Lediga jobb som Kock, storhushåll i Haninge

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Pysslingen Förskolor i Haninge söker en kock vid behov

Är du utbildad kock och tycker om att arbeta flexibelt? Toppen! Just nu söker vi en kock som vid behov kan hoppa in i våra kök och laga måltider till våra barn på förskolorna. Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora. Om rollen Maten på förskolan är viktig för att b... Visa mer
Är du utbildad kock och tycker om att arbeta flexibelt? Toppen! Just nu söker vi en kock som vid behov kan hoppa in i våra kök och laga måltider till våra barn på förskolorna.

Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora.

Om rollen

Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen.

Som kock vid behov ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs därför att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. I Haninge har vi fyra förskolor, och därmed fyra kök, som du har möjlighet att arbeta i.

Inom Academedia och Pysslingen arbetar alla våra kök med utgångspunkt i vår centrala måltidspolicy, som är ett verktyg för att ha jämlik kvalitet både gällande maten vi serverar och vilka råvaror vi köper in. I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor, samtidigt som du utmanar barnens perspektiv på mat.

Rollen innebär ett ansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom att följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning, men även inköp av livsmedel enligt ramavtal. Som kock hos oss har du också ansvar för att barn med behov av specialkost eller anpassad kost serveras rätt kost.

Vi söker dig som:

• har kockutbildning samt praktisk erfarenhet.
• har kunskap om egenkontroll
• har kunskap om hantering/servering av specialkost
• är ansvarstagande och kvalitetsmedveten
• kan arbeta självständigt samt har förmågan att tillsammans med pedagogerna bidra till en fungerande verksamhet.
• har ett genuint intresse för matlagning och som vill erbjuda barn och vuxna möjlighet till spännande möten med mat och nya smakupplevelser.
• är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan.
• har goda kunskaper i svenska språket.
• kan arbeta med digitala verktygAnställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Haninge.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Vi arbetar med löpande urval, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta biträdande rektor Tinna Hardardottir via e-post: [email protected]

Vill du läsa mer om våra förskolor?

Baldersro

Björken

Lärkan

Orren

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ambitiös Kock till Innovitaskolan Rudan

Ambitiös kock till prisvinnande skolrestaurang Vi söker dig som har en längre erfarenhet, minst 5 år som kock och vill tillhöra vårt skolrestaurangsteam. Vi lagar all mat ifrån grunden där hållbarhet och och klimattänk alltid är i fokus. Vi lagar varje dag ca 1200 portioner och våra gäster är allt ifrån 1- 70 år, inräknat våra pedagoger. Tempot i köket är emellanåt högt och vi har alltid höga ambitioner där eleven är i fokus. Du behöver vara stresstålig... Visa mer
Ambitiös kock till prisvinnande skolrestaurang

Vi söker dig som har en längre erfarenhet, minst 5 år som kock och vill tillhöra vårt skolrestaurangsteam.

Vi lagar all mat ifrån grunden där hållbarhet och och klimattänk alltid är i fokus. Vi lagar varje dag ca 1200 portioner och våra gäster är allt ifrån 1- 70 år, inräknat våra pedagoger. Tempot i köket är emellanåt högt och vi har alltid höga ambitioner där eleven är i fokus. Du behöver vara stresståligt och ha en mycket god samarbetsförmåga samt vara lösningsorienterad.

Vi tillagar även frukost och mellanmål till skolans fritidshem. Eftersom vår skola är en certifierad ”Generation PeP skola” är det självklart att kosten är prioriterad hos oss då vi månar om våra elevers och pedagogers hälsa. Vi serverar därför en varierad och näringsrik mat, där måltiderna lagas från grunden.

Du har ett genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har god förståelse för hur olika människor skall bemötas.

Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och tar eget ansvar, har god organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta.
Du kommer gärna med idéer och förslag och är inte rädd för att prova nytt.

I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en pressad miljö samtidigt som du kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd.

Du bör också ha goda kunskaper om livsmedelshygien, HACCP och egenkontroller.
Då vi har många elever med specialkost så behöver du ha god kunskap om detta.

För oss är det viktigt att vi är en skolrestaurang som syns och är goda förebilder. Vårt arbete har gjort att vi sedan starten 2020 har vunnit två priser i White guide Junior och vi har varit nominerade varje år.

Du behöver ha goda färdigheter i svenska i både tal och skrift. Det är fördel om du har körkort.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning

Om verksamheten:

Innovitaskolan Rudan är en grundskola som ligger i Handen, Haninge kommun. Här går ca 1000 elever från förskolan till årskurs 9 med tillhörande fritidshem. På skolan finns drygt 100 anställda. Hos oss är det en familjär känsla med ett tillåtande klimat, där alla känner alla.

Vi arbetar efter ledorden “Trygga barn lära bäst”. Eleven är alltid i fokus hos oss och beslut grundar sig utifrån deras behov. Undervisningen är varierad och utmanande med arbetsmetoder där vi har stort fokus på studiero och tillgängliga lärmiljöer.

Skolan har en aktiv elevhälsa och vi tror på ett nära samarbete med hemmet. Hälsa och rörelse är centralt för oss och en naturlig del av vår verksamhet.

Vi erbjuder välorganiserad fritidsverksamhet med många olika aktiviteter. På Innovitaskolan Rudan ser vi lärandet som en process och arbetar med heldags lärande vilket innebär att skolan och fritidsverksamheten samverkar dagligen. Visa mindre

Vi söker kockar som vill jobba i Vårt kök i sommar

Ansök    Feb 27    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat.

Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål. Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 750 dagportioner , i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.

 

Ditt uppdrag

 

Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våra gäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:

• Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster. Oftast från råvara.

• Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.

• Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.

• Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial

• Genomföra daglig rengöring av köket

• Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen

 

Det här söker vi hos dig

För att passa i tjänsten som kock ska du ha:

• Kock- eller storköksutbildning

• Erfarenhet från arbete i storkök

• Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster

• Utbildning i livsmedelshygien

 

Din kompetens

Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Välkommen med din ansökan intervjuerna kommer att ske löpande.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Kock Sökes till Lunchrestaurang

Ansök    Nov 18    Daca & Aca HB    Kock, storhushåll
Vilka vi är: Vårt företag är grundat 2016 och vi har drivit några olika Lunchrestauranger genom åren bl. a Lissma park, Restaurang Daca & Aca i Huddinge. Vårt koncept: Servera goda portioner av Svenska husman samt mat från Serbien och omvärlden. Nu söker vi en driven kock med några års erfarenhet inom Svensk husman samt Serbisk mat till vårt team i Jordbro. Är du den vi söker skicka ansökan på [email protected] Senast 2023-11-29 Visa mer
Vilka vi är:
Vårt företag är grundat 2016 och vi har drivit några olika Lunchrestauranger genom åren bl. a Lissma park, Restaurang Daca & Aca i Huddinge.
Vårt koncept:
Servera goda portioner av Svenska husman samt mat från Serbien och omvärlden.
Nu söker vi en driven kock med några års erfarenhet inom Svensk husman samt Serbisk mat till vårt team i Jordbro.
Är du den vi söker skicka ansökan på [email protected]
Senast 2023-11-29 Visa mindre

Kock till förskolekök i Brandbergens förskolor

Ansök    Dec 13    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Ditt uppdrag Göra maten till en helhetsupplevelse och lägga en grund till sunda matvanor. Det sägs ofta att det är köket som är hemmets hjärt... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Ditt uppdrag
Göra maten till en helhetsupplevelse och lägga en grund till sunda matvanor.

Det sägs ofta att det är köket som är hemmets hjärta. Och så vill vi att köket ska upplevas i förskolan.


I arbetet ingår; de vanliga förekommande arbetsuppgifterna i ett kök, att laga mat från grunden, planera och publicera matsedel i vår digitala plattform Unikum, beställa varor (digitalt) samt kontakt med leverantörer. Vidare ska du klara av att hantera specialkost, servering, bakning och varmhållning samt diskning och städning av kök. Det är viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt sätt samt har kunskap om och kan arbeta efter gällande riktlinjer, såväl nationella som lokala.

Det här söker vi hos dig
Utbildad kock och även med en pedagogisk utbildning eller motsvarande. Har du en kreativ ådra, där du ser det som viktigt att måltiden både smakar bra men även ska se inbjudande ut, så är du kanske den vi söker.

Du har kunskap om måltidspedagogik, samt är ansvarsfull, initiativrik och har en stor flexibilitet. Du har lätt för att samarbeta men även för att arbeta självständigt och vill med stor glädje och engagemang vara med att utveckla kökets roll på våra förskolor. Du ska kunna ta ansvar för att barnen får en god näringsrik och varierande kost serverad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Därför är det viktigt att du som person har kost och hälsa i fokus. Vi strävar efter att hela tiden förbättra vår verksamhet och därför är det viktigt att du kan samarbeta med barn, personal och i vissa fall även med våra vårdnadshavare.

Frukost, lunch och mellanmål tillagar du och serverar till ca 80 barn och 20 pedagoger. På den här förskolan har vi två kommungemensamma resursavdelningar där det krävs att det serveras specialkost utifrån enskilda barns behov och allergier. Detta medför att du bör ha stort intresse, kunskap om, samt vara öppen för olika slags specialkost.

Vi strävar efter att erbjuda lunch som uppfyller de krav som ställs utifrån direktiv från koststrateg i kommunen. Bland annat serveras vegetarisk lunch två till tre gånger i veckan, så därför ser vi gärna att du har kunskap i att tillaga vegetariska måltider. Det ingår även att dagligen servera specialkost som är likvärdig den mat som serveras för dagen.

Du bör även ha ett öppet sinne för att vilja vidareutvecklas samt öka dina kunskaper runt måltidspedagogik och förskolans arbetssätt.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdkuponger, arbetskläder, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Köken har reflektion en gång i veckan samtidigt som de andra kockarna i förskoleområdet. En del av reflektionstiden sker tillsammans med övriga kockar där ni samtalar bl.a. kring kökens likvärdighet i området, planerar matsedel och måltider inför traditioner, men även deltar i andra forum på den egna förskolan. Köken har gemensam planeringsdag varje termin.

Möten ett par gånger per termin med kommunens förskole- och skolkockar anordnad av kommunens koststrateg.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Kock till HagaLyckebyskolan

Ansök    Dec 5    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 850 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och na... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 850 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker nu en kock som vill vara med och bidra till att ge barn och ungdomar positiva matupplevelser.

Ditt uppdrag

Som kock ska du brinna för mat, service och kvalitet. Hos oss lagar du välbalanserad kost från grunden. I dina primära arbetsuppgifter ingår också sedvanliga uppgifter i ett skolkök så som t ex tillagning av specialkost, servering, salladsberedning, disk och städ.

Du har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, service och kvalitet, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Din kompetens

Vi söker dig som har stor social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo utan att minska på kvalitén. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer. Inköp i Proceedo ses även det som meriterande. 

 

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Kock/kokerska till högstadieskola

Ansök    Nov 16    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Har du erfarenhet och är utbildad kock/kokerska? Är du därtill intresserad av barns lärandeprocess och utveckling? Då är detta en chans för dig ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Har du erfarenhet och är utbildad kock/kokerska? Är du därtill intresserad av barns lärandeprocess och utveckling? Då är detta en chans för dig att få arbeta med både och!

Vi söker en mycket duktig kock/kokerska till vårt skolkök som ska laga mat till våra elever och personal i ett nära samarbete med övrig skolmåltidspersonal.

Varje dag serverar vi ungefär 600 lunchportioner och utöver det även frukost till de elever och personal som önskar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (90%).

Söderbymalmsskolan är en stor skola med årskurserna 7 - 9 och här går cirka 520 elever. Vi har även en kommungemensam lärstudio. Vi har en stor skolrestaurang med ett eget tillagningskök. Våra nya ljusa moderna lokaler finns centralt i Haninge med möjlighet till avgiftsbelagd parkering och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, bussar samt till Handens pendeltågstation, endast 23 minuter från Centralen. Haninge kommun erbjuder sina anställda friskvårdskuponger och det finns ett välutrustat gym i kommunhuset som ligger 500 meter från skolan och som är gratis för kommunanställda.

Beskrivning av personalgruppen

På skolan arbetar ca 75 personal. I arbetsplatsundersökningar framkommer tydligt att trivseln på skolan är hög, vårt förhållningssätt till varandra nämns som en av faktorerna till detta. 

Ditt uppdrag

Tillsammans med skolans kock med samordningsansvar kommer du att vara en av nyckelpersonerna i köket. Du ansvarar för att tillhandahålla goda, näringsriktiga och klimatsmarta måltider som självklart är säkra. I tjänsten medverkar du i alla förekommande arbetsuppgifter i köket som menyplanering, beställningar, tillagning, servering, salladsberedning och disk. Du är en ambassadör för köket som vill involvera elever och pedagogisk personal i måltiderna.

Som kock ansvarar du för att följa våra gemensamma riktlinjer, utbud och arbetsrutiner för det dagliga arbetet i köket. Du säkerställer att våra elever och pedagoger får näringsriktig och god mat samtidigt som du ger dem en positiv måltidsupplevelse ihop med skolans personal. I arbetet ingår att tillaga och servera goda, näringsrika och hållbara måltider inklusive specialkoster. Du ansvarar för att köket är rent och följer vårt egenkontrollprogram. Du medverkar vid skolans menyplanering. Vi har som mål att all mat lagas från grunden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stor samarbetsförmåga, är engagerad och orädd för att ta i. Vi söker dig som vill vara med att utveckla måltiderna med visionen Tillsammans skapar vi klimatsmart matglädje för alla. Efter givna resurser strävar du alltid efter högsta kvalitet på måltiden som serveras, drivs av ett genuint intresse för mat och smaker och har öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ser möjligheter snarare än problem och sätter självklart matgästens bästa i första hand. Vi ser att du är flexibel, kan ta initiativ och arbeta både tillsammans med andra och självständigt. Du måste ha kunskap om specialkost utifrån allergier.

Du har utbildning inom storhushåll. Du har erfarenhet av arbete i skolkök. Du behöver ha god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som är flexibel, lyhörd, nyfiken, serviceinriktad och van att självständigt organisera sitt arbete. Vi söker dig som är ödmjuk och omtänksam, vilket ska synas i ditt bemötande av såväl elever som personal.

Du ska kunna uppvisa godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-11-14

Tillsättning av tjänsten är under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Anställning från och med 2024-01-08 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Therese Gärde, rektor (08-6067706 eller [email protected]) Fackliga företrädare nås via växeln 606 70 00. 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Kock till Berga Slott i Haninge

Ansök    Aug 17    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Tillsvidare, heltid 100% / Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Vi söker nu passionerad kock till Berga Slott i Haninge. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer också att vara delaktig i inventering. Om Restaurang Berga Slott Restaurang Berga Slott är beläget på Berga i Haninge. Må... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100% / Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Vi söker nu passionerad kock till Berga Slott i Haninge. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer också att vara delaktig i inventering.

Om Restaurang Berga Slott

Restaurang Berga Slott är beläget på Berga i Haninge. Måndag-fredag serveras en tvårätters lunchbuffé för ca 100-150 gäster. Utöver detta förekommer det vissa högklassiga middagar. Normal arbetstid 7 – 16 måndag till fredag, med viss flexibilitet i samband med middagar. Vi tillämpar årsarbetstid.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt måste du vara svensk medborgare då verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll.

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Kock till HagaLyckebyskolan

Ansök    Aug 1    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 850 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och na... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 850 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Då en av våra medarbetare går på tjänstledighet under höstterminen, söker vi nu en vikarierande kock som vill vara med och bidra till att ge barn och ungdomar positiva matupplevelser.

Ditt uppdrag

Som kock ska du brinna för mat, service och kvalitet. Hos oss lagar du välbalanserad kost från grunden. I dina primära arbetsuppgifter ingår också sedvanliga uppgifter i ett skolkök så som t ex tillagning av specialkost, servering, salladsberedning, disk och städ.

Du har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, service och kvalitet, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Din kompetens

Vi söker dig som har stor social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer. Inköp i Proceedo ses även det som meriterande. 

 

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Vikingaskolan söker en kock

Ansök    Jun 12    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vikingaskolan söker en kock Vikingaskolan är en skola som ligger i centrala Haninge som ligger i nära anslutning till både grönområden, kulturu... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Vikingaskolan söker en kock

Vikingaskolan är en skola som ligger i centrala Haninge som ligger i nära anslutning till både grönområden, kulturutbud och kollektivtrafik.

På skolan går ca 580 elever och vi är ca 80 medarbetare. Skolan erbjuder skol- och fritidsverksamhet från F-3 och skolverksamhet för elever i åk 4-6. På Vikingaskolan har vi höga förväntningar på alla elever och utgår från att alla elever gör rätt om de kan.

Skolans vision: En trygg skola med fokus på lärande där varje elev får tilltro till sin egen förmåga!

Skolans kök

Som kock i skolans kök ingår du i ett team om fem personer som leds av en köksansvarig. Tillsammans lagar teamet lunch till elever och personal på skolan samt till en förskola i närområdet. Utöver detta förbereder och serveras frukost till alla elever samt mellanmål till eleverna inom fritidshemmet. Maten lagas från grunden och vår målsättning är att skapa en varierad kost som uppskattas alla.Ditt uppdrag

För oss är det viktigt att du har en kärlek till maten där du inspireras av att laga måltider från grunden. Ett gott samarbete är viktigt samt att du är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Som person är du självgående, stresstålig, flexibel och inte rädd “för att hugga i” när så behövs. Du är lösningsfokuserad och har ett högt kvalitetstänk och strävar efter att erbjuda bästa möjliga service.

Som kock i skolans kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våra gäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter såsom:

Tillsammans med eller på uppdrag av köksansvarig planera, bereda och tillaga måltider, oftast från råvara.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunens riktlinjer och policy.

Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel

Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial

Genomföra daglig rengöring av köket

Bidra till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen

Det är av stor vikt att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaperKvalifikationer

Du skall ha erfarenhet av arbete som kock och då gärna i skolkök

Goda kunskaper i svenska språketDet här kan vi erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig kompetenta och engagerade kollegor som har ett nära och mycket bra samarbete med varandra. Verksamheten bedrivs i nybyggda fina och ljusa lokaler som varit i bruk sedan HT 2018.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid och friskvårdsbidrag samt möjlighet till semesterväxling.

Villkor

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Vid frågor kontakta

Petra Ek

Rektor

[email protected]

Vikingaskolan

Haninge kommun

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Kökschef och Kock (kombinerad tjänst) sökes till Fredrika Bremergymnasiet

Ansök    Apr 14    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss Fredrika Bremergymnasiet finns i moderna och fina lokaler i centrala Handen. Här finns 13 nationella program ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss
Fredrika Bremergymnasiet finns i moderna och fina lokaler i centrala Handen.

Här finns 13 nationella program och många utbildningar. Fredrika Bremergymnasiet är en av landets största gymnasieskolor med en nästan unik bredd av utbildningar och samlad kompetens. Här finns ungefär 2000 elever och 220 anställda. 

Ditt uppdrag
Kökschef och Kock (kombinerad tjänst)
Vi söker en passionerad och erfaren kock som har en dokumenterad kockutbildning och erfarenhet av chefskap. Du kommer att ansvara för tillagning av hälsosam och smakfull mat för att säkerställa att höga hygienstandarder upprätthålls. I den andra halvan av tjänsten kommer du att arbeta som Kökschef och ansvarar för att leda ett team som är fördelat på två restauranger.

Som Kökschef förväntas du ha erfarenhet av att leda en grupp medarbetare, samt ha förmågan att motivera och inspirera dem. Du kommer också att ansvara för att säkerställa att alla riktlinjer och rutiner följs och att våra restauranger håller en hög standard, därför måste du också ha en god kunskap om säkerhet, hygien och hälsopraktiker i köket.

Vi söker en person med ledarerfarenhet, stresstålighet, problemlösare, organisatoriska förmågor och en passion för mat och hygien. Vi vill att du har en god kommunikation och samarbetsförmåga för att kunna samarbeta med medarbetare, elever och föräldrar.

Vi söker en person som är en problemlösare, har en god kommunikationsförmåga och har förmågan att arbeta under tidspress. Du måste också ha god kunskap om säkerhet, hygien och hälsopraktiker i köket.

Intresserade kandidater ska skicka in sin ansökan tillsammans med en detaljerad meritförteckning och referenser till [kontaktinformation]. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Kock till Restaurang MR Yggdrasil Haninge

Ansök    Jun 13    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Heltid 100%, start 1 augusti el. enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi två passionerade kockar som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svi... Visa mer
Heltid 100%, start 1 augusti el. enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Nu söker vi två passionerade kockar som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Restaurang MR Yggdrasil

MR Yggdrasil är en militärrestaurang där vi dagligen serverar frukost, lunch, middag samt kvällsmål. Det förekommer även vissa representationsmiddagar samt catering. Vi serverar ca 500-800 portioner per måltid. Som kock arbetar du normalt sett dagtid måndag-fredag med helgtjänst dagtid ca var fjärde helg.

Då vi är verksamma inom ett skyddsobjekt så är det krav på att du är svensk medborgare.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

JENSEN grundskola Tungelsta söker kock med intresse för hälsosam mat

Ansök    Mar 20    Jensen Education AB    Kock, storhushåll
Nu söker JENSEN grundskola Tungelsta en erfaren kock med intresse för hälsosam mat! Hösten 2022 startade vi en helt nybyggd grundskola i Tungelsta, Haninge kommun. Skolan är belägen i en vacker lantlig miljö med småstadskänsla och har eget tillagningskök. Första året har vi erbjudit plats för elever från förskoleklass till årskurs 6. Hösten 2023 kommer vi i vår utökning erbjuda plats för elever från åk. F-8. Detta söker vi Vi söker nu dig som har ett brin... Visa mer
Nu söker JENSEN grundskola Tungelsta en erfaren kock med intresse för hälsosam mat! Hösten 2022 startade vi en helt nybyggd grundskola i Tungelsta, Haninge kommun. Skolan är belägen i en vacker lantlig miljö med småstadskänsla och har eget tillagningskök. Första året har vi erbjudit plats för elever från förskoleklass till årskurs 6. Hösten 2023 kommer vi i vår utökning erbjuda plats för elever från åk. F-8.

Detta söker vi
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för att laga en god, varierad och hälsosam kost. Du vill ge eleverna möjlighet till nya smakupplevelser och känslan av att mat är något både roligt och gott!

Arbetet i köket är både självständigt och mycket socialt, den som lagar mat är en viktig person och du ska känna dig som en del av verksamheten. Du är en kreativ och idérik matlagare som tycker om att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och har stor samarbetsförmåga med både barn och vuxna.

Du har kockutbildning, eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. En förutsättning för att klara arbetet är att du är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper om allergier, specialkost, näringslära och god hälsa. Viktigt är också att du är flexibel och självgående då arbetet kan innebära snabba förändringar. Grundläggande datorkunskap är nödvändigt.

Arbetsuppgifter
Arbetet innehåller både planering och förberedelser av frukost, mellanmål och lunch. Du ansvarar för att maten fylls på och att serverings enheterna i matsalen är rena, både under lunchen men också efter lunch. Vidare ansvarar du för specialkost vilket innebär att det är viktigt att ha kunskap om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att elever som till exempel har en allergi får säkrad och bra kost. Uppföljning och egenkontroller ingår i rollen och du förväntas kunna skapa bra rutiner som följer de regler som gäller för livsmedelshantering såsom att kylar, köksutrymmen och maskiner är i bra skick och rena enligt HACCP standard.

Du kommer även assistera köksmästaren som är din närmsta chef och ta ansvar för att driften sköts under vissa lovdagar och semesterperioden.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering vid JENSEN grundskola Tungelsta. Tillträde i juli/augusti eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem.  Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Christian Johansson på [email protected] 

Om JENSEN

JENSEN education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med förtroendet att utbilda drygt 16 000 elever inom fem olika områden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt yrkeshögskola. JENSEN grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och ägare, och står för långsiktighet, kvalitet och ansvarstagande. Utbildningskonceptet ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet. Visa mindre

Kock, timvikarie till Höglundaskolan

Ansök    Apr 12    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vill du ha ett extrajobb eller vill du kanske jobba lite medan du pluggar? Då kan du med erfarenhet av arbete i skolkök få jobba med oss i köket... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Vill du ha ett extrajobb eller vill du kanske jobba lite medan du pluggar? Då kan du med erfarenhet av arbete i skolkök få jobba med oss i köket på Höglundaskolan! 

Vi behöver hjälp redan i sommar, men har vidare behov av en trygg och arbetsvillig person som kan hoppa in vid behov.

Höglundaskolan är en F-6-skola och hos oss finns även en förskola. Som kock hos oss ingår du i ett arbetslag  på fyra personer som leds av köksföreståndaren. Tillsammans lagar ni lunch till ca 600 personer och därutöver bereder frukost och mellanmål till fritidshemmet.


För oss är det viktigt att du har en kärlek till maten där du inspireras av att laga måltider från grunden. Gott samarbete är viktigt för dig och med omtanke och glädje bidrar du stort till ett positivt arbetsklimat. Du är van vid tempoväxlingar och är självklart stresstålig och inte rädd för att hugga i när så behövs. Som person är du även van att ta egna initiativ och är flexibel i ditt arbete där du har ett högt kvalitetstänk och strävar efter att erbjuda bästa möjliga service. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket. 

En stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 
 

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Vi söker kockar som vill jobba i Vårt kök

Ansök    Mar 30    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat.

Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål. Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 750 dagportioner , i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.

 

Ditt uppdrag

 

Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våra gäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:

• Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster. Oftast från råvara.

• Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.

• Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.

• Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial

• Genomföra daglig rengöring av köket

• Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen

 

Det här söker vi hos dig

För att passa i tjänsten som kock ska du ha:

• Kock- eller storköksutbildning

• Erfarenhet från arbete i storkök

• Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster

• Utbildning i livsmedelshygien

 

Din kompetens

Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Välkommen med din ansökan intervjuerna kommer att ske löpande.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Bli kock som konsult med möjlighet till välbetalda och spännande uppdrag

Hej och hjärtligt välkommen att bli konsult som kock tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar och förmedlar med professionella, ambitiösa och jordnära kockar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de kockar vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi o... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen att bli konsult som kock tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar och förmedlar med professionella, ambitiösa och jordnära kockar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de kockar vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra kockar.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och mycket personligt bemötande samt en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som kock är vi också ett företag som alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående både för stunden och i längden!
Vilken typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen samarbetar vi med en lång rad restauranger, barer och caféer runt om i hela Sverige. Dessutom samarbetar vi med både en lång rad skolor, förskolor, äldreboenden och andra verksamheter som är i behov av både kockar och serveringspersonal. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad spännande konsultuppdrag oavsett vad du är intresserad av! Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden uppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam gentemot det offentliga och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom restaurangbranschen. Vi arbetar även med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där såväl det offentliga som det privata näringslivet är våra kunder.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag så vi får möjligheten att lära känna dig och dina idéer kring din egen framtid närmare! Visa mindre

Nya Vega förskola söker kock med barnens bästa i fokus

Ansök    Mar 7    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Äntligen öppnar vi vår nya konceptförskola Vega förskola! Nu söker vi dig som är en kock med höga ambitioner och som älskar att laga framtidens... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Äntligen öppnar vi vår nya konceptförskola Vega förskola!
Nu söker vi dig som är en kock med höga ambitioner och som älskar att laga framtidens mat.

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Är du en kock med höga ambitioner och drivkraft, som älskar att laga framtidens mat på hög nivå? Perfekt, då tycker vi att du ska söka tjänsten som kock hos oss i Norra Handens förskoleområde.

Haninge kommun är i en utvecklingsfas gällande kost och hälsa och i vårt område vill vi ta våran mat till nya höjder tillsammans med kök, barn och pedagoger. 

Ditt uppdrag

Du får vara med att starta upp och utveckla köket i en ny förskola som slår upp portarna 7/8. I vårt kök får du äran att förgylla våra dagar med lockande dofter och nya smakupplevelser. Vi vill att Du ska lägga en grund för sunda matvanor och är fantasirik vad det gäller tillagning av sallader och grönsaker till måltiderna.

Det är viktigt att du gör alla måltider till en helhetsupplevelse och speciellt lunchen till en lustfylld upplevelse för våra barn!

Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden till förskolan med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror. Du kommer att laga frukost, lunch och mellanmål till ca. 150 barn och 25 pedagoger. Då vi äter vegetarisk lunch minst en gång i veckan ser gärna att du har ett stort intresse och kunskap i att laga varierad vegetarisk kost. Det ingår också att dagligen laga specialkost som är likvärdig det som serveras för dagen.

Du ansvarar även för livsmedelshygien och egenkontroll samt daglig städning av köket. Du har också ansvar för att göra livsmedelsbeställningar (digitalt enligt kommunens inköpsrutin) samt att följa givna budgetramar. Du tar även emot matleveranser.

Du skapar veckans matsedel själv utifrån kommunens riktlinjer som är framtagna av kommunens koststrateg i samråd med kökspersonal. 

Då vill skapa en ny identitet kring måltider på våra förskolor vill vi även att du har daglig kontakt med barn och personal och därför är det viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan. Vi vill att köket ska integreras med den pedagogiska verksamheten där du ser dig som kollega till pedagogerna och en del av den pedagogiska verksamheten.

Dina kvalifikationer

Utbildad kock på gymnasienivå med erfarenhet från yrket egenkontroll- och HACCP certifierad goda kunskaper om specialkost du är kommunikativ och kan utrycka dig både muntligt och skriftligt god datorvana med glädje och engagemang vill vara med att utveckla kökens roll på våra förskolor

Din kompetens

Du ska vara en person som har kost och hälsa i fokus och som kan ta ansvar för att barnen får en god, varierad och näringsriktig kost servad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Vi strävar efter att hela tiden förbättra och fördjupa vår verksamhet och därför är det viktigt att du har ett öppet sinne med kunskaper om måltidspedagogik och förskolans arbetssätt.

Vi erbjuder dig

- arbetskläder
- friskvårdsbidrag
- köksmöten tillsammans med chef och de andra kockarna                                     
där ni bl.a. samtalar kring kökens likvärdighet i vårt förskoleområde.
- möten med kommunens kockar anordnade av kommunens koststrateg ett par tillfällen om året
- klämdagar
- gratis gym i Kommunhuset

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Kock till Restaurang Kapsylen i Jordbro

Ansök    Feb 23    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang Kapsylen Jordbro Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad ... Visa mer
Kock till Restaurang Kapsylen Jordbro

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurang Kapsylen
Kapsylen är en liten restaurang som endast har vår kunds gäster. Vi är ett arbetslag som hjälps åt med matlagning, portionering, menyplanering, egenkontroll, catering, disk och andra vanligt förekommande uppgifter i restaurang.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock till HagaLyckebyskolan

Ansök    Nov 7    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 800 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och na... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 800 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker nu en kock som vill vara med och bidra till att ge barn och ungdomar positiva matupplevelser.

Ditt uppdrag

Som kock ska du brinna för mat, service och kvalitet. Hos oss lagar du välbalanserad kost från grunden i ett av våra två tillagningskök. I dina primära arbetsuppgifter ingår också sedvanliga uppgifter i ett skolkök så som t ex servering, salladsberedning, disk och städ.

Du har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, service och kvalitet, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Din kompetens

Vi söker dig som har stor social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer. Inköp i Proceedo ses även det som meriterande. Visa mindre

Kock (timvikarie) till HagaLyckebyskolan

Ansök    Jan 27    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 800 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och na... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 800 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker nu timvikarierande kock som vill vara med och bidra till att ge barn och ungdomar positiva matupplevelser.

Vi söker dig som har utbildning som kock inom hotell och restaurang. Du är kunnig och kreativ och har ett stort intresse för matlagning, det bedömer vi är en förutsättning för framgång i arbetet. I dina primära arbetsuppgifter ingår förutom tillagning av mat från grunden också sedvanliga uppgifter i ett skolkök så som t ex servering, salladsberedning, disk och städ. 

Du har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, service och kvalitet, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.

Din kompetens

Vi söker dig som har stor social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer. Visa mindre

Kock till Restaurang Skeppet Muskö

Ansök    Nov 25    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang Skeppet, Muskö, Haninge kommun Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en... Visa mer
Kock till Restaurang Skeppet, Muskö, Haninge kommun

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet och gästupplevelser.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang Skeppet
Skeppet ligger på militärt område på Muskö ca 1 mil norr om Nynäshamn i Stockholms södra skärgård. Det går att köra bil hela vägen och du behöver ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna arbeta alla arbetspass. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag 7 dagar i veckan och kvällsbeställningar förekommer. På restaurangen ingår du i ett gäng med 10 personer som varje dag hjälps åt att skapa en bra upplevelse.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock till förskolan Björken

Kock till Pyssling förskola i Haninge Är du en utbildad kock som brinner för att servera god, näringsriktig, inspirerande och hälsofrämjande maträtter till dina gäster? Gillar du dessutom tanken på att erbjuda just detta till de viktigaste gästerna som man kan ha? Då är det här tjänsten för dig! Förskolan Björken ligger i ett naturområde i Haninge, med närhet till både Slätmossens naturpark, Rudan, bibliotek och kulturhuset. Vår närmiljö, gård och innemi... Visa mer
Kock till Pyssling förskola i Haninge

Är du en utbildad kock som brinner för att servera god, näringsriktig, inspirerande och hälsofrämjande maträtter till dina gäster? Gillar du dessutom tanken på att erbjuda just detta till de viktigaste gästerna som man kan ha? Då är det här tjänsten för dig!

Förskolan Björken ligger i ett naturområde i Haninge, med närhet till både Slätmossens naturpark, Rudan, bibliotek och kulturhuset. Vår närmiljö, gård och innemiljö inbjuder till lek, lärande och utforskande. I husets hjärta finner man köket. Här finns stora möjligheter att utveckla barnens smakuniversum och erbjuda dem en god start i livet samt en sund relation till mat, hälsa och hållbarhet

Mat är så mycket mer än bara näring. Våra kockar utgår från Academedias måltidspolicy som ligger till grund för vår kvalitetssäkring i våra kök. Vi erbjuder kompetensutveckling inom ditt yrkesområde flera gånger per år samt nätverksträffar med andra kockar i samma roll som din. Förskolan har 110 barn samt 20 pedagoger och är åldersindelad i 6 grupper där varje grupp äter på respektive avdelning. Förskolan erbjuder dagligen frukost, lunch och mellanmål samt specialkost till de barn som behöver. Förskolan har en hälsoprofil som färgar både den pedagogiska verksamheten och vad som serveras och samarbetar med bland annat Fredags Fys Sverige för att lyfta den viktiga frågan om daglig rörelse.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från kockrollen, gärna från restaurangvärlden. Ser kost och näring som ett intresse både privat och i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete och gärna delar med dig av hur just Du kan tillföra en viktig del i just detta. För att trivas som kock hos oss ligger det i din natur att kunna organisera din arbetsdag så väl att den passar barngruppen och du arbetar självständigt. Inköp, menyplanering, kvalitetskontroll, ekonomi, städning av köket och egenkontroll är en naturlig del av det dagliga arbetet. Du ser barnen som dina gäster och möter dem med glädje, acceptans och vänlighet. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan arbeta med digitala verktyg. Tjänsten som ska tillsättas i mitten av augusti och är förlagd dagtid, måndag-fredag och på 100%. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om du har några frågor om tjänsten kan du alltid ställa dem till biträdande rektor Tinna Hardardottir som du når på 076-254 22 53 alternativt [email protected] eller rektor Jessica Wingenfeldt, 072-504 04 61 alternativt [email protected]

Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat. Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och just denna tjänst.

Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

Pysslingen Förskolor är del av AcadeMedia koncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Pysslingen Förskolor har ca 3 000 anställda och består av 125 förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne och Halland som varje dag välkomnar ca 9 000 barn.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster Visa mindre

Kock till Restaurang MR Yggdrasil i Västerhaninge

Ansök    Aug 1    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang MR Yggdrasil , Västerhaninge Omfattning: Heltid 100 % Varaktighet: Tillsvidare Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem ... Visa mer
Kock till Restaurang MR Yggdrasil , Västerhaninge

Omfattning: Heltid 100 %

Varaktighet: Tillsvidare

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Yggdrasil

MR Yggdrasil ligger utanför Västerhaninge i Haninge kommun och tillhör Haningegarnison Berga.

Det är en stor militär restaurang där vi serverar mat i matsal , utskick i matlådor och i isokärl.

Du behöver kunna arbeta snabbt och effektivt och gärna arbetat med storkök , stora portioner.

Vi arbetar även med catering av rätter och bufféer.

Vi har ca: 300-500 lunch och serverar även frukost , middag och kvällsmål i matsalen, även finare middagar.

Vi har öppet från 0630 -2130 alla dagar i veckan året om.

Vi arbetar på rullande schema så arbete sker både lunch, kväll och helg.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock sökes

Haninge Montessoriskola är en liten, populär och charmig skola med förskola, fritidshem och grundskola årskurs F-5. Vi har funnits i över 20 år, och erbjuder glada, nyfikna barn, nöjda, engagerade vårdnadshavare, positiv och skicklig pedagoger, korta beslutsvägar. Då vår ansvariga kock kommer vara borta från verksamheten från den 6 dec till den 17 jan, eventuellt möjlighet till förlängning. Söker vi nu dig som: Är van att arbeta i ett storkök. Har erfare... Visa mer
Haninge Montessoriskola är en liten, populär och charmig skola med förskola, fritidshem och grundskola årskurs F-5. Vi har funnits i över 20 år, och erbjuder glada, nyfikna barn, nöjda, engagerade vårdnadshavare, positiv och skicklig pedagoger, korta beslutsvägar.


Då vår ansvariga kock kommer vara borta från verksamheten från den 6 dec till den 17 jan, eventuellt möjlighet till förlängning. Söker vi nu dig som:
Är van att arbeta i ett storkök.
Har erfarenhet av specialkost och att hantera allergier.
God vana i att planera upp en varierande och näringsrik veckomeny.
Van att göra beställningar.
God vana av att tillämpa HACCP med egenkontroller samt hygienrutiner.
Är engagerad, positiv, lyhörd, flexibel och lösningsorienterad kock som brinner för sitt yrke.
Trivs med att arbeta i en liten verksamhet, där samarbete och prestigelöshet är extra viktigt, eftersom detta är en arbetsplats där vår framgång till stor del beror på att vi alla hjälps åt.
Eftersom vi är en liten verksamhet får du stor möjlighet att påverka.
Vill ha roligt på jobbet.


Du kan vara den vi söker, tveka inte att kontakta oss. Vi kommer att ha en löpande rekrytering. Kontakt av rekryteringsbyråer eller liknande undanbedes. Visa mindre

Kock till Restaurang MR Yggdrasil i Västerhaninge

Ansök    Maj 27    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang MR Yggdrasil, Västerhaninge Omfattning heltid 100 % Varaktighet : Tillsvidare Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem sök... Visa mer
Kock till Restaurang MR Yggdrasil, Västerhaninge

Omfattning heltid 100 %
Varaktighet : Tillsvidare

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Yggdrasil

MR Yggdrasil ligger utanför Västerhaninge och tillhör Haningegarnison Berga. Det är en stor militär Restaurang där vi serverar mat i matsal , utskick i matlådor och isokärl. Vi har allt från 10 gäster till 600 gäster , vi serverar frukost , lunch och middag , även finare middagar.

Arbetstiden är kl.07-18, vi arbetar på rullande schema under veckans alla dagar.
Vår matsal är öppen från kl.06-21.30 årets alla dagar.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plusRekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock till Höglundaskolan, vikariat

Ansök    Maj 20    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Höglundaskolan är en F-6-skola och hos oss finns även en förskola. Som kock hos oss ingår du i ett arbetslag  på fyra personer som leds av kö... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Höglundaskolan är en F-6-skola och hos oss finns även en förskola.

Som kock hos oss ingår du i ett arbetslag  på fyra personer som leds av köksföreståndaren. Tillsammans lagar ni lunch till ca 600 personer och därutöver bereder frukost och mellanmål till fritidshemmet.


För oss är det viktigt att du har en kärlek till maten där du inspireras av att laga måltider från grunden. Gott samarbete är viktigt för dig och med omtanke och glädje bidrar du stort till ett positivt arbetsklimat. Du är van vid tempoväxlingar och är självklart stresstålig och inte rädd för att hugga i när så behövs. Som person är du även van att ta egna initiativ och är flexibel i ditt arbete där du har ett högt kvalitetstänk och strävar efter att erbjuda bästa möjliga service. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift. Det är en fördel om du har jobbat med Proceedo.

En stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kock till Restaurang Skeppet, Muskö

Ansök    Jun 16    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang Skeppet på Muskö Tillsvidare 100% Självgående kock för ett omväxlande och stimulerande jobb, Huvudsakligen dagtid Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levere... Visa mer
Kock till Restaurang Skeppet på Muskö

Tillsvidare 100%

Självgående kock för ett omväxlande och stimulerande jobb, Huvudsakligen dagtid

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock med känsla för vällagad husmanskost och skaparglädje som kan vara del i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi är nyfikna och kreativa, traditionella och experimentella. Nu söker vi dig som vill vara med och ta nästa steg i vår utveckling.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område. Du bör ha körkort och tillgång till egen bil.

Om restaurang Skeppet

Vi är ett tiotal medarbetare som tillsammans servar Musköbasen med mat i alla former. Från frukost till kvällsmål, från husmanskost till finmiddagar. Vi är i en tillväxtfas och har i dagsläget ca 200 lunchgäster och ett femtiotal till middagen.

Vi lagar all mat från grunden.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

Läs mer på vår hemsida; www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kockvikarie till förskolan Pionjären i Haninge

Är du en skicklig kock med sikte på framtiden? Beskrivning av tjänsten som kockvikarie Förskolan Pionjären är en förskola med 125 barn och ca 20 pedagoger. Norlandia Förskolor arbetar hälsofrämjande vilket genomsyrar våra förskolor som erbjuder näringsrik och god mat lagad av våra utbildade kockar. Norlandia satsar på kosten med konceptet Mat med Smak. All mat lagas på plats med bra råvaror. Norlandia jobbar aktivt med fysisk aktivitet i samarbete med Ge... Visa mer
Är du en skicklig kock med sikte på framtiden?

Beskrivning av tjänsten som kockvikarie
Förskolan Pionjären är en förskola med 125 barn och ca 20 pedagoger.

Norlandia Förskolor arbetar hälsofrämjande vilket genomsyrar våra förskolor som erbjuder näringsrik och god mat lagad av våra utbildade kockar. Norlandia satsar på kosten med konceptet Mat med Smak. All mat lagas på plats med bra råvaror. Norlandia jobbar aktivt med fysisk aktivitet i samarbete med Generation Pep där rörelseglädje i vardagen är fokus.

Vi vill etablera livslånga positiva matupplevelser hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen när det gäller menyval och smaksättning.Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning.
- Bakning av matbröd.


Vi erbjuder dig

- Att fritt utifrån menyn ta egna initiativ att göra det där lilla extra med måltiden.
- Pedagogiska måltider.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

- Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.

- Vid arbete i förskola krävs aktuellt utdrag från polisens belastningsregister.

- Du är trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora och små som stämmer överens med förskolans värdegrund.

- Du har goda erfarenheter som kock inom förskola.

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Vikariat 50%
- Omfattning: deltid
- Arbetstid: dagtid/vardagar
- Tillträde: omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 2022-05-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor: Viktoria Legrén

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Klimatsmart kock med barnets bästa i fokus

Ansök    Maj 3    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan i... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Är du en kock med höga ambitioner och drivkraft, som älskar att laga framtidens mat på hög nivå? Perfekt, då tycker vi att du ska söka tjänsten som kock hos oss i Norra Handens förskoleområde.

Haninge kommun är i en utvecklingsfas gällande kost och hälsa och i vårt område vill vi ta våran mat till nya höjder tillsammans med kök, barn och pedagoger. 

Ditt uppdrag

I vårt kök får du får äran att förgylla våra dagar med lockande dofter och nya smakupplevelser. Vi vill att Du ska lägga en grund för sunda matvanor och är fantasirik vad det gäller tillagning av sallader och grönsaker till måltiderna.

Det är viktigt att du gör alla måltider till en helhetsupplevelse och speciellt lunchen till en lustfylld upplevelse för våra barn!

Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden till förskolan med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror. Du kommer att laga frukost, lunch och mellanmål till ca. 114 barn och 18 pedagoger. Då vi äter vegetarisk lunch minst en gång i veckan ser gärna att du har ett stort intresse och kunskap i att laga varierad vegetarisk kost. Det ingår också att dagligen laga specialkost som är likvärdig det som serveras för dagen.

Du ansvarar även för livsmedelshygien och egenkontroll samt daglig disk och städning av köket. Du har också ansvar för att göra livsmedelsbeställningar(digitalt enligt kommunens inköpsrutin) samt att följa givna budgetramar. Du tar även emot och packar upp matleveranser.

Du skapar veckans matsedel själv utifrån kommunens riktlinjer som är framtagna av kommunens koststrateg i samråd med kökspersonal. 

Då vill skapa en ny identitet kring måltider på våra förskolor vill vi även att du har daglig kontakt med barn och personal och därför är det viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan.

Dina kvalifikationer

- utbildad kock på gymnasienivå med erfarenhet från yrket
- egenkontroll- och HACCP certifierad
- goda kunskaper om specialkost
- du är kommunikativ och kan utrycka dig både muntligt och skriftligt
- god datorvana
- med glädje och engagemang vill vara med att utveckla kökens roll på våra förskolor

Din kompetens

Du ska vara en person som har kost och hälsa i fokus och som kan ta ansvar för att barnen får en god, varierad och näringsriktig kost servad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Vi strävar efter att hela tiden förbättra och fördjupa vår verksamhet och därför är det viktigt att du har ett öppet sinne med kunskaper om måltidspedagogik och förskolans arbetssätt.

Vi erbjuder dig

- arbetskläder
- friskvårdskuponger 
- köksmöten tillsammans med chef och de andra kockarna där ni bl.a. samtalar kring kökens likvärdighet i vårt förskoleområde.
- möten med kommunens kockar anordnade av kommunens koststrateg ett par tillfällen om året
- klämdagar
- gratis gym i Kommunhuset

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vi söker en kock som vill jobba i Vårt kök i sommar

Ansök    Maj 4    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat.

Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål. Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 650 dags portioner i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.

 

Ditt uppdrag

 

Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våra gäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:

• Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster. Oftast från råvara.

• Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.

• Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.

• Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial

• Genomföra daglig rengöring av köket

• Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen

 

Det här söker vi hos dig

För att passa i tjänsten som kock ska du ha:

• Kock- eller storköksutbildning

• Erfarenhet från arbete i storkök

• Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster

• Utbildning i livsmedelshygien

 

Din kompetens

Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Välkommen med din ansökan intervjuerna kommer att ske löpande.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kock/Kokerska på seglarläger/kollo

Ansök    Mar 30    Arbacia AB    Kock, storhushåll
Hej. Vi söker en glad och social person som kan jobba i vårt kök på Rånö Seglarläger. Vi tar emot 25-30 barn (12-16 år och vi är c:a 12 i personalgruppen, totalt lite drygt 40 personer som behöver frukost, lunch och middag. Bra att veta: -I köket jobbar man med en kollega varje dag. -En barngrupp är ute på lägret 14 dygn. -Vi som jobbar bor också på seglargården under tiden vi jobbar. -Vi söker dig som kan jobba mellan 28/6 till 12/8-2022. -Det är bra om ... Visa mer
Hej. Vi söker en glad och social person som kan jobba i vårt kök på Rånö Seglarläger. Vi tar emot 25-30 barn (12-16 år och vi är c:a 12 i personalgruppen, totalt lite drygt 40 personer som behöver frukost, lunch och middag.
Bra att veta: -I köket jobbar man med en kollega varje dag. -En barngrupp är ute på lägret 14 dygn. -Vi som jobbar bor också på seglargården under tiden vi jobbar. -Vi söker dig som kan jobba mellan 28/6 till 12/8-2022. -Det är bra om du kan hjälpa till med matbeställningar. -Du måste kunna tala och förstå svenska.
Du är välkommen med din ansökan och kort presentation via mejl.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 8    Lojoma AB    Kock, storhushåll
Hej. Gålö Havsbad är en fyrstjärning turistanläggning vid kusten 3,5mil söder och Stockholm. Vi söker kock för sommaranställning. Arbetet innefattar varm- och kallkök. Vi serverar frukost, dagesn,lunch och a la carté, Vid event erbjuds buffér. Under för och eftersäsong har vi mycket gruppbokningar. Du ska kunna jobba efter recept. Det är viktigt att du kan jobba både i grupp och självständigt och att du tycker att det är självklart att sprida glädje både i... Visa mer
Hej.
Gålö Havsbad är en fyrstjärning turistanläggning vid kusten 3,5mil söder och Stockholm.
Vi söker kock för sommaranställning. Arbetet innefattar varm- och kallkök. Vi serverar frukost, dagesn,lunch och a la carté, Vid event erbjuds buffér. Under för och eftersäsong har vi mycket gruppbokningar.
Du ska kunna jobba efter recept.
Det är viktigt att du kan jobba både i grupp och självständigt och att du tycker att det är självklart att sprida glädje både i arbetsgruppen och till våra gäster.
Arbetet är fysiskt och kan tidvis vara stressigt. Arbetstiderna är varierande och innefattar dagar, kvällar och helger.
Vi vill att du kan jobba hela sommaren men minst 6 veckor i sträck är ett krav mellan perioden 1/5-30/9, tjänsterna varierar mellan 50-100%.
Under sommaren går buss, 845, oftare än vad de gör nu. Innan dess kan man åka med annan personal från Västerhaninges pendeltågsstation.
Det finns möjlighet till övernattning i samband med arbetspassen.
Som alla säsongsjobb har vi högt tempo. Vi hjälper varandra med det som behövs göras och är ödmjuka.
Intervjuer sker löpande och i första skede digitalt. Maila din ansökan med ett par rader om dig själv och ett cv.
Läs mer om oss på www.galohavsbad.se
[email protected] Visa mindre

Kock Kokerska

Ansök    Apr 4    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss Vi söker en person som tillsammans med oss vill utmana rollen som kock i ett förskolekök. Som vill arbeta ped... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss
Vi söker en person som tillsammans med oss vill utmana rollen som kock i ett förskolekök.

Som vill arbeta pedagogiskt både med barn och vuxna och som ser detta som en nödvändighet för att utforska kökets magi fullt ut.

I Haninge arbetar vi mycket med "integrerade måltider" i förskolan, något som har visat sig öka både barnens matintresse och aptit.

Ditt uppdrag
Göra maten till en helhetsupplevelse och lägga en grund till sunda matvanor. Det sägs ofta att det är köket som är hemmets hjärta. Och så vill vi att köket ska upplevas i förskolan.I arbetet ingår; de vanliga förekommande arbetsuppgifterna i ett kök, att laga mat från grunden, planera matsedel, beställa varor (digitalt) samt kontakt med leverantörer. Vidare ska du klara av att hantera specialkost, servering, bakning och varmhållning samt diskning och städning av kök. Det är viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt samt har kunskap om och kan arbeta efter gällande riktlinjer, såväl nationella som lokala.

En del av din arbetstid kommer vara förlagd till arbete med barnen, utifrån ett Reggio Emilia inspirerat arbetsätt.

Det här söker vi hos dig
Utbildad kock och även med en pedagogisk utbildning eller motsvarande.

Du har kunskap om måltidspedagogik, samt är ansvarsfull, initiativrik och har en stor flexibilitet. Du har lätt för att samarbeta men även för att arbeta självständigt och vill med stor glädje och engagemang vara med att utveckla kökets roll på våra förskolor. Du ska kunna ta ansvar för att barnen får en god näringsrik och varierande kost serverad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Därför är det viktigt att du som person har kost och hälsa i fokus. Vi strävar efter att hela tiden förbättra vår verksamhet och därför är det viktigt att du kan samarbeta med barn, personal och i vissa fall även med våra vårdnadshavare.

Du bör även ha ett öppet sinne för att vilja vidareutvecklas samt öka dina kunskaper runt måltidspedagogik och förskolans arbetssätt.

 

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdkuponger, arbetskläder, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Köksmöten en gång i månaden tillsammans med de andra kockarna i förskoleområdet. Där samtalar ni bl.a. kring kökens likvärdighet i området, även delta i andra forum på den egna förskolan. Du får också egen reflektions tid 1 ½ timme i veckan.

Möten ett par gånger per termin med kommunens förskole- och skolkockar anordnad av kommunens koststrateg.

Tillgång till kompetensutveckling i form av halv- eller heldagsutbildningar både inom köksrelaterade frågor samt förskoleverksamhetsfrågor.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kock till Restaurang MR Yggdrasil Västerhaninge

Ansök    Mar 10    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang MR Yggdrasil , Västerhaninge Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en ... Visa mer
Kock till Restaurang MR Yggdrasil , Västerhaninge

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Yggdrasil
Restaurangen är belägen på militärt område , strax utanför Västerhaninge i Haninge kommun.

Vi serverar ca: 500 luncher per dag och omfattar förutom lunch även frukost , lunch , middag och kvällsmål.

Vi jobbar mycket med isolerad mat i kärl och matlådor.

Våra öppettider är mellan 0600 och 2100 alla dagar i veckan, 365 dagar om året.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande.
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker kock/kallskänka till Söderbyköket på heltid

Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång?  Har du erfarenhet av husmanskost och andra rätter som kan tänkas passa i butik?   Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!   Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?

Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? 

Har du erfarenhet av husmanskost och andra rätter som kan tänkas passa i butik?

 

Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!

 

Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

 

Arbetsbeskrivning:

Som kock/kallskänka i Söderbyköket kommer du vara med och ta fram butikens nya måltidserbjudanden tillsammans med försäljningschefen. Du kommer att skapa kalkyler och innehållsförteckningar, säkerställa rutiner samt tillaga varm mat som sedan kyls ner och packas för försäljning i butiken. Vi söker en utbildad kock eller kallskänka med butikserfarenhet, som har hög servicekänsla och stor passion för matlagning. Vi söker dig som har ett intresse för sortimentsutveckling och framtida kundbehov. Söderbyköket ingår i affärsområdet Öppna färskvaror och du rapporterar till din försäljningschef.

 

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet av kalkylering
• Är van vid högt tempo
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
• Är handlingskraftig och effektiv
• Har förmåga att organisera och prioritera
• Är duktig på att motivera, engagera och involvera
• Har god förmåga att kommunicera, ge feedback
• Är en god förebild och föregår med gott exempel

 

Vi erbjuder en fartfylld, rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får arbeta i en spännande miljö nära våra kunder.

 

Om anställningen

Omfattning: Heltid. Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:00 samt varannan helg på ett rullande grundschema

Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt Handels kollektivavtal

 

Om företaget

Söderbyleden Stormarknad AB (Maxi ICA Stormarknad Haninge) är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm.

 

Vi erbjuder


• Möjlighet att växa, lära och utvecklas din roll kock
• En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
• Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar
• Friskvårdsbidrag och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris

 

Sista ansökningsdag: 2022-04-17

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest förekommer därför som en del i vår rekryteringsprocess.

Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lycka till! Visa mindre

Vi söker en kock som vill jobba i Vårt kök i sommar

Ansök    Mar 29    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat.

Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål. Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 650 dags portioner i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.

 

Ditt uppdrag

 

Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våra gäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:

• Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider till verksamhetens gäster. Oftast från råvara.

• Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.

• Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.

• Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial

• Genomföra daglig rengöring av köket

• Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen

 

Det här söker vi hos dig

För att passa i tjänsten som kock ska du ha:

• Kock- eller storköksutbildning

• Erfarenhet från arbete i storkök

• Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster

• Utbildning i livsmedelshygien

 

Din kompetens

Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Välkommen med din ansökan intervjuerna kommer att ske löpande.

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Lunch Kock

Vi söker en lunchkock som kan laga svenskhusmanskost till våran lunchbuffé. Det är en merit om du kan laga internationella rätter då vi har olika teman i våran restaurang Är du en kock som har erfarenhet som lager med passion då är du den person vi söker? Skicka gärna in din ansökan redan idag Vi jobbar vardagar fram till kl 15 stöd från arbetsförmedlingen är ett måsta Visa mer
Vi söker en lunchkock som kan laga svenskhusmanskost till våran lunchbuffé. Det är en merit om du kan laga internationella rätter då vi har olika teman i våran restaurang
Är du en kock som har erfarenhet som lager med passion då är du den person vi söker?
Skicka gärna in din ansökan redan idag
Vi jobbar vardagar fram till kl 15
stöd från arbetsförmedlingen är ett måsta Visa mindre

Haninge skärgård, Dalarö skola söker kock, vikariat 1år.

Ansök    Feb 8    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021.


Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.
Välkommen att utvecklas med oss! Var med och lägg grunden till goda matvanor! 

Vi söker dig som är utbildad kock med några års erfarenhet av jobb i förskole/skolkök och/eller i hotell & restaurangbranschen.

Vi är en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där matlagning sker från grunden och genomsyras av ett ekologiskt perspektiv.

Vårt rektorsområde består av skolor och förskolor på Dalarö, Muskö, Ornö samt Utö och vi söker nu en ny medarbetare till köket på Dalarö. Vi har ca 280 elever i skolan mellan åldrarna 6-15 år. Vi levererar även mat till förskolan med ca 70 barn.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med att fortsätta utveckla vår måltid i verksamheten. Vi har en hög andel ekologiska råvaror i kosten som serveras och en hög ambitionsnivå kring arbetet med hållbar utveckling och kemikaliesmart skola och förskola. 

Vi arbetar med och utvecklar vårt arbete kring måltiden och måltidspedagogik. Vi arbetar utefter kommunens kostpolicy och inspireras av Livsmedlemsverkets "Måltidsmodell" och råd till "Bra måltider i skolan och förskolan".

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag består av ett vikariat på 100% med möjlighet till förlängning. Du är utbildad kock med erfarenhet av skolkök och/eller restaurangkök.

Du lagar varierande, näringsrik och god kost från grunden som utmanar alla sinnen. Du sätter barnens behov i fokus. I arbetet som kock ingår även att planera veckomeny, inköp och förberedelser av frukost och mellanmål, beställa varor i e-handel efter de avtal som är upphandlade och inom ramen för fastställd budget. 

Du ska ha mycket goda kunskaper om specialkost. Det är också viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt sätt samt har kunskap om och förmåga att följa lagar och riktlinjer, såväl nationella som lokala.

Andra sedvanliga arbetsuppgifter är servering, bakning och varmhållning samt diskning och städning av köket.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har kockutbildning och erfarenhet av matlagning samt intresse för hållbarhetsfrågor och måltidspedagogik.

Du har några års yrkeserfarenhet, kunskaper i näringsriktig mat, specialkost och egenkontroll. Du har kunskap och erfarenhet av att göra e-beställningar.

Du har en god datorkunskap och goda kunskaper i svenska - både i tal och i skrift.

Meriterande är om du har utbildning/kunskap av måltidspedagogik och har ett intresse av att samarbeta med hela skolan kring måltiden och måltidspedagogik.

Som person är du positiv och energisk samt bidrar till ett gott arbetsklimat. Du trivs att arbeta kring barn och bemöter deras nyfikenhet för maten positivt. Du är trygg i dig själv och kan arbeta både självständigt samt i grupp. Detta ställer krav på god samarbetsförmåga och att du är lyhörd och inte främmande för att våga ta egna initiativ i arbetet. Andra värdefulla egenskaper är servicekänsla, noggrannhet och flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är serviceinriktad och ser din roll som en del av helheten i verksamheten med god kommunikationsförmåga. I ditt arbetssätt är du strukturerad, organiserad och har överblick i skolans verksamhet. 

Det här kan vi erbjuda dig

- Möjligheten att få arbeta i ett team i en mindre verksamhet där alla ser till barnens bästa.
- internt och kommunalt forum
- arbetskläder
- friskvårdskuponger

Organisation, förhållningssätt, estetik, glädje och fantasi skapar möjligheter och gör stor skillnad. Några viktiga värdeområden som styr våra val är synen på den moderna barndomen, demokrati, kreativitet, solidaritet och hållbarhet.  

 

Vid frågor kontakta i första hand Annika Lindh på 08-6065127.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021.


Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, till exempel av medicinska skäl. Visa mindre

A LA Carte kock

Vi söker A LA Carte kock som kan laga svensk och internationella maträtter. Är du en kock som har erfarenhet som lager med passion då är du den person vi söker? Skicka gärna in din ansökan redan idag Vi jobbar vardagar från kl 15 till kl 23 stöd från arbetsförmedlingen är ett plus Visa mer
Vi söker A LA Carte kock som kan laga svensk och internationella maträtter.
Är du en kock som har erfarenhet som lager med passion då är du den person vi söker?
Skicka gärna in din ansökan redan idag
Vi jobbar vardagar från kl 15 till kl 23
stöd från arbetsförmedlingen är ett plus Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker kock till Söderbyköket på heltid

Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång?  Har du erfarenhet av husmanskost och andra rätter som kan tänkas passa i butik?   Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!   Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass?

Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? 

Har du erfarenhet av husmanskost och andra rätter som kan tänkas passa i butik?

 

Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!

 

Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

 

Arbetsbeskrivning:

Som kock i Söderbyköket kommer du vara med och ta fram butikens nya måltidserbjudanden tillsammans med försäljningschefen. Du kommer att skapa kalkyler och innehållsförteckningar, säkerställa rutiner samt tillaga varm mat som sedan kyls ner och packas för försäljning i butiken. Vi söker en utbildad kock med hög servicekänsla och stor passion för matlagning. Vi söker dig som har ett intresse för sortimentsutveckling och framtida kundbehov. Söderbyköket ingår i affärsområdet Öppna färskvaror och du rapporterar till din försäljningschef.

 

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet av kalkylering
• Är van vid högt tempo
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande
• Är handlingskraftig och effektiv
• Har förmåga att organisera och prioritera
• Är duktig på att motivera, engagera och involvera
• Har god förmåga att kommunicera, ge feedback
• Är en god förebild och föregår med gott exempel

 

Vi erbjuder en fartfylld, rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får arbeta i en spännande miljö nära våra kunder.

 

Om anställningen

Omfattning: Heltid. Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:00 samt varannan helg på ett rullande grundschema

Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning)

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt Handels kollektivavtal

 

Om företaget

Söderbyleden Stormarknad AB (Maxi ICA Stormarknad Haninge) är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. I butiken finns kontor med funktioner inom bland annat HR, Ekonomi, Lön, Marknad och Strategisk utveckling.

 

Vi erbjuder


• Möjlighet att växa, lära och utvecklas din roll kock
• En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ
• Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar
• Friskvårdsbidrag och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris

 

Sista ansökningsdag: 2022-01-16

Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lycka till! Visa mindre

Kock med ansvar för arbetsgrupp

Ansök    Dec 20    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Haninge Garnison Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vi... Visa mer
Kock till Haninge Garnison

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om arbetet
Vi startar nu upp en ny grupp för att driva enheter i skärgårdsmiljö. Det kommer vara en mindre grupp som ingår i Haninge Garnison. Här finns möjligheter att utveckla sitt eget team från grunden.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Kock för vikariat till förskolan Baldersro

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Vikariekock till Pysslingen Försko... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Vikariekock till Pysslingen Förskola Baldersro/Haninge

Vår fantastiska kock på Baldersro kommer vara föräldraledig i tre månader. Därför söker vi nu en vikariekock med utbildning som brinner för att servera god, näringsriktig och inspirerande mat till våra matgäster.

Förskolan Baldersro ligger i ett naturområde i Haninge, med närhet till både Slätmossens naturpark, Rudan och nära till kommunikation. Förskolan har 104 barn samt 20 pedagoger och är åldersindelad i 6 grupper där varje grupp äter på respektive avdelning.

Förskolan erbjuder dagligen frukost, lunch och mellanmål samt specialkost till de barn som behöver. Baldersro har en hälsoprofil som färgar både den pedagogiska verksamheten och vad som serveras. Baldersro är också en sockersmart förskola vilket innebär frånvaro av tillsatt socker i största möjligaste mån i den mat som erbjuds barnen.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från kockrollen. För att trivas som kock hos oss ligger det i din natur att kunna organisera din arbetsdag så väl att den passar barngrupperna och du arbetar självständigt. Du ska hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy inom Academedia. Som kock ansvarar du för den dagliga verksamheten i köket och disken. Planering av måltider, inköp genom webbhandel, följa ramavtal samt förhålla dig till budget. Du ansvarar även för menyplanering, kvalitetskontroll, ekonomi och egenkontroll i det dagliga arbetet samt sköter felanmälningar i köket.

Tjänsten ska tillsättas i mitten av januari och är omgående, arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag och på 100%.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och mejla detta till biträdande rektor [email protected]

Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock till Restaurang MR Yggdrasil, Västerhaninge

Ansök    Dec 14    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang MR Yggdrasil , Västerhaninge Omfattning: heltid 100% Varaktighet: Tillsvidare Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem s... Visa mer
Kock till Restaurang MR Yggdrasil , Västerhaninge

Omfattning: heltid 100%

Varaktighet: Tillsvidare

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Yggdrasil :

Restaurangen är belägen på militärt område , utanför Västerhaninge , ligger i haninge kommun.

Vi har öppet från 0630 till 2100 , alla dagar i veckan.

Vi serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål varje dag.

Vi serverar ca: 500 lunch gäster på området varje dag och ca: 300 middags gäster.

Vi isolerar och packar även mat dagligen.

Arbetstiden är förlagd både dag och kvällstid samt helg arbete.

Teamet ska kunna leverera stora mängder mat varje arbetspass.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Kock för vikariat till förskolan Baldersro

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Vikariekock till Pysslingen Försko... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Vikariekock till Pysslingen Förskola Baldersro/Haninge

Vår fantastiska kock på Baldersro kommer vara föräldraledig i tre månader. Därför söker vi nu en vikariekock med utbildning som brinner för att servera god, näringsriktig och inspirerande mat till våra matgäster.

Förskolan Baldersro ligger i ett naturområde i Haninge, med närhet till både Slätmossens naturpark, Rudan och nära till kommunikation. Förskolan har 104 barn samt 20 pedagoger och är åldersindelad i 6 grupper där varje grupp äter på respektive avdelning.

Förskolan erbjuder dagligen frukost, lunch och mellanmål samt specialkost till de barn som behöver. Baldersro har en hälsoprofil som färgar både den pedagogiska verksamheten och vad som serveras. Baldersro är också en sockersmart förskola vilket innebär frånvaro av tillsatt socker i största möjligaste mån i den mat som erbjuds barnen.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från kockrollen. För att trivas som kock hos oss ligger det i din natur att kunna organisera din arbetsdag så väl att den passar barngrupperna och du arbetar självständigt. Du ska hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy inom Academedia. Som kock ansvarar du för den dagliga verksamheten i köket och disken. Planering av måltider, inköp genom webbhandel, följa ramavtal samt förhålla dig till budget. Du ansvarar även för menyplanering, kvalitetskontroll, ekonomi och egenkontroll i det dagliga arbetet samt sköter felanmälningar i köket.

Tjänsten ska tillsättas i mitten av december och är omgående, arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag och på 100%.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och mejla detta till biträdande rektor [email protected]

Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock med ”extra krydda” och inriktning mot måltidspedagogik

Ansök    Dec 13    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  All måltidsverksamhet ska bedrivas utifrån ett helhetsperspektiv. Kommunens måltidsverksamheter ska pedagogiskt stödja individer till hållbara oc... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
All måltidsverksamhet ska bedrivas utifrån ett helhetsperspektiv.

Kommunens måltidsverksamheter ska pedagogiskt stödja individer till hållbara och hälsosamma val för långsiktigt goda matvanor. Helhetsperspektivet innebär att mat och måltider är en del i ett större sammanhang och av stor betydelse för att nå en god hälsa hos kommunens invånare sett ur ett livslångt perspektiv. Sund och näringsriktig mat är en viktig förutsättning för god hälsa.

Vargbergets förskola söker nu en ny kock
I Haninge Kommun inspireras förskolan av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Detta gör att vi ser på barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. I ett gemensamt projekt som vi kallar Måltidsnyckeln arbetar kockar, pedagoger och barn tillsammans.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med att fortsätta utveckla vår måltid i förskolan.   

Vi söker en utbildad kock med några års erfarenhet av jobb i förskole/skolkök och/eller i hotell & restaurangbranschen. Vårt förskoleområde består av fyra kök och vi söker nu en ny medarbetare till köket på Vargbergets förskola. Idag består Vargberget av 8 avdelning med ca 155 barn.

Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där matlagning sker från grunden och genomsyras av ett klimatsmart perspektiv utifrån hållbar och säker matlagning

Organisation, förhållningssätt, estetik, glädje och fantasi skapar möjligheter och gör stor skillnad. Några viktiga värdeområden som styr våra val är Hållbar och Säker mat.

Säker mat: Kvalitet, djuromsorg och noga kontrollerade leverantörer är viktigt för oss i Haninge kommun. Du ska helt enkelt vara trygg med att maten du äter är säker.

Hållbar mat: Den miljöpåverkan som maten ger upphov till under sin väg från jord till bord sker helt i onödan om maten ändå slängs i slutändan.

Ditt uppdrag

Du lagar hållbar och säker mat från grunden. Maten ska vara varierande, näringsrik och stimulera alla våra sinnen. Du sätter barnens behov i fokus. I arbetet som kock ingår även att planera veckomeny, inköp och förberedelser av frukost och mellanmål, beställa varor i e-handel efter de avtal som är upphandlade och inom ramen för fastställd budget. Du ska ha kunskap om hantering av livsmedel, följa lagar och riktlinjer, såväl nationella som lokala. Viktigt är att du kan hantera allergi och specialkost.

Vi arbetar utefter kommunens kostpolicy och inspireras av Livsmedlemsverkets Måltidsmodell och råd till Bra måltider i förskolan (klicka på länkarna för att läsa mer).

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har kockutbildning och erfarenhet av matlagning inom förskolan.

Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet, kunskaper i näringsriktig mat, specialkost och egenkontroll.

Du har goda datorkunskaper och goda kunskaper i svenska - både i tal och i skrift.

Meriterande är om du har utbildning/kunskap av måltidspedagogik. Samt kännedom om Inköpssystemet Proccedo.

Din kompetens

Som person är du positiv och energisk samt bidrar till ett gott arbetsklimat. Du trivs att arbeta kring barn och bemöter deras nyfikenhet för maten positivt. Du är trygg i dig själv och kan arbeta både självständigt samt i grupp. Detta ställer krav på god samarbetsförmåga, lyhördhet. Vi ser att du vågar och vill ta egna initiativ för verksamhetsutveckling, och deltar aktivt i vårt projektarbete. Andra värdefulla egenskaper är servicekänsla, noggrannhet och flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är serviceinriktad och ser din roll som en del av helheten i förskolans verksamhet med god kommunikationsförmåga och förhållningssätt. 

Vi erbjuder dig

- Interna och kommunala nätverk 


- Arbetskläder


- FriskvårdskupongerVälkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vårt kök söker kockar för timanställning

Ansök    Dec 1    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar?

I Haninge får du utvecklas tillsammans medtrygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ medpå vår resa. Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för.Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

 

Välkommen att utvecklas med oss

Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat. Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig ochtilltalandeför ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål.Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 650 dagsportioner , i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.

Ditt uppdrag

Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våra
gäster.

I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:
• Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider till
verksamhetens gäster.Oftast från råvara.
• Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.
• Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.
• Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial
• Genomföra daglig rengöring av köket
• Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen

Det här söker vi hos dig
För att passa i tjänsten som kock ska du ha:
• Kock- eller storköksutbildning
• Erfarenhet från arbete i storkök
• Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster
• Utbildning i livsmedelshygien


Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du
dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska
svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Välkommen med din ansökan intervjuerna kommer att ske löpande Visa mindre

Kock söks

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Kock sökes till Pysslingen Förskol... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Kock sökes till Pysslingen Förskola Skrindan.

Vi söker en kock med utbildning som brinner för att servera god, näringsriktig och inspirerande mat till våra matgäster.

Förskolan Skrindan har 80 barn samt ca 15 pedagoger ,indelade i grupper.

Förskolan erbjuder dagligen frukost, lunch och mellanmål samt specialkost till de barn som behöver.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från kockrollen. För att trivas som kock hos oss ligger det i din natur att kunna organisera din arbetsdag så väl att den passar barngrupperna och du arbetar självständigt. Du ska hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy inom Academedia. Som kock ansvarar du för den dagliga verksamheten i köket och disken. Planering av måltider, inköp genom webbhandel, följa ramavtal samt förhålla dig till budget. Du ansvarar även för menyplanering, kvalitetskontroll, ekonomi och egenkontroll i det dagliga arbetet samt sköter felanmälningar i köket.

Tjänsten ska tillsättas omgående, arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag och på 100%.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och mejla detta till rektor [email protected]

Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock till Restaurang Skeppet, Muskö

Ansök    Nov 29    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang MR Skeppet Tills vidare 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill ... Visa mer
Kock till Restaurang MR Skeppet

Tills vidare 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Skeppet
Restaurangen ligger på Örlogsbasen Muskö och servar både militären och civilanställda. Vi expanderar och behöver därför stärka upp vårt team. Vi lagar mat från grunden och har en hög ambition för att vara en lunchrestaurang. Vi har många representationsluncher, middagar och beställningar där vi har all möjlighet att visa framfötterna.

Vår huvudsakliga verksamhet är luncher men kvällar och helger kan förekomma. Vi har öppet nästan alla dagar om året ,Vi är ett litet team om sex personer med god sammanhållning och vi vårdar oss om varandra.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet som kock sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Kock till förskolan I Ur och Skur Mullebo och Lötkärrsskolan

Förskolan I Ur och Skur Mullebo och Lötkärrskolan i Vendelsö söker dig som är utbildad kock att ansvara för verksamhetens kök. Alternativt för dig som har eller vill starta ett eget företag och hyra vårt kök och laga mat till våra barn. Förskolan består av 4 förskoleavdelningar med totalt 55 barn. Vi har också en skola, Lötkärrsskolan, med 67 elever från förskoleklass till årskurs 3. Vi finns i ett villaområde i Vendelsö med fin tomt alldeles intill skogen... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Mullebo och Lötkärrskolan i Vendelsö söker dig som är utbildad kock att ansvara för verksamhetens kök. Alternativt för dig som har eller vill starta ett eget företag och hyra vårt kök och laga mat till våra barn.
Förskolan består av 4 förskoleavdelningar med totalt 55 barn. Vi har också en skola, Lötkärrsskolan, med 67 elever från förskoleklass till årskurs 3.
Vi finns i ett villaområde i Vendelsö med fin tomt alldeles intill skogen.
I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil och utveckling. Kosten ska tillagas från grunden av bra råvaror där mycket är ekologiskt och eller närodlat, svenskt kött samt mjölkprodukter från svenska mjölkproducenter. Du ska kunna laga mat av olika sorters grönsaker, kål och rotfrukter allt efter säsong. Vi ser av stor vikt att minska matsvinnet, ta hand om rester på olika sätt t e x göra ströbröd av torrt bröd eller steka fattiga riddare till mellanmål. Vi kommer odla tillsammans med barnen och en köksträdgård kommer växa fram allt eftersom.
Du har ett intresse för att tillsammans med oss utveckla utomhusmatlagning som är en del av vår verksamhet.
Vi vill att barnen ska få ett gott förhållande till mat och viljan att vara nyfikna och prova nya smaker.
Du behöver vara van att ta eget ansvar, planera måltider och beställningar, hålla en egen budget och arbeta självständigt. Du kommer också samarbeta med och ha en arbetsledande roll för vårt köksbiträde.
Du kommer att bli en viktig del av vårt medarbetarteam och tillsammans ska vi utveckla maten, skolträdgården och vår kostpolicy till något riktigt bra.
Är du kreativ, nyfiken, miljömedveten och sugen på att utvecklas tillsammans med oss, sök!
Ansökan med CV skickas till: Rektor, [email protected], märkt "Kock Mullebo".
Märk ansökan: Kock Mullebo
Frågor: Kontakta rektor Lina Partti, [email protected]
Ansökningarna behandlas löpande när de kommer in, så skicka in din ansökan redan nu! Visa mindre

Köksbiträde till förskolan I Ur och Skur Mullebo och Lötkärrsskolan

Förskolan I Ur och Skur Mullebo och Lötkärrskolan i Vendelsö söker dig som vill bli vårt köksbiträde, som brinner för service och vill bli en viktig del av vårt kök . Förskolan består av 4 förskoleavdelningar med totalt 55 barn. Vi har också en skola, Lötkärrsskolan, med 67 elever från förskoleklass till årskurs 3. Vi finns i ett villaområde i Vendelsö med fin tomt alldeles intill skogen. I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Mullebo och Lötkärrskolan i Vendelsö söker dig som vill bli vårt köksbiträde, som brinner för service och vill bli en viktig del av vårt kök .
Förskolan består av 4 förskoleavdelningar med totalt 55 barn. Vi har också en skola, Lötkärrsskolan, med 67 elever från förskoleklass till årskurs 3.
Vi finns i ett villaområde i Vendelsö med fin tomt alldeles intill skogen.
I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil och utveckling. Kosten ska tillagas från grunden av bra råvaror där mycket är ekologiskt och eller närodlat, svenskt kött samt mjölkprodukter från svenska mjölkproducenter. Vi ser av stor vikt att minska matsvinnet, ta hand om rester på olika sätt t e x göra ströbröd av torrt bröd eller steka fattiga riddare till mellanmål. Vi kommer odla tillsammans med barnen och en köksträdgård kommer växa fram allt eftersom.
Vi vill att barnen ska få ett gott förhållande till mat och viljan att vara nyfikna och prova nya smaker.
Du kommer hjälpa till med servering, förbereda sallad och grönsaker, enklare matlagning, disk och städning.
Du kommer att bli en viktig del av vårt medarbetarteam och tillsammans med vår kock se till att vårt kök fungerar på topp.
Är du en serviceinriktad person som vill utvecklas tillsammans med oss, sök!
Ansökan med CV skickas till: Rektor, [email protected], märkt "Kock Mullebo".
Märk ansökan: Köksbiträde Mullebo
Frågor: Kontakta rektor Lina Partti, [email protected]
Ansökningarna behandlas löpande när de kommer in, så skicka in din ansökan redan nu! Visa mindre

Kockvikarie

Vi söker nu kockvikarier till våra kök i Haninge på Pionjärens förskola Norlandia Förskolor?arbeta?hälsofrämjande vilket även?genomsyrar våra förskolor som erbjuder?näringsrik och god mat lagad av våra utbildade kockar genom vårt matkoncept MatMedSmak. All mat lagas på plats med fina råvaror och mycket kärlek.? Vi ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksamheten och till måltiden. För att skapa matglädje och en bra... Visa mer
Vi söker nu kockvikarier till våra kök i Haninge på Pionjärens förskola
Norlandia Förskolor?arbeta?hälsofrämjande vilket även?genomsyrar våra förskolor som erbjuder?näringsrik och god mat lagad av våra utbildade kockar genom vårt matkoncept MatMedSmak. All mat lagas på plats med fina råvaror och mycket kärlek.?

Vi ser på våra kockar som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksamheten och till måltiden. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på hela måltiden.

Vi vill etablera livslånga positiva matupplevelser hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen när det gäller menyval och smaksättning.Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider. Städning enligt städrutiner och diskning.

- Tillagning av specialkost.

- Bakning av matbröd och matlagning till familjetjänster.

Vi erbjuder dig
ArbetskläderKvalifikationer och personliga egenskaper

- Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

- Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.

- Vid arbete i förskola krävs aktuellt utdrag från polisens belastningsregister som visas upp vid intervju.

- Goda kunskaper inom tillagning av specialkost

- Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.

- Du har goda kunskaper som kock.

- Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje!

- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

- Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn kollegor och vårdnadshavare.

- Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: vikariat
- Omfattning: Heltid
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 30 nov 2021

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor Viktoria Legrén på [email protected]

I samband med din ansökan behöver du ansöka om ett belastningsregisterutdrag för förskola/skola via denna länk: https://polisen.se/tjanster-ti... (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lunch Kock

Vi söker en lunchkock som kan laga svenskhusmanskost till våran lunchbuffé. Det är en merit om du kan laga internationella rätter då vi har olika teman i våran restaurang Är du en kock som har erfarenhet som lager med passion då är du den person vi söker? Skicka gärna in din ansökan redan idag Vi jobbar vardagar fram till kl 15 Det är ett plus om du har stöd från arbetsförmedlingen Visa mer
Vi söker en lunchkock som kan laga svenskhusmanskost till våran lunchbuffé. Det är en merit om du kan laga internationella rätter då vi har olika teman i våran restaurang
Är du en kock som har erfarenhet som lager med passion då är du den person vi söker?
Skicka gärna in din ansökan redan idag
Vi jobbar vardagar fram till kl 15
Det är ett plus om du har stöd från arbetsförmedlingen Visa mindre

Kock för vikariat till förskolan Baldersro

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Vikariekock till Pysslingen Försko... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Vikariekock till Pysslingen Förskola Baldersro/Haninge

Vår fantastiska kock på Baldersro kommer vara föräldraledig i tre månader. Därför söker vi nu en vikariekock med utbildning som brinner för att servera god, näringsriktig och inspirerande mat till våra matgäster.

Förskolan Baldersro ligger i ett naturområde i Haninge, med närhet till både Slätmossens naturpark, Rudan och nära till kommunikation. Förskolan har 104 barn samt 20 pedagoger och är åldersindelad i 6 grupper där varje grupp äter på respektive avdelning.

Förskolan erbjuder dagligen frukost, lunch och mellanmål samt specialkost till de barn som behöver. Baldersro har en hälsoprofil som färgar både den pedagogiska verksamheten och vad som serveras. Baldersro är också en sockersmart förskola vilket innebär frånvaro av tillsatt socker i största möjligaste mån i den mat som erbjuds barnen.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från kockrollen. För att trivas som kock hos oss ligger det i din natur att kunna organisera din arbetsdag så väl att den passar barngrupperna och du arbetar självständigt. Du ska hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy inom Academedia. Som kock ansvarar du för den dagliga verksamheten i köket och disken. Planering av måltider, inköp genom webbhandel, följa ramavtal samt förhålla dig till budget. Du ansvarar även för menyplanering, kvalitetskontroll, ekonomi och egenkontroll i det dagliga arbetet samt sköter felanmälningar i köket.

Tjänsten ska tillsättas i mitten av december och är omgående, arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag och på 100%.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och mejla detta till biträdande rektor [email protected]

Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

asiatisk kock

Hej , vi söker medarbetare till vårt nya arbetsplats i upplands väsby . vi söker personen som kan laga asiatiska mat rätter , wok och kan sushi . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej ,
vi söker medarbetare till vårt nya arbetsplats i upplands väsby .
vi söker personen som kan laga asiatiska mat rätter , wok och kan sushi .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Klimatsmart kock med barnets bästa i fokus sökes till nybyggd förskola

Ansök    Sep 20    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Välkommen att utvecklas med oss Är Du en kock med höga ambitioner och drivkraft, som älskar att laga framtidens mat på hög nivå? Vill Du vara med at... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Välkommen att utvecklas med oss
Är Du en kock med höga ambitioner och drivkraft, som älskar att laga framtidens mat på hög nivå? Vill Du vara med att starta upp i vår nya förskola som har ett arbetsmiljöanpassat och välutrustat kök där allt finns tillgängligt? Perfekt, då tycker vi att Du ska söka tjänsten som kock hos oss i Södra Handens förskoleområde.

Haninge kommun är i en utvecklingsfas gällande kost och hälsa och i vårt område vill vi ta vår mat till nya höjder tillsammans med kök, barn och pedagoger.

Ditt uppdrag
I vårt kök får Du äran att förgylla våra dagar med lockande dofter och nya smakupplevelser. Vi vill att Du ska lägga en grund för sunda matvanor och är fantasirik vad det gäller tillagning av sallader och grönsaker till måltiderna. Det är viktigt att Du gör alla måltider till en helhetsupplevelse och speciellt lunchen till en lustfylld upplevelse för våra barn!

Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror. Du kommer att laga frukost, lunch och mellanmål till ungefär 144 barn och 26 pedagoger. Då vi äter vegetarisk lunch minst en gång i veckan ser vi att Du har ett stort intresse och kunskap i att laga varierad vegetarisk kost. Vi har stor mångfald i vårt område och ett interkulturellt förhållningssätt. Du har kunskap i att tillaga och servera specialkost av etiska, religiösa och medicinska skäl, likvärdig den mat som serveras för dagen.

Du ansvarar även för livsmedelshygien och egenkontroll samt daglig städning av köket. Du gör  livsmedelsbeställningar (digitalt enligt kommunens inköpsrutin) samt följer givna budgetramar. Du tar emot och packar upp matleveranser och skapar veckans matsedel själv utifrån kommunens riktlinjer som är framtagna av kommunens koststrateg i samråd med kökspersonal.

Då vi vill skapa en ny identitet kring måltider på våra förskolor har Du daglig kontakt med barn och personal. Det är viktigt att Du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan. Du är en del av och drivande i att utveckla vår måltidspedagogik på förskolan tillsammans med pedagogerna.

Det här söker vi hos dig
- utbildad kock på gymnasienivå med erfarenhet från yrket
- egenkontroll- och HACCP certifierad
- goda kunskaper om specialkost
- du är kommunikativ och kan utrycka dig både muntligt och skriftligt
- god datorvana
- med glädje och engagemang vill vara med att utveckla kökens roll på våra förskolor

Du ska vara en person som har kost och hälsa i fokus och som kan ta ansvar för att barnen får en god, varierad och näringsriktig kost serverad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Vi strävar efter att hela tiden förbättra och fördjupa vår verksamhet och därför är det viktigt att Du har ett öppet sinne med kunskaper om måltidspedagogik och förskolans arbetssätt. Arbetet i köket är både självständigt och mycket socialt, den som lagar mat är en viktig person och Du ska känna dig som en del av verksamheten.  

Det här kan vi erbjuda dig
- arbetskläder
- friskvårdskuponger på 2000 kr per år
- köksmöten tillsammans med chef och de andra kockarna där ni bland annat samtalar kring kökens likvärdighet i vårt förskoleområde
- möten med kommunens kockar anordnade av kommunens koststrateg ett par tillfällen om året
- klämdagar
- gratis gym i Kommunhuset

Välkommen med din ansökan!

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kock till Restaurang Skeppet, Muskö

Ansök    Aug 23    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang MR Skeppet Tills vidare 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill ... Visa mer
Kock till Restaurang MR Skeppet

Tills vidare 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Skeppet
Restaurangen ligger på Örlogsbasen Muskö och servar både militären och civilanställda. Vi expanderar och behöver därför stärka upp vårt team. Vi lagar mat från grunden och har en hög ambition för att vara en lunchrestaurang. Vi har många representationsluncher, middagar och beställningar där vi har all möjlighet att visa framfötterna.

Vår huvudsakliga verksamhet är luncher men kvällar och helger kan förekomma. Vi har öppet nästan alla dagar om året ,Vi är ett litet team om sex personer med god sammanhållning och vi vårdar oss om varandra.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet som kock sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Lunch Kock

Vi söker en lunchkock som kan laga svenskhusmanskost till våran lunchbuffé. Det är en merit om du kan laga internationella rätter då vi har olika teman i våran restaurang Är du en kock som har erfarenhet som lager med passion då är du den person vi söker? Skicka gärna in din ansökan redan idag Vi jobbar vardagar fram till kl 15 Det är ett plus om du har stöd från arbetsförmedlingen Visa mer
Vi söker en lunchkock som kan laga svenskhusmanskost till våran lunchbuffé. Det är en merit om du kan laga internationella rätter då vi har olika teman i våran restaurang
Är du en kock som har erfarenhet som lager med passion då är du den person vi söker?
Skicka gärna in din ansökan redan idag
Vi jobbar vardagar fram till kl 15
Det är ett plus om du har stöd från arbetsförmedlingen Visa mindre

Ribbyskolan i Västerhaninge söker en kock till våra två skolrestauranger

Ansök    Jul 26    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Ribbyskolan i Västerhaninge söker en kock till våra två skolrestauranger Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vår skolrestaurang! Om två år ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Ribbyskolan i Västerhaninge söker en kock till våra två skolrestauranger

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vår skolrestaurang! Om två år kommer Ribbyskolan inviga en nybyggd skola med ny skolrestaurang med stort tillagningskök och bageri! I väntan på den nybyggda skolan är Rbbyskolans två verksamheter F-6 & åk 7-9 belägna på olika adresser i Västerhaninge, Haninge kommun.

F-6 verksamhetens lokaler inhyser tillagningsköket och högstadiets kök är ett serveringskök.

Vi är stolta över vår trivsamma skolrestaurang och arbetar för att servera Haninges godaste, mest varierande och näringsriktigaste kost. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som kock innebär att Du ska vara delaktig i förberedelser, egenkontroll och matlagning. Arbetet kräver ett aktivt deltagande i verksamheten för att eleverna ska få den positiva matupplevelse som man kan förvänta sig.

Som kock hos oss är du delaktig i ansvaret för den hygieniska standarden i köket, specialkost och att verksamhetsområdets lagar och förordningar följs. Du utför samtliga arbetsuppgifter som kan förekomma i ett kök. Du kommer att jobba i båda våra skolrestauranger. I köket arbetar kökschefen Mats tillsammans med sina 4 kollegor och de serverar ca 1000 luncher per dag.

Kompetens

Vi söker Dig som har;

- Gymnasial utbildning Restaurang & Livsmedelsprogrammet, inriktning kock eller annan motsvarande kockutbildning och/eller yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Dokumenterade kunskaper i näringslära och specialkost
- Dokumenterade kunskaper i matlagning och om livsmedel
- Dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och erfarenhet av egenkontroll
- God datorvana
- Erfarenhet från arbete i storkök/restaurangkök
- Erfarenhet från liknande arbete och arbetsledande befattning
- Erfarenhet av egenkontroll
- Erfarenhet från planering, beställning, fakturahantering

 Vi ser att;

Du är en positiv och engagerad person som älskar att laga bra mat

Du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad

Du är stresstålig, flexibel och har en god organisationsförmåga samt kan arbeta både i grupp och självständigt.

Du har en god kommunikativ förmåga

Du ser fram emot delaktigheten med eleverna, kunden

                

Vision

Ribbyskolan har den godaste och näringsrikaste maten!

 

Arbetstid/varaktighet

100%, dagtid.

Tillträde: Ht 21

 

Lön

Fast lön. Kollektiv avtal finns.

 
Kontaktperson

Mats Mirén, kökschef, 08-606 75 72

Stefan Friberg, rektor, 070-606 75 81

Se även vår hemsida på Haninge kommuns hemsida Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker kock till Söderbyköket

Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du erfarenhet av husmanskost och andra rätter som kan tänkas passa i butik?   Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!  Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du erfarenhet av husmanskost och andra rätter som kan tänkas passa i butik?  

Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! 

Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.  

Arbetsbeskrivning: 

Som kock i Söderbyköket kommer du vara med och arbeta med butikens nya måltidserbjudanden tillsammans med ansvarig för köket. Du kommer att arbeta efter kalkyler och innehållsförteckningar, säkerställda rutiner samt tillaga varm mat som sedan kyls ner och packas för försäljning i butiken. Vi söker en utbildad kock med hög servicekänsla och stor passion för matlagning. Vi söker dig som har ett intresse för sortimentsutveckling och framtida kundbehov.?Söderbyköket?ingår i affärsområdet Öppna färskvaror och du rapporterar till ansvarig för köket.  

Vi söker dig som: 


• Är utbildad kock 
• Har erfarenhet av kalkylering 
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande 
• Är handlingskraftig, effektiv och van vid högt tempo 
• Har förmåga att organisera och prioritera 
• Är duktig på att motivera, engagera och involvera 
• Har god förmåga att kommunicera och ge feedback 
• Är en god förebild och föregår med gott exempel 

Vi erbjuder en fartfylld, rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. 

Om anställningen 
Omfattning: Heltid. Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:00 samt varannan helg på ett rullande grundschema 
Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning) 
Start: Enligt överenskommelse 
Lön: Enligt Handels kollektivavtal 

Vi erbjuder 


• Möjlighet att växa, lära och utvecklas din roll kock 
• En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ  
• Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar  
• Friskvårdsbidrag och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris 

Sista ansökningsdag: 2021-02-14 
Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Lycka till! Visa mindre

Kock till MR Yggdrasil , Västerhaninge

Ansök    Aug 5    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till MR Yggdrasil , Västerhaninge Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad... Visa mer
Kock till MR Yggdrasil , Västerhaninge

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om MR Yggdrasill

Restaurangen ligger på Haninge garnison berga, västerhaninge

Vi har öppet mellan 0630-2130 varje dag .

Vi serverar mellan 200-500 frukost , lunch , middag och kvällsmål 365 dagar per år.
Vi ser gärna att du har körkort.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

kock

Ansök    Jun 24    Compass Group AB    Kock, storhushåll
kock till MR Yggdrasil i Västerhaninge. MR Yggdrasil ligger inom Haninge Garnison , verksamheten drivs av Compass Group. Vi serverar mellan 200-500 värnpliktiga och anställda frukost , lunch , middag och kvällsmål varje dag. Restaurangen har öppet 365 dagar om året vilket medför att vi arbetar helger och storhelger. Jag söker en kock som är stresstålig , lag arbete är ett krav vi lagar mat till matsalen vi har utkörning men även mycket lådor dagligen. ... Visa mer
kock till MR Yggdrasil i Västerhaninge.

MR Yggdrasil ligger inom Haninge Garnison , verksamheten drivs av Compass Group.

Vi serverar mellan 200-500 värnpliktiga och anställda frukost , lunch , middag och kvällsmål varje dag.

Restaurangen har öppet 365 dagar om året vilket medför att vi arbetar helger och storhelger.

Jag söker en kock som är stresstålig , lag arbete är ett krav vi lagar mat till matsalen vi har utkörning men även mycket lådor dagligen.

Eftersom restaurangen ligger på ett skyddsområde så krävs det ett rigisterutdrag och sekretssintyg.

Du måste även vara svensk medborgare. Visa mindre

Klimatsmart kock med barnets bästa i fokus

Ansök    Apr 14    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Är du en kock med höga ambitioner och drivkraft, som älskar att laga framtidens mat på hög nivå? Perfekt, då tycker vi att du ska söka tjänsten som kock hos oss i Norra Handens förskoleområde.

Haninge kommun är i en utvecklingsfas gällande kost och hälsa och i vårt område vill vi ta våran mat till nya höjder tillsammans med kök, barn och pedagoger. 

Ditt uppdrag

I vårt kök får du får äran att förgylla våra dagar med lockande dofter och nya smakupplevelser. Vi vill att Du ska lägga en grund för sunda matvanor och är fantasirik vad det gäller tillagning av sallader och grönsaker till måltiderna.

Det är viktigt att du gör alla måltider till en helhetsupplevelse och speciellt lunchen till en lustfylld upplevelse för våra barn!

Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden till förskolan med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror. Du kommer att laga frukost, lunch och mellanmål till ca. 95 barn och 15 pedagoger. Då vi äter vegetarisk lunch minst en gång i veckan ser gärna att du har ett stort intresse och kunskap i att laga varierad vegetarisk kost. Det ingår också att dagligen laga specialkost som är likvärdig det som serveras för dagen.

Du ansvarar även för livsmedelshygien och egenkontroll samt daglig städning av köket. Du har också ansvar för att göra livsmedelsbeställningar(digitalt enligt kommunens inköpsrutin) samt att följa givna budgetramar. Du tar även emot och packar upp matleveranser.

Du skapar veckans matsedel själv utifrån kommunens riktlinjer som är framtagna av kommunens koststrateg i samråd med kökspersonal. 

Då vill skapa en ny identitet kring måltider på våra förskolor vill vi även att du har daglig kontakt med barn och personal och därför är det viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan.

Dina kvalifikationer

- utbildad kock på gymnasienivå med erfarenhet från yrket
- egenkontroll- och HACCP certifierad
- goda kunskaper om specialkost
- du är kommunikativ och kan utrycka dig både muntligt och skriftligt
- god datorvana
- med glädje och engagemang vill vara med att utveckla kökens roll på våra förskolor

Din kompetens

Du ska vara en person som har kost och hälsa i fokus och som kan ta ansvar för att barnen får en god, varierad och näringsriktig kost servad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Vi strävar efter att hela tiden förbättra och fördjupa vår verksamhet och därför är det viktigt att du har ett öppet sinne med kunskaper om måltidspedagogik och förskolans arbetssätt.

Vi erbjuder dig

- arbetskläder
- friskvårdskuponger på 1000 kr per år
- köksmöten tillsammans med chef och de andra kockarna där ni bl.a. samtalar kring kökens likvärdighet i vårt förskoleområde.
- möten med kommunens kockar anordnade av kommunens koststrateg ett par tillfällen om året
- klämdagar
- gratis gym i Kommunhuset

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

JENSEN förskola Nedersta söker hälsoinriktad kock till nystart

Ansök    Jan 28    Jensen Education AB    Kock, storhushåll
Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 12 förskolor i Stockholm, Nacka Uppsala, Malmö och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.  I maj 2021 startar vi en ny förskola med sex-sju... Visa mer
Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 12 förskolor i Stockholm, Nacka Uppsala, Malmö och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. 

I maj 2021 startar vi en ny förskola med sex-sju avdelningar i det nybyggda området Nedersta i Västerhaninge. Vi söker nu en kock som vill vara med och starta upp ett helt nytt tillagningskök på vår nya förskola Nedersta. Här får du vara med och skapa ett kök där hälsosam, god och näringsrik mat serveras till barn och personal i förskolan.

JENSEN förskola har en helhetssyn på vad som krävs för att varje barn ska uppnå sin fulla potential och utvecklas till en trygg individ. Vi vill att barnen ska uppleva en glädjefylld och utvecklande tid på förskolan. Hos oss tränas barnen att successivt ta mer eget ansvar för att underlätta övergången till grundskolan. Vi ser till varje barns individuella behov och ger dem stimulans och utmaningar för att utvecklas. 

Detta söker vi
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för att laga en god, varierad och hälsosam kost. Du vill ge barnen möjlighet till nya smakupplevelser och känslan av att mat är något både roligt och gott!

Arbetet i köket är både självständigt och mycket socialt, den som lagar mat är en viktig person och du ska känna dig som en del av förskolan. Du är en kreativ och idérik matlagare som tycker om att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och har stor samarbetsförmåga med både barn och vuxna. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta i förskolekök.

Du har kockutbildning, eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. En förutsättning för att klara arbetet är att du är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper om allergier, specialkost, näringslära och god hälsa. Viktigt är också att du är flexibel och självgående då arbetet kan innebära snabba förändringar. Grundläggande datorkunskap är nödvändigt.

Arbetsuppgifter
Som kock ansvarar du för att planera matsedlar, laga näringsriktig mat inklusive specialkost från grunden till vår förskola som kommer bestå av cirka 120 antal barn och 25 medarbetare. Du ansvarar även för att följa satta budgetramar, sköta egenkontroll enligt gällande lagkrav samt att diska och städa i köket tillsammans med ett måltidsbiträde. 

Vi erbjuder
Som kock hos oss har du ett fritt och självständigt uppdrag, du lägger själv matsedel utifrån de riktlinjer som finns. Du lagar både lunch och mellanmål och sköter själv ditt kök. Vi erbjuder arbetskläder och friskvårdsbidrag.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering vid JENSEN förskola Nedersta. Tillträde i maj 2021 eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem.  Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.  Sista ansökningsdag 2021-02-21. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Skolchef Linda Alm, [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

Kock sökes till Berga naturbruksgymnasium

Ansök    Jan 11    REGION STOCKHOLM    Kock, storhushåll
Om dig Du har ett brinnande intresse av att laga god och näringsriktig mat till ungdomar, vegetarisk kost, specialkost och har idéer och kreativitet till vårt fantastiska salladsbord. Du är kvalitetsmedveten, lägger ner din själ i matlagningen och har en yrkesstolthet och gör gärna det där ”lilla extra” när tid finns. Du är utåtriktad, har gästen i fokus och tycker om att jobba med ungdomar. Du har ett klimattänk där vegetarisk matlagning kommer ta en allt... Visa mer
Om dig
Du har ett brinnande intresse av att laga god och näringsriktig mat till ungdomar, vegetarisk kost, specialkost och har idéer och kreativitet till vårt fantastiska salladsbord. Du är kvalitetsmedveten, lägger ner din själ i matlagningen och har en yrkesstolthet och gör gärna det där ”lilla extra” när tid finns.
Du är utåtriktad, har gästen i fokus och tycker om att jobba med ungdomar. Du har ett klimattänk där vegetarisk matlagning kommer ta en allt större plats.
För oss är det viktigt med ett positivt och kamratligt arbetsklimat och det bidrar du självklart till.
Krav
Vi söker dig som har gymnasial kockutbildning och flerårig arbetslivserfarenhet, gärna erfarenhet av arbete i skolkök.Du har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien, haccp, special/allergikoster
Meriterande
Du har stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter, orkar med ett högt tempo, och stundtals tunga lyft. Du är självgående, kreativ, ansvarstagande, lyhörd och ordningsam samt är flexibel, prestigelös och har ett ekonomiskt sinne.
Om tjänsten
Vår verksamhet består av att servera frukost, lunch, middag och kvällsfika till våra elever och personal. I arbetet ingår alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, specialkost, salladsberedning, möta elever och personal under lunchtid, efterarbete och städning, varumottagning mm. Du samarbetar med menyplanering tillsammans med kökschefen.
Om Berga
Berga naturbruksgymnasium ligger i Västerhaninge utanför Stockholm och ägs och drivs av Region Stockholm. Det är en gymnasieskola med ca 200 elever men har även ett lantbruk med tillhörande stallar, ladugård, fårhus, ridhus och internat. Gårdens areal uppgår till 700 hektar vilket gör att skolan har ett läge som är unikt för Stockholms län, bara 30 minuter med pendeltåg från Stockholms centralstation. Sedan 1921 har ungdomar utbildat sig inom lantbruk på Berga, även om gårdens historia sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Läs mer på vår hemsida: www.bergagymnasium.se
Övrigt
Enklare bostäder finns att hyra på gården. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (semester- eller uppehållstjänst) och tillsätts den 1 maj, eventuellt tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas. Dina arbetstider är dagtid måndag till fredag, någon kväll kan förekomma.
Kommunikationerna till Berga är sådär så egen bil är att föredra.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till
kökschef Maria Norell, 072 5966167
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

ICA Maxi Haninge söker kock till Söderbyköket

Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du erfarenhet av husmanskost och andra rätter som kan tänkas passa i butik?   Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig!  Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att... Visa mer
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Är det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till framgång? Har du erfarenhet av husmanskost och andra rätter som kan tänkas passa i butik?  

Om du svarat JA på ovanstående frågor kan vi ha jobbet för dig! 

Maxi ICA Stormarknad i Haninge är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.  

Arbetsbeskrivning: 

Som kock i Söderbyköket kommer du vara med och arbeta med butikens nya måltidserbjudanden tillsammans med ansvarig för köket. Du kommer att arbeta efter kalkyler och innehållsförteckningar, säkerställda rutiner samt tillaga varm mat som sedan kyls ner och packas för försäljning i butiken. Vi söker en utbildad kock med hög servicekänsla och stor passion för matlagning. Vi söker dig som har ett intresse för sortimentsutveckling och framtida kundbehov.?Söderbyköket?ingår i affärsområdet Öppna färskvaror och du rapporterar till ansvarig för köket.  

Vi söker dig som: 


• Är utbildad kock 
• Har erfarenhet av kalkylering 
• Är strukturerad och har ett utpräglat kvalitetsmedvetande 
• Är handlingskraftig, effektiv och van vid högt tempo 
• Har förmåga att organisera och prioritera 
• Är duktig på att motivera, engagera och involvera 
• Har god förmåga att kommunicera och ge feedback 
• Är en god förebild och föregår med gott exempel 

Vi erbjuder en fartfylld, rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. 

Om anställningen 
Omfattning: Heltid. Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 22:00 samt varannan helg på ett rullande grundschema 
Anställningsform: Tillsvidare (inledningsvis 6 månaders provanställning) 
Start: Enligt överenskommelse 
Lön: Enligt Handels kollektivavtal 

Vi erbjuder 


• Möjlighet att växa, lära och utvecklas din roll kock 
• En rolig och stimulerande arbetsplats med kollegor i världsklass där vi tror på dig som individ  
• Kompetensutveckling genom kontinuerliga utbildningar  
• Friskvårdsbidrag och möjlighet till företagsmassage till ett förmånligt pris 

Sista ansökningsdag: 2021-02-14 
Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Lycka till! Visa mindre

Kock till Runstensskolan

Ansök    Okt 7    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Bli en av oss på Runstensskolan. Runstensskolan är en skola som har ca 380 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi finns i centrala Handen, ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Bli en av oss på Runstensskolan.

Runstensskolan är en skola som har ca 380 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi finns i centrala Handen, nära till kommunikationer och Rudans friluftsområde. Vi vill att skolans alla elever ska känna trygghet, studiero och trivsel samt känna samhörighet med personal och övriga elever på skolan.

Prisbelönt skolrestaurang

Skolrestaurangen är en av Sveriges bästa och har vunnit Arlas Guldko och Nominerats till White Guide de senaste åren. Inköpen för ekologiska råvaror är ledande i kommunen och vi erbjuder dagligen vegetariska alternativ. Skolmåltiden ingår i vår pedagogiska verksamhet och vi arbetar för att öka förståelsen hos eleverna för ett hållbart samhälle och ett minskat matsvinn. Matresan låter oss uppleva världen genom smaklökarna då vi äter oss genom de olika världsdelarna.

Du hittar mer information om oss på skolans hemsida www.runstensskolan.se

Arbetsuppgifter
Förekommande arbetsuppgifter i ett storkök och skolmatsal.

Vi tillämpar arbetsrotation vilket innebär att du förutsätts klara de olika arbetsuppgifter som förekommer i storkök och skolmatsal.


Kvalifikationer

Utbildning på gymnasienivå inom Hotell- och restaurangprogrammet.

Villkor

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vikariat Kock/kokerska till förskolan Fjäderkobben

Ansök    Jun 2    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Välkommen att utvecklas med oss Är du en kock med höga ambitioner och drivkraft, som älskar att laga mat på hög nivå? Perfekt, då tycker vi att du ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Välkommen att utvecklas med oss

Är du en kock med höga ambitioner och drivkraft, som älskar att laga mat på hög nivå? Perfekt, då tycker vi att du ska söka vikariatet som kock hos oss i Norra Jordbros förskoleområde,

Ditt uppdrag

I vårt kök får du vara med och lägga en grund för sunda matvanor.

Det är viktigt att du gör alla måltider till en helhetsupplevelse. Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden till förskolan med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror. Du kommer att laga frukost, lunch och mellanmål till ca 75 barn och 12 pedagoger. Då vi äter vegetarisk lunch minst en gång i veckan ser gärna att du har ett stort intresse och kunskap i att laga varierad vegetarisk kost. Det ingår också att dagligen laga specialkost som är likvärdig det som serveras för dagen.

Du ansvarar för livsmedelshygien och egenkontroll samt daglig städning av köket. Du har också ansvar för att göra livsmedelsbeställningar(digitalt enligt kommunens inköpsrutin) samt att följa givna budgetramar.

Du skapar veckans matsedel själv utifrån kommunens riktlinjer som är framtagna av kommunens koststrateg i samråd med kökspersonal.

Då vill skapa en ny identitet kring måltider på våra förskolor vill vi även att du har daglig kontakt med barn och personal och därför är det viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan.

Dina kvalifikationer

- är utbildad kock eller liknande
- har kunskap om måltidspedagogik
- har ett stort intresse av kost och hälsa
- är ansvarsfull
- är initiativrik och flexibel
- har lätt för att samarbeta i ett större arbetslag
- med glädje och engagemang vill vara med att utveckla kökens roll på våra förskolor
- kunskaper inom it och data är ett plus
- Din kompetens

Du ska vara en person som har kost och hälsa i fokus och som kan ta ansvar för att barnen får en god, varierad och näringsriktig kost servad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Vi strävar efter att hela tiden förbättra och fördjupa vår verksamhet och därför är det viktigt att du har ett öppet sinne med kunskaper om måltidspedagogik och förskolans arbetssätt.

Vi erbjuder dig

- arbetskläder
- friskvårdsbidrag på 2000 kr per år
- köksmöten tillsammans med intendent och de andra kockarna där ni bl.a. samtalar kring kökens likvärdighet i vårt förskoleområde.
- möten med kommunens kockar anordnade av kommunens koststrateg ett par tillfällen om året
- lediga klämdagar
- gratis gym i Kommunhuset

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber

oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kock

Söker en självgående och smaksäker kock med flerårig yrkesvana, som är prestigelös, ställer upp för laget före jaget. Visa mer
Söker en självgående och smaksäker kock med flerårig yrkesvana, som är prestigelös, ställer upp för laget före jaget. Visa mindre

Ribbyskolan i Västerhaninge söker en kock till våra två skolrestauranger

Ansök    Aug 19    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Ribbyskolan i Västerhaninge söker en kock till våra två skolrestauranger Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vår skolrestaurang! Om två år ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Ribbyskolan i Västerhaninge söker en kock till våra två skolrestauranger

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vår skolrestaurang! Om två år kommer Ribbyskolan inviga en nybyggd skola med ny skolrestaurang med stort tillagningskök och bageri! I väntan på den nybyggda skolan är Rbbyskolans två verksamheter F-6 & åk 7-9 belägna på olika adresser i Västerhaninge, Haninge kommun.

F-6 verksamhetens lokaler inhyser tillagningsköket och högstadiets kök är ett serveringskök.

Vi är stolta över vår trivsamma skolrestaurang och arbetar för att servera Haninges godaste, mest varierande och näringsriktigaste kost. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som kock innebär att Du ska vara delaktig i förberedelser, egenkontroll och matlagning. Arbetet kräver ett aktivt deltagande i verksamheten för att eleverna ska få den positiva matupplevelse som man kan förvänta sig.

Som kock hos oss är du delaktig i ansvaret för den hygieniska standarden i köket, specialkost och att verksamhetsområdets lagar och förordningar följs. Du utför samtliga arbetsuppgifter som kan förekomma i ett kök. Du kommer att jobba i båda våra skolrestauranger. I köket arbetar kökschefen Mats tillsammans med sina 4 kollegor och de serverar ca 1000 luncher per dag.

Kompetens

Vi söker Dig som har;

- Gymnasial utbildning Restaurang & Livsmedelsprogrammet, inriktning kock eller annan motsvarande kockutbildning och/eller yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Dokumenterade kunskaper i näringslära och specialkost
- Dokumenterade kunskaper i matlagning och om livsmedel
- Dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och erfarenhet av egenkontroll
- God datorvana
- Erfarenhet från arbete i storkök/restaurangkök
- Erfarenhet från liknande arbete och arbetsledande befattning
- Erfarenhet av egenkontroll
- Erfarenhet från planering, beställning, fakturahantering

 Vi ser att;

Du är en positiv och engagerad person som älskar att laga bra mat

Du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad

Du är stresstålig, flexibel och har en god organisationsförmåga samt kan arbeta både i grupp och självständigt.

Du har en god kommunikativ förmåga

Du ser fram emot delaktigheten med eleverna, kunden

                

Vision

Ribbyskolan har den godaste och näringsrikaste maten!

 

Arbetstid/varaktighet

100%, dagtid.

Tillträde: Ht 20

 

Lön

Fast lön. Kollektiv avtal finns.

 
Kontaktperson

Mats Mirén, kökschef, 08-606 75 72

Stefan Friberg, rektor, 070-606 75 81

Se även vår hemsida på Haninge kommuns hemsida Visa mindre

Kock till restaurang Mr skeppet, Muskö, Compass Group FS

Bli en del av oss på Compass Group FS för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelse! Ditt jobb för att skapa smaksensation på Compass Group FS Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, ... Visa mer
Bli en del av oss på Compass Group FS för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelse!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Compass Group FS
Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Kvällsarbete kan förekomma.

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt minst tre års yrkeserfarenhet och god datavana. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och erfarenhet av HACCP samt ett gott ekonomiskt sinne. Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Varför ska du välja Compass Group?
Vi på Compass Group har 6 000 medarbetare som med stolthet tar ansvar för att leverera smakupplevelser på våra över 1 200 restauranger. Det gör oss till en viktig arbetsgivare och en intressant möjlighet för de som vill göra karriär inom måltidstjänster. Om du söker möjligheter att utvecklas i karriären i ett ledande nordiskt tillväxtorienterat företag har du kommit rätt.

Om Restaurang skeppet
Försvarsmakten är våran mesta gäst där Amfibieregementet och 4. sjöstridsflottiljen utgör den största numerären samt marinbasen. Bredvid dessa gästas vi även av andra statliga myndigheter och organisationer. Restaurang skeppet ingår i Haninge garnison och ligger inom området på Muskö. På restaurang Skeppet serveras dagligen ca 130 portioner, lunch till våra gäster som består av soldater och anställda på garnisonen.

Ansök till Compass Group FS och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta Köksmästare Andre Brishagen på telefonnummer 0702665523. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-06-30 Visa mindre

Kock till restaurang Mr skeppet, Muskö, Fazer Food Services

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelse! Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerh... Visa mer
Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelse!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Kvällsarbete kan förekomma.

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt minst tre års yrkeserfarenhet och god datavana. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och erfarenhet av HACCP samt ett gott ekonomiskt sinne. Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer Food Services. Compass Group PLC förvärvade Fazer Food Services från Fazer Group i enlighet med en försäljningsprocess som avslutades den 31 januari 2020. Compass Group Nordics och Fazer Food Services arbetar för närvarande med att forma den långsiktiga strukturen för sina svenska verksamheter.

Om Restaurang skeppet
Försvarsmakten är våran mesta gäst där Amfibieregementet och 4. sjöstridsflottiljen utgör den största numerären samt marinbasen. Bredvid dessa gästas vi även av andra statliga myndigheter och organisationer. Restaurang skeppet ingår i Haninge garnison och ligger inom området på Muskö. På restaurang Skeppet serveras dagligen ca 130 portioner, lunch till våra gäster som består av soldater och anställda på garnisonen.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta Köksmästare Andre Brishagen på telefonnummer 0702665523. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-03-03 Visa mindre

Kock vikariat till Vårt Kök

Ansök    Jan 22    Haninge kommun    Kock, storhushåll
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.

Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.Välkommen att utvecklas med oss
Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat.

Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål. Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 650 dagsportioner , i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.Ditt uppdrag
Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våragäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:

- Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider tillverksamhetens gäster. Oftast från råvara.
- Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.
- Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.
- Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial
- Genomföra daglig rengöring av köket
- Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen

Det här söker vi hos dig
För att passa i tjänsten som kock ska du ha:

- Kock- eller storköksutbildning
- Erfarenhet från arbete i storkök
- Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster
- Utbildning i livsmedelshygien

Din kompetens

Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighetDet här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kock till restaurang Yggdrasil, Haninge, Fazer Food Services

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelse!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Kvällsarbete kan förekomma.

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt minst tre års yrkeserfarenhet och god datavana. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och erfarenhet av HACCP samt ett gott ekonomiskt sinne. Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka. Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Om Restaurang Yggdrasil
Försvarsmakten är våran mesta gäst där Amfibieregementet och 4. sjöstridsflottiljen utgör den största numerären. Bredvid dessa gästas vi även av andra statliga myndigheter och organisationer. Restaurang Yggdrasil ingår i Haninge garnison och ligger inom området på Berga. På restaurang Yggdrasil serveras dagligen ca 400 portioner, frukost, lunch och middag till våra gäster som består av soldater och anställda på garnisonen.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta Köksmästare Andre Brishagen på telefonnummer 0702665523. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-01-03 Visa mindre

Kock Kokerska

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Välkommen att utvecklas med oss Vi söker en person som tillsammans med oss vill utmana rollen som kock i ett förskolekök. Som vill arbeta pedagog... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Välkommen att utvecklas med oss
Vi söker en person som tillsammans med oss vill utmana rollen som kock i ett förskolekök.

Som vill arbeta pedagogiskt både med barn och vuxna och som ser detta som en nödvändighet för att utforska kökets magi fullt ut.

I Haninge arbetar vi mycket med "integrerade måltider" i förskolan, något som har visat sig öka både barnens matintresse och aptit.

Ditt uppdrag
Göra maten till en helhetsupplevelse och lägga en grund till sunda matvanor. Det sägs ofta att det är köket som är hemmets hjärta. Och så vill vi att köket ska upplevas i förskolan.I arbetet ingår; de vanliga förekommande arbetsuppgifterna i ett kök, att laga mat från grunden, planera matsedel, beställa varor (digitalt) samt kontakt med leverantörer. Vidare ska du klara av att hantera specialkost, servering, bakning och varmhållning samt diskning och städning av kök. Det är viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt samt har kunskap om och kan arbeta efter gällande riktlinjer, såväl nationella som lokala.

En del av din arbetstid kommer vara förlagd till arbete med barnen, utifrån ett Reggio Emilia inspirerat arbetsätt.

Det här söker vi hos dig
Utbildad kock och även med en pedagogisk utbildning eller motsvarande.

Du har kunskap om måltidspedagogik, samt är ansvarsfull, initiativrik och har en stor flexibilitet. Du har lätt för att samarbeta men även för att arbeta självständigt och vill med stor glädje och engagemang vara med att utveckla kökets roll på våra förskolor. Du ska kunna ta ansvar för att barnen får en god näringsrik och varierande kost serverad på ett tilltalande och lustfyllt sätt. Därför är det viktigt att du som person har kost och hälsa i focus. Vi strävar efter att hela tiden förbättra vår verksamhet och därför är det viktigt att du kan samarbeta med barn, personal och i vissa fall även med våra vårdnadshavare.

Du bör även ha ett öppet sinne för att vilja vidareutvecklas samt öka dina kunskaper runt måltidspedagogik och förskolans arbetssätt.Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdkuponger, arbetskläder, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Köksmöten en gång i månaden tillsammans med de andra kockarna i förskoleområdet. Där samtalar ni bl.a. kring kökens likvärdighet i området, även delta i andra forum på den egna förskolan.

Möten ett par gånger per termin med kommunens förskole- och skolkockar anordnad av kommunens koststrateg.

Tillgång till kompetensutveckling i form av halv- eller heldagsutbildningar både inom köksrelaterade frågor samt förskoleverksamhetsfrågor.Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kock till I Ur och Skur Spetsbergen i Vega/Haninge

Ansök    Jan 10    Spetsbergen    Kock, storhushåll
I Ur och Skur Spetsbergen i Vega/Haninge söker dig som är utbildad kock att ansvara för verksamhetens kök. Alternativt för dig som har eller vill starta ett eget företag och hyra vårt kök och laga mat till våra barn. Förskolan består av sex förskoleavdelningar med 110 barn och ca 20 anställda. Vi öppnade verksamheten i oktober 2015 i nybyggda lokaler med ett stort, modernt tillagningskök. I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil ... Visa mer
I Ur och Skur Spetsbergen i Vega/Haninge söker dig som är utbildad kock att ansvara för verksamhetens kök. Alternativt för dig som har eller vill starta ett eget företag och hyra vårt kök och laga mat till våra barn.
Förskolan består av sex förskoleavdelningar med 110 barn och ca 20 anställda. Vi öppnade verksamheten i oktober 2015 i nybyggda lokaler med ett stort, modernt tillagningskök.
I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil och utveckling. Kosten ska tillagas från grunden av bra råvaror där mycket är ekologiskt och eller närodlat, svenskt kött samt mjölkprodukter från svenska mjölkproducenter. Du ska kunna laga mat av olika sorters grönsaker, kål och rotfrukter allt efter säsong. Vi ser av stor vikt att minska matsvinnet, ta hand om rester på olika sätt t e x göra ströbröd av torrt bröd eller steka fattiga riddare till mellanmål. Vi odlar tillsammans med barnen och en köksträdgård växer fram allt eftersom.
Du har ett intresse för att tillsammans med oss utveckla utomhusmatlagning som är en del av vår verksamhet.
Vi vill att barnen ska få ett gott förhållande till mat och viljan att vara nyfikna och prova nya smaker.
Du behöver vara van att ta eget ansvar, planera måltider och beställningar, hålla en egen budget och arbeta självständigt. Du kommer att bli en viktig del av vårt personalteam och tillsammans med dig ska vi utveckla maten, skolträdgården och vår kostpolicy till något riktigt bra.
I köksteamet ingår ett köksbiträde på deltid.
Är du kreativ, nyfiken, miljömedveten och sugen på att utveckla dig tillsammans med oss, sök!
Ansökan med CV skickas till: HR, [email protected], märkt "Kock Spetsbergen".
Märk ansökan: Kock Spetsbergen
Frågor: Kontakta rektor Sofia Bergner, [email protected]
Ansökningarna behandlas löpande när de kommer in, så skicka in din ansökan redan nu!
https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/vara-forskolor/i/i-ur-och-skur-spetsbergen/ Visa mindre

Kock

Restaurang Parabolen AB i Haninge söker en erfaren kock. Arbetstid: Vardagar 7.00-15.00 Ansökan och cv skickas till: [email protected] Visa mer
Restaurang Parabolen AB i Haninge söker en erfaren kock.

Arbetstid: Vardagar 7.00-15.00

Ansökan och cv skickas till: [email protected] Visa mindre

Kock 100%

Ansök    Okt 10    Pysslingen Skolor    Kock, storhushåll
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbet... Visa mer
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill tillhöra vårt skolköksteam, där du kommer att ansvara för tillredning och servering till ca 600 elever och 40 pedagoger, men också sedvanliga uppgifter som ingår i ett skolkök, såsom disk och städning. Vi tillagar även frukost och mellanmål till skolans fritidshem. 

Vi önskar ett nära samarbete mellan kök, pedagoger och elever vilket innebär att du förväntas vara en god förebild för verksamheten med ett gott bemötande, att du är serviceinriktad och bemöter våra elever på ett professionellt och trevligt sätt är en självklarhet. 
Du har ett genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ, ha lätt för att samarbeta samt vara miljömedveten. Likaså håller du dig uppdaterad på de senaste rönen inom skolmat.
Du kommer gärna med idéer och förslag och är inte rädd för att prova nytt.

I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en pressad miljö samtidigt som du kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd. 

Om du är utbildad kock/kokerska/köksbiträde eller annat som kan bedömas likvärdigt är det en merit.
Du bör också ha goda kunskaper om specialkost, livsmedelshygien och egenkontroller. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom vår vision är att "kunskap och trygghet med eleven i fokus".

 
Vi erbjuder:

En heltidstjänst 100% dagtid. 
Om verksamheten:

Rudanskolan är en grundskola upp till åk 9 med förskoleklass, skola och skolbarnomsorg.

Ht 2020 öppnar vi upp i nya byggnader på Örnensväg i Handen. I samband med detta ska vi starta upp vårt tillagningskök. 

Vi vill skapa en lärande miljö, där varje elev uppmuntras att utveckla sin förmåga, att lära och ta eget ansvar utefter ålder och mognad. 
Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 191213. Tjänsten är en tillsvidare på 100%. Läs mer och ansök på www.pysslingen.se.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Josephine Wallenberg 070-774 2148 eller [email protected].
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Visa mindre

Kock

Restaurang Parabolen AB i Haninge söker en erfaren kock. Arbetstid: mån-fre 7.00-15.00 Ansökan och cv skickas till: [email protected] Visa mer
Restaurang Parabolen AB i Haninge söker en erfaren kock.

Arbetstid: mån-fre 7.00-15.00

Ansökan och cv skickas till: [email protected] Visa mindre

Kock / kallskänka / köksbiträde

Ansök    Jun 11    AcadeMedia    Kock, storhushåll
AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 16 300 medarbetare på våra drygt 650 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 176 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential. Vi är norra Eu... Visa mer
AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 16 300 medarbetare på våra drygt 650 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 176 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill tillhöra vårt skolköksteam, där du tillsammans med vår kökschef och köksbiträde kommer att ansvara för tillredning och servering till ca 200 elever och 30 pedagoger, men också sedvanliga uppgifter som ingår i ett skolkök, såsom disk och städning. Vi tillagar även frukost och mellanmål till skolans fritidshem. 

Vi har ett nära samarbete mellan kök, pedagoger och elever vilket innebär att du förväntas vara en god förebild för verksamheten med ett gott bemötande, att du är serviceinriktad och bemöter våra elever på ett professionellt och trevligt sätt är en självklarhet.
Du har ett genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och ha lätt för att samarbeta.
Du kommer gärna med idéer och förslag och är inte rädd för att prova nytt.

I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en pressad miljö samtidigt som du kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd.

Om du är utbildad kock/kokerska/köksbiträde eller annat som kan bedömas likvärdigt är det en merit.
Du bör också ha goda kunskaper om specialkost, livsmedelshygien och egenkontroller. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom vår vision är att "trygga barn lära bäst".

 
Vi erbjuder:

En heltidstjänst 100% dagtid. 
Om verksamheten:

Söderby Skola är en grundskola upp till åk 3 med förskoleklass, skola och skolbarnomsorg.

Vi vill skapa en lärande miljö, där varje barn uppmuntras att utveckla sin förmåga, att lära och ta eget ansvar utefter ålder och mognad.

Barnens nyfikenhet och intresse för att lära ska stimuleras i en miljö som utgår från barnens lust att utforska sin omvärld. Barnen ska känna lust till skolarbetet och finna glädje i att gå till skolan.

För att ha en bra inlärningsmiljö är det också viktigt att barnen känner trygghet. Det är därför vår vision och våra ledord är "Trygga barn lära bäst".

Vi arbetar självklart med utbildade pedagoger i varje klass och vi har dessutom en specialpedagog och en speciallärare på skolan, vilket möjliggör att vi kan stödja eleverna i sina ordinarie grupper genom att organisera grupperna efter elevernas behov.

Det som kännetecknar Söderby Skola är, förutom vårt personliga bemötande och arbetet med att utveckla trygga barn, att alla våra beslut tas med barnen i fokus.

Vi arbetar efter erkända pedagogiska principer samtidigt som vi ständigt vill utveckla oss i vårt lärsätt. 
Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är [% ange datum%]. Tjänsten är en [% ange anställningsform%]på [% ange tjänstgöringsgrad%]. Läs mer och ansök på www.pysslingen.se.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Josephine Wallenberg 070-774 2148 eller [email protected].
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Visa mindre

Kock

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 1000 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 
Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 1000 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker nu en vikarierande kock som vill vara med och bidra till att ge barn och ungdomar positiva matupplevelser.

Ditt uppdrag

Som kock ska du brinna för mat, service och kvalitet. Hos oss lagar du välbalanserad kost från grunden i ett av våra två tillagningskök. I dina primära arbetsuppgifter ingår också sedvanliga uppgifter i ett skolkök så som t ex servering, salladsberedning, disk och städ.

Du har daglig kontakt med elever och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, service och kvalitet, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs

 

Din kompetens

Vi söker dig som har stor social kompetens, är målinriktad och tycker om att jobba i högt tempo. Vi utgår från att du har utbildning och erfarenhet som kock. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer i andra miljöer. Erfarenhet av inköp i Proceedo och erfarenhet av arbetsledning ses även det som meriterande.  

Anställning under förutsättning att ingen övertalig finns inom kommunen. Visa mindre

Kock till I Ur och Skur Mullebo / Lötkärrsskolan i Vendelsö / Haninge

I Ur och Skur Mullebo/Lötkärrsskolan söker dig som är utbildad kock att ansvara för verksamhetens kök. Alternativ för dig som har eller vill starta ett eget företag och hyra vårt kök och laga mat till våra barn. Förskolan består av 4 förskoleavdelningar med 55 barn och en skola med 55 elever från förskoleklass till år 3 tillsammans har de cirka 20 anställda.I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil/utveckling. Kosten ska tillagas ... Visa mer
I Ur och Skur Mullebo/Lötkärrsskolan söker dig som är utbildad kock att ansvara för verksamhetens kök. Alternativ för dig som har eller vill starta ett eget företag och hyra vårt kök och laga mat till våra barn. Förskolan består av 4 förskoleavdelningar med 55 barn och en skola med 55 elever från förskoleklass till år 3 tillsammans har de cirka 20 anställda.I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil/utveckling. Kosten ska tillagas från grunden av bra råvaror där mycket är ekologisk och eller närodlat, svenskt kött samt mjölkprodukter från svenska mjölkproducenter. Du ska kunna laga mat av olika sorters grönsaker, kål och rotfrukter allt efter säsong. Vi ser att minska matsvinnet dvs att inte kasta mat men också att ta hand om produkter till annat som ex. av torrt bröd görs eget ströbröd. Vi odlar tillsammans med barnen och en köksträdgård växer fram.Du kommer ibland att få laga mat utomhus och pedagogerna packar ofta med sig färdiglagad mat från förskolan/skolan eller tar med varor att tillaga utomhus tillsammans med barnen.I köksteamet ingår ett köksbiträde på deltid.Vi vill att barnen ska få ett gott förhållande till mat och viljan att vara nyfikna och prova nya smaker.Du som är kreativ, nyfiken och miljömedveten sök redan idag: skriv ett CV och personligt brev och mejla till rektor Christina Lahti, [email protected]ökningarna läses efter hand och du kallas på intervju.Fast anställning med 6 månaders provanställning som start. Alternativt skriver vi avtal om du har eget företag. Heltid eller deltid.Tjänsten ledig från den 29/7 2019 Visa mindre

Kock / kokerska till Berga naturbruksgymnasium

Vi är nu i ett skede där vår kokerska efter 21 år på Berga ska gå i pension. Vi söker därför en kock/kokerska som vill vara med och fortsätta vidareutveckla kvalitén på maten i vår skola tillsammans med vårt team. Vi söker dig som har gymnasial kockutbildning och flerårig arbetslivserfarenhet, gärna erfarenhet av arbete i skolkök. Du har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien, haccp och special- och allergikost.Du har ett brinnande intresse av att laga... Visa mer
Vi är nu i ett skede där vår kokerska efter 21 år på Berga ska gå i pension. Vi söker därför en kock/kokerska som vill vara med och fortsätta vidareutveckla kvalitén på maten i vår skola tillsammans med vårt team. Vi söker dig som har gymnasial kockutbildning och flerårig arbetslivserfarenhet, gärna erfarenhet av arbete i skolkök. Du har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien, haccp och special- och allergikost.Du har ett brinnande intresse av att laga god och näringsriktig mat till ungdomar och har idéer till vårt fantastiska salladsbord. Du arbetar efter säsong och är kvalitetsmedveten. Du har ett klimattänk där vegetarisk matlagning kommer att ta en allt större plats. Du har stor egen drivkraft med förmåga att se möjligheter, du är självgående, ansvarstagande och ordningsam. Du är flexibel, prestigelös och har ett ekonomiskt tänk. För oss är det viktigt med ett positivt och kamratligt arbetsklimat och det bidrar du självklart till.Vår verksamhet består av att servera lunch till våra elever och dessutom frukost, middag och kvällsfika till våra internatelever.Skolan har ca 150 elever varav ca 70 elever bor på Bergas internat. Skolan är belägen tre mil söder om Stockholm i en naturskön miljö där gräsytor varvas med hagar, åkrar, skog, hus och djurstallar.I arbetet ingår alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, salladsberedning, möta elever och personal under lunchtid, efterarbete och städning, varumottagning, mm. Du samarbetar med menyplanering tillsammans med kökschefArbetstider: måndag - fredag.Tjänsten är 80-100 % semestertjänst, uppehållstjänst kan diskuteras. Lön efter överenskommelse. Vi ger friskvårdsbidrag och ersättning för sjukvårdsbesök upp till högkostnadskort. Tjänsten tillsätts den 1 november, 2019. Region Stockholm tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Är du kock och vill var med oss på vår nystartade förskola i Haninge.

Ansök    Maj 12    Huvudkontor    Kock, storhushåll
Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna. I Sverige finns idag ca 60 förskolor. En stor del av en dag på förskolan handlar om kost och måltider. Vi har bestämt oss för att maten och måltiderna skall vara en viktig del av verksamheten på våra förskolor. Vi ser på våra kockar och köksbiträden som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksa... Visa mer
Norlandia är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna. I Sverige finns idag ca 60 förskolor.

En stor del av en dag på förskolan handlar om kost och måltider. Vi har bestämt oss för att maten och måltiderna skall vara en viktig del av verksamheten på våra förskolor. Vi ser på våra kockar och köksbiträden som fantastiska resurser som tillför värden och trivsel i verksamheten och till måltidssituationen. För att skapa matglädje och en bra upplevelse är det fokus på måltiden, och inte endast maten på tallriken som är avgörande.
Vi vill etablera livslånga positiva matvärderingar hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi ibland utmanar barnen en aning när det gäller menyval och smaksättning.
Hos oss kan vårdnadshavare beställa matlådor och helgmenyer och du som kock får utveckla dina gastronomiska kunskaper i köket.
Som kock ingår du i ett nätverk som träffas regelbundet och diskuterar frågor kring mat, menyutveckling och fortbildning tillsammans med kost och måltidschef.
Arbetsuppgifter:
Tillagning av förskolans samtliga måltider till när hela förskolan är fullbelagd 120 barn med tillhörande medarbetare.
Bakning av matbröd och matlagning till föräldratjänster.
Inköp av matvaror
Servering av samtliga måltider
Rengöring av förskolans disk och samtliga ytor i köket
Rengöring av kylar frysar och torrförvaring
Medverka vid planering av den pedagogiska verksamheten*Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.
* Du har goda kunskaper som kock och har en vilja att utveckla våra föräldratjänster på förskolan.
* Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje! Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
* Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
* Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.


I januari 2019 öppnades Norlandias förskola Pionjären i Haninge /Stockholm. Nu har dock våran kock blivit sjuk och kan inte arbeta hos oss längre. Arbetet på förskolan präglas av ett hälsofrämjande arbete. Vi värnar om en hållbar framtid, vår hälsa och om varandra. Verksamheten bedrivs till stor del ute men också inne. Maten är viktigt för oss därför serveras mat som är lagad från grunden. Förskolan kommer tillhandahålla Norlandias familjetjänster där föräldrar och pedagoger erbjuds att köpa med sig frukost, vardagsmiddagar och helgmenyer.
Varje barn blir sett och respekterat för den individ som den är. Därför kommer vi ge tid till barnen till att utforska och utvecklas utifrån sina proximala utvecklingszon. I vår undervisning kommer vi att utgå från barnens förmågor, intressen och erfarenheter, där vi nyfiket utmanar och stöttar till fortsatt utveckling och förståelse. Utifrån barnens intressen bedriver vi projektinriktade arbeten där upptäckarglädjen står i centrum. Va Visa mindre

Kock

Söker Asiatisk kock med inriktning på wokade mat. du ska ha kreativ och samarbetsvillig. du ska planera och inköp. Visa mer
Söker Asiatisk kock med inriktning på wokade mat. du ska ha kreativ och samarbetsvillig. du ska planera och inköp. Visa mindre

Vikariat som kock till restaurang Yggdrasil , Haninge garnison på Berga

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!

Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Restaurang Yggdrasil söker en driven och strukturerad kock med passion för mat och service och som tillsammans med vårt team vill utveckla verksamheten till nya höjder! Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden maj till september med möjlighet till fast tjänst från september. Arbetstid är förlagd under dagtid, måndag till fredag. Helgarbete kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som anställd på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2018 tog de guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter.

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt minst tre års yrkeserfarenhet och god datavana. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och erfarenhet av HACCP samt ett gott ekonomiskt sinne. Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang Yggdrasil
Restaurang Yggdrasil ingår i Haninge garnison och ligger inom området på Berga. På restaurang Yggdrasil serveras dagligen ca 400 portioner i form av frukost, lunch och middag till våra gäster som består av soldater och anställda på garnisonen.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Fredrik Gardell på telefon: 072-200 75 53. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-22. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Kock / Kallskänka - dagtid och sommar på Dalarö

Du kommer att laga maträtter från grunden som säljs färdiga i vår delidisk och efterrättsdisk i butiken samt catering. Du kommer att få ett stort ansvar vad det gäller inköp och planering av maträtter och du kommer att bli en nyckelspelare hos oss och som får vara med att utveckla och forma köket tillsammans med oss i ett tätt samarbete. Tjänsten är i första hand säsongsanställning från maj till september men kan komma att förlängas då vi har för avsi... Visa mer
Du kommer att laga maträtter från grunden som säljs färdiga i vår delidisk och efterrättsdisk i butiken samt catering.

Du kommer att få ett stort ansvar vad det gäller inköp och planering av maträtter och du kommer att bli en nyckelspelare hos oss och som får vara med att utveckla och forma köket tillsammans med oss i ett tätt samarbete.

Tjänsten är i första hand säsongsanställning från maj till september men kan komma att förlängas då vi har för avsikt att ha öppet under större delen av året.

Vi söker dig som har erfarenhet som kock och som förstår och vet flödet i köket eller du som jobbar som kallskänka och vill utvecklas med att jobba med det varma köket.

Du har en känsla för smak, service och kvalitet och är driven, stresstålig och har en positiv inställning. Det är viktigt att du har rätt attityd och har passion för god mat! Du har ett strukturerat sätt och är bra på att planera.

Vi vill att du har ett hållbart sätt till matlagning och är kreativ så du kan använda dig av de varor som finns i butiken. Hos oss är det inte massproduktion utan du kommer att laga mat från grunden som vi har i vår delidisk och efterrättsdisk i butiken och catering.

Du gillar att komma med nya idéer och förslag. Vi vill att du ska känna dig involverad i vår verksamhet där du får möjlighet att påverka arbetet. Vi jobbar nära tillsammans och eftersom vi är ett litet team är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i där det behövs såsom i butiken vid högtryck.

Du kanske har tröttnat på att jobba sena kvällar? Du kanske vill ha ett jobb med mycket ansvar och möjlighet till att utveckla dina idéer och ha nära kontakt med kunder och få snabb feedback?

Svenska i tal och skrift är ett måste.

Arbetstid är dagtid, vardagar och helger

Dalarö Lanthandel är beläget på Dalarö, ca 4 mil från Stockholm i södra skärgården. Det är en genuin lanthandel med delikatesser, frukt, grönsaker, blommor, hemlagade maträtter och bakverk -en liten saluhall i skärgårdsmiljö!
Produkterna är svenska och närproducerade och handplockade varor från utlandet.
Vi lagar mat från grunden med rötter i det svenska köket men vi tar gärna in nya influenser. Vi vill erbjuda vällagad mat som är bra ur ett hållbarhetsperspektiv, för hälsan och för själen.
För oss är mötet med kunden viktigt och vi vill ge ett personligt bemötande och bra service. Vi lägger stor vikt vid laganda och vi jobbar tillsammans som ett team för att skapa en bra upplevelse för kunden och gästen. Det är viktigt att vi är engagerade och har kul tillsammans. Visa mindre