Lediga jobb Haninge Pastorat i Haninge

Se alla lediga jobb från Haninge Pastorat i Haninge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haninge som finns inom det yrket.

Pedagog 100% till Haninge pastorat

Ansök    Maj 28    Haninge Pastorat    Församlingspedagog
Haninge pastorat söker en pedagog till ungdoms- och konfirmandverksamheten! Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.... Visa mer
Haninge pastorat söker en pedagog till ungdoms- och konfirmandverksamheten!
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
Var med och skapa mening för alla ungdomar som kommer till oss för konfirmation och annan ungdomsverksamhet.
Om rollen
I din roll som pedagog kommer du att rapportera till chefen för lärande och undervisning, och du kommer att vara en av våra pedagoger i ungdoms- och konfirmationsverksamheten. Ditt huvudfokus kommer vara att ansvara för konfirmandgrupp, ungdomsgrupp och möten med unga ledare där du med förankring i kyrkan och ett pedagogiskt kunnande kan möta unga och skapa relationer.
Arbetsuppgifter:
· Du är ansvarig pedagog för ungdomsgrupp och konfirmandgrupp
· Du delar ansvaret i fokusgruppen skola och kyrka för kontakt och samarbete med skolor och föreningar.
· Du ingår som en resurs i arbetet med juniorer och miniorer
· Du driver konfirmand- och ungdomsverksamheten framåt i samarbete med andra yrkesgrupper
· Arbete på läger med ungdomar i olika åldrar
· Leda och lära unga ledare
Personliga egenskaper
Vi söker dig brinner för ungdomars plats i kyrkan och som älskar att jobba med konfirmander. Vi söker en pedagog som kan arbeta självständigt och driva egna idéer. Vara öppen och trygg i teamen samt låta egna erfarenheter ge kraft åt andra. För att lyckas i rollen ska du vara social och positiv, ha lätt för att knyta kontakter. Vidare ser vi att du ska vara måldriven och kunna arbeta mot våra övergripande mål där glädje och stolthet är drivkrafter. Du ska älska möjligheten att påverka och utveckla kyrkans verksamhet framåt.
Kvalifikationer för rollen
För att matcha rollen ser vi att du har god kännedom om Svenska kyrkan som helhet. Du är utbildad församlingspedagog, annan pedagogisk relevant utbildning eller har erfarenhet som är likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat inom ungdoms- och konfirmandverksamhet i Svenska kyrkan.
Vårt erbjudande till dig
En framåtlutad verksamhet med stor möjlighet att driva egna idéer. Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång.
Vi erbjuder även en god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.
Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerade luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, motsvarande 40 timmar per vecka.
Tillträde enl. ök. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.
Verksamheten bedrivs till stor del på kvällar och helger och det är därför viktigt att du kan arbeta oregelbundna arbetstider.
Vi vill ha din ansökan i form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2024-06-19.
Vid ev. anställning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Haninge pastorat söker 2 Diakoner

Ansök    Jul 5    Haninge Pastorat    Församlingsdiakon
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation. Haninge pastor... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
Haninge pastorat söker nu 2 diakoner på totalt 150%, är du en av dem?
Haninge pastorats diakoni arbetar behovsstyrt med frågor som:
- Att stötta människor till stärkt egenmakt
- Att erbjuda medmänniskor meningsfulla sammanhang
- Att vara en tydlig samhällsaktör
Därför söker vi dig som är diakon och vill vara röstbärare, ledare, själavårdare, undervisare och bidra med det kristna hoppet.
Som diakon kommer man att ha sin utgångspunkt i S:t Eskils kyrka som ligger i närheten av pendeltågsstationen Handen.
Om rollerna
Tjänsterna ingår i arbetslaget för Diakoni som består av 16 personer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att vara diakon i Handen och Brandbergen.
Detta är vad vi förväntar oss av rollerna:
· Man arbetar både enskilt och i grupp med yngre och äldre.
· Man har sedvanliga arbetsuppgifter som att leda grupper, ha sorgestöd, själavård, arbeta med integration, fondansökningar med mera.
· Man är med och formar andakts- och gudstjänstlivet.
· Man samverkar med olika organisationer och myndigheter.
· Man ingår i det diakonala utvecklingsarbetet tillsammans med övriga kollegor där man arbetar i projektform utifrån olika prioriterade områden.
· Man är delaktig och verksam i hela pastoratet samt bidrar med diakonalt stöd på Kryckan som är vårt daghärbärge.
Som diakon hos oss kommer man att ingå i ett kompetensstarkt team med hög professionalitet. I ett arbete som ibland är svårt stöttar vi varandra och skrattet ligger alltid nära.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta med en behovsstyrd diakoni vilket innebär kontinuerlig utveckling och utvärdering.
· Du ska vara flexibel, ha lätt för att finna dig i nya situationer och tycka om att utveckla nya funktioner och verksamhetsformer.
· Du ska vara en socialt stabil person som kan sätta gränser samtidigt som du har en öppenhet och ett empatiskt sätt att vara.
· Du ska ha viljan att arbeta i en mångkulturell miljö.
Personlig lämplighet kommer att värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.

Kvalifikationer för rollen
Vi söker dig som är diakonvigd enligt Svenska kyrkans ordning. Viss erfarenhet av yrket är meriterande.
Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett pastorat som är i kontinuerlig diakonal utveckling.
Du erbjuds en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att både påverka och utvecklas. Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv och privatliv.
Tillsammans bygger vi en meningsfull och levande kyrka där människor känner sig hemma. Är du den person vi söker?
Upplysningar om tjänsten: Camilla Persson, Chef Diakoni 08-555 670 79. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på totalt 150%. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV. Märk din ansökan med “Diakon” i ämnesraden. Skriv i din ansökan hur många procent du önskar arbeta.
Vi vill ha din ansökan senast den 2024-09-15. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuell tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Svenska kyrkan i Haninge söker en vikarierande administratör!

Svenska kyrkan i Haninge söker en vikarierande administratör! Vår fantastiska administratör kommer vara tjänstledig därför söker vi en vikarie till vår administrativa enhet i Svenska kyrkan i Haninge! Om rollen Som administratör kommer du primärt arbeta med gravboken och handlägga ärenden inom begravningsverksamhetens ansvarsområden. Du har ansvar för kyrkogårdsförvaltningens officiella mejl och telefon med telefontid varje vardag 9 - 12. Du arbetar med ... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge söker en vikarierande administratör!
Vår fantastiska administratör kommer vara tjänstledig därför söker vi en vikarie till vår administrativa enhet i Svenska kyrkan i Haninge!
Om rollen
Som administratör kommer du primärt arbeta med gravboken och handlägga ärenden inom begravningsverksamhetens ansvarsområden. Du har ansvar för kyrkogårdsförvaltningens officiella mejl och telefon med telefontid varje vardag 9 - 12. Du arbetar med arkiv och diarium. Du samordnar information till administrativ chef, operativ chef och förtroendevalda. Du stöttar den operativa begravningsverksamheten med rutiner och spetskompetens inom administrativa frågor.
Rollen ingår i gruppen kyrkogårdsadministration inom arbetslaget administration och bokning. Totalt består enheten av sex administratörer som rapporterar till chef administration och bokning.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en skicklig administratör. Du ska vara noggrann, lösningsorienterad och lätt att samarbeta med samtidigt som du självständigt driver, planerar och strukturerar ditt arbete.
Andra bör beskriva dig som prestigelös, förtroendeingivande och van att kommunicera med mindre och större grupper.
Du ska även ha förmågan att möta olika typer av personligheter i olika livssituationer.
Kvalifikationer för rollen
· Du delar Svenska kyrkans värderingar och är gärna medlem.
· Du har gymnasial utbildning.
· Du är en erfaren administratör med insyn i begravningslagen, annan tillämplig lagstiftning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
· Du har vana att följa, utveckla och ta ansvar för administrativa rutiner.
· Du är van att arbeta i verksamhetsstödjande system samt hanterar Officepaketet, Outlook, och Teams obehindrat.
· Du behärskar svenska i tal och skrift obehindrat samt grundläggande kunskaper i engelska.
· Du har erfarenhet av idéburna och/eller politiska organisationer.
· Det är meriterande om du är användare av kyrkans IT system, däribland Aveny & Public 360.
· Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet att arbeta med ideella.
Vi erbjuder
Tjänsten är ett vikariat på 100 % och är placerad i Västerhaninge församlingshem. Vi tillämpar Hemarbete efter dialog med närmsta chef.
Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 3 000 kr per helår samt subventionerade luncher genom Edenred.
Tillträde enligt överenskommelse och vikariatet varar till sista december 2025. Provanställning kan tillämpas samt årsarbetstid vilket bidrar till en god balans mellan arbets- och privatliv..
Ansökan
Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande fram till ansökningsdatumet.
Om Haninge pastorat
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag. Vår vardag präglas av våra gemensamma värdeord, vilka är Öppenhet, Respekt, Ansvar och Empati. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Med ca. 41 000 medlemmar och drygt 100 000 invånare inom vårt förvaltningsområde är Haninges begravningsverksamhet en av landets största huvudmän.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi söker nu 1st kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2024. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräfta... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi söker nu 1st kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2024.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten och våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera.
Säsongen pågår fram till 31 oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
Personliga egenskaper
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
Meriterande
- Grävmaskin och lastmaskinsbehörighet
Om oss
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2024-04-23. Intervjuer sker löpande. Tillsättning: Snarast.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning och vi tillämpar utdrag från belastningsregistret.


Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Komminister till Haninge pastorat

Ansök    Feb 9    Haninge Pastorat    Komminister
Komminister till Svenska kyrkan i Haninge, är det du eller någon du känner? Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.... Visa mer
Komminister till Svenska kyrkan i Haninge, är det du eller någon du känner?
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
Haninge pastorat söker en komminister som kan göra gudstjänster till inspirerande och engagerande upplevelser! Vi tror på att sprida glädje och skapa meningsfulla mötesplatser. Nu söker vi en person som kan kombinera andlighet med en varm och inbjudande atmosfär. Som komminister har du en unik roll i att guida och stödja våra församlingsmedlemmar i deras andliga resa. Du kommer att ha din utgångspunkt i Västerhaninge där kyrka och församlingshem ligger ett stenkast från pendeltågsstationen.
Om rollen
Som präst arbetar du över hela pastoratet men har din utgångspunkt i Västerhaninge. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, själavård, konfirmand och ungdomsgrupper. Därför är det viktigt att har en bredd och kan tänka dig att satsa din energi på unga människor såväl som själavård och gudstjänster.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du ska tycka att konfirmander och ungdomar är viktiga och har sin givna plats i kyrka och församling. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera andra.
Kvalifikationer för rollen
Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan.
Erfarenhet av arbete med ungdomar, konfirmander och skolkontakter är meriterande.

Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Tillsammans kan vi bygga en meningsfull och levande kyrka där människor känner sig hemma och stärkta i sin tro. Om du letar efter en möjlighet att växa andligt och samtidigt skapa en positiv förändring i människors liv, kan du vara den person vi söker. Vi hoppas att du ansöker till denna fantastiska möjlighet att bli en del av vårt pastorat och samhälle.
Upplysningar om tjänsten: Krister Stenberg, kyrkoherde?08-555?670 23.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enl. ök. Provanställning kan komma att tillämpas. Vid ev tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Vi kallar till intervju löpande och sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Skicka din ansökan?till e-post:[email protected]. Bifoga personligt brev, CV och prästbrev. Vi vill ha din ansökan senast den 2024-02-29. Skriv “Komminister” i ämnesraden.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Cafébiträde till Vega aktivitetshus

Till Vega skola och aktivitetshus söker nu Svenska kyrkan i Haninge ett cafébiträde: Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där vår vision är att alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga värdeord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Sv... Visa mer
Till Vega skola och aktivitetshus söker nu Svenska kyrkan i Haninge ett cafébiträde:
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där vår vision är att alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga värdeord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
I Vega inom Haninge kommun finns ett nytt aktivitetshus, där förskola/skola, kultur, bibliotek, idrott och föreningsliv samsas och arbetar ihop under samma tak. Ett socialt nav i Vega-området om man så vill. I detta aktivitetshus finns ett café som en naturlig mötesplats och första välkomnandet i huset och Haninge pastorat är ansvariga för driften av detta café.
Caféet bidrar med en lärande matkultur med egenproduktion av utbud och ett minimum av prefabricerade produkter. Ambitionen är att tillverka allt från grunden då vi har ett hållbarhetstänk i pastoratet.
Genom detta har vi koll på innehållet och ursprunget samt kan erbjuda gott och nyttigt att äta.
Haninge pastorat har fått förtroendet att sköta detta viktiga inslag i aktivitetshuset. Vill du vara med och bidra till denna satsning?
Om rollen
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga cafébiträdesuppgifter så som kassaservice, kaffe på beställning med espressomaskin, bakning, enklare matlagning och uppläggning av mat vid beställning. Renhållning av lokalen, så som att plocka disk och hålla ytor rena. Rollen innebär även att bemöta och vara behjälplig vid frågor från besökare till aktivitetshuset.
Arbetstiden innefattar både vardag, kväll och helg enligt schema.
Personliga egenskaper
Du är en samarbetsvillig och serviceinriktad person som inte är rädd att ta i där det behövs. Du är trygg och stabil som ser och välkomnar alla besökare. Du ser möjligheter snarare än svårigheter. Du är bekväm med självständigt arbete när det behövs och du har ett stort intresse för matlagning och bakning.
Viktigt är att du delar Svenska Kyrkan och Haninge pastorats värderingar, då du blir vårt ansikte utåt.
Kvalifikationer för rollen
Du har erfarenhet av arbete inom ovan beskriven caféverksamhet sedan tidigare och du känner dig trygg i alla arbetsmoment.
Du har en mycket god servicekänsla i bemötandet av kunder såväl som husets övriga besökare och du medverkar till god stämning i arbetslaget och bidrar i kommunikationen med besökarna.
Du talar och skriver svenska obehindrat och du har god datorvana och gymnasiekompetens eller motsvarande
Vårt erbjudande
Här erbjuds du ett starkt meningsfullt arbete i en lärande miljö med engagerade medarbetare. Hos oss ligger skrattet nära och humor är en viktig egenskap. Att ha roligt på arbetet bidrar till gemenskap och trivsel.
Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerade luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbete och privatliv.
Upplysningar om tjänsten:?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, provanställning kan komma att tillämpas. Önskemål om start snarast.
Skicka din ansökan?till e-post: i form av ett brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV.
Intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuell tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Digital kommunikatör med skarpt öga för text och bild

Vi söker en vikarierande digital kommunikatör till Haninge pastorat En av våra kommunikatörer går på föräldraledighet och vi söker därför en digitalt driven kommunikatör på ett vikariat med ett skarpt öga för både text och bild. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pa... Visa mer
Vi söker en vikarierande digital kommunikatör till Haninge pastorat
En av våra kommunikatörer går på föräldraledighet och vi söker därför en digitalt driven kommunikatör på ett vikariat med ett skarpt öga för både text och bild.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
Om rollen
En viktig del av din roll kommer bli att producera digitalt material till TikTok, Facebook och Instagram.
I samarbete med dina kommunikatörskollegor planerar du, och har sedan det övergripande ansvaret för genomförandet av produktionen. Alltifrån idé, kontakta personer till färdigt material i våra kanaler. I arbetsuppgifterna ingår också redaktionellt arbete i pastoratets externa och interna kanaler, grafisk produktion samt att vid behov stötta kollegor i kommunikationsfrågor. Arbetet utförs i nära samarbete med dina kommunikatörskollegor. Du kommer också ha mycket samarbete med andra yrkesroller i pastoratet samt kontakt med externa leverantörer.
Vi söker dig som
har en adekvat utbildning och erfarenhet av liknande uppgifter.
har ett utpräglat estetiskt sinne och är noggrann i allt du gör.
är skicklig inom områdena film, sociala medier, grafisk form och webbpublicering.
uttrycker dig väl i tal och skrift och ser varje möjlighet att redigera texter efter olika format, kanaler och målgrupper som en stimulerande utmaning
arbetar obehindrat i Adobeprogrammen & Microsoft 365.
har god kunskap om, och är ständigt nyfiken på nya tekniska hjälpmedel inom kommunikation.
är nyfiken, kreativ och bra på att samarbeta.
har ett strukturerat och effektivt arbetssätt och kan prioritera bland arbetsuppgifter.
delar Svenska kyrkans värderingar.

Det är meriterande om du
har kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer
har erfarenhet av medlemskommunikation och medlemsvård
har kunskap om TikTok
körkort

Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet och en meningsfull och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor.
Du erbjuds en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att både påverka och utvecklas.?
Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher.
Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång. Om du är en god kommunikatör med digitalt sinne och skarpt öga för både text och bild – då är detta en perfekt roll för dig!
Upplysningar om tjänsten:
Tjänsten är ett vikariat tidigast från och med 2024-02-01 och pågår till och med 2025-01-31. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Placering är centralt i Handen, med goda kollektiva transporter.
Skicka din ansökan till: [email protected] i form av ett personligt brev och ett CV. Bifoga gärna exempel på relevanta arbeten du gjort. Vi vill ha din ansökan senast 2024-01-07. Provanställning kan komma att tillämpas och vid eventuell anställning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Märk din ansökan med Digital kommunikatör i ämnesraden.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Fastighetstekniker med projektledningsansvar till Haninge pastorat

Haninge pastorat söker en fastighetstekniker med projektledaransvar Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår ko... Visa mer
Haninge pastorat söker en fastighetstekniker med projektledaransvar
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och
Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
Fastighetsbeståndet består av 46 byggnader och 27 markobjekt.
Haninge pastorats fastighetsavdelning ansvarar och driver en omfattande portfölj av investerings- och underhållsprojekt. Därför söker vi nu en engagerad och erfaren fastighetstekniker.
Du ingår i fastighetsavdelningen som i dagsläge består av 7 personer (inklusive lokalvård) och rapporterar till fastighetschef. Rollen innebär att du tillsammans med dina kollegor på fastighetsavdelning kommer ha ansvar för att driva projekt och bidra till effektiv drift av pastorats fastigheter.
Arbetsuppgifter
Projektledning och dokumenthantering – från utredning, förberedning av dokumentation, budgetering, upphandling, avtalsskrivning, projektmöten till slutbesiktning. Specifika konsulttjänster kan köpas in beroende på typ av projekt.
Löpande datainlägg- och administration i vårt fastighetssystem DeDu
Ronderingar i fastigheter efter behov och uppdateringar i internt fastighetssystem
Bidra i arbete med vårt kulturarv och däribland kyrkoantikvarisk ersättning
Bidra till att sänka driftkostnader och energiförbrukning
Bidra i årlig underhålls- och investeringsplanering
Stöd till fastighetschef i diverse frågor och ärenden
Stöd till andra fastighetstekniker i planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten
Fakturahantering inom ansvarsområdet

Vi söker dig som har
Utbildning och erfarenhet inom driftteknik/ teknisk fastighetsförvaltning eller bygg och minst 5 års dokumenterad erfarenhet från fastighetsdrift och projektledning inom fastighetsteknik eller bygg
B körkort (tillgång till egen bil)
Flytande svenska i tal och skrift
God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta och Microsoft Officepaket
Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi samt tillstånds/ bygglovsfrågor
Goda kunskaper och erfarenhet att jobba med fastighetssystem såsom Dedu

Meriterande
Erfarenhet med kulturbyggnader (drift och underhåll) och olika tillståndskrav
Behörigheter inom elinstallation och vvs
Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U
Kontrollansvarig med olika behörighetklasser

Personliga egenskaper
Du är en motiverad person som har förmåga att självständigt och lösningsfokuserat driva projekt i mål.
God social och samarbetsförmåga ser vi som en naturlig del av din personlighet.
Du delar Svenska kyrkans värderingar.

Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Upplysningar om tjänsten: Uldis Blüms, fastighetschef 08-555?670 34.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enl. ök. Provanställning kan komma att tillämpas. Vid ev tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Vi kallar till intervju löpande och sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Skicka din ansökan?till e-post:[email protected]. Bifoga personligt brev och CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2024-02-07. Skriv “Fastighetstekniker” i ämnesraden.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Finskspråkig komminister till Haninge pastorat

Ansök    Feb 9    Haninge Pastorat    Komminister
Vi söker finskspråkig komminister till Svenska kyrkan i Haninge?, är det du eller någon du känner? Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.? Var med och utveckla den finskspråkiga verksamheten i Haninge. Haninge kommun är ett finskt förvaltningsområde och därför är det vi... Visa mer
Vi söker finskspråkig komminister till Svenska kyrkan i Haninge?, är det du eller någon du känner?
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.?
Var med och utveckla den finskspråkiga verksamheten i Haninge. Haninge kommun är ett finskt förvaltningsområde och därför är det viktigt för oss som pastorat att kunna bistå med finskspråkiga gudstjänster, kyrkliga handlingar och själavård. Du kommer att få arbeta med människor i alla åldrar i ett pastorat där stad och skärgård möts.
Om rollen
Som finskspråkig präst hos oss blir din primära uppgift att fortsätta utveckla den finskspråkiga verksamheten i hela pastoratet och i tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar och själavård.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera.
Kvalifikationer för rollen
• Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan eller i Evangelisk-Lutherska kyrkan i Finland.
• Du gillar att leda gudstjänster och kyrkliga handlingar framför allt i finsktalande sammanhang.
• Du har god social kompetens och en vilja att finnas med på kyrkkaffe och gemenskapsträffar när det är möjligt.
• Tvåspråkighet både i svenska och finska.
Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerade luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Om anställningen:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse och provanställning kan komma att tillämpas.
Vid eventuell tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Intervjuer kommer att hållas löpande.
Bifoga personligt brev, CV och prästbrev i din ansökan som vi önskar senast den 2024-02-29. Märk ämnesraden med ”Finsktalande komminister”.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu tre kyrkogårdsarbetare på heltid, en med start i november 2023 och två med start 1 januari 2024 Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller up... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu tre kyrkogårdsarbetare på heltid, en med start i november 2023 och två med start 1 januari 2024
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten och våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera. Du kan även komma att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten. Vintertid ingår även snöberedskap.
Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Grävmaskin och lastmaskinsbehörighet
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
Meriterande för rollen
· Växtkunskap och erfarenhet av växthantering
· Tidigare erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet.
Om oss
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.
Som arbetsgivare har vi kollektivavtal och erbjuder även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Vi är måna om arbetsglädje och gemenskap och pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2023-10-31. Intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Var noga med att kommentera om du söker tjänsten som startar i november eller januari.
Upplysningar om tjänsten: Tina Skilje Alkryd, Arbetsledare 08-500 658 66
Provanställning kan tillämpas och vi tillämpar utdrag från belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Vikariat - Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Vikariat - Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen idag och söker nu en vikarierande kyrkogårdsarbetare. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda,... Visa mer
Vikariat - Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen idag och söker nu en vikarierande kyrkogårdsarbetare.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten och våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera. Vintertid ingår även snöberedskap.
Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Grävmaskin och lastmaskinsbehörighet
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
Om oss
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?
Som arbetsgivare har vi kollektivavtal och erbjuder även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Vi är måna om arbetsglädje och gemenskap och pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2023-10-31. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan.
Tjänsten är ett vikariat 2023-11-04 – 2024-01-12 med chans till förlängning och vid eventuell anställning tillämpar vi utdrag från belastningsregistret.


Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2024. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare säsong 2024 till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2024.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten och våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera.
Säsongen är mellan 2 april och 31 oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
Personliga egenskaper
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
Meriterande
- Grävmaskin och lastmaskinsbehörighet
Om oss
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2023-11-30. Intervjuer sker löpande.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning och vi tillämpar utdrag från belastningsregistret.


Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Lokalvårdare till Haninge Pastorat

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation. Nu söker vi ... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö,
Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
Nu söker vi en lokalvårdare på 100 % till vår operativa verksamhet.
Om rollen
Det här är en unik chans för dig som vill vara med och bygga en serviceinriktad lokalvård ihop med dina kollegor och arbetsledare. Som lokalvårdare hos oss kommer du att vara en av fyra personer som ser till att städningen är av hög kvalité i våra kyrkor och arbetsplatser. Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter inom lokalvård där städinstruktioner finns framtagna. Du arbetar systematiskt för att hålla en god städ-kultur utifrån ett schema.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att se vad som behöver göras samt kan hugga i när det behövs. Som person är du ansvarstagande, servicevillig och flexibel. Du trivs med självständigt arbete med egna ansvarsområden och uppskattar teamkänslan i ett arbetslag som hjälps åt.
Kvalifikationer för rollen
Du som söker ska ha B-körkort då du ska kunna rotera enligt schema mellan våra kyrkor och byggnader i pastoratet. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i likande roll. Du behärskar svenska i tal och skrift.
Upplysningar om tjänsten: Stig Johansson, arbetsledare, tfn: 08-555 670 89 eller Oscar Andersson, vaktmästare, tfn: 08-555 670 94.Tjänsten är en tillsvidareanställning men provanställning kommer att tillämpas. Tillträde enligt ök.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected].
Vi vill ha din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev där du motiverar varför du är rätt person för tjänsten senast 2023-08-31. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Komminister till Haninge pastorat

Ansök    Jun 13    Haninge Pastorat    Komminister
Vi söker en komminister till Svenska kyrkan i Haninge Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Haninge pastorat ... Visa mer
Vi söker en komminister till Svenska kyrkan i Haninge
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge pastorat söker en komminister som kan göra gudstjänster till inspirerande och engagerande upplevelser! Vi tror på att sprida glädje och skapa meningsfulla mötesplatser. Nu söker vi en person som kan kombinera andlighet med en varm och inbjudande atmosfär. Som komminister har du en unik roll i att guida och stödja våra församlingsmedlemmar i deras andliga resa. Du kommer att ha din utgångspunkt i Västerhaninge där kyrka och församlingshem ligger ett stenkast från pendeltågsstationen.
Om rollen
Som präst arbetar du över hela pastoratet men har din utgångspunkt i Västerhaninge. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, själavård, konfirmand- och ungdomsgrupper. Därför är det viktigt att har en bredd och kan tänka dig att satsa din energi på unga människor såväl som själavård och gudstjänster.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du ska tycka att konfirmander och ungdomar är viktiga och har sin givna plats i kyrka och församling. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera andra.
Kvalifikationer för rollen
Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan. Erfarenhet av arbete med ungdomar, konfirmander och skolkontakter är meriterande.
Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Tillsammans kan vi bygga en meningsfull och levande kyrka där människor känner sig hemma och stärkta i sin tro. Om du letar efter en möjlighet att växa andligt och samtidigt skapa en positiv förändring i människors liv, kan du vara den person vi söker. Vi hoppas att du ansöker till denna fantastiska möjlighet att bli en del av vårt pastorat och samhälle.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enl. ök. Provanställning kan komma att tillämpas. Vid ev tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Vi kallar till intervju löpande och sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Skicka din ansökan och bifoga personligt brev, CV och prästbrev. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-06-30. Skriv “Komminister” i ämnesraden.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Diakon till Svenska kyrkan i Haninge

Ansök    Aug 10    Haninge Pastorat    Diakon
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation. Haninge past... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, ansvar, empati och respekt är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Vår kommun är i ett expansivt skede med mycket nybyggnation.
Haninge pastorats diakoni arbetar behovsstyrt med frågor som:
Att stötta människor till stärkt egenmakt?
Att erbjuda medmänniskor meningsfulla sammanhang?
Att vara en tydlig samhällsaktör

Därför söker vi dig som är diakon och vill vara röstbärare, ledare, själavårdare, undervisare och bidra med det kristna hoppet.
Du kommer att ha din utgångspunkt i S:t Eskils kyrka där kyrka med församlingshem ligger i närheten av pendeltågsstationen Handen.
Om rollen
Tjänsten ingår i arbetslaget för Diakoni som består av 17 personer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att vara diakon i Handen och Brandbergen.
Detta är vad vi förväntar oss av rollen:
Du arbetar både enskilt och i grupp med yngre och äldre.
Du har sedvanliga arbetsuppgifter som att leda grupper, ha sorgestöd, själavård, arbeta med integration, fondansökningar med mera.
Du är med och formar andakts- och gudstjänstlivet.
Du samverkar med olika organisationer och myndigheter.
Du ingår i det dagliga diakonala utvecklingsarbetet tillsammans med övriga kollegor där ni arbetar i projektform utifrån olika prioriterade områden.
Du är delaktig och verksam i hela pastoratet samt bidrar med diakonalt stöd på Kryckan som är vårt daghärbärge.

Som diakon hos oss kommer du ingå i ett kompetensstarkt team med hög professionalitet. I ett arbete som ibland är svårt stöttar vi varandra och skrattet ligger alltid nära.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta med en behovsstyrd diakoni vilket innebär kontinuerlig utveckling och utvärdering.
Du ska vara flexibel, ha lätt för att finna dig i nya situationer och tycka om att utveckla nya funktioner och verksamhetsformer.
Du ska vara en socialt stabil person som kan sätta gränser samtidigt som du har en öppenhet och ett empatiskt sätt att vara.
Du ska ha viljan att arbeta i en mångkulturell miljö.

Personlig lämplighet kommer att värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.
Kvalifikationer för rollen
Vi söker dig som är diakonvigd enligt Svenska kyrkans ordning. Viss erfarenhet av yrket är meriterande.
Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett pastorat som är i kontinuerlig diakonal utveckling.
Du erbjuds en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att både påverka och utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv och privatliv.
Tillsammans bygger vi en meningsfull och levande kyrka där människor känner sig hemma. Är du den person vi söker?
Upplysningar om tjänsten:? Vi tillämpar provanställning under sex månader. Intervjuer sker löpande och vid eventuell tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.


Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Vega skola och aktivitetshus, Svenska Kyrkan i Haninge söker cafébiträden

Ansök    Apr 18    Haninge Pastorat    Kioskbiträde
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Haninge kommun bygger just nu ett Aktivitetshus ... Visa mer
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge kommun bygger just nu ett Aktivitetshus i Vega, där förskola/skola, kultur, bibliotek, idrott och föreningsliv ska samlas och skapa nytt under samma tak. Ett socialt nav i Vega-området om man så vill. I detta aktivitetshus kommer att finnas ett café som naturlig mötesplats och första välkomnandet i huset och svenska kyrkan blir ansvariga för driften av detta café.
Caféet ska bidra med en lärande matkultur med egenproduktion av utbud och ett minimum av prefabricerade produkter med högt sockerinnehåll. Tanken är att vi skall tidseffektivt tillverka bröd (till smörgåsar) /kaffebröd, soppor, sallader egna bakverk i form av säsongs pajer, mjuka kakor egna chokladbollar, egna Energy-bars, smoothies mm. Genom detta har vi koll på innehållet och ursprunget samt kan erbjuda gott och nyttigt till lunch/mellanmål/fika.
Svenska kyrkan i Haninge har fått förtroendet att sköta detta viktiga inslag i huset. Visst vill du vara med och bidra och forma denna satsning?!
Om rollen
Dina arbetsuppgifter är daglig service och skötsel av serveringen med kassatjänst, kaffe på beställning med espressomaskin, plockning och städning/disk av café med hjälp/stöttning av föreståndare. Utvecklingspotential i och med att enklare produktionsuppgifter kan läggas till i arbetsbeskrivningen tex att hjälpa till med tillagning av smoothies, förberedelser för soppa/sallad eller avbakning av bullar/bakverk som är förberett för ugnen med mera. Arbetstiden innefattar både vardag och helg enligt schema.
Personliga egenskaper
Du är en samarbetsvillig person som inte är rädd att ta i där det behövs. Du är trygg och stabil som person som ser och välkomnar våra besökare. Du ser möjligheter snarare än svårigheter. Viktigt är också att du delar Svenska Kyrkans värderingar, inget krav på medlemskap och du blir Café Vega´s ansikte utåt.
Kvalifikationer för rollen
Det är meriterande med tidigare erfarenhet av café/restaurang/service och kassahantering. Du talar och skriver svenska obehindrat, meriterande är om du talar ytterligare något språk förutom engelska. En mycket god servicekänsla i bemötandet av kunder såväl som husets övriga besökare. Du har god datorvana och gymnasiekompetens eller motsvarande. Du medverkar till god stämning i verksamheten och bidrar i kommunikationen med gästerna.
Vårt erbjudande
Här erbjuds du ett starkt meningsfullt arbete i en lärande miljö med engagerade medarbetare. Erfaren stöttning av vår Köksmästare med över 30 år inom restaurang/service där vi bollar idéer och problemlösningar. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerade luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbete och privatliv.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected] i form av ett personligt brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV.
Vi vill ha din ansökan absolut senast den 14 maj 2023. Intervjuer kommer att ske löpande. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Vega skola och aktivitetshus, Svenska Kyrkan Haninge söker caféföreståndare

Ansök    Jun 7    Haninge Pastorat    Köksföreståndare
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Haninge kommun bygger just nu ett Aktivitetshus i... Visa mer
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge kommun bygger just nu ett Aktivitetshus i Vega, där förskola/skola, kultur, bibliotek, idrott och föreningsliv ska samlas och skapa nytt under samma tak. Ett socialt nav i Vega-området om man så vill. I detta aktivitetshus kommer att finnas ett café som naturlig mötesplats och första välkomnandet i huset och svenska kyrkan blir ansvariga för driften av detta café.
Caféet ska bidra med en lärande matkultur med egenproduktion av utbud och ett minimum av prefabricerade produkter med högt sockerinnehåll. Tanken är att vi skall tidseffektivt tillverka bröd (till smörgåsar) /kaffebröd, soppor, sallader egna bakverk i form av säsongs pajer, mjuka kakor egna chokladbollar, egna Energy-bars, smoothies mm. Genom detta har vi koll på innehållet och ursprunget samt kan erbjuda gott och nyttigt till lunch/mellanmål/fika.
Svenska kyrkan i Haninge har fått förtroendet att sköta detta viktiga inslag i huset. Visst vill du vara med och bidra och forma denna satsning?!
Om rollen
Dina arbetsuppgifter är i första hand att ansvara för den dagliga driften. Med det menas att du producerar och ansvarar för att vårt caféutbud håller en jämn och hög kvalitet och att den är i säsong. Du ansvarar på plats för planering/inköp och beredning men har initialt och i framtidstöttning av vår Köksmästare i pastoratet. Du ansvarar även för att god kökshygien upprätthålls och att daglig städning av lokalerna följer samma linje. Du medverkar till god stämning i verksamheten och bidrar till inspirerande kommunikation med gästerna. Du ska dela Svenska kyrkans värderingar och blir Café Vega´s ansikte utåt. Arbetstiden innefattar både vardag och helg enligt schema.
Personliga egenskaper
Du är en samarbetsvillig person som inte är rädd att ta i där det behövs. Du är trygg och stabil som person som ser och välkomnar våra besökare. Du ser möjligheter snarare än svårigheter. Viktigt är också att du delar Svenska Kyrkans värderingar, inget krav på medlemskap och du blir Café Vega´s ansikte utåt.
Kvalifikationer för rollen
Du har någon form av erfarenhet från café-/restaurang-/bageriverksamhet, med matlagning samt bakning. Ett plus är också om du har vana av espressomaskin. Du bör ha en tydlig ansvarskänsla för att minska matsvinn och hålla god ekonomi, allt i hållbarhetstänk. Du talar och skriver svenska obehindrat, meriterande är om du talar ytterligare något språk förutom engelska. En mycket god servicekänsla i bemötandet av kunder såväl som husets övriga besökare är en förutsättning. Du har även god datorvana och har gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi ser gärna att du har körkort.
Vårt erbjudande
Här erbjuds du ett starkt meningsfullt arbete i en lärande miljö med engagerade medarbetare. Erfaren stöttning av vår Köksmästare med över 30 år inom restaurang/service där vi bollar idéer och problemlösningar. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerade luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbete och privatliv.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected] i form av ett personligt brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV.
Vi vill ha din ansökan absolut senast den 21 juni 2023. Intervjuer kommer att ske löpande. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Vega skola och aktivitetshus, Svenska Kyrkan Haninge söker caféföreståndare

Ansök    Apr 18    Haninge Pastorat    Köksföreståndare
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Haninge kommun bygger just nu ett Aktivitetshus i... Visa mer
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge kommun bygger just nu ett Aktivitetshus i Vega, där förskola/skola, kultur, bibliotek, idrott och föreningsliv ska samlas och skapa nytt under samma tak. Ett socialt nav i Vega-området om man så vill. I detta aktivitetshus kommer att finnas ett café som naturlig mötesplats och första välkomnandet i huset och svenska kyrkan blir ansvariga för driften av detta café.
Caféet ska bidra med en lärande matkultur med egenproduktion av utbud och ett minimum av prefabricerade produkter med högt sockerinnehåll. Tanken är att vi skall tidseffektivt tillverka bröd (till smörgåsar) /kaffebröd, soppor, sallader egna bakverk i form av säsongs pajer, mjuka kakor egna chokladbollar, egna Energy-bars, smoothies mm. Genom detta har vi koll på innehållet och ursprunget samt kan erbjuda gott och nyttigt till lunch/mellanmål/fika.
Svenska kyrkan i Haninge har fått förtroendet att sköta detta viktiga inslag i huset. Visst vill du vara med och bidra och forma denna satsning?!
Om rollen
Dina arbetsuppgifter är i första hand att ansvara för den dagliga driften. Med det menas att du producerar och ansvarar för att vårt caféutbud håller en jämn och hög kvalitet och att den är i säsong. Du ansvarar på plats för planering/inköp och beredning men har initialt och i framtidstöttning av vår Köksmästare i pastoratet. Du ansvarar även för att god kökshygien upprätthålls och att daglig städning av lokalerna följer samma linje. Du medverkar till god stämning i verksamheten och bidrar till inspirerande kommunikation med gästerna. Du ska dela Svenska kyrkans värderingar och blir Café Vega´s ansikte utåt. Arbetstiden innefattar både vardag och helg enligt schema.
Personliga egenskaper
Du är en samarbetsvillig person som inte är rädd att ta i där det behövs. Du är trygg och stabil som person som ser och välkomnar våra besökare. Du ser möjligheter snarare än svårigheter. Viktigt är också att du delar Svenska Kyrkans värderingar, inget krav på medlemskap och du blir Café Vega´s ansikte utåt.
Kvalifikationer för rollen
Du har någon form av erfarenhet från café-/restaurang-/bageriverksamhet, med matlagning samt bakning. Ett plus är också om du har vana av espressomaskin. Du bör ha en tydlig ansvarskänsla för att minska matsvinn och hålla god ekonomi, allt i hållbarhetstänk. Du talar och skriver svenska obehindrat, meriterande är om du talar ytterligare något språk förutom engelska. En mycket god servicekänsla i bemötandet av kunder såväl som husets övriga besökare är en förutsättning. Du har även god datorvana och har gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi ser gärna att du har körkort.
Vårt erbjudande
Här erbjuds du ett starkt meningsfullt arbete i en lärande miljö med engagerade medarbetare. Erfaren stöttning av vår Köksmästare med över 30 år inom restaurang/service där vi bollar idéer och problemlösningar. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerade luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbete och privatliv.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected] i form av ett personligt brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV.
Vi vill ha din ansökan absolut senast den 14 maj 2023. Intervjuer kommer att ske löpande. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Komminister till Haninge pastorat

Ansök    Mar 10    Haninge Pastorat    Komminister
Vi söker en komminister till Svenska kyrkan i Haninge Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Om r... Visa mer
Vi söker en komminister till Svenska kyrkan i Haninge
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som präst arbetar du över hela pastoratet men har din utgångspunkt i Handen. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, själavård men också konfirmander och ungdomar. Därför är det viktigt att har en bredd och kan tänka dig att satsa din energi på unga människor såväl som själavård och gudstjänster.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du brinner för ditt uppdrag som präst och verkar för pastoratets utveckling och du trivs att arbeta både självständigt men också i grupp. Du ska tycka att konfirmander och ungdomar är viktiga och har sin givna plats i kyrka och församling. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera.
Kvalifikationer för rollen
Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan. Erfarenhet av arbete med ungdomar, konfirmander och skolkontakter är meriterande.
Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och stimulerande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enl. ök. Provanställning kan komma att tillämpas. Vid ev tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Vi kallar till intervju löpande och sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Skicka din ansökan och bifoga personligt brev, CV och prästbrev. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-03-24.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Musiker till Haninge pastorat

Ansök    Apr 6    Haninge Pastorat    Musiker, folkmusik
Vi söker en musiker till Svenska kyrkan i Haninge Vi söker just Dig som vill arbeta med gudstjänst och musik i ett pastorat där stad och skärgård möts. Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalar... Visa mer
Vi söker en musiker till Svenska kyrkan i Haninge
Vi söker just Dig som vill arbeta med gudstjänst och musik i ett pastorat där stad och skärgård möts.
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.


Om rollen
Som musiker arbetar du i Västerhaninge-Muskö församling. I tjänsten ingår att spela vid gudstjänster och kyrkliga handlingar, men också kunna leda en mindre vuxenkör. Du har helgtjänstgöring varannan helg. Det finns utrymme till att i samråd med din närmsta chef forma tjänsten till viss del utifrån just din unika kompetens och dina styrkor. Det är viktigt att du har en musikalisk bredd för att kunna möta anhöriga och församlingens olika målgrupper och önskemål.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, kreativ, ansvarsfull, och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten.


Kvalifikationer för rollen
Önskvärt är att du är utbildad kyrkomusiker eller har motsvarande utbildning, gärna med erfarenhet i Svenska kyrkan samt erfarenhet av att ha arbetat med barn och unga i någon form.

Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.

Upplysningar om tjänsten: Krister Stenberg, Kyrkoherde
08-500 670 23. Tjänsten är tillsvidare på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till: epost: [email protected]. Bifoga personligt brev och CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-04-20. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Intervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdatumet.


Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Projektledare/fastighetstekniker

Haninge pastorat Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Fastighetsbeståndet består av 4... Visa mer
Haninge pastorat
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Fastighetsbeståndet består av 46 byggnader och 27 markobjekt
Haninge pastorat söker nu en engagerad Projektledare/fastighetstekniker
Haninge pastorats fastighetsavdelning ansvarar och driver en omfattande portfölj av investerings- och underhållsprojekt. Därför söker vi nu en engagerad och erfaren projektledare/fastighetstekniker.
Du ingår i fastighetsavdelningen som i dagsläge består av 4 personer och rapporterar till fastighetschef. Rollen innebär att du tillsammans med dina kollegor på fastighetsavdelning kommer ha ansvar för att driva diverse projekt och bidra till effektiv drift av pastorats fastigheter.

Arbetsuppgifter:
- Projektledning och dokumenthantering – från utredning, förberedning av dokumentation, budgetering, upphandling, avtalsskrivning, projektmöten till slutbesiktning. Specifika konsulttjänster kan köpas in beroende på typ av projekt.
- Löpande datainlägg- och administration i internt fastighetssystem DeDu
- Ronderingar i fastigheter efter behov och uppdateringar i internt fastighetssystem
- Bidra i arbete med Kyrkoantikvarisk ersättning
- Bidra till att sänka driftkostnader och energiförbrukning
- Bidra i årlig underhålls- och investeringsplanering
- Stöd till fastighetschef i diverse frågor och ärenden
- Stöd till andra fastighetstekniker i planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten
- Fakturahantering inom ansvarsområdet

Vi söker dig som har:
- Utbildning och erfarenhet inom driftteknik/ teknisk fastighetsförvaltning eller bygg och minst 5 års dokumenterad erfarenhet från fastighetsdrift och projektledning inom fastighetsteknik eller bygg
- B körkort (tillgång till egen bil)
- Flytande svenska i tal och skrift
- God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta och Microsoft Officepaket
- Goda kunskaper inom entreprenad-juridik och ekonomi samt tillstånds/ bygglovsfrågor
Vi ser det som meriterande:
- Erfarenhet med kulturbyggnader (drift och underhåll) och olika tillståndskrav
- Behörigheter inom elinstallation och VVS
- Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U
- Kontrollansvarig med olika behörighetklasser

Personliga egenskaper:
- Du är en motiverad person som har förmåga att självständig och lösningsfokuserad driva projekt i mål. God samarbets-och socialförmåga ser vi som en naturlig del av din personlighet.
Upplysningar om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 mån. kan tillämpas.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-02-06 men intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Vid ev. anställning kommer bakgrundskontroll att genomföras samt utdrag ur polisens belastningsregister.

Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Komminister till Haninge pastorat

Ansök    Dec 20    Haninge Pastorat    Komminister
Vi söker en komminister i område väst till Svenska kyrkan i Haninge Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i ... Visa mer
Vi söker en komminister i område väst till Svenska kyrkan i Haninge
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som präst arbetar du över hela pastoratet men har din utgångspunkt i Handen. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, själavård men också konfirmander och ungdomar. Därför är det viktigt att har en bredd och kan tänka dig att satsa din energi på unga människor såväl som själavård och gudstjänster.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du ska tycka att konfirmander och ungdomar är viktiga och har sin givna plats i kyrka och församling. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera.
Kvalifikationer för rollen
Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan. Erfarenhet av arbete med ungdomar, konfirmander och skolkontakter är meriterande.
Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.?Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Upplysningar om tjänsten
Tillträde enl. ök. Provanställning kan komma att tillämpas. Vid ev tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdatumet.
Till din ansökan: Bifoga personligt brev, CV och prästbrev. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-01-31.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Landskap/trädgårdsingenjör till Haninge pastorat

Nu söker vi en Landskap/trädgårdsingenjör till Haninge pastorat Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska ... Visa mer
Nu söker vi en Landskap/trädgårdsingenjör till Haninge pastorat
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Vi är en förvaltning under utveckling med många varierande uppgifter och nu söker vi en flexibel och kreativ medarbetare som vill vara med och förvalta, förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med kyrkogårdschefen och övriga medarbetare.
Arbetsuppgifter:
Största delen av tjänsten är verksamhetsknutna arbetsuppgifter såsom upprättande och genomförande av vård- och underhållsplaner, kulturvårds, trädvårdsplaner och ta fram förfrågningsunderlag till upphandlingar. Landskapsingenjören svarar också för utformningen av nya gravområden, planteringar och andra utsmyckningar på våra begravningsplatser samt parkmark. Andra uppgifter är revidering av befintliga dokument och planer samt framtagande av växtmaterialförslag samt ansvarig för pastoratets tjänster som erbjuds gravrättsinnehavare. Tjänsten omfattar klart avgränsade ansvarsområden som att driva projekt tillsammans med övriga medarbetare, som hållbarhetsarbete inom begravningsverksamheten och stort inom pastoratet. Landskapsingenjören är också aktiv tillsammans med kyrkogårdschefen i budgetarbetet.
Kvalifikationer:
- Landskapsingenjör/Trädgårdstekniker
- Erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet av drift och underhåll
- Kunskaper om begravningsverksamhet och kulturminnesvård är meriterande
- Erfarenhet av beredande till myndighetsbeslut är meriterande
- Vana att jobba i administrativa system samt digitala kartsystem
- B-körkort
Som person är du positiv, engagerad, lyhörd, noggrann och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga men trivs också med att arbeta självständigt, är analytiskt lagd med en förmåga att se hur de detaljerna hänger samman och bildar en helhet. Du har förmåga till god planering både i det dagliga underhållet och till det långsiktiga arbetet. Bra om du också är pedagogisk lagd och har en förmåga att utrycka dig fackmässigt, muntligt och i skrift med myndigheter m.m. då dialog sker kontinuerligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Om du vill vara med att sätta avtryck i Haninge pastorats ambition att utveckla en modern, hållbar och smart begravningsverksamhet, så tveka inte att söka denna tjänst.
Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid 40 tim./vecka. Provtjänstgöring i 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde: enligt överenskommelse. Visa mindre

Finskspråkig komminister till Haninge pastorat

Ansök    Dec 20    Haninge Pastorat    Komminister
Vi söker finskspråkig komminister till Svenska kyrkan i Haninge Var med och utveckla den finskspråkiga verksamheten i Haninge. Haninge kommun är ett finskt förvaltningsområde och därför är det viktigt för oss som pastorat att kunna bistå med finskspråkiga gudstjänster, kyrkliga handlingar och själavård. Du kommer att få arbeta med människor i alla åldrar i ett pastorat där stad och skärgård möts. Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i män... Visa mer
Vi söker finskspråkig komminister till Svenska kyrkan i Haninge
Var med och utveckla den finskspråkiga verksamheten i Haninge. Haninge kommun är ett finskt förvaltningsområde och därför är det viktigt för oss som pastorat att kunna bistå med finskspråkiga gudstjänster, kyrkliga handlingar och själavård. Du kommer att få arbeta med människor i alla åldrar i ett pastorat där stad och skärgård möts.
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som finskspråkig präst arbetar du över hela pastoratet och en viktig uppgift blir att utveckla den finskspråkiga verksamheten i hela pastoratet. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar och själavård.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera.
Kvalifikationer för rollen
Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan eller i Evangelisk-Lutherska kyrkan i Finland. Du behärskar svenska och finska flytande i både tal och skrift.
Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas. Som arbetsgivare erbjuder vi även friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerande luncher. Vi arbetar med årsarbetstid med syfte att finna en god balans mellan arbetsliv- och privatliv.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enl. ök. Provanställning kan komma att tillämpas. Vid ev tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Till din ansökan:? Bifoga personligt brev, CV och prästbrev. intervjuer kommer att hållas löpande.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Café- och husvärd till Diakonins hus i Jordbro

Ansök    Nov 18    Haninge Pastorat    Husmor
Haninge pastorat Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Haninge pastorats diakoni arbet... Visa mer
Haninge pastorat
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge pastorats diakoni arbetar behovsstyrt med flera frågor. En är skapandet av Diakonins hus där vi arbetar aktivt med att kunna möta olika behov som finns hos våra medmänniskor.
Genom enkla handlingar är vi stolta över att stödja människor i svåra situationer.
Vi söker dig som vill arbeta i en roll som café- och husvärdsansvarig med främsta placering i Diakonins hus i Jordbro där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för våra gäster och pastoratets besökare. Jordbro kyrka genomgår en renovering med uppfräschning av cafélokal och ett nytt produktionskök byggs, vill du vara med och forma detta projekt?
Om rollen
Tjänsten ingår i arbetslaget för Diakoni som idag består av 15 personer.
I din roll bidrar du till Diakonins hus trivsel och en välkomnande atmosfär i verksamheten samt bidrar i kommunikationen med gästerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för den dagliga driften. Med det menas bland annat att du ansvarar för att vårt caféutbud håller en jämn och hög kvalitet samt att den är i säsong. Du ansvarar för att en god kökshygien upprätthålls och att daglig städning av lokalerna följer samma linje. På plats ansvarar du för planering och beredning, du samarbetar och har stöttning av vår köksmästare (placerad på vårt daghärbärge Kryckan). Tanken är att Jordbro café och Vallakyrkan Kryckan skall ha utbyte med gemensamma inköp och delning av produktion där åtgång och/eller behov uppstår, dvs vi stöttar varandra. Du är även en del av diakoniteamet och bidrar i hela diakoniarbetslagets arbete.
Personliga egenskaper
Du är samarbetsvillig och inte rädd för att ta i där det behövs. Som person är du trygg, stabil, varm och inkluderande samt ser möjligheter snarare än svårigheter. Du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.
Kvalifikationer för rollen
Vi ser att du har erfarenhet av caféverksamhet och lättare matlagning samt bakning. Du bör ha en tydlig ansvarskänsla för att minska matsvinn och hålla god ekonomi, allt i hållbarhets tänket. Att möta medmänniskor i olika livssituationer med ett empatiskt förhållningssätt är för dig självklart och du skapar en välkomnande miljö för våra gäster. Du har viss erfarenhet i att arbetsleda. Du talar och skriver svenska obehindrat, meriterande är om du talar ytterligare något språk förutom engelska. Du har god datorvana och har gymnasiekompetens eller motsvarande.
Vi erbjuder
Här erbjuds du ett starkt meningsfullt arbete i en lärande miljö där du får möjlighet att påverka. I ett arbete som ibland är svårt stöttar vi varandra men skrattet ligger också nära.
Upplysningar om tjänsten: Camilla Persson, Chef Diakoni 08-555 670 79. Tjänsten är en särskild visstidsanställning på ett år 100%, med eventuellt möjlighet till förlängning. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 månader tillämpas. Intervjuer kommer ske löpande.
Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Medarbetare till daghärbärget Kryckan och Diakonins hus i Jordbro

Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Kryckan är pastoratets daghärbärge där vi tar emot ... Visa mer
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Kryckan är pastoratets daghärbärge där vi tar emot besökare som lever bland annat i hemlöshet, missbruk och med psykisk ohälsa. Vi svarar på de basala behoven av mat, kläder, dusch, sovplats och gemenskap.
Diakonins hus ligger i Jordbro. Vi är på gång att öppna upp en verksamhet i nytt format med bland annat ett diakonalt café.
Vi är ett diakoniarbetslag på 15 personer. Vårt övergripande mål är att förbättra människors livskvalité för de som vistas i Haninge pastorat.
Vi är nu i behov av att rekrytera en ny medarbetare som dels kommer att vara på Kryckan och dels i Diakonins hus. Är det Du?
Om rollen
Tjänsten ingår i arbetslaget för Diakoni som idag består av 15 personer.
Din roll är delad mellan daghärbärget Kryckan och Diakonins hus, men du bidrar även i hela diakoniarbetslagets arbete.
Arbetsuppgifterna på Kryckan består främst i att möta gästernas basala behov genom att erbjuda mat, klädbyte och möjlighet att sköta sin personliga hygien. Du kommer att arbeta med tvätt, daglig städning, klädsortering, matlagning och andra praktiska göromål.
I Diakonins hus kommer du arbeta tillsammans med café- och husvärden för att driva det diakonala caféet. Det innebär bland annat kökstjänst i form av bakning, lättare matlagning, diskhantering men även möte av gäster.
Du medverkar till god stämning i verksamheterna och bidrar i kommunikationen med gästerna.
Genom enkla handlingar är vi stolta över att stödja människor i svåra situationer.
Personliga egenskaper
Du är samarbetsvillig, inte rädd att ta i där det behövs och ser möjligheter snarare än svårigheter. Som person är du trygg, stabil och respekterar våra gäster. Du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.
Kvalifikationer för rollen
Du är van att möta medmänniskor i olika livssituationer med ett empatiskt förhållningssätt. Du talar och skriver svenska obehindrat och meriterande är om du talar ytterligare något språk förutom engelska. Du har god datorvana och har gymnasiekompetens eller motsvarande. Meriterande är om du har erfarenhet av caféverksamhet. Vi ser gärna att du har körkort.
Vi erbjuder
Här erbjuds du ett starkt meningsfullt arbete i en lärande miljö där vi alla bidrar och har något att lära. I ett arbete som ibland är svårt stöttar vi varandra.
Upplysningar om tjänsten: Camilla Persson, Chef diakoni 08-555 670 79. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 månader tillämpas.
Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker måndag 12 december 2022 mellan kl.13-16 i S:t Eskils kyrka, Handen.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong 2023 till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ans... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2023.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
OM TJÄNSTEN
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel och begravningsverksamhet till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering, gravvisning med mera.
Säsongen är mellan början av april till slutet av oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 16:00 måndag till fredag.
KVALIFIKATIONER
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
OM OSS
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans
ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2023-01-31. Intervjuer sker löpande.
Provanställning kan tillämpas.
Vi tillämpar utdrag från belastningsregistret
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Lokalvårdare till Haninge Pastorat

Lokalvårdare på 50% till Haninge pastorat Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Nu... Visa mer
Lokalvårdare på 50% till Haninge pastorat
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Nu söker vi en lokalvårdare på 50 % till vår operativa verksamhet.
Om rollen
Det här är en unik chans för dig som vill vara med och bygga en serviceinriktad lokalvård ihop med dina kollegor och arbetsledare. Som lokalvårdare hos oss kommer du att vara en av fyra personer som ser till att städningen är av hög kvalité i våra kyrkor och arbetsplatser. Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter inom lokalvård där städinstruktioner finns framtagna. Du arbetar systematiskt för att hålla en god städ-kultur utifrån ett schema.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att se vad som behöver göras samt kan hugga i när det behövs. Som person är du ansvarstagande, servicevillig och flexibel. Du trivs med självständigt arbete med egna ansvarsområden och uppskattar teamkänslan i ett arbetslag som hjälps åt.
Kvalifikationer för rollen
Du som söker ska ha B-körkort då du ska kunna rotera enligt schema mellan våra kyrkor och byggnader i pastoratet. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i likande roll.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Upplysningar om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% men provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt ök.
Vi vill ha din ansökan i form av ett CV och ett Personligt brev där du motiverar varför du är rätt person för tjänsten senast den 1 november. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Haninge Pastorat

Vi söker KYRKOGÅRDSARBETARE med utbildning inom trädgårdsskötsel Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Verksamheten växer och därför söker vi nu en kyrkogårdsarbetare som har trädgårdsutbildning med tillträde så snart som möjligt. Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet... Visa mer
Vi söker KYRKOGÅRDSARBETARE med utbildning inom trädgårdsskötsel
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Verksamheten växer och därför söker vi nu en kyrkogårdsarbetare som har trädgårdsutbildning med tillträde så snart som möjligt.
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som kyrkogårdsarbetare ingår du i begravningsverksamheten och rapporterar till arbetsledare. Rollen innebär b.la underhåll och skötsel av grönytor, gräsklippning, häckklippning, beskäring, utplantering/vattning av blommor och andra växter, skötsel av grusgångar och snöberedskap. Du kommer även att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
Du ska inneha körkort B och vana av att köra maskiner.
Du skall ha minst 1 årig yrkesutbildning inom trädgård.
Du har växtkunskap och erfarenhet av växthantering
Du skall ha erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till bisättningsgruppen i Haninge Pastorat

Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framt... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge som tillsammans blir Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö och Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
Om rollen
Som kyrkogårdsarbetare ingår du i begravningsverksamheten och rapporterar till arbetsledare. Rollen innebär b.la visning av gravplatser, gravgrävning, medverka vid gravsättningar samt medverka vid begravningsceremonier. Du kommer även att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt, förståelse och öppenhet.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
· Du ska inneha körkort B och vana av att köra maskiner.
· Du skall ha minst 2 årig gymnasieutbildning
· Du har maskinkunskap
· Du skall ha minst 3 års erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet. Visa mindre

Lokalvårdare till Haninge Pastorat

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Nu söker vi en lokalvårdare på 100 % till vår... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Nu söker vi en lokalvårdare på 100 % till vår operativa verksamhet.
Om rollen
Det här är en unik chans för dig som vill vara med och bygga en serviceinriktad lokalvård ihop med dina kollegor och arbetsledare. Som lokalvårdare hos oss kommer du att vara en av fyra personer som ser till att städningen är av hög kvalité i våra kyrkor och arbetsplatser. Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter inom lokalvård där städinstruktioner finns framtagna. Du arbetar systematiskt för att hålla en god städ-kultur utifrån ett schema.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att se vad som behöver göras samt kan hugga i när det behövs. Som person är du ansvarstagande, servicevillig och flexibel. Du trivs med självständigt arbete med egna ansvarsområden och uppskattar teamkänslan i ett arbetslag som hjälps åt.

Kvalifikationer för rollen
Du som söker ska ha B-körkort då du ska kunna rotera enligt schema mellan våra kyrkor och byggnader i pastoratet. Du har fem års dokumenterad erfarenhet av arbete i likande roll och god materialkännedom. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Upplysningar om tjänsten: Henrik Baudou Fjelkman, verksamhetschef, tfn: 08-500 658 87, Stig Johansson, arbetsledare, tfn: 08-555 670 89. Tjänsten är en tillsvidareanställning men provanställning tillämpas. Tillträde enligt ök.
Vi vill ha din ansökan i form av ett CV och ett Personligt brev där du motiverar varför du är rätt person för tjänsten senast den 22e augusti. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.

Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare med utbildning inom trädgård

Vi söker KYRKOGÅRDSARBETARE med utbildning inom trädgårdsskötsel Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Verksamheten växer och därför söker vi nu en kyrkogårdsarbetare som har trädgårdsutbildning med tillträde så snart som möjligt. Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänskl... Visa mer
Vi söker KYRKOGÅRDSARBETARE med utbildning inom trädgårdsskötsel

Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Verksamheten växer och därför söker vi nu en kyrkogårdsarbetare som har trädgårdsutbildning med tillträde så snart som möjligt.

Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.

Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.

Om rollen
Som kyrkogårdsarbetare ingår du i begravningsverksamheten och rapporterar till kyrkogårdschefen. Rollen innebär b.la underhåll och skötsel av grönytor, gräsklippning, häckklippning, beskäring, utplantering/vattning av blommor och andra växter, skötsel av grusgångar och snöberedskap. Du kommer även att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten.

Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse.
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.

Kvalifikationer för rollen
Du ska inneha körkort B och vana av att köra maskiner.
Du skall ha 2 årig yrkesutbildning inom trädgård.
Du har växtkunskap och erfarenhet av växthantering samt
minst 1 års erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet.

Upplysningar om tjänsten: Camilla Rasmussen, t.f Kyrkogårdschef 08-500 658 54
Tjänsten är en tillsvidareanställning motsvarande 100%. Tillträde enl. ök.
Provanställning 6 mån. kan tillämpas.
Vi tillämpar utdrag från belastningsregistret vid en eventuell anställning.
Intervjuer sker löpande.

Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Fastighetstekniker till Haninge pastorat

Haninge pastorat Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Fastighetsbeståndet består av 4... Visa mer
Haninge pastorat
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Fastighetsbeståndet består av 46 byggnader och 27 markobjekt
Haninge pastorat söker nu en engagerad drift-/ fastighetstekniker då nuvarande fastighetstekniker skall gå i pension.
Om rollen
Du ingår i fastighetsavdelningen som i dagsläge består av 4 personer och rapporterar till fastighetschef. Rollen innebär att du tillsammans med dina kollegor på fastighetsavdelning kommer ha ansvar för att säkerställa effektiv drift av pastoratets fastigheter.
Arbetsuppgifter:
Arbetsleda dagligt arbete för fastighetstekniker
Utföra såväl planerade som mer akuta underhålls- och servicearbeten
Säkerställa säker tillgång av värme, vatten, avlopp och kyla
Systematiska ronderingar inom ansvarsområde och uppdateringar i internt fastighetssystem
Anläggningsskötare för brandlarm
Ansvar för nycklar och larm
Bidra till att sänka driftkostnader och energiförbrukning genom att ständigt optimera processerna och öka driftsäkerheten
Bidra vid underhålls-och investeringsplanering
Enklare felsökning och problemlösning
Ansvar för mindre projekt
Säkerställa att aktuella myndighetskrav uppfylls
Fakturahantering inom ansvarsområdet


Personliga egenskaper
Du är en driven och lösningsfokuserad person med god samarbets-och socialförmåga. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp.
Kvalifikationer för rollen
Vi söker dig som har:
Utbildning och erfarenhet inom driftteknik/ teknisk fastighetsförvaltning alternativt minst 5 års dokumenterad erfarenhet från drift och underhåll av fastigheter
B körkort
Flytande svenska i tal och skrift
God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator, surfplatta och Microsoft Officepaket


Vi ser det som meriterande att ha:
Erfarenhet av kulturbyggnader (drift och underhåll)
Erfarenhet av VVS, el och felsökning samt behörigheter inom elinstallation och VVS.


Upplysningar om tjänsten: . Provanställning 6 mån. kan tillämpas.
I din ansökan vill vi ha CV och personligt brev Intervjuer kommer ske löpande. Vid ev. anställning kommer bakgrundskontroll att genomföras samt utdrag ur polisens belastningsregister.

Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Haninge kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2022. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, me... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen i Haninge pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 16 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2022.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar.
OM TJÄNSTEN
Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra gröna begravnings – och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är vitt spridda i Haninge. Vi utgår från Västerhaninge och åker därifrån till alla delar av Haninge. Pastoratets geografiska område är lika stort som Haninge kommun. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel, plantering med mera.
Säsongen är mellan början av april till slutet av oktober. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 till 16:00 måndag till fredag.
KVALIFIKATIONSKRAV
- Grundläggande gymnasial trädgårdsutbildning eller annan likvärdig utbildning
- Vana vid trädgårdsmaskiner/redskap
- Erfarenhet från kyrkogårds- eller grönytearbete är meriterande
- God samarbetsförmåga
- Vara serviceinriktad
- Lägst B-körkort
OM OSS
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt, dock senast innan sista ansökningsdag som är den 2022-05-13.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning. Tillträde efter överenskommelse. Visa mindre

Vikarierande komminister

Ansök    Jun 2    Haninge Pastorat    Komminister
Haninge pastorat söker vikarierande komminister till Svenska kyrkan i Haninge Vi söker just Dig som främst vill arbeta med gudstjänster och kyrkliga handlingar i ett pastorat där stad och skärgård möts. Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastora... Visa mer
Haninge pastorat söker vikarierande komminister till Svenska kyrkan i Haninge

Vi söker just Dig som främst vill arbeta med gudstjänster och kyrkliga handlingar i ett pastorat där stad och skärgård möts.

Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.

Om rollen
Din tjänst är förlagd till Västerhaninge-Muskö församling, men du kan också komma att få arbeta enstaka tillfällen i pastoratets skärgårdsförsamling Dalarö-Ornö-Utö. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster i olika former, samt kyrkliga handlingar och själavård. Det är viktigt att du har en bredd och tycker om att möta både barn och vuxna i gudstjänstens sammanhang.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du tycker om att arbeta kreativt och är en reflekterande präst och teolog. Du utstrålar värme, innerlighet och närvaro i ditt möte med människor och du tycker om utmaningen att predika och utforma gudstjänster med såväl barn som vuxna.
Kvalifikationer för rollen
Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan
Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.
Upplysningar om tjänsten: Katarina In De Betou, Områdespräst/chef område Väst, 08-500 670 37. Tjänsten är ett 6 månaders vikariat på 100% med möjlighet till förlängning. Tillträde enl. ök.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. Bifoga personligt brev, CV och prästbrev. Vi vill ha din ansökan senast den 2022-06-21. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande fram till ansökningsdatumet.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Komminister till Haninge Pastorat

Ansök    Maj 20    Haninge Pastorat    Komminister
Vi söker Präst till Svenska kyrkan i Haninge Vi söker just Dig som vill arbeta med unga människor och vara med i uppbyggnaden av konfirmandarbetet i ett pastorat där stad och skärgård möts. Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 20... Visa mer
Vi söker Präst till Svenska kyrkan i Haninge
Vi söker just Dig som vill arbeta med unga människor och vara med i uppbyggnaden av konfirmandarbetet i ett pastorat där stad och skärgård möts.
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som präst arbetar du över hela pastoratet. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, själavård men också konfirmander och ungdomar. Därför är det viktigt att har en bredd och kan tänka dig att satsa din energi på unga människor såväl som själavård och gudstjänster.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du ska tycka att konfirmander och ungdomar är viktiga och har sin givna plats i kyrka och församling. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera.
Kvalifikationer för rollen
Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan samt erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar i någon form.
Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.
Upplysningar om tjänsten: Tillträde enl. ök. Vi vill ha din ansökan senast den 2022-06-21. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande fram till ansökningsdatumet.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Stora satsningar för barn och ungdomar inom pastoratet har möjliggjorts av de förtroendevalda inför 2022.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Diakon

Ansök    Sep 17    Haninge Pastorat    Diakon
Diakon Haninge pastorat arbetar behovsstyrt med flera frågor just nu. En av våra större satsningar är skapandet av Diakonins Hus, ett centrum där vi samlar diakoni under ett och samma tak just för att kunna möta de olika behov som finns i samhället. Därför söker vi dig som är Diakon och vill bidra i arbetet med att möta olika behov. Om rollen Tjänsten ingår i arbetslaget för Diakoni som består av 15 personer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att va... Visa mer
Diakon
Haninge pastorat arbetar behovsstyrt med flera frågor just nu. En av våra större satsningar är skapandet av Diakonins Hus, ett centrum där vi samlar diakoni under ett och samma tak just för att kunna möta de olika behov som finns i samhället.
Därför söker vi dig som är Diakon och vill bidra i arbetet med att möta olika behov.
Om rollen
Tjänsten ingår i arbetslaget för Diakoni som består av 15 personer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att vara kontaktdiakon till Vendelsö och Diakon för pastoratet. Som kontaktdiakon lyssnar du in vilka behov som finns samtidigt som du är stödjande till övriga pastoratet. I din roll kommer du att arbeta med flera åldersgrupper, ha själavårdande samtal, grupper samt bidra med diakonalt stöd på Kryckan som är vårt daghärbärge. Förutom ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer du även att ingå i det dagliga diakonala utvecklingsarbetet tillsammans med övriga kollegor där ni arbetar i projektform utifrån de olika behov som finns.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en stark lust att bidra och vara med i utvecklingen av ett diakonalt center, Diakonins hus. Eftersom vi är under uppbyggnad i vårt nya arbetssätt så ska du ha lätt för att finna dig i nya situationer och tycka om att utveckla nya funktioner och verksamhetsformer. Du ska vara en socialt stabil person som kan sätta gränser samtidigt som du har en vänlighet i ditt sätt att vara. Personlig lämplighet kommer att värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.
Kvalifikationer för rollen
Vi söker dig som är diakonvigd. Meriterande är om du har erfarenhet inom yrket, gärna ha jobbat med ungdomar. Du behärskar svenska i tal och skrift och du arbetar obehindrat i Officepaketet, Teams och Outlook.
Vi erbjuder
Ett spännande arbete i en verksamhet som är under uppbyggnad där du får stor möjlighet att påverka arbetssätt och samverkansformer. Du kommer att ingå i ett kompetensstarkt team där du har kvalificerade kollegor med hög professionalitet.
Upplysningar om tjänsten: Camilla Persson, Chef Diakoni 08-555 670 79. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-09-30. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Haninge pastorat
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Arbetsledare till begravning och bisättning

Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begra... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar ca 10 000 gravar. Inom pastoratet finns det också begravningskapell.
Beskrivning
Begravning- och bisättningsgruppen utgör en arbetsgrupp inom kyrkogårdsförvaltningen och leds av en kyrkogårdschef. Till begravning- och bisättningsgruppen söker vi nu en arbetsledare som även ska tjänstgöra som kapellvärd, samt samordna arbetsledning och planering tillsammans med pastoratets kyrkogårdsingenjör. Kyrkogårdsingenjören ansvarar för grönytegruppen.
Om rollen
o Som arbetsledare inom gruppen rapporterar du till kyrkogårdschefen.
o Du planerar och leder det dagliga arbetet inom begravning- och bisättningsgruppen som består av ca 4 anställda. En viktig del i arbetet är att ha kontakt med anhöriga, begravningsbyråer och officianter.
o Du representerar enheten vid externa möten och branschträffar.
o Du medverkar vid medarbetarsamtal och deltar vid skyddsronder.
o I din roll som kapellvärd tjänstgör du även vid begravningsceremonier, gravvisningar och urngravsättningar.
o Begravning- och bisättningsgruppen ombesörjer all gravgrävning i pastoratet, utför nödvändiga transporter för verksamheten samt ansvarar för gravstenssäkerhet och ser till att sjunkna gravar blir iordningställda. Vid arbetstoppar samarbetar arbetslaget med annat arbetslag inom förvaltningen.
o Att inventera och medverka vid renovering av s.k. kulturgravar
o Du medverkar till att utveckla alla våra typer av gravskick inom pastoratet
Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom begravningsverksamheten. Inom den sektorn bör du dessutom ha haft erfarenhet av visst personal- och planeringsansvar.
I våra verksamheter krävs goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt samt god datorvana.
Meriterande att du har erfarenhet av markarbeten samt erfarenhet av grönytearbete
Meriterande med grävmaskin/lastmaskin behörighet.
Körkort B är ett krav.
Villkor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Som person är du noggrann, självständig, strukturerad och lyhörd med empatisk förmåga.
Du ska ha god förmåga att samarbeta med olika personer inom olika typer av verksamhetsområden. För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ och ansvarstagande med högt kvalitetsmedvetande.
OM OSS
Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi har nyligen inlett ett miljöcertifieringsarbete för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans.
Ansvar och respekt är en del av vår värdegrund och leder oss i de etiska frågor som är en viktig del av vårt arbete.
Information
Tillsvidareanställning 100%, provanställning kan komma att tillämpas.
Start: Enligt överenskommelse
Skicka ditt CV, personligt brev samt löneanspråk till [email protected].
Sista ansökningsdag: 2022-05-11. Visa mindre

Digital kommunikatör

Digital kommunikatör Vi söker en digitalt driven kommunikatör med kunskap om filmproduktion och ett skarpt öga för både text och bild. Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Väste... Visa mer
Digital kommunikatör
Vi söker en digitalt driven kommunikatör med kunskap om filmproduktion och ett skarpt öga för både text och bild.
Haninge pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla de som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar; Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Digital kommunikatör
En viktig del av din roll kommer bli att producera film, från ax till limpa. I samarbete med dina kommunikatörskollegor planerar du filmprojekt, och har sedan det övergripande ansvaret för genomförandet av produktionen. Alltifrån att kontakta personer som ska filmas till att filma, klippa och publicera den färdiga filmen i våra kanaler.
Du kommer att arbeta med pastoratets kommunikation genom att analysera kommunikationsbehov och ta initiativ till lämpliga insatser för olika kanaler och målgrupper. Du kommer att formulera budskap och genomföra aktiviteter samt följa upp och utvärdera. I arbetsuppgifterna ingår också redaktionellt arbete i pastoratets externa och interna kanaler, grafisk produktion i både tryckta och digitala kanaler samt att vid behov stötta kollegor i kommunikationsfrågor.
Arbetet utförs i nära samarbete med dina kommunikatörskollegor. Du kommer också ha mycket samarbete med andra yrkesroller i pastoratet samt kontakt med externa leverantörer.

Vi söker dig som
· har en adekvat utbildning och stor erfarenhet av liknande uppgifter.
· har ett utpräglat estetiskt sinne och är noggrann i allt du gör.
· är mycket skicklig inom områdena film, sociala medier, grafisk form och webbpublicering.
· uttrycker dig väl i tal och skrift och ser varje möjlighet att redigera texter efter olika format, kanaler och målgrupper som en stimulerande utmaning.
· arbetar obehindrat i Adobe InDesign, Photoshop och Premiere Pro.
· har god kunskap om, och är ständigt nyfiken på nya tekniska hjälpmedel inom kommunikation.
· är nyfiken, kreativ och bra på att samarbeta.
· har ett strukturerat och effektivt arbetssätt och kan prioritera bland arbetsuppgifter.
· delar Svenska kyrkans värderingar.

Det är meriterande om du
· har god kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer
· har erfarenhet av medlemskommunikation och medlemsvård
· har vana att arbeta i Microsoft 365 med flera av dess olika verktyg

Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet och en meningsfull och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor. Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång. Om du är en god kommunikatör med digitalt sinne och skarpt öga för både text och bild – då är detta en perfekt roll för dig!

Om tjänsten
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett föräldravikariat på initialt åtta månader, med möjlighet till förlängning. Placering är centralt i Handen, med goda kollektiva transporter. Tillträde snarast möjligt.
Vid frågor, kontakta: Joakim Löfgren, chef kommunikation. Tel 08-555 670 40. E-post: [email protected].
Skicka din ansökan till: [email protected] i form av ett personligt brev och ett CV. Skriv ”Digital kommunikatör” i ämnesraden. Bifoga gärna exempel på relevanta arbeten du gjort. Vi vill ha din ansökan senast 10 april. Ev anställning kan ske tidigare, intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kökschef till Kryckan

Ansök    Sep 17    Haninge Pastorat    Kökschef
Kökschef till Kryckan Kryckan tar emot besökare som lever i till exempel hemlöshet, missbruk och med psykisk ohälsa. Vi svarar på de basala behoven av mat, kläder, dusch, sovplats och gemenskap. Vi är fyra anställda och ett antal ideella medarbetare och är nu i behov av att rekrytera en Kökschef. Är det Du? Vi söker dig som vill arbeta i en roll som Kökschef med placering på Kryckan där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för våra gäster och p... Visa mer
Kökschef till Kryckan
Kryckan tar emot besökare som lever i till exempel hemlöshet, missbruk och med psykisk ohälsa. Vi svarar på de basala behoven av mat, kläder, dusch, sovplats och gemenskap.
Vi är fyra anställda och ett antal ideella medarbetare och är nu i behov av att rekrytera en Kökschef. Är det Du?
Vi söker dig som vill arbeta i en roll som Kökschef med placering på Kryckan där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för våra gäster och pastoratets besökare.
Kryckan ingår i ett större sammanhang där ca 15 medarbetare dagligen bidrar till ett bättre samhälle i Haninge. Din roll är i huvudsak förlagd på Kryckan men du bidrar även i hela diakoniarbetslagets arbete.
Om rollen
Dina arbetsuppgifter är i första hand att ansvara för den dagliga driften. Med det menas att du ansvarar för att vår mat håller en jämn och hög kvalitet och att den är i säsong. Du lagar maten till våra gäster på Kryckan samt eventuellt till det som ska levereras till våra olika kyrkor. Du planerar inköp, gör rutiner, utvecklar utbud och menyer samt ser till att göra kalkyler och hålla budget. Du medverkar till god stämning i verksamheten och bidrar i kommunikationen med gästerna.
Genom enkla handlingar är vi stolta över att stödja människor i svåra situationer.
Personliga egenskaper
Du är en samarbetsvillig person som inte är rädd att ta i där det behövs. Du är trygg och stabil som person och respekterar gästerna. Du ser möjligheter snarare än svårigheter och delar Svenska kyrkans värderingar.
Kvalifikationer för rollen
Du har erfarenhet från livsmedlesbranchen som kock eller kallskänka och du har en kvalificerad utbildning inom det. Du talar och skriver svenska obehindrat, meriterande är om du talar ytterligare något språk förutom engelska samt har viss vana av våra gästers problematik. Du har god datorvana och har gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi ser gärna att du har körkort.
Vi erbjuder
Här erbjuds du ett starkt meningsfullt arbete i en lärande miljö där du får möjlighet att påverka. I ett arbete som ibland är svårt stöttar vi varandra men skrattet ligger också nära.
Upplysningar om tjänsten: Camilla Persson, Chef Diakoni 08-555 670 79. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år 100%, med eventuellt möjlighet till förlängning.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-09-30. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Haninge pastorat
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Diakon med inriktning ungas psykiska hälsa

Ansök    Sep 17    Haninge Pastorat    Diakon
Diakon/socionom som vill arbeta med barn och ungas psykiska hälsa Haninge pastorat arbetar behovsstyrt med flera frågor just nu. En av våra större satsningar är skapandet av Diakonins Hus, ett centrum där vi samlar diakoni under ett och samma tak just för att kunna möta de olika behov som finns i samhället. Därför söker vi dig som vill utveckla ett nytt arbetsfält med barn och ungas psykiska hälsa i fokus. Du är diakon eller socionom och har kvalificer... Visa mer
Diakon/socionom som vill arbeta med barn och ungas psykiska hälsa
Haninge pastorat arbetar behovsstyrt med flera frågor just nu. En av våra större satsningar är skapandet av Diakonins Hus, ett centrum där vi samlar diakoni under ett och samma tak just för att kunna möta de olika behov som finns i samhället.
Därför söker vi dig som vill utveckla ett nytt arbetsfält med barn och ungas psykiska hälsa i fokus. Du är diakon eller socionom och har kvalificerad erfarenhet när det gäller barns och ungas psykiska hälsa.
Om rollen
Tjänsten ingår i arbetslaget för Diakoni som består av 15 personer. Ditt ansvarsområde är att vidareutveckla pastoratets verksamhet gällande barn och ungas psykiska hälsa vilket med fördel sker i nära samarbete med diakoniteamet men även andra intressenter såsom kommunen och andra aktörer inom regionen. Du kommer att ansvara för omvärldsbevakningen inom området samt driva projekt. Förutom ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer du även att ingå i det dagliga diakonala utvecklingsarbetet tillsammans med övriga kollegor där ni arbetar i projektform utifrån de olika behov som finns.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en stark lust att arbeta med barn och unga i breda samverkansformer. Eftersom vi är under uppbyggnad i vårt nya arbetssätt så ska du ha lätt för att finna dig i nya situationer och tycka om att utveckla nya funktioner och verksamhetsformer. Du ska vara en socialt stabil person som kan sätta gränser samtidigt som du har en vänlighet i ditt sätt att vara. Personlig lämplighet kommer att värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.
Kvalifikationer för rollen
Vi söker dig diakon eller socionom som har kvalificerad erfarenhet när det gäller barn och ungas psykiska hälsa. Erfarenhet av att leda projekt och göra omvärldsanalys. God datavana inom Office och Outlook.
Vårt erbjudande
Ett spännande arbete i en ny roll där du får stor möjlighet att påverka arbetssätt och samverkansformer. Vi är i ett tidigt skede och längtar efter att komma igång!
Du kommer att ingå i ett kompetensstarkt team där du har kvalificerade kollegor med hög professionalitet.
Upplysningar om tjänsten: Camilla Persson, Chef Diakoni 08-555 670 79. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en omfattning, 100%.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev där du motiverar varför du söker tjänsten och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-09-26. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Haninge pastorat
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Präst

Ansök    Aug 27    Haninge Pastorat    Komminister
Präst Vi söker dig som vill arbeta med unga människor och vara med i uppbyggnaden av konfirmandarbetet i ett pastorat där stad och skärgård möts. Ett levande pastorat som ständigt växer och nu behöver vi just Dig! Om Svenska kyrkan i Haninge Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framt... Visa mer
Präst
Vi söker dig som vill arbeta med unga människor och vara med i uppbyggnaden av konfirmandarbetet i ett pastorat där stad och skärgård möts. Ett levande pastorat som ständigt växer och nu behöver vi just Dig!
Om Svenska kyrkan i Haninge
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som präst arbetar du över hela pastoratet men har din utgångspunkt i Vendelsö. I tjänsten ingår sedvanliga prästuppgifter såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, själavård men också konfirmander och ungdomar. Därför är det viktigt att du har en bredd och kan tänka dig att satsa din energi på unga människor såväl som på själavård och gudstjänster.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är social, ansvarstagande, självgående, flexibel och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du ska tycka att konfirmander och ungdomar är viktiga och har sin givna plats i kyrka och församling. Du har vilja och driv till utveckling av verksamheten samtidigt som du har lätt för att inspirera och motivera.
Kvalifikationer för rollen
Du ska vara prästvigd i Svenska kyrkan samt ha erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar i någon form.
Vårt erbjudande
En god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder självklart en marknadsmässig lön och utvecklande arbetsuppgifter där du har möjlighet att utvecklas.
Upplysningar om tjänsten: Yvonne Iversen, Områdespräst/chef område Öst, 08-500 670 19. Tjänsten är på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning på sex månader kan tillämpas.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. Bifoga personligt brev, CV och prästbrev. Vi vill ha din ansökan senast den 19 september. Vid eventuell anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande fram till ansökningsdatumet.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-partner sökes

Vi söker dig som vill arbeta i en bred och varierande roll inom HR! Här erbjuds du möjligheten att få utveckla och utvecklas inom HR områdets alla delar. Vi tror att du är i början av din karriär och att du har en administrativ ådra i kombination med nyfikenhet att lära dig nya områden såväl som drivet att ta dig an olika uppgifter. Du erbjuds att arbeta med trevliga kollegor i en samhällsviktig verksamhet där du gör skillnad för människors vardag. Välkomm... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i en bred och varierande roll inom HR! Här erbjuds du möjligheten att få utveckla och utvecklas inom HR områdets alla delar. Vi tror att du är i början av din karriär och att du har en administrativ ådra i kombination med nyfikenhet att lära dig nya områden såväl som drivet att ta dig an olika uppgifter.
Du erbjuds att arbeta med trevliga kollegor i en samhällsviktig verksamhet där du gör skillnad för människors vardag. Välkommen med din ansökan!
Om Svenska kyrkan i Haninge
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som HR-partner rapporterar du till den administrativa chefen med pastoratet som arbetsfält, där ca 100 medarbetare arbetar. Dina huvudsakliga ansvarsområden är att förvalta och utveckla HR området samt agera HR stöd till ca 10 ledare inom pastoratet. Rollen är i stor mening en funktion där du i kontakten med ledare tar in behov och löser dem tillsammans med ledaren samt på uppdrag tar dig an olika initiativ.
Exempel på arbetsuppgifter:
Deltagare och sekreterare i Skyddskommittén
Kallar fackliga parter vid förhandling, sekreterare vid MBL och förhandling
Kontakt med Företagshälsovården samt ledarnas stöd vid rehabilitering
Kontakt med Svenska kyrkan centralt och arbetsgivarorganisation
Tar fram nyckeltal, tar fram personalstatistik, uppdaterar personallistor
Rekryteringsadministration, anställningsadministration
Administrera ändringar av anställningsvillkor
Förvaltar och administrerar vårt digitala och fysiska personalarkiv
Uppdaterar policys, anvisningar, rutiner
Arbetsmiljöarbete, ingår i skyddsronder, planering mm
Administrativt stöd till ledare i tex kompensarbetetPersonliga egenskaper
Den här rollen passar dig som uppskattar administrativa uppgifter, är noggrann och tar fullt ansvar för att dokument och policys är uppdaterade. Du är även kommunikativ och bra på att bygga förtroendegivande relationer med människor runt om dig. Eftersom du får en stor inblick i pastoratet krävs det stor integritet och tillit.
Denna roll innebär även stora utvecklingsmöjligheter. Du får jobba med ett helhetsansvar och ett brett perspektiv inom HR. Vi tror att du är en person med driv och framåtanda samt kan jobba självständigt.
Du delar Svenska kyrkans värderingar. Har du dessutom kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer är det en merit.
Kvalifikationer för tjänsten
Du har en akademisk examen inom HR och har förmodligen arbetat i en roll som HR administratör eller HR generalist. Du har god vana av att arbeta i Officeprogrammet och är inte rädd för att jobba i olika IT-system.
Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet och en meningsfull och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor. Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat administrativt team där ni bidrar till varandras framgång. OM du är en HR-partner med intresse för bredden av HR frågorna och har driv och nyfikenhet för Svenska kyrkans organisation - Då är detta en perfekt roll för dig!
Om tjänsten
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten som HR-partner är en tillsvidareanställning omfattande 40 h/vecka samt en marknadsmässig månadslön. Placering centralt i Handen. Goda kollektiva transporter. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Upplysningar om tjänsten:
Upplysningar lämnas av Göran Eriksson, Administrativ chef, tfn 08-555 670 14 samt Tomas Karlsson, HR-partner, tfn 08-555 670 88.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected] I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-08-29. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Administratör Bokning

Ansök    Aug 27    Haninge Pastorat    Kursadministratör
Om Svenska kyrkan i Haninge Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Om rollen Som bo... Visa mer
Om Svenska kyrkan i Haninge
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Om rollen
Som bokningsadministratör ansvarar du för pastoratets bokningar för dop, vigsel, begravning och gravsättning samt pastoratsgemensamma lokaler. Bokningar sker via webb, mail och telefon. Vi strävar mot att utöka den digitala bokningsnärvaron via webben. Arbetsuppgifterna innebär administration av kyrkobokföring och den omfattande administration som krävs runt bokningsprocessen.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en skicklig administratör med stort engagemang, är lösningsfokuserad och lätt att samarbeta med. Du är även prestigelös, lojal och förtroendeingivande samt en god kommunikatör med förmågan att självständigt driva, planera och strukturera ditt arbete.
Kvalifikationer för rollen
Du är van att arbeta i verksamhetsstödjande system samt hantera Outlook, Officepaketet och Teams obehindrat. Du behärskar svenska i tal och skrift obehindrat och vi ser gärna att du är medlem i Svenska kyrkan. Det är meriterande om du är certifierad användare av K-bok och bokningssystemet Aveny, men ej ett krav.
Upplysningar om tjänsten: Henrik Baudou Fjelkman, chef för Bokning, Lokalvård och Vaktmästeri, 08-500 658 77. Tjänsten är på 100 % och är placerad i S:t Eskils kyrka. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected].
Vi vill ha din ansökan senast den 6 september. Vid eventuell anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande fram till ansökningsdatumet. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyrkvaktmästare

Ansök    Aug 27    Haninge Pastorat    Kyrkvaktmästare
Om Svenska kyrkan i Haninge Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Nu söker vi två ... Visa mer
Om Svenska kyrkan i Haninge
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Nu söker vi två vaktmästare till verksamheten Bokning, Lokalvård och Vaktmästeri. Båda tjänsterna är vikariat under ett års tid, en på 100 procent och en på 50 procent. Arbetsgruppen består av 16 medarbetare som stödjer och underlättar arbetet med pastoratets grundläggande uppgift.
Om rollen
Som vaktmästare hos oss kommer du att tjänstgöra vid kyrkliga handlingar som gudstjänster, dop, vigslar, begravningar och andra evenemang t.ex. konserter. Förutom att vara till hands för medlemmarna, besökare, anställda och förtroendevalda så är vaktmästaren även spindeln i nätet. Tjänsterna innefattar även sedvanliga vaktmästeriarbeten som kopiering, möblering, inköp, posthantering och transporter vilket kräver god fysik då tunga lyft kan förekomma. Tjänsterna innebär helgtjänstgöring varannan helg samt dag och viss kvällstjänstgöring enligt schema.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är händig och prestigelös och har förmågan att finna smarta lösningar på problem som uppstår samt kan hugga i när det behövs. Som person är du ansvarstagande, servicevillig och flexibel. Du trivs med självständigt arbete med egna ansvarsområden och uppskattar teamkänslan i ett arbetslag som hjälps åt när det behövs.
Kvalifikationer för rollen
Du som söker ska ha gymnasieutbildning och B-körkort. Du bör ha arbetat några år inom liknande roll och har intresse för att lösa problem och se möjligheter. Då rollen har administrativa inslag ser vi att du har god datorvana och kan arbeta obehindrat i Officepaketet och olika IT-system. Du behärskar svenska i tal och skrift, vi ser gärna att du är medlem i Svenska kyrkan.
Upplysningar om tjänsten: Henrik Baudou Fjelkman, chef för Bokning, Lokalvård och Vaktmästeri, 08-500 658 77. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected].
Vi vill ha din ansökan senast den 6 september. Vid eventuell anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande fram till ansökningsdatumet.
Välkommen med din ansökan!
Senast uppdaterad: 23 augusti 2021 Visa mindre

Församlingspedagog

Ansök    Jul 2    Haninge Pastorat    Församlingspedagog
Församlingspedagog Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Nu söker vi Pedagoger till... Visa mer
Församlingspedagog
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Nu söker vi Pedagoger till satsning på ungdom och konfirmand.
Var med om en resa där vi växer och utmanar Svenska kyrkans ungdom samt konfirmandarbete.
Haninge, pastoratet där dina idéer blir verklighet!
Om rollen
I din roll som Församlingspedagog kommer du att rapportera till chefen för Undervisning, och du kommer att vara en av våra pedagoger i ungdoms och konfirmationsverksamheten. Ditt huvudansvar är att ansvara för konfirmandgrupper och ungdomsgrupper där du med förankring i kyrkan och ett pedagogiskt kunnande kan möta människor och skapa förtroendefulla relationer.
Arbetsuppgifter:
Du är ansvarig pedagog för två ungdomsgrupper och två konfirmandgrupper
Du driver och skapar kontakt med skolor och föreningar i pastoratet
Du ingår som en resurs i arbetet med juniorer
Du driver konfirmand och ungdomsverksamheten framåt mot pastoratets mål i grupp och enskilt.Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett högt engagemang inom området där du kan arbeta självständigt under tydliga ramar. För att lyckas i rollen ska du vara social och positiv, ha lätt för att knyta kontakter på ett förtroendegivande sätt som bygger tillit. Vidare ser vi att du ska vara måldriven och kunna arbeta mot uppsatta mål där du har en inre motor som driver dig. Då vi är inne in en förändringsresa så bör du tycka om att vara i förändring och driva utvecklingsprocesser.
Kvalifikationer för rollen
För att matcha rollen ser vi att du har god kännedom om Svenska kyrkan som helhet. Du är utbildad församlingspedagog eller har erfarenhet som är likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat inom konfirmandverksamhet eller om du har erfarenhet av arbete med ideella tidigare.
Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet med stor möjlighet att påverka tjänsteinnehållet. Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång.
Upplysningar om tjänsten: John Rojas Hansson, Chef Undervisning 08-500 658 91.
Tjänsterna är tillsvidareanställning, men vi söker även vikarierande under 6 månader. Motsvarar 40 timmar per vecka. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 mån. kan tillämpas. Verksamheten bedrivs till stor del på kvällar och helger och det är därför viktigt att du kan arbeta oregelbundna arbetstider.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2020-08-01. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör

Kommunikatör sökes Vi söker en kreativ kommunikatör som är riktigt bra på att omvandla både budskap och fakta till bild, film och text som får effekt. En person som har ena benet i rörligt och andra i print. Det är någon som dessutom gillar att skriva och redigera till kärnfull kommunikation. Är det du, eller har du någon i ditt nätverk som passar in? Vi erbjuder trevliga kollegor, samhällsviktiga frågor, spännande uppgifter och goda möjligheter att utveck... Visa mer
Kommunikatör sökes
Vi söker en kreativ kommunikatör som är riktigt bra på att omvandla både budskap och fakta till bild, film och text som får effekt. En person som har ena benet i rörligt och andra i print. Det är någon som dessutom gillar att skriva och redigera till kärnfull kommunikation. Är det du, eller har du någon i ditt nätverk som passar in?
Vi erbjuder trevliga kollegor, samhällsviktiga frågor, spännande uppgifter och goda möjligheter att utvecklas. Välkommen med din ansökan!
Om rollen
En viktig del av rollen är att fotografera, filma samt att redigera för olika kanaler samt att vara en duktig skribent. I rollen ingår även att praktiskt arbeta med Svenska kyrkan i Haninges produktion av trycksaker, annonser, affischer, foldrar, utskick och eventmaterial.
I arbetsuppgifterna ingår att fortsätta utveckla våra digitala kanaler, som webbplats, och sociala medier vad gäller redaktionellt innehåll, informationsstruktur och funktionalitet. Kommunikationsteamet består av 3[SÅ1] medarbetare med spetskunskaper inom olika områden. Se lite av det vi gör idag på Svenska kyrkan[SÅ2] i Haninges Youtube-kanal, Instagram och Facebook.
Vi söker en driven kommunikatör för att sprida kunskap om Svenska kyrkans verksamhet för alla människor i Haninge. Genom god kommunikation synliggör vi arbetet för öppenhet, medmänsklighet och meningsfullhet.
Personliga egenskaper
- Du har en adekvat utbildning och stor erfarenhet av liknande uppgifter.
- Du har ett utpräglat estetiskt sinne, och är både snabb och noggrann.
- Du är mycket skicklig, inom områden som grafisk form, webbpublicering, film och sociala medier.
- Du är en van skribent och ser varje möjlighet att redigera texter till olika format, kanaler och målgrupper, som en stimulerande utmaning.
- Du är van att arbeta i Adobes programvaror, som InDesign och Photoshop, behärskar väl Premiere Pro, After Effects mfl. Du har både god kunskap om, och är ständigt nyfiken på nya, tekniska hjälpmedel inom kommunikation.
- Du är nyfiken, kreativ, social och bra på att samarbeta.
- Som en god kommunikatör är du också en bra projektledare som får andra engagerade i arbetsprocesser och presentationer.
- Du delar Svenska kyrkans värderingar. Har du dessutom kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer är det en merit.
Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet och en meningsfull och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor. Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång. OM du är en god kommunikatör med digitalt sinne och skarpt öga för både text och bild – Då är detta en perfekt roll för dig!
Om tjänsten
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten som kommunikatör är en visstids-anställning på 50% initialt 4 månader, med stor möjlighet till förlängning för rätt person. Placering centralt i Handen. Goda kollektiva transporter. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Om Svenska kyrkan i Haninge
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Upplysningar om tjänsten: Upplysningar lämnas av HR-partner Tomas Karlsson mellan 26-30 juli, 08-555 67088 samt Kommunikationschef Joakim Löfgren 08-555 67040, från den 9 augusti.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected] I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2020-08-15. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare, säsongsanställda

KYRKOGÅRDSARBETARE, SÄSONGSANSTÄLLDA Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Musk... Visa mer
KYRKOGÅRDSARBETARE, SÄSONGSANSTÄLLDA

Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för Begravningsverksamheten.
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss.
Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.
Vi söker ett antal säsongsanställda under ca perioden April till September 2021
Om rollen
Som kyrkogårdsarbetare ingår du i begravningsverksamheten och rapporterar till Arbetsledaren. Rollerna innebär underhåll och skötsel av grönytor, gräsklippning, häckklippning, utplantering/vattning av blommor och andra växter, skötsel av grusgångar.
Du kommer även att utföra andra förekommande arbetsuppgifter inom begravningsverksamheten.
Personliga egenskaper
I ditt arbete ingår många kontakter med allmänheten och därför är det viktigt att du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar. Du har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse. Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats. Genom lyhördhet, tillit och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.
Kvalifikationer för rollen
Du ska inneha körkort B och ha trädgårdsutbildning. Du har erfarenhet inom trädgårdsskötsel/grönyteområden. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från begravningsverksamhet.
Upplysningar om tjänsten: Mats Odmark, tf Kyrkogårdschef 073 8419406 eller HR-partner, Tomas Karlsson 076 1080816. Tjänsterna är säsongsanställningar motsvarande 100% och under ca perioden April till September 2021. Tillträde enl. ök. Provanställning kan tillämpas om 3 månader.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-02-14. Vi tillämpar utdrag från belastningsregistret vid en eventuell anställning.
Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Områdespräster/Chef

Ansök    Dec 16    Haninge Pastorat    Komminister
Svenska kyrkan i Haninge söker två områdespräster Välkommen att söka en tjänst där du får vara med att utveckla gudstjänst- och musiklivet i expansiva Haninge pastorat. Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarn... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge söker två områdespräster


Välkommen att söka en tjänst där du får vara med att utveckla gudstjänst- och musiklivet i expansiva Haninge pastorat.


Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.


Pastoratet består av 100 medarbetare och gudstjänst och musiklivet idag leds av biträdande kyrkoherde. Pastoratet är inne i en förändringsresa, både för att bli en attraktiv arbetsgivare och en relevant, växande kyrka i en expansiv kommun. Redan 2019 hade vi ett växande gudstjänstdeltagande. Nu är det dags att ta nästa steg framåt!


Från 2021 ska vi ytterligare stärka Pastoratets gudstjänstliv och musikliv i två geografiska områden:
· Område Väst som består av Västerhaninge-Muskö, Dalarö-Ornö-Utö
· Område Öst som består av Handen, Jordbro, Vendelsö, Österhaninge


Därför söker vi två framåtriktade områdespräster, en för område Väst och en för Öst.


Om rollen
Den här tjänsten passar dig som vill vara med och fortsätta bygget av ett modernt pastorat. Vår ambition är att både vara ett föredöme inom Svenska kyrkan och en närvarande kyrka i människors vardag. I din roll som områdespräst har du uppdraget att säkerställa en hög kvalitet vid gudstjänster och kyrkliga handlingar - där förväntningen är att det både ska finnas ett rikt musik- och körutbud och en aktiv och lokal församlingsnärvaro. Du kommer att vara en nyckelperson för pastoratets framtid och det är du som fattar verksamhetsnära beslut vad gäller gudstjänst och kyrkliga handlingar.


Tjänsten har både strategiska och operativa inslag och dina ansvarsområden utöver sedvanliga uppgifter som komminister är:
· Ansvarar, planerar och bemannar gudstjänster och kyrkliga handlingar inom ditt område
· Budget-, personal-, och arbetsmiljöansvar för verksamheten Gudstjänst & Musik i respektive område (8 medarbetare i Västra och 11 medarbetare i Östra.)
· Ansvarar tillsammans med den andra områdesprästen för verksamhet avseende gudstjänster och kyrkliga handlingar i pastoratet.


Du kommer att vara direkt underställd kyrkoherden och ingår självklart i pastoratets ledningsgrupp. Som chef hos oss får du stöd i ditt ledarskap från stödfunktionerna som inkluderar Bokning, Vaktmästeri, HR, Ekonomi, Kommunikation, fastighet och IT.
Rollen innebär en möjlighet att förverkliga dina idéer och drömmar inom tydliga ramar och med tydliga mål.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbets- och social förmåga. Du står för ett modernt ledarskap, är prestigelös och trygg i dig själv. Du är utåtriktad i ditt bemötande och har en naturlig förmåga att få med dig människor. Positiv energi är både en drivkraft och ett medel för dig.


För att trivas i rollen ska du som präst vara bekväm med att verka även utanför kyrkorummet, både lokalt i samhället och i det digitala gudstjänstlivet. Då vi är inne in en förändringsresa så bör du tycka om att driva utvecklingsprocesser.
Kvalifikationer för tjänsten
För att matcha rollen ser vi med fördel att du har god dokumenterad ledarerfarenhet, som chef har du haft ansvar för personal, budget och verksamhetsutveckling i Svenska kyrkan. Vi förväntar oss självklart att du är en van användare av såväl branschspecifika IT-system som office-paket.


Upplysningar om tjänsten: Krister Stenberg, Kyrkoherde, 08-55567023. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 mån. kan tillämpas.


Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-01-20. Intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas tidigare.


Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Områdespräster/Chef

Ansök    Jan 22    Haninge Pastorat    Komminister
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge tillsammans Haninge pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Svenska kyrkan i Haninge har drygt hundra me... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge tillsammans Haninge pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.


Svenska kyrkan i Haninge har drygt hundra medarbetare. Gudstjänst- och musiklivet leds idag av biträdande kyrkoherde. Pastoratet är inne i en förändringsresa, både för att vara en attraktiv arbetsgivare och en relevant kyrka i en växande kommun. Redan 2019 hade vi ett växande antal gudstjänstdeltagande. Nu är det dags att ta nästa steg framåt!


Från 2021 ska vi ytterligare stärka gudstjänst- och musikliv i två geografiska områden:
Område Väst som består av Västerhaninge-Muskö, Dalarö-Ornö-Utö
Område Öst som består av Handen, Jordbro, Vendelsö, ÖsterhaningeDärför söker vi två områdespräster, en för område Väst och en för Öst.


OM ROLLEN
Tjänsten passar dig som vill vara med och fortsätta bygget av ett modernt pastorat. Vår ambition är att både vara ett föredöme inom Svenska kyrkan och en närvarande kyrka i människors vardag. I din roll som områdespräst har du uppdraget att säkerställa en hög kvalitet vid gudstjänster och kyrkliga handlingar - där förväntningen är att det både ska finnas ett rikt musik- och körutbud och en aktiv och lokal församlingsnärvaro. Du kommer att vara en nyckelperson för pastoratets framtid och det är du som fattar verksamhetsnära beslut vad gäller gudstjänst och kyrkliga handlingar.
Tjänsten har både strategiska och operativa inslag och dina ansvarsområden utöver sedvanliga uppgifter som komminister är:
Ansvara, planera och bemanna gudstjänster och kyrkliga handlingar inom ditt område
Budget-, personal-, och arbetsmiljöansvar för verksamheten Gudstjänst & Musik i respektive område (8 medarbetare i Västra och 11 medarbetare i Östra.)
Ansvara, tillsammans med den andra områdesprästen, för verksamhet avseende gudstjänster och kyrkliga handlingar i Svenska kyrkan i HaningeDu kommer att vara direkt underställd kyrkoherden och ingår i pastoratets ledningsgrupp. Som chef hos oss får du stöd i ditt ledarskap från stödfunktionerna som inkluderar bokning, vaktmästeri, HR, ekonomi, kommunikation, fastighet och IT.
Rollen innebär en möjlighet att förverkliga dina liturgiska idéer inom tydliga ramar och med tydliga mål.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som har god samarbets- och social förmåga. Du står för ett modernt ledarskap, är prestigelös och trygg i dig själv. Du är utåtriktad i ditt bemötande och har en naturlig förmåga att få med dig människor. Positiv energi är både en drivkraft och ett medel för dig.
För att trivas i rollen ska du som präst vara bekväm med att verka även utanför kyrkorummet, både lokalt i samhället och i det digitala gudstjänstlivet. Då vi är inne in en förändringsresa så bör du tycka om att driva utvecklingsprocesser.


KVALIFIKATIONER FÖR TJÄNSTEN
För att matcha rollen ser vi med fördel att du har god dokumenterad ledarerfarenhet, som chef har du haft ansvar för personal, budget och verksamhetsutveckling i Svenska kyrkan. Vi förväntar oss självklart att du är en van användare av såväl branschspecifika IT-system som office-paket.


Upplysningar om tjänsterna: Krister Stenberg, Kyrkoherde, 08-555 670 23. Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar och på heltid. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 månader kan tillämpas.


Skicka din ansökan till e-post: [email protected]
i form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-02-07. Intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas tidigare.


Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrkogårdschef

KYRKOGÅRDSCHEF Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Svenska kyrkan i Haninge är... Visa mer
KYRKOGÅRDSCHEF


Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Svenska kyrkan i Haninge är huvudman för begravningsverksamheten. Våra kyrkor där begravningsplatser finns är Österhaninge, Västerhaninge, Tungelsta, Muskö, Ornö, Utö, Dalarö som tillsammans förvaltar 9000 begravningsplatser.


Vi söker nu en Kyrkogårdschef.


Om rollen
Som Kyrkogårdschef ingår du i ledningsgruppen och du ett utvecklingsansvar och personalansvar för 14 personer. Du rapporterar till Kyrkoherden och utgör ett ledningsstöd åt kyrkoherden i frågor som rör Begravningsverksamhetens och begravningslagens frågor. Kyrkogårdarnas intäkter kommer från skattebetalarna och därför är det viktigt att du säkerställer en effektiv och ekonomiskt försvarbar förvaltning enligt begravnings lagen. Tjänsten har inslag av både strategiskt och operativt arbete inom begravningsfrågorna.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lösningsfokuserad med god samarbets- och social förmåga. Du är driven och har förmåga att vara tålmodig utifrån en långsiktig planeringshorisont. För att trivas i rollen bör du tycka om att arbeta både strategiskt som operativt och finnas mitt i verksamheten för att fånga och förstå behov. Då vi är inne in en förändringsresa så bör du tycka om att vara i förändring och driva utvecklingsprocesser.


Kvalifikationer för rollen
För att matcha rollen ser vi med fördel att du är väl förtrogen med lagstiftningsfrågor inom begravnings lagen och du har dokumenterad ledarerfarenhet från kyrkogårdsförvaltningar. God vana att ta fram underlag samt presentera för ledningsgrupper och styrgrupper. Vi förväntar oss självklart att du är van användare av såväl branschspecifika IT system som office.


Upplysningar om tjänsten: Krister Stenberg, Kyrkoherde, 08-55567023. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 mån. kan tillämpas.


Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-01-11. Intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas tidigare. Vid ev. anställning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.


Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.


Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

CHEF DIAKONI OCH MISSION

Ansök    Okt 16    Haninge Pastorat    Diakon
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Under 2019 genomfördes en större genomlysning... Visa mer
Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Under 2019 genomfördes en större genomlysning där behoven för de mest utsatta inom Haninge har identifierats. För att möta de behov som finns har den diakonala verksamheten genomgått en förändring som innebär att medarbetarna utgår ifrån en och samma plats, Diakonins hus i Jordbro och att ett behovsstyrt arbetssätt tillämpas.
Vi söker en chef för diakoni och mission, som kan fortsätta etableringen av den diakonala utvecklingen.


Om rollen
Som chef i den här rollen kommer du att fortsätta leda och utveckla arbetet med Diakonins hus och vara ansvarig för samordning, utveckling och utvärdering av den diakonala verksamheten i hela pastoratet. Du har ett ansvar för 14 engagerade och kompetenta medarbetare där ni kommer vara pastoratets röst ut mot Haninge kommun, myndigheter, frivilligorganisationer med flera i sociala och diakonala frågor. Tjänsten är organisatoriskt direkt underställd kyrkoherden och du kommer att ingå i pastoratets ledningsgrupp.


Det här är en mycket spännande roll för dig som vill påverka i frågor som rör samhällets mest utsatta grupper och där du med driv och erfarenhet vill bidra i uppbyggnaden av Diakonins hus.


Personliga egenskaper
Du är en naturlig ledare som kan få med dig människor på ett inkluderande sätt, som får människor att växa. Vi tror även att du är en visionär som kan skapa verklighet av vår vision där andra berörs och vill engagera sig i de diakonala frågor vi jobbar utifrån. Givetvis ser vi att du ska dela Svenska kyrkans värderingar och känna igen dig i våra ledord som är ansvar, tillit och vänlighet.


Kvalifikationer för rollen
Du har dokumenterat god erfarenhet av arbetsledning/ledarskap från svenska kyrkan eller från organisationer som arbetar med utsatta grupper i samhället, socialt arbete.
Du har god dokumenterad förmåga att samordna och driva processer från start till implementering och slutförande.
Du har erfarenhet av strategiskt arbete kring mål och visioner och ett intresse för verksamhets- och kvalitetsutveckling
God datorvana och erfarenhet av Officepaketet är önskvärt.
Vi ser det som meriterande om du är diakonvigd eller prästvigd, men ej ett krav.Upplysningar om tjänsten: Krister Stenberg, Kyrkoherde 08-555 670 23 eller Tomas Karlsson, HR-partner 08-555 670 88. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 mån. kan tillämpas.


Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 8e november 2020.
Vid ev. anställning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.


Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Lokalvårdare

Lokalvårdare till Haninge pastorat Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Nu sö... Visa mer
Lokalvårdare till Haninge pastorat


Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.


Nu söker vi lokalvårdare till vår operativa verksamhet som vi är i full gång att planera för. Uppstarten för lokalvården i egen regi beräknas ske under januari 2021.


Om rollen
Det här är en unik chans för dig som vill vara med och bygga en serviceinriktad lokalvård ihop med dina kollegor och arbetsledare. Som lokalvårdare hos oss kommer du att vara en av tre personer som ser till att städningen är av hög kvalité i våra kyrkor och arbetsplatser. Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter inom lokalvård där städinstruktioner finns framtagna. Du arbetar systematiskt för att hålla en god städ-kultur utifrån ett schema.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att se vad som behöver göras samt kan hugga i när det behövs. Som person är du ansvarstagande, servicevillig och flexibel. Du trivs med självständigt arbete med egna ansvarsområden och uppskattar teamkänslan i ett arbetslag som hjälps åt.


Kvalifikationer för rollen
Du som söker ska ha B-körkort då du ska kunna rotera enligt schema mellan våra kyrkor och byggnader i pastoratet. Du har utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete i likande roll. Du behärskar svenska i tal och skrift.


Upplysningar om tjänsten: Henrik Baudou Fjelkman, verksamhetschef, tfn: 08-500 658 77, Stig Johansson, arbetsledare, tfn: 08-500 65 877. Tjänsterna är tillsvidareanställningar motsvarande 100 % med S:t Eskils kyrka som utgångspunkt. Tillträde enligt ök. Provanställning kan tillämpas.


Skicka din ansökan till e-post: [email protected].
Vi vill ha din ansökan i form av ett CV och ett Personligt brev där du motiverar varför du är rätt person för tjänsten senast den 10e november. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.

Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.


Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Strategisk Fastighetsförvaltare

Ansök    Sep 10    Haninge Pastorat    Fastighetsförvaltare
STRATEGISK FASTIGHETFSÖRVALTARE Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge. Haninge pas... Visa mer
STRATEGISK FASTIGHETFSÖRVALTARE


Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.
Haninge pastorat har närmare 60 olika fastigheter som motsvarar en budget på totalt 20 miljoner kronor och en investeringsbudget motsvarande 8-25 miljoner kronor inom de närmaste åren. Därför söker vi nu en Strategisk fastighetsförvaltare.


Om rollen
I tjänsten ingår uppgifter som att kvalitetssäkra att förebyggande underhåll genomförs på ett tekniskt riktigt sätt med och med ekonomiskt försvarbar motivering. Du säkerställer att vi arbetar effektivt med förebyggande och planerat underhåll utifrån gällande branschregler samt ser till så att pastoratet uppfyller lagar och förordningar inom fastighetsområdet. Rollen har inslag av både strategiskt och operativt arbete inom fastighetsfrågorna. Du rapporterar till den administrativa chefen och utgör ett strategisk och förvaltande stöd i frågor som rör pastoratets fastigheter.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lösningsfokuserad med god samarbets- och social förmåga. Du är driven och har förmåga att vara tålmodig utifrån en långsiktig planeringshorisont. För att trivas i rollen bör du tycka om att arbeta både strategiskt som operativt och finnas mitt i verksamheten för att fånga och förstå behov. Då vi är inne in en förändringsresa så bör du tycka om att vara i förändring och driva utvecklingsprocesser.


Kvalifikationer för rollen
För att matcha rollen ser vi med fördel att du är väl förtrogen med lagstiftningsfrågor och har dokumenterad kunskap för arbete i skyddad bebyggelse. Du har även utbildning eller inhämtad erfarenhet inom juridik, för avtalsfrågor, fastighetsrelaterad lagstiftning som miljöbalk, plan- och bygglagen. Vi tror att du även har teknisk kunskap och erfarenhet att förvalta en bred variation av byggnadstyper, från tidig medeltid till modern byggteknik, vilket gör att byggnadsantikvarisk erfarenhet är en fördel. God vana att ta fram underlag samt presentera för ledningsgrupper och styrgrupper. Vi förväntar oss självklart att du har van användare av såväl branschspecifika IT system som office.


Upplysningar om tjänsten: Göran Eriksson, Administrativ chef, 08 55567014. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 mån. kan tillämpas.


Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2020-10-04. Vid ev. anställning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.


Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.


Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Digital Kommunikatör sökes

Digital Kommunikatör sökes Vi söker en kreativ kommunikatör som är riktigt bra på att omvandla både budskap och fakta till bilder, filmer och animationer. En person som har ena benet i rörligt och andra i print. Det är någon som dessutom gillar att skriva och redigera till kärnfull kommunikation. Är det du, eller har du någon i ditt nätverk som passar in? Vi erbjuder trevliga kollegor, samhällsviktiga frågor, spännande uppgifter och goda möjligheter att ut... Visa mer
Digital Kommunikatör sökes
Vi söker en kreativ kommunikatör som är riktigt bra på att omvandla både budskap och fakta till bilder, filmer och animationer. En person som har ena benet i rörligt och andra i print. Det är någon som dessutom gillar att skriva och redigera till kärnfull kommunikation. Är det du, eller har du någon i ditt nätverk som passar in?
Vi erbjuder trevliga kollegor, samhällsviktiga frågor, spännande uppgifter och goda möjligheter att utvecklas. Välkommen med din ansökan!


Om rollen
Vi söker en digitalt driven kommunikatör för att sprida kunskap om Svenska kyrkans verksamhet för alla människor i Haninge. Genom god kommunikation synliggör vi arbetet för öppenhet, medmänsklighet och meningsfullhet.
En viktig del av rollen är att fotografera, filma samt att redigera för olika kanaler samt att vara en duktig skribent. I rollen ingår även att praktiskt arbeta med Svenska kyrkan i Haninges produktion av trycksaker, annonser, affischer, foldrar, utskick och eventmaterial.
I arbetsuppgifterna ingår utveckling av våra digitala kanaler, som webbplats, intranät och sociala medier vad gäller redaktionellt innehåll, informationsstruktur och funktionalitet. Kommunikationsteamet består av 3 medarbetare.


Personliga egenskaper
- Du har en adekvat utbildning och stor erfarenhet av liknande uppgifter.
- Du har ett utpräglat estetiskt sinne, och är både snabb och noggrann.
- Du har stor erfarenhet av, och är mycket skicklig, inom områden som grafisk form, webbpublicering, film och sociala medier.
- Du är en van skribent och ser varje möjlighet att redigera texter till olika till olika format, kanaler och målgrupper, som en stimulerande utmaning.
- Du är van att arbeta i Adobes programvaror, som Inddesign och Photoshop, behärskar väl iMovie, Premierpro mfl. Du har både god kunskap om, och är ständigt nyfiken på nya, tekniska hjälpmedel inom kommunikation.
- Du är nyfiken, kreativ, social och bra på att samarbeta.
- Du delar Svenska kyrkans värderingar. Har du dessutom kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer är det en merit.


Vårt erbjudande till dig
En framåtriktad verksamhet och en meningsfull och utvecklande yrkesroll där du dagligen får göra skillnad för människor. Du kommer att ingå i ett professionellt och kvalificerat team där ni bidrar till varandras framgång. OM du är en god kommunikatör med digitalt sinne och skarpt öga för både text och bild – Då är detta en perfekt roll för dig!


Om tjänsten
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten som digital kommunikatör är ett vikariat på initialt 6 månader, med stor möjlighet till förlängning för rätt person. Placering centralt i Handen. Goda kollektiva transporter. Tillträde snarast enligt överenskommelse.


Om Svenska kyrkan i Haninge
Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.


Upplysningar om tjänsten:
Upplysningar lämnas av Strategisk kommunikatör Joakim Löfgren 08-555 67040.
Skicka din ansökan till e-post: [email protected]. I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2020-08-07. Vid ev. tillsättning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.


Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.


Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Aug 31    Haninge Pastorat    Kyrkvaktmästare
Vaktmästare till Haninge pastorat Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge. Nu sö... Visa mer
Vaktmästare till Haninge pastorat


Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Pastoratet bildades 2018 och består av tre församlingar, Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans är vi Svenska kyrkan i Haninge.

Nu söker vi en vikarierande Vaktmästare till verksamheten Vaktmästeri och Bokning till Västerhaninge kyrka. Vaktmästeri och bokning består av 13 medarbetare som stödjer och underlättar arbetet med pastoratets grundläggande uppgift.


Om rollen
Som vaktmästare hos oss kommer du att tjänstgöra vid kyrkliga handlingar som gudstjänster, dop, vigslar, begravningar och andra evenemang t.ex. konserter. Förutom att vara till hands för medlemmarna, besökare, anställda och förtroendevalda så är vaktmästaren ansvarig för teknisk utrustning som t.ex. ljudanläggningen. Tjänsten innefattar även sedvanliga vaktmästeriarbeten som kopiering, möblering, inköp, posthantering och transporter vilket kräver god fysik då tunga lyft kan förekomma. Tjänsten innebär helgtjänstgöring varannan helg samt dag och viss kvällstjänstgöring enligt schema.


Personliga egenskaper
Vi söker en händig och prestigelös person som har förmågan att finna smarta lösningar på problem som uppstår samt kan hugga i när det behövs. Som person är du ansvarstagande, servicevillig och flexibel. Du trivs med självständigt arbete med egna ansvarsområden och uppskattar teamkänslan i ett arbetslag som hjälps åt när det behövs.


Kvalifikationer för rollen
Du som söker ska ha gymnasieutbildning i botten och B-körkort. Du bör ha arbetat några år inom liknande roll och har intresse för att lösa tekniska problem. Då rollen har administrativa inslag ser vi att du bör ha god datorvana och kan arbeta obehindrat i Officepaketet och olika IT-system. Du behärskar svenska i tal och skrift, vi ser gärna att du är medlem i Svenska kyrkan.


Upplysningar om tjänsten: Henrik Baudou Fjelkman, chef för Vaktmästeri och Bokning, 08-500 658 77. Tjänsten är på 100 % och är placerad i Västerhaninge - men du tjänstgör i hela pastoratet. Tillträde enligt ök.


Skicka din ansökan till e-post: [email protected].
Vi vill ha din ansökan senast den 11e september. Vid ev. anställningsintervju uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande fram till ansökningsdatumet.

Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.


Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre