Lediga jobb som VVS-montör i Haninge

Se lediga jobb som VVS-montör i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

VVS-montör/Rörmokare

Ansök    Jul 3    AMW Rör AB    VVS-montör
Vi söker en erfaren VVS montör med ett uppdaterat VVS-certifikat som kan arbeta självgående samt i grupp. Arbete omfattar hela Stockholm. Krav för denna tjänst är följande: VVS certifikat B-körkort flera års erfarenhet Sök denna tjänst via tel. 0707726186 Visa mer
Vi söker en erfaren VVS montör med ett uppdaterat VVS-certifikat som kan arbeta självgående samt i grupp. Arbete omfattar hela Stockholm.
Krav för denna tjänst är följande:
VVS certifikat
B-körkort
flera års erfarenhet

Sök denna tjänst via tel. 0707726186 Visa mindre

Ledande montör - ventilation

Vi växer och är i stort behov av fler kollegor. Är du en grym ledande montör eller känner du någon? Dela gärna så vi hittar våra nästa kollegor. Vi utgår från Midsommarkransen, Hägersten. Som ledande montör kommer du att spela en nyckelroll i installation, underhållet och reparationen av ventilationssystem. Vi letar efter en dedikerad individ med stark teknisk kompetens och en passion för att skapa effektiva och hållbara lösningar. Du kommer att arbeta hu... Visa mer
Vi växer och är i stort behov av fler kollegor. Är du en grym ledande montör eller känner du någon? Dela gärna så vi hittar våra nästa kollegor.
Vi utgår från Midsommarkransen, Hägersten.
Som ledande montör kommer du att spela en nyckelroll i installation, underhållet och reparationen av ventilationssystem. Vi letar efter en dedikerad individ med stark teknisk kompetens och en passion för att skapa effektiva och hållbara lösningar. Du kommer att arbeta huvudsakligen inom Stockholms län.
Arbetsuppgifter:
- Installation, underhåll och reparation av ventilationsanläggningar i enlighet med gällande tekniska standarder och föreskrifter.
- Utföra felsökning och diagnostik för att identifiera och lösa problem i ventilationssystemen.
- Samarbeta nära med andra yrkesgrupper och projektteam för att säkerställa smidig integration av ventilationssystemen.
- Följa arbetsordrar och scheman för att säkerställa att projektet slutförs i tid och inom budget.
Kvalifikationer:
- Tidigare erfarenhet av projektledning, montage och injustering.
- Kunskap om ventilationskomponenter, system och regelverk.
- Förmåga att läsa och förstå ritningar och tekniska specifikationer.
- Certifieringar och behörigheter relaterade till ventilationsarbete är meriterande.
Personliga egenskaper:
- Självgående och ansvarstagande.
- God kommunikationsförmåga och teamarbetsfärdigheter.
- Fokus på kvalitet och detaljer.
- Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändrade arbetsmiljöer.
Meriterande:
- B-körkort.
Vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.
- Möjlighet att arbeta på spännande och varierande projekt.
- Fast lön, mobiltelefon, friskvårdsbidrag, provanställning i 6 månader, efter 6 månader övergår tjänsten till tillsvidareanställning.
Om anställningen:
- Lön: Månadslön
- Omfattning: Heltid (måndag-fredag)
- Varaktighet: Tillsvidare
- Anställningsform: Provanställning/Tillsvidareanställning.
Ansökan:
Ansökningar och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Tjänsten kommer att tillsättas snarast. Skicka din ansökan, CV och eventuella referenser till Claes Jansson, [email protected]. Ange ”Ledande montör” i ämnesraden. Sista ansökningsdatum är 2024-03-29.
Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega för att fortsätta leverera högkvalitativa ventilationslösningar till våra klienter.
Om oss:
JL Ventservice AB är specialiserade på och bedriver ventilationsentreprenader. JL Ventservice AB är privatägt och bildades 2010 av Johnny Lindström. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens av energieffektiva installationer, underhåll av tekniska system och lösningar för luft och energi i fastigheters ventilationsanläggningar. Vår vision är att skapa optimala och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Vi gör det genom vårt kunnande, smarta tjänster och viljan att göra det där lilla extra. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av tjänster till konkurrenskraftiga priser, vi gör detta möjligt för våra kunder som är verksamma inom segmenten fastighet, bygg, industri och sjukvård, genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen.
Arbetsgivare:
JL Ventservice AB
Huvudkontor
Erikslundsgatan 2
126 33 Hägersten
#rekrytering #jobb #ventilation Visa mindre

Driven VVS-montör sökes!

Ansök    Jul 4    Prowork Bemanning AB    VVS-montör
Driven VVS-montör sökes till Stockholm! Är du en självgående VVS-montör med passion för ditt yrke och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker för kunds räkning en driven, självständig VVS-montör som har en gedigen erfarenhet inom VVS. Om tjänsten: Vi erbjuder en varierande och utmanande arbetsdag där ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av servicearbeten och läckagesökningar. Du kommer att jobba både självständi... Visa mer
Driven VVS-montör sökes till Stockholm!
Är du en självgående VVS-montör med passion för ditt yrke och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker för kunds räkning en driven, självständig VVS-montör som har en gedigen erfarenhet inom VVS.
Om tjänsten: Vi erbjuder en varierande och utmanande arbetsdag där ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av servicearbeten och läckagesökningar. Du kommer att jobba både självständigt och i team samtidigt som du har en nära dialog med kunden.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet som rörmokare, gärna med fokus på service eller läckagesökningar.
Är ansvarstagande och kan arbeta självständigt.
Har ett gott kundbemötande och är en problemlösare
Innehar B-körkort.

Vi erbjuder:
En trygg anställning med bra villkor.
Ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra.
Marknadsmässig lön

Låter detta som något för dig?
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Heat Pump Installer

Ansök    Jul 29    Alomit    VVS-montör
Are you skilled in heat pump installation and passionate about renewable energy solutions? We have an exciting opportunity for a Heat Pump Installer to join our team at Alomit. As a leading provider of sustainable heating and cooling solutions, Alomit is committed to creating eco-friendly and efficient living spaces. Job Responsibilities: Install, service, and maintain heat pump systems in residential and commercial settings. Conduct inspections and assess... Visa mer
Are you skilled in heat pump installation and passionate about renewable energy solutions? We have an exciting opportunity for a Heat Pump Installer to join our team at Alomit. As a leading provider of sustainable heating and cooling solutions, Alomit is committed to creating eco-friendly and efficient living spaces.
Job Responsibilities:
Install, service, and maintain heat pump systems in residential and commercial settings.
Conduct inspections and assessments to determine suitable installation locations.
Collaborate with the team to ensure timely and accurate installations.
Troubleshoot and resolve technical issues related to heat pump systems.
Provide excellent customer service and answer clients' inquiries.Requirements:
Proven experience as a Heat Pump Installer or similar role.
Sound knowledge of heat pump technology, electrical systems, and HVAC principles.
The possession of FGAS certification is a strong plus but not demanded.
Strong problem-solving skills and attention to detail.
Ability to work independently and as part of a team.
Excellent communication and customer service skills.
Valid driver's license.Benefits:
Competitive salary and performance-based incentives.
Opportunities for professional growth and development.
Work with a dynamic and motivated team.
Contribute to a greener and more sustainable future.If you are ready to take the next step in your career and make a positive impact on the environment, apply now by sending your CV and cover letter to [email protected].
For more information about Alomit, please visit our website at www.alomit.se.
We look forward to welcoming a skilled Heat Pump Installer to our team! Visa mindre

Söker en erfaren VVS-montör

Vi söker dig som är utbildad VVS-montör och har lång erfarenhet inom svensk branschstandard. Du ska helst ha klarat Säker Vattens praktiska utbildning och vi ska genom dig och andra anställda i företaget genomgå en auktorisation inom Säker Vatten. Du ska kunna vara självgående, vägleda andra i företaget inom VVS samt kunna ta dig till olika projekt. Vi är ett växande bolag vilket innebär att stora utvecklingsmöjligheter finns. Hör gärna av dig till vår mai... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad VVS-montör och har lång erfarenhet inom svensk branschstandard. Du ska helst ha klarat Säker Vattens praktiska utbildning och vi ska genom dig och andra anställda i företaget genomgå en auktorisation inom Säker Vatten. Du ska kunna vara självgående, vägleda andra i företaget inom VVS samt kunna ta dig till olika projekt. Vi är ett växande bolag vilket innebär att stora utvecklingsmöjligheter finns. Hör gärna av dig till vår mail med ditt cv och personligt brev så ringer vi upp
Mvh Donne
Renovera Badrum Stockholm AB Visa mindre

Rörmokare

Ansök    Feb 20    Villalid AB    VVS-montör
Vi söker en rörmokare till vår verksamhet i Jordbro, Järva och Uppsala. Vi har till största delen polska medarbetare, men vi vill att du talar svenska eller engelska. Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och lojal. Du behöver ha arbetat som rörmokare tidigare och ha tempo i kroppen. Att vara självgående är ett krav, t ex att på egen hand göra ett stambyte. Du måste vara beredd att ta i där det behövs och ibland även göra andra arbetsuppgifter. ... Visa mer
Vi söker en rörmokare till vår verksamhet i Jordbro, Järva och Uppsala.
Vi har till största delen polska medarbetare, men vi vill att du talar svenska eller engelska.
Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och lojal. Du behöver ha arbetat som rörmokare tidigare och ha tempo i kroppen. Att vara självgående är ett krav, t ex att på egen hand göra ett stambyte.
Du måste vara beredd att ta i där det behövs och ibland även göra andra arbetsuppgifter. På Villalid hjälper vi varandra framåt och löser problem som uppstår.
Villalid är ett byggföretag som grundades 2006. Vi arbetar med att renovera "miljonprogrammet". Vi renoverar ca 150 lägenheter per år, samt bistår de olika förvaltningarna med löpande underhåll. Vi har ca 50 anställda.
Krav: Körkort. Svenska eller engelska.
Ingångslön ej behörig: 181,50 kr per timme, exkl semesterersättning. Behörig rörmokare, lön efter diskussion.
Vi erbjuder ett tryggt, långsiktigt arbete med enbart inomhusarbete.
Frågor besvaras av Mikael Hägerlid 070-2092299
Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

VVS & Rörmontör till Stockholm

Ansök    Aug 15    Rörexperten Sverige AB    VVS-montör
Vi behöver utöka vår personal med två VVS-montörer för både service och installationer av badrum och kök åt våra kunder. De vi söker kan vara nyutbildade vvs-montörer eller personer som varit med ett tag och är vana att hitta lösningar på våra kunders problem. Att de vi söker är personer med positiv inställning till livet och dessutom gillar raka rör, tänker efter före och kan arbeta både självständigt och i lag ser vi som självklarheter. Har du större amb... Visa mer
Vi behöver utöka vår personal med två VVS-montörer för både service och installationer av badrum och kök åt våra kunder.
De vi söker kan vara nyutbildade vvs-montörer eller personer som varit med ett tag och är vana att hitta lösningar på våra kunders problem. Att de vi söker är personer med positiv inställning till livet och dessutom gillar raka rör, tänker efter före och kan arbeta både självständigt och i lag ser vi som självklarheter. Har du större ambitioner tar vi gärna vara på dem och låter dig utvecklas. Yrkesbevis och B-körkort är dock ett måste.
Vill du jobba på ett expansivt men stabilt företag där drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig! Visa mindre

Vi söker en erfaren VVS montör

Ansök    Feb 22    AMW Rör AB    VVS-montör
Vi är ett proffesionellt företag inom Branschen VVS, Vi söker ny erfaren personal till företaget. Ett B körkort är ett krav. Vi finns i Haninge men arbetar runt hela Stockholm. Finns möjlighet att börja arbeta på en gång efter en intervju Visa mer
Vi är ett proffesionellt företag inom Branschen VVS, Vi söker ny erfaren personal till företaget. Ett B körkort är ett krav. Vi finns i Haninge men arbetar runt hela Stockholm. Finns möjlighet att börja arbeta på en gång efter en intervju Visa mindre

vvs-möntor

Ansök    Okt 16    SWE VVS    VVS-montör
Vi söker en erfaren VVS-montör som är redo för en ny utmaning och vill ha en varierande vardag. Vår söker dig som vill arbeta med VVS-montering under dagtid där du får möjligheten att arbeta självständigt. Visa mer
Vi söker en erfaren VVS-montör som är redo för en ny utmaning och vill ha en varierande vardag.
Vår söker dig som vill arbeta med VVS-montering under dagtid där du får möjligheten att arbeta självständigt. Visa mindre

VVS-Montör

Ansök    Jan 23    Barkins Vvs Teknik AB    VVS-montör
Barkins Vvs Teknik AB söker nu efter nya medarbetare. Kontakta oss om du kan vara den vi söker. Självgående med en inställning av ( inga problem,det löser vi) Utåtriktad med en positiv inställning och bra på att bemöta alla typer av kunder. Visa mer
Barkins Vvs Teknik AB söker nu efter nya medarbetare. Kontakta oss om du kan vara den vi söker.
Självgående med en inställning av ( inga problem,det löser vi)
Utåtriktad med en positiv inställning och bra på att bemöta alla typer av kunder. Visa mindre

Reliningstekniker Stockholm

Ansök    Dec 6    NFK AB    VVS-montör
På grund av en väldigt hög efterfrågan på våra tjänster så söker vi nu fler installatörer till vårt kontor i södra Stockholm. Relining innebär att vi gjuter ett nytt plaströr i gamla avloppsledningar istället för att byta ut dem. Detta gör att kunden slipper bila och riva i golv och väggar och spar på så vis väldigt mycket tid och väldigt mycket pengar. Relining har på senare år blivit ett mycket populärt alternativ till stambyte för både villaägare och ... Visa mer
På grund av en väldigt hög efterfrågan på våra tjänster så söker vi nu fler installatörer till vårt kontor i södra Stockholm.
Relining innebär att vi gjuter ett nytt plaströr i gamla avloppsledningar istället för att byta ut dem. Detta gör att kunden slipper bila och riva i golv och väggar och spar på så vis väldigt mycket tid och väldigt mycket pengar.
Relining har på senare år blivit ett mycket populärt alternativ till stambyte för både villaägare och kommersiella fastigheter. Behovet av reliningsfirmor är otroligt stort vilket gör att du är garanterad ett jobb under en väldigt lång tid framöver.
Ta chansen att lära dig ett spännande yrke med väldigt goda framtidsutsikter.
Vi erbjuder en anställning med riktigt bra lön samt andra förmåner. Frihet under ansvar är något vi värderar högt så hos oss har du goda möjligheter att styra din egen arbetstid.
För att du skall lyckas med arbetsuppgifterna är det viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för samverkan. Vidare behärskar du svenska obehindrat både muntligt och skriftligt. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du är händig och van att arbeta praktiskt. Erfarenhet från branschen är väldigt meriterande men inte ett krav.
Vi har många som söker sig till oss och ett begränsat antal platser så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Reliningmontör Stockholm

Ansök    Feb 17    NFK AB    VVS-montör
På grund av en väldigt hög efterfrågan på våra tjänster så söker vi nu fler installatörer till vårt kontor i södra Stockholm. Relining innebär att vi gjuter ett nytt plaströr i gamla avloppsledningar istället för att byta ut dem. Detta gör att kunden slipper bila och riva i golv och väggar och spar på så vis väldigt mycket tid och väldigt mycket pengar. Relining har på senare år blivit ett mycket populärt alternativ till stambyte för både villaägare och ... Visa mer
På grund av en väldigt hög efterfrågan på våra tjänster så söker vi nu fler installatörer till vårt kontor i södra Stockholm.
Relining innebär att vi gjuter ett nytt plaströr i gamla avloppsledningar istället för att byta ut dem. Detta gör att kunden slipper bila och riva i golv och väggar och spar på så vis väldigt mycket tid och väldigt mycket pengar.
Relining har på senare år blivit ett mycket populärt alternativ till stambyte för både villaägare och kommersiella fastigheter. Behovet av reliningsfirmor är otroligt stort vilket gör att du är garanterad ett jobb under en väldigt lång tid framöver.
Ta chansen att lära dig ett spännande yrke med väldigt goda framtidsutsikter.
Vi erbjuder en anställning med riktigt bra lön samt andra förmåner. Frihet under ansvar är något vi värderar högt så hos oss har du goda möjligheter att styra din egen arbetstid.
För att du skall lyckas med arbetsuppgifterna är det viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för samverkan. Vidare behärskar du svenska obehindrat både muntligt och skriftligt. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du är händig och van att arbeta praktiskt. Erfarenhet från branschen är väldigt meriterande men inte ett krav.
Vi har många som söker sig till oss och ett begränsat antal platser så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

CERTIFIERAD RÖRMOKARE - VVS Montör

Ansök    Sep 14    Bazmouneh Arya    VVS-montör
Hej. Söker en certifierad rörmokare. Vi jobbar i hela stor Stockholm. Du kan skicka ansökan via email. Ni kan ringa om ni har frågor. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej. Söker en certifierad rörmokare. Vi jobbar i hela stor Stockholm. Du kan skicka ansökan via email. Ni kan ringa om ni har frågor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CERTIFIERAD RÖRMOKARE - VVS Montör

Ansök    Sep 20    Bazmouneh Arya    VVS-montör
Hej. Vi söker dig som är certifierad vvs montör. Vi jobbar i hela stor Stockholm. Skicka ansökan via e-post. Ring om du har frågor. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej.
Vi söker dig som är certifierad vvs montör.
Vi jobbar i hela stor Stockholm.
Skicka ansökan via e-post.
Ring om du har frågor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker en erfaren VVS montör

Ansök    Aug 25    AMW Rör AB    VVS-montör
Vi är ett proffesionellt företag inom Branschen VVS, Vi söker ny erfaren personal till företaget. Ett B körkort är ett krav. Vi finns i Haninge men arbetar runt hela Stockholm. Finns möjlighet att börja arbeta på en gång efter en intervju Visa mer
Vi är ett proffesionellt företag inom Branschen VVS, Vi söker ny erfaren personal till företaget. Ett B körkort är ett krav. Vi finns i Haninge men arbetar runt hela Stockholm. Finns möjlighet att börja arbeta på en gång efter en intervju Visa mindre

VVS-montör

Ansök    Jun 1    Micke Vatten Service AB    VVS-montör
#jobbjustnu Vi söker dig som är VVS-montör. VVS:are hos oss kommer du att arbeta mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri och om du har erfarenhet av att vara arbetande arbetsledare så är det meriterande. Dina arbetsuppgifter innefattar: Montering enligt anvisningar Kvalitetssäkra arbetet Hantera redskap enli... Visa mer
#jobbjustnu


Vi söker dig som är VVS-montör. VVS:are hos oss kommer du att arbeta mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri och om du har erfarenhet av att vara arbetande arbetsledare så är det meriterande.


Dina arbetsuppgifter innefattar:
Montering enligt anvisningar
Kvalitetssäkra arbetet
Hantera redskap enligt anvisningar
Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
Hantera uppkommande situationer enligt rutinerTjänsten kräver att du
har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort, Säker Vattenutbildning och viss datorvana är ett krav för tjänsten.


Vi jobbar i hela Stockholm Visa mindre

VVS-montör, rörmokare

Ansök    Maj 25    Micke Vatten Service AB    VVS-montör
#jobbjustnu Vi söker dig som är VVS-montör. VVS:are hos oss kommer du att arbeta mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri och om du har erfarenhet av att vara arbetande arbetsledare så är det meriterande. Dina arbetsuppgifter innefattar: Montering enligt anvisningar Kvalitetssäkra arbetet Hantera redskap enli... Visa mer
#jobbjustnu


Vi söker dig som är VVS-montör. VVS:are hos oss kommer du att arbeta mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri och om du har erfarenhet av att vara arbetande arbetsledare så är det meriterande.


Dina arbetsuppgifter innefattar:
Montering enligt anvisningar
Kvalitetssäkra arbetet
Hantera redskap enligt anvisningar
Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
Hantera uppkommande situationer enligt rutinerTjänsten kräver att du
har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort, Säker Vattenutbildning och viss datorvana är ett krav för tjänsten.


Vi jobbar i hela Stockholm Visa mindre

VVS-montör, rörmokare

Ansök    Mar 29    Micke Vatten Service AB    VVS-montör
#jobbjustnu Vi söker dig som är VVS-montör. VVS:are hos oss kommer du att arbeta mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri och om du har erfarenhet av att vara arbetande arbetsledare så är det meriterande. Dina arbetsuppgifter innefattar: Montering enligt anvisningar Kvalitetssäkra arbetet Hantera redskap enli... Visa mer
#jobbjustnu


Vi söker dig som är VVS-montör. VVS:are hos oss kommer du att arbeta mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri och om du har erfarenhet av att vara arbetande arbetsledare så är det meriterande.


Dina arbetsuppgifter innefattar:
Montering enligt anvisningar
Kvalitetssäkra arbetet
Hantera redskap enligt anvisningar
Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
Hantera uppkommande situationer enligt rutinerTjänsten kräver att du
har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort, Säker Vattenutbildning och viss datorvana är ett krav för tjänsten.


Vi jobbar i hela Stockholm Visa mindre

Pooltekniker med VVS bakgrund

Ansök    Okt 7    Saltsjö Reningsteknik AB    VVS-montör
Vi söker fler tekniskt kunniga inom VVS och poolteknik.Då vi projekterar och bygger stora poolanläggningar krävs kunskap inom VVS och poolteknik.Vi bygger och installerar även avsaltningsanläggningar.CV och personligt brev skickas [email protected] Visa mer
Vi söker fler tekniskt kunniga inom VVS och poolteknik.Då vi projekterar och bygger stora poolanläggningar krävs kunskap inom VVS och poolteknik.Vi bygger och installerar även avsaltningsanläggningar.CV och personligt brev skickas [email protected] Visa mindre

Vi söker ett flertal VVS Montörer till våra privatkunder. (126355)

Ansök    Feb 5    Veterankraft AB    VVS-montör
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta inom VVS med installation och renovering.

Dina arbetsuppgifter
Det kan vara att installera en tvättmaskin, byta rör och blandare samt installation av golvvärme m.m.

Vem är du?
Behörig VVS-montör som är engagerad och erfaren veteran med positiv inställning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vi söker VVS-montör branschcertifikat

Ansök    Apr 20    HimlenMark AB    VVS-montör
Vi söker VVS-montör med branschcertifikat. Vi ser gärna att du pratar svenska men det går bra med engelska eller ryska. Vi ser gärna att du har B-körkort. Vi använder oss av provanställning Visa mer
Vi söker VVS-montör med branschcertifikat.

Vi ser gärna att du pratar svenska men det går bra med engelska eller ryska.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Vi använder oss av provanställning Visa mindre

VVS Montör

Ansök    Jun 24    Nazvik Bygg & VVS AB    VVS-montör
Företagets uppgifter:NazVik Bygg och VVS ABSkarplöts allé 47, 137 43 Västerhaninge Om digVi söker dig som har VVS-certifikat och några års erfarenhet inom branschen. Eftersom mycket av arbetet innefattar kundkontakt krävs det att du är serviceinriktad, social som person, och trivs med att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Eftersom en stor del av våra kunder talar ukrainska, polska och ryska, är det en fördel om även du kan dessa språk fö... Visa mer
Företagets uppgifter:NazVik Bygg och VVS ABSkarplöts allé 47, 137 43 Västerhaninge Om digVi söker dig som har VVS-certifikat och några års erfarenhet inom branschen. Eftersom mycket av arbetet innefattar kundkontakt krävs det att du är serviceinriktad, social som person, och trivs med att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Eftersom en stor del av våra kunder talar ukrainska, polska och ryska, är det en fördel om även du kan dessa språk förutom svenska. Arbetet bjuder på många olika utmaningar. Vi vill att du löser problem och ser utmaningar som ett sätt att växa i din yrkesroll. Även att du är lojal och har en ansvarstagande inställning gentemot arbetsgivare, medarbetare och kunder.Vi ser gärna dig som söker att du har:• B,C,E-körkort• Innehar VVS-certifikat• Bred erfarenhet av VVS-arbeten• Säker Vatten-certifikat• Talar flytande svenska, ukrainska och ryska• Social och utåtriktad som person• KvalitetsmedvetenOm du känner att du passar in till denna beskrivning skicka in ditt CV till: [email protected] Dina uppgifter är att ta kontakt med kunder, montera VVS anläggningar , och köpa in material till arbetet. Visa mindre

VVS Montör

Ansök    Sep 19    Nazvik Bygg & VVS AB    VVS-montör
Företagets uppgifter:NazVik Bygg och VVS ABSkarplöts allé 47, 137 43 Västerhaninge Om digVi söker dig som har VVS-certifikat och några års erfarenhet inom branschen. Eftersom mycket av arbetet innefattar kundkontakt krävs det att du är serviceinriktad, social som person, och trivs med att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Eftersom en stor del av våra kunder talar ukrainska, polska och ryska, är det en fördel om även du kan dessa språk fö... Visa mer
Företagets uppgifter:NazVik Bygg och VVS ABSkarplöts allé 47, 137 43 Västerhaninge Om digVi söker dig som har VVS-certifikat och några års erfarenhet inom branschen. Eftersom mycket av arbetet innefattar kundkontakt krävs det att du är serviceinriktad, social som person, och trivs med att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Eftersom en stor del av våra kunder talar ukrainska, polska och ryska, är det en fördel om även du kan dessa språk förutom svenska. Arbetet bjuder på många olika utmaningar. Vi vill att du löser problem och ser utmaningar som ett sätt att växa i din yrkesroll. Även att du är lojal och har en ansvarstagande inställning gentemot arbetsgivare, medarbetare och kunder.Vi ser gärna dig som söker att du har:• B,C,E-körkort• Innehar VVS-certifikat• Bred erfarenhet av VVS-arbeten• Säker Vatten-certifikat• Talar flytande svenska, ukrainska och ryska• Social och utåtriktad som person• KvalitetsmedvetenOm du känner att du passar in till denna beskrivning skicka in ditt CV till: [email protected] Dina uppgifter är att ta kontakt med kunder, montera VVS anläggningar , och köpa in material till arbetet. Visa mindre

Pensionerad behörig VVS-montör till söderort, start omgående (147806)

Ansök    Sep 26    Veterankraft AB    VVS-montör
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta inom VVS med installation och renovering. Tjänsten är en behovsanställning med en timlön. Du blir anställd på Veterankraft AB och använder din egen bil. Området kommer vara Haninge/Tyresö med omnejd. Våtrumsbehörighet är ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Det kan vara att installera en tvättmaskin, byta rör och blandare samt installation av golvvärme m.m.

Vem är du?
Du är en pensionerad behörig VVS-montör som är engagerad och erfaren veteran med positiv inställning. Du är arbetsam, noggrann pensionär som känner stolthet i din yrkesroll som VVs-montör. Du är en problemlösare med rörligt intellekt och säker på dig själv i din traditionella yrkesroll och ödmjuk mot kund. Du trivs och är bekväm med kontakt direkt med beställare och kollegor.
Flytande svenska är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kunder ute på arbetsplatserna, men också med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Ansökan
Välkommen in med ansökan till oss omgående, Tjänsten ska tillsättas inom en snar framtid och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Visa mindre

VVS Montör

Ansök    Apr 4    Nazvik Bygg & VVS AB    VVS-montör
Dina uppgifter är att ta kontakt med kunder, montera VVS anläggningar , och köpa in material till arbetet. Om dig Vi söker dig som har VVS-certifikat och några års erfarenhet inom branschen. Eftersom mycket av arbetet innefattar kundkontakt krävs det att du är serviceinriktad, social som person, och trivs med att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Eftersom en stor del av våra kunder talar ukrainska, polska och ryska, är det en fördel om ... Visa mer
Dina uppgifter är att ta kontakt med kunder, montera VVS anläggningar , och köpa in material till arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har VVS-certifikat och några års erfarenhet inom branschen. Eftersom mycket av arbetet innefattar kundkontakt krävs det att du är serviceinriktad, social som person, och trivs med att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Eftersom en stor del av våra kunder talar ukrainska, polska och ryska, är det en fördel om även du kan dessa språk förutom svenska. Arbetet bjuder på många olika utmaningar. Vi vill att du löser problem och ser utmaningar som ett sätt att växa i din yrkesroll. Även att du är lojal och har en ansvarstagande inställning gentemot arbetsgivare, medarbetare och kunder.

Vi ser gärna dig som söker att du har:
• B,C,E-körkort
• Innehar VVS-certifikat
• Bred erfarenhet av VVS-arbeten
• Säker Vatten-certifikat
• Talar flytande svenska, ukrainska och ryska
• Social och utåtriktad som person
• Kvalitetsmedveten
Om du känner att du passar in till denna beskrivning skicka in ditt CV till: [email protected]

Företagets uppgifter:
NazVik Bygg och VVS AB
Skarplöts allé 47, 137 43 Västerhaninge Visa mindre