Lediga jobb som Tandläkare i Haninge

Se lediga jobb som Tandläkare i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Tandläkare välkomnas till Folktandvården Handen

Ansök    Maj 29    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte. Vi söker en kompetent och nyfiken tandläkare till Folktandvården i Handen. Vi kan erbjuda dig ett konstant kompetensutbyte med kollegor, samtidigt som du får du arbeta med branschens s... Visa mer
Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på
regionens munhälsa.

Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi söker en kompetent och nyfiken tandläkare till Folktandvården i Handen. Vi kan erbjuda dig ett konstant kompetensutbyte med kollegor, samtidigt som du får du arbeta med branschens senaste teknik.

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss erbjuds du en central roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla stockholmare. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen. Folktandvården Stockholm utför patientsäker vård med hög kvalité och god service vilket blir centrala delar av ditt arbete. Du genomför enklare undersökningar till mer avancerade behandlingar.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som tandläkare på vår klinik. Folktandvården Handen är en modern klinik som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden samt specialister inom ortodonti, som delar på lokalen, och för tillfället arbetar mer än 60 medarbetare här. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och kompetenta. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, variation i arbetet, självständigt arbete och flexibilitet och arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande. Det är viktigt för oss att du trivs!

Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig legitimerade tandläkare, gärna med god erfarenhet och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift.  

Vidare som person är du positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem samt drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Som tandläkare hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode
Att få samverka och byta erfarenheter med ett stort tandläkarnätverk med stor kompetensbredd
Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare
Att som nyutexaminerad gå vårt introduktionsprogram

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
Tjänstepension
Löneväxling till pension
Extra semesterdagar till dig över 40 år
Tillägg vid föräldraledighet
Möjlighet till del av incitamentsmodell
Frisktandvård
Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast den 11 juni-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan då tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Maja Lovbrandt 072-594 93 62, klinikchef eller Hanna Nörgaard, rekryterare, 072-5949151

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda, ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.
Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Äntligen finns en tandläkartjänst i Handen!

Vi söker en erfaren och kunnig tandläkare som berikar våra tandvårdstjänster. Vi är en klinik som sätter patientens välbefinnande i fokus, och nu söker vi en kollega till vårt härliga team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket.  Hos oss kommer du ha möjlighet att fortsätta växa och arbeta med stor variation. Du kan utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. Vi gör varandra bättre. Är du vår framtida kollega?Som person... Visa mer
Vi söker en erfaren och kunnig tandläkare som berikar våra tandvårdstjänster. Vi är en klinik som sätter patientens välbefinnande i fokus, och nu söker vi en kollega till vårt härliga team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket.  Hos oss kommer du ha möjlighet att fortsätta växa och arbeta med stor variation. Du kan utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra.
Vi gör varandra bättre.
Är du vår framtida kollega?Som person tror vi att du sprider positiv energi - något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

ArbetsuppgifterSom tandläkare hos oss kommer du att arbeta heltid kliniskt med barn, ungdomar och vuxna patienter, i det ingår ortodonti, implantat- och tandstöddprotetik, endodonti, parodontologi, dentoalveolär kirurgi och akuttandvård.
Vad vi erbjuder-Goda arbets- och lönevillkor 
-Sjukvårdsbidrag och friskvårdsbidrag på 5 tkr
-En av marknadens bästa pensionsavsättningar
-Individuell lönesättning och utbildningsplan
-Goda möjligheter att klättra inom företaget
-Årlig bonus 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2024. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med 300 000 patientbesök om året och över 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige.?Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns,?med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet. Visa mindre

Tandläkare och Tandhygienist

Ansök    Mar 19    Handentandläkarna AB    Tandläkare
Tandläkare Handentandläkarna är en privatklinik där det i dagsläget arbetar två tandläkare på heltid samt en tandhygienist . Kliniken öppnade sina lokaler år 1963, nu har lokalerna renoverats och utökats till fem ljusa behandlingsrum, där det utförs allmäntandvård, tandreglering, estetisk tandvård, protetik samt kirurgi. Kliniken ligger ett stenkast ifrån Haninge centrum och har smidig förbindelse med pendeltåg. Vi på Handentandläkarna söker en tandläkare... Visa mer
Tandläkare
Handentandläkarna är en privatklinik där det i dagsläget arbetar två tandläkare på heltid samt en tandhygienist . Kliniken öppnade sina lokaler år 1963, nu har lokalerna renoverats och utökats till fem ljusa behandlingsrum, där det utförs allmäntandvård, tandreglering, estetisk tandvård, protetik samt kirurgi. Kliniken ligger ett stenkast ifrån Haninge centrum och har smidig förbindelse med pendeltåg.
Vi på Handentandläkarna söker en tandläkare/specialist (gärna parod) (hel- eller deltid) samt tandhygienist (hel-/deltid). I dagsläget behandlar vi inte barnpatienter. Här jobbar ett glatt tandvårdsteam och vi hoppas på att hitta dig som passar in bra hos oss.
För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandläkarutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen
Vänligen mejla [email protected] för eventuella frågor eller ytterligare information. Visa mindre

Meriteringstandläkare 50% vid Orofacial Medicin Karolinska Huddinge

Ansök    Sep 19    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Orofacial medicin är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid de olika akutsjukhusen samt vid Stockholms Sjukhem. Det är en dynamisk och multidisciplinär specialitet där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och även forskning.  Nu finns chansen att genomföra meriteringstjänstgöring 50% under 2 år vid Karolinska Huddinge orofacial medicin! Har du redan anställning inom... Visa mer
Orofacial medicin är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid de olika akutsjukhusen samt vid Stockholms Sjukhem.

Det är en dynamisk och multidisciplinär specialitet där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och även forskning. 

Nu finns chansen att genomföra meriteringstjänstgöring 50% under 2 år vid Karolinska Huddinge orofacial medicin!

Har du redan anställning inom Folktandvården Stockholm förläggs din övriga arbetstid på din hemmaklinik. Saknar du tidigare anställning inom Folktandvården Stockholm kommer du i samband med rekrytering erbjudas en grundanställning inom allmäntandvård hos oss där du efter avslutad tjänstgöring inom orofacial medicin fortsätter din tjänstgöring.

Ditt uppdrag
Du kommer att få en utvecklande och stimulerande klinisk tjänstgöring där du arbetar motsvarande en 50% tjänst inom orofacial medicin vid Karolinska Huddinge. Tjänsten har sin start i början av januari 2024 på 50% och fortsätter under 2 års tid hos oss, övrig tid sker tjänstgöring på hemmaklinik i allmäntandvården. Placering på annan orofacial medicinsk enhet inom Folktandvården kan bli aktuellt under delar av placeringen. Hos oss träffar du patienter inom hela orofacial medicins vårdspektrum som t.ex infektionsutredningar, oralmedicinska utredningar och tandvård under narkos. 

Målet med meriteringstjänstgöringen är att du ska lägga en pusselbit inför din framtida utbildning till specialisttandläkare inom orofacial medicin, samt att du efter utbildningen har den kompetens som krävs för att kunna möta de krav som ställs på omhändertagande av medicinskt sköra patientgrupper. Utbildningen kommer att ge dig en bra bas i klinisk helhetssyn. Hos oss får du även tillgång till handledning under hela din vistelse. 

Vad behöver du för att lyckas
Du är allmäntandläkare med svensk tandläkarlegitimation och har arbetat heltid i minst två år. Du har även en mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både i tal och i skrift. Målinriktat intresse för orofacial medicin är meriterande.

Anställningen
Anställningens omfattning är på 24 månader och på halvtid, med tillträde under början av januari 2024. För att kunna söka en meriteringstjänst hos oss inom Folktandvården Stockholm behöver du redan vara anställd hos oss, eller bli anställd på en av våra allmäntandvårdskliniker om du är extern sökande i samband med rekryteringen.

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2023.

Har du frågor?
Kontakta gärna klinikchef Johan Lundström , 08-123 163 58.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Specialisttandläkare vid Orofacial Medicin Karolinska Huddinge

Ansök    Sep 19    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Orofacial medicin är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid de olika akutsjukhusen samt vid Stockholms Sjukhem. Det är en dynamisk och multidisciplinär specialitet där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och även forskning.  Nu finns chansen att söka tjänst som specialisttandläkare inom orofacial medicin vid Karolinska Huddinge! Ditt uppdrag Du kommer att få en utv... Visa mer
Orofacial medicin är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid de olika akutsjukhusen samt vid Stockholms Sjukhem.

Det är en dynamisk och multidisciplinär specialitet där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och även forskning. 

Nu finns chansen att söka tjänst som specialisttandläkare inom orofacial medicin vid Karolinska Huddinge!

Ditt uppdrag
Du kommer att få en utvecklande och stimulerande klinisk tjänstgöring där du arbetar som övertandläkare inom orofacial medicin vid Karolinska Huddinge. Tjänsten har sin start i början av januari 2024. Hos oss träffar du patienter inom hela orofacial medicins vårdspektrum som t.ex infektionsutredningar, oralmedicinska utredningar och tandvård under narkos. Vi har ett nära samarbete med hematologiska vårdavdelningar och utför utredningar och saneringar på patienter inför cytostatika och stamcellstransplantation. Vi bedriver även forskning och om intresse finns stora möjligheter att delta i forskningsaktiviteter. Vi bedriver ST utbildning vid vår klinik och har idag 3 ST tandläkare under utbildning. Vi ser gärna att du har intresse för handledning och vill bidra till orofacial medicins utveckling inom Region Stockholm.

Vad behöver du för att lyckas
Du är specialisttandläkare inom orofacial medicin med svensk tandläkarlegitimation. Du har även en mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både i tal och i skrift. Forskningsmeriter och intresse för handledning är meriterande.

Anställningen
Anställningens omfattning är på heltid med tillträde under början av januari 2024. 

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2023.

Har du frågor?
Kontakta gärna klinikchef Johan Lundström , 08-123 163 58.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandläkare sökes

Vi söker dig som är tandläkare och trivs med att arbeta på en lugn och liten klinik. Våra patienter säger ofta att stämningen på kliniken upplevs som familjär, varm och välkomnande. Vi arbetar för att de som besöker oss ska känna sig sedda och få ett mer småskaligt och personligt bemötande än vad som kanske är vanligt på en större klinik. Patienterna är både unga och gamla med ett varierande vårdbehov, vilket ger dig möjlighet att utföra många olika typer... Visa mer
Vi söker dig som är tandläkare och trivs med att arbeta på en lugn och liten klinik. Våra patienter säger ofta att stämningen på kliniken upplevs som familjär, varm och välkomnande. Vi arbetar för att de som besöker oss ska känna sig sedda och få ett mer småskaligt och personligt bemötande än vad som kanske är vanligt på en större klinik.
Patienterna är både unga och gamla med ett varierande vårdbehov, vilket ger dig möjlighet att utföra många olika typer av behandlingar och utvecklas inom allmäntandvård.
I dagsläget är vi ett glatt litet gäng bestående av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska som arbetar på kliniken. Vi har god tillströmning av nya patienter och gott samarbete med flera olika specialistmottagningar.
Du arbetar i eget rum. Det finns totalt tre behandlingsrum på kliniken. På kliniken finns bland annat digital röntgen, panoramaröntgen, intraoral scanner (Trios 3 shape), intraoral kamera och modernt utrustad steril. Vi arbetar i journalprogrammet Opus.
Du som söker ska ha svensk tandläkarlegitimation, ha goda kunskaper i det svenska och engelska språket, kunna arbeta självständigt men även god samarbetsförmåga och vara prestigelös. Som behandlare ska du vara noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad, arbeta med hög kvalitét och ha god förmåga att behandla tandvårdsrädda patienter. Du kommer mestadels att behandla vuxenpatienter, men även en mindre del barnpatienter.
Stor vikt kommer att läggas på din sociala förmåga och att du är ödmjuk som person.
Kliniken ligger på bottenplan i ett bostadshus, ca 10 min promenad från Västerhaninge centrum. Från Centralen i Stockholm tar det ca 30 min med pendeltåg. Med bil tar det ca 25 min från Stockholm Central. Tillgång till kostnadsfri parkering finns i anslutning till kliniken.
Tjänsten är på del- eller heltid, beroende på överenskommelse. Stor frihet gällande ledighet.
Tack vare att vi är en så liten klinik finns stora möjligheter att påverka, ta snabba beslut och lätt att genomföra förändringar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten och erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter så som kurser, konferenser och nätverksträffar.


Friskvårdsbidrag 5000kr/år
Fast lön och antal semesterdagar enligt överenskommelse. Andra upplägg som konsultuppdrag istället för anställning kan diskuteras vid intresse.
Provanställning kan tillämpas och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandläkare sökes till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Aug 14    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Västerhaninge ligger centralt och vi är 17 trevliga medarbetare som arbetar här och bedriver kvalificerad tandvård. Vi har en bred kundgrupp med mycket olika vårdbehov. Utöver bastandvård har vi möjlighet att erbjuda implantatbehandlingar. Klinikchefen är tandläkare och delvis kliniskt verksam. Hos oss är patienten alltid i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose deras tandvårdsbehov inom kliniken.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerad tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. Vi söker även dig nyutexaminerad som ser fram emot att komma ut i arbetslivet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 27 augusti - 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Mousa Shtayeh, klinikchef, tel 08-123 162 49 
Sofia Håkansson, arbetsledare, tel 08-123 168 69

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Allmäntandläkare sökes till mindre klinik i Haninge

Liten familjär privatklinik söker driven allmäntandläkare med god social förmåga, som är positiv och tycker om utmaningar. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket. Vi söker: Dig som är intresserad av all form av tandvård, vuxen- såsom barntandvård. Du är självgående och arbeta med hög kvalité och ger patienterna bra service. Du är även bekväm med att terapiplanera stora fall. Hos oss är variationen stor, allt ifrån enklare till... Visa mer
Liten familjär privatklinik söker driven allmäntandläkare med god social förmåga, som är positiv och tycker om utmaningar. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket.
Vi söker:
Dig som är intresserad av all form av tandvård, vuxen- såsom barntandvård. Du är självgående och arbeta med hög kvalité och ger patienterna bra service. Du är även bekväm med att terapiplanera stora fall. Hos oss är variationen stor, allt ifrån enklare till mer komplicerade fall förekommer. Vi ser gärna att du har vana att behandla patienter med tandvårdsrädsla.
Om oss:
Kliniken har varit verksam i Tungelsta i 36 år och drivs idag av grundarens dotter. Vi har två behandlingsrum. Kliniken är modernt utrustad (bla OPG, scanner, mikroskop) och centralt belägen i Tungelsta 3 mil söder om Stockholm (35 min med snabbtåg/bil från T-centralen), endast några minuters gång från pendeltåg/buss. Kliniken har trogna och trevliga patienter som har gått hos i många år, men även många nya patienter som oftast kommer på rekommendation. Här erbjuds allmäntandvård för barn och vuxna, akut- och estetisk tandvård mm. Vi arbetar med journalsystemet Alma.
Anställningsvillkor:
· Deltid med möjlighet till heltid beroende på vad som passar båda parter
· Tillträde omgående/efter överenskommelse
· Lön/arvode efter överenskommelse
· Trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor via kollektivavtal
· Provanställning på 6 månader
Vi går igenom alla ansökningarna och kontaktar de sökande som bäst matchar. Tjänsten kan komma att tillsättas både före och efter annonsens utgångstid, intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Erfaren tandläkare till vårt härliga team i Jordbro

Vill du jobba på en landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor? Vi söker nu en erfaren tandläkare till vårt team i Jordbro! Tjänsten är på heltid/deltid. Välkommen med din ansökan! Är du framtida kollega? Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandläkare som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda re... Visa mer
Vill du jobba på en landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor? Vi söker nu en erfaren tandläkare till vårt team i Jordbro! Tjänsten är på heltid/deltid.
Välkommen med din ansökan!
Är du framtida kollega?
Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandläkare som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.
Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandläkare. Meriterande om du jobbar med kirurgi och implantatkirurgi. Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen. Visa mindre

Är du eller vill du bli nischtandläkare i käkkirurgi? Sök till FTV Handen

Ansök    Apr 20    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Att ta ett nästa steg i din karriär och bli nischtandläkare hos oss på Folktandvården i Handen! Vi har redan en nischtandläkare i kirurgi hos oss men behöver förstärkning. I ditt uppdrag ser du det som en självklarhet att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Som nischtandläkare kan vi ge dig möjlighet till att: - till största del arbeta inom ämnesområdet käkkirurgi. - få 7000–12 000 kr påslag på din l... Visa mer
Att ta ett nästa steg i din karriär och bli nischtandläkare hos oss på Folktandvården i Handen! Vi har redan en nischtandläkare i kirurgi hos oss men behöver förstärkning.

I ditt uppdrag ser du det som en självklarhet att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Som nischtandläkare kan vi ge dig möjlighet till att:

- till största del arbeta inom ämnesområdet käkkirurgi.
- få 7000–12 000 kr påslag på din lön.
- få möjlighet att arbeta på flera kliniker.
- stötta oss i klinikledningen i att omsätta dina kunskaper i klinikens verksamhet, vara behjälplig med sakkunskap inom ämnesområdet och ta ett ansvar över att utbilda kollegor.
- få möjlighet att hålla dig uppdaterad och påläst inom ditt specifika ämnesområde och dess odontologiska utveckling.
- ta ett helhetsansvar tillsammans med klinikledningen för klinikens medarbetares kompetens­utveckling inom området.
- få samarbeta med andra nischtandläkare som finns på kliniken.

Kliniken i Handen kännetecknas av hög kompetens och duktiga medarbetare. Här finns utmärkta möjligheter till utveckling och flexibilitet. Kliniken tar emot remisser från våra grannkliniker och det flödet växer stadigt. Vi arbetar med den senaste tekniken, har lustgas, mikroskop, scanner och har nischbefattningar i samtliga ämnesområden. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor, nischtandhygienister och nischtandläkare i bland annat parodontologi, protetik och kirurgi. Här finns även specialister inom ortodonti.

Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare, med god erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Vidare ska du ha hög kompetens inom käkkirurgi. Du har en nischutbildning och/eller dokumenterad ämneserfarenhet. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift. Som person är du ödmjuk, positiv och förtroendeingivande i möten med patienter och kollegor. Du sätter patienten i fokus och kan kombinera hög kvalitet i vården med engagemang och noggrannhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningen   
Tjänsterna är tillsvidare på deltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 4 maj. 

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchef, Maja Lovbrandt, [email protected], tel. 08-123 166 62.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Nischtandläkare i käkkirurgi, parodontologi eller vill du bli det?

Ansök    Feb 13    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Vill du ta ett nästa steg i din karriär och bli nischtandläkare inom ämnesområdet käkkirurgi eller parodontologi? Ta chansen och bli det hos oss på Folktandvården i Handen! Ditt uppdrag Att arbeta som nischtandläkare inom ämnesområdet käkkirurgi eller parodon... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Vill du ta ett nästa steg i din karriär och bli nischtandläkare inom ämnesområdet käkkirurgi eller parodontologi? Ta chansen och bli det hos oss på Folktandvården i Handen!
Ditt uppdrag
Att arbeta som nischtandläkare inom ämnesområdet käkkirurgi eller parodontologi innebär att det är du som blir klinikens kontaktperson inom just din specialitet. Samt är det du som kommer att ta ansvar för handledningen av klinikens övriga tandläkare inom ditt specifika nischområde.

Som nischtandläkare ansvarar du även för att följa ditt ämnesområdes odontologiska utveckling och bistå med kompetensutveckling inom området på kliniken. I din roll som nischtandläkare är du även remissmottagare för icke specialistfall från hemmakliniken, men även för klinker i det geografiska närområdet. Därutöver blir du vår länk mellan specialistvården och allmäntandvården.

Dina arbetsdagar kommer att vara varierade och de kommer främst att innefatta käkkirurgi eller parodontologi, men det kommer även ingå sedvanliga allmäntandvårdsarbetsuppgifter.

Då nischbefattningen innebär ökat ansvar och högre krav får du ett lönetillägg utöver din grundlön, på 5000 kr. Du kommer också få möjlighet att arbeta på flera kliniker och få samarbeta med andra nischtandläkare.

Kliniken i Handen kännetecknas av hög kompetens och professionella kollegor. Här finns utmärkta möjligheter till utveckling och flexibilitet. Kliniken tar emot remisser från våra grannkliniker och det flödet växer stadigt. Vi arbetar med den senaste tekniken via blanda annat lustgas, mikroskop och scanner. På vår klinik erbjuder vi dig ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor, nischtandhygienister och nischtandläkare i bland annat parodontologi, protetik och kirurgi. Här finns även specialister inom ortodonti. Du tar dig enklast till kliniken via pendeltåg, det tar cirka 15 minuter från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser till våra grannkommuner.

Vad behöver du för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med hög kompetens inom käkkirurgi eller parodontologi. Vidare ska du ha god erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Du har en nischutbildning och/eller mycket god dokumenterad ämneserfarenhet. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift.

Vidare som person är du ödmjuk och förtroendeingivande i möten med patienter och kollegor. Du sätter patienten i fokus och du kan kombinera hög kvalitet i tandvården med engagemang och noggrannhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag på 3500 kr och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Anställningen
Tjänsterna är tillsvidare och på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 13 mars.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Maja Lovbrandt, klinikchef, mailto:[email protected] eller tel. 08-123 166 62

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandläkare sökes till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Maj 22    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Västerhaninge ligger centralt och vi är 17 trevliga medarbetare som arbetar här och bedriver kvalificerad tandvård. Vi har en bred kundgrupp med mycket olika vårdbehov. Utöver bastandvård har vi möjlighet att erbjuda implantatbehandlingar. Klinikchefen är tandläkare och delvis kliniskt verksam. Hos oss är patienten alltid i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose deras tandvårdsbehov inom kliniken.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerad tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 11 juni- 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Mousa Shtayeh, klinikchef, tel 08-123 162 49 
Sofia Håkansson, arbetsledare, tel 08-123 168 69

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Meriteringstandläkare 50% vid Orofacial Medicin Karolinska Huddinge

Ansök    Okt 18    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Orofacial medicin är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid de olika akutsjukhusen samt vid Stockholms Sjukhem. Det är en dynamisk och multidisciplinär specialitet där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och även forskning.  Nu finns chansen att genomföra meriteringstjänstgöring 50% under 2 år vid Karolinska Huddinge orofacial medicin! Har du redan anställning inom... Visa mer
Orofacial medicin är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid de olika akutsjukhusen samt vid Stockholms Sjukhem.

Det är en dynamisk och multidisciplinär specialitet där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och även forskning. 

Nu finns chansen att genomföra meriteringstjänstgöring 50% under 2 år vid Karolinska Huddinge orofacial medicin!

Har du redan anställning inom Folktandvården Stockholm förläggs din övriga arbetstid på din hemmaklinik. Saknar du tidigare anställning inom Folktandvården Stockholm kommer du i samband med rekrytering erbjudas en grundanställning inom allmäntandvård hos oss där du efter avslutad tjänstgöring inom orofacial medicin fortsätter din tjänstgöring.

Ditt uppdrag
Du kommer att få en utvecklande och stimulerande klinisk tjänstgöring där du arbetar motsvarande en 50% tjänst inom orofacial medicin vid Karolinska Huddinge. Tjänsten har sin start i början av januari 2022 på 50% och fortsätter under 2 års tid hos oss, övrig tid sker tjänstgöring på hemmaklinik i allmäntandvården. Hos oss träffar du patienter inom hela orofacial medicins vårdspektrum som t.ex infektionsutredningar, oralmedicinska utredningar och tandvård under full narkos. 

Målet med meriteringstjänstgöringen är att du ska lägga en pusselbit inför din framtida utbildning till specialisttandläkare inom orofacial medicin, samt att du efter utbildningen har den kompetens som krävs för att kunna möta de krav som ställs på omhändertagande av medicinskt sköra patientgrupper. Utbildningen kommer att ge dig en bra bas i klinisk helhetssyn. Hos oss får du även tillgång till handledning under hela din vistelse. 

Vad behöver du för att lyckas
Du är allmäntandläkare med svensk tandläkarlegitimation och har arbetat heltid i minst två år. Du har även en mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både i tal och i skrift. Målinriktat intresse för orofacial medicin är meriterande.

Anställningen
Anställningens omfattning är på 24 månader och på halvtid, med tillträde under början av januari 2023. För att kunna söka en meriteringstjänst hos oss inom Folktandvården Stockholm behöver du redan vara anställd hos oss, eller bli anställd på en av våra allmäntandvårdskliniker om du är extern sökande i samband med rekryteringen.

Välkommen med din ansökan senast den 2 november 2022.

Har du frågor?
Kontakta gärna klinikchef Johan Lundström , 08-123 163 58.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandläkare sökes till Praktikertjänst Haninge Tandvårdscenter

Ansök    Nov 4    Praktikertjänst AB    Tandläkare
Information om arbetsplatsen Kliniken ligger i gränslandet mellan stad och natur med en vacker utsikt över sjön Rudan och drivs av tandläkare Michael Nylander M. Sc in laser dentistry, två tandsköterskor och en tandhygienist. Vi har fyra moderna behandlingsrum, OPG, scanner och flera olika lasrar i toppklass. Ca 1700 revisionspatienter där majoriteten är vuxenpatienter. Vår strävan är att ge den bästa och modernaste tandvården där patienten är i fokus... Visa mer
Information om arbetsplatsen

Kliniken ligger i gränslandet mellan stad och natur med en vacker utsikt över sjön Rudan och drivs av tandläkare Michael Nylander M.

Sc in laser dentistry, två tandsköterskor och en tandhygienist.
Vi har fyra moderna behandlingsrum, OPG, scanner och flera olika lasrar i toppklass.

Ca 1700 revisionspatienter där majoriteten är vuxenpatienter. Vår strävan är att ge den bästa och modernaste tandvården där patienten är i fokus. Vi samarbetar med specialister inom kirurgi, parodontologi, endodonti m. m.

På kliniken bedriver vi traditionell tandvård, estetisk tandvård, implantat och laserassisterande tandvård inom de flesta odontologiska områdena. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas och ge patienterna fullgod vård och service med möjlighet att även jobba med laser som ett komplement till traditionell tandvård.

Då vi är en liten familjär klinik så vill vi att du som söker är en teammänniska, talar flytande svenska, har hög empati, god samarbetsförmåga samt minst tre års arbetslivserfarenhet.

Besök arbetsplatsens webbplats https://bit.ly/3eRw0a4

Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad tandläkare som vill gå in i ett första skede som anställd tandläkare men på sikt också vill bli delägare och verksamhetschef i kliniken. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som delägare kommer du att tillsammans med nuvarande delägare och verksamhetschef ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns i Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Vad kan vi erbjuda dig:
Tack vare den centraliserade administrationen och den finansiella stabiliteten kan du i din roll som verksamhetschef fokusera på vården, mottagningen och medarbetarna.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig här https://praktikertjanst.se/om-oss/

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare.
• Mist 3 års arbetslivserfarenhet.
• God datorvana.
• Flytande kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Mette Palmer, [email protected] redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandläkare sökes till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Sep 6    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Västerhaninge ligger centralt och vi är 17 trevliga medarbetare som arbetar här och bedriver kvalificerad tandvård. Vi har en bred kundgrupp med mycket olika vårdbehov. Utöver bastandvård har vi möjlighet att erbjuda implantatbehandlingar. Klinikchefen är tandläkare och delvis kliniskt verksam. Hos oss är patienten alltid i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose deras tandvårdsbehov inom kliniken.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till

- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober- 2022 Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Mousa Shtayeh, klinikchef, tel 08-123 162 49 
Sofia Håkansson, arbetsledare, tel 08-123 168 69

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandläkare till Haninge Tandvårdscenter

Ansök    Aug 15    Praktikertjänst AB    Tandläkare
Om Praktikertjänst AB Om Haninge tandvårdscenter/lasertandvård Kliniken ligger i gränslandet mellan stad och natur med en vacker utsikt över sjön Rudan och drivs av tandläkare Michael Nylander M.Sc in laser dentistry, två tandsköterskor och en tandhygienist. Vi har fyra moderna behandlingsrum, OPG, scanner och flera olika lasrar i toppklass. Ca 1700 revisionspatienter där majoriteten är vuxenpatienter. Vår strävan är att ge den bästa och modernaste t... Visa mer
Om Praktikertjänst AB


Om Haninge tandvårdscenter/lasertandvård
Kliniken ligger i gränslandet mellan stad och natur med en vacker utsikt över sjön Rudan och drivs av tandläkare Michael Nylander M.Sc in laser dentistry, två tandsköterskor och en tandhygienist.
Vi har fyra moderna behandlingsrum, OPG, scanner och flera olika lasrar i toppklass.

Ca 1700 revisionspatienter där majoriteten är vuxenpatienter. Vår strävan är att ge den bästa och modernaste tandvården där patienten är i fokus. Vi samarbetar med specialister inom kirurgi, parodontologi, endodonti m. m.
På kliniken bedriver vi traditionell tandvård, estetisk tandvård, implantat och laserassisterande tandvård inom de flesta odontologiska områdena. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas och ge patienterna fullgod vård och service med möjlighet att även jobba med laser som ett komplement till traditionell tandvård.
Då vi är en liten familjär klinik så vill vi att du som söker är en teammänniska, talar flytande svenska, har hög empati, god samarbetsförmåga samt minst tre års arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en utbildad tandläkare som vill gå in i ett första skede som anställd tandläkare men på sikt också vill bli delägare och verksamhetschef i kliniken. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som delägare kommer du att tillsammans med nuvarande delägare och verksamhetschef ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns i Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.


Vad kan vi erbjuda dig:
Tack vare den centraliserade administrationen och den finansiella stabiliteten kan du i din roll som verksamhetschef fokusera på vården, mottagningen och medarbetarna. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

https://praktikertjanst.se/om-oss/

Övrig information
Urvalet sker löpande. Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att höra av dig!

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Kvalifikationer
• Legitimerad tandläkare.
• Mist 3 års arbetslivserfarenhet.
• God datorvana.
• Flytande kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor. Visa mindre

Tandläkare till vår klinik i Jordbro

Vill du jobba på en av landets största och snabbast växande tandvårdskedjor? Vill du göra skillnad och förbättra tandvården? Nu söker vi en tandläkare till vårt härliga gäng i Jordbro! I Vårt team har vi skapat en trygg och harmonisk arbetsmiljö som vi vill att du ska få ta del av och samtidigt bidra till! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! Är du vår framti... Visa mer
Vill du jobba på en av landets största och snabbast växande tandvårdskedjor? Vill du göra skillnad och förbättra tandvården? Nu söker vi en tandläkare till vårt härliga gäng i Jordbro! I Vårt team har vi skapat en trygg och harmonisk arbetsmiljö som vi vill att du ska få ta del av och samtidigt bidra till! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
På Distriktstandvården är patientklientelet varierat vilket innebär att du utför både enklare och mer avancerade behandlingar. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens.
Vad vi erbjuder
Goda villkor för tillägg och resetillägg
Goda arbets- och lönevillkor
Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
En av marknadens bästa pensionsavsättningar
Individuell lönesättning och utbildningsplan.
Goda möjligheter att klättra inom företaget.
Årlig bonus

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. På Distriktstandvården värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till.
Tjänsten är förlagd på vår klinik i Jordbro precis i närheten av pendeltåg och bussar.
Skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 10 juni 2022. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Allmäntandläkare sökes till mindre klinik i Haninge

Liten familjär privatklinik söker driven allmäntandläkare med god social förmåga, som är positiv och tycker om utmaningar. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket. Vi söker: Dig som är intresserad av all form av tandvård, vuxen- såsom barntandvård. Du är självgående och arbeta med hög kvalité och ger patienterna bra service. Du är även bekväm med att terapiplanera stora fall. Hos oss är variationen stor, allt ifrån enklare till... Visa mer
Liten familjär privatklinik söker driven allmäntandläkare med god social förmåga, som är positiv och tycker om utmaningar. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket.
Vi söker:
Dig som är intresserad av all form av tandvård, vuxen- såsom barntandvård. Du är självgående och arbeta med hög kvalité och ger patienterna bra service. Du är även bekväm med att terapiplanera stora fall. Hos oss är variationen stor, allt ifrån enklare till mer komplicerade fall förekommer. Vi ser gärna att du har vana att behandla patienter med tandvårdsrädsla.
Om oss:
Kliniken har varit verksam i Tungelsta i 35 år och drivs idag av grundarens dotter. Vårt team består för tillfället av en tandläkare och en tandsköterska. Vi har två behandlingsrum. Kliniken är modernt utrustad och centralt belägen i Tungelsta 3 mil söder om Stockholm (35 min med snabbtåg/bil från T-centralen), endast några minuters gång från pendeltåg/buss. Kliniken har trogna och trevliga patienter som har gått hos i många år, men även många nya patienter som oftast kommer på rekommendation. Här erbjuds allmäntandvård för barn och vuxna, akut- och estetisk tandvård mm. Vi arbetar med journalsystemet Alma.
Anställningsvillkor:
· Deltid med möjlighet till heltid beroende på vad som passar båda parter
· Tillträde våren 2021/efter överenskommelse
· Lön/arvode efter överenskommelse
· Trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor via kollektivavtal
· Provanställning på 6 månader
Vi går igenom alla ansökningarna och kontaktar de sökande som bäst matchar. Tjänsten kan komma att tillsättas både före och efter annonsens utgångstid, intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Tandläkare till modern klinik i Västerhaninge

Ansök    Nov 18    AMA Dental AB    Tandläkare
Om arbetsplatsen AMA Dentals nya klinik ligger i Västerhaninge. Kliniken har ambition att expandera och söker därför fler medarbetare. Vi arbetar med allmäntandvård, akut, aligners samt implantat. Arbetsuppgifter Som tandläkare på kliniken arbetar du med vuxentandvård. Vi vill att du är flexibel och har förmåga att skapa goda relationer med både övriga medarbetare och patienter. Vi ser gärna att du är duktig kliniker samt journalförare. Kvalifikationer S... Visa mer
Om arbetsplatsen
AMA Dentals nya klinik ligger i Västerhaninge. Kliniken har ambition att expandera och söker därför fler medarbetare. Vi arbetar med allmäntandvård, akut, aligners samt implantat.
Arbetsuppgifter
Som tandläkare på kliniken arbetar du med vuxentandvård. Vi vill att du är flexibel och har förmåga att skapa goda relationer med både övriga medarbetare och patienter. Vi ser gärna att du är duktig kliniker samt journalförare.
Kvalifikationer
Svensk tandläkarlegitimation. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Professionell i din yrkesroll. Övriga språkkunskaper är ett plus liksom kunskap i muntra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Yrkeserfarenhet är meriterande, men även du som är ny i yrket är välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandläkare

Ansök    Jan 23    Handentandläkarna AB    Tandläkare
Tandläkare Handentandläkarna är en privatklinik där det i dagsläget arbetar två tandläkare på heltid, en tandhygienist som är på plats en gång i veckan samt en parodontolog två gånger i månaden. Kliniken öppnade sina lokaler år 1963 och består av tre ljusa behandlingsrum där det utförs allmäntandvård, tandreglering, estetisk tandvård, protetik samt kirurgi. Kliniken ligger ett stenkast ifrån Haninge centrum och har smidig förbindelse med pendeltåg. Vi på... Visa mer
Tandläkare
Handentandläkarna är en privatklinik där det i dagsläget arbetar två tandläkare på heltid, en tandhygienist som är på plats en gång i veckan samt en parodontolog två gånger i månaden. Kliniken öppnade sina lokaler år 1963 och består av tre ljusa behandlingsrum där det utförs allmäntandvård, tandreglering, estetisk tandvård, protetik samt kirurgi. Kliniken ligger ett stenkast ifrån Haninge centrum och har smidig förbindelse med pendeltåg.
Vi på Handentandläkarna söker en tandläkare som kan vikariera för ena tandläkaren som går på föräldraledighet från och med 1/8-22 till 31/1-23. Tjänsten innebär ett vikariat med chans till fastanställning.I dagsläget behandlar vi inte barnpatienter. Här jobbar ett glatt tandvårdsteam och vi hoppas på att hitta dig som passar in bra hos oss, både nyexaminerade som erfarna är välkomna att söka.
För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandläkarutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen
Vänligen mejla [email protected] för eventuella frågor eller ytterligare information.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandläkare välkomnas till Folktandvården i Västerhaninge

Ansök    Sep 28    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om alla våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om alla våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vår klinik i Västerhaninge är en ljus och trevlig klinik med stora lokaler. Vi har åtta behandlingsrum varav fyra med helt nya behandlingsstolar. Vi har den senaste utrustningen på kliniken med bland annat en intraoral scanner från 3Shape. På vår klinik utför vi en väldigt varierad tandvård. Vi har patienter i alla åldrar och här efterfrågas bland annat mycket protetik. Här finns även stora möjligheter om man är intresserad av till exempel kirurgi. Vi som arbetar här är ett härligt gäng som ställer upp för varandra och strävar efter att erbjuda en väldigt god och proffsig vård till våra patienter. Vår klinik ligger bara ett stenkast från pendeltågsstationen och bilförbindelseran är goda med endast 20 minuters bilfärd från Södermalm.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 2021-10-17. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Ola Sandh, klinikchef, 072-582 24 94 eller
Sofia Håkansson, arbetsledare, 070-003 89 48

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandläkare sökes till Folktandvården Handen och Gubbängen

Ansök    Aug 30    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Kunskap och engagemang Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Tillsammans är vi cirka 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder, och på vårt huvudkontor på Södermalm. Varje år tar vi emot uppemot 1,4 miljoner besök. Vi välkomnar alla Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård. Vår storlek samt vårt breda och djup... Visa mer
Kunskap och engagemang

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Tillsammans är vi cirka 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder, och på vårt huvudkontor på Södermalm. Varje år tar vi emot uppemot 1,4 miljoner besök.Vi välkomnar alla

Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård. Vår storlek samt vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kund oavsett vårdbehov. Samtidigt ger det våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas.Utvecklingsmöjligheter

Vårt mål är att vara Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Det innebär bland annat att vara det självklara valet för medarbetare och kunder. Vi investerar därför årligen i våra medarbetares utveckling för att hålla en hög kompetens inom företaget.Vår värdegrund

Vi på Folktandvården Stockholm jobbar för att bidra till en bättre folkhälsa i samhället. Det formar vår verksamhet och utveckling. Det är helt enkelt det vi står för och vill bidra till. För att lyckas med det utgår vi ifrån våra värdeord - samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens.
Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Handen och Gubbängen.

Bli en av oss du också!

Kliniken i Gubbängen är en toppmodern och?fullt utrustad klinik, med sju behandlingsrum. Vi finns precis vid T-banans gröna linje och med snabbt pendlingsavstånd både från innerstaden och söderort. Folktandvården Gubbängen är en plantskola för ambitiösa medarbetare som vill utvecklas, många specialister, nischtandläkare och klinikchefer har börjat sin bana hos oss. Vi har ett arbetsklimat där vi hjälps åt och uppmuntrar varandra att växa!

Kliniken i Handen är en större arbetsplats med 20 behandlingsrum som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare. Här finns även goda möjligheter till utveckling och flexibilitet när det exempelvis gäller arbetstider. Vi arbetar med den senaste tekniken och har lustgas, mikroskop och scanner. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden och här finns även specialister inom ortodonti. Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor, nischtandläkare, ibland annat i pedodonti och kirurgi, och specialister. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet!

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriär inom exempelvis: implantatkirurgi, ortodonti, endodonti eller protetik.
- Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
- Eller att bli handledd inom ovanstående område av redan erfarna kollegor på kliniken.
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom klinikchef och nischtandläkare.
- Nära samarbete med våra specialistkollegor på Eastmaninstitutet.
- Schemalagda lördagar med extra helgtillägg.

Välkommen med din ansökan senast 20 september 2021. Tjänsten är tillsvidare och på hel-eller deltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ange även i din ansöka vilken klinik du är intresserad av att jobba på.


 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Tandläkare till vårt härliga team i Handen

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Välkommen till vårt härliga team på i Handen, på plan 9 i Najaden! Vi söker dig med gedigen erfarenhet och stark yrkespassion som längtar efter en arbetsplats att längta till. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! Är du vår framtida kollega? I din yrkesroll tror vi att du kommer till... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Välkommen till vårt härliga team på i Handen, på plan 9 i Najaden! Vi söker dig med gedigen erfarenhet och stark yrkespassion som längtar efter en arbetsplats att längta till. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Vi söker dig med bred odontologisk kompetens och lång erfarenhet. Patientklientelet är varierat vilket innebär att du utför både enklare och mer avancerade behandlingar. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.


Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag, årlig bonus och inbjudan till många fester och konferenser.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår klinik i Handen. Du tar dig enkelt hit med pendeltåg, bussar eller bil. Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har en bred kompetens på kliniken.
Skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 20 augusti 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården i Farsta, Västerhaninge och Nynäshamn

Ansök    Jul 29    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Farsta
Kliniken hos oss i Farsta består av åtta fräscha rum längst upp i vårdhuset med en fantastisk utsikt, och du kommer även att ha god kommunikation till buss och tunnelbana. Vi är idag 17 medarbetare med varierande erfarenhet som arbetar i en stimulerande miljö, med hög arbetsmoral och högt i tak. Kliniken har den senaste utrustningen och vi lägger stor vikt i teamtandvård.
Kliniken i Västerhaninge
Vår klinik i Västerhaninge är väldigt trivsam och består av åtta ljusa och moderna behandlingsrum. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö med den senaste utrustningen och bedriver en varierande tandvård där teamarbetet är viktigt. Vi är 18 engagerade medarbetare och vi har ett bra patientunderlag, vilket ger oss möjlighet att erbjuda alla typer av odontologiska behandlingar. Hos oss har du goda möjligheter att växa i din yrkesroll. Mottagningen ligger ett stenkast ifrån pendel- och busstationen och det går fort att ta sig in till centrala Stockholm.

Kliniken i Nynäshamn
Kliniken i Nynäshamn består just nu av 17 trevliga medarbetare som bedriver kvalificerad tandvård. Vi har åtta fräscha behandlingsrum, och kliniken är endast tre år gammal. Vi har en bred kundgrupp med mycket varierat vårdbehov. Utöver allmäntandläkare har vi en tandläkare som är nischad inom kirurgi. Klinikchefen är tandläkare och delvis kliniskt verksam. Vi har även ett mikroskop för endodonti som är tillgängligt för alla medarbetare.Vi har ca sju min promenad från pendeltåget, och tar man bil så finns goda allmänna parkeringsmöjligheter bredvid kliniken. Har du minst ett års erfarenhet får du även ett ortstillägg på 5000:- per månad hos oss i Nynäshamn.    
Vad du behöver för att lyckas på våra kliniker
Vi söker dig, legitimerad tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Hos oss finns det möjligheter till
Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare eller att utbilda dig till specialist inom valfritt område.
Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Välkommen med din ansökan senast den 22 augusti-2021.Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Ange gärna i din ansökan vilken/vilka kliniker du är intresserad av att arbeta på. 

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Ola Sandh,klinikchef i Västerhaninge, 08-123 158 94 eller [email protected] arbetsledare Sofia Håkansson på telefon: 08-12316869
Dimitar Mitanoski,klinikchef i Farsta, 072-518 62 56 eller [email protected]
Mousa Shtayeh, klinikchef i Nynäshamn, 072-594 92 49 eller [email protected]

Facklig kontaktperson: Ulrika Rebhan, TT, tel 08-123 152 32 Visa mindre

Tandläkare till Tandea Haninge centrum

Ansök    Jul 4    Norsborg Dental AB    Tandläkare
Om dig Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du är intresserad av protetik och gärna även implantat. Du skall vara självgående, arbeta med hög kvalitet och vara service minded. Vi vill att du känner dig bekväm med att terapiplanera stora fall och att du kan utföra arbetet på egen hand. Vi söker någon som är driven och ambitiös med god social kompetens och som brinner för tandvård. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Dina arbetsu... Visa mer
Om dig

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du är intresserad av protetik och gärna även implantat. Du skall vara självgående, arbeta med hög kvalitet och vara service minded. Vi vill att du känner dig bekväm med att terapiplanera stora fall och att du kan utföra arbetet på egen hand. Vi söker någon som är driven och ambitiös med god social kompetens och som brinner för tandvård. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare tar du hand om alla typer av patienter och behandlingar. Hos oss arbetar du i en nybyggd klinik med ny utrustning. Lokalerna är fräscha och rummen är stora och trevliga att arbeta i. Du arbetar givetvis tillsammans med en sköterska. Du arbetar främst med vuxna patienter.

Bra utvecklingsmöjligheter med tillgång till erfarna handledare, och möjlighet till fördjupning inom implantatkirurgi.

Om oss

Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 40 000 besök varje år. Vi finns på 8 orter i Storstockholm med ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 40-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Tandea har för 4 månader sedan öppnat en ny större klinik i Haninge centrum som ersätter den nuvarande kliniken; inne i gallerian nära affärer och kommunikationer. Kliniken har en ökande efterfrågan på tandvård. Vi har fått högsta betyg från våra patienter. Vi bedriver modern tandvård med den senaste utrustningen och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter. Visa mindre

Tandläkare till Jordbro centrum

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Jordbro dit vi just nu söker efter en allmäntandläkare. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! Är du vår framtida kollega? I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbe... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Jordbro dit vi just nu söker efter en allmäntandläkare. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer att ta emot både barn och vuxna. Patientklientelet och behandlingsbehoven varierar vilket innebär att du kommer få utföra både enkla och mer avancerade behandlingar. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag, årlig bonus och inbjudan till många fester och konferenser.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår klinik i Jordbro centrum med kort gångavstånd till pendeltågsstationen. Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har en bred kompetens på kliniken. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 15 juni 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
När hör vi av oss?
Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Maj 31    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Västerhaninge. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.
Om kliniken
Vår klinik i Västerhaninge är väldigt trivsam och består av åtta ljusa och moderna behandlingsrum. Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö med den senaste utrustningen och bedriver en varierande tandvård där teamarbetet är viktigt. Vi är 18 engagerade medarbetare och vi har ett bra patientunderlag, vilket ger oss möjlighet att erbjuda alla typer av odontologiska behandlingar. Hos oss har du goda möjligheter att växa i din yrkesroll. Mottagningen ligger ett stenkast ifrån pendel- och busstationen och det går fort att ta sig in till centrala Stockholm.
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerad tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Hos oss finns det möjligheter till:
Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare eller att utbilda dig till specialist inom valfritt område.
Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Välkommen med din ansökansenast den 13 juni.Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Ola Sandh,klinikchef, 08-123 158 94 eller [email protected] arbetsledare Sofia Håkansson på telefon: 08-12316869
Facklig kontaktperson: Ulrika Rebhan, TT, tel 08-123 152 32. Visa mindre

Tandläkare till Jordbro, fokus barntandvård

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Jordbro dit vi just nu söker efter en allmäntandläkare med fokus på barntandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! Är du vår framtida kollega? I din yrkesroll tror vi att du kommer tillf... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Jordbro dit vi just nu söker efter en allmäntandläkare med fokus på barntandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer främst att arbeta med barntandvård varför ett brinnande intresse för tandvård inom yngre patientklientelet är grundläggande för denna tjänst. Du kommer även arbeta med en del vuxenpatienter. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag, årlig bonus och inbjudan till många fester och konferenser.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår klinik i Jordbro centrum med kort gångavstånd till pendeltågsstationen. Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har en bred kompetens på kliniken. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till mobil tandvårdsverksamhet södra Stockholms län

Är du vår blivande kollega? Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandläkare till vår mobila verksamhet. Du kommer främst att befinna dig i södra delen av Stockholms län, och utgår från kliniken i Handen. Du arbetar i team tillsammans med en tandsköterska. Du välkomnas till ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du möter nya människor varje dag. Du utgår från en klinik på morgonen och åker tillsammans med en tandsköterska runt till sjukhem,... Visa mer
Är du vår blivande kollega?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandläkare till vår mobila verksamhet. Du kommer främst att befinna dig i södra delen av Stockholms län, och utgår från kliniken i Handen. Du arbetar i team tillsammans med en tandsköterska.
Du välkomnas till ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du möter nya människor varje dag. Du utgår från en klinik på morgonen och åker tillsammans med en tandsköterska runt till sjukhem, servicehus och egna boenden för att utföra tandvård på patienter som har svårt att ta sig till en vanlig klinik.
I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vi erbjuder alla våra tandläkare en utvecklande arbetsplats med möjlighet att påverka i olika led.
Dina arbetsuppgifter
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer främst att befinna dig i södra delen av Stockholms län, och utgå från kliniken i Handen. Vi ser gärna att du stimuleras av utmaningar och tar egna initiativ till att påverka dina arbetsuppgifter.
Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.

Om mobila verksamheten
På uppdrag av Region Stockholm utför Distriktstandvården uppsökande verksamhet, mobil hemtandvård, i Stockholms län. Den uppsökande verksamheten innebär att vår mobiltandvårdsenhet utför komplett tandvård på plats i hemmet. Vi ger även kostnadsfria munhälsobedömningar till äldre och funktionshindrade samt munvårdsutbildning till personal vid särskilda boenden och hemtjänstpersonal som besöker de boende i sina egna bostäder. Vi är ett glatt och härligt gäng som hälsar dig varmt välkommen till vår mobila verksamhet som vi rustar för att bli Sveriges bästa.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 15 juni 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till vårt härliga team i Handen

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Välkommen till vårt härliga team på i Handen, på plan 9 i Najaden! Vi söker dig med gedigen erfarenhet och stark yrkespassion som längtar efter en arbetsplats att längta till. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! Är du vår framtida kollega? I din yrkesroll tror vi att du kommer till... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Välkommen till vårt härliga team på i Handen, på plan 9 i Najaden! Vi söker dig med gedigen erfarenhet och stark yrkespassion som längtar efter en arbetsplats att längta till. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Vi söker dig med bred odontologisk kompetens och lång erfarenhet. Patientklientelet är varierat vilket innebär att du utför både enklare och mer avancerade behandlingar. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag, årlig bonus och inbjudan till många fester och konferenser.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår klinik i Handen. Du tar dig enkelt hit med pendeltåg, bussar eller bil. Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har en bred kompetens på kliniken.
Skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 16 juni 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården, Handen

Ansök    Jan 13    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till vår stora klinik i Handen. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som bar... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till vår stora klinik i Handen. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor, nischtandläkare, bland annat i pedodonti och kirurgj i samt även medspecialister. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.
Vår klinik är en stor arbetsplats med 20 behandlingsrum som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare, som ger goda möjligheter till utveckling och flexibilitet. Vi arbetar med den senaste tekniken och har lustgas, mikroskop och scanner. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden och här finns även specialister inom ortodonti. Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet!
Hos oss finns det möjligheter till
Karriär inom exempelvis: implantatkirurgi, ortodonti, endodonti eller protetik.
Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
Eller att bli handledd inom ovanstående område av redan erfarna kollegor på kliniken.
Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom klinikchef och nischtandläkare.
Nära samarbete med våra specialistkollegor på Eastmaninstitutet.
Schemalagda lördagar med extra helgtillägg.
Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens.
Välkommen med din ansökansenast den 2 februari 2021. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchefMaja Lovbrandt tel. 08-123 166 62
Facklig kontaktperson för TT Ulrika Rebhan, tel. 08-123 152 32 Visa mindre

Allmäntandläkare sökes till mindre klinik i Haninge

Liten familjär privatklinik söker driven allmäntandläkare med god social förmåga, som är positiv och tycker om utmaningar. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket. Vi söker: Dig som är intresserad av all form av tandvård, vuxen- såsom barntandvård. Du är självgående och arbeta med hög kvalité och ger patienterna bra service. Du är även bekväm med att terapiplanera stora fall. Hos oss är variationen stor, allt ifrån enklare ti... Visa mer
Liten familjär privatklinik söker driven allmäntandläkare med god social förmåga, som är positiv och tycker om utmaningar. Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket.


Vi söker:
Dig som är intresserad av all form av tandvård, vuxen- såsom barntandvård. Du är självgående och arbeta med hög kvalité och ger patienterna bra service. Du är även bekväm med att terapiplanera stora fall. Hos oss är variationen stor, allt ifrån enklare till mer komplicerade fall förekommer. Vi ser gärna att du har vana att behandla patienter med tandvårdsrädsla samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.


Om oss:
Kliniken har varit verksam i Tungelsta i 33 år och drivs idag av grundarens dotter. Vårt team består för tillfället av två tandläkare (en heltid och en deltid) och två tandsköterskor. Vi har två behandlingsrum. Kliniken är modernt utrustad och centralt belägen i Tungelsta 3 mil söder om Stockholm (35 min med snabbtåg/bil från T-centralen), endast några minuters gång från pendeltåg/buss. Kliniken har trogna och trevliga patienter som har gått hos i många år, men även många nya patienter som oftast kommer på rekommendation. Här erbjuds allmäntandvård för barn och vuxna, akut- och estetisk tandvård mm. Vi arbetar med journalsystemet Alma.


Anställningsvillkor:
· Deltid med möjlighet till heltid beroende på vad som passar båda parter
· Tillträde våren 2021/efter överenskommelse
· Lön efter överenskommelse
· Trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor via kollektivavtal
· Provanställning på 6 månader


Vi går igenom alla ansökningarna och kontaktar de sökande som bäst matchar. Tjänsten kan komma att tillsättas både före och efter annonsens utgångstid, intervjuer sker löpande.


Välkommen med din ansökan Visa mindre

Nischtandläkare i protetik till Folktandvården Stockholm

Ansök    Feb 22    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Är du nischtandläkare i protetik eller vill bli det? Då ska du ta chansen! Att ta ett nästa steg i din karriär och bli nischtandläkare hos oss på Folktandvården i Farsta, Handen, Skanstull och Sickla. Som nischtandläkare kan vi ge dig möjlighet till att: till största del arbeta inom ämnesområdet protetik. få 5000 kr påslag på din lön. få möjlighet att arbeta på flera nischnodskliniker. stötta klinikledningen i att omsätta dina kunskaper i klinikens verksam... Visa mer
Är du nischtandläkare i protetik eller vill bli det? Då ska du ta chansen!
Att ta ett nästa steg i din karriär och bli nischtandläkare hos oss på Folktandvården i Farsta, Handen, Skanstull och Sickla.
Som nischtandläkare kan vi ge dig möjlighet till att:
till största del arbeta inom ämnesområdet protetik.
få 5000 kr påslag på din lön.
få möjlighet att arbeta på flera nischnodskliniker.
stötta klinikledningen i att omsätta dina kunskaper i klinikens verksamhet, vara behjälplig med sakkunskap inom ämnesområdet och ta ett ansvar över att utbilda kollegor.
få möjlighet att hålla dig uppdaterad och påläst inom ditt specifika ämnesområde och dess odontologiska utveckling.
ta ett helhetsansvar tillsammans med klinikledningen för klinikens medarbetares kompetens­utveckling inom området.
få samarbeta med andra nischtandläkare.
Vad behöver du för att lyckas
Vi söker efter dig, legitimerade tandläkare, med god erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Vidare ska du ha hög kompetens inom protetik. Du har en nischutbildning och/eller dokumenterad ämneserfarenhet. Vidare har du en god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Kliniken i Farstaligger i Farsta centrum. Farsta är en modern klinik med 8 behandlingsrum, och med cirka 35 medarbetare som trivs med ett högt arbetstempo, och vi har framförallt kul ihop. Du kommer ingå i en nischnod där vi arbetar med hög odontologisk kompetens. 
Kliniken i Handen har medarbetaremed hög kompentens, god laganda och ett öppet klimat där alla hjälps åt och samarbetar mot gemensamma mål. Kliniken ligger vid Handens pendeltågsstation med nära anslutning till flera busslinjer och pendeltåg. Kliniken är en nischnod och består av totalt 16 rum med cirka 55 medarbetare. Här finns en nischtandläkare i kirurgi och kliniken är rustad med bland annat mikroskop, scanner och erbjuder även lustgasbehandlingar.
Kliniken i Skanstull ligger nära Ringens Köpcentrum på Södermalm med goda kommunikationer till kliniken. Det är en ny och modernt utrustad nodklinik med 13 behandlingsrum. Vi strävar mot att erbjuda hög odontologisk kvalitet och har ett gott samarbete mellan klinikens nischtandläkare i endodonti, kirurgi och parodontologi.
Kliniken i Sicklahar 12 behandlingsrum och ligger i Sickla Köpkvarter nära både bussar, tvär- och saltsjöbana. Här jobbar en stor och härlig arbetsgrupp. Hos oss får du kollegor som har gedigen erfarenhet och som gärna delar med sig av sin kunskap. Folktandvården Sickla är en nischklinik där vi bl.a. har nischteam i parodontologi, kirurgi och endodonti. Vi jobbar med den senaste tekniken och har intraoral scanning, mikroskop och laser.
Anställningen
Tjänsterna är tillsvidare och på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 16 mars. 
Vill du veta mer om nischuppdraget?
Farsta:Välkommen att kontakta klinikchef, Yakob Sabri, tel. 08-123 168 75
Handen:Välkommen att kontakta klinikchef,Maja Lovbrandt,tel. 08-123 166 62
Sickla:Välkommen att kontakta klinikchef, Jasmina Gligorijevic, tel. 08-123 152 18
Skanstull:Välkommen att kontakta klinikchef, Eva-Lena Åkerlund,tel. 08-123 169 69
Facklig kontaktperson, Ulrika Rebhan, TT,tel: 08-123 152 32 Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården, Handen

Ansök    Jan 11    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till vår stora klinik i Handen. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som bar... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till vår stora klinik i Handen. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor, nischtandläkare, bland annat i pedodonti och kirurgj i samt även medspecialister. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.
Vår klinik är en stor arbetsplats med 20 behandlingsrum som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare, som ger goda möjligheter till utveckling och flexibilitet. Vi arbetar med den senaste tekniken och har lustgas, mikroskop och scanner. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden och här finns även specialister inom ortodonti. Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet!
Hos oss finns det möjligheter till
Karriär inom exempelvis: implantatkirurgi, ortodonti, endodonti eller protetik.
Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
Eller att bli handledd inom ovanstående område av redan erfarna kollegor på kliniken.
Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom klinikchef och nischtandläkare.
Nära samarbete med våra specialistkollegor på Eastmaninstitutet.
Schemalagda lördagar med extra helgtillägg.
Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens.
Välkommen med din ansökansenast den 26 januari-2021. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchefMaja Lovbrandt tel. 08-123 166 62
Facklig kontaktperson för TT Ulrika Rebhan, tel. 08-123 152 32 Visa mindre

Tandläkare till Handen, fokus barntandvård

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Handen dit vi just nu söker efter en allmäntandläkare med fokus på barntandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA? I din yrkesroll tror vi att du kommer tillfö... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Handen dit vi just nu söker efter en allmäntandläkare med fokus på barntandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer främst att arbeta med barntandvård varför ett brinnande intresse för tandvård inom yngre patientklientelet är grundläggande för denna tjänst. Du kommer även arbeta med en del vuxenpatienter. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag, årlig bonus och inbjudan till många fester och konferenser.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår populära och expanderande klinik i Handen. Här arbetar ett glatt gäng kvinnor på en fräsch och ljus klinik med endast fem år i nacken. Kliniken ligger ett stenkast från pendeltågsstationen, bussterminalen och parkeringsplats. Patientbemötandet är väldigt viktigt för oss. På Google och Facebook har vi 4,8 i snittbetyg baserat på 200 recensioner.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 30 november 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare med erfarenhet av kirurgi till Handen

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Handen dit vi just nu söker efter en tandläkare, gärna med erfarenhet av kirurgi. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA? I din yrkesroll tror vi att du kommer tillf... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Har du nära till skratt och stark passion för ditt jobb? Välkommen till vår härliga klinik i Handen dit vi just nu söker efter en tandläkare, gärna med erfarenhet av kirurgi. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Vi söker dig som har intresse för, och erfarenhet av, kirurgi då vi önskar utöka denna kompetens på kliniken. Patientklientelet är varierat vilket innebär att du utför både enklare och mer avancerade behandlingar. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag, årlig bonus och inbjudan till många fester och konferenser.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 27 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår populära och expanderande klinik i Handen. Här arbetar ett glatt gäng kvinnor på en fräsch och ljus klinik med endast fem år i nacken. Kliniken ligger ett stenkast från pendeltågsstationen, bussterminalen och parkeringsplats. Patientbemötandet är väldigt viktigt för oss. På Google och Facebook har vi 4,8 i snittbetyg baserat på 200 recensioner.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 december 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till Jordbro

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA? Välkommen till vår omtyckta klinik i Jordbro, dit vi just nu söker en allmäntandläkare! Vi önskar att du har gedigen odontologisk erfarenhet, samt ett intresse för såväl barn- som vuxentandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! Du välkomnas av ett sammansvetsat team som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi hjälper varan... Visa mer
ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?
Välkommen till vår omtyckta klinik i Jordbro, dit vi just nu söker en allmäntandläkare! Vi önskar att du har gedigen odontologisk erfarenhet, samt ett intresse för såväl barn- som vuxentandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
Du välkomnas av ett sammansvetsat team som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi hjälper varandra när det behövs och arbetar självständigt när det krävs. Därför är det är viktigt att du är trygg med självständigt arbete samtidigt som du är samarbetsvillig och smidig i kontexter där fler personer är inblandade. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet.
Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss att få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Du möter en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led.
ARBETSUPPGIFTER
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer att arbeta med både barn och vuxna.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är en privatägd tandvårdsaktör med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår klinik i Jordbro, en kort promenad från pendeltågsstationen. Här arbetar ett glatt gäng på en lite mindre klinik. Vi värnar om våra kollegiala relationer – det ska vara kul att komma till arbetsplatsen.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 16 november 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården Handen

Ansök    Okt 12    REGION STOCKHOLM    Tandläkare
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till vår stora klinik i Handen. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som bar... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till vår stora klinik i Handen. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor, nisch-tandläkare samt specialister. Du kommer ges stora chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.
Vi är en stor arbetsplats med 20 behandlingsrum som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare, vilket ger goda möjligheter till utveckling och flexibilitet. Kliniken är en modern klinik med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har nischbefattningar i många ämnesområden samt specialister inom ortodonti. Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. 

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet!
Hos oss finns det möjligheter till:
Karriär inom exempelvis uppdrag såsom: klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
Möjlighet till schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.
Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!
Välkommen med din ansökansenast 27 oktober -2020. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchefMaja Lovbrandt tel,08-123 166 62 eller tf. klinikchefPia Wahlstedt tel,08-123 157 20.
Kontaktperson för TT Ulrika Rebhan, tel 08-123 152 32. Visa mindre

Tandläkare till Tandea Haninge centrum

Ansök    Okt 23    Norsborg Dental AB    Tandläkare
Om dig Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du är intresserad av protetik och gärna även implantat. Du skall vara självgående, arbeta med hög kvalitet och vara service minded. Vi vill att du känner dig bekväm med att terapiplanera stora fall och att du kan utföra arbetet på egen hand. Vi söker någon som är driven och ambitiös med god social kompetens och som brinner för tandvård. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Dina arbetsu... Visa mer
Om dig

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du är intresserad av protetik och gärna även implantat. Du skall vara självgående, arbeta med hög kvalitet och vara service minded. Vi vill att du känner dig bekväm med att terapiplanera stora fall och att du kan utföra arbetet på egen hand. Vi söker någon som är driven och ambitiös med god social kompetens och som brinner för tandvård. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare tar du hand om alla typer av patienter och behandlingar. Hos oss arbetar du i en nybyggd klinik med ny utrustning. Lokalerna är fräscha och rummen är stora och trevliga att arbeta i. Du arbetar givetvis tillsammans med en sköterska. Du arbetar främst med vuxna patienter.

Bra utvecklingsmöjligheter med tillgång till erfarna handledare, och möjlighet till fördjupning inom implantatkirurgi.

Om oss

Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 40 000 besök varje år. Vi finns på 8 orter i Storstockholm med ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 40-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Tandea öppnar en helt ny större klinik i Haninge centrum som ersätter den nuvarande kliniken; nära affärer och kommunikationer. Det går väldigt bra för kliniken vilket gör att vi nu expanderar. Vi bedriver modern tandvård med den senaste utrustningen och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter. Visa mindre

Tandläkare till Handen, kväll/helg

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Handen dit vi söker efter en allmäntandläkare, som vill jobba extra kväll och helg. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för dina preferenser gällande omfattningen av arbetstid. Välkommen med din ansökan! ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA? I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatse... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Handen dit vi söker efter en allmäntandläkare, som vill jobba extra kväll och helg. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för dina preferenser gällande omfattningen av arbetstid. Välkommen med din ansökan!
ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Tjänsten kommer främst vara förlagd på kvällar och helger. Perfekt för dig som gillar att arbeta flexibelt och inte vill arbeta på 100 %. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår populära och expanderande klinik i Handen med kort promenadavstånd från Handens pendeltågsstation.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till Handen, fokus barntandvård

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Handen dit vi söker efter en allmäntandläkare, med fokus på barntandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA? I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärn... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Handen dit vi söker efter en allmäntandläkare, med fokus på barntandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer främst att arbeta med barntandvård, men också med vuxna patienter. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår populära och expanderande klinik i Handen med kort promenadavstånd från Handens pendeltågsstation.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 september 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till Jordbro

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Jordbro dit vi söker efter en allmäntandläkare med bred odontologisk kompetens. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA? I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du dela... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Jordbro dit vi söker efter en allmäntandläkare med bred odontologisk kompetens. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår mysiga och omtyckta klinik i Jordbro centrum. Vi samarbetar tätt med Distriktstandvårdens klinik i Handen.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 30 september 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till Jordbro

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Jordbro dit vi söker efter en allmäntandläkare, gärna med god erfarenhet. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA? I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärn... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team i Jordbro dit vi söker efter en allmäntandläkare, gärna med god erfarenhet. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår klinik i Jordbro med kort promenadavstånd från Jordbros pendeltågsstation.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandläkare till växande klinik i Handen

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vår klinik i Handen växer och vi önskar nu välkomna ytterligare en tandläkare till vårt team! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord. ERFAREN OCH EMPATISK Vi tror att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetspl... Visa mer
På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vår klinik i Handen växer och vi önskar nu välkomna ytterligare en tandläkare till vårt team! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.
ERFAREN OCH EMPATISK
Vi tror att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.
SJÄLVSTÄNDIG TEAM PLAYER
Hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och hjälpsam, vi arbetar självständigt när det krävs och tillsammans när det behövs. Du bör vara duktig på att fatta snabba beslut och ansvara för dina egna arbetsuppgifter.
ARBETSUPPGIFTER
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Behandlingarna är av varierande karaktär och du tar emot både barn och vuxna. Du får möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.
DIN NYA ARBETSPLATS
Kliniken i Handen ligger i byggnaden Najaden, i nära anslutning till både bussar och pendeltåg. Här arbetar ett glatt och sammansvetsat team i moderna och fräscha lokaler. Vi erbjuder akuttandvård, allmän tandvård samt estetisk tandvård. På kliniken behandlar vi även med lustgas. Distriktstandvården har också en specialistklinik belägen i centrala Stockholm. På kliniken i Handen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alla ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! 
KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 26 kliniker i Stockholm, Uppsala och på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 350 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2020! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Är du Folktandvården Handens nya barntandläkare?

Ansök    Dec 12    Folktandvården    Tandläkare
Vår duktiga barntandläkare går vidare till en meriteringstjänst inom Pedodonti och behöver nu ersättas med en ny engagerad och positiv barnintresserad tandläkare, är det du?    Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 26 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken känneteckna... Visa mer
Vår duktiga barntandläkare går vidare till en meriteringstjänst inom Pedodonti och behöver nu ersättas med en ny engagerad och positiv barnintresserad tandläkare, är det du?   

Vi erbjuder
dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 26 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har en bred odontologisk kompetens. Kliniken har två nischtandläkare, en i protetik och en i kirurgi. Klinikchefen är  kliniskt verksam och är specialist i pedodonti. Vi utför alla typer av behandlingar som till exempel undersökningar på barn och vuxna, komplicerade protetiska/kirurgiska terapier och implantat operationer. För oss är ett fint omhändertagande och bra service till våra patienter mycket viktigt. Kliniker har ett stort upptagningsområde och har nästan 11 000 listade barn. Vi har lustgas och utför behandlingar med Midazolam.  


Vi söker dig
som är legitimerad tandläkare och har ett stort intresse för barntandvård, gärna med några års erfarenhet. Då vi har många barn som är listade på kliniken behöver vi en tandläkare som kan ta hand om de lite mer svårbehandlade barnen, ge dem bästa möjliga omhändertagande och vård. Du ska brinna för barntandvård, vilja utveckla barntandvården på kliniken och vara en drivande person som aktivt vill skapa områdets bästa barntandvård. Vi ser gärna att du har lustgaskompetens och sederingskompetens med Midazolam. Du ska kunna kombinera god odontologisk kvalitet med ett ekonomiskt tänkande. Att du bemöter dina patienter och medarbetare på ett professionellt, trevligt och ödmjukt sätt är en självklarhet. På kliniken samarbetar vi omkring patienten och tar vara på allas kunskaper. Vill du utvecklas och lära och samtidigt dela med dig av dina kunskaper så är vår klinik den rätta platsen för dig.  
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.   
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.   
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.   

Tjänsten är 
en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan förekomma.   

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Joakim Levin tel 070-002 87 26 eller arbetsledare Mia Wahlström tel 08-123 162 28. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan, tel 08-123 152 32.   
Välkommen med din ansökan senast den 2 februari 2020 .Vänligen bifoga en kopia av din legitimation tillsammans med din ansökan. Visa mindre

Tandläkare sökes till Haninge

Ansök    Nov 27    Handentandvården    Tandläkare
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Handentandvården
Handentandvården har funnits sedan 2010 och här utför vi det mesta inom odontologins ramar.
Vi jobbar i stora fräscha lokaler med sjöutsikt och ligger centralt till pendeltågstationen och centrum med butiker och cafeer.

Nu söker vi en duktig och trevlig tandläkare som kan passa in i det glada gänget och förhoppningsvis trivas och utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss har vi 7 behandlingsrum med digitala journalsystemet OPUS samt OPG

Arbetsuppgifter
Allmäntandvård.
Svenskutbildad tandläkare som är flytande i tal och skrift

Övrig information
Grundlön med möjlighet till provisionbaserat tillägg. Enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Svensk tandläkarlegitimation- Allmäntandvård.

Personliga egenskaper
Stresstålig, ödmjuk, intresse för vidareutveckling. Anpassningsbar till gänget Visa mindre

Ortodontist till Folktandvården Stockholm AB med placering i Handen

Ansök    Nov 19    Folktandvården    Specialisttandläkare
Folktandvården Stockholm erbjuder ortodonti till både barn och vuxna. Våra kliniker finns på Eastmaninstitutet, Handen, Södertälje samt Sollentuna. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på kliniken i Handen. På kliniken behandlas både barn och vuxna med ett varierat tandregleringbehov, från svåra käkställningsfel till kosmetiska utjämningar. Teamet består av en ortodontist, en ST-tandläkare, tre ortodontiassistenter samt en operationstandsk... Visa mer
Folktandvården Stockholm erbjuder ortodonti till både barn och vuxna. Våra kliniker finns på Eastmaninstitutet, Handen, Södertälje samt Sollentuna.

Vi erbjuder
ett spännande och stimulerande arbete på kliniken i Handen. På kliniken behandlas både barn och vuxna med ett varierat tandregleringbehov, från svåra käkställningsfel till kosmetiska utjämningar. Teamet består av en ortodontist, en ST-tandläkare, tre ortodontiassistenter samt en operationstandsköterska. Tjänsten består huvudsakligen av kliniskt arbete och kan också bestå av undervisning samt handledning av ST-tandläkare. Du kommer att ha möjlighet att bedriva egna projektarbeten för att aktivt utveckla olika kliniska aspekter av ortodontin. Vi har gemensamma terapimöten med våra övriga kliniker samt nära samarbete med andra specialiteter.

Vi söker
dig som är specialist i ortodonti, antingen nybliven specialist eller med flera års erfarenhet. Intresse för Invisalign och Incognito är meriterande. Du har en nyfikenhet och brinner för ditt yrke som ortodontist. Du är lösningsorienterad och nytänkande, med ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är
en tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Provanställning kan förekomma. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tillsättning kan ske när vi hittar rätt kandidat, så skicka din ansökan redan idag.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Shirin Al-Asmar Karlsson, tel 08- 123 162 19 eller arbetsledare Inga-Lill Olsson, tel 08-123 158 26. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan 08-123 152 32.

Välkommen med din ansökan senast 10 januari 2020. Visa mindre

Ortodontist till Folktandvården Stockholm AB med placering i Handen

Ansök    Nov 18    Folktandvården    Specialisttandläkare
Folktandvården Stockholm erbjuder ortodonti till både barn och vuxna. Våra kliniker finns på Eastmaninstitutet, Handen, Södertälje samt Sollentuna. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på kliniken i Handen. På kliniken behandlas både barn och vuxna med ett varierat tandregleringbehov, från svåra käkställningsfel till kosmetiska utjämningar. Teamet består av en ortodontist, en ST-tandläkare, tre ortodontiassistenter samt en operationstandsk... Visa mer
Folktandvården Stockholm erbjuder ortodonti till både barn och vuxna. Våra kliniker finns på Eastmaninstitutet, Handen, Södertälje samt Sollentuna.

Vi erbjuder
ett spännande och stimulerande arbete på kliniken i Handen. På kliniken behandlas både barn och vuxna med ett varierat tandregleringbehov, från svåra käkställningsfel till kosmetiska utjämningar. Teamet består av en ortodontist, en ST-tandläkare, tre ortodontiassistenter samt en operationstandsköterska. Tjänsten består huvudsakligen av kliniskt arbete och kan också bestå av undervisning samt handledning av ST-tandläkare. Du kommer att ha möjlighet att bedriva egna projektarbeten för att aktivt utveckla olika kliniska aspekter av ortodontin. Vi har gemensamma terapimöten med våra övriga kliniker samt nära samarbete med andra specialiteter.

Vi söker
dig som är specialist i ortodonti, antingen nybliven specialist eller med flera års erfarenhet. Intresse för Invisalign och Incognito är meriterande. Du har en nyfikenhet och brinner för ditt yrke som ortodontist. Du är lösningsorienterad och nytänkande, med ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är
en tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Provanställning kan förekomma. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tillsättning kan ske när vi hittar rätt kandidat, så skicka din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan senast 10 januari 2020. Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården Västerhaninge

Ansök    Sep 23    Folktandvården    Tandläkare
Folktandvården Västerhaninge söker dig som vill arbeta på en lugn klinik med härliga kollegor där Kompetens, Kvalitet och Trygghet står i fokus! Kliniken ligger nära Västerhaninge station med goda trafikförbindelser med pendeltåg och buss. Kliniken har 8 moderna och ljusa behandlingsrum som delas av 16 kollegor som är samspelta, engagerade och tycker tandvård är både spännande och viktigt. Här finns mycket erfarenhet, laganda och ett öppet arbetsklimat dä... Visa mer
Folktandvården Västerhaninge söker dig som vill arbeta på en lugn klinik med härliga kollegor där Kompetens, Kvalitet och Trygghet står i fokus! Kliniken ligger nära Västerhaninge station med goda trafikförbindelser med pendeltåg och buss. Kliniken har 8 moderna och ljusa behandlingsrum som delas av 16 kollegor som är samspelta, engagerade och tycker tandvård är både spännande och viktigt. Här finns mycket erfarenhet, laganda och ett öppet arbetsklimat där vi hjälper varandra och välkomnar nya kollegor. Vi erbjuder
dig en omväxlande arbetsplats med både barn och ungdomstandvård. Hos oss får du kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och som värdesätter att arbeta tillsammans mot gemensamma mål samtidigt som vi trivs och har kul. Hos oss kommer du att få de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och för den som har driv och ambitioner finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom företaget.
Vi erbjuder även interna- och externa utbildningar och ett attraktivt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar samt erbjudanden och rabatter hos en mängd företag. Vi söker
dig som är legitimerad tandläkare. Du får gärna vara erfaren i din yrkesroll men även du som är ny i yrket är välkommen att söka. Är du nyexaminerad erbjuder vi ett introduktionsprogram, där ett gediget utbildningspaket och handledning med mentor ingår. Vi vill att du ska känna arbetsglädje och delaktighet hos oss. För dig är kvalitet viktigt, du är serviceinriktad och har lätt att samarbeta för att uppnå trygghet i relationen med patient och kollegor och du vill gärna utveckla din kompetens och dina färdigheter. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kompletterar vår arbetsgrupp. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Tjänsten är
en tillsvidareanställning på heltid/deltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag! Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Dipu Delwar tel.08-123 158 90 eller arbetsledare Sofia Håkansson 08-123 168 69. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan tel. 08-123 152 32. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2019! Vänligen bifoga kopia av din tandläkarlegitimation tillsammans med din ansökan. Visa mindre

Tandläkare med intresse för barntandvård till vår klinik i Handen

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?Nu söker vi en tandläkare som kommer att vara ansvarig för barn- och ungdomstandvården på vår klinik i Handen. Du kommer att ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti och arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet. Vi ser även utrymme för en hel del vuxenpatienter.Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspiratio... Visa mer
ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?Nu söker vi en tandläkare som kommer att vara ansvarig för barn- och ungdomstandvården på vår klinik i Handen. Du kommer att ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti och arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet. Vi ser även utrymme för en hel del vuxenpatienter.Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. ARBETSUPPGIFTERSom tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer att vara samordnare för barn- och ungdomstandvården på kliniken i Handen samt ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet.DIN NYA ARBETSPLATSKliniken i Handen ligger i byggnaden Najaden, i nära anslutning till både bussar och pendeltåg. Här arbetar ett glatt och sammansvetsat team i moderna och fräscha lokaler. Kliniken innehar relativt få behandlingsrum och det råder en familjär känsla. Vi erbjuder akuttandvård, allmän tandvård samt estetisk tandvård. På kliniken behandlar vi även med lustgas. Distriktstandvården har också en specialistklinik belägen i centrala Stockholm. På kliniken i Handen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alla ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDENVi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.ANSTÄLLNINGSVILLKORHeltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.Tillträde efter överenskommelse.Lön efter överenskommelse.SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!Välkommen med din ansökan senast 2 oktober 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen. Visa mindre

Flexibel tandläkare som vill arbeta eftermiddagar/kvällar till Handen

På jakt efter något nytt? Välkommen till vår omtyckta klinik i Handen dit vi just nu söker en tandläkare till eftermiddagar och kvällar! Vi är öppna för förslag och duktiga på att kompromissa så att tjänsten passar båda parter. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.Här arbetar du på en trivsam arbetsplats i en härlig, modern miljö - en arbetsplats att vara stolt öv... Visa mer
På jakt efter något nytt? Välkommen till vår omtyckta klinik i Handen dit vi just nu söker en tandläkare till eftermiddagar och kvällar! Vi är öppna för förslag och duktiga på att kompromissa så att tjänsten passar båda parter. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.Här arbetar du på en trivsam arbetsplats i en härlig, modern miljö - en arbetsplats att vara stolt över. Du välkomnas av kollegor som trivs tillsammans och stöttar, motiverar och inspirerar varandra. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. DINA ARBETSUPPGIFTERSedvanliga arbetsuppgifter som ryms inom rollen som tandläkare. En positiv inställning till flexibla arbetstider är viktigt då din tjänst främst kommer omfattas av eftermiddagspass och vissa kvällstider.DIN NYA ARBETSPLATSKliniken i Handen ligger i byggnaden Najaden, i nära anslutning till både bussar och pendeltåg. Här arbetar ett glatt och sammansvetsat team i moderna och fräscha lokaler. Kliniken innehar relativt få behandlingsrum och det råder en familjär känsla. Vi erbjuder akuttandvård, allmän tandvård samt estetisk tandvård. På kliniken behandlar vi även med lustgas. Distriktstandvården har också en specialistklinik belägen i centrala Stockholm. På kliniken i Handen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alla ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.ANSTÄLLNINGSVILLKORTillsvidareanställning, deltid, eftermiddagar och kvällar.Tillträde efter överenskommelse.Lön efter överenskommelse.SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!Välkommen med din ansökan senast 2 oktober 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen! Visa mindre

Flexibel tandläkare som vill arbeta eftermiddagar/kvällar till Handen

På jakt efter något nytt? Välkommen till vår omtyckta klinik i Handen dit vi just nu söker en tandläkare till eftermiddagar och kvällar! Vi är öppna för förslag och duktiga på att kompromissa så att tjänsten passar båda parter. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.Här arbetar du på en trivsam arbetsplats i en härlig, modern miljö - en arbetsplats att vara stolt öv... Visa mer
På jakt efter något nytt? Välkommen till vår omtyckta klinik i Handen dit vi just nu söker en tandläkare till eftermiddagar och kvällar! Vi är öppna för förslag och duktiga på att kompromissa så att tjänsten passar båda parter. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.Här arbetar du på en trivsam arbetsplats i en härlig, modern miljö - en arbetsplats att vara stolt över. Du välkomnas av kollegor som trivs tillsammans och stöttar, motiverar och inspirerar varandra. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. DINA ARBETSUPPGIFTERSedvanliga arbetsuppgifter som ryms inom rollen som tandläkare. En positiv inställning till flexibla arbetstider är viktigt då din tjänst främst kommer omfattas av eftermiddagspass och vissa kvällstider.DIN NYA ARBETSPLATSKliniken i Handen ligger i byggnaden Najaden, i nära anslutning till både bussar och pendeltåg. Här arbetar ett glatt och sammansvetsat team i moderna och fräscha lokaler. Kliniken innehar relativt få behandlingsrum och det råder en familjär känsla. Vi erbjuder akuttandvård, allmän tandvård samt estetisk tandvård. På kliniken behandlar vi även med lustgas. Distriktstandvården har också en specialistklinik belägen i centrala Stockholm. På kliniken i Handen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alla ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.ANSTÄLLNINGSVILLKORTillsvidareanställning, deltid, eftermiddagar och kvällar.Tillträde efter överenskommelse.Lön efter överenskommelse.SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!Välkommen med din ansökan senast 2 oktober 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen! Visa mindre

Tandläkare sökes till Haninge

Ansök    Maj 2    Handentandvården    Tandläkare
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Handentandvården
Handentandvården har funnits sedan 2010 och här utför vi det mesta inom odontologins ramar.
Vi jobbar i stora fräscha lokaler med sjöutsikt och ligger centralt till pendeltågstationen och centrum med butiker och cafeer.

Nu söker vi en duktig och trevlig tandläkare som kan passa in i det glada gänget och förhoppningsvis trivas och utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss har vi 7 behandlingsrum med digitala journalsystemet OPUS samt OPG

Arbetsuppgifter
Allmäntandvård.
Svenskutbildad tandläkare som är flytande i tal och skrift

Övrig information
Grundlön med möjlighet till provisionbaserat tillägg

Kvalifikationer
Allmäntandvård

Personliga egenskaper
Stresstålig, ödmjuk, anpassningsbar till gänget Visa mindre

Tandläkare med intresse för barntandvård till vår klinik i Handen

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?Nu söker vi en tandläkare som kommer att vara ansvarig för barn- och ungdomstandvården på vår klinik i Handen. Du kommer att ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti och arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet. Vi ser även utrymme för en hel del vuxenpatienter.Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspiratio... Visa mer
ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?Nu söker vi en tandläkare som kommer att vara ansvarig för barn- och ungdomstandvården på vår klinik i Handen. Du kommer att ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti och arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet. Vi ser även utrymme för en hel del vuxenpatienter.Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. ARBETSUPPGIFTERSom tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer att vara samordnare för barn- och ungdomstandvården på kliniken i Handen samt ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet.DIN NYA ARBETSPLATSKliniken i Handen ligger i byggnaden Najaden, i nära anslutning till både bussar och pendeltåg. Här arbetar ett glatt och sammansvetsat team i moderna och fräscha lokaler. Kliniken innehar relativt få behandlingsrum och det råder en familjär känsla. Vi erbjuder akuttandvård, allmän tandvård samt estetisk tandvård. På kliniken behandlar vi även med lustgas. Distriktstandvården har också en specialistklinik belägen i centrala Stockholm. På kliniken i Handen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alla ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDENVi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.ANSTÄLLNINGSVILLKORHeltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.Tillträde efter överenskommelse.Lön efter överenskommelse.SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!Välkommen med din ansökan senast 2 oktober 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen. Visa mindre

Tandläkare till Folktandvården Handen

Ansök    Mar 12    Folktandvården    Tandläkare
Vi söker en tandläkare till vår trevliga klinik i Handen.       Vi erbjuder     dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 28 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har en br... Visa mer
Vi söker en tandläkare till vår trevliga klinik i Handen.    
 
Vi erbjuder    
dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i Handens centrum, nära pendeltågsstationen (endast 28 min från centrala Stockholm) och busstationen. Vi är en stor arbetsplats med nästan 50 medarbetare, i blandade åldrar, kön och bakgrund. Kliniken kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Kliniken har en bred odontologisk kompetens. Kliniken har två nischtandläkare, en i protetik och en i kirurgi. Klinikchefen är  kliniskt verksam och är specialist i pedodonti. Vi utför alla typer av behandlingar som till exempel undersökningar på barn och vuxna, komplicerade protetiska/kirurgiska terapier och implantat operationer. För oss är ett fint omhändertagande och bra service till våra patienter mycket viktigt.    
 
 
Vi söker 
dig som är tandläkare, med erfarenhet eller som är nyutexaminerad. Är du nyutexaminerad så får du handledning och kommer att få genomgå Folktandvårdens introduktionsprogram. Vi ser gärna att du ska kunna kombinera god odontologisk kvalitet med ett ekonomiskt tänkande. Att du bemöter dina patienter och medarbetare på ett professionellt, trevligt och ödmjukt sätt är en självklarhet. På kliniken samarbetar vi omkring patienten och tar vara på allas kunskaper. Vill du utvecklas och lära och samtidigt dela med dig av dina kunskaper så är vår klinik den rätta platsen för dig. Hos oss finns det chans att få en bra spridning på dina behandlingar och du får göra behandlingar som inte längre är så vanliga som avtagbarprotetik och större kombinations protetik.  
 
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.    
 
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet.    
 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.    
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.    
 
Tjänsten är   
en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan förekomma.    
 
Är du intresserad?   
Kontakta gärna klinikchef Joakim Levin tel 070-002 87 26 eller arbetsledare Mia Wahlström tel 08-123 162 28. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan, tel 08-123 152 32.    
 
Välkommen med din ansökan senast den 14 april 2019 . Bifoga en kopia av legitimation tillsammans med CV. Visa mindre