Lediga jobb som Kultur, media, design i Haninge

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Bibliotekarie med inriktning barn och unga, vid folkbiblioteket i Jordbro.

Ansök    Jun 10    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss! Beskrivning av verksamheten Inom Haninge kommun är det viktigt att invånarnas delaktighet och inflytande i samh... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss!
Beskrivning av verksamheten
Inom Haninge kommun är det viktigt att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka.

Här är bibliotekens verksamhet central, t ex vad gäller kunskapssökande och information.

Enligt Nya bibliotekslagen 5 § : Biblioteken i det allmänna biblioteksväsendet ska ägna särskild uppmärksamhet åt de nationella minoriteterna och personer som har annat modersmål än svenska.

Som bibliotekarie vill vi att du sätter besökaren i centrum och med din kunskap och kreativitet medverkar till att forma en verksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla.


 Ditt uppdrag

Arbetet på den här tjänsten innebär att du lägger fokus på barn och unga. Främst mindre barn. 

Tydligt uppdrag att arbeta läsfrämjande och med språkutveckling, inriktning 0 - 6 år. 

Du kommer dagligen att hålla i besök från förskolor och familjer med inriktning mot de yngre åldrarna. Sagostunder och skapande verksamhet blir en del av arbetet. Du kommer att vara aktiv i "Emil - en lekutställning" som är en stor del av verksamheten för åldersgruppen. Vi hittar former för att fortsätta arbetet med Bokstart, har du tidigare arbetat i den formen är det självklart meriterande. 

Yttre tjänst i informationsdisken dagligen, in- och utlån, utskrifter och övrigt lånediskarbete.

Speciellt medieansvar för barn och unga. 

Ta emot skolklasser och ha kontakt med deras lärare. Samarbeta med olika aktörer i närområdet Jordbro. 

Dina kvalifikationer
Examen från bibliotekshögskola/informations- och biblioteksvetenskap.

Erfarenhet av arbete vid folkbibliotek. 

Din kompetens
Gott bemötande och en vilja och intresse att få medborgare att upptäcka biblioteket och vad det har att erbjuda. Ha en drivkraft i att se andra människor växa genom att arbeta läsfrämjande.

Vana vid att möta flerspråkiga barngrupper i olika åldrar. Brett läsfrämjande arbete. Omfattande erfarenhet av att förbereda och genomföra sagostunder för grupper i olika åldrar, särskild inriktning åldersgruppen 0 - 6 år. 

Goda kunskaper i barn- och ungdomslitteratur.

Erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande. 

Förstår du, och talar ytterligare språk utöver svenska och engelska är det en merit. 

Övrig information
Goda digitala kunskaper, kunna hantera arbete i digitala verktyg och system. Visst kvällsarbete förekommer, återkommande helgarbete.

Körkort kan vara meriterande.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer.

Som anställd i kommunen erbjuds du friskvårdskuponger och tillgång till gym i kommunens lokaler, klämdagar och årsarbetstid samt möjlighet till semesterväxling. 

Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Tillträde efter överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

 

 

 

 

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Grafisk formgivare

Ansök    Jun 14    Försvarsmakten    Grafisk formgivare
Utforska möjligheten att bidra till nationens säkerhet genom ditt kreativa arbete. Som Grafisk formgivare inom Grafisk Produktion vid FMLOG erbjuds du en unik roll där ditt arbete stödjer Försvarsmaktens kommunikationsbehov. Om enheten Försörjningsenheten hos krigsförbandet Försvarsmaktens Logistik, FMLOG Försörjning, anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillg... Visa mer
Utforska möjligheten att bidra till nationens säkerhet genom ditt kreativa arbete. Som Grafisk formgivare inom Grafisk Produktion vid FMLOG erbjuds du en unik roll där ditt arbete stödjer Försvarsmaktens kommunikationsbehov.

Om enheten
Försörjningsenheten hos krigsförbandet Försvarsmaktens Logistik, FMLOG Försörjning, anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.

Du kommer att tillhöra avdelningen Grafisk Produktion som omfattar skapande och mångfaldigande av tjänster och produkter inom digitaltryck, efterbehandling, storformat, grafisk formgivning, samt gravyr. Vi har vår huvudsakliga produktion i nya lokaler i Österhaninge/Jordbro strax söder om Stockholm och är verksamma som inhousebyrå/produktionsbyrå/tryckeri där kvalificerad personal erbjuder ett komplett utbud av grafiska produktionstjänster. Vårt uppdrag är att stödja och hjälpa Försvarsmakten och FMV men även andra statliga organisationer med grafisk kompetens, trycksaksproduktion och profilprodukter.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker en kreativ och idéstark Grafisk formgivare som är snabb och noggrann i sitt arbete och har lätt för att jobba i grupp med andra formgivare och originalare. I ansvarsområdet ingår förutom formgivning även originalproduktion av trycksaker så som handböcker, broschyrer, programblad, inbjudningar, visitkort och mindre trycksaker. Allt ska följa myndighetens grafiska regelverk. Som Grafisk formgivare är du ansvarig för att hålla hög kvalitet och att hålla deadlines. Stor vikt läggs på att du självständigt kan planera din dag att du kan jobba med både snabba leveranser och planera mer långsiktigt.


KRAV
Kvalifikationer


• Minst två års erfarenhet av liknande uppdrag på reklambyrå, inhousebyrå eller marknadsavdelning
• Gedigen kunskap i InDesign, Illustrator och övriga Adobe verktyg
• Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
• Van att följa grafiska manualer och regelverk vid originalframställning

Personliga egenskaper
Noggrann, serviceinriktad och lösningsorienterad – en kreativ lagspelare. En person med god samarbetsförmåga, att kunna lyssna och kommunicera med andra människor är viktigt. Du bör vara beredd på allt från att snabbt släcka bränder till projekt som sträcker sig över ett par månader.

Vi vill att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, både mot kunder och kollegor. Att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och att du anstränger dig för att leverera bra lösningar. Du är självgående, strukturerad och tar ansvar för din uppgift.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vissa perioder är arbetstempot högt så du bör kunna hitta ett effektivt sätt att planera och genomföra ditt arbete och ibland även dina kollegors.

Flexibilitet är ett nyckelord, du bör ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kunna ändra synsätt och förhållningssätt samt att du ser möjligheterna i förändringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• God förståelse för den kreativa processen, tillsammans med insikt om den egna rollen
• Förmåga att arbeta parallellt med många produktioner samtidigt
• Van vid rörliga processer, korta deadlines och ett högt tempo
• Vana att arbeta i Haikom och Prio
• Tidigare erfarenhet från arbete i statlig myndighet eller annan offentlig organisation
• Prepresskunskap
• Kunna kommunicera visuellt mot vår specifika målgrupp
• Van att illustrera och ta fram infografik

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning om du ej är anställd hos Försvarsmakten.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Jordbro, Österhaninge, utan möjlighet till distansarbete.
Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar om befattningen och rekryteringsprocessen
Maria Westberg, 070-458 39 00
Kristina Skottheim, 070-147 03 84

Fackliga företrädare
OFR/S Håkan Antonsson, 070-602 89 35
OFR/O Torbjörn Bäckman, 070-695 30 22
SACO Pernilla Kjellgren, 070-247 52 65
SEKO Madelene Ekholm, 073- 363 04 26

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-08-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vikariat på integrerat folk- och skolbibliotek!

Ansök    Jul 9    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Beskrivning av verksamheten Inom Haninge kommun är det viktigt att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka. Här är bibliote... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Beskrivning av verksamheten
Inom Haninge kommun är det viktigt att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka.

Här är bibliotekens verksamhet central, t ex vad gäller kunskapssökande och information.

Biblioteket i Brandbergen är ett folk- och skolbibliotek med besökare i alla åldrar. Biblioteket ligger i Brandbergens centrum i nära anslutning till skola och service med goda bussförbindelser.

Ditt uppdrag:

Du kommer att arbeta med alla delar i ett folk- och skolbibliotek, åk F-9.

Enligt Nya bibliotekslagen 5 § : Biblioteken i det allmänna biblioteksväsendet ska ägna särskild uppmärksamhet åt de nationella minoriteterna och personer som har annat modersmål än svenska. 

Som bibliotekarie hos oss kommer du att arbeta läsfrämjande på olika sätt. Bland annat ta emot klassbesök, hålla i bokprat, andra mer eller mindre omfattande litterära aktiviteter för skolans elever. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, du behöver drivas av att skapa läslust hos barn och unga, ha en förmåga att kunna entusiasmera och skapa nyfikenhet.  

Fokus kommer i denna tjänst att ligga på utvecklande av samarbete mellan bibliotek och skola. Främst riktat till låg- och mellanstadiet. Därför behöver du ha erfarenhet av arbete som skolbibliotekarie.  

Du kommer att arbeta aktivt med barn i mellanåldern, både i biblioteket och på andra platser.

Biblioteken står inför en digital utveckling där du bland annat kommer att handleda biblioteksanvändare i olika åldrar. Om du har vana av att handleda besökare i Legimus är det ett plus.

Tillsammans med kollegor planera för olika program och aktiviteter i biblioteksrummet.

Du kommer att samarbeta med andra aktörer i närområdet och med övriga bibliotek. I detta arbete är det en fördel om du är socialt utåtriktad då det tidvis kan vara många kontakter som behöver tas med externa aktörer.

Bokuppsättning och en mängd administrativa arbetsuppgifter ingår dagligen i arbetet.

I uppdraget ingår inköp och bevakning av medier, du behöver ha god litteraturkännedom och främst inom åldersgruppen barn och unga.

Har du erfarenhet av arbete med flerspråkiga grupper i olika åldrar, personer med funktionsnedsättning är det meriterande.   

Som bibliotekarie vill vi att du sätter besökaren i centrum och med din kunskap och kreativitet medverkar till att forma en verksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla.


Dina kvalifikationer

Examen från bibliotekshögskola/informations- och biblioteksvetenskap eller motsvarande högskoleutbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Erfarenhet av arbete i skolbibliotek. 

Du skriver och talar svenska obehindrat.

Talar du ytterligare något språk är det en fördel. 

Din kompetens
Gott bemötande och en vilja och intresse att få medborgare att upptäcka biblioteket och vad det har att erbjuda. Ha en drivkraft att vilja se andra människor växa genom att arbeta läsfrämjande.

Då Haninges bibliotek är HBTQ-certifierade vill vi att du har intresse av att ta del av arbetssätt och bemötande som biblioteken använder sig av.

Du har förmågan att skapa goda relationer på ett serviceinriktat sätt.

Vi erbjuder dig:
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och chefer.

Biblioteket ligger i Brandbergens centrum med goda kommunikationer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande. Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Art Director

Ansök    Apr 9    Försvarsmakten    Art Director/AD
Utforska möjligheten att bidra till nationens säkerhet genom ditt kreativa arbete. Som Art Director inom Grafisk Produktion vid FMLOG erbjuds du en unik roll där ditt arbete stödjer Försvarsmaktens kommunikationsbehov. Om enheten Försörjningsenheten hos krigsförbandet Försvarsmaktens Logistik, FMLOG Försörjning, anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglig... Visa mer
Utforska möjligheten att bidra till nationens säkerhet genom ditt kreativa arbete. Som Art Director inom Grafisk Produktion vid FMLOG erbjuds du en unik roll där ditt arbete stödjer Försvarsmaktens kommunikationsbehov.

Om enheten
Försörjningsenheten hos krigsförbandet Försvarsmaktens Logistik, FMLOG Försörjning, anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete. Du kommer att tillhöra avdelningen Grafisk Produktion som omfattar skapande och mångfaldigande av tjänster och produkter inom digitaltryck, efterbehandling, storformat, grafisk formgivning, samt gravyr. Vi har vår huvudsakliga produktion i nya lokaler i Österhaninge/Jordbro strax söder om Stockholm och är verksamma som inhousebyrå/produktionsbyrå/tryckeri där kvalificerad personal erbjuder ett komplett utbud av grafiska produktionstjänster. Vårt uppdrag är att stödja och hjälpa Försvarsmakten och FMV men även andra statliga organisationer med grafisk kompetens, trycksaksproduktion och profilprodukter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker en kreativ och initiativrik AD med erfarenhet av att både leda projekt och att jobba i produktion. Vi vill att du arbetar både kreativt, analytiskt och strategiskt. Vi ser gärna en person med överblick som kan driva produktionen fram till slutprodukt, samt även ingå i projektgrupp med spetskompetens. Arbetet präglas av eget ansvar i kombination med ett nära samarbete med kollegor och det är lika viktigt att kunna utveckla sina egna ansvarsområden som att dela med sig av sina kunskaper och hjälpa övriga formgivare att utvecklas i sina roller. Hos oss behöver du vara nyfiken på nya kreativa utmaningar men även kunna ta tag i enklare arbetsuppgifter som är nödvändiga för att vår verksamhet ska fungera.

Rollen innefattar bl.a:


• Att leda och vägleda det visuella arbetet och produktionen av alla våra förekommande uppdrag: grafiska produktioner, kommunikationsprojekt och kampanjer – med stöd av myndighetens grafiska regelverk
• Att ta hand om och uppdatera de grafiska regelverken inom myndigheten
• Att underhålla och utveckla den grafiska profilen så att den är ett aktuellt fungerande verktyg för såväl intern- som extern produktion
• Att ha kunskap om att ta fram väl fungerande mallar för återkommande produktioner som alla i gruppen kan arbeta med

KRAV
Kvalifikationer


• Flera års erfarenhet av liknande uppdrag på reklambyrå, inhousebyrå eller marknadsavdelning
• Gedigen kunskap i InDesign, Illustrator och övriga Adobe verktyg
• Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
• Van vid projektledning och produktionsledning

Personliga egenskaper
Noggrann, serviceinriktad och lösningsorienterad – en kreativ lagspelare. En person med god samarbetsförmåga, att kunna lyssna och kommunicera med andra människor är viktigt. Du bör vara beredd på allt från att snabbt släcka bränder till projekt som sträcker sig över ett par månader. Vi vill att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, både mot kunder och kollegor. Att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och att du anstränger dig för att leverera bra lösningar. Du är självgående, strukturerad och tar ansvar för din uppgift. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vissa perioder är arbetstempot högt så du bör kunna hitta ett effektivt sätt att planera och genomföra ditt arbete och ibland även dina
kollegors. Flexibilitet är ett nyckelord, du bör ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kunna ändra synsätt och förhållningssätt samt att du ser möjligheterna i förändringar.

Meriterande


• God förståelse för den kreativa processen, tillsammans med insikt om den egna rollen
• Förmåga att arbeta parallellt med många produktioner samtidigt
• Van vid rörliga processer, korta deadlines och ett högt tempo
• Vana att arbeta i Haikom
• Tidigare erfarenhet av att jobba i myndighet
• Prepresskunskap
• Kunna kommunicera visuellt mot vår specifika målgrupp

Övrigt
Tillträde snarast enligt ö.k.
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning om du ej är anställd hos Försvarsmakten 
Arbetsort: Österhaninge/Jordbro.
Ej möjlighet att jobba på distans/annan ort.
Frågor om befattningen och rekryteringsprocessen
Maria Westberg, 070-458 39 00,
Peter Englund, 070-918 39 61. 
Fackliga representanter
OFR/S Håkan Antonsson 070-602 89 35
OFR/O Torbjörn Bäckman 070-695 30 22
SACO Pernilla Kjellgren 070-247 52 65
SEKO Madelene Ekholm 073- 363 04 26 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-04-29. Din ansökan skall innehålla CV, ett ansökningsbrev samt en portfolio. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Videoredigerare och Thumbnail-Skapare (Halvtid)

Ansök    Jun 3    Almsec Security AB    Videoredigerare
Om tjänsten: Vi söker en kreativ och självgående videoredigerare för en halvtidstjänst med möjlighet till flexibelt arbete. Du kommer att arbeta med videoredigering och design av thumbnails för vår YouTube-kanal inriktad på ekonomi och investeringar. Tjänsten inkluderar även möjligheten att fungera som kameraman vid vissa event (ingen erfarenhet alls krävs) Arbetsuppgifter: Redigering av videor, främst i utbildande "talking head"-format. Relativt stillsamm... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker en kreativ och självgående videoredigerare för en halvtidstjänst med möjlighet till flexibelt arbete. Du kommer att arbeta med videoredigering och design av thumbnails för vår YouTube-kanal inriktad på ekonomi och investeringar. Tjänsten inkluderar även möjligheten att fungera som kameraman vid vissa event (ingen erfarenhet alls krävs)
Arbetsuppgifter:
Redigering av videor, främst i utbildande "talking head"-format.
Relativt stillsamma videor, dvs inget extremt actionpackat med klipp var tredje sekund osv.
Skapande av engagerande thumbnails.
Generera flera short form videos från varje long form
Eventuellt arbete som kameraman vid specifika tillfällen. (ingen erfarenhet alls krävs)

Kvalifikationer:
Erfarenhet av videoredigering, företrädesvis i Adobe Premiere Pro.
Skicklighet i grafisk design, särskilt för framställning av thumbnails.
Ett grundläggande intresse för finans och investeringar är meriterande, men inget krav. Det viktiga är hur bra du är på redigering och thumbnails.

Personliga egenskaper:
Kreativitet och förmåga att omsätta idéer i praktiken.
Självständighet och god organisatorisk förmåga.
Bosatt i Stockholm eller dess närhet, då arbete mestadels sker på vårt kontor i Haninge.

Anställningsvillkor:
Halvtidstjänst med flexibla arbetstider och delvis distansarbete.
Månadslön: 15 000 SEK.

Ansökningsprocess:
Skicka ett personligt brev, ditt CV och exempel på tidigare arbeten (videor och thumbnails) via e-post. Utvalda kandidater kommer att inbjudas till ett betalt testprojekt som en del av rekryteringsprocessen. Visa mindre

Kundmottagare

Ansök    Maj 7    Försvarsmakten    Platskoordinator
Om enheten Som kundmottagare kommer du planera, beställa och följa upp materielunderhållet i Försvarsmakten. Vi söker dig som är intresserad av ett administrativt arbete inom förebyggande och avhjälpande underhåll på materiel i Försvarsmakten. Logistikenheten Berga är en fristående enhet under chefen för Haninge garnison. Logistikenheten består idag av en stabsfunktion kallat Logistikberedning, en Försörjningsavdelning och en Teknisk avdelning. Övergripan... Visa mer
Om enheten
Som kundmottagare kommer du planera, beställa och följa upp materielunderhållet i Försvarsmakten. Vi söker dig som är intresserad av ett administrativt arbete inom förebyggande och avhjälpande underhåll på materiel i Försvarsmakten.

Logistikenheten Berga är en fristående enhet under chefen för Haninge garnison. Logistikenheten består idag av en stabsfunktion kallat Logistikberedning, en Försörjningsavdelning och en Teknisk avdelning. Övergripande ansvar och uppgifter för Logistikenheten är planering, genomförande och uppföljning av logistik- och stödverksamhet samt teknisk driftstyrning av materielunderhåll. Detta till stöd för krigsförbanden ingående i Haninge garnison.

Tekniska avdelningen består av ledning, tekniker med specialkunskaper (TSS) samt tekniska kundmottagare (TKM). TKM är hänvisningen för alla förband på garnisonen avseende avhjälpande och förebyggande underhåll av materiel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Bokning av besiktning/verkstäder
• Beställning av centralt styrt materielunderhåll
• Tillser att rätt materiel åtgärdas med rätt kvalitet och levereras vid rätt tidpunkt. Dokumentation och verifiering i ekonomi- och materieluppföljningssystem
• Upprätta materielunderhållsbeställningar
• Genomför redovisning och registervård i uppföljningssystem
• Genomför avrop av centralt upphandlade varor och tjänster inom teknisk tjänst
• Genomför mottagnings- och utlämningskontroll
• Genomföra produktionssamordning mellan olika underhållsleverantörer

KRAV
Kvalifikationer


• God datorkunskap
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska
• Körkort lägst klass B (manuell)

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer framåt. Du har lätt för att jobba i team och lyssnar samt kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är lugn i ditt sätt, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och är lösningsorienterad. Vidare är du omdömesgill och mån om att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet för befattningen.


MERITERANDE


• Arbetat med planering och beredning av underhåll på verkstad
• Teknisk utbildning på något av Försvarsmaktens fordonssystem
• Kunskaper om/erfarenhet av FM materielunderhållssystem
• Truckkort
• Körkort C/ CE
• Kunskaper i SAP

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Amf1 Haninge Berga.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Befattningen: Civil.

Upplysningar om befattningen och rekryteringsprocessen
Vladimir Stanevich, 073 447 5137

Fackliga företrädare
OFR-O: Michael Jarkö
OFR-S: Björn Engren
SEKO: Lenny Johansson
SACO-S: Fredrik Wilson

Samtliga fackliga företrädare kan nås via FM växel 010-823 30 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-05-28. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen och 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Arkivarie till Amf 1

Ansök    Feb 13    Försvarsmakten    Arkivarie
Arkivarie till Amf 1 Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap.  Expeditionen, som är en del av regementets stab, hanterar regementets inkommande och utgående post, registrering och diarieföring. Som arkivarie är du en del av ... Visa mer
Arkivarie till Amf 1

Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. 

Expeditionen, som är en del av regementets stab, hanterar regementets inkommande och utgående post, registrering och diarieföring. Som arkivarie är du en del av expeditionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som arkivarie har du ett huvudansvar för arkivtjänsten vid garnisonen.

I uppgifterna ingår bland annat:


• Ordna och förteckna arkiv
• Hantera utlämning av allmän handling
• Genomföra bevarande- och gallringsutredningar
• Utbilda och informera om dokumenthantering

Tillsammans med registratorn kommer du även att arbeta med registrering och distribuering av inkommande och utgående handlingar samt bemanna vår kunddisk där du ger stöd och service till Försvarsmaktens handläggare i dokumenthanteringsfrågor samt övrigt förekommande uppgifter vid expeditionen och staben.

Du kommer även att delta i de projekt och utvecklingsarbeten som bedrivs inom informationshanteringsområdet samt i övningsverksamhet inom Försvarsmakten.

KRAV

Kvalifikationer:


• Minst 60 hp i arkivvetenskap
• Mycket god datavana
• Mycket god kommunikationsförmåga både verbalt och skriftligt
• B-körkort
• Erfarenhet av arbete i dokument- och ärendehanteringssystem

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa kontakter. Du har förmågan att arbetat självständigt likväl som i grupp med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt Försvarsmaktens värdegrund som utgår från demokratiska principer och slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet samt mänskliga rättigheter. (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Meriterande:


• God kännedom om offentlig förvaltning
• Erfarenhet av ordnande och förtecknande
• Erfarenhet av utredande arbete inom dokumenthanteringsområdet
• Erfarenhet av hantering av elektroniska handlingar

 

Övrigt
Anställningsform: tillsvidare. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning för dig som inte är anställd i myndigheten.
Sysselsättningsgrad: heltid
Arbetsort: Berga
Civil befattning
Tillträdesdatum: så snart som möjligt

Upplysningar om befattningen
Lena Schönning, registrator Amf 1: tel: 010-823 80 81

övlt Carl von Gerber, stabschef Amf 1: tel: 070-6753557

Information om rekryteringsprocessen
Marcus Westin, Amf 1 HR, tel: 070-964 80 85

Fackliga företrädare
OFR-O: Michael Jarkö
OFR/S: Björn Engren
SACO-S-FM: Fredrik Wilson
SEKO: Anders Rydberg

Fackliga företrädare nås via FM växel: 0505-451000. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-03-06. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen och 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Produktionssamordnare till Muskö

Ansök    Dec 22    Försvarsmakten    Produktionskoordinator
Vill du jobba i en inspirerande miljö och bidra till Marinens utveckling. Marinbasen söker nu en produktionssamordnare till Marinverkstadens båtunderhållsavdelning på Muskö. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete med stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag. Anställningen innefattar flexibel arbetstid och erbjuder möjligheter till friskvård på arbetstid. Din bakgrund Du arbetar med beredning och planering i varvs eller verkstadsindustrin ... Visa mer
Vill du jobba i en inspirerande miljö och bidra till Marinens utveckling. Marinbasen söker nu en produktionssamordnare till Marinverkstadens båtunderhållsavdelning på Muskö. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete med stora möjligheter att påverka din egen arbetsdag. Anställningen innefattar flexibel arbetstid och erbjuder möjligheter till friskvård på arbetstid. Din bakgrund Du arbetar med beredning och planering i varvs eller verkstadsindustrin i dag.
Är självgående samtidigt som du är bra på att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt.
Då kanske du är vår nya prokuktionssamordnare!

Om enheten
Avdelningen för båtunderhåll är en ny avdelning som byggs upp för att öka Marinens förmåga till underhåll och tekniskt stöd. Avdelningen ingår i Marinverkstäderna och byggs som ett flexibelt lag där alla ingår i hela underhållsåtagandet. Inom laget kommer särskilda kompetenser att behövas som tex god administrativ förmåga, ledaregenskaper och produktionsplanering. Dessa är  meriterande i ansökningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Produktionssamordnare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att planera- och bereda produktionen. Du kommer även att tekniskt bereda verkstadsarbeten. En stor del av din vardag innebär kundkontakter, ekonomisk uppföljning och reservdelshantering. Du jobbar dagligen med inköp och leveransuppföljning och fungerar som produktionsstöd för verksamheten.

KRAV
Kvalifikationer
• Lägst 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdiga
• 3 års dokumenterad erfarenhet inom beredning och planering
• Vana att hantera affärssystem
• God kommunikationsförmåga
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska
• Körkort lägst klass B

Personliga egenskaper
Som person är du öppen, prestigelös och har en coachande ledarstil och jobbar kontinuerligt med att förbättra verksamheten. Du är noggrann, självgående samt har ett strukturerat arbetssätt där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. En förutsättning för goda resultat och kvalitet i arbetet är att du har en god kommunikativ förmåga och en social kompetens där du är bra på att samarbeta, såväl i team som självständigt.

Som person är du är lugn i ditt sätt genom att vara inlyssnande, tillmötesgående och  serviceorienterad. Samtidigt är du omdömesgill och mån om att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Självklart bidrar du till ett positivt arbetsklimat och det är viktigt för dig att ge förutsättningar för ett bra teamsamarbete. Du är tydlig med förväntningar och mål och arbetar för att skapa engagemang och drivkraft hos medarbetarna. Du har även lätt för att växla mellan olika uppgifter som vår verksamhet kan komma att kräva av dig. Det är med fördel du är tekniskt lagd och har ett teknikintresse med fallenhet för struktur och planering. Du är en god representant för Försvarsmakten och ett föredöme både som person och ledare. Du bygger ditt ledarskap på Försvarsmaktens värdegrund. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om allas lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på  www.forsvarsmakten.se ). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• Dokumenterad erfarenhet av personalansvar
• Tidigare erfarenhet av arbete med ledande befattning
• Ledarskapsutbildning
• Logistik och lagerhantering
• Grundläggande militärutbildning
• Erfarenhet och kunskap av arbete inom Arbetsmiljölagen, AFS
• Goda kunskaper i Microsoft Office

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsort: Muskö.
Läkarundersökning med godkänt resultat med avseende på arbete med härdplaster.
Tjänsteresor förekommer inom ramen för arbetsuppgifterna.

Upplysningar om befattningen
Avdelningschef Jari Westberg nås via FM växel 010-823 30 00

Information om rekryteringsprocessen
Vid aLlmänna frågor om anställningen kontakta Ida Bergström via FM växel: 010-823 30 00

Fackliga företrädare
OFR/O Officersförbundet Jonas Mård
Försvarsförbundet Jan Wasberg
SACO Birgitta Strauss

Samtliga personer ovan nås via växeln: 0455-85 000

SECO: Jan Anders Nilsson, nås via växeln: 0457-471000

Välkommen med din ansökan som senast 2024-01-31.Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Extrajobb i Handen, Haninge till Stena Fastigheter

Ansök    Jan 4    The We Select Company AB    Fotograf
Vi är ett familjeföretag som växt till ett av Sveriges största fastighetsbolag.Vi hyr ut lägenheter och lokaler, vi utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. Vi är en modern organisation som speglar staden vi är del av. Vi är bra på det vi gör tack vare våra medarbetare. Som medarbetare hos oss är du med och skapar en hållbar stad. Till vårt fastighetsbestånd i Handen, Haninge söker vi nu två personer som kan hjälpa oss att fota och doku... Visa mer
Vi är ett familjeföretag som växt till ett av Sveriges största fastighetsbolag.Vi hyr ut lägenheter och lokaler, vi utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. Vi är en modern organisation som speglar staden vi är del av. Vi är bra på det vi gör tack vare våra medarbetare. Som medarbetare hos oss är du med och skapar en hållbar stad. Till vårt fastighetsbestånd i Handen, Haninge söker vi nu två personer som kan hjälpa oss att fota och dokumentera våra olika utrymmen.
Om tjänsten
Tjänsten innebär att du i huvudsak kommer att fotografera våra lokaler och utrymmen med våtrum, bland annat diskmaskinsinstallationer och duschytor. Vi behöver din hjälp för att ha en god dokumentation gällande utrymmets skick och standard. Förutom att fotografera så kommer du även se till att dokumentationen förs över och sparas i våra system.
Detta är en tidsbegränsad anställning under v. 9 måndag – fredag.
Arbetstider: måndag - torsdag 08.00 – 16.00, fredag 08.00-12.00.
Område: Haninge
Antal tjänster: 2
Vi söker dig som är strukturerad, ordningsam och gärna har med ett intresse för fotografering. Meriterande om du tidigare har haft extrajobb med administrativa inslag samt att du har ett intresse för fotografering och bild. Det här är ett perfekt för dig som vill jobba lite under sportlovet. Visa mindre

Platsansvarig med arbetsledaruppdrag till Nästa Jordbro

Ansök    Nov 8    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vi söker dig som  tillsammans med oss i kultur och fritidsförvaltningen och med civilsamhället vill göra skillnad i Jordbro. Vi rekryterar nu... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Vi söker dig som  tillsammans med oss i kultur och fritidsförvaltningen och med civilsamhället vill göra skillnad i Jordbro.

Vi rekryterar nu en ny roll som platsansvarig för träffpunkten Nästa Jordbro och arbetsledare för biblioteket där.  

För att bättre kunna nå kommunens trygghetsmål och prioritering av Jordbro, barn och unga söker vi nu en platsansvarig och tillika arbetsledare för att skapa mervärden för invånare i Jordbro. Vi söker dig som drivs av samverkan med olika aktörer, sätter besökaren i centrum och med din kunskap om bibliotek och kreativitet medverkar till att forma en verksamhet som är tillgänglig och angelägen.

Ditt delade uppdrag som arbetsledare och platsansvarig

Du kommer att vara en viktig person för så väl kollegor som chef, och en del i arbetet inom avdelningen kultur och bibliotek i Haninge. 50% av tiden kommer du att arbeta som platsansvarig med samverkan och nätverkande, vara den person som tar initiativ, provar nya vägar och arbetssätt inom kultur och fritids uppdrag och mål. Den andra delen av tjänsten är du arbetsledare för biblioteket i Jordbro.

I tjänsten ingår att:

- Leda och fördela det dagliga operativa arbetet inom arbetsgruppen vid biblioteket i Jordbro.
- Sköta vikarietillsättning, handleda och introducerar nyanställda timvikarier vid biblioteket. Vara en länk mellan enhetschef och arbetsgrupp inom biblioteket. '
- Arbeta med olika personaladministrativa och operativa arbetsuppgifter utifrån tydliga uppdrag kopplat till biblioteket.
- Initiera och driva på samverkan i närområdet framförallt mellan Ung fritid, kultur och bibliotek samt civilsamhället.
- Söka nya arbetssätt för att öka relevans och tillgänglighet vid Nästa Jordbro, där foajé med scen och café ingår.  Fatta vissa akuta beslut vid enhetschefen för biblioteks frånvaro. Medverka i strategisk utveckling av verksamhet.
- Vara en del i arbetet med platsaktivering och områdesgestaltning varför erfarenhet av arbete med någon form av liknande projekt är meriterande. 

Utöver detta kommer du även fortsättningsvis att arbeta viss del i det publika informationsarbetet i biblioteket.

Dina kvalifikationer

Examen från bibliotekshögskola/informations- och biblioteksvetenskap, kulturvetare eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig eller relevant för uppdraget. Flerårig erfarenhet av arbete inom folkbibliotek.

Din kompetens

Ett gott bemötande och en vilja och intresse att få medborgare att upptäcka biblioteket. Ha en drivkraft att vilja se andra människor växa genom att arbeta med arbetsledning av kollegor. Du ska ha en god förståelse för bibliotekens demokratiuppdrag, litteratur och läsfrämjande uppdrag. Samt vara väl bekant med bibliotekslagen.

Du är kommunikativ och är duktig på att bygga relationer med människor, oavsett om de arbetar inom eller utanför organisationen. Du har förmågan att lösa problem och är en pålitlig och stabil medarbetare som kan hantera utmaningar med professionalism samt agera ansvarsfullt. Du har en god förmåga att se frågor från olika perspektiv, hitta nya vägar och kreativa lösningar. 

Då Jordbro är ett område i vilket många språk talas är det är meriterande om du är flerspråkig.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbete för dig som gärna ser nya utmaningar i ditt nuvarande yrke. Med möjligheter till nya erfarenheter tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen till viss del är ny har du möjlighet att vara med och påverka delar av dess utformning. 

Som anställd i kommunen erbjuds du friskvårdskuponger och tillgång till gym i kommunens lokaler, årsarbetstid och möjlighet till semesterväxling. 

Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Tillträde efter överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

 

 

 

 

.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Biblioteksmedarbetare med arbetsledaruppdrag i Västerhaninge

Ansök    Okt 19    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vi söker arbetsledare till biblioteket i Västerhaninge, med samverkansuppdrag. Ett arbete för dig som redan idag arbetar eller har arbetat på... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Vi söker arbetsledare till biblioteket i Västerhaninge, med samverkansuppdrag.

Ett arbete för dig som redan idag arbetar eller har arbetat på folkbibliotek och vill fortsätta utvecklas inom området med arbetsledning och med ett samverkansfokus.  

Västerhaninge, kommundel i Haninge. Biblioteket ligger centralt placerat invid Västerhaninge centrum och ett stenkast från pendeltågsstation och bussterminal. 

Inom Haninge kommun är det viktigt att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka. Här är bibliotekens verksamhet central, t ex vad gäller kunskapssökande och information.

Som arbetsledare vill vi att du sätter besökaren i centrum och med din kunskap och kreativitet medverkar till att forma en verksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla. Du behöver också vara intresserad av samverkan i närområdet eftersom även detta kommer att ingå i uppdraget.  

Ditt uppdrag
Du kommer att vara en viktig person för så väl kollegor som chef, och som en del i arbetet inom avdelningen kultur och bibliotek i Haninge.  

Ditt uppdrag blir

- att planera, leda och fördela det dagliga operativa arbetet inom arbetsgruppen.
- att bli en tydlig länk mellan enhetschef och arbetsgrupp. 
- att fatta vissa akuta beslut vid enhetschefens frånvaro. 
- att sköta vikarietillsättning. Men också att handleda och introducera nyanställda medarbetare. 
- att återkommande arbeta med olika administrativa uppgifter.
- att medverka i strategisk utveckling av verksamhet.
- att  initiera samverkan med föreningsliv, organisationer och andra aktörer.  

Utöver detta kommer du även fortsättningsvis att arbeta viss del i det publika informationsarbetet.


Dina kvalifikationer

Examen från bibliotekshögskola/informations- och biblioteksvetenskap alternativt annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig eller relevant för uppdraget.

Flerårig erfarenhet av arbete inom folkbibliotek.

Din kompetens
Gott bemötande och en vilja och intresse att få medborgare att upptäcka biblioteket och vad det har att erbjuda. Ha en drivkraft att vilja se andra människor växa genom att arbeta med arbetsledning av kollegor. Ha god förståelse för bibliotekens demokratiuppdrag, litteratur och läsfrämjande uppdrag. Erfarenhet av förtroendeuppdrag i föreningsliv eller liknande kan vara meriterande då samverkan med övriga aktörer i området blir ett av dina uppdrag. Du behöver vara väl bekant med bibliotekslagen och ha ett intresse för omvärldsbevakning och aktuella samhällsfrågor.

Tidigare erfarenheter av liknande arbetsledande uppdrag är meriterande.  

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbete för dig som gärna ser nya utmaningar. Med möjligheter till nya erfarenheter tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen till viss del är ny kommer du kunna vara med och utveckla delar av den. 

 I den nya arbetsledarrollen kan det bli aktuellt med extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Som anställd i kommunen erbjuds du friskvårdskuponger och tillgång till gym i kommunens lokaler, årsarbetstid och möjlighet till semesterväxling. 

Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Tillträde efter överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Sambandsoperatörer till Marinens Radio

Ansök    Okt 18    Försvarsmakten    Radio Officer
Hos Marinens Radio får du arbeta med skarp verksamhet och spännande arbetsuppgifter för att bidra till Sveriges försvar. Vi värdesätter våra kollegor och här finns goda möjligheter till kompetensutveckling. Är du positiv, noggrann och flexibel så kan du bli en av oss. Om enheten Sjöinformationskompaniet består av stab, Sjöinformationspluton Muskö och Göteborg, Marinens Radio och Undervattensspaningscentralen. Huvuddelen av verksamheten bedrivs från Muskö,... Visa mer
Hos Marinens Radio får du arbeta med skarp verksamhet och spännande arbetsuppgifter för att bidra till Sveriges försvar. Vi värdesätter våra kollegor och här finns goda möjligheter till kompetensutveckling. Är du positiv, noggrann och flexibel så kan du bli en av oss.

Om enheten
Sjöinformationskompaniet består av stab, Sjöinformationspluton Muskö och Göteborg, Marinens Radio och Undervattensspaningscentralen. Huvuddelen av verksamheten bedrivs från Muskö, men även från Göteborg, Karlskrona, Visby och Stockholm. Marinens Radio (MaRa) bedriver verksamhet både på Muskö i Stockholmsområdet och i Karlskrona. Vi som arbetar här tillhör kategorierna officerare, specialistofficerare, civilanställda och gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS).

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Marinens Radio har modernt utrustade sambandsledningscentraler i bergrum vars huvuduppgift är att säkerställa Försvarsmaktens samband med militära enheter, både på fasta system och över radio. Marinens Radio deltar i och stödjer nationella som internationella skarpa insatser, övningar, prov- och försöksverksamheter. Verksamheten bedrivs dygnet runt året om vilket innebär schemalagd skifttjänstgöring såväl vardag som helg. Under skifttjänstgöringen arbetar du relativt långa arbetspass. Möjlighet till övernattning finns. Normalt arbetar du ett sammanhängande arbetspass som antingen är förlagd på dagen eller natten med efterföljande ledighet. Vid övningar och andra förhållanden förändras schemat för att passa in i den rådande verksamheten. Nödvändig utbildning kommer att erhållas.

KRAV
Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning eller som av arbetsgivaren bedöms som motsvarande.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.
• God vana att arbeta med IT-baserade system, främst i Windowsmiljö.
• Körkort B (önskvärt manuell växellåda).

Personliga egenskaper
Tjänsten som sambandsoperatör ställer höga krav på social kompetens och samarbetsförmåga, förmåga att kunna växla mellan låg och hög arbetsbelastning samt god initiativförmåga och hög stresstålighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE 


• Tjänstgör eller tidigare tjänstgjort främst ombord Marinens fartyg i sambands-/stridsledningstjänst eller i övriga Försvarsmakten inom området sambands-/ledningssystem.
• Radiocertifikat alternativt sambandskunskaper.
• Kunskaper om radiokommunikation och vågutbredning.
• Signalskyddsutbildning.
• Rakelutbildning.

Övrigt
Anställningsform: tillsvidare. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning för dig som inte är anställd i myndigheten.
Sysselsättningsgrad: heltid
Anställningsort: Muskö. Anställningsorten är antingen Karlskrona eller Muskö men verksamheten innebär tjänstgöring både
på Muskö och i Karlskrona.
Tillträdesdatum: 2024-01-08.
Arbetet kräver tidvis resor som en del i tjänsten.

Upplysningar om befattningen
Kontakta Sandra Jokinen 010-823 1948.

Information om rekryteringsprocessen 
Magnus Olsson, 0455-850 71.

Fackliga företrädare
Officersförbundet Erik Tollin
TCO/Försvarsförbundet Björn Engren
SACO Larry Johansson
SEKO Maria Blasek
Samtliga nås via växeln på 010-820 00 99.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-31. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.
Inom ramen för detta arbete har Försvarsmakten organiserat en Marinstab för ledning av de Marina förbanden. Marinstaben är etablerad på Muskö i Haninge kommun.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Haninge Kulturskola söker 2 cirkuspedagoger

Ansök    Okt 10    Haninge kommun    Cirkusartist
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss ”Tillsammans formar vi framtiden! - Vill du vara med och bygga vår nya kulturskola?” Haninge Kulturskola har up... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss
”Tillsammans formar vi framtiden! - Vill du vara med och bygga vår nya kulturskola?”

Haninge Kulturskola har uppdraget att satsa på verksamhet i stadsdelen Jordbro och därför söker vi två pedagoger som kan starta och utveckla en cirkusskola i Jordbro.

Ditt uppdrag
Haninge kulturskola är inne i ett mycket spännande utvecklingsarbete och nu söker vi två cirkuspedagoger som vill vara med och bygga vår nya kulturskola. Huvuduppdraget är att i samarbete med skola och fritid starta upp ny och angelägen verksamhet för barn och unga i Jordbro. Tjänsten är i första hand avsedd för att bygga upp ny verksamhet i Jordbro, men undervisning i någon annan del av kommunen kan förekomma.

Tid avsätts till att bygga upp en cirkusskola och inhandla lämplig utrustning. I ett första skede kommer cirkusskolan starta en dag i veckan under vårtermin 2024. Vi kommer även att erbjuda olika typer av kulturverksamhet på helger, och det ingår i den här tjänsten att vara med och att planera för det.

Det här söker vi hos dig
Vi söker nu två engagerade cirkuspedagoger med erfarenhet av att arbeta med barn och unga i olika typer av grupper och format. Bredd är viktigt men även fördjupade kunskaper inom några cirkusdicipliner. Erfarenhet av kulturskola och/eller verksamheter från andra kulturområden eller kursverksamhet är meriterande

Examen från högskola med pedagogisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig krävs.

Du behöver ha idéer och en vilja att prova dig fram för att söka nya vägar mot en breddad och angelägen kulturskola. Vi kommer att öka vårt utbud och prova nya sätt att jobba. Det handlar om nya format och nya former för samverkan. Det kan vara Öppen kulturskola, ”prova på”-kurser, cross-over, musikal-/ showprojekt eller nyare konstarter och kulturuttryck.

Haninge är en stor och varierad kommun och vi finns på många olika ställen. Vårt uppdrag är att nå nya och att nå fler. Det är därför meriterande att ha erfarenhet av att ha arbetet i mångkulturella sammanhang och med flera olika ingångar till hur kulturmöten med barn och unga kan gå till.

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete och tillfälle till samarbete med många erfarna och duktiga kollegor. Du har stora möjligheter att själv påverka innehåll och upplägget för ditt arbete som pedagog i kulturskolan.

Om du har möjlighet att börja din anställning under slutet av 2023 efter överenskommelse ser vi positivt på det.

Med stor sannolikhet kommer anställningen att förlängas eller övergå i tillsvidareanställning.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Konceptutvecklare / Matkreatör hos VRM

Konceptutvecklare / Matkreatör hos VRM - Förändra matvanor och skapa nya smakupplevelser! Om VRM VRM är en snabbt växande Food Tech-firma och en virtuell franchisegivare inom den globala food delivery-industrin. Vi är specialiserade på att utveckla och lansera nya, läckra virtuella restaurangkoncept, menyer och måltider skräddarsydda för hemleverans, som passar alla tillfällen. Genom våra virtuella koncept strävar vi efter att hjälpa restauranger att nå ny... Visa mer
Konceptutvecklare / Matkreatör hos VRM - Förändra matvanor och skapa nya smakupplevelser!
Om VRM
VRM är en snabbt växande Food Tech-firma och en virtuell franchisegivare inom den globala food delivery-industrin. Vi är specialiserade på att utveckla och lansera nya, läckra virtuella restaurangkoncept, menyer och måltider skräddarsydda för hemleverans, som passar alla tillfällen.
Genom våra virtuella koncept strävar vi efter att hjälpa restauranger att nå nya kunder och bidra till ökad omsättning. Att bli den ledande aktören inom virtuella restauranger i Europa är en av våra starkaste drivkrafter.


Virtual Restaurants - Hur en enkel idé blev till en blomstrande digital verksamhet
Virtual Restaurants började som en rörelse under coronapandemin. Vi insåg att det fanns ett stort behov och efterfrågan på digitala försäljningskanaler inom restaurangbranschen, och vi tog tillvara på den möjligheten. Vi utvecklade innovativa virtuella franchisekoncept för restaurangägare att ansluta till digitala plattformar som Foodora och Wolt. Sedan dess har vi fortsatt att växa och utveckla nya sätt att hjälpa restauranger att öka sin lönsamhet genom att erbjuda digitala försäljningskanaler.


Om jobbet
Vill du ha en meningsfull och rolig roll där du får chansen att utveckla VRMs matkoncept och samtidigt bidra till förändrade matvanor?


VRM söker nu Konceptutvecklare/Matkreatör! Vi letar efter dig som vill vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid inom restaurangbranschen. Rollen innebär bland annat att ta fram matkoncept och vidareutveckla våra befintliga koncept. Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter:
Du kommer vara hjärnan bakom utvecklingen av våra restaurangprodukter och utgöra grunden för vår verksamhet. Exempel på arbetsuppgifter inkluderar:
Skapa bildmaterial för våra sociala medie-konton.
Utarbeta inköpslistor för våra koncept, både befintliga marknader och nya marknader som VRM planerar att expandera till.
Utveckla nya och spännande matkoncept.
Uppdatera och underhålla våra befintliga matkoncept genom att introducera nya rätter, kampanjer och innehåll.
Skapa utbildningsmaterial för varje matkoncept.
Hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och artiklarna på marknaden samt följa trender inom matleverans.
Använda kreativa och innovativa metoder för att ta fram nya koncept.
Samarbeta med influencers för att skapa samarbeten och partnerskap.Värt att veta:
Tjänsten är baserad på VRMs kontor i Stockholm, Jordbro. Resor kan förekomma för att träffa leverantörer, genomföra fotograferingar och för att inspireras av nya länder som vi planerar att etablera oss på.
Detta är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning som övergår till fastanställning.
Våra förväntningar:
För att lyckas som konceptutvecklare tror vi att du:
Är kreativ och tänker utanför boxen.
Har goda kunskaper inom fotografering.
Har erfarenhet inom kockyrket eller en stark passion för mat.Vi söker dig som är kreativ och alltid tänker utanför boxen. Att skapa matkoncept som verkligen sticker ut på marknaden kräver kreativitet och mod att göra det som andra inte tänker eller vågar göra. Dessutom behöver du vara självgående och ha goda kunskaper inom fotografering, eftersom tjänsten kommer att involvera en betydande del fotografering.


Du kommer att rapportera direkt till VD.
Intresserad? Skicka in ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av dig själv och hur du använder din kreativitet till [email protected]
Välkommen till VRM, där vi förändrar matvanor och skapar nya smakupplevelser!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Webbredaktör sökes till en kund i Stockholm!

Ansök    Apr 25    Sway Sourcing Sweden AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter I det här spännande uppdraget kommer du ingå i kundens kommunikationsavdelning som består av 15 medarbetare och bland dem finns det marknadsföringsstrateger som jobbar med digitala kanaler och en person som är pressansvarig. Avdelningen rapporterar till kommunikationschefen. I det här spännande uppdraget är du ansvarig för att stärka kundens kommunikationsavdelning och hantera varierande kommunikationsuppdrag. Du kommer bland annat a... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I det här spännande uppdraget kommer du ingå i kundens kommunikationsavdelning som består av 15 medarbetare och bland dem finns det marknadsföringsstrateger som jobbar med digitala kanaler och en person som är pressansvarig. Avdelningen rapporterar till kommunikationschefen.

I det här spännande uppdraget är du ansvarig för att stärka kundens kommunikationsavdelning och hantera varierande kommunikationsuppdrag. Du kommer bland annat att arbeta med kommunikation både operativt och strategiskt, genom att planera, producera samt publicera innehåll i digitala kanaler samt för olika målgrupper. I rollen ingår det även att erbjuda hjälp samt råd till chefer, redaktörer samt nyckelpersoner i olika kommunikationsfrågor.

Krav

• Du har en akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan likvärd utbildning
• Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av operativ kommunikation
• Mycket god erfarenhet av digital kommunikation samt av att arbeta med webb, sociala kanaler och rörlig media
• Du är en van skribent
• God erfarenhet av ledningskommunikation samt stöd till chefer
• God erfarenhet av produktionsledning och beställarkompetens inom området kommunikation samt marknadsföring
• Erfarenhet av kriskommunikation

Meriterande

• Det är ett plus om du har erfarenhet av uppdrag i en kommun
• Du har gärna mycket goda kunskaper i Episerver
• God erfarenhet av projektarbete samt projektstyrning
• Erfarenhet av offentlig sektor
• Bra kunskap av arbete med sociala medier
Tillträde och ansökan
Uppdragsperiod: snarast – öppen
Omfattning: Heltid (hybrid arbete baserat på kundens behov). Omfattningen kan minska något under storhelgerna
Sista ansökningsdagen: 2023-05-03
Ort: Haninge
Urval och intervjuer sker löpande!

Om oss
Sway Sourcing är ett modernt företag som rekryterar inom flera branscher på den svenska arbetsmarknaden. Vi matchar kandidaters kompetens och kunskap med företagets behov. Sway Sourcing har en företagsledning och personal med lång erfarenhet i rekryteringsbranschen, både som ägare och anställda. Vi har ett stort nätverk inom de branscher vi specialiserat oss inom och kan därför hitta de kandidater som snabbt blir en tillgång för företagen. Visa mindre

Webbredaktör sökes till en kund i Stockholm!

Ansök    Apr 24    Sway Sourcing Sweden AB    Webbredaktör
Dina arbetsuppgifter I det här spännande uppdraget kommer du ingå i kundens kommunikationsavdelning som består av 15 medarbetare och bland dem finns det marknadsföringsstrateger som jobbar med digitala kanaler och en person som är pressansvarig. Avdelningen rapporterar till kommunikationschefen. I det här spännande uppdraget är du ansvarig för att stärka kundens kommunikationsavdelning och hantera varierande kommunikationsuppdrag. Du kommer bland annat a... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I det här spännande uppdraget kommer du ingå i kundens kommunikationsavdelning som består av 15 medarbetare och bland dem finns det marknadsföringsstrateger som jobbar med digitala kanaler och en person som är pressansvarig. Avdelningen rapporterar till kommunikationschefen.

I det här spännande uppdraget är du ansvarig för att stärka kundens kommunikationsavdelning och hantera varierande kommunikationsuppdrag. Du kommer bland annat att arbeta med kommunikation både operativt och strategiskt, genom att planera, producera samt publicera innehåll i digitala kanaler samt för olika målgrupper. I rollen ingår det även att erbjuda hjälp samt råd till chefer, redaktörer samt nyckelpersoner i olika kommunikationsfrågor.

Krav

• Du har en akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller annan likvärd utbildning
• Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av operativ kommunikation
• Mycket god erfarenhet av digital kommunikation samt av att arbeta med webb, sociala kanaler och rörlig media
• Du är en van skribent
• God erfarenhet av ledningskommunikation samt stöd till chefer
• God erfarenhet av produktionsledning och beställarkompetens inom området kommunikation samt marknadsföring
• Erfarenhet av kriskommunikation

Meriterande

• Det är ett plus om du har erfarenhet av uppdrag i en kommun
• Du har gärna mycket goda kunskaper i Episerver
• God erfarenhet av projektarbete samt projektstyrning
• Erfarenhet av offentlig sektor
• Bra kunskap av arbete med sociala medier
Tillträde och ansökan
Uppdragsperiod: snarast – öppen
Omfattning: Heltid (hybrid arbete baserat på kundens behov). Omfattningen kan minska något under storhelgerna
Sista ansökningsdagen: 2023-05-03
Ort: Haninge
Urval och intervjuer sker löpande! Visa mindre

Musiker till Haninge pastorat

Ansök    Apr 6    Haninge Pastorat    Musiker, folkmusik
Vi söker en musiker till Svenska kyrkan i Haninge Vi söker just Dig som vill arbeta med gudstjänst och musik i ett pastorat där stad och skärgård möts. Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalar... Visa mer
Vi söker en musiker till Svenska kyrkan i Haninge
Vi söker just Dig som vill arbeta med gudstjänst och musik i ett pastorat där stad och skärgård möts.
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.


Om rollen
Som musiker arbetar du i Västerhaninge-Muskö församling. I tjänsten ingår att spela vid gudstjänster och kyrkliga handlingar, men också kunna leda en mindre vuxenkör. Du har helgtjänstgöring varannan helg. Det finns utrymme till att i samråd med din närmsta chef forma tjänsten till viss del utifrån just din unika kompetens och dina styrkor. Det är viktigt att du har en musikalisk bredd för att kunna möta anhöriga och församlingens olika målgrupper och önskemål.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, kreativ, ansvarsfull, och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten.


Kvalifikationer för rollen
Önskvärt är att du är utbildad kyrkomusiker eller har motsvarande utbildning, gärna med erfarenhet i Svenska kyrkan samt erfarenhet av att ha arbetat med barn och unga i någon form.

Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.

Upplysningar om tjänsten: Krister Stenberg, Kyrkoherde
08-500 670 23. Tjänsten är tillsvidare på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till: epost: [email protected]. Bifoga personligt brev och CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-04-20. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Intervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdatumet.


Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Sektionschef till Grafisk Produktion

Ansök    Apr 19    Försvarsmakten    Grafisk formgivare
Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthålle... Visa mer
Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.

Kort om avdelningen

FMLOG Grafisk produktion har 39 medarbetare placerade i Österhaninge. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material. Allt från namnbrickor till fastighetsskyltar.

Grafisk produktion tillhör enheten Försörjning inom FMLOG. Enheten har cirka 380 medarbetare fördelade på ett 20-tal orter. Ledningen för enheten är lokaliserad till Arboga.

Befattningen erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra avdelningen Grafisk Produktion som har till uppgift att skapa och mångfaldiga produkter inom digitaltryck, efterbehandling, profil-, present- samt heraldiska produkter. Vi jobbar även med grafisk formgivning och olika tjänster inom webb och blankettproduktion. Vår produktion täcker hela kedjan från idé till färdig produkt och vi värdesätter hög kvalitet och flexibilitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som sektionschef kommer du att stödja avdelningschefen med den operativa verksamheten på avdelningen och representera sektionen vid behov. Du förväntas ha mycket god kännedom om sektionens verksamhet och kan stödja produktionen operativt vid behov. Utöver övergripande operativ stöttning och uppföljning kommer du att hantera vissa administrativa uppgifter inom ramen för sektionens ekonomi samt ansvara och driva vissa av sektionens projekt. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och bidrar där med dina kunskaper för att utveckla avdelningen och sektionen som helhet. Du deltar i övningsverksamhet och vid behov medverkar du i andraverksamheter och uppgifter inom avdelningen. Befattningen som sektionschef är en arbetsledande roll i nära anslutning till den producerande delen där planering, strukturering och uppföljning är viktiga arbetsuppgifter.

KAV

Kvalifikationer


• Eftergymnasial utbildning med inriktning administration, projektledning, grafisk produktion, HR, eller liknande inriktning alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Några års erfarenhet som chef med personal och produktionsansvar
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• B-körkort – manuell

Personliga egenskaper

Du är en serviceinriktad och självgående person som tycker om och har god förmåga att arbeta i grupp. Lojalitet och ansvarstagande gentemot såväl uppgift som kollegor är självklart för dig. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter, god analytisk förmåga och planerar och strukturerar ditt arbete väl för att nå uppsatta mål inom angivna tidsramar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

MERITERANDE


• Erfarenhet av affärssystem SAP
• Kunskap om grafisk produktion
• Kunskap inom CS-programvarorna
• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av ledning i en operativt krävande miljö
• Kunskap om offentlig förvaltning och Försvarsmakten i allmänhet
• Erfarenhet av, och kunskaper om Försvarsmakten
• Erfarenhet av Haikom
• Erfarenhet av produktionsplanering

ÖVRIGT

Anställningsform: en civil tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning

Sysselsättningsgrad: heltid

Tillträde: snarast enligt överenskommelse.

Arbetsort: Haninge, utan möjlighet till distansarbete.

Arbetsprov kan förekomma vid rekryteringen.

Förfrågningar om befattningen kan göras till Avdelningschef Peter Englund, 070-918 39 61 alternativt  Sektionschef Kristina Skottheim, 070-147 03 84

Fackliga representanter

SACO Camilla Robertsson OFR/S Freddy Tullgren
OFR/o Therese Krabu
SEKO Monika Danielsson

Samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-01. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Biblioteksmedarbetare till Vega skola och aktivitetshus!

Ansök    Feb 21    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Tillsammans formar vi framtiden för världen! I Vegastaden öppnar Vega skola och aktivitetshus i augusti 2023. Här skapar kultur och fritidsfö... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Tillsammans formar vi framtiden för världen! I Vegastaden öppnar Vega skola och aktivitetshus i augusti 2023.

Här skapar kultur och fritidsförvaltningen tillsammans med utbildningsförvaltningen en plats där besökare och elever kan Lära, Upptäcka och Mötas. Här ger vi plats för 750 elever i skola och förskola och många fler från vårt fritids- och föreningsliv.

Förutom skola och förskola finns här ett skol- och folkbibliotek, öppen fritidsverksamhet, en fullstor idrottshall, ett rörelserum och kulturskoleverksamhet. Flera rum finns för civilsamhället att använda till möten, utbildningar eller sammankomster av olika slag. Ett stort kulturrum med möjlighet till såväl konsert, teater, bio, dans eller som konferenslokal.

Tillsammans kommer kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningens alla medarbetare att samarbeta tätt för att skapa möjligheter för alla åldrar att lära, upptäcka och mötas. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa ett tryggt fungerande hus som ligger i framkant vad gäller verksamhet och upplevelser.

Vi  söker 5 medarbetare till folk- och skolbiblioteket i Vega.

I Haninge finns det folkbibliotek i Handen, Jordbro och Västerhaninge. I Brandbergen finns ett integrerat folk- och skolbibliotek och kommunens bokbuss besöker allmänhet och institutioner i olika delar av Haninge. Biblioteken i Haninge är HBTQI-certifierade och Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Biblioteken i Haninge gick över till klassifikationssystemet Dewey 2020 och vi ingår i Librissamarbetet sedan 2021. 

Ditt uppdrag
Du ska tillsammans med kollegor starta upp och utveckla biblioteksverksamheten i Vega skola och aktivitetshus. Ett nära samarbete med alla verksamheter i huset är en grund för alla medarbetare. Du kommer att arbeta nära skolan och förväntas tycka om att möta elever, både i klasser och under skolbibliotekets öppettider.

Din arbetsplats är ett skol- och folkbibliotek. Hit kommer människor i olika åldrar med olika frågor. Den yttersta ramen för uppdraget är bibliotekslagen. Det dagliga sammanhanget är den enskilde individens behov. Som bibliotekspersonal vill vi att du sätter besökaren i centrum och med din kunskap och kreativitet medverkar till att forma en verksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla.

För att trivas i rollen som biblioteksmedarbetare behöver du tycka om att arbeta med barn och ungdomar. Du är bra på att kommunicera, samarbeta och bygga relationer. Vi tror också att du är kreativ, nyfiken och omvärldsorienterad. Du är bekväm med att tala inför större och mindre grupper, är självgående, flexibel och tar egna initiativ. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och förmåga att inspirera barn och ungdomar till läsning enligt deras behov och önskemål.

 Vi söker
Dig som har erfarenhet av arbete på folkbibliotek samt arbete med barn och unga. Du gillar människor och trivs i sammanhang som skiftar i tempo och rörelse. Du har god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation och du är väl förankrad i folkbibliotekets demokratiska uppdrag.

Du har ett gott bemötande och en vilja och intresse att få medborgare i alla åldrar att upptäcka biblioteket och vad det har att erbjuda.

Som person är du initiativrik och din sociala förmåga är god. Du trivs med att arbeta både enskilt och tillsammans med andra. Du planerar och organiserar arbetsuppgifter utifrån det uppdrag du har. Kanske har du fler språkkunskaper utöver svenska och engelska?

Du kommer ha stor möjlighet att påverka din framtida arbetsplats.? Låter allt du hittills läst inspirerande och spännande? Då är det dig vi söker!

För att på bästa sätt säkerställa att husets alla verksamheter fungerar väl ser vi gärna att du har särskild kompetens och erfarenhet av att arbeta relationsbyggande med barn och unga.

Kultur och biblioteksavdelningen ansvarar för biblioteket där tjänsten är placerad.

Tjänsten omfattar arbete på dagtid, kvällstid och helger.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Ställföreträdande avdelningschef till Grafisk Produktion

Ansök    Mar 8    Försvarsmakten    Grafisk formgivare
Har du några års erfarenhet av att leda produktion i grafisk bransch? Har du tidigare haft personalansvar? Är du en ledare som har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig! Befattningen erbjuder Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både et... Visa mer
Har du några års erfarenhet av att leda produktion i grafisk bransch? Har du tidigare haft personalansvar? Är du en ledare som har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då kan detta vara en spännande utmaning för dig!

Befattningen erbjuder
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. 

Du kommer att tillhöra avdelningen Grafisk Produktion som omfattar skapande och mångfaldigande av tjänster och produkter inom digitaltryck, efterbehandling, storformat, grafisk formgivning, samt gravyr. Våra kunder är bland andra Försvarsmakten och FMV men även andra statliga organisationer. Produktionen täcker hela kedjan från idé till färdig produkt och vi värdesätter hög kvalitet och flexibilitet. 

Om enheten

Grafisk produktion har 39 medarbetare placerade i Österhaninge. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar.

Grafisk produktion tillhör Avdelningen Försörjning inom FMLOG. Enheten har cirka 380 medarbetare fördelade på ett 20-tal orter. Enhetsledningen är lokaliserad till Arboga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll kommer du att stödja avdelningschefen i den dagliga driften av avdelningen och representera Grafisk produktion när det är nödvändigt. Du kommer tillsammans med avdelningschef samt sektionschefer utveckla och effektivisera verksamheten. Utöver produktionsledning ingår administrativa uppgifter så som avtalshantering, faktureringsuppföljning samt produktionsuppföljning via nyckeltal och gemensamma mål samt rapportera dessa i aktuellt produktionsforum.

I rollen som ställföreträdande avdelningschef kommer du vara drivande och ansvarig för avdelningens utvecklingsprojekt. 

I rollen som ledare motiverar och engagera du genom att informera och kommunicera verksamhetsmål, samt hur dessa kan uppnås på bästa sätt.

KRAV

Kvalifikationer


• Aktuell och relevant erfarenhet av personalansvar och arbetsledning
• Analytiskt duktig med erfarenhet av att ha skapa och driva nya utvecklingsprojekt
• Goda kunskaper inom fackområde grafisk produktion, både färg och form samt produktion
• B-körkort manuell
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
• Dokumenterad utbildning inom projektledning
• Relevant högeskoleutbildning 

Personliga egenskaper

Som chef ser vi att du har god förmåga till att leda, planera och följa upp verksamheten och att du genom ett gott ledarskap skapar engagemang och delaktighet. Du har god samarbetsförmåga, drivs av utveckling, är lyhörd samt ärlig i din kommunikation med andra. Du tar initiativ och uppnår resultat och visar prov på gott omdöme samt har god förmåga att ta beslut.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

MERITERANDE


• Goda kunskaper i kreativt skapande
• God förståelse för den kreativa processen, tillsammans med insikt om den egna rollen
• Förmåga att arbeta parallellt med många produktioner samtidigt
• Van vid rörliga processer, väldigt tajta deadlines och ett högt tempo
• Vana att arbeta i Haikom, gärna som administratör.
• Du har erfarenhet av att följa upp verksamhet via nyckeltal
• Du är eller har varit anställd i Försvarsmakten
• Erfarenheter av PRIO samt VIDAR

 

Övrigt

Anställningsform: tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid
Arbetsort: Albybergsringen 1, Österhaninge
Tillträdesdatum: snarast enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:

kan göras till Avdelnings Chef Grafisk produktion Peter Englund 070-918 39 61

Fackliga representanter

SACO Camilla Robertsson
OFR/S Freddy Tullgren     
OFR/O Therese Krabu      
SEKO Monika Danielsson 

Samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-07. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Delprojektledare Teknisk dokumentation

Ansök    Mar 3    Vattenfall AB    Dokumentalist
Företagsbeskrivning Det här är vi, dina nya kollegor Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare... Visa mer
Företagsbeskrivning


Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.
I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.
Jobbeskrivning


Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.
Vårt uppdrag


Till enheten Projects & Documentation söker vi nu en Delprojektledare inom teknisk dokumentation. Enheten Projects & Documentation har som uppdrag att förverkliga och genomföra produktionsanläggningarnas behov av investeringar i projektform. Vi arbetar uppdragsbaserat i nära samarbete med våra produktionsanläggningar i Uppsala, Nyköping, Jordbro, Motala och Vänersborg. På enheten arbetar projektledare, delprojektledare för teknisk dokumentation och dokumentationssamordnare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som delprojektledare
Som delprojektledare för teknisk dokumentation har du både en ledande och en stödjande expertroll genom projektets alla faser. Du arbetar tätt tillsammans med projektledare och ansvarar för dokumentation och information i 5-10 projekt parallellt. Du ansvar för dokumentationskravställning, förmedlar och kommunicerar dokumentationskrav med leverantörer, tidsplanerar, utarbetar rutiner för och koordinerar dokumentationsleveranser och granskningar.
Ständiga förbättringar och utveckling av nya arbetssätt är en viktig del av arbetet där du tillsammans med kollegorna i gruppen driver utvecklingen inom informationshantering framåt.
Kravspecifikation


Din profil
Du har en ingenjörsexamen eller motsvarande inom relevant område, alternativt så har du relevant arbetserfarenhet för motsvarande kompetens
Du har några års erfarenhet av projektarbete
Du har erfarenhet från energi- eller processindustri
Erfarenhet av teknisk informationshantering är meriterande
Erfarenhet av arbete i SAP är meriterande
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

För att trivas i den här rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och bygga relationer, då du kommer ha många olika kontaktytor. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god fallenhet för struktur och du tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du räds inte utmaningar och är uthållig i ditt arbete. Vi ser gärna att du med ditt engagemang bidrar till ett motiverande arbetsklimat. Du ser var möjligheterna finns och vill vara med och utveckla verksamheten mot smartare lösningar för en effektiv informationshantering med digitaliserade arbetssätt.
Ytterligare information


Vad kan vi erbjuda dig?


Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.
Placeringsort: Uppsala, Solna, Nyköping eller Jordbro
Nyfiken? Så här får du veta mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Stefan Andersson, telefon 073-038 98 14. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Kajsa Loman, telefon 070-285 33 64. Fackliga representanter är Stefan Andersson (Akademikerna), Kjell Karlsson (Ledarna), Patrik Nenzén (Unionen) och Robert Lönnqvist (SEKO). Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.
Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 23 mars 2023. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Säljande lastbilschaufför sökes till GB grossisten!

Att unna sig en glass från frysdisken i matbutiken kan göra vem som helst lycklig – därför söker vi dig som älskar glass och vill sprida lycka! Är du utbildad C-chaufför, brinner för kundmöten och vill arbeta med några av Sveriges mest uppskattade varumärken? Som direktsäljare för GB grossisten kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter för att tillgodose GBs produkter till både turisten och det svenska folket. Vi distribuerar GB glass och Varseg... Visa mer
Att unna sig en glass från frysdisken i matbutiken kan göra vem som helst lycklig – därför söker vi dig som älskar glass och vill sprida lycka!

Är du utbildad C-chaufför, brinner för kundmöten och vill arbeta med några av Sveriges mest uppskattade varumärken? Som direktsäljare för GB grossisten kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter för att tillgodose GBs produkter till både turisten och det svenska folket. Vi distribuerar GB glass och Varsego's sortiment med dryck och godis mellan Johanneshov och Nynäshamn.

Som direktsäljare hos GB Grossisten besöker du våra befintliga kunder med lastbil (C-kort) enligt en förbestämd rutt där du tar order, levererar varor samt ser till att de alltid har fullt och snyggt i glassboxarna. Att plocka upp och fronta varor ingår i arbetet. Våra kunder driver livsmedelsbutiker likväl servicehandel som kiosker och caféer söder om söder. Målet är att sträva efter kvalitet, service och att leverera den godaste glassen. GB grossisten är drivande på den svenska glassmarknaden tack vare stort fokus på kundservice, effektiv marknadsföring, och en väl fungerande rikstäckande distribution – det är där du kommer in!

Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående, vid goda prestationer är tanken att du ska bli en del av GB familjen långsiktigt. Du utgår från arbetsplatsen i Haninge och utgår från arbetstiderna 07.00-16.00 – med möjlighet att påverka dessa. Du kommer att bli anställd av SC transport Sverige, vilka är en del av StudentConsulting Group.

Din profil
Vi söker en positiv person med C-behörighet och YKB som har ett intresse för försäljning. Du kommer att arbeta självständigt och därför vi dig som tar initiativ och lösningen i utmaningar. Eftersom du blir ansiktet utåt och representerar GB grossisten är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs att arbeta ut mot kunder men även konsumenter i butik. Vi närmar oss varmare tider högsäsong (Maj-Augusti) vilket innebär att tempot är högt. Därför ser vi att du kan hantera stressiga situationer och kan fortsätta att leverera glass med ett leende på läpparna. Meriterande är om du har erfarenhet av bröddistribution eller att arbeta som livsmedelsbutiksbiträde.

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group – ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Kursledare fotokurser

Ansök    Feb 6    Fotograf Patrik Lindqvist    Fotograf
Mästerfoto söker kursledare för att utbilda mestadels nybörjare inom fotografering. Nivån för deltagarna är nybörjare till medel. Vi ser gärna att du arbetar som fotograf i dagsläget och att jobbet som kursledare blir ett komplement till din nuvarande verksamhet. Meriterande kunskap: Du bör vara engagerad, serviceinriktad och tålmodig Tidigare erfarenhet av att utbilda. Gärna inom fotografering men inte nödvändigt. Inneha god kunskap i Lightroom classic.... Visa mer
Mästerfoto söker kursledare för att utbilda mestadels nybörjare inom fotografering. Nivån för deltagarna är nybörjare till medel. Vi ser gärna att du arbetar som fotograf i dagsläget och att jobbet som kursledare blir ett komplement till din nuvarande verksamhet.
Meriterande kunskap:
Du bör vara engagerad, serviceinriktad och tålmodig
Tidigare erfarenhet av att utbilda. Gärna inom fotografering men inte nödvändigt.
Inneha god kunskap i Lightroom classic.
God kunskap i fotografering med erfarenhet inom naturfoto, porträtt och streetphoto.
Ett plus är om du har egen blixtutrustning för studioporträtt.

Arbetsmiljön är inspirerande och ger utrymme till egna kreativa kursupplägg. En del kurser går på helgerna men även kväll i veckan kan förekomma. Kursdatum stäms av med antagen fotograf.
Mejla CV, länk till Instagram och egen webbsida.
Vi anlitar fortlöpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Biblioteksmedarbetare till Vega skola och aktivitetshus!

Ansök    Feb 19    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Tillsammans formar vi framtiden för världen! I Vegastaden öppnar Vega skola och aktivitetshus i augusti 2023. Här skapar kultur och fritidsfö... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Tillsammans formar vi framtiden för världen! I Vegastaden öppnar Vega skola och aktivitetshus i augusti 2023.

Här skapar kultur och fritidsförvaltningen tillsammans med utbildningsförvaltningen en plats där besökare och elever kan Lära, Upptäcka och Mötas. Här ger vi plats för 750 elever i skola och förskola och många fler från vårt fritids- och föreningsliv.

Förutom skola och förskola finns här ett skol- och folkbibliotek, öppen fritidsverksamhet, en fullstor idrottshall, ett rörelserum och kulturskoleverksamhet. Flera rum finns för civilsamhället att använda till möten, utbildningar eller sammankomster av olika slag. Ett stort kulturrum med möjlighet till såväl konsert, teater, bio, dans eller som konferenslokal.

Tillsammans kommer kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningens alla medarbetare att samarbeta tätt för att skapa möjligheter för alla åldrar att lära, upptäcka och mötas. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa ett tryggt fungerande hus som ligger i framkant vad gäller verksamhet och upplevelser.

Vi  söker 5 medarbetare till folk- och skolbiblioteket i Vega.

I Haninge finns det folkbibliotek i Handen, Jordbro och Västerhaninge. I Brandbergen finns ett integrerat folk- och skolbibliotek och kommunens bokbuss besöker allmänhet och institutioner i olika delar av Haninge. Biblioteken i Haninge är HBTQI-certifierade och Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Biblioteken i Haninge gick över till klassifikationssystemet Dewey 2020 och vi ingår i Librissamarbetet sedan 2021. 

Ditt uppdrag
Du ska tillsammans med kollegor starta upp och utveckla biblioteksverksamheten i Vega skola och aktivitetshus. Ett nära samarbete med alla verksamheter i huset är en grund för alla medarbetare. Du kommer att arbeta nära skolan och förväntas tycka om att möta elever, både i klasser och under skolbibliotekets öppettider.

Din arbetsplats är ett skol- och folkbibliotek. Hit kommer människor i olika åldrar med olika frågor. Den yttersta ramen för uppdraget är bibliotekslagen. Det dagliga sammanhanget är den enskilde individens behov. Som bibliotekspersonal vill vi att du sätter besökaren i centrum och med din kunskap och kreativitet medverkar till att forma en verksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla.

För att trivas i rollen som biblioteksmedarbetare behöver du tycka om att arbeta med barn och ungdomar. Du är bra på att kommunicera, samarbeta och bygga relationer. Vi tror också att du är kreativ, nyfiken och omvärldsorienterad. Du är bekväm med att tala inför större och mindre grupper, är självgående, flexibel och tar egna initiativ. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och förmåga att inspirera barn och ungdomar till läsning enligt deras behov och önskemål.

 Vi söker
Dig som har erfarenhet av arbete på folkbibliotek samt arbete med barn och unga. Du gillar människor och trivs i sammanhang som skiftar i tempo och rörelse. Du har god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation och du är väl förankrad i folkbibliotekets demokratiska uppdrag.

Du har ett gott bemötande och en vilja och intresse att få medborgare i alla åldrar att upptäcka biblioteket och vad det har att erbjuda.

Som person är du initiativrik och din sociala förmåga är god. Du trivs med att arbeta både enskilt och tillsammans med andra. Du planerar och organiserar arbetsuppgifter utifrån det uppdrag du har. Kanske har du fler språkkunskaper utöver svenska och engelska?

Du kommer ha stor möjlighet att påverka din framtida arbetsplats.? Låter allt du hittills läst inspirerande och spännande? Då är det dig vi söker!

För att på bästa sätt säkerställa att husets alla verksamheter fungerar väl ser vi gärna att du har särskild kompetens och erfarenhet av att arbeta relationsbyggande med barn och unga.

Kultur och biblioteksavdelningen ansvarar för biblioteket där tjänsten är placerad.

Tjänsten omfattar arbete på dagtid, kvällstid och helger.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vaktmästare / tekniker ljud och ljus.

Ansök    Jan 25    Haninge kommun    Scentekniker
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Tillsammans formar vi framtiden för världen!  I Vegastaden öppnar Vega skola och aktivitetshus i augusti 2023. Här skapar kultur och fritids... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Tillsammans formar vi framtiden för världen! 

I Vegastaden öppnar Vega skola och aktivitetshus i augusti 2023.

Här skapar kultur och fritidsförvaltningen tillsammans med utbildningsförvaltningen en plats där besökare och elever kan Lära, Upptäcka och Mötas. Här ger vi plats för 750 elever i skola och förskola och många fler från vårt fritids- och föreningsliv.

Förutom skola och förskola finns här ett skol- och folkbibliotek, öppen fritidsverksamhet, en fullstor idrottshall, ett rörelserum och kulturskoleverksamhet. Flera rum finns för civilsamhället att använda till möten, utbildningar eller sammankomster av olika slag. Ett stort kulturrum med möjlighet till såväl konsert, teater, bio, dans eller som konferenslokal.

Tillsammans kommer kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningen alla medarbetare att samarbeta tätt för att skapa möjligheter för alla åldrar att lära, upptäcka och mötas. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa ett tryggt fungerande hus som ligger i framkant vad gäller verksamhet och upplevelser.

Ditt uppdrag

Vi söker tre vaktmästare som tillsammans tar hand om både skolans och fritidens alla verksamheter. I alla tre tjänster ingår allmän service av lokaler, möblering ,lås-nyckel och passerkortshantering och andra frågor som behöver vaktmästarhjälp. Det kan förekomma arbetsuppgifter som inte är typiska för vaktmästarrollen varför vi kommer att lägga stor vikt på personliga egenskaper som social kompetens och förmåga att självständigt planera för de uppdrag som behöver tas om hand. För alla tjänster gäller att ha god teknik och IT kompetens. Du arbetar både mot skolans personal och elever, kultur- och fritidsförvaltningens medarbetare, föreningslivet och husets alla besökare. Och får uppdrag av både skolans administrativa chef och platschefen som också är din chef. Du arbetar på schema, kvälls och helgtjänstgöring ingår. Körkort är ett krav.

För att på bästa sätt säkerställa att husets alla verksamheter fungerar väl ser vill vi att du som söker den här tjänsten har särskild kompetens och erfarenhet av ljus och ljud, scen och event. Dina kollegor kommer att ha särskild kompetens inom Trygghet, säkerhet och IT, teknik.

Din kompetens

Event och upplevelser. Vega skola och aktivitetshus är en mötesplats för upplevelser av olika slag. Här kommer vi att arrangera olika former av event såväl teater, konserter som dans. Skolans avslutningar, Lucia och andra upptåg ligger också i ditt uppdrag. Du tar hand om ljus och ljudtekniken i Kulturrummet och idrottshallen liksom matsalen eller andra rum där vi vill skapa en scenisk upplevelse. Du hanterar beställningar och säkerställer att ljus och ljudteknik fungerar. Du är husets kontaktperson för föreningslivet och andra aktörer som vill skapa evenemang eller arrangera ett musikkollo eller en idrottscupp.

Som person är du social, nyfiken och trivs ihop med andra. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede, och du är med och driver utvecklingen. Kultur och fritidsförvaltningen ansvarar för husets serviceavdelning i vilken vaktmästartjänsterna ingår. Din närmaste chef är husets platschef och organisatoriskt ingår du i avdelningen Ung fritid på kultur och fritidsförvaltningen. Alla tjänster är 100% semestertjänster.

Vega skola och aktivitetshus öppnar i augusti 2023 och vi vill att du börjar senast i maj 2023 och tillsammans med övrig personal förbereder, inreder, packar upp, lyfter och ställer i ordning allt det som behövs för att verksamheterna ska starta i augusti. Arbetstiden kommer då i huvudsak att vara dagtid för att senare övergå i treskift. Vega skola och aktivitetshus kommer att vara öppet mellan 7.00-22.00 vardagar och 9.00-21.00 under helger. Ditt individuella schema planeras tillsammans med platschefen och kommer att variera beroende på de aktiviteter som sker i huset.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Välkommen med din ansökan! 

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kultursamordnare för barn och unga

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Kultursamordnare för barn och unga Välkommen att utvecklas med oss! På Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar 180 personer. Våra verksamhe... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Kultursamordnare för barn och unga

Välkommen att utvecklas med oss!
På Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar 180 personer.

Våra verksamheter berikar livet för alla som bor och verkar i kommunen. Vi har hand om bland annat kulturprogram, kulturskola, bibliotek, kulturhus, fritidsgårdar, föreningsstöd och idrottsanläggningar.

Barn och unga ska ges möjlighet till inflytande och delaktighet vad gäller utbud och utveckling inom förvaltningens olika verksamheter och områden. Utbud och aktiviteter ska upplevas angelägna och präglas av kvalitet. Det är särskilt viktigt att barn och unga upplever att kultur- och fritidsaktiviteterna är tillgängliga, inkluderande och meningsfulla.

Ditt uppdrag 
Som kultursamordnare i Haninge verkar du för barns rätt till kultur! Du har en utåtriktad roll med många kontaktytor såväl internt som externt. Du är representant i både kommunala och regionala samverkansgrupper som berör målgruppen där din kompetens är viktig för barn och ungas rätt till kultur. Arbetet innebär att initiera, planera och genomföra såväl projekt och samarbeten som löpande kulturprogram. Du är även med i kommunövergripande arbetsgrupper som bland annat fördelar kulturbidrag och stipendier.

I ditt uppdrag som kultursamordnare ingår att samordna och erbjuda kulturprogram med fokus på scenkonst för barn och unga i hela kommunen, såväl på fritiden som i skolan. Du ansvarar för Kultur- och fritidsförvaltningens del i satsningen ”Skapande skola” som sker i samverkan med utbildningsförvaltningen. Du ska kommunicera och marknadsföra kulturprogrammen genom att vara lokal redaktör för barn och unga på kommunens hemsida, samt kommunicera via nyhetsbrev, programfoldrar och sociala medier. Du har budgetansvar och i arbetet ingår även att arbeta med visst ansökningsförfarande. 

Du ingår i enheten Kultur- och Service och har ditt närmaste samarbete med kultursamordnare för vuxenkultur och för stora evenemang. Du kommer även att samverka med andra enheter inom avdelningen Kultur- och bibliotek som Haninge kulturskola och Haninge bibliotek. Vi har tillsammans ett uppdrag att arbeta med att nå ut brett till och mot nya målgrupper. 

Det här söker vi hos dig
Du har god kunskap om olika konst- och kulturuttryck och har omvärldskompetens inom området med brett nätverk. Du har högskoleutbildning inom kulturområdet- och /eller barnkulturområdet och har en dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kultur för och med barn och unga. Du är strukturerad och bra på att driva projekt.

Samarbete och delaktighet som arbetsmetod är en självklarhet i allt du gör och du har ett väl utvecklat barnperspektiv. Du ska även kunna arbeta självständigt, utåtriktat och uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat med scenkonst för barn och unga då en stor del av ditt arbete kommer att innebära att arrangera program inom detta område.

Det är meriterande att ha arbetet mot olika målgrupper och i mångkulturella sammanhang.

Det är meriterande om du innehar B-körtkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med marknadsföring och layout.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Varaktighet, arbetstid
100 % Tillträde: snarast / enligt överenskommelse ?

Anställningsform: Tillsvidare


Publiceringsdatum
2023 01 18

Ersättning
Individuell lönesättning

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023 02 19

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i Haninge kulturhus i centrala Handen med närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Digitaltryckare

Ansök    Jan 23    Haninge kommun    Originalare
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Serviceenheten söker en digitaltryckare. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning (heltid) mellan 1 maj 2023 - 30 april 2024. Tryckeriet Tr... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Serviceenheten söker en digitaltryckare.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning (heltid) mellan 1 maj 2023 - 30 april 2024.

Tryckeriet

Tryckeriet är en del av Serviceenheten och är placerad i Kommunhuset.

Tryckeriet tar hand om grafisk design, tryckning och efterbehandling inom Haninge kommun. Det som trycks är allt från enkla textdokument till avancerade färgjobb/storformat och textiltryck.

Arbetsuppgifter inom tryckeriet omfattar att planera/fördela arbetet tillsammans med övriga anställda, hjälpa kunder vid beställningar/offert, utföra beställda jobb, sköta maskiner, beställa material, kontakt med leverantörer mm.  

Vi söker dig som vill arbeta inom yrkesområdet digitaltryckare. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildning inom efterbehandling, grafiskt produktionsflöde, transfertryck och prepressteknik.

Det krävs att du är van dataanvändare och du bör ha arbetat med Adobe CS. 

Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom grafisk affärsverksamhet, trycksaksproduktion, kalkyl, kvalitetsmätning, prissättning och totalekonomi.

Som person är du framför allt arbetsam, självgående, tar initiativ och är serviceinriktad. Du är kvalitetsmedveten, effektiv och flexibel.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I tjänsten ingår olika typer av fysiska arbetsuppgifter och det är viktigt att du är i god fysisk form.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Dario Jovic, Internservicechef, 08-606 8077. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 08-606 7000.

Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2023. Visa mindre

Bibliotekarie med inriktning extern kommunikation

Ansök    Okt 16    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Om oss I Haninge kommun vill vi att invånarnas delaktighet i samhället ska öka. Inom Haninge bibliotek inkluderar vi invånare i olika åldrar ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Om oss
I Haninge kommun vill vi att invånarnas delaktighet i samhället ska öka.

Inom Haninge bibliotek inkluderar vi invånare i olika åldrar i våra verksamheter. Det finns folkbibliotek i Handen, Jordbro och Västerhaninge. I Brandbergen finns ett integrerat folk- och skolbibliotek och bokbussen besöker allmänhet och institutioner i olika delar av kommunen. Hösten 2023 öppnar biblioteket i Vega, ett allaktivitetshus med fokus på barn och unga. Biblioteken i Haninge kommun är HBTQI-certifierade och Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. 

Biblioteket i Handen finns i Haninge kulturhus. Här erbjuds ett aktuellt utbud av litteratur, konst och kultur. Vår vision är ett bibliotek i rörelse där användare och medarbetare lär och upplever tillsammans. Vi ansvarar för Haninge kommuns bokbuss och uppsökande biblioteksverksamhet. Besökarnas behov omfattar allt mellan handledning vid datorer till avancerade litteraturfrågor och eget skapande. Vi erbjuder aktiviteter för barn och familjer och utvecklar vår verksamhet av, för och med ungdomar. Den vuxna allmänheten erbjuds bok- och filmcirklar, IT-handledning, författarprogram, läs- och studieplatser, möjlighet till släktforskning och stöd i frågor som rör anpassade medier. Vi utforskar nya sätt att involvera användarna i vårt utvecklingsarbete med stöd av tjänstedesign.

Nu söker vi en kollega med ansvar att samordna vår externa kommunikation mot invånarna. 


Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att samordna den löpande externa kommunikationen för biblioteket i Handen. Syftet är att vi ska nå ut till fler och nya användare. Vi har ett särskilt utvecklingsområde att nå fler äldre ungdomar och yngre vuxna. I uppdraget ingår bland annat webbpublicering, kommunikation via bibliotekets sociala medier, digitala skärmar och kommunens webbplats. Du ingår i kommunens redaktionsråd för extern kommunikation och du samarbetar nära kultur- och fritidsförvaltningens kommunikationsstrateger.

Du bidrar med kunskaper till såväl strategisk som daglig kommunikation. Det kan handla om övergripande årlig kommunikationsplanering och att publicera affischer och information i kommunens mallverktyg för webbpublicering. Vi vill öka tillgängligheten mellan invånarna och biblioteket och utforskar olika delar av verksamheten med stöd av tjänstedesign. Det användardrivna perspektivet en given premiss även inom kommunikationsuppdraget. Du tar tillvara användarnas synpunkter som en möjlighet för oss att bli tydligare och mer relevanta.

Haninge kommun har inlett en förstudie inför upphandling av ett nytt verksamhetssystem och en ny webbplats för Haninge bibliotek. Du kommer medverka i projektet vad gäller Haninge biblioteks nya webbplats. Projektet förväntas pågå under 2023.

Det samordnande kommunikationsuppdraget avser folkbibliotekets samtliga målgrupper och åldrar. Utöver detta uppdrag medverkar du i bibliotekets löpande publika medie- och informationsarbete och andra dagliga arbetsuppgifter. Där är ditt fokus den vuxna allmänheten, men vi lär brett av varandra och våra användare.

Din arbetsplats är ett folkbibliotek. Hit kommer människor i olika åldrar och med olika frågor. Den yttersta ramen för vårt uppdrag är bibliotekslagen. Det dagliga sammanhanget är den enskilde individens behov. Det är utifrån det perspektivet du möter, bemöter och vägleder våra besökare. Tjänsten omfattar arbete på dagtid, kvällstid och helger.

Din profil
Du har en högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning vi bedömer adekvat för tjänsten. Du har erfarenhet av arbete med extern kommunikation på bibliotek eller annan offentlig verksamhet. Det är meriterande om du har utbildning inom eller praktisk erfarenhet av användardriven innovation.

Du har praktisk erfarenhet av att främja invånarnas digitala delaktighet i biblioteket och samhället. Kanske har du även erfarenhet av litteratur- och läsfrämjande insatser riktade till vuxna. 

Du stimuleras av att använda din kompetens utifrån verksamhetens mål och uppdrag och är van att ha eget ansvar. Samtidigt uppskattar du synergier som uppstår i samverkan med andra. Som person är du öppen och kommunikativ. För dig är förändringar i omvärlden en given premiss för ett bibliotek i rörelse. Ibland går förändringarna snabbt, ibland kräver processer tålamod. Du står ut med båda delarna och är trygg i dig själv och ditt uppdrag i en politiskt styrd verksamhet. Du är väl förankrad i folkbibliotekets demokratiuppdrag och ser användarnas synpunkter som en tillgång för verksamheten att utvecklas.

Just nu ser vi över den interna organisationen för biblioteket i Handen. Syftet är att skapa en organisation som främjar bibliotekets uppdrag och samtidigt öppnar upp för gemensamt lärande mellan medarbetare och användare. Dina kunskaper kan bidra till den processen. Den nya organisationen träder i kraft i början av 2023.


Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tjänst där du gör skillnad för invånarna i Haninge kommun. Du får möjlighet att utveckla, utmana och engagera dig tillsammans med kunniga och kreativa kolleger. Din arbetsplats är i Haninge kulturhus med närhet till köpcentrum, restauranger och naturområden med bad, skid- och löpspår. Reser du kollektivt finns pendeltågsstation Handen ca 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdsbidrag, årsarbetstid och möjlighet till semesterväxling.


I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dokumentationstekniker - Vattenfall Services

Ansök    Nov 14    Vattenfall AB    Dokumentalist
Företagsbeskrivning Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkrast... Visa mer
Företagsbeskrivning


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Jobbeskrivning


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vattenfall Services konsulttjänster växer! Vill du växa och utveckla vår konsultverksamhet tillsammans med inspirerande kollegor i en motiverande arbetsmiljö?

Din roll som dokumentationstekniker
Våra dokumentationstjänster skapar kvalitet, säkerhet, trygghet och mervärde för kunder som har elnäts- och elkraftsanläggningar. Som dokumentationstekniker arbetar du med ritningar i CAD, DMS eller NIS-system. Du ansvarar för nyregistreringar, uppdateringar, rättningar/justeringar, konstruktion, renritning och produktion av kvalitetssäkrad slutdokumentation av framförallt vattenkraftsstationer. Vi arbetar i system och program som NetBas, DP-Power, SAP och Officepaketet.
Kravspecifikation


• Du har erfarenhet av elkrafttekniskt arbete alternativt teknisk dokumentation. Har du tidigare arbetat som tekniker, beredare eller projektör kan det vara meriterande.
• Vi ser gärna att du har utbildning inom elkraft.
• Erfarenhet med NetBas och/eller DP-Power kan vara meriterande. Även kunskaper i CAD och DMS är meriterade för tjänsten. Dessutom är det meriterande med erfarenhet av dokumentationshantering i projekt.
Som person trivs du i en roll som ställer höga krav på noggrannhet och kvalitet. Du är självständig i ditt arbete och du är van att hantera deadlines. Du är affärsmässig och stimuleras av möten med kunder. Du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med både kollegor och kunder. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
Ytterligare information


Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Marie Forsman, tfn 070-227-16 07. För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82
Fackliga representanter för denna tjänst är: Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Flexibel placering i Uppsala, Jordbro, Västerås, Motala

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 4 december 2022. Urvalet sker löpande så tveka inte att söka redan idag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Visa mindre

Bibliotekspedagog/bibliotekarie med inriktning digital utveckling

Ansök    Okt 16    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Om oss I Haninge kommun vill vi att invånarnas delaktighet i samhället ska öka. Inom Haninge bibliotek inkluderar vi invånare i olika åldrar ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Om oss
I Haninge kommun vill vi att invånarnas delaktighet i samhället ska öka.

Inom Haninge bibliotek inkluderar vi invånare i olika åldrar i våra verksamheter. Det finns folkbibliotek i Handen, Jordbro och Västerhaninge. I Brandbergen finns ett integrerat folk- och skolbibliotek och bokbussen besöker allmänhet och institutioner i olika delar av kommunen. Hösten 2023 öppnar biblioteket i Vega, ett allaktivitetshus med fokus på barn och unga. Biblioteken i Haninge kommun är HBTQI-certifierade och Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. 

Biblioteket i Handen finns i Haninge kulturhus. Här erbjuds ett aktuellt utbud av litteratur, konst och kultur. Vår vision är ett bibliotek i rörelse där användare och medarbetare lär och upplever tillsammans. Vi ansvarar för Haninge kommuns bokbuss och uppsökande biblioteksverksamhet. Besökarnas behov omfattar allt mellan handledning vid datorer till avancerade litteraturfrågor och eget skapande. Vi erbjuder aktiviteter för barn och familjer och utvecklar vår verksamhet av, för och med ungdomar. Den vuxna allmänheten erbjuds bok- och filmcirklar, IT-handledning, författarprogram, läs- och studieplatser, möjlighet till släktforskning och stöd i frågor som rör anpassade medier. Vi utforskar nya sätt att involvera användarna i vårt utvecklingsarbete med stöd av tjänstedesign.

Nu söker vi en kollega som fokuserar på användarperspektivet i bibliotekets digitala transformation. 


Ditt uppdrag

Din uppgift är att främja invånarnas digitala delaktighet utifrån folkbibliotekets uppdrag. Du samarbetar nära dina kollegor, men har samtidigt en särskild uppgift att initiera och samordna insatser som tar tillvara invånarnas erfarenheter av digital utveckling. I uppdraget ingår även att väcka invånarna nyfikenhet på den digital transformation samhället genomgår.

Vi vill minska trösklarna mellan människa och teknik. Din uppgift är att utforska hur vi kan skapa mer tillgängliga gränssnitt – såväl digitala som fysiska – för ökad digital inkludering. Med andra ord är det användardrivna perspektivet en given premiss för ditt uppdrag. Fokus är den vuxna allmänheten, men vi lär brett av varandra och våra användare. Uppdraget omfattar både strategiskt och praktiskt arbete. Utöver samarbetet med bibliotekskollegorna samverkar du med andra verksamheter i kommunen och med externa aktörer. Förutom uppdraget inom bibliotekets digitala transformation medverkar du i bibliotekets löpande publika medie- och informationsarbete och andra dagliga arbetsuppgifter. 

Din arbetsplats är ett folkbibliotek. Hit kommer människor i olika åldrar och med olika frågor. Den yttersta ramen för vårt uppdrag är bibliotekslagen. Det dagliga sammanhanget är den enskilde individens behov. Det är utifrån det perspektivet du möter, bemöter och vägleder våra besökare. Tjänsten omfattar arbete på dagtid, kvällstid och helger.

Din profil
Du har en högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning vi bedömer adekvat för tjänsten. Det är meriterande om du har utbildning inom eller praktisk erfarenhet av användardriven innovation. Erfarenhet av pedagogiskt och handledande arbete är också meriterande. 

Du har erfarenhet av arbete på folkbibliotek eller annat bibliotek och din drivkraft är att stärka invånarnas kunskaper inom digitalisering, webb och IT. Du stimuleras av att använda din kompetens utifrån verksamhetens mål och uppdrag och du är van att ha eget ansvar. Samtidigt uppskattar du synergier som uppstår i samverkan med andra.

Som person är du öppen och har lätt för att kommunicera. För dig är förändringar i omvärlden en given premiss för ett bibliotek i rörelse. Ibland går förändringarna snabbt, ibland kräver processer tålamod. Du står ut med båda delarna och är trygg i dig själv och ditt uppdrag i en politiskt styrd verksamhet. Du är väl förankrad i folkbibliotekets demokratiuppdrag.

Just nu ser vi över den interna organisationen för biblioteket i Handen. Syftet är att skapa en organisation som främjar bibliotekets uppdrag och samtidigt öppnar upp för gemensamt lärande mellan medarbetare och användare. Dina kunskaper kan bidra till den processen. Den nya organisationen träder i kraft i början av 2023.

Haninge kommun har även inlett en förstudie inför upphandling av ett nytt verksamhetssystem och en ny webbplats för Haninge bibliotek. Projektet förväntas pågå under 2023.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning av vederbörliga beslut fattas.


Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tjänst där du gör skillnad för invånarna i Haninge kommun. Du får möjlighet att utveckla, utmana och engagera dig tillsammans med kunniga och kreativa kolleger. Din arbetsplats är i Haninge kulturhus med närhet till köpcentrum, restauranger och naturområden med bad, skid- och löpspår. Reser du kollektivt finns pendeltågsstation Handen ca 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdsbidrag, årsarbetstid och möjlighet till semesterväxling.


I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bibliotekarie med inriktning litteratur- och läsfrämjande för vuxna

Ansök    Jun 21    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Om oss I Haninge kommun vill vi att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka. För Haninge bibliotek betyder det att vi inklu... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Om oss
I Haninge kommun vill vi att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka.

För Haninge bibliotek betyder det att vi inkluderar invånare i alla åldrar i våra verksamheter. Kommunen erbjuder folkbibliotek i Handen, Jordbro och Västerhaninge. I Brandbergen finns ett integrerat folk- och skolbibliotek och kommunens bokbuss besöker allmänhet och institutioner i olika delar av Haninge. Hösten 2023 öppnar biblioteket i Vega, ett allaktivitetshus med fokus på barn och unga. Biblioteken i Haninge kommun är HBTQI-certifierade och Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. 


Biblioteket i Handen finns i Haninge kulturhus. Tillsammans med övriga verksamheter i huset erbjuder vi ett brett utbud av litteratur-, konst- och kulturupplevelser. Vi ansvarar för Haninge kommuns bokbuss och för den uppsökande biblioteksverksamheten. Besökarnas behov växlar och omfattar allt ifrån handledning vid datorer till avancerade informations- och litteraturfrågor. Vi erbjuder aktiviteter för barn i olika åldrar och vi utvecklar vår verksamhet för ungdomar. Den vuxna allmänheten erbjuds ett brett urval skön- och facklitteratur, bok- och filmcirklar, podden Boken i Handen, IT-handledning enskilt och i grupp, författarprogram, läs- och studieplatser, möjlighet till släktforskning och stöd i frågor som rör anpassade medier. Vi testar nya sätt att  involvera användarna i vårt utvecklingsarbete, med utgångspunkt i Innovationsguiden som metod.

Nu söker vi en ny kollega som vill arbeta med litteratur- och läsfrämjande verksamhet riktad till den vuxna allmänheten. 


Ditt uppdrag
Du kommer framför allt att arbeta med vuxna invånare med utgångspunkt i Ordet - det skrivna, lästa, berättade, det fysiskt och digitalt gestaltade. Ditt uppdrag är att i dialog med vuxna användare och i samverkan med kollegor på biblioteket och i andra verksamheter i kulturhuset och kommunen, inspirera till möten med litteratur och berättelser.

Du medverkar i bibliotekets löpande publika medie- och informationsarbete mot främst vuxna, men även barn och unga.  En given del i ditt arbete är ämnesbevakning och andra aktiviteter med syfte att väcka intresse för skönlitteratur och läsning.  Dagligt stöd i invånarnas digitala delaktighet är också en uppgift som ingår i vårt publika biblioteksarbete.

 
Din arbetsplats är ett folkbibliotek. Hit kommer människor i olika åldrar med olika frågor. Den yttersta ramen för uppdraget är bibliotekslagen. Det dagliga sammanhanget är den enskilde individens behov. Det är utifrån det perspektivet du vägleder i litteratur, information, datorer eller annat som bidrar till personens fysiska och digitala delaktighet i samhället. Tjänsten omfattar arbete på dagtid, kvällstid och helger.

Din profil
Du har en högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning vi bedömer likvärdig för tjänsten. Det är meriterande med utbildning i eller erfarenhet av  pedagogiskt arbete eller användardriven verksamhetsutveckling som Innovationsguiden, UX eller liknande. 

Vi på Biblioteket i Handen har nyligen inlett en översyn av vår interna organisation, en process som fortsätter efter sommaren. Det betyder att det finns möjlighet för dig att medverka i utformningen av denna tjänst. Därför ser vi gärna att du har bred erfarenhet av folkbibliotekets uppdrag. Kanske har du arbetat med programverksamhet, IT-handledning, katalogisering, HBTQI-frågor, bokbuss eller andra delar av verksamhet riktad till vuxna?


Du har erfarenhet av arbete på folkbibliotek och kanske även andra typer av bibliotek. Du uppskattar att arbeta med människor och i sammanhang som skiftar i tempo och rörelse. Folkbibliotek påverkas av omvärlden. Ibland går förändringarna snabbt, ibland kräver processer tålamod. Du har god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.


Som person är du initiativrik och rörlig i tanke och handling. Din sociala förmåga är god och du trivs att arbeta både enskilt och tillsammans med andra. Du planerar och organiserar arbetsuppgifter utifrån det uppdrag du har.  Kort sagt får du saker att hända. Du får gärna ha andra språkkunskaper utöver svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tjänst där du kommer göra skillnad för invånarna i Haninge kommun. Det finns möjlighet att medverka i utformningen av tjänstens innehåll. Fokus är dock vuxen allmänhet, stimulera till litteratur och läsning samt ansvar för viss mediebevakning. 


Hos oss får du möjlighet att utveckla, utmana och engagera dig tillsammans med kunniga och erfarna kolleger. Du har din arbetsplats i Haninge kulturhus med närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår. Reser du kollektivt finns pendeltågsstation Handen ca 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdsbidrag, årsarbetstid och möjlighet till semesterväxling.


Välkommen med din ansökan! 
I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval och intervjuer sker löpande under denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Visual Merchandiser på Frukt & Grönt till ICA Maxi Haninge

Söderbyleden Stormarknad AB (Maxi ICA Stormarknad Haninge) är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi på ICA Maxi Stormarknad i Haninge söker nu en Visual Merchandiser till en kombinerad roll som 50% Visual Merchandiser och 50% butikssäljare på Frukt & Grönt-avdelningen.   Om... Visa mer
Söderbyleden Stormarknad AB (Maxi ICA Stormarknad Haninge) är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm.

Vi på ICA Maxi Stormarknad i Haninge söker nu en Visual Merchandiser till en kombinerad roll som 50% Visual Merchandiser och 50% butikssäljare på Frukt & Grönt-avdelningen.

 

Om tjänsten

Som Visual Merchandiser har du en kreativ och affärsmässig roll där det krävs att du förstår köpbeteenden och hur människor reagera på färg, form, perspektiv annat som påverkar konsumenter. Du har uppdraget att stärka kundupplevelsen och skapa en inspirerande och säljande butiksmiljö inom området Frukt & Grönt. Du skapar en plan för vad som ska göras och jobbar tillsammans med avdelningen med att säkerställa planen. Du kommer även att vara behjälplig i Visual Merchandising-frågor och säljplan för helbutik.

Som medarbetare på vår avdelning Frukt & Grönt medverkar du till en optimal drift och lägger stor vikt vid att avdelningen är välfylld och ser inbjudande ut med fokus på fräschör och inspiration. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ta egna initiativ samt att du har förmågan att se vad som behöver göras. Vi söker dig som gillar att jobba i högt tempo, med fysiskt utmanande arbetsuppgifter samt har talang för exponering, ordning och reda.

Du rapporterar till Utveckling och Hållbarhetschef samt Affärsområdeschef Frukt & Grönt.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som Visual Merchandiser


• Ansvar för att presentera avdelningarna på bästa möjliga sätt med hjälp av färg och form samt uppföljning att aktiviteterna ger bra resultat
• Planering, utförande och praktiskt arbete i avdelningen med att säkerställa kundupplevelsen i linje med vår vision
• Producera marknadsföringsmaterial och kontakter med externa leverantörer för material
• Delta i ledningsmöten som rör Frukt & Grönt-projektet
• Coacha medarbetare i avdelningen inom Visual Merchandising
• Arbete för att säkerställa butikens säljplan
• Kontakt med externa parter och hantering av förfrågningar inom välgörenhet och sponsring

  Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som butikssäljare Frukt & Grönt


• Följer de processer, rutiner samt aktiviteter som finns för att säkerställa den dagliga driften
• Arbetar operativt med försäljning, kundservice och varupåfyllning
• Följer avdelningens rutiner kring matsäkerhet, egenkontroll och kvalitet inom området
• Medverkar i den ständiga förbättringsprocess som pågår hos oss
• Bemöter våra kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt

Vi söker dig som


• Har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandeln eller annat arbete med service och kundbemötande
• Har genomförd eftergymnasial utbildning inom Visual Merchandising/Grafisk design alternativt stor kompetens och tidigare erfarenhet av arbete inom Visual Merchandising
• Är nyfiken, öppen och gillar att träffa många människor och ge det lilla extra i mötet med kunder
• Har god förmåga att organisera, planera, genomföra och följa upp
• Är utvecklingsorienterad och serviceinriktad
• Trivs med att arbeta i en fartfylld miljö, är noggrann och har god samarbetsförmåga
• Är en kommunikativ, engagerad och lyhörd lagspelare som gillar att ha roligt på jobbet

 

Anställningen

Omfattning: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Vi vill också informera om att vi på ICA Maxi Haninge använder drogtest som en del i rekryteringsprocessen. 

Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Lycka till! Visa mindre

Indisk/bollywooddans/yoga lärare sökes

Ansök    Jul 13    AART Elite    Dansare, show
Gillar du Indisk dans och är duktig dans lärare, sök hit. Vi söker en Indisk dans lärare samt yoga instruktör, som har bra erfarenhet i bollywooddans, bollyhop, bhangra, och kan även koriografera dem olika dans typer. Du ska även uppträda med oss osckå, så vi vill se att du har den erfarenhet. Du ska trivas i en mångkulturell grupp med olika språk, och folk dynamik. Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta oss på [email protected]... Visa mer
Gillar du Indisk dans och är duktig dans lärare, sök hit. Vi söker en Indisk dans lärare samt yoga instruktör, som har bra erfarenhet i bollywooddans, bollyhop, bhangra, och kan även koriografera dem olika dans typer. Du ska även uppträda med oss osckå, så vi vill se att du har den erfarenhet. Du ska trivas i en mångkulturell grupp med olika språk, och folk dynamik. Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vaktmästare och scentekniker inomhus

Ansök    Maj 5    Haninge kommun    Scentekniker
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Serviceenheten vid Haninge kulturhus söker vaktmästare och scentekniker på timbasis. Är du en ansvarsfull person med erfarenhet av vaktmäster... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Serviceenheten vid Haninge kulturhus söker vaktmästare och scentekniker på timbasis.

Är du en ansvarsfull person med erfarenhet av vaktmästeri eller liknande förtroendetjänst och som vill arbeta i en kreativ miljö? Haninge kulturhus söker dig som kan timvikariera på tillfälliga vikariat under året. Kvällar och helger kan vara aktuellt såväl som dagtid. Dessutom sökes en erfaren scentekniker. Serviceenheten består idag av en fastighetsskötare, fem tekniker och en vaktmästare. Enheten hjälps åt att fördela vaktmästeriuppgifter mellan sig samt att ansvara för fastigheten såväl som olika scentekniska uppdrag. Kulturhuset har ett flertal scener och arbetar även i flera delar av kommunen, sommartid även med pop-up program utomhus.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som kan fungera som vaktmästare med ansvar för larm och att stänga och öppna Kulturhuset. B-körkort är ett krav då det kan ingå i uppdraget att leverera post och böcker till bibliotek i kommunen. Vi ser också som krav att du har kunskap om och erfarenhet av konferensteknik. 

Vi söker också dig som är erfaren scentekniker, som kan ta ansvar för evenemang av olika slag, sköta ljud, ljus och riggning.

Dina kvalifikationer

Som vaktmästare har du:

- erfarenheter den typ av förtroendetjänster som ett vaktmästeri kräver, till exempel att ha ansvarat för byggnader med larm.

- B-körkort . 

Kvalificerande är kunskaper om konferensteknik och erfarenheter av HLR. Det är meriterande om du talar fler språk än svenska.

Som scentekniker har du:

- ansvarat för musikevenemang i olika format och gärna även erfarenhet inom olika delar av scenkonstfältet. 

-  B-körkort. 

Kvalificerande är erfarenheter av HLR och att ha ansvarat för byggnader med larm och kunskaper om konferensteknik. En bonus är uppdaterade kunskap även vad gäller datorer, Officepaketet etc. Det är meriterande om du talar fler språk än svenska.

Din kompetens

Vi ser att du är en öppen och flexibel person som har intresse av kultur och av att möta såväl våra besökare och medarbetare som våra artister och gäster i Kulturhuset. Du är prestigelös och kan ta dig an både enklare uppgifter såväl som mer komplexa. Vi arbetar som ett team på Serviceenheten och för att allt ska flyta behöver hela gruppen hjälpas åt med ansvar för både fastighet och evenemang.

Vi erbjuder dig

Tillfällig timanställning på en arbetsplats som engagerar tillsammans med kunniga kollegor. Vi finns i ett livligt och vackert Kulturhus i centrala Handen med närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset.”

Vi kommer att intervjua löpande då vi behöver extra hjälp under sommarperioden. För fler frågor om arbetets innehåll kan du vända dig till Serviceenhetens samordnare, Lars Forslund.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Konstintendent på projektanställning hösten 2022

Ansök    Maj 19    Haninge kommun    Konstintendent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss Som konstintendent ingår du i enheten Verksamhet kultur och är en av tre medarbetare. Du arbetar nära två ko... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss

Som konstintendent ingår du i enheten Verksamhet kultur och är en av tre medarbetare.

Du arbetar nära två konstintendenter och en konstpedagog. Din arbetsplats finns i Haninge kulturhus i centrala Handen. Kulturhusets verksamhet inkluderar konsthall, konstverkstad, rum för scenkonst, bibliotek och kafé.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som kan ge oss en tillfällig förstärkning av vårt arbete med kommunens lösa konst. Du arbetar hos oss på en 25%-ig tjänst för att bidra till arbetet med våra konstkollektioner, det kan handla om allt från att planera för val av konst till en kommunal skola till att inventera konstarkivet eller installera konsten på plats. Om du dessutom har kunskaper eller erfarenhet av vård och underhåll av konst kan det innebära utökat uppdrag.

Haninge kommun tillämpar enprocentsregeln och då kommunen befinner sig i ett expansivt skede arbetar vi för närvarande med ett flertal beställningar av fast konst och det innebär också att vi har möjlighet till inköp av ny lös konst. Ordinarie intendent för Haninge konsthall har tjänstledigt på deltid och därmed har vi möjlighet att projektanställa under en kortare period.

Det här söker vi hos dig

Du har en relevant akademisk examen och fördjupad erfarenhet inom konstområdet. Administrativ förmåga och noggrannhet. Du har dokumenterade kunskaper om att hantera konstverk såsom att packa och installera verk. Om du dessutom har kunskaper om vård och underhåll av konst är det meriterande liksom om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med en konstdatabas. B-körkort är meriterande. Det kan också bli aktuellt att vara med och projektleda eller administrera några av våra restaurationer av fast konst, i det fallet är du spindeln i nätet och bollar även med externa leverantörer.

Du kommer att samverka nära sakkunniga på konstområdet och vi är en liten arbetsgrupp vilket innebär att vi hjälps åt med både stora och små uppgifter som rör kulturen. Därför hoppas vi att du är prestigelös och  att du kan arbeta självständigt. Eftersom du i ditt arbete även möter de personer som önskar konst på sin arbetsplats är det viktigt att du kan samarbeta.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde och om du utöver våra kompetenskrav även talar finska kan det vara en merit.

Det här kan vi erbjuda dig.

En 25%-ig tjänst från och med 1 september - 31 december 2022. Det är ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Projektledare till Innovationsprojekt, Passalen Sthlm-Norrort!

Om Passalen Passalen arbetar för att barn och unga med funktionsvariation ska få kompisar och fritidsaktiviteter. Målet är att deltagandet i fritiden och samhället ska ske på samma villkor som alla andra. För att nå dit utvecklar Passalen innovationer som leder till nya lösningar för målgruppen i ett unikt arbete med både individer och offentlig sektor. Passalen är en ideell förening och verksamheten finansieras genom samarbeten med offentlig sektor, sama... Visa mer
Om Passalen
Passalen arbetar för att barn och unga med funktionsvariation ska få kompisar och fritidsaktiviteter.
Målet är att deltagandet i fritiden och samhället ska ske på samma villkor som alla andra. För att nå dit utvecklar Passalen innovationer som leder till nya lösningar för målgruppen i ett unikt arbete med både individer och offentlig sektor.
Passalen är en ideell förening och verksamheten finansieras genom samarbeten med offentlig sektor, samarbeten med näringslivet och bidrag.
Passalen bedriver idag verksamhet i Göteborg, Karlstad, Kungsbacka, Haninge och har en stark ambition att arbeta med fler barn och unga runt om i landet.
Om arbetet
Passalen Stockholm-norrort är ett innovationsprojekt som handlar om att i 6 kommuner i Stockholmsområdet ta fram en samverkansmodell för att börja arbeta enligt Passalens metod, integrerad arena.
Projektets övergripande syfte är att skapa möjligheter för barn och unga vuxna med funktionsvariation att ta del av dem öppna fritiden.
Arbetsuppgifterna kommer att vara kartläggning, utbildning och utvecklingsarbete.
Arbetet kommer vara förlagt till Passalens kontor i Haninge kommun. Det dagliga arbetet kommer bestå av research, samtal och möten med de olika kommunerna som deltar i projektet. Projektledaren kommer att leda en arbetsgrupp bestående av representanter från de olika kommunerna.
Om tjänsten
Som projektledare för arbetet kommer du att framta en modell kring samverkan mellan kommunerna som ligger till grund för uppstart av en Passalen verksamhet 2024. Du kommer samverka med politiker och tjänstemän inom offentlig sektor.
Uppstart av tjänsten är sista veckan i juli/första veckan i augusti 2022.
Ansvarsområden
Som projektledare har ansvar för att verkställa verksamhetsplanen och nå det uppsatta resultatet.
Projekttid
Projektet startade i Oktober 2021 för att avslutas i oktober 2022 och därefter ingå i en löpande verksamhetsform.
Du som söker skall ha:
Yrkesrelaterade kompetenser
Flerårig erfarenhet av projektledning (gärna från samverkansprojekt mellan idéburen- och offentligsektor)
Förmåga att leda en arbetsgrupp med representation från olika parter
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Grundläggande kunskap om offentligsektors uppbyggnad.
Mycket god förmåga att bygga till strukturerad administration.
Personrelaterade kompetenser
· Handlingskraftig
· Lösningsorienterad
· Noggrann
· Strukturerad
· Starka ledaregenskaper
· Resultatorienterad
Erfarenhet/utbildning
Eftergymnasial utbildning inom kultur, humaniora eller annat dylikt
#jobbjustnu Visa mindre

Originalare

Ansök    Mar 16    Försvarsmakten    Originalare
Om enheten Grafisk Produktion har 34 medarbetare. Vi har vår huvudsakliga produktion i nya lokaler i Österhaninge/Jordbro strax söder om Stockholms City. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar. Grafisk Produktion tillhör FMLOG.  Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdes... Visa mer
Om enheten
Grafisk Produktion har 34 medarbetare. Vi har vår huvudsakliga produktion i nya lokaler i Österhaninge/Jordbro strax söder om Stockholms City. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar. Grafisk Produktion tillhör FMLOG. 

Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Du kommer att ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att tillhöra avdelningen Grafisk Produktion som omfattar skapande och mångfaldigande av tjänster och produkter inom digitaltryck, efterbehandling, storformat, grafisk formgivning, samt gravyr. Våra kunder är bland andra Försvarsmakten och FMV men även andra statliga organisationer.

Ditt arbete som Originalare
Ditt största ansvarsområde kommer att vara att stötta våra grafiska formgivare med originalproduktion av trycksaker så som handböcker, broschyrer, programblad, inbjudningar, visitkort och mindre trycksaker. Eftersom vi är en myndighet betyder det att du blir en viktig person för oss, och målsättningen är förstås att du ska växa och utvecklas med myndigheten. Du kommer att tillhöra FM LOG Grafisk Produktion som är verksamma som inhouse-byrå/produktionsbyrå/tryckeri där kvalificerad personal erbjuder ett komplett utbud av grafiska produktionstjänster. Gruppens uppdrag är att stödja och hjälpa Försvarsmakten och FMV med grafisk kompetens, trycksaksproduktion och profilprodukter. I din roll som originalare är du snabb och noggrann i ditt arbete, och har lätt för att jobba med andra. 

Kvalifikationer


• Svensk medborgare.
• Minst två års erfarenhet av liknande uppdrag på reklambyrå, inhousebyrå eller marknadsavdelning.
• Gedigen kunskap i InDesign och övriga Adobe verktyg.
• Van att följa grafiska manualer och regelverk vid originalframställning.
• Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. 

Meriterande kvalifikationer


• God förståelse för den kreativa processen, tillsammans med insikt om den egna rollen.
• Förmåga att arbeta parallellt med många produktioner samtidigt.
• Van vid rörliga processer, väldigt tajta deadlines och ett högt tempo.
• Vana att arbeta i Haikom.
• Tidigare erfarenhet av att jobba i myndighet
• Prepresskunskap 

Personliga egenskaper


• Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.
• Samarbetsförmåga.
Lyhörd, arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
• Självgående.
Strukturerad och tar ansvar för din uppgift.
• Högt säkerhetstänk.
Tar ansvar för känsligt material som hanteras för kundens räkning.
• Uthållig.
Förblir motiverad och effektiv trots hög arbetsbelastning. Arbetar på tills projekt är avslutat eller resultat uppnådda.
Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
Tillträde snarast enligt ö.k.
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning om du ej er anställd hos Försvarsmakten 
Arbetsirt:Österhaninge/Jordbro.
Ej möjlighet att jobba på distans/annan ort.

Förfrågningar om befattningen
Kontakta Ola Fors, Sektionschef Grafisk produktion, 073-850 90 02 , Peter Englund, Avdelningschef Grafisk produktion, 070-918 39 61 

Fackliga representanter
OFR/S Håkan Antonsson 070-602 89 35
OFR/O Torbjörn Bäckman 070-695 30 22
SACO Pernilla Kjellgren 070-247 52 65
SEKO Madelene Ekholm 073- 363 04 26 

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-03. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt löneanspråk.

 

 

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vi söker bibliotekspedagog till biblioteket i Brandbergen!

Ansök    Apr 8    Haninge kommun    Skolbibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Beskrivning av verksamheten Biblioteket i Brandbergen är ett folk- och skolbibliotek med besökare i alla åldrar. Biblioteket ligger i Brandb... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Beskrivning av verksamheten

Biblioteket i Brandbergen är ett folk- och skolbibliotek med besökare i alla åldrar.

Biblioteket ligger i Brandbergens centrum i nära anslutning till skola och service med goda bussförbindelser. 

 

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med alla delar i ett folk- och skolbibliotek.

Som bibliotekspedagog hos oss kommer du att arbeta läsfrämjande på olika sätt. Bland annat ta emot klassbesök, hålla i bokprat, andra mer eller mindre omfattande litterära aktiviteter för skolans elever. Arbeta uppsökande med Bokstart, men också ta emot föräldrar med små barn på biblioteket. Vi arbetar med Språktåget i samarbete med övriga bibliotek, här förväntas du också bidra. Du kommer att genomföra sagostunder, både i biblioteket och på andra platser. Vi står framför en digital utveckling där du bland annat kommer att handleda biblioteksanvändare i olika åldrar. Tillsammans med kollegor planera för olika program i biblioteksrummet. Samarbeta med andra aktörer i närområdet och med övriga bibliotek.    

Bokuppsättning och en mängd administrativa arbetsuppgifter ingår dagligen i arbetet. 

Dina kvalifikationer

Du har goda digitala kunskaper och använder sociala medier.

Är du dessutom van användare av excel och administrativa system är det meriterande.

Du skriver och talar svenska obehindrat.

Talar du ytterligare något språk är det en fördel.

Du har erfarenhet av arbete i folkbibliotek.

Genomförd 3 årig gymnasieutbildning.

Eftergymnasial utbildning kan vara meriterande. 

 

Din kompetens

Gott bemötande, en vilja och intresse av att arbeta med barn och unga är en förutsättning. Då Haninges bibliotek är HBTQ certifierade vill vi att du har intresse av att ta del av arbetssätt och bemötande som biblioteken använder sig av. Du har förmågan att skapa goda relationer på ett serviceinriktat sätt.  

Vi erbjuder dig

 Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och chefer.  Biblioteket ligger i Brandbergens centrum med goda kommunikationer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Säljande lastbilschaufför sökes till GB grossisten!

Att unna sig en glass från frysdisken i matbutiken kan göra vem som helst lycklig – därför söker vi dig som älskar glass och vill sprida lycka! Är du utbildad C-chaufför, brinner för kundmöten och vill arbeta med några av Sveriges mest uppskattade varumärken? Som direktsäljare för GB grossisten kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter för att tillgodose GBs produkter till både turisten och det svenska folket. Vi distribuerar GB glass och Varseg... Visa mer
Att unna sig en glass från frysdisken i matbutiken kan göra vem som helst lycklig – därför söker vi dig som älskar glass och vill sprida lycka!

Är du utbildad C-chaufför, brinner för kundmöten och vill arbeta med några av Sveriges mest uppskattade varumärken? Som direktsäljare för GB grossisten kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter för att tillgodose GBs produkter till både turisten och det svenska folket. Vi distribuerar GB glass och Varsego's sortiment med dryck och godis mellan Johanneshov och Nynäshamn.

Som direktsäljare hos GB Grossisten besöker du våra befintliga kunder med lastbil (C-kort) enligt en förbestämd rutt där du tar order, levererar varor samt ser till att de alltid har fullt och snyggt i glassboxarna. Att plocka upp och fronta varor ingår i arbetet. Våra kunder driver livsmedelsbutiker likväl servicehandel som kiosker och caféer söder om söder. Målet är att sträva efter kvalitet, service och att leverera den godaste glassen. GB grossisten är drivande på den svenska glassmarknaden tack vare stort fokus på kundservice, effektiv marknadsföring, och en väl fungerande rikstäckande distribution – det är där du kommer in!

Tjänsten är en visstidsanställning med start mars/april som pågår till slutet av augusti. Du utgår från arbetsplatsen i Haninge och utgår från arbetstiderna 07.00-16.00 – med möjlighet att påverka dessa. Du kommer att bli anställd av SC transport Sverige, vilka är en del av StudentConsulting Group.

Din profil
Vi söker en positiv person med C-behörighet och YKB som har ett intresse för försäljning. Du kommer att arbeta självständigt och därför vi dig som tar initiativ och lösningen i utmaningar. Eftersom du blir ansiktet utåt och representerar GB grossisten är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs att arbeta ut mot kunder men även konsumenter i butik. Vi närmar oss varmare tider högsäsong (Maj-Augusti) vilket innebär att tempot är högt. Därför ser vi att du kan hantera stressiga situationer och kan fortsätta att leverera glass med ett leende på läpparna. Meriterande är om du har erfarenhet av bröddistribution eller att arbeta som livsmedelsbutiksbiträde.

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group – ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Kommunantikvarie

Ansök    Dec 9    Haninge kommun    Bebyggelseantikvarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Välkommen att utvecklas med oss Kultur - och fritidsförvaltningen har ca 200 medarbetare och ansvarar för fritidsgårdar, fältassistenter, bibliotek,... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Välkommen att utvecklas med oss
Kultur - och fritidsförvaltningen har ca 200 medarbetare och ansvarar för fritidsgårdar, fältassistenter, bibliotek, kulturmiljö, kulturskola, kulturverksamhet samt idrotts- och friluftsanläggningar.

Ditt uppdrag
Som kommunantikvarie är din uppgift att självständigt stimulera och verka för att kulturmiljön i Haninge kommun bevaras, används och utvecklas. I tjänsten finns huvudansvaret för implementering och uppföljning av Haninges kulturmiljöprogram. Du ska också vara sakkunnigt stöd åt den kommunala organisationen och svara på remissutlåtanden, skriva rapporter och bidragshandläggning. Ditt arbete präglas i hög grad av intern samverkan mellan olika förvaltningar och myndigheter. I dina arbetsuppgifter ingår även vägledning och information till kommunens medborgare och föreningar.

Det här söker vi hos dig
Den kommunantikvarie vi söker är i hög grad samarbetsorienterad och serviceinriktad då rollen är utåtriktad med många externa och interna kontaktytor, vilket kräver både social kompetens och pedagogisk förmåga. Du har en högskoleexamen med inriktning på kulturmiljö eller erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med byggnadsantikvariska frågor samt plan- och bygglagen. Vi ser gärna att du har arbetat i politiskt styrd organisation tidigare.


Det är viktigt att du har en personlig mognad, är självgående och trivs med att samarbeta. Det viktigt att du motiveras av att se långsiktiga resultat och med ett prestigelöst förhållningssätt. Ett gediget kultur- och samhällsintresse, god omvärldsorientering och en vilja att tillsammans med dina kollegor utveckla kommunens verksamhet ser vi som grundläggande i denna tjänst.

Det här kan vi erbjuda dig
Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Personal till Biograf Cosmopolite - Brandbergen

Ansök    Nov 8    Eurostar AB    Biografmaskinist
Bio Cosmopolite drivs av Eurostar AB - ett biografföretag med ett 25-tal biografsalonger i mindre städer runt om i Sverige samt i Stockholms förorter. Minimiålder är 18 år, men vi söker i första hand Dig som är äldre. Det är en fördel om du bor i närheten av biografen och att du är flexibel och kan ställa upp på kort varsel vid t ex sjukdom då det är relativt få som arbetar med verksamheten. Biografen är av hög klass och kvaliteten i ditt arbete måste al... Visa mer
Bio Cosmopolite drivs av Eurostar AB - ett biografföretag med ett 25-tal biografsalonger i mindre städer runt om i Sverige samt i Stockholms förorter. Minimiålder är 18 år, men vi söker i första hand Dig som är äldre. Det är en fördel om du bor i närheten av biografen och att du är flexibel och kan ställa upp på kort varsel vid t ex sjukdom då det är relativt få som arbetar med verksamheten.


Biografen är av hög klass och kvaliteten i ditt arbete måste alltid vara lika hög, alla arbetspass månad efter månad. Du ska därför ha ett utpräglat ordningssinne, men samtidigt få mycket gjort på kort tid.


Det kan komma mycket publik strax före föreställning och du måste därför vara stresstålig och kunna arbeta snabbt och artigt när det blir lång kö som måste hanteras snabbt . Du måste kunna huvudräkna viss godisförsäljning och får inte vara beroende av att bara kunna blippa streckkoder eller slå på en räknare. Du bör ha erfarenhet av serviceinriktad verksamhet, gärna inom livsmedel / bensinstation där man är van att vara multikonstnär och har god blick för presentation av varor, ordning och reda.


Du måste ha god kunskap om datorer då den tekniska anläggningen är helt digital. I tjänsten ingår att visa film, sälja biljetter och godis samt vårda lokalerna under arbetspasset.
Biografen visar normalt film onsdag, torsdag, lördag och söndag kvällstid. Under helger, särskilt söndagar, ges föreställningar även dagtid. På torsdagar visas pensionärsfilm dagtid. Under skollov (ej sommar) ökar dessutom antalet visningar markant, även då vardagar dagtid, varför det är en fördel om du förutom ordinarie visningsverksamhet kvällstid även kan arbeta vissa vardagar dagtid. Biografen är vanligtvis stängd under sommarmånaderna.
Vi söker flera personer till biografen.


Du måste avsätta ett antal kvällar för utbildning /upplärning. Detta sker antingen på bio Cosmopilte eller på någon av våra andra biografer i stockholmsområdet. Visa mindre

Fotograf inom möbler och inredning

Ansök    Jan 17    Soffkoncept Sverige AB    Fotograf
Nu kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som fotograf hos Soffkoncept - Stockholms största soffbutik! Här får du möjlighet att vara med på en spännande resa i ett möbelföretag som är under ständig tillväxt. OM FÖRETAGET Soffkoncept etablerades 2016 och är idag Stockholm’s största soffbutik med ett av landets bredaste sortiment inom kategorin soffor. Hos oss hittar man hundratals soffmodeller från flera kända soffproducenter från Finland, Norge, Sverige oc... Visa mer
Nu kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som fotograf hos Soffkoncept - Stockholms största soffbutik! Här får du möjlighet att vara med på en spännande resa i ett möbelföretag som är under ständig tillväxt.
OM FÖRETAGET
Soffkoncept etablerades 2016 och är idag Stockholm’s största soffbutik med ett av landets bredaste sortiment inom kategorin soffor. Hos oss hittar man hundratals soffmodeller från flera kända soffproducenter från Finland, Norge, Sverige och Estland.
Vi befinner oss i stark tillväxt då vi blivit ett väletablerat varumärke inom Stor-Stockholm regionen. Med stor fysisk butik och med stark närvaro online, kunnig personal och med prisvärda kvalitetsprodukter är vi det självklara valet att besöka när man letar soffa.
I Vega/Haninge bredvid Mio Möbler ligger vår fysiska butik med stort showroom, lager, kontor och egen fotostudio. Vårt team trivs väldigt bra på arbetsplatsen och har jobbat hos oss under många år.
Vår e-handel växer ständigt och idag levererar vi soffor och fåtöljer till hela Sverige.
I rollen som fotograf välkomnas du till Soffkoncept och vår sprillans nya fotostudio.
FOTOGRAF
Vi Soffkoncept söker en kreativ och resultatdriven fotograf. Som fotograf på Soffkoncept har du passion för produktfotografering och känsla för inspiration, inredning och möbler.
Du arbetar parallellt med uppdrag som fotografering av soffor, möbler och inredning samt videoproduktion. Vi söker dig som vill vara en del av vår varumärkesmission och som har några års erfarenhet av studiofotografering, modell-/produktfotografering och bildbehandling. Du motiveras av högt satta mål samt har en passion för inspiration och kreativitet.
Arbetsuppgifter:
- Produktfotografering i vår egen fotostudio.
- Fotografering av produkter i butik eller utomhusmiljöer för inspirationssyfte.
- Säkerställa att produktbilderna och inspirationsbilder följer vår grafiska profil.
- Ansvara för videoproduktion och att dessa följer våra riktlinjer.
- Fysiskt arbete med flytt och montering av soffor och möbler som skall fotas. Övriga arbeten som målning och andra fix i fotostudio och i butik i syfte att skapa inspirationsmiljöer och en trivsam butiksmiljö.
- I samspel med inköpsansvarig och inredningsansvarig säkerställa att de mest prioriterade produkterna fotas först och produkterna fotas i olika anpassade genomtänkta miljöer.
- Bildbehandling och retusch i form av bland annat friläggning, färgkorrigering och webbanpassning.
- Administrativt arbete att designa och färdigställa marknadsföringsmaterial som t.ex skyltmaterial i Illustrator.
Som fotograf arbetar du tätt med företagets ledning i engagemang att ta fram nya fotograferingsstrategier i syfte att effektivisera marknadsföringsarbetet och förbättra image.
Vi söker dig som har:
- 3-5 års erfarenhet som Fotograf eller Studiofotograf.
- Erfarenhet av fotografering i fotostudio och arbete inom videoproduktion och Adobe Premiere Pro.
- Kunskaper i Photoshop, Camera RAW Lightroom, Illustrator.
- Mycket god kompetens inom fotografering och bildretusch.
- Bra kunskaper i svenska eller engelska. Vietnamesiska är meriterande.
Du har ett kommersiellt tänk med stort fokus på inspiration och försäljning. Du är proffs på att hålla balansen mellan noggrannhet och effektivitet och lämnar ingenting halvgjort.
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan!
Upplägg, ansökan och kontakt:
- Anställningsform: Tillsvidare (6 månaders provanställning tillämpas)
- Omfattning: Deltid
- Sysselsättningsgrad: 75%
- Tillträde: Omgående, Enligt ö.k.
- Placering: Nynäsvägen 3C, Haninge, Stockholm.
- Bifogas i ansökan: CV, personligt brev samt portfolio.
- Kontakt: Huong Wackenhag
[email protected] Visa mindre

Sångare/grupp

Ansök    Aug 12    Future Teens    Sångare, populärmusik
FutureTeens arbetar med ungdomar/unga vuxna. Vi har nu ett kommande projekt där vårt produktionsteam skall spela in en musikvideo. Vi söker dig som är sångare/sångerska alt, en grupp som drömt om att få göra en musikvideo. Planerad projektstart är januari 2022. Bifoga information om er: ålder, bostadsort, ev, erfarenhet, kontaktinformation, foto samt en video med en kort presentation av er musik alt, ett sample max 2 min lång. Det går även bra att bifoga e... Visa mer
FutureTeens arbetar med ungdomar/unga vuxna.
Vi har nu ett kommande projekt där vårt produktionsteam skall spela in en musikvideo. Vi söker dig som är sångare/sångerska alt, en grupp som drömt om att få göra en musikvideo. Planerad projektstart är januari 2022.
Bifoga information om er: ålder, bostadsort, ev, erfarenhet, kontaktinformation, foto samt en video med en kort presentation av er musik alt, ett sample max 2 min lång. Det går även bra att bifoga en länk. Vi kommer under hösten bjuda in till en audition med start from augusti.
Viss ersättning ges samt mat & logi ingår beroende av inspelningsplatser.
Ansökan görs endast via e-mail. Inga förhandsbesked kan ges. Visa mindre

Projektledare till Innovationsprojekt, Passalen Sthlm-Norrort!

Om Passalen Passalen arbetar för att barn och unga med funktionsvariation ska få kompisar och fritidsaktiviteter. Målet är att deltagandet i fritiden och samhället ska ske på samma villkor som alla andra. För att nå dit utvecklar Passalen innovationer som leder till nya lösningar för målgruppen i ett unikt arbete med både individer och offentlig sektor. Passalen är en ideell förening och verksamheten finansieras genom samarbeten med offentlig sektor, sama... Visa mer
Om Passalen
Passalen arbetar för att barn och unga med funktionsvariation ska få kompisar och fritidsaktiviteter.
Målet är att deltagandet i fritiden och samhället ska ske på samma villkor som alla andra. För att nå dit utvecklar Passalen innovationer som leder till nya lösningar för målgruppen i ett unikt arbete med både individer och offentlig sektor.
Passalen är en ideell förening och verksamheten finansieras genom samarbeten med offentlig sektor, samarbeten med näringslivet och bidrag.
Passalen bedriver idag verksamhet i Göteborg, Karlstad, Kungsbacka, Haninge och har en stark ambition att arbeta med fler barn och unga runt om i landet.
Om arbetet
Passalen Stockholm-norrort är ett innovationsprojekt som handlar om att i 6 kommuner i Stockholmsområdet ta fram en samverkansmodell för att börja arbeta enligt Passalens metod, integrerad arena.
Projektets övergripande syfte är att skapa möjligheter för barn och unga vuxna med funktionsvariation att ta del av dem öppna fritiden.
Arbetsuppgifterna kommer att vara kartläggning, utbildning och utvecklingsarbete.
Arbetet kommer vara förlagt till Passalens kontor i Haninge kommun. Det dagliga arbetet kommer bestå av research, samtal och möten med de olika kommunerna som deltar i projektet. Projektledaren kommer att leda en arbetsgrupp bestående av representanter från de olika kommunerna.
Om tjänsten
Som projektledare för arbetet kommer du att framta en modell kring samverkan mellan kommunerna som ligger till grund för uppstart av en Passalen verksamhet 2024. Du kommer samverka med politiker och tjänstemän inom offentlig sektor.
Ansvarsområden
Som projektledare har ansvar för att verkställa verksamhetsplanen och nå det uppsatta resultatet.
Projekttid
Projektet löper under 24 månader.
Du som söker skall ha:
Yrkesrelaterade kompetenser
Flerårig erfarenhet av projektledning (gärna från samverkansprojekt mellan idéburen- och offentligsektor)
Erfarenhet av pedagogiskt arbete med unga i behov av stöd (kunskap om målgruppen är meriterande)
Förmåga att leda en arbetsgrupp med representation från olika parter
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
Grundläggande kunskap om offentligsektors uppbyggnad.
Mycket god förmåga att bygga till strukturerad administration.
Personrelaterade kompetenser
· Handlingskraftig
· Lösningsorienterad
· Noggrann
· Strukturerad
· Starka ledaregenskaper
· Resultatorienterad
Erfarenhet/utbildning
Eftergymnasial utbildning inom kultur, humaniora eller annat dylikt
#jobbjustnu Visa mindre

Belysningstekniker till Vattenfall Service - Nyköping, Jordbro & Rissne

Ansök    Okt 22    Vattenfall AB    Belysningstekniker
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med säkerheten i fokus. Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Då kan det vara dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Elektriker inom belysning till våra etableringar i Nyk... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med säkerheten i fokus.
Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Då kan det vara dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Elektriker inom belysning till våra etableringar i Nyköping, Jordbro och Rissne.


Din roll som belysningstekniker
I denna roll kommer du att arbeta med underhåll samt om- och nybyggnation av belysningsanläggningar, även andra el-relaterade installationer förekommer. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka innehåll och planering av dina arbetsdagar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och löpande analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö.
Uppdrag med de arbete som skall utföras hämtar du via din bärbara dator och utför dem utifrån de prioriteringar som finns i uppdragen. Arbetet är självständigt och du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag. Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer.


Vi söker dig som har:
• Teknisk utbildning på gymnasienivå (gärna inom el/elkraft), eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren anser vara likvärdig
• B-körkort (krav).
• C-körkort (meriterande)
• Erfarenhet av belysningsteknik och arbetsledning (meriterande)
• Utbildning för ESA och Arbete på väg (meriterande)
Du tar initiativ och ansvar för kvalité och resultat. Att arbeta säkert är en självklarhet för dig och du uppskattar ett nära samarbete med kollegor och kunder. Du har en bra IT-vana och talar och skriver svenska, gärna också engelska.


Mer information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Hansen, 073-046 38 86. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Anders Nielsen (fd Olsson) 070786840
Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort: Nyköping, Jordbro eller Rissne (vänligen ange önskad ort)
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 18 november 2021!
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så ansök redan idag!


Vattenfall Services är Sveriges största belysningsentreprenör. Vi levererar energieffektiva lösningar till våra kunder som bland annat är kommuner, byggentreprenörer och företag inom industri och infrastruktur. Läs mer om Vattenfall Services belysning på vår webbplats - www.vattenfall.se/belysning
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

IKT pedagog och bibliotekarie

Ansök    Jun 14    Haninge kommun    Bibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Beskrivning Vendelsömalmsskolans vision: Alla kan, alla behövs, alla ska med. Tillsammans gör vi Vendelsömalmsskolans elever till vinnare av fra... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Beskrivning

Vendelsömalmsskolans vision: Alla kan, alla behövs, alla ska med.

Tillsammans gör vi Vendelsömalmsskolans elever till vinnare av framtiden!

Vill du vara med och påverka våra elevers framtid? Här är chansen!

Vendelsömalmsskolan söker nu en kompetent, engagerad och IKT pedagog och ansvarig för uppbyggnad av skolans bibliotek.

Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med drygt 600 elever och 100 kompetenta medarbetare. Hos oss finns även grundsärskola och kommungemensamma lärstudiogrupper.

Vi strävar efter att lägga grunden för ett livslångt lärande och att varje elev ges möjlighet att utifrån sina förutsättningar utvecklas så långt möjligt både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ledord: kunskap, samarbete, glädje och trygghet.

Vi söker dig som brinner för att utveckla IKT, har god samarbetsförmåga och är intresserad av at hitta nya innovativa lösningar.

Arbetsuppgifter

Du ansvar för att leda våra pedagogers kunskaper inom IKT samt driva skolans bibliotek.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. En god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga och har lätt att skapa relationer med elever och medarbetare. Du är väl insatt i aktuell barn och ungdomslitteratur. Du tar egna initiativ och ser utmaningar i att prova olika arbetssätt för att lyckas. Kreativitet och flexibilitet hjälper dig att utveckla skolans verksamhet vidare.

Villkor

Erfarenhet är meriterande.

 

Intervjuer sker löpande via Teams.

Vi undanber oss eventuella rekryteringstjänster! Visa mindre

Grafisk Produktion på Försvarsmakten söker Grafiker - vikariat

Ansök    Maj 25    Försvarsmakten    Grafiker, texturerare
Försvarsmaktens HR Centrum söker vikarierande grafiker/storformatsproducent till avdelningen för Grafisk Produktion Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet a... Visa mer
Försvarsmaktens HR Centrum söker vikarierande grafiker/storformatsproducent till avdelningen för Grafisk Produktion

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. 

Du kommer att tillhöra avdelningen Grafisk Produktion som omfattar skapande och mångfaldigande av tjänster och produkter inom digitaltryck, efterbehandling, storformat, grafisk formgivning, samt gravyr. Våra kunder är bland andra Försvarsmakten och FMV men även andra statliga organisationer. Produktionen täcker hela kedjan från idé till färdig produkt och vi värdesätter hög kvalitet och flexibilitet.

Om enheten

Grafisk produktion har 35 medarbetare placerade i Östra Haninge. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar.

Avdelningen tillhör Stöd och Serviceenheten inom Försvarsmakten HR Centrum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Din roll på Grafisk Produktion innefattar produktionsområdet storformat där vi gärna ser erfarenheter från följande:


• Laminering, varm och kall, av större format än A3
• Foliering
• Grafiskt montage
• Storformatsprintrar
• Montering av roll-ups
• Ramspänning
• Efterbehandling så som skärning, kapning och montering
• Efterbehandlingsutrustning så som Summa och Aristo skärbord.
• Packning och skick till slutkund

 Kvalifikationer


• Tidigare erfarenhet av storformat och montering/efterbehandling
• Kunskaper i Adobe CC
• B körkort

Meriterande


• Goda kunskaper i kreativt skapande
• God förståelse för den kreativa processen, tillsammans med insikt om den egna rollen
• Förmåga att arbeta parallellt med många produktioner samtidigt
• Van vid rörliga processer, väldigt tajta deadlines och ett högt tempo
• Vana att arbeta i Haikom eller annat orderhanteringssystem

Personliga egenskaper

Samarbetsförmåga. Lyhörd, arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt.

Serviceinriktad. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Självgående. Strukturerad och tar ansvar för din uppgift.

Högt säkerhetstänk. Tar ansvar för känsligt material som hanteras för kundens räkning.

Uthållig. Förblir motiverad och effektiv trots hög arbetsbelastning. Arbetar på tills projekt är avslutat eller resultat uppnådda.

Strukturerad. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Flexibel. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Övrigt
Tillträde snarast enligt överenskommelse. 
Tjänsten är ett vikariat om cirka ett år.
Befattningen är placerad på Albybergsringen 1, Österhaninge

Förfrågningar om befattningen kan göras till Sektionschef Grafisk Produktion Ola Fors 073-850 90 02

Fackliga representanter


• SACO – Camilla Robertsson
• SACO – Madeleine Bagge                  
• SEKO – Pia Almström                           
• OFRS – Kjell Tetzlaff
• OFRO – Arne Nilsson


Samtliga nås via växeln: 08-788 75 00

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-06. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Ange även gärna löneanspråk.

 

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion som har ansvar över Försvarsmaktens gemensamma förvaltning och stödverksamhet inom service, administration och HR. Vi är cirka 680 medarbetare med verksamhet i 25 orter runt om i landet.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Dansledare för barn 4-8 år HT21 - Haninge

Bli en av oss! Jobba som dansledare i Sweden Sport Academy's ledarteam! Star Dance är dansskolan för barn 4-8 år! I din roll som dansledare hos Sweden Sport Academy har du världens roligaste extrajobb. Du inspirerar, leder och ansvarar du för verksamheten Star Dance i Haninge. Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn och ungdomar! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att deltagarna... Visa mer
Bli en av oss! Jobba som dansledare i Sweden Sport Academy's ledarteam!Star Dance är dansskolan för barn 4-8 år!

I din roll som dansledare hos Sweden Sport Academy har du världens roligaste extrajobb. Du inspirerar, leder och ansvarar du för verksamheten Star Dance i Haninge.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn och ungdomar!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att deltagarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Star Dancepass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till att hitta glädjen och gemenskapen i dans och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

Som person är du trygg och säker i dig själv!

- Du har gärna gått danslinjen på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha dansat tillräckligt mycket och ha den rätta personligheten.

Du kommer på ett engagerat och kul sätt leda och uppmuntra barnen genom flera olika dansstilar, koreografier och dansövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's danspedagoger.

Som dansledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Inför arbetet hos oss kommer du att gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept. Under terminen blir du även coachad av någon av våra arbetsledare och Ledarcoacher.

Ta chansen och sök idag till världens roligaste extrajobb!

Anställningsvillkor

- Timanställning
- Arbetet pågår under 8+6 veckor på höstterminen och 8+6 veckor under vårterminen
- Start vecka 35, 2021
- Passen kommer att hållas på vardagar efter kl. 17 och/eller på helger
- ca 1-4 h/vecka


Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Grafiker/Storformatsproducent på Grafisk Produktion

Ansök    Apr 16    Försvarsmakten    Grafisk formgivare
Grafisk produktion har 35 medarbetare placerade i Östra Haninge. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar. Avdelningen tillhör Stöd och Serviceenheten inom Försvarsmakten HR Centrum. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos os... Visa mer
Grafisk produktion har 35 medarbetare placerade i Östra Haninge. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar. Avdelningen tillhör Stöd och Serviceenheten inom Försvarsmakten HR Centrum.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra avdelningen Grafisk Produktion som omfattar skapande och mångfaldigande av tjänster och produkter inom digitaltryck, efterbehandling, storformat, grafisk formgivning, samt gravyr. Våra kunder är bland andra Försvarsmakten och FMV men även andra statliga organisationer. Produktionen täcker hela kedjan från idé till färdig produkt och vi värdesätter hög kvalitet och flexibilitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Din roll på Grafisk Produktion innefattar produktionsområdet storformat där vi gärna ser erfarenheter från följande:


• Onyx rip för utskjutning
• Storformatsprintrar
• Laminering av större format än A3 Varm och kall
• Foliering
• Ramspänning
• Efterbehandling så som skärning, kapning, montering
• Framställning av enklare original
• Efterbehandlingsutrustning så som Summa, Aristo skärbord.

Kvalifikationer


• Kunskaper i Adobe CC.
• Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.
• Erfarenhet av storformat.
• B-körkort.

Meriterande


• Goda kunskaper i kreativt skapande.
• God förståelse för den kreativa processen, tillsammans med insikt om den egna rollen.
• Förmåga att arbeta parallellt med många produktioner samtidigt.
• Van vid rörliga processer, väldigt tajta deadlines och ett högt tempo.
• Vana att arbeta i Haikom.

Personliga egenskaper

Samarbetsförmåga. Lyhörd, arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Serviceinriktad. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Självgående. Strukturerad och tar ansvar för din uppgift.

Högt säkerhetstänk. Tar ansvar för känsligt material som hanteras för kundens räkning.

Uthållig. Förblir motiverad och effektiv trots hög arbetsbelastning. Arbetar på tills projekt är avslutat eller resultat uppnådda.

Strukturerad. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Flexibel. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Övrigt
Tillträde snarast enl. ök. 
Tjänsten är ett vikariat om cirka 1 år.
Befattningen är placerad på Albybergsringen 1, Österhaninge.

Förfrågningar om befattningen kontakta
Sektionschef Grafisk produktion Ola Fors, tfn. 073-850 90 02.

Fackliga representanter
SACO – Camilla Robertsson,
SACO – Madeleine Bagge,               
SEKO – Pia Almström,                       
OFRS – Kjell Tetzlaff,
OFRO – Arne Nilsson,
Samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-24. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt löneanspråk.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion som har ansvar över Försvarsmaktens gemensamma förvaltning och stödverksamhet inom service, administration och HR. Vi är cirka 680 medarbetare med verksamhet i 25 orter runt om i landet.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Grafiker/Storformatsproducent på Grafisk Produktion

Ansök    Mar 18    Försvarsmakten    Grafisk formgivare
Grafisk produktion har 35 medarbetare placerade i Östra Haninge. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar. Avdelningen tillhör Stöd och Serviceenheten inom Försvarsmakten HR Centrum. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos os... Visa mer
Grafisk produktion har 35 medarbetare placerade i Östra Haninge. Härifrån levererar vi Försvarsmaktens totala behov av grafiskt material, allt från namnbrickor till fastighetsskyltar. Avdelningen tillhör Stöd och Serviceenheten inom Försvarsmakten HR Centrum.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra avdelningen Grafisk Produktion som omfattar skapande och mångfaldigande av tjänster och produkter inom digitaltryck, efterbehandling, storformat, grafisk formgivning, samt gravyr. Våra kunder är bland andra Försvarsmakten och FMV men även andra statliga organisationer. Produktionen täcker hela kedjan från idé till färdig produkt och vi värdesätter hög kvalitet och flexibilitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Din roll på Grafisk Produktion innefattar produktionsområdet storformat där vi gärna ser erfarenheter från följande:


• Onyx rip för utskjutning
• Storformatsprintrar
• Laminering av större format än A3 Varm och kall
• Foliering
• Ramspänning
• Efterbehandling så som skärning, kapning, montering
• Framställning av enklare original
• Efterbehandlingsutrustning så som Summa, Aristo skärbord.

Kvalifikationer


• Kunskaper i Adobe CC.
• Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.
• Erfarenhet av storformat.
• B-körkort.

Meriterande


• Goda kunskaper i kreativt skapande.
• God förståelse för den kreativa processen, tillsammans med insikt om den egna rollen.
• Förmåga att arbeta parallellt med många produktioner samtidigt.
• Van vid rörliga processer, väldigt tajta deadlines och ett högt tempo.
• Vana att arbeta i Haikom.

Personliga egenskaper

Samarbetsförmåga. Lyhörd, arbetar bra med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Serviceinriktad. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Självgående. Strukturerad och tar ansvar för din uppgift.

Högt säkerhetstänk. Tar ansvar för känsligt material som hanteras för kundens räkning.

Uthållig. Förblir motiverad och effektiv trots hög arbetsbelastning. Arbetar på tills projekt är avslutat eller resultat uppnådda.

Strukturerad. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Flexibel. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Övrigt
Tillträde snarast enl. ök. 
Tjänsten är ett vikariat om cirka 1 år.
Befattningen är placerad på Albybergsringen 1, Österhaninge.

Förfrågningar om befattningen kontakta
Sektionschef Grafisk produktion Ola Fors, tfn. 073-850 90 02.

Fackliga representanter
SACO – Camilla Robertsson,
SACO – Madeleine Bagge,               
SEKO – Pia Almström,                       
OFRS – Kjell Tetzlaff,
OFRO – Arne Nilsson,
Samtliga nås via växeln 08-788 75 00.

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-11. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt löneanspråk.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion som har ansvar över Försvarsmaktens gemensamma förvaltning och stödverksamhet inom service, administration och HR. Vi är cirka 680 medarbetare med verksamhet i 25 orter runt om i landet.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Dansledare för barn 6-12 år - Haninge VT21

Bli en av oss! Jobba som dansledare i Sweden Sport Academy's ledarteam! Star Dance är dansskolan för barn 6-12 år! I din roll som dansledare hos Sweden Sport Academy har du världens roligaste extrajobb. Du inspirerar, leder och ansvarar du för verksamheten Star Dance i Haninge. Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn och ungdomar! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att deltagarn... Visa mer
Bli en av oss! Jobba som dansledare i Sweden Sport Academy's ledarteam!Star Dance är dansskolan för barn 6-12 år!

I din roll som dansledare hos Sweden Sport Academy har du världens roligaste extrajobb. Du inspirerar, leder och ansvarar du för verksamheten Star Dance i Haninge.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn och ungdomar!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att deltagarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Star Dancepass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till att hitta glädjen och gemenskapen i dans och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

Som person är du trygg och säker i dig själv!

- Du har gärna gått danslinjen på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha dansat tillräckligt mycket och ha den rätta personligheten.

Du kommer på ett engagerat och kul sätt leda och uppmuntra barnen genom flera olika dansstilar, koreografier och dansövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's danspedagoger.

Som dansledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Inför arbetet hos oss kommer du att gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept. Under terminen blir du även coachad av någon av våra arbetsledare och regionscoacher.

Ta chansen och sök idag till världens roligaste extrajobb!

Anställningsvillkor

- Timanställning
- Arbetet pågår under 10 veckor på vårterminen
- Start vecka 5, 2021
- Passen kommer att hållas på vardagar efter kl. 17 och/eller på helger
- ca 1-4 h/vecka Visa mindre

Skolbibliotekarie åk 7-9

Ansök    Okt 5    Haninge kommun    Skolbibliotekarie
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Beskrivning av verksamheten Vår trevliga skola söker en skolbibliotekarie på deltid. Söderbymalmsskolan är en högstadieskola och ungefär 450 ele... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Beskrivning av verksamheten

Vår trevliga skola söker en skolbibliotekarie på deltid.

Söderbymalmsskolan är en högstadieskola och ungefär 450 elever går hos oss i årskurserna 7 - 9. Vi har även en kommungemensam lärstudio. Söderbymalmskolan finns centralt i Haninge och har nära till kollektivtrafik som pendeltåg och bussar. Vi har ett gemensamt fokus på ökad måluppfyllelse och vi värderar kunskap högt i alla ämnen. Vi har höga förväntningar och mål med tydliga kunskapskrav.

Vårt skolbibliotek är placerat mitt i skolan, i anslutning till vår fina ljusgård där även skolans cafeteria ligger. Vi har skolsköterska, SYV och kuratorer på heltid. Vi har ett aktivt elevråd och ett trygghetsteam som agerar direkt om något skulle hända och som även samordnar Söderbymalmsskolans dagar (skolans traditionella temadagar). 

Vi är en IT-skola och samtliga elever har egna datorer. Våra elever arbetar i Google-Drive och deras resultat följs upp i det digitala verktyget Schoolsoft. Vi har projektorer i alla klassrum. 

Vi har hittills haft över 90 % behöriga lärare. Vi har fem förstelärare.  

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i skolans bibliotek där en viktig del är att främja elevers läslust. Du hanterar utlåning samt organiserar skolans befintliga bokbestånd. Arbetet innebär samarbete med skolans lärare och övrig personal. Det är av yttersta vikt att du har lätt för att komma överens med andra människor och att du har lätt för att skapa goda relationer med ungdomar. 

Dina kvalifikationer - villkor

Vi söker i första hand dig som har bibliotekarieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av att arbeta som skolbibliotekarie. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet. Det är meriterande och en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar. 

Din kompetens

Du har en hög kommunikativ kompetens, ett gott förhållningssätt och ett starkt engagemang i alla elever. Du håller dig uppdaterad inom ungdomslitteratur och har en vilja att driva ett skolbibliotek. Du har grundläggande kunskaper i IT.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Observera att intervjuer och anställning sker fortlöpande. Sista ansökningsdag: 2020-10-18.

Tillträdesdag: omgående

Tillsättning av tjänsten är under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av övertalig personal.  

Kontaktperson: Therese Gärde, rektor (08-6067706 eller [email protected]) eller Lisa Hanze, bitr rektor (08-6068870 eller [email protected])

Fackliga företrädare nås via växeln 606 70 00. 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Content Manager till Ungt E-handels företag

Ansök    Sep 8    Arc E-Commerce AB    Webbredaktör
Om Företaget Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter online. Vi köper in varor direkt från fabrik och säljer idag till kunder i Sverige, via vår hemsida outl1.se. Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig! Att arbeta prestigelöst är a och o för oss, både internt och mot våra kunder. Arbetsplatsen ligger i Haninge k... Visa mer
Om Företaget
Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter online. Vi köper in varor direkt från fabrik och säljer idag till kunder i Sverige, via vår hemsida outl1.se. Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig!
Att arbeta prestigelöst är a och o för oss, både internt och mot våra kunder. Arbetsplatsen ligger i Haninge kommun nära Torvalla idrottshall och bussgaraget och är en del av Bygghemma Group.
Om Tjänsten
Är du grym på att skriva säljande produktinformation och har erfarenheter av att öka konverteringen i en webbutik? Då kanske detta är ett jobb för dig.
Du blir en del av ett växande team som har ansvaret för all produktinformation i vår webbutik. Arbetet innebär att samla in specifikationer på nya produkter, hitta unika produktfunktioner och beskriva dessa på ett informativt och säljande sätt i vår webbutik.
Du får ett stort ansvar i att, tillsammans med dina kollegor, påverka försäljningen av våra varor och att vår webbutik alltid har rätt innehåll. En stor del av jobbet är även att vidareutveckla vår webbutik för att öka försäljningen och konverteringen till/i webbutiken.
Att du har näsa för SoMe, kan Photoshop och har ett stilistiskt öga ser vi som självklart.
I vårt team hjälps alla åt med nästan allt men om man brinner för något lite extra eller känner att man vill utveckla sig inom något speciellt område finns det absolut utrymme för det.


Vem söker vi?
Ett par års erfarenhet från liknande uppgifter.
Erfarenhet att skriva säljande produktinformation.
Goda kunskaper i engelska perfekta kunskaper i svenska.
Erfarenhet att jobba med innehåll i Magento
Högskoleutbildning inom sälj- eller marknadsföring eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt.
Erfarenhet av E-handelEgenskaper som efterfrågas:
Lättlärt & nyfiken
Yrkesstolt men prestigelös
Social & självständig
Stresstålig.Sök tjänsten redan idag, då rekryteringsprocessen sker löpande. Vänligen bifoga CV, personligt brev gärna i PDF format. Sök tjänsten genom att maila in din ansökan till [email protected]. Vid mail ange" Content Manager " i ämnesraden. Visa mindre

Filmfotograf sökes

Ansök    Okt 20    ABC Sales of Sweden AB    Fotograf
Vi på ABC Sales expanderar och letar därför efter en ung initiativtagande filmfotograf! ABC Sales of Sweden AB startades 2015 sitt partnerskap med Comhem och har sedan dess utvidgat företaget i en snabb tillväxt. Vår vision är att kunna bredda företaget på alla aspekter och därför söker vi dig som brinner för att skapa och vill ta chansen att kunna jobba som filmfotograf på heltid. Det är ett kreativt arbete som innefattar resande runt om i Sverige och St... Visa mer
Vi på ABC Sales expanderar och letar därför efter en ung initiativtagande filmfotograf!
ABC Sales of Sweden AB startades 2015 sitt partnerskap med Comhem och har sedan dess utvidgat företaget i en snabb tillväxt. Vår vision är att kunna bredda företaget på alla aspekter och därför söker vi dig som brinner för att skapa och vill ta chansen att kunna jobba som filmfotograf på heltid. Det är ett kreativt arbete som innefattar resande runt om i Sverige och Stockholm.


Rollen som filmfotograf hos oss innebär ett varierande yrke och många möjligheter för att bredda sin egna kunskap av det materialet som produceras. Dina dagliga uppgifter kommer vara att redigera film och video som du själv framkallat, men även använda din förmåga att se förbättringar och ambition till resultaten. Vi ser gärna att personen är ung och vill ta chansen på en start i arbetslivet med oss!
Personen vi söker
* Ambitiös
* Viljan att lära sig
* Ser möjligheterna
* Inspirationstagande
* Vill alltid göra sitt bästa
Krav
* Har stort intresse för film och foto
* Adobe Lightroom/ Photoshop/ Premiere Pro
* Kan resa i arbetet
* Heltid
Ansök redan idag, vi rekryterar löpande.
Välkommen till ABC Sales of Sweden
#jobbjustnu Visa mindre

Bil Foliering / Car Wrapping

Nu behöver vi fler medarbetare till vår team, Vi behöver en noggrann och pedant medarbetare som kan ta ansvar och som kan leverera kvalitet. Arbetet går ut på att foliera både exklusiva bilar, båtar och även företagsbilar. även ha kunskap om stenskyddsfilm. Är du den vi söker skicka ditt CV och ett personligt mejl till oss på [email protected] OBS!! Ansökan tas emot enbart via Mejl. Även frågor hänvisas till Mejl adressen. #jobbjustnu #carwrap... Visa mer
Nu behöver vi fler medarbetare till vår team,
Vi behöver en noggrann och pedant medarbetare som kan ta ansvar och som kan leverera kvalitet.


Arbetet går ut på att foliera både exklusiva bilar, båtar och även företagsbilar.
även ha kunskap om stenskyddsfilm.


Är du den vi söker skicka ditt CV och ett personligt mejl till oss på [email protected]


OBS!! Ansökan tas emot enbart via Mejl.
Även frågor hänvisas till Mejl adressen.


#jobbjustnu #carwrapping #foliering #Bilar Visa mindre

Översättare

Ansök    Aug 26    Arc E-Commerce AB    Översättare
Om Tjänsten Content-teamet på Outl1.se söker En översättare av tekniska manualer! Vi inser att det krävs en speciell person att översätta alla våra tekniska manualer från engelska till förståelig och pedagogisk svenska. Är du dessutom en smula administrativt begåvad och kvalitetsmedveten så du kan säkerställa att vi har korrekt information om olika produkter inför publicering på vår hemsida, kommer vi rent av beundra dig. Är du nyfiken och vill lära dig... Visa mer
Om Tjänsten
Content-teamet på Outl1.se söker En översättare av tekniska manualer!


Vi inser att det krävs en speciell person att översätta alla våra tekniska manualer från engelska till förståelig och pedagogisk svenska.
Är du dessutom en smula administrativt begåvad och kvalitetsmedveten så du kan säkerställa att vi har korrekt information om olika produkter inför publicering på vår hemsida, kommer vi rent av beundra dig.
Är du nyfiken och vill lära dig lite om hur man jobbar med content välkomnar vi dig.


Huvudsysslan kommer främst vara översättning av tekniska manualer från engelska till svenska.
Koordination och kvalitetskontroll av information från vår inköpsavdelning och våra leverantörer.
Beroende på person, intresse och tid kan andra moment inom content förekomma.
Rollen är ny så det betyder att du själv i viss mån kommer kunna påverka utvecklingen av den.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har dokumenterad vana att arbeta med teknisk översättning. Du drivs av utmaningen att få det mest komplicerade att bli lätt, även för dem med tummen mitt i handen.
Här är det bra att ha ett öga för detaljer men också förståelse för vem manualerna är till för.
Du kommer ha mycket kontakter både internt och externt så du behöver känna dig bekväm med att söka information och hitta rätt bland olika kontakter.
Det är meriterande med andra språk men engelska och svenska är absolut krav.


Egenskaper som efterfrågas:
· Noggrann
· Pedagogisk
· Nyfiken
· Stresstålig
· Social Visa mindre

Produktfotograf / filmare till ungt E-handelsföretag

Ansök    Aug 24    Arc E-Commerce AB    Fotograf
Content-teamet på Outl1.se/ Arc E-Commerce AB söker: En fotograf och filmare som vill vara med på vår resa, för vi vill bli större och bättre! Egentligen hjälps alla i teamet åt med allting men vi känner att någon som är extra vass på just foto och film nog är en galet bra idé. Har du lite koll på E-handel men med förkärlek för film och fotografering? Har du svart bälte i Photoshop och Premier PRO? Vet du hur man bäst presenterar en produkt med bilder och ... Visa mer
Content-teamet på Outl1.se/ Arc E-Commerce AB söker:
En fotograf och filmare som vill vara med på vår resa, för vi vill bli större och bättre!
Egentligen hjälps alla i teamet åt med allting men vi känner att någon som är extra vass på just foto och film nog är en galet bra idé.
Har du lite koll på E-handel men med förkärlek för film och fotografering? Har du svart bälte i Photoshop och Premier PRO? Vet du hur man bäst presenterar en produkt med bilder och film?
Många frågor, förhoppningsvis har du svaren!
Huvudsysslan kommer vara produktfotografering- och filmning i vår fotostudio och i vårt showroom, det kommer även förekomma hembesök för korta, enkla men inspirerande hemma hos reportage. Detta kan komma att utvecklas beroende på person och förutsättningar.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har utbildning- eller motsvarande arbetslivserfarenhet av produktfoto/film. Vana att producera för webben och vet vad det innebär. Du drivs av att utmaningen få den tråkigaste staketstolpen att bli den hetaste ”it-produkten” i hela Sverige.
Vi kommer vilja se din portfolio, gärna med fokus på produktfoton.
Egenskaper som efterfrågas:
Kreativ
Noggrann
Snabb
Intresserad
Stresstålig
SocialSök tjänsten redan idag, då rekryteringsprocessen sker löpande.
Vänligen bifoga CV, personligt brev samt en länk till din portfolio Visa mindre

Webbredaktör till e-handelsbolag

Ansök    Nov 12    Jobshark AB    Webbredaktör
Vill du jobba i ett snabbväxande e-handelsföretag som säljer möbler till B2B-marknaden? Trivs du i en varierande roll där du får arbeta administrativt i kombination med sälj, support och kundkontakt över telefon? Då kan du vara den vi söker! Vår kund söker nu en serviceinriktad person som vill jobba nära deras kunder och hjälpa dem med beställningar och andra frågor. Du jobbar med innehållet i kundens webbutik, såsom produktuppdateringar, prisjusteringar... Visa mer
Vill du jobba i ett snabbväxande e-handelsföretag som säljer möbler till B2B-marknaden? Trivs du i en varierande roll där du får arbeta administrativt i kombination med sälj, support och kundkontakt över telefon? Då kan du vara den vi söker!


Vår kund söker nu en serviceinriktad person som vill jobba nära deras kunder och hjälpa dem med beställningar och andra frågor. Du jobbar med innehållet i kundens webbutik, såsom produktuppdateringar, prisjusteringar och textuppdateringar men svarar också på supportfrågor, tar fram offerter, etc. Med vår kund är du med på en spännande tillväxtresa och för rätt person finns stora möjligheter att växa inom företaget.


Vi söker dig som gillar att strukturera, administrera och kommunicera. Du ser ett mervärde i att kommunicera med och hjälpa kunder. Du delar kundens vision att alltid ha kunden i fokus, både internt och externt.


Vad förväntar vi oss av dig?
- Du har en bakgrund från support, försäljning, orderadministration eller liknande
- Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska
- Du är en van datoranvändare och erfarenhet från e-handel är meriterande
- Kunskap i det norska språket är meriterande
- Du är noggrann, välstrukturerad och serviceinriktad


En mycket viktig egenskap är att du trivs i en prestigelös och entreprenörsdriven miljö med snabba beslutsvägar och stort tillväxtfokus. Som person är du en stark lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt och gillar att ha många bollar i luften. Du är målinriktad, kreativ, noggrann och analytisk.


Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.


Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt. Inkomna ansökningar hanteras löpande.


Om Jobshark
Jobshark erbjuder rekryteringstjänster för IT-sektorn. Vi har ca 200 kunder och däribland några av Sveriges mest framstående teknikbolag. Jobshark ingår i en företagsgrupp med ca 50 anställda. Visa mindre

Visual Merchandiser - Port 73

Vi som jobbar på KappAhl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen... Visa mer
Vi som jobbar på KappAhl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!
KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till de många människorna. Idag är 58% av våra produkter hållbarhetsmärkta. 2018/2019 var omsättningen 4,9 miljarder SEK. Mer information finns på www.kappahl.se.

Till Port 73   söker vi nu en vikarierande Visual Merchandiser på 25 timmar i veckan .  Kan du  skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

VISUAL MERCHANDISER PÅ KAPPAHL Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga KappAhls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik hos oss på KappAhl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VI ERBJUDER Anställningsform: Vikariat
Anställningsgrad: 25  timmar i veckan
Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger
Tillträde:   2020-03-02   eller enligt överenskommelse,  till 2021-02-28  med möjlighet till förlängning

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
KappAhl-andan handlar om gemenskap och positiv energi! Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Läs mer om vår arbetsplats på  www.kappahl.se/jobba-hos-oss . 

ANSÖKAN Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV. Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Sista ansökningsdag: 2020-02-16


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Emelie Piwell   på 08-777 08 30 Visa mindre

Content Manager

Ansök    Apr 1    Arc E-Commerce AB    Webbredaktör
Om företaget Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter i Sverige. Vi köper in varor direkt från fabrik – huvudsakligen i Asien - och säljer online till kunder i hela landet, via vår hemsida outl1.se. Vårt kontor ligger i Handen/Haninge och vi är en del av Bygghemma Group. Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig! At... Visa mer
Om företaget
Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter i Sverige. Vi köper in varor direkt från fabrik – huvudsakligen i Asien - och säljer online till kunder i hela landet, via vår hemsida outl1.se.
Vårt kontor ligger i Handen/Haninge och vi är en del av Bygghemma Group.
Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig! Att arbeta prestigelöst är a och o för oss, både internt och mot våra kunder.
Arbetstitel
Content Manager
Arbetsuppgifter
Är du grym på att skriva säljande produktinformation och har erfarenheter av att öka konverteringen i en webbutik? Då kanske detta är ett jobb för dig.
Du blir en del av ett litet team som har ansvaret för all produktinformation i vår webbutik. Arbetet innebär att samla in specifikationer på nya produkter, hitta unika produktfunktioner och beskriva dessa på ett informativt och säljande sätt i vår webbutik. Du kommer också ta alla produktbilder/filmer i vår studio, samt genomföra enklare efterbehandling av dessa.
Du får ett stort ansvar i att påverka försäljningen av våra varor, och medverkar till att vår webbutik alltid har rätt innehåll. En stor del av jobbet är även att vidareutveckla vår webbutik för att öka försäljningen och konverteringen i webbutiken.
Du är den som har idéerna på hur vi kan förbättra, men behöver inte vara den som är expert på att utföra allt jobb själv utan kan använda lämpliga underleverantörer och projektleda arbetet tillsammans med dem.
Kvalifikationer (krav)
- Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- Erfarenhet av fotografering samt bildbearbetning i Photoshop.
- Erfarenheter av att skriva säljande produktinformation.
- Goda kunskaper i engelska och perfekta kunskaper i svenska
- Erfarenhet av att jobba med innehåll i Magento
- Högskoleutbildning inom sälj- eller marknadsföring eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt
- Erfarenhet av att jobba inom e-handel
Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och självdriven. Du löser själv och på eget initiativ de problem som uppstår. Du har lätt att prata och samarbeta med andra människor. Detta är en kreativ miljö och du kommer att ha mycket stor möjlighet att påverka företagets inriktning.
Lön
Fast månadslön
Anställningstyp
Heltid tillsvidaretjänst, dagtid (7:00-16:00)
Ansökan
Via email till [email protected]
Använd ämne: Content Manager Visa mindre

Kultursamordnare för barn och unga

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Välkommen att utvecklas med oss På Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar 180 personer. Våra verksamheter berikar livet för alla som bor och ve... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Välkommen att utvecklas med oss
På Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar 180 personer.

Våra verksamheter berikar livet för alla som bor och verkar i kommunen. Vi har hand om bland annat kulturprogram, kulturskola, bibliotek, kulturhus, fritidsgårdar, föreningsstöd och idrottsanläggningar. Barn och unga ska ges möjlighet till inflytande och delaktighet vad gäller utbud och utveckling inom förvaltningens olika verksamheter och områden. Utbud och aktiviteter ska upplevas angelägna och präglas av kvalitet. Det är särskilt viktigt att barn och unga upplever att kultur- och fritidsaktiviteterna är tillgängliga, inkluderande och meningsfulla

Ditt uppdrag
Som kultursamordnare i Haninge verkar du för barns rätt till kultur! Du har en utåtriktad roll med många kontaktytor såväl internt som externt. Du är representant i både kommunala och regionala samverkansgrupper som berör målgruppen där din kompetens är viktig för barn och ungas rätt till kultur. Arbetet innebär att initiera, planera och genomföra såväl projekt och samarbeten som löpande kulturprogram. Du är även med i kommunövergripande arbetsgrupper som bland annat fördelar kulturbidrag och stipendier.

I ditt uppdrag som kultursamordnare ansvarar du för ”Kultur på lika villkor” - en kulturgaranti som ger alla kommunens 9 000 grundskoleelever en kulturaktivitet varje läsår, med målet att öka nyfikenheten på- och kunskapen om olika kulturuttryck. Här arbetar du i nära samarbete med utbildningsförvaltningen.

I rollen igår även att stödja arbetet med ”Skapande skola”.

Du har ett nära samarbete med kulturproducent för barn- och unga och med kultursamordnaren för vuxenkulturen.

Det här söker vi hos dig
Du har god kunskap om olika konst- och kulturuttryck och har omvärldskompetens inom området med brett nätverk. Du har högskoleutbildning inom kulturområdet- och /eller barnkulturområdet och har en dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kultur för och med barn och unga. Du är strukturerad och bra på att driva projekt.

Samarbete och delaktighet som arbetsmetod är en självklarhet i allt du gör och du har ett väl utvecklat barnperspektiv. Du ska även kunna arbeta självständigt, utåtriktat och uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande att ha arbetet mot olika målgrupper och i mångkulturella sammanhang.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med marknadsföring och layout.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Personal till Biograf Cosmopolite - Brandbergen

Ansök    Okt 25    EUROSTAR AB    Biografmaskinist
Bio Cosmopolite drivs av Eurostar AB - ett biografföretag med ett 25-tal biografsalonger i mindre städer runt om i Sverige samt i Stockholms förorter. Minimiålder är 18 år, men vi söker i första hand Dig som är äldre eller avsevärt äldre. Det är en fördel om du bor i närheten av biografen och att du är flexibel och kan ställa upp på kort varsel vid t ex sjukdom då det är relativt få som arbetar med verksamheten. Biografen är av hög klass och kvaliteten i ... Visa mer
Bio Cosmopolite drivs av Eurostar AB - ett biografföretag med ett 25-tal biografsalonger i mindre städer runt om i Sverige samt i Stockholms förorter. Minimiålder är 18 år, men vi söker i första hand Dig som är äldre eller avsevärt äldre. Det är en fördel om du bor i närheten av biografen och att du är flexibel och kan ställa upp på kort varsel vid t ex sjukdom då det är relativt få som arbetar med verksamheten.

Biografen är av hög klass och kvaliteten i ditt arbete måste alltid vara lika hög, alla arbetspass månad efter månad. Du ska därför ha ett utpräglat ordningssinne, men samtidigt få mycket gjort på kort tid.

Det kan komma mycket publik strax före föreställning och du måste därför vara stresstålig och kunna arbeta snabbt och artigt när det blir lång kö som måste hanteras snabbt . Du måste kunna huvudräkna viss godisförsäljning och får inte vara beroende av att bara kunna blippa streckkoder eller slå på en räknare. Du bör ha erfarenhet av serviceinriktad verksamhet, gärna inom livsmedel / bensinstation där man är van att vara multikonstnär och har god blick för presentation av varor, ordning och reda.

Du måste ha god kunskap om datorer då den tekniska anläggningen är helt digital. I tjänsten ingår att visa film, sälja biljetter och godis samt vårda lokalerna under arbetspasset. Även viss caféverksamhet ingår i samband med att biografen är öppen. Du har kontakt med kontoret och sköter Biografens Facebooksida under arbetspasset.
Biografen visar normalt film onsdag, torsdag, lördag och söndag kvällstid. Under helger, särskilt söndagar, ges föreställningar även dagtid. På torsdagar visas pensionärsfilm dagtid. Under skollov (ej sommar) ökar dessutom antalet visningar markant, även då vardagar dagtid, varför det är en fördel om du förutom ordinarie visningsverksamhet kvällstid även kan arbeta vissa vardagar dagtid. Biografen är vanligtvis stängd under sommarmånaderna.
Vi söker flera personer till biografen.

Du måste avsätta ett antal kvällar för utbildning /upplärning. Detta sker antingen på bio Cosmopilte eller på någon av våra andra biografer i stockholmsområdet. Visa mindre

biografanställd till Bio Cosmopolite Brandbergen

Ansök    Sep 3    EUROSTAR AB    Biografmaskinist
Arbetet är förlagt till Bio Cosmopolite Brandbergen C. För att arbeta på biografen ska Du vara tekniskt lagd och ha god kännedom om datorer med kringutrustning. Du ska vara serviceminded och även vara bra på huvudräkning, vilket behövs i vissa situationer i kassan (underskatta inte detta då blir det garanterat problem). Du ska serva kunder snabbt då det kan komma mycket besökare på kort tid, kanske 50 personer på 15 minuter, och alltid eftersträva att för... Visa mer
Arbetet är förlagt till Bio Cosmopolite Brandbergen C. För att arbeta på biografen ska Du vara tekniskt lagd och ha god kännedom om datorer med kringutrustning. Du ska vara serviceminded och även vara bra på huvudräkning, vilket behövs i vissa situationer i kassan (underskatta inte detta då blir det garanterat problem). Du ska serva kunder snabbt då det kan komma mycket besökare på kort tid, kanske 50 personer på 15 minuter, och alltid eftersträva att föreställningar börjar i tid. Du måste alltså både mentalt och fysiskt kunna hantera att det står mycket folk i kö framför Dig och att du själv ska hantera den stressituationen.Det är viktigt att du som söker är van att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt. Det är en fördel om du bor i närheten av biografen. Eftersom biografen har relativt få anställda, är det viktigt att vara flexibel och att kunna hoppa in med kort varsel, vid t.ex. sjukdom. I biografarbetet som tar sin början 1 september, ingår att sköta det tekniska genomförandet av filmföreställningarna samt kassatjänst och lokalvård före/efter/under föreställningen. I tjänsten ingår också att hantera och förbereda kommande filmer som levereras digitalt via olika servrar. Biografen är helt datoriserad vad gäller både visning och biljettsystem. Just nu visar Bio cosmopolite film 3 dagar i veckan: söndagar samt onsdagar och torsdagar. Någon enstaka vecka visas film även lördag eftermiddag. Vid större premiärer kan visningarna utökas något, likaså i samband med skollov då antalet föreställningar ökar markant såväl dag- som kvällstid.Biografen är stängd på sommaren från cirka 15 maj - 25 augusti.På onsdagar och torsdagar visar vi en föreställning vanligtvis kl.15.30 på eftermiddagen för t ex pensionärer eller skolor. Det är därför en stor fördel och tungt vägande om Du kan arbeta vardagar dagtid, även om det inte är ett absolut krav för tjänsten. Som biografanställd har du ett stort ansvar för lokalvården på biografen. Medan filmerna rullar sker ett kontinuerligt arbete med lokalvård i gemensamma utrymmen. Mellan föreställningar sker också städning i salongerna. Det finns ingen separat lokalvårdare vilket innebär att de som arbetar på bion har det fulla ansvaret för biografens lokalvård. Arbetet är alltså även fysiskt krävande. Det är fler personer som arbetar på biografen och ett arbetsschema görs upp.Tjänsten är att betrakta som ett extraarbete när man ser till omfattningen i timmar.Lön enligt kollektivavtal. Personliga fribiljetter till biografen.Minimiålder är 18 år för att arbeta på biografen, men vi ser gärna att du är äldre, eller kanske nybliven pensionär? Visa mindre

Vikarierande bibliotekarie för föräldralediga Amanda.

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Beskrivning av verksamheten Brandbergens bibliotek är ett kombinerat folk- och skolbibliotek. Placerat i Brandbergens centrum i nära anslutning t... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Beskrivning av verksamheten
Brandbergens bibliotek är ett kombinerat folk- och skolbibliotek.

Placerat i Brandbergens centrum i nära anslutning till service med goda bussförbindelser såväl mot Stockholm som till övriga kommundelar. Brandbergen är ett mångkulturellt miljonprogramsområde.

Här har du möjlighet att få arbeta i en utvecklande miljö med kunniga kollegor. Vi arbetar nära Brandbergens F - 9 skola och därför måste du också gilla att arbeta med både unga och gamla låntagare och besökare.

Inom Haninge kommun är det viktigt att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka. Här är bibliotekens verksamhet central, t ex vad gäller kunskapssökande och information.

Som bibliotekarie vill vi att du sätter besökaren i centrum och med din kunskap och kreativitet medverkar till att forma en verksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla.

Biblioteken i Haninge Kommun är HBTQ-certifierade. Brandbergens bibliotek arbetar aktivt med inkluderingsfrågor.
 

Ditt uppdrag
Förutom traditionellt biblioteksarbete kommer du också att arbeta med:

-  Återkommande lässtimulerande arbete.
- Ingå i arbetet med Bokstart, bland annat med hembesök.
- Ta emot skolklasser och ha kontakt med lärare.
- Samverka med olika andra aktörer.Dina kvalifikationer
Examen från bibliotekshögskola/informations- och biblioteksvetenskap.

Mycket god digital vana.

God svenska i tal och skrift.

Din kompetens
Du har ett gott bemötande, en vilja och intresse av att få medborgare att upptäcka biblioteket och vad det har att erbjuda. En av dina drivkrafter är att se andra människor växa, bland annat genom att arbeta läsfrämjande. Har du tidigare erfarenhet av arbete med Bokstart kan det vara meriterande. Under 2019 - 2021 kommer biblioteken i Haninge succesivt övergå till Dewey. Har du tidigare erfarenheter kring arbetet med övergång, eller i bibliotek som redan övergått till Dewey kan det också vara en merit för vikariatet.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

biografanställd till Bio Cosmopolite Brandbergen

Ansök    Aug 10    EUROSTAR AB    Biografmaskinist
Arbetet är förlagt till Bio Cosmopolite Brandbergen C. För att arbeta på biografen ska Du vara tekniskt lagd och ha god kännedom om datorer med kringutrustning. Du ska vara serviceminded och även vara bra på huvudräkning, vilket behövs i vissa situationer i kassan (underskatta inte detta då blir det garanterat problem). Du ska serva kunder snabbt då det kan komma mycket besökare på kort tid, kanske 50 personer på 15 minuter, och alltid eftersträva att för... Visa mer
Arbetet är förlagt till Bio Cosmopolite Brandbergen C. För att arbeta på biografen ska Du vara tekniskt lagd och ha god kännedom om datorer med kringutrustning. Du ska vara serviceminded och även vara bra på huvudräkning, vilket behövs i vissa situationer i kassan (underskatta inte detta då blir det garanterat problem). Du ska serva kunder snabbt då det kan komma mycket besökare på kort tid, kanske 50 personer på 15 minuter, och alltid eftersträva att föreställningar börjar i tid. Du måste alltså både mentalt och fysiskt kunna hantera att det står mycket folk i kö framför Dig och att du själv ska hantera den stressituationen.Det är viktigt att du som söker är van att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt. Det är en fördel om du bor i närheten av biografen. Eftersom biografen har relativt få anställda, är det viktigt att vara flexibel och att kunna hoppa in med kort varsel, vid t.ex. sjukdom. I biografarbetet som tar sin början 1 september, ingår att sköta det tekniska genomförandet av filmföreställningarna samt kassatjänst och lokalvård före/efter/under föreställningen. I tjänsten ingår också att hantera och förbereda kommande filmer som levereras digitalt via olika servrar. Biografen är helt datoriserad vad gäller både visning och biljettsystem. Just nu visar Bio cosmopolite film 3 dagar i veckan: söndagar samt onsdagar och torsdagar. Någon enstaka vecka visas film även lördag eftermiddag. Vid större premiärer kan visningarna utökas något, likaså i samband med skollov då antalet föreställningar ökar markant såväl dag- som kvällstid.Biografen är stängd på sommaren från cirka 15 maj - 25 augusti.På onsdagar och torsdagar visar vi en föreställning vanligtvis kl.15.30 på eftermiddagen för t ex pensionärer eller skolor. Det är därför en stor fördel och tungt vägande om Du kan arbeta vardagar dagtid, även om det inte är ett absolut krav för tjänsten. Som biografanställd har du ett stort ansvar för lokalvården på biografen. Medan filmerna rullar sker ett kontinuerligt arbete med lokalvård i gemensamma utrymmen. Mellan föreställningar sker också städning i salongerna. Det finns ingen separat lokalvårdare vilket innebär att de som arbetar på bion har det fulla ansvaret för biografens lokalvård. Arbetet är alltså även fysiskt krävande. Det är fler personer som arbetar på biografen och ett arbetsschema görs upp.Tjänsten är att betrakta som ett extraarbete när man ser till omfattningen i timmar.Lön enligt kollektivavtal. Personliga fribiljetter till biografen.Minimiålder är 18 år för att arbeta på biografen, men vi ser gärna att du är äldre, eller kanske nybliven pensionär? Visa mindre

Vikarierande bibliotekarie för föräldralediga Amanda.

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Beskrivning av verksamheten Brandbergens bibliotek är ett kombinerat folk- och skolbibliotek. Placerat i Brandbergens centrum i nära anslutning t... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Beskrivning av verksamheten
Brandbergens bibliotek är ett kombinerat folk- och skolbibliotek.

Placerat i Brandbergens centrum i nära anslutning till service med goda bussförbindelser såväl mot Stockholm som till övriga kommundelar. Brandbergen är ett mångkulturellt miljonprogramsområde.

Här har du möjlighet att få arbeta i en utvecklande miljö med kunniga kollegor. Vi arbetar nära Brandbergens F - 9 skola och därför måste du också gilla att arbeta med både unga och gamla låntagare och besökare.

Inom Haninge kommun är det viktigt att invånarnas delaktighet och inflytande i samhället ska öka. Här är bibliotekens verksamhet central, t ex vad gäller kunskapssökande och information.

Som bibliotekarie vill vi att du sätter besökaren i centrum och med din kunskap och kreativitet medverkar till att forma en verksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla.

Biblioteken i Haninge Kommun är HBTQ-certifierade. Brandbergens bibliotek arbetar aktivt med inkluderingsfrågor.
 

Ditt uppdrag

Förutom traditionellt biblioteksarbete kommer du också att arbeta med:

- Återkommande lässtimulerande arbete.
- Ingå i arbetet med Bokstart, bland annat med hembesök.
- Ta emot skolklasser och ha kontakt med lärare.
- Samverka med olika andra aktörer.

Dina kvalifikationer
Examen från bibliotekshögskola/informations- och biblioteksvetenskap.

Mycket god digital vana.

God svenska i tal och skrift.

Din kompetens
Du har ett gott bemötande, en vilja och intresse av att få medborgare att upptäcka biblioteket och vad det har att erbjuda. En av dina drivkrafter är att se andra människor växa, bland annat genom att arbeta läsfrämjande. Har du tidigare erfarenhet av arbete med Bokstart kan det vara meriterande. Under 2019 - 2021 kommer biblioteken i Haninge succesivt övergå till Dewey. Har du tidigare erfarenheter kring arbetet med övergång, eller i bibliotek som redan övergått till Dewey kan det också vara en merit för vikariatet.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Konstintendent

Ansök    Jul 3    Haninge kommun    Konstintendent
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Välkommen att utvecklas med oss Som konstintendent ingår du i enheten Verksamhet kultur och är en av tio medarbetare. Du arbetar nära konstpedago... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Välkommen att utvecklas med oss
Som konstintendent ingår du i enheten Verksamhet kultur och är en av tio medarbetare.

Du arbetar nära konstpedagog, intendent för offentlig konst samt servicepersonal. Din arbetsplats finns i Haninge kulturhus i centrala Handen. Kulturhusets verksamhet inkluderar konsthall, konstverkstad, rum för scenkonst, bibliotek och kafé.

Ditt uppdrag
Som konstintendent ansvarar du för utställningarna i konsthallen i Haninge kulturhus, pedagogisk verksamhet samt programverksamhet.

Dina arbetsuppgifter handlar framförallt om planering och genomförande av utställningarna i konsthallen. Du håller i kontakten med inbjudna konstnärer och leder arbetet med installation tillsammans med en utställningstekniker. Du ansvarar även för text, kommunikation och pedagogiskt program inför varje utställning samt genomförande av vernissage. Det finns stort utrymme för egna idéer då det är du som initierar och producerar utställningarna. Vi har en ambition att öka antal besök till konsthallen och skapa ett tätare nätverk kring konsten. I dina uppgifter ingår därför även att tänka strategiskt för att nå nya målgrupper, att finna samverkansformer samt publikarbete.

I tjänsten ingår även ansvar för konsthallens pedagogiska verksamhet med timanställda pedagoger tillsammans med vår konstpedagog. Du kommunicerar med dem om planering och ekonomi. Du administrerar även en krokikurs samt en publik konstvägg i kulturhuset. Du delar tillsammans med intendenten för offentlig konst ansvar för kommunens lösa konst vilket innebär regelbundna inventeringar och även inköp av konst till kommunens arbetsplatser.

Du kommer att samverka nära sakkunniga på konstområdet men även nära andra personer som arbetar med kultur i kommunen. Du ingår i gruppen Kultursamordnare vilket bland annat innebär att delta i möten om gemensamma kultursatsningar och att arbeta strategiskt kring kommunens kulturpolitiska program. Vi är en liten arbetsgrupp och det innebär att vi hjälps åt med både stora och små uppgifter som rör kulturen. Haninge kulturhus består även av ett bibliotek och vi samarbetar kring vårt gemensamma programutbud.

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och fördjupad erfarenhet av konstområdet. Du kommer att arbeta nära Kulturhusets övriga personal och även vara i kontakt med många externa parter och därför är det viktigt att du kan samarbeta. Administrativ förmåga och noggrannhet krävs för att klara uppgifterna. Du bör ha dokumenterade kunskaper om att installera och hantera konstverk. Att uttrycka sig väl i tal och skrift är en merit och vi ser gärna att du har publicerat texter om samtidskonst.

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Vår ordinarie konstintendent lämnar oss för nya utmaningar sista september och hoppas vi att du kan börja hos oss den 1 oktober.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i ljusa trevliga lokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti. Om du har frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ulrika Sten from den 5 augusti.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Spännande tjänst inom lakritsproduktion!

Ansök    Apr 10    Just Arrived    Produktionsassistent

Haupt lakrits grundades 2013 och kom till efter en sommarsemester på Island samma år. Grundarna av företaget blev inspirerade av islänningarnas förmåga att kombinera lakrits med choklad. Lagom till lakritsfestivalen i mars 2014 lanserade företaget sina två första produkter. Sedan dess har Haupt lakrits fortsatt att producera och lansera olika typer av lakritsprodukter som i dag säljs i hela skandinavien. Haupt lakrits målsättning är inte att bli störst ... Visa mer

Haupt lakrits grundades 2013 och kom till efter en sommarsemester på Island samma år. Grundarna av företaget blev inspirerade av islänningarnas förmåga att kombinera lakrits med choklad. Lagom till lakritsfestivalen i mars 2014 lanserade företaget sina två första produkter. Sedan dess har Haupt lakrits fortsatt att producera och lansera olika typer av lakritsprodukter som i dag säljs i hela skandinavien. Haupt lakrits målsättning är inte att bli störst men att bli bäst på det de gör.Haupt lakrits sköter till 90% sin egen produktion såväl som lagerhållning och paketering. Samtliga arbetsuppgifter är baserade på företagets fabrik i Jordbro. Haupt lakrits expanderar och söker en medarbetare som kan joina deras produktionsteam i Jordbro.Detta är en heltidstjänst med start omgående under tre månader till att börja med. Därefter finns det mycket god förutsättningar för att bli överrekryterad av företaget. Du kommer att arbeta måndag - fredag kl.07.00 - 16.00. Du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.Om tjänsten

Att arbeta i Haupt lakrits produktionsteam innebär att du kommer ingå i ett team med tre andra medarbetare. Du kommer att rotera mellan tre olika arbetsstationer, detta för att skapa effektivitet såväl som att själv utvecklas inom företaget. Du kommer att arbeta med:Produktionen av befintliga såväl som nya produkter. Detta innebär att du kommer få arbeta med framställandet av produkter, läsa recept, jobba med temperatur, tilluft och rotering. Du kommer att gå bredvid och läras upp under dina två första månader.Packning av produkter manuellt såväl som med hjälp av maskiner. Du kommer använda dig av påsmaskiner, vågar. En process som automatiseras mer och mer i och med företagets tillväxt.Orderhantering och lagerhållning av produkter, hålla kolla på packlistor, följesedlar, fraktsedlar och emballage. Det finns ett tydligt system för hur produkterna ska skickas ut.Vi söker dig som trivs med att jobba på ett företag i ständig förändring. Ett företag som arbetar i ett högt tempo och befinner sig på en tillväxtresa. Det är viktigt att du kan hantera stress och oväntade situationer. Vi ser att du har en positiv attityd, har lätt för att samarbeta såväl som att ta egna initiativ.Krav

Gärna har arbetat med hantering av livsmedel tidigare, har kunskap inom miljö och hygienhantering

Har en hög arbetsmoral

Engelska som arbetsspråk, meriterande om du pratar en del svenska

Meriterande om du har truckkort

Fördel om du har tillgång till egen bilDenna tjänst passar dig som har ett stort driv och hög arbetsmoral. Du är lösningsorienterad och trivs med frihet under ansvar. Det finns stora möjligheter för dig att vara med på en spännande tillväxtresa!Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Visa mindre