Lediga jobb Capio Sverige AB i Haninge

Se alla lediga jobb från Capio Sverige AB i Haninge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haninge som finns inom det yrket.

Rehabassistent - sommarvikariat

Om oss Håller du på att utbilda dig till arbetsterapeut eller fysioterapeut och har ett gediget intresse för geriatrik? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Handengeriatriken är en av Capios geriatriska verksamheter. I verksamheten ingår två slutenvårdsavdelningar, förstärkt utskrivning samt en kognitiv mottagning. Vi är belägna på Handens närsjukhus i Haninge med nära anslutning till pendeltåg och bussar. Slutenvården har 54 vårdplatser och är u... Visa mer
Om oss

Håller du på att utbilda dig till arbetsterapeut eller fysioterapeut och har ett gediget intresse för geriatrik? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Handengeriatriken är en av Capios geriatriska verksamheter. I verksamheten ingår två slutenvårdsavdelningar, förstärkt utskrivning samt en kognitiv mottagning. Vi är belägna på Handens närsjukhus i Haninge med nära anslutning till pendeltåg och bussar.

Slutenvården har 54 vårdplatser och är uppdelad på två avdelningar. Avdelning 1 är en akutgeriatrisk avdelning och avdelning 3 är en rehabavdelning med inriktning ffa mot stroke och ortopedi. Vårdtiderna på geriatriken är oftast korta och innefattar en hel del planering kring patientens utskrivning. Intag sker från akutsjukhus men också direkt från ambulans, vårdcentral och hemmet.

Vi söker rehabassistenter, sommarvikarier, till vår arbetsgrupp på Paramedicin Capio Geriatrik Handen. Arbetet är varierande, teambaserat och innebär emellanåt ett högt tempo. Vår paramedicinska grupp består av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kurator och logoped.Din roll

På uppdrag och efter bedömning av leg arbetsterapeut/fysioterapeut utföra arbetsterapeutiska/fysioterapeutiska behandlingar och arbetsmoment. Arbetet bedrivs patientnära i tvärprofessionella team och med mycket anhörigkontakt. Dokumentation sker i TakeCare.

Vi erbjuder dig

- Vi erbjuder en anpassad och väl utarbetad introduktion

- En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras.

- Fina förmåner i form av flextid och fredagsfrukost.

Anställningsvillkor

- Anställningsform: Vikariat ca 3 månader

- Omfattning 100%

- Tillträde, enligt överenskommelse

- Lön: individuell lönesättning

- Kollektivavtal finns

Om dig

Vi söker dig som:

- Till sommaren har avslutat minst termin 4 på arbetsterapeutprogrammet/fysioterapeutprogrammet

- Har ett professionellt bemötande med patienten i fokus

- Är flexibel och lösningsorienterad

- Tycker om att arbeta i team

Vi hoppas att du tycker det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Vi gör löpande urval och intervjuer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Johansson, Enhetschef Paramedicin Capio Geriatrik Handen, tel: 072 376 88 14.Publicerat: 2024-01-16

Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Psykolog till Kognitiva mottagningen Handen

Ansök    Maj 7    Capio Sverige AB    Psykolog
Välkommen till oss! Kognitiva mottagningen är en del av Capios geriatriska verksamhet belägen på Handens sjukhus. I verksamheten ingår även slutenvård, förstärkt utskrivning och geriatrisk mottagning. På mottagningen genomförs utvidgade utredningar av personer som är 65+. Mottagningen består av ett team med läkare, sjuksköterskor, undersköterska, psykolog och arbetsterapeut. Vi arbetar evidensbaserat efter de nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid... Visa mer
Välkommen till oss!
Kognitiva mottagningen är en del av Capios geriatriska verksamhet belägen på Handens sjukhus. I verksamheten ingår även slutenvård, förstärkt utskrivning och geriatrisk mottagning.
På mottagningen genomförs utvidgade utredningar av personer som är 65+. Mottagningen består av ett team med läkare, sjuksköterskor, undersköterska, psykolog och arbetsterapeut. Vi arbetar evidensbaserat efter de nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demens samt i enlighet med regionala vårdprogram. Vi är en specialistenhet som har hög kvalité på våra utredningar och nöjda patienter och medarbetare. Mottagningen präglas av ett gott teamarbete med hög kompetens. Vi genomför även utbildning för närstående där vi föreläser inom området demens och bemötande. Vi samverkar med kommun och primärvård för att skapa en så bra vårdkedja som möjligt för våra patienter.
Efterfrågan på minnesutredningar ökar och vi behöver nu stärka upp vårt team med ytterligare en psykolog.
Din roll
Som psykolog på kognitiva mottagningen är du en viktig del i teamet och din arbetsuppgift är främst att genomföra neuropsykologiska undersökningar med frågeställningen kognitiv svikt och kognitiv sjukdom. Du deltar aktivt i ronder och delger resultat av tester. I arbetet ingår även stödsamtal, föreläsningar och medverkan i stödgrupper.Vid behov görs hembesök.
Vi erbjuder dig
Att få ingå i ett engagerat team med fokus på en bra arbetsmiljö, korta beslutsvägar och en närvarande chef.• Kollektivavtal• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost varje fredag• Arbetstid förlagd vardagar, dagtid• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Om dig
Vi söker dig som sätter patienten i fokus, har god samarbetsförmåga, gott bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Du trivs med teamarbete, är flexibel samt har intresse för utveckling och nytänkande.
Legitimerad psykolog är ett krav
Några års erfarenhet som psykolog
Vana av neuropsykologiska testningar el liknande är meriterande
Tidigare arbete med geriatriska patienter och/eller inom psykiatri är önskvärt
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande om du talar ytterligare ett språk

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!


Publicerat:2024-05-07
Sista ansökningsdag:2024-06-02 Visa mindre

Sjuksköterska till en medicingeriatrisk akutvårdsavdelning

Om oss För ökad patientsäkerhet och för en god arbetsmiljö är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning. Därför söker vi nu fler kollegor som vill arbeta tillsammans med oss på avdelning 1, Handens sjukhus, Capio Äldre och mobil vård. Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser. Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inf... Visa mer
Om oss
För ökad patientsäkerhet och för en god arbetsmiljö är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning. Därför söker vi nu fler kollegor som vill arbeta tillsammans med oss på avdelning 1, Handens sjukhus, Capio Äldre och mobil vård.
Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser. Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför koloskopiundersökningar. Ibland även patienter i behov av peritonialdialys.
Dag- och kvällstid arbetar vi i team med sju patienter per sjuksköterska. Helger ansvarar man för 7-8 patienter. På avdelningen arbetar vi multiprofessionellt med undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, dietist och kurator.
För en säker och trygg utskrivningsplanering finns koordinator, vårdsamordnare och utskrivningssjuksköterska på platsmåndag till fredag. Detta innebär att du som kliniskt arbetande sjuksköterska kan fokusera på det patientnära arbetet.
Intag dygnet runt med ca 30% direkt från ambulans. Medelvårdtiden är ca sex dygn.
Kliniken är välutrustad gällande medicinteknik. Med ABL 90 kan vi analysera både venösa- och arteriella blodgaser direkt på avdelningen. Vid behov av en högre vårdnivå finns tillgång till övervakningsenhet och NIV-behandling.
Takliftar i alla rum. 28 platser tillgängliga med syrgas. Samtliga sängar har förebyggande madrasser upp till trycksår kat 2.
Det finns större delen av dygnet tillgång till lab., röntgen, CT och ultraljud.
Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsindikatorer som t.ex. PPM-mätningar gällande basal hygien- och klädesrutiner, MRSA, VRI och trycksår.
Journalsystem TakeCare. Avvikelser skrivs i Centuri.
Din roll
Arbetsuppgifterna som sjuksköterska på vår geriatriska avdelning är varierande och utmanande vilket bidrar till en ständig utveckling. Tempo varierar både över dagen och över tid, kan stundtals vara högt med t.ex. intravenösa behandlingar, handhavande av centrala infarter samt akuta åtgärder där snabba beslut behöver tas. Omväxlande är ett ord som beskriver arbetet på avdelning 1 bra!
Vi vårdar ibland även patienter i livets slutskede och använder oss då av NVP: Nationell Vårdplan för Palliativ vård. Detta för att ge stöd, struktur och ökad trygghet för både patient, närstående och personal.
Vi erbjuder dig
Handengeriatriken utmärks av korta beslutsvägar vilket gör det lätt för dig som vill vara med och påverka din arbetsmiljö eller arbetssätt.
Vi har kontinuerligt internutbildningar samt återkommande utbildningar i HLR, TUB (tidig upptäckt och behandling), förflyttning och brand.
Du skall känna dig trygg hos oss. Läkare finns alltid på plats dagtid och medicinrond genomförs varje dag. Jourtid finns vår egna bak- och primärjour samt ledningsansvarig sjuksköterska.
Måndag till fredag finns enhetschefer på plats och sitter mitt på avdelningen - vi vill finnas där för våra medarbetare! Vi enhetschefer har mångårig erfarenhet och har arbetat på kliniken med olika uppdrag under 10-30 år.
Som nyanställd sjuksköterska får du en signingbonus på 15 000 kr som utbetalas vid första löneutbetalning.
Garanterad lönenivå efter 12 månaders anställning.
Kvarstannandebonus: 1 arbetsveckas komptimmar per år.
Veckoarbetstid är 37 timmar/veckan på heltid.
Under din första tid följer du en introduktionschecklista.
Kollektivavtal finns.
För dig som vill "pröva på" finns möjlighet att hospitera en dag hos oss.
Önskeschema läggs i Tessa.
Gångavstånd till pendeltåg och bussar.
Alltid torsdagsfika! Och frukost varje dag med extra "lyx" på fredagar!

Hos oss arbetar vi tillsammans och känner varandra över professions- och klinikgränser.Vi hjälps åt och arbetar för patientens bästa!
Om dig
Vi söker dig som är genuint intresserad av den geriatriska patienten och vill arbeta på ett mindre sjukhus med goda resurser, ha nära till kollegor och patienter samt få en riktigt bred kompetens.
Du är noggrann, prestigelös och bemöter patienter och medarbetare med vänlighet och respekt. Hos oss behöver du ta en aktiv roll i ditt team och tycka om att leda och fördela arbetet. Du förenar självständigt arbete med mycket god förmåga att samarbeta med andra.
Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och är inte heller rädd för att fråga om hjälp när du behöver.
Vi ser gärna att du arbetat minst ett år som sjuksköterska, men tidigare vårderfarenhet som t.ex. undersköterska eller om du tidigare haft en arbetsledande roll är också meriterande.
Anställningsform: Heltid eller deltid (dag/kväll och helg). Inga nätter.
Det finns även möjlighet till sommarvikariat.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på oss! Tveka inte att söka till oss på avdelning 1!

Publicerat: 2024-07-09
Sista ansökningsdag:2024-08-31
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska medicingeriatrisk vårdavdelning

Om oss För ökad patientsäkerhet och för en god arbetsmiljö är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning. Därför söker vi nu fler kollegor som vill arbeta tillsammans med oss på avdelning 1, Handens sjukhus, Capio Äldre och mobil vård. Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser. Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse in... Visa mer
Om oss

För ökad patientsäkerhet och för en god arbetsmiljö är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning. Därför söker vi nu fler kollegor som vill arbeta tillsammans med oss på avdelning 1, Handens sjukhus, Capio Äldre och mobil vård.

Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser.

Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför koloskopiundersökningar. Ibland även patienter i behov av peritonialdialys.

Dag- och kvällstid arbetar vi i team med 7 patienter per sjuksköterska. Helger ansvarar man för 7-8 patienter. På avdelningen arbetar vi multiprofessionellt med undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, dietist och kurator.

För en säker och trygg utskrivningsplanering finns måndag till fredag koordinator, vårdsamordnare och utskrivningssjuksköterska. Detta innebär att du som kliniskt arbetande sjuksköterska kan fokusera på det patientnära arbetet.

Intag dygnet runt med ca 30% direkt från ambulans.

Medelvårdtiden är ca 6 dygn.

Kliniken är välutrustade gällande medicinteknik. Med ABL 90 kan vi analysera både venösa-och arteriella blodgaser direkt på avdelningen. Vid behov av en högre vårdnivå finns tillgång till övervakningsenhet och NIV-behandling.

Takliftar i alla rum. 28 platser tillgängliga med syrgas. Samtliga sängar har förebyggande madrasser upp till trycksår kat 2.

Det finns större delen av dygnet tillgång till lab., röntgen, CT och ultraljud.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsindikatorer som tex PPM mätningar gällande basal hygien - och klädesrutiner, MRSA, VRI och trycksår.

Journalsystem Take Care. Avvikelser skrivs i Centuri.Din roll

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska på vår geriatriska avdelning är
varierande och utmanande vilket bidrar till en ständig utveckling. Tempo
varierar både över dagen och över tid, kan stundtals vara högt med tex.
intravenösa behandlingar, handhavande av centrala infarter samt akuta åtgärder
där snabba beslut behöver tas. Omväxlande är ett ord som beskriver arbetet på
avdelning 1 bra!

Vi vårdar ibland även patienter i livets slutskede och använder oss då av
NVP; Nationell Vårdplan för Palliativ vård. Detta för att ge stöd,
struktur och ökad trygghet för både patient, närstående och
personal.

Vi erbjuder dig

Handengeriatriken utmärks av korta beslutsvägar vilket gör det lätt för dig som vill vara med och påverka din arbetsmiljö eller arbetssätt.

Vi har kontinuerligt internutbildningar samt återkommande utbildningar i HLR, TUB (tidig upptäckt och behandling), förflyttning och brand.

Du skall känna dig trygg hos oss. Läkare finns alltid på plats dagtid och medicinrond genomförs varje dag. Jourtid finns vår egna bak - och primärjour samt ledningsansvarig sjuksköterska.

Måndag till fredag finns enhetschefer på plats och sitter mitt på avdelningen; vi vill finnas där för våra medarbetare! Vi enhetschefer har mångårig erfarenhet och har arbetat på kliniken med olika uppdrag under 10-30 år.

- Under din första tid följer du en introduktionschecklista

- Kollektivavtal finns

- För dig som vill "pröva på" finns möjlighet att hospitera en dag
hos oss

- Önskeschema läggs i Tessa

- Gångavstånd till pendeltåg och bussar

-
Alltid torsdagsfika! Och frukost varje dag med extra "lyx" på fredagar!

Hos oss arbetar vi tillsammans och känner varandra över professions - och klinikgränser. Vi hjälps åt och arbetar för patientens bästa!

Om dig

Vi söker dig som är genuint intresserad av den geriatriska patienten och
vill arbeta på ett mindre sjukhus med goda resurser, ha nära till kollegor och
patienter samt få en riktigt bred kompetens.

Du är noggrann, prestigelös och bemöter patienter och medarbetare med vänlighet
och respekt. Hos oss behöver du ta en aktiv roll i ditt team och
tycka om att leda och fördela arbetet. Du förenar självständigt arbete med
mycket god förmåga att samarbeta med andra.

Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och är inte heller rädd för
att fråga om hjälp när du behöver.

Vi ser gärna att du arbetat minst ett år som sjuksköterska, men
tidigare vårderfarenhet som tex undersköterska eller om du tidigare haft en
arbetsledande roll är också meriterande.

Anställningsform: Heltid eller deltid (dag/ kväll och helg). Inga nätter.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på oss! Tveka inte att söka till oss på avdelning 1!Publicerat: 2023-10-16

Sista ansökningsdag: 2023-11-15

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sommarvikariat kurator juni-augusti, Capio Geriatrik Handen

Ansök    Jan 16    Capio Sverige AB    Kurator
Om oss Handengeriatriken är en av Capios geriatriska verksamheter. I verksamheten ingår två slutenvårdsavdelningar, förstärkt utskrivning samt en kognitiv mottagning. Slutenvården har 54 vårdplatser och är uppdelad på två avdelningar. Avdelning 1 är en akutgeriatrisk avdelning och avdelning 3 är en rehabavdelning med inriktning ffa mot stroke och ortopedi. Vårdtiderna på geriatriken är oftast korta och innefattar en hel del planering kring patientens uts... Visa mer
Om oss

Handengeriatriken är en av Capios geriatriska verksamheter. I verksamheten ingår två slutenvårdsavdelningar, förstärkt utskrivning samt en kognitiv mottagning.

Slutenvården har 54 vårdplatser och är uppdelad på två avdelningar. Avdelning 1 är en akutgeriatrisk avdelning och avdelning 3 är en rehabavdelning med inriktning ffa mot stroke och ortopedi. Vårdtiderna på geriatriken är oftast korta och innefattar en hel del planering kring patientens utskrivning.Vi är belägna på Handens närsjukhus i Haninge med nära anslutning till pendeltåg och bussar.

Din roll

Du arbetar både självständigt och i team med andra yrkeskategorier på avdelningarna.

Som kurator hos oss ingår att göra individuell utredning/bedömning och uppföljning av patientens och närståendes psykosociala situation. Du initierar insatser i form av t ex samtal och praktiska åtgärder. Ger stöd vid kris till patient och närstående. Du samverkar i det tvärprofessionella teamet genom t ex teamkonferenser. Samverkan med andra vårdgivare och instanser inom den kommunala omsorgen är en viktig del av arbetet. Journalföring ingår i det dagliga arbetet.Vi erbjuder dig

- En anpassad och väl utarbetad introduktion

- God arbetsmiljö genom väl utarbetat teamarbete

- Frukost, kaffe, frukt

- FlextidAnställningsvillkor:

- Vikariat 3 månader

- Omfattning: 100 %

- Lön: individuell lönesättning

Om dig

Du som söker tjänster tycker om att arbeta i team och är flexibel. Du har lätt för att bemöta människor i svåra situationer och tycker om att lösa problem.

- Har socionomexamenVi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du vill arbeta hos oss i sommar. Intervjuer sker löpande så vi rekommenderar dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Johansson, Enhetschef Paramedicin Capio Geriatrik Handen, på tel 072 376 88 14.Publicerat: 2024-01-16

Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska medicingeriatrisk vårdavdelning

Om oss För ökad patientsäkerhet och för en god arbetsmiljö är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning. Därför söker vi nu fler kollegor som vill arbeta tillsammans med oss på avdelning 1, Handens sjukhus, Capio Äldre och mobil vård. Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser. Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse in... Visa mer
Om oss

För ökad patientsäkerhet och för en god arbetsmiljö är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning. Därför söker vi nu fler kollegor som vill arbeta tillsammans med oss på avdelning 1, Handens sjukhus, Capio Äldre och mobil vård.

Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser.

Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför koloskopiundersökningar. Ibland även patienter i behov av peritonialdialys.

Dag- och kvällstid arbetar vi i team med 7 patienter per sjuksköterska. Helger ansvarar man för 7-8 patienter. På avdelningen arbetar vi multiprofessionellt med undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, dietist och kurator.

För en säker och trygg utskrivningsplanering finns måndag till fredag koordinator, vårdsamordnare och utskrivningssjuksköterska. Detta innebär att du som kliniskt arbetande sjuksköterska kan fokusera på det patientnära arbetet.

Intag dygnet runt med ca 30% direkt från ambulans.

Medelvårdtiden är ca 6 dygn.

Kliniken är välutrustade gällande medicinteknik. Med ABL 90 kan vi analysera både venösa-och arteriella blodgaser direkt på avdelningen. Vid behov av en högre vårdnivå finns tillgång till övervakningsenhet och NIV-behandling.

Takliftar i alla rum. 28 platser tillgängliga med syrgas. Samtliga sängar har förebyggande madrasser upp till trycksår kat 2.

Det finns större delen av dygnet tillgång till lab., röntgen, CT och ultraljud.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsindikatorer som tex PPM mätningar gällande basal hygien - och klädesrutiner, MRSA, VRI och trycksår.

Journalsystem Take Care. Avvikelser skrivs i Centuri.Din roll

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska på vår geriatriska avdelning är
varierande och utmanande vilket bidrar till en ständig utveckling. Tempo
varierar både över dagen och över tid, kan stundtals vara högt med tex.
intravenösa behandlingar, handhavande av centrala infarter samt akuta åtgärder
där snabba beslut behöver tas. Omväxlande är ett ord som beskriver arbetet på
avdelning 1 bra!

Vi vårdar ibland även patienter i livets slutskede och använder oss då av
NVP; Nationell Vårdplan för Palliativ vård. Detta för att ge stöd,
struktur och ökad trygghet för både patient, närstående och
personal.

Vi erbjuder dig

Handengeriatriken utmärks av korta beslutsvägar vilket gör det lätt för dig som vill vara med och påverka din arbetsmiljö eller arbetssätt.

Vi har kontinuerligt internutbildningar samt återkommande utbildningar i HLR, TUB (tidig upptäckt och behandling), förflyttning och brand.

Du skall känna dig trygg hos oss. Läkare finns alltid på plats dagtid och medicinrond genomförs varje dag. Jourtid finns vår egna bak - och primärjour samt ledningsansvarig sjuksköterska.

Måndag till fredag finns enhetschefer på plats och sitter mitt på avdelningen; vi vill finnas där för våra medarbetare! Vi enhetschefer har mångårig erfarenhet och har arbetat på kliniken med olika uppdrag under 10-30 år.

- Under din första tid följer du en introduktionschecklista

- Kollektivavtal finns

- För dig som vill "pröva på" finns möjlighet att hospitera en dag
hos oss

- Önskeschema läggs i Tessa

- Gångavstånd till pendeltåg och bussar

-
Alltid torsdagsfika! Och frukost varje dag med extra "lyx" på fredagar!

Hos oss arbetar vi tillsammans och känner varandra över professions - och klinikgränser. Vi hjälps åt och arbetar för patientens bästa!

Om dig

Vi söker dig som är genuint intresserad av den geriatriska patienten och
vill arbeta på ett mindre sjukhus med goda resurser, ha nära till kollegor och
patienter samt få en riktigt bred kompetens.

Du är noggrann, prestigelös och bemöter patienter och medarbetare med vänlighet
och respekt. Hos oss behöver du ta en aktiv roll i ditt team och
tycka om att leda och fördela arbetet. Du förenar självständigt arbete med
mycket god förmåga att samarbeta med andra.

Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och är inte heller rädd för
att fråga om hjälp när du behöver.

Vi ser gärna att du arbetat minst ett år som sjuksköterska, men
tidigare vårderfarenhet som tex undersköterska eller om du tidigare haft en
arbetsledande roll är också meriterande.

Anställningsform: Heltid eller deltid (dag/ kväll och helg). Inga nätter.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på oss! Tveka inte att söka till oss på avdelning 1!Publicerat: 2023-10-16

Sista ansökningsdag: 2023-11-06

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska medicin geriatrik Handens sjukhus

Om oss För ökad patientsäkerhet  och  för en god arbetsmiljö  är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning. Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser.  Av dessa är 17 enkelrum. Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför koloskopiundersökningar. Ibland även patienter i behov av peritonialdialys.  Arbetar i team med... Visa mer
Om oss
För ökad patientsäkerhet  och  för en god arbetsmiljö  är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning.

Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser.  Av dessa är 17 enkelrum.

Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför koloskopiundersökningar. Ibland även patienter i behov av peritonialdialys. 

Arbetar i team med 7 patienter. Helger ansvarar man för 8 patienter. Vi arbetar  multiprofessionellt med olika professioner.

För en säker och trygg utskrivningsplanering finns måndag till fredag koordinator, vårdsamordnare och in/ utskrivningssjuksköterska. Detta innebär att du som kliniskt arbetande sjuksköterska kan fokusera på det patientnära arbetet. 

Intag dygnet runt med ca 30% direkt från ambulans.

Medelvårdtiden är ca 6 dygn.

Kliniken är välutrustade gällande medicinteknik.  Med ABL 90 kan vi analysera både venösa-och arteriella blodgaser direkt på avdelningen. Vid behov av en högre vårdnivå finns tillgång till övervakningsenhet och NIV-behandling.

Takliftar i alla rum. 28 platser tillgängliga med syrgas. Samtliga sängar har förebyggande madrasser.

Tillgång till lab., röntgen, CT och ultraljud.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsindikatorer som tex PPM mätningar gällande BHK, MRSA, VRI och trycksår. 

Journalsystem Take Care. Vi uppmuntrar till att alla tar ansvar att skriva avvikelser i vårt ledningssystem. 

Hos oss arbetar vi tillsammans och känner varandra över  professions - och klinikgränser. Vi hjälps åt och arbetar för patientens bästa!

Gångavstånd till pendeltåg och bussar.

Varför jobba på Capio?
Vi är människor som bryr oss om människor. Att finnas där för våra?patienter och varandra är något vi gör idag, och genom hela livet.?Vårt?uppdrag är tydligt, likaväl som vårt?mandat.?Tillsammans ser vi?möjligheter till förbättring och?vågar agera.?Det är kraften i?att?vilja?utveckla och utvecklas?som ger dig förutsättningar – att hos oss – nå?så långt du?vill.? 

Din roll
Arbetsuppgifterna som sjuksköterska på vår avdelning är varierande och utmanande vilket bidrar till en ständig utveckling. Tempo varierar både över dagen och över tid, kan stundtals vara högt  med tex.  intravenösa behandlingar, handhavande av centrala infarter samt akuta åtgärder där snabba beslut behöver tas. Omväxlande är ett ord som beskriver arbetet på avdelning 1 bra! 

Vi vårdar ibland även patienter i livets slutskede och använder oss då av NVP;  Nationell Vårdplan för Palliativ vård. Detta för att ge stöd, struktur  och ökad trygghet för både patient, närstående och personal. 

Handengeriatriken utmärks av korta beslutsvägar vilket gör det lätt för dig som vill vara med och påverka din arbetsmiljö eller arbetssätt.  

Du skall känna dig trygg hos oss. Läkare finns alltid  på plats dagtid och medicin rond genomförs varje dag. Jourtid finns vår egna bak - och primärjour samt ledningsansvarig sjuksköterska. 

Måndag till fredag finns enhetschefer på plats och sitter mitt på avdelningen; vi vill finnas där för våra medarbetare! Vi enhetschefer har mångårig erfarenhet och har arbetat på kliniken med olika uppdrag under 10-40 år.

Under din första tid får du en introduktion anpassad efter dig. 

Vi erbjuder dig
- Kollektivavtal
- Närvarande chef
- Kontinuerliga internutbildningar samt återkommande utbildningar i HLR, TUB (tidig upptäckt och behandling), förflyttning och brand.
- Friskvårdsbidrag
- Frukost varje dag och på fredagar "extra lyxig" frukost
- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
- Önskeschema
- Möjlighet att hospitera
- Möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetsmiljö - korta beslutsvägar

Om dig

Vi söker dig som är genuint intresserad av den geriatriska patienten och vill arbeta på ett mindre sjukhus.

Du är noggrann, prestigelös och bemöter patienter och medarbetare med vänlighet och respekt.  Hos oss behöver du ta en aktiv roll i ditt team och tycka om att leda och fördela arbetet. Du förenar självständigt arbete med mycket god förmåga att samarbeta med andra.  

Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och är inte heller rädd för att fråga om hjälp när du behöver.

Vi ser gärna att du arbetat minst ett år som sjuksköterska,  men tidigare vårderfarenhet som tex undersköterska eller  om du tidigare haft en arbetsledande roll är också meriterande. 

 

Hos oss arbetar vi tillsammans och känner varandra över  professions - och klinikgränser. Vi hjälps åt och arbetar för patientens bästa!


Känns detta som något för dig tveka inte att söka till oss på avdelning 1!


 

Affärsområdet Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), akut- och jourläkarbilar, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO), närsjukhus Simrishamn (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,5 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Haninge!

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge? Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare: - Kollektivavtal - Flexibla arbetstider - Schemalagd kompetensutvecklingstid - Friskvård - Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar Arbetsuppgifter Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. V... Visa mer
Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge?
Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare:

- Kollektivavtal
- Flexibla arbetstider
- Schemalagd kompetensutvecklingstid
- Friskvård
- Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem.

Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda, så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Du utgår antingen från vårt kontor i Haninge Centrum eller från kontoret i Nynäshamn. Du är ute hos patienter som bor i området runt Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Är utbildad undersköterska
- Har körkort och god körvana
- Är vaccinerad mot Covid-19

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvården eller med liknande arbetsuppgifter.  

Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi vill att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Capio hemsjukvård i Haninge!

Ansök    Okt 10    Capio Sverige AB    Hemsjukvårdare
Om oss Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar. På Capio Hemsjukvård utför vi basala hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. Vi arbetar på uppdrag från Region Stockholm och privata aktörer och våra insatser sker under kvällar, helger och nätter. Varje år gör vi drygt 1 200 000 hemsjukvårdsbesök och vår intention är att skapa en trygg och tillgänglig vård för patienterna och som medarbetare på Capio Hemsjukvård krävs stort en... Visa mer
Om oss

Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar. På Capio Hemsjukvård utför vi basala hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. Vi arbetar på uppdrag från Region Stockholm och privata aktörer och våra insatser sker under kvällar, helger och nätter. Varje år gör vi drygt 1 200 000 hemsjukvårdsbesök och vår intention är att skapa en trygg och tillgänglig vård för patienterna och som medarbetare på Capio Hemsjukvård krävs stort engagemang och ansvarstagande. Patientens delaktighet och vår lyhördhet är två viktiga grundpelare där varje möte är unikt.

Vi söker nu fler duktiga undersköterskor vill arbeta med oss i vårt engagerade team på vår enhet Haninge som utgår från fina lokaler i Handen. Ta vara på dagarna precis så som du vill, hos oss arbetar du bara på kvällar och helger.

Din roll

Som undersköterska på Capio Hemsjukvård kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och innebär att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten.

Du jobbar med journalföring i TakeCare och använder Epsilon som hjälper dig att planera ditt arbetspass. För att ta dig runt till dina patienter lånar du våra bilar men det finns även möjlighet att ta sig runt till fots varför körkort inte är ett krav för denna tjänst. Bakom dig har du ett härligt team med sjuksköterskor, administratörer och koordinatorer som hjälper att se till så passen flyter på bra.

Vi erbjuder dig

Som anställd på Capio Hemsjukvård får du möjlighet att utvecklas som undersköterska då arbetet innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du kommer att få förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet och du får vidareutbildning i de områden du behöver via vår interna Academy.

- Flexibelt arbete - anpassa dina arbetstider

- Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar i hemsjukvård med intyg som styrker din kompetens och som ger dig nytta i din yrkesroll.

- Kontinuerlig utveckling genom schemalagd kompetensutvecklingstid

- Trygg anställning där vi följer kollektivavtal

- Friskvård

Om dig

Vi söker dig med god samarbetsförmåga, som är ansvarsfull, har ett stort engagemang och alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.- Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av delegerade arbetsuppgifter.

- Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

- Har du arbetat inom hemsjukvård är det mycket meriterande.

- Har du B-körkort är det meriterande.Publicerat: 2023-10-06 Visa mindre

Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Haninge!

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge? Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare: - Kollektivavtal - Flexibla arbetstider - Schemalagd kompetensutvecklingstid - Friskvård - Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar Arbetsuppgifter Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. V... Visa mer
Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge?
Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare:

- Kollektivavtal
- Flexibla arbetstider
- Schemalagd kompetensutvecklingstid
- Friskvård
- Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem.

Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda, så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Du utgår antingen från vårt kontor i Haninge Centrum eller från kontoret i Nynäshamn. Du är ute hos patienter som bor i området runt Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Är utbildad undersköterska
- Har körkort och god körvana
- Är vaccinerad mot Covid-19

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvården eller med liknande arbetsuppgifter.  

Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi vill att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

KOPIA AV Sjuksköterska medicingeriatrik Handens sjukhus

Om oss För ökad patientsäkerhet  och  för en god arbetsmiljö  är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning. Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser.  Av dessa är 17 enkelrum. Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför koloskopiundersökningar. Ibland även patienter i behov av peritonialdialys.  Arbetar i team med... Visa mer
Om oss
För ökad patientsäkerhet  och  för en god arbetsmiljö  är vårt mål att vara en sjukskötersketät avdelning.

Avdelning 1 är en medicingeriatrisk akutavdelning med 28 vårdplatser.  Av dessa är 17 enkelrum.

Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, njursvikt, KOL och olika typer av infektioner. Vi tar även emot patienter för blodtransfusion och förberedelse inför koloskopiundersökningar. Ibland även patienter i behov av peritonialdialys. 

Arbetar i team med 7 patienter. Helger ansvarar man för 8 patienter. Vi arbetar  multiprofessionellt med olika professioner.

För en säker och trygg utskrivningsplanering finns måndag till fredag koordinator, vårdsamordnare och in/ utskrivningssjuksköterska. Detta innebär att du som kliniskt arbetande sjuksköterska kan fokusera på det patientnära arbetet. 

Intag dygnet runt med ca 30% direkt från ambulans.

Medelvårdtiden är ca 6 dygn.

Kliniken är välutrustade gällande medicinteknik.  Med ABL 90 kan vi analysera både venösa-och arteriella blodgaser direkt på avdelningen. Vid behov av en högre vårdnivå finns tillgång till övervakningsenhet och NIV-behandling.

Takliftar i alla rum. 28 platser tillgängliga med syrgas. Samtliga sängar har förebyggande madrasser.

Tillgång till lab., röntgen, CT och ultraljud.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsindikatorer som tex PPM mätningar gällande BHK, MRSA, VRI och trycksår. 

Journalsystem Take Care. Vi uppmuntrar till att alla tar ansvar att skriva avvikelser i vårt ledningssystem. 

Hos oss arbetar vi tillsammans och känner varandra över  professions - och klinikgränser. Vi hjälps åt och arbetar för patientens bästa!

Gångavstånd till pendeltåg och bussar.

Varför jobba på Capio?
Vi är människor som bryr oss om människor. Att finnas där för våra?patienter och varandra är något vi gör idag, och genom hela livet.?Vårt?uppdrag är tydligt, likaväl som vårt?mandat.?Tillsammans ser vi?möjligheter till förbättring och?vågar agera.?Det är kraften i?att?vilja?utveckla och utvecklas?som ger dig förutsättningar – att hos oss – nå?så långt du?vill.? 

Din roll
Arbetsuppgifterna som sjuksköterska på vår avdelning är varierande och utmanande vilket bidrar till en ständig utveckling. Tempo varierar både över dagen och över tid, kan stundtals vara högt  med tex.  intravenösa behandlingar, handhavande av centrala infarter samt akuta åtgärder där snabba beslut behöver tas. Omväxlande är ett ord som beskriver arbetet på avdelning 1 bra! 

Vi vårdar ibland även patienter i livets slutskede och använder oss då av NVP;  Nationell Vårdplan för Palliativ vård. Detta för att ge stöd, struktur  och ökad trygghet för både patient, närstående och personal. 

Handengeriatriken utmärks av korta beslutsvägar vilket gör det lätt för dig som vill vara med och påverka din arbetsmiljö eller arbetssätt.  

Du skall känna dig trygg hos oss. Läkare finns alltid  på plats dagtid och medicinrond genomförs varje dag. Jourtid finns vår egna bak - och primärjour samt ledningsansvarig sjuksköterska. 

Måndag till fredag finns enhetschefer på plats och sitter mitt på avdelningen; vi vill finnas där för våra medarbetare! Vi enhetschefer har mångårig erfarenhet och har arbetat på kliniken med olika uppdrag under 10-40 år.

Under din första tid får du en introduktion anpassad efter dig. 

Vi erbjuder dig
- Kollektivavtal
- Närvarande chef
- Kontinuerliga internutbildningar samt återkommande utbildningar i HLR, TUB (tidig upptäckt och behandling), förflyttning och brand.
- Friskvårdsbidrag
- Frukost varje dag och på fredagar "extra lyxig" frukost
- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
- Önskeschema
- Möjlighet att hospitera
- Möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetsmiljö - korta beslutsvägar

Om dig

Vi söker dig som är genuint intresserad av den geriatriska patienten och vill arbeta på ett mindre sjukhus.

Du är noggrann, prestigelös och bemöter patienter och medarbetare med vänlighet och respekt.  Hos oss behöver du ta en aktiv roll i ditt team och tycka om att leda och fördela arbetet. Du förenar självständigt arbete med mycket god förmåga att samarbeta med andra.  

Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och är inte heller rädd för att fråga om hjälp när du behöver.

Vi ser gärna att du arbetat minst ett år som sjuksköterska,  men tidigare vårderfarenhet som tex undersköterska eller  om du tidigare haft en arbetsledande roll är också meriterande. 

 

Hos oss arbetar vi tillsammans och känner varandra över  professions - och klinikgränser. Vi hjälps åt och arbetar för patientens bästa!


Känns detta som något för dig tveka inte att söka till oss på avdelning 1!


 

Affärsområdet Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), akut- och jourläkarbilar, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO), närsjukhus Simrishamn (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,5 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Arbetsledande sjuksköterska till Capio hemsjukvård Haninge/Nynäshamn

Är du intresserad av en arbetsledande roll i högt tempo du får ta vara på och utveckla din ledarskapsförmåga? Vi söker just nu sjuksköterskor till vår enhet i Haninge. Hos oss jobbar du framför allt eftermiddagar, kvällar och helger i en verksamhet där du får ta stort ansvar över det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter  På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du at... Visa mer
Är du intresserad av en arbetsledande roll i högt tempo du får ta vara på och utveckla din ledarskapsförmåga? Vi söker just nu sjuksköterskor till vår enhet i Haninge.

Hos oss jobbar du framför allt eftermiddagar, kvällar och helger i en verksamhet där du får ta stort ansvar över det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter 
På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna. Du är arbetsledare för din grupp tillsammans med dina kollegor som tjänstgör samtidigt och du kan få hjälp av jourläkare vid behov. Vi arbetar med journalföring i TakeCare och använder oss av Epsilon som planeringsverktyg. 

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177 vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får variation och konstant utveckling. Bakom dig har du ett härligt team med administratörer och koordinatorer som hjälper att se till så passen flyter på bra. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda vilket innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Haninge eller i Nynäshamn.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som: 

Är legitimerad sjuksköterska   Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift  B-körkort  Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande   
För att lyckas i rollen som sjuksköterska hos oss tror vi att ditt hjärta klappar lite extra för hemsjukvården och att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och du behöver vara strukturerad och ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö med trevliga kollegor och flexibla arbetstider där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Capio har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Denna annons gäller för sommarvikariat. Det kommer också finnas möjlighet att börja arbeta innan sommarvikariatets start och till fortsatt anställning efter sommaren.  

Kan ges möjlighet att arbeta på distans.

Ansökan 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Haninge!

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge? Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare: - Kollektivavtal - Flexibla arbetstider - Schemalagd kompetensutvecklingstid - Friskvård - Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar Arbetsuppgifter Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. V... Visa mer
Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge?
Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare:

- Kollektivavtal
- Flexibla arbetstider
- Schemalagd kompetensutvecklingstid
- Friskvård
- Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem.

Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda, så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Du utgår antingen från vårt kontor i Haninge Centrum eller från kontoret i Nynäshamn. Du är ute hos patienter som bor i området runt Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Är utbildad undersköterska
- Har körkort och god körvana
- Är vaccinerad mot Covid-19

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvården eller med liknande arbetsuppgifter.  

Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi vill att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Haninge!

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge? Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare: - Kollektivavtal - Flexibla arbetstider - Schemalagd kompetensutvecklingstid - Friskvård - Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar Arbetsuppgifter Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. V... Visa mer
Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge?
Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare:

- Kollektivavtal
- Flexibla arbetstider
- Schemalagd kompetensutvecklingstid
- Friskvård
- Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem.

Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda, så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Du utgår antingen från vårt kontor i Haninge Centrum eller från kontoret i Nynäshamn. Du är ute hos patienter som bor i området runt Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Är utbildad undersköterska
- Har körkort och god körvana
- Är vaccinerad mot Covid-19

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvården eller med liknande arbetsuppgifter.  

Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi vill att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Arbetsledande sjuksköterska till Capio hemsjukvård Haninge/Nynäshamn

Är du intresserad av en arbetsledande roll i högt tempo du får ta vara på och utveckla din ledarskapsförmåga? Vi söker just nu sjuksköterskor till vår enhet i Haninge. Hos oss jobbar du framför allt eftermiddagar, kvällar och helger i en verksamhet där du får ta stort ansvar över det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter  På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du at... Visa mer
Är du intresserad av en arbetsledande roll i högt tempo du får ta vara på och utveckla din ledarskapsförmåga? Vi söker just nu sjuksköterskor till vår enhet i Haninge.

Hos oss jobbar du framför allt eftermiddagar, kvällar och helger i en verksamhet där du får ta stort ansvar över det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter 
På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna. Du är arbetsledare för din grupp tillsammans med dina kollegor som tjänstgör samtidigt och du kan få hjälp av jourläkare vid behov. Vi arbetar med journalföring i TakeCare och använder oss av Epsilon som planeringsverktyg. 

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177 vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får variation och konstant utveckling. Bakom dig har du ett härligt team med administratörer och koordinatorer som hjälper att se till så passen flyter på bra. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda vilket innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Haninge eller i Nynäshamn.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som: 

Är legitimerad sjuksköterska   Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift  B-körkort  Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande   
För att lyckas i rollen som sjuksköterska hos oss tror vi att ditt hjärta klappar lite extra för hemsjukvården och att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och du behöver vara strukturerad och ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö med trevliga kollegor och flexibla arbetstider där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Capio har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Denna annons gäller för sommarvikariat. Det kommer också finnas möjlighet att börja arbeta innan sommarvikariatets start och till fortsatt anställning efter sommaren.  

Kan ges möjlighet att arbeta på distans.

Ansökan 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

PTP-psykolog till Kognitiva mottagningen Handen

Ansök    Maj 24    Capio Sverige AB    PTP-psykolog
Välkommen till oss! Kognitiva mottagningen ligger på Handens sjukhus och genomför ca 400 utredningar per år av personer som är 65+. Mottagningen består av ett team med läkare, sjuksköterskor, undersköterska, arbetsterapeut och psykolog. Vi arbetar evidensbaserat efter de nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demens samt i enlighet med regionala vårdprogram. Vi är en specialistenhet som har hög kvalité på våra utredningar och nöjda patienter oc... Visa mer
Välkommen till oss!
Kognitiva mottagningen ligger på Handens sjukhus och genomför ca 400 utredningar per år av personer som är 65+.

Mottagningen består av ett team med läkare, sjuksköterskor, undersköterska, arbetsterapeut och psykolog. Vi arbetar evidensbaserat efter de nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demens samt i enlighet med regionala vårdprogram. Vi är en specialistenhet som har hög kvalité på våra utredningar och nöjda patienter och medarbetare. Mottagningen präglas av ett gott teamarbete och hög kompetens. Vi genomför även kurser och föreläsningar inom området demens och bemötande samt samverkar med kommun och primärvård för att skapa en så bra vårdkedja som möjligt för våra patienter. Mottagningen är en del av Capio Äldre och Mobil vård som även har kognitiv mottagning på Dalen, Nacka, Sollentuna och Löwet´s sjukhus. 

Om rollen
Som PTP-psykolog på kognitiva mottagningen är du en viktig del i teamet och din arbetsuppgift är främst att genomföra neuropsykologiska undersökningar med frågeställningen demenssjukdom. Du ska även redovisa dina utredningar på ronder och i slutändan uttala dig gällande den kognitiva funktionsnivån. Även återkoppling till patient och närstående ingår i uppdraget. Utrymme finns att inom ramen för verksamheten föreslå och genomföra egna idéer. Det kommer även finnas möjlighet till stödjande samtal och ytterligare psykologisk behandling via samarbete med vårdcentral.

Det finns ett brett nätverk mellan psykologer och kognitiva mottagningar/minnesmottagningar i regionen utöver det PTP-nätverk som finns i regionen som vi uppmuntrar till att delta i.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. 

Examen från psykologprogrammet är ett krav. 

Intresse för och/eller erfarenhet av neuropsykologiska testningar är en merit. 

Vi erbjuder dig
- Kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag
- Frukost varje fredag
- En god arbetsmiljö

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!


Affärsområdet Capio Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård bestående av: geriatrik (öppen- och slutenvård), Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), akut- och jourläkarbilar, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO), närsjukhus Simrishamn (öppen- och slutenvård), primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) samt specialiserad slutenvårdsrehabilitering. I affärsområdet finns specialistkunskap inom ett flertal områden. Vår personal har både hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.Capio Äldre och mobil vård omsätter 1,5 miljarder kronor och har 1800 medarbetare.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Haninge!

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge? Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare: - Kollektivavtal - Flexibla arbetstider - Schemalagd kompetensutvecklingstid - Friskvård - Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar Arbetsuppgifter Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. V... Visa mer
Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge?
Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare:

- Kollektivavtal
- Flexibla arbetstider
- Schemalagd kompetensutvecklingstid
- Friskvård
- Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem.

Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda, så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Du utgår antingen från vårt kontor i Haninge Centrum eller från kontoret i Nynäshamn. Du är ute hos patienter som bor i området runt Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Är utbildad undersköterska
- Har körkort och god körvana
- Är vaccinerad mot Covid-19

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvården eller med liknande arbetsuppgifter.  

Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi vill att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskestudent till Capio hemsjukvård i Haninge

Ansök    Jun 7    Capio Sverige AB    Sjukvårdsbiträde
Är du sjuksköterskestudent och vill arbeta kvällar och helger eller under sommaren inom hemsjukvård hos oss i Haninge? Hos oss får du som sjuksköterskestudent möjlighet att utvecklas inom vårdyrket. Genom oss får du gå Capios kliniska utbildningar inom hemsjukvård. Du får även ett arbete som innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig från sjuksköterska. Du kommer att utgå från vår enhet sydost som har sitt kontor i fina lokaler i Hani... Visa mer
Är du sjuksköterskestudent och vill arbeta kvällar och helger eller under sommaren inom hemsjukvård hos oss i Haninge?

Hos oss får du som sjuksköterskestudent möjlighet att utvecklas inom vårdyrket.

Genom oss får du gå Capios kliniska utbildningar inom hemsjukvård. Du får även ett arbete som innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig från sjuksköterska. Du kommer att utgå från vår enhet sydost som har sitt kontor i fina lokaler i Haninge.

Vi arbetar när vårdcentralerna har stängt det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger och röda dagar.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterskestudent får du utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna innefattar att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som är ditt arbetsverktyg under ditt arbetspass. Arbetet innefattar bilkörning men finns även möjlighet att arbeta utan bil.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift och är vaccinerad mot Covid-19

Det är även meriterande om du har arbetat inom hemsjukvård.

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har god samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar alltid för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder anställning med start enligt överenskommelse samt möjlighet till semestervikariat under perioden maj-augusti.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Hos oss får du som kandidat göra tester tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi hanterar ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterskestudent till Capio hemsjukvård i Haninge

Ansök    Maj 5    Capio Sverige AB    Sjukvårdsbiträde
Är du sjuksköterskestudent och vill arbeta kvällar och helger eller under sommaren inom hemsjukvård hos oss i Haninge? Hos oss får du som sjuksköterskestudent möjlighet att utvecklas inom vårdyrket. Genom oss får du gå Capios kliniska utbildningar inom hemsjukvård. Du får även ett arbete som innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig från sjuksköterska. Du kommer att utgå från vår enhet sydost som har sitt kontor i fina lokaler i Hani... Visa mer
Är du sjuksköterskestudent och vill arbeta kvällar och helger eller under sommaren inom hemsjukvård hos oss i Haninge?

Hos oss får du som sjuksköterskestudent möjlighet att utvecklas inom vårdyrket.

Genom oss får du gå Capios kliniska utbildningar inom hemsjukvård. Du får även ett arbete som innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig från sjuksköterska. Du kommer att utgå från vår enhet sydost som har sitt kontor i fina lokaler i Haninge.

Vi arbetar när vårdcentralerna har stängt det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger och röda dagar.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterskestudent får du utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna innefattar att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som är ditt arbetsverktyg under ditt arbetspass. Arbetet innefattar bilkörning men finns även möjlighet att arbeta utan bil.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift och är vaccinerad mot Covid-19

Det är även meriterande om du har arbetat inom hemsjukvård.

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har god samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar alltid för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder anställning med start enligt överenskommelse samt möjlighet till semestervikariat under perioden maj-augusti.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Hos oss får du som kandidat göra tester tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi hanterar ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Capio hemsjukvård Haninge/Nynäshamn

Vi söker nu sjuksköterskor till Capio hemsjukvård i Haninge/Nynäshamn! Ha friheten att ta tillvara på dagarna precis som du vill, hos oss arbetar du endast på kvällar och helger. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!  Arbetsuppgifter  På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna... Visa mer
Vi söker nu sjuksköterskor till Capio hemsjukvård i Haninge/Nynäshamn! Ha friheten att ta tillvara på dagarna precis som du vill, hos oss arbetar du endast på kvällar och helger.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! 

Arbetsuppgifter 
På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna. Du är arbetsledare för din grupp tillsammans med dina kollegor som tjänstgör samtidigt och du kan få hjälp av jourläkare vid behov. Vi arbetar med journalföring i TakeCare och använder oss av Epsilon som planeringsverktyg. 

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177 vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får variation och konstant utveckling. Bakom dig har du ett härligt team med administratörer och koordinatorer som hjälper att se till så passen flyter på bra. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda vilket innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Haninge eller i Nynäshamn men patienterna finns runtom i Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som: 

- Är legitimerad sjuksköterska  
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift 
- B-körkort 
- Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande   

För att lyckas i rollen som sjuksköterska hos oss tror vi att ditt hjärta klappar lite extra för hemsjukvården och att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och du behöver vara strukturerad och ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö med trevliga kollegor och flexibla arbetstider där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Capio har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Denna annons gäller för sommarvikariat. Det kommer också finnas möjlighet att börja arbeta innan sommarvikariatets start och till fortsatt anställning efter sommaren.  

Ansökan 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Arbetsledande sjuksköterska till Capio hemsjukvård Haninge/Nynäshamn

Är du intresserad av en arbetsledande roll i högt tempo du får ta vara på och utveckla din ledarskapsförmåga? Vi söker just nu sjuksköterskor till vår enhet i Haninge. Hos oss jobbar du framför allt eftermiddagar, kvällar och helger i en verksamhet där du får ta stort ansvar över det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter  På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du at... Visa mer
Är du intresserad av en arbetsledande roll i högt tempo du får ta vara på och utveckla din ledarskapsförmåga? Vi söker just nu sjuksköterskor till vår enhet i Haninge.

Hos oss jobbar du framför allt eftermiddagar, kvällar och helger i en verksamhet där du får ta stort ansvar över det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter 
På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna. Du är arbetsledare för din grupp tillsammans med dina kollegor som tjänstgör samtidigt och du kan få hjälp av jourläkare vid behov. Vi arbetar med journalföring i TakeCare och använder oss av Epsilon som planeringsverktyg. 

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177 vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får variation och konstant utveckling. Bakom dig har du ett härligt team med administratörer och koordinatorer som hjälper att se till så passen flyter på bra. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda vilket innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Haninge eller i Nynäshamn.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som: 

Är legitimerad sjuksköterska   Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift  B-körkort  Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande   
För att lyckas i rollen som sjuksköterska hos oss tror vi att ditt hjärta klappar lite extra för hemsjukvården och att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och du behöver vara strukturerad och ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö med trevliga kollegor och flexibla arbetstider där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Capio har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Denna annons gäller för sommarvikariat. Det kommer också finnas möjlighet att börja arbeta innan sommarvikariatets start och till fortsatt anställning efter sommaren.  

Kan ges möjlighet att arbeta på distans.

Ansökan 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska i arbetsledande position till Capio hemsjukvård Haninge

Är du intresserad av en arbetsledande roll i högt tempo du får ta vara på och utveckla din ledarskapsförmåga? Vi söker just nu sjuksköterskor till vår enhet i Haninge. Hos oss jobbar du framför allt eftermiddagar, kvällar och helger i en verksamhet där du får ta stort ansvar över det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter  På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du at... Visa mer
Är du intresserad av en arbetsledande roll i högt tempo du får ta vara på och utveckla din ledarskapsförmåga? Vi söker just nu sjuksköterskor till vår enhet i Haninge.

Hos oss jobbar du framför allt eftermiddagar, kvällar och helger i en verksamhet där du får ta stort ansvar över det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter 
På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna. Du är arbetsledare för din grupp tillsammans med dina kollegor som tjänstgör samtidigt och du kan få hjälp av jourläkare vid behov. Vi arbetar med journalföring i TakeCare och använder oss av Epsilon som planeringsverktyg. 

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177 vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får variation och konstant utveckling. Bakom dig har du ett härligt team med administratörer och koordinatorer som hjälper att se till så passen flyter på bra. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda vilket innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Haninge eller i Nynäshamn.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som: 

Är legitimerad sjuksköterska   Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift  B-körkort  Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande   
För att lyckas i rollen som sjuksköterska hos oss tror vi att ditt hjärta klappar lite extra för hemsjukvården och att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och du behöver vara strukturerad och ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö med trevliga kollegor och flexibla arbetstider där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Capio har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Denna annons gäller för sommarvikariat. Det kommer också finnas möjlighet att börja arbeta innan sommarvikariatets start och till fortsatt anställning efter sommaren.  

Kan ges möjlighet att arbeta på distans.

Ansökan 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Capio hemsjukvård Haninge/Nynäshamn

Vi söker nu sjuksköterskor till Capio hemsjukvård i Haninge/Nynäshamn! Ha friheten att ta tillvara på dagarna precis som du vill, hos oss arbetar du endast på kvällar och helger. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!  Arbetsuppgifter  På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna... Visa mer
Vi söker nu sjuksköterskor till Capio hemsjukvård i Haninge/Nynäshamn! Ha friheten att ta tillvara på dagarna precis som du vill, hos oss arbetar du endast på kvällar och helger.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! 

Arbetsuppgifter 
På Capio Hemsjukvård i arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna. Du är arbetsledare för din grupp tillsammans med dina kollegor som tjänstgör samtidigt och du kan få hjälp av jourläkare vid behov. Vi arbetar med journalföring i TakeCare och använder oss av Epsilon som planeringsverktyg. 

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177 vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får variation och konstant utveckling. Bakom dig har du ett härligt team med administratörer och koordinatorer som hjälper att se till så passen flyter på bra. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda vilket innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Liljeholmen men patienterna finns runtom i hela innerstaden.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig som: 

- Är legitimerad sjuksköterska  
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift 
- B-körkort 
- Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande   

För att lyckas i rollen som sjuksköterska hos oss tror vi att ditt hjärta klappar lite extra för hemsjukvården och att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och du behöver vara strukturerad och ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö med trevliga kollegor och flexibla arbetstider där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Capio har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Denna annons gäller för sommarvikariat. Det kommer också finnas möjlighet att börja arbeta innan sommarvikariatets start och till fortsatt anställning efter sommaren.  

Ansökan 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Haninge!

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge? Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare: - Kollektivavtal - Flexibla arbetstider - Schemalagd kompetensutvecklingstid - Friskvård - Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar Arbetsuppgifter Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. V... Visa mer
Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge?
Trivs du med tempo i arbetet och vill utvecklas i din roll som undersköterska så ska du söka dig till oss! Vi kan erbjuda dig som medarbetare:

- Kollektivavtal
- Flexibla arbetstider
- Schemalagd kompetensutvecklingstid
- Friskvård
- Kompetensutveckling via våra kliniska utbildningar

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem.

Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda, så arbetstiderna är därmed förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Du utgår antingen från vårt kontor i Haninge Centrum eller från kontoret i Nynäshamn. Du är ute hos patienter som bor i området runt Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- Är utbildad undersköterska
- Har körkort och god körvana
- Är vaccinerad mot Covid-19

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvården eller med liknande arbetsuppgifter.  

Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi vill att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Capio Hemsjukvård i Haninge

Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge? Söker du ett arbete med kompetensutveckling och trivs med tempo i arbetet så ska du söka dig till oss!  Arbetsuppgifter Som undersköterska kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem på kvällar och helger. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatn... Visa mer
Är du vår nya undersköterska till hemsjukvården i Haninge?
Söker du ett arbete med kompetensutveckling och trivs med tempo i arbetet så ska du söka dig till oss! 

Arbetsuppgifter
Som undersköterska kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem på kvällar och helger.

Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och inkluderar bland annat att ge läkemedel, ta blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier samt sondmatning. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsredskap. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Du utgår från vårt fina kontor i Handen Centrum eller kontoret i Nynäshamn och är ute hos patienter som bor i Haninge Tyresö och Nynäshamn.
Vi arbetar när vårdcentralerna är stängda och arbetstiderna är därför kvällar måndag-söndag med start kring16:00 tiden. På lördag söndag, samt helgdagar arbetar vi även på förmiddagarna med start kl. 07:00.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med arbetslivserfarenhet inom likande arbete. Du har körkort och god körvana samt är fullvaccinerad mot Covid-19. 

Meriterande om du tidigare har arbetat med att ge läkemedel och insulin samt om du har vana av digital dokumentation. 

Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi ser även att du alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Som medarbetare hos oss är du vår viktigaste resurs och därför erbjuder vi vår interna Academy som är en utbildning för undersköterskor. Vi har regelbundna arbetsplatsträffar och i schemat ingår kompetensutvecklingstid. 

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Legitimerad läkare - bemanningsuppdrag vecka 30-52

Ansök    Jul 30    Capio Sverige AB    Läkare
Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm för läkare och sjuksköterskor inom Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Geriatrik, Rehab, Palliativ slutenvård, läkarinsatser i särskilt boende. Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård. Uppdrag Vi ... Visa mer
Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm för läkare och sjuksköterskor inom Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Geriatrik, Rehab, Palliativ slutenvård, läkarinsatser i särskilt boende.

Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.Uppdrag
Vi söker en erfaren legitimerad läkare för bemanningsuppdrag till Särskilt boende (SÄBO) i Haninge/Nynäshamn.

Uppdraget är heltid 40 tim/vecka under perioden vecka 30 - 52. Rond på boendena sker måndag - torsdag 08:00 - 17:00 enligt schema, fredagar  tillgänglighet på telefon/akuta ärenden.         

Uppdragsperiod: vecka 30 - 52  
Uppdraget avser: 40 tim/vecka
Arbetstid: måndag – fredag 08:00 – 17:00       

Kvalifikationer

- Legitimerad läkare 
- Tidigare erfarenhet av läkarinsatser i särskilt boende 
- Engagerad och ansvarstagande
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Take care journalsystem 

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du har några frågor så tveka inte att ta kontakt.
  
Med vänlig hälsning
Capio Bemanning 
Telefon: 08-527 99 120
E-post: [email protected]    

Capio Bemanning skapar mervärden för våra konsulter och uppdragsgivare genom att arbeta långsiktigt med fokus på kvalitet i alla led och finna rätt kompetens på rätt plats i rätt tid utan mellanhänder.   

Capio Äldre och mobil vård omsätter en miljard kronor och har drygt 1000 medarbetare. Äldre och mobil vård erbjuder ett brett utbud av specialiserad sjukvård och består av: avancerad sjukvård i hemmet (ASiH), geriatrik, läkarbilar, läkare i särskilda boenden för äldre (SÄBO) primärvårdsrehabilitering, specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), specialiserad slutenvårdsrehabilitering. Vi har specialistkunskap inom ett flertal områden och personal med hög kompetens och lång erfarenhet vilket ger de rätta förutsättningarna för att kunna erbjuda sjukvård med fokus på trygghet och livskvalitet.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre