Lediga jobb som Kiropraktor i Haninge

Se lediga jobb som Kiropraktor i Haninge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haninge som finns hos arbetsgivaren.

Legitimerad kiropraktor

Vi söker en leg. kiropraktor eller leg. naprapat till etablerad anläggning i Haninge C Vill du jobba hos oss? Välkommen med personligt brev och CV via mail till [email protected] Visa mer
Vi söker en leg. kiropraktor eller leg. naprapat
till etablerad anläggning i Haninge C
Vill du jobba hos oss?
Välkommen med personligt brev och CV via mail till [email protected] Visa mindre

Leg kiropraktor till Medfit Haninge

Ansök    Mar 1    Medfit AB    Kiropraktor
Vill du jobba och utvecklas i ett spännande, ungt och expansivt företag? Nu söker vi en ny inspirerande kollega. Som kiropraktor arbetar du självständigt och i team på en stor trivsam primärvårdsrehabilitering tillsammans med arbetsterapeuter, dietister och fysioterapeuter. Hos oss arbetar över 20 terapeuter i en dynamisk miljö med bred kompetens, vissa med specialistkompetens och andra relativt nyexaminerade. Vi söker dig som är flexibel och har en god fö... Visa mer
Vill du jobba och utvecklas i ett spännande, ungt och expansivt företag?
Nu söker vi en ny inspirerande kollega. Som kiropraktor arbetar du självständigt och i team på en stor trivsam primärvårdsrehabilitering tillsammans med arbetsterapeuter, dietister och fysioterapeuter. Hos oss arbetar över 20 terapeuter i en dynamisk miljö med bred kompetens, vissa med specialistkompetens och andra relativt nyexaminerade.
Vi söker dig som är flexibel och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.
Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser. Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare. Tidigare erfarenhet av primärvårdsrehabilitering ser vi som positivt.
Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande.
Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag.
Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt.
Om anställningen
• Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns Visa mindre