Lediga jobb som Platschef, anläggning i Haninge

Se lediga jobb som Platschef, anläggning i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Produktions- och logistikchef (Platschef)

Ansök    Jul 5    BILIA AB    Platschef, anläggning
EBD Scandinavia som är en del av Biliakoncernens satsningsområde Mobilia Care expanderar! Vill du vara med och leda utvecklingen framåt? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som produktions- och logistikchef (Platschef) till EBD Scandinavia. Du kommer få ansvaret att driva och utveckla vårt nybyggda, toppmoderna och centrala däckhotell som öppnar 1 oktober 2024. Däckhotellet kommer ha plats för 30 000 bilar (120 000 hjul) och därtill en produktionsanl... Visa mer
EBD Scandinavia som är en del av Biliakoncernens satsningsområde Mobilia Care expanderar!
Vill du vara med och leda utvecklingen framåt? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som produktions- och logistikchef (Platschef) till EBD Scandinavia.
Du kommer få ansvaret att driva och utveckla vårt nybyggda, toppmoderna och centrala däckhotell som öppnar 1 oktober 2024. Däckhotellet kommer ha plats för 30 000 bilar (120 000 hjul) och därtill en produktionsanläggning för montering av slitageförsäljning, kompletta hjul, renoverade fälgar, lager och distribution av lösa däck. Hotellet är beläget i Haninge kommun, Jordbro. Vi vill se dig med från starten, ansök redan idag!
Varför välja EBD – En Bättre Däckaffär
EBD är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har EBD medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet.
Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
EBD – En bättre däckaffär  - är ett ungt och innovativt företag som har en expansiv tid framför sig med tydligt definierade affärsområden och Vision 2028, tydligt, hållbart och med stor del arbetsglädje i resan.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer ha ett övergripande ansvar för den nya anläggningen i Jordbro men även vår anläggning i Järfälla som idag rymmer ca 16 000 bilar (64 000 hjul). Du kommer ha personalansvar men med stöd av två coacher som ansvarar för daglig drift. Du ansvarar för att på ett kostnadseffektivt sätt effektivisera flödena gällande logistik- och produktionsprocessen.
I tjänsten ingår det även att vara del av ett av våra team som ska sätta vår utvecklingsplan för nya etableringar av centrala däckhotell, som är en del i vår vision 2028. EBD har idag 7st hotell runt om i Sverige och målsättningen är att vi, vid utgången av 2028 kommer att ha ca 12st centrala däckhotell. En spännande möjlighet för dig som vill vara med i vår tillväxtresa och skapa nya förutsättningar.
Vad vi önskar av dig
Vi söker dig med logistik- och transportbakgrund med goda ledaregenskaper, analytisk förmåga och med precision och noggrannhet. Du har tidigare erfarenhet av personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete. Du har minst gymnasieexamen, meriterande med högskoleutbildning med inriktning på logistik/transportlösningar. Vi ser det som högst önskvärt med erfarenhet att starta upp verksamhet och leda utvecklingen strategiskt.
Som ledare är du positiv och är bra på att sprida energi vidare i organisationen. Du är utvecklings- och kundfokuserad och har förmågan att leverera goda resultat, är noggrann och har ordning och reda som drivkraft. Du är van att arbeta med dator som arbetsredskap och har lätt att sätta dig in i de system och program som används i arbetet. Du måste våra stresstålig då det finns säsongvariationer två gånger om året. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna specifikt goda Excelkunskaper. Du behärskar svenska och engelska obehindrat båda tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Du kommer att rapportera till Affärsområdeschef – Däckhotell
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på EBD Scandinavias nya toppmoderna anläggning i Jordbro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gruppchef driftenheten park och teknikavdelningen

Ansök    Dec 28    Haninge kommun    Platschef, anläggning
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss Vi söker en engagerad och drivande gruppchef till vår nya avdelning park och teknik. Avdelningen består av ca... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss
Vi söker en engagerad och drivande gruppchef till vår nya avdelning park och teknik.

Avdelningen består av ca 75 medarbetare och har en rik bredd av kompetenser som sträcker sig över hela samhällsbyggnadsprocessen från idé till drift. Det nya är att vi slagit samman två avdelningar till en för att få en gemensam driftorganisation och samlad projekt- och utredningsverksamhet. Tillsammans förvaltar vi och utvecklar den offentliga miljön och levererar en god service till dem som bor, verkar och besöker Haninge. Motiveras du av utmaningar och gillar att driva utveckling och leda i förändring så erbjuder vi dig en stimulerande roll som gruppchef inom en kommun med hög tillväxttakt. 

Ditt uppdrag
Driftenheten är indelad i fyra grupper uppdelad på två geografiska områden och du utgör en av fyra gruppchefer inom driftenheten. Uppdraget tillsammans är att sköta och underhålla kommunens infrastruktur och utemiljöer för ett varierat och upplevelserikt Haninge med attraktiva utemiljöer för alla invånare. Enheten sköter den dagliga driften av parker, grönytor, lekplatser, vägar och parkeringsgarage och även säsongsbundna uppgifter som snöröjning, sandupptagning och sommarblommor.  

Enheten ska på ett ekonomiskt och miljöinriktat sätt sköta invånarnas infrastruktur och grönytor så att invånarna kan uppleva “det goda livet” i en tillgänglig, säker, hel och ren kommun.  

I din roll som gruppchef ansvarar du för att arbetsleda den dagliga verksamheten. Tillsammans med de övriga gruppcheferna säkerställer du att arbetsgrupperna planerar och genomför sin verksamhet utifrån det som är beslutat för verksamheten och anpassar arbetet utifrån förutsättningarna. En viktig del i rollen är att säkerställa att verksamheten arbetar effektivt med fokus på kvalitet för att uppnå en god utomhusmiljö för kommunens invånare. För att uppnå detta behövs ett gott samarbete inom enheten men också med övriga enheter på avdelningen.  

I gruppchefsrollen ingår personalansvar med utbildning, mål- och resultatsamtal, lönesättning, säkerhet och arbetsmiljö och du svarar även för att medarbetarna får rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete via vägledning, information och utveckling. Du ansvarar för att rutiner för avtalshantering, inköp och uppföljning följs. Du ansvarar för att följa budget och följa upp arbetsgruppens resultat.  

Det här söker vi hos dig
För att lyckas med uppdraget krävs det att du kan arbeta flexibelt och trivs med att leda i en föränderlig verksamhet. Din roll är till stor del operativ och du instruerar, följer upp och ger feedback ute i fält. Du har förmåga att skapa en god arbetsmiljö genom ett entusiasmerande och coachande ledarskap. Som gruppchef har du inblick och djupare förståelse för detaljfrågorna men agerar alltid ur ett helhetsperspektiv för att åstadkomma ett effektivt arbete. Du har erfarenhet av drift- och underhåll av offentlig utemiljö. Du arbetar strukturerat med god planering och har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och dokumenterad erfarenhet av att leda andra. Du har en god digital förmåga. 

Som person har du i grunden ett prestigelöst förhållningssätt med förmåga att behålla helhetssyn utan att tappa detaljer. Vidare arbetar du proaktivt och agerar kvalitetsmedvetet. Du är kommunikativ och ser samarbete som en förutsättning för att leverera ett bra resultat. 

Det här kan vi erbjuda dig
Välkommen att söka ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen är ny har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning. Enheten är lokaliserad på Anläggarvägen 6 tillsammans med övriga tekniska enheter på förvaltningen. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset ca 15 min promenad från Anläggarvägen, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Platschef

Är du en driven person som ständigt vill utvecklas och utveckla? Brinner du för kundservice och fungerar naturligt i ledarrollen? Har du dessutom erfarenhet inom däck eller bilservicebranschen? Om du vill bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice, så har vi jobbet för dig! Till vår Vianor-verkstad i Haninge/Jordbro söker vi en platschef. Vi är en fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personb... Visa mer
Är du en driven person som ständigt vill utvecklas och utveckla? Brinner du för kundservice och fungerar naturligt i ledarrollen? Har du dessutom erfarenhet inom däck eller bilservicebranschen? Om du vill bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice, så har vi jobbet för dig!
Till vår Vianor-verkstad i Haninge/Jordbro söker vi en platschef. Vi är en fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personbilar och lätta lastbilar samt däckservice till personbilsdäck och SUV. Som platschef hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Dina arbetsuppgifter
Som platschef har du ett övergripande drift-, budget- samt resultatansvar för anläggningen. Du ansvarar för att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal trivs och är motiverade att prestera och utvecklas i sina roller.
Förutom att utveckla samarbetet med befintliga kunder ingår även nykundsbearbetning där du knyter nya affärsmässiga kontakter, bokar in säljmöten, skriver offerter och avtal. Du har personal- och budgetansvar och rapporterar till regionchefen.
Du får även räkna med att vara behjälplig i allt arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad, så som i kundmottagning, bilservice, reparation, montering och skifte av sommar- och vinterhjul.

Din profil
Då rollen är starkt kundfokuserad ser vi att du är serviceinriktad, utåtriktad och relationsskapande. Vidare är du trygg, lösningsorienterad och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.
Du har erfarenhet av arbetsledande befattning i ett kundorienterat företag. För att lyckas och trivas i denna roll behöver du vara en naturlig ledare med god organisatorisk och planerande förmåga. Du trivs med att utveckla såväl människor som verksamheten.
Vi ser också att du gärna har kunskap och erfarenhet av däck- och bilservicebranschen.
Gymnasieexamen eller motsvarande, god datorvana samt ett B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig
Ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Arbetet innebär både frihet, stort ansvar samt stora möjligheter att påverka.
Att bli en del av Vianor-teamet innebär god arbetsmoral och laganda. Förutom att jobba nära dina medarbetare på verkstaden, kommer du samarbeta med andra platschefer och din regionchef.
Inför vår- och höstsäsong samlas platschefer, regionchefer, säljare samt övriga i ledningen för att dels gå igenom aktuella aktiviteter och förberedelser, men också för att ha trevligt ihop och stärka gemenskapen inom kedjan.
Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som ledare och tillhandahåller ledarprogram och ett antal andra internutbildningar, säljtävlingar och friskvårdsbidrag samt självfallet också kollektivavtal.

Ansökan
Tjänsten är heltid. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att höra av dig till oss.
Välkommen in med din ansökan!
Vianor är en bil-och däckservicekedja som är verksam i 17 länder. Våra anläggningar servar både privat- och företagskunder och vårt mål är att bli branschens mest pålitliga och bekväma samarbetspartner. Vårt nät är starkast i Norden där vi har både egna och partnerägda anläggningar. Vianor tillhör koncernen Nokian Tyres. Läs mer: www.vianor.se Visa mindre

Platschef / Försäljningschef

Varmt välkommen till en ny och toppmodern fullservice anläggning. Om rollen Till vår anläggning i Haninge söker vi nu en Platschef / Försäljningschef för att driva bilförsäljning, bilverkstad, reservdelsförsäljning samt tvätt/rekond. Som platschef har du både ett ledaransvar över hela verksamheten men också ett drifts- och resultatansvar. Detta innebär att du säkerställer att arbetslagar, skydds- och arbetsmiljölagar följs samt att kvalitet- och miljömål ... Visa mer
Varmt välkommen till en ny och toppmodern fullservice anläggning.
Om rollen
Till vår anläggning i Haninge söker vi nu en Platschef / Försäljningschef för att driva bilförsäljning, bilverkstad, reservdelsförsäljning samt tvätt/rekond.
Som platschef har du både ett ledaransvar över hela verksamheten men också ett drifts- och resultatansvar.
Detta innebär att du säkerställer att arbetslagar, skydds- och arbetsmiljölagar följs samt att kvalitet- och miljömål nås men också ansvar över driften av anläggningen och det ekonomiska resultatet för samtliga avdelningar.
Verkstad/reservdelschef rapporterar till dig. 
Som Försäljningschef leder du den proaktiva kundbearbetningen samt leder försäljningen mot högt uppsatta mål och KPI:er.
På anläggningen jobbar vi idag med attraktiva varumärken, MG. Maxus, Dodge/RAM samt ett välfyllt begagnatlager.
I din roll ansvarar du för att vi har rätt kompetens på plats, resurplanering samt rekrytering vid behov. Du rapporterar till Företagschefen för Region Öst.
Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av bilbranschen och försäljning, samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Det är viktigt att du har en säljande profil, och brinner för att göra affärer.
För att passa in i rollen skall du vara motiverad av utmaningar, ha drivkraft, ha en god strukturell förmåga och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du brinner för att driva verksamheten vidare och öka försäljning och lönsamhet genom ett proaktivt arbetssätt.
Du är en naturlig ledare som jobbar aktivt för att motivera dina kollegor och får dem att trivas på arbetsplatsen. Vidare ser du det som din främsta uppgift att säkerställa personalens förmåga att fokusera på de faktorer som leder i den riktning som kommunicerats.. Du har sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänkande med en förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Platschef Ford Haninge

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Som en del av vår resa framåt söker vi en Platschef, som ska driva försäljning, verkstad och reservdelar av kända bilvarumärken. Du kommer ha ett ledaransvar över hela verksamheten samt ett drifts- och resultatansvar. Det innefattar säkerhetsställande av att arbetslagar, skydds- och arbetsmiljölagar efterföljs samt att kvalitet- och miljömål uppnås. Vidare kommer du ansvar över driften av anläggningen och det ekonomiska resultatet för bil-, reservdels- och verkstadsförsäljning.
Du kommer ha personalansvar för 11 medarbetare, rollen innefattar att leda och motivera personalen till ett effektivt team. I din roll ingår resursplanering, rekrytering vid behov och säkerhetsställande att rätt kompetens finns på anläggningen. Det är viktigt att bedriva ett aktivt ledarskap där du följer upp mål och prestationer. Rollen innebär vidare kontakt med kunder och leverantörer. Du kommer rapportera till regionchef. 
Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av bilbranschen, försäljning och eftermarknad/verkstad. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort är ett krav och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror att du motiveras av utmaningar, har drivkraft och en god strukturell förmåga. Du har en förmåga att motivera dina anställda och få dem att trivas på arbetsplatsen, samtidigt är du inte rädd för att säga ifrån. Vi förutsätter att du brinner för att driva verksamheten framåt och öka försäljning samt lönsamhet. Som platschef har du ett sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänkande med en förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.
Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Chef för Skadeverkstaden - Haninge

Chef för Skadeverkstaden - Haninge Skadeverkstaden hos Olofsson Bil tillhör bland de bästa inom VW-organisationen. Våra medarbetare sköter allt som har med skador på bilar att göra inklusive egen lackverkstad. Vi sätter stort värde i nöjda kunder och det gör vi genom att alltid leverera med kvalité i det vi gör. Vi söker dig som vill vara med och leda samt utveckla Skadeverkstaden på Olofsson Bil. Du har ett värderingsstyrt ledarskap och tycker precis so... Visa mer
Chef för Skadeverkstaden - Haninge

Skadeverkstaden hos Olofsson Bil tillhör bland de bästa inom VW-organisationen. Våra medarbetare sköter allt som har med skador på bilar att göra inklusive egen lackverkstad. Vi sätter stort värde i nöjda kunder och det gör vi genom att alltid leverera med kvalité i det vi gör.

Vi söker dig som vill vara med och leda samt utveckla Skadeverkstaden på Olofsson Bil. Du har ett värderingsstyrt ledarskap och tycker precis som vi att våra värderingar, Trivsel, Kvalité och lönsamhet är en självklarhet i arbetslivet. Du drivs av att utveckla affären och medarbetare och som chef för Skadeverkstaden ansvarar du för mål och strategier för Skadeverkstaden. Fokus i arbetet är på ekonomi och ledarskap.

Du är ytterst ansvarig för att Skadeverkstaden drivs enligt våra värderingar, policys och arbetssätt. Det är viktigt att du i ditt arbete som ledare har förmågan att entusiasmera, inkludera och engagera dina medarbetare genom ansvar och förtroende. I ditt personalansvar ingår även att attrahera och rekrytera medarbetare. Du har idag ansvar för 29 medarbetare men i det dagliga arbetet har du hjälp av underchefer som sköter den dagliga planeringen och stöttar dig i medarbetarfrågor. Du rapporterar till VVD.

Mogen och stabil ledare med drivkraft att utveckla affären

Vi söker dig med flerårig ledarerfarenhet och med en stor förmåga att engagera, inspirera samt kommunicera med dina medarbetare och du har förmågan att individanpassa ditt ledarskap. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva förändring i en organisation med lyckat resultat. Meriterande är att ha erfarenhet av arbetet på en skadeverkstad men inte ett krav. Du har ett starkt affärsmannaskap och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du har förmågan att se helheten för din organisation. Som person har du en positiv läggning med en hög uthållighet.

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 21 november . I rekryteringsprocessen ingår att ta UC på slutkandidaten. Vi går löpande igenom våra ansökningar så skicka in din ansökan snarast möjligt. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta vVD Patrik Ottosson, [email protected] telefonnummer. 08 606 06 19

Olofsson Bil är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT & Cupra i södra Stockholm. Företaget har funnits sedan 1966 och i dag är vi ca. 170 medarbetare. Merparten arbetar i Haninge men vi har en liten filial i Nacka. Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats och vi arbetar målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats. Företaget är ett fullserviceföretag i bilbranschen med bilförsäljning, service- och reparationsverkstad, plåt- och lackverkstad samt reservdelslager.

Vår värdegrund är trivsel, kvalité och lönsamhet. Visa mindre

Gruppchef driftenheten park och teknikavdelningen

Ansök    Jun 28    Haninge kommun    Platschef, anläggning
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.    Välkommen att utvecklas med oss Vi söker fyra engagerade och drivande gruppchefer till vår nya avdelning park och teknik. Avdelningen består ... Visa mer
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 


 
Välkommen att utvecklas med oss
Vi söker fyra engagerade och drivande gruppchefer till vår nya avdelning park och teknik.

Avdelningen består av ca 75 medarbetare och har en rik bredd av kompetenser som sträcker sig över hela samhällsbyggnadsprocessen från idé till drift. Det nya är att vi slagit samman två avdelningar till en för att få en gemensam driftorganisation och samlad projekt- och utredningsverksamhet. Tillsammans förvaltar vi och utvecklar den offentliga miljön och levererar en god service till dem som bor, verkar och besöker Haninge. Motiveras du av utmaningar och gillar att driva utveckling och leda i förändring så erbjuder vi dig en stimulerande roll som gruppchef inom en kommun med hög tillväxttakt. 

Ditt uppdrag
Driftenheten är indelad i fyra grupper uppdelad på två geografiska områden och du utgör en av fyra gruppchefer inom driftenheten. Uppdraget tillsammans är att sköta och underhålla kommunens infrastruktur och utemiljöer för ett varierat och upplevelserikt Haninge med attraktiva utemiljöer för alla invånare. Enheten sköter den dagliga driften av parker, grönytor, lekplatser, vägar och parkeringsgarage och även säsongsbundna uppgifter som snöröjning, sandupptagning och sommarblommor.  

Enheten ska på ett ekonomiskt och miljöinriktat sätt sköta invånarnas infrastruktur och grönytor så att invånarna kan uppleva “det goda livet” i en tillgänglig, säker, hel och ren kommun.  

I din roll som gruppchef ansvarar du för att arbetsleda den dagliga verksamheten. Tillsammans med de övriga gruppcheferna säkerställer du att arbetsgrupperna planerar och genomför sin verksamhet utifrån det som är beslutat för verksamheten och anpassar arbetet utifrån förutsättningarna. En viktig del i rollen är att säkerställa att verksamheten arbetar effektivt med fokus på kvalitet för att uppnå en god utomhusmiljö för kommunens invånare. För att uppnå detta behövs ett gott samarbete inom enheten men också med övriga enheter på avdelningen.  

I gruppchefsrollen ingår personalansvar med utbildning, mål- och resultatsamtal, lönesättning, säkerhet och arbetsmiljö och du svarar även för att medarbetarna får rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete via vägledning, information och utveckling. Du ansvarar för att rutiner för avtalshantering, inköp och uppföljning följs. Du ansvarar för att följa budget och följa upp arbetsgruppens resultat.  

Det här söker vi hos dig
För att lyckas med uppdraget krävs det att du kan arbeta flexibelt och trivs med att leda i en föränderlig verksamhet. Din roll är till stor del operativ och du instruerar, följer upp och ger feedback ute i fält. Du har förmåga att skapa en god arbetsmiljö genom ett entusiasmerande och coachande ledarskap. Som gruppchef har du inblick och djupare förståelse för detaljfrågorna men agerar alltid ur ett helhetsperspektiv för att åstadkomma ett effektivt arbete. Du har erfarenhet av drift- och underhåll av offentlig utemiljö. Du arbetar strukturerat med god planering och har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och att leda andra. Du har en god digital förmåga. 

Som person har du i grunden ett prestigelöst förhållningssätt med förmåga att behålla helhetssyn utan att tappa detaljer. Vidare arbetar du proaktivt och agerar kvalitetsmedvetet. Du är kommunikativ och ser samarbete som en förutsättning för att leverera ett bra resultat. 

Det här kan vi erbjuda dig
Välkommen att söka ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Då rollen är ny har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning. Enheten är lokaliserad på Anläggarvägen tillsammans med övriga tekniska enheter på förvaltningen. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Platschef till Olofsson Däckcenter – Albyberg

Olofsson Bil utökar sin verksamhet, nu söker vi dig som vill blir vår platschef till vår nya anläggning i Albyberg ”Olofsson Däckcenter” som är ett dotterbolag till Olofsson Bil AB. Här ska vi erbjuda enkelhet för kund med däcksförvaring, skiften, nya däck och såklart personal i världsklass. Vill du vara med och bygga upp en verksamhet från start? Som platschef blir du ansvarig för vårt nya däckcenter i Albyberg. Eftersom verksamheten är under uppbyggnad... Visa mer
Olofsson Bil utökar sin verksamhet, nu söker vi dig som vill blir vår platschef till vår nya anläggning i Albyberg ”Olofsson Däckcenter” som är ett dotterbolag till Olofsson Bil AB. Här ska vi erbjuda enkelhet för kund med däcksförvaring, skiften, nya däck och såklart personal i världsklass.


Vill du vara med och bygga upp en verksamhet från start?
Som platschef blir du ansvarig för vårt nya däckcenter i Albyberg. Eftersom verksamheten är under uppbyggnad får du vara med och bygga ditt team då en av dina initiala arbetsuppgifter blir att rekrytera dina medarbetare. Tillsammans med dig kommer ditt team att vara två till sex medarbetare beroende på säsong och arbetsbelastning. Du blir ansvarig för marknadsföring och att driva affären i sin helhet med eget budgetansvar. Du kommer in i en nystartad verksamhet där du förväntas att driva upp affären från en låg nivå till det resultat som vi önskar. Du ska tillsammans med ditt team driva däckcentret till det bästa möjliga för kund, medarbetare och företaget.
Resultatdriven och engagerad ledare med stort servicefokus
Vi söker dig som är kundorienterad och förstår vikten av att leverera personlig service på hög nivå. Du behöver ha dokumenterad ledarerfarenhet och känna dig trygg som ledare med ett inkluderande ledarskap. Du behöver kunna bygga ett team som bygger på vår värdegrund trivsel, kvalité och lönsamhet. För att lyckas med ditt uppdrag behöver du vara affärsdriven och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och resultat. Erfarenhet från branschen är meriterande men inte ett krav, viktigast är du som person. Eftersom verksamheten är under uppbyggnad behöver du kunna navigera och lösa problem även om det inte finns tidigare erfarenhet att luta sig mot. Du ska ha körkort B, kunna god svenska i tal och skrift och god datavana.
Tillträde sker efter överenskommelse
Ansök nu!
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 25 mars 2022. I rekryteringsprocessen ingår att ta UC på slutkandidaten. Vi går löpande igenom våra ansökningar så skicka in din ansökan snarast möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta VVD Patrik Ottosson [email protected]
Olofsson Bil är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT & Cupra i södra Stockholm. Företaget har funnits sedan 1966 och i dag är vi ca. 170 medarbetare. Merparten arbetar i Haninge men vi har en liten filial i Nacka. Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats och vi arbetar målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats. Företaget är ett fullserviceföretag i bilbranschen med bilförsäljning, service- och reparationsverkstad, plåt- och lackverkstad samt reservdelslager.
Vår värdegrund är trivsel, kvalité och lönsamhet Visa mindre

Depåkoordinator i Stockholm

Detta är tjänsten för dig som har ett brinnande engagemang för service och trafiksäkerhet. Du behöver vara bekväm med ett högt tempo och samtidigt arbeta strukturerat och se utvecklingsmöjligheter. Vägjobb är i ett utvecklingsskede och vi ser gärna att våra kollegor och medarbetare är delaktiga i detta. Ta chansen att vara med på en spännande resa tillsammans med oss! Din profil Du är från branschen eller arbetar i entreprenadbranschen. Du är trygg i ditt... Visa mer
Detta är tjänsten för dig som har ett brinnande engagemang för service och trafiksäkerhet. Du behöver vara bekväm med ett högt tempo och samtidigt arbeta strukturerat och se utvecklingsmöjligheter. Vägjobb är i ett utvecklingsskede och vi ser gärna att våra kollegor och medarbetare är delaktiga i detta. Ta chansen att vara med på en spännande resa tillsammans med oss!

Din profil
Du är från branschen eller arbetar i entreprenadbranschen. Du är trygg i ditt ledarskap och det är naturligt för dig att leda och engagera dina kollegor och medarbetare. Du föredrar ett högt tempo samtidigt som du kan arbeta strukturerat och driva utveckling av din verksamhet. Du har ett gott entreprenörskap och kan driva affären och du ser merförsäljning som en självklarhet.

Arbetsuppgifter
I din roll som Depåkoordinator har du ett övergripande ansvar för din depås ekonomi, arbetsmiljö, utveckling och personal. Du driver depån med lönsamhet och säkerställer att du har rätt resurser efter behov. Du ansvarar för den dagliga driften vilket bland annat innebär att du koordinerar personal, fakturerar våra kunder, rekryterar och samarbetar dagligen med övriga Depåkoordinatorer. Du säkerställer att processer och rutiner är effektiva och att dina medarbetare arbetar enligt företagets policys och mål.

Du är en stolt ambassadör och representant för kollegor, kunder, myndigheter och trafikanter i din roll hos oss på Vägjobb.

Du rapporterar till Regionchef och har personalansvar för Arbetsledare och Depåmedarbetare.
Lön enligt överrenskommelse och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa om oss! Visa mindre

Platschef till Hedin Bil i Haninge

Om rollen Till vår helt nybyggda anläggning i Haninge söker vi nu en Platschef som vill vara med från start. Anläggningen förväntas stå klar sommaren 2021 och med bästa läge mot Nynäsvägen kommer vi att  erbjuda försäljning och service av Opel och Citroen transport- och personbilar samt även satsa stort på begagnat. Anläggningen kommer att bli en av de första i Sverige som byggs enligt PSA nya multibrand anläggning för Opel och Citroen med senaste invändi... Visa mer
Om rollen
Till vår helt nybyggda anläggning i Haninge söker vi nu en Platschef som vill vara med från start. Anläggningen förväntas stå klar sommaren 2021 och med bästa läge mot Nynäsvägen kommer vi att  erbjuda försäljning och service av Opel och Citroen transport- och personbilar samt även satsa stort på begagnat. Anläggningen kommer att bli en av de första i Sverige som byggs enligt PSA nya multibrand anläggning för Opel och Citroen med senaste invändiga och utvändiga CI. Vi är mycket glada för att tillsammans med KW Bruun som är importör för både Opel och Citroen i Sverige göra denna satsning i Albyberg/Haninge.
Vi söker nu dig som vill vara med från starten av denna nysatsning, där du får vara med och rekrytera ditt egna team av anställda inom bilförsäljning, verkstad och reservdelar. Anläggningen kommer på sikt ha ca 9 anställda.
Som platschef har du både ett ledaransvar över hela verksamheten men också ett drifts- och resultatansvar. Detta innebär att du säkerställer att arbetslagar, skydds- och arbetsmiljölagar följs samt att kvalitet- och miljömål nås men också ansvar över driften av anläggningen och det ekonomiska resultatet för både bil- och reservdelsförsäljning och verkstad. I rollen ingår också att resursplanera, nyrekrytera och säkerställa att vi har rätt kompetens. Det är viktigt att bedriva ett aktivt ledarskap där du följer upp medarbetarnas mål och prestationer. Rollen innebär vidare mycket kontakt med både kunder och leverantörer. Du rapporterar till VD:n för Hedin Stockholm Bil AB.
Vi på Hedin Bil arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vår kundnöjdhet. Här är du en nyckelspelare när det kommer till att inspirera och engagera dina medarbetare till att hela tiden sträva efter att bli ännu lite bättre. Vidare kommer du arbeta med att följa upp och säkerställa att vi möter generalagenternas krav på kundnöjdhet.  
Din profil  
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Platschef inom bilbranschen. För att passa i rollen brinner du för att utveckla och driva verksamheten vidare genom att ständigt sträva efter att öka försäljning och lönsamhet. Du har ett affärsmässigt tänk, du motiveras av utmaningar och du trivs i en roll där du har möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du är strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Som ledare motiverar du dina anställda genom att coacha och stötta dina dem för att de ska nå sina mål. Du är kommunikativ och har förmåga att skapa engagemang och driv hos andra. B-körkort är ett krav. 

Vi erbjuder  
En viktig roll i ett företag med stark vilja och framtidstro där utvecklingen pågår. Företaget är i en expansiv fas och regionen har hög potential och goda förutsättningar. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion, finns möjlighet utöver vanliga förmåner även vinstdelning och goda möjligheter till egen personlig utveckling. 
Tjänsten är på heltid och innebär en tillsvidareanställning. 

Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Platschef sökes till bolag inom logistik

Ansök    Jun 29    2Complete AB    Platschef, anläggning
Dina arbetsuppgifter Är du en driven, affärsinriktad och ödmjuk person som vill leda vår kunds team in i nästa steg? Motiveras du av att utveckla rutiner, processer samt verka för effektiviseringar? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund är i behov av en Platschef som har förmågan att driva utveckling för bolaget, identifiera och förbättra rutiner/ processer samt ansvara för det dagliga operativa och strategiska arbetet. I rollen förväntas du ta ett... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, affärsinriktad och ödmjuk person som vill leda vår kunds team in i nästa steg? Motiveras du av att utveckla rutiner, processer samt verka för effektiviseringar? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Platschef som har förmågan att driva utveckling för bolaget, identifiera och förbättra rutiner/ processer samt ansvara för det dagliga operativa och strategiska arbetet. I rollen förväntas du ta ett helhetsgrepp över verksamheten och tillsammans med ledningsgruppen skapa förutsättningar och strategi för framtida utveckling samt effektivisering. Du arbetar aktiv med att motivera, engagera och skapa förutsättningar för medarbetarna att utvecklas och trivas.

Du har fullt personal-, budget- samt operativt ansvar, du är en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Start enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Vår kund är ett fristående logistikföretag med lång erfarenhet som erbjuder logistiklösningar inom tredjepartslogistik, marknadslogistik och e-handel. De har idag lager och kontor i Stockholm samt Göteborg. Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom logistik, har du arbetat med tredjepartslogistik är det meriterande. samt ett strategiskt tankesätt.

Som ledare är du driven, flexibel och närvarande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort ansvar för verksamheten och stötta och coacha dina medarbetare dagligen. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected].Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Platschef sökes till bolag inom logistik

Ansök    Maj 28    2Complete AB    Platschef, anläggning
Dina arbetsuppgifter Är du en driven, affärsinriktad och ödmjuk person som vill leda vår kunds team in i nästa steg? Motiveras du av att utveckla rutiner, processer samt verka för effektiviseringar? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund är i behov av en Platschef som har förmågan att driva utveckling för bolaget, identifiera och förbättra rutiner/ processer samt ansvara för det dagliga operativa och strategiska arbetet. I rollen förväntas du ta ett... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, affärsinriktad och ödmjuk person som vill leda vår kunds team in i nästa steg? Motiveras du av att utveckla rutiner, processer samt verka för effektiviseringar? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Platschef som har förmågan att driva utveckling för bolaget, identifiera och förbättra rutiner/ processer samt ansvara för det dagliga operativa och strategiska arbetet. I rollen förväntas du ta ett helhetsgrepp över verksamheten och tillsammans med ledningsgruppen skapa förutsättningar och strategi för framtida utveckling samt effektivisering. Du arbetar aktiv med att motivera, engagera och skapa förutsättningar för medarbetarna att utvecklas och trivas.

Du har fullt personal-, budget- samt operativt ansvar, du är en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Start enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Vår kund är ett fristående logistikföretag med lång erfarenhet som erbjuder logistiklösningar inom tredjepartslogistik, marknadslogistik och e-handel. De har idag lager och kontor i Stockholm samt Göteborg. Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom logistik, har du arbetat med tredjepartslogistik är det meriterande. samt ett strategiskt tankesätt.

Som ledare är du driven, flexibel och närvarande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort ansvar för verksamheten och stötta och coacha dina medarbetare dagligen. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected].Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Platschef till Hylast i Jordbro

Är du den vi söker? Har du erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet? Kanske arbetar du som anläggningschef, verkstadschef eller platschef idag? Till Malte Månsons senaste förvärv Hylast i Jordbro söker vi nu en platschef. Anläggningen är en av Stockholms finaste och mest välskötta och välutrustade verkstäder med moderna och fräscha lokaler, hög kundnöjdhet och 18 kompetenta mekaniker. Din uppgift blir att förvalta och utveckla verksamheten för att... Visa mer
Är du den vi söker?
Har du erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet? Kanske arbetar du som anläggningschef, verkstadschef eller platschef idag? Till Malte Månsons senaste förvärv Hylast i Jordbro söker vi nu en platschef. Anläggningen är en av Stockholms finaste och mest välskötta och välutrustade verkstäder med moderna och fräscha lokaler, hög kundnöjdhet och 18 kompetenta mekaniker. Din uppgift blir att förvalta och utveckla verksamheten för att bibehålla ett gott resultat samt nöjda kunder och medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Som platschef ansvarar du för den dagliga driften av vår nyförvärvade anläggning i Jordbro. Till din hjälp har du 25 duktiga medarbetare varav 6 rapporterande avdelningschefer. På vår anläggning i Jordbro har vi kompetens att utföra alla arbeten som våra kunder förväntar sig undantaget vissa plåtarbeten och lackering. Tillsammans med arbetsledare för verkstaden kommer du att stötta i planering för driften av verkstaden samt säkerställa att vi utför våra arbeten med hög kvalité och service.

I tjänsten ingår även personalansvar, löneberedning samt fastighets- och miljöansvar. Du kommer att rapportera till VD.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med och driva vår första verkstad i Stockholm och som drivs av att leda personal och att utveckla affärer. För att trivas och för att bli framgångsrik hos oss tror vi att du har minst ett par års erfarenhet av att leda en större personalgrupp i en teknisk arbetsmiljö som kräver ett närvarande ledarskap. Vidare är du en problemlösare som tänker utanför boxen och som har ett starkt kundfokus. Det är även viktigt att du delar våra ledord; kvalitét och tillgänglighet.

Om företaget
Malte Månson har förvärvat Hylast AB i Jordbro i södra Stockholm, en av Sveriges största märkesoberoende verkstäder för tunga fordon. Vi är en märkesoberoende verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Vi har auktorisation för Mercedes, MAN, DAF och Iveco. Våra anläggningar finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Huvudkontoret ligger i Örebro.

Under våren 2019 lanserade Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept i Uppsala – Malte City – med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton. Efter förvärvet av Hylast är vi verksamma på 13 orter med 14 anläggningar i landet. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 125 och omsättningen för 2019 beräknas till cirka 250 MSEK.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult June Pärnänen, 08-409 144 48. Ansökningar hänvisas till den länk som delges i annonsen. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef till Hylast i Jordbro

Är du den vi söker? Har du erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet? Kanske arbetar du som anläggningschef, verkstadschef eller platschef idag? Till Malte Månsons senaste förvärv Hylast i Jordbro söker vi nu en platschef. Anläggningen är en av Stockholms finaste och mest välskötta och välutrustade verkstäder med moderna och fräscha lokaler, hög kundnöjdhet och 18 kompetenta mekaniker. Din uppgift blir att förvalta och utveckla verksamheten för att... Visa mer
Är du den vi söker?
Har du erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet? Kanske arbetar du som anläggningschef, verkstadschef eller platschef idag? Till Malte Månsons senaste förvärv Hylast i Jordbro söker vi nu en platschef. Anläggningen är en av Stockholms finaste och mest välskötta och välutrustade verkstäder med moderna och fräscha lokaler, hög kundnöjdhet och 18 kompetenta mekaniker. Din uppgift blir att förvalta och utveckla verksamheten för att bibehålla ett gott resultat samt nöjda kunder och medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Som platschef ansvarar du för den dagliga driften av vår nyförvärvade anläggning i Jordbro. Till din hjälp har du 25 duktiga medarbetare varav 5 rapporterande avdelningschefer. På vår anläggning i Jordbro har vi kompetens att utföra alla arbeten som våra kunder förväntar sig undantaget vissa plåtarbeten och lackering. Tillsammans med arbetsledare för verkstaden kommer du att stötta i planering för driften av verkstaden samt säkerställa att vi utför våra arbeten med hög kvalité och service.

I tjänsten ingår även personalansvar, löneberedning samt fastighets- och miljöansvar. Du kommer att rapportera till VD.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med och driva vår första verkstad i Stockholm och som drivs av att leda personal och att utveckla affärer. För att trivas och för att bli framgångsrik hos oss tror vi att du har minst ett par års erfarenhet av att leda en större personalgrupp i en teknisk arbetsmiljö som kräver ett närvarande ledarskap. Vidare är du en problemlösare som tänker utanför boxen och som har ett starkt kundfokus. Det är även viktigt att du delar våra ledord; kvalitét och tillgänglighet.

Om företaget
Malte Månson har förvärvat Hylast AB i Jordbro i södra Stockholm, en av Sveriges största märkesoberoende verkstäder för tunga fordon. Vi är en märkesoberoende verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Vi har auktorisation för Mercedes, MAN, DAF och Iveco. Våra anläggningar finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Huvudkontoret ligger i Örebro.

Under våren 2019 lanserade Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept i Uppsala – Malte City – med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton. Efter förvärvet av Hylast är vi verksamma på 13 orter med 14 anläggningar i landet. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 125 och omsättningen för 2019 beräknas till cirka 250 MSEK.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult June Pärnänen, 08-409 144 48. Ansökningar hänvisas till den länk som delges i annonsen. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! #MP# Visa mindre