppfinningsrik och initiativrik inställning. Vi ser gärna att du har god kroppsfysik då tjänsten innebär en del fysiska aktiviteter. Tidigare erfarenheter av alternativ kommunikation är en fördel men inte ett krav; vi lägger störst vikt vid din personlighet och förmågan att anpassa dig till olika situationer.
Empatisk och flexibel med arbetstider.
Flytande i svenska i både tal och skrift.
God fysik för att stödja med fysiska aktiviteter och promenader.
Körkort är en merit men inte ett krav.

Omfattning: Sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad mellan 50-80%. Arbetspassen är varierande enligt ett rullande schema och omfattar dygnets alla timmar mellan 9-24 timmar.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Lönen är individuell. Vi följer kollektivavtal.
Villkor för anställning:Arbetstillstånd i Sverige kommer att kontrolleras. Ett Bank-ID är nödvändigt för att underteckna anställningskontrakt och tidrapportering. En introduktionsutbildning krävs inom en månad från anställningsstart.
Rekryteringsprocessen:I våra rekryteringsprocesser ingår bakgrundskontroller enligt rutin, och ett polisutdrag är obligatoriskt vid anställning hos minderårig.Vi värdesätter snabba processer och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan!
Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av vårt team!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes

Ansök    Maj 9    Jermlox AB    Personlig assistent
Arbetsgivare Jag är både din kund och din arbetsgivare, du är min högra hand. Jag är hundmamma, människomamma och farmor. Hundarna är två stycken av rasen mellan pinscher, barnen är vuxna och barnbarnet är min ögonsten. Ibland är det full fart och ibland är det lugna gatan. Något jag gillar att göra är DIY projekt, allt från originell inredning till födelsedagspyssel. Det vore roligt om du också är lite pysslig , men absolut inget krav. Jag bor i lägenhet ... Visa mer
Arbetsgivare
Jag är både din kund och din arbetsgivare, du är min högra hand.
Jag är hundmamma, människomamma och farmor. Hundarna är två stycken av rasen mellan pinscher, barnen är vuxna och barnbarnet är min ögonsten. Ibland är det full fart och ibland är det lugna gatan. Något jag gillar att göra är DIY projekt, allt från originell inredning till födelsedagspyssel. Det vore roligt om du också är lite pysslig , men absolut inget krav.
Jag bor i lägenhet centralt i Handen, nära till buss för den som behöver det.
Arbetsuppgift
Du är mina armar och ben, där jag inte räcker till tar du vid. Det kan innebära allt från att hjälpa mig att äta, normala hushållssysslor, till att hjälpa mig när jag sitter vid datorn, att assistera vid tangentbordet när längre texter ska formuleras, eller att hjälpa mig söka efter nya recept till veckans meny.
Utöver hushållsarbete och viss personlig hygien så innebär arbete även att rasta mina hundar, själv eller med mig. Därför kan du inte vara rädd för dem. Har du hundvana är det ett plus men inget krav.
Inga tunga lyft förekommer, eftersom det finns taklyft.
Ingenting du gör hos mig kräver någon särskild utbildning, skinn på näsan och en skön "hur svårt kan det va" attityd underlättar dock. Utöver att gå bredvid en annan assisten innan du jobbar själv, kommer jag ge instruktioner allt eftersom nya moment dyker upp och uppstår frågor så kan du alltid vända dig till mig.
Det är inte alltid full rulle, ganska ofta har vi tid att sitta en stund med netflix och chips, rekommendationer på bra serier mottages tacksamt!
Assistent
Ålder är inte det viktiga, din personliga mognad och att vi klickar är det som räknas. Du behöver kunna tala och förstå svenska så att vi kan kommunicera med varandra.
Mina nuvarande assistenter har alla lite unika egenskaper, det den ena är mindre bra på, väger en annan upp, jag gillar att mina assistenter är olika individer. Just nu fattas jag en konditor, så gillar du att baka så står köket till ditt förfogande. Vi är några stycken som gärna äter upp godsakerna.
Övrigt
Tjänsten gäller ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning efter sommaren. Sommarschemat håller på att skrivas just nu och jag beräknar att tjänsten hamnar på runt 75%, timlön.
Arbetstiden förläggs varierat på måndagar till söndagar, även röda dagar, fördelat på 9-17 och 17-23 .
Välkommen med din ansökan om du tror att det är just du som passar in i vårt gäng. Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv kille i Jordbro

Hej! Jag är aktiv tonåringskille som bor med min familj i Jordbro. Nu är jag på jakt efter nya assistenter. Jag gillar att hålla mig aktiv och går gärna till lekparken och gungar och hoppar eller kanske gå på en promenad, jag gillar också att åka bil! Som min assistent behöver du hjälpa mig med exempelvis hygien och matning. Jag har autism och du som assistent behöver hjälpa mig när jag blir frustrerad eller får svårt att kommunicera. När du arbetar me... Visa mer
Hej! Jag är aktiv tonåringskille som bor med min familj i Jordbro. Nu är jag på jakt efter nya assistenter.

Jag gillar att hålla mig aktiv och går gärna till lekparken och gungar och hoppar eller kanske gå på en promenad, jag gillar också att åka bil! Som min assistent behöver du hjälpa mig med exempelvis hygien och matning. Jag har autism och du som assistent behöver hjälpa mig när jag blir frustrerad eller får svårt att kommunicera.

När du arbetar med mig är det viktigt att du är rökfri under arbetstid. Du bör ha en god fysik för jag är en aktiv kille och tycker om att göra olika aktiviteter. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med autism och beteendeträning. Som assistent är din arbetsplats där jag befinner mig, oavsett om det är hemma, hos vänner/familj eller iväg på resa. Jag lever i en flerspråkig familj så du måste kunna prata flytande engelska.

Arbetstid: Tjänsten gäller en timanställning och arbetstider enligt överenskommelse.

Tillträde: Omgående.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Vi behöver fler kvinnliga personliga assistenter i sommar

Ansök    Maj 8    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!Välkommen att utvecklas med oss
Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet.

Ditt uppdrag
Då många av av våra insatstagare enbart tar emot kvinnliga assistenter behöver vi fler som kan arbeta under sommaren. Som personlig assistent arbetar du i nära relation med insatstagaren, anhöriga och kollegor i hemmiljö. Du är insatstagarens förlängda armar och ben och behjälplig i alla vardagssysslor så som städning, matlagning, aktiviteter, samt personlig- och medicinsk omvårdnad.  I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att insatstagaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar.

Utifrån insatstagarens individuella behov kan det förekomma ansvar och hantering av mediciner, trakeostomi, peg, sond, stomi, insulin, hostmaskin, slemsug efter godkänd delegering. 

Under sommaren går du på ett schema för en ordinarie personal och vi ser gärna att du kan hoppa in och arbeta extra redan nu. Arbetstiderna varierar utifrån beslut och är förlagda både dag, kväll, natt och helg. Du arbetar antingen ensam eller tillsammans med en kollega beroende på om insatstagaren har enkel- eller dubbelbemanning.

Du kommer få en anpassad introduktion med en erfaren kollega hemma hos insatstagaren och vi arbetar i IT- system som Aiai och Heroma.

Det här söker vi hos dig
- Du är lyhörd, empatisk, pålitlig och brinner för att hjälpa andra
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller inom vården.
- Du har lätt för att anpassa dig, en god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp.
- Du tycker om att skapa nya relationer och förstår vikten av personlig integritet och självbestämmande.
- Du kan arbeta under hela sommaren

För en god kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift samt har datorvana då vi har dokumentationsansvar. 

Meriterande om du har en undersköterskeutbildning eller likvärdig vårdutbildning men är inget krav då stor vikt kommer läggas på personlig mognad i den här rekryteringen. Registerkontroll från polisen kommer tas inför påbörjad anställning.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Personlig assistent som talar rumänska och svenska sökes - 2 tjänster

Ansök    Maj 8    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Vill du vara med på vår utvecklingsresa för att bli en lättillgänglig, synlig och kunskapsbaserad socialtjänst med ett förebyggande arbetssätt? Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till att framtidssäkra socialtjänsten. Vi arbetar utifrån våra målgruppers behov inom individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg och äldreomsorg, för att invånarna i Haninge ska kunna leva ett självständigt liv. Vi har fokus på resultat och vad som skapar värde för dem vi är till för. Välkommen till oss!Välkommen att utvecklas med oss
Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet.

Vill du jobba hos mig?
Jag är en 30 årig kille som nu söker 2 nya assistenter till min grupp, du ska vara mina förlängda armar och ben. Jag behöver hjälp med all omvårdnad, vid förflyttningar samt andra vanligt förekommande hushållsuppgifter. 

Du kommer få delegering för att kunna hjälpa mig med mediciner och sondmatning. 

Det här söker jag hos dig
För att jag ska få kvalité i min vardag behöver du vara driven men samtidigt veta när du ska ta ett steg tillbaka. Du ska vara initiativtagande både i hemmet och aktiviteter så att min dag blir så meningsfull som möjligt.

Till följd av min funktionsnedsättning när det kommer till kommunikation är det viktigt att du kan förmedla det svenska språket och även mitt modersmålspråk rumänska flytande i både tal och skrift.

Arbetstiderna är rullande schema med både dag och kvällspass, där den ena tjänsten ligger på ca 95% och den andra tjänsten på ca 85%. Jag söker även dig som vill arbeta som timanställd hos mig.

Känner du att det här är något för dig så tveka inte med att söka.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Personlig assistent till en ung tjej i VEGA

Ansök    Apr 23    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker nu assistenter till en härlig tjej på 21 år som bor i Vega. Hon har Cornelia de Lange med intellektuell funktionsnedsättning och autistiska drag. Utifrån detta har hon omfattande vård- och tillsynsbehov. Du kommer få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Det ingår personlig hygien samt på- och avklädning. Hon har en PEG och sondmatas manuellt med spruta, det är av fördel om du har erfarenheter. Hon tar sig fram själv p... Visa mer
Vi söker nu assistenter till en härlig tjej på 21 år som bor i Vega. Hon har Cornelia de Lange med intellektuell funktionsnedsättning och autistiska drag. Utifrån detta har hon omfattande vård- och tillsynsbehov.
Du kommer få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag.
Det ingår personlig hygien samt på- och avklädning. Hon har en PEG och sondmatas manuellt med spruta, det är av fördel om du har erfarenheter.
Hon tar sig fram själv på knä, går kortare sträckor och sitter annars i rullstol. Hon aktiveras och stimuleras i form av lek och gå-träning med gåstol.
Hon går på daglig verksamhet måndag-fredag 12:00-15:00 och har inte assistenter med sig. Hon har oregelbundna sömnrutiner vilket kan leda till trötthet och irritation.
Vid situationer som detta uppskattas en person som är lugn, har tålamod och är lyhörd.
I kundens hem finns det katt, därav kan du inte vara kattallergiker.
Vi söker främst dig som är kvinna. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Som person är du lugn och trygg samt driven och glad.
Ena dagen kan se annorlunda ut än den andra så vi ser gärna att du är flexibel i ditt arbetssätt.
Vi behöver 2 st personlig assistent en till natten ( jourtimmar förekommer ) och en vid behov.
100 % Kväll / Natt
Vidbehov natt. 
Lön: Fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Natt: 21:00-08:00 (Jour tillkommer).

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Brandbergen

Ansök    Maj 6    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker nu en timvikarie som kan arbeta när ordinarie personals frånvaro. Kvinnan bor med... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker nu en timvikarie som kan arbeta när ordinarie personals frånvaro. Kvinnan bor med sin mamma i Brandbergen och behöver assistans dygnets alla timmar. Hon är autistisk, blind och har en medfödd hjärnskada vilket innebär att hon behöver tillsyn dygnet runt.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor t. ex. hushållssysslor
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t. ex. promenader.
- hjälpa till med påklädning och personlig hygien

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, tar egna initiativ, van att ta ansvar. Du ska vara mjuk i ditt sätt att bemöta andra människor, omhändertagande och ha hjärtat på rätt ställe.

Det är meriterande om du har:
- erfarenhet av att arbeta som personlig assistent tidigare
- tidigare erfarenhet av vård- och omsorg
- goda kunskaper i det svenska språket
- tidigare erfarenhet av sondmatning

En förutsättning för att kunna börja arbeta på Humana är att du som söker kan uppvisa en giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till att arbeta i Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Dagtid, kvällstid och nattetid, arbetet är förlagt på både vardagar och helger.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

För anställning i Humana krävs att du har BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till Handen

Vill du ha ett livsviktigt arbete? Då ska du söka det här jobbet: Jag är en cool och trevlig tjej som nu söker en ny kvinnlig assistent till min grupp, du ska vara mina förlängda armar och ben. Jag bor i egen lägenhet och har DV 4 dagar i veckan, på min fritid tycker jag om att träffa kompisar, fika och gå på bio, kan gärna ta en promenad om vädret tillåter det, ibland får du vara lite on ”go”. Något jag brinner för är Boccia som jag tränar tre dagar i... Visa mer
Vill du ha ett livsviktigt arbete? Då ska du söka det här jobbet:

Jag är en cool och trevlig tjej som nu söker en ny kvinnlig assistent till min grupp, du ska vara mina förlängda armar och ben.

Jag bor i egen lägenhet och har DV 4 dagar i veckan, på min fritid tycker jag om att träffa kompisar, fika och gå på bio, kan gärna ta en promenad om vädret tillåter det, ibland får du vara lite on ”go”. Något jag brinner för är Boccia som jag tränar tre dagar i veckan och åker även på träningsläger runt om i Sverige. Har tävlat i nordiska mästerskapet. Så viktigt för mig är att vi kan träna och tävla tillsammans, förutsättningarna för det är att du är aktiv och vill lära dig, för enkelt är det inte. Det krävs samarbete som bara den och flexibilitet.

För att jag ska få kvalité i min vardag behöver du vara driven men samtidigt veta när du behöver ta ett steg tillbaka. Du behöver vara initiativtagande både i hemmet och aktiviteter så att min dag blir så meningsfull som möjligt.

Till följd utav min funktionsnedsättning när det kommer till kommunikation är det viktigt du kan förmedla det svenska språket i både tal och skrift. Funderar även på att skaffa katt så kan vara jobbigt om du är allergisk eller rädd.

Integritet, respekt och ärlighet är en förutsättning för att vi ska få en bra relation, har du humor är det ett stort plus. Viktigt med skratt då blir livet roligare.

Känner du att det här är något för dig, så tveka inte att söka.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Annonsens ID nummer: 222739

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent till charmig tonårskille i Handen (tjänstg 40%)

Jag är en tonårskille som söker en assistent som kan stötta mig i att bli mer självständig. På skolan kommunicerar jag med en ögondator, den vill jag att du lär dig så att jag kan utrycka min vilja både i skolan och hemma. Jag är fysiskt begränsad, därför vill jag att du är fysiskt och mentalt stark. Samtidigt vill jag att du är påhittig och kan arbeta strukturerat. Jag är en social kille som gillar att vara igång, men jag har perioder då jag behöver v... Visa mer
Jag är en tonårskille som söker en assistent som kan stötta mig i att bli mer självständig. På skolan kommunicerar jag med en ögondator, den vill jag att du lär dig så att jag kan utrycka min vilja både i skolan och hemma.


Jag är fysiskt begränsad, därför vill jag att du är fysiskt och mentalt stark. Samtidigt vill jag att du är påhittig och kan arbeta strukturerat.
Jag är en social kille som gillar att vara igång, men jag har perioder då jag behöver vila. Jag gillar musik och rörelse (träna på gym och simma). Jag har hört att jag är den charmigaste i min familj.

När jag är hos min mamma är jag i Handen med närhet till goda kommunikationer. I min familj lever vi efter mottot - Allt är möjligt! Vill du bli en i vårt team? sök!

Tjänsten är på 40 %, på två perioder i månaden, vardag, jour på natten, helg

Lön 
Kollektivavtal Fremia-Kommunal
Individuell lönesättning

Ansökan 
Ansök via formuläret nedan, kom ihåg att berätta lite om dig själv och bifoga meriter.?
Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställ redan idag på www.polisen.se, sök på LSS Visa mindre

Timvikarie personlig assistent till en kille med autism i Jordbro!

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Jordbro! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänstenVår kund är en 24 år gammal kille och bor med min familj i Jordbro. Kundenhar assistans dygnet runt och behöver hjälp med daglig omvårdnad samt med alla vardagssysslor.Några av de svårigheter vår kund har är verbal kommun... Visa mer
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Jordbro! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänstenVår kund är en 24 år gammal kille och bor med min familj i Jordbro. Kundenhar assistans dygnet runt och behöver hjälp med daglig omvårdnad samt med alla vardagssysslor.Några av de svårigheter vår kund har är verbal kommunikation, att samspela med andra människor och förstå sin omgivning.
Kunden tycker mycket om att vara ute och gå promenader och din främsta uppgift att erbjuda honom en bra och trygg personlig assistans. Killen har ett stort tillsynsbehov som du hjälper honom att tillgodose under ditt arbetspass.
Tjänsten innebär ett stort ansvar och det är viktigt att du som personlig assistent har ett genuint intresse för att utvecklas inom ditt arbete. Förutom att ge kunden bra omsorg och tillsyn så krävs det att du som personlig assistent är lugn, respektfull, ödmjuk ochhar erfarenhet av personlig assistans eller omsorgsarbete, gärna med unga vuxna och kan hantera brukare som har utåtagerande beteende.
Vi söker någon som kan jobba dag, kväll och natt(jour). På dag och kväll passet är det dubbelassistans och det är viktigt med att kunna samarbeta med andra då kunden går på aktiviteter samt DV.
Vem är du?Du som assistent ska ha ett stort intresse för att hjälpa andra människor, tålamod, glad och lyhörd och ha en god fysik pga att kunden är stor och kan vara utåtagerande.
Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt som innebär att du ger ett gott bemötande samt har kunskap om och förståelse för brukarens behov, förutsättningar och önskemål.Vad får du?Friskvård, utbildning och väl introduktion.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Timanställning, kan leda till fast tjänst. Visa mindre

Söker personlig assistent åt man i handen

Ansök    Apr 17    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Finns en tjänst på 36timmar per vecka i genomsnitt om du kan ha ett arbetsschema som varierar mellan morgonpass (06.00-14.00), kvällspass (14.00-23.00) och 2-3 helgpass per 6 veckor (09.00-00.00). Vi börjar med en kortare anställning som sedan övergår i en förviss tid så länge uppdraget varar om vi trivs tillsammans. Söker pålitlig och omtänksam man över 50 år för en anställning som personlig assistent. Endast manliga sökanden är aktuella pga arbetets när... Visa mer
Finns en tjänst på 36timmar per vecka i genomsnitt om du kan ha ett arbetsschema som varierar mellan morgonpass (06.00-14.00), kvällspass (14.00-23.00) och 2-3 helgpass per 6 veckor (09.00-00.00). Vi börjar med en kortare anställning som sedan övergår i en förviss tid så länge uppdraget varar om vi trivs tillsammans.

Söker pålitlig och omtänksam man över 50 år för en anställning som personlig assistent. Endast manliga sökanden är aktuella pga arbetets nära karaktär.

Du bör ha ett intresse för matlagning, särskilt inom husmanskost, samt vara förtrogen med svenska språket i både tal och skrift för att kunna hjälpa mig med anteckningar och kommunikation.

Datorvana är bra då du kommer att använda digitala verktyg som Word, e-post och internet i vårt arbete. Dock är din förmåga att assistera mig med mina behov den mest eftertraktade kompetensen.

Eftersom du kommer att vara en viktig del av mitt team ser jag fram emot att samarbeta med en person som är positiv och professionell. En trivsam arbetsmiljö är av stort värde.

Du bör bo i närheten av Handen eller ha tillgång till bil.

Bra om du är flexibel, pålitlig och har en god fysik för eventuella promenader. Jag ser fram emot att ta emot din ansökan snarast då vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Visa mindre

Personlig assistent för sommarvikariat 50-80% hos kvinna på Vendelsö

Ansök    Apr 18    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten: Vi söker en lyhörd, flexibel och ansvarsfull personlig assistent till en charmig 27-årig kvinna på Vendelsö. Hon uppskattar aktiviteter som att titta på film, lägga pussel, sparka boll, åka bil och ta lugna promenader. Som hennes assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja henne i hennes dagliga behov och aktiviteter för att skapa en meningsfull vardag. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar allt från... Visa mer
Om tjänsten: Vi söker en lyhörd, flexibel och ansvarsfull personlig assistent till en charmig 27-årig kvinna på Vendelsö. Hon uppskattar aktiviteter som att titta på film, lägga pussel, sparka boll, åka bil och ta lugna promenader. Som hennes assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja henne i hennes dagliga behov och aktiviteter för att skapa en meningsfull vardag.
Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar allt från personlig hygien, planering och utförande av hushållssysslor, matlagning, och assistans vid olika aktiviteter. Vår uppdragsgivare använder sig av kroppsspråk, bildstöd och tecken som stöd för kommunikation, och det är av stor vikt att du kan assistera och vara stödjande i kommunikationsprocessen.
Vi söker dig: som är en empatisk kvinna med en uppfinningsrik och initiativrik inställning. Vi ser gärna att du har god kroppsfysik då tjänsten innebär en del fysiska aktiviteter. Tidigare erfarenheter av alternativ kommunikation är en fördel men inte ett krav; vi lägger störst vikt vid din personlighet och förmågan att anpassa dig till olika situationer.
Empatisk och flexibel med arbetstider
Flytande i svenska i både tal och skrift
God fysik för att stödja med fysiska aktiviteter och promenader
Körkort är en merit men inte ett krav

Omfattning: Sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad mellan 50-80%. Arbetspassen är varierande enligt ett rullande schemaoch omfattar dygnets alla timmar och är mellan 9-24 timmar långa.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Lönen är individuell. Vi följer kollektivavtal.
Villkor för anställning:Arbetstillstånd i Sverige kommer att kontrolleras. Ett Bank-ID är nödvändigt för att underteckna anställningskontrakt och tidrapportering. En introduktionsutbildning krävs inom en månad från anställningsstart.
Rekryteringsprocessen:I våra rekryteringsprocesser ingår bakgrundskontroller enligt rutin, och ett polisutdrag är obligatoriskt vid anställning hos minderårig.Vi värdesätter snabba processer och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan!
Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av vårt team!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent vid behov till en 9 årig pojke

Personal vid behov sökes till vår kund i Haninge, gärna kvinnliga. Du ska kunna behärska både spanska och svenska och ha erfarenhet att jobba med barn eller ha jobbat som personlig assistent. Skicka gärna personlig brev och CV Vi söker en person som är lyhörd, lugn , kreativ och som vill/ kan bara fokusera på kundens behov, kunna hitta på aktiviteter och vara fysisk delaktigt i hans träningsprogram och hjälpa honom att utvecklas. det är en plus om du kan... Visa mer
Personal vid behov sökes till vår kund i Haninge, gärna kvinnliga. Du ska kunna behärska både spanska och svenska och ha erfarenhet att jobba med barn eller ha jobbat som personlig assistent.
Skicka gärna personlig brev och CV


Vi söker en person som är lyhörd, lugn , kreativ och som vill/ kan bara fokusera på kundens behov, kunna hitta på aktiviteter och vara fysisk delaktigt i hans träningsprogram och hjälpa honom att utvecklas. det är en plus om du kan hoppa in med kort varsel


Together assistans är en arbetsplats där vi är stolta över att få möjlighet att göra skillnad.
varje dag vill vi skapa värde för de människor som väljer att anlita oss. Våra medarbetare har rätt kompetens men också rätt inställning. Alla människor har samma värde - alla människor behövs! så ser vi också som arbetsgivare på de som jobbar hos oss.
Våra medarbetare är motiverade, initiativrika, positiva och ser möjligheter istället för hinder. Vi vet hur man med eget inflytande kan ge, våra kunder och därmed våra medmänniskor, det lilla extra. Det är ofta små detaljer som kan göra stor skillnad.
Som anställd hos oss
Vi tror att nöjda, glada medarbetare presterar bättre. Därför satsar vi helt enkelt på att du ska trivas hos oss. Både med genomtänkta trivselaktiviteter och med bra avtal.
Vi tillämpar kollektivavtal, med konkurrenskraftiga löner tjänstepension, utöver den allmänna pensionen. Visa mindre

Personlig assistent till charmig tonårskille i Handen (tjänstg 40%)

Jag är en tonårskille som söker en assistent som kan stötta mig i att bli mer självständig. På skolan kommunicerar jag med en ögondator, den vill jag att du lär dig så att jag kan utrycka min vilja både i skolan och hemma. Jag är fysiskt begränsad, därför vill jag att du är fysiskt och mentalt stark. Samtidigt vill jag att du är påhittig och kan arbeta strukturerat. Jag är en social kille som gillar att vara igång, men jag har perioder då jag behöver v... Visa mer
Jag är en tonårskille som söker en assistent som kan stötta mig i att bli mer självständig. På skolan kommunicerar jag med en ögondator, den vill jag att du lär dig så att jag kan utrycka min vilja både i skolan och hemma.


Jag är fysiskt begränsad, därför vill jag att du är fysiskt och mentalt stark. Samtidigt vill jag att du är påhittig och kan arbeta strukturerat.
Jag är en social kille som gillar att vara igång, men jag har perioder då jag behöver vila. Jag gillar musik och rörelse (träna på gym och simma). Jag har hört att jag är den charmigaste i min familj.

När jag är hos min mamma är jag i Handen med närhet till goda kommunikationer. I min familj lever vi efter mottot - Allt är möjligt! Vill du bli en i vårt team? sök!

Tjänsten är på 40 %, på två perioder i månaden, vardag, jour på natten, helg

Lön 
Kollektivavtal Fremia-Kommunal
Individuell lönesättning

Ansökan 
Ansök via formuläret nedan, kom ihåg att berätta lite om dig själv och bifoga meriter.?
Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställ redan idag på www.polisen.se, sök på LSS Visa mindre

17 årig tjej söker personlig assistent i Jordbro

Ansök    Apr 5    Humana AB    Personlig assistent
Humana söker en engagerade assistenter till en aktiv 17-årig flicka i Jordbro. Flickan har en intellektuell funktionsnedsättning och epilepsi. Hon behöver stöttning och motivering i sitt vardagliga liv. Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans eller omsorgsarbete, gärna med unga vuxna och med tidigare erfarenhet av epilepsi samt kan hantera brukare som har utåtagerande beteende. Flickan tycker om att gå på bio och har ett väldigt aktivt liv... Visa mer
Humana söker en engagerade assistenter till en aktiv 17-årig flicka i Jordbro. Flickan har en intellektuell funktionsnedsättning och epilepsi. Hon behöver stöttning och motivering i sitt vardagliga liv.


Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans eller omsorgsarbete, gärna med unga vuxna och med tidigare erfarenhet av epilepsi samt kan hantera brukare som har utåtagerande beteende. Flickan tycker om att gå på bio och har ett väldigt aktivt liv där hon bland annat simmar och rider häst. Vi ser gärna att du som person är lugn, motiverande och pålitlig. Det är meriterande att du kan behärska arabiska språket men är inget krav. 


Ena tjänsten är en SLUV anställning med en fast schemarad som innefattar ett pass på fredagar 3 gånger i månaden från kl 08-16.30 där du följer med henne på hennes skoldag. Det kan även dyka upp pass under dygnets alla timmar vid behov. 


Vi söker även ytterligare en person som kan hoppa in vid behov. 


Kanske har du en annan huvudsaklig sysselsättning som du vill kombinera med detta? 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinna i Vega söker personliga assistenter och arbetsledare

Jag söker assistenter och arbetsledare som kanske har samma intresse av att sjunga som jag. Du ska vara lugn och ha en positiv syn på tillvaron. Stötta mig med det jag önskar att göra. Handla, fixa i mitt hem, om jag mår bra så vill jag gärna gå ut på roliga aktiviteter. Jag behöver ingen kommunikationshjälp men där emot så behöver jag hjälp med min träning och handräckning om mobilen ringer. Är du intresserad av arbete som arbetsledare och bemanningsansv... Visa mer
Jag söker assistenter och arbetsledare som kanske har samma intresse av att sjunga som jag. Du ska vara lugn och ha en positiv syn på tillvaron. Stötta mig med det jag önskar att göra. Handla, fixa i mitt hem, om jag mår bra så vill jag gärna gå ut på roliga aktiviteter. Jag behöver ingen kommunikationshjälp men där emot så behöver jag hjälp med min träning och handräckning om mobilen ringer.
Är du intresserad av arbete som arbetsledare och bemanningsansvarig så kommer du få utbildning för att kunna lösa dom uppgifter som krävs. Det viktigaste är att du stöttar mig så jag får vara styrande i vem som ska jobba.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i närheten av Västerhaninge

Ansök    Apr 2    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  Vår kund är en 56-årig kvinna som bor med sin man i närheten av Västerhaninge, nära till både buss och pendeltåg. Hon tycker mycket om att umgås med sin familj och barnbarnen samt att pyssla med krukväxter och trädgård eller ser på film. Hon ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en 56-årig kvinna som bor med sin man i närheten av Västerhaninge, nära till både buss och pendeltåg. Hon tycker mycket om att umgås med sin familj och barnbarnen samt att pyssla med krukväxter och trädgård eller ser på film. Hon har en progridierande muskelsjukdom och är rullstolsburen och behöver stöd av en personlig assistent, dygnet runt i sin vardag.Om tjänsten:

Som personlig assistent till henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar stöd med att komma upp och ned i sängen, hantering av medicin och andningsmaskinen samt toalettbesök.

Vi söker just nu en personlig assistent som vill jobba enligt följande schema:


11 timmar aktiv natt/veckaOjämn vecka måndag 22-09

Jämn vecka torsdag 22-08 


Vem vi söker:

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd, empatisk och lugn men samtidigt med lite humor. Du är strukturerad, punktlig och duktig på att samarbeta. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

-Du är rökfri

-Du tål hundar

-Du har god fysik och kan vara till stöd för kunden i förflyttningar

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift för att minimera risken för missförstånd mellan dig och kunden.Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är det meriterande men störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  Tjänstgöringsgrad: 27%. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄRVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Visa mindre

Bli en del av vårt team som Assistanskoordinator! (Södra Stockholm)

Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans! Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Södra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark pr... Visa mer
Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans!

Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Södra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark problemlösningsförmåga. För att trivas i rollen bör du vara en social person som drivs av att skapa och bibehålla goda relationer.

Just nu har vi fyra koordinatorgrupper runt om i landet som arbetar tätt tillsammans och kommer att vara dina närmaste kollegor. I rollen ingår att du ibland är du på plats och arbetar i assistanserna, håller personalmöten och möter uppdragsgivare. Resor är en naturlig del av rollen, och vi ser det som en fördel om du gillar den flexibilitet och variation som det medför. Dessutom ingår det att ha ansvar för vår jourtelefon ungefär 3-5 gånger i månaden, vilket innebär att du behöver kunna vara tillgänglig på telefon utanför vår kontorstid.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Arbetsledning och handledning av personliga assistenter
- Rekrytering och bemanning av kvalificerad personal
- Regelbundna möten, utvecklingssamtal och lönesamtal.
- Kvalitetskontroll och introduktion av nya assistenter
- Schemaläggning och bemanningsansvar
- Till viss del arbete som personlig assistent

Vi söker dig som:

- Har tidigare erfarenhet av arbetsledning och/eller rekrytering inom personlig assistans
- Är självständig, flexibel och lösningsorienterad
- Kommunicerar flytande på svenska och gärna har kunskaper i fler språk
- Är en positiv lagspelare med god samarbetsförmåga
- Planerar långsiktigt och tar ansvar för ditt arbete

Vi erbjuder:

- Ett meningsfullt och utvecklande arbete i en värderingsstyrd organisation som drivs utan vinstintresse.
- Pendlingsvänlig arbetsplats mitt i centrala Stockholm.
- En inkluderande och stödjande arbetskultur med härliga kollegor
- Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till distansarbete upp till 50%

Ansök redan idag och bli en del av vårt inspirerande team på JAG Personlig Assistans!

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.S** **

Annonsens ID-nummer: 228317


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv tjej i Västerhaninge

Ansök    Mar 20    2U ASSISTANS AB    Personlig assistent
2U Assistans är en privat assistansanordnare för personer med olika typer av funktionsvariationer där det finns ett behov av extra stöd och service i vardagen. Vårt motto är ”Vi vill och kan bättre”, något vi tillsammans med våra kunder och medarbetare arbetar mot dagligen. En viktig del i detta arbete är en god kontakt mellan administrativ personal, de personliga assistenterna och våra kunder där snabb och kvalitativ service är grunden. Som medarbetare ho... Visa mer
2U Assistans är en privat assistansanordnare för personer med olika typer av funktionsvariationer där det finns ett behov av extra stöd och service i vardagen. Vårt motto är ”Vi vill och kan bättre”, något vi tillsammans med våra kunder och medarbetare arbetar mot dagligen. En viktig del i detta arbete är en god kontakt mellan administrativ personal, de personliga assistenterna och våra kunder där snabb och kvalitativ service är grunden. Som medarbetare hos oss omfattas du av kollektivavtal och har rätt till friskvårdsbidrag.
Vi söker en kvinnlig personlig assistent mellan 23-40 år till en av våra kunder i Västerhaninge.
Tjänsten är en vid behovsanställning i ordinare assistenters frånvaro.
Om dig
Du ska vara en kvinnlig assistent som gärna ser livet från den ljusa sidan och ha glimten i ögat. Humor är uppskattat men inget krav då du samtidigt ska ta din roll som assistent på högsta allvar. Du som assistent ska kunna vara framåt och ta egna initiativ men samtidigt vara lyhörd och öppen för den enskildes önskemål då hon för sin egen talan. Andra bra egenskaper är tålamod och att du är en lugn person i grunden.
Förutom vardagligt hjälpbehov så gillar hon andra aktiviteter som att gå och fika eller gå på bio.
Din profil
Arbetslivserfarenhet meriterande
Du ska ha tålamod och visa intresse
Krav på svenska i tal och skrift
Måste vara vaccinerad mot Covid Visa mindre

Glad personlig assistent till Handen

Vill du ha ett livsviktigt arbete? Då ska du söka det här jobbet: Jag är en cool och trevlig tjej som nu söker en ny kvinnlig assistent till min grupp, du ska vara mina förlängda armar och ben. Jag bor i egen lägenhet och har DV 4 dagar i veckan, på min fritid tycker jag om att träffa kompisar, fika och gå på bio, kan gärna ta en promenad om vädret tillåter det, ibland får du vara lite on ”go”. Något jag brinner för är Boccia som jag tränar tre dagar... Visa mer
Vill du ha ett livsviktigt arbete?

Då ska du söka det här jobbet:

Jag är en cool och trevlig tjej som nu söker en ny kvinnlig
assistent till min grupp, du ska vara mina förlängda armar och ben.

Jag bor i egen lägenhet och har DV 4 dagar i veckan, på min
fritid tycker jag om att träffa kompisar, fika och gå på bio, kan gärna ta en
promenad om vädret tillåter det, ibland får du vara lite on ”go”. Något jag
brinner för är Boccia som jag tränar tre dagar i veckan och åker även på
träningsläger runt om i Sverige. Har tävlat i nordiska mästerskapet. Så viktigt
för mig är att vi kan träna och tävla tillsammans, förutsättningarna för det är
att du är aktiv och vill lära dig, för enkelt är det inte. Det krävs samarbete
som bara den och flexibilitet.

För att jag ska få kvalité i min vardag behöver du vara driven
men samtidigt veta när du behöver ta ett steg tillbaka. Du behöver vara
initiativtagande både i hemmet och aktiviteter så att min dag blir så
meningsfull som möjligt.

Till följd utav min funktionsnedsättning när det kommer till
kommunikation är det viktigt du kan förmedla det svenska språket i både tal och
skrift. Funderar även på att skaffa katt så kan vara jobbigt om du är allergisk
eller rädd.

Integritet, respekt och ärlighet är en förutsättning för att vi
ska få en bra relation, har du humor är det ett stort plus. Viktigt med skratt
då blir livet roligare.

Känner du att det här är något för dig, så tveka inte att söka.

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Annonsens ID nummer: 222739

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Assistent sökes till Brandbergen

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Särnmark söker personliga assistenter till kund i Brandbergen.

Vi söker dig som har hjärtat på rätt ställe, gillar att vara aktiv och har hög energi! hos kund kommer du arbeta med grundläggande behov för kunds räkning, han behöver stöd i förflyttningar, personlig hygien, mat, aktiviteter och medicinering. Tillsammans kommer ni göra bra dagar och uppfylla de mål som kunden har med sin personliga assistans.

Vi söker personliga assistenter som kan arbeta dag, kväll, natt (5 timmar väntetid) och helger.

Bra kommunikationer med buss finns till arbetsplatsen, arbetsmiljön är mycket god kunden erbjuder stora och bra ytor med bra tekniska hjälpmedel.

Kunden söker både erfarna eller mindre erfarna personliga assistenter, bra introduktion erbjuds och företaget arbetar med kontinuerliga utbildningar.

Kunden önskar att du som personlig assistent behärskar svenska språket i tal och skrift då du som personlig assistent kommer dokumentera arbetet med kund boka olika besök mm. Det dagliga samtalet med kund är mycket viktigt i ditt arbete. Kunden gillar att spela, se på film m.m.

Vi välkomnar dig som söker till en härlig arbetsplats, ansökan sker löpande.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i närheten av Västerhaninge

Ansök    Mar 14    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  Vår kund är en 56-årig kvinna som bor med sin man i närheten av Västerhaninge, nära till både buss och pendeltåg. Hon tycker mycket om att umgås med sin familj och barnbarnen samt att pyssla med krukväxter och trädgård eller ser på film. Hon ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en 56-årig kvinna som bor med sin man i närheten av Västerhaninge, nära till både buss och pendeltåg. Hon tycker mycket om att umgås med sin familj och barnbarnen samt att pyssla med krukväxter och trädgård eller ser på film. Hon har en progridierande muskelsjukdom och är rullstolsburen och behöver stöd av en personlig assistent, dygnet runt i sin vardag.Om tjänsten:

Som personlig assistent till henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar stöd med att komma upp och ned i sängen, hantering av medicin och andningsmaskinen samt toalettbesök.

Vi söker just nu en personlig assistent som vill jobba enligt följande schema:


11 timmar aktiv natt/veckaOjämn vecka måndag 22-09

Jämn vecka torsdag 22-08 


Vem vi söker:

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd, empatisk och lugn men samtidigt med lite humor. Du är strukturerad, punktlig och duktig på att samarbeta. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

-Du är rökfri

-Du tål hundar

-Du har god fysik och kan vara till stöd för kunden i förflyttningar

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift för att minimera risken för missförstånd mellan dig och kunden.Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är det meriterande men störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  Tjänstgöringsgrad: 27%. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄRVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Visa mindre

Kvinnliga timvikarier till kvinna i Söderort

Nu söker vi nya kvinnliga assistenter till ung kvinna i Söderort   Vi söker dig som är uppmärksam, tålmodig, lösningsfokuserad, noggrann och ansvarstagande.  Du är kvinna, 25 år+ , bor i Söderort, arbetar lika bra ensam som tillsammans med en kollega. Kundens behov är alltid i centrum och hon får det stöd hon behöver med personlig omsorg, hygien, träning, hushållssysslor och annat som kunden önskar hjälp med.  Ditt arbete ska främja kundens integrite... Visa mer
Nu söker vi nya kvinnliga assistenter till ung kvinna i Söderort


 

Vi söker dig som är uppmärksam, tålmodig, lösningsfokuserad, noggrann och ansvarstagande. 

Du är kvinna, 25 år+ , bor i Söderort, arbetar lika bra ensam som tillsammans med en kollega.

Kundens behov är alltid i centrum och hon får det stöd hon behöver med personlig omsorg, hygien, träning, hushållssysslor och annat som kunden önskar hjälp med. 

Ditt arbete ska främja kundens integritet, delaktighet och utförs med respekt för kundens självbestämmande.  

Det är meriterande om du har arbetat med sondmatning, hostmaskin, sugmaskin, ståskal- men det är inget krav.

Du är inte pälsallerigisk.

 

Uppge löneanpårk i din ansökan. 

Tillsättning omgående. Du arbetar vid behov när ordinarie personal är sjuka eller är på semester.

Arbetstiderna är varierande arbetstider mellan dag, kväll, helg samt under sommartid. 

Introduktion sker enligt överenskommelse.
I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige! (Haninge kommun)

Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige (bland annat i Haninge Kommun) efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället. Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika kra... Visa mer
Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige (bland annat i Haninge Kommun) efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället.

Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med!

Ange i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta. Skriv också om du kan hoppa in som timvikarie resten av året.

Din ansökan blir synlig för våra assistansanvändare och deras personliga arbetsledare. Blir du utvald kontaktar arbetsledaren dig för en intervju. Innan du börjar arbeta får du en betald introduktion så du kan känna dig trygg i ditt uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan! Fyll i formuläret och skicka in redan idag! ????

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 225852


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Timvikarie, Personlig assistent.

Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala ... Visa mer
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd.
Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden.

Vi söker dig som har stora möjligheter att hoppa in med kort varsel.
Du arbetar aktivt efter tydliga fastställda rutiner både i vår kunds hem och vid aktiviteter. Hög arbetsmoral och ansvarskänsla behövs här.
Kunden väljer själv sina assistenter och stor vikt läggs vid personlighet.
Tryggheten mellan dig och kunden samt i dina arbetsuppgifter, säkerställs genom introduktionspass.

Jag är en rolig och snäll man i 34 årsåldern, bosatt i Handen. Jag har Cerebral pares, självskadebeteende och Tourettes syndrom. Jag behöver hjälp med allt i min vardag och när du jobbar med mig behöver jag ha ditt fulla fokus. Då jag sitter i rullstol förekommer lyft.
Söker endast manliga assistenter med erfarenhet inom yrket.
För att du och jag ska kommunicera på ett bra sätt är det viktig att du förstår och pratar svenska.

För att du ska fungera bra ihop med vår kund behöver du ha egenskaper som uppmärksam, lyhörd och tålmodig.

Arbetstiderna är oftast kvälls och helgpass med väntetid på natten.

Intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Två lediga tjänster på 75% samt 30% i Jordbro.

Ansök    Feb 28    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid. Man börjar alltid som
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.
Alla börjar som timanställda i ca tre månader men stämmer personkemin finns en ledig tjänst på ca 75% samt en tjänst på 30% med blandade dag, kväll, jour och helg. Det finns även behov av timvikarier som kan arbeta cirka ett pass i veckan samt kan hoppa in vid behov så som vid sjukdom eller semester.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Kom och jobba som personlig assistent i sommar på bemanningscentrum.

Ansök    Feb 21    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet.

Ditt uppdrag

Brinner du för att göra skillnad i en annans människas liv? Är du lugn och lyhörd med glimten i ögat, då kan arbetet som personlig assistent vara något för dig!

Är du 18 år fyllda eller äldre och ska du kanske ha ditt första sommarjobb nu eller har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent? Se hit!

Din anställning kommer ligga på bemanningscentrum som är vår egen centrala bemanningspool i Haninge kommun där våra bemanningsassistenter eller verksamhetschefer på personlig assistans kommer matcha dig hos en eller flera brukare i kommunen utefter erfarenhet och behov. Till sommaren får du ett schema att följa men vi ser gärna att du kan hoppa in och jobba redan idag. Arbetstiderna är varierande beroende på brukarens beslut men allt från dag, kväll, natt och helg pass. 

Att arbeta som personlig assistent innebär att du är brukarens förlängda arm och ben, hjälper hen i sin vardag med allt från matlagning, på- och avklädning, personlig omvårdnad, förflyttning, städning, att ge mediciner och följa med på aktiviteter. En del brukare har dubbelbemanning hela eller delar av passet vilket innebär att ni är två personer där medan andra brukare har enkelbemanning och du självständigt jobbar hos brukaren. Ingen dag är den andra lik och det är brukaren som planerar er dag tillsammans och vad ni ska göra. 

I ditt jobb som personlig assistent är det lagkrav på dokumentation så därför är det ett krav att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Du kommer få en anpassad introduktion med en erfaren kollega hemma hos brukaren och vi arbetar i IT- system som aiai och heroma.

Intervjuer kommer att påbörjas under v. 9.

Det här söker vi hos dig

En stor del av ditt arbete kommer ske i brukarens hem eller i anslutning till hens vardag så det är viktigt att du är pålitlig, ödmjuk och respektfull inför ditt uppdrag. Du har stor samarbetsförmåga och kan lyssna in brukarens behov genom att alltid vara nära tillhands samtidigt som du håller dig i bakgrunden.

Har du vana från att tidigare jobba med trachestomi, sond/peg, hostmaskin eller gått utbildning i förflyttningsteknik ser vi detta som starkt meriterande. Det är även av stort intresse om du har kunskap eller erfarenhet om olika funktionsnedsättningar eller diabetes.

Har du en vård- och omsorgsutbildning till undersköterska eller vårdbiträde ser vi också detta som meriterande men det är inget krav.  

Stor vikt kommer läggas på personlig mognad i den här rekryteringen. Registerkontroll från polisen kommer tas inför påbörjad anställning.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i närheten av Västerhaninge

Ansök    Mar 1    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  Vår kund är en 56-årig kvinna som bor med sin man i närheten av Västerhaninge, nära till både buss och pendeltåg. Hon tycker mycket om att umgås med sin familj och barnbarnen samt att pyssla med krukväxter och trädgård eller ser på film. Hon ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en 56-årig kvinna som bor med sin man i närheten av Västerhaninge, nära till både buss och pendeltåg. Hon tycker mycket om att umgås med sin familj och barnbarnen samt att pyssla med krukväxter och trädgård eller ser på film. Hon har en progridierande muskelsjukdom och är rullstolsburen och behöver stöd av en personlig assistent, dygnet runt i sin vardag.Om tjänsten:

Som personlig assistent till henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar stöd med att komma upp och ned i sängen, hantering av medicin och andningsmaskinen samt toalettbesök.

Vi söker just nu en personlig assistent som vill jobba enligt följande schema:


11 timmar aktiv natt/veckaOjämn vecka måndag 22-09

Jämn vecka torsdag 22-08 


Vem vi söker:

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd, empatisk och lugn men samtidigt med lite humor. Du är strukturerad, punktlig och duktig på att samarbeta. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

-Du är rökfri

-Du tål hundar

-Du har god fysik och kan vara till stöd för kunden i förflyttningar

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift för att minimera risken för missförstånd mellan dig och kunden.Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är det meriterande men störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  Tjänstgöringsgrad: 27%. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄRVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Visa mindre

17 årig tjej söker personlig assistent i Jordbro

Ansök    Feb 16    Humana AB    Personlig assistent
Humana söker en engagerade assistenter till en aktiv 17-årig flicka i Jordbro. Flickan har en intellektuell funktionsnedsättning och epilepsi. Hon behöver stöttning och motivering i sitt vardagliga liv. Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans eller omsorgsarbete, gärna med unga vuxna och med tidigare erfarenhet av epilepsi. Flickan tycker om att gå på bio och har ett väldigt aktivt liv där hon bland annat simmar och rider häst. Vi ser gärn... Visa mer
Humana söker en engagerade assistenter till en aktiv 17-årig flicka i Jordbro. Flickan har en intellektuell funktionsnedsättning och epilepsi. Hon behöver stöttning och motivering i sitt vardagliga liv.


Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans eller omsorgsarbete, gärna med unga vuxna och med tidigare erfarenhet av epilepsi. Flickan tycker om att gå på bio och har ett väldigt aktivt liv där hon bland annat simmar och rider häst. Vi ser gärna att du som person är lugn, motiverande och pålitlig. Det är meriterande att du kan behärska arabiska språket men är inget krav. 


Ena tjänsten är en SLUV anställning med en fast schemarad som innefattar ett pass på fredagar 3 gånger i månaden från kl 08-16.30 där du följer med henne på hennes skoldag. Det kan även dyka upp pass under dygnets alla timmar vid behov. 


Vi söker även ytterligare en person som kan hoppa in vid behov. 


Kanske har du en annan huvudsaklig sysselsättning som du vill kombinera med detta? 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad tjej på 7 år söker en positiv och självständig assistent

Ansök    Feb 16    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta prägeln i ett uppdrag?
Humana Assistans söker engagerade personliga assistenter till en 7-årig glad tjej som bor i Brandbergen tillsammans med sin familj.

Vi söker nu en assistent som kan arbeta måndag-fredag mellan 15.00-19.30

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat vanligt förekommande uppgifter så som förflyttningar, personlig hygien och annat som tillhör det vardagliga livet till. Kundens intresse är bland annat att vara ute på ridning och att simma. En dag varannan vecka befinner sig kunden på badhuset så du bör inte vara allergisk mot klor.

Vi söker dig som är en social individ med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är fullt fokuserad och uppmärksam då kund behöver tillsyn under hela arbetspasset. Du är trygg och uppmuntrande person som visar delaktighet med kund och hennes nyfikenhet och är kreativ i möta henne i detta. En viktig egenskap är att du är pedagogisk samt lyhörd för kundens önskemål. Flickan kan ej kommunicera med ord så detta sätter krav på dig som assistent att vara både vara lyhörd och alert.
Vidare bör du vara positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent och alltid ha kundens bästa i åtanke. Förflyttningar utan hjälpmedel förekommer därför är det viktigt att du är vid god fysik då det ingår många lyft i arbetet.

Då kunden är begränsad i sin kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl, så att kund kan hitta trygghet i Er kommunikation.
Som kundens personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där hon befinner sig, i hemmet och vid aktiviteter.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB. Visa mindre

Personlig assistent, Timvikarie

Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala ... Visa mer
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd.
Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden.

Vi söker dig som har stora möjligheter att hoppa in med kort varsel. Du arbetar aktivt efter tydliga fastställda rutiner både i vår kunds hem och vid aktiviteter. Hög arbetsmoral och ansvarskänsla behövs här.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent.
Kunden väljer själv sina assistenter och stor vikt läggs vid personlighet.
Tryggheten mellan dig och kunden samt i dina arbetsuppgifter, säkerställs genom introduktionspass.

Jag är en glad kille i 23års åldern som bor ensam i en lägenhet i Handen. Jag har Lesch-Nyhans syndrom och sitter i rullstol så lyft förekommer. Jag behöver hjälp med allt i min vardag. Jag tycker om att hitta på roliga saker, spela tv spel och musik är ett stort intresse. När du jobbar med mig behöver jag ha ditt fulla fokus.

För att du ska fungera bra ihop med vår kund behöver du ha egenskaper som uppmärksam, lyhörd och tålmodig.

Arbetstiderna är oftast kvällspass med väntetid på natten.

Intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Två lediga tjänster på 75% samt 30% i Jordbro.

Ansök    Feb 6    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid. Man börjar alltid som
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.
Alla börjar som timanställda i ca tre månader men stämmer personkemin finns en ledig tjänst på ca 75% samt en tjänst på 30% med blandade dag, kväll, jour och helg. Det finns även behov av timvikarier som kan arbeta cirka ett pass i veckan samt kan hoppa in vid behov så som vid sjukdom eller semester.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Kvinnliga timvikarier till kvinna i Söderort

Nu söker vi nya kvinnliga assistenter till ung kvinna i Söderort   Vi söker dig som är uppmärksam, tålmodig, lösningsfokuserad, noggrann och ansvarstagande.  Du är kvinna, 25 år+ , bor i Söderort, arbetar lika bra ensam som tillsammans med en kollega. Kundens behov är alltid i centrum och hon får det stöd hon behöver med personlig omsorg, hygien, träning, hushållssysslor och annat som kunden önskar hjälp med.  Ditt arbete ska främja kundens integrite... Visa mer
Nu söker vi nya kvinnliga assistenter till ung kvinna i Söderort


 

Vi söker dig som är uppmärksam, tålmodig, lösningsfokuserad, noggrann och ansvarstagande. 

Du är kvinna, 25 år+ , bor i Söderort, arbetar lika bra ensam som tillsammans med en kollega.

Kundens behov är alltid i centrum och hon får det stöd hon behöver med personlig omsorg, hygien, träning, hushållssysslor och annat som kunden önskar hjälp med. 

Ditt arbete ska främja kundens integritet, delaktighet och utförs med respekt för kundens självbestämmande.  

Det är meriterande om du har arbetat med sondmatning, hostmaskin, sugmaskin, ståskal- men det är inget krav.

Du är inte pälsallerigisk.

 

Uppge löneanpårk i din ansökan. 

Tillsättning omgående. Du arbetar vid behov när ordinarie personal är sjuka eller är på semester.

Arbetstiderna är varierande arbetstider mellan dag, kväll, helg samt under sommartid. 

Introduktion sker enligt överenskommelse.
I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personliga assistenter sökes med chans till fast schemarad och sommarjobb!

Ansök    Feb 13    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu glada assistenter till en social och pratglad 20 årig kille som bor i Hani... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu glada assistenter till en social och pratglad 20 årig kille som bor i Haninge. Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats med mycket glädje och högt i tak. Killen tycker om att spela tv och datorspel. Har du lätt för skratt och har lätt att anpassa dig till olika situationer är du troligen rätt person för kunden.

Arbetsuppgifterna innebär framförallt att vara ett stöd i kundens vardag. Rollen som personlig assistent åt vår kund innebär att det är viktigt att vara anpassningsbar och lösningsorienterad, men samtidigt ha glimten i ögat och lätt för skratt. Killen har ett stort omvårdnadsbehov. Har du erfarenhet av sondmatning och hostmaskin är det meriterande.

Vi söker just nu personliga assistenter som kan tänka sig att arbeta dag, kväll och natt. Killen har assistans dygnet runt med jour under natten. Det förekommer inga dygnspass.

Närhet till kollektivtrafik med täta avgångar finns.

Under arbetstid är inte rökning tillåtet. Ibland finns det även en hund hemma hos kunden och därför kan det även vara bra om du inte har någon pälsallergi.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Personkemin mellan dig och vår kund kommer att vara avgörande för en lyckad assistans.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent

Vill du ha ett livsviktigt arbete? Då ska du söka det här jobbet: Jag är en cool och trevlig tjej som nu söker en ny kvinnlig assistent till min grupp, du ska vara mina förlängda armar och ben. Jag bor i egen lägenhet och har daglig verksamhet 5 dagar i veckan, på min fritid tycker jag om att träffa kompisar, fika och gå på bio, kan gärna ta en promenad om vädret tillåter det, ibland får du vara lite on ”go”. Något jag brinner för är Boccia som jag trän... Visa mer
Vill du ha ett livsviktigt arbete? Då ska du söka det här jobbet:

Jag är en cool och trevlig tjej som nu söker en ny kvinnlig
assistent till min grupp, du ska vara mina förlängda armar och ben.

Jag bor i egen lägenhet och har daglig verksamhet 5 dagar i veckan, på min
fritid tycker jag om att träffa kompisar, fika och gå på bio, kan gärna ta en
promenad om vädret tillåter det, ibland får du vara lite on ”go”. Något jag
brinner för är Boccia som jag tränar tre dagar i veckan och åker även på
träningsläger runt om i Sverige. Har tävlat i nordiska mästerskapet.

För att jag ska få kvalité i min vardag behöver du vara driven
men samtidigt veta när du behöver ta ett steg tillbaka. Du behöver vara
initiativtagande både i hemmet och aktiviteter så att min dag blir så
meningsfull som möjligt. Viktigt du är flexibel och kan hoppa in när det behövs.

Till följd utav min funktionsnedsättning när det kommer till
kommunikation är det viktigt du kan förmedla det svenska språket i både tal och
skrift. Funderar även på att skaffa katt så kan vara jobbigt om du är allergisk
eller rädd.

Integritet, respekt och ärlighet är en förutsättning för att vi
ska få en bra relation, har du humor är det ett stort plus. Viktigt med skratt
då blir livet roligare.

Känner du att det här är något för dig, så tveka inte att söka.

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Timvikarie, Personlig assistent.

Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala ... Visa mer
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd.
Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden.

Vi söker dig som har stora möjligheter att hoppa in med kort varsel.
Du arbetar aktivt efter tydliga fastställda rutiner både i vår kunds hem och vid aktiviteter. Hög arbetsmoral och ansvarskänsla behövs här.
Kunden väljer själv sina assistenter och stor vikt läggs vid personlighet.
Tryggheten mellan dig och kunden samt i dina arbetsuppgifter, säkerställs genom introduktionspass.

Jag är en rolig och snäll man i 33 årsåldern, bosatt i Handen. Jag har Cerebral pares, självskadebeteende och Tourettes syndrom. Jag behöver hjälp med allt i min vardag och när du jobbar med mig behöver jag ha ditt fulla fokus. Då jag sitter i rullstol förekommer lyft.
Söker endast manliga assistenter med erfarenhet inom yrket.
För att du och jag ska kommunicera på ett bra sätt är det viktig att du förstår och pratar svenska.

För att du ska fungera bra ihop med vår kund behöver du ha egenskaper som uppmärksam, lyhörd och tålmodig.

Arbetstiderna är oftast kvälls och helgpass med väntetid på natten.

Intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent till 24 årig kille med autism

Ansök    Jan 19    Performiq AB    Personlig assistent
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu en personlig assistent som skall jobba med en 24 årig kille med autism boendes i Jordbro. Killen bor i radhus tillsammans med sin familj. Vi söker en personlig assistent med erfarenhet av autism. Vi söker någon som kan jobba dag och kväll. Han har dubbelassistans största delen av dagen. Några av de svårigheter vår kund har är verbal kommunikation, att samspela med andra människor och förstå sin omgivning. Han beh... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu en personlig assistent som skall jobba med en 24 årig kille med autism boendes i Jordbro. Killen bor i radhus tillsammans med sin familj.
Vi söker en personlig assistent med erfarenhet av autism. Vi söker någon som kan jobba dag och kväll. Han har dubbelassistans största delen av dagen.
Några av de svårigheter vår kund har är verbal kommunikation, att samspela med andra människor och förstå sin omgivning. Han behöver hjälp med alla vardagliga situationer så som matlagning, städning och sköta sin hygien. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande. En pedagogik för barn och vuxna med autism där man följer personens intresse och genom detta skapar förutsättningar för en trygg relation. Han behöver dig vid sin sida som kan arbeta strukturerat, är lugn och bra på att läsa av hans dagsform. I ditt arbete kommer du hjälpa och vägleda kunden i alla vardagliga situationer. Han har bl.a svårigheter med kommunikation, samspel med andra samt förstå sin omvärld.
Vi tror manliga sökande är mer lämpliga för denna tjänst då pojken är stor och är utåtagerande.

Övrigt
Fast lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.

Vi söker två personliga assistenter heltid/deltid
Start: Augusti


Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar.
Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet. Visa mindre

Pigga personliga assistenter sökes

Ansök    Jan 18    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss
Avdelningen för stöd och serviceinsatser ansvarar för personlig assistans, sysselsättning och Bemanningscentrum.

Vi finns till för personer som beviljats assistans, sysselsättning eller annat stöd från kommunen.

Ditt uppdrag
Brinner du för att göra skillnad i en annans människas liv? Är du lugn och lyhörd med glimten i ögat, då kan arbetet som personlig assistent vara något för dig!

Vi söker flera personliga assistenter till olika brukare och det finns möjlighet att arbeta både på tjänst eller som vikarie. Vi kommer att matcha din erfarenhet till rätt brukare under rekryteringen.

Tillsammans med en kollega kommer ni hjälpas åt i alla vardagliga bestyr så som matlagning, städning, aktiviteter och personlig omvårdnad. I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att brukaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar.

Det här söker vi hos dig:

- Du kommer arbeta i brukarens hem, så det är viktigt att du är pålitlig och hyser stor respekt för personlig integritet.
- Du har lätt för att samarbeta.
- Du har god fysik då arbetet innefattar viss hjälp med förflyttningar.
- För en god kommunikation behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift.

Meriterande:

- Vård-och omsorgsutbildning- undersköterska
- God kännedom om funktionsnedsättningar

Tjänsten: 

vi har varierande behov och det finns olika tjänster på mellan 20-100% beroende på vilken brukare du kommer att arbeta hos.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Är du 50+ och gillar husmanskost? Stor tjänst finns!

Ansök    Jan 18    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Finns en tjänst på 36timmar per vecka i genomsnitt om du kan ha ett arbetsschema som varierar mellan morgonpass (06.00-14.00), kvällspass (14.00-23.00) och 2-3 helgpass per 6 veckor (09.00-00.00). Vi börjar med en kortare anställning som sedan övergår i en förviss tid så länge uppdraget varar om vi trivs tillsammans. Söker pålitlig och omtänksam man över 50 år för en anställning som personlig assistent. Endast manliga sökanden är aktuella pga arbetets när... Visa mer
Finns en tjänst på 36timmar per vecka i genomsnitt om du kan ha ett arbetsschema som varierar mellan morgonpass (06.00-14.00), kvällspass (14.00-23.00) och 2-3 helgpass per 6 veckor (09.00-00.00). Vi börjar med en kortare anställning som sedan övergår i en förviss tid så länge uppdraget varar om vi trivs tillsammans.

Söker pålitlig och omtänksam man över 50 år för en anställning som personlig assistent. Endast manliga sökanden är aktuella pga arbetets nära karaktär.

Du bör ha ett intresse för matlagning, särskilt inom husmanskost, samt vara förtrogen med svenska språket i både tal och skrift för att kunna hjälpa mig med anteckningar och kommunikation.

Datorvana är bra då du kommer att använda digitala verktyg som Word, e-post och internet i vårt arbete. Dock är din förmåga att assistera mig med mina behov den mest eftertraktade kompetensen.

Eftersom du kommer att vara en viktig del av mitt team ser jag fram emot att samarbeta med en person som är positiv och professionell. En trivsam arbetsmiljö är av stort värde.

Du bör bo i närheten av Handen eller ha tillgång till bil.

Bra om du är flexibel, pålitlig och har en god fysik för eventuella promenader. Jag ser fram emot att ta emot din ansökan snarast då vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Haninge

Ansök    Jan 18    Ali, Najla    Personlig assistent
Vi söker en erfaren personlig assistent för en kvinna med Parkinsons sjukdom i Jordbro/Haninge. Kunden önskar att du som söker är en tjej mellan 20 och 35 år. Det är meriterande om du kan tala arabiska då det är hennes modersmål. Tjänsten startar efter avslutad inskolning, och vi önskar att du kan påbörja denna så snart som möjligt. Arbetsuppgifterna inkluderar att hjälpa henne med förflyttningar, personlig omvårdnad, matlagning och vara stödjande i hen... Visa mer
Vi söker en erfaren personlig assistent för en kvinna med Parkinsons sjukdom i Jordbro/Haninge.
Kunden önskar att du som söker är en tjej mellan 20 och 35 år.
Det är meriterande om du kan tala arabiska då det är hennes modersmål.
Tjänsten startar efter avslutad inskolning, och vi önskar att du kan påbörja denna så snart som möjligt.
Arbetsuppgifterna inkluderar att hjälpa henne med förflyttningar, personlig omvårdnad, matlagning och vara stödjande i hennes dagliga aktiviteter samt har möjlighet att följa med på resor.
Kvinnan har vissa kommunikationssvårigheter så tålamod och förmåga att tolka signaler är viktigt. Därför är det meriterande att du behärskar arabiska språket väldigt väl.
Personliga egenskaper som socialitet, positivitet, initiativrikhet, ansvarstagande och flexibilitet krävs. Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande. Kunskap om Parkinson är en fördel, men personkemin väger tyngst.
Övrig information


- Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar


- Omfattning: Ca 50 % till 75 %


- Arbetstid enligt fast schema:
Vardagar och helger kl. 10:00-17:00
Vardagar och helger kl. 17:00-23:00
Natt kl. 23:00-07:00 där 6 timmar är jour, 2 timmar aktiv tid
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, plus semesterersättning. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.


Omgående tillträde. Du kommer få introduktion och möjlighet att jobba med en erfaren assistent.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

17 årig tjej i Haninge söker kvinnlig assistent

Move & Walk Assistans. Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk träning och på badgruppen. Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. ... Visa mer
Move & Walk Assistans.

Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk träning och på badgruppen.
Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. Då kunden är infektionskänslig och ofta sjuk kommer du att hjälpa henne med inhalering och medicinering. Därför är ett önskemål att du har erfarenhet från vården men detta är inte ett krav. Vill du arbeta med människor, ha varierande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och hög flexibilitet? Move & Walk Assistans erbjuder en trygg anställning, fortlöpande kompetensutveckling och förmåner som friskvårdsbidrag etc.

Tjänsten är på ca 50 %, och passen ligger fördelat på dagtid, kvällstid, helger samt jour vissa nätter.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara beredd att jobba minst 2 nätter per vecka.

Då måste kunna uppvisa utdrag ut polisregistret så beställ ett så snart du kan om du skulle bli kontaktad för en intervju. Visa mindre

Två lediga tjänster på 75% i Jordbro.

Ansök    Jan 18    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Aktiv tjej i Haninge söker personlig assistent – 25-30 timmar i veckan

. Hej, Jag är en aktiv tjej som är 39 år och bor i Årsta Havsbad Jag behöver en assistent med mig på mina aktiviteter. Jag behöver stor hjälp med kommunikation då jag har en hörselskada och använder hörapparater. Jag sitter i rullstol och använder rullator inomhus och en assistent måste vara beredd att stötta mig då jag har stor fallrisk. På vardagarna (måndag - torsdag) är jag på daglig verksamhet (DV) fram till 15,00. Fredagar är jag ledig och på m... Visa mer
.

Hej,
Jag är en aktiv tjej som är 39 år och bor i Årsta Havsbad
Jag behöver en assistent med mig på mina aktiviteter. Jag behöver stor hjälp med kommunikation då jag har en hörselskada och använder hörapparater.
Jag sitter i rullstol och använder rullator inomhus och en assistent måste vara beredd att stötta mig då jag har stor fallrisk.

På vardagarna (måndag - torsdag) är jag på daglig verksamhet (DV) fram till 15,00. Fredagar är jag ledig och på min fritid (eftermiddagar och kvällar)
vill jag träna, ta en fika träffa kompisar och shoppa älskar jag! En assistent följer med mig i alla dessa situationer och på annat som jag gillar att hitta på.
Jag vill vara aktiv men har inget emot att sitta hemma och kolla på film ibland.

Jag söker dig som är tjej mellan 25-40 år som gillar att hänga med mig och som är trygg i dig själv.  


Arbetstid/varaktighet
Tjänsten: Så länge uppdraget varar ca 50%, möjlighet till fast schemarad
Tillträde: Omgående
 
Lön Individuell lönesättning. Avtal Fremia Visa mindre

Vikarie sökes till glad 7-åring flicka

Ansök    Jan 12    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta prägeln i ett uppdrag?
Humana Assistans söker engagerade personliga assistenter till en 7-årig glad tjej som bor i Brandbergen tillsammans med sin familj.

Vi söker nu en assistent som kan hoppa in med kort varsel vid frånvaro av ordinarie assistent.
Du kanske studerar och är flexibel och därför har möjlighet att hoppa in enstaka pass lite nu och då.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat vanligt förekommande uppgifter så som förflyttningar, personlig hygien och annat som tillhör det vardagliga livet till. Kundens intresse är bland annat att vara ute på ridning och att simma. En dag varannan vecka befinner sig kunden på badhuset så du bör inte vara allergisk mot klor.

Vi söker dig som är en social individ med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är fullt fokuserad och uppmärksam då kund behöver tillsyn under hela arbetspasset. Du är trygg och uppmuntrande person som visar delaktighet med kund och hennes nyfikenhet och är kreativ i möta henne i detta. En viktig egenskap är att du är pedagogisk samt lyhörd för kundens önskemål. Flickan kan ej kommunicera med ord så detta sätter krav på dig som assistent att vara både vara lyhörd och alert.
Vidare bör du vara positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent och alltid ha kundens bästa i åtanke. Förflyttningar kan förekomma utan hjälpmedel. Det är viktigt att du är vid god fysik då det ingår många lyft i arbetet.

Då kunden är begränsad i sin kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl, så att kund kan hitta trygghet i Er kommunikation.
Som kundens personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där hon befinner sig, i hemmet och vid aktiviteter.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB. Visa mindre

Söker sommarvikarie/personlig assistent till flicka i Brandbergen

Ansök    Jan 12    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta prägeln i ett uppdrag?
Humana Assistans söker engagerade personliga assistenter till en 7-årig glad tjej som bor i Brandbergen tillsammans med sin familj.

Vi söker nu en assistent som kan arbeta som vikarie under sommaren då ordinarie assistent har semester. Du kanske studerar och vill ha lite extrainkomst under sommaren?

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat vanligt förekommande uppgifter så som förflyttningar, personlig hygien och annat som tillhör det vardagliga livet till. Kundens intresse är bland annat att vara ute på ridning och att simma. En dag varannan vecka befinner sig kunden på badhuset så du bör inte vara allergisk mot klor.

Vi söker dig som är en social individ med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är fullt fokuserad och uppmärksam då kund behöver tillsyn under hela arbetspasset. Du är trygg och uppmuntrande person som visar delaktighet med kund och hennes nyfikenhet och är kreativ i möta henne i detta. En viktig egenskap är att du är pedagogisk samt lyhörd för kundens önskemål. Flickan kan ej kommunicera med ord så detta sätter krav på dig som assistent att vara både vara lyhörd och alert.
Vidare bör du vara positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent och alltid ha kundens bästa i åtanke. Förflyttningar kan förekomma utan hjälpmedel. Det är viktigt att du är vid god fysik då det ingår många lyft i arbetet.

Då kunden är begränsad i sin kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl, så att kund kan hitta trygghet i Er kommunikation.
Som kundens personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där hon befinner sig, i hemmet och vid aktiviteter.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB. Visa mindre

17-årig tjej i Haninge söker kvinnlig assistent

Move & Walk Assistans. Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk-träning och på bad. Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. Då kun... Visa mer
Move & Walk Assistans.

Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk-träning och på bad.
Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. Då kunden är infektionskänslig kommer du att hjälpa henne med inhalering och medicinering, därför är ett önskemål att du har erfarenhet från vården men detta är inte ett krav. Vill du arbeta med människor, ha varierande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och hög flexibilitet? Move & Walk Assistans erbjuder en trygg anställning, fortlöpande kompetensutveckling och förmåner som friskvårdsbidrag etc.

Tjänsten är på ca 50 %, och passen ligger fördelat på dagtid, kvällstid, helger samt jour vissa nätter.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara beredd att jobba minst 2 nätter per vecka.

Du måste kunna uppvisa utdrag ur polisregistret så beställ ett så snart du kan om du skulle bli kontaktad för en intervju. Visa mindre

Personlig Assistent/avlösare Haninge

Vi söker dig som vill jobba som avlösare åt två syskon pojkar som bor med sin familj i Haninge. Den ena pojken behöver tillsyn hela tiden och du ska finnas där för honom för att ge föräldrarna möjlighet att hinna med andra saker. Vi söker dig som har egenskaper som lugn och trygg, lågaffektivt bemötande, kunskap kring autism, adhd och trotsyndrom är en merit och som vill hjälpa familjen. Rökfri är ett krav precis som flytande Svenska. Introduktion sker på... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som avlösare åt två syskon pojkar som bor med sin familj i Haninge.
Den ena pojken behöver tillsyn hela tiden och du ska finnas där för honom för att ge föräldrarna möjlighet att hinna med andra saker.
Vi söker dig som har egenskaper som lugn och trygg, lågaffektivt bemötande, kunskap kring autism, adhd och trotsyndrom är en merit och som vill hjälpa familjen.
Rökfri är ett krav precis som flytande Svenska.
Introduktion sker på plats
Tjänsten är ca 40 timmar per månad och utförs enligt överenskommelse med föräldrarna men oftast eftermiddag i veckan samt varannan helg lördag till söndag (dygnet runt)
När du söker en tjänst hos oss, skicka ett mail med ditt cv och ditt personliga brev. Vi uppskattar även om du bifogar en bild på dig själv. Din ansökan kommer att läsas av personal på Nordisk Hem och LSS assistans samt kundens vårdnadshavare.
Är du intresserad av tjänsten och har skickat in din ansökan ser vi gärna att du själv skickar efter ett utdrag ur polisens belastningsregister. Detta är ett krav för arbete med barn och det gör du på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Nordisk assistans är ett litet kundnära bolag med personal som har över 20 års erfarenhet av branschen. Vår kunskap blir din trygghet. Vår uppgift är att göra din vardag lite enklare och att just dina behov tillgodoses. Vi älskar vårt nära arbete med människor med olika bakgrund, i alla åldrar. För oss är det viktigaste att du som kund och assistent känner trygghet och inflytande genom hela samarbetet.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Timvikarie som personlig assistent sökes till kvinna i Västerhaninge

Ansök    Jan 11    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  Vår kund är en 55-årig kvinna som bor med sin man i närheten av Västerhaninge, nära till både buss och pendeltåg. Hon tycker mycket om att umgås med sin familj och barnbarnen samt att pyssla med krukväxter och trädgård. Hon går gärna ut med h... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en 55-årig kvinna som bor med sin man i närheten av Västerhaninge, nära till både buss och pendeltåg. Hon tycker mycket om att umgås med sin familj och barnbarnen samt att pyssla med krukväxter och trädgård. Hon går gärna ut med hunden, läser eller ser på film. Hon har en progridierande muskelsjukdom och är rullstolsburen och behöver stöd av en personlig assistent, dygnet runt i sin vardag.Om tjänsten:

Som personlig assistent till henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar stöd med att komma upp och ned i sängen, hantering av medicin och andningsmaskinen samt toalettbesök.Vem vi söker:

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd, empatisk och lugn men samtidigt med lite humor. Du är strukturerad, punktlig och duktig på att samarbeta. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

-Du är rökfri

-Du tål hundar

-Du har god fysik och kan vara till stöd för kunden i förflyttningar

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift för att minimera risken för missförstånd mellan dig och kunden.Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är det meriterande men störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  Tjänstgöringsgrad: Timvikarie för nattjänstgöring. Arbetspassen är förlagda från kl. 22:00- 09:00.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: omgående 

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!Välkommen med din ansökan!Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

Personliga assistenter sökes med chans till fast schemarad och sommarjobb!

Ansök    Jan 8    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu glada assistenter till en social och pratglad 20 årig kille som bor i Hani... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu glada assistenter till en social och pratglad 20 årig kille som bor i Haninge. Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats med mycket glädje och högt i tak. Killen tycker om att spela tv och datorspel. Har du lätt för skratt och har lätt att anpassa dig till olika situationer är du troligen rätt person för kunden.

Arbetsuppgifterna innebär framförallt att vara ett stöd i kundens vardag. Rollen som personlig assistent åt vår kund innebär att det är viktigt att vara anpassningsbar och lösningsorienterad, men samtidigt ha glimten i ögat och lätt för skratt. Killen har ett stort omvårdnadsbehov. Har du erfarenhet av sondmatning och hostmaskin är det meriterande.

Vi söker just nu personliga assistenter som kan tänka sig att arbeta dag, kväll och natt. Killen har assistans dygnet runt med jour under natten. Det förekommer inga dygnspass.

Närhet till kollektivtrafik med täta avgångar finns.

Under arbetstid är inte rökning tillåtet. Ibland finns det även en hund hemma hos kunden och därför kan det även vara bra om du inte har någon pälsallergi.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Personkemin mellan dig och vår kund kommer att vara avgörande för en lyckad assistans.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten! Visa mindre

Fler stjärnor VID BEHOV sökes till vårt assistansteam i Haninge

Assistansproffsen är det lilla bolaget med det stora hjärtat! Vi sätter personlig assistans i fokus för att verka för att våra uppdragsgivare får leva sitt bästa liv! Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån individens behov för att skapa en trygg och säker assistans. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.assistansproffsen.se Genom Assistansproffsen rekryterar vi även till vårt dotterbolag AP Omvårdnadsgruppen där vi ar... Visa mer
Assistansproffsen är det lilla bolaget med det stora hjärtat! Vi sätter personlig assistans i fokus för att verka för att våra uppdragsgivare får leva sitt bästa liv! Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån individens behov för att skapa en trygg och säker assistans. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.assistansproffsen.se

Genom Assistansproffsen rekryterar vi även till vårt dotterbolag AP Omvårdnadsgruppen där vi arbetar med LSS-boenden och daglig verksamhet. Läs mer på www.apomvardnadsgruppen.se

Jag söker nu en timvikarie till mitt assistansteam i Haninge

Är du min nästa personliga assistent? Tycker du också om att ha kul, lätt till skratt, busa, spela spel, pyssla, träning och mode? Är du en varm, driven och omtänksam person? Om du studerar du är det ett perfekt extra jobb att hoppa in i eller har du hoppet om en fast fartfylld och rolig tjänst hos mig? Då är det du som passar perfekt hos mig och min arbetsgrupp.

VEM ÄR JAG?
Jag var med om en olycka när jag barn och har efter det haft stora svårigheter då jag fick en omfattande hjärnskada. Jag har därför assistans dygnet runt i alla moment i livet.

Min favorit färg är rosa och spelar gärna sällskapsspel, tecken, skrattar, få höra ett par dåliga. Jag älskar mode och med det kommer shopping. Andra sysslor som konst och pyssel står mig nära hjärtat. Har till och med haft egen utställning. Jag har även tränings dagar på tex hab och vardagsträning hemma. Min kropp behöver träning för att må bra och jag behöver engagerad hjälp med det. Bågskytte och onsdax klubb är aktiviteter jag också har.

Jag bor i en egen lägenhet i Haninge. Där jag trivs väldigt bra.

JAG SÖKER:
Dig som är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare. Men inget krav, då om vi vill lära oss så lär du dig även av oss. Personkemi är också avgörande. En fördel är om du har erfarenhet av lift, rullstol, sondmatning, epilepsi och alternativ kommunikation.

Det är viktigt att du kan flytande svenska i tal och skrift för att kunna föra min talan i vardagen.

Då jag behöver hjälp dygnet runt, året runt och för att mitt liv ska flyta på behöver du vara flexibel och villig att anpassa dig efter mig och mina behov och förstå att vi är en arbetsgrupp ett team och vi ställer upp för varann och tar hand om främst mig men även våra kollegor.

Jag söker dig, som ser helheten i varför du är så viktig person i mitt liv. Jag ser gärna att du är i min egen ålder dvs. mellan 25 och 55 år.
Du ska kunna jobba både dag, kväll och vaken natt.

Jag tror att dessa egenskaper beskriver dig:
· Flexibel och lyhörd
· Påhittig och busig
· Trygg, lugn och pålitlig
· Positiv, förstående och uppmuntrade
. Har humor och gärna lätt till skratt
. Vaccinerad och ej pälsallergiker (djur finns i hemmet)
. Tala flytande svenska

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra uppdragsgivare. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/blanketter---hvb-hem-familjehem/

DET HÄR ERBJUDS DU:
Du är lika viktig oavsett om du är ordinarie eller jobbar extra vid behov. Självklart får du gå introduktion och lära känna dig för innan du börjar jobba.

Att vara anställd på Assistansproffsen innebär en trygghet genom kollektivavtal Almega - Bransch G, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor.
Alla anställda har möjlighet att nyttja ett friskvårdsbidrag på upp till 3000 kr.

LÖN:
Fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE:
Vi arbetar med löpande rekrytering. Introduktion kan ske per omgående, bara ett registerutdrag finns att lämna.

OBS! Vi tar ENDAST emot ansökningar via länken, vi tar inga ansökningar via andra medel. Visa mindre

Personlig assistent, Timvikarie

Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala ... Visa mer
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd.
Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden.

Vi söker dig som har stora möjligheter att hoppa in med kort varsel. Du arbetar aktivt efter tydliga fastställda rutiner både i vår kunds hem och vid aktiviteter. Hög arbetsmoral och ansvarskänsla behövs här.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent.
Kunden väljer själv sina assistenter och stor vikt läggs vid personlighet.
Tryggheten mellan dig och kunden samt i dina arbetsuppgifter, säkerställs genom introduktionspass.

Jag är en glad kille i 23års åldern som bor ensam i en lägenhet i Handen. Jag har Lesch-Nyhans syndrom och sitter i rullstol så lyft förekommer. Jag behöver hjälp med allt i min vardag. Jag tycker om att hitta på roliga saker, spela tv spel och musik är ett stort intresse. När du jobbar med mig behöver jag ha ditt fulla fokus.

För att du ska fungera bra ihop med vår kund behöver du ha egenskaper som uppmärksam, lyhörd och tålmodig.

Arbetstiderna är oftast kvällspass med väntetid på natten.

Intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala ... Visa mer
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd.
Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden.

Vi söker nu en ansvarsfull och erfaren personlig assistent till en glad rullstolsburen kille i 23års åldern.
Bor i en egen lägenhet i Handen. Han är en Aktiv kille som tycker om att hitta på roliga saker.
Han behöver hjälp med allt i sin vardag så som städning, matlagning och hjälp med personlig hygien.

Tjänsten är ca 50% och
Schemat är förlagt under eftermiddagar, kvällar och nätter, med väntetid under natten.

Du kommer jobba aktivt utifrån kundens behov . Du ska ha hög arbetsmoral och ansvarskänsla. Du ska vara lyhörd och ha ett stort tålamod.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Då det är kunden som väljer sina assistenter så kommer vi lägga stor vikt kring personlighet.

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Välkommen in med din ansökan ! Visa mindre

Personlig assistent till man i Haninge!

Ansök    Dec 29    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker nu en personlig assistent som vill jobba natt hos en man i Norrby. Vi letar efter en engagerad personlig assistent för nattarbete hos en 30-årig man i Norrby. Vår kund är passionerad för musik och amerikanska bilar. Under hockeysäsongen är hans tid fokuserad på att följa favoritlaget Djurgården   På arbetsplatsen präglas atmosfären av lugn och harmoni, vilket kräver att du trivs i en miljö med låg stressnivå. Om du delar något av hans intres... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som vill jobba natt hos en man i Norrby.


Vi letar efter en engagerad personlig assistent för nattarbete hos en 30-årig man i Norrby. Vår kund är passionerad för musik och amerikanska bilar. Under hockeysäsongen är hans tid fokuserad på att följa favoritlaget Djurgården


 


På arbetsplatsen präglas atmosfären av lugn och harmoni, vilket kräver att du trivs i en miljö med låg stressnivå. Om du delar något av hans intressen och tror att detta passar dig, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! I rollen som personlig assistent kommer du göra en verklig skillnad och tillsammans med oss arbeta mot vår vision - Att alla har rätt till ett bra liv.

 


Vem vi letar efter:

Vi söker dig som är lyhörd, empatisk och lugn men samtidigt har en humoristisk sida. För att vara aktuell för rekryteringen behöver du:


- Vara rökfri


- Kommunicera tydligt på svenska, både verbalt och skriftligt, för att minimera eventuella missförstånd mellan dig och kunden.


-Körkort och tillgång till bil.


- Det är meriterande om du har erfarenhet av personlig assistent  


Tillträde: Omgående

Tjänstgöringsgrad/Arbetstid: Vaken natt, 3 pass/vecka, ca 38 timmar/vecka. Schema över 4 veckor, där en vecka avslutas med arbete på fredagsnatt och en vecka på lördagsnatt. De resterande två veckorna innefattar vardagar.


 Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

 


 


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a Februari

Ansök    Dec 28    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Go' och glad 7-årig tjej i Haninge söker personlig assistent - 70%

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi har kontor i Halmstad, Hässleholm och Malmö. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till personalfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett a... Visa mer
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi har kontor i Halmstad, Hässleholm och Malmö. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till personalfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbeten som finns då man är en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra.

Hej!


Söker du världens bästa jobb?

Jag är en glad tjej på 7 år som söker en ny assistent till mitt gäng. Jag har precis börjat i första klass och gillar bland annat att hitta på bus, leka rollekar och att baka. Jag har SMA, en sjukdom som innebär att jag är svag i musklerna. Därför kör jag permo och behöver någon som kan vara mina armar och ben ibland, men i övrigt är jag som vilken sprallig 7 åring som helst.  
Den jag söker ska vara en glad filur som kan matcha min sprallighet men som också tar sitt jobb på allvar. Som min assistent finns du i min ständiga närhet för att rycka in när jag behöver hjälp/stöd men det är även viktigt att du har förmågan att vara ”osynlig” när jag exempelvis pratar med mina kompisar. 

Tjänsten är 70% och innebär i dagsläget främst pass på eftermiddagar och varannan helg. För mig är det viktigt att du pratar flytande svenska så vi kan förstå varandra. Då lyft förekommer ser jag gärna att du är stark. Det är även meriterande om du har körkort och det är ett krav att du är rökfri.  

Hos mig försöker vi hjälpas åt, så om en assistent är sjuk försöker vi täcka upp för varandra så jag kan komma i väg till skolan eller göra något annat som är planerat. Ingen tidigare erfarenhet krävs utan bara sunt förnuft och bra personkemi oss emellan. 

Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för det behövs om man ska jobba hos mig.

 
Vi har tyvärr endast möjlighet att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum: vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 
Har ni några frågor eller funderingar kring tjänsten så är ni välkomna att höra av er till Alexandra Warelius på 010-2525260 eller via mail [email protected] Visa mindre

Personlig assistent till aktiv kvinna i Falun

Ansök    Dec 20    Assistansporten AB    Personlig assistent
Assistansporten AB är ett företag som arbetar med hemtjänst, personlig assistans, ledsagning och avlösning. Vi värnar om kontinuitet och inflytande från kunden över sina insatser. Kunden har assistans 24 tim/dygn. Schemat är blandat dag, kväll, natt. Vi söker just nu timvikarier. Hon bor centralt i Falun i en tvåa och har hund och rider vilket innebär att djurallergi tyvärr inte fungerar, hon är ej rökare och bor i ett rökfritt hus. I övrigt är hon en a... Visa mer
Assistansporten AB är ett företag som arbetar med hemtjänst, personlig assistans, ledsagning och avlösning. Vi värnar om kontinuitet och inflytande från kunden över sina insatser.


Kunden har assistans 24 tim/dygn. Schemat är blandat dag, kväll, natt. Vi söker just nu timvikarier.
Hon bor centralt i Falun i en tvåa och har hund och rider vilket innebär att djurallergi tyvärr inte fungerar, hon är ej rökare och bor i ett rökfritt hus. I övrigt är hon en aktiv kvinna på 39 år som badar, tränar, och tar mycket promenader både med manuell stol och permobil. Hon är ofta ute på evenemang, framförallt inom musik och djurutställningar/tävlingar när hon får möjlighet till det.
Kunden har ryggmärgsbråck som gör att hon är rullstolsburen och har kognitiva svårigheter som visar sig genom bland annat tid och rumsuppfattning, informationsinhämtning och stresssvårigheter. Hjälp med hygien och viss förflyttning behövs och då hon har stomi krävs också att assistenten klarar av det.


Registerutdrag
Vi på Assistansporten AB värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att kontrollera registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Visa mindre

Söker personlig assistent omgående

Ansök    Dec 20    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL är ett assistanskooperativ och en förening som utvecklar personlig assistans. Söker helst en man som akut kan hoppa in som min assistent. Introduktion imorgon torsdag 21 december och arbete lördag 23 december 07.30-23.00. Bra om du har erfarenhet. Bra om du är flexibel, pålitlig och har en god fysik för eventuella promenader. Jag ser fram emot att ta emot din ansökan snarast då vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Visa mer
STIL är ett assistanskooperativ och en förening som utvecklar personlig assistans.

Söker helst en man som akut kan hoppa in som min assistent. Introduktion imorgon torsdag 21 december och arbete lördag 23 december 07.30-23.00.

Bra om du har erfarenhet.

Bra om du är flexibel, pålitlig och har en god fysik för eventuella promenader. Jag ser fram emot att ta emot din ansökan snarast då vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a Februari

Ansök    Dec 20    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a Februari

Ansök    Dec 11    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Vi söker personliga assistenter omgående till en glad kille Haninge!

Ansök    Dec 11    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker glada assistenter till en kille i Haninge! Humana söker nu glada assistenter til... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker glada assistenter till en kille i Haninge!

Humana söker nu glada assistenter till en social och pratglad 20 årig kille. Killen är nyinflyttad till Stockholm i Haninge.

Kunden har olika diagnoser som kräver ett stort medicinskt ansvar. Noggrann upplärning sker på plats tills du blir självständig. Arbetsuppgifterna innebär framförallt att vara ett stöd i kundens vardag. Rollen som personlig assistent åt vår kund innebär att det är viktigt att vara anpassningsbar och lösningsorienterad, men samtidigt ha glimten i ögat och lätt för skratt. Killen har ett stort omvårdnadsbehov. Har du erfarenhet av sondmatning och hostmaskin är det meriterande.

Vi söker just nu personliga assistenter som kan tänka sig att arbeta dag, kväll och natt. Killen har assistans dygnet runt med jour under natten. Det förekommer inga dygnspass.

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats med mycket glädje och högt i tak. Killen tycker om att spela tv och datorspel. Har du lätt för skratt och har lätt att anpassa dig till olika situationer är du troligen rätt person för kunden.

Närhet till kollektivtrafik med täta avgångar finns.

Under arbetstid är inte rökning tillåtet. Ibland finns det även en hund hemma hos kunden och därför kan det även vara bra om du inte har någon pälsallergi.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Personkemin mellan dig och vår kund kommer att vara avgörande för en lyckad assistans.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten! Visa mindre

Personlig assistent till en glad och social kvinna

Ansök    Dec 12    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss
Avdelningen för stöd och serviceinsatser ansvarar för personlig assistans, sysselsättning och Bemanningscentrum.

Vi finns till för personer som beviljats assistans, sysselsättning eller annat stöd från kommunen.

Ditt uppdrag
Brinner du för att göra skillnad i en annans människas liv? Är du lugn och lyhörd med glimten i ögat, då kan arbetet som personlig assistent vara något för dig!

Vi söker 1 personlig assistent till en aktiv, glad och social kvinna med MS boendes i Västerhaninge. 

Tillsammans med en kollega kommer ni hjälpas åt i alla vardagliga bestyr så som matlagning, städning, aktiviteter och personlig omvårdnad. I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att brukaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar.

Det här söker vi hos dig:

- Du kommer arbeta i brukarens hem, så det är viktigt att du är pålitlig och hyser stor respekt för personlig integritet.
- Du har lätt för att samarbeta.
- Du har god fysik då arbetet innefattar viss hjälp med förflyttningar.
- För en god kommunikation behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift.

Meriterande:

- Vård-och omsorgsutbildning- undersköterska
- God kännedom om diabetes 

Tjänsten: 

Tillsvidaretjänst på 75% med schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. 

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Tycker du om djur och vill göra skillnad för en annan människas liv?

Ansök    Dec 7    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss
Avdelningen för stöd och serviceinsatser ansvarar för personlig assistans, sysselsättning och Bemanningscentrum.

Vi finns till för personer som beviljats assistans, sysselsättning eller annat stöd från kommunen.

Ditt uppdrag
Brinner du för att göra skillnad i en annans människas liv? Är du lugn och lyhörd med glimten i ögat, då kan arbetet som personlig assistent vara något för dig!

Vi söker nu timanställda assistenter till en glad och social kvinna med ALS. Det är viktigt att du tycker om djur, då det finns både katt och hund i hemmet. Tillsammans med en kollega kommer ni hjälpas åt i alla vardagliga bestyr såsom matlagning, städning, aktiviteter och personlig omvårdnad. I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att brukaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar.

Det här söker vi hos dig:

- Du kommer arbeta i brukarens hem, så det är viktigt att du är pålitlig och hyser stor respekt för personlig integritet.
- Du har lätt för att samarbeta.
- Du har god fysik då arbetet innefattar viss hjälp med förflyttningar.
- För en god kommunikation behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift.

Meriterande:

- Vård-och omsorgsutbildning- undersköterska
- God kännedom om diabetes 

Tjänsten: 

Schemalagd arbetstid med kvällar och helger 

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Aktiv tjej i Haninge söker personlig assistent – 20–25 timmar i veckan

. Hej, Jag är en aktiv tjej som är 39 år och bor i Årsta Havsbad Jag behöver en assistent med mig på mina aktiviteter. Jag behöver stor hjälp med kommunikation då jag har en hörselskada och använder hörapparater. Jag sitter i rullstol och använder rullator inomhus och en assistent måste vara beredd att stötta mig då jag har stor fallrisk. På vardagarna (måndag - torsdag) är jag på daglig verksamhet (DV) fram till 15,00. Fredagar är jag ledig och på m... Visa mer
.

Hej,
Jag är en aktiv tjej som är 39 år och bor i Årsta Havsbad
Jag behöver en assistent med mig på mina aktiviteter. Jag behöver stor hjälp med kommunikation då jag har en hörselskada och använder hörapparater.
Jag sitter i rullstol och använder rullator inomhus och en assistent måste vara beredd att stötta mig då jag har stor fallrisk.

På vardagarna (måndag - torsdag) är jag på daglig verksamhet (DV) fram till 15,00. Fredagar är jag ledig och på min fritid (eftermiddagar och kvällar)
vill jag träna, ta en fika träffa kompisar och shoppa älskar jag! En assistent följer med mig i alla dessa situationer och på annat som jag gillar att hitta på.
Jag vill vara aktiv men har inget emot att sitta hemma och kolla på film ibland.

Jag söker dig som är tjej mellan 25-40 år som gillar att hänga med mig och som är trygg i dig själv.  


Arbetstid/varaktighet
Tjänsten: Så länge uppdraget varar ca 50%
Tillträde: Omgående
 
Lön Individuell lönesättning. Avtal Fremia Visa mindre

Personlig Assistent till kvinna på Dalarö

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vi söker dig som älskar att arbeta med människor och som har hjärtat på rätta stället. 
Du som söker har erfarenhet av att arbeta med människor.
Har du initiativförmåga, tålamod och känsla för detaljer? Tveka inte - sök tjänsten.

Då kommunikationen mellan kunden och assistenten är viktig behöver du kunna skriva och tala svenska obehindrat.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara kund behjälplig med förflyttningar, hygien, toabesök, matlagning, städa/tvätta och följa med på aktiviteter.Du tar dig enkelt till arbetsplatsen med buss.

Arbetstiden är förlagd under dagtid, kvällstid samt helger.

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

En kvinnlig assistent

Ansök    Dec 5    Jermlox AB    Personlig assistent
Arbetsgivare Jag är en 55 årig rullstolsbunden kvinna. Eftersöker en person som kan arbeta vardagskväll 17:00-23:00 och helger mellan 09:00-17:00 eller 17:00-23:00. Det krävs ingen utbildning, utan du får alla instruktioner från mig och lär dig allt eftersom. Arbetsuppgift Du behöver vara mina händer och ben och göra det som jag inte klarar själv. Hjälpa mig att äta, personlig hygien samt andra hushållsuppgifter. Krävs inga tunga lyft, eftersom det finns t... Visa mer
Arbetsgivare
Jag är en 55 årig rullstolsbunden kvinna. Eftersöker en person som kan arbeta vardagskväll 17:00-23:00 och helger mellan 09:00-17:00 eller 17:00-23:00. Det krävs ingen utbildning, utan du får alla instruktioner från mig och lär dig allt eftersom.
Arbetsuppgift
Du behöver vara mina händer och ben och göra det som jag inte klarar själv. Hjälpa mig att äta, personlig hygien samt andra hushållsuppgifter. Krävs inga tunga lyft, eftersom det finns taklyft.
Jag har 2 hundar av rasen "Mellan Pinscher" som du inte kan vara rädd för om du ska arbeta hos mig. Arbete innebär också att rasta dem ensam eller med mig.
Assistent
Jag söker dig som är mellan 35 och 55 år, du behöver kunna tala och förstå svenska, så att vi kan förstå varandra.
Ett krav är att du är vaccinerad mot Covid-19.
Du kan inte vara djurallergiker, eftersom jag har hundar i mitt hem. Har du någon erfarenhet utav hundar är det bara plus.
Övrigt
Tjänsten omfattar cirka 25-50% arbetstid kvällar och helger. Det finns möjlighet till mertid när andra assistenter är lediga.
Jag är din arbetsgivare, timlön.
Välkommen med din ansökan, jag ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a Februari

Ansök    Dec 5    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Fler stjärnor VID BEHOV sökes till vårt assistansteam i Haninge

Assistansproffsen är det lilla omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat! Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån brukarens behov skapa en god vård och omsorg. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.assistansproffs.se Jag söker nu en timvikarie till mitt assistansteam i Haninge Är du min nästa personliga assistent? Tycker du också om att ha kul, lätt till skratt, busa, spela spel, pyssla, träning och mode? Är du en va... Visa mer
Assistansproffsen är det lilla omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat! Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån brukarens behov skapa en god vård och omsorg. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.assistansproffs.se

Jag söker nu en timvikarie till mitt assistansteam i Haninge

Är du min nästa personliga assistent? Tycker du också om att ha kul, lätt till skratt, busa, spela spel, pyssla, träning och mode? Är du en varm, driven och omtänksam person? Om du studerar du är det ett perfekt extra jobb att hoppa in i eller har du hoppet om en fast fartfylld och rolig tjänst hos mig? Då är det du som passar perfekt hos mig och min arbetsgrupp.

VEM ÄR JAG?
Jag var med om en olycka när jag barn och har efter det haft stora svårigheter då jag fick en omfattande hjärnskada. Jag har därför assistans dygnet runt i alla moment i livet.

Min favorit färg är rosa och spelar gärna sällskapsspel, tecken, skrattar, få höra ett par dåliga. Jag älskar mode och med det kommer shopping. Andra sysslor som konst och pyssel står mig nära hjärtat. Har till och med haft egen utställning. Jag har även tränings dagar på tex hab och vardagsträning hemma. Min kropp behöver träning för att må bra och jag behöver engagerad hjälp med det. Bågskytte och onsdax klubb är aktiviteter jag också har.

Jag bor i en egen lägenhet i Haninge. Där jag trivs väldigt bra.

JAG SÖKER:
Dig som är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare. Men inget krav, då om vi vill lära oss så lär du dig även av oss. Personkemi är också avgörande. En fördel är om du har erfarenhet av lift, rullstol, sondmatning, epilepsi och alternativ kommunikation.

Det är viktigt att du kan flytande svenska i tal och skrift för att kunna föra min talan i vardagen.

Då jag behöver hjälp dygnet runt, året runt och för att mitt liv ska flyta på behöver du vara flexibel och villig att anpassa dig efter mig och mina behov och förstå att vi är en arbetsgrupp ett team och vi ställer upp för varann och tar hand om främst mig men även våra kollegor.

Jag söker dig, som ser helheten i varför du är så viktig person i mitt liv. Jag ser gärna att du är i min egen ålder dvs. mellan 25 och 55 år.
Du ska kunna jobba både dag, kväll och vaken natt.

Jag tror att dessa egenskaper beskriver dig:
· Flexibel och lyhörd
· Påhittig och busig
· Trygg, lugn och pålitlig
· Positiv, förstående och uppmuntrade
. Har humor och gärna lätt till skratt
. Vaccinerad och ej pälsallergiker (djur finns i hemmet)
. Tala flytande svenska

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra uppdragsgivare. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/blanketter---hvb-hem-familjehem/

DET HÄR ERBJUDS DU:
Du är lika viktig oavsett om du är ordinarie eller jobbar extra vid behov. Självklart får du gå introduktion och lära känna dig för innan du börjar jobba.

Att vara anställd på Assistansproffsen innebär en trygghet genom kollektivavtal Almega - Bransch G, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor.
Alla anställda har möjlighet att nyttja ett friskvårdsbidrag på upp till 3000 kr.

LÖN:
Fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE:
Vi arbetar med löpande rekrytering. Introduktion kan ske per omgående, bara ett registerutdrag finns att lämna.

OBS! Vi tar ENDAST emot ansökningar via länken, vi tar inga ansökningar via andra medel. Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv kille i Jordbro

Hej! Jag är aktiv tonåringskille som bor med min familj i Jordbro. Nu är jag på jakt efter nya assistenter. Jag gillar att hålla mig aktiv och går gärna till lekparken och gungar och hoppar eller kanske gå på en promenad, jag gillar också att åka bil! Som min assistent behöver du hjälpa mig med exempelvis hygien och matning. Jag har autism och du som assistent behöver hjälpa mig när jag blir frustrerad eller får svårt att kommunicera. När du arbetar ... Visa mer
Hej! Jag är aktiv tonåringskille som bor med min familj i Jordbro. Nu är jag på jakt efter nya assistenter.

Jag gillar att hålla mig aktiv och går gärna till lekparken och gungar och hoppar eller kanske gå på en promenad, jag gillar också att åka bil! Som min assistent behöver du hjälpa mig med exempelvis hygien och matning. Jag har autism och du som assistent behöver hjälpa mig när jag blir frustrerad eller får svårt att kommunicera.

När du arbetar med mig är det viktigt att du är rökfri under arbetstid. Du bör ha en god fysik för jag är en aktiv kille och tycker om att göra olika aktiviteter. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med autism och beteendeträning. Som assistent är din arbetsplats där jag befinner mig, oavsett om det är hemma, hos vänner/familj eller iväg på resa. Jag lever i en flerspråkig familj så du måste kunna prata flytande engelska.

Arbetstid: Tjänsten gäller en timanställning och arbetstider enligt överenskommelse.

Tillträde: Omgående.

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till 21 årig kille i Brandbergen

Hej! Är du en ödmjuk, trygg person och brinner för att hjälpa andra? Då kan du ha möjligt att bli en del i denna fina härliga killes liv. Han bor tillsammans med sin mamma och syskon i Brandhagen. Hej! Jag är en 21 årig kille som söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag. Då jag fått ett större beslut så söker jag nu fler assistenter. Jag är på Dagligverksamhet mån-fre så är det mest kvällar i veckan som gäller men på helg... Visa mer
Hej!
Är du en ödmjuk, trygg person och brinner för att hjälpa andra?
Då kan du ha möjligt att bli en del i denna fina härliga killes liv.

Han bor tillsammans med sin mamma och syskon i Brandhagen.Hej!
Jag är en 21 årig kille som söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag.

Då jag fått ett större beslut så söker jag nu fler assistenter.

Jag är på Dagligverksamhet mån-fre så är det mest kvällar i veckan som gäller men på helgerna behöver jag hjälp både dag och kväll.

Jag har epilepsi så är det meriterande om du har erfarenhet av detta sedan tidigare.
Den vi söker:
Vi söker efter dig som är noggrann, organiserad, strukturerad och tar detta arbete seriöst. Du behöver vara trygg i att motivera till aktiviteter och vara flexibel.
Du ska dessutom vara mycket snäll, ödmjuk, vara en kompis emellanåt och vilja skapa en fin relation och bjuda på en hel del skratt.

Vi ser gärna att du som söker är kvinna, rökfri och talar god svenska.
Schema: kväll, dag och helg

Tjänsten: Deltid och heltid. Skriv gärna i din ansökan hur mycket du önskar arbeta.

Övrigt: God Assistans månar om alla sina personliga assistenter, har självklart kollektivavtal och erbjuder fortlöpande utbildning och friskvårdsbidrag på upp till 4000:-/år.


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Det tar ett antal vardagar att få ditt utdrag så beställ det redan nu! Du beställer själv registerutdraget: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
I enlighet med God Assistans policy kräver vi också belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Kvinnliga assistenter sökes

Ansök    Nov 22    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss
Avdelningen för stöd och serviceinsatser ansvarar för personlig assistans, sysselsättning och bemanningscentrum.

Vi finns till för personer som beviljats assistans, sysselsättning eller annat stöd från kommunen. Vi på personlig assistans söker nu tre nya medarbetare som kan jobba natt och dag på schema hos en av våra kunder. Är du den vi söker?

Ditt uppdrag
Som personlig assistent är du en nyckelperson i kundens liv. Du hjälper din kund med den assistans som krävs för att kunden ska ha en bra tillvaro, meningsfull fritid, trygg livssituation och ett gott liv. I arbetsuppgifterna ingår hjälp med matsituationer, personlig hygien och förflyttningar. Du arbetar ensam som personlig assistent och måste vara bekväm med detta. Kunden är helkroppsförlamad. Fullt fungerande i tal och kommunikation. Hjälpmedel finns. 
Kunden bor i Vendelsö. Det här söker vi hos dig
Du talar flytande svenska och är trygg i dig själv, har personlig mognad och integritet. Vi söker efter en person med erfarenhet av personlig assistans, skinn på näsan och som har lite humor. Du ska vara insatt i vad uppdraget som personlig assistent innebär samt kunna anpassa dig till olika situationer. Det är önskvärt att du har körkort och egen bil då det är dålig kommunikation till bostaden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du är flexibel, empatisk och har en god samarbetsförmåga.
Annonsen gäller timvikarier och det passar någon som pluggar eller som vill kombinera detta uppdrag med annat arbete. 

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a december

Ansök    Nov 17    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Go och glad tjej söker personlig assistent- ca 70 %

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi har kontor i Halmstad, Hässleholm och Malmö. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till personalfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett a... Visa mer
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi har kontor i Halmstad, Hässleholm och Malmö. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till personalfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbeten som finns då man är en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra.

Söker du världens bästa jobb? 


Jag är en go och glad tjej på 7 år som söker en ny assistent till mitt gäng. Jag har precis börjat i första klass och gillar bland annat att hitta på bus, leka rollekar och att baka. Jag har SMA, en sjukdom som innebär att jag är svag i musklerna. Därför kör jag permo och behöver någon som kan vara mina armar och ben ibland, men i övrigt är jag som vilken sprallig 7 åring som helst.  
Den jag söker ska vara en glad filur som kan matcha min sprallighet men som också tar sitt jobb på allvar. Som finns i min ständiga närhet för att rycka in när jag behöver hjälp/stöd men som också kan vara ”osynlig” när jag exempelvis pratar med mina kompisar. Tjänsten är på 70% och innebär i dagsläget främst pass på eftermiddagar och varannan helg. För mig är det viktigt att du pratar flytande svenska så vi kan förstå varandra. Då lyft förekommer ser jag gärna att du är stark. Jag ser gärna att du har körkort och det är ett krav att du är rökfri.  

Hos mig försöker vi hjälpas åt, så om en assistent är sjuk så försöker vi täcka upp för varandra så jag kan komma i väg till skolan eller göra något annat som planerat. Ingen tidigare erfarenhet krävs utan bara sunt förnuft och en bra personkemi oss emellan.  

Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för det behövs om man ska jobba hos mig.

 
Vi har tyvärr endast möjlighet att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum: vänta därför inte med att skicka in din ansökan!Har ni några frågor eller funderingar kring tjänsten så är ni välkomna att höra av er till Alexandra Warelius på 010-2525260 eller via mail [email protected] Visa mindre

Personlig assistent sökes till flicka tjej i Brandbergen

Ansök    Nov 14    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta prägeln i ett uppdrag?
Humana Assistans söker engagerade personliga assistenter till en flicka som bor i Brandbergen tillsammans med sin familj.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat vanligt förekommande uppgifter så som förflyttningar, personlig hygien och annat som tillhör det vardagliga livet till. Kundens intresse är bland annat att vara ute på ridning och att simma. En dag varannan vecka befinner sig kunden på badhuset så du bör inte vara allergisk mot klor.

Vi söker dig som är en social individ med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är fullt fokuserad och uppmärksam då kund behöver tillsyn under hela arbetspasset. En viktig egenskap är att du är pedagogisk samt lyhörd för kundens önskemål.
Flickan kan ej kommunicera med ord så detta sätter krav på dig som assistent att vara både vara lyhörd och alert.
Vidare bör du vara positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent och alltid ha kundens bästa i åtanke. Förflyttningar kan förekomma utan hjälpmedel. Det är viktigt att du är vid god fysik då det ingår många lyft i arbetet.

Då kunden är begränsad i sin kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl, så att kund kan hitta trygghet i Er kommunikation.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent/vården är ett krav.
Erfarenhet av epilepsi är ett plus.

Vi söker nu en assistent som kan arbeta (kl.15.00-19.00) minst 5 dagar i veckan ,ej lördagar. Visa mindre

Personlig assistent till social och glad kvinna

Ansök    Nov 13    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss
Avdelningen för stöd och serviceinsatser ansvarar för personlig assistans, sysselsättning och Bemanningscentrum.

Vi finns till för personer som beviljats assistans, sysselsättning eller annat stöd från kommunen.

Ditt uppdrag:
Brinner du för att göra skillnad i en annans människas liv? Är du lugn och lyhörd med glimten i ögat, då kan arbetet som personlig assistent vara något för dig!

Vi söker nu timanställda assistenter till en glad och social kvinna med ALS. Det är viktigt att du tycker om djur, då det finns både katt och hund i hemmet!

Tillsammans med en kollega kommer ni hjälpas åt i alla vardagliga bestyr så som matlagning, städning, aktiviteter och personlig omvårdnad. I rollen som personlig assistent bistår du med att skapa förutsättningar för att brukaren ska kunna leva sitt bästa liv utifrån sina förutsättningar.

Vi söker dig:

- Som har tidigare erfarenhet av att arbeta med trakeostomi, PEG, sond och hostmaskiner under det senaste 2 åren. 
- Du kommer arbeta i brukarens hem så det är viktigt att du är pålitlig och hyser stor respekt för personlig integritet.
- För en god kommunikation behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift.
- Du har lätt att samarbeta.
- God fysik då arbetet innefattar viss hjälp med förflyttningar.

Meriterande:

- Vård-och omsorgsutbildning undersköterska
- God kännedom om diabetes

Tjänsten: 

Timvikarie vid behov för arbete på varierande tider dag/kväll/natt och helg. Passen är förlagda på tiderna kl 07,45-19,45 eller 19,45-07,45. 

Du arbetar ihop med en kollega då brukaren är beviljad dubbelassistans.

 
Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Personlig assistent, Vendelsö

Ansök    Nov 14    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en lyhörd, kreativ och ansvarsfull personlig assistent till en charmig 26-årig tjej som bor i Vendelsö. Vår klient är en go tjej som behöver hjälp med sin dagliga rutin. Hjälp involverar allt från planering och utförande av hushållssysslor, personlig hygien till olika aktiviteter och matlagning. Hon kommunicerar med hjälp av kroppsspråk, bildstöd och tecken som stöd. Hon älskar att titta på sina favoritfilmer, lägga pussel, sparka boll, åka bil o... Visa mer
Vi söker en lyhörd, kreativ och ansvarsfull personlig assistent till en charmig 26-årig tjej som bor i Vendelsö.

Vår klient är en go tjej som behöver hjälp med sin dagliga rutin. Hjälp involverar allt från planering och utförande av hushållssysslor, personlig hygien till olika aktiviteter och matlagning. Hon kommunicerar med hjälp av kroppsspråk, bildstöd och tecken som stöd. Hon älskar att titta på sina favoritfilmer, lägga pussel, sparka boll, åka bil och ta lugna promenader.

Vi söker någon med empati och uppfinningsrikedom, som kan ta initiativ och är lyhörd inför hennes behov. Du behöver kunna prata och skriva svenska flytande, eftersom du ibland behöver vara hennes röst. Erfarenhet av alternativ kommunikation är en fördel, men inte ett krav. Erfarenhet kring liknande arbetsuppgifter är meriterande, men den viktigaste aspekten för oss är att du är en person som har sunt förnuft, har rätt inställning och är inkännande. Körkort är ett plus men inte ett krav.

Omfattning: Extra vid behov. Ordinarie personal arbetar på ett rullande schema med dagar, kvällar, helger och natt med väntetid. Det är dessa tider du kommer att få gå in och arbeta vid ordinarie personals frånvaro.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. (https://enkv.se/wp-content/uploads/2021/05/ka-personlig-assistans-2021-2023-med-omslag-1.pdf)

Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning (https://enkv.se/utbildningar/) som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringar.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a december

Ansök    Nov 14    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Vi söker personliga assistenter omgående till en glad kille Haninge!

Ansök    Nov 8    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker glada assistenter till en kille i Haninge! Humana söker nu glada assistenter til... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker glada assistenter till en kille i Haninge!

Humana söker nu glada assistenter till en social och pratglad 20 årig kille. Killen är nyinflyttad till Stockholm i Haninge.

Kunden har olika diagnoser som kräver ett stort medicinskt ansvar. Noggrann upplärning sker på plats tills du blir självständig. Arbetsuppgifterna innebär framförallt att vara ett stöd i kundens vardag. Rollen som personlig assistent åt vår kund innebär att det är viktigt att vara anpassningsbar och lösningsorienterad, men samtidigt ha glimten i ögat och lätt för skratt. Killen har ett stort omvårdnadsbehov. Har du erfarenhet av sondmatning och hostmaskin är det meriterande.

Vi söker just nu personliga assistenter som kan tänka sig att arbeta dag, kväll och natt. Killen har assistans dygnet runt med jour under natten. Det förekommer inga dygnspass.

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats med mycket glädje och högt i tak. Killen tycker om att spela tv och datorspel. Har du lätt för skratt och har lätt att anpassa dig till olika situationer är du troligen rätt person för kunden.

Närhet till kollektivtrafik med täta avgångar finns.

Under arbetstid är inte rökning tillåtet. Ibland finns det även en hund hemma hos kunden och därför kan det även vara bra om du inte har någon pälsallergi.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Personkemin mellan dig och vår kund kommer att vara avgörande för en lyckad assistans.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten! Visa mindre

Aktiv tjej i Haninge söker personlig assistent – 20–25 timmar i veckan

. Hej, Jag är en aktiv tjej som är 39 år och bor i Årsta Havsbad Jag behöver en assistent med mig på mina aktiviteter. Jag behöver stor hjälp med kommunikation då jag har en hörselskada och använder hörapparater. Jag sitter i rullstol och använder rullator inomhus och en assistent måste vara beredd att stötta mig då jag har stor fallrisk. På vardagarna (måndag - torsdag) är jag på daglig verksamhet (DV) fram till 15,00. Fredagar är jag ledig och på m... Visa mer
.

Hej,
Jag är en aktiv tjej som är 39 år och bor i Årsta Havsbad
Jag behöver en assistent med mig på mina aktiviteter. Jag behöver stor hjälp med kommunikation då jag har en hörselskada och använder hörapparater.
Jag sitter i rullstol och använder rullator inomhus och en assistent måste vara beredd att stötta mig då jag har stor fallrisk.

På vardagarna (måndag - torsdag) är jag på daglig verksamhet (DV) fram till 15,00. Fredagar är jag ledig och på min fritid (eftermiddagar och kvällar)
vill jag träna, ta en fika träffa kompisar och shoppa älskar jag! En assistent följer med mig i alla dessa situationer och på annat som jag gillar att hitta på.
Jag vill vara aktiv men har inget emot att sitta hemma och kolla på film ibland.

Jag söker dig som är tjej mellan 25-40 år som gillar att hänga med mig och som är trygg i dig själv.  


Arbetstid/varaktighet
Tjänsten: Så länge uppdraget varar ca 50%
Tillträde: Omgående
 
Lön Individuell lönesättning. Avtal Fremia Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a december

Ansök    Nov 8    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Personlig Assistent vid behov, Jordbro

Hej Sköndals Assistans AB söker dig kvinna som vill jobba extra vid behov åt en ung tjej som behöver hjälp med allt i sin vardag. Du ska kunna arbeta helg och det är bra om du även är flexibel under veckodagar. Arbetsplatsen är i Jordbro så det är bra om du bor i närheten. Det räcker att du pratar svenska, polska eller spanska. Skicka e post där du berättar om dig själv och ett CV till: [email protected] Visa mer
Hej
Sköndals Assistans AB söker dig kvinna som vill jobba extra vid behov åt en ung tjej som behöver hjälp med allt i sin vardag. Du ska kunna arbeta helg och det är bra om du även är flexibel under veckodagar.
Arbetsplatsen är i Jordbro så det är bra om du bor i närheten.
Det räcker att du pratar svenska, polska eller spanska.
Skicka e post där du berättar om dig själv och ett CV till: [email protected] Visa mindre

17 årig tjej i Haninge söker kvinnlig assistent

Move & Walk Assistans. Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk träning och på badgruppen. Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. ... Visa mer
Move & Walk Assistans.

Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk träning och på badgruppen.
Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. Då kunden är infektionskänslig och ofta sjuk kommer du att hjälpa henne med inhalering och medicinering. Därför är ett önskemål att du har erfarenhet från vården men detta är inte ett krav. Vill du arbeta med människor, ha varierande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och hög flexibilitet? Move & Walk Assistans erbjuder en trygg anställning, fortlöpande kompetensutveckling och förmåner som friskvårdsbidrag etc.

Tjänsten är på ca 50 %, och passen ligger fördelat på dagtid, kvällstid, helger samt jour vissa nätter.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara beredd att jobba minst 2 nätter per vecka.

Då måste kunna uppvisa utdrag ut polisregistret så beställ ett så snart du kan om du skulle bli kontaktad för en intervju. Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a december

Ansök    Nov 2    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Personlig Assistent Vendelsö/Gudo (Haninge)

Jag är en 57-årig, rullstolsburen kvinna som söker en kvinnlig assistenter till. Jag bor i villa i Vendelsö. Arbetsuppgiften är att assistera mig i mitt dagliga liv, i hemmet och utanför. Du måste vara flexibel och lyhörd, kunna hålla flera bollar i luften, ta instruktioner bra samt ha ett gott humör och vara icke-rökare. Du behöver ha utmärkt språkförståelse (även läsa) i svenska. Din personlighet är viktigare än din ålder men B-körkort och god körvana är... Visa mer
Jag är en 57-årig, rullstolsburen kvinna som söker en kvinnlig assistenter till. Jag bor i villa i Vendelsö. Arbetsuppgiften är att assistera mig i mitt dagliga liv, i hemmet och utanför. Du måste vara flexibel och lyhörd, kunna hålla flera bollar i luften, ta instruktioner bra samt ha ett gott humör och vara icke-rökare. Du behöver ha utmärkt språkförståelse (även läsa) i svenska. Din personlighet är viktigare än din ålder men B-körkort och god körvana är en fördel.
Deltidstjänst: 10-20% som kan fördelas enligt ö.k 1-2 dagar i veckan.
Kollektivavtal finns. Lön/timme enligt ö.k.
Eftersom tjänsten handlar mycket om personkemi, ser jag gärna fram emot en personlig informell ansökan. Skicka ansökan via e-post till Lena, på adressen [email protected] Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a december

Ansök    Okt 31    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a december

Ansök    Okt 26    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Kan ge god service.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Personlig assistent sökes till ung vuxen tjej

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES,  ca 50% Jag är en tjej i 20 års åldern som lever ett aktivt liv i form av studier och olika aktiviteter. Jag söker nu någon som vill arbeta som personlig assistent för mig. Arbetspassen är för det mesta på vardagar under dagtid med varierade tider, då jag är i skolan eller på aktiviteter. Helger kan också förekomma. Jag bor i Handen tillsammans med min familj men kommer att vara runt om i Stockholmsområdet, så under veckodagar... Visa mer
PERSONLIG ASSISTENT SÖKES,  ca 50%

Jag är en tjej i 20 års åldern som lever ett aktivt liv i form av studier och olika aktiviteter.
Jag söker nu någon som vill arbeta som personlig assistent för mig.
Arbetspassen är för det mesta på vardagar under dagtid med varierade tider, då jag är i skolan eller på aktiviteter.

Helger kan också förekomma.

Jag bor i Handen tillsammans med min familj men kommer att vara runt om i Stockholmsområdet, så under veckodagarna är din arbetsplats mestadels förlagd i med mig där jag befinner mig. 
Jag söker någon som
• Har ett ordnat liv och en inre trygghet och stabilitet
• Är punktlig och håller tider
• Kan uttrycka sig på svenska i tal och skrift, krav minst på gymnasienivå
• Kan uttrycka sig på engelska i tal och skrift, krav minst på gymnasienivå
• Kan ta muntliga och skriftliga instruktioner
• Är noggrann
• Klarar av att hantera datorprogram, krav minst på gymnasienivå
• Är i god fysik då arbetet innebär fysiska moment
• Är positiv och har humor
• Icke rökare

Jag förutsätter du ser assistentyrket som ett serviceyrke och inte enbart som ett vårdyrke.
Du kommer ha din arbetsplats där jag befinner mig och behöver därför kunna vara flexibel och även finna dig till rätta samt klara av förändringar och nya situationer i arbetet.
Om detta låter något för dig, sänd gärna in din ansökan redan i dag. Vi kommer rekrytera löpande

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringssystem. Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a december

Ansök    Okt 24    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till man född -69

Ansök    Okt 26    Haninge kommun    Personlig assistent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss
Avdelningen för stöd och serviceinsatser ansvarar för personlig assistans, sysselsättning och bemanningscentrum.

Vi finns till för personer som beviljats assistans, sysselsättning eller annat stöd från kommunen. Vi på personlig assistans söker nu tre nya medarbetare som kan jobba natt och dag på schema hos en av våra kunder. Är du den vi söker?

Ditt uppdrag
Som personlig assistent är du en nyckelperson i kundens liv. Du hjälper din kund med den assistans som krävs för att kunden ska ha en bra tillvaro, meningsfull fritid, trygg livssituation och ett gott liv. I arbetsuppgifterna ingår hjälp med matsituationer, personlig hygien och förflyttningar. Du arbetar ensam som personlig assistent och måste vara bekväm med detta. Kunden är helkroppsförlamad. Fullt fungerande i tal och kommunikation. Hjälpmedel finns. 
Kunden bor i Vendelsö. Det här söker vi hos dig
Vi vill att du är i åldern 20 -50 år, talar flytande svenska och är trygg i dig själv, har personlig mognad och integritet. Vi söker efter en person med erfarenhet av personlig assistans, skinn på näsan och som har lite humor. Du ska vara insatt i vad uppdraget innebär samt kunna anpassa dig till olika situationer. Körkort är meriterande men inte ett krav. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov, är flexibel och energisk samt att du är empatisk och har en god samarbetsförmåga.
Annonsen gäller timvikarier och det passar någon som pluggar eller som vill kombinera detta uppdrag med annat arbete. 

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Två lediga tjänster i Jordbro from 1:a december

Ansök    Okt 17    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Om tjänsten Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro. Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour. Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två par timvikarier assistenter till en man bosatt i Jordbro.
Ansök enbart om du kan arbeta oregelbundna tider samt sovande jour.
Kunden är en man i 49 års åldern. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, matlagning och städning, samt träning ca. 2-3 gånger per vecka. Heldygnsassistans med 6 timmar väntetid.
Varav hälften av tiden betalas ut som aktiv tid.

Du som söker måste uppfylla följande krav:
Du talar flytande svenska.
Du har god fysik, då kunden har svårt med balansen.
Du kan laga mat.
Du är lyhörd och flexibel.
Du är noggrann och självgående.Ingen tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är nödvändig då kunden lägger större vikt vid personliga egenskaper och framför allt personkemin.
Lön, ersättning och förmåner
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler i Globen, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
www.igsassistans.se
Skicka din ansökan till [email protected] och märk mejlet med "KS1067". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas. Visa mindre

Engagerade assistenter sökes till glad kille!

Ansök    Okt 5    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker glada assistenter till en kille i Haninge! Humana söker nu glada assistenter til... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker glada assistenter till en kille i Haninge!

Humana söker nu glada assistenter till en social och pratglad 20 årig kille. Killen är nyinflyttad till Stockholm i Haninge.

Kunden har olika diagnoser som kräver ett stort medicinskt ansvar. Noggrann upplärning sker på plats tills du blir självständig. Arbetsuppgifterna innebär framförallt att vara ett stöd i kundens vardag. Rollen som personlig assistent åt vår kund innebär att det är viktigt att vara anpassningsbar och lösningsorienterad, men samtidigt ha glimten i ögat och lätt för skratt. Killen har ett stort omvårdnadsbehov. Har du erfarenhet av sondmatning och hostmaskin är det meriterande.

Vi söker just nu personliga assistenter som kan tänka sig att arbeta dag, kväll och natt. Killen har assistans dygnet runt med jour under natten. Det förekommer inga dygnspass.

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats med mycket glädje och högt i tak. Killen tycker om att spela tv och datorspel. Har du lätt för skratt och har lätt att anpassa dig till olika situationer är du troligen rätt person för kunden.

Svårigheter med att hitta parkering förekommer. Närhet till kollektivtrafik med täta avgångar finns.

Under arbetstid är inte rökning tillåtet. Ibland finns det även en hund hemma hos kunden och därför kan det även vara bra om du inte har någon pälsallergi.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Personkemin mellan dig och vår kund kommer att vara avgörande för en lyckad assistans.

Vill du göra skillnad på riktigt och samtidigt ha ett roligt och givande arbete?

Skicka då in ditt CV och personliga brev där du beskriver varför just du skulle passa för tjänsten! Visa mindre

Vi söker personliga assistenter till Haninge

Ansök    Okt 5    MR Assistans AB    Personlig assistent
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala ... Visa mer
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd.
Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden.

Två engagerade och aktiva personliga assistenter sökes till glad kille i Handen.

Du jobbar utifrån ett fast schema fördelat på dag-, kvälls- och helgspass samt väntetid på natten. Även kunna hoppa in med kortvarsel.

Här behöver du hantera svenska språket i både tal och skrift.
Tryggheten mellan dig och kunden samt i dina göromål säkerställs genom introduktionspass.

Du arbetar aktivt efter tydliga rutiner med kundens behov i hemmet och vid aktiviteter. Vi ser därav att du är van att arbeta efter fastställda rutiner och har hög arbetsmoral och ansvarskänsla.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, meriterande om du tidigare jobbat som personlig assistent. Kunden väljer själv sina assistenter och stor vikt läggs vid personlighet.

Vår kund behöver hjälp med allt i sin vardag.
Han gillar bland annat att laga mat, spela tv spel, ta långa promenader och aktivera sig på andra sätt. Det är bra om du som söker är driven och gillar att jobba aktivt.

-När du jobbar ihop med mig kommer du och jag umgås mycket, därför är personkemin viktig för mig. Jag sitter i rullstol, så en del lyft förekommer.
Tydlig kommunikation mellan dig, mig, kollegorna och mina föräldrar är en förutsättning för ett bra samarbete.

För att vi ska passa ihop är det bra om du har dessa egenskaper:
-Uppmärksam
-Tålamod
- Noggrann
- Ansvarsfull

Intervjuer sker löpande varvid tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Undanber oss kontakt från bemanningsföretag då rekryteringen utförs av MR Assistans AB.

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent åt en omsorgsfull mamma med fokus på ordning och reda!

Om oss - Omsorgsjouren Sverige AB: Omsorgsjouren Sverige AB är ett företag med en stark vision och målsättning. Vår vision är att skapa möjligheter för äldre och funktionshindrade att leva ett självständigt liv i sin egen valda miljö. Vi erbjuder vård och omsorg med respekt enligt den enskildes önskemål för hans/hennes trygghet och välbefinnande. Vi kämpar för ditt välbefinnande och för ett värdigt liv för dig. Värdegrund/förhållningssätt: Verksamheten vil... Visa mer
Om oss - Omsorgsjouren Sverige AB:
Omsorgsjouren Sverige AB är ett företag med en stark vision och målsättning. Vår vision är att skapa möjligheter för äldre och funktionshindrade att leva ett självständigt liv i sin egen valda miljö. Vi erbjuder vård och omsorg med respekt enligt den enskildes önskemål för hans/hennes trygghet och välbefinnande. Vi kämpar för ditt välbefinnande och för ett värdigt liv för dig.
Värdegrund/förhållningssätt:
Verksamheten vilar på grundläggande principer som respekt och alla människors lika värde. Vi strävar alltid efter ett positivt bemötande gentemot våra brukare, anhöriga och andra som söker våra tjänster.
Vårt mål är att hjälpa varje individ så att de får sina frågor besvarade, sina synpunkter respekterade och sina behov tillgodosedda.
Vi främjar självbestämmande, integritet och bakgrund hos våra brukare genom att frigöra och utveckla deras egna resurser.Om jobbet:
Du kommer att arbeta i brukarens hem i Brandbergen och ha en direkt inverkan på hennes liv.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera personlig omvårdnad, följeslagning och hjälp med dagliga aktiviteter.
Brukaren är väldigt noggrann med städning och ordning och reda, så förmågan att upprätthålla en ren och organiserad miljö är viktig.Vi letar efter någon som:
Har en positiv inställning och förståelse för brukarens unika behov.
Är tålmodig och lyhörd för brukarens kommunikation och önskemål.
Har erfarenhet av liknande arbete eller en vilja att lära sig.
Kan arbeta flexibla tider, inklusive kvällar (15:00 - 20:00), morgnar (07:00 - 13:00) och helger (08:00 - 13:00), enligt överenskommelse.Krav:
Du bör vara bosatt i närheten av Brandbergen eller ha enkel tillgång till arbetsplatsen.Ansökan:
Om du är den lyhörda och ansvarsfulla personen vi söker och uppfyller kraven, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan vara en värdefull del av vårt team.
Krav: En bakgrundskontroll kommer att utföras i enlighet med tillämplig lagstiftning. Visa mindre