Lediga jobb som Data/IT i Haninge

Se lediga jobb som Data/IT i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tills... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
PS. Är du student så finns motsvarande tjänst även att söka som sommarjobb, extrajobb, exjobb eller på deltid. För rätt person hittar vi en lösning som passar. Hör av dig!
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se.
Välkommen! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-3 år HT24

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-3 år.Vi söker dig som: Älskar att arbeta med barn Har takten och rytmen given i kroppen Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får gärna st... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-3 år.Vi söker dig som:
Älskar att arbeta med barn
Har takten och rytmen given i kroppen
Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!
MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:
Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar ochövningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.
Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:
Boll
Rytmik
Dans

Det här får du som ledare hos oss
Ett färdigt passupplägg att följa.
Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
Coachning under terminen.
Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.
Info om anställningen:
Timanställning
Arbetet pågår under hösten 2024 med start vecka 35.
Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på hösten som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på våren som också är 8 respektive 6 veckor.
Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.
ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju
Som huvudledareär duansvarig för alla dinabarngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalitédessutom ansvarför material,nyckel till hallen, närvarolistoroch det är även du somsköter den största delen av kontakten med din arbetsledare påhuvudkontoret.
Föräldrar deltar på alla pass
Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!
Ansök nu!
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Javautvecklare Nivå-3 Sökes för Uppdrag, Förmåntliga Villkor Ebjuds!

Nytt
Nu söker vi 3 konsulter som löpande ska bistå Digg med kvalificerat konsultstöd som javautvecklare. För att passa in på den här rollen krävs erfarenhet av lösningar med stort fokus på säkerhet. Det är i första hand inom Digg:s uppdrag med att ta fram en statlig e-legitimation som konsulterna ska verka. Uppdraget kommer bedrivas i nära dialog med kravställare, UX:are, testare och andra utvecklare som designar och utvecklar programvara. Konsulterna ska säker... Visa mer
Nu söker vi 3 konsulter som löpande ska bistå Digg med kvalificerat konsultstöd som javautvecklare. För att passa in på den här rollen krävs erfarenhet av lösningar med stort fokus på säkerhet. Det är i första hand inom Digg:s uppdrag med att ta fram en statlig e-legitimation som konsulterna ska verka. Uppdraget kommer bedrivas i nära dialog med kravställare, UX:are, testare och andra utvecklare som designar och utvecklar programvara. Konsulterna ska säkerhetsskyddklassas i klass 2. Tjänsten är 90% på distans och en dag veckan på Diggs kontorslokaler i Stockholm/Sundsvall.


Vad erbjuder vi dig?
Månadslön: 65,000+ SEK, beroende på din expertis och erfarenhet.
Tjänstepension och privat sjukvård tillgänglig dygnet runt.
Balans mellan arbete och privatliv: Möjlighet att arbeta med ett dynamiskt team i hjärtat av Göteborg.
Professionell utveckling: Möjlighet att arbeta med moderna tekniker och ständig professionell utveckling i en stödjande miljö samt nya utbildningar som vi erbjuder för uppdatering och förnyelse av nya certyfikat.
Trygga anställningar
Boende och resor erbjuds till resande konsulterKvalifikationer:
1. Detta uppdrag kräver säkerhetsskyddsavtal nivå tre (3), säkerhetsklass två (2). Digg har med anledning av detta följande krav på konsulten:
- Säkerhetsklass 2 innebär att såväl konsult kontrolleras av SÄPO.
- Leverans av konsulttjänster ska ske inom Sveriges gränser, om inte annat överenskommits.
- Utrustning från Digg ska användas, annan utrustning medges inte, om inte annat överenskommits.
- Konsult ska vara svensk medborgare och anbudsgivare ansvar för att offererad konsult klarar en säkerhetsprövning.
2. Kompetensnivå 3
Kunskap – hög kompetens inom aktuell roll
Erfarenhet – arbetat 4–8 år inom aktuell roll, är förebild för andra Konsulter på lägre nivå Ledning – tar ansvar för delområde, kan leda en mindre grupp
Självständighet – kan arbeta självständigt
3. a) erfarenhet av javautveckling, minst 5 år
4. b) erfarenhet av microservicearkitektur, minst 1 år
5. c) erfarenhet av utveckling av säkerhetsfunktioner
6. d) erfarenhet av kubernetes
7. e) erfarenhet av Quarkus, Springboot eller liknande
8. f) erfarenhet av teambaserad utveckling enligt agila principer
9. g) flytande i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska i tal och skrift.


Meriterande Kvalifikationer:
1. h) stationeringsort Sundsvall
2. i) erfarenhet av utveckling av identitetsfederationer
3. j) erfarenhet av certifikatshantering
4. k) erfarenhet av testautomatisering för backend
5. l) erfarenhet av automatisering av bygg-, test- och leveransflöden i containerbaserade miljöer


Javautvecklare sökes hos DIGG: Stockholm/Sundsvall Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning


Språk Krav: Svenska och engelska i tal och skrift.


Klar att ansluta dig till vårt team?
Om du drivs av teknik och är motiverad av att ha en central roll i stödet som Javautvecklare, vill vi höra från dig! Ansök redan idag och ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!


Kontaktuppgifter:
E-post: [email protected]
Telefon: 0760143613 Visa mindre

IT-Säkerhetsspecialist till Haninge kommun

Ansök    Apr 24    Tng Group AB    Säkerhetsansvarig, IT
Haninge kommun söker en driven och kommunikativ IT-säkerhetsspecialist. Forma framtidens IT-landskap i en starkt växande kommun. Vill du ha en central och viktig roll där du kan påverka och göra skillnad? Haninge kommun är mitt i en omfattande förändringsresa och söker nu en kvalificerad IT-säkerhetsspecialist och arkitekt där du kommer att kunna ta ett helhetsgrepp för den övergripande IT-säkerheten och IT-arkitekturen. Har du kanske arbetat som IT-säker... Visa mer
Haninge kommun söker en driven och kommunikativ IT-säkerhetsspecialist. Forma framtidens IT-landskap i en starkt växande kommun.

Vill du ha en central och viktig roll där du kan påverka och göra skillnad? Haninge kommun är mitt i en omfattande förändringsresa och söker nu en kvalificerad IT-säkerhetsspecialist och arkitekt där du kommer att kunna ta ett helhetsgrepp för den övergripande IT-säkerheten och IT-arkitekturen. Har du kanske arbetat som IT-säkerhetssamordnare, IT-säkerhetsspecialist, IT-arkitekt eller varit projektledare inom IT-säkerhet? Sök rollen som IT säkerhetsspecialist till en progressiv kommun och var med och forma Haninge kommuns digitala framtid!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en unik möjlighet att bidra till att forma kommunens digitala framtid och påverka hur IT-säkerheten och IT-arkitekturen ser ut i framtiden. Som IT-säkerhetsspecialist får du en central roll utan direkt personalansvar, där du kan använda din expertis för att göra verklig skillnad.
Vi lovar en utmanande och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med kompetenta kollegor och en erfaren och inkluderande chef. Här ges du frihet att forma och driva utveckling av digitala strategier och målarkitektur framåt, samtidigt som du utvecklas i en dynamisk miljö med stora möjligheter till lärande och personlig utveckling.

Du har tillgång till förmåner som fri tillgång till gym, friskvårdscheckar och möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. Du har också möjlighet att jobba på distans upp till 60% av din arbetstid.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-säkerhetsspecialist har du en central position där du har övergripande ansvar för flera avgörande områden inom Haninge kommuns IT-miljö som sträcker sig över samtliga verksamheters IT-tjänster. Syftet med uppdraget är att säkerställa att kommunens IT-arkitektur är effektiv, ändamålsenlig, tydlig och säker. Stort fokus på IT-säkerhet och relaterande riktlinjer och åtgärder så att Haninge kommun kontinuerligt förbättrar IT säkerheten. Dina uppgifter består av bland annat:

• Underhålla och förankra målarkitektur, strategier och därtill principer samt relevant dokumentation och planer inom hela organisationen.
• Arbeta strukturerat med att driva, prioritera och följa upp IT-säkerhetsåtgärder
• Genomföra arkitekturgranskningar av pågående och planerade projekt för centrala IT-tjänster
• Kravställan och utvärdering av tekniska krav och IT säkerhetskrav i samband med upphandlingar
• Samarbete med kommunens enhet för informationssäkerhet
• Sammankallande och ansvarig för arkitekt- och säkerhetsforum tillsammans med kommunens leverantörer

Värt att veta

Haninge kommun satsar aktivt på en standardiserad förvaltningsmodell baserad på pm3 och kontinuerlig utveckling av vår leveransmodell. På IT-enheten samarbetar vi inom Servicedesk, tjänstägare, projektledare, arkitekter och avtalscontroller. Vår tonvikt på nätverk, server, lagring, identitetshantering, autentisering, Azure, telefoni, PC, Mac, Chromebook, integrationsplattform och e-tjänstplattform speglar vår breda teknologiska bredd.

Våra förväntningar

Vi söker en person med relevant utbildning inom IT och flerårig erfarenhet som IT-säkerhetsspecialist eller IT-arkitekt. God förmåga att bidra till egna och andras uppsatta mål samt att se helheten och arbeta aktivt för att göra positiva avtryck i verksamheten och hos medarbetare är väsentligt. En förmåga att arbeta strukturerat och självständigt är viktigt. Det är en fördel om du har arbetat med regulatoriska krav så som OSL, NIS2 och GDPR och även har tidigare erfarenhet av Microsofttjänster.

Vi erbjuder en ansvarsfull position där du kan påverka och utvecklas, med stöd från engagerade kollegor och erfarna chefer.

 

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG IT Digital, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Vänligen notera att din ansökan även kommer att registreras i kommunens eget rekryteringssystem och allra senast när rekryteringen är avslutad. Du får då en bekräftelse om detta per mail. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, eftersom urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen! Visa mindre

Systemingenjör med inriktning Försvarsmaktens radiosystem

Ansök    Apr 8    Försvarsmakten    Systemförvaltare
Försvarsmaktens Telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, söker nu dig som har ett stort teknikintresse och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom det spännande och viktiga området Försvarsmaktens radiosystem. Om verksamheten FMTIS har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av Försvarsmaktens tekniska ledningsstödsystem. Systemen stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Vå... Visa mer
Försvarsmaktens Telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, söker nu dig som har ett stort teknikintresse och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom det spännande och viktiga området Försvarsmaktens radiosystem.

Om verksamheten
FMTIS har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av Försvarsmaktens tekniska ledningsstödsystem. Systemen stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Vårt ansvar omfattar hela kedjan, från anläggningar och transmissions- och bärarnät till applikationer, servrar, datorer och radiosystem. Arbetet sker på strategisk, operativ och taktisk nivå.
Systemenheten ansvarar för förvaltning av teknik och materiel i Försvarsmaktens fasta ledningsstödsystem, teknisk och infrastrukturell design samt arkitektur av den försvarsmaktsgemensamma informationsinfrastrukturen. Systemenheten består av en enhetsledning, stab och tre avdelningar omfattandes totalt ca 200 medarbetare fördelade på ca 15 orter i Sverige

Om tjänsten
Som Systemingenjör tillhör du Systemenhetens vidmakthållandeavdelning där du kommer att arbeta i en förvaltningsgrupp med övergripande teknisk förvaltning samt leda, planera och inrikta systemförvaltning av Försvarsmaktens marina radiosystem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet innebär att:


• Vara delaktig i uppdragsdialogen och samverka direkt mot vår uppdragsgivare avseende ekonomi och målsättningar.
• Följa den tekniska utvecklingen inom området och stödja arbetet kring uppdateringar för att radiosystemen ska hålla tillräckligt hög säkerhet.
• Stödja pågående utvecklingsprojekt av nya radiosystem och produkter samtidigt som du förvaltar befintliga.

Huvuduppgiften är inte att arbeta direkt med tekniken utan fokus ligger på ledning av förvaltningen och de resurser som finns inom organisationen. Du måste ha en teknisk förståelse och en grundläggande teknisk kompetens för att få specialister med djup teknisk kunskap att använda sina kunskaper i rätt riktning.

Vi erbjuder dig
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bla:
· Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
· Tre timmars träning i veckan på arbetstid och ersättning för träningsskor.
· Flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.
· Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

KRAV
Kvalifikationer


• Eftergymnasial utbildning med inriktning mot IT/Telekom, eller motsvarande aktuell erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.
• Erfarenhet av utvecklings- och förvaltningsarbete inom IT/Telekom/Radio.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
• B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad, har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är van att leda och engagera och har en stor personlig drivkraft. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du har god administrativ förmåga. Som systemingenjör kommer du att arbeta i miljöer som erbjuder möjlighet till nära samarbete och erfarenhetsutbyte med övriga kollegor och myndigheter varvid hög social förmåga och flexibilitet krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.


MERITERANDE


• Erfarenhet av arbete med radiosystem.
• Erfarenhet av praktisk ledning, exempelvis som gruppledare eller motsvarande.
• Kännedom om ledningssystem och dess infrastruktur inom Försvarsmakten.
• Relevant arbetslivserfarenhet från försvarssektorn.
• Erfarenhet av projektledning.
• Språkkunskaper i teknisk engelska.
• Kunskap om och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-infrastruktur.

 

Övrigt
Anställningsform: Civil tillsvidareanställning. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.
Arbetsort: Berga.
Tjänsten medför resor både över dagen men också längre perioder.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Upplysningar om befattningen
Rekryterande chef, Sektionschef - Mikael Adolfsson  - 010-8232153

För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta FMTIS J1 (HR).

Fackliga företrädare
SACO         Agnetha Landqvist
OFR/S         Martin Sparr
SEKO           Matz Felix
OFR/O        Heikki Videll
Samtliga nås via växeln: 019-39 35 00, (Växel).


Välkommen med din ansökan senast 2024-05-19

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

IT-Tekniker GA Haninge

Om enheten FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge.   Om GA Haninge IT FMTIS Genomförandeavde... Visa mer
Om enheten

FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge.

 

Om GA Haninge IT

FMTIS Genomförandeavdelning i Haninge IT Består av två IT-sektioner där den ena utgår från Berga och den andra från Muskö. Personalen arbetar inom ett flertal områden, bland annat it-support, nätverk och serverhantering. Vår främsta uppgift är att stödja Marinstaben, Stockholms Amfibieregemente Amf1 och 4e Sjöstridsflottiljen samt Haninge garnison i IT-relaterade frågor och beställningar.

 

Om tjänsten

Vi söker idag två nya IT-tekniker för att stärka upp våra team i Haninge. Vi arbetar i en utvecklande miljö präglad av ambition, teknisk kompetens och möjlighet till personlig utveckling. Vi söker dig med stor ansvarskänsla som gärna tar dig an nya utmaningar. Arbetsuppgifterna utförs både självständigt och i grupp och du kommer bl.a att:


• Utföra drift och underhåll på klienter och nätverk i Försvarsmaktens IT-miljöer
• Medverka vid projekt och införande av IT-system inom Försvarsmakten
• Supportera slutanvändare via ärendehanteringssystem
• Leverera och installera hårdvara till användare
• Preparera datorer , installera program och underhåll
• Dokumentation

Placeringsort är antingen Berga eller Muskö.

 

Kvalifikationer


• Fullständig IT/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande aktuell arbetslivserfarenhet som kan

bedömas likvärdig


• Goda allmänna IT-kunskaper
• Prata och skriva obehindrat i svenska och engelska
• God analytisk förmåga
• B-körkort

 

Meriterande


• Eftergymnasial utbildning (högskola/universitet) inom nätverk, alternativt kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
• Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-Infrastruktur, både mjukvara och hårdvara
• Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens ledningsstödssystem
• Erfarenhet av IT-säkerhetsarbete / Utbildning inom IT-Säk
• Certifiering inom Cisco nätverk (ex. CCNA)
• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av drift och teknik i större miljöer

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet och vi tror att du som söker denna tjänst är en väldigt engagerad och driven människa som har lätt till att ta kontakt och att service är nått som kommer naturligt för dig. Du ska kunna arbeta självständigt men även i team då vi har många funktioner på avdelningen och därav många kollegor. Vi tror även att du har ett intresse för att vidareutvecklas och utbildas internt för att alltid ligga i framkant när det gäller dina IT-kunskaper.

 

Vi erbjuder dig följande

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:

Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.

Tre timmar träning i veckan på arbetstid, på våra egna träningsanläggningar eller där vi har avtal.

Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.

Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB

Möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

 

 

Upplysningar

 För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta

 Sektionschef Dennis Wallerström 019-393500 [email protected].

 

 Fackliga företrädare

 OFR/O – Heikki Videll, [email protected]

 OFR/S – Martin Sparr, [email protected]

 SACO – Agnetha Landquist, [email protected]

 SEKO - Matz Felix, [email protected]

 Samtliga nås via växeln på 019-393500.

  

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-28.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Nätverkstekniker - GA Haninge

Ansök    Apr 3    Försvarsmakten    Nätverkstekniker
Om enheten FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge.   Om GA Haninge IT FMTIS Genomförandeavde... Visa mer
Om enheten

FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge.

 

Om GA Haninge IT

FMTIS Genomförandeavdelning i Haninge IT Består av två IT-sektioner där den ena utgår från Berga och den andra från Muskö. Personalen arbetar inom ett flertal områden, bland annat it-support, nätverk och serverhantering. Vår främsta uppgift är att stödja Marinstaben, Stockholms Amfibieregemente Amf1 och 4e Sjöstridsflottiljen samt Haninge garnison i IT-relaterade frågor och beställningar.

 

Om tjänsten

Vi söker idag två nya nätverkstekniker för att stärka upp våra team i Haninge. Som nätverkstekniker tillhör du en grupp med erfarna tekniker och ingenjörer som dagligen arbetar med att upprätthålla och utveckla försvarsmaktens nätverk. Arbetsuppgifterna består bland annat av att konfigurera, felsöka och dokumentera nätverksutrustning så som t.ex. accesspunkter och switchar. Utöver det kommer du att driva eller vara del i små och stora projekt. Du kommer att ha kontakt med industrin utanför Försvarsmakten och även med förbandets driftcentral. Då resor inom enhetens alla orter kan förekomma är körkort B ett krav. Säkerhetstänket är en naturlig del av det dagliga arbetet varför det är viktigt att du har ett utpräglat sådant.

 

Kvalifikationer


• Eftergymnasial utbildning (högskola/universitet) inom nätverk, alternativt kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda kunskaper om switchteknik, routingteknik och brandväggar
• Goda allmänna IT-kunskaper
• Prata och skriva obehindrat i svenska och engelska
• Goda kunskaper i Cisco IOS
• God analytisk förmåga
• B-körkort

 

Meriterande


• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
• Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-Infrastruktur, både mjukvara och hårdvara
• Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens ledningsstödssystem
• Erfarenhet av IT-säkerhetsarbete / Utbildning inom IT-Säk
• Certifiering inom Cisco nätverk (ex. CCNA)
• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av drift och teknik i större miljöer

  

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet och vi tror att du som söker denna tjänst är en väldigt engagerad och driven människa som har lätt till att ta kontakt och att service är nått som kommer naturligt för dig. Du ska kunna arbeta självständigt men även i team då vi har många funktioner på avdelningen och därav många kollegor. Vi tror även att du har ett intresse för att vidareutvecklas och utbildas internt för att alltid ligga i framkant när det gäller dina IT-kunskaper.

 

Vi erbjuder dig följande

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:

Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.

Tre timmar träning i veckan på arbetstid, på våra egna träningsanläggningar eller där vi har avtal.

Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.

Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB

Möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

 

 Upplysningar

 För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta

 Sektionschef Dennis Wallerström 019-393500 [email protected].

 

 Fackliga företrädare

 OFR/O – Heikki Videll, [email protected]

 OFR/S – Martin Sparr, [email protected]

 SACO – Agnetha Landquist, [email protected]

 SEKO - Matz Felix, [email protected]

 Samtliga nås via växeln på 019-393500.

 

 Välkommen med din ansökan senast 2024-04-28.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Handläggare till Sambandscentralen på Muskö

Ansök    Mar 25    Försvarsmakten    IT-strateg
Samarbete – Samband – IT-intresse – Prestigelös Vi söker dig som trivs med samarbete, samverkan och kundkontakt! Du behöver ha ett intresse för samband och tekniska system. Är du bra på dialog, och har en god förmåga att både lyssna in och ta plats, och trivs i mötet med andra människor – då kanske du vill bli en del av vårt team! Du kommer hantera de vardagliga sambandsuppgifterna, men också gå på möten och driva dina egna ansvarsområden framåt. Du kan t... Visa mer
Samarbete – Samband – IT-intresse – Prestigelös

Vi söker dig som trivs med samarbete, samverkan och kundkontakt! Du behöver ha ett intresse för samband och tekniska system. Är du bra på dialog, och har en god förmåga att både lyssna in och ta plats, och trivs i mötet med andra människor – då kanske du vill bli en del av vårt team! Du kommer hantera de vardagliga sambandsuppgifterna, men också gå på möten och driva dina egna ansvarsområden framåt. Du kan tänka dig att arbeta skift (kvällar, nätter och helger).

 

Förbandet Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu handläggare till Sambandscentralen på Muskö. Sambandscentralens uppgift är att möjliggöra för Marinstaben att kommunicera internt och externt på ett säkert sätt.

 

Vi erbjuder dig

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:

· Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov

· Tre timmars träning i veckan på arbetstid, och du kan få ersättning för bl.a. träningsskor

· 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder

· Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

· Ärende- och informationshantering

· Ta emot och vidareförmedla inkommande och utgående handlingar

· Kortadministration

· Signalskyddsutbildning

· Materieltjänst

· Övrigt stöd inom signalskyddstjänsten och andra administrativa uppgifter

· Samverkan

 

Kvalifikationer

· Gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens

· God datorvana

· God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

· B-körkort

 

Meriterande

· Erfarenhet av informationshantering

· Erfarenhet av att arbeta med sekretessklassad information

· Erfarenhet av arbete inom servicesektorn

· Genomförd värnplikt, GMU eller frivilligorganisation

· Erfarenhet av stabsarbete

· Sambands- och signalskyddsutbildning

 

Personliga egenskaper

Säkerhetsmedvetenhet, struktur och noggrannhet är viktiga egenskaper för arbetet. Du behöver också vara tålmodig och lugn. För att trivas hos oss är det också viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och trivs i en roll där du dagligen ger service av mycket god kvalitet. Du har en positiv grundinställning. Tjänsten ställer krav på att du är prestigelös och flexibel, och bra på att ta egna initiativ, även under lugnare perioder. Du hanterar en mängd olika arbetsuppgifter, högt och lågt, och är en god lagkamrat som bidrar till verksamhetens gemensamma mål.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Kontaktinformation

Fackliga representanter: OFRS - Martin Sparr, [email protected] SEKO - Matz Felix, [email protected] SACO - Agnetha Landquist, [email protected] OFRO - Heikki Videll, [email protected]

[email protected] [email protected] [email protected] [email protected]

 

Samtliga nås via växeln 019-393 500. Upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschefen för sambandscentralen via [email protected]. För upplysningar om anställningsvillkor, kontakta HR-generalist Diana Oros. Nås via växel, 019 393 500.

 

Övrigt

Befattningen är civil. Militär utbildning är meriterande, men inget krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär arbete på kvällar, nätter och helger. Tjänsten innebär även arbete och utbildning på andra orter.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-17. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Arbeta i en datahall

UPPDRAGSBESKRIVNING Vi söker en installatör med erfarenhet av el, tele och fiberinstallationer! R3B söker sociala och självgående It-tekniker/installatör för ett installationsuppdrag på plats ute hos kund. I rollen som installatör kommer du att arbeta med installation av servrar och kommunikationsutrustning i ett team på plats i ett modernt datacenter hos vår kund. PLACERINGSORTER Stockholm KUNSKAPS- OCH ERFARENHETSKRAV Vi söker dig med några års rel... Visa mer
UPPDRAGSBESKRIVNING


Vi söker en installatör med erfarenhet av el, tele och fiberinstallationer!
R3B söker sociala och självgående It-tekniker/installatör för ett installationsuppdrag på plats ute hos kund.
I rollen som installatör kommer du att arbeta med installation av servrar och kommunikationsutrustning i ett team på plats i ett modernt datacenter hos vår kund.


PLACERINGSORTER
Stockholm


KUNSKAPS- OCH ERFARENHETSKRAV
Vi söker dig med några års relevant erfarenhet, gärna från uppdrag med kabeldragning, fiber och arbete i datacenter. Det är viktigt att du har ett gediget servicetänk och kundfokus, är självgående och lösningsorienterad.


Vi söker dig som har:
Erfarenhet av installation av IT-utrustning: Rackmontering, Fiber- och kabelinstallationer
Erfarenhet av att arbeta i datacenter och/eller telestationer
Erfarenhet av el-installationer
Goda datakunskaper
Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är även meriterande om du har:
El-behörighet (48-Volt system) ej ett krav
Teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivåSpråk
Svenska: Ej ett krav
Engelska: Krav då möten hålls på engelska.


Kollektivavtal: Ja


R3B eftersträvar att spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är angelägna att ha medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Vill du bli en i teamet?
Skicka CV till [email protected]
märkt med ICT/T Stockholm
Vid frågor! Roger 070-7918929 Visa mindre

IT-arkitekt med säkerhetsansvar Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss Haninge kommun söker en erfaren IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig. Ta steget in och var med och påverka fr... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss
Haninge kommun söker en erfaren IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig.

Ta steget in och var med och påverka framtidens IT-landskap!

Är du en individ med gedigen erfarenhet av och med förmågan att leda samt säkerställa kommunens IT-arkitektur och IT-säkerhetsarbete? Haninge kommun är mitt i en omfattande förändringsresa och söker nu en kvalificerad IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig där du kommer att kunna ta ett helhetsgrepp för den övergripande IT-arkitekturen och digitala transformationen.
Sök rollen som IT-arkitekt till en progressiv kommun och var med och forma Haninge kommuns digitala framtid!!

Ditt uppdrag
I befattningen som IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig innehar du en central och ansvarsfull position där du har övergripande ansvar för flera avgörande områden inom Haninge kommuns IT-miljö som sträcker sig över samtliga verksamheters IT-tjänster.

Du är ansvarig för att genomföra arkitekturgranskningar av pågående och planerade projekt, samt aktiviteter i förvaltningsplaner för centrala IT-tjänster. Ditt arbete inkluderar även kravställning och utvärdering av tekniska krav i samband med upphandlingar för att säkerställa att de överensstämmer med kommunens övergripande IT-arkitektur och styrande dokument.

Dina uppgifter består av bland annat:

- Etablera och förankra målarkitekturen och därtill principer samt relevant dokumentation och planer inom hela organisationen och följa upp att kommunens IT arkitektur är ändamålsenlig och säker.
- Driva kommunens IT-säkerhetsarbete och ta ägandeskap för IT-säkerhet
- Etablering av kommunens moln- och integrationsstrategi i organisationen.
- Samarbete med kommunens enhet för informationssäkerhet 
- Delta på kommunens Change Advisory Board vid behov 
- Sammankallande och ansvarig för arkitektforum tillsammans med kommunens IT- och Telefonileverantörer för att bidra till utformningen av förvaltningsplaner av centrala IT-tjänster.

I egenskap av sammankallande till arkitektforum agerar du som navet för en kontinuerlig och öppen dialog med tjänsteansvariga, representanter från verksamheten, externa leverantörer och andra intressenter. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa effektiv samverkan mellan kommunen och IT-leverantörer, vilket kräver både strategiskt tänkande och operativt engagemang.

Det här söker vi hos dig

Vi söker en kandidat med akademisk utbildning inom IT och flerårig erfarenhet som lösningsarkitekt eller motsvarande i en ledande position. Djup teknisk kunskap inom nätverk, identitetshantering och IT-säkerhet är väsentlig. Erfarenhet av ledarskap och samarbete med externa och interna intressenter är avgörande. En positiv inställning och förmåga att arbeta självständigt är viktigt. Det är en fördel om du har arbetat regulatoriska krav så som OSL, NIS2 och GDPR och även har tidigare erfarenhet av Microsofttjänster

Vi erbjuder en ansvarsfull position där du kan påverka och utvecklas, med stöd från engagerade kollegor och erfarna chefer.

 

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder en unik möjlighet att vara en av hjärnorna bakom Haninge kommuns digitala framtid. Som IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig får du en central roll utan direkt personalansvar, där du kan använda din expertis för att göra verklig skillnad. Vi lovar en utmanande och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med kompetenta kollegor och erfarna chefer. Här ges du frihet att forma och driva utveckling av digitala strategier och målarkitektur framåt, samtidigt som du har tillgång till förmåner som fri tillgång till gym, friskvårdscheckar och möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. Du har också möjlighet att jobba på distans upp till 60 % av din arbetstid.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget TNG.

Du söker in genom att klickahttps://www.tng.se/lediga-jobb/it-jobb/it-arkitekt-med-sakerhetsansvar-haninge-kommun/

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Extrajobb på distans utanför kontorstid: Jour av Linuxsystem (SRE/DevOps)

Ansök    Mar 6    Scalability AB    Systemadministratör
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid. Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor. Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source). Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt gr... Visa mer
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid.
Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor.
Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source).
Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt grundmurat intresse för öppen mjukvara är starkt meriterande för rollen.
Har du erfarenhet av någon eller några av nedanstående mjukvaror är även det meriterande:
Ansible
Docker
Elasticsearch
Grafana
Grafana Loki
Grafana Tempo
Kubernetes (K3s)
MongoDB
My
Nginx
Postgre
Prometheus
RabbitMQ
Traefik
Uvicorn
uWSGI
XCP-ng

För att ansöka, skicka ett kort mail till [email protected] och inkludera referensen "jour" i ämnesraden så tar vi det därifrån.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

IT-arkitekt med säkerhetsansvar Haninge kommun

Ansök    Feb 19    Tng Group AB    Säkerhetsansvarig, IT
Haninge kommun söker en erfaren IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig.Ta steget in och var med och påverka framtidens IT-landskap! Är du en individ med gedigen erfarenhet av och med förmågan att leda samt säkerställa kommunens IT-arkitektur och IT-säkerhetsarbete? Haninge kommun är mitt i en omfattande förändringsresa och söker nu en kvalificerad IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig där du kommer att kunna ta ett helhetsgrepp för den övergripande IT-arkite... Visa mer
Haninge kommun söker en erfaren IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig.Ta steget in och var med och påverka framtidens IT-landskap!

Är du en individ med gedigen erfarenhet av och med förmågan att leda samt säkerställa kommunens IT-arkitektur och IT-säkerhetsarbete? Haninge kommun är mitt i en omfattande förändringsresa och söker nu en kvalificerad IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig där du kommer att kunna ta ett helhetsgrepp för den övergripande IT-arkitekturen och digitala transformationen.Sök rollen som IT-arkitekt till en progressiv kommun och var med och forma Haninge kommuns digitala framtid!!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en unik möjlighet att vara en av hjärnorna bakom Haninge kommuns digitala framtid. Som IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig får du en central roll utan direkt personalansvar, där du kan använda din expertis för att göra verklig skillnad. Vi lovar en utmanande och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med kompetenta kollegor och erfarna chefer. Här ges du frihet att forma och driva utveckling av digitala strategier och målarkitektur framåt, samtidigt som du har tillgång till förmåner som fri tillgång till gym, friskvårdscheckar och möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. Du har också möjlighet att jobba på distans upp till 60 % av din arbetstid.

Dina arbetsuppgifter

I befattningen som IT-arkitekt och IT-säkerhetsansvarig innehar du en central och ansvarsfull position där du har övergripande ansvar för flera avgörande områden inom Haninge kommuns IT-miljö som sträcker sig över samtliga verksamheters IT-tjänster.

Du är ansvarig för att genomföra arkitekturgranskningar av pågående och planerade projekt, samt aktiviteter i förvaltningsplaner för centrala IT-tjänster. Ditt arbete inkluderar även kravställning och utvärdering av tekniska krav i samband med upphandlingar för att säkerställa att de överensstämmer med kommunens övergripande IT-arkitektur och styrande dokument.

Dina uppgifter består av bland annat:

• Etablera och förankra målarkitekturen och därtill principer samt relevant dokumentation och planer inom hela organisationen och följa upp att kommunens IT arkitektur är ändamålsenlig och säker.
• Driva kommunens IT-säkerhetsarbete och ta ägandeskap för IT-säkerhet
• Etablering av kommunens moln- och integrationsstrategi i organisationen.
• Samarbete med kommunens enhet för informationssäkerhet 
• Delta på kommunens Change Advisory Board vid behov 
• Sammankallande och ansvarig för arkitektforum tillsammans med kommunens IT- och Telefonileverantörer för att bidra till utformningen av förvaltningsplaner av centrala IT-tjänster.

I egenskap av sammankallande till arkitektforum agerar du som navet för en kontinuerlig och öppen dialog med tjänsteansvariga, representanter från verksamheten, externa leverantörer och andra intressenter. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa effektiv samverkan mellan kommunen och IT-leverantörer, vilket kräver både strategiskt tänkande och operativt engagemang.

 

Värt att veta

Vår arbetsplats är centralt belägen i Haninge med bekväm tillgång till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Med natursköna Rudans friluftsområde runt hörnet erbjuder vi en inspirerande arbetsmiljö.

Haninge kommun satsar aktivt på en standardiserad förvaltningsmodell baserad på pm3 och kontinuerlig utveckling av vår leveransmodell. På IT-enheten samarbetar vi inom Servicedesk, tjänstägare, projektledare, arkitekter och avtalscontroller. Vår tonvikt på nätverk, server, lagring, identitetshantering, autentisering, Azure, telefoni, PC, Mac, Chromebook, integrationsplattform och e-tjänstplattform speglar vår breda och spännande teknologiska bredd. 

Våra förväntningar

Vi söker en kandidat med akademisk utbildning inom IT och flerårig erfarenhet som lösningsarkitekt eller motsvarande i en ledande position. Djup teknisk kunskap inom nätverk, identitetshantering och IT-säkerhet är väsentlig. Erfarenhet av ledarskap och samarbete med externa och interna intressenter är avgörande. En positiv inställning och förmåga att arbeta självständigt är viktigt. Det är en fördel om du har arbetat regulatoriska krav så som OSL, NIS2 och GDPR och även har tidigare erfarenhet av Microsofttjänster

Vi erbjuder en ansvarsfull position där du kan påverka och utvecklas, med stöd från engagerade kollegor och erfarna chefer.

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG IT Digital, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Vänligen notera att din ansökan även kommer att registreras i kommunens eget rekryteringssystem och allra senast när rekryteringen är avslutad. Du får då en bekräftelse om detta per mail. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, eftersom urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen! Visa mindre

Salesforce Sales System Support till Coca-Cola!

Vill du arbeta med att stötta Coca-Colas säljkår? Vi rekryterar nu till ett vikariat inom Säljstöd! Vi letar just nu efter en nyfiken och serviceminded kollega till vår Säljstödsavdelning. I rollen Säljstöd/Sales System Support arbetar du proaktivt för att förbättra rutiner, verktyg och processer för att optimera och underlätta arbetet för våra användare inom Fältsälj! Du levererar även förstklassig support via telefon och på mail på inkommande frågor rö... Visa mer
Vill du arbeta med att stötta Coca-Colas säljkår? Vi rekryterar nu till ett vikariat inom Säljstöd!

Vi letar just nu efter en nyfiken och serviceminded kollega till vår Säljstödsavdelning. I rollen Säljstöd/Sales System Support arbetar du proaktivt för att förbättra rutiner, verktyg och processer för att optimera och underlätta arbetet för våra användare inom Fältsälj! Du levererar även förstklassig support via telefon och på mail på inkommande frågor rörande de verktyg säljkåren använder i sitt dagliga arbete.

Om rollen
Som vår nya medarbetare på Säljstödkommer du tillhöra teamet Sales System Support. Säljstöd jobbar aktivt för att underlätta arbetet för våra säljare och övriga funktioner inom Sales operations. Rollen bidrar till stöttning i att implementera strategiska initiativ likväl lokala lösningar. Det dagliga arbetet är varierande och består till stor del av operativa uppgifter i system, uppföljning, rapportering samt arbete med inkommande samtal och mail för att stötta och hjälpa våra användare i våra olika system. Det innebär att du tar ägandeskap för våra användares ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, tillsammans med ett gäng skickliga problemlösare i teamet. Våra kollegor ska alltid få ett trevligt, proffsigt bemötande och snabb service.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen kommer vara att agera som den främsta kontakten för att hjälpa och guida vår användare framförallt via telefon och mail, med inkommande ärenden relaterade till säljverktyg och system. Du jobbar med att administrera och uppdatera användare, samt underhållning och kravställning på säljrelaterade verktyg och system. Du tar ägandeskap för rapportering och uppföljning på de områden du stöttar. Som en naturlig del i ditt operativa arbete är även du delaktig i att jobba med förbättringar av processer och rutiner, där du koordinerar och samarbetar med dina kollegor inom och utanför teamet för att arbeta framåt.
Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år, med start efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på vårt moderna och nyrenoverade huvudkontor i Jordbro, söder om Stockholm.


Vi att lyckas i rollen tror vi att du har:
Gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning är meriterande
Erfarenhet från att jobba med kundservice eller i en supportfunktion
God kunskap i Excel (VLOOKUP, formler och formatering)
Flytande kunskaper i såväl svenska som engelska
Erfarenhet från Salesforce
Erfarenhet av RedOne, PureCloud, Dataloader samt andra CRM-system är meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljningsprocesser, fältförsäljning och/eller FMCG-branschen är meriterandeVi tror att du har ett stort engagemang, är nyfiken och alltid gör ditt bästa för att hjälpa människor. Servicetänket finns i ditt DNA och det kommer helt naturligt för dig, där du även har förmåga att arbeta på ett strukturerat arbetssätt. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är tydlig i din kommunikation. Vidare tror vi att du har en god analytisk förmåga, är nyfiken och tycker om att lära dig nytt och kontinuerligt utvecklas.
Vi värdesätter en varierad personalstyrka och välkomnar därför dig att söka oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.


Låter det intressant?
Då rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar och CV via mail med anledning av GDPR. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Hellen Song [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad du blir en del av
Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) är ett ledande konsumentvaruföretag och världens största oberoende buteljeringsföretag av Coca-Cola. Med ett team på 33 200 personer som servar kunder i 29 länder tillverkar, säljer och distribuerar vi världens mest älskade dryckesvarumärken.

I Sverige har vi cirka 750 fantastiska medarbetare och huvudkontor i Jordbro, söder om Stockholm. Här tillverkas, distribueras och säljs Coca-Cola Companys drycker, inklusive Coca-Cola, Fanta, Sprite, bonaqua och MER. Vi är ett innovativt och dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet i alla led. Vi brukar säga, " You may join for the brand but stay for the people", och det stämmer verkligen! Hos oss får du möjlighet att växa i en snabb och innovativ bransch tillsammans med våra anställda, kunder och konsumenter. Du får mycket eget ansvar från första dagen och du får möjlighet att verkligen göra skillnad. Vårt recept på framgång är att vi är passionerade, hårt arbetande och engagerade i våra produkter, våra kunder och varandra. CCEP är en plats där människor kan växa, vara glada och må bra på en trygg, öppen och inkluderande arbetsplats.

Om du vill du veta mer om människorna bakom våra drycker och dina framtida kollegor hos oss hittar du våra stories på https://www.coca-cola.se/100voices. Visa mindre

Extrajobb på distans utanför kontorstid: Jour av Linuxsystem (SRE/DevOps)

Ansök    Feb 12    Scalability AB    Systemadministratör
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid. Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor. Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source). Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt gr... Visa mer
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid.
Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor.
Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source).
Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt grundmurat intresse för öppen mjukvara är starkt meriterande för rollen.
Har du erfarenhet av någon eller några av nedanstående mjukvaror är även det meriterande:
Ansible
Docker
Elasticsearch
Grafana
Grafana Loki
Grafana Tempo
Kubernetes (K3s)
MongoDB
My
Nginx
Postgre
Prometheus
RabbitMQ
Traefik
Uvicorn
uWSGI
XCP-ng

För att ansöka, skicka ett kort mail till [email protected] och inkludera referensen "jour" i ämnesraden så tar vi det därifrån.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Signalskyddshandläggare

Ansök    Feb 16    Försvarsmakten    Säkerhetsansvarig, IT
Signalskyddshandläggare Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente (Amf 1) utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. Amf 1 söker nu en signalskyddshandläggare till operationssektionen vid regementsstaben Befattningen är placerad på operationssektionen vid Regementssta... Visa mer
Signalskyddshandläggare

Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente (Amf 1) utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. Amf 1 söker nu en signalskyddshandläggare till operationssektionen vid regementsstaben

Befattningen är placerad på operationssektionen vid Regementsstaben. Du kommer ha ett nära samarbete med säkerhetssektionen och stödjer vid behov också i sådana uppgifter. Arbetet är främst förebyggande genom utbildning, uppföljning och kontroller samt stöd till regementets olika delar avseende signalskydd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Ansvarar för och samordnar signalskyddstjänsten vid regementet.
• Ansvarar för kryptohantering och årlig administrativ signalskyddskontroll.
• Utbildar signalskyddspersonal.
• Stödja sektionen med övriga IT- och ledningssystemfrågor.

KRAV

Kvalifikationer


• Dokumenterad, aktuell och relevant arbetslivserfarenhet inom signalskydd eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Goda kunskaper i att uttrycka sig på svenska – i såväl tal som skrift.
• God datorvana.
• Körkort B.

Personliga egenskaper

Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp. Du är positiv, utåtriktad, social och har lätt för att ta kontakt med människor. Du är engagerad, noggrann och serviceinriktad och tar gärna initiativ och eget ansvar. Du delar Försvarsmaktens värdegrund, försvarsmaktens uppförandekod och representerar Försvarsmaktens verksamhet i din yrkesroll. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Meriterande


• Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten.
• Signalskyddchefsutbildad vid TSS.
• Godkänd Signalskyddslärare.
• Erfarenhet av arbete i system ISUS och SWECCIS.
• Kunskap och erfarenhet att genomföra säkerhetsanalysarbete.

Övrigt

Anställningsform: tillsvidare. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning för dig som inte är anställd i myndigheten.

Sysselsättningsgrad: heltid

Arbetsort: Berga

Civil befattning

Tillträdesdatum: så snart som möjligt

Upplysningar om befattningen

mj Carl Nilsonne chef för operationssektionen, e-post: [email protected]

Fackliga företrädare

OFR-O: Michael Jarkö

OFR/S: Björn Engren

SACO-S-FM: Fredrik Wilson

SEKO: Anders Rydberg

Fackliga företrädare nås via FM växel: 0505-451000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen och 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

mobil tekniker

AMT FIXER HB is looking for a new Technician! The company is growing and we now need support in the form of a new Technician who will also handle minor customer service work. The service is intended to start immediately and last indefinitely. You will work together with a colleague to repair and log purchased mobile phones and prepare them for sale. This task also includes minor customer service work in the form of contacting customers to verify the purc... Visa mer
AMT FIXER HB is looking for a new Technician!


The company is growing and we now need support in the form of a new Technician who will also handle minor customer service work. The service is intended to start immediately and last indefinitely. You will work together with a colleague to repair and log purchased mobile phones and prepare them for sale. This task also includes minor customer service work in the form of contacting customers to verify the purchase price and other minor issues.


Working hours are between 10.00 and 19.00 on weekdays.


Employment rate is 100%


You are offered


* The opportunity to grow in your role alongside the company which is in constant growth.


* The opportunity to learn about an industry that includes several different aspects, both social and technical.


* A stimulating job that will increase your knowledge in both sales, behavior and technical repairs.


WORK DUTIES


In your role as Technician you will:


* Work with repairing mobiles and iPads from the brands Apple, Samsung and more. Mainly Apple.


* Evaluate and check the condition/battery/function of purchased mobile phones.


* In consultation with the warehouse, label and deliver ready mobiles to sell to the right person in the warehouse before they go out for sale.


In addition to the examples mentioned, there is also the opportunity to grow with the role and further on possibly administer a larger scale of technologies as the company grows.


WE ARE LOOKING FOR YOU AS


- Has experience in similar work or studies, has a good feeling for people and is good at reading people.


- Communicates freely and professionally in Swedish as it is part of the daily work.


- Has an interest in technology and hardware.


- Likes to work at a fast pace.


It is meritorious if you


* Has previous experience with mobile phone repairs


* Likes to work according to set goals and perform at the top.


As a person you are


* Fearless


* Enduring


* Observant


* Efficient


Other information


* Start: Immediately


* Scope: Full-time


* Location: Solnan Stockholm


* Salary according to contract


We go through the selection on an ongoing basis and the advertisement can be closed before the position is filled if we have moved on to the selection and interview phase.
About the employment
Salary
Salary type: Fixed monthly, weekly or hourly salary
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

IT-handläggare

Ansök    Jan 17    Försvarsmakten    IT-samordnare
IT-handläggare Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente (Amf 1) utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. Amf 1 söker nu en IT-handläggare till operationssektionen vid regementsstaben. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du är funktionsansvarig för regementets lokala IT-s... Visa mer
IT-handläggare

Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Stockholms amfibieregemente (Amf 1) utvecklas och förändras för att nå framtida mål samtidigt som vi ska leva upp till dagens högt ställda krav. Vår huvudsakliga verksamhet består av att utbilda krigsförband och upprätthålla beredskap. Amf 1 söker nu en IT-handläggare till operationssektionen vid regementsstaben.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du är funktionsansvarig för regementets lokala IT-system och samordnar regementets telefoni- och IT-beställningar. Du upprätthåller och vid behov reviderar lokala rutiner och annan väsentlig dokumentation för verksamheten.

KRAV

Kvalifikationer

- Eftergymnasial utbildning inom IT

- 1-3 års erfarenhet av arbete inom IT-området

- Goda pedagogiska färdigheter och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

- B-körkort

Personliga egenskaper

Du samarbetar väl med andra människor, både som lagspelare och som funktionsledare. Du har lätt att skapa kontaktytor inom organisationen. Som person är du ansvarsfull, trygg och stabil. Du hanterar förändringsarbete och ändrade förutsättningar med ett strukturerat och målinriktat arbetssätt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande

- tidigare tjänstgöring i Försvarsmakten

- God kännedom och erfarenhet av FM IT-system

- Grundläggande kompetens avseende i Försvarsmakten förekommande program/applikationer

Övrigt

Anställningsform: tillsvidare. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning för dig som inte är anställd i myndigheten.

Sysselsättningsgrad: heltid

Arbetsort: Berga

Civil befattning

Tillträdesdatum: så snart som möjligt

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Upplysningar om befattningen

mj Carl Nilsonne chef för operationssektionen, e-post: [email protected]

Fackliga företrädare

OFR-O: Michael Jarkö

OFR/S: Björn Engren

SACO-S-FM: Fredrik Wilson

SEKO: Anders Rydberg

Fackliga företrädare nås via FM växel: 0505-451000.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Stockholms Amfibieregemente (Amf 1) verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Amf 1 har produktionsansvar för krigsförbandet 2.Amfibiebataljonen och 2.Marinbasbataljonen. Förbandet är baserat i Haninge (Berga). Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/amfibieregementet

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Mobilreparatör Haninge Centrum Port 73

Ansök    Jan 4    Mobaily AB    Kommunikationstekniker
iRepair of Sweden är en butik inom reparation av mobiler och surfplattor. Vi utför express-reparationer på plats. Både till privat- och företagskunder. Här jobbar du självständigt och ibland med en kollega. Vi söker nu en mobiltekniker till vår butik i Haninge (Centrum Port 73). Uppgifter - Reparation av mobiler och surfplattor (Sony, Apple, Samsung, Huawei) - Kassahantering, försäljning av mobiltillbehör - Inköp och lagerhållning Vem söker vi Vi söker nå... Visa mer
iRepair of Sweden är en butik inom reparation av mobiler och surfplattor. Vi utför express-reparationer på plats. Både till privat- och företagskunder. Här jobbar du självständigt och ibland med en kollega. Vi söker nu en mobiltekniker till vår butik i Haninge (Centrum Port 73).
Uppgifter
- Reparation av mobiler och surfplattor (Sony, Apple, Samsung, Huawei)
- Kassahantering, försäljning av mobiltillbehör
- Inköp och lagerhållning
Vem söker vi
Vi söker någon som tidigare har reparerat mobiltelefoner eller tror att du snabbt kommer att lära dig yrket. Meriterande om du pratar svenska och engelska eller om du har fler språkkunskaper.
Tjänsten är tillgänglig för dig som vill jobba hel- eller deltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Teknisk beredare stödsystem

Ansök    Dec 15    Försvarsmakten    Systemadministratör
I Försvarsmakten finns en värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Vi erbjuder en arbetsplats med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter och en verksamhet med stor variation och hög komplexitet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat: • Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärmål • Träning som arbetsuppgift – tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning ... Visa mer
I Försvarsmakten finns en värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Vi erbjuder en arbetsplats med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter och en verksamhet med stor variation och hög komplexitet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:


• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärmål
• Träning som arbetsuppgift – tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28–35 semesterdagar beroende på din ålder
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning

Om enheten
Driftsstyrningskompaniet (DSK) som är en del av Marinens materielkontor (MMK) i Marinstaben, utformar och upphandlar både förebyggande och avhjälpande tekniskt underhåll för Försvarsmaktens Marinmateriel, fartyg och båtar. Med professionella medarbetare genomför och utvecklar vi verksamheten tillsammans med övriga Försvarsmakten samt i nära samarbete med Försvarets materielverk och industrin. Avdelningen (DSK) består av ca 90 medarbetare fördelade på fyra sektioner med verksamhet i Karlskrona, Haninge/Berga, Nynäshamn/Muskö samt Kärringberget/Göteborg. Denna tjänst är placerad på Berga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som teknisk beredare är det du som administrerar sektionens tekniska uppföljning i vårt stödsystem PRIO (SAP). Arbetet innebär att stödja sektionens systemingenjörer, som är våra beställare, i planeringsfasen, under genomförandet och efter att översynen är genomförd. Du är både förutsättningsskapande i vår verksamhet och aktiv i vårt dagliga arbete. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring hantering av olika transaktioner i PRIO, t.ex. omlagringar, registrering, hantering UE. DU kommer även att stödja i annan teknisk administration samt beredningsstöd åt chef och produktionsledare.KRAV
Kvalifikationer


• Arbetslivserfarenhet av SAP
• Erfarenhet av teknisk handläggning och teknisk uppföljning
• Godkänd 3-årig gymnasieutbildning
• God administrativ förmåga
• God förmåga att hantera office-paketet

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och noggrann. Du är en lagspelare som presterar med hög kvalité, även under perioder med hög arbetsbelastning. Du är van att ha många kontakter och trivs med många bollar i luften samt är en bra problemlösare.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Meriterande


• Erfarenhet av teknisk tjänst inom Försvarsmakten
• Formell utbildning i PRIOFör att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning. Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning för dig som inte är anställd i myndigheten.
Sysselsättning: Heltid
Arbetsort: Berga
Civil befattning
I tjänsten ingår tjänsteresor, främst inom Sverige.
Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om befattningen
Rekryterande chef Per Bergh, nås via FM växel 08-788 75 00

Fackliga representanter
Officersförbundet, Erik Tollin
TCO/försvarsförbundet, Björn Engren
SEKO, Lenny Johansson
SACO, Maria Blasek
Samtliga nås via FM växel 08-788 75 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-01-15. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.
Inom ramen för detta arbete har Försvarsmakten organiserat en Marinstab för ledning av de Marina förbanden. Marinstaben är etablerad på Muskö i Haninge kommun.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Nätverkstekniker

Ansök    Dec 21    Försvarsmakten    Nätverkstekniker
Om enheten FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge. Om GA Haninge IT FMTIS Genomförandeavdelning... Visa mer
Om enheten
FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge.

Om GA Haninge IT
FMTIS Genomförandeavdelning i Haninge IT Består av två IT-sektioner där den ena utgår från Berga och den andra från Muskö. Personalen arbetar inom ett flertal områden, bland annat it-support, nätverk och serverhantering. Vår främsta uppgift är att stödja Marinstaben, Stockholms Amfibieregemente Amf1 och 4e Sjöstridsflottiljen samt Haninge garnison i IT-relaterade frågor och beställningar.


Om tjänsten
Vi söker idag två nya nätverkstekniker för att stärka upp våra team i Haninge, som nätverkstekniker tillhör du en grupp med erfarna tekniker och ingenjörer som dagligen arbetar med att upprätthålla och utveckla försvarsmaktens nätverk. Arbetsuppgifterna består bland annat av att konfigurera, felsöka och dokumentera nätverksutrustning så som t.ex. accesspunkter och switchar. Utöver det kommer du att driva eller vara del i små och stora projekt. Du kommer att ha kontakt med industrin utanför Försvarsmakten och även med förbandets driftcentral. Då resor inom enhetens alla orter kan förekomma är körkort B ett krav. Säkerhetstänket är en naturlig del av det dagliga arbetet varför det är viktigt att du har ett utpräglat sådant.

Kvalifikationer
• Eftergymnasial utbildning (högskola/universitet) inom nätverk, alternativt kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda allmänna IT-kunskaper
• Prata och skriva obehindrat i svenska och engelska
• God analytisk förmåga
• B-körkort

Meriterande
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
• Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-Infrastruktur, både mjukvara och hårdvara
• Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens ledningsstödssystem
• Erfarenhet av IT-säkerhetsarbete / Utbildning inom IT-Säk
• Certifiering inom Cisco nätverk (ex. CCNA)Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet och vi tror att du som söker denna tjänst är en väldigt engagerad och driven människa som har lätt till att ta kontakt och att service är nått som kommer naturligt för dig. Du ska kunna arbeta självständigt men även i team då vi har många funktioner på avdelningen och därav många kollegor. Vi tror även att du har ett intresse för att vidareutvecklas och utbildas internt för att alltid ligga i framkant när det gäller dina IT-kunskaper.
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Vi erbjuder dig följande
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:
Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
Tre timmar träning i veckan på arbetstid, på våra egna träningsanläggningar eller där vi har avtal.
Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.
Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB
Möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.


Upplysningar
För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta
Sektionschef Dennis Wallerström 072 395 34 47, [email protected].

För frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: HR-generalist Hanna Ottosson, 019-393500.

Fackliga företrädare
OFR/O - Heikki Videll
OFR/S - Martin Sparr 
SACO - Agnetha Landquist
SEKO - Matz Felix
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Junior Servertekniker Windows

Ansök    Dec 7    Försvarsmakten    Systemadministratör
IT-avdelningen hos FMTIS GA Haninge växer och vi behöver nu utöka vår personalstyrka med en junior servertekniker. Som anställd hos oss är du delaktig i det viktiga arbetet med att stödja de förband som är placerade på orten, samt FMTIS egna verksamhet, vad gäller drift och underhåll av lednings- och insatssystem. Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda, dygne... Visa mer
IT-avdelningen hos FMTIS GA Haninge växer och vi behöver nu utöka vår personalstyrka med en junior servertekniker.
Som anställd hos oss är du delaktig i det viktiga arbetet med att stödja de förband som är placerade på orten, samt FMTIS egna verksamhet, vad gäller drift och underhåll av lednings- och insatssystem.

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda, dygnet runt - året om. Försvarsmakten har en stark värdegrund, där såväl professionell utveckling och personlig hälsa prioriteras. Hos oss är det viktigt med en bra balans mellan arbete och privatliv och vi erbjuder många utvecklingsmöjligheter.

--------------------------------------------------------

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servertekniker arbetar du med daglig drift, underhåll och administration av både virtuella och fysiska servrar i vår servermiljö, som främst består av Windowsbaserade serverlösningar och VMware-plattformar. Du kommer utföra grundläggande felsökning och samarbeta med andra grupper vad gäller installation, konfiguration och för att lösa serverrelaterade problem.

--------------------------------------------------------

Krav
Personliga egenskaper
Arbetet ställer stora krav på egen initiativkraft, problemlösningsförmåga och flexibilitet. Tempot kan tidvis vara högt, vilket innebär att du behöver ha förmåga att prioritera och arbeta strukturerat under tidspress. Kommunikation och samverkan är avgörande, då arbetet innefattar många interna och externa kontaktytor. Som person är du trygg i dig själv, positiv och naturligt säkerhetsmedveten. Avslutningsvis tror vi att du är en nyfiken och ansvarsfull person, som gärna arbetar proaktivt.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
• IT-relaterad utbildning på gymnasial nivå och/eller motsvarande kunskaper inhämtade från arbetslivet
• Minst ett års erfarenhet av Windows serverplattform och Active Directory
• God kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska
• B-körkort
• Svensk medborgare

Meriterande kunskaper
• Backup
• Deployment
• ITIL
• Linux Server
• Microsofts infrastrukturtjänster (DHCP, DNS, GPO, NTP, etc.)
• PowerShell

• TCP/IP
• VMware

Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet ses även som meriterande.

--------------------------------------------------------

Vi erbjuder dig
• Goda möjligheter till kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål
• Träning på arbetstid 3 timmar per vecka
• Semesterdagar efter ålder (28-35 semesterdagar) och möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB

--------------------------------------------------------

Övrig information
Normal arbetstid 07:30-16:30, med möjlighet till flextid när arbetet tillåter.
Placeringsort är FMTIS GA Haninge (Muskö/Berga).
Beredskap samt arbete på annan ort ingår i tjänsten. Resor i tjänsten förekommer, både nationellt och internationellt.

Tjänsten är en civil tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

--------------------------------------------------------

Kontakt
För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta
Sektionschef Dennis Wallerström, 072 395 34 47 / [email protected]

För frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta
HR-generalist Hanna Ottosson, 019 393 500

Fackliga företrädare
OFR/O - Anders Wallinder
OFR/S - Clarence Arnstedt
SACO - Mika Laitanen
SEKO - Matz Felix
Samtliga nås via växeln på 019-393500

 

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-07

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

2 Förvaltningsledare till Haninge kommun

Ansök    Dec 8    Tng Group AB    Projektledare, IT
Nu söker vi 2 Förvaltningsledare till teamet på Haninge kommun. Välkommen med din ansökan redan idag! Har du erfarenhet som Förvaltningsledare eller Objektledare? Vill du ha en ledarroll utan personalansvar? Nu letar vi efter två drivna personer som kan ta sig an rollen som förvaltningsledare på Haninge kommun – en roll full av variation och spännande arbetsuppgifter. En av rollerna kommer även arbeta som IT-strateg på 50%. Här engagerar du dig på flera o... Visa mer
Nu söker vi 2 Förvaltningsledare till teamet på Haninge kommun. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du erfarenhet som Förvaltningsledare eller Objektledare? Vill du ha en ledarroll utan personalansvar? Nu letar vi efter två drivna personer som kan ta sig an rollen som förvaltningsledare på Haninge kommun – en roll full av variation och spännande arbetsuppgifter. En av rollerna kommer även arbeta som IT-strateg på 50%. Här engagerar du dig på flera olika nivåer och i olika områden, där det gemensamma är att arbeta med systemförvaltning, utveckling och förändring. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Förvaltningsledare kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka vårt framtida arbetssätt inom kommunstyrelseförvaltningen, tillsammans med andra verksamheter och med IT-avdelningen. Rollen innebär mycket frihet under ansvar och du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt.

Du kommer jobba i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Du kommer ha fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Dina arbetsuppgifter

Som Förvaltningsledare kommer du tillsammans med objektspecialisterna agera brygga mellan verksamheten och de externa leverantörerna inom IT samt objektstyrgruppen och kommungemensamma styrgrupper. Rollen innebär också att vara en del av upphandling, införande och uppföljning av nya system. Andra ansvarsområden inkluderar att genomföra projektgenomlysningar, processkartläggning, omvärldsbevakning samt arbeta med standarder och kvalitetsutveckling.

Dina uppgifter innefattar bland annat att:

• Planera arbetsflödet tillsammans med verksamheten och andra förvaltningsledare
• Ta fram, genomföra och följa upp objektets förvaltningsplan
• Ledning, styrning, prioritering och genomförande av aktiviteter enligt den beslutade förvaltningsplanen
• Samordna mål, uppdrag och aktiviteter med andra objekt, projekt och intressenter
• Vara delaktig i utvecklingen av PM3-modellen
• Regelbundet rapportera status och avvikelser till objektägaren och objektstyrgruppen
• Samordna både interna och externa leverantörer
• Bevaka omvärldsförändringar med fokus på verksamheten
• Koordinera förvaltningsforum och agera som IT-strateg inom kommunstyrelseförvaltningen

Värt att veta

Vi rekryterar nu två stycken förvaltningsledare, varav en även kommer ha rollen som IT-strateg på cirka 50% av arbetstiden. Tjänsterna är placerade på Kommunstyrelseförvaltningen som ansvarar för de övergripande kommungemensamma processerna och funktionerna. Förvaltningen är indelad i avdelningarna Personal, Ekonomi och Samhällsplanering & Ledning. 

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Erfarenhet inom projektledning eller ledande befattningar inom förvaltning, processutveckling eller förändringsarbete
• Erfarenhet inom områden såsom systemförvaltning, objektspecialisering, verksamhetsutveckling eller liknande där du har fått kunskaper i förvaltningsledning och verksamhetsutveckling och haft ett övergripande operativt ansvar
• Det är meriterande med erfarenhet av eller förståelse för politiskt styrda verksamheter samt erfarenhet av att utveckla och implementera digitala funktioner

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG IT Digital, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen! Visa mindre

Utvecklingsintresserad systemförvaltare

Ansök    Nov 28    Haninge kommun    Systemförvaltare
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 


Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss
Följ med på vår utvecklingsresa!

Social- och äldreförvaltningen i Haninge kommun ansvarar för individ- och familjeomsorg, äldreomsorg samt stöd och service till personer med funktionsnedsättning.

Vi söker nu dig som vill bidra till att möta dagens och morgondagens efterfrågan på smarta tjänster, service och tillgänglighet! 

Ditt uppdrag
Du kommer som systemförvaltare hos oss arbeta i ett team tillsammans med systemförvaltare och förvaltningsledare i nära samarbete med IT-strateger och utvecklingsledare inom digitalisering. Här kommer du bidra både i utveckling av nya tjänster samt förvaltning och vidareutveckling av befintliga tjänster. Du kommer att ha ansvar för att inkommande ärenden från användare hanteras skyndsamt och med hög service. I det ingår att analysera, felsöka och att direkt åtgärda eller i samarbete andra koordinera och lösa ärenden tillsammans. Ditt huvuduppdrag är support och att förbättra stödet till användare. I övrigt består arbetsuppgifterna bland annat av:

- Att ge muntlig och skriftlig support samt hålla utbildningar så att användare på bästa sätt kan använda sina befintliga IT-stöd
- Att tillsammans med kolleger och förvaltningens verksamheter utveckla det befintliga IT-stödet
- Leda projekt eller utifrån din kompetens delta i projekt vid införande av nya tjänster
- Uppdatera manualer och handböcker
- Underhåll av IT-stöden
- Ta fram statistik
- Att med ett lösningsfokuserat och analytiskt perspektiv felsöka och åtgärda ärenden
- Leda eller delta i informationsklassningar

Det här söker vi hos dig
- Vi ser att du har lämplig akademisk examen så som socionom eller kunskap och erfarenhet förvärvad genom andra utbildningar eller arbetslivserfarenhet som kan anses likvärdig.
- Du har god kännedom om handläggningsprocessen inom socialtjänsten
- Du har erfarenhet att ge stöd till användare i verksamhetssystem som stödjer handläggningsprocessen inom socialtjänsten
- Vi ser gärna att du har haft tidigare erfarenhet inom roller så som förvaltningsledare, superanvändare, systemförvaltare, objektspecialist eller första linjens support gällande IT-stöd
- Du utgår från ett utvecklings-, process- och lösningsorienterat perspektiv
- Du har erfarenhet av statistiska metoder för behandling av kvantitativa data
- Vi ser gärna att du har juridisk och praktisk kunskap inom området informationssäkerhet, dataskydd och hantering av personuppgifter samt verktyg så som informationsklassning, konsekvensbedömningar och riskanalyser 
- Det är en merit om du har intresse och erfarenhet av projektledning, förvaltningsledning, verksamhetsutveckling och förändringsledning 

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka enhetens utveckling så att den på bästa sätt kan bidra till organisationens övergripande mål och ett bättre liv för de vi är till för. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare it eller teknisk projektledare it, är det du?

Ansök    Nov 27    Haninge kommun    Verksamhetskonsult, IT
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utveckla och utvecklas med oss Stadsbyggnadsförvaltningen har höga ambitioner för den digitala utvecklingen och står inför stora f... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utveckla och utvecklas med oss
Stadsbyggnadsförvaltningen har höga ambitioner för den digitala utvecklingen och står inför stora förflyttningar och satsningar framåt.

Är du lockad av att ha en betydande roll i genomförande av projekt som tar oss mot vår digitala vision för att öka medborgarnyttan i Haninge? Sök då rollen som verksamhetsutvecklare - teknisk projektledare it!

 

Ditt uppdrag
Som verksamhetsutvecklare it och teknisk projektledare it är din främsta arbetsuppgift att vara med och leda det digitala förändringsarbetet tillsammans med kollegorna i verksamheten. Arbetet innebär en tät och nära kontakt med verksamheten där du i dialog med dem inspirerar till nya arbetssätt och stöttar på förändringsresan. Det kan till exempel innebära att du leder ett förändringsarbete där arbetsprocesser förändras tack vare användande av ny teknik. Uppdraget handlar om att kunna hjälpa till att kartlägga processer, utreda nya arbetssätt och införa det digitala stöd som verksamheten behöver. Rollen innebär en hög grad av självständighet samtidigt som du till stor del arbetar i team tillsammans med kollegor.

Hos oss är inte tekniken i centrum utan den nytta den skapar. I din roll kommer du att arbeta tillsammans med kollegor som har olika kompetens, bakgrund och erfarenhet för att säkerställa att olika perspektiv tas till vara i projekten och att resultaten blir hållbara över tid. Ditt arbete kommer i varierande omfattning innebära uppgifter såsom projektledning, införandestöd, workshops, processkartläggning och kravställning vid upphandling.

 

Det här söker vi hos dig
-  erfarenhet av verksamhetsutveckling, förändringsledning, kravinsamling och kravanalys, processkartläggning och processutveckling samt projektledning som stöds av digitalisering
- god ledarskapsförmåga
- akademisk examen i systemvetenskap eller annan relevant utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- god kompetens inom it samt ett genuint intresse för teknik och tillämpning av nya digitala tekniker
- erfarenhet av liknande roll
- förmåga att bygga goda långsiktiga relationer inom och utom förvaltningen
- förmåga att växla mellan kortare arbetsmoment och mer långsiktigt strategiskt arbete

 

För att trivas i rollen så tror vi att du är:
- Kommunikativ
- Lyhörd
- Modig
- Prestigelös
- Nyfiken
- Innovativ
- Förtroendeingivande

 

Det är meriterande om du har:
- erfarenhet av upphandling och avrop enligt LOU
- bakgrund inom samhällsbyggnad, it-infrastruktur eller systemutveckling
- förmåga att aktivt omvärldsbevaka ditt område och vara kreativ i ditt sätt att söka lösningar 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen.

 

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen är ny har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling efter behov. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling och distansarbete.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Flexibelt studentjobb - B2B leadsgenerering

Ansök    Dec 6    Pauser Media AB    Systemadministratör
Pauser Media söker dig som vill arbeta deltid med leads generering. Här kan utveckla dina färdigheter som databasadministratör och ledsskapare, samtidigt som du balanserar studier och arbete. Vår deltidstjänst på 20 timmar per vecka erbjuder flexibilitet och möjligheten att vara med och forma vårt framgångsrika team. I din roll som databasadministratör med fokus på leadsgenerering och databas kommer du att vara den som håller vårt CRM-system levande genom... Visa mer
Pauser Media söker dig som vill arbeta deltid med leads generering. Här kan utveckla dina färdigheter som databasadministratör och ledsskapare, samtidigt som du balanserar studier och arbete. Vår deltidstjänst på 20 timmar per vecka erbjuder flexibilitet och möjligheten att vara med och forma vårt framgångsrika team.
I din roll som databasadministratör med fokus på leadsgenerering och databas kommer du att vara den som håller vårt CRM-system levande genom att identifiera och vårda potentiella partners. Ditt arbete kommer att hålla säljteamet engagerat och föra in en konstant ström av möjligheter. Genom att vara en del av ett team på tre databasadministratörer kommer du inte bara få träning och stöd, utan även möjligheten att växa och utvecklas inom området.
Vi söker dig som:
Har en godkänd gymnasieutbildning
Är IT-intresserad med en stark känsla för administration
Kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska
Är meriterande med eftergymnasial utbildning inom IT
Tidigare erfarenhet av research och leadsgenerering premieras
Kan arbeta på plats mellan 8-17 vardagar
Har möjlighet att arbeta 20 timmar per vecka

Vem är du?
Du är en engagerad student på jakt efter en meningsfull deltidsroll under kontorstider 8-17. Din erfarenhet inom leadsskapande och CRM-system är en fördel, och om du har hanterat plattformar som LinkedIn eller liknande är det ännu bättre. Din passion för tillväxt och ditt engagemang för att forma företagets framtid gör dig till den perfekta kandidaten för oss.
Låter det intressant?
Skicka din ansökan och CV till Gina Wallin som också svarar på eventuella frågor om tjänsten. Mejla till [email protected] eller ring 08-517 955 17. Intervjuer sker löpande då tjänsten är tänk att tillsättas med start i januari under vecka 3.
Om oss
Välkommen till Pauser Media – ett växande och lönsamt medieföretag som levererar strategisk kunskap till våra kunder. Vi ger ut tidningar, arrangerar konferenser och skapar nyhetsbrev. Pauser Media sysselsätter idag ett 40-tal personer och har kontor i Stockholm, Lund och Umeå.
Kontoret ligger i Globenområdet, ett stenkast från Globen Shopping med några minuters promenad till tunnelbana och tvärban, Rökerigatan 19 Johannesvov.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

mobil tekniker

AMT FIXER HB is looking for a new Technician! The company is growing and we now need support in the form of a new Technician who will also handle minor customer service work. The service is intended to start immediately and last indefinitely. You will work together with a colleague to repair and log purchased mobile phones and prepare them for sale. This task also includes minor customer service work in the form of contacting customers to verify the purc... Visa mer
AMT FIXER HB is looking for a new Technician!


The company is growing and we now need support in the form of a new Technician who will also handle minor customer service work. The service is intended to start immediately and last indefinitely. You will work together with a colleague to repair and log purchased mobile phones and prepare them for sale. This task also includes minor customer service work in the form of contacting customers to verify the purchase price and other minor issues.


Working hours are between 10.00 and 19.00 on weekdays.


Employment rate is 100%


You are offered


* The opportunity to grow in your role alongside the company which is in constant growth.


* The opportunity to learn about an industry that includes several different aspects, both social and technical.


* A stimulating job that will increase your knowledge in both sales, behavior and technical repairs.


WORK DUTIES


In your role as Technician you will:


* Work with repairing mobiles and iPads from the brands Apple, Samsung and more. Mainly Apple.


* Evaluate and check the condition/battery/function of purchased mobile phones.


* In consultation with the warehouse, label and deliver ready mobiles to sell to the right person in the warehouse before they go out for sale.


In addition to the examples mentioned, there is also the opportunity to grow with the role and further on possibly administer a larger scale of technologies as the company grows.


WE ARE LOOKING FOR YOU AS


- Has experience in similar work or studies, has a good feeling for people and is good at reading people.


- Communicates freely and professionally in Swedish as it is part of the daily work.


- Has an interest in technology and hardware.


- Likes to work at a fast pace.


It is meritorious if you


* Has previous experience with mobile phone repairs


* Likes to work according to set goals and perform at the top.


As a person you are


* Fearless


* Enduring


* Observant


* Efficient


Other information


* Start: Immediately


* Scope: Full-time


* Location: Solnan Stockholm


* Salary according to contract


We go through the selection on an ongoing basis and the advertisement can be closed before the position is filled if we have moved on to the selection and interview phase.
About the employment
Salary
Salary type: Fixed monthly, weekly or hourly salary
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Management Systems Local Support, Coca-Cola Europacific Partners

About us Coca-Cola Europacific Partners Sweden (CCEP Sweden) is the local licensed bottling partner responsible for the manufacture, distribution, sales and industry marketing of Coca-Cola throughout Sweden. The company employs around 750 people at the facility (called "Happiness Factory") in Jordbro outside Stockholm. CCEP Sweden represents some of the beverage world's strongest brands such as Coca-Cola, Fanta and Sprite, but also strong local brands suc... Visa mer
About us
Coca-Cola Europacific Partners Sweden (CCEP Sweden) is the local licensed bottling partner responsible for the manufacture, distribution, sales and industry marketing of Coca-Cola throughout Sweden. The company employs around 750 people at the facility (called "Happiness Factory") in Jordbro outside Stockholm. CCEP Sweden represents some of the beverage world's strongest brands such as Coca-Cola, Fanta and Sprite, but also strong local brands such as bonaqua and Mer. In addition, CCEP manufactures and distributes beverages to other brand owners, including Monster Energy.

What to expect
As Management Systems Local Support you translate the CCEP Nordic management systems strategy to local requirements for the Jordbro site. This role will support our Jordbro teams in designing, developing and maintaining management system processes and data at a local level in Sweden. You have a key role in ensuring efficient and effective implementation of strategies and policies to protect and enhance our resources, assets, trademarks and corporate reputation.
You will provide assertive support to the site in developing a governance structure for the implementation and prioritization for the local strategy, plans, projects and objectives. You will also support the Jordbro site to work on our deviation management and audit the different areas to find gaps for improvements and support the local teams in gap-closing activities with sustained improvements.
This position is a 12 months project employment placed in Jordbro, Sweden.

Key responsibilities
· Assuring compliance to all legal and franchise health & safety, environment, quality and food safety requirements, policies and standards in cooperation with the Nordic QESH subject matter experts, and local Management system manager
· Drive to assure compliance to all relevant identified stakeholder requirements and associated internal & external audit programs in cooperation with the Nordics QESH subject matter experts
· Driving sustainable continuous improvement concerning management system; local audit programs, knowledge, tools, software platforms (Integrum, Enact ) and techniques to support Swedish QESH team and Jordbro as a production site
· Supporting organizational QESH capability development in cooperation with QESH Central subject matter experts
· Leading the development and improvement of systems management, through mentoring, coaching and promoting a process & risk-based thinking culture across the Swedish organization


Qualifications and skills
· A Master degree or Bachelor`s degree with demonstrable industry experience
· 2 Years of Management System management experience in a multinational/multisite business
· Working knowledge of application, maintenance, monitoring & improvement of ISO9001, ISO14001, ISO45001, FSSC22000 certification programs
· Externally accredited Internal auditor (e.g. IRCA accredited training qualification)
· Strong project management and analytical skills
· English language skills is essential


If this sounds like your kind of challenge, apply today!
Apply now by attaching your CV and cover letter using the application link. If you have any questions regarding the position, please contact Talent Acquisition Manager Hellen Song, [email protected].
We look forward to receiving your application! Visa mindre

Driftingenjör

Ansök    Okt 20    Försvarsmakten    Drifttekniker, data
Om enheten FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge. Om GA Haninge IT FMTIS Genomförandeavdelni... Visa mer
Om enheten

FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge.

Om GA Haninge IT

FMTIS Genomförandeavdelning i Haninge IT Består av två IT-sektioner där den ena utgår från Berga och den andra från Muskö. Personalen arbetar inom ett flertal områden, bland annat it-support, nätverk och serverhantering. Vår främsta uppgift är att stödja Marinstaben, Stockholms Amfibieregemente Amf1 och 4e Sjöstridsflottiljen samt Haninge garnison i IT-relaterade frågor och beställningar.

 

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i en utvecklande miljö präglat av ambition, teknisk kompetens och möjlighet till personlig utveckling. Vi söker dig som gärna tar dig an nya utmaningar och med ansvarskänsla arbetar lösningsorienterat. De verksamheter vi stödjer är föränderliga och vår leverans skall möta dessa behov.

Arbetsuppgifterna består av drift och underhåll samt felavhjälpning men även driftsättning och etablering. Arbetsuppgifterna går från felsökning, uppgradering och installation av klienter samt annan ändutrustning, till konfiguration, design av nät, switchar och routrar. Huvuddelen av arbetet sker på plats hos slutanvändare eller i dialog med företrädare för olika verksamheter alternativt den egna driftorganisationen. Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt samt nära slutanvändaren.

Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar i Berga och Muskö. Resor kan förekomma både nationellt och internationellt.

 

Vi erbjuder dig

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar, där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet. Förutom att du kommer att lära dig våra interna system och processer, lägger vi stor vikt på säkerhetsutbildning. Våra medarbetare har ett flertal olika förmåner, bland annat: 


• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och individuella karriärsmål.
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid samt ersättning för träningskläder och startavgifter.
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på ålder.

 

Kvalifikationer


• Gymnasial utbildning med inriktning data, IT, kundsupport eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga
• Aktuell och relevant erfarenhet av installation och konfiguration av IT-utrustning.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• Körkortsbehörighet B
• Svenskt medborgarskap

 

Meriterande


• Eftergymnasial utbildning med inriktning mot nätverk och datakommunikation eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga
• Kunskap eller erfarenhet inom nätverksteknik, TCP/IP, routing.
• Kunskap eller erfarenhet av Microsoftprodukter, Linux eller Cisco.
• Kunskap eller erfarenhet av försvarsmaktens IT-processer eller IT-system.
• Kunskap eller erfarenhet av signalskydd eller krypto.
• Kunskap eller erfarenhet av arbete med säkerhetsskyddsklassificerade uppgifter.
• Erfarenhet av arbete inom statlig eller kommunal verksamhet. 

Vi är övertygade om att en blandad grupp i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter skapar ett starkt och robust arbetslag och en dynamisk och sund arbetsmiljö.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad och har sinne för ordning och god planering.

Du kan strukturera ditt arbete på ett bra sätt både enskilt och tillsammans med arbetslaget. Du har lätt för att prata inför andra människor och bra på att göra dig förstådd. Du är flexibel och villig att ta till dig nya uppgifter och att lära dig det som behövs för att lösa uppdraget. Du är avslappnad, prestigelös, ärlig och rak. Du delar försvarsmaktens värdegrund och uppförandekod.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt intresse och förståelse för IT. Attityd, engagemang samt samarbetsvilja väger tyngre än formella utbildningar.

 

 

Övrigt

Befattningen är tillsvidare som civilanställd och inleds med 6 månaders provanställning för dig som inte är anställd inom Försvarsmakten.

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Muskö och Berga i Haninge.

 Välkommen med din ansökan senast 2023-11-10

För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta
Sektionschef Dennis Wallerström 072 395 34 47, [email protected].För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta HR-generalist Hanna Ottosson, 019-393500.

 

Fackliga företrädare:

SACO Pär Lohman

SEKO Matz Felix

OFRS Martin Sparr

OFRO Håkan Larsson

Samtliga nås genom växeln: 08-788 75 00.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Driftingenjör - Server / Servertekniker Windows

Ansök    Okt 17    Försvarsmakten    Systemadministratör
Om enheten FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge. Om GA Haninge IT FMTIS Genomförandeavdelning... Visa mer
Om enheten
FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge.

Om GA Haninge IT
FMTIS Genomförandeavdelning i Haninge IT Består av två IT-sektioner där den ena utgår från Berga och den andra från Muskö. Personalen arbetar inom ett flertal områden, bland annat it-support, nätverk och serverhantering. Vår främsta uppgift är att stödja Marinstaben, Stockholms Amfibieregemente Amf1 och 4e Sjöstridsflottiljen samt Haninge garnison i IT-relaterade frågor och beställningar.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som servertekniker arbetar du med daglig drift, underhåll och administration av både virtuella och fysiska servrar i vår servermiljö, som främst består av Windowsbaserade serverlösningar och VMware-plattformar. Du kommer utföra grundläggande felsökning och samarbeta med andra grupper för att lösa serverrelaterade problem. Du kommer även att vara en viktig del vid installation, konfiguration, omsättning och uppgradering samt dokumentation och framtagande av rutiner.

 Krav

Kvalifikationer


• IT-relaterad utbildning på högskolenivå och/eller motsvarande kunskaper inhämtade från arbetslivet
• Goda kunskaper om Windows serverplattform
• Goda kunskaper om Active Directory och infrastrukturtjänster (DHCP, DNS, GPO, NTP, etc.)
• Erfarenhet av virtualisering med VMware
• God kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska
• B-körkort
• Svensk medborgare

 Personliga egenskaper
Arbetet ställer stora krav på egen initiativkraft, problemlösningsförmåga och flexibilitet. Tempot kan tidvis vara högt, vilket innebär att du måste ha förmåga att prioritera och arbeta strukturerat under tidspress. Kommunikation och samverkan är avgörande, då arbetet innefattar många interna och externa kontaktytor. Som person är du trygg i dig själv, positiv och naturligt säkerhetsmedveten. Avslutningsvis tror vi att du är en nyfiken och ansvarsfull person, som gärna arbetar proaktivt.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

 Meriterande
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
• Grundläggande förståelse för nätverk och kommunikation
• Erfarenhet av scripting och automatisering
• Dokumentationserfarenhet
• Erfarenhet av arbete enligt ITIL
• Erfarenhet av backuplösningar
• Erfarenhet av databasadministration
• Erfarenhet av serverhårdvara
• Kunskaper om Microsofts deploymentlösningar
• Kunskaper om Linux serverplattformar

 

Vi erbjuder dig följande
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:
Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
Tre timmar träning i veckan på arbetstid, på våra egna träningsanläggningar eller där vi har avtal.
Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.
Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB
Möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

 

Övrigt

Normal arbetstid 07:30-16:30, med möjlighet till flextid när arbetet tillåter.
Placeringsort är FMTIS GA Haninge (Muskö/Berga)
Beredskap samt arbete på annan ort ingår i tjänsten.
Resor i tjänsten förekommer, både nationellt och internationellt.
Tjänsten är en civil tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse

 

Kontakt

För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta

Sektionschef Dennis Wallerström, 072 395 34 47 / [email protected]

 För frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta
HR-generalist Hanna Ottosson, 019 393 500

 

Fackliga företrädare

OFR/O - Anders Wallinder

OFR/S - Clarence Arnstedt

SACO - Mika Laitanen

SEKO - Matz Felix

Samtliga nås via växeln på 019 393 500.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Seniora systemutvecklare till välbetalda och samhällsviktiga uppdrag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som systemutvecklare med oss på PersonalExpressen! Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - Sveriges snabbast växande företag specialiserat på bemanning mot statliga myndigheter och offentlig sektor! Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och som trivs med att ha en ledande roll i digitala utvecklingsprojekt samtidigt som du motiveras av att driva samhällsutvecklingen framåt! Välbeta... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som systemutvecklare med oss på PersonalExpressen!
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - Sveriges snabbast växande företag specialiserat på bemanning mot statliga myndigheter och offentlig sektor! Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och som trivs med att ha en ledande roll i digitala utvecklingsprojekt samtidigt som du motiveras av att driva samhällsutvecklingen framåt!
Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen såväl upphandlar vi som säljer vi löpande gentemot ett brett spektrum av kunder inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med många av landets största myndigheter vilket ger dig som söker ett konsultuppdrag tillsammans med oss en stor frihet att själv få vara med och välja din framtida arbetsplats. Detta samtidigt som vi tillgodoser att du får en högre lön och bättre arbetsvillkor än om du t.ex. hade varit anställd direkt på en myndighet. Vi är framtidens arbetsgivare och förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som också värdesätter dig högt tillbaka. Med oss vid din sida kan du som vår konsult känna dig trygg med att våra upphandlare och säljare alltid kommer att tillgodose att du blir mer än nöjd med den lön och de villkor vi förhandlar fram åt dig. Vi tror på en effektiv arbetsfördelning där du som vår konsult leder samhällets digitala utveckling framåt samtidigt som vi leder utvecklingen framåt avseende den lön och de villkor som det offentliga är berett att erbjuda för att få tillgång till den bästa kompetensen. Tillsammans med dig möjliggör vi för de mest ambitiösa myndigheterna i Sverige att uppnå de digitaliserings- och datasäkerhetsmål som kommit att bli en allt viktigare faktor inte bara för en välfungerande offentlig sektor specifikt utan för ett välfungerande samhälle i stort. Vår målsättning på PersonalExpressen är kort och gott att fler av landets bästa systemutvecklare ska vilja välja att dela med sig av sin spetskompetens just gentemot det offentliga. Vi hoppas att det är en målsättning vi får glädjen att dela med dig framöver - skillnad gör vi bäst tillsammans!
Sök in för att bli en del av PersonalExpressen redan idag!
Sök in till oss som systemutvecklare redan idag och var med oss på vår resa att kompetensförsörja Sverige med de bästa systemutvecklarna där de behövs som mest!
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

mobil tekniker

AMT FIXER HB is looking for a new Technician! The company is growing and we now need support in the form of a new Technician who will also handle minor customer service work. The service is intended to start immediately and last indefinitely. You will work together with a colleague to repair and log purchased mobile phones and prepare them for sale. This task also includes minor customer service work in the form of contacting customers to verify the purc... Visa mer
AMT FIXER HB is looking for a new Technician!


The company is growing and we now need support in the form of a new Technician who will also handle minor customer service work. The service is intended to start immediately and last indefinitely. You will work together with a colleague to repair and log purchased mobile phones and prepare them for sale. This task also includes minor customer service work in the form of contacting customers to verify the purchase price and other minor issues.


Working hours are between 10.00 and 19.00 on weekdays.


Employment rate is 100%


You are offered


* The opportunity to grow in your role alongside the company which is in constant growth.


* The opportunity to learn about an industry that includes several different aspects, both social and technical.


* A stimulating job that will increase your knowledge in both sales, behavior and technical repairs.


WORK DUTIES


In your role as Technician you will:


* Work with repairing mobiles and iPads from the brands Apple, Samsung and more. Mainly Apple.


* Evaluate and check the condition/battery/function of purchased mobile phones.


* In consultation with the warehouse, label and deliver ready mobiles to sell to the right person in the warehouse before they go out for sale.


In addition to the examples mentioned, there is also the opportunity to grow with the role and further on possibly administer a larger scale of technologies as the company grows.


WE ARE LOOKING FOR YOU AS


- Has experience in similar work or studies, has a good feeling for people and is good at reading people.


- Communicates freely and professionally in Swedish as it is part of the daily work.


- Has an interest in technology and hardware.


- Likes to work at a fast pace.


It is meritorious if you


* Has previous experience with mobile phone repairs


* Likes to work according to set goals and perform at the top.


As a person you are


* Fearless


* Enduring


* Observant


* Efficient


Other information


* Start: Immediately


* Scope: Full-time


* Location: Solnan Stockholm


* Salary according to contract


We go through the selection on an ongoing basis and the advertisement can be closed before the position is filled if we have moved on to the selection and interview phase.
About the employment
Salary
Salary type: Fixed monthly, weekly or hourly salary
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Driftingenjör Nätverk

Ansök    Okt 16    Försvarsmakten    Nätverkstekniker
Om enheten FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge. Om GA Haninge IT FMTIS Genomförandeavdelning... Visa mer
Om enheten
FMTIS Genomförandeenhet Mitt är en av fyra genomförandeenheter i Sverige. Enheten sträcker sig från Falun ner till Gotland med flertalet orter där emellan, bland annat Haninge. På varje ort finns en genomförandeavdelning som hanterar drift och underhåll av försvarsmaktens ledningssystem, IT och tele. Enheten har idag närmare tvåhundra anställda där ca 40 är anställda på Genomförandeavdelning Haninge.

Om GA Haninge IT
FMTIS Genomförandeavdelning i Haninge IT Består av två IT-sektioner där den ena utgår från Berga och den andra från Muskö. Personalen arbetar inom ett flertal områden, bland annat it-support, nätverk och serverhantering. Vår främsta uppgift är att stödja Marinstaben, Stockholms Amfibieregemente Amf1 och 4e Sjöstridsflottiljen samt Haninge garnison i IT-relaterade frågor och beställningar.

Vi erbjuder dig följande
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:
Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
Tre timmar träning i veckan på arbetstid, på våra egna träningsanläggningar eller där vi har avtal.
Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.
Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB
Möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.


Om tjänsten
Vi söker idag två nya driftingenjör för att stärka upp våra team i Haninge, som driftingenjör med inriktning nätverk tillhör du en grupp med erfarna tekniker och ingenjörer som dagligen arbetar med att upprätthålla och utveckla försvarsmaktens nätverk. Arbetsuppgifterna består bland annat av att konfigurera, felsöka och dokumentera nätverksutrustning. Utöver det kommer du att driva eller vara del i små och stora projekt. Du kommer att ha kontakt med industrin utanför Försvarsmakten och även med förbandets driftcentral. Då resor inom enhetens alla orter kan förekomma är körkort B ett krav. Säkerhetstänket är en naturlig del av det dagliga arbetet varför det är viktigt att du har ett utpräglat sådant.

Kvalifikationer
• Eftergymnasial utbildning (högskola/universitet) inom nätverk, alternativt kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda allmänna IT-kunskaper
• Prata och skriva obehindrat i svenska och engelska
• God analytisk förmåga
• B-körkort

Meriterande
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
• Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens IT-Infrastruktur, både mjukvara och hårdvara
• Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens ledningsstödssystem
• Erfarenhet av IT-säkerhetsarbete / Utbildning inom IT-Säk
• Certifiering inom Cisco nätverk (ex. CCNA)Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet och vi tror att du som söker denna tjänst är en väldigt engagerad och driven människa som har lätt till att ta kontakt och att service är nått som kommer naturligt för dig. Du ska kunna arbeta självständigt men även i team då vi har många funktioner på avdelningen och därav många kollegor. Vi tror även att du har ett intresse för att vidareutvecklas och utbildas internt för att alltid ligga i framkant när det gäller dina IT-kunskaper.
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Upplysningar
För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta
Sektionschef Dennis Wallerström 072 395 34 47, [email protected].

För frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: HR-generalist Hanna Ottosson, 019-393500.

Fackliga företrädare
OFR/O - Anders Wallinder
OFR/S - Clarence Arnstedt
SACO - Mika Laitanen
SEKO - Matz Felix
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Förvaltningsledare nätverk Haninge kommun

Ansök    Sep 20    Tng Group AB    Projektledare, IT
Var med och driv utvecklingen inom IT på Haninge kommun! Nu söker vi en förvaltningsledare för nätverk. Söker du en ledarroll utan personalansvar? Ligger nätverk dig varmt om hjärtat? Då kan detta vara något för dig! Nu söker vi en förvaltningsledare till IT avdelningen som vill vara med och ansvara för förvaltningsobjektet nätverk. Kommunen inleder en satsning på att utveckla styrning och samarbete mellan verksamhet och IT för att öka förutsättningarna f... Visa mer
Var med och driv utvecklingen inom IT på Haninge kommun! Nu söker vi en förvaltningsledare för nätverk.

Söker du en ledarroll utan personalansvar? Ligger nätverk dig varmt om hjärtat? Då kan detta vara något för dig! Nu söker vi en förvaltningsledare till IT avdelningen som vill vara med och ansvara för förvaltningsobjektet nätverk. Kommunen inleder en satsning på att utveckla styrning och samarbete mellan verksamhet och IT för att öka förutsättningarna för Digitalisering samt få till en mer enhetlig, konsoliderad och ändamålsenlig systemportfölj. Här får du jobba både strategiskt och taktiskt och tillhandahålla tjänster, lösningar samt verksamhetsstöd som underlättar och effektiviserar för medarbetaren, medborgaren och företagaren.

Ditt anställningserbjudande

Du får möjlighet att säkerställa en professionell utveckling och förvaltningsledning av kommunens IT tjänster inom förvaltningsobjektet Nätverk. Du blir en del av länken mellan verksamhetens behov, IT enhetens tjänster och leverantören av dessa tjänster. I rollen kommer du ha stora möjligheter att arbeta med både kontinuerliga förbättringar och utveckling samt att vara med att påverka vårt framtida arbetssätt både inom teamet, med kommunens övriga verksamheter och enhetens leverantörer. Samarbetet inom IT-enheten präglas av ett stort engagemang, en öppen och ärlig dialog och en tydlig teamkänsla.

Dina arbetsuppgifter

IT-enheten består av Servicedesk, förvaltningsledare, projektledare, IT-arkitekter, ekonomicontroller samt avtalscontroller och arbetar enligt en leveransmodell som baseras på en kombination av PM3 och ITIL med vissa agila inslag. Nätverk omfattar outsourcade IT tjänster inom WAN, LAN och WiFi och är en väsentlig del av hjärtat i hela IT miljön.

Rollen Förvaltningsledare innebär att du är ansvarig för IT tjänsterna i nära samarbete med de övriga Förvaltningsledare, kommunens verksamheter och leverantörer. Du kommer att styra och stödja utveckling, förvaltning och drift av kommunens IT- och digitala tjänster för invånare och medarbetare i Haninge kommun.

Dina arbetsuppgifter består av bland annat:

• driva arbetet baserat på beslutad förvaltningsplan samt framtagande av ny förvaltningsplan
• löpande budgetering, uppföljning och prognostisering för objektets IT tjänster
• skapa och utveckla bra och långsiktiga relationer med kommunens verksamheter och leverantörer
• kontinuerligt förbättra Haninge kommuns leveransmodell, tjänster och leverans i syfte att öka effektivitet och kvalitet
• styrning, koordinering och uppföljning av leverantörerna inom Förvaltningsobjektet Nätverk
• medverka i upphandling och införande av Nätverk tjänster

 

Värt att veta

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, olika förmåner så som friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov samt hybridarbete.

Våra förväntningar

• vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och resultatorienterad
• du trivs med att arbeta tillsammans med andra i teamet och bidra till IT enhetens utveckling och goda stämning.
• du har förmågan att arbeta strukturerat, tar ansvar och är en trygg ledare som är van vid förändringsledning, projektstyrning och tjänstedesign
• du har förståelse och erfarenhet av objektets teknik och IT-tjänster inom WAN, LAN och Wifi.
• du har erfarenhet av styrning av och samverkan med externa leverantörer
• du behöver vara kommunikativ och lyhörd, vilket innebär att du lyssnar på din omgivning och förstår vikten av ett bra samarbete med både externa och interna parter
• du har en för tjänsten relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet som motsvarar detta.
• vi tror att du har en bakgrund som exempelvis förvaltningsledare, service manager, teamleader eller teknisk projektledare
• det är meriterande med arbete eller förståelse av offentliga och politiskt styrda verksamheter

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG IT Digital, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Vänligen notera att din ansökan även kommer att registreras i kommunens eget rekryteringssystem och allra senast när rekryteringen är avslutad. Du får då en bekräftelse om detta per mail. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, eftersom urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen! Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Sep 14    Haninge kommun    IT-samordnare
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Tillsammans skapar vi framtiden för världen!  Vega skola & aktivitetshus öppnade i augusti 2023. Tillsammans kommer kultur- och fritidsförva... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Tillsammans skapar vi framtiden för världen! 

Vega skola & aktivitetshus öppnade i augusti 2023.

Tillsammans kommer kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningens alla medarbetare att samarbeta tätt för att skapa möjligheter för alla åldrar att lära, upptäcka och mötas. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa ett tryggt fungerande hus som ligger i framkant vad gäller verksamheter och upplevelser.

Förutom grundskola och grundsärskola finns här ett skol- och folkbibliotek, öppen fritidsverksamhet, en fullstor idrottshall, ett rörelserum och kulturskoleverksamhet. Flera rum finns för civilsamhället att använda till möten, utbildningar eller sammankomster av olika slag. Ett stort kulturrum med möjlighet till såväl konsert, teater, bio, dans eller som konferenslokal.

 

Ditt uppdrag

I Vega skola & aktivitetshus arbetar fyra vaktmästare tillsammans, alla med spetskompetens inom ett område, för den här tjänsten är det IT frågor och stöd till såväl elever som lärare och besökare i alla förekommande IT frågor. För tjänsten gäller att ha god digital mognad och hög IT kompetens. Alla husets vaktmästare har i sitt grunduppdrag allmän service av lokaler, möblering, lås-nyckel och passerkortshantering liksom andra frågor som behöver vaktmästarhjälp. I ett aktivitetshus förekommer också andra arbetsuppgifter som inte är typiska för vaktmästarrollen. Vi lägger därför stor vikt på personliga egenskaper som social kompetens och förmåga att självständigt och tillsammans med kollegor och verksamheter planera för de uppdrag som behöver tas om hand.  Du arbetar både mot skolans personal och elever, kultur- och fritidsförvaltningens medarbetare, föreningslivet och husets alla besökare. Och du får uppdrag av både skolans administrativa chef och platschefen som också är din chef. Du arbetar på schema, kvälls och helgtjänstgöring ingår. Körkort är ett krav.

Din kompetens

Du har mycket god kompetens gällande teknik- och IT stöd. Både skolan och aktivitetshuset har modern teknik i alla rum. Du trivs med att hjälpa verksamheter, elever, personal och föreningslivet när tekniken krånglar eller när man inte vet hur man ska göra. Du tar hand om för- och efterarbete av ljud- och bildteknik vid konferenser och andra samlingar. Du har ett särskilt fokus på skolans behov av IT stöd och ansvarar för beställningar av teknik, reparationer och inköp. Det är till dig man vänder sig för hjälp med IT frågor, elever, medarbetare och föreningslivet.

Vega skola & aktivitetshus är ett stort hus med många rum och tre våningar. För att trivas med uppdraget behöver du gilla att röra på dig och även klara tunga lyft i samband med till exempel leveranser.

Som person är du social, nyfiken och trivs ihop med andra. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede, och du är med och driver utvecklingen. Kultur och fritidsförvaltningen ansvarar för husets serviceavdelning i vilken vaktmästartjänsterna ingår. Din närmaste chef är husets platschef och organisatoriskt ingår du i avdelningen Ung fritid på kultur och fritidsförvaltningen. Alla tjänster är 100% semestertjänster.

Vega skola & aktivitetshus är i nuläget öppet mellan 8.00- ca 22.00 vardagar och 8.00-18:00 under helger. Ditt individuella schema planeras tillsammans med platschefen och kommer att variera beroende på de aktiviteter som sker i huset.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.


Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering. Visa mindre

Förvaltningsledare IT - Haninge kommun

Ansök    Sep 20    Tng Group AB    Projektledare, IT
Ansvarstagande och drivande Förvaltningsledare IT till Haninge kommun Är du redo för en unik möjlighet att driva utveckling inom IT? Söker du en ledarroll utan personalansvar? Perfekt! Då kan detta vara något för dig. Vi söker nu en erfaren förvaltningsledare IT avdelningen på Haninge kommun. Ta chansen och var med på Haninge Kommuns satsning på digitalisering och IT tjänster. Kommunen inleder en satsning på att utveckla styrning och samarbete mellan verk... Visa mer
Ansvarstagande och drivande Förvaltningsledare IT till Haninge kommun

Är du redo för en unik möjlighet att driva utveckling inom IT? Söker du en ledarroll utan personalansvar? Perfekt! Då kan detta vara något för dig. Vi söker nu en erfaren förvaltningsledare IT avdelningen på Haninge kommun. Ta chansen och var med på Haninge Kommuns satsning på digitalisering och IT tjänster. Kommunen inleder en satsning på att utveckla styrning och samarbete mellan verksamhet och IT för att öka förutsättningarna för Digitalisering samt få till en mer enhetlig, konsoliderad och ändamålsenlig systemportfölj. Här får du jobba både strategiskt och taktiskt i nära samarbete med kommunens verksamheter och bidra med teknik och IT kompetens som en viktig pusselbit i kommunens digitalisering.

Ditt anställningserbjudande

Rollen som förvaltningsledare är ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med
kunniga kollegor och erfarna chefer. Samarbetet inom IT-enheten präglas av ett stort engagemang, en öppen och ärlig dialog och en tydlig teamkänsla. I rollen kommer du ha stora möjligheter att vara med att påverka vårt framtida arbetssätt både inom teamet, med kommunens övriga verksamheter och enhetens leverantörer.

Uppdraget är att i samverkan med kommunens förvaltningar och bolag stödja utveckling, förvaltning och drift i kommunens verksamhetsnära system.

 

Dina arbetsuppgifter

IT-enheten består av Servicedesk, förvaltningsledare, projektledare, IT-arkitekter, ekonomicontroller samt avtalscontroller och i samarbetet med verksamheten jobbar man enligt en förvaltningsstyrningsmodell som baseras på PM3 med vissa agila inslag. Rollen förvaltningsledare innebär att du är ansvarig för de IT-relaterade aspekterna av förvaltning och utveckling av kommunens verksamhetsnära system.

Dina arbetsuppgifter består av bland annat: 

• planering av arbetet tillsammans med verksamheten och förvaltningsledare verksamhet
• ledning, styrning, prioritering och utförande av aktiviteter enligt beslutad plan i nära samarbete med förvaltningsledare verksamhet
• samordna mål, uppdrag och aktiviteter med andra objekt, projekt och andra parter
• i samråd med berörda resursägare säkerställa att roller på operativ nivå inom den it-nära förvaltningen och utvecklingen är bemannade
• kontinuerligt statusrapportera och avvikelserapportera till objektägare it och objektstyrgrupp
• samordna interna och externa leverantörer
• omvärldsbevaka ur ett tekniskt perspektiv

Värt att veta

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, olika förmåner så som friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov samt hybridarbete.

Våra förväntningar

• vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och resultatorienterad
• du trivs med att arbeta tillsammans med andra i teamet och bidra till teamets utveckling och goda stämning
• du har förmågan att arbeta strukturerat, tar ansvar och är en trygg ledare som har lätt för att föra en nära och frekvent dialog med verksamhetens representanter
• du har bred erfarenhet av teknik och IT och har jobbat med förvaltning och utveckling av verksamhetssystem
• du är bra på att fånga verksamhetens krav och behov för att i ett nästa steg kunna omsätta dem till lösningar tillsammans med andra specialister
• du behöver vara kommunikativ och lyhörd, vilket innebär att du lyssnar på din omgivning och förstår vikten av ett bra samarbete med både externa och interna parter
• du har en för tjänsten relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet som motsvarar detta
• vi tror att du har jobbat med projektledning och förändringsarbete kopplat till applikationer och IT-system
• det är meriterande med arbete eller förståelse av offentliga och politiskt styrda verksamheter samt erfarenhet av PM3

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG IT Digital, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Vänligen notera att din ansökan även kommer att registreras i kommunens eget rekryteringssystem och allra senast när rekryteringen är avslutad. Du får då en bekräftelse om detta per mail. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, eftersom urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23- Haninge

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

mobil tekniker

AMT FIXER HB is looking for a new Technician! The company is growing and we now need support in the form of a new Technician who will also handle minor customer service work. The service is intended to start immediately and last indefinitely. You will work together with a colleague to repair and log purchased mobile phones and prepare them for sale. This task also includes minor customer service work in the form of contacting customers to verify the purc... Visa mer
AMT FIXER HB is looking for a new Technician!


The company is growing and we now need support in the form of a new Technician who will also handle minor customer service work. The service is intended to start immediately and last indefinitely. You will work together with a colleague to repair and log purchased mobile phones and prepare them for sale. This task also includes minor customer service work in the form of contacting customers to verify the purchase price and other minor issues.


Working hours are between 10.00 and 19.00 on weekdays.


Employment rate is 100%


You are offered


* The opportunity to grow in your role alongside the company which is in constant growth.


* The opportunity to learn about an industry that includes several different aspects, both social and technical.


* A stimulating job that will increase your knowledge in both sales, behavior and technical repairs.


WORK DUTIES


In your role as Technician you will:


* Work with repairing mobiles and iPads from the brands Apple, Samsung and more. Mainly Apple.


* Evaluate and check the condition/battery/function of purchased mobile phones.


* In consultation with the warehouse, label and deliver ready mobiles to sell to the right person in the warehouse before they go out for sale.


In addition to the examples mentioned, there is also the opportunity to grow with the role and further on possibly administer a larger scale of technologies as the company grows.


WE ARE LOOKING FOR YOU AS


- Has experience in similar work or studies, has a good feeling for people and is good at reading people.


- Communicates freely and professionally in Swedish as it is part of the daily work.


- Has an interest in technology and hardware.


- Likes to work at a fast pace.


It is meritorious if you


* Has previous experience with mobile phone repairs


* Likes to work according to set goals and perform at the top.


As a person you are


* Fearless


* Enduring


* Observant


* Efficient


Other information


* Start: Immediately


* Scope: Full-time


* Location: Solnan Stockholm


* Salary according to contract


We go through the selection on an ongoing basis and the advertisement can be closed before the position is filled if we have moved on to the selection and interview phase.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Haninge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Haninge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Haninge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Haninge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23- Haninge

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT23- Haninge

Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid? Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul! På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Vara glädjefull, lekf... Visa mer
Älskar du fotboll?

Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?

Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!

På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Vara glädjefull, lekfull och engagerad

- Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje?Fotbollskulspass.

I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten?Fotbollskul?i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika?övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports?idrottspedagoger.

Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Som?fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten som också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.

Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Haninge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Haninge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Haninge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Haninge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT23- Haninge

Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid? Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul! På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Vara glädjefull, lekf... Visa mer
Älskar du fotboll?

Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?

Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!

På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Vara glädjefull, lekfull och engagerad

- Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje?Fotbollskulspass.

I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten?Fotbollskul?i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika?övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports?idrottspedagoger.

Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Som?fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten som också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.

Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23- Haninge

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

IT-konsult som är specialist inom Windows/Mac!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS.... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS. Det är en varierande roll med många möjligheter! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av administration av modern Microsoftinfrastruktur och Windows/Mac klienthantering.
Har erfarenhet av scriptning och automatisering i PowerShell samt konfigurationshantering.
Har goda kunskaper av Microsoft Endpoint Configuration Manager och/eller Jamf Pro.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-konsult redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

IT-konsult som är specialist inom Windows/Mac!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS.... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS. Det är en varierande roll med många möjligheter! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av administration av modern Microsoftinfrastruktur och Windows/Mac klienthantering.
Har erfarenhet av scriptning och automatisering i PowerShell samt konfigurationshantering.
Har goda kunskaper av Microsoft Endpoint Configuration Manager och/eller Jamf Pro.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-konsult redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Data Warehouseutvecklare till ett välbetalt uppdrag i Stockholm!

Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av s... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av system och applikationer samt att utveckla och förvalta agil systemutvecklingsmetodik. Du har möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av datalager, ETL/Data Warehouseutveckling samt dataintegrationer.
Har kunskap inom informations- och datamodellering, databasutveckling, Microsoft och Power BI.
Har erfarenhet av att ta fram arkitektlösningar och visualisera data.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som Data Warehouseutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Data Warehouseutvecklare till ett välbetalt uppdrag i Stockholm!

Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av s... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av system och applikationer samt att utveckla och förvalta agil systemutvecklingsmetodik. Du har möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av datalager, ETL/Data Warehouseutveckling samt dataintegrationer.
Har kunskap inom informations- och datamodellering, databasutveckling, Microsoft och Power BI.
Har erfarenhet av att ta fram arkitektlösningar och visualisera data.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som Data Warehouseutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Management Systems Lead - Nordics and Benelux, Coca-Cola

Join our team as the Management Systems Audit & Support Lead, responsible for supporting the Nordics and Benelux countries in designing, developing, and maintaining management system processes and data. You will ensure the effective implementation of strategies and policies to protect and enhance CCEP's resources, assets, trademarks, and corporate reputation. About us Coca-Cola Europacific Partners Sweden (CCEP Sweden) is the local licensed bottling part... Visa mer
Join our team as the Management Systems Audit & Support Lead, responsible for supporting the Nordics and Benelux countries in designing, developing, and maintaining management system processes and data. You will ensure the effective implementation of strategies and policies to protect and enhance CCEP's resources, assets, trademarks, and corporate reputation.

About us
Coca-Cola Europacific Partners Sweden (CCEP Sweden) is the local licensed bottling partner responsible for the manufacture, distribution, sales and industry marketing of Coca-Cola throughout Sweden. The company employs around 750 people at the facility (called "Happiness Factory") in Jordbro outside Stockholm. CCEP Sweden represents some of the beverage world's strongest brands such as Coca-Cola, Fanta and Sprite, but also strong local brands such as bonaqua and Mer. In addition, CCEP Sweden manufactures and distributes beverages to other brand owners, including Capri-Sun and Monster Energy.

What to expect
As Nordics and Benelux Management Systems Audit & Support SME, you translate the CCEP management systems strategy into a Nordic and Benelux management systems strategy. Provide assertive support to Nordic and Benelux countries leadership in developing a governance structure for the implementation and prioritization of the Nordic and Benelux management system strategy, plans, projects and objectives.

You support, assure and manage the management system aspects of all activities and processes at own and subcontracted / supplier sites across the Nordics and Benelux, specifically in manufacturing, warehousing, distribution and commercialization and Cold Drink Operations. You represent the Nordics and Benelux in all discussions with corporate management systems and KO.

The Management Systems, Audit and Support Lead Nordics and Benelux reports with a solid line to the Nordics QESH Lead and with a dotted line to the Central Management Systems and Audit Lead. The place of work is Stockholm or Oslo, and a relocation will be expected if you are currently residing outside of Stockholm/Oslo.

Key responsibilities
Translate CCEP's management systems strategy into a Nordic and Benelux strategy, providing support in implementing governance structures and prioritizing initiatives
Assure compliance with legal, health & safety, environmental, quality, and food safety requirements
Align and harmonize key management system processes to support CCEP's compliance requirements
Drive continuous improvement in management systems, audit programs, and knowledge
Coordinate and monitor QESH indicators and reports, supporting capability development
Lead cross-business QESH projects and foster a process and risk-based thinking culture


Qualifications and skills
5 years of management system management experience in a multinational/multisite business
Working knowledge of ISO9001, ISO14001, ISO45001, FSSC22000 certification programs
Externally accredited internal auditor with strong project management and analytical skills
Strong leadership and influencing skills, ability to work cross-functionally and manage dotted line reports
Embrace change as a driver of improvement and possess excellent communication skills
Master's degree or Bachelor's degree with demonstrable industry experience
Valid work permit in SwedenIf this sounds like your kind of challenge, apply today!
Join our team and play a vital role in leading management systems, audits, and support for the Nordics and Benelux regions. Apply now by attaching your CV and cover letter using the application link. The last day to apply is 31st July. We will proceed with inviting candidates to interviews in beginning of August. Please note that we do not accept applications through email, due to GDPR. If you have any questions regarding the position, please contact Talent Acquisition Manager Hellen Song, [email protected].

We look forward to receiving your application!


What we offer
Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) is a major fast-moving consumer goods business and the world’s largest independent Coca-Cola bottler. We usually say, “You may join the brand, but stay for the people”, and it really is! With us, you get the opportunity to grow in a fast and innovative industry, together with our employees, consumers and customers. You get a lot of own responsibility from day one and the opportunity to really make a difference. Our recipe for success is that we are passionate, hard-working and committed to our products, our customers and each other. CCEP is a place where people can grow, be happy and be well in a safe, open and inclusive workplace. We value a diverse workforce and welcome you to apply regardless of gender, age or ethnicity. If you are interested in the stories of the people behind our beverages, please visit https://www.coca-cola.se/100voices. Visa mindre

Data Warehouseutvecklare till ett välbetalt uppdrag i Stockholm!

Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du nämligen en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvalt... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du nämligen en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av system och applikationer samt att utveckla och förvalta agil systemutvecklingsmetodik. Du har möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av datalager, ETL/Data Warehouseutveckling samt dataintegrationer.
Har kunskap inom informations- och datamodellering, databasutveckling, Microsoft och Power BI.
Har erfarenhet av att ta fram arkitektlösningar och visualisera data.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som Data Warehouseutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

IT-konsult som är specialist inom Windows/Mac!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS.... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS. Det är en varierande roll med många möjligheter! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av administration av modern Microsoftinfrastruktur och Windows/Mac klienthantering.
Har erfarenhet av scriptning och automatisering i PowerShell samt konfigurationshantering.
Har goda kunskaper av Microsoft Endpoint Configuration Manager och/eller Jamf Pro.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-konsult redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Data Warehouseutvecklare till ett välbetalt uppdrag i Stockholm!

Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du nämligen en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvalt... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du nämligen en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av system och applikationer samt att utveckla och förvalta agil systemutvecklingsmetodik. Du har möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av datalager, ETL/Data Warehouseutveckling samt dataintegrationer.
Har kunskap inom informations- och datamodellering, databasutveckling, Microsoft och Power BI.
Har erfarenhet av att ta fram arkitektlösningar och visualisera data.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som Data Warehouseutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Seniora IT-arkitekter till välbetalda och spännande statliga uppdrag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-arkitekt hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Vi söker dig som har några års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. arbete med att hitta lösningar kopplat till IT-st... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-arkitekt hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Vi söker dig som har några års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. arbete med att hitta lösningar kopplat till IT-struktur, systemintegrationer, informationssäkerhet m.m. Det kan även innebära ansvar för den övergripande arkitekturen, definiera arkitekturmönster och modelleringsregler för analys och design samt utveckla riktlinjer för design och konstruktion. Det finns många möjligheter för dig som IT-arkitekt! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av rollen som IT-arkitekt.
Har arbetat med komplexa it-system.
Har kunskap inom systemintegrationer.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du med andra ord en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-arkitekt redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

BI/IT Developer

We will teach coding to your kids. Techtronics: Providing Specialised IT Education for School Students In today's rapidly evolving technological landscape, having a strong foundation in IT skills is becoming increasingly important.From coding and app development to cybersecurity and data analysis, IT skills are in high demand in almost every industry. Yet, many schools struggle to provide adequate IT education due to limited resources and expertise. Respon... Visa mer
We will teach coding to your kids.
Techtronics: Providing Specialised IT Education for School Students In today's rapidly evolving technological landscape, having a strong foundation in IT skills is becoming increasingly important.From coding and app development to cybersecurity and data analysis, IT skills are in high demand in almost every industry. Yet, many schools struggle to provide adequate IT education due to limited resources and expertise.
Responsibilities
An IT technology expert who is qualified to teach in a vocational school and has experience in Java, ML, HTML, JS, CSS, Angular, React, and other related technologies, should possess a deep understanding of these technologies and their practical applications in the industry. They should have a solid background in software development, database management, web development, and related fields, as well as experience in working with these technologies in real-world projects.
Additionally, they should have a strong foundation in computer science concepts and programming principles, and be able to teach these principles in a clear and concise manner. They should be able to design and develop curricula that are relevant to the industry and cater to the needs of the students.
An ideal IT technology expert in a vocational school should have experience in both front-end and back-end development, as well as in machine learning and artificial intelligence. They should be able to teach students how to build dynamic, interactive, and responsive web applications using the latest web technologies such as Angular, React, HTML, CSS, and JavaScript.
Moreover, they should have experience in data analysis and database management, and be able to teach students how to design and implement robust and scalable database systems using technologies such as , No, and MongoDB.
Overall, an IT technology expert who can teach in a vocational school and has experience in Java, ML, HTML, JS, CSS, Angular, React, and related technologies, should possess a strong foundation in computer science principles and programming concepts, as well as practical experience in software development, web development, and database management. They should be able to design and deliver curricula that are relevant, engaging, and effective, and inspire students to pursue a successful career in the field of IT.
Qualifications:
BSc in Computer Sciences,IT etc.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ett spännande uppdrag väntar för dig som är specialist inom BizTalk!

Hjärtligt välkommen att arbeta som specialist inom BizTalk hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi dig som är specialist inom BizTalk. Här får du möjlighet att arbeta självständigt i ett team och ansvara över dina egna delområden. Rollen innebär b.la. arbete med verksamhetskritiska system där du designar och utvecklar ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som specialist inom BizTalk hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi dig som är specialist inom BizTalk. Här får du möjlighet att arbeta självständigt i ett team och ansvara över dina egna delområden. Rollen innebär b.la. arbete med verksamhetskritiska system där du designar och utvecklar nya lösningar, men även vidareutvecklar och underhåller befintliga lösningar. Som specialist inom BizTalk får du vara med och utveckla effektiva, smarta och hållbara lösningar för det svenska samhället!
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av utveckling i plattformen BizTalk.
Har erfarenhet av systemutveckling i C#.
Har arbetat i projekt eller förvaltning med fokus på integrationer.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer göra. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som systemutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Erfarna mjukvarutestare till välbetalda och spännande statliga uppdrag!

Ansök    Jun 26    PersonalExpressen AB    Systemtestare
Hjärtligt välkommen att arbeta som mjukvarutestare tillsammans med oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat och personligt bemötande. Vi är genuint nyfikna på dig som person och yrkesutövare! Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. att strukturera och designa mjukvaror samt analysera, utvärdera och... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som mjukvarutestare tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat och personligt bemötande. Vi är genuint nyfikna på dig som person och yrkesutövare!
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. att strukturera och designa mjukvaror samt analysera, utvärdera och rapportera testresultat. Det finns många möjligheter för dig som mjukvarutestare. Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats och på distans!
I denna roll söker vi dig som:
Har erfarenhet av testledning inom stora och komplexa organisationer, t.ex. offentlig förvaltning.
Har mycket goda kunskaper inom testdesign, kontextdriven testmetodik och riskbaserad testning.
Har arbetar med och systemanalys.
Har erfarenhet av agila arbetssätt.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer göra. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som mjukvarutestare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Ett spännande uppdrag väntar för dig som är specialist inom BizTalk!

Hjärtligt välkommen att arbeta som specialist inom BizTalk hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi dig som är specialist inom BizTalk. Här får du möjlighet att arbeta självständigt i ett team och ansvara över dina egna delområden. Rollen innebär b.la. arbete med verksamhetskritiska system där du designar och utvecklar ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som specialist inom BizTalk hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi dig som är specialist inom BizTalk. Här får du möjlighet att arbeta självständigt i ett team och ansvara över dina egna delområden. Rollen innebär b.la. arbete med verksamhetskritiska system där du designar och utvecklar nya lösningar, men även vidareutvecklar och underhåller befintliga lösningar. Som specialist inom BizTalk får du vara med och utveckla effektiva, smarta och hållbara lösningar för det svenska samhället!
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av utveckling i plattformen BizTalk.
Har erfarenhet av systemutveckling i C#.
Har arbetat i projekt eller förvaltning med fokus på integrationer.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer göra. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som systemutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23- Haninge

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Haninge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Haninge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT23- Haninge

Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid? Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul! På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Vara glädjefull, lekf... Visa mer
Älskar du fotboll?

Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?

Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!

På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Vara glädjefull, lekfull och engagerad

- Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje?Fotbollskulspass.

I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten?Fotbollskul?i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika?övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports?idrottspedagoger.

Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Som?fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten som också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.

Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 7    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 8    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

mobil tekniker

AMT FIXER HB söker en ny Tekniker! Företaget växer och vi behöver nu stöttning i form av en ny Tekniker som också kommer sköta mindre kundtjänstarbete. Tjänsten är tänkt att starta omgående och vara på obestämd tid. Du kommer att jobba ihop med en kollega med att reparera och logga inköpta mobiltelefoner samt förbereda dessa för försäljning. I denna uppgift så ingår även mindre kundtjänstarbete i form av att kontakta kunder för att verifiera inköpspris o... Visa mer
AMT FIXER HB söker en ny Tekniker!


Företaget växer och vi behöver nu stöttning i form av en ny Tekniker som också kommer sköta mindre kundtjänstarbete. Tjänsten är tänkt att starta omgående och vara på obestämd tid. Du kommer att jobba ihop med en kollega med att reparera och logga inköpta mobiltelefoner samt förbereda dessa för försäljning. I denna uppgift så ingår även mindre kundtjänstarbete i form av att kontakta kunder för att verifiera inköpspris och andra mindre frågor.


Arbetstiden är mellan 10.00 – 19.00 vardagar.


Anställningsgrad är 100%


Du erbjuds


* Möjligheten att växa i din roll tillsammans med företaget som är i konstant tillväxt.


* Möjligheten att lära dig om en bransch som innefattar flera olika moment, både socialt och tekniskt.


* Ett stimulerande arbete som kommer öka dina kunskaper inom både sälj, beteende och tekniska reparationer.


ARBETSUPPGIFTER


I din roll som Tekniker kommer du att:


* Jobba med att reparera mobiler och iPads av märkena Apple, Samsung med flera. Främst Apple.


* Värdera och kontrollera skick/batteri/funktion av inköpa mobiltelefoner.


* I samråd med lager märka och leverera färdiga mobiler att sälja till rätt person på lagret innan dem går ut för försäljning.


Utöver de nämnda exemplen så finns även möjlighet att få växa med rollen och längre fram ev. administrera en större skala tekniker i takt med att företaget växer.


VI SÖKER DIG SOM


– Har erfarenhet av liknande arbete eller studier, har en god känsla för människor och är duktig på att läsa av personer.


– Kommunicerar obehindrat och professionellt på svenska då det är en del av det dagliga arbetet.


– Har ett intresse för teknik och hårdvara.


– Gillar att arbeta i ett högt tempo.


Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av mobilreparationer sen tidigare


* Gillar att jobba efter uppsatta mål och prestera på topp.


Som person är du


* Orädd


* Uthållig


* Observant


* Effektiv


Övrig information


* Start: Omgående


* Omfattning: Heltid


* Placering: Solnan Stockholm


* Lön enligt avtal


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Ansvarig Haninge kommuns Tekniska Plattform

Ansök    Jun 7    Tng Group AB    Projektledare, IT
Har du bred teknisk kunskap och vill driva utveckling inom IT. Haninge kommun söker förvaltningsledare för teknisk plattform. Söker du en ledarroll utan personalansvar? Brinner du för att arbeta med att driva utveckling i ett härligt team?Ta chansen och var med på Haninge Kommuns satsning på digitalisering och IT tjänster. Kommunen inleder en satsning på att utveckla styrning och samarbete mellan verksamhet och IT för att öka förutsättningarna för Digital... Visa mer
Har du bred teknisk kunskap och vill driva utveckling inom IT. Haninge kommun söker förvaltningsledare för teknisk plattform.

Söker du en ledarroll utan personalansvar? Brinner du för att arbeta med att driva utveckling i ett härligt team?Ta chansen och var med på Haninge Kommuns satsning på digitalisering och IT tjänster. Kommunen inleder en satsning på att utveckla styrning och samarbete mellan verksamhet och IT för att öka förutsättningarna för Digitalisering samt få till en mer enhetlig, konsoliderad och ändamålsenlig systemportfölj. Här får du jobba både strategiskt och taktiskt och tillhandahålla tjänster, lösningar samt verksamhetsstöd som underlättar och effektiviserar för medarbetaren, medborgaren och företagaren.

Ditt anställningserbjudande

Du får möjlighet att säkerställa en professionell utveckling och förvaltningsledning av kommunens IT tjänster inom förvaltningsobjektet Teknisk Plattform. Du blir en del av länken mellan verksamhetens behov, IT enhetens tjänster och leverantören av dessa tjänster. I rollen kommer du ha stora möjligheter att arbeta med både kontinuerliga förbättringar och utveckling samt att vara med att påverka vårt framtida arbetssätt både inom teamet, med kommunens övriga verksamheter och enhetens leverantörer. Samarbetet inom IT-enheten präglas av ett stort engagemang, en öppen och ärlig dialog och en tydlig teamkänsla.

Dina arbetsuppgifter

IT-enheten består av Servicedesk, förvaltningsledare, projektledare, IT-arkitekter, ekonomicontroller samt avtalscontroller och arbetar enligt en leveransmodell som baseras på en kombination av PM3 och ITIL med vissa agila inslag. Teknisk plattform omfattar outsourcade IT tjänster inom server, lagring, databas samt identitet och åtkomst, vilket är hjärtat i hela IT miljön.

Rollen innebär att du är ansvarig för IT tjänsterna i nära samarbete med kommunens verksamheter och leverantörer. Du kommer att styra och stödja utveckling, förvaltning och drift av kommunens IT- och digitala tjänster för invånare och medarbetare i Haninge kommun.

Dina arbetsuppgifter består av bland annat:

• driva arbetet baserat på beslutad förvaltningsplan samt framtagande av ny förvaltningsplan
• löpande budgetering, uppföljning och prognostisering för objektets IT tjänster
• skapa och utveckla bra och långsiktiga relationer med kommunens verksamheter och leverantörer
• kontinuerligt förbättra Haninge kommuns leveransmodell, tjänster och leverans i syfte att öka effektivitet och kvalitet
• styrning, koordinering och uppföljning av leverantörerna inom förvaltningsobjektet Teknisk Plattform
• medverka i upphandling och införande av teknisk plattform tjänster

Värt att veta

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, olika förmåner så som friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov samt hybridarbete.

Våra förväntningar

• du har erfarenhet av it-tjänster såsom servrar, lagring, databaser samt även molndrift och åtkomsthantering
• vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och resultatorienterad
• du trivs med att arbeta tillsammans med andra i teamet och bidra till IT enhetens utveckling och goda stämning
• du har förmågan att arbeta strukturerat, tar ansvar och är en trygg ledare som är van vid förändringsledning, projektstyrning och tjänstedesign
• du behöver vara kommunikativ och lyhörd, vilket innebär att du lyssnar på din omgivning och förstår vikten av ett bra samarbete med både externa och interna parter
• du har en för tjänsten relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet som motsvarar detta
• det är meriterande med arbete eller förståelse av offentliga och politiskt styrda verksamheter

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, då urval och intervjuer sker löpande.Vänligen notera att din ansökan kommer att registreras även i kommunens eget rekryteringsverktyg och allra senast när rekryteringsprocessen är avslutad. Du kommer då få ett separat mail från systemet som bekräftelse. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 2    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 5    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 31    Getdet AB    Drifttekniker, data
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 1    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 31    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 30    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Servertekniker

Ansök    Maj 30    Försvarsmakten    Systemadministratör
FMTIS GA Haninge har som uppgift att stödja förbanden som är placerade på orten samt det egna förbandet FMTIS verksamhet vad avser drift och underhåll av lednings- och insatssystem, i samtliga beredskapsnivåer både nationellt och internationellt.   Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker nu en servertekniker med viss erfarenhet av serverdrift och virtualisering. Vi arbetar främst med Microsoft Windows Server och ESXi och vill därför att du har en vana av d... Visa mer
FMTIS GA Haninge har som uppgift att stödja förbanden som är placerade på orten samt det egna förbandet FMTIS verksamhet vad avser drift och underhåll av lednings- och insatssystem, i samtliga beredskapsnivåer både nationellt och internationellt.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker nu en servertekniker med viss erfarenhet av serverdrift och virtualisering. Vi arbetar främst med Microsoft Windows Server och ESXi och vill därför att du har en vana av de produkterna.

Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar i Muskö/Berga. Resor i tjänsten förekommer både nationellt och internationellt samt beredskapstjänstgöring i hemmet förekommer.

Hos oss kommer du att arbeta med bland annat installationer, felsökning och uppgraderingar samt till viss del förvaltning av IT-system. Många av uppgifterna sker i form av samarbete mellan grupper, organisationer och myndigheter.
Du kommer även att förväntas arbeta med designfrågor och produktval när det kommer till omsättningar, uppgraderingar och utbyte av trasiga produkter.

 

Vi erbjuder dig följande
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:

• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter.
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 – 35 semesterdagar beroende på din ålder.
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

 

Krav
Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning mot IT eller kunskaper inhämtade under arbetslivet vilka arbetsgivaren kan bedöma som likvärdiga
• Minst ett års erfarenhet av Windows server drift, underhåll, konfiguration i driftmiljöer, installation samt erfarenhet av administrativ automation med hjälp av PowerShell
• Erfarenhet av arbete med serverhårdvara
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Körkortsbehörighet B

 

Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna kräver stor flexibilitet, hög problemlösningsförmåga samt förmågan att prioritera. Arbetet ställer höga krav på förmåga till kommunikation och samverkan då arbetet har många kontaktytor, såväl interna som externa.

Viktiga personliga egenskaper är att du kan verka självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, snabbt kan växla tempo och har en god analytisk förmåga. Tempot är tidvis högt vilket ställer krav på att du kan prioritera och arbeta strukturerat under tidspress. Som person är du noggrann, initiativtagande, säkerhetsmedveten och ansvarskännande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Meriterande

• Erfarenhet av ITIL
• Klientdeployment i Windowsmiljö
• Erfarenhet av Försvarsmaktens IT-system.
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet

Övrig information
Placering: FMTIS GA Haninge.
Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Befattningen är civil.

I Försvarsmakten benämns befattningen Driftingenjör.

 

Upplysningar
För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta
Sektionschef Dennis Wallerström 072 395 34 47, [email protected].

För frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: HR-generalist Hanna Ottosson, 019-393500.

Fackliga företrädare
OFR/O - Anders Wallinder
OFR/S - Clarence Arnstedt
SACO - Mika Laitanen
SEKO - Matz Felix
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-25.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Haninge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Haninge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT23- Haninge

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Supportekniker

Ansök    Maj 29    Försvarsmakten    Drifttekniker, data
FMTIS GA Haninge har som uppgift att stödja förbanden som är placerade på orten samt det egna förbandet FMTIS verksamhet vad avser drift och underhåll av lednings- och insatssystem, i samtliga beredskapsnivåer både nationellt och internationellt. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi arbetar i en utvecklande miljö präglat av ambition, teknisk kompetens och möjlighet till personlig utveckling. Vi söker dig som gärna tar dig an nya utmaningar och med ansvarskä... Visa mer
FMTIS GA Haninge har som uppgift att stödja förbanden som är placerade på orten samt det egna förbandet FMTIS verksamhet vad avser drift och underhåll av lednings- och insatssystem, i samtliga beredskapsnivåer både nationellt och internationellt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi arbetar i en utvecklande miljö präglat av ambition, teknisk kompetens och möjlighet till personlig utveckling. Vi söker dig som gärna tar dig an nya utmaningar och med ansvarskänsla arbetar lösningsorienterat.
Arbetsuppgifterna består i första hand i att genomföra förebyggande eller avhjälpande underhållsarbete samt driftsättningar av IT-materiel, främst klienter men även viss nätutrustning.
Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar i Muskö/Berga. Resor i tjänsten förekommer både nationellt och internationellt samt beredskapstjänstgöring i hemmet förekommer.

Vi erbjuder dig följande

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:


• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid, på våra egna träningsanläggningar eller där vi har avtal
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB
• Möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

 

Kvalifikationer


• Goda kunskaper om Windows klientoperativsystem och klienthårdvara.
• Gymnasieutbildning med inriktning mot data/datakommunikation eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren.
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska både i tal och skrift.
• B-körkort fordras.


Meriterande


• Erfarenhet av Försvarsmaktens IT-system.
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan statlig myndighet

 

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har engagemang, är serviceinriktad, har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ, arbetar självständigt och tar eget ansvar. Du har god analytisk förmåga, utför uppgifter med hög kvalitet samt är beredd att vidareutbilda dig inom tjänstens kompetensområde. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Placering: FMTIS GA Haninge.
Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Befattningen är civil.

I Försvarsmakten benämns befattningen Driftingenjör.Upplysningar
För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta
Sektionschef Dennis Wallerström 072 395 34 47, [email protected].

För frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: HR-generalist Hanna Ottosson, 019-393500.

Fackliga företrädare
OFR/O - Anders Wallinder
OFR/S - Clarence Arnstedt
SACO - Mika Laitanen
SEKO - Matz Felix
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-20.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Haninge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Haninge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT23- Haninge

Älskar du fotboll? Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid? Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul! På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Vara glädjefull, lekf... Visa mer
Älskar du fotboll?

Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?

Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!

På Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Vara glädjefull, lekfull och engagerad

- Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varje?Fotbollskulspass.

I din roll som ledare hos oss leder och ansvarar du för verksamheten?Fotbollskul?i Haninge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olika?övningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sports?idrottspedagoger.

Alla träningspass bygger på ett färdigt koncept där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.

Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Som?fotbollsledare hos oss får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Vad väntar du på? Ansök direkt!

Anställningsvillkor

- Timanställning

- Arbetet pågår under hösten 2023 med start vecka 35

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten som också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.

Som Ledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

I grupper med 2-4 år deltar även förälder på passen.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 29    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 28    Getdet AB    Drifttekniker, data
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 27    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre