Lediga jobb YCD GROUP AB i Haninge

Se alla lediga jobb från YCD GROUP AB i Haninge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haninge som finns inom det yrket.

Bilplåtslagare / Billackerare

Vi söker två bilplåtslagare och en billackerare till vårt team! Är du en skicklig bilplåtslagare eller billackerare som brinner för ditt arbete? Vill du vara en del av ett engagerat och professionellt team? Då är detta jobbet för dig! Om oss: Jordbro skadecenter är en väletablerad plåt & lack-verkstad som strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Med många års erfarenhet och en stark arbetsgemenskap, erbjuder vi en inspirerande a... Visa mer
Vi söker två bilplåtslagare och en billackerare till vårt team!
Är du en skicklig bilplåtslagare eller billackerare som brinner för ditt arbete? Vill du vara en del av ett engagerat och professionellt team? Då är detta jobbet för dig!
Om oss:
Jordbro skadecenter är en väletablerad plåt & lack-verkstad som strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Med många års erfarenhet och en stark arbetsgemenskap, erbjuder vi en inspirerande arbetsmiljö där varje medarbetares insats är värdefull.
Vi söker:
1. Två bilplåtslagare
Arbetsuppgifter: Reparation och justering av karosser, utbyte av skadade delar, samt svetsning och montering av olika bilkomponenter.
Kvalifikationer: Minst 2 års erfarenhet inom bilplåtslagning, goda kunskaper i svetsning, och förmåga att arbeta självständigt samt i team.
2. En billackerare
Arbetsuppgifter: Förberedelse av ytor för lackering, applicering av grundfärg och topplack, samt finisharbete för att säkerställa en perfekt yta.
Kvalifikationer: Minst 2 års erfarenhet inom billackering, kunskap om olika lackeringsmetoder och färgtyper, samt noggrannhet och sinne för detaljer.
Ansökan:
Är du den vi söker? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] . Märk ansökan med "Bilplåtslagare" eller "Billackerare" beroende på vilken tjänst du söker.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Kontaktinformation:
Företagsnamn: YCD GROUP AB
Adress: DÅNTORPSVÄGEN 33 A-P Jordbro
Telefon: 076 230 12 27
E-post:
[email protected]
---
Välkommen med din ansökan! Visa mindre