Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Haninge

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska hemsjukvård

Vi söker undersköterska till Vara Vård Vara Vård utför insatser inom hemsjukvård på kvällar och helger. Dina arbetsuppgifter som undersköterska hos oss innebär planerade besök i hemsjukvården. Arbetet består i huvudsak av sedvanliga basala hemsjukvårdsinsatser såsom medicin och insulingivning. I arbetet har man också ett nära samarbete med våra egna sjuksköterskor vid behov. Vi patrullerar i Tyresö, Haninge & Nynäshamn. Din kompetens Du har undersköterskeu... Visa mer
Vi söker undersköterska till Vara Vård
Vara Vård utför insatser inom hemsjukvård på kvällar och helger.
Dina arbetsuppgifter som undersköterska hos oss innebär planerade besök i hemsjukvården. Arbetet består i huvudsak av sedvanliga basala hemsjukvårdsinsatser såsom medicin och insulingivning. I arbetet har man också ett nära samarbete med våra egna sjuksköterskor vid behov.
Vi patrullerar i Tyresö, Haninge & Nynäshamn.
Din kompetens
Du har undersköterskeutbildning och gärna flerårig erfarenhet av yrket. Du skall vara trygg i din profession. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är meriterande. Vi söker dig som kan prioritera dina arbetsuppgifter och har lätt att samarbeta med dina kollegor. Arbetet innebär att ha ett bra bemötande mot våra patienter därför är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel och lätt att samarbeta med. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Anställningsform och sysselsättningsgrad
Timanställning
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
B-körkort är ett krav
Övrigt
Anställningsintervjuer sker fortlöpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Undersköterska till Akka Hälsocentral, Västerhaninge

Vi söker dig som är undersköterska. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina mottagning Hälsocentralen Akka? Beskriver du dig som serviceinriktad med stort intresse för möten med människor? Då är detta rätt tjänst för dig! Vad erbjuds du? Du kommer att arbeta i hemsjukvården med andra undersköterskor och distriktssköterska. I hemsjukvården arbetar man ensamt och det innebär att man har mkt ansvar. Arbetsuppgifterna är bland annat att... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska.

Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina mottagning Hälsocentralen Akka? Beskriver du dig som serviceinriktad med stort intresse för möten med människor? Då är detta rätt tjänst för dig!

Vad erbjuds du?
Du kommer att arbeta i hemsjukvården med andra undersköterskor och distriktssköterska. I hemsjukvården arbetar man ensamt och det innebär att man har mkt ansvar. Arbetsuppgifterna är bland annat att ge medicin, de insulin, ta blodsocker och annan provtagning, såromläggning och kompressionslindning, överlämning av APOdos, blodtryck och katetervård mm. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du kan hantera detta system.

Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi har även en fast läkarstab. Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha vana vid provtagning, såromläggning, KAD och blodtryck. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du är noggrann och effektiv, tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Mer om tjänsten
Tjänsterna är en visstidsanställning under sommaren. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi hanterar ansökningar löpande, så passa på att sök redan idag!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Maria Trygg, [email protected]

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!Mottagning

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.

Vi har ett härligt medarbetargäng på ca 40 medarbetare, som servar va 11.500 patienter.

Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC-Mama Mia, medicinsk fotsjukvård, vi har psykolog och rehabkoordinator, primärvårdsrehabilitering med hemrehabteam.

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard Visa mindre

Timanställda undersköterska till Qualicare Haninge vårdcentral

Vi erbjuder dig Haninge vårdcentral är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, möjlighet till utveckling och en arbetsplats med närhet till kollektivtrafik och grönområden. Som medarbetare inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet Undersköterska Erfarenhe... Visa mer
Vi erbjuder dig
Haninge vårdcentral är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, möjlighet till utveckling och en arbetsplats med närhet till kollektivtrafik och grönområden.
Som medarbetare inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet
Undersköterska
Erfarenhet av primärvård är meriterandeOm jobbet
QualiCare är en vårdcentral med helhetsperspektiv, vi finns i nya fräscha lokaler bara ett stenkast från pendeltåget (station Handen). Här möts du av ett glatt gäng på 16 medarbetare med olika kompetenser, som kan erbjuda dig en bredd av erfarenheter, kunskap, engagemang och arbetsglädje. Med fokus på god patient relation, kontinuitet och tillgänglighet tillgodoser vi behovet hos våra 6300 listade från livets början till livets slut.
QualiCare är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor och möjlighet till utveckling.
Din roll
Vi söker dig som helst har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och som gillar att göra det där lilla extra för våra patienter både på mottagningen men framför allt vid hembesök. Hos oss kommer du att vara en viktig del i vår utveckling av verksamheten.
Din profil
Vi tror att du:
Trivs att arbeta i team
Har en god samarbetsförmåga, flexibilitet och positiv inställning
Som person är ansvarsfull, glad och positiv
Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor.
Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.
Om oss
Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.
Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.
Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan! Visa mindre

Undersköterska, timanställning

Är du tillgänglig för timanställning? Vi söker en undersköterska med erfarenhet av hemsjukvård Kom och arbeta med vårt härliga gäng.   Dina arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter som undersköterska inom hemsjukvården är insulingivning, medicingivning, såromläggning, kompressionslindning mm Ett varierande arbete tillsammans med ett gäng glada medarbetare. Din profil: Vi söker dig som vill arbeta på timmar och är undersköterska och har erfarenhet från l... Visa mer
Är du tillgänglig för timanställning?

Vi söker en undersköterska med erfarenhet av hemsjukvård

Kom och arbeta med vårt härliga gäng.

 


Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter som undersköterska inom hemsjukvården är insulingivning, medicingivning, såromläggning, kompressionslindning mm

Ett varierande arbete tillsammans med ett gäng glada medarbetare.
Din profil:
Vi söker dig som vill arbeta på timmar och är undersköterska och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, du måste vara sjävgående, men har stöd från kollegor.

Vi har journalsystem Take Care.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga.

Anställning och ansökan:
Timanställning med tillträde omgående.


Prima Vård är ett vårdbolag med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.
Vi har ett härligt medarbetargäng på ca 40 medarbetare, som servar va 11.500 patienter.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC-Mama Mia, medicinsk fotsjukvård, vi har psykolog och rehabkoordinator, primärvårdsrehabilitering med hemrehabteam.

www.halsocentralenakka.se


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska till Villa Gullringen 70-75% Natt tjänst

Nu söker vi på Villa Gullringen i Jordbro en undersköterska för Natt tjänst 70-75%. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Det här får du hos oss: Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi. Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris. En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardag... Visa mer
Nu söker vi på Villa Gullringen i Jordbro en undersköterska för Natt tjänst 70-75%. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Det här får du hos oss:
Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om Villa Gullringen
Villa Gullringen är ett nybyggt boende i Jordbro med 79 lägenheter. Boendet vänder sig till äldre personer med demenssjukdom eller åldersrelaterad kroppslig funktionsnedsättning.

Villa Gullringen erbjuder både permanent boende och korttidsboende.

Vi vill att du som bor hos oss ska ha en trivsam tillvaro med gemenskap. Vi tycker om att anordna roliga aktiviteter för, och tillsammans med, dig som bor hos oss, såsom musikframträdanden, spela boccia eller varför inte träna i vårt ute gym.

Villa Gullringen är ett nybyggt hus som invigdes 2020. Vi har en egen trädgård och stora gemensamma balkonger för umgänge.

Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider.

Din egen lägenhet är ca 31 kvadratmeter och utrustad med kylskåp och flera garderober. Badrummet är handikappanpassat med dusch och toalett. Trygghetslarm och rörelselarm finns. Lägenheten har en höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du med dina egna möbler och saker.

Våra korttidslägenheter är fullt möblerade, här behöver du inte ta med några möbler.

Villa Gullringen ligger i ett trivsamt bostadsområde i Jordbro med närhet till pendeltåget och Jordbro centrum. Bussar stannar alldeles utanför boendet. Gratis bilparkering finns i anslutning till boendet. Vi hjälper dig med kontakt med frisör, fotvård, tandvård och liknande när du behöver det.


Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakademi (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).

Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.

Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/).Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.

Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet besök av terapihundar.

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt.” Jirapinya Muangsiri

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt.” Raquel Castaneda

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
- lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren.” Mårten Hedberg

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 1 Mars 2024
Sista ansökningsdag: 2024-02-20
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning
Har du frågor? Kontakta gärna: Johanna Kettunen 0735047065 Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande ... Visa mindre

Resursperson till anpassad grundskola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Tungelsta skola ligger i södra delen av Haninge kommun. Skolans upptagningsområde består av tätort och landsbygd. Stockholms city ligger på b... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Tungelsta skola ligger i södra delen av Haninge kommun.

Skolans upptagningsområde består av tätort och landsbygd. Stockholms city ligger på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att gå till skolan från Tungelsta station. Buss stannar utanför skolan. 

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag år F-9. Därtill finns tre mindre undervisningsgrupper, så kallade lärstudios och en klass anpassad grundskola. 

Skolans vision är Vilja, våga, vara nyfiken! Skolans mål lyder högre måluppfyllelse, utmanande, varierad och målstyrd undervisning, samt ökad medvetenhet om allas lika värde. Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas! Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar med att utveckla ökad delaktighet och ansvarstagande hos samtliga medarbetare för att på så vis skapa trivsel och goda lärmiljöer. 

Nu söker vi dig som vill arbeta med oss och våra elever i anpassad grundskola. Gruppen startade i augusti -23 och omfattar de yngsta eleverna i skolan, F-åk 2. I uppdraget ingår att bygga upp den nya verksamheten tillsammans i ett arbetslag och med skolans ledning.  Verksamheten ska omfatta obligatorisk undervisning och fritidsverksamhet, vilket innebär omsorg under hela skoldagen. Alla i arbetslaget blir nära involverade i utvecklingsarbetet där läraren har ansvar för att planera och genomföra undervisning och resurser ansvarar för fritids och omsorg. Samtliga kommer att vara delaktiga i genomförandet av undervisningen. I skolans kultur är samverkan mellan olika yrkeskategorier och arbetslag viktigt. 

Du är utbildad undersköterska och har kunskaper om underliggande sjukdomar som vanligtvis finns hos elever som placeras i anpassad grundskola och erfarenhet av aktuell elevgrupp. Du behöver  ha ett pedagogiskt förhållningssätt och se positivt på arbete i skolmiljö. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet av arbete i anpassad grundskola eller så kan du på annat vis styrka att du är förtrogen med aktuell elevgrupp. Du är en tydlig, positiv och trygg person och du trivs med beskrivna arbetsuppgifter och i att samverka med andra vuxna. I det ingår hos oss att ta initiativ och driva frågor som leder till en ökad medvetenhet hos samtliga medarbetare och höjd kvalitet i vår verksamhet.  Du behöver vara bekväm med att vistas utomhus dagligen. Vissa situationer kan vara fysiskt utmanande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. Vi kommer att tillämpa provanställning. 

 Om du är intresserad, kontakta bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80  för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. Vi ber dig bifoga utbildningsbevis och vara beredd att lämna referenser i och med ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas skyndsamt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 


Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Resursperson med undersköterskekompetens till anpassad grundskola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Tungelsta skola startade anpassad skola hösten -23 och säker nu dig som är undersköterska med erfarenhet av elever i särskola eller träningsskol... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Tungelsta skola startade anpassad skola hösten -23 och säker nu dig som är undersköterska med erfarenhet av elever i särskola eller träningsskola!

Tungelsta skola ligger i södra delen av Haninge kommun.

Skolans upptagningsområde består av tätort och landsbygd. Stockholms city ligger på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att gå till skolan från Tungelsta station. Buss stannar utanför skolan. 

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag år F-9. Därtill finns tre mindre undervisningsgrupper, så kallade lärstudios och fr.o.m. hösten anpassad grundskola. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. 

Skolans vision är Vilja, våga, vara nyfiken! Skolans mål lyder högre måluppfyllelse, utmanande, varierad och målstyrd undervisning, samt ökad medvetenhet om allas lika värde. Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas! Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar med att utveckla ökad delaktighet och ansvarstagande hos samtliga medarbetare för att på så vis skapa trivsel och goda lärmiljöer. 

Nu söker vi dig som vill arbeta med oss och våra elever i anpassad grundskola. Gruppen startade i augusti -23 och  omfattar de yngsta eleverna i skolan, F-åk 2. I uppdraget ingår att bygga upp den nya verksamheten tillsammans i ett arbetslag och med skolans ledning.  Verksamheten ska omfatta obligatorisk undervisning och fritidsverksamhet, vilket innebär omsorg under hela skoldagen. Alla i arbetslaget blir nära involverade i utvecklingsarbetet där läraren har ansvar för att planera och genomföra undervisning och resurser ansvarar för omsorgen. Samtliga kommer att vara delaktiga i genomförandet av undervisningen. I skolans kultur är samverkan mellan olika yrkeskategorier och arbetslag viktigt. 

Du är utbildad undersköterska och har kunskaper om underliggande sjukdomar som vanligtvis finns hos elever som placeras i anpassad grundskola. Du behöver även ha ett pedagogiskt förhållningssätt och se positivt på arbete i skolmiljö. Vi ser att du har har erfarenhet av arbete i särskola, träningsskola  eller på annat vis är förtrogen med aktuell elevgrupp. Du är en tydlig, positiv och trygg person och du trivs med beskrivna arbetsuppgifter och i att samverka med andra vuxna. I det ingår hos oss att ta initiativ och driva frågor som leder till en ökad medvetenhet hos samtliga medarbetare och höjd kvalitet i vår verksamhet.  Du behöver vara bekväm med att vistas utomhus dagligen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. Vi kommer att tillämpa provanställning. 

 Om du är intresserad, kontakta bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80  för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. Vi ber dig bifoga utbildningsbevis och referenser. 

Välkommen med din ansökan!

 

 


Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Resursperson med undersköterskekompetens till anpassad grundskola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Tungelsta skola startar anpassad skola hösten -23 och säker nu dig som är undersköterska med erfarenhet av elever i särskola eller träningsskola... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Tungelsta skola startar anpassad skola hösten -23 och säker nu dig som är undersköterska med erfarenhet av elever i särskola eller träningsskola!

Tungelsta skola ligger i södra delen av Haninge kommun.

Skolans upptagningsområde består av tätort och landsbygd. Stockholms city ligger på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att gå till skolan från Tungelsta station. Buss stannar utanför skolan. 

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag år F-9. Därtill finns tre mindre undervisningsgrupper, så kallade lärstudios och fr.o.m. hösten anpassad grundskola. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. 

Skolans vision är Vilja, våga, vara nyfiken! Skolans mål lyder högre måluppfyllelse, utmanande, varierad och målstyrd undervisning, samt ökad medvetenhet om allas lika värde. Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas! Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar med att utveckla ökad delaktighet och ansvarstagande hos samtliga medarbetare för att på så vis skapa trivsel och goda lärmiljöer. 

Nu söker vi dig som vill arbeta med oss och våra elever i anpassad grundskola. Gruppen startade i augusti -23 och  omfattar de yngsta eleverna i skolan, F-åk 2. I uppdraget ingår att bygga upp den nya verksamheten tillsammans i ett arbetslag och med skolans ledning.  Verksamheten ska omfatta obligatorisk undervisning och fritidsverksamhet, vilket innebär omsorg under hela skoldagen. Alla i arbetslaget blir nära involverade i utvecklingsarbetet där läraren har ansvar för att planera och genomföra undervisning och resurser ansvarar för omsorgen. Samtliga kommer att vara delaktiga i genomförandet av undervisningen. I skolans kultur är samverkan mellan olika yrkeskategorier och arbetslag viktigt. 

Du är utbildad undersköterska och har kunskaper om underliggande sjukdomar som vanligtvis finns hos elever som placeras i anpassad grundskola. Du behöver även ha ett pedagogiskt förhållningssätt och se positivt på arbete i skolmiljö. Vi ser att du har har erfarenhet av arbete i särskola, träningsskola  eller på annat vis är förtrogen med aktuell elevgrupp. Du är en tydlig, positiv och trygg person och du trivs med beskrivna arbetsuppgifter och i att samverka med andra vuxna. I det ingår hos oss att ta initiativ och driva frågor som leder till en ökad medvetenhet hos samtliga medarbetare och höjd kvalitet i vår verksamhet.  Du behöver vara bekväm med att vistas utomhus dagligen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. Vi kommer att tillämpa provanställning. 

 Om du är intresserad, kontakta bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80  för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. Vi ber dig bifoga utbildningsbevis och referenser. 

Välkommen med din ansökan!

 

 


Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Undersköterska

Vi Urology For Life AB är ett vårdföretag som driver urologi mottagning verksamhet på uppdrag av Region Stockholm inom vårdval urologi. Vi ska kunna ta emot patienter på remiss från hela Sverige eller via egen remiss. Patienter som ska vara vuxna, män och kvinnor med urologiska besvär maligna och benigna. Vi bedriver utredning, diagnostik, viss behandling och uppföljning av alla urologiska fall. Du kommer att kunna utvecklas och växa både som individ och t... Visa mer
Vi Urology For Life AB är ett vårdföretag som driver urologi mottagning verksamhet på uppdrag av Region Stockholm inom vårdval urologi. Vi ska kunna ta emot patienter på remiss från hela Sverige eller via egen remiss. Patienter som ska vara vuxna, män och kvinnor med urologiska besvär maligna och benigna. Vi bedriver utredning, diagnostik, viss behandling och uppföljning av alla urologiska fall.
Du kommer att kunna utvecklas och växa både som individ och tillsammans med andra.
Om du är kunskapstörstig och villa ha bred kompetens inom urologi så är kanske just du vår nya undersköterska.
Som undersköterska hos oss ingår du som en i fantastiskt team kring patienten. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande med medicintekniska inslag. Hantering av tvätt, förråd och beställningar ingår också.
Du ska vara utbildad undersköterska med gärna erfarenhet av urologi och kirurgi.
Du är öppen person som är flexibel och positivt inställd till nya utmaningar och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi har kollektivavtal.


Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Timanställd undersköterska till Qualicare Haninge vårdcentral

Vi erbjuder dig Haninge vårdcentral är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, möjlighet till utveckling och en arbetsplats med närhet till kollektivtrafik och grönområden. Som medarbetare inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet Undersköterska Erfarenhe... Visa mer
Vi erbjuder dig
Haninge vårdcentral är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, möjlighet till utveckling och en arbetsplats med närhet till kollektivtrafik och grönområden.
Som medarbetare inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet
Undersköterska
Erfarenhet av primärvård är meriterandeOm jobbet
QualiCare är en vårdcentral med helhetsperspektiv, vi finns i nya fräscha lokaler bara ett stenkast från pendeltåget (station Handen). Här möts du av ett glatt gäng på 16 medarbetare med olika kompetenser, som kan erbjuda dig en bredd av erfarenheter, kunskap, engagemang och arbetsglädje. Med fokus på god patient relation, kontinuitet och tillgänglighet tillgodoser vi behovet hos våra 6300 listade från livets början till livets slut.
QualiCare är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor och möjlighet till utveckling.


Din roll
Vi söker dig som helst har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och som gillar att göra det där lilla extra för våra patienter både på mottagningen men framför allt vid hembesök. Hos oss kommer du att vara en viktig del i vår utveckling av verksamheten.


Din profil
Vi tror att du:
Trivs att arbeta i team
Har en god samarbetsförmåga, flexibilitet och positiv inställning
Som person är ansvarsfull, glad och positiv
Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor.
Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.


Om oss
Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.
Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.
Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan Visa mindre

Sjukvårdare/ Undersköterska på Evenemang Stockholm

Vill du komma ut och arbeta med evenemang av olika slag, så som hästsport, motortävlingar och filminspelningar?  Livtjänsts ambition är att ge en hög service och ett gott bemötande gentemot kollegor, kunder och patienter i en mycket omväxlande arbetsmiljö.  Vi söker dig som är sjukvårdare eller undersköterska med hög flexibilitet och positivitet. Arbetet utgår ifrån våra regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du behöver ha minst 1 års erfarenhet ... Visa mer
Vill du komma ut och arbeta med evenemang av olika slag, så som hästsport, motortävlingar och filminspelningar? 

Livtjänsts ambition är att ge en hög service och ett gott bemötande gentemot kollegor, kunder och patienter i en mycket omväxlande arbetsmiljö. 

Vi söker dig som är sjukvårdare eller undersköterska med hög flexibilitet och positivitet. Arbetet utgår ifrån våra regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du behöver ha minst 1 års erfarenhet från akutsjukvård och helst även B-körkort.

Tjänsten omfattar timanställning med framtida möjlighet till deltid.

För mer information gå in på vår hemsida livtjanst.se

Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss! 
Med vänliga hälsningar, 
Livtjänst Sverige AB Visa mindre

Boendestödjare till Solvändans gruppbostad i Tungelsta, Haninge

Nu söker vi en boendestödjare till vårt team på Solvändan. Vi erbjuder utbildning och ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad! Tjänsten är en deltidstjänst på 80%. Solvändan är en gruppbostad för vuxna enligt LSS personkrets 1. Verksamheten är belägen i Tungelsta, Haninge och drivs på entreprenad för Haninge kommun sedan 2009. I gruppbostaden bor sex personer, de boende har egna lägenheter med tillgång till egen uteplats och närhet till gemen... Visa mer
Nu söker vi en boendestödjare till vårt team på Solvändan. Vi erbjuder utbildning och ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad! Tjänsten är en deltidstjänst på 80%.

Solvändan är en gruppbostad för vuxna enligt LSS personkrets 1. Verksamheten är belägen i Tungelsta, Haninge och drivs på entreprenad för Haninge kommun sedan 2009.

I gruppbostaden bor sex personer, de boende har egna lägenheter med tillgång till egen uteplats och närhet till gemensamhetsutrymme. Alla boende har alla olika förutsättningar och de flesta behöver mycket hjälp och stöd.

Till huset hör trädgård med stor uteplats och stora gräsytor.

Gruppbostaden ligger med naturen inpå knuten och det är nära till promenadvägar, skog och hästhagar.

Till Tungelsta är det enkelt att ta sig såväl med bil som med buss eller tåg men då verksamheterna ligger lite lantligt är det en fördel med bil.Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid samt varannan helg.

Du har en gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida, kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Ledarskapsutbildade chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

- Friskvårdsbidrag och skobidrag

- Kollektivavtal

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-09-20
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: gruppchef Sylwia Krzyzaniak, [email protected]
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se (http://www.kommunal.se/)

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se/) Visa mindre

Undersköterska till hemsjukvården

Vill du arbeta dagtid, måndag-fredag inom hemsjukvården? Vi har ett vikariat ledigt   Vi har ett härligt team med sjuksköterskor och undersköterskor som gemensamt tar hand om ca 120 patienter i hemsjukvården. Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter. Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm. Du hjälper även till att svara i telefonen för hemsjukvården. Hämta apoteksvaro... Visa mer
Vill du arbeta dagtid, måndag-fredag inom hemsjukvården?
Vi har ett vikariat ledigt
 
Vi har ett härligt team med sjuksköterskor och undersköterskor som gemensamt tar hand om ca 120 patienter i hemsjukvården.
Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter.
Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm.
Du hjälper även till att svara i telefonen för hemsjukvården. Hämta apoteksvaror.
 
Vi ser gärna att du som ansöker har arbetat med liknande arbetsuppgifter
TakeCare är vårt journalsystem, som vi gärna ser att du har erfarenhet av.
 
Du kommer att få möjlighet till god introduktion.
 
Tjänstgöringsgrad enl överenskommelse. Vikariatet är minst 6 månader.
 


Om företaget

Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för patienterna.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.
Vi är en personalgrupp på ca 40 medarbetare.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC, diabetessköterska, astma/kol sköterska, medicinsk fotsjukvård, primärvårdsrehabilitering och rehabiliteringskoordinator.

www.halsocentralenakka.se


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska, timanställning

Är du tillgänglig för timanställning? Undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete och hemsjukvård Kom och arbeta med vårt härliga gäng.   Dina arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter som undersköterska på mottagningen är viss provtagning, EKG, Bltr, hjälpa läkare och sköterskor, såromläggning mm. Inom hemsjukvård är det insulingivning, medicingivning, såronlägning, kompressionslindning mm Ett varierande arbete tillsammans med ett gäng glada medarbeta... Visa mer
Är du tillgänglig för timanställning?
Undersköterska med erfarenhet av mottagningsarbete och hemsjukvård
Kom och arbeta med vårt härliga gäng.
 

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter som undersköterska på mottagningen är viss provtagning, EKG, Bltr, hjälpa läkare och sköterskor, såromläggning mm. Inom hemsjukvård är det insulingivning, medicingivning, såronlägning, kompressionslindning mm
Ett varierande arbete tillsammans med ett gäng glada medarbetare.
Din profil:
Vi söker dig som vill arbeta på timmar och är undersköterska, gärna med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning. Du är självgående.

Vi har journalsystem Take Care.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga.

Anställning och ansökan:
Timanställning med tillträde omgående.


Prima Vård är ett vårdbolag med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.
Vi har ett härligt medarbetargäng på ca 40 medarbetare, som servar va 13.500 patienter.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC-Mama Mia, medicinsk fotsjukvård, vi har psykolog och rehabkoordinator, primärvårdsrehabilitering samt ymfterapi.

www.halsocentralenakka.se


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Resursperson med undersköterskekompetens till anpassad grundskola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Tungelsta skola startar anpassad skola hösten -23 och säker nu dig som är undersköterska med erfarenhet av elever i särskola eller träningsskola... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Tungelsta skola startar anpassad skola hösten -23 och säker nu dig som är undersköterska med erfarenhet av elever i särskola eller träningsskola!

Tungelsta skola ligger i södra delen av Haninge kommun.

Skolans upptagningsområde består av tätort och landsbygd. Stockholms city ligger på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att gå till skolan från Tungelsta station. Buss stannar utanför skolan. 

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag år F-9. Därtill finns tre mindre undervisningsgrupper, så kallade lärstudios och fr.o.m. hösten anpassad grundskola. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Skolan har ca 700 elever kommande läsår.

Skolans vision är Vilja, våga, vara nyfiken! Skolans mål lyder högre måluppfyllelse, utmanande, varierad och målstyrd undervisning, samt ökad medvetenhet om allas lika värde. Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas! Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar med att utveckla ökad delaktighet och ansvarstagande hos samtliga medarbetare för att på så vis skapa trivsel och goda lärmiljöer. 

Nu söker vi dig som vill arbeta med oss och våra nya elever i anpassad grundskola. Gruppen kommer att omfatta de yngsta eleverna i skolan, åk 1. I uppdraget ingår att bygga upp den nya verksamheten tillsammans i ett arbetslag med skolledning, lärare, undersköterska och resurs. Verksamheten ska omfatta obligatorisk undervisning och fritidsverksamhet, vilket innebär omsorg under hela skoldagen. Alla i arbetslaget blir nära involverade i utvecklingsarbetet där läraren har ansvar för att planera och genomföra undervisning och undersköterskor och resurs ansvarar för omsorgen. Samtliga kommer att vara delaktiga i genomförandet av undervisningen. I skolans kultur är samverkan mellan olika yrkeskategorier och arbetslag viktigt. 

Du är utbildad undersköterska och har kunskaper om underliggande sjukdomar som vanligtvis finns hos elever som placeras i anpassad grundskola. Du behöver även ha ett pedagogiskt förhållningssätt och se positivt på arbete i skolmiljö. Vi ser att du har har erfarenhet av arbete i särskola, träningsskola  eller på annat vis är förtrogen med aktuell elevgrupp. Du är en tydlig, positiv och trygg person och du trivs med beskrivna arbetsuppgifter och i att samverka med andra vuxna. I det ingår hos oss att ta initiativ och driva frågor som leder till en ökad medvetenhet hos samtliga medarbetare och höjd kvalitet i vår verksamhet.  Du behöver vara bekväm med att vistas utomhus dagligen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. Vi kommer att tillämpa provanställning. 

 Om du är intresserad, kontakta bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80  för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. Vi ber dig bifoga utbildningsbevis och referenser. 

Välkommen med din ansökan!

 

 


Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Undersköterska, sommarvikariat

Vill du arbeta dagtid, måndag-fredag inom hemsjukvården? Vi har ett sommarvikariat ledigt.    Vi har ett härligt team med sjuksköterskor och undersköterskor som gemensamt tar hand om ca 120 patienter i hemsjukvården. Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter. Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm. Du hjälper även till att svara i telefonen för hemsjukvården. Hämta apo... Visa mer
Vill du arbeta dagtid, måndag-fredag inom hemsjukvården?
Vi har ett sommarvikariat ledigt. 
 
Vi har ett härligt team med sjuksköterskor och undersköterskor som gemensamt tar hand om ca 120 patienter i hemsjukvården.
Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter.
Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm.
Du hjälper även till att svara i telefonen för hemsjukvården. Hämta apoteksvaror.
 
Vi ser gärna att du som ansöker har arbetat med liknande arbetsuppgifter
Takecare är vårt journalsystem, som vi gärna ser att du har erfarenhet av.
 
Du kommer att få möjlighet till god introduktion.
 
Tjänstgöringsgrad enl överenskommelse.
 


Om företaget

Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för patienterna.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.
Vi är en personalgrupp på ca 40 medarbetare.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC, diabetessköterska, astma/kol sköterska, medicinsk fotsjukvård, primärvårdsrehabilitering och rehabiliteringskoordinator.

www.halsocentralenakka.se


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarvikarie till hemsjukvården

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Praktikertjänst Rudans Vårdcentral
Rudans vårdcentral ligger centralt i Handen med närhet till buss och pendeltåg. vi är en mindre vårdcentral med cirka 9000 listade patienter. I hemsjukvården har vi cirka 65 patient inskrivna.

Arbetsuppgifter
I hemsjukvården arbetar vi självständigt med hembesök. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ge läkemedel från dosett/APO-dos, provtagning och omläggningar. Då patienterna bor i närheten av vårdcentralen promenerar eller cyklar vi till dom flesta patienter.

Kvalifikationer
Undersköterske-utbildning. Erfarenhet från hemsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper
Du bör tycka om att arbeta självständigt men även kunna arbeta i grupp. Visa mindre

Undersköterska, vikariat

Vikariat till vår fina läkarmottagning Dina arbetsuppgifter: Mottagningsarbetet innebär att ta emot våra patienter, gott samarbete med läkarna och sköterskor, planerade och oplanerade besök, provtagning, viss såromläggning, EKG, 24h EKG. Det kan även bli  hembesök till patienter som inte är inskrivna i hemsjukvården. Din profil: Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning samt kunskap i journalsystemet Tak... Visa mer
Vikariat till vår fina läkarmottagning

Dina arbetsuppgifter:
Mottagningsarbetet innebär att ta emot våra patienter, gott samarbete med läkarna och sköterskor, planerade och oplanerade besök, provtagning, viss såromläggning, EKG, 24h EKG. Det kan även bli  hembesök till patienter som inte är inskrivna i hemsjukvården.

Din profil:


Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning samt kunskap i journalsystemet Take Care.


Anställning och ansökan:
Tjänsten är ett vikariat tillträde omgående tom september 2023
 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga kollegor och ledning.


Om företaget

Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Prima Vårds patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.
Vi har en medarbetargrupp på ca 40 personer.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning, BVC, medicinsk fotsjukvård och
primärvårdsrehabilitering med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietist. Vi har rehabiliteringskoordinator och psykolog.

www.halsocentralenakka.se Visa mindre

Undersköterska

Vill du arbeta inom hemsjukvården? Vi söker en undersköterskor för ett vikariat tom september, som troligtvis blir förlängt. Intresserad? Hör av dig, vi vill veta mer om dig.   Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter. Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm, det är många varierande arbetsuppgifter. Du hjälper även till att svara i telefonen för hemsjukvården. Du komme... Visa mer
Vill du arbeta inom hemsjukvården? Vi söker en undersköterskor för ett vikariat tom september, som troligtvis blir förlängt.
Intresserad? Hör av dig, vi vill veta mer om dig.
 
Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter.
Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm, det är många varierande arbetsuppgifter.
Du hjälper även till att svara i telefonen för hemsjukvården. Du kommer att få möjlighet till god introduktion.
 
Vi har Takecare som journalsystem, som vi gärna ser att du har kunskaper om.
 
Vikariatet är helt heltid.
 
 


Om företaget

Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för patienterna.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.
Vi är en personalgrupp på ca 40 medarbetare.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC, diabetessköterska, astma/kol sköterska, medicinsk fotsjukvård, primärvårdsrehabilitering och rehabiliteringskoordinator.

www.halsocentralenakka.se


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska med erfarenhet av primärvård

Vi söker en ny medarbetare till teamet på Hälsocentralen Akkar som är en vårdcentral, med patienten i focus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.   Dina arbetsuppgifter: Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner. Dina arbetsuppgifter på mottagninge... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till teamet på Hälsocentralen Akkar som är en vårdcentral, med patienten i focus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.
 

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner.
Dina arbetsuppgifter på mottagningen är varierande såsom provtagning, patientbesök, assistera läkare, receptionsarbete, viss administration som att kalla patienter från väntelista mm.
 
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.


 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av primärvård. Du är noggrann, snabb och effektiv och gillar ett högt tempo. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga, kunskap i systemet Take Care är meriterande.
 

 

Anställning och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Maria Trygg, [email protected]
 
Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknanden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Om Akka Hälsocentral
Akka Hälsocentral är en väletablerad mottagning som har funnits sedan 1991 i privat regi och har ett 40 tal anställda. Vi finns centralt i Västerhaninge med närhet till pendeltåg och bussar.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 


Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Undersköterska

Vill du arbeta inom hemsjukvården? Vi söker undersköterskor för visstidsanställning samt arbete under sommaren. Intresserad? Hör av dig, vi vill veta mer om dig.   Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter. Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm, det är många varierande arbetsuppgifter.   Vi har Takecare som journalsystem     Om företaget Prima Vård är ett vårdbolag... Visa mer
Vill du arbeta inom hemsjukvården? Vi söker undersköterskor för visstidsanställning samt arbete under sommaren.
Intresserad? Hör av dig, vi vill veta mer om dig.
 
Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter.
Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm, det är många varierande arbetsuppgifter.
 
Vi har Takecare som journalsystem
 
 


Om företaget

Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för patienterna.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.
Vi är en personalgrupp på ca 40 medarbetare.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC, diabetessköterska, astma/kol sköterska, medicinsk fotsjukvård, primärvårdsrehabilitering och rehabiliteringskoordinator.

www.halsocentralenakka.se


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Skötare psykiatrisk avdelning 1, 1a och avdelning 2 i Haninge

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämli... Visa mer
Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri.

Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.


Om avdelning 1,1a och 2
Psykiatrisk avdelning 1, 1a och avdelning 2 i Haninge har i nuläget en inriktning mot allmänpsykiatri. Tillsammans har avdelningarna 41 vårdplatser.

På enheten möter du patienter med många olika typer av allmänpsykiatrisk ohälsa och med olika behov av vård och behandling. För att säkerställa kvalitet och jämlik vård vägleds insatserna till patienten av diagnosspecifika vårdprocesskartor som anpassas utifrån patientens individuella behov. På avdelningen arbetar vi i tvärprofessionella team som består av skötare, sjuksköterskor, kurator, medicinsk sekreterare och läkare.

Under kvartal 2 år 2023 planeras att våra tre avdelningar i Haninge flyttar till Nacka sjukhus där 6 av Psykiatri Södra Stockholms heldygnsvårdavdelningar, med 96 vårdplatser, redan finns.


Ditt arbete som skötare
I arbetsuppgifterna ingår psykiatrisk omvårdnad för skapandet av en meningsfull vardag ur ett personcentrerat perspektiv. Fokus ligger på kommunikation, att skapa trygghet, stöttning i rutiner, främjande av planering, samordning och verkan kring patientens mål. Dokumentation sker i TakeCare journalsystem.

Vi arbetar enligt Bergenmodellen för att minska tvång i vården och förebygga hot och våld.

Våra förväntningar på dig
Vi letar efter dig som arbetar bra med andra människor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en empatisk förmåga som speglas i en nyfikenhet och öppenhet för nya människor. Du har ett intresse för vårdutveckling. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper, så som personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vidare har du en utbildning ifrån Vård och omsorgscollege, Komvux vårdutbildningar- inriktning psykiatri, Yrkeshögskola inom vård och omsorg, Yrkesgymnasium vård och omsorg eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård samt erfarenhet av dokumentation i TakeCare är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi har för avsikt att anställa flera personer. Tjänsterna är tillsvidare anställningar dag/kväll. Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården. Du kommer att arbeta med erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap för att främja ert samarbete.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Familjeläkarna i Tungelsta söker undersköterska till vårdcentral.

Familjeläkarna i Tungelsta är en liten vårdcentral med ett behagligt arbetsklimat och trevliga kollegor. Vårdcentralen ligger i lantlig miljö i Tungelsta centrum med gångavstånd till pendeltåg. När Familjeläkarna startade år 2008 hade vi som mål att ge våra patienter samma vård som vi skulle ge vår egen familj. Denna vision har vi fortfarande. Vi är engagerade och bryr oss om människor. Vi tar ansvar, vill göra skillnad och vill vara en medicinsk vän. Vi s... Visa mer
Familjeläkarna i Tungelsta är en liten vårdcentral med ett behagligt arbetsklimat och trevliga kollegor. Vårdcentralen ligger i lantlig miljö i Tungelsta centrum med gångavstånd till pendeltåg.
När Familjeläkarna startade år 2008 hade vi som mål att ge våra patienter samma vård som vi skulle ge vår egen familj. Denna vision har vi fortfarande. Vi är engagerade och bryr oss om människor. Vi tar ansvar, vill göra skillnad och vill vara en medicinsk vän.
Vi söker nu dig som är framåt, serviceinriktad och har ett vänligt bemötande. Du har öga för detaljer och kan prioritera och strukturera ditt arbete både vid hembesök och på mottagningen.
Du blir en del av vår mottagning och arbetar nära våra sjuksköterskor, läkare, verksamhetschef och övrig personal. Tjänsten innebär att du främst arbetar med patienter på mottagning och hemsjukvård.
Dina kvalifikationer:
- Undersköterskeutbildning
- Erfarenhet av tidigare arbete på vårdcentral eller annan erfarenhet inom sjukvård.
- Har god datorvana samt vana att arbeta i vårt journalsystem "Take Care"
- Kan vara flexibel ock kunna ha varierande arbetsuppgifter samt ta egna initiativ.
- Har mycket goda kunskaper i det svenska språket.
- Har god förmåga att kunna samarbeta
Låter det intressant, tveka inte hör av dig för vidare information!
Varmt välkommen med din ansökan till oss, urval och intervjuer sker löpande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser Visa mindre

Undersköterska till demensdagverksamhet

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.Välkommen att utvecklas med oss
Dagverksamheten i Haninge Kommun består av 4 enheter varav 3 med inriktning mot demens.

Dagverksamheterna utvecklas hela tiden för att på bästa sätt kunna möta gästernas behov.

 Dagverksamheterna är Silviacertifierade.

 

Ditt uppdrag.


Vi söker dig som är utbildad undersköterska och trygg i din yrkesroll.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till äldre samt kollegor. Du är ansvarstagande och självgående och anpassar ditt arbetssätt efter situationen. Vi ser att du är initiativtagande, flexibel, ser möjligheter framför eventuella hinder.

Det här söker vi hos dig
Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av kognitiv svikt.

Dokumentation och rapportering är en viktig del i arbetet och det är därför viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har jobbat och gått utbildningen i Silviacertifiering.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar. Gym i kommunhuset, friskvårdscheckar.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Undersköterska på vårdcentral

Qualicare Stockholm AB grundades 2009, en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver Haninge Vårdcentral, Vårbergs Vårdcentral & Läkarhus och Qualicare Vårdcentral Uppsala. Vi har vårdavtal med Region Stockholm. Tjänsten gäller Haninge vårdcentral. Haninge vårdcentral startade upp september 2019. Vi finns i nya fräscha lokaler bara ett stenkast från pendeltåget (station Handen). Vi har 5200 listade patienter. Söker du ett omväxlande jobb och önskar att få ... Visa mer
Qualicare Stockholm AB grundades 2009, en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver Haninge Vårdcentral, Vårbergs Vårdcentral & Läkarhus och Qualicare Vårdcentral Uppsala. Vi har vårdavtal med Region Stockholm. Tjänsten gäller Haninge vårdcentral.
Haninge vårdcentral startade upp september 2019. Vi finns i nya fräscha lokaler bara ett stenkast från pendeltåget (station Handen). Vi har 5200 listade patienter.
Söker du ett omväxlande jobb och önskar att få komma till en välfungerande och trevlig arbetsplats där dina arbetskamrater trivs så har du hittat rätt. Vi är en arbetsplats som många väljer att stanna på och nu behöver vi förstärkning av en undersköterska.
Hos oss kommer du att arbeta i ett team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.
Vi erbjuder dig:
- en fin möjlighet att få vara delaktig i att bygga framtidens vårdcentral där du ges stora möjligheter att vara med och påverka.
- en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet
- involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral inklusive hemsjukvård. Det innebär att du kommer att assistera läkare vid små operationer, reception, ta EKG, såromläggningar, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument m.m. Vi har en hemsjukvårdsverksamhet så hembesök ingår också i dina arbetsuppgifter hos oss. Jobbet kan även innebära att ta prover på vårt laboratorium.
Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team med omtanke och professionalism gentemot våra patienter. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.
Vi söker dig med några års yrkeserfarenhet som undersköterska och att du är trygg i din kompetens och van vid att ta egna beslut. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav. Tidigare erfarenhet av primärvård och speciellt av hemsjukvård samt journalsystemet TakeCare är meriterande. Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av hög kvalité. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om är en viktig egenskap. Vi vill att du har en bra samarbetsförmåga och din kreativitet värderar vi högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information
Hel- eller deltid, kan diskuteras. Arbete måndag - fredag, inga helger. Provanställning med möjlighet till en fast tjänst. Intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktperson
Hawzheen Abdulla
Biträdande verksamhetschef
[email protected] märk din ansökan med ” undersköterska” Visa mindre

Undersköterska till mottagningen på Handens Vårdcentral

Handens vårdcentral växer och vi söker nu en undersköterska till mottagningen. Tillsvidareanställning. Vi söker nu Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativ vård.  Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt str... Visa mer
Handens vårdcentral växer och vi söker nu en undersköterska till mottagningen.

Tillsvidareanställning. Vi söker nu Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativ vård. 

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.

Vår mottagning ligger belägen i en vacker skärgårdskommun och betjänar en befolkning på drygt 19 200 personer. Goda kommunikationer, cirka 20 minuter från Stockholms city. Samverkan med övriga vårdaktörer som kommun, anhöriga och slutenvården är viktigt för oss och tillhör det dagliga arbetet.

Hos oss arbetar sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare och hemsjukvårdspersonal. Vi har en öppen dialog och nära till teamarbete i all patientkontakt.

Som anställd hos oss och i Stockholm läns sjukvårdsområde finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som exempelvis fri sjukvård i öppenvård samt friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär alla förekommande arbetsuppgifter som undersköterska på vår mottagning och reception. Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

- Undersköterskeutbildning.
- Gärna erfarenhet från att jobba i reception.
- Erfarenhet av primärvård samt journalsystemet Take Care och Tele Q är meriterande.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är positiv och kan ta eget ansvar. Du ser lösningar, är flexibel, gillar att jobba i team samt har en god prioriteringsförmåga.

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Undersköterska till Handens vårdcentral. Vikariat 1 år med ev. förlängning

Handens vårdcentral växer och vi söker nu en undersköterska till mottagningen. Vikariat 1 år med eventuell förlängning. Vi söker nu Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativ vård.  Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetspl... Visa mer
Handens vårdcentral växer och vi söker nu en undersköterska till mottagningen.

Vikariat 1 år med eventuell förlängning.

Vi söker nu Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativ vård. 

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.

Vår mottagning ligger belägen i en vacker skärgårdskommun och betjänar en befolkning på drygt 19 200 personer. Goda kommunikationer, cirka 20 minuter från Stockholms city. Samverkan med övriga vårdaktörer som kommun, anhöriga och slutenvården är viktigt för oss och tillhör det dagliga arbetet.

Hos oss arbetar sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare och hemsjukvårdspersonal. Vi har en öppen dialog och nära till teamarbete i all patientkontakt.

Som anställd hos oss och i Stockholm läns sjukvårdsområde finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som exempelvis fri sjukvård i öppenvård samt friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär alla förekommande arbetsuppgifter som undersköterska på vår mottagning och reception. Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

- Undersköterskeutbildning.
- Erfarenhet från att jobba i reception med kassaregistreringar mm.
- Erfarenhet av primärvård samt journalsystemet Take Care och Tele Q är meriterande.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är positiv och kan ta eget ansvar. Du ser lösningar, är flexibel, gillar att jobba i team samt har en god prioriteringsförmåga.

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Undersköterska till läkarmottagningen

Dina arbetsuppgifter: Som undersköterska på läkarmottagningen har du varierande arbetsuppgifter, ex. Ta EKG, provtagning, blodtryckskontroll, såromläggning, hjälpa till vid mindre operationer,  ta hand om akutapatienter tillsammans med läkare och sköterska, telefon- och administrativa arbetsuppgifter, listan är lång,  Vi har journalsystem TakeCare och telefonsystem TeleQ  Din profil: Vi söker dig som är undersköterska och har erfarenhet av mottagningsarbe... Visa mer
Dina arbetsuppgifter:
Som undersköterska på läkarmottagningen har du varierande arbetsuppgifter, ex. Ta EKG, provtagning, blodtryckskontroll, såromläggning, hjälpa till vid mindre operationer,  ta hand om akutapatienter tillsammans med läkare och sköterska, telefon- och administrativa arbetsuppgifter, listan är lång, 
Vi har journalsystem TakeCare och telefonsystem TeleQ 

Din profil:
Vi söker dig som är undersköterska och har erfarenhet av mottagningsarbete.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är 100% tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse och 6 månaders provanställning tillämpas.


Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Prima Vårds patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård
Vi har ett härligt gäng på ca 40 medarbetare. Vi har ca 13.500 listade patienter.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC, medicinsk fotsjukvård, vi har psykologer och rehabiliteringskoordinator, primärvårdsrehabilitering och lymfterapi.

www.halsocentralenakka.se Visa mindre

Specialistutbildad undersköterska sökes till akutgeriatrisk avdelning

Om Aleris Närsjukvård Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt. Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskon... Visa mer
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och ställer krav på uppvisande av vaccinationsintyg för covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Närsjukvård AB Avdelning 1
Medicingeriatrisk akutavdelning med 27-30 vårdplatser.

Vi arbetar i team med 6 - 9 patienter/ team som består av en undersköterska och en sjuksköterska. På avdelningen arbetar vi multiprofessionellt med sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, dietist, kurator.

För en säker och trygg utskrivningsplanering finns måndag till fredag koordinator, vårdsamordnare och in/ utskrivningssjuksköterska.

Intag dygnet runt med ca: 30% direkt från ambulans med en medelvårdtid på ca 6-7 dygn.

Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför coloskopiundersökningar. Hos oss finns dessutom tillgång till lab, röntgen, CT och ultraljud.

Vid behov av en högre vårdnivå finns tillgång till tex övervakningsenhet och NIV behandling.

Journalsystem Take care och Swipe Care (STELPA)

Önskeschema

Vi söker nu en engagerad undersköterska som vill vara med och skapa den moderna vården med oss. Är du denna person?

Om arbetet och din utveckling
På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området geriatrik. Som undersköterska hos oss får du ta del av en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som undersköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård. Du behärskar svenska språket i tal och skrift

Bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av vårdavdelning.

Du har en specialistkompetens inom ex multisjuka äldre, akutvård, palliativ vård eller kvalificerad sjukvård mm.

Om du inte är undersköterska med specialistutbildning önskar vi att du har:

• Minst 3 års erfarenhet inom vårdavdelning
• Du har erfarenhet att handleda/ kompetenshöja kollegor
• Du har god erfarenhet av medicinteknisk utrustning ex venösa och kapillära provtagningar, EKG, såromläggningar, bladderscan och övervakning mm
• Vi ser att du gärna har erfarenhet av samordning och organisering.

Övrigt

• Anställningsform: Tills vidare anställning eller vikariat 29,6 timmar/ veckan.
• Vi söker även dig som vill bli timanställd.
• Tillträde: snarast
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Rekrytering sker löpande

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-09-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marina Andersson på tel. 08-6064005 eller Maria Forsberg tel. 08-6064153

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa jus... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!
Arbeta på dina egna villkor!
Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Konsult inom hemtjänsten med hög lön och möjlighet till heltidsschema!

Hjärtligt välkommen att arbeta inom hemtjänsten med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska, vårdbiträde eller studerar till undersköterska och som vill arbeta som konsult inom hemtjänsten tillsammans med oss på PersonalExpressen. Vi är Sveriges trevligaste bemanningsföretag samtidigt som vi betalar bland de högsta hemtjänstlönerna i landet till våra konsulter - med andra ord vet vi att du kommer att trivas väldigt bra tillsammans m... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta inom hemtjänsten med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska, vårdbiträde eller studerar till undersköterska och som vill arbeta som konsult inom hemtjänsten tillsammans med oss på PersonalExpressen. Vi är Sveriges trevligaste bemanningsföretag samtidigt som vi betalar bland de högsta hemtjänstlönerna i landet till våra konsulter - med andra ord vet vi att du kommer att trivas väldigt bra tillsammans med oss!
Arbeta på dina egna villkor som konsult tillsammans med oss!
Oavsett om du vill ha ett schema på dagtid eller kvällstid så har vi jobb att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss. Hos oss väljer du själv hur mycket du vill arbeta även om vi hoppas att du både vill och kan arbeta heltid tillsammans med oss. Vi är noggranna med vilka företag och kommuner vi samarbetar med inom hemtjänsten så när du arbetar med oss kan du lita på att du kommer att hamna på en bra arbetsplats!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare!
Vi tror på att ha Sveriges bästa hemtjänstmedarbetare anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa arbetsgivaren i landet för dessa. Tycker du att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra för våra medarbetare och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med oss. Vi ställer alltid upp för våra konsulter och ser till att du får det stöd och den hjälp du behöver för att lyckas såväl i din yrkesroll som privat!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
---------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Undersköterska

Vill du arbeta i Västerhaninge? Vi har en visstidsanställning i hemsjukvården, ledigt i sommar, v 24-29. Intresserad? Hör av dig, vi vill veta mer om dig.   Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter. Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm, det är många varierande arbetsuppgifter.   Vi har Takecare som journalsystem     Om företaget Prima Vård är ett vårdbolag inom p... Visa mer
Vill du arbeta i Västerhaninge?
Vi har en visstidsanställning i hemsjukvården, ledigt i sommar, v 24-29.
Intresserad? Hör av dig, vi vill veta mer om dig.
 
Som undersköterska i hemsjukvården får du göra många olika varierande arbetsuppgifter.
Ge medicin ur dosett eller APO-dos, insulingivning, provtagning, såromläggningar mm, det är många varierande arbetsuppgifter.
 
Vi har Takecare som journalsystem
 
 


Om företaget

Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för patienterna.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Prima Vård.
Vi är en personalgrupp på ca 40 medarbetare.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning med basal hemsjukvård, BVC, medicinsk fotsjukvård,
primärvårdsrehabilitering, rehabiliteringskoordinator. Vi har extra uppdrag ex Astma/Kol mottagning och lymfterapeut.

www.halsocentralenakka.se


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska med specialistkompetens

Om Aleris Närsjukvård Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt. Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföre... Visa mer
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och ställer krav på uppvisande av vaccinationsintyg för covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Närsjukvård AB Avdelning 1
Medicingeriatrisk akutavdelning med 27-30 vårdplatser.

Vi arbetar i team med 6 - 9 patienter/ team som består av en undersköterska och en sjuksköterska. På avdelningen arbetar vi multiprofessionellt med sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, dietist, kurator.

För en säker och trygg utskrivningsplanering finns måndag till fredag koordinator, vårdsamordnare och in/ utskrivningssjuksköterska.

Intag dygnet runt med ca: 30% direkt från ambulans med en medelvårdtid på ca 6-7 dygn.

Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför coloskopiundersökningar. Hos oss finns dessutom tillgång till lab, röntgen, CT och ultraljud.

Vid behov av en högre vårdnivå finns tillgång till tex övervakningsenhet och NIV behandling.

Journalsystem Take care och Swipe Care (STELPA)

Önskeschema

Vi söker nu en engagerad undersköterska som vill vara med och skapa den moderna vården med oss. Är du denna person?

Om arbetet och din utveckling
På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området geriatrik. Som undersköterska hos oss får du ta del av en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som undersköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård.

Bakgrund
Du är undersköterska med tidigare erfarenhet av vårdavdelning. Merit att du har en specialistkompetens inom ex multisjuka äldre, akutvård, palliativ vård eller kvalificerad sjukvård mm.

Övrigt

• Anställningsform: Tills vidare anställning eller vikariat 29,6 timmar/ veckan.
• Vi söker även dig som vill bli timanställd.
• Tillträde: snarast
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Rekrytering sker löpande

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-05-31 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marina Andersson på tel. 08-6064005 eller Maria Forsberg tel. 08-6064153

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Undersköterskor till hemsjukvård i Täby - sommarvikariat

Vill du arbeta helgfria vardagar, dagtid? Vill du jobba på en arbetsplats full av glädje och högt i tak? Då ska du söka jobb hos oss. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av hemsjukvård samt god erfarenhet av klinisk bedömning. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.: läkemedelshantering, såromläggningar, katetersättning/spolning, provtagning mm. För att trivas i rollen bör du vara trygg och säker i din yrkesroll... Visa mer
Vill du arbeta helgfria vardagar, dagtid? Vill du jobba på en arbetsplats full av glädje och högt i tak? Då ska du söka jobb hos oss.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av hemsjukvård samt god erfarenhet av klinisk bedömning.
Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.: läkemedelshantering, såromläggningar, katetersättning/spolning, provtagning mm.
För att trivas i rollen bör du vara trygg och säker i din yrkesroll, ta ansvar och planera för dina patienter, tillsammans med ansvarig sjuksköterska. Du är van vid att prioritera bland dina arbetsuppgifter och kan hantera oförutsedda händelser. Du har ett gott bemötande, är tydlig i din kommunikation och har lätt att samarbeta med andra.
Du ska ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem take care. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift.
Krav: Körkort
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Övrig information:
Start: Omgående / Enligt överenskommelse
Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.
Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida
https://sjostromshemservice.se/ Visa mindre

Undersköterskor sökes, Palliativa avdelningen, Handens sjukhus

Om Aleris Sjukvård Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjä... Visa mer
Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Vill du arbeta i ett sammansvetsat team där patientens bästa är i fokus? Är du erfaren undersköterska och intresserad av den palliativa vården? Då kan arbete hos oss vara något för dig!

Om arbetet

Vi vårdar patienter med många olika medicinska sjukdomar i palliativ fas och ofta i livets slutskede. Allt ifrån nyupptäckta sjukdomar med akut karaktär till kroniska sjukdomar. Vi har relativt korta vårdtider och arbetar i ett nära samarbete med ASIH, geriatriken och övriga vårdgivare. Vi är en relativt liten avdelning där alla känner varandra och trivs ihop.

Palliativ vård är en aktiv vårdform, vilket innebär att vi arbetar aktivt med att sätta in och utvärdera åtgärder vid symtom. Om åtgärderna inte är tillfredsställande provar vi nya metoder. Det kräver systematiskt arbete, kompetens och innebär ibland ett högt tempo. Du arbetar teambaserat med undersköterskor, läkare och paramedicinare. Vi arbetar personcentrerat och använder de 6S:n som ett värdefullt verktyg.

Varför arbeta hos oss?

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på arbetet. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Vi söker dig som

• är examinerad undersköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom slutenvård.
• arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
• är flexibel och öppen för nya utmaningar
• är en teamplayer och uppskattar att arbeta i multiprofessionella team
• kan anpassa ditt arbetstempo beroende på aktuell situation
• har förmåga att analysera och ta fram lämpliga åtgärder
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: vid behovsanställd alt sommarvikariat
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-04-24 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef, Linda Siberg på 072 002 0379. Visa mindre

Undersköterska på vårdcentral

Qualicare Stockholm AB grundades 2009, en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver Haninge Vårdcentral, Vårbergs Vårdcentral & Läkarhus och Qualicare Vårdcentral Uppsala. Vi har vårdavtal med Region Stockholm. Tjänsten gäller Haninge vårdcentral. Haninge vårdcentral startade upp september 2019. Vi finns i nya fräscha lokaler bara ett stenkast från pendeltåget (station Handen). Vi har 4200 listade patienter. Söker du ett omväxlande jobb och önskar att få ... Visa mer
Qualicare Stockholm AB grundades 2009, en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver Haninge Vårdcentral, Vårbergs Vårdcentral & Läkarhus och Qualicare Vårdcentral Uppsala. Vi har vårdavtal med Region Stockholm. Tjänsten gäller Haninge vårdcentral.
Haninge vårdcentral startade upp september 2019. Vi finns i nya fräscha lokaler bara ett stenkast från pendeltåget (station Handen). Vi har 4200 listade patienter.
Söker du ett omväxlande jobb och önskar att få komma till en välfungerande och trevlig arbetsplats där dina arbetskamrater trivs så har du hittat rätt. Vi är en arbetsplats som många väljer att stanna på och nu behöver vi förstärkning av en undersköterska.
Hos oss kommer du att arbeta i ett team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.
Vi erbjuder dig:
- en fin möjlighet att få vara delaktig i att bygga framtidens vårdcentral där du ges stora möjligheter att vara med och påverka.
- en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet
- involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral inklusive hemsjukvård. Det innebär att du kommer att assistera läkare vid små operationer, reception, ta EKG, såromläggningar, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument m.m. Vi har en hemsjukvårdsverksamhet så hembesök ingår också i dina arbetsuppgifter hos oss. Jobbet kan även innebära att ta prover på vårt laboratorium.
Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team med omtanke och professionalism gentemot våra patienter. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.
Vi söker dig med några års yrkeserfarenhet som undersköterska och att du är trygg i din kompetens och van vid att ta egna beslut. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav. Tidigare erfarenhet av primärvård och speciellt av hemsjukvård samt journalsystemet TakeCare är meriterande. Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av hög kvalité. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om är en viktig egenskap. Vi vill att du har en bra samarbetsförmåga och din kreativitet värderar vi högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information
Hel- eller deltid, kan diskuteras. Arbete måndag - fredag, inga helger.
Kontaktperson
Hawzheen Abdulla
Biträdande verksamhetschef
[email protected] märk din ansökan med ” undersköterska” Visa mindre

Undersköterska till demensdagverksamhet

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021.


Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.


Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.Välkommen att utvecklas med oss
Dagverksamheten i Haninge Kommun består av 4 enheter varav 3 med inriktning mot demens.

Dagverksamheterna utvecklas hela tiden för att på bästa sätt kunna möta gästernas behov.

Ytterligare kvalitetshöjning pågår genom att Dagverksamheterna kommer att Silviacertifieras i mars-22.

Ditt uppdrag.


Vi söker dig som är utbildad undersköterska och trygg i din yrkesroll.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till äldre samt kollegor. Du är ansvarstagande och självgående och anpassar ditt arbetssätt efter situationen. Vi ser att du är initiativtagande, flexibel, ser möjligheter framför eventuella hinder.

Det här söker vi hos dig
Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av kognitiv svikt.

Dokumentation och rapportering är en viktig del i arbetet och det är därför viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar. Gym i kommunhuset, friskvårdscheckar.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vikariat undersköterska till demensdagverksamhet

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021.


Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.


Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.Välkommen att utvecklas med oss
Dagverksamheten i Haninge Kommun består av 4 enheter varav 3 med inriktning mot demens.

Dagverksamheterna utvecklas hela tiden för att på bästa sätt kunna möta gästernas behov.

Ytterligare kvalitetshöjning pågår genom att Dagverksamheterna kommer att Silviacertifieras i mars-22.

Ditt uppdrag.


Vi söker dig som är utbildad undersköterska och trygg i din yrkesroll.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av ett gott samarbete. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till äldre samt kollegor. Du är ansvarstagande och självgående och anpassar ditt arbetssätt efter situationen. Vi ser att du är initiativtagande, flexibel, ser möjligheter framför eventuella hinder.

Det här söker vi hos dig
Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av kognitiv svikt.

Dokumentation och rapportering är en viktig del i arbetet och det är därför viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar. Gym i kommunhuset, friskvårdscheckar.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Undersköterska på Stockholms bästa och mest personliga konsultföretag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Stockholms bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag inom såväl den privata som offentliga sjukvården, äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önsk... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Stockholms bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag inom såväl den privata som offentliga sjukvården, äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär.
Oavsett om du vill arbeta vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare och vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss. Tycker du också att det är viktigt med en bra arbetsgivare som lyssar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det där lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi direkt med vad vi har att erbjuda dig för konsultuppdrag som vi tror att du skulle passa för baserat på dina tidigare erfarenheter och kompetenser.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samaberte tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!
-----------------------------------------------------------------------------
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!
Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Undersköterska för timanställning Till City hemsjukvård

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Vi vill också att du har arbetat några år som undersköterska och har ett uttalat intresse för att arbeta i hemsjukvården. Vi ser även att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Inom hemvården är det också viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande. I d... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Vi vill också att du har arbetat några år som undersköterska och har ett uttalat intresse för att arbeta i hemsjukvården. Vi ser även att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
Inom hemvården är det också viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande.
I det dagliga arbetet ingår att ge subkutana injektioner, dela medicin, såromläggning, sondmatning, provtagning, kateterbyten mm.
I arbetet som undersköterska ingår dokumentation vilket innebär att du behöver ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem take care och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://sjostromshemservice.se/ Visa mindre

Undersköterska, vikariat

Om företaget Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandin... Visa mer
Om företaget

Prima Vård är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Prima Vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Prima Vård växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Prima Vårds patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Lideta Hälsovård.
Vi har en medarbetargrupp på ca 40 personer.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning, BVC, medicinsk fotsjukvård,
primärvårdsrehabilitering, rehabiliteringskoordinator och lymfterapeut.

www.halsocentralenakka.se


Föräldrarvikariat. Vi söker en undersköterska till vår läkarmottagning, mottagnings- och lite receptionsarbete

Dina arbetsuppgifter:
Mottagningsarbetet innebär att ta emot våra patienter, gott samarbete med läkarna och sköterskor, planerade och oplanerade besök, provtagning, viss såromläggning, EKG, 24h EKG. Det kan även bli  hembesök till patienter som inte är inskrivna i hemsjukvården.

Din profil:
Undersköterskeutbildning
Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning samt kunskap i journalsystemet Take Care.


Anställning och ansökan:
Tjänsten är ett vikariat, omgående tom mitten av april 2022.
 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga kollegor och ledning. Visa mindre

Timvikarie /Extra jobb till Hemsjukvården

Vill du ha ett extrajobb som går att kombinera med annat arbete eller vill du ha ett deltidsjobb? Vi söker främst dig som har annan huvudsaklig sysselsättning eller om du är pensionär och vill jobba 2-3 dagar i veckan. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården. Våra enheter finns i Järna/Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Tyresö, Sickla, City /Östermalm, Solna och Täby. Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse fö... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb som går att kombinera med annat arbete eller vill du ha ett deltidsjobb? Vi söker främst dig som har annan huvudsaklig sysselsättning eller om du är pensionär och vill jobba 2-3 dagar i veckan.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården. Våra enheter finns i Järna/Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Tyresö, Sickla, City /Östermalm, Solna och Täby.
Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i hemsjukvården. Du kommer att ingå i en grupp bestående av distriktsköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor i det geografiska hemsjukvårdsområde som din verksamhet tillhör. Arbetet är omväxlande samt ställer krav på flexibilitet och ett gott samarbete med kollegor och övriga kontaktytor. Dokumentation sker i datajournalsystemet take care. Dina arbetsuppgifter innebär. medicingivning, såromläggningar, katetersättning/spolning, provtagning mm. Tillsammans med andra yrkeskategorier bidrar du till att ge patienten en god livskvalitet, både genom god omvårdnad, och avancerad hemsjukvård. Eftersom du kommer att möta många olika typer av människor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvården. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och ser att du som söker är en empatisk person med ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem take care och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.
Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://sjostromshemservice.se/ Visa mindre

Timvikarie /Extra jobb till Hemsjukvården

Vill du ha ett extrajobb som går att kombinera med annat arbete eller vill du ha ett deltidsjobb? Vi söker främst dig som har annan huvudsaklig sysselsättning eller om du är pensionär och vill jobba 2-3 dagar i veckan. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården. Våra enheter finns i Järna/Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Tyresö, Sickla, City /Östermalm, Solna och Täby. Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse fö... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb som går att kombinera med annat arbete eller vill du ha ett deltidsjobb? Vi söker främst dig som har annan huvudsaklig sysselsättning eller om du är pensionär och vill jobba 2-3 dagar i veckan.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården. Våra enheter finns i Järna/Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Tyresö, Sickla, City /Östermalm, Solna och Täby.
Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i hemsjukvården. Du kommer att ingå i en grupp bestående av distriktsköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor i det geografiska hemsjukvårdsområde som din verksamhet tillhör. Arbetet är omväxlande samt ställer krav på flexibilitet och ett gott samarbete med kollegor och övriga kontaktytor. Dokumentation sker i datajournalsystemet take care. Dina arbetsuppgifter innebär. medicingivning, såromläggningar, katetersättning/spolning, provtagning mm. Tillsammans med andra yrkeskategorier bidrar du till att ge patienten en god livskvalitet, både genom god omvårdnad, och avancerad hemsjukvård. Eftersom du kommer att möta många olika typer av människor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvården. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och ser att du som söker är en empatisk person med ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du ska ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem take care och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.
Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://sjostromshemservice.se/ Visa mindre

Undersköterska, vikariat

Om företaget Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens e... Visa mer
Om företaget

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Lideta Hälsovård.
Vi har en stabil personalgrupp på ca 50 medarbetare.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning, BVC, medicinsk fotsjukvård,
primärvårdsrehabilitering, rehabiliteringskoordinator och lymfterapeut.

www.halsocentralenakka.se


Vi söker en undersköterska till vår läkarmottagning, mottagnings- och lite receptionsarbete

Dina arbetsuppgifter:
Mottagningsarbetet innebär att ta emot våra patienter, gott samarbete med läkarna och sköterskor, planerade och oplanerade besök, provtagning, EKG, 24h EKG. Det kan även bli  hembesök till patienter som inte är inskrivna i hemsjukvården.

Din profil:
Vi söker dig som är undersköterska. Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning samt kunskap i journalsystemet Take Care.


Anställning och ansökan:
Tjänsten är ett vikariat, omgående tom mitten av januari 2022.
 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga kollegor och ledning. Visa mindre

Undersköterska Hemsjukvård Östermalm

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvården. Som undersköterska i hemsjukvården kommer du att utföra delegerade arbetsuppgifter så som insulingivning, administrera läkemedel från dosett, apodos, ögondroppar, KAD, stomivård och sondmatning. Du ska ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem take care och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi söker dig som har e... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvården.
Som undersköterska i hemsjukvården kommer du att utföra delegerade arbetsuppgifter så som insulingivning, administrera läkemedel från dosett, apodos, ögondroppar, KAD, stomivård och sondmatning. Du ska ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem take care och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Som person är du lyhörd och har förmåga att bemöta kunders olikheter på ett professionellt sätt. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Som undersköterska inom hemsjukvården- city, krävs att du kan cykla.
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.
Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Undersköterska till Minnesmottagningen Handengeriatriken

Om Aleris Närsjukvård Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt. Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföre... Visa mer
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.

Läs mer på: www.aleris.se

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Minnesmottagning Handengeriatriken

Minnesmottagningen ligger på Handens sjukhus och genomför ca 400 utredningar per år av personer som är 65+. Mottagningen består av ett team med sjuksköterskor, undersköterska, läkare, arbetsterapeut och psykolog. Vi arbetar evidensbaserat efter de nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demens samt i enlighet med regionala vårdprogram. Vi är en specialistenhet som har hög kvalité på våra utredningar och nöjda patienter och medarbetare. Mottagningen präglas av ett gott teamarbete och hög kompetens med bland annat en Silvialäkare och en Silviasjuksköterska. Vi genomför även navigeringskurser, föreläsningar inom området demens och bemötande samt samverkar med kommun och primärvård för att skapa en så bra vårdkedja som möjligt för våra patienter. Minnesmottagningen är en del av Aleris Närsjukvård AB som också har en minnesmottagning på Dalens sjukhus.

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska som vill ta del av vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling

Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: Ansvarsfullt, Enkelt och Innovativt.

Som undersköterska på minnesmottagningen jobbar du både patientnära och administrativt. Du ansvarar för att kalla patienter, göra bokningar till övriga personalkategorier, assistera läkaren, ta emot patienter och närstående samt övriga undersköterskeuppgifter på en mottagning.

Om dig vi söker
Som person

Vi söker dig som sätter patienten i fokus, har god samarbetsförmåga och drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team, är flexibel samt har intresse för utveckling och nytänkande för att hitta nya lösningar i den moderna vården. Vi erbjuder korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Bakgrund

Du är undersköterska med flera års dokumenterad erfarenhet av mottagningsarbete. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och kollegor.

Meriterande är arbete med demenssjukdomar samt vana att arbete i journalsystemet Take Care.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare med provanställning. Heltid.
• Tillträde: Enl ök.
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-09-19 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Jens Berggren på [email protected] el Biträdande Enhetschef Katarina Åhman på tel. 08-6064084.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska på vårdcentral

Qualicare Stockholm AB grundades 2009, en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver Haninge Vårdcentral, Vårbergs Vårdcentral & Läkarhus och Qualicare Vårdcentral Uppsala. Vi har vårdavtal med Region Stockholm. Tjänsten gäller Haninge vårdcentral. Haninge vårdcentral startade upp september 2019. Vi finns i nya fräscha lokaler bara ett stenkast från pendeltåget (station Handen). Vi har 4200 listade patienter. Söker du ett omväxlande jobb och önskar att få ... Visa mer
Qualicare Stockholm AB grundades 2009, en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver Haninge Vårdcentral, Vårbergs Vårdcentral & Läkarhus och Qualicare Vårdcentral Uppsala. Vi har vårdavtal med Region Stockholm. Tjänsten gäller Haninge vårdcentral.
Haninge vårdcentral startade upp september 2019. Vi finns i nya fräscha lokaler bara ett stenkast från pendeltåget (station Handen). Vi har 4200 listade patienter.
Söker du ett omväxlande jobb och önskar att få komma till en välfungerande och trevlig arbetsplats där dina arbetskamrater trivs så har du hittat rätt. Vi är en arbetsplats som många väljer att stanna på och nu behöver vi förstärkning av en undersköterska.
Hos oss kommer du att arbeta i ett team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.
Vi erbjuder dig:
- en fin möjlighet att få vara delaktig i att bygga framtidens vårdcentral där du ges stora möjligheter att vara med och påverka.
- en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet
- involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral inklusive hemsjukvård. Det innebär att du kommer att assistera läkare vid små operationer, reception, ta EKG, såromläggningar, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument m.m. Vi har en hemsjukvårdsverksamhet så hembesök ingår också i dina arbetsuppgifter hos oss. Jobbet kan även innebära att ta prover på vårt laboratorium.
Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team med omtanke och professionalism gentemot våra patienter. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.
Vi söker dig med några års yrkeserfarenhet som undersköterska och att du är trygg i din kompetens och van vid att ta egna beslut. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav. Tidigare erfarenhet av primärvård och speciellt av hemsjukvård samt journalsystemet TakeCare är meriterande. Vi vill att du är mån om att ge våra patienter personlig service och vård av hög kvalité. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om är en viktig egenskap. Vi vill att du har en bra samarbetsförmåga och din kreativitet värderar vi högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information
Hel- eller deltid, kan diskuteras. Arbete måndag - fredag, inga helger. Provanställning med möjlighet till en fast tjänst. Intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktperson
Hawzheen Abdulla
Biträdande verksamhetschef
[email protected] märk din ansökan med ” undersköterska” Visa mindre

Vi är i ständig utveckling!

Välkommen till Hemsjukvården Sjöströms Hemservice som består av sju områden, Järna/Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Tyresö/ Björkhagen, Skicka, City Östermalm och Täby. Vi söker nu efter nya kollegor till någon av områdena för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården, Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvården. Är du sjuksköterskestudent som studerat färdigt termin två eller har arbetat som undersk... Visa mer
Välkommen till Hemsjukvården Sjöströms Hemservice som består av sju områden, Järna/Nykvarn, Nynäshamn, Haninge, Tyresö/ Björkhagen, Skicka, City Östermalm och Täby.
Vi söker nu efter nya kollegor till någon av områdena för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården, Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvården. Är du sjuksköterskestudent som studerat färdigt termin två eller har arbetat som undersköterska innan dina studier så är du också välkommen att söka.
Som undersköterska i hemsjukvården kommer du att utföra delegerade arbetsuppgifter så som insulingivning, administrera läkemedel från dosett, apodos, ögondroppar, såromläggningar och sondmatning. Du kommer också att journalföra det du gör och skriva avvikelser vid behov.
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem.
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.
Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Undersköterska för timanställning/sommarjobb Till Haninge hemsjukvård

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Vi vill också att du har arbetat några år som undersköterska och har ett uttalat intresse för att arbeta i hemsjukvården. Vi ser även att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Inom hemvården är det också viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande. I d... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Vi vill också att du har arbetat några år som undersköterska och har ett uttalat intresse för att arbeta i hemsjukvården. Vi ser även att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
Inom hemvården är det också viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande.
I det dagliga arbetet ingår att ge subkutana injektioner, dela medicin, såromläggning, sondmatning, provtagning, kateterbyten mm.
I arbetet som undersköterska ingår dokumentation vilket innebär att du behöver ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem take care och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som undersköterska inom hemsjukvården krävs det. att du har B-körkort.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida https://sjostromshemservice.se/ Visa mindre

Undersköterska som konsult - Provtagning på företag i Nynäshamn

Varmt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen! Nu söker vi undersköterskor som kan arbeta som konsulter i Nynäshamn i sommar med provtagning/PCR-tester ute på företag. Du som blir anställd kommer att erbjudas jobb med start omgående. Du som söker tjänsten behöver ha b-körkort och tillgång till egen bil. Vi kommer att göra allt för att du ska trivas hos oss och hoppas att du är intresserad av att söka in i så vi får chan... Visa mer
Varmt välkommen att arbeta som undersköterskekonsult med oss på PersonalExpressen!
Nu söker vi undersköterskor som kan arbeta som konsulter i Nynäshamn i sommar med provtagning/PCR-tester ute på företag. Du som blir anställd kommer att erbjudas jobb med start omgående.
Du som söker tjänsten behöver ha b-körkort och tillgång till egen bil.
Vi kommer att göra allt för att du ska trivas hos oss och hoppas att du är intresserad av att söka in i så vi får chansen att komma i kontakt med dig!
---------------------------------------------------------------------
På PersonalExpressen samlar vi professionella, ambitiösa och jordnära sjuksköterskor samt undersköterskor som ges möjlighet att fullt ut arbeta efter sina egna önskemål och behov till marknadsledande löner och villkor. Just nu söker vi personal till sommaren som är redo för uppdrag på sjukhus runt om i landet. Vi har uppdrag att erbjuda på såväl heltid som deltid beroende på hur du som sjuksköterska själv önskar arbeta och vi erbjuder alltid dig som jobbar genom oss ett fint eget boende i nära anslutning till det sjukhus där uppdraget gäller om det skulle behövas. Vi har vidare uppdrag att erbjuda till såväl grundutbildade som specialistutbildade sjuksköterskor inom alla områden och i hela landet.
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag och vi är därmed noga med att de sjuksköterskor vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare. Tillbaka får du som söker dig in till oss alltid ett varmt, pålitligt och personligt bemötande där vi som arbetar på PersonalExpressen gör allt för att du som vår medarbetare ska trivas och känna att just dina personliga önskemål och behov står i centrum. Som sjuksköterska hos oss kommer du att få en egen personlig kontaktperson som lär känna dig väl och som alltid kommer att finnas tillhands för dig och dina önskemål kopplat till vilka jobb du vill ha framöver. Vi har kort och gott förstått att nyckeln till all företagsmässig framgång ligger i att du som vår medarbetare är en central del av korta och snabba beslutsprocesser där du själv i stor utsträckning ges möjlighet att påverka och bestämma över din egen arbetssituation.
På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsgivare och gladeligen rekommenderar oss till andra - många av våra anställda sjuksköterskor idag har kommit in den vägen och vi hoppas att vi ska kunna få dig att trivas lika bra som våra andra medarbetare. Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - när vi pratar om kvalitet inom vår organisation och på vårt bemötande vill vi att det ska vara mer än ett ord - vi vill att det ska vara en upplevelse!
På PersonalExpressen har vi vidare över 10 års erfarenhet av att driva företag inom vårdsektorn med sjuksköterskor och undersköterskor som fokus och hela vård-Sverige ligger oss därmed mycket varmt om hjärtat.
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan eller ta kontakt med oss redan idag. Har du några frågor eller funderingar gällande vad vi kan erbjuda just dig går det alltid bra att ringa till oss på 08- 128 555 00.
Med detta sagt tror och hoppas vi att du kommer trivas utmärkt tillsammans med oss och att du känner dig nyfiken på vilka vi är och hur vi skulle kunna hjälpa dig framåt i din yrkeskarriär - vi ser verkligen fram emot att få påbörja ett nytt kapitel tillsammans med dig! Visa mindre

Undersköterska, vikariat

Om företaget Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens e... Visa mer
Om företaget

Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Akka Hälsocentral är Västerhaninges vårdcentral - En del av Lideta Hälsovård.
Vi har en stabil personalgrupp på ca 50 medarbetare.
Vårt uppdrag är att bedriva Husläkarmottagning, BVC, medicinsk fotsjukvård,
primärvårdsrehabilitering, rehabiliteringskoordinator och lymfterapeut.

www.halsocentralenakka.se


Vi söker en undersköterska till vår läkarmottagning, mottagnings- och lite receptionsarbete

Dina arbetsuppgifter:
Mottagningsarbetet innebär att ta emot våra patienter, gott samarbete med läkarna och sköterskor, planerade och oplanerade besök, provtagning, EKG, 24h EKG. Det kan även bli  hembesök till patienter som inte är inskrivna i hemsjukvården.

Din profil:
Vi söker dig som är undersköterska. Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning samt kunskap i journalsystemet Take Care.


Anställning och ansökan:
Tjänsten är ett vikariat, omgående tom december 2021.
 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga kollegor och ledning.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Undersköterska inom ASIH, vid behovsanställning

Om Aleris Närsjukvård Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är sedan d... Visa mer
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.

Vi är sedan den 1 april 2020 en del av Aleris Sverige AB. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Efter sammanslagningen har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris ASIH Trygg Hem

Aleris ASIH Trygg Hem-teamet vårdar patienter i deras hem. Teamet är ett multiprofessionellt team där läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kurator ingår. Teamet har lång erfarenhet av att bedriva hemsjukvård med fokus på rehabilitering och att skapa en trygg och hållbar hemsituation för patienter vid hemgång från slutenvård. Patienterna har en komplex symtombild och vanligt förekommande diagnoser är cancersjukdomar, hjärtsvikt, KOL, demenssjukdomar samt olika typer av frakturer. Vi har ett personcentrerat arbetssätt och vården bedrivs i nära samverkan med den kommunala omsorgen och anhöriga. Det är ett självständigt och varierande arbete som ger dig möjlighet att fokusera på ett patientmöte i taget. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt HBTQ. Kontoret är beläget på Handens närsjukhus. Tveka inte att höra av dig med frågor. Det finns möjlighet att hospitera.

Till verksamheten söker vi nu en engagerad och flexibel undersköterska som vill ta del av vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling

På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Som sjuksköterska hos oss får du ta del av en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor.

Arbetsuppgifterna som undersköterska är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer bland annat att arbeta med att utföra omvårdnadsinsatser som till exempel såromläggning, skötsel av urinkatetrar, kontroll av vitala parametrar, läkemedelsadministrering och blodprovtagning.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och hålla en hög kvalitet i patientarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur i det administrativa arbetet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Bakgrund
Du är undersköterska med stort intresse för hemsjukvård samt vana av självständigt arbete. Du har examensbevis/slutbetyg från undersköterskeutbildning. Du har minst två års erfarenhet från arbete inom hemsjukvård samt är van att utifrån delegering administrera läkemedel inklusive insulin. Du innehar B-körkort. Du är tillgänglig för arbete från vecka 26 samt minst till och med vecka 32. Du är tillgänglig för arbete dagar, kvällar och helger.

Övrigt

• Anställningsform: vid behov, allmän visstidsanställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Vi dokumenterar i Take Care och använder oss av planeringsverktyget Mobil Klinik/Epsilon.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-04-23 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Emilie Sunström på tel. 070 483 95 19.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Undersköterska till Aleris Palliativa avdelning, Handen, vid behovsanställn

Om Aleris Sjukvård Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjä... Visa mer
Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Vill du arbeta i ett sammansvetsat team där patientens bästa är i fokus? Är du erfaren undersköterska och intresserad av den palliativa vården? Då kan arbete hos oss vara något för dig!

Om arbetet

Vi vårdar patienter med många olika medicinska sjukdomar i palliativ fas och ofta i livets slutskede. Allt ifrån nyupptäckta sjukdomar med akut karaktär till kroniska sjukdomar. Vi har relativt korta vårdtider och arbetar i ett nära samarbete med ASIH, geriatriken och övriga vårdgivare. Vi är en relativt liten avdelning där alla känner varandra och trivs ihop.

Palliativ vård är en aktiv vårdform, vilket innebär att vi arbetar aktivt med att sätta in och utvärdera åtgärder vid symtom. Om åtgärderna inte är tillfredsställande provar vi nya metoder. Det kräver systematiskt arbete, kompetens och innebär ibland ett högt tempo. Du arbetar teambaserat med undersköterskor, läkare och paramedicinare. Vi arbetar personcentrerat och använder de 6S:n som ett värdefullt verktyg.

Vi söker dig som

• är examinerad undersköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom slutenvård.
• arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
• är flexibel och öppen för nya utmaningar
• är en teamplayer och uppskattar att arbeta i multiprofessionella team
• kan anpassa ditt arbetstempo beroende på aktuell situation
• har förmåga att analysera och ta fram lämpliga åtgärder
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: vid behovsanställd med chans till sommarvikariat
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-05-16 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef, Linda Siberg på 072 002 0379. Visa mindre

Sjukvårdare/Undersköterska Stockholm

Vill du komma ut och arbeta med uppdrag och utbildning av olika slag, så som sport, filminspelningar, stadsfestivaler, eller invigningar, event och/eller HLR-/första hjälpen utbildningar av olika slag? Sjukvårdare/Undersköterska Stockholm Livtjänst ambition är att ge en hög service och ett gott bemötande gentemot kollegor, kunder och patienter i en mycket omväxlande arbetsmiljö. Vi är en privat vårdgivare och arbetar med stort fokus på trygghet, servi... Visa mer
Vill du komma ut och arbeta med uppdrag och utbildning av olika slag, så som sport, filminspelningar, stadsfestivaler, eller invigningar, event och/eller HLR-/första hjälpen utbildningar av olika slag?

Sjukvårdare/Undersköterska Stockholm

Livtjänst ambition är att ge en hög service och ett gott bemötande gentemot kollegor, kunder och patienter i en mycket omväxlande arbetsmiljö.
Vi är en privat vårdgivare och arbetar med stort fokus på trygghet, service och kvalitet hos våra kunder.
Livtjänst har ett helhetsgrepp kring evenemangsberedskap, livräddning och utbildning. Läs mer om oss på www.livtjanst.se. 

Vi söker dig som är sjukvårdare eller undersköterska med servicekänsla och hög flexibilitet.
Tjänsten består av sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård på olika typer av uppdrag, så som sportevenemang, nöjesparker, festivaler, konserter, Covid19-provtagning, film och tv-produktioner m.flera. Visa mindre

Undersköterskor med dokumenterad vana av vaccinationer

I början av april startar Vårdkompetens Stockholm upp en större vaccinationsmottagning i Haninge som kommer att vaccinera befolkningen i Stockholms län mot covid-19. Vi söker nu flertalet undersköterskor som vill delta i arbetet med att bekämpa covid-19. Vi söker dig som kan arbeta heltid såväl som deltid. Du som varit borta från vården ett tag är också välkommen att arbeta tillsammans med oss. Arbetstider är dag, kväll och/eller helg. Vi kommer att ha beh... Visa mer
I början av april startar Vårdkompetens Stockholm upp en större vaccinationsmottagning i Haninge som kommer att vaccinera befolkningen i Stockholms län mot covid-19. Vi söker nu flertalet undersköterskor som vill delta i arbetet med att bekämpa covid-19. Vi söker dig som kan arbeta heltid såväl som deltid. Du som varit borta från vården ett tag är också välkommen att arbeta tillsammans med oss. Arbetstider är dag, kväll och/eller helg. Vi kommer att ha behov av personal under minst 3 månader


Dina arbetsuppgifter
Administrera intramuskulär injektion.Din profil
Undersköterska med dokumenterad vana av vaccinationerAnsökan
I er ansökan önskar vi att ni anger i vilken omfattning ni kan arbeta.
Precisera även om ni vill arbeta dag, kväll och/eller helger.
Bifoga CVOm oss
Vårdkompetens Stockholm är ett vård och bemanningsföretag med verksamhet i Stockholm samt övriga delar av landet. Hos oss får du de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi ser framemot att höra av dig. Visa mindre

Vi söker undersköterska till Brandbergens vårdcentral för sommarvikariat

Välkommen till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! – Vi söker nu undersköterskor för sommarvikariat Vår mottagning ligger belägen mitt i Brandbergens centrum, med restauranger, matbutik, apotek mm. Hit tar man sig enkelt med kommunala färdmedel. Våra 27 medarbetare har ansvar för ca 9000 listade patienter. På vårdcentralen bedrivs hemsjukvård, läkarmottagning, sjuksköterskeledd diabetes-, astma/KOL- senior- samt blodtrycksmottagnin... Visa mer
Välkommen till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! – Vi söker nu undersköterskor för sommarvikariat
Vår mottagning ligger belägen mitt i Brandbergens centrum, med restauranger, matbutik, apotek mm. Hit tar man sig enkelt med kommunala färdmedel. Våra 27 medarbetare har ansvar för ca 9000 listade patienter.
På vårdcentralen bedrivs hemsjukvård, läkarmottagning, sjuksköterskeledd diabetes-, astma/KOL- senior- samt blodtrycksmottagning. Det finns även en psykologmottagning och vi har en REKO. Utöver detta har vi ett eget laboratorium. Vi söker nu undersköterskor för att förstärka bemanningen över sommaren.

Beskrivning av tjänst:  
Arbetet som undersköterska innebär sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral såsom planerade och oplanerade besök, assistera läkarna vid små operationer, ta EKG mm samt arbete i vår hemsjukvård. I hemsjukvården sköter undersköterskorna bland annat omläggningar och läkemedelshantering. I arbetet kan komma att ingå att bemanna vår kassa/reception.

Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är:  
*Utbildad undersköterska gärna med några års erfarenhet. 
*Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande minst nivå C1 är ett krav.  
*Erfarenhet av primärvård/hemsjukvård är meriterande och lokalkännedom är ett plus.  
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med eget ansvar samt gott och nära samarbete med olika yrkeskategorier. Vi arbetar i ett härligt team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor, detta för att skapa en god kontinuitetoch kvalitet för våra patienter.Samverkan med övriga vårdaktörer som kommun, anhöriga och slutenvården är viktig för oss och tillhör det dagliga arbetet. Vi arbetar med journalsystemet TakeCare.  
Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller rök eftersom det han förekomma djur hemma hos patienterna. 

Personliga egenskaper:  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
*Att vara flexibel och engagerad samt positiv är en självklarhet för oss.  
*Vi värdesätter laganda och förmåga att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du tar eget ansvar och har en god organisationsförmåga.

Låter detta intressant och utmanande? Då är du välkommen att höra av dig för att boka ett personligt möte.  

Anställningsform:  
Vikariat under perioden 2021 06 01 – 2021 08 31
Tjänstgöringsgrad: Heltid/Deltid.  
Arbetstid: Dagtid, vi tillämpar flexibel arbetstid.  

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Anna Laumann
Telefon: 08 606 614 03

Facklig Företrädare:
Erika Mellkvist, tel: 08-123 404 70

Övrig information:  
Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.  

Sista ansökningsdag: 2021-03-07. Visa mindre

Undersköterska till Aleris Palliativa avdelning, Handen, vid behovsanställn

Om Aleris Närsjukvård Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är sedan d... Visa mer
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.

Vi är sedan den 1 april 2020 en del av Aleris Sverige AB. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Efter sammanslagningen har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Aleris ägs av Triton.

Vill du arbeta i ett sammansvetsat team där patientens bästa är i fokus? Är du erfaren undersköterska och intresserad av den palliativa vården? Då kan arbete hos oss vara något för dig!

Om arbetet

Vi vårdar patienter med många olika medicinska sjukdomar i palliativ fas och ofta i livets slutskede. Allt ifrån nyupptäckta sjukdomar med akut karaktär till kroniska sjukdomar. Vi har relativt korta vårdtider och arbetar i ett nära samarbete med ASIH, geriatriken och övriga vårdgivare. Vi är en relativt liten avdelning där alla känner varandra och trivs ihop.

Palliativ vård är en aktiv vårdform, vilket innebär att vi arbetar aktivt med att sätta in och utvärdera åtgärder vid symtom. Om åtgärderna inte är tillfredsställande provar vi nya metoder. Det kräver systematiskt arbete, kompetens och innebär ibland ett högt tempo. Du arbetar teambaserat med undersköterskor, läkare och paramedicinare. Vi arbetar personcentrerat och använder de 6S:n som ett värdefullt verktyg.

Varför arbeta hos oss?

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på arbetet. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Vi söker dig som

• är examinerad undersköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom slutenvård.
• arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
• är flexibel och öppen för nya utmaningar
• är en teamplayer och uppskattar att arbeta i multiprofessionella team
• kan anpassa ditt arbetstempo beroende på aktuell situation
• har förmåga att analysera och ta fram lämpliga åtgärder
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: vid behovsanställd med chans till sommarvikariat
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2021-04-30 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef, Linda Siberg på 072 002 0379. Visa mindre

Undersköterska

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder. Bra vård börjar med dig! Vi erbjuder våra anställda: - Kollektivavtal - Konkurrenskraftiga löner - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta En personlig service där vi tillsammans matc... Visa mer
Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder.


Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta


En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som undersköterska inom slutenvård under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Omsorg & Behandling AB söker undersköterska för konsultuppdrag med bostadsort Haninge. Viss pendling kan förekomma.


Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.


E-post: [email protected]
Hemsida: www.omsorgbehandling.se Visa mindre

Bemanningsassistent

Om Aleris Närsjukvård Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är sedan d... Visa mer
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.

Vi är sedan den 1 april 2020 en del av Aleris Sverige AB. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Efter sammanslagningen har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Aleris ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Närsjukvård, Handengeriatriken
På Handengeriatriken har vi 72 vårdplatser fördelade på 2 vårdavdelningar. Vi har ca 120 sjuksköterskor och undersköterskor anställda på geriatriken. Det är 4 enhetschefer dagtid och 1 enhetschef på natten.

Om arbetet och vad vi erbjuder dig
Hos oss erbjuds du ett varierande och socialt arbete. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

I din roll som bemanningsassistent kommer du bland annat att lösa korttids- och långtidsfrånvaro i samarbete med enhetscheferna. Lägga in frånvaro och bokade pass för timanställda i vårt schemasystem Medvind. Lägga in nyanställda i Medvind, utbilda nyanställda i Medvind och sjuk- och friskanmälan. Diff-korrigera schema.

Du kommer att arbeta nära med samtliga enhetschefer på geriatriken.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Du trivs med variation i ditt arbete och har en förmåga att växla mellan dina arbetsuppgifter utan att tappa fokus på detaljer. Du har en positiv attityd, hög serviceanda och en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att utveckla verksamheten.

Bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som bemanningsassistent och är van att ge service över telefon samt har vårderfarenhet som undersköterska. Vidare är du van datoranvändare.

Övrigt

• Anställningsform: Tills vidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Måndag-Fredag, heltid
• Tillträde: Omgående
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i ansökningsformuläret nedan och klicka på Ansök. Sista ansökningsdag är 2020-12-31, vi kommer genomföra intervjuer fortlöpande. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Susanne Blesch, tel. 08-606 22 49, mail: [email protected] eller Marina Andersson, tel. 08-606 40 05, mail: [email protected].

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

USK/barnsköterska till barn och ungdomsmottagningen, Handen

Barn och ungdomsmottagningen i Handen söker dig som är barnsköterska med flera års erfarenhet. Vi söker dig som trivs att arbeta i team. I dina arbetsuppgifter ingår bla att ta vikt och längd, kontroller och EKG, enklare prover samt att se till att våra barn och föräldrar får en bra omvårdnad och trivs hos oss. Hos oss utreder och behandlar vi många olika medicinska och neuropediatriska sjukdomar hos barn och ungdomar 0-18 år. Vi utreder och behandlar alle... Visa mer
Barn och ungdomsmottagningen i Handen söker dig som är barnsköterska med flera års erfarenhet. Vi söker dig som trivs att arbeta i team. I dina arbetsuppgifter ingår bla att ta vikt och längd, kontroller och EKG, enklare prover samt att se till att våra barn och föräldrar får en bra omvårdnad och trivs hos oss. Hos oss utreder och behandlar vi många olika medicinska och neuropediatriska sjukdomar hos barn och ungdomar 0-18 år. Vi utreder och behandlar allergi och astma samt erbjuder specifik immunoterapi. Vi har en etablerad verksamhet för utredning och behandling av ADHD. Samverkan med barn- och skolhälsovård samt primärvård är en viktig del av verksamheten. Vid mottagningen utbildas ST-läkare i pediatrik och allmänmedicin.
Barnmottagningen i Handen tillhör organisatorisk Sachsska barn- och ungdomssjukhuset som är del av Södersjukhuset. Vi är en vårdvals barnmottagning och erbjuder specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötande för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN:s konvention om barnets rättighet ligger som grund i hela verksamheten.
Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog där vi vill lyfta varandra och vara varandras bästa medarbetare. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog.
Vi söker en person för visstidsanställning tills sommar 2021 med bra möjlighet till förlängning.
Kvalifikationer:Undersköterska eller barnsköterska med flera års erfarenhet inom barn. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande.
Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och att du gillar att arbeta i team samtidigt som du kan jobba självständigt. Som person är du lyhörd, flexibel och engagerad.

OBS! Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan i dag. Visa mindre

Undersköterska med administrativt arbete

ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett brett arbete med patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Du kommer bland annat att få arbeta med TakeCare. • Rrovtagning och labb • Assistera läkare vid undersökningar • Undersköterskemottagning med t ex .blodtrycksmätning och såromläggning • Receptionsarbete så som bokning och kassaregistrering. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska som är erfare... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett brett arbete med patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Du kommer bland annat att få arbeta med TakeCare.
• Rrovtagning och labb
• Assistera läkare vid undersökningar
• Undersköterskemottagning med t ex .blodtrycksmätning och såromläggning
• Receptionsarbete så som bokning och kassaregistrering.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska som är erfarenhet av vårdcentralsarbete eller annat mottagningsarbete. Du kan utföra självständigt omvårdnadsarbete mot patienter i alla åldrar. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och har ett gott bemötande till kollegor och patienter. Du har ett intresse av förbättrings - och utvecklingsarbete. Du kan arbeta självständigt och ta beslut. Du är flexibel, ser möjligheter istället för hinder, kan anpassa dig till olika situationer och är ansvarsfull och noggrann.
Hos oss är du en viktig del och är öppen för förändringar för att kunna bidrar till vår utveckling.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska/sjukvårdare på Evenemang, Stockholm

Livtjänst är ett nytänkande företag med gedigen kompetens och erfarenhet. Företagets grundpelare är trygghet, service och kvalitet. Livtjänst har ett helhetsgrepp kring evenemangsberedskap, livräddning och utbildning. Vi söker dig som är undersköterska/sjukvårdare sedan minst två år tillbaka med servicekänsla. Uppskattade egenskaper är flexibilitet och social kompetens samt B-körkort. Sedvanliga undersköterskeuppgifter på olika typer av evenemang, främ... Visa mer
Livtjänst är ett nytänkande företag med gedigen kompetens och erfarenhet. Företagets grundpelare är trygghet, service och kvalitet.
Livtjänst har ett helhetsgrepp kring evenemangsberedskap, livräddning och utbildning. Vi söker dig som är undersköterska/sjukvårdare sedan minst två år tillbaka med servicekänsla.
Uppskattade egenskaper är flexibilitet och social kompetens samt B-körkort.
Sedvanliga undersköterskeuppgifter på olika typer av evenemang, främst på Gröna Lund men också på andra evenemang så som motorsport, hästsport, nöjesparker, festivaler konserter m.flera
#jobbjustnu Visa mindre

Undersköterska

Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver idag Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus, Haninge vårdcentral och Qualicare Specialistvård Handen. Parallellt med detta håller vi också på att utöka vår verksamhet Haninge. Vi har vårdavtal med Region Stockholm. På Vårbergs Vårdcentral har vi idag cirka 7000 listade patienter. Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus är en mångkulturell mottagning där flera språk behärskas av vår personal. På Ha... Visa mer
Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som nu växer. Vi driver idag Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus, Haninge vårdcentral och Qualicare Specialistvård Handen. Parallellt med detta håller vi också på att utöka vår verksamhet Haninge. Vi har vårdavtal med Region Stockholm.
På Vårbergs Vårdcentral har vi idag cirka 7000 listade patienter. Vårbergs Vårdcentral och Läkarhus är en mångkulturell mottagning där flera språk behärskas av vår personal. På Haninge Vårdcentral har vi sedan starten den 16 september 2019 redan listat cirka 2700 patienter.
Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunikationer till samtliga verksamheter. Ena mottagningen i Haninge ligger precis vid pendeltåget (station Handen) och Handenterminalen och den andra ligger vid Handens närsjukhus.
Om dig:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av att arbeta på en vårdcentral/Specialistmottagning. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, men även i engelska. Kan du flera språk ser vi det som meriterande.
Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ och dess unika behov. Du tycker även att det är viktigt med bemötande och att varje mötet med våra patienter ska bli så bra som möjligt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Dina arbetsuppgifter:
Som undersköterska hos oss kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på en vårdcental och specialistmottagning. I arbetet ingår receptionsarbete, hemsjukvård samt att ta prover i vårt egna laboratoriom. Vi dokumenterar journalsystemet TakeCare och det är meriterande om du arbetat i TakeCare tidigare. Tjänsten kan innebära arbete inom alla våra mottagningar.
Övrigt:
Arbetstider: måndag till fredag 08:00-17:00
Löpande urval av inkomna ansökningar kommer att ske under ansökningstiden.
Anställningsvillkor:
Enligt överenskommelse. Heltid. Timanställning. Vi har kollektivavtal. Friskvårdsbidrag. Visa mindre

Undersköterska/sjukvårdare på Evenemang, Stockholm

Livtjänst är ett nytänkande företag med gedigen kompetens och erfarenhet. Företagets grundpelare är trygghet, service och kvalitet. Livtjänst har ett helhetsgrepp kring evenemangsberedskap, livräddning och utbildning. Vi söker dig som är undersköterska/sjukvårdare sedan minst två år tillbaka med servicekänsla. Uppskattade egenskaper är flexibilitet och social kompetens samt B-körkort. Sedvanliga undersköterskeuppgifter på olika typer av evenemang, främ... Visa mer
Livtjänst är ett nytänkande företag med gedigen kompetens och erfarenhet. Företagets grundpelare är trygghet, service och kvalitet.
Livtjänst har ett helhetsgrepp kring evenemangsberedskap, livräddning och utbildning. Vi söker dig som är undersköterska/sjukvårdare sedan minst två år tillbaka med servicekänsla.
Uppskattade egenskaper är flexibilitet och social kompetens samt B-körkort.
Sedvanliga undersköterskeuppgifter på olika typer av evenemang, främst på Gröna Lund men också på andra evenemang så som motorsport, hästsport, nöjesparker, festivaler konserter m.flera Visa mindre

Vi söker undersköterska till Brandbergens vårdcentral för sommarvikariat

Välkommen till oss!   Vi söker nu dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete där du får en möjlighet att göra skillnad. Vi söker undersköterskor till vår mottagning som ligger belägen mitt i Brandbergens centrum. För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att ge våra ca 10 000 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande, är du välkommen till oss.   Beskrivning av tjänst:   Arbetet som un... Visa mer
Välkommen till oss!  
Vi söker nu dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete där du får en möjlighet att göra skillnad. Vi söker undersköterskor till vår mottagning som ligger belägen mitt i Brandbergens centrum. För oss är trevligt bemötande och god tillgänglighet en självklarhet. Är du engagerad och motiverad att ge våra ca 10 000 listade patienter bästa möjliga vård och bemötande, är du välkommen till oss.  
Beskrivning av tjänst:  
Arbetet som undersköterska innebär sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral såsom planerade och oplanerade besök, assistera läkarna vid små operationer, ta EKG mm samt även arbete i vår hemsjukvård vid behov.  
Vi arbetar i ett härligt team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor för att skapa en god kontinuitet för våra patienter.  
Vi arbetar med journalsystemet TakeCare.  
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är:  
*Utbildad undersköterska gärna med några års erfarenhet. 
*Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande minst nivå C1 är ett krav.  
*Erfarenhet av primärvård/hemsjukvård är meriterande.  
*Lokalkännedom är ett plus.  

Personliga egenskaper:  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
*Att vara flexibel och engagerad samt positiv är självklarhet för oss.  
*Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ, intresse för vårdcentralens utveckling och att kunna ta eget ansvar och även ha en god organisationsförmåga. Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.  

Låter detta intressant och utmanande? Då är du välkommen att höra av dig för att boka ett personligt möte.  

Anställningsform:  
Vikariat under perioden 2020-06-01 - 2020-08-31.
Tjänstgöringsgrad: Heltid/Deltid.  
Arbetstid: Dagtid, vi tillämpar flexibel arbetstid.  

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Lena Jonsson  
Telefon: 08 606 1381  

Facklig Företrädare:
Erika Mellkvist 
Telefon: 08-123 404 70  

Övrig information:  
Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.  

Sista ansökningsdag: 2020-03-22. Visa mindre

Undersköterska / Sjuksköterska

Bustos Konsulttjänster AB är ett konsultföretag specialiserat inom bygg- och projektledning. Vi fokuserar på kvalité och målet är att bygga upp ett stadigt företag där vi tar hand om våra kunder och anställda. Den utvecklingen som skett från start tills idag grundar sig i företagets kärnvärden ÄKTA: Ärlighet, kompetens, tillsammans och anpassningsbar. Med många års erfarenhet inom entreprenörs- och konsultbranschen har vi byggt upp en kompetensbank där fö... Visa mer
Bustos Konsulttjänster AB är ett konsultföretag specialiserat inom bygg- och projektledning. Vi fokuserar på kvalité och målet är att bygga upp ett stadigt företag där vi tar hand om våra kunder och anställda. Den utvecklingen som skett från start tills idag grundar sig i företagets kärnvärden ÄKTA: Ärlighet, kompetens, tillsammans och anpassningsbar.

Med många års erfarenhet inom entreprenörs- och konsultbranschen har vi byggt upp en kompetensbank där företaget besitter kompetenta och engagerade medarbetare med både anställda och underkonsulter. All personal är noggrant handplockade och alla delar företagets kärnvärden. Målet med företaget är även att skapa tillhörighet och utvecklingsmöjligheter för alla de som jobbar inom Bustos Konsulttjänster AB:s organisation.

Är du permitterad från ditt arbete? Är du studerande men har lite tid över? Är du möjligtvis undersköterska eller sjuksköterska? Kanske har tidigare erfarenhet eller intresse för att jobba med vård och omsorg ska du läsa vidare.

Vi har uppdrag i Stockholm och söker dig som vill arbeta för oss. Du skall vara empatisk, ansvarsfull och känna glädje för att arbeta hela vård- och omsorgssektorn.

Beroende på din utbildning och erfarenhet så anpassar vi uppgifterna för dig. I dessa tider behöver vi tänka kreativt och hitta nya arbetssätt för att kunna möta upp dagens behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du i din ansökan berättar för oss vad du har för utbildning och erfarenhet av arbete inom vård och omsorg så kan vi på bästa sätt matcha dig och din kompetens med våra kunders behov. Du måste ha ett engagemang för att hjälpa andra människor, se vad som behöver göras och få det gjort.

Vi söker dig som;
Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner. Är bekväm och självgående i din roll som undersköterska/sjuksköterska
Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen

Om företaget
Bustos Konsulttjänster AB:s är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé är att med våra kärnvärden ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och engagemang erbjuda konsulttjänster. Kvalité är något vi värderar högt med våra kunder och söker efter långsiktiga samarbeten. Visa mindre

Undersköterska timanställning

Arbetsuppgifter: Som undersköterska hos oss kommer du att få göra ett antal patientbesök som innefattar och skiftar mellan dessa arbetsuppgifter: ge mediciner från apo dos, dosett, insulin, inhalationer, spola kateter, sätta kateter, venös blodprovtagning, ge ögondroppar samt lättare sårvård och kompressionslindningar. Du arbetar självständigt och blir tilldelad ett geografiskt område som du tar dig till och från med hjälp av företagsbil. Körkort är ett kr... Visa mer
Arbetsuppgifter:
Som undersköterska hos oss kommer du att få göra ett antal patientbesök som innefattar och skiftar mellan dessa arbetsuppgifter: ge mediciner från apo dos, dosett, insulin, inhalationer, spola kateter, sätta kateter, venös blodprovtagning, ge ögondroppar samt lättare sårvård och kompressionslindningar. Du arbetar självständigt och blir tilldelad ett geografiskt område som du tar dig till och från med hjälp av företagsbil. Körkort är ett krav för tjänsten.
Kvalifikationer:
Du är utbildad undersköterska med minst två års arbetserfarenhet inom hemsjukvård, primärvård eller liknande. Du har god datorvana, meriterande att ha erfarenhet av journalsystemet Take Care samt om du arbetat i primärvården. Goda kunskaper i svenska språket både i skrift och tal.
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, och ett strukturerat arbetssätt. Du ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.
Timanställning är garanterad alla helgfria vardagar mellan 7:45-13:00 fram till juni 2020. Möjlighet till förlängning samt annan anställningsform finns för rätt person.
Tillträde snarast. Visa mindre

Sommarvikariat Undersköterska

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.... Visa mer
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.

Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Om PTJ N.Ä.R.A AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A vill ligga i topp inom vårdutveckling. Vill du?
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB ASIH Haninge

ASIH Haninge Västra utgår från lokaler på Handenssjukhus. Vill du arbeta extra som undersköterska i sommar inom ASIH då ska du verkligen söka detta jobb. Du kommer till ett glatt gäng som erbjuder dig ett trevligt och fritt arbete. Vi arbetar tillsammans i multiprofessionellt team där vi gemensamt utformar vården kring patienten och dess närstående. Vi vårdar patienter i deras hem med diagnoser som Kol, hjärtsvikt och cancer. Vi söker nu en erfaren undersköterska för anställning över sommaren samt för timmar.

Arbetsuppgifter
Hemsjukvård i ASIH. Hos oss arbetar du självständigt i patientens hem. Sedvanliga undersköterskeuppgifter. Utöver vård av våra patienter får du ansvar för ordningen av våra lokaler och förråd.

Övrig information
Söker även dig som vill arbeta på timmar.

Kvalifikationer
Erfaren undersköterska helst med vana från hemsjukvård och palliativvård. Du skall kunna arbeta självständigt, vara kunnig i sårvård, kompressionsbehandling, subcutana injektioner, PEG, sondmat, venösa och kapillär blodprovtagning. Datorvana samt dokumentation i Take Care.
B körkort är ett krav

Personliga egenskaper
Du tycker om att arbeta tillsammans med olika professioner och i nära samarbete med patient och närstående. Du är flexibel och tycker om att arbeta självständigt, är trygg i din roll, är noggrann och ansvarsfull. Visa mindre

Undersköterska

Om oss:Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som just nu växer. Vi håller på att öppna en ny vårdcentral vid Haninge centrum och söker nu undersköterskor till vår nya mottagning.Vi driver även Vårbergs Vårdcentral och två specialistmottagningar (hud- och ortopedmottagning) samt att vi håller på att utöka vårt vårdutbud med en gynekologisk mottagning i Vårberg. Vi har vårdavtal med Region Stockholm.Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunika... Visa mer
Om oss:Qualicare Stockholm AB är en mindre vårdgivare som just nu växer. Vi håller på att öppna en ny vårdcentral vid Haninge centrum och söker nu undersköterskor till vår nya mottagning.Vi driver även Vårbergs Vårdcentral och två specialistmottagningar (hud- och ortopedmottagning) samt att vi håller på att utöka vårt vårdutbud med en gynekologisk mottagning i Vårberg. Vi har vårdavtal med Region Stockholm.Vi finns söder om Stockholm och har goda kommunikationer till samtliga verksamheter. Mottagningen i Haninge ligger precis vid pendeltåget (station Handen) och Handenterminalen. Till Vårberg tar du dig till oss med tunnelbanans röda linje mot Norsborg. Mottagningen ligger mitt i Vårbergs centrum, 1 trappa upp. Om dig:Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ och dess unika behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Dina arbetsuppgifter:Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom primärvården, vilket bl.a. innebär provtagning, EKG, receptions- och kassaarbete, assistera läkare och sjuksköterskor samt vid behov även gå på hembesök hos våra hemsjukvårdspatienter. Vi dokumenterar journalsystemet Take Care och det är meriterande om du arbetat i Take Care tidigare.Språk:Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav. Då vi är en mångkulturell verksamhet ser vi gärna att du även talar flera språk men det är inget krav.Övrigt:Arbetstider: måndag till fredag 08:00-17:00Löpande urval av inkomna ansökningar kommer att ske under ansökningstiden. Anställningsvillkor:Enligt överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning, sex månaders provtjänstgöring tillämpas. Tjänsten kan även innebära arbete i verksamheten i Vårberg.Vi har kollektivavtal. Friskvårdsbidrag. Välkommen med CV och personligt brev senast den 12 augusti 2019. Glöm inte att ange ”undersköterska” som referens när du söker tjänsten. Visa mindre

Undersköterska intresserad av Palliativa vård

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.... Visa mer
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning.

Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Uppdraget för specialiserad palliativ slutenvård är att vårda patienter som är i palliativt skede med komplexa och krävande vårdbehov. Målet är att patienterna, utifrån sina egna förutsättningar och önskemål, ska uppnå bästa möjliga symtomkontroll/lindring. Vårdformen riktar sig till patienter, oavsett diagnos, med ett behov av specialiserad palliativ vård i sluten vårdform. Oavsett diagnos eftersträvas en så hög grad av hälsorelaterad livskvalitet och autonomi som möjligt för patienter i livets slutskede. Är detta en utmaning som passar dig?

Arbetsuppgifter
Att arbeta personcentrerat för att patienterna, utifrån sina egna förutsättningar och önskemål, ska uppnå bästa möjliga symtomkontroll/lindring.

Arbetet innefattar att arbeta kreativt för bästa symtomlindring, att man bemästrar eller har intresse för att lära sig vissa medicintekniska moment och apparatur och att man har god förmåga att möta patienter och närstående i sorg.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska

Personliga egenskaper
Förmågan att både arbeta självständigt och i team.
Lugnt och empatiskt bemötande. Visa mindre