Lediga jobb Wemind AB i Haninge

Se alla lediga jobb från Wemind AB i Haninge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haninge som finns inom det yrket.

Arbetsterapeut till WeMind Haninge

Ansök    Jan 17    Wemind AB    Arbetsterapeut
WeMind är Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrin. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Välkommen till oss! Att jobba som Arbetsterapeut på WeMind Som arbetsterapeut har du ett omväxlande arbete med flera olika a... Visa mer
WeMind är Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrin. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Välkommen till oss!

Att jobba som Arbetsterapeut på WeMind
Som arbetsterapeut har du ett omväxlande arbete med flera olika arbetsområden. Du arbetar med arbetsterapeutiska bedömningar, behandlingar och utredningar i både hemmiljö, på mottagningen eller på annan plats. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra professioner för att våra patienter ska erbjudas högkvalitativ vård med hög grad av patientmedverkan.

I vår mottagningsmodell ingår arbete i flexibla behandlingsteam med andra yrkesprofessioner. Det innebär att du blir en del av det totala behandlingsarbetet för varje enskild patient och den behandling som erbjuds är evidensbaserad och följer nationella riktlinjer och vårdprogram. Träffa våra arbetsterapeuter här. (https://jobb.wemind.se/departments/arbetsterapeut)

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Bedömning och utredning samt åtgärder riktade mot funktionsförmåga samt vardaglig och kognitiv funktion

- Arbetet sker både på mottagningen samt hemma hos patienten

WeMind erbjuder dig

- Grundlig och strukturerad introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen

- Ett aktivt och nära ledarskap av verksamhetschef

- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Om dig

- Legitimerad arbetsterapeut

- Erfarenhet av psykiatri och arbete med patienter med ADHD-diagnos, meriterande

- Körkort B fordras

Vi söker vi dig som trivs med att arbeta både självständigt och i team i en expansiv och samhällsbaserad psykiatri där varje medarbetares kompetens kommer att användas fullt ut och där möjligheterna till specialisering inom yrket är stor.

Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, och mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samordningsförmåga hos dig och att du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 16 februari 2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: Haninge

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Yolanda Sandberg, verksamhetschef, [email protected] eller 0708-921 386 eller bitr verksamhetschef Ulrika Fagerstedt, [email protected], mobil 0706-476483.

Jag ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!
Yolanda Visa mindre

Legitimerad Psykolog till WeMind HVB-Vendelsö

Ansök    Feb 22    Wemind AB    Psykolog
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. WeMind HVB Vendelsö är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga tjejer med psykisk ... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

WeMind HVB Vendelsö är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga tjejer med psykisk ohälsa. Vi håller till i ett lugnt villaområde i Vendelsö, Haninge kommun, med goda kommunikationer. Vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling och satsar därför på en vård av högspecialiserade professionella som arbetar nära våra ungdomar i deras vardag.

Att jobba som Psykolog på WeMind
Som Psykolog på WeMind HVB har du behandlingsansvar för sex placerade ungdomar. Du ingår i ett tvärprofessionellt behandlingsteam med socionom (ärendeansvarig) och en behandlingsassistent (kontaktperson). Behandlingsarbetet utförs enligt TBA (tillämpad beteendeanalys) och utförs i nära samarbete med aktuell socialtjänst. Du har som psykolog en särskild kunskap om psykiatrisk och beteendemässig problematik samt om relevant behandling, du tar ansvar för behandlingsplanering, för genomförandet och för löpande kvalitetsuppföljning. Allt behandlingsarbete genomförs i nära samarbete med ungdomen själv och nära anhöriga. Du håller även i löpande metodhandledning för övrig personal (TBA). Arbetet utförs både individuellt och i grupp samt familjenätverk. Behandlingsprocessen vävs in i boendets vardagsrutiner och sociala samspel, du blir som psykolog en aktiv del av det ständigt pågående miljöarbetet vilket ibland kan vara både utmanande och praktiskt men också mycket givande.
Träffa våra psykologer.

WeMind erbjuder dig

- Grundlig introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Ett aktivt och nära ledarskap av Föreståndare/Verksamhetschef och Bitr. Föreståndare

- Kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Din nya arbetsplats
Under våren 2023 öppnade WeMind äntligen ett HVB för flickor efter att vid WeMind HVB Gålö en längre tid riktat oss mot pojkar. Vi är idag en inbjudande arbetsgrupp som vill skapa en behandlingsmiljö i världsklass och samtidigt en oslagbar arbetsplats. Vendelsö består av två avdelningar där vi riktar oss mot tonårsflickor (14-18 år) med psykosociala svårigheter i kombination med neuropsykiatriska funktionshinder och/eller behov av kvalificerad psykiatri. Du kommer sannolikt trivas om du är lugn och orädd, gillar att vara kreativ och uppskattar möjligheten att driva egna idéer och ta eget ansvar. Detta i vår gemensamma utvecklingsprocess av behandlingsmiljön vid WeMind HVB Vendelsö.

Om dig

- Legitimerad Psykolog med relevant arbetslivserfarenhet (KBT/TBA)

- Intresse för, eller utbildning i Dialektisk beteendeterapi (DBT) och/eller Systemteori (meriterande)

- Erfarenhet och/eller intresse för utredning (meriterande)

- Erfarenhet från HVB, SIS, behandlingshem eller slutevårds-/dagvårdspsykiatri (meriterande)

- B körkort

- Utdrag ur belastningsregistret för arbete vid HVB

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

Individuell lönesättning

Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 20 mars 2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

Omfattning: Heltid 100% (dagtid)

Placering: WeMind HVB Vendelsö

Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret (för arbete inom HVB-hem) före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Carl Dahlstedt, TF Föreståndare / Verksamhetschef (Leg. Psykolog), på 0723 - 559701 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen! Visa mindre

Socionom till WeMind HVB - Vendelsö

Ansök    Okt 27    Wemind AB    Socionom
WeMind HVB Vendelsö är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga tjejer med psykisk ohälsa. Vi håller till i ett lugnt villaområde i Vendelsö, Haninge kommun, med goda kommunikationer. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar ... Visa mer
WeMind HVB Vendelsö är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga tjejer med psykisk ohälsa. Vi håller till i ett lugnt villaområde i Vendelsö, Haninge kommun, med goda kommunikationer.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.

Att jobba som Ärendeansvarig socionom på WeMind HVB
I rollen som Ärendeansvarig socionom på WeMind HVB ansvarar du för ett antal ungdomsärenden. Detta i tvärprofessionella behandlingsteam tillsammans med Psykolog och Behandlingsassistent (kontaktperson). Behandlingsarbetet bygger på TBA (Tillämpad beteendeanalys) och utgår från ungdomens individuella målsättningar och socialtjänstens vårdplan inför placeringen.

Som Ärendeansvarig socionom har du särskild kunskap om helhetsperspektiv och ungdomens nätverk och du ansvarar för behovsbedömning, planering och utvärdering av insatser under placeringens alla faser. Ditt arbete genomförs i nära samarbete med ungdomen själv, anhöriga, socialtjänsten och det professionella nätverket. Du är som socionom en aktiv del av det ständigt pågående miljöarbetet vilket ibland kan vara både krävande och praktiskt.

Din nya arbetsplats
Under våren 2023 öppnade WeMind äntligen ett HVB för flickor med liknande utmaningar som för pojkarna på WeMinds tidigare HVB-hem på Gålö. Vi är ett glatt gäng med högt i tak som drivs av ambitionen att skapa en behandlingsmiljö i världsklass och en oslagbar arbetsplats. Vendelsö har fokus på tonårsflickor (14-18 år) med psykosociala svårigheter som konflikter i familjen och skolfrånvaro, neuropsykiatriska funktionshinder och behov av kvalificerad psykiatri. Du kommer troligtvis trivas om du är kreativ och gillar att driva egna idéer och att ta eget ansvar i att utveckla vår behandlingsmiljö vid Vendelsö. Att trivas i en koncentrerad miljö och i nära teamsamarbete är en förutsättning

Vi håller till i ett lugnt villaområde i Vendelsö, Haninge kommun, med goda kommunikationer och har i nuläget sex boendeplatser öppna. Vår utgångspunkt är att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför är vårt koncept en vård med högspecialiserade professionella som arbetar i de placerade ungdomarnas vardag.

WeMind erbjuder dig

- Grundlig introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Ett aktivt och nära ledarskap av Föreståndare/Verksamhetschef och Bitr. Föreståndare

- Kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

Om dig

- Socionomexamen

- B körkort

- Utdrag ur belastningsregistret för arbete vid HVB

Vi söker nu en examinerad socionom som är intresserad av att ingå i vår arbetsgrupp. Hos oss får du chansen att arbeta med högspecialiserade kollegor i en härlig och nära arbetsmiljö. Du får utbildning och handledning för våra behandlingsmetoder med inriktning TBA (Tillämpad beteendeanalys). Vi förväntar oss inte att du är expert på TBA innan du börjar, men att du har en vilja och nyfikenhet inför att lära dig mer om den.
Vi söker dig som är engagerad, stabil och tålmodig med goda kunskaper inom socialt arbete. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom socialtjänst/myndighetsutövning, på skola, inom psykiatri och/eller på behandlingshem/HVB/boendeverksamhet etc.

WeMinds viktigaste byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet . Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

-
Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 19 november 2023. Vi intervjuar och anställer löpande under ansökningsperioden.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100% (dagtid)

- Placering: WeMind HVB Vendelsö

- Tillträde: Januari 2024, alt. så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Carl Dahlstedt, Föreståndare / Verksamhetschef (Leg. Psykolog), på 0723 - 559701 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret (för arbete inom HVB-hem) före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Legitimerad Psykolog till WeMind HVB - Vendelsö

Ansök    Okt 27    Wemind AB    Psykolog
WeMind HVB Vendelsö är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga tjejer med psykisk ohälsa. Vi håller till i ett lugnt villaområde i Vendelsö, Haninge kommun, med goda kommunikationer. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar ... Visa mer
WeMind HVB Vendelsö är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga tjejer med psykisk ohälsa. Vi håller till i ett lugnt villaområde i Vendelsö, Haninge kommun, med goda kommunikationer.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.

Att jobba som psykolog på WeMind HVB
Rollen som Psykolog på WeMind HVB innebär att du har behandlingsansvar för ett antal placerade ungdomar. Detta tillsammans med en socionom (ärendeansvarig) och en behandlingsassistent (kontaktperson) i tvärprofessionella behandlingsteam. Behandlingsarbetet baseras på TBA (tillämpad beteendeanalys) och utgår från ungdomens individuella vårdplan i nära samarbete med socialtjänsten. Som Psykolog har du särskild kunskap om psykiatrisk och beteendemässig problematik samt om relevant behandling. Du tar ansvar för behandlingsplanering och aktiv behandling samt för löpande kvalitetsuppföljning. Arbetet genomförs i nära samarbete med ungdomen själv, anhöriga och det professionella nätverket. Du håller även i löpande metodhandledning för övrig personal (TBA). Behandling kan ske både individuellt och i grupp samt familjenätverk men vävs framförallt ihop med vardagsrutiner och socialt samspel vid boendet. Du är som psykolog en aktiv del av det ständigt pågående miljöarbetet vilket ibland kan vara både krävande och praktiskt.

Din nya arbetsplats
Under våren 2023 öppnade WeMind äntligen ett HVB för flickor med liknande utmaningar som för pojkarna på WeMinds tidigare HVB-hem på Gålö. Vi är ett glatt gäng med högt i tak som drivs av ambitionen att skapa en behandlingsmiljö i världsklass och en oslagbar arbetsplats. Vendelsö har fokus på tonårsflickor (14-18 år) med psykosociala svårigheter som konflikter i familjen och skolfrånvaro, neuropsykiatriska funktionshinder och behov av kvalificerad psykiatri. Du kommer troligtvis trivas om du är kreativ och gillar att driva egna idéer och att ta eget ansvar i att utveckla vår behandlingsmiljö vid Vendelsö. Att trivas i en koncentrerad miljö och i nära teamsamarbete är en förutsättning.

Vi håller till i ett lugnt villaområde i Vendelsö, Haninge kommun, med goda kommunikationer och har i nuläget sex boendeplatser öppna. Vår utgångspunkt är att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför är vårt koncept en vård med högspecialiserade professionella som arbetar i de placerade ungdomarnas vardag.

WeMind erbjuder dig

- Grundlig introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Ett aktivt och nära ledarskap av Föreståndare/Verksamhetschef och Bitr. Föreståndare

- Kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

Om dig

- Legitimerad Psykolog med relevant arbetslivserfarenhet (KBT/TBA)

- Intresse och/eller utbildning inom Dialektisk beteendeterapi (DBT) och/eller Systemteori (meriterande)

- Erfarenhet och/eller intresse för utredning (meriterande)

- B körkort

Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du flexibel och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMinds viktigaste byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet . Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

-
Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 19 november 2023. Vi intervjuar och anställer löpande under ansökningsperioden.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100% (dagtid)

- Placering: WeMind HVB Vendelsö

- Tillträde: Januari 2024, alt. så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Carl Dahlstedt, Föreståndare / Verksamhetschef (Leg. Psykolog), på 0723 - 559701 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret (för arbete inom HVB-hem) före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

PTP-psykolog till WeMind Haninge

Ansök    Maj 25    Wemind AB    PTP-psykolog
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Att jobba som PTP-psykolog på WeMind På WeMind utövar vi psykologisk behandling på evidensbaserat, strukturerat och m... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som PTP-psykolog på WeMind
På WeMind utövar vi psykologisk behandling på evidensbaserat, strukturerat och manualbaserat sätt samt mäter behandlingsutfall och kan få så sätt följa upp att patienten får rätt behandling. Som stöd har du uppdaterat behandlingsmaterial och kunniga kollegor att bolla med.

Inom din PTP-tjänst kommer du få en bred insikt i alla delar av arbetet på allmänpsykiatrisk mottagning. Detta kan innebära till exempel gruppbehandlingar och patient-/närståendeutbildningar i form av föreläsningar. Vi söker dig som vill arbeta med psykologisk behandling i huvudsak.

WeMind har idag ett eget PTP-program som kompletterar PTP-programmet som man som PTP-psykolog deltar i via Region Stockholm. Träffa våra PTP-psykologer här. (https://jobb.wemind.se/departments/ptp-psykolog)

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Bedömningar i form av nybesök och basutredning
- Genomföra behandlingar av de flesta vanliga ångest- och depressionsdiagnoser som social fobi, depression, bipolär sjukdom, GAD och OCD
- Genomföra neuropsykiatriska utredningar med olika frågeställningar
- Vara delaktig i insatser för våra NPF-patienter


Din nya arbetsplats
WeMind Haninge är en allmänpsykiatrisk mottagning för patienter över 18 år som är i behov av specialistpsykiatriska insatser. Vi är 35 medarbetare som består av bl.a. psykologer, specialistläkare i psykiatri, sjuksköterskor, arbetsterapeut samt administrativ personal. Vi behandlar ungefär 3000 patienter. Vi finns i fräscha lokaler nära pendeltågsstationen i Handen, cirka 25 minuter från T-Centralen.

Vi erbjuder en trivsam och välstrukturerad arbetsplats med korta beslutsvägar och väl utformade vårdprocesser där vi sätter patienterna först. För oss är det viktigt att ha roligt tillsammans! Vi trivs väldigt bra ihop och har lätt för att samarbeta och vi hoppas du vill bli en av oss.

Om dig

- Psykologutbildning med inriktning KBT
- Erfarenhet arbete med psykiatriska patienter
- Meriterande: Erfarenhet från arbete som psykologassistent inom psykiatrin, erfarenhet av arbete inom slutenvård


Du trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du flexibel och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

- Handledning med erfaren handledare
- Deltagande i både region Stockholms och WeMinds egna PTP-program
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt
- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension
- Individuell lönesättning
- Möjlighet till visst distansarbete
- Friskvård via Epassi


Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 9 juni 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Visstidsanställning
- Omfattning: Heltid 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: augusti 2023, enligt överenskommelse


För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Yolanda Sandberg, verksamhetschef, 0708-921386 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen! Visa mindre

Arbetsterapeut till WeMind Haninge och Unga Vuxna

Ansök    Maj 23    Wemind AB    Arbetsterapeut
WeMind Haninge och Unga Vuxna ägs av WeMind Psykiatri som är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Att jobba som arbetsterapeut på WeMind Till våra två mottagningar ... Visa mer
WeMind Haninge och Unga Vuxna ägs av WeMind Psykiatri som är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som arbetsterapeut på WeMind
Till våra två mottagningar i Haninge, WeMind Haninge och Unga Vuxna-mottagningen, söker vi en arbetsterapeut. I vår mottagningsmodell ingår arbete i flexibla behandlingsteam med andra yrkesprofessioner vilket innebär att du blir en del av det totala behandlingsarbetet för varje enskild patient. Du arbetar alltså självständigt och tillsammans med andra professioner för att våra patienter ska erbjudas högkvalitativ vård med hög grad av patientmedverkan. Den behandling som erbjuds är evidensbaserad och följer nationella riktlinjer och vårdprogram.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


- bedömning och utredning samt åtgärder riktade mot funktionsförmåga samt vardaglig och kognitiv funktion

- arbetet sker både på mottagningen samt hemma hos patienten

Om dig

- Legitimerad arbetsterapeut

- Erfarenhet av psykiatri och arbete med patienter med ADHD-diagnos, meriterande

- Körkort B fordras

Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, och mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samordningsförmåga hos dig.

Vidare söker vi dig som trivs med att arbeta både självständigt och i team i en expansiv och samhällsbaserad psykiatri där varje medarbetares kompetens kommer att användas fullt ut och där möjligheterna till specialisering inom yrket är stor.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna. Läs mer om vårt erbjudande.


- Grundlig introduktion med mentorskap

- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 22 juni 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.


- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Tillträde: Enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Yolanda Sandberg, verksamhetschef, [email protected] eller 0708-921 386

Jag ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen! Visa mindre

Behandlingsassistent på heltid till HVB Gålö

WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Att jo... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.

Att jobba som behandlingsassistent på WeMind HVB
Som behandlingsassistent hos oss arbetar du i huvudsak med stöd i ungdomarnas vardagsrutiner. Framförallt innebär detta att du blir en viktig person för genomförandet av våra bemötandestrategier, en av de viktigaste delarna i behandlingsmodellen. Rent praktiskt innebär arbetet både att finnas till hands för att genomföra, planera och genomföra fritidsaktiviteter, att understödja genomförande av skola och sysselsättning samt att stötta dagliga rutiner kring väckning/läggning, sysselsättning och måltider.

På Wemind HVB arbetar vi i team kring varje ungdomsärende. Teamen utgörs av en psykolog, en socionom och en behandlingsassistent. Behandlingsassistenten har ett kontaktpersonsuppdrag och är en viktigt del av det team som utformar behandlingsinsatserna.

Vi erbjuder pass både vardagar och helger.

Din nya arbetsplats
Vi är ett glatt gäng med högt i tak som drivs av ambitionen att skapa en behandlingsmiljö i världsklass och samtidigt en oslagbar arbetsplats. Vi arbetar med tonårspojkar (14-18) som har psykosociala svårigheter i kombination neuropsykiatriska funktionshinder och/eller med behov av kvalificerad psykiatri. Vi tror du kommer trivas hos oss om du gillar att vara kreativ och tycker det är kul att få möjlighet att utveckla egna idéer och ta ansvar.

Om dig
2-årig utbildning till socialpedagog/behandlingsassistent eller likvärdigt
B körkort
Utdrag ur belastningsregistret

Vi söker nu efter en utbildad behandlingsassistent som är intresserade av att ingå i vår arbetsgrupp. Hos oss får du chansen att arbeta med högspecialiserade kollegor i en härlig arbetsmiljö. Du kommer få lära dig om och arbeta utifrån våra behandlingsmetoder som är nischade mot TBA (Tillämpad beteende analys). Vi förväntar oss inte att du är expert på TBA innan du börjar, men att du har en vilja och nyfikenhet inför att lära dig mer om den.

Vi söker dig som är en engagerad, stabil och tålmodig person med goda kunskaper om praktiskt behandlingsarbete med ungdomar. Gärna med erfarenhet från arbete på
Behandlingshem/HVB/boendeverksamhet.

WeMind erbjuder dig
Grundlig introduktion med mentorskap
Regelbunden intern utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.
Kollektivavtal med försäkringar och pension
Individuell lönesättning
Förmånlig friskvård

För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

Din ansökan

Tjänsten innebär skiftarbete på rullande 6-veckorsschema med tjänstgöring dagar, kvällar, nätter och helger. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 27 mars 2023. Vi intervjuar och anställer löpande under ansökningsperioden.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta:

Anton Lyberg (Biträdande föreståndare):
073-242 40 21, [email protected]

Viktor Lundberg (Biträdande föreståndare):
073-242 40 20, [email protected]

Varmt välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska till WeMind Unga Vuxna

WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Din nya arbetsplats WeMind Unga Vuxna är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats
WeMind Unga Vuxna är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser, med patienter i åldrarna 17-25 år. Mottagningen ligger i Haninge ca 25 minuter med pendeltåg från Stockholms central.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på 15 personer bestående av specialistläkare i psykiatri, sjuksköterskor, psykologer, sekreterare, socionom, rehabkoordinator och arbetsterapeut. Vi har ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi erbjuder en trivsam och välstrukturerad arbetsplats med tydligt ledarskap, korta beslutsvägar och väl utformade vårdprocesser där vi sätter patienterna först. Vi hoppas du vill bli en av oss!

Att jobba som sjuksköterska på WeMind
Som sjuksköterska på Wemind arbetar du både självständigt men också i team med bland annat läkare och psykolog för att säkerställa en god vård och omvårdnad för patienterna. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling och vi söker nu dig som trivs med intresse för det mångfasetterade uppdrag det är att arbeta inom psykiatrin. Träffa våra sjuksköterskor. (https://jobb.wemind.se/departments/sjukskoterska)

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Rådgivning

- Provtagning och uppföljning av läkemedelsbehandling

- Vårdplanering

- Patient- och anhörigutbildning

- Årskontroller

- Återfallsprevention

Om dig

- Legitimerad sjuksköterska, specialist i psykiatri meriterande

- Vi ser gärna att nu har några års erfarenhet från liknande roll inom psykiatrin

Du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta självständigt, planera och organisera. Samtidigt är du flexibel och har god samarbetsförmåga med andra personalkategorier, patienter och närstående. Du är van att göra bedömningar och fatta beslut i samråd med läkare och omvårdnadspersonal.

Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. För att trivas i rollen uppskattar du att arbeta i team och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi värderar flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för patientgruppen högt.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

- Grundlig introduktion med mentorskap

- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: Haninge, Stockholm

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Yolanda Sandberg, verksamhetschef, 0708-921386 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Specialistläkare i psykiatri till WeMind Haninge

Ansök    Maj 11    Wemind AB    Specialistläkare
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Att jobba som Läkare på WeMind Läkarens roll är central i arbetet både i arbetet med psykiatrisk diagnostik och i arbete... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som Läkare på WeMind
Läkarens roll är central i arbetet både i arbetet med psykiatrisk diagnostik och i arbetet med evidensbaserad vård och regelbunden uppföljning. Din viktigaste insats gör du i mötet med patienterna varför vi har administrativ personal och tydliga rutiner som frigör tid för din specialistkompetens att komma till sin rätt. Som stöd har du även ett datoriserat system för utvärdering av vården genom patientmätningar i hur patienterna mår och utvecklas. Träffa våra läkare. (https://jobb.wemind.se/departments/lakare)

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


- Ansvar för psykiatrisk diagnostik och evidensbaserad psykiatrisk behandling samt för att denna följs upp och utvärderas

- Utgöra expertkompetens i medicinska/psykiatriska frågor

- Utfärda läkarutlåtande samt andra medicinska intyg vid behov

Din nya arbetsplats
WeMind Haninge är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi erbjuder en trivsam och välstrukturerad arbetsplats med tydligt ledarskap, korta beslutsvägar och väl utformade vårdprocesser där vi sätter patienterna först. Du kommer att vara en del i ett upparbetat läkarteam med mycket erfarenhet och vi hoppas du vill bli en av oss!

Mottagningen ligger ca 25 minuter med pendeltåg från Stockholm central. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 35 personer bestående av specialistläkare i psykiatri, sjuksköterskor, psykologer, sekreterare, socionom, rehabkoordinator och arbetsterapeut. Vi har ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Om dig

- Legitimerad läkare, specialist i psykiatri

- Gärna några års erfarenhet från rollen som psykiatriker

- Intresse för att arbeta med fokus på evidens och utfall

Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du lyhörd och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)


- Grundlig introduktion med mentorskap

- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.


- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: Haninge, Stockholm

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Yolanda Sandberg, verksamhetschef, 0708-921386 eller [email protected] eller vår MLA Eric Olsson på [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Behandlingsassistent heltid till HVB Gålö

WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Att jo... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.

Att jobba som behandlingsassistent på WeMind HVB
Som behandlingsassistent hos oss arbetar du i huvudsak med stöd i ungdomarnas vardagsrutiner. Framförallt innebär detta att du blir en viktig person för genomförandet av våra bemötandestrategier, en av de viktigaste delarna i behandlingsmodellen. Rent praktiskt innebär arbetet både att finnas till hands för att genomföra, planera och genomföra fritidsaktiviteter, att understödja genomförande av skola och sysselsättning samt att stötta dagliga rutiner kring väckning/läggning, sysselsättning och måltider.

På Wemind HVB arbetar vi i team kring varje ungdomsärende. Teamen utgörs av en psykolog, en socionom och en behandlingsassistent. Behandlingsassistenten har ett kontaktpersonsuppdrag och är en viktigt del av det team som utformar behandlingsinsatserna.

Vi erbjuder pass både vardagar och helger. Tjänsten innebär skiftarbete på rullande 6-veckorsschema med tjänstgöring dagar, kvällar, nätter och helger.

Din nya arbetsplats
Vi är ett glatt gäng med högt i tak som drivs av ambitionen att skapa en behandlingsmiljö i världsklass och samtidigt en oslagbar arbetsplats. Vi arbetar med tonårspojkar (14-18) som har psykosociala svårigheter i kombination neuropsykiatriska funktionshinder och/eller med behov av kvalificerad psykiatri. Vi tror du kommer trivas hos oss om du gillar att vara kreativ och tycker det är kul att få möjlighet att utveckla egna idéer och ta ansvar.

Om dig

Vi söker nu efter en utbildad behandlingsassistent som är intresserade av att ingå i vår arbetsgrupp. Hos oss får du chansen att arbeta med högspecialiserade kollegor i en härlig arbetsmiljö. Du kommer få lära dig om och arbeta utifrån våra behandlingsmetoder som är nischade mot TBA (Tillämpad beteende analys). Vi förväntar oss inte att du är expert på TBA innan du börjar, men att du har en vilja och nyfikenhet inför att lära dig mer om den.

Vi söker dig som är en engagerad, stabil och tålmodig person med goda kunskaper om praktiskt behandlingsarbete med ungdomar. Gärna med erfarenhet från arbete på
Behandlingshem/HVB/boendeverksamhet.

Krav
2-årig utbildning till socialpedagog/behandlingsassistent eller likvärdigt
B körkort
Utdrag ur belastningsregistret

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

Grundlig introduktion med mentorskap
Regelbunden intern utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.
Kollektivavtal med försäkringar och pension
Individuell lönesättning
Förmånlig friskvård

Din ansökan


Tjänsten är på heltid och vi erbjuder pass både vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 13 februari 2023. Vi intervjuar och anställer löpande under ansökningsperioden.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta:

Anton Lyberg (Biträdande föreståndare):
073-242 40 21, [email protected]

Viktor Lundberg (Biträdande föreståndare):
073-242 40 20, [email protected]

Varmt välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska till WeMind Haninge

WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Din nya arbetsplats WeMind Haninge är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi tar emot patiente... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats
WeMind Haninge är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 30 personer bestående av specialistläkare, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeut och kuratorer.

Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner och har också en väl etablerad samverkan med våra närmsta vårdgrannar såsom beroendemottagning och kommun. Vi sitter i ljusa lokaler i hjärtat av Haninge, ca 2 min från pendeltågsstationen.

Rollen
Vi söker en sjuksköterska till vårt bipolära team. Som fast vårdkontakt för en patient med bipolärdiagnos, är du personen behjälplig med att öka sina kunskaper kring diagnosen och utforma krisplan i samarbete med närstående för att öka stabiliteten och minska risken för affektiva skov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Rådgivning
- Provtagning och uppföljning av läkemedelsbehandling
- Vårdplanering
- Patient- och anhörigutbildning
- Årskontroller


Om dig


- Sjuksköterska med intresse för att arbeta inom psykiatrin
- Erfarenhet av eller intresse för den bipolära patientgruppen är meriterande
- Tidigare erfarenhet av psykiatri, alternativt extra kompetens eller specialistutbildning inom området är meriterande


Vi söker dig med intresse för att arbeta i nära samarbete med övriga yrkeskategorier och som gärna vill vara med och utveckla mottagningens arbete och behandlingsutbud.

Arbetet ställer krav på god förmåga att arbeta självständigt, planera och organisera samt att även samverka i team. Du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.

WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet.

Du får en grundlig introduktion med mentorskap samt regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt. Du har kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

- Kollektivavtal med försäkringar och pension
- Individuell lönesättning
- Möjlighet till visst distansarbete
- Friskvård


Din ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vår mottagning i Haninge, Stockholm. Vi tillämpar provanställning. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 november 2022. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Yolanda Sandberg, Verksamhetschef, 0708-921386, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Föreståndare/psykologiskt ledningsansvarig till WeMinds nya HVB-hem

Ansök    Jan 26    Wemind AB    Psykolog
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga med psykisk ohälsa. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Din nya arbetsplats Vi på WeMind Individ och Familj ska under vårvintern 202... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga med psykisk ohälsa.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.

Din nya arbetsplats
Vi på WeMind Individ och Familj ska under vårvintern 2023 starta en ny behandlingsverksamhet i HVB-form i Vendelsö i södra Stockholm. Nu söker vi dig som vill vara drivande i att, tillsammans med vårt erfarna ledningsteam, sätta upp denna verksamhet och forma dess kliniska innehåll. Verksamheten kommer rikta sig primärt till flickor med psykisk ohälsa och sociala problem och bli en del i ett nätverk av HVB och skolverksamheter i södra Stockholm. Enheten kommer att bestå av flera mindre vårdmiljöer och är tänkt att kunna erbjuda en kombination av kvalificerade sociala insatser och evidensbaserad psykiatri.

Läs mer om oss och den blivande verksamheten på www.wemindhvb.se (https://www.wemindhvb.se/)

Arbetsbeskrivning i korthet

- Utveckla vårdinnehållet tillsammans med vår psykologgrupp och kvalitetssäkra det

- Arbeta delvis kliniskt under uppbyggnaden av verksamheten med komplexa utrednings- och behandlingsuppdrag inom neuropsykiatri, psykos- och ätstörningsområdet

- Ansvarig chef för verksamheten

- Lämplighetsbedömning och matchning vid inskrivning

- Rekrytering och kompetenssäkring av verksamheten

- Handledning av övriga yrkesgrupper

Om dig

- Psykolog med grund i beteendeanalys med minst tre års erfarenhet (krav)

- Klinisk erfarenhet av arbete med ungdomar (meriterande)

- Bakgrund inom hvb/SiS/rättpsyk eller liknande heldygnsvård med samverkan soc (meriterande)

- Tidigare erfarenhet av ledningsfunktion (meriterande)

Vi tror att du är psykolog med klinisk- och eller ledningserfarenhet. Med fördel från verksamheter med socialtjänsten som uppdragsgivare men kanske med annan bakgrund inom tex rättspsyk eller öppenvård. Du kommer att med stöd av våra befintliga ledningssystem och väl inarbetade rutiner för drift av HVB få skapa ett behandlingsinnehåll specifikt för målgruppen tillsammans med din personalgrupp. Under uppbyggnadsfasen av verksamheten kommer du även jobba kliniskt vilket innebär komplexa utrednings- och behandlingsuppdrag inom neuropsykiatri, psykos- och ätstörningsområdet i familjer som ofta har svåra kommunikationsproblem och är dysfunktionella.WeMind erbjuder dig
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

- Regelbunden intern utbildning och möjlighet till kompetensutveckling

- Kollektivavtal med försäkringar och pension

- Förmånlig friskvård

Din ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Lämplighetsprövning genom registerutdrag obligatoriskt

Varmt välkommen med din ansökan senast den 26 februari 2023. Vi intervjuar och anställer löpande under ansökningsperioden.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta:

Etablerings- och Utvecklingschef HVB, Gösta Liljeholm 0739-198419

Varmt välkommen! Visa mindre

Behandlingspedagog till vikariepool på Gålö HVB

Ansök    Sep 23    Wemind AB    Skötare
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Behand... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.

Behandlingspedagog i vikariepoolen
Vi söker nu efter utbildade behandlingspedagoger som är intresserade av att ingå i vår vikariepool. Som vikarie hos oss får du chansen att arbeta med högspecialiserade kollegor i en härlig arbetsmiljö. Du kommer få lära dig om och arbeta utifrån våra behandlingsmetoder som är nischade mot TBA (Tillämpad beteende analys).

Du arbetar i huvudsak med stöd i ungdomarnas vardagsrutiner vilket innebär att du blir en viktig person för genomförandet av våra bemötandestrategier, vilken är en av de viktigaste delarna i behandlingsmodellen. Rent praktiskt innebär arbetet att finnas till hands för ungdomarna genom att motivera för och planera deras vardagssysslor så som exempelvis skola samt stötta i dagliga rutiner kring väckning/läggning, måltider, städ och tvätt.

Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun och erbjuder pass både vardagar och helger, från 6 timmars pass och uppåt.

Om dig
Vi vill att du är en trygg, balanserad, lösningsfokuserad och ödmjuk person som har goda förutsättningar att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö. Arbetet innebär ett nära och förtroendefullt samarbete med dina kollegor, du har därför god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du har också en god förmåga att samtala med ungdomar samt att skapa bra relationer. Du ska vara ansvarstagande, innovativ, empatisk och ha ett flexibelt arbetssätt då du förutsätts vara en vuxen förebild.

Kvalifikationer

- 2-årig utbildning till socialpedagog/behandlingsassistent eller likvärdigt
- B-körkortDin ansökan
Tjänsten är ett timvikariat och vi erbjuder pass både vardagar och helger, från 6 timmars pass och uppåt. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 november 2022. Vi intervjuar och anställer löpande under ansökningsperioden.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta:

Anton Lyberg (Biträdande föreståndare):
073-242 40 21, [email protected]

Viktor Lundberg (Biträdande föreståndare):
073-242 40 20, [email protected]

Kousay Miled (Bemanningsansvarig):
073-242 40 27, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till WeMind Haninge

WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Din nya arbetsplats På WeMind Haninge kommer du att ingå i en ... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats
På WeMind Haninge kommer du att ingå i en riktigt fin arbetsgrupp bestående av administratörer, medicinska sekreterare, läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer och arbetsterapeut. Totalt är vi ca 35 medarbetare och vi behandlar 3000 patienter.

Att jobba som medicinsk sekreterare på WeMind
Arbetsdagen består till stora delar av att ta emot patienter i receptionen, ge service via telefon och sköta inbokningar och ombokningar av patienttider. Vidare assisterar du den kliniska personalen med administration, journalskrivning samt andra sedvanliga administrativa uppgifter.

Din profil
- Erfarenhet av att arbeta som medicinsk sekreterare inom vården, med fördel inom psykiatri
- Vana av journalsystemet TakeCare, meriterande


Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad och du tar gärna egna initiativ. Du tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt tillsammans med dina kollegor.

WeMind erbjuder dig
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Flexavtal
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Möjlighet till visst distansarbete


Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Placering i Haninge och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 oktober 2022. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom två veckor.

För frågor och mer information kontakta:
Verksamhetschef Yolanda Sandberg på 070-8921386 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till WeMind Haninge

WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Din nya arbetsplats På WeMind Haninge kommer du att ingå i en riktigt fin arbetsgrupp bestående av administratörer, medi... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats
På WeMind Haninge kommer du att ingå i en riktigt fin arbetsgrupp bestående av administratörer, medicinska sekreterare, läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer och arbetsterapeut. Totalt är vi ca 35 medarbetare och vi behandlar 3000 patienter.

Att jobba som medicinsk sekreterare på WeMind
Arbetsdagen består till stora delar av att ta emot patienter i receptionen, ge service via telefon och sköta inbokningar och ombokningar av patienttider. Vidare assisterar du den kliniska personalen med administration, journalskrivning samt andra sedvanliga administrativa uppgifter.

Din profil
- Erfarenhet av att arbeta som medicinsk sekreterare inom vården, med fördel inom psykiatri
- Vana av journalsystemet TakeCare, meriterande


Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad och du tar gärna egna initiativ. Du tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt tillsammans med dina kollegor.

WeMind erbjuder dig
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Flexavtal
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Möjlighet till visst distansarbete


Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Placering i Haninge och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 oktober 2022. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom två veckor.

För frågor och mer information kontakta:
Verksamhetschef Yolanda Sandberg på 070-8921386 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till WeMind Haninge

Ansök    Jun 1    Wemind AB    Arbetsterapeut
WeMind Haninge ägs av WeMind Psykiatri som är i dag Sveriges största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 500 medarbetare på 17 mottagningar i 4 landsting. Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss www.wemind.se (http://www.wemind.se/) Din nya arbetsplats Till WeMind H... Visa mer
WeMind Haninge ägs av WeMind Psykiatri som är i dag Sveriges största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 500 medarbetare på 17 mottagningar i 4 landsting. Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss www.wemind.se (http://www.wemind.se/)

Din nya arbetsplats
Till WeMind Haninge söker vi nu en arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av specialistpsykiatri. I din roll som arbetsterapeut kommer du självständigt samt tillsammans med andra professioner på mottagningen arbeta för att våra patienter ska erbjudas en högkvalitativ vård med hög grad av patientmedverkan. I vår mottagningsmodell ingår arbete i flexibla behandlingsteam med andra inblandade yrkesprofessioner vilket innebär att du blir en del av det totala behandlingsarbetet för varje enskild patient. Den behandling som erbjuds ska vara evidensbaserad och följa nationella riktlinjer och vårdprogram.

I tjänsten ingår bedömning och utredning och åtgärder riktade mot funktionsförmåga samt vardaglig och kognitiv funktion. Arbetet sker både på mottagningen samt hemma hos patienten. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med andra i behandlingsteamet och särskilt mot den psykiatriska målgrupp som uppvisar en lägre grad av funktion och autonomi.

Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, och mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samordningsförmåga hos dig.

Om dig
Vi söker således dig som vill arbeta både självständigt och i team i en expansiv och samhällsbaserad psykiatri där varje medarbetares kompetens kommer att används fullt ut och där möjlighet till specialisering inom yrket.

- Utbildning/Erfarenhet: Leg. arbetsterapeut
- Körkort B fordras
Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 10/6. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.

Övrigt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid och omfattning: Tillsvidareanställning, heltid
Lön: Fast lön enligt avtal. Kollektivavtal finns

För frågor och mer information kontakta:

Yolanda Sandberg 0708-921386 Visa mindre

WeMind HVB söker Leg. psykolog

Ansök    Jun 15    Wemind AB    Psykolog
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind? finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedri... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind? finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för ungdomar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.


Din nya arbetsplats
Är du nyfiken på jobbet som psykolog på behandlingshem? Vi hoppas det! Vi behöver bli en kliniker till så här kommer en chans att bli en del i vårt team.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Detta innebär att alla som är inskrivna hos oss erbjuds behandling genomförd av våra egna psykologer som jobbar heltid på plats i verksamheten, detta för att på allvar kunna ge evidensbaserad vård till de som behöver den bäst.

Vi söker nu en legitimerad psykolog med KBT-inriktning

Stämmer detta på dig?
Du ska ha inlärningsteori som din självklara teoretiska hemvist och gärna ha ett stort intresse för organisationsarbete och personalhandledning. Vi arbetar med KBT i våra individualterapier och det är en fördel om du har erfarenhet av vår målgrupp, ungdomar med en komplex problembild bestående av både funktionsvariationer, familjeproblem och psykiatriska behov.

Vill du?
Denna tjänst är för dig som älskar beteendeanalys och som vill ha mycket tid att vända och vrida på kontingenser för att skapa optimala förutsättningar för beteendeförändring. Du ska även gilla tanken på att jobba i team i ungdomarnas vardag snarare än i mottagningsrum och i den kontexten sätta ihop och genomföra intensiva KBT-behandlingar och samverka med både personalgrupp, den unges familj samt andra vårdgivare. Vi samarbetar nära med barnpsykiatrin i de flesta av våra ärenden. Förutom behandling ansvarar du tillsammans med de andra psykologerna för handledning av resten av personalgruppen i TBA, detta i syfte att skapa en maximalt behandlande miljö.

I så fall tycker vi du ska söka tjänsten hos oss idag!

WeMind erbjuder dig bland annat
- Kollektivavtal
- Flextid
- Friskvårdsbidrag via Epassi


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 juni. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

För mer information kontakta Gösta Liljeholm, VD WeMind HVB på tfn 073-9198419.

Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Unga Vuxna-mottagningen i Haninge söker PTP-psykolog

Ansök    Jun 22    Wemind AB    PTP-psykolog
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Din nya arbetsplats Unga Vuxna-mottagningen är en allmänpsyki... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats

Unga Vuxna-mottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning för patienter mellan 18 och 25 år som är i behov av specialistpsykiatriska insatser. Vi är 15 medarbetare som behandlar ungefär 1000 patienter. Vi finns i fräscha lokaler nära pendeltågsstationen i Handen, cirka 25 minuter från T-Centralen.

Att jobba som PTP-psykolog på WeMind
Psykologens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Som PTP-psykolog arbetar du främst med bedömning, behandling och utredning. Bedömning görs ofta som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen men också inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella psykoterapier vid svåra psykiatriska tillstånd. Vi erbjuder också DBT-behandling.

Neuropsykiatriska utredningar utgör också en stor del av arbetet.

Utanför det kliniska arbetet spelar psykologen en viktig roll genom att vara tränad i att tänka enligt vetenskaplig metodik vilket gör att psykologer ofta är duktiga på att ta till sig och utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Vem söker vi?
Du har psykologexamen med inriktning KBT. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet och varierande arbetsuppgifter.

WeMind erbjuder dig
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Flextid
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Färdiga processer för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna
Anställningsvillkor

- Anställningsform: Visstidsanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 1 augusti 2022. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

Verksamhetschef Yolanda Sandberg, 0708-921386. Visa mindre

Arbetsterapeut till WeMind Haninge

Ansök    Maj 16    Wemind AB    Arbetsterapeut
WeMind Haninge ägs av WeMind Psykiatri som är i dag Sveriges största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 500 medarbetare på 17 mottagningar i 4 landsting. Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss www.wemind.se (http://www.wemind.se/) Till WeMind Haninge söker vi nu e... Visa mer
WeMind Haninge ägs av WeMind Psykiatri som är i dag Sveriges största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 500 medarbetare på 17 mottagningar i 4 landsting. Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss www.wemind.se (http://www.wemind.se/)

Till WeMind Haninge söker vi nu en arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av specialistpsykiatri. I din roll som arbetsterapeut kommer du självständigt samt tillsammans med andra professioner på mottagningen arbeta för att våra patienter ska erbjudas en högkvalitativ vård med hög grad av patientmedverkan. I vår mottagningsmodell ingår arbete i flexibla behandlingsteam med andra inblandade yrkesprofessioner vilket innebär att du blir en del av det totala behandlingsarbetet för varje enskild patient. Den behandling som erbjuds ska vara evidensbaserad och följa nationella riktlinjer och vårdprogram.

I tjänsten ingår bedömning och utredning och åtgärder riktade mot funktionsförmåga samt vardaglig och kognitiv funktion. Arbetet sker både på mottagningen samt hemma hos patienten. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med andra i behandlingsteamet och särskilt mot den psykiatriska målgrupp som uppvisar en lägre grad av funktion och autonomi.

Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, och mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samordningsförmåga hos dig.

Om dig:

Vi söker således dig som vill arbeta både självständigt och i team i en expansiv och samhällsbaserad psykiatri där varje medarbetares kompetens kommer att användas fullt ut och där möjligheterna till specialisering inom yrket är Arbetsterapeut till WeMind Haninge.

Du ska vara legitimerad arbetsterapeut. Meriterande med erfarenhet av psykiatri och arbete med patienter med psykossjukdom. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Utbildning/Erfarenhet: Leg. arbetsterapeut
Körkort B fordras
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid och omfattning: Tillsvidareanställning, heltid
Lön: Fast lön enligt avtal. Kollektivavtal finns

Varmt välkommen med din ansökan senast den 10/6. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.

För frågor och mer information kontakta:

Yolanda Sandberg 0708-921386 Visa mindre

WeMind Haningemottagningen söker PTP-psykologer

Ansök    Mar 4    Wemind AB    PTP-psykolog
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt. Om oss: Haningemottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning för... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:

Haningemottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning för patienter över 18 år som är i behov av specialistpsykiatriska insatser. Vi är 35 medarbetare som behandlar ungefär 3000 patienter. Vi finns i fräscha lokaler nära pendeltågsstationen i Handen, cirka 25 minuter från T-Centralen.

Att jobba som PTP-psykolog på WeMind Psykologens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Som PTP-psykolog arbetar du främst med bedömning, behandling och utredning. Bedömning görs ofta som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen men också inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella psykoterapier vid svåra psykiatriska tillstånd. Vi erbjuder också DBT-behandling.

Neuropsykiatriska utredningar utgör också en stor del av arbetet.

Utanför det kliniska arbetet spelar psykologen en viktig roll genom att vara tränad i att tänka enligt vetenskaplig metodik vilket gör att psykologer ofta är duktiga på att ta till sig och utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Om dig

Du har psykologexamen med inriktning KBT. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet och varierande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Flextid
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Färdiga processer för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna
Anställningsvillkor

- Anställningsform: Visstidsanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta verksamhetschef Yolanda Sandberg, 0708-921386. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Socionom till WeMind HVB

Ansök    Mar 16    Wemind AB    Socionom
Socionom i behandlingsteamet WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi har vår verksamhet på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vi är ett ambitiöst gäng som drivs av visionen att skapa en behandlingsmiljö i toppklass och samtidigt en oslagbar arbetsplats. Vi arbetar med tonårspojkar i åldern 14-18 år som har psykosociala svårigheter i kombination neuropsykiatriska funk... Visa mer
Socionom i behandlingsteamet

WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi har vår verksamhet på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vi är ett ambitiöst gäng som drivs av visionen att skapa en behandlingsmiljö i toppklass och samtidigt en oslagbar arbetsplats. Vi arbetar med tonårspojkar i åldern 14-18 år som har psykosociala svårigheter i kombination neuropsykiatriska funktionshinder och/eller med behov av kvalificerad psykiatri, en målgrupp som ofta har många pågående vård- och myndighetskontakter.

Vem är Du?
Du har ett brinnande intresse för att skapa bra förutsättningar för unga människor som hamnat utanför samhället. Kanske har du jobbat som handläggare inom BoU eller LSS och känner att du vill komma närmare klienterna och jobba mer konkret med deras situation. Kanske har du en bakgrund inom skolans värld, har erfarenhet från SiS eller har engagerat dig i regelverket kring asylprocessen. Vi välkomnar olika kunskapsbakgrunder som kan vara starka kort att bidra till vår utveckling.

Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av arbete på behandlingshem eller familjearbete. Att ha erfarenheter från psykiatri eller forskning är meriterande liksom kunskaper om autism, intellektuella funktionsnedsättningar eller andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Om Rollen
Du ingår i ett team om 3 ärendeansvariga. I din roll jobbar du tätt ihop med våra psykologer kring varje ungdom och ni ansvarar för olika delar i dennes placering hos oss.

I detta samarbete är du huvudansvarig för nätverksarbetet kring den unge och jobbar mycket med samverkan mot vårt nätverk av skolor, praktikplatser och annan sysselsättning.

De ärendeansvariga jobbar även mycket med samverkan mot de ungas familjer, socialtjänst och annat hemmanätverk. Arbetsuppgifterna innebär alltså både familjearbete och med den unges skola. Ibland hanterar du advokatbesök och hjälper de unga att förstå nämndens beslut i olika frågor gällande dennes placering eller framtid, ibland bistår du en handläggare som utreder behov inom ramen för LSS.

Utöver din roll som nätverksspecialist i behandlingsteamet ska du ha en självklar plats bland ungdomarna i verksamheten och trivas med att vara där det händer. Att arbeta som ärendeansvarig innebär att arbeta med sig själv som verktyg i ungdomsgruppen och du behöver vara en närvarande och lyhörd medmänniska. Bemötandet på våra avdelningar planeras utifrån de principer som beskrivs i metoden tillämpad beteendeanalys (TBA), något du får utbildning och tät handledning i när du jobbar hos oss. Du behöver således inte vara expert på vår metod innan du börjar, men vi vill att du har målsättningen att bli det.

Tillträde: Efter sommaren enligt ök

Tjänsten avser tillsvidareanställning: 40 tim/vecka.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gösta Liljeholm tel: 073-9198419

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Leg. psykolog sökes till Behandlingshem

Ansök    Nov 23    Wemind AB    Psykolog
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för ungdomar med psykisk ohälsa som är placerade av socialtjänsten. Vi är experter på npf, skolfrånvaro och svåra relationsproblem i familjen. Nu söker vi en ny kollega i psykologgruppen med kunskaper i handledning av personal och behandlingsarbete med socialt utsatta individer. Vi ser gärna att du kan TBA, att du är bevandrad i socialtjänstkontexten och ett extra plus är om du... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för ungdomar med psykisk ohälsa som är placerade av socialtjänsten. Vi är experter på npf, skolfrånvaro och svåra relationsproblem i familjen. Nu söker vi en ny kollega i psykologgruppen med kunskaper i handledning av personal och behandlingsarbete med socialt utsatta individer. Vi ser gärna att du kan TBA, att du är bevandrad i socialtjänstkontexten och ett extra plus är om du har kunskaper inom riskbedömning och/eller behandling av sexuella riskbeteenden.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Detta innebär att alla som är inskrivna hos oss bland annat erbjuds behandling genomförd av våra egna psykologer som jobbar heltid på plats i verksamheten, detta för att på allvar kunna ge evidensbaserad vård till de som behöver den bäst. Varje psykolog arbetar endast i 5-7 ärenden och kan således dedikera riktigt mycket tid till varje barn. Hos oss gör du även utredningsarbete, ofta är kartläggning och definiering av en ungdoms svårigheter en viktig del av vårt uppdrag.

Vi söker nu alltså en legitimerad psykolog med KBT-inriktning till vår verksamhet på Gålö i Haninge kommun.

Vi söker dig som förutom ovan känner igen dig i följande:

- brinner för neuropsykiatri och är intresserad av neuropsykiatriska diagnoser så som autism, IF och adhd, ofta i kombination med allvarlig psykisk ohälsa som psykos, suicidnära beteenden, självskadeproblematik eller isolationsproblem
- vill arbeta i tvärprofessionella team kring placerade ungdomar med komplexa vårdbehov och vara del i att möjliggöra förändring för en grupp som har det riktigt svårt
- tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet


Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och flextid. I och med att tjänsten innebär arbete med barn och unga inom socialtjänsten krävs att du uppvisar utdrag ur misstanke- och belastningsregistret som en del i verksamhetens lagstadgade lämplighetsbedömning inför anställning.

Tillträde: Vintern 21/22 enligt ök

För mer information kontakta Gösta Liljeholm, VD WeMind HVB på tfn 073-9198419 (lämna meddelande). Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Psykolog sökes till WeMind Unga Vuxna

Ansök    Dec 9    Wemind AB    Psykolog
Unga Vuxna-mottagningen söker en psykolog med några års erfarenhet WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt. ... Visa mer
Unga Vuxna-mottagningen söker en psykolog med några års erfarenhet
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:
Unga Vuxna-mottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning för patienter som är mellan 18-25 år. Vi är 15 medarbetare som behandlar ungefär 1000 patienter. Vi finns i fräscha lokaler nära pendeltågsstationen i Handen, cirka 25 minuter från T-Centralen.

Att jobba som Psykolog på WeMind
Psykologens roll på WeMind är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Som psykolog arbetar du främst med bedömning, behandling och utredning. Bedömning görs ofta som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen men också inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella psykoterapier vid svåra psykiatriska tillstånd. Vi erbjuder också DBT-behandling.

Neuropsykiatriska utredningar utgör också en stor del av arbetet liksom handledning av PTP- psykologer samt psykologassistenter.

Utanför det kliniska arbetet spelar psykologen en viktig roll genom att vara tränad i att tänka enligt vetenskaplig metodik vilket gör att psykologer ofta är duktiga på att ta till sig och utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Om dig:
Du är leg. psykolog med inriktning KBT, gärna med minst tre års erfarenhet inom yrket. I övrigt kommer vi trivas bra tillsammans om du värdesätter; den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet och varierande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning
- Flextid
- Extern handledning i KBT-metod samt neurohandledning.
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling
- Möjlighet till visst distansarbete
- Färdiga processer för bedömning, utförligt behandlingsmaterial samt förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna


Anställningsvillkor
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta verksamhetschef Yolanda Sandberg, 0708-921386. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker nu överläkare till WeMind Sydost

Ansök    Dec 23    Wemind AB    Specialistläkare
WeMinds ambition är att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 500 medarbetare. Med ett starkt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. WeMind Sydost består av 7 allmänpsykiatriska öppenvår... Visa mer
WeMinds ambition är att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 500 medarbetare. Med ett starkt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

WeMind Sydost består av 7 allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Dessa mottagningar ligger i Nacka, Gustavsberg, Tyresö, Haninge och Nynäshamn. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. På samtliga mottagningar strävar vi efter att ha ett tätt samarbete mellan olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vi söker dig som är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för utveckling och evidens. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med tydligt ledarskap, korta beslutsvägar, väl utformade vårdprocesser och god stämning.
Tjänsten är på heltid, 100% eller enligt överenskommelse, med start omgående, och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Personlighetsdrag som flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för patientgruppen är viktiga för oss.

Vi erbjuder dig en arbetsgivare som satsar på dig, bl.a. med ett generöst utbildningspaket, flexibla arbetstider och konkurrenskraftig lön. Vi vill att du ska trivas hos oss! Vi har självklart kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Det finns även möjlighet att löneväxla.

Har du frågor om tjänsten så kontakta Johan Skånberg, medicinsk chef WeMind på telefonnummer 070-266 99 50. Visa mindre

Leg. psykolog sökes till WeMind HVB för vikariat

Ansök    Okt 8    Wemind AB    Psykolog
Vill du prova på att jobba som psykolog på behandlingshem? Här kommer en chans att bli en del i vårt team över 6 månader. WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där v... Visa mer
Vill du prova på att jobba som psykolog på behandlingshem? Här kommer en chans att bli en del i vårt team över 6 månader.

WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Detta innebär att alla som är inskrivna hos oss erbjuds behandling genomförd av våra egna psykologer som jobbar heltid på plats i verksamheten, detta för att på allvar kunna ge evidensbaserad vård till de som behöver den bäst.

Vi söker nu en legitimerad psykolog med KBT-inriktning.

Vi söker dig som:

- brinner för neuropsykiatri och är intresserad av neuropsykiatriska diagnoser så som ADHD och autism
- vill delta i teamdiskussioner om aktuell forskning och utveckling inom neuropsykiatri
- tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet


Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och flextid. I och med att tjänsten innebär arbete med barn och unga inom socialtjänsten krävs att du uppvisar utdrag ur misstanke- och belastningsregistret som en del i verksamhetens lagstadgade lämplighetsbedömning inför anställning.

6 månaders vikariat med goda chanser till förlängning.

Tillträde: November eller enligt överenskommelse

För mer information kontakta Gösta Liljeholm, VD WeMind HVB på tfn 073-9198419. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Resurs till specifikt uppdrag på WeMind HVB

Ansök    Jul 28    Wemind AB    Specialpedagog
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Vi söker... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.

Vi söker nu efter resurser för en specifik ungdom med epilepsiproblematik

Start omgående!

Vi behöver ett antal resurser som har möjlighet att arbeta vardagar samt helger. Dag, kväll och natt (vakennatt). Har du möjlighet att exempelvis bara jobba dag eller bara natt så fungerar det också. Du behöver alltså inte kunna jobba dygnet runt.

Du kommer att gå på ett rullande schema.

Som person

Vi vill att du är en trygg, balanserad, lösningsfokuserad och ödmjuk person som har goda förutsättningar att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en god förmåga att samtala med ungdomar samt att skapa bra relationer. Du ska vara ansvarstagande, innovativ, empatisk och ha ett flexibelt arbetssätt då du förutsätts vara en vuxen förebild.

Erfarenhet av att arbeta med epilepsiproblematik är en merit. Du får gärna vara utbildad socialpedagog.

Krav

- B-körkort


Anställningsform: behovsanställning

Frågor? kontakta HR-chef Jessica Nilsson 073-241 02 30

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Psykolog/PTP-psykolog till WeMind HVB

Ansök    Apr 20    Wemind AB    Psykolog
Psykolog/PTP-psykolog till Behandlingshem WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbeta... Visa mer
Psykolog/PTP-psykolog till Behandlingshem

WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag i tvärprofessionella team. Detta innebär bland annat att alla som är inskrivna hos oss erbjuds behandling genomförd av våra egna psykologer som jobbar heltid på plats i verksamheten, detta för att på allvar kunna ge evidensbaserad vård till de som behöver den bäst.

I höst ska en av kollegorna gå på föräldraledighet och i samband med det söker vi en ny psykolog till vårt team på Gålö. Då vi är i en expansiv fas kommer vi erbjuda en fortsatt tjänst även efter första året. Det kan även bli aktuellt med PTP-tjänstgöring.

Stämmer detta på dig?
Du ska ha inlärningsteori som din självklara teoretiska hemvist och gärna ha ett stort intresse för organisationsarbete och personalhandledning. Vi arbetar med KBT i våra individualterapier och det är en fördel om du har erfarenhet av vår målgrupp, ungdomar med en komplex problembild bestående av både funktionsvariationer, familjeproblem och psykiatriska behov. I handledningsarbetet hos oss är det en fördel om du har erfarenheter av praktiskt arbete på behandlingshem eller vårdavdelning. Att ha erfarenheter från psykiatri eller forskning är meriterande liksom kunskaper om autism, intellektuella funktionsnedsättningar eller andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Vill du?
Denna tjänst är för dig som älskar beteendeanalys och som vill ha mycket tid att vända och vrida på kontingenser för att skapa optimala förutsättningar för beteendeförändring. Du ska även gilla tanken på att jobba i team i ungdomarnas vardag snarare än i mottagningsrum och i den kontexten sätta ihop och genomföra intensiva KBT-behandlingar och samverka med både personalgrupp, den unges familj samt andra vårdgivare. Vi samarbetar nära med barnpsykiatrin i de flesta av våra ärenden. Förutom behandling och utredning ansvarar du tillsammans med de andra psykologerna för handledning av resten av personalgruppen i TBA, detta i syfte att skapa en maximalt behandlande miljö. Detta är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i ett tvärprofessionellt team i en riktigt BA-intensiv miljö, kanske den mest kunskapsintensiva på sitt område.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och flextid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. I och med att tjänsten innebär arbete med barn och unga inom socialtjänsten krävs att du uppvisar utdrag ur misstanke- och belastningsregistret som en del i verksamhetens lagstadgade lämplighetsbedömning inför anställning.

Tillträde: 1 september 2021

Tjänsten avser tillsvidareanställning och är en heltidstjänst 40 tim/vecka. Telefonjour ingår vissa tider efter en inskolningsperiod. Separat ersättning utgår för jour.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Gösta Liljeholm, VD WeMind HVB, på tfn 073-919 84 19. Visa mindre

WeMind Haninge söker Medicinskt ledningsansvarig överläkare

Ansök    Okt 6    Wemind AB    Specialistläkare
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt. Om tjänsten Som Medicinskt ledningsansvarig överläkare på WeMind H... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om tjänsten

Som Medicinskt ledningsansvarig överläkare på WeMind Haninge är du tillsammans med enhetschefen ansvarig för vården på Haningemottagningen, Unga vuxna och vår TMS verksamhet. Du ingår också i WeMinds medicinska ledningsgrupp tillsammans med övergripande medicinsk chef och medicinskt ledningsansvariga överläkare från övriga enheter i Stockholm.

Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats som utmärks av god stämning, hög delaktighet och ett stort administrativt stöd. Vi håller till i fina lokaler i naturskönt område med närhet till bussar och pendeltåg. WeMind Haninge är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi har också nyligen startat en TMS verksamhet (Transkraniell magnetstimulering) som kommer att ta emot remisser från WeMinds andra enheter i Stockholm. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Kvalifikationer

Du är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för evidensbaserad behandling. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med medicinskt ledarskap i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet. Du har även längre erfarenhet av att ha arbetat kliniskt i din yrkesprofession. Vidare söker vi dig som har arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner och det är en stor fördel om du arbetat med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att patienterna ska erbjudas den bästa psykiatriska diagnostik och behandling som går att uppbringa. Du stimuleras av att samarbeta och att på ett prestigelöst sätt försöka hitta de bästa lösningarna på olika problem. Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du har ett genuint intresse för ledarskap och är lyhörd och tydlig i ditt ledarskap.

Övrigt

WeMind Psykiatri strävar efter att sätta patienternas behov i första rummet, i alla situationer. Vi försöker skapa ett arbetsklimat som är både fakta- och datadrivet, och varmt och empatiskt. Vi värdesätter prestigelöshet, samarbete och öppenhet. Vi har ett primärt fokus på bästa möjliga evidens och på att ha strukturerade och samtidigt flexibla arbetsmetoder.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-09-25. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Johan Skånberg, Medicinsk chef: 072-363 79 21 eller Yolanda Sandberg, Enhetschef Haningemottagningen: 070-892 13 86. Visa mindre

Psykolog med intresse för beteendeanalys

Ansök    Sep 28    Wemind AB    Psykolog
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Detta inn... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Detta innebär att alla som är inskrivna hos oss erbjuds behandling genomförd av våra egna psykologer som jobbar heltid på plats i verksamheten, detta för att på allvar kunna ge evidensbaserad vård till de som behöver den bäst.

Vi söker nu en psykolog till teamet som vill vara med och skapa Sveriges i särklass bästa behandlingshem.

Stämmer detta på dig?
Du ska ha inlärningsteori som din självklara teoretiska hemvist och gärna ha ett stort intresse för organisationsarbete och personalhandledning. Vi arbetar med KBT i våra individualterapier och det är en fördel om du har erfarenhet av vår målgrupp, ungdomar med en komplex problembild bestående av både funktionsvariationer, familjeproblem och psykiatriska behov. I handledningsarbetet hos oss är det en fördel om du har erfarenheter av praktiskt arbete på behandlingshem eller vårdavdelning sedan tidigare. Att ha erfarenheter från psykiatri eller forskning är meriterande liksom kunskaper om autism, intellektuella funktionsnedsättningar eller andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Vill du?
Denna tjänst är för dig som älskar beteendeanalys och som vill ha mycket tid att vända och vrida på kontingenser för att skapa optimala förutsättningar för beteendeförändring. Du ska även gilla tanken på att jobba i team i ungdomarnas vardag snarare än i mottagningsrum och i den kontexten sätta ihop och genomföra intensiva KBT-behandlingar och samverka med både personalgrupp, den unges familj samt andra vårdgivare. Vi samarbetar nära med barnpsykiatrin i de flesta av våra ärenden. Förutom behandling ansvarar du tillsammans med de andra psykologerna för handledning av resten av personalgruppen i TBA, detta i syfte att skapa en maximalt behandlande miljö. Detta är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i ett tvärprofessionellt team i en riktigt BA-intensiv miljö, kanske den mest kunskapsintensiva på sitt område.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och flextid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. I och med att tjänsten innebär arbete med barn och unga inom socialtjänsten krävs att du uppvisar utdrag ur misstanke- och belastningsregistret som en del i verksamhetens lagstadgade lämplighetsbedömning inför anställning.

Tillträde: enligt överenskommelse. Tjänsten avser tillsvidareanställning och är en heltidstjänst 40 tim/vecka. Telefonjour ingår vissa tider efter en inskolningsperiod. Separat ersättning utgår för jour. Visa mindre

WeMind HVB söker behandlingspedagog till vikariepool

WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Vi söker... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.

Vi söker nu efter utbildade behandlingspedagoger som är intresserade av att ingå i vår vikariepool. Som vikarie hos oss får du chansen att arbeta med högspecialiserade kollegor i en härlig arbetsmiljö. Du kommer att få lära dig våra behandlingsmetoder som är nischade mot TBA (Tillämpad beteende analys).

Vi erbjuder pass både vardagar och helger. Allt från 6 timmars pass och uppåt.

Är du intresserad av att endast arbeta under sommarmånaderna finns den möjligheten också.

Som person
Vi vill att du är en trygg, balanserad, lösningsfokuserad och ödmjuk person som har goda förutsättningar att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö. Arbetet innebär ett nära och förtroendefullt samarbete med dina kollegor, du har därför god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har också en god förmåga att samtala med ungdomar samt att skapa bra relationer. Du ska vara ansvarstagande, innovativ, empatisk och ha ett flexibelt arbetssätt då du förutsätts vara en vuxen förebild.

Vad innebär det att jobba som behandlingsassistent på WeMind HVB?

Som vikarierande behandlingsassistent hos oss arbetar du i huvudsak med stöd i ungdomarnas vardagsrutiner. Framförallt innebär detta att du blir en viktig person för genomförandet av våra bemötandestrategier, en av de viktigaste delarna i behandlingsmodellen. Rent praktiskt innebär arbetet att finnas till hands för ungdomarna genom att motivera, planera deras vardagssysslor så som exempelvis skola, stötta i dagliga rutiner kring väckning/läggning, måltider, städ och tvätt mm.

Krav

- 2 årig utbildning socialpedagog/behandlingsassistent eller likvärdig
- B-körkort


Har du frågor kontakta bemanningsansvarig Kousay Miled 073-242 40 27 eller HR-chef Jessica Nilsson 073-241 02 30.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

WeMind Haninge söker Medicinskt ledningsansvarig överläkare

Ansök    Aug 24    Wemind AB    Specialistläkare
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt. Om tjänsten Som Medicinskt ledningsansvarig överläkare på WeMind H... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om tjänsten

Som Medicinskt ledningsansvarig överläkare på WeMind Haninge är du tillsammans med enhetschefen ansvarig för vården på Haningemottagningen, Unga vuxna och vår TMS verksamhet. Du ingår också i WeMinds medicinska ledningsgrupp tillsammans med övergripande medicinsk chef och medicinskt ledningsansvariga överläkare från övriga enheter i Stockholm.

Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats som utmärks av god stämning, hög delaktighet och ett stort administrativt stöd. Vi håller till i fina lokaler i naturskönt område med närhet till bussar och pendeltåg. WeMind Haninge är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi har också nyligen startat en TMS verksamhet (Transkraniell magnetstimulering) som kommer att ta emot remisser från WeMinds andra enheter i Stockholm. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Kvalifikationer

Du är specialist i psykiatri och har ett stort intresse för evidensbaserad behandling. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med medicinskt ledarskap i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet. Du har även längre erfarenhet av att ha arbetat kliniskt i din yrkesprofession. Vidare söker vi dig som har arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner och det är en stor fördel om du arbetat med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att patienterna ska erbjudas den bästa psykiatriska diagnostik och behandling som går att uppbringa. Du stimuleras av att samarbeta och att på ett prestigelöst sätt försöka hitta de bästa lösningarna på olika problem. Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du har ett genuint intresse för ledarskap och är lyhörd och tydlig i ditt ledarskap.

Övrigt

WeMind Psykiatri strävar efter att sätta patienternas behov i första rummet, i alla situationer. Vi försöker skapa ett arbetsklimat som är både fakta- och datadrivet, och varmt och empatiskt. Vi värdesätter prestigelöshet, samarbete och öppenhet. Vi har ett primärt fokus på bästa möjliga evidens och på att ha strukturerade och samtidigt flexibla arbetsmetoder.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-09-25. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Johan Skånberg, Medicinsk chef: 072-363 79 21 eller Yolanda Sandberg, Enhetschef Haningemottagningen: 070-892 13 86. Visa mindre

Psykolog med intresse för beteendeanalys

Ansök    Sep 25    Wemind AB    Psykolog
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun. Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Detta inn... Visa mer
WeMind HVB är ett dotterbolag till WeMind Psykiatri som bedriver behandlingshem för unga killar med psykisk ohälsa. Vi håller till på en fantastisk gård på Gålö i Haninge kommun.

Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända sin utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården ska utformas och genomföras av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag. Detta innebär att alla som är inskrivna hos oss erbjuds behandling genomförd av våra egna psykologer som jobbar heltid på plats i verksamheten, detta för att på allvar kunna ge evidensbaserad vård till de som behöver den bäst.

Vi söker nu en psykolog till teamet som vill vara med och skapa Sveriges i särklass bästa behandlingshem.

Stämmer detta på dig?
Du ska ha inlärningsteori som din självklara teoretiska hemvist och gärna ha ett stort intresse för organisationsarbete och personalhandledning. Vi arbetar med KBT i våra individualterapier och det är en fördel om du har erfarenhet av vår målgrupp, ungdomar med en komplex problembild bestående av både funktionsvariationer, familjeproblem och psykiatriska behov. I handledningsarbetet hos oss är det en fördel om du har erfarenheter av praktiskt arbete på behandlingshem eller vårdavdelning sedan tidigare. Att ha erfarenheter från psykiatri eller forskning är meriterande liksom kunskaper om autism, intellektuella funktionsnedsättningar eller andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Vill du?
Denna tjänst är för dig som älskar beteendeanalys och som vill ha mycket tid att vända och vrida på kontingenser för att skapa optimala förutsättningar för beteendeförändring. Du ska även gilla tanken på att jobba i team i ungdomarnas vardag snarare än i mottagningsrum och i den kontexten sätta ihop och genomföra intensiva KBT-behandlingar och samverka med både personalgrupp, den unges familj samt andra vårdgivare. Vi samarbetar nära med barnpsykiatrin i de flesta av våra ärenden. Förutom behandling ansvarar du tillsammans med de andra psykologerna för handledning av resten av personalgruppen i TBA, detta i syfte att skapa en maximalt behandlande miljö. Detta är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i ett tvärprofessionellt team i en riktigt BA-intensiv miljö, kanske den mest kunskapsintensiva på sitt område.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och flextid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. I och med att tjänsten innebär arbete med barn och unga inom socialtjänsten krävs att du uppvisar utdrag ur misstanke- och belastningsregistret som en del i verksamhetens lagstadgade lämplighetsbedömning inför anställning.

Tillträde: enligt överenskommelse Tjänsten avser tillsvidareanställning och är en heltidstjänst 40 tim/vecka. Telefonjour ingår vissa tider efter en inskolningsperiod. Separat ersättning utgår för jour. Visa mindre