Lediga jobb A&J Tak och Plåt AB i Haninge

Se alla lediga jobb från A&J Tak och Plåt AB i Haninge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haninge som finns inom det yrket.

Administratör / Telefonist

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare 40 arbetare alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ett hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden. Önskar du ett omväxlande arbete? Vi söker... Visa mer
A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare 40 arbetare alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ett hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.


Önskar du ett omväxlande arbete? Vi söker en administratör / telefonist som vill arbeta med olika arbetsuppgifter inom administration. Du kommer att vara företagets ansikte utåt med väldigt varierande arbetsuppgifter. En stor del av arbetet är att göra kunden nöjd i alla lägen!
Om tjänsten / arbetsuppgifter


Som administratör är din roll att ha kontinuerlig kontakt med kunderna, medarbetare samt föra dokumentation och göra materialbeställningar. Kundkontakten utgör den största delen i arbetet och innebär mottagande av kundsamtal, bokning av kundmöten samt uppföljningssamtal.
För närvarande kommer arbetet utföras på distans med inplanerade mötesdagar en gång i veckan på kontoret. Framöver kommer arbetet utföras från ett kontor söder om Stockholm.


Vem är du


Vi söker dig som är driven, ansvarstagande, resultatinriktad och motiverad. Vidare ser vi att du har goda organisatoriska egenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för så väl medarbetare, kund och allmänhet.
Det är ett krav att du talar flytande svenska och meriterande om du har kunskaper inom ryska språket.
Tjänsten är på heltid. Visa mindre

Administratör / Telefonist

Om företaget: A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som arbetar med all slaggs takmaterial. Kontoret och verkstaden är belägen söder om Stockholm i Jordbro. Arbetsuppgifter: Som administratör hos oss kommer du ha en viktig funktion på bolaget med ett nära samarbete med ledningen samt i många fall ha första kontakt med kunderna. Tjänsten innehåller många olika arbetsuppgifter och innebär att du behöver vara flexibel och trivs i en roll där du kan ... Visa mer
Om företaget:
A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som arbetar med all slaggs takmaterial. Kontoret och verkstaden är belägen söder om Stockholm i Jordbro.


Arbetsuppgifter:
Som administratör hos oss kommer du ha en viktig funktion på bolaget med ett nära samarbete med ledningen samt i många fall ha första kontakt med kunderna. Tjänsten innehåller många olika arbetsuppgifter och innebär att du behöver vara flexibel och trivs i en roll där du kan hantera många olika uppgifter samtidigt.


Tjänsten innebär bland annat att du:
· Har kundkontakt på telefon och mail
· Ta emot förfrågningar via mejl
· Lägga in data i offerter
· Stötta i anbudsprocessen med administrativa uppgifter
· Hantera alla våra sociala medier
· Hantera personliga uppgifter och avtal
· Löneadministration
· Andra mindre arbetsuppgifter kan tillkomma


Kvalifikationer och personliga egenskaper :
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv och bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Du är noggrann, engagerad, ansvarsfull, trevlig i bemötande med klienter på telefon och email samt att du kan hantera stressiga situationer. Då jobbet är väldigt varierande, är det viktigt att du är flexibel och gillar att ta för dig av nya utmaningar. Du vill kämpa och utveckla företaget tillsammans med oss. Du är alltid välkommen med dina egna idéer och förslag. Den vi söker har datorvana och lätt för att lära sig nya arbetsuppgifter. Du pratar och skriver flytande svenska. Visa mindre